FUAR GENÇLEŞTİ HER KESİMİ KUCAKLADI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FUAR GENÇLEŞTİ HER KESİMİ KUCAKLADI"

Transkript

1 FUAR GENÇLEŞTİ HER KESİMİ KUCAKLADI 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, ilklere sahne olurken kültür-sanat, ticaret ve eğlencenin buluştuğu yer oldu. Etkinlikleriyle her kesimi kucaklayan fuar, genç ziyaretçi profili ile dikkat çekti. İzmir Enternasyonal Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ ev sahipliğinde bu yıl 26 Ağustos 4 Eylül 2016 tarihleri arasında 85 inci kez ziyaretçilerine kapılarını açtı. Ana teması inovasyon, partner ülkesi Malezya, onur konuğu ili Manisa olan fuarın, ana sponsoru Folkart, inovasyon ana sponsoru ise Vestel oldu. Fuar kapsamında tiyatrolardan, sokak etkinliklerine, söyleşilerden konserlere toplumun her kesimine hitap eden etkinlikler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ziyaretçilerden tam not alan fuarın bu yılki ziyaretçi profilini daha çok gençler oluşturdu. Ailelerin güvenle gezdiği fuarda, gerçekleştirilen etkinlikler bu yıl sanatseverlerin ve caz müziği tutkunlarının da İEF ye ilgisini artırdı. Büyük bir titizlikle hazırlanan etkinlikler, uzun zamandır fuarı görmeyen kesimin de 85. İEF ye heyecanla gelmesine sebep oldu. Bir Gelen Bir Daha Geldi Ziyaretçiler, 85 yıllık geleneğin yeniden yükselişine tanık oldular. Fuar süresince oynanan 17 tiyatro oyunu ve müzikal şov, 10 konser, 13 sinema gösterimi, 9 caz konseri, 36 sı gezici 70 i sabit olmak üzere 16 farklı sokak gösterisi, söyleşiler, sergiler, workshoplar, sinema atölyesi, grafiti, yoga, zumba ve sanat sokağı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Gösterime giren tiyatro oyunlarının davetiyeleri günler öncesinde tükenirken, oyun öncesinde salonların önünde uzun kuyruklar oluştu. Fuar Çim Konserleri alanı, ünlü sanatçıların hayranlarıyla doldu, taştı. Türkiye de ilk kez gösteri yapan FMX Blackliner Motokros gösterisi ile ziyaretçiler, adrenalinin zirvesine çıktı. Boyları 4 metreyi bulan tahta bacaklı canlı kuklalar ve dinozorlar çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatırken, dünyaca ünlü Close Act grubunun Türkiye de ilk kez sergilediği Malaya ve Globe şovları izleyenleri büyüledi. 90 ndan fazla yabancı, 400 e yakın katılımcının yer aldığı 85. İzmir Enternasyonal Fuarı na, uzun yıllardır gelmeyen İzmirli ve Egeli ziyaretçiler akın etti. Düzen ve

2 tertibiyle ziyaretçi ve katılımcıların beğenisini kazanan fuar, kaliteli ve zengin içeriği ile göz doldurdu. İnovasyon temasını bundan sonraki yıllarda da tasarım ile birlikte sürdürecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında; teknoparklardan maker hareketine; dünyaca ünlü markalardan yazılım teknolojilerine kadar birçok yenilik temsilcisi ziyaretçilerle buluştu. Fuar a; ülkemizin önde gelen 8 teknoparkı katılırken Mini Maker Faire İzmir etkinlikleri yoğun ilgi gördü. Fuar, 10 gün boyunca İzmir e müthiş bir hareketlilik getirdi. Fuar süresince taksicisinden otelcisine, yemek işletmecisinden seyahat acentelerine kadar tüm ticaretle uğraşan kesim, İEF nin yarattığı hareketlilikten memnun kaldı. 85. İEF BÖYLE GEÇTİ Fuar a Özel İzmir İş Günleri İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ ev sahipliğinde Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) partnerliğinde yapılan İzmir İş Günleri Toplantıları nda bakanlar seviyesinde iş görüşmeleri yapıldı. T.C. Ekonomi Bakanlığı himayesinde Ağustos tarihlerinde ilk kez düzenlenen toplantılarda ülkeler arasındaki ticaret fırsatları ikili görüşmelerde değerlendirildi. Afganistan, Almanya, Angola, Bangladeş, Çad, Ekvator Ginesi, Fildişi Sahilleri, Gine, Hindistan, Irak, İngiltere, İsrail, Kamerun, KKTC, Kosova, Libya, Malezya, Özbekistan, Peru, Rusya, Suudi Arabistan, Sri Lanka, Sudan, Tacikistan, Tunus, Umman ve Vietnam dan gelen yabancı heyet ve katılımcılar fuarda yatırım fırsatları için yoğun görüşmelerde bulundu. Partner ülke Malezya ile birlikte 27 ülkeden gelen yabancı ziyaretçi ve katılımcı fuardan memnun ayrıldı. Katılımcı ülkeler gelecek yıl ki fuar için daha geniş kapsamlı katılacaklarını söyledi. Önümüzdeki yıl daha fazla yabancı ülkeyi ağırlamayı hedefleyen İEF, yatırım fırsatlarının yanı sıra yerel ticari hayatı da olumlu yönde etkiledi. Yalnızca İzmir den değil, tüm Türkiye ve dünyadan gelen fuar ziyaretçileri de bölge ekonomisine katkıda bulundu. Fuara gelen ziyaretçiler, İzmir ve çevresindeki turistik bölgelere ilgi gösterdi, otellerin doluluk oranları fuar döneminde arttı.

3 Konserlere Büyük İlgi Sevindirdi 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, Fuar Çim Konserleri ile her yaş grubundan binlerce ziyaretçiyi ünlü şarkıcılarla buluşturdu. Migros sponsorluğunda sahneye çıkan Murat Boz ve Murat Dalkılıç hayranlarını coştururken, ünlü rock müzik grubu Duman, alternatif müziği fuara taşıdı. Kibariye, Tepecik Filarmoni Orkestrası ile birlikte önce yüksek ritimle kalabalığı coşturdu, sonra da arabesk müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Fettah Can ise 30 Ağustos Zafer Bayramı nı sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Alternatif Metal ve Anadolu Rock müziğin simgelerinden Hayko Cepkin kendine has duruşu ve yeniden yorumladığı şarkılarıyla kendine hayran bıraktı. 1 Eylül Dünya Barış Günü nü Edip Akbayram ile kutlayan fuar ziyaretçileri, özgürlük ve barış temennileriyle hep bir ağızdan şarkılar söyledi. Rengarenk kıyafeti, zarafeti ve güzelliği ile izleyenleri büyüleyen Ajda Pekkan, eski ve yeni şarkılarıyla dinleyenlerini coşturdu. Türkiye'nin en iyi rock gruplarından Athena, slogan haline gelmiş şarkıları ve sempatik duruşları ile hayranlarına Fuar Çim Konserleri nde seslendi. Vestel sponsorluğunda sahne alan Sertab Erener ise muhteşem yorumu ve güzelliği ile fuarın son gecesinde fuar ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı. Sokak gösterimlerinin, tiyatro ve müzikallerin, FMX Blackliner Motokros gösterisi ile Mogambo Caz Geceleri nin Folkart sponsorluğunda gerçekleştirildiği fuarda, ziyaretçiler sürpriz etkinliklerde şaşırdı, heyecanlandı, eğlendi. Fuar Sokaklarında Eğlendirdiler 18 ülkeden gelen 600 sanatçının performans sergilediği sokak gösterileri fuar sokaklarını şenlendirdi, çocuklar ilk kez gördükleri kostümlü animasyonlarla doyasıya eğlendi. Dünyaca ünlü Cose Act grubunun sergilediği Globe ve Malaya gösterileri ise izleyenleri büyüledi. Yeni Zelanda dan gelen Amerikalı sanatçı Vinyl Burns, Türkiye deki ilk şovunu İEF de gerçekleştirdi. İzleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan sanatçı; elektrogitarıyla, şişeyle ve direksiyonsuz tek tekerlekli bisikletiyle renkli bir gösteriye imza attı. İtalyan dan gelen Physical Musical Comedy ise bateri şovuyla beraber, topların ve ateşli oyuncakların havada uçuştuğu heyecan dolu bir şova imza attı.

4 Klasik müzik ve caz kalıplarının dışına çıkarak müziğe özgün bir hava katan Brassolist grubu 85. İEF de brass beşlisine bir de solist ekleyerek Türkiye de ve dünyada bir ilke imza attı. Cazdan türkülere uzanan zengin repertuarıyla dikkat çeken 6 kişilik gruba izleyenler de eşlik etti. Ukrayna dan gelen Stilt Walkers and Dancers, danslarıyla, muhteşem duruşlarıyla ve sempatik tavırlarıyla fuar sokaklarında ilgi odağı oldu. Her biri tahta bacaklarla 4 metrelik boya ulaşan göstericiler, ziyaretçilere bol bol poz verdi. Fosforlu kıyafetleri ve eğlenceli şarkılarıyla fuar sokaklarının gezici müzisyenleri Bitonto Band ise tahta bacaklarla beraber yürüyerek fuar sokaklarını şenlendirdi. Alev kırmızı, parlak sarı, deniz mavisi ve mor renkleriyle rengarenk bir kuş sürüsü görünümündeki Color Wings, sakin tavırları, eğri büğrü gagaları ve birden bire açtıkları gösterişli kanatlarıyla fuar ziyaretçilerine görsel şölen yaşattı. İtalya'dan gelen Otto Il Bassotto, sihirle karışık oyunlarla hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekti. Etkinlik boyunca farklı çocukları sahneye çıkarıp sihir oyunlarına devam eden sanatçının balonlarla yaptığı şov büyük beğeni topladı. İplerle dans eden kadın Greta, sahne demirlerine bağlanmış kalın ipler arasında taklalar atarken, danslarıyla insan vücudunun sınırlarını zorladı. Seyircilerine Meksika dansı yaptıran, 4 futbol topunu aynı anda çeviren ve seyirciyle birlikte karşılıklı top sektiren futbol aşığı Mencho Sosa da izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Fuar sokaklarını hayali bir film setine, şovunu ise hayali bir filme dönüştüren Clown Bart, seyircilerin arasından seçtiği oyunculara giydirdiği komik kıyafetlerle izleyenleri kahkahaya boğdu. Biri Avusturalya dan biri Ukrayna dan gelen iki kişinin oluşturduğu Circus Workshop, Sanat Sokağı nın girişinde çocuklara sirk eğitimi verdi. Atölyeye katılan minikler, sirklerde gerçekleştirilen gösterileri deneyimleme fırsatı bulurken eğlenceli dakikalar geçirdi.

5 CLOSE ACT ın Gösterileri Büyüledi Müzik, dans ve performans sanatları gibi pek çok sanat dalını potasında eritmiş; sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü grubu CLOSE ACT, üç farklı gösteriyle izleyenleri büyüledi. Zamanın ve mekanın; ışığın ve hareketin ön plana çıktığı CLOSE ACT Malaya gösterisi izleyenlere sihirli bir dünyanın kapılarını açtı. Siyah, beyaz ve gri kostümler içerisindeki grup; akrobatlar, gösteri sanatçıları ve figüranlardan oluştu. Uzaydan gelen ve kendine yerleşmek için başka bir dünya arayan dünya dışı varlıkların savaşını konu alan sokak gösterisi, muhteşem ışık şovlarıyla seyirciyi büyüledi. 40 metrelik dev küre ve 46 kişilik kocaman ekibiyle CLOSE ACT Globe, özgürlüğün sanat hali olup İEF de kanatlandı. Uçmanın sonsuz mutluluğunu kanıtlayan gösteri, muhteşem kostümleri ve atmosferin derinliğine derinlik katan müzikleriyle unutulmaz bir geceye imza attı. Grup, şov için 11 tonluk malzeme kullandı. CLOSE ACT Saurus gösterisinde ise 4 metre boyundaki dev dinozorlar, görüntüleri ve çıkardıkları seslerle Kültürpark sokaklarında izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Adrenalin İlk Kez Bu Kadar Yakın Türkiye de ilk gösterisini İzmir Enternasyonal Fuarı nda yapan FMX Blackliner Motokros Gösterisi ile ziyaretçiler adrenalin zirvesine çıktı. Akrobasinin, adrenalin ve cesaretin sınırlarını zorlayan 8 pilot; backflip (ters takla), frontflip (öne takla), underflip (motorla birlikte takla) ve double can can gibi yapılması çok zor figürleri İEF de sergiledi. Ziyaretçiler uçan motosikletleri izlerken korku, heyecan ve şaşkınlığı aynı anda yaşadı. Tiyatro Severler Salonlara Sığmadı 85. İzmir Enternasyonal Fuarı nın sanata verdiği değerle sanatseverler için buluştu. Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu ve İsmet İnönü Sanat Merkezi ndeki gösterimlerin davetiyeleri günler öncesinde tükendi. Oyunlar öncesinde salonların girişlerinde uzun kuyruklar oluşurken, tiyatro severler salon merdivenlerinde bile olsa oyunu izlemeyi tercih etti. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen gösterimlerde ziyaretçiler kahkahaya, hüzne ve sanata doydu. Suat Derviş in Fosforlu Cevriye romanından Tuncer Cücenoğlu tarafından uyarlanan Fosforlu Müzikali, Türkiye ye ilk kez gelen Tararam Ritm-Dans Gösterisi, İstanbul

6 Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen Cibali Karakolu, usta sanatçı Can Gürzap ın bir edebiyat öğretmenini canlandırdığı Ölü Ozanlar Derneği, başrolde büyük usta Haldun Dormen in yer aldığı Müfettiş, dünyaca ünlü eser Frankenstein ve merhum usta Nejat Uygur un uzun yıllar başarıyla oynadığı Marko Paşa Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu nda perde açtı. İsmet İnönü Sanat Merkezi nde ise ilk perdeyi Güven Kıraç ve Emre Karayel in aynı sahneyi paylaştığı Kredi açarken, Sumru Yavrucuk ile hayat bulan Shirley, Aziz Nesin in insan, sevgi ve paylaşım üzerine yazdığı en sevilen komedisi olan Hadi Öldürsene Canikom, Ölümsüz aşk yoktur; ölümsüz olan ayrılıktır sloganlarıyla sahnelenen Necmiq, bir anlatı tiyatrosu örneği Öykülerden Oyunlar, izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Yetersiz Bakiye, merhum büyük usta Nejat Uygur un yazdığı Patron Çıldırdı, ünlü sanatçı Ali Poyrazoğlu nun komik anılarıyla harmanladığı tek kişilik stand-up gösterisi Ödünç Yaşamlar ve Dünyayı hiç görmemiş birinin gözünden görün sloganıyla izleyenleri görme engellilerle empati yapmaya çağıran Kelebekler Özgürdür tiyatro severlerle buluştu. Caz İle Mogambo Yeniden Geçmiş yıllarda bir gece kulübü olarak fuarın vazgeçilmezleri arasında olan Mogambo, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı ile yeniden canlandı. Dünyanın ve ülkemizin caz müziğe gönül vermiş ünlü sanatçılarının ağırlandığı Mogambo Caz Geceleri ilk gününde Ayşe Gencer ve İmer Demirer sahne alırken, Küba rüzgarı estiren Müge Zeren & Hot Chocolate Cuba, ülkemizdeki cazın vazgeçilmez ikilisi Melis Sökmen ile Cenk Sökmen, Tararam ın kurucusu Doron Raphelli, ödüllü müzisyenlerin performansı Sibel Köse&Neşet Ruacan Quartet, sesi ve güzelliği ile büyüleyen Julia Erikssen, dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles, ünlü ozanların eserlerini muhteşem sesiyle harmanlayan Şenay Lambaoğlu ve dillerden düşmeyen parçaları kendine has yorumuyla seslendiren Yavuz Akyazıcı Project muhteşem performanslarıyla fuar gecelerine renk kattı. Her Yerde Bir Aktivite Fuarda ayrıca çocuklar, Pınar Çocuk Tiyatrosu ile tiyatroyla buluşurken İzelman Çocuk Köyü nde eğlendi. Sokak gösterileri, sihir şovları, çeşitli atölyeler ve graffiti çalışmaları ile çocuklar keyifli zaman geçirdi. Yoga ve zumba ile yetişkinler, sağlıklı

7 yaşam için aktivitelerde bulundu. Alanında başarı kazanmış kişilerin, yenilikçi bakış açısıyla girişimcilik ve yaratıcılık üzerine ziyaretçilerle yaptığı Makrofon Söyleşileri ise keyifli bir sohbet sundu. Folkart Yapı Kurumsal Gelişim Ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök, Porof. Zihni Sinir karakteri yaratıcısı, karikatürist ve tasarımcı İrfan Sayar, Youth Holding CEO su Emrah Kaya ile Depark Proje Uzmanı ve Makers Hareketi Üyesi Şefik Emre Coşkun Makrofon un konuklarıydı. İzmir Büyükşehir Belediyesi nin, 85. İEF kapsamında ilk kez kurduğu Bisiklet ve Yaya Şehri nde ise pedallayarak tuval boyama etkinliği, aile bisiklet gezintileri ve yarışları, duran ve denge bisiklet yarışları gibi eğlenceli etkinliklere sahne oldu. 85. İEF in inovasyonla birlikte yarattığı değişim, gelecek yıllarda düzenlenecek fuarlar için de ilham kaynağı oldu. Uluslararası platformda olumlu geri dönüşler alan, partner ülke taleplerinin şimdiden gelmeye başladığı 86. İEF için hazırlıklar başladı.

İEF DE SOKAKLAR ŞENLENECEK

İEF DE SOKAKLAR ŞENLENECEK İEF DE SOKAKLAR ŞENLENECEK Türkiye nin ilk ve tek genel ticaret fuarı; İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında 18 ülkeden 600 e yakın sanatçı İzmir e gelecek; eğlence, ticaret, inovasyon ve daha

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı

Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı Klarnetin büyüsünü kendine has üslubuyla ülke sınırları dışında da geniş kitlelere ulaştıran ve Türkiye nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici, Mandalin

Detaylı

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 18-27 Ağustos 2017 FUARCILIK ŞEFLİĞİ 1 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU GİRİŞ VE GENEL BİLGİLER Fuarın Partner Ülkesi: Rusya Onur Konuğu

Detaylı

85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 26 Ağustos 4 Eylül 2016 FUARCILIK ŞEFLİĞİ 85. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU GİRİŞ VE GENEL BİLGİLER Fuarın Partner Ülkesi: Malezya Onur

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET BİLGİLERİ 4

Detaylı

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi 5 e-bülten facebook.com/kocaelidogaanadolulisesi ÖĞRENCİ MECLİSİMİZ 4 UZMAN 4 EĞİTİM 4 SERTİFİKA SEMİNERİNDE Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi 26 Aralık tarihinde

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

86. İEF YE BÜYÜK İLGİ Son yılların en çok ziyaretçi akınına uğrayan İzmir Enternasyonal Fuarı nda bir milyar dolara yakın iş bağlantısı sağlandı.

86. İEF YE BÜYÜK İLGİ Son yılların en çok ziyaretçi akınına uğrayan İzmir Enternasyonal Fuarı nda bir milyar dolara yakın iş bağlantısı sağlandı. 86. İEF YE BÜYÜK İLGİ Son yılların en çok ziyaretçi akınına uğrayan İzmir Enternasyonal Fuarı nda bir milyar dolara yakın iş bağlantısı sağlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZFAŞ ev sahipliğinde 18-27

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

ATRAX 2014 FUAR SONUÇ RAPORU

ATRAX 2014 FUAR SONUÇ RAPORU ATRAX 2014 FUAR SONUÇ RAPORU ATRAX, Üçüncü Yılında 8.650 Profesyonel Ziyaretçiyi Ağırladı Türkiye ve yakın coğrafyanın tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2014,

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

SEKTÖRÜN BENİMSENEN FUARI ELEX

SEKTÖRÜN BENİMSENEN FUARI ELEX SEKTÖRÜN BENİMSENEN FUARI ELEX 3. ELEX FUARI 25-28 EYLÜL 2014 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL FUAR MERKEZİ NDE SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ BULUŞMASINA İMZA ATTI 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilen ve

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 23.10.2012 Kartal hız kesmedi Kasımpaşaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Muhammed Demirci, Mustafa Pektemek, Trabzonspor maçında ayağına darbe alan

Detaylı

Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm. Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237

Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm. Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237 Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237 Tuval üzeri yağlıboya, 100x100cm 238 Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar Tuval üzeri yağlıboya, 80x110cm Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç

Detaylı

FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, HALI, EV TEKSTİLİ VE EŞYALARI FUARI

FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, HALI, EV TEKSTİLİ VE EŞYALARI FUARI FUAR RAPORU 3.ULUSLARARASI MOBİLYA, DEKORASYON, 21-25 Kasım 2013 CEZAYİR FUAR HAKKINDA 3. ALGERIA DECOREXPO, 21 25 Kasım 2013 tarihleri arasında Atılım Fuarcılık ve Elan Expo işbirliğinde SAFEX Fuar Alanı'nda

Detaylı

84. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

84. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 84. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU GİRİŞ VE GENEL BİLGİLER Fuarın Partner Ülkesi: Türkmenistan Onur Konuğu İl: Eskişehir Tema: Eğitim Tarihler: 28 Ağustos 6 Eylül 2015 Kaçıncı Kez Düzenlendiği:

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti-Ekonomi Bakanlığı, 2013 0

Türkiye Cumhuriyeti-Ekonomi Bakanlığı, 2013 0 Türkiye Cumhuriyeti-Ekonomi Bakanlığı, 2013 0 ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜN TANIMI SITC NO : 421.4 ARMONİZE NO : 1509 Türkiye bulunduğu coğrafi konum ve sahip olduğu Akdeniz iklimi özellikleriyle, İtalya, İspanya,

Detaylı

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ 2016 GEK VİZYON 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ GEK VİZYON 2016 İlaç dışı ürün kategorisinde en doğru ürünü eczanelerinizde en avantajlı koşullar ile müşterilerinize sunmanız için hazırladığımız

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

MART AYI VELİ BÜLTENİ

MART AYI VELİ BÜLTENİ ,2010-2011 MART AYI VELİ BÜLTENİ Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır, İlkbaharın ilk ayı heyecanımızı arttırır. Kısaydı Şubat ayı ama bakın bize neler neler yaptırdı. Sayılar Şenliği Sayılar Şenliğimiz

Detaylı

Riva Beach Fest e Hazır mısın? 31 Ağustos 01 02 Eylül 2012

Riva Beach Fest e Hazır mısın? 31 Ağustos 01 02 Eylül 2012 Riva Beach Fest e Hazır mısın? Tarihi dokusu, doğası ve nefes kesen kumsalıyla İstanbul un yeni gözdesi Riva yı, Müzik, Spor ve Eğlence ile buluşturduk. İstedik ki Anadolu yakasında da adından söz ettiren

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN YILI NİSAN AYI İHRACAT PERFORMANSI yılı Nisan ayında, Türkiye

Detaylı

Manzara Fotoğrafçılığı

Manzara Fotoğrafçılığı Manzara Fotoğrafçılığı SUNUM&SÖYLEŞİ: İLHAN EROĞLU 18 Aralık 2015 Cuma 18.30 Oasis Toplantı Salonu Yasemin Sokak 317-318 (THY alt katı) İLHAN EROĞLU Instagram takipçilerinin çok iyi tanıdığı 293.000 takipçiye

Detaylı

UMUMA HUSUSİ HİZMET DİPLOMATİK A.B.D Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var. AFGANİSTAN Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var

UMUMA HUSUSİ HİZMET DİPLOMATİK A.B.D Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var. AFGANİSTAN Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var VİZE TABLOSU Pasaport Vize Tablosu MAVİ YEŞİL GRİ KIRMIZI ÜLKE UMUMA HUSUSİ HİZMET DİPLOMATİK MAHSUS DAMGALI A.B.D Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var AFGANİSTAN Vize Var Vize Var Vize Var Vize Var ALMANYA

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ - İLK DÖNEM ETKİNLİKLERİ Bowling etkinliği 28 Kasım 2013 Üyelerimizle gerçekleştirdiğimiz son derece eğlenceli geçen etkinliklerimizdendir. Etkinlikte önce gruplar oluşturuldu. Daha sonra

Detaylı

Dünya Gençlik Kongresi

Dünya Gençlik Kongresi Giriş Dünya gençleri 1999 dan bu yana dünyamızın mevcut sorunlarının çözümünde gençliğin katkısını ortaya koymak için toplanıyorlar. Bu güne kadar Havai de, Fas ta, İskoçya da ve Kanada da buluştular ve

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Şair Yazar Mustafa Uçurum Çocuklara okumayı sevdirmenin en güzel yolu onlarla kitapları buluşturmak olmalı

Şair Yazar Mustafa Uçurum Çocuklara okumayı sevdirmenin en güzel yolu onlarla kitapları buluşturmak olmalı Şair Yazar Mustafa Uçurum Çocuklara okumayı sevdirmenin en güzel yolu onlarla kitapları buluşturmak olmalı SORU- En son çıkardığınız kitap ile kitaplarınız kaç tane oldu, konuları nedir? MUSTAFA UÇURUM-

Detaylı

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI Bodrum Kültür & Sanat Forumu Toplanıyor Bodrum da kültür ve sanat adına faaliyet gösteren birçok dernek ve sanatçı biraraya gelerek, sorun ve taleplerini bir

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 12 17 Ocak 2016 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET

Detaylı

MERAK-YARATICILIK-YETERLİLİK

MERAK-YARATICILIK-YETERLİLİK CURIOSITY-CREATIVITY-COMPETENCE MERAK-YARATICILIK-YETERLİLİK 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AVRUPA BİRLİĞİ COMENIUS PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİNİN DE ORTAK OLDUĞU FİNLANDİYA,

Detaylı

Avrupa Çimento Birliği üyesi ülkelere bakıldığında en fazla çimento tüketiminin İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa da olduğu görülmektedir.

Avrupa Çimento Birliği üyesi ülkelere bakıldığında en fazla çimento tüketiminin İtalya, İspanya, Almanya ve Fransa da olduğu görülmektedir. ÇİMENTO HS No: 2523 DÜNYA ÜRETİMİ 2012 yılında global çimento üretimi 2011 yılına göre %3 lük bir artış ile 3,6 milyar ton olarak gerçekleşmiştir. Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) dünya toplam çimento üretiminin

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ EVİMİZ-AİLEMİZ Aile kavramı ne demek? Ailemde kimler var? Aile bireylerimizin isimleri nelerdir? Ailemizle paylaştıklarımız

Detaylı

Dünyada önemli çimento üretici firmaları, Lafarge, Holcim CMBM, Anhui Conch, Heidelberg, Cemex, Italcementi ve Aditya Birla/Ultratech dir.

Dünyada önemli çimento üretici firmaları, Lafarge, Holcim CMBM, Anhui Conch, Heidelberg, Cemex, Italcementi ve Aditya Birla/Ultratech dir. ÇİMENTO HS No: 2523 DÜNYA ÜRETİMİ 2014 yılında global çimento üretimi bir önceki yıla göre artış göstererek 4,3 milyar ton seviyesinde gerçekleşmiştir. Çin üretimin %56,5 lik kısmını oluşturmaktadır. En

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Kitaplar Satış Elemanlığı Kırtasiye ve Kitap Satış Elemanlığı 2.yıl /4. Dönem Haftalık 4 Ders Saati

DERS BİLGİ FORMU. Kitaplar Satış Elemanlığı Kırtasiye ve Kitap Satış Elemanlığı 2.yıl /4. Dönem Haftalık 4 Ders Saati BİLGİ FORMU Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem / Sınıf Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim

Detaylı

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU ASKO KARİYER Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri 2010 YILI KATALOĞU Sayfa 2 ASKO KARİYER HAKKINDA; Misyonumuz Geleceği yönlendirmeyi hedefleyen ve gelişimin sınırı olmadığına inanan her bireyin kendi

Detaylı

Canan Güldal 12. sergisinde masal ülkesine yolculuğu anlatıyor

Canan Güldal 12. sergisinde masal ülkesine yolculuğu anlatıyor Canan Güldal 12. sergisinde masal ülkesine yolculuğu Ressam Canan Güldal ın yağlıboya tablolarından oluşan resim sergisi Gündoğan ın tek sanat galerisi Galeri Costa da açıldı. Sergi 28 Temmuz 2016 tarihine

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 4 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03

BU TUTKUYA SENDE KATIL Cuma, 18 Nisan 2014 06:03 1/9 2/9 BASKETBOL TUTKUSU'NA SENDE KATIL 2007 yılında kurduğumuz kulübümüz geçmişten gelen deneyimlerle inşaa edilmiş ve büyük bir kulüp olma yolunda hızla ilerlemektedir. Her geçen gün, artan oyuncu sayımızla

Detaylı

Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları

Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları Dünya Turizm Organizasyonu 2011 Turizminin Öne Çıkanları Uluslar arası Turizm Gelirleri 2011 yılının uluslararası turizm gelirleri, 1.030 milyar Amerikan dolarına ulaştı. Geçen sene bu rakam 927 milyar

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarihi:11/02/2016 Yıl 2015 YILI (OCAK-ARALIK) HS6 ve Ülkeye göre dış ticaret

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI Rapor tarihi:11/02/2016 Yıl 2015 YILI (OCAK-ARALIK) HS6 ve Ülkeye göre dış ticaret Rapor tarihi:11/02/2016 ABD 1.213.773 78.470 109 5 869.143 775.224 511 467 690810 ABD 2.411 139 100 5 2.074 1.841 3.205 2.844 ABD 153.405.707 7.747.676 77.068 3.951 52.525.397 47.327.904 75.673 67.506

Detaylı

KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ

KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ Karya Kültür ve Sanat Derneği nin (KARSANAT) düzenlediği VII. KARSANAT BAROK MÜZİK FESTİVALİ bu yıl ilk kez Kontrtenor Kaan Buldular ın Sanat Yönetmenliği nde, değerli sponsorlarımız

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Deri ve Deri Ürünleri Sektörü Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ YILI KASIM AYI İHRACAT PERFORMANSI yılı Kasım ayında, Türkiye

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

EKONOMİK GELİŞMELER Eylül 2013

EKONOMİK GELİŞMELER Eylül 2013 EKONOMİK GELİŞMELER Eylül 2013 Kaynak: Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) AR-GE MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU İÇİNDEKİLER 1 GAYRİ SAFİ YURTİÇİ HASILA (GSYH) 2 İSTİHDAM - İŞSİZLİK

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

Ali Canip Olgunlu ile Kazdağları Tur Programı Çanakkale, 29 Ağustos 01 Eylül 2013. Tur Tanıtımı : Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Ali Canip Olgunlu ile Kazdağları Tur Programı Çanakkale, 29 Ağustos 01 Eylül 2013. Tur Tanıtımı : Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kazdağları Tur Programı Çanakkale, 29 Ağustos 01 Eylül 2013 Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Çanakkale Savaşı tarihi ve şehitlik Truva Atı ile ünlü Troya antik kenti

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ 2016 YILI OCAK AYI İHRACAT PERFORMANSI Türkiye deri ve

Detaylı

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ GENEL BİLGİLER Türkiye Cumhuriyeti nin Başkenti Ankara'nın, Başkent olma vasfını tamamlayıcı ve kendisine layık olan bir Konser Salonu mevcut değildir. Bu eksiklik, kısa zamanda

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez

Detaylı

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey.

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey. www.kidsturkey.com kids turkey ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı Toyzeria / Kids Turkey Orta Doğu nun En Önemli B2B Platformu Beyanlar Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık

Detaylı

2014 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU

2014 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU 2014 AĞUSTOS DIŞ TİCARET RAPORU ATSO DIŞ TİCARET SERVİSİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2014 AĞUSTOS

Detaylı

ETEM CALISKAN SANAT GUNLERI

ETEM CALISKAN SANAT GUNLERI ETEM CALISKAN SANAT GUNLERI 24-27 Mayıs 2016 SENFONİK KALİGRAFİ Etem Çalışkan, Veresiye Defteri diye isimlendirdiği, aklına gelen güzel sözleri veya düşünme anlarının ürünlerini yazdığı notlarında; Yazı

Detaylı

PANAYIR YİYECEKLERİ. Not: Bir stand maximum 300 kişiye hizmet verebilir. Katılımcı sayısı arttıkça stand sayısıda artırılmalıdır.

PANAYIR YİYECEKLERİ. Not: Bir stand maximum 300 kişiye hizmet verebilir. Katılımcı sayısı arttıkça stand sayısıda artırılmalıdır. PANAYIR YİYECEKLERİ Not: Bir stand maximum 300 kişiye hizmet verebilir. Katılımcı sayısı arttıkça stand sayısıda artırılmalıdır. PANAYIR YİYECEKLERİ 10 Adet Sabit 50 Kişilik Dekorasyonu ile birlikte, Not:

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI ve Ülkeye göre dış ticaret İhracat Dolar İhracat Euro İthalat Dolar İthalat Euro 691010 ABD 0 2.595 0 0 100.977 91.002 ABD 5.202.084 16.444 10.298.622 9.300.856 138.768 126.892 TOPLAM 5.202.084 19.039

Detaylı

2017 YILI TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI ADANA İLİ ÖZET ÇALIŞMASI

2017 YILI TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI ADANA İLİ ÖZET ÇALIŞMASI 2017 YILI TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI 04.01.2018 ADANA İLİ ÖZET ÇALIŞMASI SEKTÖREL BAZDA TÜRKİYE İHRACAT RAKAMLARI -1.000 $ 1-31 ARALIK 1 OCAK - 31 ARALIK SON 12 AYLIK SEKTÖRLER 2016 2017 2016 2017 1 2015-2016

Detaylı

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2014 HAZİRAN İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME

HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2014 HAZİRAN İHRACAT PERFORMANSI ÜZERİNE KISA DEĞERLENDİRME HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜ 2014 HAZİRAN AYLIK İHRACAT BİLGİ NOTU İİTKİİB GENEL SEKRETERLİİĞİİ AR & GE VE MEVZUAT ŞUBESİİ Temmuz 2014 HAZIRGİYİM VE KONFEKSİYON SEKTÖRÜNÜN 2014 HAZİRAN İHRACAT PERFORMANSI

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

Bu sektör raporu kapsamına giren ürünler şu şekilde sınıflandırılmaktadır: Ürün Adları. Eşyası. Yastık, Yorgan ve Uyku Tulumları

Bu sektör raporu kapsamına giren ürünler şu şekilde sınıflandırılmaktadır: Ürün Adları. Eşyası. Yastık, Yorgan ve Uyku Tulumları 1. ÜRÜNÜN TANIMI: Ev tekstili, genel olarak evleri dekore etmek amacıyla kullanılan ürünler olarak tanımlanmaktadır. Sentetik iplikler ve kumaşların yanı sıra, pamuk, keten, ipek ve yün gibi doğal ipliklerden

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 20.04.2010 18.05.2010 MARKETLER İLE TOPLANTI ODAMIZ 1 İNCİ VE 16 NCI MESLEK KOMİTELERİMNİZ İLE ALANYA BAKKALAR VE BAYİLER ODASI İŞBİRLİĞİNDE ÜYE MARKETLERE YÖNELİK BİR TOPLANTI

Detaylı

SERPİL ŞAHİNOĞLU ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

SERPİL ŞAHİNOĞLU ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SERPİL ŞAHİNOĞLU ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OCAK AYI VELİ BÜLTENİ 5 YAŞ İNCİ TANELERİ SINIFI Sevgili anne ve babalar: Sizlere; sınıfımızda mart ayı sürecinde gerçekleştirdiğimiz bazı etkinlik

Detaylı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi - Kütüphane

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi - Kütüphane Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi - Kütüphane Geleceğinize Açılan Kapı... Eğitim ve araştırma programlarının gereksinimleri doğrultusunda bilgiyi, hizmet verdiği kitleye çağdaş bilgisayar

Detaylı

ÇİMENTO SEKTÖR NOTU. 1. Dünya Çimento Sektörü

ÇİMENTO SEKTÖR NOTU. 1. Dünya Çimento Sektörü 1. Dünya Çimento Sektörü ÇİMENTO SEKTÖR NOTU Dünya çimento üretimi 2008 yılında da artışını sürdürmüş ve 2007 yılında 2,79 milyar ton olan üretim yaklaşık %1,2 artışla 2,83 milyar tona ulaşmıştır. 1998

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAKACIK ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (OKULU) BEDEN EĞİTİMİ DERSİ 12

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAKACIK ÖZEL EĞİTİM MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ (OKULU) BEDEN EĞİTİMİ DERSİ 12 EKİM 1.ve. HAFTA EYLÜL 5. HAFTA ÖĞRENCİ SEVİYELERİNE UYGUN KONULARIN SEÇİLMESİ, OKUL ARAÇ GEREÇLERİ VE YARDIMCI KAYNAKLARDAN (Dergi, harita, kitap vb) FAYDANILMASI. AY HAFTA SAAT SÜRE 015-016 EĞİTİM-ÖĞRETİM

Detaylı

İSTATİSTİKLERLE TÜRKİYE DE İÇ GİYİM VE YATAK KIYAFETİ TİCARETİNİN SON ÜÇ YILI 2010 2012

İSTATİSTİKLERLE TÜRKİYE DE İÇ GİYİM VE YATAK KIYAFETİ TİCARETİNİN SON ÜÇ YILI 2010 2012 İSTATİSTİKLERLE TÜRKİYE DE İÇ GİYİM VE YATAK KIYAFETİ TİCARETİNİN SON ÜÇ YILI 2010 2012 İTKİB GENEL SEKRETERLİĞİ AR & GE ve MEVZUAT ŞUBESİ NİSAN 2013 İSTATİSTİKLERLE TÜRKİYE DE İÇ GİYİM VE YATAK KIYAFETİ

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Aylık Ekonomi Bülteni Ekim 2009

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Aylık Ekonomi Bülteni Ekim 2009 www.etonet.org.tr 1 İlimizin ihracatı Ocak-Eylül Dönemi itibariyle 2009 yılında 2008 e göre %14 azalmıştır. İhracat İthalat Oranları Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Türkiye istatistik Kurumundan elde edilen

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat İthalat Ulke adı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI. İthalat İthalat Ulke adı 691010 ABD 355 2.625 1.691 1.530 35.205 31.976 691090 ABD 2.525.971 116 5.177.455 4.765.696 491 465 TOPLAM 2.526.326 2.741 5.179.146 4.767.226 35.696 32.441 691090 Afganistan 1.230 0 2.570 2.376 691010

Detaylı

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Amaç ve İçerik Projenin temel amacı sosyal dışlanmayı kırmaktır. Zira özürlüler günlük yaşamda karşılaştıkları dezavantajlar nedeniyle toplumdan uzaklaşmakta,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

İthalat Miktar Kg. İthalat Miktar m2

İthalat Miktar Kg. İthalat Miktar m2 ve ye göre dış ticaret Miktar Euro 690710 ABD 1.019 74 0 0 1.880 1.707 690790 ABD 3.197.164 190.462 0 0 1.422.439 1.299.514 Euro 690810 ABD 78.284 3.850 1.848 118 43.314 38.735 5.575 5.168 690890 ABD 178.045.692

Detaylı

Kuru Kayısı. Üretim. Dünya Üretimi

Kuru Kayısı. Üretim. Dünya Üretimi Kuru Kayısı Üretim Dünya Üretimi Türkiye, dünya yaş ve kuru kayısı üretiminde birinci sırada yer almaktadır. Uluslararası Sert Kabuklu ve Kuru Meyve Konseyi nin verilerine göre Türkiye nin toplam kuru

Detaylı

KÜRESEL TAVUK ETİ TİCARETİ

KÜRESEL TAVUK ETİ TİCARETİ KÜRESEL TAVUK ETİ TİCARETİ Asya ve Orta Doğu: Önemli tavuk eti ithal eden ülkeler Asya ülkelerindeki tavuk eti ticaret eğilimlerini inceleyen Terry Evans, Asya ülkelerinin tavuk eti ithalat eden ülkeler

Detaylı

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ) - (KÜMÜLATİF)

MÜCEVHER İHRACATÇILARI BİRLİĞİ MAL GRUBU ÜLKE RAPORU (TÜRKİYE GENELİ) - (KÜMÜLATİF) ALTINDAN MAMUL MÜCEVHERCİ VE KUYUMCU EŞYASI 1 BİRLEŞİK ARAP EMİRLİ 269.665.223,68 305.580.419,69 13,32 ALTINDAN MAMUL MÜCEVHERCİ VE KUYUMCU EŞYASI 2 IRAK 155.240.675,64 92.044.938,69-40,71 ALTINDAN MAMUL

Detaylı

3.294. Türkiye de Plastik Sektörü. Yeni Pazarlar, Yeni Fırsatlar AMBALAJ İNŞAAT 1.811 DİĞER 1.153

3.294. Türkiye de Plastik Sektörü. Yeni Pazarlar, Yeni Fırsatlar AMBALAJ İNŞAAT 1.811 DİĞER 1.153 Yeni Pazarlar, Yeni Fırsatlar PLASTECH 2016 fuarı, plastik sektörünün liderlerini, sektörün çekim merkezi İzmir de buluşturacak. Türkiye nin en büyük, en yeni ve en modern fuar alanı olan fuarizmir de

Detaylı

2,2 Salon Haftasonu kişi 2.200 TL 2.3 I Salon Haftaiçi kişi 2.000 TL 2,4 355 mm Film Gösterilen Sinema Bileti Ücreti! kişi 2 TL

2,2 Salon Haftasonu kişi 2.200 TL 2.3 I Salon Haftaiçi kişi 2.000 TL 2,4 355 mm Film Gösterilen Sinema Bileti Ücreti! kişi 2 TL 97.KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM 2011 YILI UYGULANACA K BİRİM FİYAT PARA BİRİM İ 1 Taksim Sanat Galerisi 1,1 Büyük Salon kişi 550 TL 1,2 I Küçük Salon kişi 450 TL 2 Güngören Erdem Beyazıt Kültür Merkezi 2, 1

Detaylı

HİSAR OKULLAR ORTAOKUL ÖDÜLLERİ TANIMI VE KRİTERLERİ

HİSAR OKULLAR ORTAOKUL ÖDÜLLERİ TANIMI VE KRİTERLERİ EK : 2 HİSAR OKULLAR ORTAOKUL ÖDÜLLERİ TANIMI VE KRİTERLERİ Müzik Ödülü Müzik Ödülü: Ortaokul öğrenimi boyunca Müzik dalında rol model olmuş, branşında okul içi ve dışındaki etkinliklere katılmaya istekli

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 1 EYLÜL 1.Hafta 8 EYLÜL -0 EKİM İSTİKLAL MARŞI NA SGI D.1. İstiklal Marşı na saygı gösterir. İstiklal Marşı CD si Bilgisayar D.1. Kazanımı ile İlgili Açıkalama : Teması: Türk bayrağını ve İstiklal Marşı

Detaylı

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1 Ş E H R İ N Ritmi D E Ğ İ Ş İ Y O R 1 SİZİN KADAR EŞSİZ SİZİN KADAR BenzersİZ 2 30 yıl önce başladı yolculuğumuz Heyecan dolu kalbimiz, girişimci ruhumuz, hayata ve insana olan sevgimizle Estetiğin kaliteyle

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ VERİ TABANI 691010 ABD 0 463 0 0 9.273 7.644 691090 ABD 783.096 190 1.634.689 1.330.333 3.869 3.102 TOPLAM 783.096 653 1.634.689 1.330.333 13.142 10.746 691090 Afganistan 6.557 0 24.223 19.558 691010 Almanya 885 1.068

Detaylı

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI 1885 yılında kurulmuş ve şu anda 75 bin üyesi olan, İzmir in en köklü ve en güçlü meslek kuruluşunun Başkanı olarak Güzel İzmir e hoş geldiniz

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Aile kavramının ne olduğunu ifade ettik. Ailemizde kimler olduğunu

Detaylı

TURİZMCİLERİN BÜYÜK BULUŞMASI 5 ARALIK TA İZMİR'DE BAŞLIYOR

TURİZMCİLERİN BÜYÜK BULUŞMASI 5 ARALIK TA İZMİR'DE BAŞLIYOR TURİZMCİLERİN BÜYÜK BULUŞMASI 5 ARALIK TA İZMİR'DE BAŞLIYOR 5 8 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan TRAVEL TURKEY İZMİR 7 inciturizm Fuar & Konferansı turizm profesyonellerini İzmir de buluşturacak.

Detaylı

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı İstanbul da Nesilleri Buluşturdu BAŞBAKAN ERDOĞAN: DEĞERLER

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı İstanbul da Nesilleri Buluşturdu BAŞBAKAN ERDOĞAN: DEĞERLER AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı İstanbul da Nesilleri Buluşturdu BAŞBAKAN ERDOĞAN: DEĞERLER Mart 04, 2007-12:00:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Değerlerimizi korudukça dünyada

Detaylı

BEBE GİYİM SEKTÖRÜ SINIFLANDIRMA

BEBE GİYİM SEKTÖRÜ SINIFLANDIRMA BEBE GİYİM SEKTÖRÜ SINIFLANDIRMA Bu sektör raporu kapsamına giren ürünler Gümrük Tarife İstatistik Pozisyon (GTİP) sınıflandırmasına göre 6111 ve 6209 nolu fasıllarda yer almaktadır. TÜRKİYE'DE ÜRETİM

Detaylı

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ

TOPLANTI BİLGİLERİ MUTLU GÜNLERİMİZ KONUKLARIMIZ K.R. RAVINDRAN U.R. Başkanı 2015 16 Canan ERSÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2015 16 Firuz Harbiyeli 3. Grup Guvernör Yardımcısı Hüseyin MURSAL (Başkan) Süleyman ÇOLAKOĞLU (Asbaşkan) Okşan HALEFOĞLU (Kulüp

Detaylı

KUZEY KIBRIS KOBİ LERİ GELECEK STRATEJİLERİ KONFERANSI 3 MART 2016 KKTC

KUZEY KIBRIS KOBİ LERİ GELECEK STRATEJİLERİ KONFERANSI 3 MART 2016 KKTC KUZEY KIBRIS KOBİ LERİ GELECEK STRATEJİLERİ KONFERANSI 3 MART 2016 KKTC KUZEY KIBRIS KOBİ LERİ GELECEK STRATEJİLERİ KONFERANSI HOŞGELDİNİZ 3 MART 2016 KKTC Kuzey Kıbrıs Toprağın Her Adımında Tarih olan

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU Dolar Euro Dolar Euro 381600 400 ABD 7.173.384 508.337 2.238.359 2.028.858 1.031.457 930.108 681591 400 ABD 23.110 0 24.277 21.649 681599 400 ABD 4.378 60.671 50.504 45.428 219.208 197.245 690210 400 ABD

Detaylı

Yaratıcı Beceri ve Güçleriniz ile Pazarlama ve Satış - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Yaratıcı Beceri ve Güçleriniz ile Pazarlama ve Satış - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Emrah Altuntecim altuntecime@gmail.com www.emrahaltuntecim.net 1950 lerin başlarından beri araştırmacılar Yaratıcı Düşünce Becerileri üzerine çalışmalar yapıyorlar. Bu araştırmacıların önde gelenlerinden

Detaylı

9. Turizm Fuar ve Kongresi. . fuarizmir 10-13 ARALIK FUAR SONUÇ RAPORU. Organizatörler:

9. Turizm Fuar ve Kongresi. . fuarizmir 10-13 ARALIK FUAR SONUÇ RAPORU. Organizatörler: 9. Turizm Fuar ve Kongresi 10-13 ARALIK. fuarizmir FUAR SONUÇ RAPORU Organizatörler: Türkiye nin turizm sektöründeki en önemli buluşma noktalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi;

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI 2015-2016 Öğretim yılı birinci dönemin sonuna yaklaşırken yeni yıla güzel ve mutlu başlamak, birinci dönemin stresini atmak, kaynaşmak ve 2015 teki güzel

Detaylı

2009 ORIENT GLOBAL YARATICILIĞA ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ. Yaratıcılık Refah Yaratır

2009 ORIENT GLOBAL YARATICILIĞA ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ. Yaratıcılık Refah Yaratır 2009 ORIENT GLOBAL YARATICILIĞA ÖZGÜRLÜK ÖDÜLÜ Yaratıcılık Refah Yaratır Orient Global olarak, yaratıcı özgürlüğün gücüne inanıyoruz. Refah içindeki toplumlar yaratıcılık üzerine kurulmuşlardır. Sanatsal

Detaylı

BABAMLA DANS PROGRAMI

BABAMLA DANS PROGRAMI BABAMLA DANS PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 8 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle çocuk-kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 8-70 yaş A, B,C,D,E özellikle çocuk-kadın-erkek

Detaylı