BELEDİYE MECLİSİ NİN GÜNÜ SAAT: 20:00 DA YAPTIĞI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARALARA İLİŞKİN OTURUM ZAPTIDIR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BELEDİYE MECLİSİ NİN 05.01.2010 GÜNÜ SAAT: 20:00 DA YAPTIĞI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARALARA İLİŞKİN OTURUM ZAPTIDIR."

Transkript

1 BELEDİYE MECLİSİ NİN GÜNÜ SAAT: 20:00 DA YAPTIĞI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARARALARA İLİŞKİN OTURUM ZAPTIDIR. BŞK- Hepiniz hoşgeldiniz.yeterli çoğunluğumuz vardır.oturumu açıyorum. BŞK- Gündemimizin 1. maddesinde İtfaiye ve Zabıta Amirliğine bağlı çalışan memurların 2010 yılıda uygulanacak fazla mesai ücretleri vardır. BŞK- İtfaiye ve Zabıta Amirliğinde çalışan arkadaşlarımız 24 saat görev yapmaktadır.bu arkadaşlarımıza 2009 yılında brüt olarak nüfusumuza göre en üst limit TL. Fazla çalışma ücreti verilmiş, 2010 yılındaki bütçede nüfusumuza göre en üst limit TL. olmuştur. BŞK- O halde 2010 yılında İtfaiye ve Zabıta Amirliğine bağlı olarak çalışan memurlara aylık brüt olarak TL. Fazla mesai ücreti verilmesini oylarınıza sunuyorum. Kabul edenler :15 Kabul etmeyenler :0 BŞK- Gündemimizn 2. maddesinde denetim komisyon üye seçimi vardır. BŞK sayılı Belediye kanununun 25. maddesine göre denetim komisyon üye seçimi gizli oyla yapılır denilmektedir.bu nedenle seçim için tasnif heyeti oluşturmamız lazım.tasnif heyeti için; Sadık TERDİ, Nizamettin ÖZER ve Yaşar ÇALIŞKAN arkadaşlarımızı öneriyorum. BŞK- Sadık TERDİ, Nizamettin ÖZER ve Yaşar ÇALIŞKAN ın tasnif heyeti seçilmesini oylarınıza sunuyorum. BŞK- Oy birliği ile kabul edilmiştir. BŞK- Sadık TERDİ, Nizamettin ÖZER ve Yaşar ÇALIŞKAN tasnif heyeti seçilmiştir.buyurun arkadaşlar. BŞK- Komisyon seçimine geçiyorum. BŞK- Denetim Komisyonuna Ahmet YAVAŞ, Nizamettin ÖZER, Kemal TEKGÖZ, Ali PALA ve Yaşar ÇALIŞKAN arkadaşlarımız seçilmiştir.hayırlı olsun. BŞK- Birde bu arkadaşlarımıza verilecek ücret vardır. BŞK- Meclis Üyesi arkadaşlarımıza 1000 rakamı Devlet Memurları aylık kat sayı çarpımı için bulunacak ücretin ödenmesi ve dışarıdan uzman kişi çağrıldığı takdirde çalışması 25 günü geçmemesini öneriyorum. BŞK- Meclis Üyesi arkadaşlarımıza 1000 rakamı Devlet Memurları aylık kat sayı çarpımı ile dışarıdan çağrılabilecek uzaman kişiye 1000 rakamı devlet memurları aylık kat sayı çarpımı için bulunacak ücretin ödenmesi ve dışarıdan uzman kişi çağrıldığı takdirde çalışması 25 günü geçmemesini oylarınıza sunuyorum. BŞK- Gündemimizim 3. maddesinde sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin görüşülmesi vardır. KARAR NO:1 (2)

2 BŞK- Bilindiği gibi 5393 sayılı Belediye kanununun 49. maddesine göre boş bulunan bazı kadrolara tam zamanlı ve kısmi zamanlı sözleşmeli personel çalıştırma imkanı vermektedir.bizde bu kanun çerçevesinde 3 adet tam zamanlı, 3 adet kısmi zamanlı personel çalıştırmaktayız.2010 yılında sözleşmeli personel çalıştırmaya devam etmek istiyoruz. BŞK yılında tam zamanlı veya kısmi zamanlı olarak 5 adet mühendis, 7 adet tekniker, 4 adet teknisyen, 1 adet veteriner, 1 adet avukat çalıştırılmasını, çalıştırılacak sözleşmeli personelin ücretleri Maliye Bakanlığının 2010 yılı sözleşmeli personel için belirleyeceği ücretleri aşmamak üzere kadro karşılığında ücret ödenmesini oylarınıza sunuyorum. BŞK- Oybirliğ ile kabul edilmiştir. BŞK- Gündemimizn 4. maddesinde Belediye Meclisi nin 2010 yılında kullanacağı tatil gününün belirlenmesi vardır. BŞK sayılı Belediye kanununun 20. maddesinin 2. fıkrasında her yıl bir ay tatil kararı alabilir denmektedir. BŞK- Bizde bu konuna istinaden 2010 yılı içerisinde bir ay tatil günü belirlememiz lazım.bence Ağustos ayı uygun. Üyelerden söz almak isteyen arkadaşımız olmaz. BŞK- O halde Belediye Meclisi nin 2010 yılı Ağustos ayında tatil yapılmasını oylarınıza sunuyorum. BŞK- Gündemimizin 5. maddesinde norm kadro cetvellerinin güncellenmesi vardır. BŞK tarih ve sayılı resmi gazetede yayılanan norm kadro yönetmeliğine göre 5393 sayılı Belediye kanununa uygun olarak tarihinde meclis kararıyla onaylanmış aradan 2,5 yıl gibi bir zaman geçmiş bazı memur arkadaşlarımız emekli olmuş, norm kadro cetvellerinde değişiklikler olmuştur.bu nedenle boş dolu kardo cetvelleri yeniden hazırlanmıştır. BŞK- Bizim Belediyemiz D-8 grubuna göre kadro verilmiş olup, 87 adet memur ve 44 de sürekli işçi kadromuz bulunmaktadır.25 memur kadromuz dolu, 62 memur kadromuzda boştur.44 adet işçi kadromuzun tamamı doludur.hatta 2 adet fazla çalışan işçimiz vardır. BŞK- O halde hazırlanan dolu boş kadro cetvelleri, kadro iptal ve ihdas cetvellerinin onaylanması için oylarınıza sunuyorum. BŞK- Gündemimizn 6. maddesinde hizmet aracı ve iş makinası alınması vardır. BŞK- Belediyemiz araçlarının çoğu eskimiş durumda yeni hizmet aracı alınması lazım, iş makinamız var ama yetersiz, cat iş makinası masraf çıkarmaya başladı, greyder bayağ eski yenilerinin alınması lazım.

3 KARAR NO:1 (3) BŞK- Belediyemize hizmet aracı ve iş makinası alınması için onay verilmesini oylarınıza sunuyorum. BŞK- Oybirliğ ile kabul edilmiştir. BŞK- Gündemimizn 7. maddesinde geçici işçi çalıştırılması vardır. BŞK sayılı kanuna göre Belediyemizin memur kadrosunun %20 sini geçmemek şartıyla 5 ay 29 gün geçici işçi çalıştırmak Belediye Meclisi nin görevleri arasında olduğundan meclisten vize yetkisi almamız lazım. BŞK- Bu konuda söz almak isteyn arkadaşımız var mı? BŞK sayılı yasaya göre Belediyemiz memur kadrosunun %20 sini geçmemek şartıyla 5 ay 29 gün geçici işçi çalıştırılması için vize verilmesini oylarınıa sunuyorum. BŞK- Gündemimizn 8. maddesinde Sarıhoca aşevinin yardım talebi vardır. BŞK- Sarıhoca aşevinin yardım talebi dilekçesini okutuyorum.dilekçe okunmuştur.bu konuda söz almak isteyen arkadaşımız var mı? E.ÜMMETOĞLU- Tüp ve mazot için 1.500,00 TL. ile 2.000,00 TL. arasında yardım yapılsın. A.AKŞAR- Mazot ve tüp giderleri için 2.000,00 TL. verilsin. Y.ÇALIŞKAN- İşçi çalıştırmak biraz riskli olur.tüp ve mazot giderleri için 2.000,00 TL. yardım yapılsın. K.TEKGÖZ-2.000,00 TL. tüp ve mazot giderleri için yardım yapılsın. BŞK- Belediyemiz sınırları içinde yaşayan bütün fakir ve muhtaç vatandaşlarımızı yemek veya kuru gıda yardımı yapılması şartıyla tüp ve mazot (akaryakıt) giderleri için aylık 2.000,00 TL. yardım yapılmasını, yapılacak yardım için oluşturulacak protokole, Belediye Başkanının imzalama yetkisi verilmesini oylarınıza sunuyorum. BŞK- Gündemimizin 9. maddesinde imar ile ilgili konular vardır. BŞK- 1.konu: İmar komisyon kararını okutuyorum. İMAR KOMİSYON KARARI Belediyemize ait yürürlükte bulunan tastik tarihli imar planında olan aksaklıkları gidermek için imar planında revizyon yapılması gerekli olduğundan, imar planının 19D-14c-4a, 19D-14c-4b, 19D-14d-3c, 19D-14d-3b ve 19D-14c-4d paftalarında, şehir plancısı tarafından hazırlanan imar planı revizyonunda aşağıda belirtilen yerlerde düzenleme ve düzeltmeler yapılmıştır. 1-)Yeni açılan bölünmüş devlet karayolu ile ilçemize ana giriş ve çıkış güzergahı olan, Halit Kayadipli caddesinin her iki yöndende genişletilmesi yapılmıştır. 2-)Yeni açılan bölünmüş devlet karayolu kenarına 10.00mt genişliğinde tali yol konulmuştur.

4 KARAR NO:1 (4) 3-)Yeni açılan bölünmüş devlet karayolu ile yine ilçemiz ana giriş ve çıkışı sağlayacak olan 53 sokak genişletilerek, ileri bir zamanda yapılabilecek otogar ve otopark yeri ayrılmıştır. 4-)Şaireşref mahallesi kadastronun 421 adada bulunan mevcut Belediye toptancı halinin kuzey ve doğusundaki alan Belediye hizmet alanı ve park olarak düzenlenmiştir. 5-)Şaireşref mahallesi, mevcut toptancı hali güneyi, kadastronun 421 ve 502 adalarda, 53 sokağa kadar olan bölge kısmen ticari ve mesken alanı olarak düzenlenmiştir. 6-)Küçük sanayi sitesi güney yönünde bulunan kadastronun 421 adada 53 sokağa kadar olan bölge park-çocuk bahçesi ve kısmen ticari-mesken alanı olarak düzenlenmiştir. 7-)Şaireşref mahallesi, kadastronun 389,254 adalarında iç kısımda bulunan mesken alanları mevcut 3 kat adedinden, toplam 4 kata çıkarılmış, yeşil alan ilave edilmiş ve özel öğrenci yurdu yeri ayrılmıştır. 8-)Şaireşref mahallesi kadastronun 99,405,420 ve 463 adalardaki Albay Fair IŞIK sokaktan cephe alan parsellerin bulunduğu alan, mevcut 4 kat adedinden, toplam 5 kata çıkarılmıştır. 9-)Şaireşref mahallesi 105 sokakta ticari olan zemin katlar meskene dönüştürülmüştür. Yukarıda belirtilen alanlarda şehir plancısı tarafından hazırlanan, imar planı revizyonu komisyonumuzca detaylı bir şekilde incelenerek, uygun görüldüğünden, konunun Belediye Meclisince değerlendirilmesini arz ederim. Ahmet YAVAŞ Nizamettin ÖZER Mustafa Kemal YALÇINKAYA İmar Kom. Başkanı İmar Kom. Üyesi İmar Kom. Üyesi (imza) (imza) (imza) BŞK- İmar komisyon kararı okunmuştur. BŞK- Bu konu hakkında söz almak isteyen arkadaşımız var mı? A.YAVAŞ- Biz böyle bir çalışma yaptık, daha önceki aksaklıkları düzelttik.yeşil alanları çoğalttık, aşağıda belirtilen yerlerde düzeltmeler yapıldı. 1-)Yeni açılan bölünmüş devlet karayolu ile ilçemize ana giriş ve çıkış güzergahı olan, Halit Kayadipli caddesinin her iki yöndende genişletilmesi yapılmıştır. 2-)Yeni açılan bölünmüş devlet karayolu kenarına 10.00mt genişliğinde tali yol konulmuştur. 3-)Yeni açılan bölünmüş devlet karayolu ile yine ilçemiz ana giriş ve çıkışı sağlayacak olan 53 sokak genişletilerek, ileri bir zamanda yapılabilecek otogar ve otopark yeri ayrılmıştır. 4-)Şaireşref mahallesi kadastronun 421 adada bulunan mevcut Belediye toptancı halinin kuzey ve doğusundaki alan Belediye hizmet alanı ve park olarak düzenlenmiştir. 5-)Şaireşref mahallesi, mevcut toptancı hali güneyi, kadastronun 421 ve 502 adalarda, 53 sokağa kadar olan bölge kısmen ticari ve mesken alanı olarak düzenlenmiştir. 6-)Küçük sanayi sitesi güney yönünde bulunan kadastronun 421 adada 53 sokağa kadar olan bölge park-çocuk bahçesi ve kısmen ticari-mesken alanı olarak düzenlenmiştir. 7-)Şaireşref mahallesi, kadastronun 389,254 adalarında iç kısımda bulunan mesken alanları mevcut 3 kat adedinden, toplam 4 kata çıkarılmış, yeşil alan ilave edilmiş ve özel öğrenci yurdu yeri ayrılmıştır. 8-)Şaireşref mahallesi kadastronun 99,405,420 ve 463 adalardaki Albay Fair IŞIK sokaktan cephe alan parsellerin bulunduğu alan, mevcut 4 kat adedinden, toplam 5 kata çıkarılmıştır. 9-)Şaireşref mahallesi 105 sokakta ticari olan zemin katlar meskene dönüştürülmüştür. BŞK- İmar planı revizyonu hakkında başka söz almak isteyen arkadaşımız var mı? A.AKŞAR- Taslak revizyon hazırlanırken, çalışmalarda kısmen bende bulundum, yapılan tevizyon çalışmaları uygundur.

5 KARAR NO:1 (5) BŞK- Şehir plancısı tarafından hazırlanan imar planının 19D-14c-4a, 19D-14c-4b, 19D- 14d-3c, 19D-14d-3b ve 19D-14c-4d paftalarında yapılan kımi revizyonun, 3194/8/b maddesi gereğince onaylanması için oylarınıza sunuyorum. BŞK-2. konu: İmar komisyon kararını okutuyorum. İMAR KOMİSYON KARARI İmar planının 32.k.IV.d ve 32.k.IV.c paftalarında enlem ve boylam koordinatları arasında kalan, Şaireşref mahallesi, kadastronun 110 adanın bir kısmı ile 133,134 ve 393 nolu adaların bulunduğu alanda, Soma-Akhisar bölünmüş devlet karayolu kavşağı bağlantısı, Belediye hizmet alanı, yeşil alan ve ibadetyeri (Camii) düzenlemeleri ile bu alan içindeki, bölünmüş devlet karayoluna bağlantısı olan mesken alanı içindeki 12.00mt genişliğindeki yolların dik olarak düzenlemesi ile bu bölgede eksik olan yeşil alanların arttırılması ve DSİ beton yağmur suyu kanalı boyunca yol düzeltmeleri şehir plancısı tarafından hazırlanmış ve komisyonumuzca bu alanda inceleme yapılmış, hazırlanan imar planı değişikliği komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun Meclisimizce değerlendirilmesini arz ederim. Ahmet YAVAŞ Nizamettin ÖZER Mustafa Kemal YALÇINKAYA İmar Kom. Başkanı İmar Kom. Üyesi İmar Kom. Üyesi (imza) (imza) (imza) BŞK- İmar komisyon kararı okunmuştur.bu konu hakkında söz almak isteyen arkadaşımız var mı? A.YAVAŞ- Bu bölgede daha önce yapılan imar planı tadilatında az bırakılan yeşil alanlar çoğaltılmış, yeni oluşturulan imar yolları 12 mt genişliğinde bırakılmıştır.yeni açılan Devlet karayoluna bakan imar adaları dik olacak şekilde düzenleme yapılmıştır. A.AKŞAR- Yapılan imar planı değişikliği yeşil alan, imar daları düzenlemesi ve imar yapılarının konumu açısından gayet güzel düzenlenmiştir. BŞK- Imar komisyon kararında belirtilen, Şaireşref mahallesi kadastronun 110 adanın bir kısmı ile 133,134 ve 393 adaların bulunduğu alanda şehir plancısı jtarafından hazırlanan imar planı tadilatını 3194 sayılı imar kanununun 8/b maddesi gereğince oylarınıza sunuyorum. BŞK- 3. konu: Belediyemiz mülkiyetinde olan Şaireşref mahallesi 87 sokakta tapunun Gb pafta 128 ada 18 ve 19 parsellerde bulunan eski lojman binaları için Fen İşleri dairesince tutulan raporu okutuyorum. R A P O R İlçemiz Şair Eşref mahallesi 87 sokak 4 ve 2 numaralı adreste, tapunun 3025 GB pafta 128 ada 18 parsel sayılı taşınmaz üzerinde bulunan mülkiyeti belediyemize ait 1977 yılında inşaatı

6 KARAR NO:1 (6) yapılmış 4 adet halk konutu ve yine aynı ada da 19 parsel sayılı taşınmaz içinde 1986 yılında inşaatı yapılmış olan 8 adet konut ve netice olarak toplam 12 adet eski konutlarda yapılan inceleme neticesinde ; * Sıvaların döküldüğü, * Balkon çıkmalarının donatılarının işlevselliğini yitirdiği, * Söz konusu binaların yatay taşıyıcı sisteminde yer yer çatlaklar olduğu mukavemet değerinin düştüğü, dolayısıyla tehlike arz ettiği, * Kapı ve pencere doğramalarının çürüyüp, işlevselliğini yitirdiği, * Binaların pissu giderleri, yağmursuyu giderlerinde sorun olduğu bodrum katların drenajının olmadığı dolayısıyla temele zarar verdiği, * Yağışlı havalarda tavan döşemesinden alt katlara su sızmaları olduğu dolayısıyla aşırı bir rutubetlenme olduğu, * Söz konusu binaların bakımının yapılamadığı çürümeye yüz tuttuğu * Parsellerin imar durumu göz önüne alınarak mevcut binaların üzerine ilave kat yapılması mümkün olmadığı, Söz konusu meskenlerde ikamet edilmesinin sakıncalı olduğu göz önüne alınarak yıkılmasının uygun olacağı kanaatine varılmıştır. İş bu tutanak tarafımızdan imza altına alınmıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederiz. Şerif Ozan İREN Mehmet KILINÇ Fatih ADAR İnş. Müh. İnş. Müh. İnş. Tek. (imza) (imza) (imza) BŞK- Rapor okunmuştur.bu konu hakkında söz almak isteyen arkadaşımız var mı? M.ARAN- Bu mevcut eski binalar yıkıldıktan sonra yeni mesken binaları yapıldığında kiraya verilmesin satılması uygundur. A.AKŞAR- Belirtilen binalar çok yıpranmış durumdadır.yıkılacak blok halinde yeni mesken yapılması uygundur. BŞK- Belirtilen Belediye mülkiyetlerinin önce yıkılması ve daha sonrada yeni mesken inşaatları yapılamsını oylarınıza sunuyorum. BŞK- Gündemimizdeki konular bitmiştir.gündem alındıktan sonra bazı konular aklımıza geldibu konuların gündeme alınması için sırayla oylarınıza sunacağım. BŞK- Bakırçay Havzası Çevre ve Altyapı Hizmetleri Birliğine girme ve üye seçimi vardır. BŞK- Bu konunun gündeme alınmasını oylarınıza sunuyorum. ABŞK- Bakırçay Havzası Çevte Altyapı Hizmetleri Birliği tarih ve sayılı resmi gazetede yayınlanarak kurulmuş bir birliktir.bizden önceki Meclis ekim 2008 toplantısında girmeme kararı almış, ancak bize üye olarak kabul etmişler, bizde araştırdık, bu birliğe girilmesi faydalı olacağı söylendi.bizde bu birliğe üye olmak ve meclis üyesi arkadaşlardan 2 asil 1 yedek üye seçmek istyoruz.

7 KARAR NO:1 (7) BŞK- Bu konu hakkında söz almak isteyen arkadaşımız var mı? BŞK- Bakırçay Havzası Çevre ve Altyapı Hizmetleri Birliğine üye olmak ve meclis üyelerinden Mehmet ARAN ile Abdülkadir ORÇUN arkadaşımızın asil Mustafa TUR arkadaşımızıda yedek üye seçilmesini oylarınıza sunuyorum. BŞK tarihli meclis toplantısında İtfaiye Yönetmeliğini geçirmiştik.ancak yönetmeliğin 16. maddesinin birinci ve ikinci fıkraları 17. maddesinin birinci fıkrası 11 Nisan 2007 tarihinde değişiklik yapılarak resmi gazetede yayınlanan değişikliğe göre yeniden meclisten geçirmemiz gerekmektedir. BŞK- Bu konunun gündeme alınmasını oylarınıza sunuyorum. BŞK- 21 Ekim 2006 tarihinde yayınlanan İtfaiye yönetmeliğinin 16.maddesinin birinci fıkrası değişmeden önceki hali şöyle (ı) ilk defa itfaiye eri kadrolarına atanacakların öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak kamu personeli seçme sınavı (KPSS) na girmeleri ve 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almaları şarttır.değişen şekli şöyle ilk defa itfaiye eri kadrolarına atanacakların öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak kamu personel seçme sınavı (KPSS) na girmeleri ve sınav komisyonunca belirlenecek taban puanı almaları şarttır. 16 ncı maddenin ikinci fıkrası değişmeden önceki hali (2) bu sınava giren adaylardan itfaiye eri olarak atanmak isteyenler, Belediyenin kadro sayısı ile aranan nitelikleri belirterek açtığı ve ilan ettiği itfaiye erliği sınavına başvururlar.başvuranlar arasında en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının üç katı aday belirlenerek sözlü sınava çağırılır. Değişen şekli şöyle bu sınava giren adaylardan itfaiye eri olarak atanmak isteyenler; Belediyenin kadro sayısı ile aranan nitelikleri belirterek açtığı ve kendi internet sitesi ile İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü nün resmi internet sitesinde Türkiye genelinde yayın yapan gazetelerin en az birinde ve bir Mahalli gazetede ilan ettiği İtfaiye erliği sınavına başvururlar.başvuranlar arasında en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının üç katı aday belirlenerek sözlü sınava çağırılır denmektedir. 17 nci maddenin birinci fıkrası eski hali şöyle atamada istenecek belgeler ; ı) ilk defa İtfaiye erliği kadrolarına atanacaklardan; a) Nüfus cüzdan örneği; b) Öğrenim durumunu gösterir belge; c) Adli sicil belgesi; ç) Erkekler için askerlik durum belgesi. d) Tam teşekküllü hastanelerden alınacak sağlık kurulu raporu istenir. Değişen şekli şöyle; (ı) İlk defa itfaiye eri kadrolarına atanacaklardan; a) Nüfus cüzdan veya ilgili kurumca onaylı sureti; b) Diploma veya ilgili kurumca onaylı sureti; c) Sabıka kaydı olmadığına dair beyan; ç) Askerlik ilişiği olmadığına dair beyan; d) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyan istenir, denilmektedir.

8 KARAR NO:1 (8) BŞK- İtfaiye Yönetmeliğinin 16. maddesinin birinci ve ikinci fıkraları ile 17. maddesinin birinci fıkrasının 11 Nisan 2007 tarihinde yayınlanan değişikliğe göre düzeltilmesini oylarınıza sunuyorum. BŞK- Tüm siyasi partilerimizn gidecekleri toplantılara Belediye otobüsünü kiralamaları halinde kira bedelinin belirlenmesi vardır. BŞK- Bu konunun gündeme alınmasını oylarınıza sınuyorum. BŞK- Tüm siyasi partilerimizin gidecekleri toplantılara Belediyenin otobüsünü kiralamaları halinde TL. + KDV kontak açma ve km başına 0,75 KRŞ+KDV ücret alınmasını öneriyorum. BŞK- Tüm siyasi partilerimizin gidecekleri toplantılara Belediyenin Otobüsünü kiralamaları halinde TL. + KDV kontak açma ve km başına 0,75 KRŞ+KDV ücret alınmasını oylarınıza sunuyorum. BŞK- BŞK- Bir diğer konuda 5393 sayılı Belediye kanununun 49 ncu maddesine göre Belediye Başkan yardımcısı atanması ve ücretinin belirlenmesi vardır. BŞK- Bu konunun gündeme alınmasını oylarınıza sunuyorum. BŞK- Oybirliği ile kabule edilmiştir. BŞK- Bilindiği gibi 5393 sayılı belediye kanununun 49 ncu maddesine göre norm kadro sayısına bağlı kalınmaksızın Belediye Başkanı, zorunlu gördüğü takdirde nüfusu bine kadar olan belediyelerde bir adet Belediye Başkan yardımcısı olarak görevlendirilebilir, denilmektedir. BŞK- Bizde bu kanun çerçevesinde bir adet Belediye Başkan yardımcısı atamak istiyoruz ve atanacak olan Belediye Başkan yardımcısının ücretinin Belediye Başkanına verilen brüt ödeneğin 1/2 oranında olmasını öneriyorum. R.Engin ÜMMETOĞLU- Belediye Başkanının brüt maaşının ½ si olsun. Y.ÇALIŞKAN- Evet Belediye Başkanının brüt maaşının ½ si bence uygun. A.AKŞAR- Belediye Başkanının brüt maaşının ½ si daha iyi öyle olsun. BŞK- Bir adet Belediye Başkan yardımcısının ücretinin Belediye Başkanına verilen brüt ödeneğinin 1/2 oranında olmasını oylarınıza sunuyorum. BŞK- Gündemimizdeki bulunan konular bitmiştir.gündemin kapatılmasını oylarınıza sunuyorum.

9 BŞK- Teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. İyi akşamlar. Yaşar İsmail GEDÜZ Kemal TEKGÖZ Mustafa TUR Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 28 MECLİSE SEVK EDİLEN DİLEKÇE (M.KÖMÜRCÜ)

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 28 MECLİSE SEVK EDİLEN DİLEKÇE (M.KÖMÜRCÜ) ÜYELERİ I TARİHİ 02.07.2013 NO 28 İLGİLİ BİRİM KONUSU Yazı İşleri E SEVK EDİLEN DİLEKÇE (M.KÖMÜRCÜ) Başkanı Fikret KESKİN başkanlığında 02.07.2013 Salı günü Belediye hizmet binası toplantı Mahmut KÖMÜRCÜ

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü OCAK AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 01 Gündemin 1. maddesi;plan ve Bütçe komisyonu üyesi seçilmesine dair nün 28.12.2011 tarih 565 sayılı onayı meclise okundu. 5393 sayılı kanunun 24. maddesi gereğince

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 6. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2019 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 5. Toplantı Yılı 2019 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 03.01.2011 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Sn. Başkan Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapılıp hazirun cetveli imza altına alınarak. 2011 yılı

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 03.07.2014 NO 22 KONUSU E SEVK EDİLEN DİLEKÇE (CENK DEMİRKUTLU NUN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ) Gündem maddesi olarak, Cenk DEMİRKUTLU nun 12.06.2014 tarih ve 10 sayılı dilekçesi ile 130 Ada 9 parsel

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

2016 YILI TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ

2016 YILI TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ 2016 YILI 05.01.2016 TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ 1.OTURUM KARAR NO:01 Konunun Özü: Canlı Müzik İzin Ücretinin Belirlenmesi Hk. Yapılan işarele oylama sonucunda 5393 Sayılı

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 01.09.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Yusuf Hakan ÖZDEMİR in izin dilekçesi okundu izinli

Detaylı

KARAR TARİHİ : 05/08/2016 KARAR NUMARASI : 14

KARAR TARİHİ : 05/08/2016 KARAR NUMARASI : 14 İLİ TARİHİ : 05/08/2016 NUMARASI : 14 IN ÖZÜ : İmar Plan Tadilatları. AYÇİÇEK, Kenan ERTUÇ, Yusuf Belediye Meclisi 05/08/2016 Cuma günü yapmış olduğu olağan toplantısında gündemin 1. Maddesi olan İmar

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 1 İLGİLİ BİRİM YAZI İŞLERİ KARAR KONUSU KADRO İHDASI FİKRET KESKİN

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ KARAR NO 1 İLGİLİ BİRİM YAZI İŞLERİ KARAR KONUSU KADRO İHDASI FİKRET KESKİN I NO 1 KONUSU KADRO İHDASI 27 KASIM 2011 tarihli resmi gazetede yayınlanan düzenleme neticesinde Belediyemize 35 verilmiştir. Belediye Meclisi 07.02.2012 Tarihli kararı ile Kadro kütüğüne göre 20, kadro

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU Tarih:23.09.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAH İBİ ELMALI BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 117 KARAR 117 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN, Ayşın AKYARLI SAVATLI nın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 118 KARAR 118 1/1000

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I Birleşim No : 1 Karar No : 1 KARAR ÖZETİ: SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI Belediyemiz bünyesinde 2019 yılı içerisinde bir adet Yarı Zamanlı Avukat, bir adet Tam Zamanlı Harita Mühendisi, bir adet Tam

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ Karar No: 50..:5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereği Belediyemiz Meclisi 05.09.2011 Pazartesi günü saat 14.00.de gündeminde bulunan konuları karara bağlamak üzere Belediye Başkanlığında Belediye

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :248 KARAR 248 : Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketinin, İlçemiz Naipli Mahallesinde 250,64 m2 yüzölçümlü (TH4), 98.07 m2 yüzölçümlü (TH6) ve 79,60 m2 yüzölçümlü (TH5)

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ

2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ 2018 YILI OCAK AYI 1. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM, 1. OTURUM KARAR ÖZETİ Belediye Meclisi 2018 Yılı Ocak ayı, 1. Olağan Toplantı Birinci Birleşim, Birinci Oturumunu yapmak üzere katılım tutanağında

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 04.11.2014 NO 35 KONUSU 2015 MALİ YILI BÜTÇESİ 2015 Yılı Bütçesi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 62. maddesine istinaden Belediye Encümeni tarafından görüşülmüş 26.08.2014 tarih ve 76 Sayılı kararı

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 72 KARAR 72 - Gündem maddeleri tamamlanmış olduğundan, Mart ayı meclis toplantısının 1. birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının, 8 Aralık 2012 Perşembe günü saat 16.00 da

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 102 KARAR 102: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Mehmet BİLGİN in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 103 KARAR 103 İlçenin İskele Mahallesi 97 ada

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 12 Şubat 2019 TOPLANTI GÜNÜ : Salı (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması (Karar

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1

MECLİS KARAR ÖZETİ KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 KARAR TARİHİ : 04/01/2019 KARAR NUMARASI : 2019/1 TEŞKİL EDENLER :Süleyman ÖZBAĞ, Fatih KAVAK, Hüsniye BAYRAM, Selami BAYHAN, Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Süleyman ÖZBAĞ ın Başkanlığında, üyelerden

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-385 05/09/2014 ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 03 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 17 nci birleşim 1 nci oturumunda alınan

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 12 Karar Konusu: Komisyonlara havale edilen konular. BELEDİYE 2. BAŞKAN V. : Musa ÇAKMAK ÜYELER: İlhan ŞENER, Hüseyin ALPASLAN, Halil UYANIK, Ertekin ŞAN (Katılmadı),

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :593 KARAR 593: Meclis üyesi Zeki ALDI nın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliğiyle karar verildi. Karar No :594 KARAR 594: Yelaltı Mahallesi 650 ada, 4 parsel kısmen Az Yoğunlukta

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.08.2013 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yusuf

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. KARAR TARİHİ 07.02.2012 KARAR NO 3 İLGİLİ BİRİM KARAR KONUSU İdari Sınır Değişikliği (Demirkent)

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. KARAR TARİHİ 07.02.2012 KARAR NO 3 İLGİLİ BİRİM KARAR KONUSU İdari Sınır Değişikliği (Demirkent) KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 07.02.2012 NO 3 İMAR KONUSU İdari Sınır Değişikliği (Demirkent) Erzincan Merkez Kavakyolu ve Demirkent Beldesi arasındaki idari sınır değişikliği tadil edilmesi görüşüldü;

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/01/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MART 2009 Ayı toplantısını 04 Mart Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 05.11.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyeleri

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 07.03.2016 tarih ve 49 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 24.03.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Osman Bektaş

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR

T.C. ERZİNCAN İLİ ÇUKURKUYU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ : 01/04/2016 KARAR NUMARASI : 4 KARAR MECLİS I TARİHİ : 01/04/2016 NUMARASI : 4 : Belediye Organlarının Seçimi. YILMAZ, Feramuz AYÇİÇEK, Muharrem DÜNDAR ve Yusuf EREN in iştirakleri ile 01/04/2016 Cuma günü saat 14.00 de Belediye Meclis salonunda

Detaylı

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 1 OCAK 2019 MECLİS KARARLARI DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM OTURUM K. TARİHİ K. NO 2019 1 1 04.01.2019 1 Meclisimizin 04.01.2019 Cuma Günü Saat: 17.00 de yaptığı 2019

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2018-3000 Birleşim Tarihi : 11/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 147 KARAR 147 - Meclis Üyesi, Çağlagül ÖZÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 148 KARAR 148 Urla Belediye Meclisi nin 13.11.1986 tarih ve 1986/5

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ

Tarihi: 03/04/2015 Sayısı: Birleşim: 4 Oturum: 2 T.C. YEŞİLYURT BELEDİYESİ MECLİSİ Sayısı: 20582433-301.05-61 Yoklama, Gündeme İlaveler Ve Önceki Toplantının Karar Özetinin Kabulü Belediye Meclisi, Meclis Başkanı Hacı Uğur POLAT Başkanlığında, Ramazan YAKICI, Nurettin KARAASLAN, Mehmet

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.30 da Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI KARAR TARİHİ : 06/03/2013 KARAR NUMARASI : 2013-4/16 BİRİMİ: Mali Hiz. Müd. KONUSU: Belediyemiz Taşınmazlarının Yeni İhale Sürelerinin 10 Yıla Kadar Uzatılabilmesi İçin Belediye Encümenine Yetki Verilmesi

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :04/01/2018 Karar Numarası : 1 Gündem No/Sıra : 1-1 KONUSU: GEÇİCİ İŞÇİ VİZELERİ ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin

Detaylı

T.C. ARDAHAN BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi Birleşim No Oturum No Karar No Karar Konusu 07.01.2015

T.C. ARDAHAN BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi Birleşim No Oturum No Karar No Karar Konusu 07.01.2015 07.0.205 5393 Sayılı belediye Kanununu 20. maddesi gereğince aylık meclis toplantı günlerinin ve meclisinin tatile gireceği ayın belirlenmesi. Sayfa /27 07.0.204 2 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.Maddesi

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 01.02.2016 tarih ve 38 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 25.02.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Tuzcu Mahallesi,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Top Tarihi Karar No Konusu : : : 230 Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemizin 2017 Mali Yılına ait hazırlanan Bütçe Kesin Hesabının

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :394 KARAR 394 : İlçenin Altıntaş Mahallesi 2193 ada 5 parselinde bulunan Belediyemiz hissesinin satışı talep edilmektedir. Söz konusu parselde Belediyemizin 1326/9890 hisse oranına düşen 13,26

Detaylı

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ

T.C. YÜREĞİR BELEDİYE MECLİSİNE AİT TUTANAK ÖZETİ TOPLANTI TARİHİ : 02.07.2018 TOPLANTI GÜN VE SAAT :PAZARTESİ 16:00'da Belediye Meclisinin 02 TEMMUZ 2018 PAZARTESİ günü saat 16.00 da olağan olarak yapılan Gündeme geçilmeden önce Belediye Meclisinin 08.06.2018

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA MECLİSİ Tarih : 07.02.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 KONU : İptal-İhdas. üzere Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/01/2012 tarih ve 116 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :101 KARAR 101 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis toplantısının 02 Mayıs 2014 Cuma günü

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2012 YILI ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2012 YILI ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 202 YILI ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 0/02/202 Karar sayısı : 202/02 Birleşim : 0 Oturum :, 9 : BaşkanDeğerli arkadaşlar gündemimizin.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :476 KARAR 476 : 2016 yılı Bütçesinin Kesin Hesabı ile ilgili konunun incelenmek üzere, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :477

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 1 Mülkiyeti Serendip Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Basım Yayım Dağıtım İnş.Taah. Mad.Tic.San.Ltd.Şti ne ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi,

Detaylı

T.C. DARENDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. DARENDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. DARENDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Tarihi : 06.01.2015 Sayısı : 87800631/1 Sayı-1-) Darende Belediye Meclisi Belediye Başkanı Dr.Süleyman ESER in Başkanlığında, Üyeler Durmuş Doğan, Mehmet

Detaylı

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu

MECLİS KARARI Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu Karar Tarihi Karar No Kararın- M.B. Birliğine Üye Seçimi. 05 / 05 /2014 ( 36 ) Konusu ÜYELER : Coşkun TANIŞ-Hayrettin ALTUNOK-Ahmet ŞAHİN-Emre SARISALTIKOĞLU- Hüseyin EKİCİ-Selda GİDİŞ UZKAN-Haluk HELVACIOĞLU-Mustafa

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 06.05.2014 NO 11 İLGİLİ BİRİM MUHASEBE KONUSU 2013 YILI KESİN HESABI Belediye Meclisi 2013 yılı gelir ve gider bütçelerini müzakere etmiş, BÜTÇE GİDERLERİ 01 Personel Giderleri 809.311,38 02 Sosyal

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. KANDIRA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. KANDIRA BELEDİYESİ MECLİS KARARI ECLİS I TARİHİ 02/01/2017 SAYISI 1 IN KONUSU ECLİS GÜN VE SAATİNİN BELİRLENESİ DÖNE BİRLEŞİ/OTURU ECLİS URAT ÖLEZ, URAT ÖLEZ, ORHAN CAN, GÖKALP ÇOBANOĞLU, HAZA BİÇER, İRFAN KURT, RAİF YILDIZ, ERKAN ALKAN,

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : 05.01.2015 Revizyon Uygulama İmar Planı. Karar No : 01 Özü: Serdivan Beşköprü 1/1000 Ölçekli Karar Trh : Revizyon Uygulama İmar Planı. Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,,

Detaylı

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan

1- Osman ŞİMŞEK 2- Ali KÜL 3- Özlem YILMAZ' dan Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : 41850698.301.05-1 Konu : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2014 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 7 KARAR KONUSU : Arsa satışı için yetki KARAR TARİHİ : 06.04.2010 GİLİ BİRİM : Arsa Satışı İçin Yetki.

KAVAKYOLU BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 7 KARAR KONUSU : Arsa satışı için yetki KARAR TARİHİ : 06.04.2010 GİLİ BİRİM : Arsa Satışı İçin Yetki. KARAR NO : 7 KARAR KONUSU : Arsa satışı için yetki KARAR TARİHİ : 06.04.2010 GİLİ : Arsa Satışı İçin Yetki. ÜYE... : ŞAHİN BOZDAŞ ÜYE... : MURAT ZENGİN ÜYE... : NURETTİN BULUT ÜYE... : MEHMET DÜNDAR ÜYE..:

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ . Faaliyetler Veya Hizmetler: İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Maaş ve ücret tahakkuku İdari işlemler Özlük işlemleri Eğitim işlemleri Evrak işlemleri. Faaliyetler:. Maaş ve Ücret Tahakkuku: Personel

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı