Laboratuvar Standardı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Laboratuvar Standardı"

Transkript

1 Çok Yönlü Standart bir sistem olarak QUANTUM çok geniş aralıktaki floresan uygulamalar için idealdir. Kendi ihtiyaçlarınıza uygun olarak sisteminizi oluşturabilir veya daha sonra geliştirebilirsiniz, bu seçenekler: Filtreli Epi-illüminasyon modülleri Gelişmiş görüntü için Super-Bright teknolojisi UV ışıma kullanmadan Ethidium Bromide görüntülemek için SkyLight teknolojisi Protein jelleri ve otoradyografi filmleri gibi beyaz ışık gerektiren uygulamalar için Beyaz Işık Çevrim Tablası GFP II TM, SYBR Green TM veya Sypro Orange TM gibi boyalar için Mavi Işık Çevrim Tablası Gelişmiş analizler için BIO-1D yazılımı 7 filtre kapasitesi 10 farklı emisyon filtresi kullanabilme kapasitesi Laboratuvar Standardı Quantum DNA ve Protein Jel Görüntülemesi için laboratuvar standardıdır. Sistem yüksek doğrulukta kantitatif bilimsel ölçümler yapmak üzere gelişmiş performanslı ideal bir setten oluşmaktadır. Yüksek veri derinliği sayesinde alınan görüntülerde kritik analizler rahatça yapılabilir. Bunda daha da ötesi, yapılan bu analizler ve resimler bastırılabilir. Super-Bright UV ışıma ve filtre teknolojisi, özellikle DNA ve RNA jel görüntü kalitesini önemli ölçüde arttırır. Opsiyonel UV Epi ışıma kaynakları ( filtreli 254nm ve 365nm) TLC (ince tabaka kromatografi) veya GFP görüntülerine de imkân verir. Kompakt karanlık oda, filtre tutucu ile entegredir, dayanıklı paslanmaz çelik ve alüminyum üretilmiştir. Konforlu çalışma için UV veya SkyLight transillüminatör çekmecelidir ve tamamen dışarı çıkartılabilir.

2 Temel Özellikler Kullanımı çok kolay yazılım UV ve görünür alanda 6 eksitasyon kanalı Önceden tanımlanmış 40 floresan ve kolorimetrik boya parmaklarınızın ucunda Süper hızlı görüntü alma 3D Dinamik tarama teknolojisi Binlerce saat kullanılabilen, uzun ömürlü görünür LED ışık Kullanıcı dostu AppsStudio uygulaması Zayıf ışıklı görüntüleme için pasif kamera soğutma Geliştirilmiş duyarlılık için HAD TM teknolojisi Işıklandırma için bilgisayar kontrolü Otomatik pozlama CFR21 Part11 için hazır Tam GLP uyumlu IQ/OQ/PQ dokümanları (ücretli) Ustura keskinliğinde bantlar için TM teknolojisi En yüksek megapiksel görüntüleme için SuperResolution TM Teknolojisi Bilimsel sınıf CCD kamera Bir bakışta optimum görüntü için saf görüntü entegrasyonu ve veri koruması sağlayan ImageMaster TM teknolojisi Görüntü alma ve analizi için ücretsiz VisionCapt TM yazılımı Moleküler ağırlık hesabı, bant miktar tayini, koloni sayımı ve uzaklık hesabı En iyi dayanıklılık için, paslanmaz çelik, alüminyum ve çelik karanlık odalar. Geniş açılabilen kapı Opsiyonel motorlu zoom merceği Geniş görüş alanı Nötral alanlama Tekrarlanabilir ve karşılaştırılabilir miktar verileri Bilimsel TIFF formatı veya tercihe bağlı dosya formatı 16-bit piksel derinlik USB2 arabirimi Çok pozisyonlu filtre tutucu 10 farklı emisyon filtresi (ücreti karşılığı) Standart UV, SuperBright UV veya SkyLight transillüminatör seçenekleri Beyaz & Mavi ışık çevrim tablası seçenekleri Konfigürasyonlar Quantum 1100 veya 1300 Serisi karanlık oda Kamera Tam otomatik sistemler Bilgisayar kontrollü ışıklandırma Çok pozisyonlu filtre tutucu Standart jel uygulamaları için Transillüminatör ve F590 emisyon filtresi (SkyLight için F999 filtre) Dual UV Epi 254nm & 365nm Görülür Epi ışıma -LED yazılımı Moleküler Ağırlık Hesaplama Bant miktar tayini Koloni Sayımı Uzaklık Hesaplama Opsiyonlar SkyLight Transillüminatör SuperBright MX UV Transillüminatör Beyaz & Mavi ışık çevrim tablası 10 farklı emisyon filtresi veya motorize zoom merceği

3 JEL GÖRÜNTÜLEME Üstün Teknolojiler Sınıfının En İyisi Sıradışı duyarlılık En düşük parazit zemini Süper çözünürlük En zengin uygulama çeşitliliği En geniş görüntü alanı En hızlı görüntü alma işlemi En iyi görüntü berraklığı En geniş Dinamik Aralık En iyi ham veri koruma Kantitatif kararlılık Hole Accumulation Diode (HAD) teknolojisi En geniş hazır uygulama kütüphanesi En iyi bant yakalama En iyi sinyal yakalama doğrusallığı TM teknolojisi En iyi pasif kamera soğutması Ayrıcalıklı kütüphanesi Teknolojisi Işığın Hızı Görüntüleme sistemlerimiz yüksek kalitede bilimsel kamera platformlarıdır. En düşük miktardaki DNA,RNA ve Protein örneklerini elde etmek üzere tasarlanmışlardır. Günlük jel dokümentasyonu için bir sisteme veya floresan, kolorimetrik boyalar ve koloni sayımının birlikte olduğu çok yönlü sistemlere ihtiyaç duyduğunuzda en iyi çözümleri sunmaya hazırız. Süper duyarlılık, çözünürlük ve dinamik değerlerimiz, çok geniş bir uygulama alanında optimum performans gösterir. Görüntüleme sistemlerimiz en çok ihtiyaç duyduğunuz floresan ve görülür ışık uygulamalarına hazır şekilde verilmektedir. Gelişmiş performans setimiz yüksek doğrulukta ve bilimsel miktar tayinine uygun görüntüler almak için idealdir. Bilimsel kameralarımızda en son teknoloji sensör ve yarı iletkenler kullanılmaktadır. HAD teknolojisi yüksek duyarlılığa ulaştırır ve kameramızın spektral duyarlılık özelliklerini yükseltir. HAD teknolojisi ve pasif kamera soğutması ile yayın yapma, miktar tayini ve dokümentasyon kalitesinde görüntüleme elde edilir.

4 UV Master VILBER 1951 yılından beri UV floresan uzmanıdır. Kendi ürettiğimiz filtreler özel ultraviyole ışınlarını geçirmek ve UV lambaların ürettiği kaçak beyaz ışıkları emmek için tasarlanmıştır. Bunlar bütün yüzey boyunca maksimum UV geçirgenlik sağlar. Bu UV çıkışı Ondulex reflektör ile güçlendirilmektedir. Bu reflektör dışarıya maksimum ışık yansıtacak şekilde parlatılmıştır. Kendi üretimimiz olan VILBER UV lambalar yüksek yoğunlukta UV radyasyonu sağlar. Bu lambaların spektral enerjisi, yaşam bilimlerinde jel, plaka veya petri kabı görüntüleme veya dokümentasyon gibi çok sayıda uygulamaya imkân verir. görüntülemede ulaşılan devrimsel bir yaklaşımdır. Stüdyo, jel, koloni sayımı, otoradyografi, mikroplaka ve diğer floresan ve kolorimetrik görüntüler için 40 tan fazla farklı protokol içermektedir. Protokollere kolayca ulaşılabilir ve bunlar üç farklı ana protokolde toplanabilir: DNA/RNA jelleri, protein jelleri, görülür ışık örnekleri ve diğerleri. Stüdyo modern moleküler biyoloji laboratuvarlarında kullanılan başlıca floroforların eksitasyon ve emisyon spekturumuna sahiptir. Ayrıca, eksitasyon ışık kaynağı, emisyon filtresi ve duyarlılık düzeyi gibi mümkün olan en iyi sistem konfigürasyonunu da kullanıcıya gösterir. tekrarlanabilirliği güvence altına alarak, tek tıklamayla en iyi kullanımı sağlar. Solda SuperBright MX, sağda ise standart UV Transillüminatör görülmektedir. SuperBright bütün görülür ışığı tutar ve jel görüntüleme ve dokümantasyon kalitesini maksimize eder. floresan ve kolorimetrik görüntüler için 40 tan fazla farklı protokol içermektedir.

5 DNA/RNA, Protein floresan Floresan gen ekspresyonu ve protein deteksiyonu için kullanılan temel bir yöntemdir. Florofor, eksitasyon ışımasını emerek daha yüksek bir enerji düzeyine çıkar. Önceki durumuna gelmek için ise floresan ışık yayar. Görüntüleme sisteminin amacı ise optimum örnek resmi alabilmek için eksitasyon ışığından yayılan ışığı ayırmaktır. Sistemlerimize UV ve görülür alan için 6 adete kadar eksitasyon filtresi eklenebilir. Bu imkân sayesinde DNA veya RNA jelleri, 1D protein floresan jelleri, boyasız jeller (STAIN FREE) jeller gibi çok geniş uygulamalar yapılabilir. Ethidium Bromide, Sybr-Safe, Sybr Green, Gel-Red, Gel-Green, Sybr-gold, GFP, Pro-Q Emerald 300, Sypro-Ruby, FITC, DAPI ve daha pek çok boya kullanılabilir. Vision Capt yazılımıyla alınmış Ethidium Bromidli jel görüntüsü Kolorimetrik boyalar Kolorimetrik boyalar, bantlar elektroforezle ayrıldıktan sonra protein deteksiyonu için kullanılabilir. Kolorimetrik boyalar örnek görüntüleme ve dokümantasyon için görülür ışığa ihtiyaç duyar. Sistemlerimiz kolorimetrik boyalar için çeşitli yansıtıcı ve geçirgen ışıklandırma seçeneklerine sahiptir. Beyaz ışık çevrim tablası benzersiz beyaz ışık yayımlar. da LED ışıklarla yansıtıcı epi-beyaz ışık eksitasyonu yapar, rakip sistemlerde ise ampul kullanılmakta ve beyazlık LED e göre daha zayıf olmaktadır. Coomassie blue, Silver stain, Ponceau S Red, Copper stain, Zinc stain ve daha pek çok boyalar sistemlerimizde kullanılabilir. Kolorimetrik boyalar kullanılan Protein jelleri için idealdir. Ayrıca SSCP jelleri, otoradyografi filmleri, petri kabı ve kültür şişeleri ile de mükemmel görüntüler alınabilir. Sistemlerimize UV ve görülür alan için 6 adete kadar eksitasyon filtresi eklenebilir.

6 Kusursuz ve kullanıcı dostu, kullanımı son derece kolay olan bir yazılımdır. Sistemlerimiz ve yazılımlarımız ergonomik olarak tasarlanmıştır. Basit ve kendiliğinden anlaşılabilir, kullanıcı dostudur. ile kombinedir. Protokole göre çalışan yazılımın kullanımı hızlı olduğu kadar basittir de: pozlamayı ayarla, kaydet, yazdır veya miktar tayini yap. Otomatik pozlama seçeneği ile sistem tek tıklamayla en iyi görüntüyü alır. Pozlama süresini tahmin etmeye ve üst üste resimler almaya gerek kalmaz. Otomatik pozlama ile mümkün olan en iyi görüntüyü almanız sağlanır. Dinamik 3 Boyutlu Tarama Görüntüleme Teknolojisinde Yeni Yönelim dinamik 3D tarama yöntemi moleküler görüntülemede devrim yapmıştır. 3 boyutlu dinamik tarama görüntüyü gerçek zamanlı olarak tarayarak verileri canlı 3 boyutlu modellere dönüştürür. Bu 3 boyutlu model, görüntü dinamiği, arka plan seviyesi, protein ve DNA miktarı hakkında doğrudan bilgi verir. Pozlama süresinin az miktarda değişimi ile bu 3 boyutlu görüntü de yenilenir. Görüntü dondurulmadan önce ışık doygunluğu kontrol edilebilir, etkisi giderilebilir. dinamik 3 boyutlu tarama DNA veya protein görüntülemede yeni görüş açıları vererek teknoloji öncüsü olmuştur. Vision Capt yazılımı iyi organize edilmiştir ve kolaydır Yukarıdaki resim, kamera canlı görüntü alırken çekilmiştir. Canlı görüntü üzerinde kaydetmeden ışık şiddeti ayarlanabilir.

7 Süper kantitatif sonuçlar yazılımı opsiyonel BIO-1D yazılımımız ile doğrudan entegre edilebilir. BIO-1D sofistike bir yazılım olup bütün floresan ve kemilüminesan görüntüleri analiz etmek üzere tasarlanmıştır. geniş kapsamlı uygulama araçlarını ve otomatik fonksiyonları ile son derece kolay kullanım avantajını birlikte sunmaktadır. Moleküler ağırlık hesapları, hacim, mikroplaka, koloni sayımı, uzaklık hesapları ve protein miktar tayini gibi 8 farklı analiz modülünden oluşmaktadır. Analiz, kalıp olarak saklanabilir ve daha sonraki rutin çalışmalarda kullanılabilir. Yapılan analizler ve resimler yazdırılabilir veya Windows uyumlu ortama aktarılabilir. Image Master Yardımcısı Benzersiz Image Master özelliği ile bir bakışta optimum görüntüyü elde edebilirsiniz. Görüntüden elde edilen minimum ve maksimum ışık şiddetini otomatik olarak gösterir, dinamiğini belirtir, sinyal parazit oranını bildirir ve ışık doygunluğu hakkında bilgi vererek uyarır. Image Master görüntü alındıktan sonra arka plan düzeltme, görüntü ekleme gibi sonraki işlemlerden orijinal veri bozulursa uyarır. Image Master miktar tayini ve yayınlarınız için mükemmel bir yardımcıdır. Görüntü üzerinde kontrolünüzü sağlar, kullanımınıza uygun olmasını garantiler.

8 Quantum Jel Dokümantasyon Sistemleri 1100/20M 1100/26M 1100/26MX Katalog No CN-1100 Kamera kontrolü Emisyon filtresi F-590 Transillüminatör Standart UV 20x20cm Standart UV 21x26cm SuperBright UV 21x26cm UV Dalga boyu 312nm 312nm 312nm Quantum Jel Dokümantasyon Sistemleri 1100/26LMX 1120/Blue 1120/SkyLight Katalog No CN-1100 Kamera kontrolü Emisyon filtresi F-590 F-999 Transillüminatör SuperBright 21x26cm Mavi 20x20cm SkyLight 20x20cm UV Dalga boyu 312 & 365 nm nm

9 Quantum Jel Dokümantasyon Sistemleri 1100/20M X-Press 1100/26M X-Press 1100/26MX X-Press Katalog No CN-1100 Kamera kontrolü Motorize Emisyon filtresi F-590 F-590 F-590 Transillüminatör Satandart UV 20x20cm Standart 21x26cm SuperBright 21x26cm UV Dalga boyu 312nm 312nm 312nm Quantum Jel Dokümantasyon Sistemleri 1120/Blue X-Press 1120/SkyLight X-Press 1100/26LMX X-Press Katalog No CN-1100 Kamera kontrolü Motorize Motorize Motorize Emisyon filtresi F-590 F-999 F-590 Transillüminatör Mavi 20x20cm SkyLight 21x26cm SuprBright 21x26cm UV Dalga boyu - 312nm 312 & 365nm

10 Quantum Jel Dokümantasyon Sistemleri 1326.WL/LC/26M 1326.WL/LC/26MX 1320.WL/LC/Blue Katalog No CN-1300 Epi UV 254 & 365nm Kamera kontrolü Emisyon filtresi F-590 Transillüminatör Standart UV 21x26cm SuperBright UV 21x26cm Mavi 20x20cm UV Dalga boyu 312nm - Quantum Jel Dokümantasyon Sistemleri 1326.WL/LC/26M X-Press 1326.WL/LC/26MX X- Press 1320.WL/LC/Blue X-Press Katalog No CN-1300 Epi UV 254 & 365nm Kamera kontrolü Motorize Emisyon filtresi F-590 Transillüminatör Standart UV 21x26cm SuperBright UV 21x26cm Mavi 20x20cm UV Dalga boyu 312nm - info@prizmalab.com TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Süper Çözünürlük. Resim için tek tık yeter. 75 dpi 150 dpi 300 dpi INFINITY ST5 SÜPER ÇÖZÜNÜRLÜK. Rakip Düşük çözünürlük

Süper Çözünürlük. Resim için tek tık yeter. 75 dpi 150 dpi 300 dpi INFINITY ST5 SÜPER ÇÖZÜNÜRLÜK. Rakip Düşük çözünürlük Resim için tek tık yeter Infinity ST5 kullanım kolaylığı bakımından eşsizdir. Bilgisayar kontrollü ışıklandırma sayesinde. Tek tıklamayla sistem, mümkün olan en iyi görüntüyü alır. Uygulamanızı seçin,

Detaylı

E-BOX KUSURSUZ TEK KELİMEYLE KENDİNE YETEN J E L GÖRÜNTÜLEME

E-BOX KUSURSUZ TEK KELİMEYLE KENDİNE YETEN J E L GÖRÜNTÜLEME E-BOX TEK KELİMEYLE KUSURSUZ KENDİNE YETEN J E L GÖRÜNTÜLEME PADBOX SİSTEM VEYA TRANSILLUMINATÖR E-Box CX5: Transillüminatörlü ve PadBox olmak üzere iki farklı modelde sunulmaktadır. Transilluminatörlü

Detaylı

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (1) Sistemin Genel Teknik Özellikleri: 1. Cihaz western blotlama, nükleik asit tayini, 2-D jel elektroforezi, DIGE ve dot-blot uygulamalarında

Detaylı

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 KEMİLÜMİNESANS JEL DOKÜMANTASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (1) Sistemin Genel Teknik Özellikleri: 1. Cihaz western blotlama, nükleik asit tayini, 2-D jel elektroforezi, DIGE ve dot-blot uygulamalarında

Detaylı

DNA Jelleri RNA Jelleri Protein Jelleri. Kemilüminesans Blotlar Koloni Plakaları TLC Plakaları. 1D Jeller 2D Jeller Multipleks Analizler

DNA Jelleri RNA Jelleri Protein Jelleri. Kemilüminesans Blotlar Koloni Plakaları TLC Plakaları. 1D Jeller 2D Jeller Multipleks Analizler DNA Jelleri RNA Jelleri Protein Jelleri Kemilüminesans Blotlar Koloni Plakaları TLC Plakaları 1D Jeller 2D Jeller Multipleks Analizler Yeni Nesil Biyo-Görüntüleme ve Dokümantasyon Sistemleri Karanlık odanın

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-TC 9] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [i1photo Pro 2] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [i1photo Pro 2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera]

Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] Teknik Katalog [Kızılötesi Kamera] [PCE-PI -160] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ

Ürün ailesi genel görünümü. Dx1000 Uzak görüşlü performans UZUN MESAFE ÖLÇÜM SENSÖRÜ Ürün ailesi genel görünümü Uzak görüşlü performans Avantajlar A ÜŞLÜ PERFORMANS B C D E Yenilikçi teknoloji, güvenilir ölçüm sonuçlarını garanti eder F Hem iç, hem de dış alanda çok uzak mesafeleri güvenilir

Detaylı

Nr.494, 16.05.2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745

Nr.494, 16.05.2014 Neslihan Sargut nsargut@isravision.com +90 (212 ) 285 9745 Kağıt Üretim Hatlarında ve Kağıt Yüzeylerde Kalite Kontrolünde Yeni Bir Standart ISRA VISION ın yeni ürünü PAPER MASTER, özellikle kağıt üreticilerinin üretim verimliliklerini kayıpsız olarak maximize

Detaylı

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli

Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli NEM ANALİZİ VE KÜL TAYİN SİSTEMLERİ Precisa prepash 340 Serisi 3 kat daha verimli 3 yeni prepash 340 serisi modli yüksek kalitede termogravimetrik analiz sunar ve önemli özellikleri benzersiz bir kombine

Detaylı

Şirketin Tanıtımı Huger

Şirketin Tanıtımı Huger Şirketin Tanıtımı Huger Endoscopy Instruments Co., Ltd., medikal video endoskopların geliştirilmesine yönelik bir imalat şirketidir. Firmamız, Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, medikal endoskopi

Detaylı

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life.

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life. Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı Konsept!! W E N Süper Yüksek Hız 5.5 sn & Süper Yüksek Çözünürlük 16 bit Yeni teknoloji HD tüp ve sensör Yeni nesil

Detaylı

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi Plaka Plaka Tanıma Tanıma Sistemi Sistemi Otus Plaka Tanıma Sistemi (PTS), kontrollü geçiş yapılan noktalarda giriş ve çıkış yapan araçların plakasını okuyarak elde ettiği veriler ile kontrol ve doğrulama

Detaylı

mükemmel optik etkinlik

mükemmel optik etkinlik 2010, Eylül 25 ArenaVision MVF4O4 mükemmel optik etkinlik ArenaVision MVF4O4 Açık spor stadyumları için tasarlanmış ArenaVision MVF404 ışıklandırma, spor karşılaşmalarının TV izleyicileri ve stadyumdaki

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

Genel Bilgiler FLI MAP. Koridor Tipi Çalışmalar. Geniş Alan Çalışmaları

Genel Bilgiler FLI MAP. Koridor Tipi Çalışmalar. Geniş Alan Çalışmaları FLI MAP Çeşitli helikopterlere monte edilebilen Fli Map in geliştirdiği taşınabilir lazer altimetre sistemi pazardaki hızlı, detaylı ve doğru veri toplama ihtiyaçlarını gidermek için geliştirilmiştir.

Detaylı

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Giriş 100 yıldan fazla zamandır Sakura Finetek ürünleri dünya

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre]

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] [PCE-PI-400] Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING PVD SPUTTERING NEW ERA OF CHROME COATING GREEN TECHNOLOGY Cr 3+ Cr 6+ KOLZER PVD İŞLEMİ FİZİKSEL BUHAR BİRİKTİRME PVD Prosesi ile Krom Kaplama, uygulama yapılacak yüzeye istenen mekanik özellikleri kazandırırken,

Detaylı

Teknik İş Raporu. HP Sure View. Tek tuşla iş cihazı ekranı gizliliği. Mayıs Teknik İş Raporu HP Sure View 01

Teknik İş Raporu. HP Sure View. Tek tuşla iş cihazı ekranı gizliliği. Mayıs Teknik İş Raporu HP Sure View 01 Teknik İş Raporu HP Sure View Tek tuşla iş cihazı ekranı gizliliği Mayıs 2018 Teknik İş Raporu HP Sure View 01 İçindekiler Giriş... 03 HP EliteBook LCD nizde gizlilik nasıl ayarlanır, etkinleştirilir ve

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

Otomatik Kontrol Terazileri

Otomatik Kontrol Terazileri Otomatik Kontrol Terazileri C Serisi Otomatik Kontrol Terazileri Küresel Çözümler İhtiyaca Yönelik Geleceğe Dönük Yatırım C Serisi Yüksek Performanslı Kontrol Tartımı Çözümleri Otomatik Kontrol Terazileri

Detaylı

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr

ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ. www.promodsoftware.com.tr promod@promodsoftware.com.tr ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ PROKLT ÜÇ BOYUTLU ÖLÇÜM VE ANALİZ SİSTEMİ ProKLT, üç boyutlu ölçüm gereksinimleri için üretilen bir yazılım-donanım çözümüdür. ProKLT, incelenen cisme dokunmaksızın,

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Teknik Katalog [Termal Kamera]

Teknik Katalog [Termal Kamera] Teknik Katalog [Termal Kamera] [PCE-PI-200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroDens] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Teknik Özellik Listesi

Teknik Özellik Listesi VİDEO ÖLÇÜM CİHAZI Kullanım Şekli Bu video ölçme sistemi, CCD görüntüleme vasıtasıyla bir çeşit ölçme aleti olup, iş parçası görüntüsünü yazılım sistemine büyütmekte ve güçlü yazılımlarda çeşitli ölçüm

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX

SERİSİ. Standart Motopomplar WB20XT DRX WB30XT DRX WB Honda 4 Zamanlı OHV (Üstten Supaplı) Motorlar 4 zamanlı ve çevre dostu OHV motorlara sahip WB serisi Honda motopomplar; kolay çalışma, rahat kullanım, bakım kolaylığı, düşük yakıt tüketimi, düşük ses

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör

ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR. Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÜRÜN BROŞÜRÜ PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör 2 PRECITEC LR Ultra hassasiyet gerektiren yüzeyler için optik sensör ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ OPTİK ÖLÇÜMLE SINIRLARI ZORLAYIN

Detaylı

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite

Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 DR-9080C Yüksek Hızlı Tarayıcı Yüksek hacimli taramalar için ihtiyaç duyduğunuz hız ve kalite DR-7580 / DR-9080C Ultra verimli, yüksek kapasiteli tarayıcı Canon'un yeni seri başı yüksek kapasiteli

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Güvenilir çözüm Blue Line Gen 2 Hareket Dedektörleri Güvende tutmak istediğiniz yer bir ev de olsa, perakende mağaza veya farklı bir ticari işletme

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları

IT ve Data Fiziksel Güvenliği ve Uygulamaları Spectro-Data Vision Spectro-Data modüler sistemleri: Kontrol ve monitörle izleme, planlama ve iletişim, idari bölüm, organizasyon ve arşivleme, yeni teknikler öğrenme olanağı, bilgi ve iletişim teknolojilerinin

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

Web kameranın genel özellikleri

Web kameranın genel özellikleri Web kameranın genel özellikleri Normal kameranın bir türevi olarak kullanılabilen web kamerası, bilgisayara kablolar ya da bluetooth aracılığıyla bağlanan kamera sistemleridir. Dış kaynaklı görüntüleri

Detaylı

Termal Nişangah Sistemleri.

Termal Nişangah Sistemleri. Termal Nişangah Sistemleri www.aselsan.com.tr Tanksavar Termal Nişangahı Termal Nişangah Sistemleri SAGER füze sistemi lançerleri için modern, kompakt, hafif ve maliyet etkin bir termal görüntüleme sistemi

Detaylı

Dijital Kameralar (Airborne Digital Cameras)

Dijital Kameralar (Airborne Digital Cameras) Dijital Kameralar (Airborne Digital Cameras) Klasik fotogrametrik görüntü alımındaki değişim, dijital kameraların gelişimi ile sağlanmaktadır. Dijital görüntü, analog görüntü ile kıyaslandığında önemli

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm

OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm 200, Eylül 25 OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm OptiFlood Philips in spor ve genel alan aydınlatmasının yanı sıra mimari uygulamalarda çevreci asimetrik projektörle aydınlatma sistemlerinde köklü bir

Detaylı

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi

LED: Geleceğin Aydınlatma Teknolojisi 2010 2011 Hayata ETKİN Bakış LED'li ameliyat lambaları inovatif aydınlatma teknolojileriyle, tüm dünyada cerrahi ekiplerin tercih ettikleri aydınlatma modeli haline gelmiştir. Etkin Tıbbi Cihazlar tarafından

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI.

FAN SELECTOR FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI. FAN SELECTOR FAN SEÇİM YAZILIMI YAZILIM TANIMI Fan Selector yazılımı havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinde kullanılan fanların performans hesaplamalarının yapılması ve çalışma şartlarına en uygun

Detaylı

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal), Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü optik zoom lens (Termal ve görünür) Lazer mesafe

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [PCE-CSM 4] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için

Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar elektronik endüstrisi için Geniş bir yelpazesini Elektrostatik Deşarj (ESD)-güvenli dijital mikroskoplar Dino-Lite elektronik sektörünün ihtiyaçları

Detaylı

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ Verimli membran teknolojisi Dünyanın en iyi geçirgenlik (permeability) özelliğine sahip membranları % 95 - % 99.5 arasında azot safiyeti Az sayıda hareketli parça NITRON MG SERİSİ MEMBRAN AZOT JENERATÖRLERİ

Detaylı

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu

İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0. Sistem Kataloğu İNFOSET İNFOSET Ses Kayıt Sistemi v2.0 Sistem Kataloğu İ N F O S E T S E S K A Y I T S İ S T E M İ V 2. 0 Sistem Kataloğu İnfoset Yazılım Marmara Cad.Yüksel Sok. 6/7 Pendik-İstanbul Telefon 216 379 81

Detaylı

WESTERN BLOT. Yrd. Doç. Dr. Eda Becer. Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı

WESTERN BLOT. Yrd. Doç. Dr. Eda Becer. Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı WESTERN BLOT Yrd. Doç. Dr. Eda Becer Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Northern Blot (RNA) James Alwine George Stark Western Blot (Protein) Eastern Blot (??) George Stark

Detaylı

OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm

OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm Lighting OptiFlood kompakt ve eksiksiz çözüm OptiFlood MVP506 Philips in spor ve genel alan aydınlatmasının yanı sıra mimari uygulamalarda çevreci asimetrik projektörle aydınlatma sistemlerinde köklü bir

Detaylı

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan.

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan. Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan Merve OKUR İçerik 1. Dijitalleştirmenin Amacı 2.Dijitalleştirme Hazırlığı 3.Dijitalleştirme

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

VISCOPro+ PROGRAMLANABİLİR VİSKOSİMETRE

VISCOPro+ PROGRAMLANABİLİR VİSKOSİMETRE VISCOPro+ PROGRAMLANABİLİR VİSKOSİMETRE ViscoPro+Viscometre yüksek dönme hızı özelliğine sahiptir. Cihazda istenildiğinde dönüş hızını kesebilme özelliği bulunur. Cihaz kompakt yapısı ile sıvıların akışkanlara

Detaylı

SEA CHROME ELEKTRONİK RENK AYIKLAMA TAŞIMA KURUTMA TOHUM İŞLEME ELEKTRONİK RENK AYIKLAMA DEPOLAMA ANAHTAR TESLİMİ

SEA CHROME ELEKTRONİK RENK AYIKLAMA TAŞIMA KURUTMA TOHUM İŞLEME ELEKTRONİK RENK AYIKLAMA DEPOLAMA ANAHTAR TESLİMİ TR SEA ELEKTRONİK RENK AYIKLAMA TAŞIMA KURUTMA TOHUM İŞLEME ELEKTRONİK RENK AYIKLAMA DEPOLAMA ANAHTAR TESLİMİ ILK BAKIŞTA RENK SEA- SEA- renk ayırıcılar; oluklu besleyici kullanan ayıklama sektöründeki

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroDrive] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri

Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Süpermarket LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki LUXAR LED Ürünlerinin Avantajları Düşük Enerji Tüketimi Düşük Enerji Tüketimi - Yüksek Verim İçerdikleri son teknoloji

Detaylı

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1 / 1.9 2Megapiksel Progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

X-era Smart - Hizmetinizde!

X-era Smart - Hizmetinizde! Yeni Jenerasyon Premium Yüksek Çözünürlüklü Diagnostik Röntgen Sistemi X-era Smart - Hizmetinizde! 3 Yenilik Doğru teşhis için süper yüksek çözünürlükte klinik görüntü kalitesi Direkt CMOS sensör ve benzersiz

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ Makine si Sarf eme z l a M Kağıt Mürekke p Servis rça a Yedek P İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI : Rodin E6080UV Baskı Gen. / Uzunluk : 800mm X 550mm : 700

Detaylı

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(thermal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

Dijital (Sayısal) Fotogrametri

Dijital (Sayısal) Fotogrametri Dijital (Sayısal) Fotogrametri Dijital fotogrametri, cisimlere ait iki boyutlu görüntü ortamından üç boyutlu bilgi sağlayan, sayısal resim veya görüntü ile çalışan fotogrametri bilimidir. Girdi olarak

Detaylı