50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI ŞUBAT AYI RAPORU. Hazırlayan. Muharrem YILMAZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI ŞUBAT AYI RAPORU. Hazırlayan. Muharrem YILMAZ"

Transkript

1 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI ŞUBAT AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı

2 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ ŞUBAT AYI RAPORU 1. ÖĞRETMENLERE YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ, NOLU HİZMET İÇİ EĞİTİM (1 Öğretmen) NOLU HİZMET İÇİ EĞİTİM (1 Öğretmen, 1 İdareci) 1.3. AB ERASMUS + İZMİR TOPLANTISI ( 1 İdareci) 1.4. YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA 1. KADEME KURSU (1 İdareci) 1.5. ATIK PİLLERİN BERTARAFI EĞİTİMİ (1 ÖĞRETMEN) 1.6. YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA 2 KADEME. KURSU (1 İdareci) 2. SOSYAL SORUMLULUK OLARAK BAŞLATILAN PROJELER, KAMPANYALAR 2.1. KAMPANYALARIN VE PROJELERLİN HAYATA GEÇİRİLMESİ TOPLANTILARI 2.2. GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ATIKLARIN BERABER TOPLANMASI 2.3. ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI 2.4. ORADA BİR KÜTÜPHANE VAR 2.5. EKMEK İSRAFI 2.6. DİKKAT ET SOBA ZEHİRLER 2.7. SOĞUKTA SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN 2.8. BU FARZ BENİM 2.9. BİRİ BİZİ İZLİYOR (BBİ) BUNLAR NASIL OLUŞUR? GÜNLÜK HAYATTA DEĞİMLERİ KULLANIRIM GÜNLÜK HAYATTA ATASÖZLERİNİ KULLANIRIM EN TEMİZ SINIF UYGULAMASI 3. SOSYAL SORUMLULUK GEREĞİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK FAALİYET 3.1 ÖĞRENCİLERE YÖNELİK KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMELERİ SEMİNERİ 4. SOSYAL SORUMLULUK GEREĞİ VELİLERE VE VELİMİZ OLMAYAN MAHALLE HALKINA YÖNELİK YAPILAN FAALİYETLER 4.1 YENİ GİRNE SPOR KLÜBÜYLE YAPILAN ROTOKOLLE MAHALLEMİZDEKİ GENÇLERİ SPORLA KÖTÜ ALIŞKANLIKLARINDAN UZAKLAŞTIRILMASI 4.2. SPOR YAPAN MAHALLEMİZ GENÇLERİNE ÜCRETSİZ YEMEK DAĞITIMI 4.3. KARBOMONOKSİT ZEHİRLENMELERİ İLE İLGİLİ OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN VELİLERİN BİLGİLENDİRİLMESİ SEMİNERİ

3 4.4. CİNSEL İSTİSMAR LE İLGİLİ OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN VELİLERİN BİLGİLENDİRİLMESİ SEMİNERİ 5. RESİM SERGİSİ DÖNEM YAPILAN RESİM ÇALIŞMALARININ SERGİLENMESİ 6. OKUL VELİ EL ELE 6.1. VELİ ZİYARETLERİ 7.İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MESLEK TANITIMLARI 7.1 ÖĞRENCİLERE DEĞİŞİK MESLEKLERİN İNCELİKLERİNİ ÖĞRETMEK 8. SATRANÇ EĞİTİMİ 8.1. SATRANÇ EĞİTİMİ İLE İLGİLİ ÖĞRETMEN SEMİNERİ 8.2 SATRANÇ PANOSUNUN OLUŞTURULMASI 8.3 OKUL İÇİ SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ 8.4. İL GENELİ SATRANÇ TURNUVASI 9. VELİYİ BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI

4 2015 ŞUBAT AYI PROJE RAPORU EKLERİ (Not: Fotoğrafların geri kalanları Şubat foto dosyasındadır.)

5 1. ÖĞRETMENLERE YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ Faaliyet Numaralı AB E Twinning Projeleri Hazırlama Teknikleri ve Web.2 Araçları Kursu Faaliyet Numaralı AB E Twinning Projeleri Hazırlama Teknikleri ve Web.2 Araçları Kursu.

6 1.3. Avrupa birliği bakanı Volkan BOZKIR ın katıldığı ve okulumuz projesinin Bakan Beye anlatıldığı ERASMUS+ PROGRAMI kapsamında 19/02/2015 tarihinde İzmir AKM de yapılan konferansta Okulumuz projesi tanıtıldı. Bakan Bey den büyük övgüler aldık Valilik Makamının 22/01/2015 Tarihli ve Sayılı Onayları ile Açılan 17/02/2014 Tarihinde yapılan İletişim Semineri.

7 1.5. Valilik Makamının 13/01/2015 Tarihli ve Sayılı Olurlarıyla 17/02/2015 Tarihinde Açılan Atık Pillerin Toplanması ve Bertarafı konulu eğitim Valilik Makamının 23/01/2015 Tarihli ve Sayılı Onayları ile Açılan ve 16/02/ /02/2015 Tarihleri Arasında Yapılan Yöneticilik Formasyonu Kazandırma 2. Kademe Kursu. T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM MERKEZİ KARŞIYAKA SELÇUK YAŞAR ALAYBEY ORTAOKULU EĞİTİM YÖNETİCİSİ BAHATTİN GENGÖRÜ EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRÜ BİLSAV KAYA SUHAL ERİŞ-Maarif Müfettişi/BAHATTİN GENGÖRÜ-Karşıyaka İlçe Mem Şube Müdürü/HÜSEYİN BULDU-Çiğli İlçe Mem Şube Müdürü/ EĞİTİM GÖREVLİSİ REYHAN ÖNAL-Bayraklı Nuri Atik Mesleki ve Tekn.And.Lisesi/MURAT YALÇINKAYA-Bornova Necmiye Bilgin İlkokulu EĞİTİM SAATİ 13:00-17:00 Sıra No Faaliyet No Faaliyet Adı FAALİYET BİLGİLERİ Faaliyet Tarihi Faaliyetin Toplam Saati T.C. Kimlik No Adı Soyadı Görevi KATILIMCI BİLGİLERİ Müdürlük Görevine Başlama Tarihi YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU AHMET KALELİ MÜDÜR BAYRAKLI FATMA HİKMET KAŞERCİ İMAM HATİP ORTAOKULU YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU Kasım KOÇ Müdür BAYRAKLI Süleyman Eczacıbaşı İlkokulu YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU MUSTAFA M. SALTIK MÜDÜR BAYRAKLI 50. YIL İLKOKULU YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU SEFA ÇÖLLÜ MÜDÜR KARŞIYAKA HASAN KAYA İŞT.ENG.OKULU YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU EBRU YÜCEL MÜDÜR KARŞIYAKA HALK EĞT.MERK.VE A.S.O YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU VEDAT KÖKCÜ MÜDÜR KARŞIYAKA SAFİYE NADİR ÖZEL EĞT.UYG YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU EROL BÜYÜKHAN MÜDÜR KARŞIYAKA ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU YÖNETİCİLİK FORMASYONU KAZANDIRMA II.KADEME KURSU MÜRVET BAKIR MÜDÜR KARŞIYAKA REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ Tarık UĞUR Müdür Yardımcısı İlçesi Kurumu

8 2. SOSYAL SORUMLULUK GEREĞİ BAŞLATILAN PROJELER, KAMPANYALAR 2.1. KAMPANYALARIN VE PROJELERLİN HAYATA GEÇİRİLMESİ TOPLANTILARI Okuluz öğretmenleriyle gerek Şubat ve gerekse diğer aylarda yapılacak olan okul içi ve okul dışı faaliyetlerin planlanması açısından toplantı düzenlenmiştir. Bu toplantıda yılı 2. Döneminde yapılacaklar belirlenmiştir. Bu planlama neticesinde ay ay yapılacaklar proje koordinatörümüz Muharrem YILMAZ ve proje ekibimiz tarafından bir plan doğrultusunda hazırlanmış ve hızla uygulanmaya geçilmiştir.

9 2.2 GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ATIKLARIN BERABER TOPLANMASI 2. Dönem itibariyle devletimiz tarafından dağıtımına başlanacak süt, süt koli atıklarını ve okulda ki diğer atıkların rahat bir biçimde toplanması açısından Bayraklı Belediyesi ile iş birliğine gidilerek Geri Dönüştürülebilir Atıkların beraber toplanması için okul bahçesine geri dönüşüm konteynırı ve plastik geri dönüşüm kutuları (20 Adet) temin edildi. Böylelikle ayrı ayrı toplanan geri dönüşümlerin tek çatı altında toplanması sağlandı. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Biriken geri dönüşümler Bayraklı Belediyesi ekiplerince her Cuma günü alınıyor ve ayrışımı kendileri tarafından yapılıyor.

10 2.3 ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI Okulumuzda Ocak Ayında başlatılan Atık Pil Toplama Kampanyasının daha verimli geçebilmesi açısından atık pil toplama yarışması düzenlenmiştir. Sınıflara yerleştirdiğimiz 5 litrelik su kaplarında pillerimiz toplanmaya başlanmıştır. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

11 2.4. ORADA BİR KÜTÜPHANE VAR Öğrencilere kütüphaneyi sevdirmek, bilgi kaynağına kitaplarla ulaşabileceğini öğretmek için mahallemizde bulunan Semt Kütüphanesinin belli bir plan dahilinde kullanımına başlanmıştır. Öğretmen nezaretinde kütüphaneye gidilerek araştırmaların nasıl yapılacağı, bilgi ve belgelerin nasıl temin edileceği öğretilmektedir. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

12 2.5. EKMEK İSRAFI Okulumuzda ekmek israfına dikkat çekmek için çalışmalar başlatılmıştır. Öğrenciler bilgilendirildikten sonra velilere daha rahat ulaşabilmemiz açısından öğrencilerimiz tarafından panolar oluşturulmuştur. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

13 2.6. DİKKAT ET SOBA ZEHİRLER Soba zehirlenmelerine dikkat çekmek açısından çalışmalar başlatılmış ve sobanın yanlış yıkımından dolayı nelerin olabileceği konusunda panolar oluşturulmuştur. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

14 2.7. SOĞUKTA SOKAK HAYVANLARI AÇ KALMASIN Okulumuz öğrencileri soğuk havalarda sokak hayvanlarının aç kalmasına duyarsız kalamadılar ve bir kampanya başlattılar. Yaptıkları su kaplarını ve yemek kaplarını okulumuzun değişik yerlerine monte ettiler. Bu soğuk havalarda bir nebze olsun sokak hayvanlarının aç kalmalarını engellemiş olduk. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

15 2.8. BU FARZ BENİM Televizyonda değişik kanallarda insanların giyimleriyle ilgili tarz programlarını okulumuz Müdür Yardımcısı Muharrem YILMAZ BU FARZ BENİM Kampanyasına dönüştürmüş ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz ve öğrencilerin katılımıyla çalışmalar başlamıştır, panolar oluşturulmuştur. Bu panolar velilerimizin rahatlıkla okumaları ve bilgilenmeleri için okulumuz girişlerinde bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Bu çalışmalarımızda gerek öğrencilerin gerekse velilerin evrensel insanlık değerlerini öğrenmeleri amaçlanmıştır. Mesela hayvanlara kötü davranmamaları gerektiği, kadına saygıyı, yeşili ve doğayı sevmeleri, kalp kırmanın ne denli kötü bir davranış olduğu, kimsenin arkasından konuşulmaması gerektiği, özü ile sözünün bir olması, eline diline ve beline sahip olması gibi değerlerin anlaşılması amaçlanmıştır.

16 2.9. BİRİ BİZİ İZLİYOR (BBİ) Televizyonda bir zamanlar büyük bir ses getiren ve toplumun her kesimince izlene BBG evi programını okulumuz Müdür Yardımcısı Muharrem YILMAZ BİRİ BİZİ İZLİYOR, BBİ Kampanyasına dönüştürmüş ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz ve öğrencilerin katılımıyla çalışmalar başlamıştır, panolar oluşturulmuştur. Bu panolar velilerimizin rahatlıkla okumaları ve bilgilenmeleri için okulumuz girişlerinde bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Çocukların ve velilerin sözde kimsenin görmediği zamanlarda yapmış oldukları yanlış davranışların aslında bir gören göz tarafından görüldüğünün ve kayıt edildiğinin anlaşılması amaçlanmıştır. Bunu hazırlanan panolarda sorular sorarak yapmak planlanmıştı. Mesela Yalan söylüyorsun, Bunu sadece Sen mi biliyorsun? Başka bilen yok mu? Gibi sorular. Bu sorulara çocukların ve velilerin kendilerinin cevap bulmaları amaçlanmıştır.

17 2.10. BUNLAR NASIL OLUŞUR? Okulumuz müdür yardımcısı Muharrem Yılmaz ın planlaması doğrultusunda Fen Bilgisi Öğretmeninin koordinesinde ve diğer tüm öğretmenlerinin katılımlarıyla Bunlar Nasıl Oluşur çalışması başlatılmıştır. Öğretmenlerimiz öğrencilere ve velilere gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Doğa olaylarının hazırlanan resimlerle panoların oluşturulması neticesinde nasıl oluştuklarının okulumuzda ki tüm öğrencilerin kendilerinin bulmaları ve araştırma yapmaları hedeflenmiştir. Çocuklarda ki merak ve araştırmacı özelliklerini ortaya çıkarmaya yönelik bir çalışmadır.

18 2.11. GÜNLÜK HAYATTA DEĞİMLERİ KULLANIRIM Kültürümüzün ayrılmaz parçası olan ve az sözle çok şeyler anlatan deyimlerimizi, öğrencilerimizin ve velilerimizin günlük hayatlarında kullanabilmeleri için değimler sokağı oluşturduk. Amacımız: Sosyal sorumluluk gereği Türk kültürümüzün bir parçası olan deyimlerimizi hazırlamış olduğumuz panolardan, anlamlarıyla beraber öğrenip günlük hayatlarında kullanmalarını sağlamaktır.

19 2.12. GÜNLÜK HAYATTA ATASÖZLERİNİ KULLANIRIM Kültürümüzün ayrılmaz parçası olan ve az sözle çok şeyler anlatan ve en önemlisi hayta dair önemli nasihatler veren atasözlerimizi, öğrencilerimizin ve velilerimizin günlük hayatlarında kullanabilmeleri için atasözleri sokağı oluşturduk. Amacımız: Sosyal sorumluluk gereği Türk kültürümüzün bir parçası olan atasözlerimizi hazırlamış olduğumuz panolardan, anlamlarıyla beraber öğrenip günlük hayatlarında kullanmalarını sağlamaktır.

20 2.13. EN TEMİZ SINIF UYGULAMASI Öğrencilerimize temizlik kurallarına uymalarını alışkanlık haline getirmek, sınıfını, okulunu, çevresini kirletmemeği öğretmek ev yaşam şekli olarak kabullenmesini sağlamak maksadıyla Şubat ayından başlamak üzere Aylık en temiz sınıfı seçme uygulamasına geçilmiştir. Ayın en temiz sınıfı seçilen sınıf her ayın en son haftası tespit edilerek takip eden ayın ilk haftasında çeşitli ödüllerle ödüllendirilecektir.

21 3. SOSYAL SORUMLULUK GERĞİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK FAALİYET 3.1 ÖĞRENCİLERE YÖNELİK KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMELERİ SEMİNERİ Bulunduğumuz bölgenin şartları gereği insanlarımız ısınma ihtiyaçlarını karşılayabilmek için katı yakıtları kullanır durumdalar. Herhangi bir karbon monoksit zehirlenmesi durumunda ne yapacaklarının bilgilendirilmesi acısından sosyal sorumluluk gereği okulumuz öğrencilerine eğitim verilmiştir. Bu eğitim 640 öğrenciye yapılmıştır. Eğitimlere ait katılımcı imza örnekleri ve fotoğraflar aşağıda belirtilmiştir.

22 4. SOSYAL SORUMLULUK GEREĞİ VELİLERE YAPILAN FAALİYETLER 4.1. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK PROJELERİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINCA GİRNE SPOR KULÜBÜNÜN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU RİSK ALTINDAKİ GENÇLERİN SPORLA REHABİLİTİTASYONU Projesi kapsamında Girne Spor kulübüyle yapılan protokolle mahallemizdeki gençleri ( kız, erkek) kötü alışkanlıklarından uzaklaştırmak ve spora yönlendirmek için çalışmalar başlatılmıştır. Spor salonumuz haftanın 5 günü kullanımlarına açılmıştır. Bu yapılan çalışmalar neticesinde mahallemiz gençlerinin spora olan ilgileri arttırılmış, boş zamanlarında spor yapma kültürleri kazandırılmıştır. Mahalle sakinleri bu projemizden çok etkilenmiş ve bu tür çalışmaların sürekli yapılması hususunda okulumuza teşekkür mahiyetli ziyaretlerini gerçekleştirmişlerdir. Bu proje sayesinde mahalledeki hayırseverlerin okula olan ilgileri artmış ve okulumuzda yeni bir çok amaçlı salonun oluşturulması için teklifler gelmiştir.

23

24 4.2. SPOR YAPAN MAHALLEMİZ GENÇLERİNE ÜCRETSİZ YEMEK DAĞITIMI Spor yapmayı, boş zamanlarını iyi bir biçimde yerine getirebilmeleri alışkanlığını kazandırmak ve okulu sahiplenmeleri açısından spor faaliyetine katılan öğrencilerimize hayırseverlerimiz vasıtasıyla yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

25 4.3. KARBOMONOKSİT ZEHİRLENMELERİ İLE İLGİLİ OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN VELİLERİN BİLGİLENDİRİLMESİ SEMİNERİ Velilerimizin Karbon monoksit Zehirlenmeleri hususunda bilgilendirilmesi amacıyla okulumuz rehber öğretmeni 18/02/2015 Tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda saat 10:00 da seminer düzenlemiştir. Seminere 45 velimiz katılmıştır.

26 4.4. CİNSEL İSTİSMAR LE İLGİLİ OKUL REHBER ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN VELİLERİN BİLGİLENDİRİLMESİ SEMİNERİ Velilerimizin Çocuklarda Cinsel İstismar konusunda bilgilendirilmesi amacıyla okulumuz rehber öğretmeni 18/02/2015 Tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda saat 14:00 da seminer düzenlemiştir. Seminere 31 velimiz katılmıştır.

27 5. RESİM SERGİSİ DÖNEM YAPILAN RESİM ÇALIŞMALARININ SERGİLENMESİ Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem resim dersinde yapılan resim çalışmalarının 2. Dönem başında okulumuz koridorlarında sergilenmesi ve velilerin yapılan çalışmaları yerinde görmeleri amaçlandı. Velilerimiz öğrencilerin yaptığı çalışmaları hayranlıkla incelediler.

28 6. OKUL VELİ EL ELE 6.1. VELİ ZİYARETLERİ Öğrenci velilerinin okula olan ilgilerinin artması için veli ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Bu sayede velilerimizin okula, öğretmene, okul idaresine bakış açısını olumlu yönde değiştirip, daha kaliteli daha iyi şartlarda öğrencilerin eğitim almaları amaçlanmıştır.

29 7. İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MESLEK TANITIMLARI 7.1 ÖĞRENCİLERE DEĞİŞİK MESLEKLERİN İNCELİKLERİNİ ÖĞRETMEK Okulumuz öğrencilerine değişik meslek dallarının inceliklerini öğretmek ve meslekleri tanıtmak için Şubat ayında okulumuza erkek kuaförü getirtilmiş, kuaförlük mesleği tanıttırılmış ve istekli öğrencilerimizin saçları kesilerek kuaförlük mesleğinin nasıl bir iş olduğu yaparak uygulayarak anlatılmıştır.

30 8. SATRANÇ EĞİTİMİ 8.1. SATRANÇ EĞİTİMİ İLE İLGİLİ ÖĞRETMEN SEMİNERİ Satranç konusunda öğretmenlerimizin bilgilenmeleri açısından satranç antrenörlük belgesi sahibi öğretmenlerimiz tarafından öğretmenlerimize eğitim verildi. Okul içinde öğrencilere yönelik başlatılan satranç eğitimleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

31 8.2 SATRANÇ PANOSUNUN OLUŞTURULMASI Öğrencilerin satranç hususunda bilgilerinin arttırılması hususunda okulumuzda panolar oluşturuldu.

32 8.3 OKUL İÇİ SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ Okul içerisinde satrancı sevdirmek için satranç turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılım fazla olduğundan gruplar oluşturuldu. İlk elemeler yapıldı. Bu elemelerde başarılı olanlar daha sonra eşleşmelerle turnuvaya devam edeceklerdir.

33 8.4. İL GENELİ SATRANÇ TURNUVASI İzmir okul sporları satranç il birinciliği turnuvasına gidildi. Bu turnuva Halkapınar Kapalı Spor Salonunda Şubat 2015 saat 10:00-17:00 saatleri arasında yapılmıştır. Bu turnuvaya okulumuzdan 6 öğrenci katılmıştır. Sonuçlar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüm tarafından henüz ilan edilmemiştir.

34 9. VELİYİ BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI Rehberlik servisi olarak bulunmuş olduğumuz çevrenin şartları göz önüne alınarak ve okulda ki öğrencilerin davranışlarının incelenmesi sonucunda gerek duyulan velilerle ve ilgili konularda birebir görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmelerimiz velinin bilinçlenmesi açısından çok önem teşkil etmektedir. Bu görüşmeler rehberlik servisince yapıldığından ve kişisel olduğundan fotoğraf çekilmemiş tutanaklarla tespit edilmiştir. İstenmesi halinde kapalı zarfla gönderilebilir.

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP)

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI OCAK AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Müdür Yardımcısı 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL)

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (3.YIL) Tüm okulun proje hakkında bilgilendirilmesi Okul Çevre Komitesi nin kurulması Eko-in (Okul Çevre i) belirlenmesi Eko- öğrencilerinden Geri dönüşüm Takip i ve Su Tasarrufu

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI

DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ DAĞ İNCİSİ NEDİR? DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN HEDEFLERİ NELERDİR? DAĞ İNCİSİ KRONOLOJİSİ DAĞ İNCİSİ FAALİYETLERİ DAĞ İNCİSİ PROJESİNİN OKULUMUZA KATKILARI DAĞ İNCİSİ PROJE EKİBİ Nilüfer

Detaylı

Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu

Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu Tablo 3. Beslenme Dostu Okul Planı Formu AMAÇ: Aydın ili, Koçarlı İlçesi Mustafa Keziban Küçükoğlu Çok programlı Lisesi olarak, Beslenme Dostu Okul Programının,Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat

Detaylı

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi.

1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması ve ilk toplantısının gerçekleştirilmesi. GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme, Hareketli Yaşamve Denetleme Ekibinin oluşturulması

Detaylı

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EYYÜBİYE OKUYOR PROJE UYGULAMA KILAVUZU 2017-2018 1 Bu kılavuz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 15.11.2017 tarihli ve 70726872-604.02E-19297809

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ BURSA İLİ OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ 2018 / 2019 ÖĞRETİM

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI GÜL ANAOKULU BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM EKİBİ

BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI GÜL ANAOKULU BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM EKİBİ BESLENME DOSTU OKUL PROGRAMI GÜL ANAOKULU BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM EKİBİ SIRA AD-SOYADI OKULDAKİ GÖREVİ EKİPTEKİ GÖREVİ NO 1 FUNDA ÜNAL OKUL MÜDÜRÜ EKİP BAŞKANI 2 FATMA YAVUZ OKUL MÜDÜR YARDIMCISI EKİP

Detaylı

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ İRENOĞULLARI ŞEHİT ATİLA NİZAM İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ AMAÇLARIMIZ Antalya İli Kepez İlçesi İrenoğulları Şehit Atila Nizam İlkokulu'nda Beslenme Dostu Okul Programının 2017-2018 uygulamaları

Detaylı

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ KAPSAMINDA YAPILACAK ÇALIŞMALAR

EĞİTİMDE SİVASİ HAREKETİ KAPSAMINDA YAPILACAK ÇALIŞMALAR EĞİTİMDE KAPSAMINDA YAPILACAK ÇALIŞMALAR KONU FAALİYETLER İŞLEM BASAMAKLARI TARİHİMİZ - KÜLTÜRÜMÜZ AKADEMİK BAŞARI Sivas ın Mümtaz Şahsiyetleri Haftanın Sözü Medya Okuryazarlığı, Medya Bağımlılığı Veli,

Detaylı

ÜLGER KEPKEP ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANI

ÜLGER KEPKEP ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANI MAYIS MART - NİSAN ÜLGER KEPKEP ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANI AYLAR SNO ETKİNLİK GÖREVLİLER AÇIKLAMALAR Proje ekibi Müdür Yardımcısı Nahsen ÇİFTÇİ başkanlığında ve Bilişim Teknolojileri

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI

EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME SAYISI EK- 3/B T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İMAM HATİP LİSELERİ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016 - NİSAN AYI Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN KONU EYLEMLER EYLEM GERÇEKLEŞME

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI

EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI EK-4:ÖĞRETMEN ŞEVKET ÖZAY İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Kocaeli ili Çayırova ilçesi Öğretmen Şevket Özay İlkokulunda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA

İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ KÜTAHYA 2013 1 ŞAPHANE 75.YIL İLKOKULU/ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Kütahya Şaphane 75.Yıl İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü olarak; 1-Öğretim Çalışmaları (Kazanımlara Ulaşma Düzeyi

Detaylı

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ CUMHURİYET ORTAOKULU ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 2015-2016 PROJE SAHİBİ OLAN OKUL PROJENİN ADI PROJENİN AMACI PROJENİN SÜRESİ PROJENİN HİTAP ETTİĞİ KESİM PROJENİN BÜTÇESİ CUMHURİYET ORTAOKULU

Detaylı

ZEYCAN YILDIRIM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SAĞLIĞI PLANI

ZEYCAN YILDIRIM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SAĞLIĞI PLANI ZEYCAN YILDIRIM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL SAĞLIĞI PLANI SAĞLIK HİZMETLERİ AMAÇ: Öğrencilerimize MEB Rehberlik Hizmetleri Yönetmeliği esasları içerisinde düzenli

Detaylı

ETKİNLİK RAPORU. Turnuva tarihi :27.05.2014. Turnuva saati :09:00-16:30

ETKİNLİK RAPORU. Turnuva tarihi :27.05.2014. Turnuva saati :09:00-16:30 ETKİNLİK RAPORU Turnuva tarihi :27.05.2014 Turnuva saati :09:00-16:30 Turnuva yeri :İstanbul Lisesi İSTANBUL ORTAOKULLAR ARASI MANGALA TURNUVASI FAALİYET AÇIKLAMALARI 1-Resmi yazışmaların yapılması 1.1-İlçe

Detaylı

AMASRA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİMYILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANIDIR

AMASRA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİMYILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANIDIR KASIM 2015 EKİM 2015 Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması(Çekirdek Eylem Grubu) Kantin Denetleme Ekibinin olşturulması. Öğrenci temsilcilerinin seçilmesi Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI

GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI OKUL GELİŞİM PLANI Sıra No Stratejik Amaç No GİRESUN OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ 2013 YILI Hedef No 1 1 1 Çalışmanın Adı Faaliyet 1.2.1:12.sınıf öğrencilerine yönelik öğrenci koçluğu uygulaması. OKUL GELİŞİM PLANI

Detaylı

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ

T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ T.C. TEKİRDAĞ VALİLİĞİ Milli Eğitim Müdürlüğü 2013 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN HİZMETİÇİ EĞİTİM FAALİYETLERİ FAALİYET NO FAALİYETİN ADI KATILACAK OLANLAR EĞİTİM

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. 2013-2014 Yılı 1.Dönem Sonu Raporu Uzm.Öğrt. Mustafa ACAR Işık İlkokulu Müdürü Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. Dönem Raporu 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI MART AYI RAPORU. Hazırlayan. Muharrem YILMAZ

50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI MART AYI RAPORU. Hazırlayan. Muharrem YILMAZ 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI MART AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN

Detaylı

EK-4 ÇANKIRI ŞEHİT ERDEM ÖZTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PLANI FORMU

EK-4 ÇANKIRI ŞEHİT ERDEM ÖZTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PLANI FORMU EK-4 ÇANKIRI ŞEHİT ERDEM ÖZTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PLANI FORMU AMAÇ Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağmak için; ** Çocuk ve ailelerde

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi.

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. * Eko okul timinin oluşturulması. * Eko okul komitesinin

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

SIFIR ATIK PROJESİ OKUL DOSYASI

SIFIR ATIK PROJESİ OKUL DOSYASI SIFIR ATIK PROJESİ OKUL DOSYASI T.C TURGUTLU ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SIFIR ATIK PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ 1-İsrafın önüne geçildiğinden maliyetlerin azaltılması 2- Temiz

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU HASAN TAHSİN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU OKUL MÜDÜRÜ : HAKAN KIRAY MÜDÜR YARDIMCISI :HACER ERCAN KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLER: NAZLI BIÇKICI FADİME AKSOY

Detaylı

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SEVGİ BAYRAKTAR ANAOKULU YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SEVGİ BAYRAKTAR ANAOKULU YILLIK ÇALIŞMA PROGRAMI EYLÜL AYI 1. Dersliklerin şubelere göre belirlenmesi Abdülkadir GENÇ 2. Şube isimliklerinin yapılması Abdülkadir GENÇ 3okulun İhtiyaçlarının Belirlenmesi 4.Öğret. seminer konularının dağıtımı 5. Seminer

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (2. YIL) AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA/SORUMLULAR EKİM Okuldaki öğrenci, öğretmen, okul personelinin projenin birinci yılında yapılanların kısa sunumu ve

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015

ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ, BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI *BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZLERİ (OKUL) I. KADEME YILLIK ÇERÇEVE PROGRAMI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZLERİ (OKUL) I. KADEME YILLIK ÇERÇEVE PROGRAMI Ankara Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi 01-015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK ve PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZLERİ () I. KADEME YILLIK ÇERÇEVE PROGRAMI Her okul, bulunduğu

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

Projenin Adı " Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması. Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları)

Projenin Adı  Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması. Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları) Projenin Adı " Mutluyuz Okuyoruz, Okuyoruz Mutluyuz kitap okuma yarışması Proje Kitabı Mavi Defterin Gizemi-Fatma Çağdaş BÖREKÇİ( DİB yayınları) Projenin Süresi 45 Gün Etkinlik Günü 14/04/2018 Projenin

Detaylı

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet EYLÜL AYI İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması Eylül tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kuruldu. Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

İbrahim Çeçen ilkokulu

İbrahim Çeçen ilkokulu 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İBRAHİM ÇEÇEN İLKOKULU BESLENME DOSTU OKULLAR KONULU YILLIK EYLEM PLANI nin oluşturulması Okul Müdürü İsmail DURAK Beslenme dostu okul projesi yıllık planın hazırlanması Beslenme

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KILÇAK İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇ: Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU Kumluca,2015 1 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-TİM LİSTESİ 1-BEDİRHAN

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI AYLAR YAPILACAK FAALİYETLER SORUMLUSU BAŞLANGIÇ TARİHİ BİTİŞ TARİHİ DURUMU AÇIKLAMALAR

Detaylı

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C İZMİT KAYMAKAMLIĞI 7. BORU İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKULUMUZUN TEŞKİLAT ŞEMASI VE İŞ AKIŞI OKUL İDARESİ Hakan KOÇAR Okul Müdürü Zeki ZENGİN Müdür Yardımcısı Mehtap TOKAT Müdür Yardımcısı Zeki ZENGİN

Detaylı

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

İL PROJE YÖNETİM KURULU

İL PROJE YÖNETİM KURULU İL PROJE YÖNETİM KURULU -Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinden Sorumlu Şube Müdürü: Mustafa ÇAĞLAYAN, -Trabzon Belediyesi temsilcisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat YETER -İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

PROJEMİZİN AMACI: Velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak. Kitap okumayı bireyin hayatının her döneminde kalıcı kılmak ve

PROJEMİZİN AMACI: Velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak. Kitap okumayı bireyin hayatının her döneminde kalıcı kılmak ve PROJEMİZİN AMACI: Velilerimize ve öğrencilerimize kitap okuma sevgisini kazandırmak. Kitap okumayı bireyin hayatının her döneminde kalıcı kılmak ve kitap okuma alışkanlığı oluşturmak. Ailelerin çocuklarıyla

Detaylı

*Öğrencilere adaptasyonlarının ilk aşamasında destek ve öğretimin düzenli bir şekilde yürümesini sağlamak

*Öğrencilere adaptasyonlarının ilk aşamasında destek ve öğretimin düzenli bir şekilde yürümesini sağlamak 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİL DERSHANELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAMI AY HAFTA YAPILACAK FAALİYETLER AMAÇLAR YÖNTEM- TEKNİKLER KAYNAKLAR SINIFLAR EYLÜL *Oryantasyon amaçlı Rehberlik

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü T.C. ALANYA KAYMAKAMLIĞI Alanya Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ II. DÖNEM REHBER ÖĞRETMENLER TOPLANTI KARARLARI ALANYA - 2015 ALANYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI NİSAN AYI RAPORU. Hazırlayan. Muharrem YILMAZ

50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI NİSAN AYI RAPORU. Hazırlayan. Muharrem YILMAZ 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI NİSAN AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Proje Koordinatörü Müdür Yardımcısı (Fazla fotoğraf ve ekler okul foto dosyasındadır.)

Detaylı

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Öğretim Çalışmaları: Öğretim Çalışmaları: 5-6-7 ve 8.sınıflarda kazanımlara ulaşma düzeyini ölçmek için 3 adet ölçme yapılarak, sonuçları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Haziran 2018 GENEL İLKELER DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 09-22 Haziran 2018 GENEL İLKELER A. PROGRAMIN DAYANAĞI: Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği, Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projenin Adı: Projenin Sahibi: Okuyan Malatya Yazıyor Malatya Valiliği Projenin Yürütücüsü: İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projenin Uygulama Dönemi: 2015-2016Eğitim

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır.

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır. TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------------------- Temizlik İşleri Personeli, 1 Temizlik İşleri Müdür Vekili, 1 Çevre Mühendisi, 1 Temizlik Çavuşu, 4 Kadrolu Memur, 16 Daimi

Detaylı

Bülteni. Bu Sayımızda; Stratejik Plan Çalışmaları. Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı. Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi

Bülteni. Bu Sayımızda; Stratejik Plan Çalışmaları. Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı. Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi Bülteni Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü Bu Sayımızda; Stratejik Plan 2015-2019 Çalışmaları Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi Engelliler Destek Programı

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Öğretmenlerin katılımıyla proje tanıtım

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI

BUCAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ STRATEJİK PLAN EYLEM PLANI BUCAK MESLEK VE TEKNK ANADOLU LSES PLAN EYLEM PLANI ZAMANLAMA (FAALYETN BAŞLAYIŞBTŞYILI). Okulumuz u ortaokul son sınıf n leri ne daha iyi tanıtarak okula erişimi kolaylaştır mak. Okulumuz u tercih eden

Detaylı

GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI

GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI Nilüfer Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul - kurumlar ile ilgili Kamu Kurum Kuruluşları ve Sivil Toplum

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1/7 Güncelleme Tarihi: 31/08/2016 Sıra 1 Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu 25

Detaylı

T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN

T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN T.C. SORGUN KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 62220638/774-E.5138454 18.05.2015 Konu: Haziran 2015 Mesleki Çalışmalar Kurul Onayları.... MÜDÜRLÜĞÜNE SORGUN İlgi : DÖGM. nün 04/05/201S tarihli

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI

T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI Çalışma Ayı: 2016-NİSAN AYI T.C İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ ÇALIŞMA PLANI EK- 3/B Sorumlu Birim: Okul Yöneticisi GÜN Okul Yıllık Akademik, Sosyal, sportif, kültürel etkinliklerde

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

KORGAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

KORGAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KORGAN İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ Öğrencilerin kişiliği özellikle okul çağlarında şekillenmekte ve yetişkin çağdaki

Detaylı

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ İSTANBUL 2015 BÖLÜM 1. 1. OKULUN TARİHÇESİ VE YAPISI Çağdaş Yaşam Nakiye Kamuran Emiroğlu İlköğretim Okulu bir bağış okuludur. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Nakiye Kamuran Emiroğlu ve Milli Eğitim

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KONYA ALP İLKOKULU / ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLEM PLANI AY PLANLANAN ÇALIŞMALAR AÇIKLAMALAR EKİM 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin oluşturulması

Detaylı

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ HAZİRAN 2017 İL GENEL DURUMU KOCAELİ İLİNDE ; 12 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı 1.291 Okul (935) / Kurum (356), 22.477 Öğretmen Tarafından 368.106 Öğrenciye Eğitim/Öğretim Hizmeti Verilmektedir. Sayısal

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı