PROFESSIONAL ÜRÜN PORTFÖYÜ. TÜKET C BROfiÜRÜ YEN LENEN SYSTEM SP. THE SCIENCE OF PERSONALIZED CARE. FROM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROFESSIONAL ÜRÜN PORTFÖYÜ. TÜKET C BROfiÜRÜ YEN LENEN SYSTEM SP. THE SCIENCE OF PERSONALIZED CARE. FROM"

Transkript

1 SP. THE SCIENCE OF PERSONALIZED CARE. FROM WELLA PROFESSIONALS STUDIO STANBUL Nispetiye Caddesi Ay Y ld z fl Merkezi No: 4 Kat: 3 1. Levent T: YEN LENEN SYSTEM PROFESSIONAL ÜRÜN TÜKET C BROfiÜRÜ PORTFÖYÜ

2 SAÇ BAKIMININ SONRAK AfiAMASI LE TANIfiIN Saç bakımı konusunda her zaman son teknolojiyi uygulayan System Professional, kiflisellefltirilmifl saç bakımı konusunda yeni standartlar gelifltirmifl ve bu konuda öncülük etmifltir. Saç bakımı konusundaki 30 yıllık uzmanlı ile System Professional, en iyi saç bakım teknolojisi ile kendisine tekrar yatırım yapıyor ve profesyonel saç bakımını bir sonraki seviyeye tafl yor. System Professional n yeni dünyas n keflfedin. En geliflmifl saç bakım bilimimiz, saçınızın bakım ihtiyaçlarına özel profesyonel çözümler sunmak için saç bakım uzmanınızın ellerinde...

3 YEN LENEN SP'nin SAÇ BAKIM S STEM LE TANIfiIN SYSTEM PROFESSIONAL'IN SAÇ BAKIM S STEM fi MD ÇOK DAHA Y Saçınızın ve bafl derinizin ihtiyaçlarına özel kiflisellefltirilmifl bakım... - Farkl saç ve bafl derisi ihtiyaçlar için, çeflitli bak m aflamalar nda yüksek performans sunan son teknolojiye sahip saç bak m formülleri - Daha çok ihtiyaca cevap vermek ve arzu edilen faydalar bir arada sunabilmek için farkl flekillerde kar flt r labilen, uzmanlarca formüle edilmifl bak m ürünleri... (örnek: nce telli ve y pranm fl saçlar için Volumize Shampoo ve Repair Conditioner) - Modern ve yepyeni görünüm Saçınıza özel istek ve ihtiyaçlarınıza en uygun SP saç bakım kürü için SP bakım uzmanınıza dan fl nız.

4 K fi SELLEfiT R LM fi SAÇ BAKIM DÜNYASINI KEfiFED N. SP'nin yeni servisi ile salon içi bakımın de iflimine tanık olun - Wella Professionals' tan "Kiflisellfltirilmifl Saç Bakım Kimyası". SP nin devrim yaratan saç bak m teknolojisi saç bak m uzmanlar n n ellerinde... Mükemmelli in birleflimini anlatan Alchemy (al-khimia) gibi SP'nin kiflisellefltirilmifl saç bakım kimyası da saçınızın mükemmelli i için SP'nin devrim yaratan saç bakım bilimi ile saç bakım uzmanlarının tecrübesini birlefltiriyor.

5 B R DAMLA SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL LE SAÇLARINIZI ANINDA YAPILANDIRIN SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL saçınızı zararlı etkilere karflı korurken saçınıza yeniden yapılandırıcı dönüflüm teknolojisini kullanır: Saç dokusu tek bir kullanımın ardından 3 kat daha fazla Keratin korumasıyla* 10 kat daha pürüzsüz hal alır**. Saçın sa lıklı ve do al güzelli inde görünmesini sa lar. Özel hafif ya formülü sayesinde saç her gün kolayca taranır ve flekillendirilebilir. * Düflük flekillendirme özelli ine sahip flampuanlara oranla * Uygulama yapılmayan saçlara orana

6 SAÇINIZI YEN DEN, YAPILANDIRICI KS R LE TANIfiTIRMA ZAMANI! SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL dünya genelinden toplanan de erli ve lüks ya larla saç dokunuzu dönüfltürür ve 10 kata kadar daha pürüzsüz olmasını sa lar*: Sıvı altın olarak bilinen ve besleyici, kozmetik ve tıbbi özellikleriyle tanınan Argan Ya ı Üstün nemlendirme özelli iyle bilinen Badem Ya ı Kırılgan ve kuru saç uçlarına olan uygunlu uyla bilinen Jojoba Ya ı *Düflük flekillendirme özelli ine sahip flampuanlara oranla.

7 PREMIUM KAL TEDE SAÇ BAKIMI Kendinizi, sorun yaflamayaca n z kiflisellefltirilmifl saç bak m ile ödüllendiriniz. Neden bak m ürünlerinin faydalar aras nda seçim yapmak zorunda olas n z? Hacim ve parlakl a birarada ulaflabiliyorken neden ikisinden birini seçmek gereksin? Smoothen, Hydrate, Repair, Volumize ve Color Save INFUSION ürünleri - Her bir konsantre INFUSION, SP bak m maskenize ek bir bak m faydas eklemek için özel olarak gelifltirildi. SP bak m sistemi sayesinde saç bak m uzman n z 2 farkl fayday tek bir uygulamada sunabilir. Böylece kifliye özel farklı kombinasyonlarda saç bakımı yaratm fl olur. SP'nin 5 farkl INFUSION ürünü, SP bak m maskeleriyle kombine edilerek 35 ten fazla kiflisellefltirilmifl bak m çözümleri sunuyor... yap kazand r lm fl hacim kusursuz fl lt yla... sakin bir parlakl k mükemmel onarımla... uzun süreli nemlendirme parlak renklerle bulufluyor. Ç FT ETK L SAÇ MÜKEMMELL N DENEY N!

8 SP BAKIM MASKES Smoothen INFUSION (Sakinlefltirici) - Saçı yat fltırır ve anti-friz koruması ile kabaran saçları uzun süre kontrol altına alır. Hydrate INFUSION (Nemlendirici) - Saça nem verir ve saç n kurumas na engel olur. Repair INFUSION (Onar c ) - Saç onar r ve uzun süre zarar görmesini engeller. Volumize INFUSION (Hacimlendirici) - Saça gözle görülür hacim verir. Color Save INFUSION (Renk Koruyucu) - Uzun süre kal c renk korumas sa lar ve saç renginin parlakl n korur. SP INFUSION koleksiyonu SP Kiflisellefltirilmifl Saç Bak m Kimyas servisinin en önemli parças d r. Size özel bu eflsiz bak m servisi sadece yetkili SP salonlar nda bulunmaktad r.

9 YAPI KAZANDIRILMIfi HAC M KUSURSUZ PARLAKLIKLA BULUfiTU UNDA HAC M VE PARLAKLI A B RARADA ULAfiAB L YORKEN NEDEN K S NDEN B R N SEÇMEK GEREKS N? SP'nin Shine Define Mask' mat saça yo un olarak nüfuz eder. Pürüzsüz yüzeyler için son derece hafif yans malar ve kusursuz parlakl k sa lar. Yeni Volumize INFUSION Gözle görülür hacim elde etmek için tüm SP bak m maskeleri ile kombine edilebilir. Kiflisellefltirilmifl saç bakım kimyasının eflsiz bir parçası olan INFUSION' lardan (sakinlefltirme, nem, bakım, hacim ya da renk koruma) size uygun olanı için SP saç bakım uzmanınıza dan fl nız. Kendinizi, sorun yaflamayaca n z kiflisellefltirilmifl saç bak m ile ödüllendiriniz.

10 SAK N B R PARLAKLIK MUHTEfiEM ONARIMLA BULUfiTU UNDA ONARIM VE SAK NL E B RARADA ULAfiAB L YORKEN NEDEN K S NDEN B R N SEÇMEK GEREKS N? SP Repair Mask temel seviyede saç onar m için gelifltirilen özel bir maskedir. Hidrolize keratin ve eflsiz RNP formulü içeren (onarım, beslenme, koruma) bu gelifltirilmifl sistem, saça tek uygulamada %100'e varan onarım sa lar. Saçı yapılandırır ve saça direnç katarak maruz kalaca yıpranmalara karfl korur. Yeni SMOOTHEN INFUSION - Herhangi bir SP bak m maskesi ile birlefltirildi inde saçı yat fltırır ve anti-friz koruması ile saç n kabarmas n önler. KEND N Z, SORUN YAfiAMAYACA INIZ K fi SELLEfiT R LM fi SAÇ BAKIMI LE ÖDÜLLEND R N Z. Kiflisellefltirilmifl saç bakım kimyasının eflsiz bir parçası olan INFUSION' lardan (sakinlefltirme, nem, bakım, hacim ya da renk koruma ) size uygun olanı için SP saç bakım uzmanınıza dan fl nız.

11 MÜKEMMELL N EVDEK DEVAMLILI I Salon içi bakımınızı evde de devam ettirerek kiflisellefltirilmifl saç bakımınızı tamamlayın. Saçınıza özel istek ve ihtiyaçlarınıza en uygun SP saç bakım kürü için SP bakım uzmanınıza dan fl nız.

12 SP'nin EfiS Z BAKIM S STEM En son teknolojiye uygun farkl bak m alternatifleri... Her saç tipinin ihtiyacına uygun performans sunan bakım aflamaları... SP'de her saça özel çözüm bulunmaktad r. 8 farkl seri Smoothen, Repair, Shine Define, Volumize, Color Save, Balance Scalp, Hydrate and Clear Scalp kiflisel bak m ihtiyaçlar n za göre çeflitli flekillerde kar flt rabilece iniz ve evde de rahatl kla uygulayabilece iniz bir bak m sistemi sunuyor.

13 FARKLI SEV YELERDE BAKIM ALTERNAT FLER Essential Care (Temel Bak m): Gelifltirilmifl flampuanlar, saç bakımının temelini oluflturmak için ilk basamaktır. Express Care (H zl Bak m): Uygulanan bakımın faydasını anında hissettiren, kısa sürede etkili olan bakım kremleridir. Intensive Care (Yo un Bak m): Esas sonuca ulaflmak için en son teknolojiler kullanılarak üretilen yo un bakımlardır. Personalized Care (Kiflisellefltirilmifl Bak m): Kifliye özel çözümler için, mevcut maskeler ile kar fltırılarak bakım uygulamalarında ikincil fayda sunan Infusion serisidir. Final Care (Final Bak m): fiekillendirici ürün özelliklerinden yararlanarak mükemmel son dokunufllar yaratmak için kullan l r.

14 SYSTEM PROFESSIONAL SER S SP REPAIR SER S Y pranm fl Saçlara Özel Hidrolize (S v laflt r lm fl) Keratin ve eflsiz RNP formulü içeren (onarma, besleme, koruma) sistem yıpranm fl saçlara özel olarak gelifltirilmifltir. Bu mükemmel sistem saç n z yeniden yap land r ve saça direnç verir. SP Repair Koleksiyonu: Repair Shampoo, Repair Conditioner, Repair Mask ve Repair Emulsion'dan oluflur. SP HYDRATE SER S Kuru Saçlara Özel Kuru görünen ve hissedilen saçlara özel köklü bir de iflim yaratır. Saçın daha sa lıklı, yumuflak, ipeksi ve fl ltılı görünmesini sa lar. En yüksek standarttaki teknikler kullanılarak ustalıkla üretilen bu seri Özel Aktif Nem Kompleksi içerir. çeri indeki Gliserin, D-Panthenol ve Glikoz ile saçları a rlaflt rmadan uzun süreli nem ve koruma sa lar. Hydrate Koleksiyonu: Hydrate Shampoo, Hydrate Conditioner, Hydrate Mask ve Hydrate Emulsion dan oluflur. Bu seri ayr ca belirgin ipeksi bir görünüm ve iyi bir bak m için SP nin Hydro Finish ürününe sahiptir. SP CLEAR SCALP SER S Kepek Oluflumunu Önlemeye Özel Bu sistem kepe i nazik ve etkili bir biçimde bafl derisinden ar nd r r ve etkin formülü sayesinde yeniden oluflumunu engelleyip saç n ve bafl derisinin nem dengesini korur. Seri içerdi i SP nin Kepek Önleyici Kompleksi ile en etkili ve güçlü biçimde kepe e karfl savunma sa lar (Shampeeling uygulamas ). Clear Scalp Koleksiyonu: Clear Scalp Shampoo, Clear Scalp Shampeeling (flampuan-peeling), Clear Scalp Lotion, Clear Scalp Mask dan oluflur.

15 SP BALANCE SCALP SER S Hassas Bafl Derisine Özel Dermatolojik olarak test edilmifl bu koleksiyon özel olarak hassas bafl derisi için gelifltirilmifltir. Hassas bafl derisinde hafif ve yat flt r c bir etki ile koruma sa lar. Bafl derisindeki nem ve ya dengesini kontrollü ph-de eri ile optimum seviyede tutar. Seri içeri indeki Dermacalm Kompleksi ile hassas ciltlere nazik bir bak m uygular. Balance Scalp Koleksiyonu: Balance Scalp Shampoo, Balance Scalp Lotion, Balance Scalp Mask dan oluflur. Bunlara ek olarak bu seri SP nin saç dökülmelerine karfl özel olarak gelifltirilen ürünü Balance Scalp Energy Serum'a sahiptir. SP VOLUMIZE SER S nce Telli ve Güçsüz Saçlara Özel SP nin bu reçetesi daha güçlü ve hacimli saçlara sahip olman z sa lar. Yalnız SP'de bulunan geliflmifl Keratin Kompleksi sayesinde, hacim elementlerini birleflerek ince telli saçı içten d fla sa lamlafltırır, saçın gücünü arttırarak saçı a rlaflt rmadan hacim kazandırır. Volumize Koleksiyonu: Volumize Shampoo, Volumize Leave-In Conditioner ve yeni Volumize Mask dan oluflur. SP SMOOTHEN SER S Asi ve K v rc k Saçlara Özel Asi ve k v rc k saçlar için kesin çözüm... Saçlar sakinlefltirmek ve yat flt rmak için özel olarak gelifltirildi. Özel Kaflmir Özü ve Avokado Ya 'nın kusursuz buluflmasından oluflan Kaflmir Kompleksi ile saçın kar flmasını önler ve kabarmas na engel olur. Lüks bir yumuflaklık için saçın yapısını mükemmel flekilde pürüzsüzlefltirir ve kontrol altına alır. Smoothen Koleksiyonu: Smoothen Shampoo, Smoothen Conditioner ve Smoothen Mask'tan oluflur.

16 SP COLOR SAVE SER S Boyal Saçlara Özel Saç renginin korunması, açılmasının önlenmesi ve uzun süre kalıcı renk parlaklı ve boya sonuçları için en iyi reçetedir. 3D Koruma Teknolojisi (hapset, sakla, koru), içeri indeki UV filtreleri ve Zeytin Yapra Ekstresi ile saçın daha fl ltılı ve canlı görünmesini sa lar. Color Save Koleksiyonu: Color Save Shampoo, Color Save Conditioner, Color Save Mask, Color Save Emulsion dan oluflur. Ek olarak seri SP nin parlak renk bak m için son dokunufl olarak adland rd Color Finish ürününe sahiptir. SHINE DEFINE SER S Mat ve Cans z Saçlara Özel Saç matlaflt ran kal nt lardan ar nd rarak yerine maksimum fl k yans mas ve kusursuz parlakl k için pürüzsüz yüzeyler b rak r. Herbir ürün için özel formüle edilen Tri-Kompleks de ifltirilebilir içerikler teknolojisi kullanılmaktadır. Shine Define Koleksiyonu: Shine Define Shampoo ve Shine Define Mask dan oluflur.

17 ÜRÜN PORTFÖYÜ ANAL Z Asi ve k v rc k saç FAYDA 1. ÖZEL BAKIM 2. HIZLI BAKIM 3. YO UN BAKIM 4. K fi SELLEfiT R LM fi BAKIM F NAL BAKIM Kuru saç Y pranm fl saç SAÇ nce telli ve güçsüz saç Boyal saç Mat saç Kepek önleyici BAfi DER S Dengeleyici / Dökülmeyi önleyici LUXE Luxe Oil

18 EfiS Z SAÇ BAKIM DENEY M N SP LE YAfiAYIN

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER Neden Care Line Salon Konsepti? Sağlıklı saçlar için tasarlanmış kusursuz salon programı Temel Mineraller Saç ve saçlı deriyi besleyen 5 temel mineral kombinasyonu.

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar Kazand ran Güç Mercedes-Benz orijinal ya lar arac n z üreten uzmanlar taraf ndan, gelifltirilmifltir. Mercedes-Benz in dilinden en iyi Mercedes-Benz

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

alsecco Hafif D fl Cephe S valar mineral esasl malzemelerle oluflturulmufl yap lar için alsecco ürünleri

alsecco Hafif D fl Cephe S valar mineral esasl malzemelerle oluflturulmufl yap lar için alsecco ürünleri alsecco Hafif D fl Cephe S valar mineral esasl malzemelerle oluflturulmufl yap lar için alsecco ürünleri 2 Mineral Esasl Yüzeyler için alsecco Ürünleri Yap larda Komple Çözümler alsecco ve mineral malzemeler

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

D fl güzel, içi kaliteli OBO WDK Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar

D fl güzel, içi kaliteli OBO WDK Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar D fl güzel, içi kaliteli OBO Kablo Döfleme Kanallar, her zaman, her yere uyar OBO Top Modeller LFS Kablo Kanal Sistemleri Her ölçüde çekici Kablo Döfleme Kanal YEN Gelifltirilmifl ürün kalitesi VDE Belgeli

Detaylı

Alsecco Hafif D fl Cephe S valar

Alsecco Hafif D fl Cephe S valar Alsecco Hafif D fl Cephe S valar Mineral Esasl Malzemelerle Oluflturulmufl Yap lar çin Alsecco Ürünleri Alsecco haz r s va bir Ytong ürünüdür. 2 Mineral Esasl Yüzeyler için alsecco Ürünleri Yap larda Komple

Detaylı

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI

KUDOS. Laboratuvar Cihazları. 195 www.sahinlerkimya.com Tel: (0212) 659 54 00 pbx ULTRASON K SU BANYOLARI Laboratuvar Cihazları ULTRASON K SU BANYOLARI en yüksek kalite ultrasonic temizleyicileri dünya çap na sunmaktan gurur duyar. Ultrasonik teknoloji bir lider üreticisi olarak, Kudos yenilikçi ve patent

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

CEPHELERDE FARK YARATIN

CEPHELERDE FARK YARATIN YEN L KÇ YARATICI TECRÜBEL TEKN K DESTEK FONKS YONEL S STEM ÇÖZÜMLER UZMANLIK KARAKTER ST K TASARIM ÖZGÜRLÜ Ü DENEY M GELENEK V ZYON LHAM TASARIM KAL TES KOMB NE CEPHELER BOYA KAPLAMA UYUMLULUK NOVASYON

Detaylı

Planetaryum: üç boyutlu bir dünya

Planetaryum: üç boyutlu bir dünya Planetaryum: üç boyutlu bir dünya Türkçe de Gezegenevi ya da Uzay Tiyatrosu fleklinde adland r lan Planetaryum, özel bir projektör arac l yla gökyüzü simulasyonlar n n bir kubbeye yans t ld üç boyutlu

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

OBO: Bir taflla iki kufl! GEK-K Rapid 45 ve GEK-K 80 lik kanal kapa

OBO: Bir taflla iki kufl! GEK-K Rapid 45 ve GEK-K 80 lik kanal kapa OBO: Bir taflla iki kufl! Rapid 45 ve 80 lik kanal kapa OBO Top Modeller LFS Kablo Kanal Sistemleri K saca: çok daha fazla yer Rapid 45 Rapid 45 tipi kablo kanal, üst düzey bir esneklik sunmaktad r; çünkü

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah.

Akü voltajı Akü kapasitesi 12 V. Çelik. Delme çapı. Ahşap. Vidalama Devir. Tork ayarı. Ağırlık 14.4 V. Akü voltajı Akü kapasitesi. 1.4 Ah. Akülüler AKÜLÜ DELME V DALAMA DS 12DVF3A, 2.0 Ah / 26 Nm 2.0 Ah, 2.0 Ah Ni-Cd akü tork + delme kademesi - tork kademesi; 1-6 Nm tork aral - delme kademesi; 26 Nm max. tork 10 mm anahtars z mandren, sa

Detaylı

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI

5.2 CEPHE PANEL 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL. 5.2.1.1 DÜfiEY CEPHE PANEL UYGULAMASI 5.2 CEPHE PANEL Resim 5.16 Mineral yün cephe paneli 5.2.1 K YÜZÜ METAL M NERAL YÜN YALITIMLI SANDV Ç PANEL Is, su, ses yal t m ve yang n güvenli i özelliklerini bünyesinde bar nd ran mineral yün yal t

Detaylı

Merkezi Sterilizasyon Ünitesinde Hizmet çi E itim Uygulamalar

Merkezi Sterilizasyon Ünitesinde Hizmet çi E itim Uygulamalar Merkezi Sterilizasyon Ünitesinde Hizmet çi E itim Uygulamalar Hmfl. Sevgili GÜREL Emekli, Ac badem Sa l k Grubu Ac badem Hastanesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi, STANBUL e-posta: sgurkan@asg.com.tr H

Detaylı

Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma

Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma TR Tesisat Ürünleri Boru S zd rmazl k ve Boflluk Doldurma Loctite 511 Düflük mukavemet boru s zd rmazl Su ve gaz tafl yan sistemlerde kullan lan, s kça sökülmesi gereken metal diflli boru ba lant lar için

Detaylı

Türk nflaat sektörünün deneyimli ve yenilikçi firmalar ndan Reskon nflaat olarak, iki y ld r üzerinde çal flt m z Maritza Evleri projesiyle gelece i infla etmeye devam ediyoruz. Geçmiflten günümüze, hayata

Detaylı

Tepetarla Mahallesi Demiryolu Mevkii Sar mefle Beldesi zmit - Kocaeli / TURKEY Tel: 00 90 262 371 57 00 Fax: 00 90 262 371 57 01 montel@montel.com.

Tepetarla Mahallesi Demiryolu Mevkii Sar mefle Beldesi zmit - Kocaeli / TURKEY Tel: 00 90 262 371 57 00 Fax: 00 90 262 371 57 01 montel@montel.com. Tepetarla Mahallesi Demiryolu Mevkii Sar mefle Beldesi zmit - Kocaeli / TURKEY Tel: 00 90 262 371 57 00 Fax: 00 90 262 371 57 01 montel@montel.com.tr www.montel.com.tr kullan m k lavuzu users manual onderhoudsvoorschrift

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Mesle imizin ve hukuk devletinin teminat olan genç avukatlara arma and r. stanbul Barosu SEM Yürütme Kurulu

Mesle imizin ve hukuk devletinin teminat olan genç avukatlara arma and r. stanbul Barosu SEM Yürütme Kurulu Mesle imizin ve hukuk devletinin teminat olan genç avukatlara arma and r. stanbul Barosu SEM Yürütme Kurulu Cumhuriyeti ve onun gereklerini yüksek sesle anlat n z. Bunu yüreklere yerlefltirmek için elveriflli

Detaylı

K MYA K MYASAL TEPK MELER VE HESAPLAMALARI ÖRNEK 1 :

K MYA K MYASAL TEPK MELER VE HESAPLAMALARI ÖRNEK 1 : K MYA K MYASAL TEPK MELER VE ESAPLAMALARI ÖRNEK 1 : ÖRNEK : X ile Y tepkimeye girdi inde yaln z X Y oluflturmaktad r. Tepkimenin bafllang c nda 0, mol X ve 0, mol Y al nm flt r. Bu tepkimede X ve Y ten

Detaylı

S-1 Silikon Tabanl k 3/4. S-2 Silikon Tabanl k 4/4 nce. Silikon Ürünler. S-3 Silikon Tabanl k 4/4 Mavi Noktal

S-1 Silikon Tabanl k 3/4. S-2 Silikon Tabanl k 4/4 nce. Silikon Ürünler. S-3 Silikon Tabanl k 4/4 Mavi Noktal S-1 Silikon Tabanl k 3/4 Yüksek kaliteli silikondan üretilen 3/4 tabanl k ark takviyesi destekli olup fazla ayakta kalan kifliler ve a r l ayaklar için ayakkab içine kolayl kla tak lmas için yar m tabanl

Detaylı

Loctite Nordbak Afl nma Önleyiciler

Loctite Nordbak Afl nma Önleyiciler Loctite Nordbak Afl nma Önleyiciler Loctite Nordbak Afl nma Önleyiciler Endüstriyel fabrika ve ekipmanlar n çal flma ömrünü uzat n En zorlu endüstriyel tamir ifllerinin üstesinden gelmeniz için, Henkel,

Detaylı

Kablo Kanal Sistemleri

Kablo Kanal Sistemleri Schneider Electric Kablo Kanal Sistemleri Katalog Sistem kanalları Yapısal kablolamada uzman çözümler PKS Ultra Yeni tasar m ile daha estetik daha fazla kablo tafl ma kapasitesi (11x0) ve çevreye sayg

Detaylı

SANKYO ELMAS BIÇAKLARI

SANKYO ELMAS BIÇAKLARI SANKYO ELMAS BIÇAKLARI Sankyo Hakk nda Dünyada kuru kesim elmas b çaklar n ilk olarak üreten Sankyo Dimond Tools firmas, 1965 y l nda Japonya da kurulmufltur. Dünya çap nda üne sahip olan Sankyo, elmasl

Detaylı

6. Tabloya bakt m za canl lardan K s 1 CEVAP B. 7. Titreflim hareketi yapan herfley bir ses kayna d r ve. II. ve III. yarg lar do rudur.

6. Tabloya bakt m za canl lardan K s 1 CEVAP B. 7. Titreflim hareketi yapan herfley bir ses kayna d r ve. II. ve III. yarg lar do rudur. SES DALGALARI 1. Kesik koni biçiminde k vr lm fl bir mukavvan n dar k sm kula a tutuldu unda sesin daha iyi duyulmas sesin mukavvan n yüzeyinde çarp p yans mas n n bir sonucudur. Di erleri sesin iletimi

Detaylı

fiekil 2 Menapoz sonras dönemde kistik, unilateral adneksiyel kitleye yaklafl m algoritmas (6)

fiekil 2 Menapoz sonras dönemde kistik, unilateral adneksiyel kitleye yaklafl m algoritmas (6) over kanseri taramas ndaki yetersizli ini göstermektedir. (1) Transvaginal ultrasonografinin sensitivitesinin iyi olmas na ra men spesifitesinin yeterli olmamas kullan m n k s tlamaktad r. Son yay nlarda

Detaylı

ENDOBUTTON CL ULTRA. Etkili Polyester örgülü sutür (#5 lead and #2 flipping) kullan lm flt r

ENDOBUTTON CL ULTRA. Etkili Polyester örgülü sutür (#5 lead and #2 flipping) kullan lm flt r ENDOBUTTON CL ULTRA Daha geliflmifl güç ve sa laml k sa layan ENDOBUTTON CL ULTRA sistemi en kuvvetli femoral tespiti sa lamaktad r. Anatomik veya geleneksel Ön Çapraz Ba rekonstrüksiyonlar için idealdir

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

Tablo 3.3. TAKV YES Z KANAL SAC KALINLIKLARI (mm)

Tablo 3.3. TAKV YES Z KANAL SAC KALINLIKLARI (mm) 3. KANAL KONSTRÜKS YONU Türk Standart ve fiartnamelerinde kanal konstrüksiyonu üzerinde fazla durulmam flt r. Bay nd rl k Bakanl fiartnamesine göre, bas nç s - n fland rmas na ve takviye durumuna bak lmaks

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PSİKİYATRİK KRİZ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ PSİKİYATRİK KRİZ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ PSİKİYATRİK KRİZ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Kuruluş : 27 Ekim 1989 Adres : Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Kampüsü Dikimevi - Ankara Tel : 363 03 26-363 03 27 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

MESLEK ÖRGÜTLÜLÜ ÜMÜZDE 20 YILI GER DE BIRAKIRKEN

MESLEK ÖRGÜTLÜLÜ ÜMÜZDE 20 YILI GER DE BIRAKIRKEN MESLEK ÖRGÜTLÜLÜ ÜMÜZDE 20 YILI GER DE BIRAKIRKEN Yahya ARIKAN* Meslek yasam z n 20. y l n geride b rak rken,yeniliklerle dolu bir süreci yaflamaktay z. Toplumsal yaflamda ve meslek yaflam m zda sosyal

Detaylı

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI Renklerin Coşkusu COLOR EMOTION RENKLERİN DUYGUSU Kaaral profesyonel saç renklendirme ürünü Bacò nun renkleri, duyguları harekete geçirirken, saçlar sağlıklı, yumuşak ve ışıltılı

Detaylı

11. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: KUVVET ve HAREKET 4. KONU AĞIRLIK MERKEZİ - KÜTLE MERKEZİ ETKİNLİK ÇÖZÜMLERİ

11. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: KUVVET ve HAREKET 4. KONU AĞIRLIK MERKEZİ - KÜTLE MERKEZİ ETKİNLİK ÇÖZÜMLERİ 11. SINIF KNU ANLATIMLI 2. ÜNİTE: KUVVET ve HAREKET 4. KNU AĞIRLIK MERKEZİ - KÜTLE MERKEZİ ETKİNLİK ÇÖZÜMLERİ 2 2. Ünite 4. Konu 3. A rl k Merkezi - Kütle Merkezi A nn Çözümleri su 1. BM fiekil I fiekil

Detaylı

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi,

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, mevsim için yeni görüntüler Sınırlı sayıda üretilen ARTISTRY 2015 İlkbahar makyaj koleksiyonu ile yaratıcı olun, mevsime yeni bir görüntü ile başlayın. İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, çiçekler açıyor.

Detaylı

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form

Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bir Müflterinin Yaflam Boyu De erini Hesaplamak çin Form Bu formu, müflterilerinizden birinin yaflam boyu de erini hesaplamak için kullan n. Müflterinin ad : Temel formül: Yaflam boyunca müflterinin öngörülen

Detaylı

H-2A Alüminyum Koltuk De ne i - Ekonomik

H-2A Alüminyum Koltuk De ne i - Ekonomik H-1 A aç Koltuk De ne i F r nlanm fl gürgenden,verniklenerek yap lan de ne in yüksekli inin ve el tutma yerinin ayar mümkündür. De nek alt na kauçuk vakumlu lastik tak lm fl olup koltukalt na gelen k sma

Detaylı

Issue date: March 2011 / 6992280

Issue date: March 2011 / 6992280 Issue date: March 2011 / 6992280 2. Banyo Mobilyas Ahflap Özellikler 7 6. Garanti fiartlar ve Garanti Belgesi 29 29 29 2. Banyo Mobilyalar Malzeme Özellikleri 3. 4. 5. 6. 7. 2. Banyo Mobilyalar Malzeme

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

Uluslararas De erleme K lavuz Notu, No.11 De erlemelerin Gözden Geçirilmesi

Uluslararas De erleme K lavuz Notu, No.11 De erlemelerin Gözden Geçirilmesi K lavuz Notlar Uluslararas De erleme K lavuz Notu, No.11 De erlemelerin Gözden Geçirilmesi 1.0 Girifl 1.1 Bir de erlemenin gözden geçirilmesi, tarafs z bir hüküm ile bir De erleme Uzman n n çal flmas n

Detaylı

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. İLERİ FORMÜL ENERJUVE Amway'e özel patentli* bir komplekstir. Özel güçlendirici lipit çeşitleri kreatini güçlendirir ve hasarlı saçta bulunan negatif yükü nötrleştirmek

Detaylı

ELEKTRON K FREKANS KONTROLLÜ H DROFOR

ELEKTRON K FREKANS KONTROLLÜ H DROFOR ELEKTRON K FREKANS KONTROLLÜ H DROFOR Invertör Invertör teknolojisi sayesinde, E.sybox su ihtiyac na göre devreye girerek minimum maliyet sa lar. Motor Yeni su so utmal motorun sesi, so utucu fan olmad

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

Seramik nedir? alfabesi 6

Seramik nedir? alfabesi 6 Seramik in alfabesi 6 Seramik nedir? Seramik, en basit tarifiyle, çok yüksek s cakl kta piflirilmifl toprak demektir. Serami in tarihi, uygarl k tarihi kadar eskidir. lk serami in Milattan Önce 6000 y

Detaylı

Aile flirketleri, kararlar nda daha subjektif

Aile flirketleri, kararlar nda daha subjektif Dr. Yeflim Toduk Akifl Aile flirketleri, kararlar nda daha subjektif flirket birleflmeleri ve sat nalmalar, türkiye deki küçük iflletmelerden, dev flirketlere kadar her birinin gündeminde olmaya devam

Detaylı

aram zdan su s zmaz EPDM MEMBRAN

aram zdan su s zmaz EPDM MEMBRAN EPDM MEMBRAN LineFlex Nedir Yeni Nesil S zd rmaz Membran LineFLEX Dünyada lastik sanayisinin sürekli geliflmesi lasti in kullan m alan n artt rm flt r. Günümüzde pek çok yerde kullan lan lasti in en önemli

Detaylı

TAKS -ER fi M TAKS -ER fi M YEN L KÇ : Taksi Medya olarak eflsiz ve yenilikçi bir reklam deste i sunuyoruz. Taksi-Eriflim adını verdi imiz bu ürünümüzün yüksek kalitesinin yanı sıra ifllevselli inin tarafımızca

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

TMS 19 ÇALIfiANLARA SA LANAN FAYDALAR. Yrd. Doç. Dr. Volkan DEM R Galatasaray Üniversitesi Muhasebe-Finansman Anabilim Dal Ö retim Üyesi

TMS 19 ÇALIfiANLARA SA LANAN FAYDALAR. Yrd. Doç. Dr. Volkan DEM R Galatasaray Üniversitesi Muhasebe-Finansman Anabilim Dal Ö retim Üyesi 1 2. B Ö L Ü M TMS 19 ÇALIfiANLARA SA LANAN FAYDALAR Yrd. Doç. Dr. Volkan DEM R Galatasaray Üniversitesi Muhasebe-Finansman Anabilim Dal Ö retim Üyesi 199 12. Bölüm, TMS-19 Çal flanlara Sa lanan Faydalar

Detaylı

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ;

Farkl alanlarda çal flmalar n sürdüren firmam z n bafll ca faaliyet alanlar ; FARK n zolsun Bir DPAK Prestij Torbalar DPAK File Torbalar DPAK Bantl Torbalar Etiketler Etiketli Çuvallar Rulo Etiketler Üzüm Torbalar Sebze Torbalar Koliler Tüp File ve Extrude File çeflitleri Hakk m

Detaylı

SOSYAL S GORTALAR VE GENEL SA LIK S GORTASI KANUNLARI VE GERÇEKLER SEMPOZYUMU

SOSYAL S GORTALAR VE GENEL SA LIK S GORTASI KANUNLARI VE GERÇEKLER SEMPOZYUMU SOSYAL S GORTALAR VE GENEL SA LIK S GORTASI KANUNLARI VE GERÇEKLER SEMPOZYUMU 26-27.01.2007 stanbul Üniversitesi Merkez Bina Doktora Salonu stanbul Barosu stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi STANBUL BAROSU

Detaylı

YARGITAY 2. HUKUK DA RES

YARGITAY 2. HUKUK DA RES YARGITAY 2. HUKUK DA RES 2674 STANBUL BAROSU DERG S Cilt: 81 Say : 6 Y l 2007 YARGITAY 2. HUKUK DA RES E: 2005/20742 K: 2006/5715 T: 18.04.2006 M RASÇILIK SIFATI M RASIN NT KAL ZAMAN YÖNÜNDEN UYGULANACAK

Detaylı

135 Yılı Aflk n Tecrübe

135 Yılı Aflk n Tecrübe ÜRÜN HATTI Ammann Distribütör 135 Yılı Aflk n Tecrübe Jakob Ammann taraf ndan kurulan Ammann, 135 y l aflk n tecrübesi ile dünya silindir pazar nda önemli bir yere sahiptir. O günden beri müflterilerinin

Detaylı

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan.

EVOK Güvenlik in hedefi daima bu kalite ve standartlarda hizmet sunmakt r. Hasan ERDEM R. Mustafa AL KOÇ. Yönetim Kurulu Baflkan. EVOK Güvenlik, ülkemizde büyük ihtiyaç duyulan güvenlik hizmetlerine kalite getirmek amac yla Mustafa Alikoç yönetiminde profesyonel bir ekip taraf ndan kurulmufltur. Güvenlik sektöründeki 10 y ll k bilgi,

Detaylı

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com

Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar. www.gedikdokum.com www.gedikdokum.com Balans Vanalar Termostatik Radyatör Vanalar Is tma sistemlerinin balanslanmas sayesinde tüm sisteme do ru zamanda, gerekli miktarda debi ve dolay s yla gereken s her koflulda sa lanabilir.

Detaylı

Yetiflkin SEE-THRU Orta Konsantrasyon. Pediyatrik SEE-THRU Maske- Orta Konsantrasyon. Eriflkin Uzat lm fl SEE-THRU Maske- Orta Konsantrasyon

Yetiflkin SEE-THRU Orta Konsantrasyon. Pediyatrik SEE-THRU Maske- Orta Konsantrasyon. Eriflkin Uzat lm fl SEE-THRU Maske- Orta Konsantrasyon Oksijen Maskeleri Yetiflkin SEE-THRU Orta Konsantrasyon REF 41040 - Hasta rahat ve görsel hasta de erlendirmesi için fleffaf, yumuflak vinil - 210 cm oksijen temin eden tüplerle birlikte bütün olarak Pediyatrik

Detaylı

Kalp Damar Hastal klar

Kalp Damar Hastal klar Kalp Damar Hastal klar Kalp damar hastal klar (kardiyovasküler hastal klar) dünyada en fazla ölüme sebep olan hastal klar n bafl nda gelmektedir. 2005 y l nda ölen her üç kifliden birinin hayat n kalp

Detaylı

Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için.

Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için. Energy & Control Systems Dijital Koordinat Okuyucular Basic 110, 210, 310 Serileri Torna, Freze, Bohrwerk, Tafllama, Erozyon vb. tezgâhlar için. Energy & Control Systems BASIC Serisi nin Genel Özellikleri

Detaylı

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL SOFRANIZI RENKLENDİRİN! Mavi Kelebek 6 lı Servis Tabağı Çap: 27 cm, Yükseklik: 2 cm, Et Kalınlığı: 4 mm, Ağırlık: 580 gr 122165 120,00TL %70 İNDİRİMLE 39,90TL Mikrodalga, fırın ve derin dondurucuda kullanılabilir.

Detaylı

Prof. Dr. Neslihan OKAKIN

Prof. Dr. Neslihan OKAKIN I Prof. Dr. Neslihan OKAKIN Marmara Üniversitesi..B.F. Çal flma Ekonomisi ve Endüstri liflkileri Bölümü Yönetim ve Çal flma Psikolojisi Anabilim Dal Ç a l fl m a Y a fl a m n d a nsan Kaynaklar Yönetimi

Detaylı

Tablo 2.1. Denetim Türleri. 2.1.Denetçilerin Statülerine Göre Denetim Türleri

Tablo 2.1. Denetim Türleri. 2.1.Denetçilerin Statülerine Göre Denetim Türleri 2 DENET M TÜRLER 2.DENET M TÜRLER Denetim türleri de iflik ölçütler alt nda s n fland r labilmektedir. En yayg n s n fland rma, denetimi kimin yapt na ve denetim sonunda elde edilmek istenen faydaya (denetim

Detaylı

Is Büzüflmeli Ürünler 3

Is Büzüflmeli Ürünler 3 Is Büzüflmeli Ürünler 3 3.1 CTW-602 2:1 Is ile Daralan Makaron...20 3.2 HSR 2:1 Renkli Is ile Daralan Makaron...21 3.3 MDT-A Is ile Daralan Yap flkanl Hortum...22 3.4 HDT-A Is le Daralan Yap flkanl Hortum...23

Detaylı

www.nilco.com.tr Ürün Katalo u temizlik koruma bakım&cila

www.nilco.com.tr Ürün Katalo u temizlik koruma bakım&cila Ürün Katalo u koruma bakım&cila www.nilc .com.tr Boat Wash Deck Cleaner Tüm marin yüzeyleri için uygundur. Çok amaçl temizleyici Günlük için kullan m Ya lar kolay ve etkili temizler Kuvvetli kimyasallar

Detaylı

ÜN TE KES RLERDEN ALANLARA. Kesirleri Tan yal m. Basit Kesirler

ÜN TE KES RLERDEN ALANLARA. Kesirleri Tan yal m. Basit Kesirler . ÜN TE KES RLERDEN ALANLARA. Kesirleri Tan yal m Basit Kesirler. Afla daki flekillerde boyal k s mlar gösteren kesirleri örnekteki gibi yaz n z. tane............. Afla daki flekillerin belirtilen kesir

Detaylı

2007 YILI VE ÖNCES TAR H BASKILI HAYVANCILIK B LG S DERS K TABINA L fik N DO RU YANLIfi CETVEL

2007 YILI VE ÖNCES TAR H BASKILI HAYVANCILIK B LG S DERS K TABINA L fik N DO RU YANLIfi CETVEL 2007 YILI VE ÖNCES TAR H BASKILI HAYVANCILIK B LG S DERS K TABINA L fik N DO RU YANLIfi CETVEL NOT: Düzeltmeler bold (koyu renk) olarak yaz lm flt r. YANLIfi DO RU 1. Ünite 1, Sayfa 3 3. DÜNYA HAYVAN POPULASYONU

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Ö ÜN YAYINLARI. ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN

Ö ÜN YAYINLARI. ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN 009-010 Ö ÜN YINLARI 1. SINIF MATEMAT K DERS ÜN TELEND R LM fi YILLIK PLAN EK M 05 EK M - 09 EK M EYLÜL - EK M 8 EYLÜL - 0 EK M 1 1. Rakamlar okur ve yazar. [!] Rakamlar n yaz l fl yönlerine dikkat ettirilir.

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

Patlama önleyici ürünler

Patlama önleyici ürünler 13-797352.qxp 10/17/08 11:24 AM Page 1 Nükleer enerji Alev alabilen malzemelerden kaç nmak, patlamadan korunman n en kolay yoludur. Ancak, kimya ve eczac l k endüstrisinde ve di er endüstri alanlar nda,

Detaylı

K atma de er vergisi, harcamalar üzerinden al nan vergilerin en geliflmifl ve

K atma de er vergisi, harcamalar üzerinden al nan vergilerin en geliflmifl ve ÖZEL MATRAH fiekl NE TAB ALKOLLÜ ÇK SATIfiLARINDA SON DURUM H.Hakan KIVANÇ Serbest Muhasebeci Mali Müflavir I. G R fi K atma de er vergisi, harcamalar üzerinden al nan vergilerin en geliflmifl ve modern

Detaylı

NTERNET ÇA I D NAM KLER

NTERNET ÇA I D NAM KLER Mustafa Emre C VELEK NTERNET ÇA I D NAM KLER www.internetdinamikleri.com STANBUL-2009 Yay n No : 2148 letiflim Dizisi : 55 1. Bas m - stanbul - Haziran 2009 ISBN 978-605 - 377-066 - 4 Copyright Bu kitab

Detaylı

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük Sürekli elastik ve fleklini koruyabilen poliüretan köpükten üretilen yast k özel tasarlanan ergonomik flekliyle omuz ve boyun bölgesinin gevflemesini sa lar. Fermuarl, kolayl

Detaylı

15-797989.qxp 10/17/08 1:19 PM Page U1. IQ8Quad. Her ortam için do ru dedektör. IQ8Quad alg lama prensipleri. Yang n alg lama teknolojisi

15-797989.qxp 10/17/08 1:19 PM Page U1. IQ8Quad. Her ortam için do ru dedektör. IQ8Quad alg lama prensipleri. Yang n alg lama teknolojisi 15-797989.qxp 10/17/08 1:19 PM Page U1 IQ8Quad Her ortam için do ru dedektör IQ8Quad alg lama prensipleri Yang n alg lama teknolojisi 15-797989.qxp 10/17/08 1:19 PM Page 2 02 03 Do ru seçim Hiçbir yang

Detaylı

CAM ve KAPI AKSESUARLARI

CAM ve KAPI AKSESUARLARI CAM ve KAPI AKSESUARLARI 3 CAM ve KAPI AKSESUARLARI INTERAX DROP DUfi MENTEfiELER UYGULAMALARI Drop dufl mentefleleri, farkl görünümlerde dizayn edilmifl, genifl uygulama yelpazesi ile farkl çözümler

Detaylı

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ

YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ YÜKSEK HIZLI DEMİRYOLU YOLCULUKLARININ ÖZELLİKLERİ Hazırlayan: Doç.Dr. Hakan Güler Sakarya Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Karlsruhe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Almanya

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

.. 95. Çeviren: Dr. Almagül sina

.. 95. Çeviren: Dr. Almagül sina .. 95 Türkiye ile Kazakistan: Karfl l kl Kazan mlara Dayal Bir flbirli i Bektas Mukhamejanov * Çeviren: Dr. Almagül sina Kazakistan ba ms zl n kazand ndan itibaren, d fl politika stratejisinde çok yönlü

Detaylı

Biz Kimiz? COMPUTERIZED AUDIT PROGRAM B LG SAYARLI DENET M PROGRAMI. Denetimde En Önemli Maliyet Zamand r

Biz Kimiz? COMPUTERIZED AUDIT PROGRAM B LG SAYARLI DENET M PROGRAMI. Denetimde En Önemli Maliyet Zamand r Biz Kimiz? 2003 Futurecom, 2003 y l nda kurulmufl ve yaz l m gelifltirme faaliyetlerine bafllam flt r. 2003 y l nda Enflasyon Muhasebesi Program n gelifltirerek piyasaya sunmufltur. Bu çal flmas 2004 y l nda

Detaylı

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi o algaz ve LPG çin Gaz Yak tl Brülörler ALG Serisi -. kw GARANTi ALG Serisi Gaz Brülörleri leri Teknoloji Gaz brülörleri uzun süreli testler sunucunda gaz konusunda deneyimli uzmanlar taraf ndan gelifltirildi.

Detaylı

ARAMALI VERG NCELEMES NDE SÜRE. Adalet ilkin devletten gelmelidir Çünkü hukuk, devletin toplumsal düzenidir.

ARAMALI VERG NCELEMES NDE SÜRE. Adalet ilkin devletten gelmelidir Çünkü hukuk, devletin toplumsal düzenidir. ARAMALI VERG NCELEMES NDE SÜRE Adalet ilkin devletten gelmelidir Çünkü hukuk, devletin toplumsal düzenidir. ARISTO 88 ARAMALI VERG NCELEMES NDE SÜRE 1. KONU 213 say l Vergi Usul Kanunu nun (VUK) 142, 143,

Detaylı

ÜRÜN KATALO U PRODUCT CATALOGUE Vega G da Sanayi A.fi. Çikolatal, fiekerli ve Unlu Mamuller Sektöründe faaliyet göstermekte olup; unlu mamuller, çikolata ve çikolata kaplamal ürünler, flekerli - oyuncakl

Detaylı

1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1

1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1 İçindekiler Tablosu 1. DOĞAL ve ORGANİK KOZMETİK AKTİFLERİ... 1 1.1 AKNE TEDAVİSİ İÇİN AKTİFLER... 1 1.2 KIRIŞIKLIK GİDERİCİ AKTİFLER... 1 1.3 GÖZ BÖLGESİ PROBLEMLERİ İÇİN AKTİFLER... 2 1.4 SELÜLİT VE

Detaylı

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE İNSANIN ÖRGÜTTE DEĞİŞEN ROLÜ

YENİ DÜNYA DÜZENİNDE İNSANIN ÖRGÜTTE DEĞİŞEN ROLÜ I Doç. Dr. Yonca Deniz GÜROL YENİ DÜNYA DÜZENİNDE İNSANIN ÖRGÜTTE DEĞİŞEN ROLÜ II YENİ DÜNYA DÜZENİNDE İNSANIN ÖRGÜTTE DEĞİŞEN ROLÜ Yay n No : 2377 flletme-ekonomi Dizisi : 447 1. Bask Ocak 2011 - STANBUL

Detaylı

Mehmet TOMBAKO LU* * Hacettepe Üniversitesi, Nükleer Enerji Mühendisli i Bölümü

Mehmet TOMBAKO LU* * Hacettepe Üniversitesi, Nükleer Enerji Mühendisli i Bölümü Nükleer Santrallerde Enerji Üretimi ve Personel E itimi Mehmet TOMBAKO LU* Girifl Sürdürülebilir kalk nman n temel bileflenlerinden en önemlisinin enerji oldu unu söylemek abart l olmaz kan s nday m. Küreselleflen

Detaylı

VERG NCELEMELER NDE MAL YET TESP T ED LEMEYEN GAYR MENKUL SATIfiLARININ, MAL YET N N TESP T NDE ZLEN LEN YÖNTEM

VERG NCELEMELER NDE MAL YET TESP T ED LEMEYEN GAYR MENKUL SATIfiLARININ, MAL YET N N TESP T NDE ZLEN LEN YÖNTEM VERG NCELEMELER NDE YET TESP T ED LEMEYEN GAYR MENKUL SATIfiLARININ, YET N N TESP T NDE ZLEN LEN YÖNTEM Fatih GÜNDÜZ* I-G R fi Son y llarda ekonomide meydana gelen olumlu geliflmelerle gayrimenkul piyasas

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM EKONOMİYE GÜVEN VE BEKLENTİLER ANKETİ

İKİNCİ BÖLÜM EKONOMİYE GÜVEN VE BEKLENTİLER ANKETİ İKİNCİ BÖLÜM EKONOMİYE GÜVEN VE BEKLENTİLER ANKETİ 120 kinci Bölüm - Ekonomiye Güven ve Beklentiler Anketi 1. ARAfiTIRMANIN AMACI ve YÖNTEM Ekonomiye Güven ve Beklentiler Anketi, tüketici enflasyonu, iflsizlik

Detaylı