EXPO 2016 ANTALYA ALANI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EXPO 2016 ANTALYA ALANI"

Transkript

1 EXPO 2016 ANTALYA ALANI

2 ALAN GENEL GÖRÜNÜŞÜ OTOBÜS YOLCU BİNDİRME ALANI EXPO ORMANI OTOBÜS YOLCU İNDİRME ALANI ANA GİRİŞ TAKSİ DURAĞI BELEDİYE OTOBÜS DURAĞI KIR AKTİVİTE ALANI ÜLKE BAHÇELERİ RESTORAN-1 TIBBİ ve AROMATİK BAHÇESİ ENDEMİK GEOFİT EXPO TEPESİ TÜRKİYE BAHÇESİ BAHÇESİ BÜYÜK AMFİ BİYOÇEŞİTLİLİĞİ TİYATRO TEMA PARKURU EXPO KULESİ KONGRE MERKEZİ İÇ BAHÇELER ANA OTOPARK SUCUL YAĞMUR RESTORAN-2 ORMANLARI SERASI ÜLKE BAHÇELERİ ÇOCUK ADASI TARIM ve BİYOÇEŞİTLİLİK MÜZESİ OSMANLI BAHÇESİ YEŞİL KÖPRÜ KÜLTÜR ve SANAT SOKAĞI RESTORANLAR SOKAĞI (TÜRK EVLERİ) BİTKİSEL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SERGİ ALANI ŞAKAYIK TERASI KAKTÜS BAHÇESİ ve SUKKULENT İ KÜÇÜK AMFİ TİYATRO KURUMSAL BAHÇELER SANAT ve SERGİ BİNASI CAM KÖPRÜ VIP ve BASIN BİNASI YÖNETİM BİNASI ÇOCUKLAR için TEKNOLOJİ DÜNYASI SUCUL SAĞLIK MERKEZİ SU DEĞİRMENİ

3 EXPO (Uluslararası Sergi) Expo, "exposition" kelimesinin kısaltılmışı; Dünya Fuarı olarak da bilinen ve 19. yüzyılın ortalarından beri düzenlenen organizasyondur. Türkçe karşılığı "sergi"dir. Dünyanın en büyük kültür, tarih ve eğitim olimpiyatıdır. Olimpiyatlar ve Dünya Kupası ile karşılaştırıldığında, üzerine kurulduğu alanın boyutları, yapılan yatırımların hacmi ve ziyaretçi sayısı nedenleriyle daha görkemli bir organizasyon olup, dünyanın en büyük sosyal ve ekonomik etkinliği olarak kabul edilmektedir. A1 kategorisindeki Botanik Expo lar BIE (Uluslararası Sergiler Bürosu) ve AIPH in (Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği) ortak sorumluluğu altında düzenlenmektedir.

4 EXPO ların Bıraktığı Miras Örnekleri Eyfel Kulesi: 1889 Paris Crystal Palace: 1851 Londra Televizyon, telefon, telgraf, dikiş makinesi ilk defa EXPO larda lanse edilmiştir.

5 Kategori : A1 (En üst kategori) Tema : Çiçek ve Çocuk Alt-temalar : Tarih, Biyo-çeşitlilik, Sürdürülebilirlik, Yeşil Şehirler Slogan : Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya Sembol Çiçek: Şakayık (Paeonia turcica) Dönem : 23 Nisan 30 Ekim 2016 (191 gün)

6 CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİ

7 BAŞBAKANLIK GENELGESİ

8 EXPO 2016 Antalya EXPO 2016 Antalya da tüm dünya için yepyeni bir gelecek yeşerecek. Çiçeklerin güzel kokusu, çocukların cıvıl cıvıl sesi daha yeşil bir dünya umuduyla Antalya dan yükselecek. Ulusal ve uluslararası kongrelerin, panellerin, toplantıların ve seminerlerin organize edileceği EXPO 2016 Antalya da kültürel ve sanatsal etkinlikler de ziyaretçilerle buluşacak. 6 ay boyunca açık kalacak olan EXPO ya bugüne kadar EXPO lara yapılan en yüksek uluslararası katılım yerli-yabancı 8 milyon ziyaret hedefleniyor. EXPO 2016 Antalya, Aksu da dönüm alanda gerçekleşecek. Maskotlar Ece ve Efe misafirleri karşılayacak.

9 EXPO SERGİ ALANI İÇİNDEKİ BİRİMLER 1.Expo Kulesi 2.Expo Gölü 3.Expo Tepesi 4.Expo Ormanı 5.Ülke Bahçeleri 6.Büyük Amfi Tiyatro 7.Küçük Amfi Tiyatro 8.Biyoçeşitlilik Parkuru 9.Sanat Ve Sergi Binası 10.Çocuk Adası 11.Bilim Ve Teknoloji Merkezi 12.Su Değirmeni 13.Kültür ve Sanat Sokağı 14.Kongre Merkezi 15.Yeşil ve Cam Köprü 16.Şakayık Terası 17.Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesi 18.Yağmur Ormanları Serası 19.İç Mekan Bahçeleri ve Ofis Binaları 20.Restoranlar ve Yeme İçme Büfeleri

10 KATILIMCI ÜLKE FAALİYETLERİ Ülke tanıtımları Milli ve Özel Gün etkinlikleri Kültürel Etkinlikler Ülke mutfağı tanıtımları Hediyelik eşya satışı Ticari Görüşmeler (B2B) Üst Düzey Ziyaretler

11 EXPO KULESİ EXPO KULESİ (6.326 m2): Antalya Merkezde bulunan Hadrian Kapısı(Üç Kapılar) ve Palmiye formlarını içeren, Alanın batı tarafında ana giriş kapısının önünde bulunan Kule, 2 bodrum kat, zemin kat ve 17 kat olarak planlanmış olup, zemin üzerinde 100,7 m yüksekliğindedir. Toplamda 3 adet asansörle 21 kişi kapasiteyle tek seferde 63 kişi kuleye çıkış yapacaktır. En alt kottan en üst kota yürüyerek çıkan bir insanın toplamda 645 basamak çıkması gerekir. KULE ALTI YAPILAR (8.796 m2): Kule meydan altında tek katlı olarak planlanmış olup, restoranlar, hediyelik eşya dükkanları, süs ve bitki havuzu bulunmaktadır. Seyir teraslarında restoran hizmeti verilmeyecektir. Kulede akşamları ışık ve ses gösterileri yapılacaktır.

12 EXPO GÖLETİ Antalya Körfezinden esinlenerek yapılan gölde, gün içinde çeşitli saatlerde ses, ışık ve su gösterileri sergilenecektir. Toplam Alanı m2 olan göl m3 su almaktadır. Alanın doğu tarafındaki akarsu ile beslenmektedir, Göletin su akış yönü batıya doğrudur.

13 EXPO TEPESİ Alanın tamamını gören Expo tepesiyle, ziyaretçiler için eşsiz bir izleme noktası sunulmuştur. Expo Alanı deniz seviyesinden yaklaşık 9m yüksekliktedir. Expo Tepesi ise yaklaşık 25 metredir. Toros Dağlarında bulunan orman çeşitliliğini göstermek suretiyle biyo-çeşitlilik alt başlığını geliştirmektedir. Bu botanik alan Antalya nın yanında yer alan Toros Dağları Güney Yamaçlarındaki ormanları temsil etmektedir. Toros Dağları üç kuşak halinde gösterilmesi planlanmaktadır. Aşağı Akdeniz Kuşağı Orta Akdeniz Kuşağı Orman Çayırı ve Çalılıkları Kuşağı

14 EXPO ORMANI Toplam alanı metrekare olan Türkiye nin çeşitli ağaç ve bitki türlerinin bulunduğu Expo Ormanında çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak aktivitelerin yapılacağı Kır Aktivite alanları bulunmaktadır.

15 İÇ MEKAN BAHÇELERİ VE OFİS BİNALARI İç bahçe binaları EXPO alanının kuzey doğusunda 1000 m2 olmak üzere 3 adet iç mekan bahçesi bulunmaktadır. Her bir bahçe 20 şer m2 parsellere ayrılmıştır, katılımcı ülke taleplerine göre birleştirilebilecektir. Her ülke kendi sergi alanını Genel ve Özel Düzenlemelere uygun olarak planlayacaktır. Ajans ve katılımcı ülke temsilciliklerinin de kullanabileceği 20 m² den 60 m² ye kadar büyüklüklerde değişen 85 adet ofis odaları mevcut olacaktır.

16 KÜÇÜK AMFİ TİYATRO Alanın güneyinde 1600 m2 büyüklükte olup, 800 kişiyi alacak kapasitede planlanmıştır. Bu yapı içerisinde çocuklar için günde 3 seans gösteri yapılacaktır. Bu gösterileri çocuk tiyatroları, kukla şovları gibi etkinliklerden oluşacaktır.

17 KÜLTÜREL PROGRAMLAR Kongre Merkezi, Amfi tiyatrolar, Kır Aktivite Alanı, Çocuk Adası, Kültür ve Sanat Sokağı gibi alanlarda 30 binin üzerinde kültürel faaliyet yapılacaktır. Ulusal ve Uluslararası Konserler Dans gösterileri ve Müzikaller Çocuk Tiyatroları İnteraktif Çocuk Atölyeleri Milli Gün Etkinlikleri Ramazan Ayı Etkinlikleri Sergiler Lunapark, Sokak Eğlenceleri ve Geleneksel Çocuk Oyunları Ulusal ve Uluslararası Kongre ve Sempozyumlar

18 BÜYÜK AMFİ TİYATRO Büyük amfi, Alanın kuzeyinde ve 3000 m2 büyüklükte olup, 4930 kişiyi alacak kapasitede olacaktır. Bu yapıda konser, DJ performansları, sirk gösterileri gibi çeşitli büyük gösteriler yapılacak olup, günde 4 gösteri yapılması planlanmaktadır.

19 BİYOÇEŞİTLİLİK PARKURU Çocuk Adasının kuzeydoğusunda tek katlı olarak planlanmış olup, Türkiye de bulunan iklimleri temsilen; 80 m lik sıcak iklim (yarı acık), 50 m lik ılıman iklim (yarı acık) ve 50 m lik soğuk iklimde (kapalı) aralıksız yürüyüş yapılabilmesi için tasarlanmıştır. Ülkemiz, üç farklı bitki coğrafyası (İran-Turan, Akdeniz, Avrupa-Sibirya) bölgesinin kesiştiği bir yerdedir. Bu nedenle hem bitki çeşitliliği hem de endemik türler açısından son derece zengindir. Bu parkurda, uygun iklim koşulları oluşturularak Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi gibi Türkiye nin çeşitli bölgelerinden bitkiler sergilenecektir.

20 SANAT VE SERGİ BİNASI Alanın güneydoğusunda, etkinlikler ve sergiler için kullanılacak Sanat ve Sergi binası bulunmaktadır. Bu binalarda resim, heykel gibi galeriler kurulacaktır.

21 PLANLANAN KONGRE, SEMPOZYUM VE KONGRELER SEMPOZYUMLAR Sürdürülebilirlik: Tarımda ve Şehirde U. Y. Teknolojileri Yeşil Yapı Teknolojileri Su Tasarrufu Girişimleri ve Geliştirme Politikaları Kentsel Yeşil Alan Sistemleri KONGRELER Yenilebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Eko İnovasyon AIPH Yıllık Kongresi & Union Fleurs Sonbahar Toplantısı Çocuk: 21 YY Şehrinde Çocuk Olmak Yeşil Şehirler: Karbon Ayak İzi Eko İnovasyon Çözüm ve Stratejileri KONFERANSLAR AIPH Yeşil Şehirler Konferansı

22 ÇOCUK ADASI Expo alanının sol kısmında, ülke bahçelerinin yan tarafında çocukların eğlenip vakit geçirebilmesi için bir Çocuk Adası kurulmuştur. Motor becerilerini geliştirmeye yönelik 150 farklı oturum düzenlenecek. Aynı anda birer saatlik 30 ar kişi kapasiteli 10 atölye uygulaması olacak. Atölye uygulamaları rezervasyonsuz ve ücretsiz olacak. Yeraltı, sualtı, gökyüzü ve botanik konseptleri vurgulanacak. Çocukların hem öğrenmesi, hem de eğlenmesi sağlanacak.

23 SU DEĞİRMENİ Bu yapı Bilim ve Teknoloji Merkezi nin ihtiyaç duyduğu enerjinin bir kısmını karşılayacaktır. Çevresindeki rüzgar gülleriyle birlikte saatte 150 kwatt enerji üretebilen yapı, yeşil enerji kaynaklarının önem kazandığı günümüzde gelecek kuşaklara bu bilincin kazandırılması için ışık olacaktır.

24 YEME İÇME YERLERİ Food Court binanın zemin ve çatı katından oluşan tek katlı bir yapıdır. Sergi alanında toplam 5 adet Food court ve 13 adet kiosk bulunmaktadır.

25 RESTORANLAR SOKAĞI Türkiye nin 7 coğrafi bölgesinin mimari özelliklerini yansıtan 7 ayrı ev planlanmış olup, bu evlerde bölgelere ait yemek kültürlerinin sunulacağı restoranlar bulunmaktadır. Bu evler temsil ettikleri şehir ve bölge olarak Antalya, İstanbul, Bodrum, Diyarbakır, Konya, Erzurum ve Trabzon olarak yapılmıştır. Ülkemizi ve kültürümüzü dünyaya tanıtmak için büyük önem teşkil etmektedir.

26 Ana Salon Kapasitesi: 5000 Kişi KONGRE MERKEZİ Toplam 13 adet salon olarak tasarlanmıştır. Ana salon ve yan salonlar ile birlikte toplam kapasite 6243 kişidir. 225 m² ve 270 m² lik iki adet kafeterya ile 300 kişi kapasiteli restoran bulunacaktır. Türkiye nin en büyük kongre merkezleri arasına girmiş olan yapı, EXPO süresince bir çok panel, seminer, kongre ve fuara ev sahipliği yapacaktır.

27 YEŞİL VE CAM KÖPRÜ Köprüler, EXPO Gölü üzerinden alanın çeşitli yerlerine ulaşımı sağlayacaktır.

28 ŞAKAYIK TERASI EXPO Gölü kıyı yapılarından olan Şakayık Terası, Sembol Çiçek Şakayık formundadır.

29 TARIM VE BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK MÜZESİ Müze 5 buğday tanesi görünümünde dizayn edilmiştir. Buğday tanelerinin her biri farklı bir sergi içermektedir. Bu sergiler; Yerleşik hayatın doğuşu Bereketli Hilal Biyoçeşitlilik Sürdürülebilirlik Gelecek için tarım Başlıkları altında incelenmektedir. Yapı içerisindeki tüm sergiler etkileşimli olacak ve ziyaretçiler interaktif katılımda bulunacaklardır.

30 ÇOCUK BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ Bilim ve Teknoloji Merkezi içerisinde 139 oyun konsolu, 20 tane sanal gerçeklik gözlüğü, çeşitli kimya ve robot atölyeleri, laboratuvarlar, uzay simülatörü, mars kolonisi kampı, planeteryum gibi bir çok yapı bulunmaktadır. Çocuklar bu yapılar içerisinde katılımda bulunarak interaktif bir öğrenme içerisine girecektir. Başlı başına bir eğitim ve bilim yuvası olan yapıyı çocuklarımızın mutlaka ziyaret etmesi gerekmektedir.

31 BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ

32 BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ

33 YAĞMUR ORMANLARI SERASI Özel bir havalandırma sistemi içeren yapıda yağmur ormanlarının iklimi ve bitkisiyle ziyaretçilerimize eşsiz bir tecrübe yaşatacaktır. Spital rampası sayesinde yapının hangi noktasında bulunursa bulunsun ziyaretçiler tüm bitkileri görme fırsatına sahip olacaktır.

34 EXPO ALAN ROTALARI

35 OTOBÜS YOLCU BİNDİRME ALANI KIR AKTİVİTE ALANI EXPO ORMANI ÜLKE BAHÇELERİ RESTORAN-1 OTOBÜS YOLCU İNDİRME ALANI TIBBİ ve AROMATİK BAHÇESİ ENDEMİK GEOFİT EXPO TEPESİ TÜRKİYE BAHÇESİ BAHÇESİ BÜYÜK AMFİ BİYOÇEŞİTLİLİĞİ TİYATRO TEMA PARKURU ANA GİRİŞ EXPO KULESİ BELEDİYE OTOBÜS TAKSİ DURAĞI DURAĞI KONGRE MERKEZİ İÇ BAHÇELER ANA OTOPARK SUCUL YAĞMUR RESTORAN-2 ORMANLARI SERASI ÜLKE BAHÇELERİ ÇOCUK ADASI TARIM ve BİYOÇEŞİTLİLİK MÜZESİ OSMANLI BAHÇESİ YEŞİL KÖPRÜ KÜLTÜR ve SANAT SOKAĞI RESTORANLAR SOKAĞI (TÜRK EVLERİ) BİTKİSEL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SERGİ ALANI ŞAKAYIK TERASI KAKTÜS BAHÇESİ ve SUKKULENT İ KÜÇÜK AMFİ TİYATRO KURUMSAL BAHÇELER SANAT ve SERGİ BİNASI CAM KÖPRÜ VIP ve BASIN BİNASI YÖNETİM BİNASI ÇOCUKLAR için TEKNOLOJİ DÜNYASI SUCUL SAĞLIK MERKEZİ SU DEĞİRMENİ Expo Kulesi Bilim ve Teknoloji Merkezi Su Değirmeni Sucul Bitkiler Cam Köprü Şakayık Terası Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesi Ülke Bahçeleri Yağmur Ormanları Serası Çocuk Adası Biyoçeşitlilik Parkuru Endemik Bitkiler Bahçesi Mesafe:6.5 km. Tahmini süre: 6 saat

36 OTOBÜS YOLCU BİNDİRME ALANI KIR AKTİVİTE ALANI EXPO ORMANI ÜLKE BAHÇELERİ RESTORAN-1 OTOBÜS YOLCU İNDİRME ALANI TIBBİ ve AROMATİK BAHÇESİ ENDEMİK GEOFİT EXPO TEPESİ TÜRKİYE BAHÇESİ BAHÇESİ BÜYÜK AMFİ BİYOÇEŞİTLİLİĞİ TİYATRO TEMA PARKURU ANA GİRİŞ EXPO KULESİ BELEDİYE OTOBÜS TAKSİ DURAĞI DURAĞI KONGRE MERKEZİ İÇ BAHÇELER ANA OTOPARK SUCUL YAĞMUR RESTORAN-2 ORMANLARI SERASI ÜLKE BAHÇELERİ ÇOCUK ADASI TARIM ve BİYOÇEŞİTLİLİK MÜZESİ OSMANLI BAHÇESİ YEŞİL KÖPRÜ KÜLTÜR ve SANAT SOKAĞI RESTORANLAR SOKAĞI (TÜRK EVLERİ) BİTKİSEL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SERGİ ALANI ŞAKAYIK TERASI KAKTÜS BAHÇESİ ve SUKKULENT İ KÜÇÜK AMFİ TİYATRO KURUMSAL BAHÇELER SANAT ve SERGİ BİNASI CAM KÖPRÜ VIP ve BASIN BİNASI YÖNETİM BİNASI ÇOCUKLAR için TEKNOLOJİ DÜNYASI SUCUL SAĞLIK MERKEZİ SU DEĞİRMENİ Expo Kulesi Bilim ve Teknoloji Merkezi Su Değirmeni Sucul Bitkiler Cam Köprü Şakayık Terası Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesi Ülke Bahçeleri Yağmur Ormanları Serası Çocuk Adası Biyoçeşitlilik Parkuru Endemik Bitkiler Bahçesi Mesafe:6.5 km. Tahmini süre: 6 saat

37 OTOBÜS YOLCU BİNDİRME ALANI KIR AKTİVİTE ALANI EXPO ORMANI ÜLKE BAHÇELERİ RESTORAN-1 OTOBÜS YOLCU İNDİRME ALANI TIBBİ ve AROMATİK BAHÇESİ ENDEMİK GEOFİT EXPO TEPESİ TÜRKİYE BAHÇESİ BAHÇESİ BÜYÜK AMFİ BİYOÇEŞİTLİLİĞİ TİYATRO TEMA PARKURU ANA GİRİŞ EXPO KULESİ BELEDİYE OTOBÜS TAKSİ DURAĞI DURAĞI KONGRE MERKEZİ İÇ BAHÇELER ANA OTOPARK SUCUL YAĞMUR RESTORAN-2 ORMANLARI SERASI ÜLKE BAHÇELERİ ÇOCUK ADASI TARIM ve BİYOÇEŞİTLİLİK MÜZESİ OSMANLI BAHÇESİ YEŞİL KÖPRÜ KÜLTÜR ve SANAT SOKAĞI RESTORANLAR SOKAĞI (TÜRK EVLERİ) BİTKİSEL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SERGİ ALANI ŞAKAYIK TERASI KAKTÜS BAHÇESİ ve SUKKULENT İ KÜÇÜK AMFİ TİYATRO KURUMSAL BAHÇELER SANAT ve SERGİ BİNASI CAM KÖPRÜ VIP ve BASIN BİNASI YÖNETİM BİNASI ÇOCUKLAR için TEKNOLOJİ DÜNYASI SUCUL SAĞLIK MERKEZİ SU DEĞİRMENİ Expo Kulesi Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesi Ülke Bahçeleri Yağmur Ormanları Serası Çocuk Adası Biyoçeşitlilik Parkuru Endemik Bitkiler Bahçesi Mesafe:4 km. Tahmini süre:3 saat

38 OTOBÜS YOLCU BİNDİRME ALANI KIR AKTİVİTE ALANI EXPO ORMANI ÜLKE BAHÇELERİ RESTORAN-1 OTOBÜS YOLCU İNDİRME ALANI TIBBİ ve AROMATİK BAHÇESİ ENDEMİK GEOFİT EXPO TEPESİ TÜRKİYE BAHÇESİ BAHÇESİ BÜYÜK AMFİ BİYOÇEŞİTLİLİĞİ TİYATRO TEMA PARKURU ANA GİRİŞ EXPO KULESİ BELEDİYE OTOBÜS TAKSİ DURAĞI DURAĞI KONGRE MERKEZİ İÇ BAHÇELER ANA OTOPARK SUCUL YAĞMUR RESTORAN-2 ORMANLARI SERASI ÜLKE BAHÇELERİ ÇOCUK ADASI TARIM ve BİYOÇEŞİTLİLİK MÜZESİ OSMANLI BAHÇESİ YEŞİL KÖPRÜ KÜLTÜR ve SANAT SOKAĞI RESTORANLAR SOKAĞI (TÜRK EVLERİ) BİTKİSEL ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ SERGİ ALANI ŞAKAYIK TERASI KAKTÜS BAHÇESİ ve SUKKULENT İ KÜÇÜK AMFİ TİYATRO KURUMSAL BAHÇELER SANAT ve SERGİ BİNASI CAM KÖPRÜ VIP ve BASIN BİNASI YÖNETİM BİNASI ÇOCUKLAR için TEKNOLOJİ DÜNYASI SUCUL SAĞLIK MERKEZİ SU DEĞİRMENİ Expo Kulesi Bilim ve Teknoloji Merkezi Su Değirmeni Cam Köprü Şakayık Terası Tarım ve Biyoçeşitlilik Müzesi Çocuk Adası Biyoçeşitlilik Parkuru Mesafe:4 km. Tahmini süre:3 saat

39 EL ELE EXPO YA Teşekkür ederiz

EXPO 2016 ANTALYA KASIM 2013

EXPO 2016 ANTALYA KASIM 2013 EXPO 2016 ANTALYA KASIM 2013 4 5 6 1 2 3 EXPO LAR EXPO LARIN FAYDALARI EXPO 2016 ANTALYA EVRENSEL BOTANİK SERGİSİ BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI AJANS FAALİYETLERİ EXPO LAR EXPO 2016 ANTALYA EXPO Nedir? Dünya

Detaylı

GİRİŞ. EXPO LAR Dünya EXPO ları Botanik EXPO ları. EXPO 2016 ANTALYA EXPO 2016 Antalya nın Kente Kazandıracakları

GİRİŞ. EXPO LAR Dünya EXPO ları Botanik EXPO ları. EXPO 2016 ANTALYA EXPO 2016 Antalya nın Kente Kazandıracakları SPONSORLUK DOSYASI İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ 2 3 4 5 6 EXPO LAR Dünya EXPO ları Botanik EXPO ları EXPO 2016 ANTALYA EXPO 2016 Antalya nın Kente Kazandıracakları SPONSORLUK VE GETİRİLERİ Turizm Kenti Antalya

Detaylı

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA kasım 2016 17. SAYI EXPO 2016 ANTALYA Dünya nın en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Expo Fuarı ü l k e m i z d e i l k d e f a 23 Nisan 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Çiçek ve Çocuk temasıyla

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

ANTALYA DA DÜZENLENİYOR

ANTALYA DA DÜZENLENİYOR Dünya Botanik EXPO su ve ÇOCUK ÇİÇEK temasıyla 2016 da ANTALYA DA DÜZENLENİYOR 28 Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Dünya Botanik EXPO suna 2016 yılında Antalya ev sahipliği

Detaylı

Ticaret Merkezi Referanslarımız

Ticaret Merkezi Referanslarımız Proje Adı Şehri CNR Fuar Alanı (Hall 2-3-4-5-6-7-8 ) İstanbul STANDALONE/EY2400 32 900 CNR Fuar Alanı (Hall 9/10) İstanbul STANDALONE/EY2400 22 750 Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Kayseri STANDALONE/EY3600

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ

ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ ATATÜRK KONGRE KÜLTÜR MERKEZİ MERİNOS AKKM Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Bursa Türkiye Bursa Büyükşehir Belediyesi tarfından yaptırılan Atatürk Kongre Kültür

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

MEKANSAL BIR SENTEZ: TÜRKIYE. Türkiye nin İklim Elemanları Türkiye de İklim Çeşitleri

MEKANSAL BIR SENTEZ: TÜRKIYE. Türkiye nin İklim Elemanları Türkiye de İklim Çeşitleri MEKANSAL BIR SENTEZ: TÜRKIYE Türkiye nin İklim Elemanları Türkiye de İklim Çeşitleri Türkiye de Sıcaklık Türkiye de Yıllık Ortalama Sıcaklık Dağılışı Türkiye haritası incelendiğinde Yükseltiye bağlı olarak

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

Yusuf GÜRSOY. 27 Temmuz 2015 ANTALYA

Yusuf GÜRSOY. 27 Temmuz 2015 ANTALYA Yusuf GÜRSOY 27 Temmuz 2015 ANTALYA Radyo Şakayık: EXPO 2016, ÇOCUKLARIN KENDİLERİNİN HAZIRLAYIP SUNACAĞI BİR RADYO PROJESİDİR PROJENİN AMACI Geleceğin sahibi olan çocuklara; Çiçek ve Çocuk temalı EXPO

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI Birleşim 1 0. ' Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi Zafer YÖRÜK Bekir DİKMEN Arzu YILDIRIM Oturum 1. Karar Tarİ.hİ: Saati 02/10/2018-14:00

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

YENİ ŞEHİR ARNAVUTKÖY / 2. İSTANBUL. Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin

YENİ ŞEHİR ARNAVUTKÖY / 2. İSTANBUL. Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin Daha İyi Bir Gelecek İçin Bugün`den Harekete Geçin İstanbul'dan yeni bir şehir doğuyor. Proje alanı büyüklügü 453 milyon metrelik bölgeye 7 milyonluk nüfusun yaşayacağı Yeni Şehir, 2. İstanbul planlanıyor.

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ

1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ 1) ATAŞEHİR KONGRE MERKEZİ PROJESİ PARSEL ALANI : 15.225 m² OTOPARK TABAN OTURUMU : 13.342 m² KONGRE MERKEZİ TABAN OTURUMU : 6764 m² YAPI İNŞAAT ALANI : 61.706 m² PROJENİN AMACI: İstanbul un 2010 Kültür

Detaylı

Düzce ve Batı Karadeniz Bölgesindeki Endemik ve Nadir Bitki Taksonlarının Ex-situ Korunması Amacıyla

Düzce ve Batı Karadeniz Bölgesindeki Endemik ve Nadir Bitki Taksonlarının Ex-situ Korunması Amacıyla Düzce ve Batı Karadeniz Bölgesindeki Endemik ve Nadir Bitki Taksonlarının Ex-situ Korunması Amacıyla Küçük Ölçekli Botanik Bahçesi Oluşturulması ve Süs Bitkisi Olarak Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi

Detaylı

ONE & ORTAKÖY PROJESİ NDE KİRALIK OFİS ALANI. Zemin kat brüt alan 511 m2 Bodrum kat brüt alan 1.098 m2 Toplam brüt 1.

ONE & ORTAKÖY PROJESİ NDE KİRALIK OFİS ALANI. Zemin kat brüt alan 511 m2 Bodrum kat brüt alan 1.098 m2 Toplam brüt 1. One & Ortaköy İstanbul Ortaköy de mixed-use bir projedir. Proje bir konut ve öğrenci yurdundan oluşmaktadır. Bir tepenin yanında konumlanmış olan yapılar bölgenin modernizasyonu açısından ikonik bir önem

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı

YAZ 2015 SAYI: 305. şehir tanıtımı YAZ 2015 SAYI: 305 58 59 şehir tanıtımı Çin in fuar şehri: Guangzhou GUANGZHOU, ZİYARETÇİLERİNE HEM TİCARET HEM ZİYARET İMKANLARINI BİR ARADA SUNUYOR. BAŞAR KURTBAYRAM TUR REHBERİ şehir tanıtımı 60 61

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU

YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU Rev. 2 YAPILARDA ELEKTRİK PROJESİ ASGARİ BİRİM ÜCRETLERİ TABLOSU Cetvel PH-1 KISIM I : YAPI İÇİ ELEKTRİK PROJELERİ ( TL/ ) 0-199 200-399 400-599 600-799 800-999 1000-1199 1200-1399 1 Kültür ve Kongre Merkezleri

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Örnek Proje Hamitler Doğal Yaşam Parkı

Örnek Proje Hamitler Doğal Yaşam Parkı Örnek Proje Hamitler Doğal Yaşam Parkı www.belentepe.org Nasıl Başladı? Bağlı olduğumuz Bursa Osmangazi Belediyesi yöneticileri çiftliğimizi ziyaret etti, çalışmalarımızı değerli buldu ve şehirde benzer

Detaylı

EDİRNE UZUNKÖPRÜ DOĞAL ORTAMI TEMİZ HAVASI İLE SÜPER BİR YAŞAM BURADA UZUNKÖPRÜ DE. MÜSTAKİL TAPULU İMARLI ARSA SATIŞI İSTER YATIRIM YAPIN KAZANIN

EDİRNE UZUNKÖPRÜ DOĞAL ORTAMI TEMİZ HAVASI İLE SÜPER BİR YAŞAM BURADA UZUNKÖPRÜ DE. MÜSTAKİL TAPULU İMARLI ARSA SATIŞI İSTER YATIRIM YAPIN KAZANIN EDİRNE UZUNKÖPRÜ MÜSTAKİL TAPULU İMARLI ARSA SATIŞI Yunanistan sınırına 6 kilometre uzaklıkta yer alan Edirne nin Uzunköprü ilçesi, Osmanlı İmparatorluğu nun Trakya daki ilk yerleşimlerinden biri. Ergene

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK EĞİTİM SANAT MERKEZİ VE PARKI PROJESİ İHTİYAÇ PROGRAMI Gaziantep te çocukların güvenli ve öğrenme süreçlerini destekleyici zengin uyarıcıların olduğu çevre koşulları ile yaşam deneyimlerini

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

1. GENEL BİLGİLER. Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Güz Yarıyılı MİM Mimari Proje 3-4 ÇOCUK ADASI TASARIMI

1. GENEL BİLGİLER. Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Güz Yarıyılı MİM Mimari Proje 3-4 ÇOCUK ADASI TASARIMI Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. GENEL BİLGİLER Proje yürütücüleri: Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YEĞİN Dr. Öğr. Üyesi Özlem ŞENYİĞİT Öğr. Gör. Dr. Ahmet KOÇHAN Öğr. Gör. Tolga UZUN Arş. Gör. Dr. Kasım

Detaylı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Bursa Türkiye

Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Bursa Türkiye Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Bursa Türkiye Bursa Büyükşehir Belediyesi tarfından yaptırılan Atatürk Kongre Kültür Merkezi, T.C. Başbakanı Sayın Recep Tayyip

Detaylı

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ www.kayiplaza.com BURÇEV İnşaat Bilecik te yatırımınıza değer katıyor... Bilecik te Bilecik marka şehir oluyor,

Detaylı

BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR.

BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR. BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR. Size MARKANIZ İÇİN YEPYENİ BİR ALAN Öneriyoruz 01 İzmir in nefes alış verişi 02 03 İzmir Terrase ı sever... İzmir de hayat terasda geçer. Teras; İzmirli için yaşam alanlarının

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Planlanan Tarihler: 7-15 Mayıs 2016 (2016 da Festival in ilki gerçekleşecek olup, bundan sonraki senelerde geleneksel hale getirilecektir.

Planlanan Tarihler: 7-15 Mayıs 2016 (2016 da Festival in ilki gerçekleşecek olup, bundan sonraki senelerde geleneksel hale getirilecektir. Projenin Adı: Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali, Beşiktaşlılara ve hatta tüm İstanbullulara şehrin merkezinde rahatlama ve nefes alma imkânı sağlayacak,

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

YABANI MEYVELER ve KULLANıM ALANLARı. Araş. Gör. Dr. Mehmet Ramazan BOZHÜYÜK

YABANI MEYVELER ve KULLANıM ALANLARı. Araş. Gör. Dr. Mehmet Ramazan BOZHÜYÜK YABANI MEYVELER ve KULLANıM ALANLARı Araş. Gör. Dr. Mehmet Ramazan BOZHÜYÜK Dünyada kültüre alınıp yetiştirilmekte olan 138 meyve türünden, yaklaşık 16'sı subtropik meyve türü olan 75'e yakın tür ülkemizde

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

KENT TARİHİ VE TANITIMI DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Dr. Evren Dayar

KENT TARİHİ VE TANITIMI DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Dr. Evren Dayar KENT TARİHİ VE TANITIMI DAİRESİ BAŞKANLIĞI Dr. Evren Dayar ABB MÜZE VE KÜTÜPHANELERİ ANTALYA OYUNCAK MÜZESİ Müzede 1860 lardan 1970 li yıllara kadar üretilmiş yaklaşık 3.000 oyuncak sergileniyor. ABB MÜZE

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür.

Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür. Bu arazi Çelikler Ltd. mülküdür. LEED GOLD sertifikasına aday... Premier Kampüs Ofis te; yeşil alana ayrılan bölümler, ısıtma-soğutma konusundaki efektif çözümler ve kullanılan malzemelerle çevreye ve

Detaylı

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE 17. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

FİZİKSEL AKTİVİTE VE AKTİF YAŞAMIN DESTEKLENMESİ

FİZİKSEL AKTİVİTE VE AKTİF YAŞAMIN DESTEKLENMESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ FİZİKSEL AKTİVİTE VE AKTİF YAŞAMIN DESTEKLENMESİ BURSA KENTİ VE PASİF YEŞİL ALANLARIN AKTİF KULLANIM MEKANLARINA DÖNÜŞTÜRÜLMESİ A.Nalan FİDAN Bursa

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

BÖLÜMLERİ: - 1. Adana Bölümü - 2. Antalya Bölümü YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ: AKDENİZ BÖLGESİ KONUMU, SINIRLARI VE KOMŞULARI: Akdeniz Bölgesi

BÖLÜMLERİ: - 1. Adana Bölümü - 2. Antalya Bölümü YERYÜZÜ ŞEKİLLERİ: AKDENİZ BÖLGESİ KONUMU, SINIRLARI VE KOMŞULARI: Akdeniz Bölgesi AKDENİZ BÖLGESİ KONUMU, SINIRLARI VE KOMŞULARI: Bölge yurdumuzun güneyinde, Akdeniz boyunca bir şerit halinde uzanır. Komşuları Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgeleri, Suriye, Kıbrıs

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA 15-19 Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye

Detaylı

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK.

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF 16 Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler Ortak Aktivite İstanbul, TÜRKİYE IFIA 2. IFIA DÜNYA KONGRESi 04 Mart 2016 03-06 Mart 2016 İstanbul, TÜRKİYE İstanbul Kongre

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÇÖLLEŞME İLE MÜCADELE SÖZLEŞMESİ 12. TARAFLAR KONFERANSI (COP12) EKİM 2015 TARİHLERİNDE ANKARA DA YAPILACAKTIR.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÇÖLLEŞME İLE MÜCADELE SÖZLEŞMESİ 12. TARAFLAR KONFERANSI (COP12) EKİM 2015 TARİHLERİNDE ANKARA DA YAPILACAKTIR. [ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER ÇÖLLEŞME İLE MÜCADELE SÖZLEŞMESİ 12. TARAFLAR KONFERANSI (COP12) 12-23 EKİM 2015 TARİHLERİNDE ANKARA DA YAPILACAKTIR. [ Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele 12. Taraflar Konferansı

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK

DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK DOĞAKA 2014 SIAL MIDDLE EAST GIDA FUARI HAZIRLIK Ajansımız 13/08/2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ve 2014 Yılı Çalışma Programı doğrultusunda, bir yurtdışı

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, yüksek tavanlı düz ayak 300 m2 büyüklüğünde geniş iç mekanı, sade mimarisi, asırlık bir ormana bakan manzaralı bahçe terası, kurulu sahnesi, sabit ses ve görüntü sistemi

Detaylı

COĞRAFİ KONUM ÖZEL KONUM TÜRKİYE'NİN ÖZEL KONUMU VE SONUÇLARI

COĞRAFİ KONUM ÖZEL KONUM TÜRKİYE'NİN ÖZEL KONUMU VE SONUÇLARI COĞRAFİ KONUM Herhangi bir noktanın dünya üzerinde kapladığı alana coğrafi konum denir. Özel ve matematik konum diye ikiye ayrılır. Bir ülkenin coğrafi konumu, o ülkenin tabii, beşeri ve ekonomik özelliklerini

Detaylı

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü) BİRİM FAALİYET RAPORU Manisa / 2019 1 İ Ç İ N D E K İ L E R I. GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon...

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

BALIKESİR İLİ BANDIRMA İLÇESİ SUNULLAH MAHALLESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 19M

BALIKESİR İLİ BANDIRMA İLÇESİ SUNULLAH MAHALLESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 19M BALIKESİR İLİ BANDIRMA İLÇESİ SUNULLAH MAHALLESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 723 ADA 337 PARSEL (ESKİ 723 ADA 336-164 PARSEL) 1/5000 19M 2016 1 2 1. Planlama Alanı Tanımı Planlama alanı

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI 2017 İZMİR FUARCILIĞINA GENEL BAKIŞ VE 2016 TÜRKİYE FUAR İSTATİSTİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği ARALIK 2016 Genel Bilgiler

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3805 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Stresa Stresa Satılık tarihi villa Büyük bir park ile çevrili bu

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Gezdikçe Gördükçe BD TEMMUZ İzlen Şen Toker. Güzel ağaç adlı masal kasabası. lberobello

Gezdikçe Gördükçe BD TEMMUZ İzlen Şen Toker. Güzel ağaç adlı masal kasabası. lberobello A Gezdikçe Gördükçe İzlen Şen Toker Güzel ağaç adlı masal kasabası lberobello 96 Alberobello nun dar sokaklarında trulli denilen evlerin arasında yürürken resimli bir masal kitabı sayfalarının içindeymişim

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL

ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL ANKARA DOĞAL ELEKTRĠK ÜRETĠM VE TĠCARET A.ġ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DENĠZLĠ ĠLĠ, SARAYKÖY ĠLÇESĠ, TURAN MAHALLESĠ 571 ADA 1 PARSEL 1. Genel Özellikler Denizli ili, Sarayköy ilçesi, Turan mahallesi 571 ada 1 parselde

Detaylı

W O W I S T A N B U L H O T E L & C O N V E N T I O N C E N T E R FACT SHEET

W O W I S T A N B U L H O T E L & C O N V E N T I O N C E N T E R FACT SHEET WO W I S TA N B U L H OT E L & C O N V E N T I O N C E N T E R WOW KONGRE MERKEZİ Adres : WOW Convention Center Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR BİLİM ve TEKNOLOJİ FUARI 11-14 Ekim 2018, BURSA Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi B l m Sektöründek Yen l kler ARGE www.kosgeb.gov.tr Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi info@merinosakkm.com

Detaylı

KLÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MİMARİ PROJE VI

KLÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MİMARİ PROJE VI KLÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI MİMARİ PROJE VI KONU YER PROGRAM KAPASİTE : ÇOK AMAÇLI KAPALI SPOR SALONU KOMPLEKSİ : Rumelihisarı mahallesi, 2012 ada,

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km

Ankara - Amasra. Sapanca - Amasra. İstanbul - Amasra. Amasra. 3 saat 330 km. Amasra. Amasra. 35 dk 350 km. 4 saat 430 km 3 saat 325 km HEMEN TESLİM Ankara - Amasra Amasra 3 saat 330 km İstanbul - Amasra Sapanca - Amasra Amasra Amasra 35 dk 350 km 4 saat 430 km 3 saat 325 km 2 3 E F B C D A İki adalı, iki koylu, beş tepeli bir yarımadadan

Detaylı

S C.F.

S C.F. Rif. 3549 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 Roma Merkezi Roma'da satılık olağanüstü çatı katı Roma'nın tarihi

Detaylı

COĞRAFİ YAPISI VE İKLİMİ:

COĞRAFİ YAPISI VE İKLİMİ: TARİHİ : Batı Toroslar ın zirvesinde 1288 yılında kurulan Akseki İlçesi nin tarihi, Roma İmparatorluğu dönemlerine kadar uzanmaktadır. O devirlerde Marla ( Marulya) gibi isimlerle adlandırılan İlçe, 1872

Detaylı

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ALMANCA VE FRANSIZCA DĠL KURSLARI Avrupa'nın bir çok farklı dil konuşulan ülkesi Ġsviçre'de Almanca veya Fransızca dillerinden bir tanesini öğrenmeniz mümkündür. Kış sporlarının

Detaylı

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1)

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1) OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER (Ek 1) 1 OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER Çağımızda eğitim ve

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

hizmet sınıfı, alt grupları

hizmet sınıfı, alt grupları PEYZAJ MİMARLIĞI PROJE/PLANLAMA YAKLAŞIK UYGULAMA MALİYETİ T.M.M.O.B. PEYZAJ MİMARLARI ODASI PEYZAJ MİMARLIĞI PROJE / PLANLAMA HİZMET SINIFLARINA GÖRE BİRİM (m²), YAKLAŞIK UYGULAMA MALİYETLERİ (YUM m²/ytl)

Detaylı

GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ

GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ GÖLBAŞI BELEDİYESİ PROJELERİMİZ 2016-2017 > MEVLANA SPOR MERKEZİ > SEĞMENLER PAZAR YERİ > ŞEHIR PARKI > MOGAN GÖLÜ > EYMIR MAHALLESİ SOSYAL TESİSİ > SEMT SAHALARI > KÜLTÜR MERKEZLERİ > CEPHE YENİLEME >

Detaylı

AVRUPA MİRAS GÜNLERİ. Umut Özdemir. Kültür ve Turizm Uzmanı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı

AVRUPA MİRAS GÜNLERİ. Umut Özdemir. Kültür ve Turizm Uzmanı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı AVRUPA MİRAS GÜNLERİ Umut Özdemir Kültür ve Turizm Uzmanı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Avrupa Miras Günleri fikri Fransa da 1984 yılında başlatılan Kapıları Açık Anıtlar tasarısının tüm Avrupa ya yayılmasının

Detaylı

İşyeri Mağazalar Teras Café Bar & Restaurant. Studio Home Ofisler

İşyeri Mağazalar Teras Café Bar & Restaurant. Studio Home Ofisler Teras Kat Studio Home Ofisler İşyeri Mağazalar Teras Café Bar & Restaurant Yepyeni bir tasarım ile Flats - Home ofis`ler Ege ve Akdeniz`in Esintisi & Özel Shops Varoluş Biçimi; Alışılmış Çarşı ve Avm standartların

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

KRUVAZİYER TURİZMİ ve DESTİNASYONA KATKISI. Erkunt Öner 2012

KRUVAZİYER TURİZMİ ve DESTİNASYONA KATKISI. Erkunt Öner 2012 KRUVAZİYER TURİZMİ ve DESTİNASYONA KATKISI Erkunt Öner 2012 1 1. Kruvaziyer Endüstrisinin Gelişimi Global olarak kruvaziyer endüstrisi, son 5 yılda turizmin en fazla büyüme gösteren alanı olmuştur. Yapılan

Detaylı