Firmalar için. Tanıtım Dosyası. Katılımcı Okullar. Sponsorlar. Basın Sponsorları. Mekan Sponsoru

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Firmalar için. Tanıtım Dosyası. Katılımcı Okullar. Sponsorlar. Basın Sponsorları. Mekan Sponsoru"

Transkript

1 Firmalar için Tanıtım Dosyası Katılımcı Okullar Basın Sponsorları Sponsorlar Mekan Sponsoru

2 20 Nisan 2014 Pazar günü 5.si gerçekleflecek olan Mini Süper Star Etkinlikleri, yediden yetmişe tüm katılımcıların gün boyu renkli aktivitelerle güzel zaman geçirecekleri, çeşitli seminerlerle bilgilenecekleri aynı zamanda sosyal sorumluluk çalışması içinde yer alacakları bir proje... Mini Süper Star, daha önce olduğu gibi yine birçok sürpriz aktiviteye sahne olacak. Çeflitli anaokullar n n ve ilkokulların haz rlayaca gösteriler ise bu yıl yine Mini Süper Star Etkinliklerinin en özel bölümü olacak. 4-8 yafl aras çocuklar n sergileyecekleri gösteriler, herkese keyifli anlar yaşatırken tüm kat l mc okullar plaket alacak. 0-2 yafl aras bebeklerin kat labildikleri Bebek Emekleme Yar flmas nda ise minikler yine sponsor firmalar taraf ndan sa lanan birbirinden güzel ödüllere ulaflmak için emekleyecek. Emekleme yar flmas na, Mini Süper Star Etkinliklerine gelen herkesin bebe i, kupon ya da ön eleme olmaks z n kat labilecek. llüzyon, dans ve balon gösterileri, keyifli oyunlar, çocuklarla fitness ve yüz boyama gibi aktiviteler de Mini Süper Star Çocuk Etkinliklerine renk katacak. Ayr ca anne ve çocuk sa l gibi konularda verilen seminerlerle anne ve babalar bilgilendirilecek. Mini Süper Star Etkinliklerine sponsor olan firmalar, tan t mlar na büyük katk sa larken, ayn zamanda birçok engellinin eğitilerek meslek sahibi olmasına katk sağlamanın gururunu da yaflayacaklar bir sosyal sorumluluk projesine de destek vermifl olacaklar.

3 Mini Süper Star Etkinliklerinin en önemli bölümünü, çocuklar n ve aileleri- nin keyifle seyredecekleri anaokullar ve ilkokulların gösterileri oluflturacak. Anaokullar ndaki 4-8 yafl aras ö rencilerin, ö retmenleri ile birlikte sergileye- cekleri gösteriler, tüm kat l mc lara keyifli anlar yaflatacak. Etkinlikleri izleyenler arasında her yıl olduğu gibi yine Türkiye nin ünlü isimleri yer alacak. Bu y lki Mini Süper Star Etkinlikleri, 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nın hemen öncesinde gerçekleflerek farkl bir anlam da tafl yacak. Kat l mc okul- lar, yapt klar gösterilerle 23 Nisan coflkusuna da ortak olacaklar. Ayr ca 5. Mini Süper Star Etkinliklerinde gösteri sergileyen okullar n n her biri plaket ile ödüllendirilecek. Sponsor firmalar, tüm izleyicilere ve konuklara da tacaklar ürünler sayesinde hedef kitleleri ile buluflma f rsat yakalayacaklar. Ayr ca tan t m materyallerini kullanarak reklamlar n gerçeklefltirebilecekler. Bunun yan s ra PR çal flmalar için de haber de eri tafl yan bir etkinliğe sponsorluk gerçeklefltirmifl olacaklar.

4 Mini Süper Star Etkinlikleri nin en keyifli bölümlerinden biri de Bebek Emekleme Yarışması... Bu bölümde minikler, kendileri için özel hazırlanan alanda birbirinden güzel ödüllere emekliyor. Ebeveynleri ile birlikte kendileri de e leniyor. Bebek Emekleme Yar flmas na, tüm davetlilerin 0-2 yafl aras ndaki bebekleri, kupon ya da ön eleme olmaks z n kat labiliyor. Yar flma, Mini Süper Star Etkinliklerinin düzenlendiği otelin fuaye alan nda gerçeklefltiriliyor. Dereceye giren bebekler, yine sponsorlar taraf ndan sa lanan ödülleri kazan yor. Bu yar flma davetli ve konuklara da yar flma heyecan yaflatma ve bebekleri için sürpriz ödüller kazanma flans sunarak organizasyona olan ilgiyi art r yor.

5 Ülkemizde sayıları milyonları bulan engelli vatandaşlarımız kendilerine özel eğitim olanakları arıyor. Bu olanakların yetersizliği nedeniyle meslek edinemiyor ve sosyal hayata katılamıyor. E itimleri için yard m bekleyen engelli vatandaşlarımıza yard m eli uzat yor, Mini Süper Star Etkinliklerinden elde edilecek tüm geliri Lions Eğitilebilir Engelliler İş Okulu na aktarıyoruz.

6 Mini Süper Star Etkinlikleri, ana sponsor için önemli tan t m f rsatlar yaratacakt r. 1- Ana sponsor olan firma, Mini Süper Star ın gerçeklefltirilece i otelin fuaye alan nda 10 m 2 lik tan t m bölgesine sahip olacakt r. Bu alanda stant kurabilecek ve logosuyla yer alabilecektir. 2- Ana sponsor olan firma, kuraca stantlarda broflür, flyer vb. tan t m materyallerini da tabilecektir. 3- Mini Süper Star ın kalbinin ataca ve okulların gösterilerinin gerçeklefltirilece i yar flma alan nda yaln zca ana sponsorun logo vs. tan t m materyalleri yer alacakt r. 4- Ana sponsor olan firma, gösteri alan na show up ve jüri masas na promosyon malzemeleri (kalem, not defteri vb.) ve masa üstü bayrak koyabilecektir. 5- Ana sponsor olan firma, gerçeklefltirilecek tan t m çal flmalar ve bas n sponsoru olan dergide yer alacak Mini Süper Star tan t m sayfalar nda ürün ve logolar ile birlikte yer alacakt r. 6- Ana sponsor olan firman n logosu, davetiye de dahil tüm bas l çal flmalarda di er sponsorlardan büyük olarak kullan lacakt r. 7- Ana sponsor olan firma, sitesine tanıtım banner ı yerleştirebilecektir. 8- Ana sponsor firmaya organizasyon için 15 ücretsiz davetiye verilecektir. 9- Ana sponsor olan firma, organizasyona kat lan herkese tad m gerçeklefltirebilecek ve promosyon ürün da t m yapabilecektir. Böylece 500 kifliden fazla insana ulaflabilecektir. 10- Tüm bunların dıflında sponsor firmanın ürünlerinin niteli ine göre yeni tanıtım fırsatları da yaratılabilecektir. 1- Organizasyona ana sponsor olmak isteyen firma, 10 yarışmacı okula hediye verilecek ürünleri temin edecektir. 2- Organizasyona ana sponsor olmak isteyen firmanın, sponsorluk bedeli TL dir.

7 Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru olarak organizasyona katılacak olan firma da etkili bir flekilde kendi tan t m n yapabilecektir. 1- Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru olan firma, yarışmanın yap laca fuaye alan nda 6 m 2 lik tan t m bölgesine sahip olacakt r. Bu alanda stant kurabilecek ve logosuyla yer alabilecektir. 2- Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru olan firma, kuraca stantlarda broflür, flyer vb. tan t m materyallerini da tabilecektir. 3- Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru, gerçeklefltirilecek tan t m çal flmalar ve bas n sponsoru olan dergide yer alacak Mini Star tan t m sayfalar nda ürün ve logolar ile birlikte yer alacakt r. 4- Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru olan firmaya organizasyon için 10 ücretsiz davetiye verilecektir. 5- Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru olan firma, sitesine tanıtım banner ı yerlefltirebilecektir. 1- Organizasyona Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru olmak isteyen firmalar, 10 anaokuluna hediye verilecek ürünleri temin edecektir. 2- Organizasyona Bebek Emekleme Yarışması özel sponsoru olmak isteyen firmaların sponsorluk bedeli TL dir.

8 Mini Süper Star a sa lık sponsorlu u deste i sa layacak firmaların tanıtımları da etkili bir flekilde gerçeklefltirilecektir. 1- Sa lık sponsoru, sa lık odası bölümü için 3 farklı branfltan (Tercihen çocuk doktoru, beslenme-diyet uzmanı, psikolog) doktor temin ederek bilgi edinmek isteyen annelere sorucevap kısmının da olaca ı bir mini seminer düzenleyecektir. 2- Sa lık sponsoru, otel fuaye alanına tanıtım standı kurabilecektir. 3- Sponsor firma, bas n sponsoru olan dergide branding gerçeklefltirme hakkına sahip olacaktır. 4- Mini Süper Star için hazırlanacak davetiye ve afifllerde de branding hakkına sahip olacaktır. 5- Sa lık sponsoru olan firmaya organizasyon için 10 ücretsiz davetiye verilecektir. 6- Sa lık sponsoru olan firma, sitesine tanıtım banner ı yerlefltirebilecektir. 1- Organizasyona sa l k sponsoru olmak isteyen firma, 10 okula hediye verilecek ürünleri temin edecektir. 2- Organizasyona sağlık sponsoru olmak isteyen firmanın sponsorluk bedeli TL dir.

9 Co-sponsor olarak organizasyona katılacak olan firmalar da tanıtım imkanlarıyla ürün ve markalarının reklamlarını gerçeklefltirebilecekler. 1- Co-sponsor firma, Mini Süper Star ın gerçeklefltirilece i otelin fuaye alan nda 6 m 2 lik tan t m bölgesine sahip olacakt r. Bu alanda stant kurabilecek ve logosuyla yer alabilecektir. 2- Co-sponsor olan firma, kuraca stantlarda broflür, flyer vb. tan t m materyallerini da tabilecektir. 3- Co-sponsor olan firma, gerçeklefltirilecek tan t m çal flmalar ve afifllerde logosuyla yer alacakt r. 4- Co-sponsor olan firma, bas n sponsoru olan dergide yer alacak Mini Süper Star tan t m sayfalar nda ürün ve logolar ile birlikte yer alacakt r. 5- Co-sponsor olan firmaya organizasyon için 5 ücretsiz davetiye verilecektir. 6- Co-sponsor olan firma, sitesine tanıtım banner ı yerlefltirebilecektir. 1- Organizasyona co-sponsor olmak isteyen firmalar, 10 yarışmacı okula hediye verilecek ürünleri temin edecektir. 2- Organizasyona co-sponsor olmak isteyen firmanın, sponsorluk bedeli TL dir.

10 Dileyen firmalar, Mini Süper Star ın gerçeklefltirilece i otelin fuayesinde stant açarak organizasyona katılabileceklerdir. 1- Stant kurmak isteyen firma, Mini Süper Star ın gerçeklefltirilece i otelin fuaye alan nda 3 m 2 lik tan t m bölgesine sahip olacakt r. Bu alanda stant kurabilecek ve logosuyla yer alabilecektir. 2- Stant kurmak isteyen firma, kuraca stantlarda broflür, flyer vb. tan t m materyallerini da tabilecektir. 3- Stant kurmak isteyen firma, sitesine tanıtım banner ı yerlefltirebilecektir. Organizasyonda stant kurarak yer almak isteyen firmalar n sponsorluk bedeli TL dir.

11 Ürün sponsorlarımızın da marka ve ürünleri uygun flekillerde de erlendirilerek tanıtım fırsatları yaratılacaktır. Sponsor firma, sponsor dergilerde branding gerçeklefltirme hakkına sahip olacaktır. Sponsor firmanın tanıtım bannerları yarıflma alanında yer alabilecektir. Organizasyonda ürün sponsoru olarak yer almak isteyen firmalar n, sponsorluk bedeli TL dir.

12 Geleneksel olarak her y l baflar ile düzenledi imiz, Mini Süper Star Etkinliklerinin 5.sini gerçeklefltirmek üzere yola ç kt k. Büyük bir sosyal duyarl l kla geçen y l tüm gelirini eğitim imkanı bulamayan çocuklara aktard m z Mini Süper Star n bu y lki hedefi ise eğitilebilir engelli vatandaşlarımıza destek olmak. Geçen y l stanbul Green Park Hotel de gerçekleflen Mini Süper Star; keyifli workshoplar, çeflitli konularda seminerler ve çeflitli aktivitelerle kat l mc lara hofl vakit geçirtti. Oldukça renkli geçen Mini Süper Star a kat lan küçükler de gösterilerini sergileyerek ünlü konukları ve izleyenleri flafl rtt. Organizasyona katılan ünlüler arasında Sanatçı Yonca Evcimik, Sanatçı İpek Tuzcuoğlu, DJ Doğukan Manço, Sanatçı Hakan Akay, Tiyatrocu Ali Başar ve eski Türkiye güzellerimizden, başarılı İş Kadını Neşe Erberk gibi ünlü isimler yer ald. Mini Süper Star, bu y l da hem kat l mc lara hofl bir zaman geçirtecek hem de engelli vatandaşlarımızın eğitimi gibi çok önemli bir sosyal konuya dikkat çekecek. Mini Süper Star Etkinliklerinin genifl kat l mla yine ad ndan söz ettirece ine yürekten inan yoruz. Haz rl k aflamas nda olan 5. Mini Süper Star Etkinliklerinin sponsor firmalar n marka de erlerine sosyal sorumluluk ilkeleri do rultusunda yapaca katk lar da düflünerek sponsorluk deste inizi sa lamak arzusunday z. Sayg lar m zla...

13

14 Sunucu muz Gizem Hatipoğlu, Miniklerle Söyleşi Gerçekleştirdi. Yonca Evcimik, Doğukan Manço ve Hakan Akay, Organizasyonun Yıldızlarıydı. Yonca Evcimik Çocuklarla Keyifli Vakit Geçirdi. Nefle Erberk Minik Starlarla Fotoğraf Çektirdi. DJ Doğukan Manço, Hareketli Müziklerle Coşturdu. İpek Tuzcuoğlu ve Ali Başar, Organizasyona Katılan Diğer Yıldız İsimlerdi. Neşe Erberk, Miniklerin Performansını Keyifle İzledi.

15 E ngelli vatandaşlarımızın eğitim imkanlarından yararlanarak gelece e umutla bakmalar n hedefleyen Mini Süper Star Etkinlikleri genifl bir kat l m sa layarak medyan n ilgisiyle karfl laflacakt r. Sponsor firmalar, bu organizasyon ile genifl bir hedef kitleye ulaflarak, olumlu bilinirlik yaratma ve imaj yükseltme olana yakalayacakt r. Özellikle medyan n ve kamuoyunun engelli insanlar konusundaki hassasiyeti düflünüldü ünde sponsor firma ad na iletiflim etkinli inin üst düzeyde gerçekleflmesi beklenmektedir. Öte yandan organizasyona yapt katk nedeniyle sponsor firma ve markas, sosyal duyarl l k bilinciyle özdeflleflecektir. Sponsor firma, gerçekleflecek reklam ve halkla iliflkiler faaliyetleri ile tan t m n da etkin bir flekilde gerçeklefltirebilecektir. Mini Süper Star sponsor firmaya, sosyal sorumlulukla hareket edip topluma karfl görevlerini yerine getirme flans tan yarak, hedef kitlesinin takdirini ve sayg s n kazanma imkan da sa layacakt r. Müge AKAY Müflteri Direktörü mt@medpartnersreklam.com Ünzile KAÇMAZ Müflteri Temsilcisi pr@medpartnersreklam.com Med Partners Reklamc l k (0216)

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI

SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI TAKDİM SPONSORLUK DOSYASI. On üç yıl önce STK tüzel kişiliğinde bir düşünce kuruluşu olarak çalışmalarına başlayan TASAM Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi,

Detaylı

Deste inizle Daha Güçlüyüz! Alt n Sponsorluk Paketi. GBD ile ilgili Bilgi:

Deste inizle Daha Güçlüyüz! Alt n Sponsorluk Paketi. GBD ile ilgili Bilgi: Sponsorluk Dosyas Deste inizle Daha Güçlüyüz! lkini 2012 y l nda gerçeklefltirdi imiz ve 1300 den fazla kat l mc ya ev sahipli i yapt m z Uluslararas Gemi Brokerleri Yeme i nin ikincisini Bosphorus 2014

Detaylı

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu

TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu Türkiye Bilişim Derneği (TBD), kurulduğu 22 Nisan 1971 tarihinden itibaren, 45 yıldır, ülkemiz bilişim sektörünün gelişmesi için birçok çalışmalara öncülük eden ve ilklere

Detaylı

2. STANBUL ULUSLARARASI. R VA DÜfi KÖYÜ 28 TEMMUZ -1 A USTOS TFF R VA TES SLER

2. STANBUL ULUSLARARASI. R VA DÜfi KÖYÜ 28 TEMMUZ -1 A USTOS TFF R VA TES SLER 2. STANBUL 28 TEMMUZ -1 A USTOS TFF R VA TES SLER Sporda baflar l olmak için bütün milletçe sporun niteli ini ve de erini anlam fl olmak, spora kalpten, sevgiyle ba lanmak ve onu vatan görevi saymak gerekir.

Detaylı

2015 9. GEL NL K, DAMATLIK VE AB YE G Y M FUARI 4-7 fiubat 2015 zmir Uluslararas Fuar Alan - Kültürpark / ZM R LET fi M Gözde Erçetingöz Ulman - Halkla liflkiler fiefi Tel: 0.232. 497 11 46 Faks: 0.232.

Detaylı

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ

MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ MÜDÜR YARDIMCILARI HİZMET İÇİ EĞİTİMİ 1-2 Kasım 2013 tarihlerinde TED Okulları nda görev yapan müdür yardımcılarına yönelik olarak Antalya da bir hizmet içi eğitim gerçekleştirilmiştir. 25 TED Okulu ndan

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı 5 Ekim - 6 Kasım Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ Türkiye artık yetiştirdiği sporcular ve düzenlediği spor organizasyonları

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

29 Ekim coflkusu. 25-29 Ekim 2008. Maritim Pine Beach Resort Antalya - Belek

29 Ekim coflkusu. 25-29 Ekim 2008. Maritim Pine Beach Resort Antalya - Belek 25-29 Ekim 2008 Maritim Pine Beach Resort Antalya - Belek PDF 28 Ekim 2008 Sal Kongrenin perde arkas Çukurova Patoloji Derne i'nin Patoloji Dernekleri Federasyonu ile ortaklafla düzenledi i kongrenin perde

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 2017

SPONSORLUK DOSYASI 2017 SPONSORLUK DOSYASI www.baykusodulleri.org.tr www.tuad.org.tr BAYKUŞ Bayku Ödülleri Etkili ve doğru karar alabilmenin, riskleri azaltmanın en etkili yolu araştırma kullanmaktan geçmektedir. Bu etkinlikte

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

Hem Nefleli, Hem Dinamik

Hem Nefleli, Hem Dinamik 66 Hem Nefleli, Hem Dinamik ZM R Ç L DE YER ALAN EK N KOLEJ, M N K ARKADAfiLARIN MEKANI NASIL ALGILAYACAKLARI, VÜCUT ÖLÇÜLER VE DÜfiÜNCE fiek LLER GÖZ ÖNÜNE ALINARAK TASARLANMIfiTIR. SINIFLARDA HEM NEfiEL

Detaylı

Anne baba olmaya. Evde Pedagog. ile haz rlan n

Anne baba olmaya. Evde Pedagog. ile haz rlan n Anne baba olmaya Evde Pedagog ile haz rlan n Bebek bekliyorsunuz ve çok yo un duygular içindesiniz. Bebe inizin geliflimini en iyi flekilde sa lamak istiyorsunuz. flte tam bu durumdaki anne baba adaylar

Detaylı

Merhaba 3 Amaç 4 Hedef Kitle 5 Sayfa çerikleri ve lgili Bafll klar 6 Banner Kullan mlar Plan 01 7 Plan 02 8 Plan 03 9 Plan 04 10 Plan 05 11 Banner Ölçüleri ve Format Bilgileri Leader Board 12 Leader Board

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu

SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu SPONSORLUK DOSYASI Sponsorluklar Münhasır Sorumlusu Ana Partner Paketi Ana Partnerlik Bedeli : 50.000 TL + KDV Hedeflenen Duyuru Araçları 7-8 Ekim günü Park Aqua da gerçekleşecek Adana Lezzet Festivali

Detaylı

Hiçbir zaman Ara s ra Her zaman

Hiçbir zaman Ara s ra Her zaman Ö RETMEN ÖZ DE ERLEND RME FORMU K fi L K ÖZELL KLER flimi seviyorum. Sab rl y m. Uyumluyum. fl birli ine aç m. Güler yüzlüyüm. yi bir gözlemciyim. yi bir planlamac y m. Çocuklara, ailelere, meslektafllar

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK YATIRIMCILARINI BEKLİYOR Türkiye ile KKTC arasında kurulmuş olan ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak, sanayide ve

KUZEY KIBRIS TÜRK YATIRIMCILARINI BEKLİYOR Türkiye ile KKTC arasında kurulmuş olan ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak, sanayide ve KUZEY KIBRIS TÜRK YATIRIMCILARINI BEKLİYOR Türkiye ile KKTC arasında kurulmuş olan ekonomik ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak, sanayide ve ticarette mevcut olan işbirliklerinin kuvvetlendirilmesini

Detaylı

2. ULUSLARARASI GIDA ve BESLENME KONGRESİ. 24-26 Ekim, 2007. İstanbul, TÜRKİYE SPONSORLUK BROŞÜRÜ. www.tubitak.foodcongress.org

2. ULUSLARARASI GIDA ve BESLENME KONGRESİ. 24-26 Ekim, 2007. İstanbul, TÜRKİYE SPONSORLUK BROŞÜRÜ. www.tubitak.foodcongress.org 2. ULUSLARARASI GIDA ve BESLENME KONGRESİ 24-26 Ekim, 2007 İstanbul, TÜRKİYE SPONSORLUK BROŞÜRÜ www.tubitak.foodcongress.org De erli Katılımcılar, Gıda zincirindeki gıda kalitesi ve gıda güvenli i (tarladan

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

PONY CLUB TÜRK YE JOKEY KULÜBÜ. fiehr N ZE GEL YOR FOTOGRAFLAR : KAD R Ç V C

PONY CLUB TÜRK YE JOKEY KULÜBÜ. fiehr N ZE GEL YOR FOTOGRAFLAR : KAD R Ç V C PONY CLUB fiehr N ZE GEL YOR FOTOGRAFLAR : KAD R Ç V C TÜRK YE JOKEY KULÜBÜ PONYLER Çocuklar!.. fiehr N ZE GEL YOR 75 günde 24 ilimizdeyiz Küçük yaflta at sevgisinin geliflmesine yönelik, Kulübümüz taraf

Detaylı

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK...

GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... İÇİNDEKİLER GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLLARI SPONSORLUK TÜRLERİ... 3 PLATİN SPONSORLUK... 3 ALTIN SPONSORLUK... 4 GÜMÜŞ SPONSORLUK... 4 BRONZ SPONSORLUK... 5 GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ IEEE

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI

FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI FOREX YARIŞMASI SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER: 1. Yatırım Kulübü 2. Forex Yarışması 2.1 Forex Yarışması Nedir? 2.2 Forex Yarışması nın Amacı ve Hedef Kitlesi 2.3 Forex Yarışması Zaman Planlaması 3. Sponsorluk

Detaylı

MESLEK MENSUBU KURUMLAfiMA PROJES YOL HAR TASI

MESLEK MENSUBU KURUMLAfiMA PROJES YOL HAR TASI MESLEK MENSUBU KURUMLAfiMA PROJES YOL HAR TASI 33 34 1 Projenin Tan t m ve Proje Kat l mc Baflvurusu SMMMO Yönetim Kurulu nca onaylanan SMMMO Meslek Mensubu Kurumsallaflma Projesi Fizibilitesi Ve Yol Haritas

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 8. KARİYER GÜNLERİ VE BİLİM ŞENLİĞİ 20-21 MAYIS 2015 SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşımız, 20-21 Mayıs 2015 tarihlerinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

SPROGVURDERING OG SPROGSCREENING AF 3-ÅRIGE BØRN

SPROGVURDERING OG SPROGSCREENING AF 3-ÅRIGE BØRN SPROGVURDERING OG SPROGSCREENING AF 3-ÅRIGE BØRN Århus Kommune Børn og Unge Århus Belediyesinde Yaşayan 3 Yaşındaki çocuklar için Dil Durum Değerlendirmesi/Dil Tarama Testi Önsöz Sevgili ebeveynler İyi

Detaylı

2018 Sponsorluk Dosyası

2018 Sponsorluk Dosyası 2018 Sponsorluk Dosyası TED Nedir? Technology, Entertainment ve Design sözcüklerinin baş harflerinden oluşan TED ideas worth spreading sloganıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. 30

Detaylı

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği

SUIT TALKS. Biz kimiz? SUIT TALKS Konferans Serisinin İçeriği Istanbul, suit up! Biz kimiz? Ekibimizin, hem Türkiye de hem de İspanya da reklam, tasarım, dijital pazarlama, organizasyon gibi birbiri ile bağlantılı alanlarda edindiği tecrübeyi birleştirerek, bu alanlarda

Detaylı

Etkili letiflim. Mesaj n bafll takip eden metine göre çok daha fazla okunuyor.

Etkili letiflim. Mesaj n bafll takip eden metine göre çok daha fazla okunuyor. Etkili letiflim Mesaj n bafll takip eden metine göre çok daha fazla okunuyor. Resim ve bafll n iki görevi vard r: Okuyucuyu durdurmak ve mesaj n gerisini okutmak. Reklam n z n amac ürünü satmak de il vermek

Detaylı

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek.

Faliyet Raporları. Toplu İş Sözleşmesi Çalışanlarımızın özlük haklarını düzenleyen Toplu İş Sözleşmesinin geliştirilerek uygulanmasına devam edilecek. 2010 Mali Yılı Çalışma Programı Faliyet Raporları Personel Çalışanların daha verimli olabilmesi için özellikle halkla ilişkiler konusunda hizmetiçi eğitim çalışması programlanacaktır. Toplu İş Sözleşmesi

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ

HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU HUKUKİ MÜZAKERE TOPLANTILARI PROJE FİŞİ GİRİŞ Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yeni yapısıyla göreve başladığı günden bugüne yargının daha etkin ve verimli bir

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç SİİRT ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Siirt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

KİM OLDUĞUMUZ. Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık, aileleri,

KİM OLDUĞUMUZ. Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık, aileleri, 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI Conrad İstanbul Ödül Töreni Mekanı ZUHAL OLCAY KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

SPONSORLUK ALANLARI ve

SPONSORLUK ALANLARI ve SPONSORLUK ALANLARI ve UYGULAMALARI TEKLİF DOSYASI Sabancı Kültür Merkezi KAFUM-KAHRAMANMARAŞ 22, 23, 24 Ekim 2014 www.tekstilzirvesi.com T.C Kahramanmaraş Valiliği T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Kahramanmaraş

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

Akreditasyon Çal malar nda Temel Problemler ve Organizasyonel Bazda Çözüm Önerileri

Akreditasyon Çal malar nda Temel Problemler ve Organizasyonel Bazda Çözüm Önerileri Akreditasyon Çal malar nda Temel Problemler ve Organizasyonel Bazda Çözüm Önerileri Prof.Dr. Cevat NAL Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarl k Fakültesi Dekan Y.Doç.Dr. Esra YEL Fakülte Akreditasyon Koordinatörü

Detaylı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı

05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı 05-07 EKİM 2015 Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı DESTEK VERENLER FLÜTİSTAN HAKKINDA Flütistan, Türkiye de ilk kez gerçekleştirilecek olan uluslararası bir flüt buluşmasıdır. Alanının en iyi yorumcularını

Detaylı

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI SPONSORLUK LOGO KULLANIM HAKLARI Digital Age Summit 2015 gazete ve dergi ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 açıkhava ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 TV tanıtımlarında

Detaylı

Prof. Dr. Erdal Birol Bostanc Sempozyum II. Baflkan

Prof. Dr. Erdal Birol Bostanc Sempozyum II. Baflkan De erli Meslektafllar m, stanbul Gastroenteroloji Cerrahisi Derne i ve Sempozyum Düzenleme Kurulu ad na sizleri 11-12 Mart 2016 tarihleri aras nda stanbul Marriott Hotel fiiflli'de gerçeklefltirilecek

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Four Seasons Bosphorus Ödül Töreni Mekanı ZİYNET SALİ KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 2015

Sponsorluk Dosyası 2015 Kıbrıs Siber Güvenlik Konferansı Sponsorluk Dosyası 2015 Sunuş Dünyaya damgasını vuran ve Siber tehditlere karşı önemini daha çok hissettiren siber güvenlik, siber casus yetiştirme politikaları, siber

Detaylı

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları

İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları İngilizce İletişim Becerileri II (ENG 102) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS İngilizce İletişim Becerileri II ENG 102 Bahar 2 2 0 3 4 Ön Koşul

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER. Sponsorluk Dosyası

11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER. Sponsorluk Dosyası 11. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ SAĞLIKTA DEĞER: SAĞLIK HERŞEYE DEĞER Sponsorluk Dosyası 2 Türk Eczacıları Birliği 1980 yılında yaptığı birinci eczacılık kongresinden bu yana, iki yılda bir mesleğin en büyük

Detaylı

Vodafone Freezone 18. Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması

Vodafone Freezone 18. Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması Vodafone Freezone 18. Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması Sponsorluk Türü : Konaklama Sponsoru - Barter Haklar : * Yarışmanın resmi internet sayfasında ( www.liselerarasimuzikyarismasi.com) logo yerleşim

Detaylı

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7.

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7. 1. MERAKLI 2. USTA 3. VİZYONER 4. İÇGÖRÜLÜ 5. İNOVATİF 6. SOSYAL 7. GENÇ 8. AKADEMİK 9. İNATÇI Baykuş Ödülleri Türkiye Araştırmacılar Derneği nin, araştırma sektöründeki başarılı pazar, pazarlama ve sosyal

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

e-bülten STANBUL B LG ÜN VERS TES LET fi M FAKÜLTES REKLAMCILIK BÖLÜMÜ ADWORKERS YEN AJANS VE MÜfiTER LER YLE DD ALI!

e-bülten STANBUL B LG ÜN VERS TES LET fi M FAKÜLTES REKLAMCILIK BÖLÜMÜ ADWORKERS YEN AJANS VE MÜfiTER LER YLE DD ALI! 2007 3 ADWORKERS YEN AJANS VE MÜfiTER LER YLE DD ALI! stanbul Bilgi Üniversitesi Reklamc l k Bölümü 4. s n f ö rencilerinden oluflan AdWorkers reklam ajans, Türkiye nin önde gelen reklam ajanslar yla birlikte

Detaylı

Hukuk için Biliflim, Biliflim için Hukuk... Kurultay : 1-A ve 1-B No lu Salonlar Sergi (Stant) : 2 No lu Salon zmir Uluslararas Fuar Alan - Kültürpark Ülkemizin bilgi otoyollar ile sar ld günümüzde, bilgiyi

Detaylı

Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var

Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var Bu yıl markanızın çok daha büyük düşünmesini sağlayacak çok güzel bir sebep var Büyük hayaldi ama gerçek oldu Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Töreni, bundan 8 yıl önce Türkiye nin en değerli yerel

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

Tasarım ve Planlama Eğitimi Neden Diğer Bilim Alanlarındaki Eğitime Benzemiyor?

Tasarım ve Planlama Eğitimi Neden Diğer Bilim Alanlarındaki Eğitime Benzemiyor? Tasarım ve Planlama Eğitimi Neden Diğer Bilim Alanlarındaki Eğitime Benzemiyor? Doç.Dr. Nilgün GÖRER TAMER (Şehir Plancısı) Her fakülte içerdiği bölümlerin bilim alanına bağlı olarak farklılaşan öznel

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD EKİM 17-18 CUMA - CUMARTESI Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Muş Alparslan Üniversitesi Uzaktan

Detaylı

TÜRK DÜNYASI TRANSPLANTASYON DERNE

TÜRK DÜNYASI TRANSPLANTASYON DERNE Prof. Haberal dan Yeni Bir Uluslararas At l m: TÜRK DÜNYASI TRANSPLANTASYON DERNE Dünyan n dört bir yan ndan yüzlerce biliminsan Prof. Dr. Mehmet Haberal taraf ndan kurulan Türk Dünyas Transplantasyon

Detaylı

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İLÇEMİZ İLKOKULLARINDA GÖREVLİ SINIF VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİN 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI (Sınıf Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri) ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ VE HER DERS

Detaylı

Kurumsal Eğitim ve Gelişim Akademileri Zirvesi

Kurumsal Eğitim ve Gelişim Akademileri Zirvesi Kurumsal Eğitim ve Gelişim Akademileri Zirvesi 19 Mart 2015 / İstanbul Üst Düzey Firmalara Kendinizi Gösterin! Sponsorluk Dosyası INDENSE, Yapılanma ve Sistem kurma aşamasında, iş yapış şekillerinin değiştirilmesi

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-15-16 Haziran 2019 www.itechcongress.com Ana Sponsorluk (2 paket mevcuttur) 36 m² Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Her stant için toplamda 3 Kw elektrik sağlanacak

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 12 TEMMUZ 2016 BALGAT KAMPÜSÜ PROGRAM

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI 12 TEMMUZ 2016 BALGAT KAMPÜSÜ PROGRAM ÇNKY ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 KDEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROGRMI 12 TEMMUZ 2016 LGT KMPÜSÜ PROGRM 17.30 Kokteyl (Öğrenci İşleri Girişi) 18.30 Mezunların Toplanması (Mimarlık Fakültesi Girişi) ve Tören

Detaylı

FAALİYET RAPORU. Tarım ürünlerimiz Ukrayna da. Birliği, İla Foods Ltd., Legnar İthalat İhracat Ltd., Akdeniz. İhracatçıları Birliği,

FAALİYET RAPORU. Tarım ürünlerimiz Ukrayna da. Birliği, İla Foods Ltd., Legnar İthalat İhracat Ltd., Akdeniz. İhracatçıları Birliği, KIBRIS TÜRK SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Bu sayıda: Yıldızlara İlk Işık Genç Profesyoneller den 2 DEİK eğitimine katıldık 2 KTSO ile TSE arasında Hizmet Protokolü imzalandı 3 Odamızın Yerli Malı Haftası

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Medya

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Medya Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel Medya Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

Hayat Sende Derneği Kaynak Geliştirme Planı 2016-2018. www.hayatsende.org

Hayat Sende Derneği Kaynak Geliştirme Planı 2016-2018. www.hayatsende.org Hayat Sende Derneği Kaynak Geliştirme Planı 2016-2018 www.hayatsende.org 1. Giriş Hayat Dönüşümdür, Hayat Sende! Hayat Sende nin yolculuğunda sekiz yıl bitti. Artık dokuzuncu yıldayız. Ben bu yolculuğunda

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Atatürk Anadolu Lisesinde Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı Fatih Projesi kapsamında Atatürk Anadolu Lisesi 9.Sınıf öğretmen ve öğrencilerine Tablet Bilgisayarları, binasında yapılan törenle dağıtıldı.

Detaylı

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ SOKAKLARIN ESSİZ LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ BEEF&FISH DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ, TÜRK

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 11 EYLÜL 2015 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Shangri-La Bosphorus, İstanbul Ödül Töreni Mekanı NÜKHET DURU KONSERİ SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala Yemeği Sponsoru Açılış

Detaylı

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN

KAR YER GÜNLER PROJES. Murat F DAN KAR YER GÜNLER PROJES Murat F DAN 2012-2013 AYBASTI ANADOLU L SES KAR YER GÜNLER PROJES PROJE SAH OLAN OKUL AYBASTI ANADOLU L SES PROJEN N ADI KAR YER GÜNLER PROJEN N AMACI rencilerin meslekleri her yönüyle

Detaylı

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA B üyükçekmece deki yeni kampüsünü e itim ve ö retime açan, anas n f, ilkö retim, anadolu ve fen liselerini içeren Ç nar Koleji 32 bin metrekarelik alana kurulu

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

Bilgisayarla Tasarım I (GRT 207) Ders Detayları

Bilgisayarla Tasarım I (GRT 207) Ders Detayları Bilgisayarla Tasarım I (GRT 207) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Uygulama Saati Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Bilgisayarla Tasarım I GRT 207 Her İkisi 1 2 0 2 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak

Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak Döküman Bilgisi Departman İletişim - HİF Başlık NHSL Final Organizasyonu Brief Konu NHSL Final etkinlikleri Tarih 11 Nisan 2011 Durum Taslak 1 İçindekiler 1. ETKİNLİK PLANI... 3 1.1. Genel Bilgi... 3 1.2.

Detaylı

Anaokulu /aile yuvası anketi 2015

Anaokulu /aile yuvası anketi 2015 Anaokulu /aile yuvası anketi 2015 Araştırma sonucu Göteborg daki anaokulları ve aile yuvaları ( familjedaghem) faaliyetlerinde kalitenin geliştirilmesinde kullanılacaktır. Soruları ebeveyn veya veli olarak

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

İŞLETME ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL

İŞLETME ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ 08.XII.2015 İSTANBUL İŞLETME 2023 ZİRVESİ Akıllı, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Çözümlerin Buluşma Noktası İşletme 2023 Zirvesi nde 2015-2023

Detaylı

Neden Sponsor Olmalıyım?

Neden Sponsor Olmalıyım? Neden Sponsor Olmalıyım? Bu etkinlik, uluslararası camiada bir çok ülkede yapılmakta ve çok saygın etkinlikler olarak ses getirmektedir. Benzeri saygınlığa tüm araştırmacıların, araştırma şirketlerinin

Detaylı

Bureau Veritas Logo Kullanımı

Bureau Veritas Logo Kullanımı Tebrikler! Bureau Veritas tarafından belgelendirildiniz; bu belge sizler için değer yaratan bir varlıktır.belgeniz, sadece başarınızı ve işinizi tamamıyla profesyonelce ve tutarlı bir şekilde yapmaya bağlılığınızı

Detaylı

KİTAP İNCELEMESİ. Matematiksel Kavram Yanılgıları ve Çözüm Önerileri. Tamer KUTLUCA 1. Editörler. Mehmet Fatih ÖZMANTAR Erhan BİNGÖLBALİ Hatice AKKOÇ

KİTAP İNCELEMESİ. Matematiksel Kavram Yanılgıları ve Çözüm Önerileri. Tamer KUTLUCA 1. Editörler. Mehmet Fatih ÖZMANTAR Erhan BİNGÖLBALİ Hatice AKKOÇ Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dergisi, 18 (2012) 287-291 287 KİTAP İNCELEMESİ Matematiksel Kavram Yanılgıları ve Çözüm Önerileri Editörler Mehmet Fatih ÖZMANTAR Erhan BİNGÖLBALİ Hatice

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Fransızca II BİS312 6 2+0 2 3

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Fransızca II BİS312 6 2+0 2 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Fransızca II BİS312 6 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Fransızca Lisans Yüz Yüze / Seçmeli Dersin Koordinatörü

Detaylı