KMG PROJE MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KMG PROJE MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ."

Transkript

1 KMG PROJE MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ.

2 HAKKIMIZDA KMG Proje 2007 yılında karayolu, demiryolu, metro ve hafif raylı sistemler ile yine bu işler kapsamında yer alan güzergah, tüneller, alt-üst geçitler, köprüler, menfezler, viyadükler ve benzeri sanat yapılarının ulusal ve uluslararası standartlara uygun projelendirilmesi ve danışmanlık hizmetleri verilmesi amacıyla kurulmuştur. Faaliyet gösterdiği dönemde ulusal ve uluslararası birçok işte özverili ve başarılı bir çalışma sergileyen şirketimizin öncelikli hedefleri; Kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetinin en üst seviyede tutulması, Taahhüdümüz altındaki işlerin en kısa zamanda tamamlanması, Hızla gelişen mesleki teknolojik yeniliklerin iş kalitemizi geliştirecek şekilde takibi ve projelerimize tatbik edilmesi, Mesleğinde gerekli ve yeterli eğitimi almış teknik elemanları istihdam ederek projelerin ilgili her türlü ulusal ve uluslararası şartnamelere uygun hazırlanmasının sağlanması, Mesleki saygı ve sorumluluk çerçevesinde uzman ekiplerimizin de şirketimizle benzer kalitede hizmet vermesinin sağlanması, olarak sıralanabilir. İnşaat sektöründe yılların verdiği birikim ve deneyimimizi, genç ve dinamik teknik kadromuzla tamamlayarak çıktığımız bu yolda, mühendislik etiği, bilim ve sorumluluk bilincimizin ışığında inşaat sektöründe edindiğimiz haklı saygın yerimizi uzun senelere taşımak en büyük arzumuzdur. Şirket Müdürü Kemalettin GÖÇMEN

3 REFERANSLAR Gebze Köseköy Demiryolu Hattının 3 Hatta Çıkarılması Avan Projesi Gebze Köseköy arası yenilenecek olan demiryolu hattının 3 hatta çıkarılması için alternatif güzergah çalışmaları yapılarak bu doğrultuda demiryolu köprüleri, menfezler, altgeçitler ve karayolu/yaya üstgeçitleri için avan proje hazırlanması.

4 Tandoğan Keçiören Metro Hattı Belediye İstasyonu Yeniden Tasarımı Tandoğan Keçiören Metro Hattı Projesi kapsamında inşa edilecek olan Belediye İstasyonunun, yeni inşa yöntemine göre (Top-Down) statik, mimari, elektrik ve mekanik projelerinin hazırlanması işi

5 Akçakale-Nusaybin (226 Km) İstasyonları Arasında İlave 2. Hat Yapılması Uygulama Projesinin Hazırlanması Akçakale-Nusaybin demiryolunun uygulama projelerinin ve yapım ihalesine yönelik dokümanların hazırlanması çalışmalarının gerçekleştirilmesi hizmetleri sunulmaktadır. Proje kapsamında verilen hizmetler: Alternatifli koridor etütleri gerçekleştirilmesi, proje hattı tespiti. Harita ve topografik çalışmalar Jeolojik-jeoteknik, hidrolik-hidrolojik çalışmalar 226km Güzergah çalışmaları, Güzergâhın ÇED raporunun hazırlanması. Yeni sanat yapılarının etüt-proje-mühendislik hizmetleri. Metraj, keşif ve yapım ihale dosyaları hazırlanması

6 Bartın Amasra Cide Yolu Bartın-Çakraz Arası Amasra Bağlantı Yolu (Tünel Geçişli) Bartın-Çakraz arası Amasra Bağlantı Yolu Güzergah, Karayolu Altgeçit Köprüsü, Tünel projeleri hazırlanmıştır.

7 Sandıklı-Karakuyu-Dazkırı (115 KM) ve Dazkırı-Denizli (90 km) arası demiryolu yenilemesi uygulama projelerinin hazırlanması Afyon-Sandıklı ile Denizli arasında 2 kısımdan oluşan proje kapsamında yaklaşık 205 km uzunluğundaki tek hatlı demiryolunun güzergah uygulama projeleri hazırlanmıştır. Mevcut demiryolunun durumu incelenerek, güzergahta yapılabilecek iyileştirmeler belirlenmiş ve bu iyileştirmelerden makul olanlar projede uygulanmıştır.

8 Ordu-Giresun Havalanı Projesi Ordu ve Giresun illerini hızlı, güvenli ve verimli bir ulaşım olanağına kavuşturmak ve bu kentlerin gelişen koşullar içinde yerlerini alabilmeleri için hava ulaşımı ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılan proje türkiyenin deniz üzerine inşa edilen ilk havaalanı olma özelliğini taşıyacaktır.

9 İzmir Hafif raylı Sistem Projesi 2. Aşama İkmal İnşaatı Proje Hizmetleri İzmir Hafif Raylı Sistemi 2. Aşama İkmal İnşaatı kapsamında Göztepe, Poligon ve Fahrettin Altay İstasyonları, tunnel, şaft projelerinin hazırlanması hizmetleri sunulmuştur. Poligon ve Fahrettin altay istasyonları Diyafram duvarlar ile Top-Down metoduna gore tasarlanmıştır. Proje kapsamında İstasyon projeleri Kazı-iksa hesap ve projeleri Statik uygulama hesap ve projeleri Mimari uygulama ve detay projeleri Elektrik ve Mekanik projeleri Tünel projeleri Şaft projeleri Hazırlanması hizmetleri sunulmuştur.

10 Kars-Tiflis Demiryolu Senger Varyantı Projeleri o Güzergah projeleri o İki adet tünel projesi ( L=2900 m, L=1000m) o Viyadük projeleri

11 L=225 m Viyadük

12 KOSBİ Batıçim Demiryolu İltisak Hattı Etüt Proje ve Mühendislik Hizmetleri İşleri o 8 km Güzergah projesi o İki adet tünel projeleri ( L=1800 m, L=130m) o Menfezler o Altgeçitler o Hidrolojik çalışmalar ve drenaj projeleri.

13 Samsun Raylı Sistem Etüd Proje Mühendislik Hizmetleri o 15.6 Km Raylı Sistemin Harita Alımları o Güzergah avan ve uygulama projeleri o Güzergah ve sanat yapılarına ait jeolojik etüt ve sondajlar, Laboratuvar deneyleri, Geoteknik raporlar o Güzergah hidrolojik etütler ve drenaj projeleri o Depo sahası hat projeleri, bakım tesisleri komple uygulama projeleri o Hat üzerindeki 21 adet yüzeysel durak projeleri o Enerji temin ve trafo projeleri o Üç adet köprü projesinin hazırlanması (L=230m, L=100m, L=100m);aç kapa tünel projelerinin istinatlı yarma ve dolgu projeleri o Hat üstyapı projelerinin (doğrudan tespit ray-travers vb.) o Elektrik, mekanik tesistat projeleri uygulama projeleri hazırlanmıştır.

14 Viyadük Atölye binası Hemzemin durak yapısı

15 Kadıköy-Kartal Metrosu Güzergah Projeleri ve Danışmanlık Hizmeti. o 21 Km güzergah projesi ve tünel plan-profilleri hazırlanmıştır. o Bakım alanı güzergah, yerleşim projeleri hazırlanmıştır. o İstasyon mimari, statik ve kazı-iksa sistemleri ile ilgili danışmanlık hizmeti sunulmuştur.

16 Eskişehir Köseköy Demiryolu Etüt Proje Mühendislik Hizmetleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Gen. Müd. Yard.) o Yüzellisekiz km yolun 250 km/saat işletme hızına göre yapımı planlanan çift hatlı demiryoluna ait uygulama projesi ve ihale dosyalarının hazırlanması, o Otuzdokuz adet toplam uzunluğu otuzdokuz kilometre olan tünel, o İki adet binüçyüz metre uzunluğunda aç-kapa tünel, o Onaltı adet toplam uzunluğu on km olan demiryolu viyadüğü, o Onyedi adet köprü, o Yirmibir adet üstgeçit, o Otuzyedi adet alt geçidin, uygulama projeleri hazırlanmıştır. GEBZE İSTASYONU KÖSEKÖY İSTASYONU PART-1 KOSEKOY - VEZİRHAN VEZİRHAN İSTASYONU PART-2 VEZİRHAN-İNÖNÜ ÇUKURHİSAR

17 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim 4 Levent Arası İstanbul Metrosu Etüt Proje Mühendislik Hizmetleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Üst Yapı Grup Müd.) o Altı adet yeraltı istasyonu, o Sekiz kilometre tünelin, uygulama projeleri hazırlanmıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim Yenikapı Arası İstanbul Metrosu Etüt Proje Mühendislik Hizmetleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Etüt Proje Müd.) o Toplam uzunluğu beşbinikiyüz metre olan hat yapısı, o Dört adet istasyon yapısı, projeleri hazırlanmıştır.

18 Adana Hafif Raylı Taşıma Sistemi Etüt Proje Mühendislik Hizmetleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Etüt Proje Müd.) o Toplam ondörtbin metre çift hatlı güzergah, o Üçbinbeşyüzyirmi metre aç-kapa tünel, o Beşbinüçyüzotuz metre viyadük, o Onüç istasyon yapısının, projeleri hazırlanmıştır.

19 Marmaray CR-1 Depo Sahaları (Gebze, Halkalı ve Maltepe) Proje ve Mühendislik Hizmetleri o Zemin etütleri ve geoteknik raporları, o Mevcut tünel gabari ve taşıyıcı sistem analizi, o Depo Sahaları altyapı ve bakım tesislerinin avan projeleri, hazırlanmıştır.

20 Ankara-Konya (Polatlı-Konya) Demiryolu (200 Km) Etüt Proje ve Mühendislik Hizmetleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Gen. Müd. Yard.) o Toplam ikiyüzoniki kilometre demiryolu hattının harita alımları ve 250 km/saat hıza göre güzergah projeleri, o Sondaj ve laboratuvar deneyleri yapılmış, bu çalışmalara göre jeolojik ve jeoteknik raporları, o Bir adet tünel projesi ve sanat yapılarının (köprü, alt üst geçitler) uygulama projeleri, o Yapım ihale dosyaları hazırlanmıştır.

21 Bodrum Yalıkavak Turistik Tesis Etüt Proje ve Mühendislik Hizmetleri o Otel ve villalar, o Aç-kapa tünel, o Altyapı projeleri, o Deniz Yapılarına ait, uygulama projeleri hazırlanmıştır.

22 Türkmenistan da Türkmenbaşı Farap I. nci Sınıf Otoyolları Köprü Viyadük Projelendirme ve Yapım İhale Danışmanlık Hizmetleri

23 Çan Biga Yolu Etüt Proje ve Mühendislik Hizmetleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Üst Yapı Grup Müd.) o Otuzbeş kilometre Etüt Aplikasyon Nivelman ve Yol Uygulama Proje İşleri o Dörtyüz metre sondaj ve zemin etütleri o Otuz ve kırkbeş metre açıklıklı Biga Şehir Geçişi Köprüsü uygulama projeleri hazırlanmıştır. Hanlı Bostankaya Çift Hatlı Demiryolu II.Kısım Proje İşleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Proje Mühendisi) o Doksanbir adet menfez o Onbir adet altgeçit o Dört adet üstgeçit o İki adet demiryolu köprüsü projeleri hazırlanmıştır.

24 Zonguldak K. Ereğlisi Demiryolu Etüt Proje ve Mühendislik Hizmetleri (Yüksel Proje Uluslararası A.Ş.; Üst Yapı Grup Müd.) o Otuzbeş adet menfez, o Üç adet altgeçit, o İki adet üstgeçit, o Yedi adet toplam beşyüzon metre uzunluğunda öngermeli demiryolu köprüsü, o Dört adet toplam bin metre uzunluğunda öngermeli demiryolu viyadüğü, o İstinat yapılarının, projeleri hazırlanmıştır.

25 İLETİŞİM KMG PROJE MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ. Şirke Müdürü Yetkili Adres : Kemalettin GÖÇMEN : Ali ŞENGÖZ : İzci Sk. 24/4 G.O.P. ÇANKAYA / ANKARA Telefon : Fax : Web adresi E-posta : : kmgproje@kmgproje.com.tr

PİN TASARIM PROJE MÜHENDİSLİK ZİRAAT İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

PİN TASARIM PROJE MÜHENDİSLİK ZİRAAT İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. PİN TASARIM PROJE MÜHENDİSLİK ZİRAAT İNŞAAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA Pin kurucu ortaklarının harita ve inşaat mühendislik hizmetlerinde 10, ziraat mühendislik hizmetlerinde

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Bitirdiği Okul ve Bölüm Mezuniyet Tarihi Diploma No Istanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Şehir Planlama Doktora Programı

ÖZGEÇMİŞ. Bitirdiği Okul ve Bölüm Mezuniyet Tarihi Diploma No Istanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Şehir Planlama Doktora Programı 1-Personelin Adı 2-Mesleği BOĞAZİÇİ PROJE MÜHENDİSLİK PLN. VE İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 3-Doğum Tarihi : 1979 4- Mesleki Deneyimi : 10 Yıl ÖZGEÇMİŞ : Yücel Erdem DİŞLİ : Şehir ve Bölge Plancısı/Ulaştırma

Detaylı

DM Mühendislik Müşavirlik Taahhüt ve Ticaret Ltd.Şti. konusunda uzman İnşaat ve Harita Mühendisleri tarafından 1988 yılında kurulmuştur.

DM Mühendislik Müşavirlik Taahhüt ve Ticaret Ltd.Şti. konusunda uzman İnşaat ve Harita Mühendisleri tarafından 1988 yılında kurulmuştur. DM Mühendislik Müşavirlik Taahhüt ve Ticaret Ltd.Şti. konusunda uzman İnşaat ve Harita Mühendisleri tarafından 1988 yılında kurulmuştur. DM Mühendislik, kuruluşundan itibaren geçen uzun ve yoğun süreçte

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ FORMU. : Şehir ve Bölge Plancısı

ÖZGEÇMİŞ FORMU. : Şehir ve Bölge Plancısı 1-Personelin Adı 2-Mesleği BOĞAZİÇİ PROJE MÜHENDİSLİK PLN. VE İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 3-Doğum Tarihi : 1973 4- Mesleki Deneyimi : 17 Yıl ÖZGEÇMİŞ FORMU : Hacı KARAKUŞ : Şehir ve Bölge Plancısı 5-Firmada

Detaylı

M. Kemal AKMAN YÜKSEL Proje Uluslararası A.Ş.

M. Kemal AKMAN YÜKSEL Proje Uluslararası A.Ş. M. Kemal AKMAN YÜKSEL Proje Uluslararası A.Ş. TÜNELLERDE PLANLAMA, ARAŞTIRMA MÜHENSİDLİK HİZMETLERİ VE TASARIM Mustafa Kemal AKMAN Jeoloji Yüksek Mühendisi Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. Jeolojik Hizmetler

Detaylı

4 adedi (3 Karşıyaka + 1 Şirinyer) tünel içinde, 18 adedi de yer üstünde olmak üzere toplam 22 adet yeni istasyon,

4 adedi (3 Karşıyaka + 1 Şirinyer) tünel içinde, 18 adedi de yer üstünde olmak üzere toplam 22 adet yeni istasyon, BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımlar Daire Başkanlığı tarafından İzmir Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesi ve İzmir Hafif Raylı Sistemi Projesi olmak üzere iki projenin

Detaylı

M ü h e n d i s l i k

M ü h e n d i s l i k M ü h e n d i s l i k BİZ KİMİZ? Fetih Proje ismi ile 1984 yılında İnşaat Mühendisi Yaşar BOYRAZ tarafından kurulan firmamız 1987 yılından bugüne kadar da Fetih Müh. Müş. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla

Detaylı

Andırın-Çokak Devlet Yolu Rölekasyonu. (Nurdağı - Hassa) Ayrımı - Kilis Devlet Yolu. Ağrı - Hamur - Tutak - Patnos Devlet Yolu

Andırın-Çokak Devlet Yolu Rölekasyonu. (Nurdağı - Hassa) Ayrımı - Kilis Devlet Yolu. Ağrı - Hamur - Tutak - Patnos Devlet Yolu 0815 Andırın-Çokak Devlet Yolu Rölekasyonu Andırın Hidroeletrik Santralı Rezervuar Alanı İçinde Kalan Andırın-Çokak Devlet Yolunun 1,5 km lik Bölümünün Rölekasyonu Tektuğ Elektrik A.Ş. (2008) 0814 (Nurdağı

Detaylı

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ

KUZEY MARMARA OTOYOLU PROJESİ KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ VE KURTKÖY AKYAZI KESİMİ www.marmaraotoyolu.com KUZEY MARMARA OTOYOLU (3. Boğaz Köprüsü Dahil) PROJESİ KINALI ODAYERİ KESİMİ

Detaylı

ysy HARİTA PROJE MÜHENDİSLİK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

ysy HARİTA PROJE MÜHENDİSLİK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ysy HARİTA PROJE MÜHENDİSLİK ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TANITIM DOSYASI Sayfa 0 of 31 Firmamız haritacılık, inşaat altyapı, çevre yönetimi ve coğrafi bilgi sistemleri (CBS) alanlarında mühendislik, projelendirme,

Detaylı

Geçki Araştırmasında Dikkat Edilecek Hususlar

Geçki Araştırmasında Dikkat Edilecek Hususlar Bartın Üniversitesi & Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Ulaştırma Sistemleri GÜZERGAH(GEÇKİ) ARAŞTIRMASI Güzergah yol eksenin yeryüzünde izlediği doğrultudur. İki noktayı birbirine bağlayacak

Detaylı

Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri...

Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri... Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri... HAKKIMIZDA AKAR-SU Mühendislik Müşavirlik Ltd. Şti. 1993 yılında kurulmuş olan çeşitli alanlardaki geniş kapsamlı projelerle ilgili mühendislik,

Detaylı

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımlar Daire Başkanlığı tarafından İzmir Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesi nin yapım işleri tamamlanmış İzmir Hafif Raylı Sistemi

Detaylı

ETÜT PROJE VE ÇEVRE DAİRESİ BAŞKANLIĞI ANKARA Karayolları Genel Müdürlüğü T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI

ETÜT PROJE VE ÇEVRE DAİRESİ BAŞKANLIĞI ANKARA Karayolları Genel Müdürlüğü T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI KARAYOLLARI YERSEL VE FOTOGRAMETRİK HARİTA, PROJE, KÖPRÜ, PEYZAJ, TRAFİK VE ÇEVRE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İŞLERİ 2015 YILI BİRİM FİYAT LİSTESİ VE TARİFLERİ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği Bölümü. TÜNEL DERSİ Ergin ARIOĞLU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İnşaat Mühendisliği Bölümü. TÜNEL DERSİ Ergin ARIOĞLU YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İ 2. Bölüm Ek Notları (Marmaray Projesi nde Yapılan Sondaj Çalışmalarının Sayısal Değerlendirilmesi) Prof. Dr. Müh. Yapı Merkezi AR&GE Bölümü Mart

Detaylı

İstanbul Ulaşım A.Ş 1

İstanbul Ulaşım A.Ş 1 İstanbul Ulaşım A.Ş 1 İstanbul Ulaşım Ürün & Hizmetler İşletme Hizmetleri İşletme Planlama Trafik Yönetimi İstasyon İşletme Hizmetleri Bakım Hizmetleri Hat ve Araç Bakım Faaliyetleri Mühendislik & Müşavirlik

Detaylı

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik.

2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2014 Seçim Beyannamemizde bu dönem ulaşım ve şehircilik dönemi olacak demiştik. 2016 da Osmangazi Köprüsü hizmete girdi. 2017 de Akçaray seferlerine başladı. Tramvayımızın yeni hat yatırımları bütün hızıyla

Detaylı

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımlar Daire Başkanlığı tarafından İzmir Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesi nin yapım işleri ve İzmir Tramvay Sistemi Projesinin inşaat

Detaylı

Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj.

Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj. Tel : 0312 394 70 75 Fax : 0312 395 50 64 Özpetek Sanayi Sitesi 1381 sok. No:5 Ostim/ANKARA oztaygrup@hotmail.com www.oztaygrupsondaj.com T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI GENEL

Detaylı

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımlar Daire Başkanlığı tarafından İzmir Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesi nin yapım işleri tamamlanmış İzmir Hafif Raylı Sistemi

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARIYILI

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARIYILI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2017-2018 GÜZ YARIYILI Yrd. Doç. Dr. Uğur DAĞDEVİREN İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALLARI İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

KENT MEYDANI TERMİNAL ARASI RAYLI SİSTEM (TRAMVAY)HATTI KESİN PROJELERİ, ULAŞIM VE FİZİBİLİTE ETÜDÜ İLE TEKNİK ŞARTNAMELERİ HAZIRLANMASI İŞİ

KENT MEYDANI TERMİNAL ARASI RAYLI SİSTEM (TRAMVAY)HATTI KESİN PROJELERİ, ULAŞIM VE FİZİBİLİTE ETÜDÜ İLE TEKNİK ŞARTNAMELERİ HAZIRLANMASI İŞİ KENT MEYDANI TERMİNAL ARASI RAYLI SİSTEM (TRAMVAY)HATTI KESİN PROJELERİ, ULAŞIM VE FİZİBİLİTE ETÜDÜ İLE TEKNİK ŞARTNAMELERİ HAZIRLANMASI İŞİ TEKNİK ŞARTNAME GENEL Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından

Detaylı

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017

KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 KONAK VE KARŞIYAKA TRAMVAYLARI MART 2017 T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Dairesi Başkanlığı Banliyö Sistemleri Şube Müdürlüğü Konak ve Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARIYILI

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARIYILI DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Dr. Uğur DAĞDEVİREN 2 1 İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALLARI İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ Geoteknik

Detaylı

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta:

Tescilli Şirket Adı: MERSİS No: Türkiye 8/1322. Merkez Ofis Adresi: Telefon: Faks: E-posta: HAKKIMIZDA Likom İnşaat A.Ş., 2013 yılında inşaat mühendisi Sarp Sağtekin tarafından kurulmuştur. Firmamızın kurucusu Sarp Sağtekin, meslek hayatına 2007 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği nden mezun olduktan

Detaylı

Amaçlar Altyapı konusunda uzmanlaşmış detaylı ve sonuç odaklı Tecrübeli bir inşaat mühendisi, Proje Yöneticisi / Proje Yöneticisi pozisyonu arıyor

Amaçlar Altyapı konusunda uzmanlaşmış detaylı ve sonuç odaklı Tecrübeli bir inşaat mühendisi, Proje Yöneticisi / Proje Yöneticisi pozisyonu arıyor Home: + 90 224 443 2540 Ataevler Mah. Emek Cad. No: 60, Cell: + 90 536 330 3257 A blok, Daire 36 Bursa TÜRKİYE Amaçlar Altyapı konusunda uzmanlaşmış detaylı ve sonuç odaklı Tecrübeli bir inşaat mühendisi,

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2

İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2. 1.1 Genel... 2 İÇİNDEKİLER 1 TERFİ MERKEZİ PROJE YAPIM TEKNİK ŞARTNAMESİ... 2 1.1 Genel... 2 1.2 Pompa İstasyonları Ön Raporlarının Hazırlanmasında Yapılacak Çalışmalar... 2 1.2.1 Jeoteknik Etütler... 2 1.2.2 Harita

Detaylı

YENİ İNŞAA EDİLECEK DEMİRYOLU GÜZERGÂHLARINDA YAPILACAK KÖPRÜ VE MENFEZLERİN UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

YENİ İNŞAA EDİLECEK DEMİRYOLU GÜZERGÂHLARINDA YAPILACAK KÖPRÜ VE MENFEZLERİN UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASINA AİT TEKNİK ŞARTNAME TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YENİ İNŞAA EDİLECEK DEMİRYOLU GÜZERGÂHLARINDA YAPILACAK KÖPRÜ VE MENFEZLERİN UYGULAMA PROJELERİNİN HAZIRLANMASINA AİT TEKNİK ŞARTNAME 2007

Detaylı

TANITIM DOSYASI 2018

TANITIM DOSYASI 2018 TANITIM DOSYASI 2018 Şirket Ünvanı PROHİT MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. Kuruluş Tarihi ve Yeri 1995 - İstanbul / Türkiye Ticaret Sicil Numarası 19093-8 Vergi Dairesi/ No Kadıköy- 733 005 6768 Merkez Adresi İçerenköy

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK A.Ş. MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK A.Ş. PETEK PROJE Mühendislik Müşavirlik A.Ş. 1997 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan günümüze kadar, yurtiçi ve yurt dışında ulaşım ve su yapılarının projelendirilmesi konusunda

Detaylı

MÜHENDİSLİK ULAŞIM. Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar

MÜHENDİSLİK ULAŞIM. Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar MÜHENDİSLİK ULAŞIM Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar PROTA MÜHENDİSLİK 1 1985 DEN BUGÜNE... 1985 YILINDA ÇIKTIĞIMIZ MÜHENDİSLİK YOLCULUĞUNUN HAREKET NOKTASI UYGULAMADA BiLiMSEL MÜKEMMELLİĞİN ARAYIŞIDIR

Detaylı

MİSYON & VİZYON. Vizyonumuz. Misyonumuz. Değerlerimiz

MİSYON & VİZYON. Vizyonumuz. Misyonumuz. Değerlerimiz MİSYON & VİZYON Vizyonumuz Hızlı, detaylı, teknolojik ve maksimum hassiyetteki çalışmalarla ulaşım projelerinde lider kuruluş olmak. Misyonumuz Yetişmiş nitelikli insan gücüne önem vermek Eğitim faaliyetleri

Detaylı

TÜRKİYEDE HIZLI TREN PROJELERİ VE PROJE YAPILARI HIGH SPEED TRAIN PROJECT İN TURKEY AND CONSTRUCTİON OF PROJECT

TÜRKİYEDE HIZLI TREN PROJELERİ VE PROJE YAPILARI HIGH SPEED TRAIN PROJECT İN TURKEY AND CONSTRUCTİON OF PROJECT TÜRKİYEDE HIZLI TREN PROJELERİ VE PROJE YAPILARI Tanju DEMİREZER TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Ankara ÖZET Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülen en büyük projelerden

Detaylı

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr

Hayatı sağlama alır. Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik. www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır Tünel Altyapı Üstyapı Geoteknik www.asistekyapi.com.tr Hayatı sağlama alır 1 ASİSTEK YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Deneyimli yönetici kadrosu, uzman ekip ve yüksek

Detaylı

MEVCUT RAYLI SİSTEMLER 141,45 KM SIRA NO GÜZERGAH ADI UZUNLUK

MEVCUT RAYLI SİSTEMLER 141,45 KM SIRA NO GÜZERGAH ADI UZUNLUK 24.02.2014 MEVCUT RAYLI SİSTEMLER 141,45 KM SIRA NO GÜZERGAH ADI UZUNLUK (km) 1 TAKSİM - 4. LEVENT METROSU 8,5 2 **AKSARAY - HAVAALANI HAFİF METROSU 20,3 3 EMİNÖNÜ - ZEYTİNBURNU TRAMVAYI 11,2 4 İSTİKLAL

Detaylı

BHRS II. AŞAMA İNŞAAT VE E&M İŞLERİ SÖZLEŞMESİ 2010 Yılı Sonu İtibariyle Yapılan Toplam İş Miktarları

BHRS II. AŞAMA İNŞAAT VE E&M İŞLERİ SÖZLEŞMESİ 2010 Yılı Sonu İtibariyle Yapılan Toplam İş Miktarları Faaliyet ve Proje Bilgileri ÜNİVERSİTE HATTI GÜZERGAH PLANI BursaRay Hafif Raylı Sistemi İzmir Yolundaki mevcut Küçük Sanayi İstasyonu ile Uludağ Üniversitesi İstasyonu arasında uzanmaktadır ve yeni alınacak

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI 1. Staj yerinde öğrendiği bilgileri günlük olarak raporlamalıdır. Rapor(Staj defteri) hazırlanırken 3. Tekil şahıs hitabıyla(yapıldı, gidildi,

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! Enerjik bir yapı... Küreselleşmeyle birlikte dünya ile çok hızlı bir

Detaylı

Hakkımızda. ACD Mühendislik, Akademik, Cesur ve Doğru Mühendisliğin adresidir. Vizyonumuz

Hakkımızda. ACD Mühendislik, Akademik, Cesur ve Doğru Mühendisliğin adresidir. Vizyonumuz Hakkımızda ACD Proje Mühendislik, 2016 yılında Ankara da kurulmuş etik değerlerine bağlı, güvenilirliği ve saygınlığı hiçbir zaman elden bırakmamayı hedeflemiş bir mühendislik ve müşavirlik firmasıdır.

Detaylı

Hakkımızda. ACD Mühendislik, Akademik, Cesur ve Doğru Mühendisliğin adresidir. Vizyonumuz

Hakkımızda. ACD Mühendislik, Akademik, Cesur ve Doğru Mühendisliğin adresidir. Vizyonumuz Hakkımızda ACD Proje Mühendislik, 2016 yılında Ankara da kurulmuş etik değerlerine bağlı, güvenilirliği ve saygınlığı hiçbir zaman elden bırakmamayı hedeflemiş bir mühendislik ve müşavirlik firmasıdır.

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

www.yozgatcozum.com.tr

www.yozgatcozum.com.tr www.yozgatcozum.com.tr içindekiler 03 Hakkımızda 26 Tarımsal Sulama Projeleri 04 Hizmetlerimiz 28 Yenilenebilir Enerji Kaynakları 05 Hızlı Tren Elektrik Projeleri 30 Baz İstasyonları 20 Diğer Elektrik

Detaylı

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ

HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ enerjinin şifresi HAKKIMIZDA EKSENAR, her biri kendi branşlarında deneyimli ve dinamik mühendisler tarafından Ankara da kurulmuş olup, Enerji Teknolojileri, Madencilik, Çevre ve Mühendislik Müşavirlik

Detaylı

SUNUŞ. Öğr. Gör. Hasan BAYLAVLI Daire Başkan V.

SUNUŞ. Öğr. Gör. Hasan BAYLAVLI Daire Başkan V. YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 0 YILI PERFORMANS PROGRAMI SUNUŞ Daire Başkanlığımız 0 Yılı Performans Programı 508 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan

Detaylı

MÜHENDİSLİK İNŞAAT PROJE DAN. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Şirket Tanıtım Dosyası

MÜHENDİSLİK İNŞAAT PROJE DAN. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Şirket Tanıtım Dosyası Şirket Tanıtım Dosyası 2017 HAMA Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2012 yılında kurulmuş Ankara merkezli arge tabanlı bir mühendislik firmasıdır. Kuruluşunda T.C. Bilim,

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar MÜHENDİSLİK ULAŞIM Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar 1985 YILINDA ÇIKTIĞIMIZ MÜHENDİSLİK YOLCULUĞUNUN HAREKET NOKTASI UYGULAMADA BiLiMSEL MÜKEMMELLİĞİN ARAYIŞIDIR 09/2018 PROTA MÜHENDİSLİK 1 1985 DEN

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

Beyoğlu İlçesi Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Plan Tadilatları

Beyoğlu İlçesi Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Plan Tadilatları Meclis Kararları Karar Özeti: Karar Tarihi: 16.09.2011 Karar No: 2111 Dosya No: 2111 Karar: Beyoğlu İlçesi Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Plan Tadilatları

Detaylı

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesinde, Aliağa dan Cumaovası na kadar mevcut 80 km uzunluğundaki TCDD ye ait demiryolu alt yapısı geliştirilerek, standardı yükseltilmiş

Detaylı

Gemlik-Armutlu Karayolu nun bitişiğinden güneye doğru uzanmaktadır.

Gemlik-Armutlu Karayolu nun bitişiğinden güneye doğru uzanmaktadır. PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU: Kapsam: Hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği Bursa İli, Gemlik İlçesi, Yeni Mahallesinde, H22-A-09-A-1-C, pafta, 956, 957 nolu imar adaları ile çevresini

Detaylı

Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir.

Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir. Kod numarası tek olanlar güz dönemi, çift olanlar bahar dönemi derslerini belirtmektedir. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS DERSLERİ Sıra 1 İMÜ 510 Beton Katkı Maddeleri 2 İMÜ 511 Hafif İnşaat Malzemeleri

Detaylı

TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ

TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ TANITIM DOSYASI ELİT MÜHENDİSLİK İNŞAAT TESİSAT TAAH.TİC.LTD.ŞTİ Kocatepe Mahallesi Selanik 2 Caddesi No: 51 / 7 Kızılay ÇANKAYA / ANKARA Tel Fax : 0312 418 49 10 Gsm : 0538 971 00 50 www.elitproje.org

Detaylı

Dünyayı İleri Taşımak. Türkiye de Ulaşım Grubu

Dünyayı İleri Taşımak. Türkiye de Ulaşım Grubu Dünyayı İleri Taşımak Türkiye de Ulaşım Grubu Ortaya çıkan zorlukların çözümü için insanları, fikirleri ve özgün bakış açıklarını bir araya getirmek Yaşam alanlarında nüfus arttığı oranda güvenli, uygun

Detaylı

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar

Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar MÜHENDİSLİK ULAŞIM Güvenli Ulaşım İçin Yeni Yaklaşımlar 1985 YILINDA ÇIKTIĞIMIZ MÜHENDİSLİK YOLCULUĞUNUN HAREKET NOKTASI UYGULAMADA BiLiMSEL MÜKEMMELLİĞİN ARAYIŞIDIR PROTA MÜHENDİSLİK 1 1985 DEN BUGÜNE...

Detaylı

PROJE ENERJİ İNŞAAT VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

PROJE ENERJİ İNŞAAT VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ. HES VE SANTRAL YERLEŞİM YERİ DERİVASYON TÜNELLERİ ÇIKIŞ AĞZI ADRES : Ceyhun Atıfkansu Cad. 1222.Sok.No : 15/2 Balgat / ANKARA PROJE ENERJİ İNŞAAT VE TAAHHÜT LTD. ŞTİ. web : http://www.heseninsaat.com email

Detaylı

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak,

Yol şantiyesinde altyapı ve üstyapıdan sorumlu Saha Şefi olarak, KİŞİSEL BİLGİLER Anıl ARSLAN Devamlı Adres: Beykoz /İSTANBUL Tel: +90 506 737 1298 E-mail: eng.anilarslan@gmail.com EĞİTİM 2008-2014 Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir İnşaat Mühendisliği 2002-2006 Yabancı

Detaylı

Çözüm ORTAĞINIZ. Tanıtım Katalogu ÇEVRE, BİLİŞİM, İNŞAAT, TURİZM, MİMARLIK, ARAÇ KİRALAMA, TAŞIMACILIK, İLETİŞİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Çözüm ORTAĞINIZ. Tanıtım Katalogu ÇEVRE, BİLİŞİM, İNŞAAT, TURİZM, MİMARLIK, ARAÇ KİRALAMA, TAŞIMACILIK, İLETİŞİM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Çözüm ORTAĞINIZ Tanıtım Katalogu Harİta MühendİslİĞİ 2012 HAKKIMIZDA: Kuruluşumuz; Şirketimiz kurucusu ve Genel Müdürü Ufuk POLAT 1999 yılında POLAT Harita Mühendislik Bürosunu kurmuş olup 2004 yılında

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

ELSA PROJE MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT LTD. ŞTİ.

ELSA PROJE MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT LTD. ŞTİ. ELSA PROJE MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT LTD. ŞTİ. TANITIM KATALOĞU 2017 HAKKIMIZDA ELSA Proje Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, sektörde aktif çalışmakta olan Fatih SARI ve İsmet ELMA tarafından 2016 yılı

Detaylı

DÜNYA YI ARAŞTIRMAYA HOŞGELDİNİZ

DÜNYA YI ARAŞTIRMAYA HOŞGELDİNİZ DÜNYA YI ARAŞTIRMAYA HOŞGELDİNİZ Jeoloji Mühendisliği programının amacı, bu alanda ülkemizin ihtiyaç duyduğu problemlere çözüm konusunda bilimsel ve teknolojik donanımını uygulamayla birleştirebilen, çevreye

Detaylı

BİNA VE BİNA TÜRÜ YAPILAR (KATEGORİ 2 ve 3) İÇİN PARSEL BAZINDA DÜZENLENECEK ZEMİN VE TEMEL ETÜDÜ (GEOTEKNİK) DEĞERLENDİRME RAPORU FORMATI

BİNA VE BİNA TÜRÜ YAPILAR (KATEGORİ 2 ve 3) İÇİN PARSEL BAZINDA DÜZENLENECEK ZEMİN VE TEMEL ETÜDÜ (GEOTEKNİK) DEĞERLENDİRME RAPORU FORMATI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Necatibey Cad. No:57 Kızılay / Ankara Tel: (0 312) 294 30 00 - Faks: (0 312) 294 30 88 www.imo.org.tr imo@imo.org.tr BİNA VE BİNA TÜRÜ YAPILAR (KATEGORİ 2 ve 3) İÇİN PARSEL

Detaylı

Piri Group/ Neti. Demiryolu Hizmetleri Tanıtım

Piri Group/ Neti. Demiryolu Hizmetleri Tanıtım Piri Group/ Neti Demiryolu Hizmetleri Tanıtım Konu başlığı: PROJELERIMIZ TCDD Yeniden Yapılanma Projesi (AB, 2007-2008) Irmak-Zonguldak hattının yenilenmesi Proje Fizibilitesi (AB, 2009) Demiryollarında

Detaylı

Topografya (Ölçme Bilgisi) Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN

Topografya (Ölçme Bilgisi) Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Topografya (Ölçme Bilgisi) Prof.Dr.Mustafa KARAŞAHİN Topografya (Surveying) Nedir? Topografya geleneksel olarak, Dünya yüzeyinin üzerindeki, üstündeki veya altındaki noktalarının rölatif konumlarını belirleyen

Detaylı

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI

BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI BANLİYÖ VE RAYLI SİSTEM YATIRIMLARI Banliyö Sisteminin Geliştirilmesi Projesinde, Aliağa dan Cumaovası na kadar mevcut 80 km uzunluğundaki TCDD ye ait demiryolu alt yapısı geliştirilerek, standardı yükseltilmiş

Detaylı

HAKKIMIZDA SONDAJ VE JEOLOJİK ARAŞTIRMA, GEOTEKNİK HİZMETLERİ A.Ş.

HAKKIMIZDA SONDAJ VE JEOLOJİK ARAŞTIRMA, GEOTEKNİK HİZMETLERİ A.Ş. SONDAJ VE JEOLOJİK ARAŞTIRMA, GEOTEKNİK HİZMETLERİ A.Ş. BAŞLICA UYGULAMALAR HAKKIMIZDA Diyafram Duvar Baret Kazık Fore Kazık Slurry Trench Taş Kolon Jet Grout Mini Kazık Kalıcı/Geçici Ankrajlar Kaya Bulonları

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

Toprak İşleri ve Demiryolu Mühendisliği (CRN:13133) Güz Yarıyılı. Prof. Dr. Hilmi Berk Çelikoğlu Araş. Gör. Mehmet Ali Silgu.

Toprak İşleri ve Demiryolu Mühendisliği (CRN:13133) Güz Yarıyılı. Prof. Dr. Hilmi Berk Çelikoğlu Araş. Gör. Mehmet Ali Silgu. Toprak İşleri ve Demiryolu Mühendisliği (CRN:13133) 2015-2016 Güz Yarıyılı Prof. Dr. Hilmi Berk Çelikoğlu Araş. Gör. Vermelding onderdeel organisatie Ders Bilgileri Dönemiçi ders planı Hafta Hafta1 Hafta2

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

BÖLÜM 7 ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

BÖLÜM 7 ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI BÖLÜM 7 ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI Ulaştırma mühendisliği, insan ve yükün güvenli, yeterli, ekonomik ve doğa koşullarına uygun bir biçimde taşınabilmesini sağlayacak ulaşım sistemlerinin ve bileşenlerinin

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU

GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU GİRESUN BELEDİYESİ SU VE KANALIZASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012-2013 YILLARI PERFORMANS RAPORLARI PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU Stratejik Hedef 9.2.1 Batlama Derin Deniz Deşarj 1 Proje Hazırlanması ( Adet

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 1. SINIF I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2014 2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 1. SINIF I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 1. SINIF I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 09 00-09 50 İngilizce II Matematik II Fizik II (Şube 1) 10 00-10 50 (Şube 1) 11 00-11 50 Fizik II 12 00-12 50 Fizik II İngilizce II İngilizce II Matematik II Fizik II

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK

mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK Tarih boyunca insanlığın refahı ve medeniyetin gelişimi sorumluluklarını kendine vazife edinmiş insanlar ve kurumlar var olmuştur. Bu insanlar ve kurumlar varlıklarını

Detaylı

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa 1 SU-YAPI Mühendislik Mişavirlik A.. 1999 Bergama Altı Adet Köprüye Ait Temellerin Tasarımı Ve Geoteknik 2 Alaçatı Turizm Ve Yatırım A.. 1999 Alaçatı İstinat Duvarları Hakkında Değerlendirme 3 ESER Müşavirlik

Detaylı

Vizyonumuz... HÝDROGRUP, bilimsel ve teknik geliþmelere açýk, yaratýcýlýðý hedefleyen, konularýnda uzman teknik kadrosu ile teknik kurallardan ödün vermeden, hedefinin gerçekleþtirilmesinde yasal mevzuatlara

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BARTIN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Aydınlık yarınlara insaat.bartin.edu.tr İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Kuruluş Tarihi: 2010 Öğretim Eleman Sayısı: 14 Mezun Sayısı(2014-2017):

Detaylı

İçerik. Prota İlkeleri. Neden Prota? Hizmetlerimiz. Endüstriyel Tesisler. Enerji. Endüstri. İletişim

İçerik. Prota İlkeleri. Neden Prota? Hizmetlerimiz. Endüstriyel Tesisler. Enerji. Endüstri. İletişim Giriş Prota, 1985 yılında kurulduğunda ilk olarak bina tasarımı ile mühendislik hayatına başlamış, kısa sürede yenilikçi ve özgün tasarım anlayışı ile yüksek katlı binalar, endüstriyel yapılar, sağlık

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI 01/04/2014 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM YATIRIMLARIN GENEL DURUMU İKİNCİ BÖLÜM a) Yatırımların Sektörlere

Detaylı

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 1. SINIF I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI

T.C. DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 1. SINIF I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 1. SINIF I. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI 08 00-08 50 İngilizce II 09 00-09 50 İngilizce II Türk Dili II 10 00-10 50 Statik Statik İngilizce II Türk Dili II 11 00-11 50 Statik Statik İngilizce II 12 00-12 50 13

Detaylı

STAJ RAPORU DEĞERLENDİRME FORMU

STAJ RAPORU DEĞERLENDİRME FORMU STAJ RAPORU DEĞERLENDİRME FORMU Adı Soyadı Staj Süresi. İş günü No İnceleme Tarihi../../20.. Staj Tarihleri Başlama././20././20 Staj Türü (İki parçada yapılanların iki tarihi de yazılacak) Bitiş././20././20

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 2-ARMUTÇUK YENI KUYU KARO SAHASININ JEOLOJIK - JEOTEKNIK DURUMU

TEKNİK ŞARTNAME 2-ARMUTÇUK YENI KUYU KARO SAHASININ JEOLOJIK - JEOTEKNIK DURUMU TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ARMUTÇUK TİM ARMUTÇUK YENİ KUYU KARO SAHASI UYGULAMA PROJESİ HAZIRLANMASI İŞİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1-İŞİN GENEL TANIMI VE KAPSAMI Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

Sivas - Erzurum Demiryolu Hattı

Sivas - Erzurum Demiryolu Hattı Sivas - Erzurum Demiryolu Hattı Sivas-Erzurum hattı, Türkiye inşaat mühendisliği tarihinde, öyküsü anlatıldığı zaman değerini bulan eserlerden birisidir. Proje, alçak gönüllülüğü, içinde taşıdığı bilgi

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YAZ STAJI MARMARAY PROJESİ FURKAN ERDEM ADIM 1: STAJ ÖNCESİ İŞLEMLER Staj bilgilendirme toplantısı Staj Komisyonu tarafından yapılır. Staj yapılacak yerin

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder

Yatırımın Yeni Adresi. Bolluca YAKUT EVLERİ. güven inşa eder Yatırımın Yeni Adresi Bolluca YAKUT EVLERİ güven inşa eder Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürlüğü BUTTİM Köprülü Kavşağı Buttim Kavşağı Avan ve Uygulama Projeleri İşi kapsamında proje çalışmaları tamamlanmıştır. Böylece, mevcut kavşaktaki

Detaylı

Popüler Bölgeler 2017

Popüler Bölgeler 2017 Popüler Bölgeler 2017 TÜRKİYE VE İSTANBUL DA ARZ VE TALEP AÇISINDAN ÖN PLANA ÇIKAN LOKASYONLARA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME Türkiye de gayrimenkul piyasasında arz ve talebi oluşturan dinamikler; Sosyal - ekonomik

Detaylı

SAĞLIKLI YAŞAM VE BİR KENTSEL DÖNÜŞÜM

SAĞLIKLI YAŞAM VE BİR KENTSEL DÖNÜŞÜM SAĞLIKLI YAŞAM VE BİR KENTSEL DÖNÜŞÜM Toplam gidilen hane sayısı: 26 379 Anket yapılan hane sayısı: 17 359 Tespit formlarında belirlenen nüfus: 62 516 Hastalık Dağılımı 4500 4000 3896 3500 3000 2500

Detaylı