Bülent KAÇAR. Özel İçmeler MT Sürücü Kursu Kurum Müdürü ve Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni (2013-.)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bülent KAÇAR. Özel İçmeler MT Sürücü Kursu Kurum Müdürü ve Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni (2013-.)"

Transkript

1 Web Erişim: Adres : Mimar Sinan Mah. Kiptaş 2. Kısım B13-D9 Tuzla / IST İletişim: bulentka@hotmail.com Telefon: Doğum Yeri - Tarihi: İstanbul - 12/05/1975 Medeni Hali : Evli ve Bir Çocuk Babası Bülent KAÇAR. Eğitim Yüksek Lisans: Yıldız Teknik Üniv. Uluslararası İlişkiler (Tez Aşamasından Terk ) Lisans : Marmara Üniv. İ.İ.B.F. İşletme Bölümü (Mezuniyet: Derece: 66 / 100) Ön Lisans: Marmara Üniv. Sosyal Bilimler MYO Dış Ticaret (Mezuniyet: 1995 Derece: 83/100) Lise : Anadolu Dış Ticaret Meslek Lisesi Dış Ticaret ( Mezuniyet: 1993 Derece 7.40 / 10) Bankacılık Finans Yöneticilik Alanındaki İş Tecrübelerim Özel İçmeler MT Sürücü Kursu Kurum Müdürü ve Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni (2013-.) Kurs Müdürü olarak kursun genel işleyişinin düzenlenmesi, personel ve sürücü adayları arasındaki motivasyonun sağlanması, kurum dönem açılışlarının yapılması, kurum teorik ve direksiyon öğretmenleri ile ilgili ders planlarının hazırlanması, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yazışmaların takibi, kurum ödeme ve alacaklarının aday bazında takibi, günlük, haftalık ve aylık kontrol noktaları oluşturularak, kurs defterleri ve sistem kayıtlarında düzenin sağlanması. Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni olarak, sürücü adaylarının Motorlu Taşıt Sürücü Kursu Sınavını başarıyla geçebilmeleri için ilgili trafik ve çevre bilgisi kurallarının slayt ve video görüntüleri eşliğinde görsel olarak anlatılması ve konular ile ilgili örnek sınav soruları çözülmesi. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. İş Analisti Yönetici Yardımcısı ( ) Call Center Takım Liderleri, CRM Ekibi, Risk Analiz ve 3 Rd Party ITD firması ile ortak çalışılarak, Ödemelerini geciktiren müşteriler için IVNden otomatik dış arama yapılması üzerine yeni bir system oluşturulması ve Agentların kullanacağı ekran tasarımlarının yapılması ile ilgili tüm analiz aşamaları. Ödeme Sistemleri ve Risk İzleme gibi banka içerisinden gelen bilgi işlem taleplerine uygun olarak kredi kartları sistemin analiz edilmesi. Proje yönetimine bağlı çalışılarak yeni projeler oluşturulması ve bu projelerindeki kredi kartları analiz ve test işlemlerinin gerçekleştirilmesi.

2 Inhouse olarak kullanılan Ocean (Smartsoft) kredi kartları sistemi ile Smartpack (fraud paketi) ve eski bankacılık modülü entegrasyonun sağlanması. Proje Yönetim Ofisine gelen Ödeme Sistemleri ile ilgili taleplerin kategorizasyon ve kapsam belirleme çalışmalarının yürütülmesi. ADK ve Ödeme Sistemleri Servisi içerisindeki kaynak planlama ve efor tahminleri raporlamalarının yapılması. 3 rd party hizmet alınan firmalar ile iletişim ve koordinasyonunun sağlanması. Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Kredi Kartı Operasyon Yönetmeni ( ) Call Center'a kredi kartları ve CRMden alınan müşteri bilgileri konusunda teknik eğitimler verilmesi. Call Center Agentların günlük çağrı karşılama ve performans kriterleri ile ilgili hesaplama tablosunun oluşturulmasında teknik destek verilmesi. Banksoft geçişi öncesinde Kredi Kartları Operasyon Merkezinde; kredi kartlarının muhasebesinin kurum içi ve AKK ile karşılıklı kontrolü ile yurtiçi ve yurtdışı ödemeleri gerçekleştirilmesi. Genel kredi kartları muhasebesinin ve müşteri bazında her türlü manuel düzeltme ve iptal işlemleri gerçekleştirilmesi yılı Kredi Kartları sisteminin değiştirilmesine paralel olarak Banksoft sistemine geçiş ekibinde kredi kartları takas ve muhasebe servisini temsilen yer alınması. Banksoft sistem testleri ve yeni yapıya uygun kredi kartları takas ve muhasebe alt yapısının ve kullanıcı ekranlarının oluşturulması ve test edilmesi. Banksoft programı üzerinden BKM, VISA ve Mastercard takas işleyişlerinin belirlenmesi ve uygulanması. Tüm yurtiçi (BKM) ve yurtdışı (VISA ve MC) kredi kartları takas ve muhasebesinin işlerliğinin sağlanması ve yönetilmesi. Kredi Kartları Servisinin, Bilgi İşlem - Sistem Geliştirme bölümleri ile birlikte çalışılması ve iş analizlerine destek verilmesi, testlerin gerçekleştirilmesi. Microsoft Sql Server ve Report Builder programlarının aktif olarak kullanılarak banka içerisinde birim içi raporlamaların ve BDDK gibi kurum dışı raporlamaların gerçekleştirilmesi. İleri düzeyde Excel kullanılarak, (Pivot Table, Macro Yazımı, formüller vs.) Mali İşler birimi ile koordineli çalışılması ve kredi kartları muhasebe sisteminin tüm mutabakat ve kontrollerinin yapılması. İhlas Finans Kurumu A.Ş. Kredi Kartı Operasyon Uzmanı ( ) Çağrı Merkezi agentlatına kredi kartları ile ilgili eğitimler verilmesi. Kredi Kartları biriminde günlük muhasebe kayıtlarının gerçekleştirilmesi. Kredi kartı müşteri bilgileri hakkında çeşitli raporların hazırlanarak üst yönetime prezentasyonu. Birim içi bilgi işlem sorumluluğu. İnternet bankacılığı proje grubunda kredi kartları biriminin temsili. İntranet ortamında biriminin web sayfası tasarımı.

3 T.Garanti Bankası A.Ş. Kredi Kartı Yetkili Yardımcısı ( ) Kredi Kartı Muhasebe Departmanında kredi / banka kartı takas muhasesinin gerçekleştirilmesi. Günlük, haftalık, aylık mali kontrol ve raporlama işlemlerinin gerçekleştirilmesi. Kredi kartları muhasebe finansman departmanında banka bazlı günlük ödemelerin hesaplanması, ödemelerin gönderimi ve gönderilen ödemelerin alınması. Öğretmenlik Alanındaki İş Tecrübelerim İçmeler Sürücü Kursu Trafik ve Çevre Bilgisi Öğretmeni Sürücü Belgesi almak isteyen sürücü adaylarına, Trafik ve Çevre Bilgisi dersi vermekteyim Kartal ve Şekerpınar Erkek Öğrenci Yurtlarında İngilizce Öğretmeni inci sınıflara hafta sonları ingilizce dersi vermekteyim Tuzla Gülen Dünya Anaokulu Satranç Öğretmeni Eylül döneminden başlayarak yaş gruplarındaki miniklere satranç eğitimi vermekteyim Meridyen Eğitim Kurumları Satranç ve Akıl Oyunları Öğretmeni Yaz okulu süresince 6-9 ve yaşları arası iki gruba Satranç ve Akıl Oyunları dersleri verdim Eğitim Döneminde, Tuzla Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu nda sözleşmeli olarak İngilizce Öğretmenliği yapım. 4. ve 5. Sınıflara İngilizce eğitimi verdim Eğitim Döneminde, Tuzla Behiye Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi nde sözleşmeli olarak Bilgisayar Öğretmenliği yaptım. Öğrencilere MS Windows İşletim Sistemi üzerinde Word / Excel / P.Point ve internet kullanımı hakkında bilgiler verdim. Editörlük Alanındaki İş Tecrübelerim NetBulten.Com ( ) : Yönetici Editörlüğünü yaptığım web sitesinde Bilişim ve teknoloji konulu haber ve incelemeler yayınlanmakta. Computerworld IT Pro Türkiye ( ) Yazılım ve donanım inceleme yazılarım yayınlanmakta. Synergy Bilişim ve İletişim Hizmetleri: ( ) İnceleme ve araştırma yazılarım yayınlanmakta. Trandroid.com : ( ) Android programları üzerine yazılarım web sitesinde yayınlanmakta. PC Magazine : yılları arasında, freelance olarak aylık yazılım inceleme ve web siteleri incelemelerim yayınlandı.

4 Globus BYTE: yılları arasında freelance olarak yazılım incelemelerim yayınlandı. BYTE Türkiye: yılları arasında Yazılım Editörü olarak Byte Türkiye de görev yaptım. Yazılım Editörü olarak; güvenlik yazılımları başta olmak üzere, Windows işletim sistemi için tasarlanmış, dış firmalardan yazılım ürünlerinin temin edilmesi ve incelenmesi, performans ve kullanılabilirlik testlerinin gerçekleştirilmesi, kapak ve konu tasarımlarında uygun görselin hazırlanması için grafiker ile çalışılması, dış kaynaklardan temin edilen yazıların editlenmesi, dergi forum kullanıcıları için destek verilmesi, okuyuculara telefon ve ile destek verilmesi çalışmalarını gerçekleştirdim. PC Pratik: : Önceleri freelance olarak MS Office yazılımları ve internet sayfaları incelemeleri ile yazılarımın yayınlandığı dergide daha sonraları BYTE Türkiye ile birlikte yazılım editörlüğü görevimi sürdürdüm. Dış Ticaret Alanındaki İş Tecrübem Serfleks Yer Karoları San.Tic. ve Tur. A.Ş. ( ) Rulo ve Karo tipi PVC kaplı yer döşemeleri imalatında kullanılmak üzere yurtdışından hammadde temininde tüm ithalat işlemleri (malın yurtdışından alınıp yurtiçinde fabrikaya teslimine kadar geçen tüm sürecin takibi ve sonuç raporlarının hazırlanarak üst yönetime durum bildirimi. Akademik / Yabancı Dil Sınav Bilgilerim KPDS İngilizce: Kamu Personeli Dil Sınavı (2011) 69 / 100 ALES: Akademik Lisansüstü Eğitim Sınavı (2013) EA: KPSS (2011-Lisans): KPSS P23: 73,178 Sertifika / Eğitim Bilgilerim BKM - Bankalararası Kart Merkezi nden Alınan Eğitimler ( ) o Kartlı Ödeme Sektörünün Temel Taşları o Yurtiçi Kurallar o BKM Online Sistemi o EMV ye Giriş o Yeni Teknolojiler IIBA BA Works CBAP Uluslararası İş Analisti Eğitimi (2-3-4 Şubat 2012) Icon Danışmanlık İş Analizi ve Test Süreçleri Eğitimi (2011) Mentor Portföy ve Proje Yönetimi Metodolojisi (13-15 Mayıs 2010) Bilge Adam MS Excel ile Programlama (20 23 Haziran 2010) Kartal Halk Eğitim Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği (Kasım 2012 Şubat 2013) 1. Kademe Satranç Antrenörlüğü Türkiye Satranç Federasyonu (Mayıs 2013)

5 Seminer Bilgilerim Satranç Eğitiminde Teknoloji ve Chessbase Kullanımı (Satranç Akademisi 2013) Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi (KOSGEB 2013) IQ ve EQ Duygusal Zeka (Oğuz Saygın -2011) MS Office Eğitimleri - Bilge Adam Garanti Bankası - ( ) İleri Excel Eğitimleri Kuveyt Türk Kurum İçi Eğitimler ( ) İletişim Becerileri (Enocta 2005) Beden Dili (Enokta 2007) Başarı ve Sonuç Odaklılık (Enokta 2007) İletişimde Ben de Varım (Enokta 2007) Çatışma Çözme Çalışan (Enokta 2007) Zaman Yönetimi (Enokta 2007) Duygusal Zeka (Enokta 2008) İş Hayatında Başarı ve Etkili İletişim (Enokta 2008) İş Yaşamında Profesyonel Davranış (Enokta 2009) Başarı Odaklılık Etkinliği (Enokta 2009) Analitik Bakış Etkinliği (Enokta 2009) Faizsiz Bankacılık Eğitimleri ( ) Kara Para İle Mücadele (Enokta 2011) Teoride ve Pratikte E-Ticaret (BKM -2011) Sigara Kullanımı Hiç Kullanmadım. Askerlik 07/1999 Tarihinde Disiplin Alanında Üstün Hizmet Belgesi alınarak tamamlandı. Referanslar Melih Çelik Konakmedya Teknoloji Yayınları Direktörü

6 Telefon: E-Posta: Mehmet Sena ALTINTAŞ İçmeler MTSK Kurum Sahibi Telefon: İbrahim Keçeli Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Kalite Güvence Yöneticisi Telefon: Fuat Aksu Yıldız Teknik Üniv. Doçent Doktor Telefon: (2683) Abdullah İncirkuş Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. Birim Müdürü Telefon: Okan Sabırcan Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Proje Yönetim Ofisi - Portföy Yöneticisi Telefon: E-Posta:okan.sabircan@turkiyefinans.com.tr Yasin İnan BankAsya Katılım Bankası A.Ş. Kartlı Ödeme Sistemleri Sistem Geliştirme Müdür Yardımcısı Telefon: E-Posta:yasin.inan@bankasya.com.tr İstendiğinde daha detaylı refaranslar verilebilir.

Bülent KAÇAR. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. İş Analisti Yönetici Yardımcısı (2010 2012)

Bülent KAÇAR. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. İş Analisti Yönetici Yardımcısı (2010 2012) Web Erişim: www.bulentkacar.net Adres : Penguen Sitesi Percan Apt. Daire 43 Tuzla / IST İletişim: bulentka@hotmail.com Tel: 0535 239 41 11 Doğum Yeri - Tarihi: İstanbul - 12/05/1975 Medeni Hali : Evli

Detaylı

Bülent KAÇAR. Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu

Bülent KAÇAR. Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Web Erişim: www.bulentkacar.com Adres : Mimar Sinan Mah. Kiptaş 2. Kısım B13-D9 Tuzla / IST İletişim: bulentkacar@gmail.com Telefon: 0535 239 41 11 Doğum Yeri - Tarihi: İstanbul - 12/05/1975 Medeni Hali

Detaylı

Bülent KAÇAR. Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çağrı Merkezi Programı nda Öğretim Görevlisi olarak aşağıdaki dersleri vermekteyim.

Bülent KAÇAR. Okan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Çağrı Merkezi Programı nda Öğretim Görevlisi olarak aşağıdaki dersleri vermekteyim. Web Erişim: www.bulentkacar.net Adres : Mimar Sinan Mah. Kiptaş 2. Kısım B13-D9 Tuzla / IST İletişim: bulentka@hotmail.com Telefon: 0535 239 41 11 Doğum Yeri - Tarihi: İstanbul - 12/05/1975 Medeni Hali

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

Eda Alişan Cari Hesap şefi

Eda Alişan Cari Hesap şefi Eda Alişan Cari Hesap şefi Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (532) 794 70 83 E-Posta : edasefika@hotmail.com edasefika@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe :

Detaylı

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Selçuk Akyıldız Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (533) 667 37 36 E-Posta : selcukakyildiz@gmail.com selcuk_akyildiz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Bucakoop Cep Telefonu : 90 (542) 524 47 95 E-Posta : cgdsarslan@gmail.com cgdsarslan@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

Eren Gedik İletişim Bilgileri E-Posta : ereneara@hotmail.com erengdk@windowslive.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - dikmen Ev Telefonu : 90 (312) 481 39 89 Cep Telefonu : 90 (544) 279 06

Detaylı

1 / 4. Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ. İletişim Bilgileri

1 / 4. Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ. İletişim Bilgileri Ahmet Tayınmak ZİRAAT MÜHENDİSİ İletişim Bilgileri E-Posta : ahmettayinmak@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Diyarbakır - Bağlar - Bağcılar Cep Telefonu : 90 (544) 307 32 10 90 (538) 307 32 10 Kişisel

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Mehmet Alper Şen E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : senworld@gmail.com alper@kodkurdu.com : Türkiye - Antalya - Merkez - Muratpaşa Ev Telefonu : 90 (242) 247 43 21 Cep Telefonu : 90 (555) 689

Detaylı

Üniversite (Lisans) Anadolu Üniversitesi 88 / 100 09.2003-06.2006 İşletme Fakültesi, İşletme - Türkçe

Üniversite (Lisans) Anadolu Üniversitesi 88 / 100 09.2003-06.2006 İşletme Fakültesi, İşletme - Türkçe Özlem İmay Özdemir Adres : Esentepe Mah. Atatürk Köprüsü Karşısı Fatih Cad.1.Sok. No:36 Tokat/Merkez 60100 MERKEZ - TOKAT - TÜRKİYE Ev Telefonu : 90 (356) 228 33 55 Cep Telefonu : 90 (534) 228 33 55 E-Posta

Detaylı

Emin Gülmez Bilgisayar Mühendisi

Emin Gülmez Bilgisayar Mühendisi Emin Gülmez Bilgisayar Mühendisi Adres Bilgileri : Türkiye - Muğla - Bodrum - Gümbet Cep Telefonu : 90 (544) 448 19 23 E-Posta : emin_gulmez@yahoo.com info@emingulmez.com Kişisel Web Sayfası : http://emingulmez.com/

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL İletişim Bilgileri E-Posta : omur_sahin_01@hotmail.com endd1985@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - elazığ - merkez - yeni mh Ev Telefonu : 90 (324) 482 43

Detaylı

Yılmaz Erdogan Yazılım Uzmanı

Yılmaz Erdogan Yazılım Uzmanı Yılmaz Erdogan Yazılım Uzmanı Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Evka-1 Cep Telefonu : 90 (541) 329 78 58 90 (505) 801 46 41 E-Posta : yilmaz.erdogan.91@gmail.com yilmaz.erdogan.91@gmail.com Kişisel

Detaylı

Yusuf Yılmaz MUHASEBE MÜDÜRÜ&İŞLETME MÜDÜRÜ

Yusuf Yılmaz MUHASEBE MÜDÜRÜ&İŞLETME MÜDÜRÜ Yusuf Yılmaz MUHASEBE MÜDÜRÜ&İŞLETME MÜDÜRÜ Adres Bilgileri : Türkiye - Malatya - Darende - ZAVİYE Cep Telefonu : 90 (530) 223 93 92 E-Posta : yusufyilmaz3@hotmail.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe :

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK. Isinizin L ideri Olun!

KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK. Isinizin L ideri Olun! KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK Isinizin L ideri Olun! Stratejik Çözüm Ortağınız Olarak Biz; Değişen ve gelişen Dünya nın hızını yakalamak artık tüm organizasyonların öncelikli hedefidir. Organizasyonlar iş süreçlerini,

Detaylı

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri Cenk Sözeri Proje Yöneticisi İletişim Bilgileri E-Posta : cenksozeri@msn.com Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Menemen - Egekent 2 Ev Telefonu : 90 (535) 549 85 07 Cep Telefonu : 90 (531) 010 20 00 Kişisel

Detaylı

1 / 5. Murat Deniz. Uzman Personel. İletişim Bilgileri. : m.dnz@yandex.com murtdnz@gmail.com. Adres Bilgileri

1 / 5. Murat Deniz. Uzman Personel. İletişim Bilgileri. : m.dnz@yandex.com murtdnz@gmail.com. Adres Bilgileri Murat Deniz Uzman Personel E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : m.dnz@yandex.com murtdnz@gmail.com Cep Telefonu : 90 (538) 705 06 59 : Türkiye - Bursa - Yıldırım - Ortabağlar Mahallesi 90 (507)

Detaylı

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri Özlem Karatay Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR İletişim Bilgileri E-Posta : ozlemkrty@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Parseller Ev Telefonu : 90 (212) 428 19 94 Cep Telefonu

Detaylı

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001)

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001) ENDER GÖKSEL Adres : Birlik Mah. 415. Cad. Oyak Sitesi 33/4 48. Giriş Birlik /Çankaya ANKARA E-mail : endergoksel@gmail.com Cep Tel : 0533 718 76 07 Ev Tel : 0312 440 63 67 Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi

Detaylı

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis

3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Devrim RODOP 2. Doğum Tarihi : 23 Ağustos 1971 3. Unvanı : Doktor Yüksek Mühendis 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği İstanbul Teknik Üniversitesi

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

1 / 5. Burak Uysal. Web Geliştirme. İletişim Bilgileri

1 / 5. Burak Uysal. Web Geliştirme. İletişim Bilgileri Burak Uysal Web Geliştirme İletişim Bilgileri E-Posta : devuysal@gmail.com devuysal@outlook.com Adres Bilgileri : Türkiye - Isparta - Merkez - Merkez Ev Telefonu : 90 (246) 227 25 38 Cep Telefonu : 90

Detaylı

%100 Öğrenme garantisi verir.

%100 Öğrenme garantisi verir. 17.yıl İş Ortaklarımız Başaran Bilişim Akademisi, 17 yıllık eğitim deneyimi ile sürekli gelişen bilişim ve teknoloji alanında yetkin bireyler yetiştirmek için bireysel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarına

Detaylı

suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr

suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Üsküdar - mimar sinan Cep Telefonu : 90 (541) 200 19 88 E-Posta : ahsenbme@gmail.com suheylaahsen.yildirim@bahcesehir.edu.tr KİŞİSEL BİLGİLER Toplam Tecrübe

Detaylı

MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA 212 GİRİŞ Bakanlığımızda görev yapan personelin Meslek içi eğitim

Detaylı

1 / 5. Selda Süren. İletişim Bilgileri

1 / 5. Selda Süren. İletişim Bilgileri Selda Süren İletişim Bilgileri E-Posta : seldasuren1@gmail.com seldasuren@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Etimesgut - EMİRLER Cep Telefonu : 90 (553) 017 22 70 Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2018 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK Yangın Eğitimi Kursu Merkez Acil Durum Ekiplerindeki Görevli Kişiler Karabük Cumhuriyet Anadolu Lisesi 23.01.2018 23.01.2018 1 10 08.30-17.30 60 OCAK Özel Eğitimde Bütünleştirme Uygulamaları Kursu

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

E-MEB. Doküman Yönetimi, Yazışma ve İstatistik Sistemi

E-MEB. Doküman Yönetimi, Yazışma ve İstatistik Sistemi E-MEB Doküman Yönetimi, Yazışma ve İstatistik Sistemi E-MEB FAYDALARI Kağıt İsrafını Önler Yazışma Sürecini Hızlandırır Diğer Yazılımlar = 5-20 Dk. E-MEB = 1-7 Dk. Çevreyi Korur Bilgisayarınız Formatlandığında

Detaylı

1 / 5. Hacı Coşkun. İletişim Bilgileri

1 / 5. Hacı Coşkun. İletişim Bilgileri Hacı Coşkun İletişim Bilgileri E-Posta : hacicoskun07@gmail.com hacicoskun07@windowslive.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - Sokullu Cep Telefonu : 90 (544) 345 85 70 90 (506) 345 85 70

Detaylı

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA

ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA ANALİZ BİLİŞİM HAKKINDA 1996 yılında bilişim dünyasına adım atmış olan Analiz Bilişim, kuruluşundan bu yana gelişim ve ilerlemeyi hedeflemiştir. Geliştirdiğimiz Jetra Raporlama Programı bu kurumsal çabanın

Detaylı

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU

Faaliyet Alanları I. İCRA İFLAS HUKUKU Av. Selçuk İLBAŞ ES Hukuk Bürosu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Selçuk İLBAŞ tarafından kurulmuştur. Büromuz kurumsal nitelikteki müvekkillerine, kapsamlı bir şekilde hukuki yardım sunmaktadır.

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-MFM-01. İlkbahar Eroğlu. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-MFM-01 İlkbahar Eroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : ilkbahar_er@hotmail.com ilkbahar_er@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya Ev Telefonu : 90 (312) 481 64 53 Cep Telefonu

Detaylı

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü

NovaFortis Yazılım Danışmanlık. E-dönüşüm adaptörü NovaFortis Yazılım Danışmanlık E-dönüşüm adaptörü E-DÖNÜŞÜM ADAPTÖRÜ E-dönüşüm adaptörü e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter ve e-ihracat süreçlerini yönetmek üzere tasarlanmış bir masaüstü uygulamasıdır.

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 26 Eyl 85 Uyruk Türkiye. T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Şuayip BİRİNCİ (Özel Kalam Müdürü)

Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 26 Eyl 85 Uyruk Türkiye. T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Şuayip BİRİNCİ (Özel Kalam Müdürü) KİŞİSEL BİLGİLER Harun Tufan TOLASA Kardeşler Mah. 202. Sok 3/7 Kevser Apt Ankara, 06010 Keçiören (Türkiye) (+90) 533 167 68 68 haruntufantolasa@gmail.com www.tufantolasa.com Google Hangouts harun tufan

Detaylı

1 / 6. Erol Biçer ÜST DÜZEY YÖNETİCİ. İletişim Bilgileri

1 / 6. Erol Biçer ÜST DÜZEY YÖNETİCİ. İletişim Bilgileri Erol Biçer ÜST DÜZEY YÖNETİCİ İletişim Bilgileri E-Posta : erol_bicer@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Cihangir Mah. Ev Telefonu : 90 (212) 422 59 98 Cep Telefonu : 90

Detaylı

Mesut Genez. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6. Adres Bilgileri

Mesut Genez. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6. Adres Bilgileri Mesut Genez Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Başakşehir - Başakşehir Cep Telefonu : 90 (543) 648 65 92 E-Posta : mesutgenez@hotmail.com mesutgenez@gmail.com Kişisel Web Sayfası : http://www.mesutgenez.com

Detaylı

1 / 6. Erol Biçer GENEL MÜDÜR/FABRİKA MÜDÜRÜ. İletişim Bilgileri

1 / 6. Erol Biçer GENEL MÜDÜR/FABRİKA MÜDÜRÜ. İletişim Bilgileri Erol Biçer GENEL MÜDÜR/FABRİKA MÜDÜRÜ İletişim Bilgileri E-Posta : erol_bicer@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Cihangir Mahallesi Ev Telefonu : 90 (212) 422 59 98 Cep

Detaylı

1 / 6. Tekin Örnek. Leasing İş Geliştirme/Satış-Pa. İletişim Bilgileri

1 / 6. Tekin Örnek. Leasing İş Geliştirme/Satış-Pa. İletişim Bilgileri Tekin Örnek Leasing İş Geliştirme/Satış-Pa İletişim Bilgileri E-Posta : tekinardi@hotmail.com tekin.ornek@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Cep Telefonu : 90 (535)

Detaylı

Kişisel Web Sayfası :

Kişisel Web Sayfası : KİŞİSEL BİLGİLER Toplam Tecrübe : 1 yıl dan fazla Çalışma Durumu : Çalışmıyorum Eğitim Durumu : Üniversite (Mezun) Medeni Durumu : Bekar Askerlik Durumu : Yapıldı Doğum Tarihi : 24.05.1989 Doğum Yeri :İzmir

Detaylı

DOLUNAY KANATLI. 3. Askerlik: Tamamlandı Doğu Akdeniz Üniversitesi, Kıbrıs. Elektrik ve Elektronik Mühendisi

DOLUNAY KANATLI. 3. Askerlik: Tamamlandı Doğu Akdeniz Üniversitesi, Kıbrıs. Elektrik ve Elektronik Mühendisi Mahatma Gandhi Cad. 23/8 G.O.P ANKARA Cep: (532) 372 46 70 e-mail: dolunay@webartbilisim.com DOLUNAY KANATLI Kişisel Bilgi 1. Yaş: 43 2. Medeni durum: Evli 3. Askerlik: Tamamlandı 4. Ehliyet: Var Eğitim

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-YZL-03 Okan Yurdakul İletişim Bilgileri E-Posta : okanyurdakul@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Yenimahalle - Batıkent Ev Telefonu : 90 (530) 330 40 32 Cep Telefonu : 90

Detaylı

E LVAN E B İ NÇ İ N Ö ZGEÇMİŞİ

E LVAN E B İ NÇ İ N Ö ZGEÇMİŞİ E LVAN E B İ NÇ İ N Ö ZGEÇMİŞİ PROJEDE ÖNERİLEN ROL: KURUMSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYONEL ROLLER KİŞİSEL BİLGİLER Adı ELVAN EBİNÇ Adresi Çınarlı Mah. Ziyapaşa Bul. Fatih Terim Sok. Nevrezoğlü Apt. Kat 5,

Detaylı

Turkmedya grubuna ait, portallarının, mobil uygulamalarının güncel UI/UX kurallarına göre tasarımlarının yapılması ve yenilenmesi.

Turkmedya grubuna ait, portallarının, mobil uygulamalarının güncel UI/UX kurallarına göre tasarımlarının yapılması ve yenilenmesi. Tonguç Karaçay Senior UX & UI Designer İletişim Bilgileri E-Posta : tkaracay@gmail.com tonguckaracay@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Büyükçekmece - Fatih mah. Cep Telefonu : 90 (532)

Detaylı

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI 1. DİJİTAL PAZARLAMA UZMANLIĞI EĞİTİMİ 380.00 2. İÇ MİMARİ VE MOBİLYA TASARIMI UZMANLIĞI KURSU (AUTOCAD DESTEKLİ 380.00 3. NETWORKİNG & SOSYAL İLİŞKİ AĞI YÖNETİMİ

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - -

. Standart Profesyonel Kurumsal. Tahsilat Kaynağı - - - Tahsilat Yöntemi - - - Tahsilat Araçları - - - Tahsilat Türü - - - Tahsilat Kaynağı - - - Bayi Bayi'nin Alt Bayisi Müşteri Son Kullanıcı (Tüketici) Tahsilat Yöntemi - - - Cari Hesap Bakiyesine İstinaden Tahsilat Bakiyeden Bağımsız Tahsilat Fatura/Tahakkuk Bazında Tahsilat

Detaylı

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Oğuzhan Dalkılıç Dynamics AX Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : oguzhan.dal@hotmail.com info@oguzhandalkilic.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - ÇAKMAK MAH. Ev Telefonu

Detaylı

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi. İletişim Bilgileri Ömür Ceylan (smmm) Serbest Muhasebeci Mali Müşavi İletişim Bilgileri E-Posta : oceylan30@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Bahçelievler - Yenibosna Ev Telefonu : 90 (551) 957 78

Detaylı

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ

DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ DATAPLUS EĞİTİM BİLİMLERİ AKADEMİSİ KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ SATIŞ & PAZARLAMA EĞİTİMLERİ MESLEKİ ( OPERASYON YÖNETİMİ ) GELİŞİM EĞİTİMLERİ GENEL YÖNETİM EĞİTİMLERİ İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI

Detaylı

Fatih Gören Fizikçi. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5

Fatih Gören Fizikçi. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5 Fatih Gören Fizikçi Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Yamanevler Cep Telefonu : 90 (554) 398 69 54 E-Posta : fatihgrn@gmail.com fatihgrn@yahoo.com.tr Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Genel Müdür Ref (GM-01)

Genel Müdür Ref (GM-01) Genel Müdür Ref (GM-01) İş tanımı Genel Müdür, tesisin düzgün yürütülmesini sağlamak, birinci sınıf imalat hizmetleri sunmak, Ortak Kullanım Tesisinin sunacağı hizmetlerin pazarlanmasını sağlamak, personel

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir İstanbul(Avr.) Bitiş Tarihi İş Tanımı MSB İŞ GÜVENLİĞİNE AİT FİRMA WEB SİTESİNİ YAPTIM. LİNK AŞAĞIDADIR.

Sürücü Belgesi B. Şehir İstanbul(Avr.) Bitiş Tarihi İş Tanımı MSB İŞ GÜVENLİĞİNE AİT FİRMA WEB SİTESİNİ YAPTIM. LİNK AŞAĞIDADIR. İletişim Bilgileri Mert Yağız Kızıldağ Bilgisayar Öğretmeni E-Posta Adresi mrtygzkzldg@yandex.com Doğum Tarihi 05/06/1992 Telefon 90 (554) 442 92 34 Adres Türkiye - - Bahçelievler Web Sayfam mertyagizkizildag.com

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

X. Çözüm Ortaklığı Platformu

X. Çözüm Ortaklığı Platformu www.pwc.com/tr Türkiye Muhasebe Standartları na Geçiş İçerik 1. Yeni Türk Ticaret Kanunu na Genel Bakış 2. Türkiye Muhasebe Standartları na Geçiş Yol Haritası 3. Finansal Raporlama Süreci ve Teknik Altyapı

Detaylı

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ

YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ YEMEKHANE TAKİP 2.0 YEMEKHANE TAKİP SİSTEMİ 1- PROGRAMIN AMACI : Bu Program Yemekhane Girişlerini Kontrol Altına Almak İçin Tasarlanmıştır. Personellerin Yemekhane Girişlerinde Yapmaları Gereken ( Parmak

Detaylı

Ali Akcan. Bilgi İşlem. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6. Adres Bilgileri

Ali Akcan. Bilgi İşlem. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6. Adres Bilgileri Ali Akcan Bilgi İşlem Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Çekmeköy - Mehmet Akif Mahalles Cep Telefonu : 90 (544) 873 78 88 E-Posta : caylakcan@gmail.com aliakcan@sistemasistani.com Kişisel Web

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

Sinan Tutuman İŞ DENEYİMİ EMR AKADEMİ FREELANCE 2008 KOÇSİSTEM FREELANCE 2010 MEDYASOFT FREELANCE 2007 BİLGİNÇ FREELANCE 2010 ISCOM FREELANCE

Sinan Tutuman İŞ DENEYİMİ EMR AKADEMİ FREELANCE 2008 KOÇSİSTEM FREELANCE 2010 MEDYASOFT FREELANCE 2007 BİLGİNÇ FREELANCE 2010 ISCOM FREELANCE Sinan Tutuman İŞ DENEYİMİ 2015 - EMR AKADEMİ FREELANCE 2008 KOÇSİSTEM FREELANCE 2010 MEDYASOFT FREELANCE 2007 BİLGİNÇ FREELANCE 2010 ISCOM FREELANCE Kurumsal alanda MS Office, VBA Eğitmenliği Finans Üzerine

Detaylı

1 / 5. Murat Çamoğlu. Mağaza Yöneticisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Murat Çamoğlu. Mağaza Yöneticisi. İletişim Bilgileri Murat Çamoğlu Mağaza Yöneticisi İletişim Bilgileri E-Posta : Muratcmgl@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Kocaeli - Gebze - Gebze Osman Yılmaz Cep Telefonu : 90 (532) 313 79 97 Kişisel Web Sayfası :

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili.

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili. GENEL BİLGİLER Doğum Yeri Çanakkale Doğum Tarihi 05.12.1977 Medeni Durumu Bekar Cep No 0535 778 65 25 Web Site http://www.mujganharbili.com E-mail mujgan@mujganharbili.com / mujganharbili@hotmail.com EĞİTİM

Detaylı

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Oğuzhan Dalkılıç Dynamics AX Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : oguzhan.dal@hotmail.com info@oguzhandalkilic.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - ÇAKMAK MAH. Ev Telefonu

Detaylı

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlhan Güzel. Türkolog - Bilişim. İletişim Bilgileri İlhan Güzel Türkolog - Bilişim İletişim Bilgileri E-Posta : ilhan_910@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Mamak - Merkez Ev Telefonu : 90 (312) 365 18 35 Cep Telefonu : 90 (554) 721 39 59

Detaylı

Aygil TAKIR ÖZGEÇMİŞ

Aygil TAKIR ÖZGEÇMİŞ Aygil TAKIR ÖZGEÇMİŞ Adı-Soyadı: Aygil TAKIR Doğum Tarihi: 07.10.1978 Doğum Yeri: Magosa-KKTC Medeni Durumu: Evli Uyruğu: TC-KKTC KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM 2005-2011, Doktora, Orta Doğu Teknik Üniversitesi,

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği ve Yeni Teknolojiler. İbrahim SARAÇOĞLU

Bilgisayar Mühendisliği ve Yeni Teknolojiler. İbrahim SARAÇOĞLU Bilgisayar Mühendisliği ve Yeni Teknolojiler İbrahim SARAÇOĞLU Son 10 yılın en önemli teknolojileri Akıllı telefonlar Sosyal ağlar Voice over IP LED teknolojisi Bulut Bilişim İnsansız hava araçları Dijital

Detaylı

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2

UKS EĞİTİM LİSTESİ 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 I-GENEL YÖNETİM EĞİTİM PROGRAMI 1 PREZİ EĞİTİMİ 2 2 AİLE ŞİRKETLERİ YÖNETİMİ VE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ 3 3 ÇATIŞMA YÖNETİMİ 2 4 ETKİN TAKIM KURMA, YÖNETME VE TAKIMDAŞLIK EĞİTİMİ 3 5 İŞ GELİŞTİRME EĞİTİMİ

Detaylı

Eğitim Durumu Lisans (Mezun) Medeni Durum Evli. Şehir İstanbul(Asya) Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum

Eğitim Durumu Lisans (Mezun) Medeni Durum Evli. Şehir İstanbul(Asya) Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum İletişim Bilgileri Mustafa Mermer S.M.M.M. E-Posta Adresi mustafamermer25@hotmail.com Telefon 90 (538) 455 11 37 Adres Türkiye - - Kartal - YAKACIK Kişisel Bilgileri Toplam Tecrübe 16 yıl 9 ay Çalışma

Detaylı

1 / 5. Derya Bozkurt. İletişim Bilgileri

1 / 5. Derya Bozkurt. İletişim Bilgileri Derya Bozkurt İletişim Bilgileri E-Posta : derya.bzkrt@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kartal - Rahmanlar Ev Telefonu : 90 (216) 389 04 18 Cep Telefonu : 90 (530) 347 71 62 Kişisel

Detaylı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı APSİYON Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, toplu yaşam alanları için geliştirilmiş bulut tabanlı yönetim sistemidir. Bu dairenin sahibi kim? Dairede kimler yaşıyor? 500TL üzeri borcu olan kimler

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin

Detaylı

1 / 5. Ozan Kule. İdari İşler Şefi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ozan Kule. İdari İşler Şefi. İletişim Bilgileri Ozan Kule İdari İşler Şefi İletişim Bilgileri E-Posta : ozan.kule@gmail.com ozan.kule@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Şişli - Duatepe Mah. Feriköy Ev Telefonu : 90 (212) 233 54

Detaylı

Çiftlikköy Mahallesi Sokak Akyuva Apartmanı 12/5, Yenişehir/Mersin (+90) Skype yoldas.

Çiftlikköy Mahallesi Sokak Akyuva Apartmanı 12/5, Yenişehir/Mersin (+90) Skype yoldas. Yoldaş ÖZPULAT Çiftlikköy Mahallesi 23005 Sokak Akyuva Apartmanı 12/5, 01650 Yenişehir/Mersin (+90) 505 779 00 71 yoldasozpulat@gmail.com Skype yoldas.ozpulat Mersin, Eylül 2017 Konu:Genel Başvuru Sayın

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Oğuzhan Dalkılıç Dynamics AX Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : oguzhan.dal@hotmail.com info@oguzhandalkilic.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - ÇAKMAK MAH. Ev Telefonu

Detaylı

01/2015. Karabük Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Karabük Doktora, Makine Mühendisliği Bölümü - Devam Ediyor

01/2015. Karabük Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Karabük Doktora, Makine Mühendisliği Bölümü - Devam Ediyor Mehmet Ali Biberci Uzmanlık Alanı : Makine Mühendisliği ve Bilgisi Tel: 0(376) 218 11 23 Dahili: 5153 E-mail : m.alibiberci@karatekin.edu.tr KİŞİSEL BİLGİLERİ Doğum Tarihi: 10/02/1986 Medeni Durum: Bekar

Detaylı

1 / 5. Yusuf Büyüktopbaş. İletişim Bilgileri

1 / 5. Yusuf Büyüktopbaş. İletişim Bilgileri Yusuf Büyüktopbaş İletişim Bilgileri E-Posta : yusuf_bytopbas@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul - Başakşehir - 1.etap Ev Telefonu : 90 (212) 485 13 37 Cep Telefonu : 90 (537) 251 33 73 Kişisel

Detaylı

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ

2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ 2016 YILI HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANIMIZ S.NO NO EĞİTİM İNİN ADI KATILACAK OLANLAR BAŞLAMA 1 2016000007 Rehberlik Resmî kurumlara ataması yapılmayıp özel öğretim kurumları ile sözleşme imzalayan ve fakültelerin;

Detaylı

Erdem Gündoğan Sistem Mühendisi - Ağ Yönetici

Erdem Gündoğan Sistem Mühendisi - Ağ Yönetici Erdem Gündoğan Sistem Mühendisi - Ağ Yönetici Adres Bilgileri : Fatih 34260 Fatih - İstanbul(Avr.) - Türkiye Ev Telefonu : 90 (212) 621 87 45 Cep Telefonu : 90 (552) 697 02 26 90 (532) 697 02 26 E-Posta

Detaylı

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU NA

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU NA 07.10.2015 Konu: Harmoni Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş. 2015 Yılına Ait Kalite Güvence Sistemi Gözden Geçirme Raporu Sayı: 2015/146 BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU NA Konu rapor Bankacılık

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Eskişehir. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Eskişehir. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Seren Sakarya E-Posta Adresi sakaryaseren@gmail.com Telefon 90 (506) 287 36 52 Doğum Tarihi 22/08/1995 İkinci Telefon 90 (505) 255 99 58 Adres Türkiye - - Odunpazarı Kişisel Bilgiler

Detaylı