GEREKSİNİM VE HAYALLERİNİZDEN İLHAM ALIYORUZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GEREKSİNİM VE HAYALLERİNİZDEN İLHAM ALIYORUZ"

Transkript

1

2

3 GEREKSİNİM VE HAYALLERİNİZDEN İLHAM ALIYORUZ Küresel ekonominin en önemli firmalarından yenilikçi genç şirketlere, tavanı 4 metre yüksekliğe sahip kurumsal ofislerden, ev ofislere kadar tüm yaşam alanları yeniden tanımlanıyor. Çalışanlarınıza verdiğiniz değerin bir yansıması, onlar için ayırmış olduğunuz alanda onlara sunduklarınızın altında gizli. Kullanıcıyı anlamak ve ihtiyaçlarının neler olduğunu bilmek bir gerekliliktir. Kullanıcı ihtiyaçlarını iyi anlayan ve hatta kullanıcılara yeni alışkanlıklar sunan ürünler her zaman fark yaratır.

4 RAKAM BAŞARM TUTKUM güven 1927 miras tecrübe güvenilirlik m 2 kapasite teknoloji kalite sürdürülebilirlik >40 küresel lokasyon tasarımcı 37uluslararası

5 LARLA A >45 ödülü UZtasarım > mutlu insan devam farklı kültürler için sonsuz çözümler :) edecek...

6 nurus ürün kataloğu 4/5 Nurus insanları, 1927 yılından beri aynı etik değerlere sadakatle sahip çıkıyor. Derin kökler... Nurus, 1927 yılından günümüze kadar profesyonel mobilyaların yönetimi ve tasarımı alanlarında çağdaş bir yaklaşım sergileyerek fark yaratmaya devam ediyor. Nurus üretimini kullanıcı odaklı ve çevresel normlara uygun olarak gerçekleştiriyor. Nurus, kurulduğu ilk günden beri aynı etik değerlere sadakatle sahip çıkan; çalışanlardan, tasarımcılardan, tedarikçilerden ve çözüm ortaklarından oluşan çok büyük bir aile. Güven ve sadakat duyguları ailenin üyelerini birbirine bağlıyor.

7 KÜRESEL VARLIK Fikirlerin, ürünlerin ve insanların buluşma noktası. Sektör içinde yenilikçiliğiyle tanınan ve dünya çapında lider bir marka olan Nurus 1927 yılından bu yana, 40'dan fazla bayiisi ile 30'u aşkın ülkede uzmanlığını müşterileriyle paylaşıyor ve bölgesel lider olmak hedefiyle mağazalarının sayısını artırarak, körfez ülkelerindeki konumunu güçlendiriyor. Firmanın çalışmaları, stratejik bir adım atılarak Dubai de açılan Nurus Ortadoğu ve Kuzey Afrika odaklı yönetim merkezi sayesinde güçleniyor. Avrupa nın lojistik ve finans merkezlerinden biri olan Münih te açılan yönetim ve satış merkezi ile global adımlarına devam ediyor. Bağımsız jüriler tarafından bir çok ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen Nurus, Türkiye deki tüketicilerin, üreticilerin ve tasarımcıların gözünde ödüllendirme sistemlerine dair farkındalık oluşturmak konusunda çok önemli ve etkin bir role sahip. Nurus Genel Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesi Osmaniye Mh. Oğuz Cd Ankara / Türkiye Nurus DMCC Orta Doğu Jumeirah Lakes Towers (JLT) Indigo Icon Tower, Office No.2304 Dubai, UAE P.O Box Nurus Almanya Riesstrasse Munich, Germany Nurus İhracat Büyükdere Cad. Karakol Sok. No Levent, İstanbul, Türkiye export@nurus.com

8 nurus ürün kataloğu 6/7 SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İnsan olmak, kendi ihtiyaçlarımız kadar bizden sonrakileri de düşünebilmektir. Nurus insanları anlar, ona destek olur ve onunla empati kurar; ileri görüşlülüğü ve hayatın sürekliliği sayesinde, üretim sürecinin her aşamasında sorumluluklarını özenli bir biçimde yerine getirir. Günışığından olabildiğince fazla yararlanan, bahçesini sulamak için yağmur suyu kullanılan, havanın kalitesini ve binanın içerisindeki temiz hava miktarını artıran, ısıtma-soğutma sistemleri ve gelişmiş akustik yönetimi sayesinde yeşil bina kriterlerine uyan mimari özelliklere sahip bir binada üretim gerçekleştirilir.

9 Nurus, üretimde sadece uluslararası norm ve standartlara uygun, lisanslı, geri dönüştürülebilir ve çevre dostu maddeler kullanır. FIRA ve BIFMA üyesi Nurus un, 1996 dan bugüne EN ISO 9001:2001, 2004 den itibaren EN ISO 14001:2004 ve 2007 yılından bugüne OHSAS 18001:2007 sertifikaları bulunuyor.

10 nurus ürün kataloğu 8/9 YENİLİKÇİ YAKLAŞIM Nurus Design Lab diğer tasarımcılarla birlikte uyum ve işbirliği içinde çalışır. Nurus Design Lab, markanın tasarım stratejisinin belirlenmesinden ürünün pazara sunulmasına kadar her aşamada etkilidir. Ürün geliştirme aşamasında, Nurus Design Lab diğer tasarımcılarla birlikte uyum ve işbirliği içinde çalışır. Kullanıcının ihtiyaçları ve işlevsellik, Nurus un tasarımlarının başlangıç noktasını oluşturur. Bu aşama, ergonomi, sürdürülebilirlik ve estetik kaygılar göz önüne alınarak sürdürülür ve teknolojik gelişmeler takip edilerek her zaman güncelliğini korur.

11 Yenilikçi tasarımlar ve çağın ötesinde ürünler. Nurus için tasarım bir başlangıç değil, ihtiyaçla başlayan bir sürecin son noktasıdır. Nurus, insanların değişmekte olan ihtiyaçlarını anlar ve araştırma-geliştirme üzerine kurulu yenilikçi yaklaşımı sayesinde geleceği şekillendiren ürünler tasarlayarak çağının ötesinde çözümler üretir. Tasarım ve mühendisliğin bütünleşmesi. Nurus un geliştirdiği NurusLinks sayesinde, elektronik cihazlarınızı Nurus ürünleri ile eşleştirebilir, cihazınızdan bilgi aktarıp, görüntülü bir toplantı organize edebilirsiniz. Cihazınızı hızlı bir şekilde şarj edebilir ya da dilerseniz Nuruslinks'in multi-medya özellikleri sayesinde işinizi rahatlıkla çözebilirsiniz.

12 nurus ürün kataloğu 10/11 DIGITAL CHAIN Nurus Çözümleri sıfır hata payı ile çalışır. Nurus çözümleri, eğitimden ulaşıma kadar çeşitli alanlardaki projelerde sıfır hata payı ile çalışır. Proje aşamasından ürünlerin kullanım aşamasına kadar gelişen sürecin her adımı dijital platformda denetlenir. Nurus un geliştirdiği Digital Chain, özel projeler için kapsamlı çözümler sağlar. Nurus, tedarikten üretime, ambalajlamadan dağıtıma kadar yürüttüğü çalışmalarının çevresel etkilerini en hafife indirgemek için sistematik bir süreç yönetimi gerçekleştirir.

13 Nurus Digital Chain sistemi entegre proje yönetimi ve lojistik hizmetlerinin bir parçası olarak, enerji ve doğal kaynakları korurken aynı zamanda yüksek kalitede gerçekleştirdiği üretimini sürdürmek amacıyla Nurus tarafından geliştirilmiştir. 01 Nurus Planner 02 Nurus Tracker Mekân Tanımlama/Kodlama. Ürün Konfigürasyonu. Yerleşim Planlama. Bütçe Planlama ve Yönetimi. 3D Görselleme ve Sunum araçları. Teklif/Sipariş süreçleri. 03 Nurus Commissioner Üretim Yönetimi. Proje Planlamasına Uygun Yükleme Yönetimi. Araç/Konteyner Yönlendirme. Araç /Konteyner Konum Doğrulama. Bağımsız Yükleme Denetimi. 04 Nurus Maintainer Araç/Konteyner Boşaltma. Hasar Kontrolü ve Yönetimi. Ürünün Konumlandırılması ve Montajı. Proje Eşleştirmeleri. Kabul Dokümanlarının Oluşturulması. Müşteri Demirbaş Kayıtlarının Oluşturulması/Eşleştirilmesi. Nurus Veri Tabanlarına Erişim. Ürün Hayatı Yönetimi.

14 nurus ürün kataloğu 12/13 ÖDÜLLER Doğru olanı yaptığınız zaman, tüm dünya sizi ödüllendirir İyi Tasarım Ödülü Nurus Tasarım Yönetimi Taklamakan U Too product design award 2001 product design award 2004 I/X Kiss Sema 2010 İyi Tasarım Ödülü 2010 İyi Tasarım Ödülü 4U Flat Me Too 2012 İyi Tasarım Ödülü Pitstop Onda Mare

15 2012 İyi Tasarım Ödülü Caria Pila Tan Have a Break Picnic Inno Greta Uneo Alava Eon Ashbury Isola

16 nurus ürün kataloğu 14/15 TASARIMCILAR Alper Böler Andreas Ostwald Arik Levy Atilla Kuzu Zirvedeki tasarımcılar! Nurus, kullanışlı ve şık ürünlerini ödüllü yönetim ekibi ve dünyaca ünlü tasarımcılar ile birlikte hayata geçirir. Can Yalman Charles Pollock Claus Breinholt Defne Koz CuldeSac Dorigo Design Fabrizo Batoni Ece Yalım Design Studio Fritz Frenkler & Anette Ponholzer

17 Aziz Sarıyer İnci Mutlu Jacob Thau Koral Erat Lievore Altherr Molina Dominique David Murat Tabanlıoğlu & Melkan Gürsel Monica Förster Noe D. Lawrance Nurus Design Lab Flippo Mambretti Ömer Ünal Paolo Favaretto Radice Orlandini Shelly Shelly Martin Ballendat Giancarlo Bisaglia Silvia Suardi & Sezgin Aksu Stefan Brodbeck Studio Zetass Tanju Özelgin Yves Behar

18 nurus ürün kataloğu 16/17 TARİHÇE Bilgi, Tecrübe ve Tutku ile İlk atölye Nurettin Kunurkaya tarafından kuruldu İlk satış mağazası Ankara, Mithatpaşa da açıldı Üretim tekniği İskandinav tarzında üretime geçildi.

19 1974 Atölye büyüdü ve 2400 m 2 lik bir üretim tesisi haline geldi Ofis mobilyaları alanında uzmanlaşılma kararı alındı Marka kimliği Kurumsal bir marka kimliği oluşturma çalışmaları başlatıldı. Nurus A.Ş. böylece kurulmuş oldu FIRA üyeliği Nurus, FIRA nın (Mobilya Endüstrisi Araştırma Geliştirme Kurumu/Furniture Industry Research Association) bir üyesi oldu Tesis genişletildi ve m 2 lik alanı ile dünyadaki en modern tesislerden biri haline geldi.

20 nurus ürün kataloğu 18/ Nurus ihracata başladı Üretiminin %45 ini ihraç etmeye başladı KALDER üyeliği Nurus, KALDER in (Türkiye Kalite Derneği) bir üyesi oldu Mobilyada ISO9000 Türkiye deki mobilya sektöründe ISO9000 sahibi olan ilk firma ünvanı aldı. Ayrıca İstanbul, Esentepe mağazası açıldı Üretimde yeterlilik TSE (Türk Standartları Enstitüsü) tarafından verilen Üretimde Yeterlilik belgesinin sahibi oldu Fuarın en iyisi Nurus, Şikago daki 1. Neocon Fuarı nda Fuarın En İyisi seçildi.

21 Nurus, günümüzde 40 tan fazla ülkedeki on binlerce tüketicisini, ofis yaşamına yönelik yenilikçi ürünleri ve ofis çözümleri ile buluşturuyor Sağlık ve güvenlik Nurus stratejisini, ofis çalışanlarının sağlığı ve güvenliği üzerine oluşturdu İlk in Milano Nurus, ilk in Milano sergisinin organizatörü ve sponsoru oldu Teknoloji altyapısı m 2 lik teknoloji tabanlı üretim tesisi Ankara da faaliyete geçti Nurus Dubai Nurus Dubai idari ofisi Ortadoğu pazarında faaliyete geçti Nurus Münih İdari ofisi ve mağazası açıldı. Design Management Institute (Tasarım Yönetimi Enstitüsü) tarafından verilen Şeref Ödülü nün sahibi oldu. Nurus tasarım literatürünü, Turkish Touch in Design (Tasarıma Türk Dokunuşu) isimli kitapta toplayarak, Türkiye de bir ilke daha imza attı.

22 nurus ürün kataloğu 20/21 Nurus Çözümleri Eğitim Çözümleri Sağlık Çözümleri Eğitimde Yenilikçi Ürünler. Nurus, global pazarlardaki büyük ölçekli proje tecrübelerinden de beslenerek, eğitimin değişen dinamiklerine uygun yenilikçi ürünler tasarlar. Bir moda tasarım okulu ile mekatronik teknisyeni yetiştiren bir okulun ihtiyaçlarındaki farkları doğru okuyarak, eğitimcilerin hedef ve gereksinimlerine uygun projeler geliştirir. Nurus, projelere özel tasarladığı ürünler ve standart ürün gamıyla, bir tek nokta tedarikçisidir. Geliştirdiği Nurus Digital Chain ile projelere özel jenerik çözümler üretir. Sağlık Sektörüne Ergonomik Çözümler. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlayan Nurus, kullanıcısına kişisel konfor sunan ürünleri ile sağlık sektörüne uygun çözümler üretir. Nurus, hem çalışanların hem de hastaların ihtiyaçlarını anlayarak, yenilikçi çözümler sunar. Nurus Digital Chain sistemi, eğitimden ulaştırmaya, ofis binalarından sağlık kurumlarına kadar her projenin başlangıcından teslimatına kadar sıfır hata payı ile çalışmasını sağlar.

23 Terminal Çözümleri Ofis Çözümleri Kontrat Projeler Akılcı Ürünler. İnsan trafiğinin en yoğun olduğu terminaller, çalışanlar ve yolcular için farklı gereksinimler doğurur. Teknolojinin değişim hızıyla birlikte, insan davranış ve alışkanlıkları da aynı hızla değişir. Nurus ürünleri, hem yolcular hem de terminal çalışanlarının ihtiyaçlarına, yenilikçi tasarımları ile yanıt verirken; Nurus Digital Chain, adaptasyon kabiliyeti ile her proje için özgün çözümler üretir. Mutlu Ofisler. Nurus, kurumsal ofislerden ev ofislere, yeni başlangıçlardan köklü kurumlara kadar birçok farklı yapıda ve sektördeki müşterilerin değişen ihtiyaçlarını analiz ederek, değişen çalışma gereksinimlerine uygun çözümler sunar. Ergonomik, fonkiyonel, verimliliği ve motivasyonu olumlu yönde etkileyen tasarımlarıyla, 'mutlu ofisler' için insan odaklı ofis çözümleri üretir. Bilgi birikimi ve uzmanlığıyla sektörün öncü markası olarak, geleceğin çalışma hayatına yön verirken, Nurus Digital Chain sistemi sayesinde üretimden teslimata kadar bütünleşik ve hatasız bir süreç yönetimi sağlar. Nurus Uzmanlığı. Nurus, farklı iş alanlarındaki uzmanlığını, teknolojik üretim altyapısıyla birleştirerek özel kontrakt projeler için anahtar teslim çözümler sunar. Otellerden hastanelere, ofislerden üniversitelere ve hatta havaalanlarına kadar bir çok farklı projeye yönelik özel çözümleri, sabit ve hareketli mobilya seçenekleriyle kullanıcı gereksinimlerini karşılar. Nurus, geliştirdiği Nurus Digital Chain sistemi sayesinde müşterilerine tek nokta tedarikçisi olarak projenin büyüklüğü ve kompleks yapısına uygun toplam çözüm sunar.

24

25 01. Çalışma Koltukları

26 nurus ürün kataloğu 24/ Çalışma Koltukları Oturmak kaçınılmaz... İnsanlar hayatlarının en az 15 yılını oturarak geçirirler. Nurus, bu süreci daha sağlıklı bir şekilde geçirebilmeniz için iş yaşamına yönelik yenilikçi ve akıllı çözümler üretir. Her bir detayı teknoloji, tecrübe ve özenle tasarlanan çalışma koltuklarını keşfedin.

27

28 nurus ürün kataloğu 26/ Çalışma Koltukları Alava Me Too Waves Uneo

29 Me Too

30 nurus ürün kataloğu 28/ Çalışma Koltukları Sacha Inno Uneo Core M Chair

31 Breeze

32 nurus ürün kataloğu 30/ Çalışma Koltukları Aura Mia D Chair Alava

33 Alava

34

35 02. Bekleme & Lounge

36 nurus ürün kataloğu 34/ Bekleme & Lounge Keyifli ve konforlu anlar. Kullanıcıların duygusal ve fiziksel ihtiyaçları gözetilerek ortak kullanım alanları için tasarlanan Nurus bekleme-lounge ürünlerini keşfedin İyi Tasarım Ödülü 2012 İyi Tasarım Ödülü 2010 İyi Tasarım Ödülü 2012 Üstün Tasarım Ödülü

37

38 nurus ürün kataloğu 36/ Bekleme & Lounge Cork Connect Pitstop Stone Edgar Greta Edgar

39 4U

40 nurus ürün kataloğu 38/ Bekleme & Lounge Peak Tau Onda Fly Stone Edgar, Sema

41 Stone, Tara To

42 nurus ürün kataloğu 40/ Bekleme & Lounge U Too Stone To Aura Stone Nurus Links

43 Taklamakan

44

45 03. Koltuklar & Kanepeler

46 nurus ürün kataloğu 44/ Koltuklar & Kanepeler Yaşam alanlarınızın vazgeçilmez üyeleri. Oturma alanlarınızda şıklık ve rahatlık için yer açın. Modern çizgileriyle çalışma alanlarına, sosyal alanlara veya evlerdeki tüm alanlara değer katan koltukları ve kanepeleri keşfedin İyi Tasarım Ödülü 2010 İyi Tasarım Ödülü

47

48 nurus ürün kataloğu 46/ Koltuklar & Kanepeler Luna Drop CP1 Atlantic Ashbury To Flat

49 Flat Mono To

50 nurus ürün kataloğu 48/ Koltuklar & Kanepeler Chiara Tan To Juna To Mono

51 Loft Tan

52 nurus ürün kataloğu 50/ Koltuklar & Kanepeler Tara Greta U Too Vika

53 Tan Loop Lounge Tau

54 nurus ürün kataloğu 52/ Koltuklar & Kanepeler Atlantic Beetle Hi&Lo Hi&Lo G Chair

55 To To To

56

57 04. Yönetici Serileri

58 nurus ürün kataloğu 56/ Yönetici Serileri 1+1= 5 Her ne kadar teknoloji, işlevsellik ve zariflik yöneticilerin ortak paylaştıkları noktalar olsa da, tarz kişiseldir.

59

60 nurus ürün kataloğu 58/ Yönetici Serileri M Chair I/X Inno Inno I/X I/X I/X Me Too

61 Ashbury Sacha

62 nurus ürün kataloğu 60/ Yönetici Serileri Ashbury Alava, Me Too Ashbury I/X Flat, Greta Mono Next Me Too Next Ashbury Sacha

63 Inno Me Too Tan To Inno

64 nurus ürün kataloğu 62/ Yönetici Serileri Inno Me Too Tara, Tan Inno Tara, Greta Hi&Lo I/X Ashbury

65 I/X U Too To

66

67 05. Toplantı & Konferans

68 nurus ürün kataloğu 66/ Toplantı & Konferans Büyük fikirler için ilham verici bir atmosfer. Daha geleneksel ya da yenilikçi toplantılar için çözümler sunan Nurus toplantı ve konferans ürünlerini keşfedin. product design award 2004

69

70 nurus ürün kataloğu 68/ Toplantı & Konferans Picnic Isola Meeting Nurus Links Pitstop Tune Nurus Links Waves U Too

71 Inno Sacha

72 nurus ürün kataloğu 70/ Toplantı & Konferans XXL Pitstop Nurus Links Isola Meeting Nurus Links Picnic Nurus Links

73 Pitstop Waves Pila

74 nurus ürün kataloğu 72/ Toplantı & Konferans Nest Tune Picnic Mono Picnic, Isola Media Wall Have a Break Bobo

75 Waves Pila

76

77 06. Çalışma Sistemleri

78 nurus ürün kataloğu 76/ Çalışma Sistemleri Güç Siz de! Ortak çalışmayı güçlendirirken aynı zamanda bireyselliğe de saygı duyan çalışma alanları, uzun süren takım çalışmalarının eğlenceli, mutlu ve verimli geçmesinde önemli rol oynar. Takım ruhunu kazanç ve değere dönüştüren Nurus çalışma sistemlerine bir göz atın.

79

80 nurus ürün kataloğu 78/ Çalışma Sistemleri Gate Breeze Isola Uneo Lunar D Chair Greta U Too Breeze Fe2

81 Pila Breeze

82 nurus ürün kataloğu 80/ Çalışma Sistemleri Plato Mia Tools Pila Breeze Silva Me Too Cube

83 Isola Uneo

84 nurus ürün kataloğu 82/ Çalışma Sistemleri Isola Uneo U Too Me Too U Too Me Too Fe2 Isola Waves

85 Silva Picnic Breeze Cube

86

87 07. Sandalyeler

88 nurus ürün kataloğu 86/ Sandalyeler Günlük yaşamın renkli kahramanları. Evler, konferans ve toplantı odaları, yemekhane ve kafeteryalar, eğitim kurumları ve sosyal alanlar gibi farklı yerler için renkli çözümler sunan Nurus sandalyelerine göz atın.

89

90 nurus ürün kataloğu 88/ Sandalyeler Fiorellina Drop Table Graf Drop Chair, Bobo Tune Nest

91 R2

92 nurus ürün kataloğu 90/ Sandalyeler Aro Tune Nest R2 Eon Breeze Pila Tau

93 Eon

94 nurus ürün kataloğu 92/ Sandalyeler R2 Eon Eon Breeze U Too Trea

95 Forest

96

97 08. Depolama Sistemleri

98 nurus ürün kataloğu 96/ Depolama Sistemleri Verimliliğin Anahtarı. Çalışma alanlarınızda, evinizde veya ortak alanlarda düzeni yeniden sağlamanızda ve eşyalarınızı depolamanızda size yardımcı olacak Nurus depolama sistemlerini keşfedin.

99

100 nurus ürün kataloğu 98/ Depolama Sistemleri Fe2 U Too Me Too Cube Mono U Too U Too Fe2

101 Silva Mono Eon, R2

102 nurus ürün kataloğu 100/ Depolama Sistemleri Basic Box Me Too Silva Fe2 Silva Fe2 Mono Connect

103 Cube

104

105 09. Aksesuarlar

106 nurus ürün kataloğu 104/ Aksesuarlar Görüntüyü tamamlar. Aksesuarlar, iş alanlarını zenginleştirerek motivasyonun artmasına yardımcı olur. Misafirlerinizi daha konforlu bir ortamda ağırlamanızı sağlayacak ve yaşam alanlarınıza renk katacak Nurus aksesuarlarına yakından bakın.

107

108 nurus ürün kataloğu 106/ Aksesuarlar Sema Tools Edgar Sema, Edgar Tara, Greta

109 Edgar Greta

110 nurus ürün kataloğu 108/ Aksesuarlar R2 Edgar Greta Drop Greta Sema Greta Edgar Greta

111 Tara, Greta Edgar

112

113 10. Duvar Ayırıcılar

114 nurus ürün kataloğu 112/ Duvar Ayırıcılar Alan içinde alan. Yaşam alanınızı ihtiyaçlarınıza göre şekillendirmenize, dinlenme, sosyalleşme, toplantı ve bireysel çalışma alanları yaratarak mekan içinde mekan oluşturmanıza olanak sağlar.

115

116 nurus ürün kataloğu 114/ Duvar Ayırıcılar Kiss Kiss Tara Sema Varto U Too Fe2 Varto Basic Box

117 Varto Basic Box

118 KATEGORİ SİMGELERİ: Çalışma Koltukları Bekleme Lounge Koltuklar-Kanepeler Yönetici Serileri Toplantı & Konferans Çalışma Sistemleri Sandalyeler Depolama Sistemleri Aksesuarlar Duvar Ayırıcılar

119

120

GEREKSİNİM VE HAYALLERİNİZDEN İLHAM ALIYORUZ

GEREKSİNİM VE HAYALLERİNİZDEN İLHAM ALIYORUZ GEREKSİNİM VE HAYALLERİNİZDEN İLHAM ALIYORUZ Küresel ekonominin en önemli firmalarından yenilikçi genç şirketlere, tavanı 4 metre yüksekliğe sahip kurumsal ofislerden, ev ofislere kadar tüm yaşam alanları

Detaylı

TASARIMDA DUYGUSAL ZEKÂ

TASARIMDA DUYGUSAL ZEKÂ TASARIMDA DUYGUSAL ZEKÂ Küresel ekonominin en önemli firmalarından yenilikçi genç şirketlere, tavanı 4 metre yüksekliğe sahip kurumsal ofislerden, ev ofislere kadar tüm yaşam alanları yeniden tanımlanıyor.

Detaylı

TASARIMDA DUYGUSAL ZEKÂ

TASARIMDA DUYGUSAL ZEKÂ TASARIMDA DUYGUSAL ZEKÂ Küresel ekonominin en önemli firmalarından yenilikçi genç şirketlere, tavanı 4 metre yüksekliğe sahip kurumsal ofislerden, ev ofislere kadar tüm yaşam alanları yeniden tanımlanıyor.

Detaylı

Otel, Restoran ve Kafe Çözümleri

Otel, Restoran ve Kafe Çözümleri Otel, Restoran ve Kafe Çözümleri Nurus geleceği şekillendiriyor Nurus, geleceği șekillendiren markalardan biri olarak, disiplinlerarası bilgi transferi sağlayan German Design Council üyeleri arasında yer

Detaylı

Otel, Restoran ve Kafe Çözümleri

Otel, Restoran ve Kafe Çözümleri Otel, Restoran ve Kafe Çözümleri Nurus geleceği şekillendiriyor Nurus, geleceği șekillendiren markalardan biri olarak, disiplinlerarası bilgi transferi sağlayan German Design Council üyeleri arasında

Detaylı

Nurus geleceği şekillendiriyor

Nurus geleceği şekillendiriyor Eğitim Çözümleri Nurus geleceği şekillendiriyor Nurus, geleceği șekillendiren markalardan biri olarak, disiplinlerarası bilgi transferi sağlayan German Design Council üyeleri arasında yer alıyor. Gelecekteki

Detaylı

TASARIM ÖDÜLLERİ DESIGN AWARDS

TASARIM ÖDÜLLERİ DESIGN AWARDS 2014 Geleneklerine bağlı bir aile şirketinin çağdaş yönetim ve tasarım anlayışı içinde, 1927 den günümüze NURUS ta her bir ürün markanın girişimci ruhundan gelen tutku ile hayat buluyor. Since 1927, every

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

Isola. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman

Isola. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman Isola tasarım Nurus D Lab teknik doküman Çalışma alışkanlıkları değişiyor. Çalışma arkadaşlarınızdan uzaklaşmadan rahatlıkla odaklanabileceğiniz tanımlı alanlar, ekip çalışmaları ve anlık toplantılar gibi

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Plato, çalışanlar arasındaki etkileşimi güçlendiren yapısı ile takım çalışmalarında verimliliğin artmasına yardımcı olur. Çalışma alanlarının etkin bir şekilde kullanılmasına

Detaylı

PLATO. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

PLATO. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman PLATO Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Yalın ve modern tasarımı ile Plato, küçük çalışma alanlarını etkili bir şekilde kullanmanızı sağlayan tekil masalara, iki ve üç kişilik çalışma sistemlerine sahiptir.

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Lunar, tekli masaları, ikili ve üçlü çalışma istasyonları ile çalışma alanlarına yeni bir boyut kazandırır. Hem bireysel çalışmalarda hem de iki ve üç kişilik çalışma

Detaylı

Yenilik, Tasarım ve Markalaşma ERSA ERSA TEMSİLCİLİKLER ŞİRKET PROFİLİ ERSA ERSA ERSA REFERANSLAR TASARIM PROJELER ERSA SERTİFİKALAR.

Yenilik, Tasarım ve Markalaşma ERSA ERSA TEMSİLCİLİKLER ŞİRKET PROFİLİ ERSA ERSA ERSA REFERANSLAR TASARIM PROJELER ERSA SERTİFİKALAR. Yenilik, Tasarım ve Markalaşma ERSA ŞİRKET PROFİLİ ERSA TEMSİLCİLİKLER ERSA TASARIM ERSA REFERANSLAR ERSA PROJELER Tarihçe ERSA SERTİFİKALAR ERSA ŞİRKET PROFİLİ SWOT ANALİZİ ERSA TASARIM TÜRKİYE DE MOBİLYA

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz Hakkımızda Yaşam alanlarını estetik ve zarafetle buluşturan Zavinna ailesi olarak 40 yıllık tecrübeyle mobilya kulpu ve aksesuarları üretiyoruz. Modern teknolojiyi ve güncel tasarım trendlerini yakından

Detaylı

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ Muazzam Interiors bir Getamarket Grup markasıdır. MUAZZAM DÜNYASINA HOŞ GELDINIZ Muazzam Interiros - İç Mimarlık olarak hedefimiz müşterilerimize kendilerini ait hissedebilecekleri

Detaylı

Isola. Çalışma Modülleri. Tasarım Nurus D Lab

Isola. Çalışma Modülleri. Tasarım Nurus D Lab Isola Çalışma Modülleri Tasarım Nurus D Lab Isola Çalışma Modülleri Günümüzün değişen çalışma kültürü, çalışma alanlarında mekanın yeniden kurgulanmasını ve tanımlanmasını gerektiriyor. Konsantre olmak,

Detaylı

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman MİA Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Mia, özel olarak tasarlanmış mekanizmaları ile sağlıklı oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir performans koltuğudur. Kullanım kolaylığı ve zengin renk

Detaylı

D Chair. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman

D Chair. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman D Chair tasarım Nurus D Lab teknik doküman D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalışma ortamı sunar. Ayarlanabilir sırt eğimi, bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

www.royalmobilya.com.tr

www.royalmobilya.com.tr www.royalmobilya.com.tr Royal Mobilya mükemmellik arayışında yeni bir adım daha atarak, MOBİLYA SEKTÖRÜNDE EN YETENEKLİ ve DENEYİMLİ EKİBİ BİR ARAYA GETİRDİ Tasarlanan her şeyin üretebileceği, en ileri

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman D Chair, dinamik tasarımı ve zengin renk seçenekleri ile keyifli bir çalışma ortamı sunar. Ayarlanabilir sırt eğimi, bel desteği ve kolları ile kullanım süresince

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Çalışma ve yaşam alanlarının önemli bir parçası olan depolama birimleri, kullanıcının daha esnek, dayanıklı, konforlu ve estetik alanlar sunmalıdır. Cube, bu değerler

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

LUNAR. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

LUNAR. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman LUNAR Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Lunar, tekil masaları ve çalışma sistemleriyle hem bireysel hem de iki ve üç kişilik çalışma gruplarının yer aldığı birimlerde, çalışma alanlarının verimli ve işlevsel

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz.

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Misyonumuz Dört mevsimin yaşandığı, iklim, toprak, ekolojik zenginlikler bakımından bereketli olan ülkemizde; üstlendiğimiz projelerin müşteri memnuniyeti açısından

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Next, fonksiyonellik ile usta işçiliğin bir araya getiren tasarımı ile yenilikçi ve modern çalışma alanları oluşturur. Birleşim detaylarındaki hassasiyet çalışma

Detaylı

designed by Ece & Oğuz Yalım teknik doküman

designed by Ece & Oğuz Yalım teknik doküman designed by Ece & Oğuz Yalım teknik doküman Mekan içinde mekan yaratarak bir yenilenme ve nefes alma alanı oluşturan Pitstop & Lodge, teknoloji çözümleri, zengin renk ve kumaş seçenekleri ile yenilikçi

Detaylı

Kente katbekat değer katan uzmanlık:

Kente katbekat değer katan uzmanlık: Kente katbekat değer katan uzmanlık: İbrahim Dumankaya Holding ten kente değer katan bir vizyon; DKY İnşaat. Temelleri 1961 yılında atılan İbrahim Dumankaya Holding in 52 yıllık inşaat deneyimi ve birikimi,

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar

Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar Yaşam Tarzınıza Açılan Farklı Kapılar LUCENTIST, alışılagelmiş mobilya anlayışından daha farklı ve özel olarak; yüksek kaliteli, zarif, şık ve lüks Pleksiglas mobilyaları sizlere sunmaktan gurur duymaktadır.

Detaylı

.88N BORNOVA KÜÇÜK PARK K*N9

.88N BORNOVA KÜÇÜK PARK K*N9 N BORNOVA KÜÇÜK PARK K N OB A A AR 1 A AR ÜN V R ANA V A AR AKÜ N Ü R A AR B Ü Ü 3 O A A B B B BİF (Bornova İçin Fikirler) Bir kenti tasarlamak, o kent için bir yașam hayal etmek ve bu hayali gerçekleștirmeye

Detaylı

İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış. Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış. Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI Kalitenin Tanımı iyi, lüks, pahalı, sahip olmak istenen, en iyisi... sürekli gelişim, müşteri odaklı, çalışanlarına

Detaylı

GATE. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

GATE. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman GATE Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Gate; iş istasyonları, depolama üniteleri, yönetici masaları, tekil masalar ve sehpalardan oluşan zengin bir ürün ailesine sahiptir. Köprü görevi gören ana platform

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR

HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR HEDİYE ALMAK HAYATIN GÜZEL ANLARINDAN BİRİDİR İŞTE O AN DA GÜÇLÜ BİR BAĞ KURMAK İÇİN ÖZEL BİR HEDİYE SEÇİN! Özel yaşamımızda olduğu gibi iş hayatımızda da müşterimize, çalışanımıza, tedarikçimize ve iş

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

NEXT designed by Tasarım Nurus D Lab Nurus D Lab teknik doküman Teknik Doküman

NEXT designed by Tasarım Nurus D Lab Nurus D Lab teknik doküman Teknik Doküman NEXT designed Tasarım by Nurus D D Lab Lab Teknik teknik doküman Doküman Next, yalın ve modern tasarımını birleşim detaylarındaki incelikle bir araya getirerek çalışma alanınızı yeniden şekillendiriyor.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Brooklyn, alışılmışın dışında çizgileri ile geometrik formlar oluşturarak yönetici ofislerine karakteristik bir görünüm kazandırır. Ahşap ve metal zıtlığını tasarım

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

designed by Paul Brooks teknik doküman

designed by Paul Brooks teknik doküman designed by Paul Brooks teknik doküman Trea, sade görünümünün yanı sıra rahat ve konforludur. Trea nın geniş renk yelpazesine sahip minderleri mekana uyum sağlarken zengin ürün ailesi ile çeşitli ihtiyaçlara

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

STONE. Tasarım Ece Yalım & Oğuz Yalım. Teknik Doküman

STONE. Tasarım Ece Yalım & Oğuz Yalım. Teknik Doküman STONE Tasarım Ece Yalım & Oğuz Yalım Teknik Doküman Stone, doğadan esinlenilen etkileyici tasarımı, açılı formu ve modüler yapısı ile farklı alanlarda oluşturulmak istenen etkiyi güçlendiriyor. Zengin

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Fe2, her alanın farklı gereksinimleri olduğu bilinci ile tasarlandı. Fe2, dolap kapağı ve arka panele uygulanabilen farklı malzeme seçenekleri ile evler, yönetici

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Isola Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab

Isola Koleksiyonu. Tasarım Nurus D Lab Isola Koleksiyonu Tasarım Nurus D Lab Sessiz, konsantre ve çok yönlü çalışma. Günümüzün değişen çalışma alışkanlıkları, çalışma alanlarında mekanın yeniden tanımlanmasını gerektiriyor. Ekip çalışmalarını,

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

esperianza Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin...

esperianza Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin... esperianza rigenerato con Sensi Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin... Yeniden uyanışı temsil eden Zümrüd-ü Anka sembolü ile bambaşka bir banyo deneyimi yaşatmayı hedefleyen marka: ISVEA Markanın

Detaylı

WAVES. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman

WAVES. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman WAVES Tasarım Paul Brooks Teknik Doküman Yüksek teknolojiyle üretilen esnek file kumaşı sayesinde Waves, oturma fontundan sırtına kadar bedeninizi sarıyor ve günlük hareketlerinize uyum sağlıyor. Çalışma

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

designed by İnci Mutlu teknik doküman

designed by İnci Mutlu teknik doküman designed by İnci Mutlu teknik doküman Simetrik ve asimetrik çizgilere sahip, zengin ürün ailesiyle Hi & Lo, dinamik ürün dili ile yaşam alanlarına yeni bir boyut kazandırır. Hi & Lo, zengin renk ve kumaş

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir.

PROJE Serdar ÇETİN. Güven üzerine kurulu müşteri odaklı yaklaşım başarımızın temelidir. Elektrik Tesisatı konusunda projelendirme, danışmanlık ve kontrolörlük hizmetleri ile kapsamlı bir mühendislik tasarım firması olarak, teknik bilgiye, müşteri ihtiyaçlarına, gelişen teknolojiye odaklı

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR.

MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. Kurumsal MiMARLIK, BiÇiM HALiNE GELMiŞ YAŞAMDIR. FRANK LLOYD WRIGHT 20. yüzyılın en önemli mimarlarından ve Modern Mimarlık tarihinin kurucularından biri olan Wright, Expresyonizm den Rasyonalizm e birden

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl www.newlineo om Hakkımızda New Line Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Masko mobilyacılar sitesinde mağaza ve proje

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

HAKKIMIZDA. getirdik.

HAKKIMIZDA. getirdik. 016-017 KOLEKSİYONU HAKKIMIZDA 1995 de Rize de başlayan hikâyemizi bugünlere taşırken hedefimiz; yerelde güç kazanıp küresel bir marka olmaktı. Bizi o günlerden bugüne taşıyan, hayallerimizi gerçekleştirmemizi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir.

HAKKIMIZDA. Firmamız, inşaatın proje aşamasından itibaren fonksiyonel yaşam alanları oluştarmayı hedeflemektedir. HAKKIMIZDA 1995 yılında kurulan firmamız Fener İskele, iskele kiralama hizmeti vermeye başlamış, günümüze kadar aralıksız büyüme ile Bursa da dış cephe iskele sistemlerinde kalite ve sistemsel çözümler

Detaylı

www.newlineo om Hakkımızda Kobiç Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Başakşehir de üretim ve proje tasarım ofisini oluşturmuş

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

KISS. Tasarım Fritz Frenkler & Anette Ponholzer. Teknik Doküman

KISS. Tasarım Fritz Frenkler & Anette Ponholzer. Teknik Doküman KISS Tasarım Fritz Frenkler & Anette Ponholzer Teknik Doküman Kiss, yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarınıza işlevsel ve esnek çözümler üretiyor. Açık ofislerde toplantılar, ekip çalışmaları, bireysel çalışmalar

Detaylı

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ

4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ 4/5 6 7 8 9 10/14 15 İÇİNDEKİLER YEŞİL BİNA SERTİFİKA SİSTEMLERİ SERTİFİKA SİSTEMLERİNİN AMAÇLARI BİNALARIN ÇEVRESEL ETKİSİ LEED/BREEAM KRİTERLERİ ÇEVRE DOSTU ÜRÜN TALEBİ CEVREDOSTU.COM HAKKINDA CEVREDOSTU.COM

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE. ofisdunyasi.com. ofisdunyasi.com

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE. ofisdunyasi.com. ofisdunyasi.com ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE ofisdunyasi.com ofisdunyasi.com 1 2 Ofis Dünyası daha iyi bir ofis hayatı a better life office INDEX daha iyi bir ofis hayatı a better life office 1 OFİS MASA SİSTEMLERİ

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

17 yılı aşan süre içerisinde edindiğimiz tecrübe ve müşteri memnuniyetini sağlama da gösterdiğimiz başarı, en büyük sermayemizdir.

17 yılı aşan süre içerisinde edindiğimiz tecrübe ve müşteri memnuniyetini sağlama da gösterdiğimiz başarı, en büyük sermayemizdir. 17 yılı aşan süre içerisinde edindiğimiz tecrübe ve müşteri memnuniyetini sağlama da gösterdiğimiz başarı, en büyük sermayemizdir. Günümüzün değişen ihtiyaçlarını araştırarak, esnek yapımıza öncü ve değişen

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Pila, zengin ürün ailesi ve aksesuarları ile farklı çalışma tarzlarına ve iş kollarına uyarlanabilir. Toplantı masaları, çalışma sistemleri ve tekil masa seçenekleri

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı