Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""

Transkript

1 ISPANYA 2015

2 MARFIL TRAVEL DMC olarak Ispanya da 35 yıldan fazla bir tecrübeye sahiptir. İşimize olan tutkumuz, hergün bu coşkumuzu yenilememizi sağlar. Bu da bizlere misafirlerimize tatilleri boyunca mükemmel bir deneyim garantisi verebilmemizi mümkün kılar. Ciddiyet ve profesyonellik en başta gelen değerlerimizdendir. Biliyoruz ki en iyi reklamımız, müşterilerimizin olumlu deneyimlerini ve memnuniyetlerini çevreleri ile paylaşmasıdır. Kaynaklarımız: Sektörde uzun yıllar boyunca deneyimli bir ekip ve de son teknolojinin hızlı ve doğru yönetimi (web, xml bağlantısı, ssl, B2B,). Faaliyet alanlarımız: Incentive Grupları Kültür Turları ( Grup / Özel) Müze Girişleri, Profesyonel Rehberlik, Asistanlık Servisleri Taşıma Hizmetleri ( transferler, turlar ) grup/özel Otel Rezervasyonları ( Tatil / İş gezileri) B2B Shop Turları Faaliyet Bölgelerimiz: Tüm Ispanya ana karada faaliyet de bulunmak ile birlikte özellikle Barselona ve Madrid şehirlerinde ki servislere yoğunlaşmış bulunmaktayız. Marfil Travel sizlerin özel talepleri doğrultusunda her türlü seyahat programınızı profesyonellik ile planlar.talepleriniz doğrultusunda size hitap edecek en özel programları titizlik ile seçerek memnuniyetinizi garanti eder. Veya, halihazırda düzenlemekte olduğumuz şu turlarımızı da ilginize sunarız: Klasik Ispanya (Endülüs); Üç Başkent (Barselona Valensiya Madrid), özellikle çocuklu aileler için Kültür ve Relax Turları Akdeniz in farklı ülkelerini keşif imkanı (Ispanya-Portekiz) Sizin ile en kısa zamanda buluşmak için sabırsızlanıyoruz

3 3 CAPITALS Gidiş/Dönüş Barselona, 8 gün 1. - ZARAGOZA- -TOLEDO VALENSIYA- Costa Daurada 6. TARRAGONA 7. - FIGUERAS, GIRONA- 8. Program Oda/Kahvaltı Barselona havalimanına varış. Otele transfer. Konaklama otelde. Kahvaltı. Montjuic ve Gothik Semti ni de içeren Panoramik Barselona Şehir Turu. Madrid e depar, yol güzergahımızda bulunan Zaragoza ya uğrayarak tarihi şehir merkezi ve Virgin Pilar Katedrali ziyareti. Madrid e varış. Otelde konaklama. Kahvaltı. Madrid Panoramik Şehir Turu. Öğleden sonra ekstra Toledo Şehir Turu Katedral, müze, Santo Tome Şapeli, El Greco nun başyapıtı olan Burial of Count Orgaz" ziyareti. Madrid e dönüş. Prado Müzesi ziyareti için serbest zaman (Giriş ekstra) Kahvaltı. Isteyen misafirlerimiz, Escorial da ki dünyanın sekizinci harikası olarak ta adlandırılan 16.yüzyılın tek saray manastır kompleksi olan II.Filip in Kraliyet Sarayı nı ziyaret edebilirler. (Ekstra). Madrid e dönüş. Kahvaltı. Sabah Valensiya ya depar. Valensiya tarihi şehir ziyareti ve buradan modern Valensiya olarak ta adlandırılan Bilim ve Sanat Şehri ziyareti. Costa Dorada ya hareket. Konaklama Costa Dorada da. Kahvaltı. Otelden çıkış. Roma Imparatorluğu na başkentlik yapmış olan Tarragona Şehir Ziyareti. Tarihi şehir içinde yer alan ve Gladyatör döğüşlerinin yapıldığı Roma Anfitiyatrosu, Roma Belediye binası, ve XII.yy da yapılan Katedreal ziyareti. Rabla Nova bulvarı boyunca yürüyüş ve Akdeniz Balkonu olarak adlandırılan manzara izleme noktasından MIRACLE plajına bir bakışın ardından Barselona ya hareket. Konaklama otelde. Sagrada Familia (Ektsra) ve Plaza Katalunya ziyareti. * Depar noktası APPLE STORE PLAZA CATALUNYA Kahvaltı. Ekstra Figueras ve Girona Şehir turu. Salvador Dali Müzesi ziyareti. Girona tarihi şehir ziyareti. Barselona ya dönüş. * Departure noktası APPLE STORE PLAZA CATALUNYA Kahvaltı. Barselona havalimanına transfer. Tur sonu.

4 - Hızlı Tren Ile Gidiş/Dönüş Barselona, 8 Gün 1. - ZARAGOZA- -TOLEDO Madrid-Barselona Figueras, Girona Barselona 8. Barselona Havalimanına varış. Barselona da konaklama. Kahvaltı. Montjuic ve Gothik Semti ni de içeren Panoramik Barselona Şehir Turu. Madrid e depar, yol güzergahımızda bulunan Zaragoza ya uğrayarak tarihi şehir merkezi ve Virgin Pilar Katedrali ziyareti. Madrid e varış. Otelde konaklama. Kahvaltı. Madrid Panoramik Şehir Turu. Öğleden sonra ekstra Toledo Şehir Turu Katedral, müze, Santo Tome Şapeli, El Greco nun başyapıtı olan Burial of Count Orgaz" ziyareti. Madrid e dönüş. Prado Müzesi ziyareti için serbest zaman (Giriş ekstra) Kahvaltı. Isteyen misafirlerimiz, Escorial da ki dünyanın sekizinci harikası olarak ta adlandırılan 16.yüzyılın tek saray manastır kompleksi olan II.Filip in Kraliyet Sarayı nı ziyaret edebilirler. (Ekstra). Madrid e dönüş. Kahvaltı. Sabah serbest zaman. Tren istasyonuna hareket. Barselona ya hızlı tren ile hareket. Barselona ya varış. Otele transfer. Konaklama otelde. Kahvaltı. Serbest zaman. Kahvaltı. Ekstra Figueras ve Girona Şehir turu. Salvador Dali Müzesi ziyareti. Girona tarihi şehir ziyareti. Barselona ya dönüş. * Depar noktası APPLE STORE PLAZA CATALUNYA Kahvaltı. Barselona havalimanına transfer. Tur sonu.

5 KLASIK ISPANYA Gidiş/Dönüş Barselona, 8 gün 1. - VALESIYA ALICANTE ALICANTE- GRANADA 4. GRANADA SEVILYA 5. SEVILYA- CORDOBA TOLEDO ZARAGOZA 8. Barselona ya varış. Otele transfer. Konaklama otelde. Su ile müziğin mükemmel raksı "Magic Fountain" turu. Kahvaltı. Montjuic Antoni Gaudi nin modern mimari alanı- ve Gothik Semti ni de içeren Panoramik Barselona Şehir Turu. Valensiya ya hareket, tarihi şehir merkezi ve katedral ziyareti. Alicante ye hareket. Konaklama otelde. Kahvaltı. Sabah Granada ya depar. Öğleden sonra Alhambra Sarayı ve Bahçeleri ziyareti. Konaklama otelde. Serbest zaman. Kahvaltı. Sabah Sevilya ya hareket. Konaklama otelde. Öğleden sonra Katedral ve Yahudi Merkezi Santa Cruz ziyareti. Serbest zaman. Akşam geleneksek Flamenco Dans şovu. (Ekstra) Kahvaltı. Sabah Cordoba ya depar. Eski şehir merkezi ve Cordoba Cami ziyareti (2,5 saat). Madrid e depar. Konaklama otelde. Serbest zaman. Kahvaltı. Toledo ya depar. Madrid Panoramik Şehir Turu. Öğleden sonra ekstra Toledo Şehir Turu Katedral, müze, Santo Tome Şapeli, El Greco nun başyapıtı olan Burial of Count Orgaz" ziyareti. Madrid e dönüş. Prado Müzesi ziyareti için serbest zaman (Giriş ekstra) Kahvaltı. Zaragoza ya depar. Zaragoza ya 13:00 gibi varış. Virjin Pilar Katedrali ziyareti. Serbest zaman. Barselona ya hareket. Barselona ya varış. Konaklama otelde. Kahvaltı. Havalimanına transfer. Tur Sonu.

6 KÜLTÜR VE RELAX GİDİŞ/DÖNÜŞ, ZARAGOZA- - TOLEDO VALENSIYA Barselona Havalimanına varış. Barselona da konaklama. Kahvaltı. Montjuic ve Gothik Semti ni de içeren Panoramik Barselona Şehir Turu. Madrid e depar, yol güzergahımızda bulunan Zaragoza ya uğrayarak tarihi şehir merkezi ve Virgin Pilar Katedrali ziyareti. Serbest zaman. Madrid e varış. Otelde konaklama. Kahvaltı. Madrid Panoramik Şehir Turu. Öğleden sonra ekstra Toledo Şehir Turu Katedral, müze, Santo Tome Şapeli, El Greco nun başyapıtı olan Burial of Count Orgaz" ziyareti. Madrid e dönüş. Prado Müzesi ziyareti için serbest zaman (Giriş ekstra) Kahvaltı. Isteyen misafirlerimiz, Escorial da ki dünyanın sekizinci harikası olarak ta adlandırılan 16.yüzyılın tek saray manastır kompleksi olan II.Filip in Kraliyet Sarayı nı ziyaret edebilirler. (Ekstra). Madrid e dönüş. Kahvaltı. Sabah Valensiya ya depar. Valensiya tarihi şehir ziyareti ve buradan modern Valensiya olarak ta adlandırılan Bilim ve Sanat Şehri ziyareti. Costa Dorada ya hareket. Konaklama Costa Dorada da. Kahvaltı. Serbest Gün. Isteğe bağlı olarak Reus Sehir turu, Acuapolis turları organize edilebilir. Akşam Yemeği. Kahvaltı. Serbest zaman. Ekstra olarak Port Aventura tematik parkı ziyaret. Akşam yemeği. 8. Kahvaltı. Barselona havalimanına transfer. Tur Sonu. Costa Dorada da bulunan serbest günlerin birinde misafirlerimize AQUUM p Kompleks ine giriş bileti.

7 ISPANYA-PORTEKIZ Gidiş/Dönüş Barselona, 15 Gün 1. -ZARAGOZA- -SEGOVIA- 4. Escorial Salamanca 5. Salamanca PORTO 6. PORTO- Coimbra-LIZBON 7: LIZBON 8. Lizbon-Sintra-Estoril KASHKAISH-- LIZBON 9. LISBON-MERIDA Barselona Havalimanına varış. Serbest zaman. Barselona da konaklama. Akşam Yemeği. Kahvaltı. Madrid e depar, yol güzergahımızda bulunan Zaragoza ya uğrayarak tarihi şehir merkezi ve Virgin Pilar Katedrali ziyareti. Serbest zaman. Madrid e varış. Otelde konaklama. Akşam Yemeği. Kahvaltı. Segovia ya hareket, ziyaret noktalarımız: Castile antik kenti, Roma su kemeri, kale, XV.yy Castilya kral konutu ve son olarka XVI.yy dan kalma Katedral ziyareti. Madrid e dönüş. Akşam Yemeği. Kahvaltı. Breakfast. Prado sanat galerisi için sabah serbest zaman. Isteyen misafirlerimiz, Escorial da ki dünyanın sekizinci harikası olarak ta adlandırılan 16.yüzyılın tek saray manastır kompleksi olan II.Filip in Kraliyet Sarayı nı ziyaret edebilirler Salamanca ya depar. City tour with a tour of the University of the XIII century. Hotelde konaklama. Kahvaltı. Porto için hareket. Portekiz in ana liman kenti ve eski başkent Porto ya varış. Şehir ziyareti. Otelde konaklama. Akşam yemeği. Kahvaltı. Üniversitesi ile de bilinen Coimbra şehrine depar. Lizbon a hareket. Yol üzerinde muhteşem mimarisi ile Batalha Manastrı nı göreceksiniz. Lizbon da konaklama. Akşam yemeği. Kahvaltı. Şehir turu, tur içeriği: Baixa, Alfama, Jerónimos Manastrı, Belem Kulesi, Pioneers Anıtı. Serbest zaman. Akşam yemeği. Kahvaltı. Kralların avlanma yeri ve rekreasyon alanı Sintra ziyareti. Günümüzde, Sintra Portekiz köylerinin sokak renklerini ve geleneksel sanat ürünlerini ihtiva eder. Kraliyet sarayı ziyareti. Cascais ve Estoril resort destinasyonlarının da bulunduğu Atlantik kıyıları boyunca hareket ediyoruz. Lizbon a dönüş. Akşam yemeği. Kahvaltı. Sabah Ispanya ya hareket, Roma yapılarının korunduğu (tiyatro, amfitiyatro, Roma köprüsü) Merida ya hareket. Caseres Şehir turu, otelde konaklama ve akşam yemeği. 10. Caceres Cuenca Kahvaltı. Cuenca ya hareket, otele varış. Akşam yemeği. 11. Cuenca Valensiya Costa Dorada 12. Costa Dorada 13. Costa Dorada 14. Costa Dorada 15. Costa Dorada- Barselona Kahvaltı. Sabah kayalara kurulmuş Cuenca nın tarihi merkezine ziyaret. Valensiya ya hareket ve tarihi şehirde mola. Costa Dorada ya hareket, otele varış ve akşam yemeği. Kahvaltı. Serbest gün. Barselona, Tarragona ve diğer turları ekstra satın alarak katılım gösterebilirsiniz. Kahvaltı. Serbest gün. Barselona, Tarragona ve diğer turları ekstra satın alarak katılım gösterebilirsiniz. Kahvaltı. Serbest gün. Barselona, Tarragona ve diğer turları ekstra satın alarak katılım gösterebilirsiniz. Barselona havalimanına transfer.

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL

9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL 9 GÜN BAŞTAN BAŞA İSPANYA TÜM TURLAR DAHİL MALAGA - SEVILLA - CORDOBA GRANADA - TOLEDO - MADRİD GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 4* MERKEZİ OTELLER 01.GÜN İSTANBUL - MALAGA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı

Detaylı

Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA

Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA Baştanbaşa İspanya MALAGA - RONDA - SEVILLA CORDOBA- GARANADA- MADRİD TOLEDO - GIRONA - FIGUERAS BARSELONA 01.GÜN İSTANBUL MALAGA RONDA - SEVİLLA 29 Ocak Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları

Detaylı

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2)

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) özge ersu gezileri Portekiz 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) Gülbenkian Müzesi Evora Óbidos Nazare Fatima Douro Aveiro

Detaylı

Ist- Barselona Kalkış ve İniş Saatleri. Madrid - Ist Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. 23 Temmuz. 30 Temmuz

Ist- Barselona Kalkış ve İniş Saatleri. Madrid - Ist Kalkış ve İniş Saatleri. Gidiş Dönüş Tarihler Günler. 23 Temmuz. 30 Temmuz BÜYÜK İSPANYA TURU 23 30 Temmuz 2016 Barselona (2) - Valencia (1) - Granada (1) Sevilla (1)- Madrid (2) TÜRK HAVA YOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 7 GECE / 9GÜN Gidiş Dönüş Tarihler Günler Ist- Barselona Kalkış

Detaylı

Madrid - Toledo - Cordoba - Sevilla - Granada - Valencia - Barcelona 6 Gece 7 Gün

Madrid - Toledo - Cordoba - Sevilla - Granada - Valencia - Barcelona 6 Gece 7 Gün ENDÜLÜS Madrid - Toledo - Cordoba - Sevilla - Granada - Valencia - Barcelona 6 Gece 7 Gün 1.GÜN Kayseri Erkilet Havalimanında saat 04,00 da buluşma. Pegasus un tarifeli seferi ile 06,00 da İstanbul a hareket.

Detaylı

GRAND İSPANYA PORTEKİZ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

GRAND İSPANYA PORTEKİZ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE GRAND İSPANYA PORTEKİZ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul-Barselona Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde saat 08.00 de GeziMod kontuarı önünde buluşuyoruz. Pegasus Havayolları

Detaylı

MEGA PORTEKİZ TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE

MEGA PORTEKİZ TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE MEGA PORTEKİZ TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Porto Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde saat 06.00 da hazır bulunulması. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları nın TK 1451

Detaylı

Portekiz Turu. Türk HavaYolları İle

Portekiz Turu. Türk HavaYolları İle Portekiz Turu Türk HavaYolları İle 1.Gün İstanbul Porto Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde saat 07.00 da hazır bulunulması. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları nın TK 1451 tarifeli

Detaylı

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya...

Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Endülüs Hem Müslüman hem Hıristiyan dünyasının izlerini, ve Flamenko nun doğuşunu sağlayan bir coğrafya... Tarih : 25-04-2017-30-04-2017 Şehirler : Cordoba, Granada, Malaga, Sevilla Otel : 4* Ulaşım :

Detaylı

19 MAYIS DÖNEMİ. PORTEKİZ Porto (1) Coimbra Lizbon(2) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE. 19 Mayıs Hareket 3 Gece

19 MAYIS DÖNEMİ. PORTEKİZ Porto (1) Coimbra Lizbon(2) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE. 19 Mayıs Hareket 3 Gece 19 MAYIS DÖNEMİ PORTEKİZ Porto (1) Coimbra Lizbon(2) TÜRK HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERİ İLE 19 Mayıs Hareket 3 Gece Avantajlı ekstra geziler: 115 euro yerine indirim ile 75 EURO!!! Sintra & Cascais Turu

Detaylı

İSPANYA ENDÜLÜS PORTEKİZ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

İSPANYA ENDÜLÜS PORTEKİZ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE İSPANYA ENDÜLÜS PORTEKİZ TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul - Barselona Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde saat 08.00 de GeziMod kontuarı önünde buluşuyoruz. Pegasus Havayolları

Detaylı

Portekiz Turu 23 Nisan Özel TÜRK HAVA YOLLARI

Portekiz Turu 23 Nisan Özel TÜRK HAVA YOLLARI Portekiz Turu 23 Nisan Özel TÜRK HAVA YOLLARI 1. Gün: İstanbul Lizbon Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde saat 08.00 de hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları

Detaylı

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız

içeceklerin tadımını gerçekleştireceğiz. Konaklama Porto daki otelimizde. 2.Gün 27/01/2017 Porto - Guimares - Braga - Porto Otelde alacağımız Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz

+ UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan, şair Lord Byron'un Dünya'daki en güzel köy dediği Sintra'yı gezeceğiz Porto - Lizbon Buram buram tarih kokan Porto; her köşesi ayrı bir hazine olan Lizbon; masal kitaplarından çıkmışcasına varlığını sürdüren Sintra; saklı hazineler Obidos, Batalha, Coimbra ve Fatima Tarih

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

İSPANYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ BARSELONA 25 MART MART GÜN, 4 GECE

İSPANYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ BARSELONA 25 MART MART GÜN, 4 GECE İSPANYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ (BARSELONA) 25 MART 2017 29 MART 2017 5 GÜN, 4 GECE 1. GÜN: 25 MART 2017 CUMARTESİ İSTANBUL BARSELONA Saat 06:00 İstanbul Atatürk

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

BARSELONA MADRİD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BARSELONA MADRİD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BARSELONA MADRİD TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.Gün İstanbul-Madrid Madrid ile başlayacak olan turumuz için Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde saat 07.00 de GeziMod kontuarı önünde

Detaylı

Madrid Barcelona Turu

Madrid Barcelona Turu Madrid Barcelona Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.297,00 EUR 4.940,14TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Madrid Dış hatlar terminalinde bulunan Setur deskinde rehberiniz ile buluşma. Madrid'e hareket.

Detaylı

Tüm Sezon 7 gece 8 GÜN İSPANYA. değişebilir Klasik /Büyük /Maxı İspanya ) Tüm Sezon Tüm Sezon 7 gece 8 GÜN İSPANYA Turu

Tüm Sezon 7 gece 8 GÜN İSPANYA. değişebilir Klasik /Büyük /Maxı İspanya ) Tüm Sezon Tüm Sezon 7 gece 8 GÜN İSPANYA Turu 2018 YILI SEZON DÖNEM FARKI OLAN TARİHLER,28 Ekim,04-11-25 Kasım, 08 Aralık sezon dönem fiyat farkı 45 Tüm Sezon 7 gece 8 GÜN İSPANYA Turu ALT BAŞLIK : Tüm Sezon 7 gece 8 GÜN İSPANYA Turu (Tarihlere göre

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

KURBAN BAYRAMI NDA MADRID & BARCELONA 4 GECE 5 GÜN

KURBAN BAYRAMI NDA MADRID & BARCELONA 4 GECE 5 GÜN KURBAN BAYRAMI NDA MADRID & BARCELONA 4 GECE 5 GÜN Madrid (2 Gece) & Barcelona (2 Gece) -Özel Havayolları ile Atatürk Havalimanı Çıkışlı - 16 Ekim 2013 Hareket (Nar Sağlık Check-Up Paketi Hediyedir) 1.Gün

Detaylı

Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA

Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA Barselona, Katalan Mutfağı ve Şarapları Break Barselona, İSPANYA 24 27 Eylül 2015 Katalan kültürünü, mutfağını ve şaraplarını keşfediyoruz Gündüzüyle ve gecesiyle Barselona yı yaşamaya hazır olun! Gaudi

Detaylı

Portekiz Endülüs Turu

Portekiz Endülüs Turu Portekiz Endülüs Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/portekiz-endulus-turu/ Süre:7 GECE 8 GÜN (15-22 Temmuz 2017) 2017 Yaz dönemi Portekiz Endülüs Turu. Türk Hava Yolları tarifeli seferleriyle,

Detaylı

BÜYÜK İSPANYA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

BÜYÜK İSPANYA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE BÜYÜK İSPANYA TURU YILBAŞI ÖZEL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1. Gün: İstanbul-Barselona-Valensiya Barselona ile başlayacak olan İspanya turumuz için Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali GeziMod kontuarında

Detaylı

BAŞTANBAŞA İSPANYA TURU EXTRA TURLAR DAHİL TÜRK HAVAYOLLARI İLE

BAŞTANBAŞA İSPANYA TURU EXTRA TURLAR DAHİL TÜRK HAVAYOLLARI İLE BAŞTANBAŞA İSPANYA TURU EXTRA TURLAR DAHİL TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.Gün: İSTANBUL -BARCELONA-VALENCİA Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali GEZİMOD kontuarında saat 06.30da buluşma. Check-in işlemlerinin

Detaylı

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün

Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün Kurban Bayramında ENDÜLÜS TE RAKS Granada Sevilla - Malaga 10 Eylül 2016 / 5 Gece 6 Gün İspanya nın 17 Özerk bölgesinden biri olan Endülüs, 8.Yüzyıldan 11.Yüzyıla kadar Emevilerin himayesinde İslam medeniyetine,

Detaylı

YILBAŞI DÖNEMİ BARCELONA

YILBAŞI DÖNEMİ BARCELONA YILBAŞI DÖNEMİ Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile 3 Gece 29 Aralık 2016 Hareket Avantajlı ekstra geziler : 155 euro yerine indirim ile 120 EURO!!! Barcelona Gece Turu (35 Euro) + Gerona & Figueras

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

ST. PETERSBURG&MOSKOVA

ST. PETERSBURG&MOSKOVA BEYAZ GECELERDE ST. PETERSBURG&MOSKOVA 20 Haziran 2015 27 Haziran 2015 (7 gece 8 gün) St. Petersburg(5gün) Moskova (3gün) 1.GÜN: 20 Haziran 2015 Cumartesi İstanbul St. Petersburg Sabah saat 08:30 itibari

Detaylı

Endülüs Turu 2 (Granada Sevilla Malaga)

Endülüs Turu 2 (Granada Sevilla Malaga) Endülüs Turu 2 (Granada Sevilla Malaga) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Malaga Granada "Malaga Keşif Turu" Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde

Detaylı

06:00 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde prontomice HDI Sigorta deskinde buluşma

06:00 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde prontomice HDI Sigorta deskinde buluşma 1 1. Gün 26 Mayıs 2011 - Perşembe İstanbul Barselona 06:00 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde prontomice HDI Sigorta deskinde buluşma 08:15 THY Havayollarının TK 1853 seferi ile Barcelona

Detaylı

KLASİK İSPANYA TURU PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

KLASİK İSPANYA TURU PEGASUS HAVAYOLLARI İLE KLASİK İSPANYA TURU PEGASUS HAVAYOLLARI İLE 1. Gün: İSTANBUL - MADRİD Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarında saat 07.30`da buluşma. Check-in işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları`nın

Detaylı

Guadalqivir Nehrinden Endülüs ve Lizbon

Guadalqivir Nehrinden Endülüs ve Lizbon MS Belle De Cadix Gemisi İle Guadalqivir Nehrinden Endülüs ve Lizbon Guadalqivir Nehrinden Endülüs Ve Lizbon 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAİki Kişilik Kabinlere Kabinbaşı 200

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break

İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break İSPANYA SİZE GÜZEL Barselona dan Valensiya ya Doğu İspanya Break Valensiya, Barselona, İSPANYA 19 26 Haziran, 2011 THY Tarifeli Seferi ile Doğu İspanya yı boydan boya keşfediyoruz İspanya size güzel: Valensiya,

Detaylı

BÜYÜK İSPANYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 7 GECE 03/03/ /03/2018

BÜYÜK İSPANYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 7 GECE 03/03/ /03/2018 BÜYÜK İSPANYA TURU TÜRK HAVA YOLLARI 7 GECE 03/03/2018-10/03/2018 1.GÜN İSTANBUL BARCELONA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gezigen turizm kontuarı önünde 06:45'te buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden

Detaylı

BÜYÜK İSPANYA ENDÜLÜS TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE

BÜYÜK İSPANYA ENDÜLÜS TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE BÜYÜK İSPANYA ENDÜLÜS TURU PEGASUS HAVA YOLLARI İLE 1.Gün İstanbul-Barselona Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali GeziMod kontuarında saat 07.00 de rehberimiz ile buluşuyoruz. Bilet ve gümrük

Detaylı

NEHRİNDE ŞARAP TADIMI & PORTEKİZ & İSPANYA

NEHRİNDE ŞARAP TADIMI & PORTEKİZ & İSPANYA (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ DOURO QUEEN ile DOURO NEHRİNDE ŞARAP TADIMI & PORTEKİZ & İSPANYA Lizbon(1) - Vila Nova de Gaia/Porto(*Lamego) - Pinhao(*Quinta Avessada) - Vega Terron (1)(*Castelo Rodrigo) (*Salamanca-İspanya)

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break

İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break İSPANYA SİZE GÜZEL Madrid & Bir Başka Endülüs Break Madrid, Sevilla, Granada, Cordoba, Malaga İSPANYA 26 Haziran 3 Temmuz, 2011 31 Temmuz 7 Ağustos, 2011 THY Tarifeli Seferi ile İspanya nın kalbini ve

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Guadalqivir & Guadıana Nehirleri Ve Endülüs Turu 9 Gün

Guadalqivir & Guadıana Nehirleri Ve Endülüs Turu 9 Gün Guadalqivir & Guadıana Nehirleri Ve Endülüs Turu 9 Gün Hareket Tarihi ve Saatleri 15 Eylül 23 Eylül 2016 TK 1305 İstanbul-Malaga 09:40-13:10 Tur Programı TK 1306 Malaga -İstanbul 14.10-19:20 SEVİLLA -CADİZ-ALCOUTIM(Portekiz)

Detaylı

4 GECE 5 GÜN LİZBON TURU

4 GECE 5 GÜN LİZBON TURU 4 GECE 5 GÜN LİZBON TURU Lizbon - Porto Türk Hava Yolları 4 Gece 19/07/2017-23/07/2017 1.GÜN İSTANBUL LİZBON Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Plazatur kontuarında saat 05:30'da buluşma. Bilet,

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA

Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA Gaudi nin İzinde Barselona Break İSPANYA Barselona, 19 22 Mayıs, 2016 Gaudi nin Barselona ya Renkli Dokunuşu Gündüzüyle ve gecesiyle Barselona yı yaşamaya hazır olun! Gaudi nin birçok yere imzasını attığı

Detaylı

Barcelona, THY Barcelona İspanya

Barcelona, THY Barcelona İspanya Barcelona, THY Barcelona İspanya 13 Mart 2014, Perşembe 3 Gece THY İstanbul Atatürk Havalimanı kalkışlı 399,00 EUR'den (1248,87 itibaren Fiyatlara tur ve havalimanı vergisi dahildir. Fiyata Dahil Olan

Detaylı

iki kıtanın birleştiği Şehri Istanbul da 2010 a Merhaba diyelim

iki kıtanın birleştiği Şehri Istanbul da 2010 a Merhaba diyelim Kusadası Lions Kulübü iki kıtanın birleştiği Şehri Istanbul da 2010 a Merhaba diyelim 30.12.2009-02.01.2010 veya 30.12.2009-03.01.2010 4 Gün - 3 Gece veya 5 Gün - 4 Gece da ekne ı ş a lb ı Y ks T ü L la

Detaylı

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017

BÜYÜK KEŞİF 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 BÜYÜK KEŞİF AVUSTRALYA & YENİ ZELLANDA 22 HAZİRAN 01 TEMMUZ 2017 TUR PROGRAMI 1.GÜN (22.06.2017) İSTANBUL MELBOURNE Melbourne e varış sizi bekleyen özel aracınız ile otelinize transfer. Odalara yerleşme.

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

PORTEKİZ ENDÜLÜS TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE

PORTEKİZ ENDÜLÜS TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE PORTEKİZ ENDÜLÜS TURU TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1. Gün : İstanbul Porto Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali önünde siz değerli konuklarımızla 10:00`da buluşmamızı takiben, bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Sl. OS. 3 0 İSTANBUL NOTER ODASI. S c ^ ı : SAYIN MESLEKTAŞIM

Sl. OS. 3 0 İSTANBUL NOTER ODASI. S c ^ ı : SAYIN MESLEKTAŞIM Sl. OS. 3 0 S c ^ ı : 1 0 0 3 İSTANBUL NOTER ODASI SAYIN MESLEKTAŞIM Odamız Sosyal Etkinlikler Komisyonu tarafından önerilen, 09 Eylül-16 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Özel Büyük İspanya

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

COIMBRA FATIMA LİZBON

COIMBRA FATIMA LİZBON SÖMESTRE DÖNEMİ MEGA PORTEKİZ VE ENDÜLÜS PORTO (1) & AVİERO & COİMBRA (1) & FATİMA & LİZBON (2) & EVORA & SEVİLLA (2) & CORDOBA & GRANADA (1) & MALAGA Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 7 Gece Avantaj

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE ( SAMSUN ÇIKIŞLI ) MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NLN TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Baile en Küba turumuza katılarak 1 Ocak 2018 / Kasım 2018 tarih aralığında başkent Havana da güzel bir tatil geçirmenin dışında Küba lıların danslarını, kültürlerini ve yaşam enerjilerini yakından görüp,

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

LİZBON, MADEIRA VE PORTO

LİZBON, MADEIRA VE PORTO LİZBON, MADEIRA VE PORTO LIZBON SINTRA CASCAIS CABO DA ROCA OBIDOS FATIMA - BATALHA MADEIRA - PORTO - GUIMARAES 13-20 Mayıs 2017 TUR LİDERİ: BENGİ IŞIL GÖKTÜRK 1.GÜN 13 Mayıs, Cumartesi: İSTANBUL LİZBON

Detaylı

Barselona Sonar Break

Barselona Sonar Break Barselona Sonar Break Barselona, İSPANYA 12 15 Haziran, 2014 Electronic Music & Multimedia Art @ Day & Night 3 Gün Boyunca Hiç Uyumayan Bir Şehir: Barselona Her yıl binlerce kişinin katıldığı hem gündüz

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Avrupa nın Uç Noktaları Lizbon ve Porto Türk Hava Yolları Lizbon (3) Porto (2) Santiago( 1) 6 gece / 7 gün

Avrupa nın Uç Noktaları Lizbon ve Porto Türk Hava Yolları Lizbon (3) Porto (2) Santiago( 1) 6 gece / 7 gün Avrupa nın Uç Noktaları Lizbon ve Porto Türk Hava Yolları Lizbon (3) Porto (2) Santiago( 1) 6 gece / 7 gün 25 Temmuz 2014 Neden Gitmeli? Okyanusun kıyısında yedi tepeli şehir Lizbon Renkli motiflerle döşenmiş

Detaylı

4 GECE 5 GÜN BARSELONA TURU

4 GECE 5 GÜN BARSELONA TURU 4 GECE 5 GÜN BARSELONA TURU **ŞEKER BAYRAMI PROMOSYON** Barcelona Türk Hava Yolları 4 Gece 1.GÜN İSTANBUL BARCELONA (FLAMENKO) Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Plazatur kontuarı önünde

Detaylı

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE

İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ROMA ( EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE İTALYA İMAR, ŞEHİRCİLİK ve BELEDİYE HİZMETLERİ İNCELEME ve TETKİK GEZİSİ VENEDİK, FLORANSA, ( 06 11 EYLÜL 2017 ) 6 GÜN, 5 GECE 1. GÜN: 06 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA İSTANBUL VENEDİK Sabah saat 08:50 de Atatürk

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

Gaudi ve Hemingway in izinde Barselona ve San Fermin Break Kuzeydoğu İspanya, İSPANYA

Gaudi ve Hemingway in izinde Barselona ve San Fermin Break Kuzeydoğu İspanya, İSPANYA Gaudi ve Hemingway in izinde Barselona ve San Fermin Break Kuzeydoğu İspanya, İSPANYA 10 18 Temmuz, 2010 İspanya da 4 Bölge: Katalunya, Bask, Navarra, Aragon Gaudi nin renklendirdiği Barselona, kumsallarıyla

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

BÜYÜK VE YENİ İSPANYA TURU PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

BÜYÜK VE YENİ İSPANYA TURU PEGASUS HAVAYOLLARI İLE BÜYÜK VE YENİ İSPANYA TURU PEGASUS HAVAYOLLARI İLE 1. Gün: İSTANBUL - MADRİD Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali`nde saat 07.00`da hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

COIMBRA FATIMA LİZBON

COIMBRA FATIMA LİZBON SONBAHAR & KIŞ DÖNEMİ MEGA PORTEKİZ VE ENDÜLÜS PORTO (1) & AVİERO & COİMBRA (1) & FATİMA & LİZBON (2) & EVORA & SEVİLLA (2) & CORDOBA & GRANADA (1) & MALAGA Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 7 Gece

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao)

Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) Bask'ın İki Yakası Turu 2 (Bordo Biarritz Bilbao) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 997,00 EUR 3.797,47TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. GÜN: İstanbul Bordo Biarritz "Bordo Şehir Turu" İstanbul Atatürk Havalimanı Dış

Detaylı

YILBAŞI ÖZEL BÜYÜK İSPANYA TURU

YILBAŞI ÖZEL BÜYÜK İSPANYA TURU YILBAŞI ÖZEL BÜYÜK İSPANYA TURU TUR TARİHİ: 25/12/2016-01/01/2017 7 GECE 8 GÜN 1.GÜN İSTANBUL MADRID Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gezigentur kontuarı önünde sabah saat 05:30'da buluşma. Bilet

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 6 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 6 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Baştan Başa Fas Turu

Baştan Başa Fas Turu Baştan Başa Fas Turu Rengarenk medina leri, filmlerde gördüğümüz palmiyeli vahaları, uçsuz bucaksız geçit vermez dağları ve çarpıcı Mağribi mimarisi ile Fas Efsanevi Kazablanka, imparatorluk şehri Rabat,

Detaylı

MAXI İSPANYA. Barcelona(2) - Tortosa - Valencia(1) Alicante Murcia(2) - Cuenca Madrid(2) Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

MAXI İSPANYA. Barcelona(2) - Tortosa - Valencia(1) Alicante Murcia(2) - Cuenca Madrid(2) Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile MAXI İSPANYA Barcelona(2) - Tortosa - Valencia(1) Alicante Murcia(2) - Cuenca Madrid(2) Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile 17 Eylül 2017 Hareket 7 Gece YOL ÜZERİ EKSTRA TUR BULUNMAMAKTADIR! 1. Gün İSTANBUL

Detaylı

Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün Haziran 2019

Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün Haziran 2019 Orta Doğu'nun Gizli Hazinesi: Ramazan Bayramı'nda Ürdün 05 09 Haziran 2019 Orta Doğu'nun puslu havasını dağıtan bir enerjiye sahip olan Ürdün... Dünyanın en büyüğüymüş hissini veren en küçük ülkesi Ürdün'de

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

PORTEKİZ ENDÜLÜS TURU SONBAHAR KIŞ DÖNEMİ TÜRK HAVAYOLLARI İLE

PORTEKİZ ENDÜLÜS TURU SONBAHAR KIŞ DÖNEMİ TÜRK HAVAYOLLARI İLE PORTEKİZ ENDÜLÜS TURU SONBAHAR KIŞ DÖNEMİ TÜRK HAVAYOLLARI İLE 1.gün: İSTANBUL - MALAGA-GRANADA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali önünde siz değerli konuklarımızla 06:00`de buluşma. Bagaj,

Detaylı

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı.

İzmir den İstanbul a akşamüstü uçağı. TUR 10 - TRUVA ve GELĠBOLU (Anzaklar) Sabah erken saatlerde Isparta Kraliçesi güzel Helen ve Truva Prensi Paris zamanından kalan efsanevi Truva Atı ile ünlü Truva Antik Kenti ni ziyaret için yola çıkış.

Detaylı

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu

Tur Programı. Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Belçika Kasabaları Ortaçağ'a doğru bir zaman yolculuğu Tarih : 18-05-2017-21-05-2017 Şehirler : Brüksel, Maillen, Namur Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret : 1090 EURO Tek Kişilik

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

Şeker Bayramında 6 Yıldızlı OCEANIA RIVIERA ile İSPANYA-FAS-LİZBON 03 Temmuz 2016 / 7 Gece 8 Gün

Şeker Bayramında 6 Yıldızlı OCEANIA RIVIERA ile İSPANYA-FAS-LİZBON 03 Temmuz 2016 / 7 Gece 8 Gün Şeker Bayramında 6 Yıldızlı OCEANIA RIVIERA ile İSPANYA-FAS-LİZBON 03 Temmuz 2016 / 7 Gece 8 Gün Bayram tatilinizi Akdeniz in Sıcak atmosferinde, Endülüs rüzgarı eşliğinde ve Dünyanın en lüks gemilerinden

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE

İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ VENEDİK FLORANSA ROMA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE İTALYA İNCELEME VE TETKİK GEZİSİ FLORANSA ( 23 28 HAZİRAN 2013 ) - 6 GÜN 5 GECE 1. GÜN: 23 HAZİRAN 2013 PAZAR İSTANBUL Saat 10:00 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY Kontuarı önünde buluşma - Bilet

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686!

Venedik te Karnaval. Ortaköy!Portakal!!Yokuşu!!No!53!K1!Ulus!!İstanbul!Tel!:!0!212!2363686! Venedik te Karnaval OrtaköyPortakalYokuşuNo53K1UlusİstanbulTel:02122363686 01.GÜN PIAVE) İSTANBUL-MİLANO-VERONA-GARDA-VENEDİK (NOVANTE DI 01 Şubat Atatürk Havalimanı nda saat 06.00 da buluşma. Bagaj ve

Detaylı

Programa Dahil Olan Hizmetler

Programa Dahil Olan Hizmetler Karayipler Kültür Festivali tarihlerini kapsayan dönemde düzenleyeceğimiz bu tura katılarak, otantik Küba seyahati gerçekleştirirken Küba nın ikinci büyük şehri olan Santiago de Cuba yı da gezme fırsatı

Detaylı

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo)

Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) Bask'ın İki Yakası Turu (Bilbao Biarritz Bordo) 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 1.157,00 EUR 4.406,90TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bilbao İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde bulunan

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

3.Gün : MADRİD CUENCA MURCIA

3.Gün : MADRİD CUENCA MURCIA FLASH PROMOSYON MAXI İSPANYA Madrid(2) - Cuenca - Murcia(2) - Alicante Valencia(1) Tortosa - Barcelona(2) Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile 04 Ağustos 2017 Hareket 7 Gece YOL ÜZERİ EKSTRA TUR BULUNMAMAKTADIR!

Detaylı