FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU"

Transkript

1 FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ÇALIŞILAN KONU: SU EYLÜL AYI: Eko-Okul Komitesi oluşturuldu. Gönüllüler arasında yapılan oylama sonucunda seçilen kişilerden Eko Okul tim ekibi oluşturuldu. Tüm okulun proje hakkında bilgi sahibi olması için Eko-Okul bilgilendirme panosu hazırlandı ve sınıflarda Eko-Okul sunumları yapılarak öğrencilerin konu ile ilgili bilgilenmesi sağlandı. Her zümre ile Eco-Okul adına fikir alışverişinde bulunuldu. Zümrelerle yapılan toplantı sonrası Eco-Okul eylem plânı hazırlandı. Ve bölümler arasında görev paylaşımı yapıldı. Hazırlanan eylem plânı tüm zümrelere gönderilip her zümrenin bilgilenmesi sağlandı. Matematik zümresi tarafından her ay düzenli olarak Su Faturası Tasarrufu ve Su Tüketim Analizi projesinin yürütülmesine karar verildi. Ayrıca su konulu doğal sayı problem çözümleri yapılmasına yönelik hazırlıklar tamamlandı. Coğrafya kulübü öğrencilerinin hazırlayacağı su faturası projesi okulun her ay karşılaştıra yapacak su faturası bulunmadığı için bu çalışma iptal edilmiştir. EKO-TİM EKİBİNİN OLUŞTURULMASI

2 Eğitim-Öğretim Yılı Eko-Tim Üyeleri 5. SINIFLAR 5-A 5-B 5-C 5-D Beyza Eda AYDIN Bahar TÖREMEN Melis KÖSEOĞLU Sevinç Alara TANDOĞAN Lea BEYAZYÜREK Leyla KAVAKLI Zeynep Naz AŞKIN Duru ALPER Derin BUBUR Ajda ALDAĞ Derin YURTSEVER Eylül TÜRLÜ Yağmur SARIGÜL Alp TURAK Zeynep ATASOY Sarp Ali İBRAHİMHAKKIOĞLU İpek ÖNEN Naz ÖZAYDIN Ayşe Lara ÖZKAN Mina Roza GÜNGÖR 6. SINIFLAR 6-A 6-B 6-C 6-D Şebnem ÇINAR Deniz MORALIOĞLU Zeynep GÖLLÜ Pelin OKTAR Soyfa AKAN Erke ALKIM Gizem AGOL Zeynep CEBE Selen AYKAN Emine ALIÇ Demir ERDOĞAN Sinem ERDEM Duru Elvin MORGÜL Ayşe Ela GÖYMEN Elif Su SEÇKİN Beliz Şimşek Zeynep ÇÖMELEK Yaz Talya DERYA Melisa KEŞİR Begüm ÇELİKAY 7. SINIFLAR 7-A 7-B 7-C Mahir Kağan ÖRÜN Filiz GÖLLÜ Pelin KİPER Duru DEMİR Ela ÖZGÖN Ezgi TOPAL Süreyya Göktuğ GÖKBULUT Sena ÖZMANAV Yalın KUMRU Tuvana Begüm ÇİMRİN Buse Dila DÖNMEZ

3 EKO-OKUL BİLGİLENDİRME PANOSU EKİM AYI: Fen Bilgisi zümresi tarafından Eco-Tim öğrencileri ile birlikte 5. sınıflarda Suyun Canlılar İçin Önemi adlı sunum yapılıp öğrencilerin bu konuda bilgilenmesi sağlandı. Fen Bilgisi zümresi tarafından Eko Slogan Belirleme yarışması sınıflarda duyuruldu. Fen Bilgisi zümresi tarafından okulumuzdaki 7. Sınıf öğrencilerimize verilen su temalı araştırma-anket ve ürün oluşturma ödevi ile onların suyun ve suyun tasarruflu kullanımının önemini öğrenmelerini, bilinçlenmeleri amaçlandı. Bunun üzerine okul web sitesi üzerinden öğrencilerin yapacakları araştırma ödevi okulumuzun iletişim portalı üzerinden duyuruldu. Öğrencilerimiz alıştırmadaki soruları ve anketi cevaplayarak bizlere gönderdiler. 8. sınıf öğrencilerimize Okulumuzdaki Su Kalitesini ve Su Sebillerini İyileştirelim adlı proje ile ilgili olarak bilgilendirme yapıldı ve araştırma yönergesi verildi.

4 Fen Bilgisi zümresi ve Eco-Tim işbirliği ile Eko-köşede Dünyayı Kurtarmak İçin Su konulu pano hazırlandı. 5. sınıflarla matematik dersinde Veri İşleme konusunda su temalı sütun grafiği ve ağaç şeması soruları çözüldü. Matematik dersinde 7. sınıf öğrencileri ile Su Faturası Tasarrufu projesi başlatılmıştır. Öğrencilere evlerine gelen su faturalarını biriktirmeye ve aylarına göre sıralamaya başlamaları konusunda bilgi verilmiştir. Projenin devamında ikinci dönem sütun grafiği oluşturulacak ve gerekli analizler yapılacaktır. 6.sınıflarda matematik dersinde Su Tüketim Analizi projesi başlatılmış ve su faturaları toplanmıştır. Öğrenciler su faturalarındaki verileri düzenleyip, veri tabloları ve sütun grafikleri oluşturmuşlardır. Müzik zümresi tarafından geri dönüşebilir ve atık malzemelerden öğrencilere çalgı yaptırılmıştır. İngilizce dersinde 5. sınıf öğrencileri Where Is All The Water Going? (Su Nereye Gidiyor?) başlıklı çalışmalarını tamamladılar ve sınıflarında sunumlarını yaptılar. Öğrencilerin hazırladıkları bilgi görselleri (infographics), bilginin görsel bir şekilde sunulmasından dolayı çalışmanın en ilgi çeken parçaları oldu. Coğrafya Kulübü öğrencileri tarafından Su ve Suyun Önemi, Su Nasıl Kirlenir?, Hava Kirliliğinin Suya Etkisi, Yeryüzü Suları, Tuzlu Sular ve Kaynakları hakkında araştırma yapılıp 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri bu konularda bilgilendirildi. Ekim ayında başlanması planlanan su kâşifi programına ikinci yarıyıl başı başlanacaktır. Eko-Tim ekibiyle 15 günde bir toplantı yapılıp o ay yapılan ve yapılacak faaliyetler değerlendirilmiştir. Her ay 5. sınıflar arasında en temiz sınıf seçimi yapılmıştır. Eko- Okul eylem planı Eko-Okul Ulusal Koordinatörlüğüne gönderildi. 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ FEN VE TEKNOLOJİ DERSİNDE SUYUN CANLILAR İÇİN ÖNEMİ KONULU SUNUM HAZIRLADILAR VE ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTILAR.

5 OKULUMUZDAKİ SU KALİTESİ VE SU SEBİLLERİNİ İYİLEŞTİRME PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE YÖNERGE VERİLDİ. ATIK MALZEMELERDEN ÇALGI YAPIMI DÜNYA YI KURTARMAK İÇİN SU PANOSU/EKO-KÖŞE COĞRAFYA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKÇE VE SOSYAL BİLGİLER DERSLERİNDE SU KİRLİLİĞİ KONULU SUNUM HAZIRLADILAR VE ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTILAR.

6 WHERE IS ALL THE WATER GOİNG? ADLI PROJE SU TÜKETİM ANALİZİ PROJESİ MATEMATİK DERSİ VERİ İŞLEME KONUSUNDA SU KONULU SÜTUN GRAFİĞİ SORULARI ÇÖZÜLDÜ.

7 7. SINIFLARLA SU FATURASI TASARRUFU PROJESİNE BAŞLANMIŞTIR. KASIM AYI: Fen Bilgisi zümresi tarafından su temalı en iyi sloganlar belirlenmiştir. Eco-Tim tarafından hazırlanan sloganları kapsayan Eco slogan içerikli pano hazırlanmıştır. Matematik zümresi tarafından 5. Sınıflarla yürütülen Damlayan Musluk projesinin yapım aşamaları belirlenmiş, Erdem SENCAR ve Nehir ACAR isimli öğrenciler projeyi yürütmek için gönüllü olmuşlardır. Matematik dersinde ekim ayında başlatılan Su Faturası Tasarrufu projesi 7. sınıf öğrencileri ile bu ay da devam ettirilmiştir. 6.sınıflarda matematik dersinde ekim ayında başlatılan Su Tüketim Analizi projesi devam etmiştir. Kasım ayında da öğrenciler su faturalarındaki verileri düzenleyip veri tabloları ve sütun grafikleri oluşturmuşlardır. İngilizce dersinde The water cycle and water in the world (Suyun döngüsü ve dünyadaki su konusu) temalı projede, öğrenciler internetten dünyadaki su döngüsünü araştırmışlardır. Suyun oluşumu hakkında çeşitli kaynaklardan buldukları bilgileri çeşitli sunum yöntemleriyle arkadaşlarıyla paylaşmışlardır. Dünyadaki içilebilen ve içilemeyen su miktarı hakkında yapılan sunumda, temiz suyun giderek azaldığı vurgulanmıştır. Müzik zümresinin geri dönüşebilir ve atık malzemelerden yaptıkları çalgılar kat koridorlarında sergilenmiştir.

8 Türkçe - Sosyal Bilimler Bölümü tarafından 5. sınıf öğrencileri ile suyun önemine ilişkin sözler araştırıldı. Ve ardından öğrenciler su damlası şeklinde tasarladıkları afişlere bu konu ile ilgili sloganlar yazdılar. Bu sloganlar okulun değişik yerlerinde sergilendiği gibi özellikle katlardaki öğrenci tuvaletlerine geniş yer tutmuştur. Görsel Sanatlar zümresi su konusu ile ilişkili olarak 6. sınıflarla 35x50 resim kâğıdına, eva ve farklı boya malzemeleri ile karışık teknik afiş ve resim çalışmaları yapılmıştır. Fen Bilgisi zümresi tüm seviyelerde su matarası kullanılmasını yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalar yapmıştır. Her hafta tüm seviyelerde öğrenciler sınıflara girip matara getiren öğrenci sayılarını belirlemişlerdir. ECO-OKUL SU TEMALI SLOGANLAR BELİRLENDİ. ECO-TİM TARAFINDAN ECO SLOGAN İÇERİKLİ PANO HAZIRLANDI.

9 DAMLAYAN MUSLUK PROJESİ NE BAŞLANDI. SU TÜKETİM ANALİZİ PROJESİNE DEVAM EDİLDİ. SU FATURASI TASARRUFU PROJESİ NE DEVAM EDİLDİ.

10 THE WATER CYCLE AND WATER İN THE WORLD ADLI PROJE SU DAMLASI ŞEKLİNDE TASARLANAN AFİŞLER OKULUN FARKLI YERLERİNDE SERGİLENDİ.

11 SU KONULU GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ İLE YAPILAN ÜÇ BOYUTLU ÇALIŞMALAR SU MATARASI KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

12 ÖĞRENCİLERİN ATIK MALZEMELERDEN YAPTIKLARI ÇALIŞMALARIN SERGİLENMESİ ARALIK AYI: Fen Bilgisi zümresi tüm seviyelerde su matarası kullanılmasını yaygınlaştırmaya yönelik çalışmaları devam ettirmiştir. Eko-Tim Köşesi Su Ayak İzi konusu ile günlenmiştir. Fen Bilgisi zümresi tarafından İstanbul da su kaynakları konusu kapsamında planlanan Longoz Ormanı gezisi terör olayları nedeniyle tüm gezilerin iptal edilmesiyle 2. dönem Nisan ayına ertelenmiştir. Fen Bilgisi zümresi tarafından bilgilendirici broşürün hazırlanması ile ilgili ekotim öğrencilerimize görev verilmiştir. Öğrencilerimizin hazırladıkları broşür örnekleri velilerimize 2. dönem gönderilecektir. İngilizce Zümresi tarafından 5. sınıflar arasında düzenlenen Su tasarrufu hakkında en iyi slogan yarışması nda öğrenciler yaratıcılıklarını ortaya koydu ve bir araya gelip çeşitli sloganlar ürettiler. Türkçe - Sosyal Bilimler Bölümü işbirliği ile 6. sınıf öğrencileri kendi katlarında su temalı pano hazırlandı. Müzik zümresi tarafından Eko ritim grupları ile atık malzemelerle hazırlanan çalgı aletleri ile sınıflarda müzik yapıldı. Görsel Sanatlar zümresi su konusuyla ilişkili olarak 7. sınıflar ile 70x100 ebadında bristol kâğıtlara su bazlı sprey boya, şablon, renkli elişi kâğıtları ve farklı boyalarla afiş ve resim çalışmaları yapıldı. 5. sınıflarla matematik dersinde Dünyadaki ve Türkiye deki su miktarları, su kaynaklarının dağılımı, sektörel su kullanımı gibi konularda araştırma yapılıp bunlarla ilgili çalışmalar yürütülmüştür. Matematik bölümü tarafından kasım ayında 5. sınıflarla başlatılan Damlayan Musluk projesi devam etmiştir.

13 6.sınıflarda matematik zümresi tarafından başlatılan Su Tüketim Analizi projesi bu ay da devam etmiştir. Aralık ayında da öğrenciler su faturalarındaki verileri düzenleyip, veri tabloları ve sütun grafikleri oluşturmuşlardır. Matematik dersinde ekim ayında başlatılan Su Faturası Tasarrufu projesine 7. sınıf öğrencileri ile devam edilmiştir. SU MATARASI KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLDİ. THE BEST SLOGAN ABOUT SAVING WATER KONULU ÇALIŞMA

14 . SU TEMALI PANO ÇALIŞMASI SU KONULU GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ İLE YAPILAN ÜÇ BOYUTLU ÇALIŞMALAR EKO KÖŞE SU AYAK İZİ KONUSU İLE GÜNCELLENDİ.

15 SU FATURASI TASARRUFU PROJESİ DÜNYA DAKİ VE TÜRKİYED EKİ SU MİKTARLARI, SU KAYNAKLARININ DAĞILIMI İLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPILDI. DAMLAYAN MUSLUK PROJESİ

16 SU TÜKETİM ANALİZİ PROJESİ ATIK VE GERİ DÖNÜŞEBİLİR MALZEMELERDEN YAPILAN ÇALGILARLA MİNİ BİR KONSER VERİLDİ. VELİLERİMİZE GÖNDERİLMEK ÜZERE HAZIRLANAN BİLGİLENDİRİCİ SU KONULU BROŞÜR

17 OCAK AYI: Fen Bilgisi zümresi tüm seviyelerde su matarası kullanılmasını yaygınlaştırmaya yönelik çalışmaları devam ettirmiştir. Fen Bilgisi zümresi 7. sınıflarda İstanbul daki Su Kaynakları konulu çalışma yapmıştır. Öğrenciler İstanbul un su kaynakları ile ilgili araştırma yapıp sınıfta sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Müzik zümresi 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile Su konulu beste ve müzik çalışması yapmıştır. Türkçe ve Sosyal derslerinde Suyun Önemi temalı belgesel, Su Olmazsa konulu sunum ve Geleceğimiz Boşa Akmasın adlı animasyon izlenmiştir ve öğrencilerle tartışılmıştır. Suyun ne kadar önemli olduğuna dair bilgiler edinilmiştir. Ayrıca bugünden suyumuza sahip çıkmazsak gelecekte ciddi anlamda susuzluk çekeceğimiz konusunda öğrencilerimizde bir algı oluşmuştur. Görsel Sanatlar zümresi su konusuyla ilişkili olarak 5.sınıflarlarla eva, farklı boya çeşitleriyle afiş, resim çalışmaları yapıldı. 8. sınıf öğrencilerimiz Okulumuzdaki Su Kalitesini ve Su Sebillerini İyileştirelim adlı proje ile ilgili olarak Kâğıthane İSKİ Su Arıtma tesislerini ziyaret etmiştirler. Matematik bölümü tarafından kasım ayında 5. sınıflarla başlatılan Damlayan Musluk projesi devam etmiştir. 6.sınıflarda matematik zümre tarafından başlatılan Su Tüketim Analizi projesi bu ay da devam etmiştir. Aralık ayında da öğrenciler su faturalarındaki verileri düzenleyip, veri tabloları ve sütun grafikleri oluşturmuşlardır. Matematik dersinde ekim ayında başlatılan Su Faturası Tasarrufu projesi 7. sınıf öğrencileri ile devam ettirilmiş. 5. VE 6. SINIFLARDA SU KONULU BESTE VE MÜZİK ÇALIŞMASI YAPILDI.

18 SU OLMAZSA KONULU SUNUM VE GELECEĞİMİZ BOŞA AKMASIN ADLI ANİMASYON DERSLERİMİZDE İZLENDİ VE TARTIŞILDI. SU TÜKETİM ANALİZİ PROJESİ

19 SU FATURASI TASARRUFU PROJESİ SU KONULU GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ İLE YAPILAN ÜÇ BOYUTLU ÇALIŞMALAR

20 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE İSTANBUL DAKİ SU KAYNAKLARI ARAŞTIRILIP SINIFLARDA SUNUM YAPILMIŞTIR. SU MATARASI KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİLDİ.

21 İSKİ GEZİSİ

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi.

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. * Eko okul timinin oluşturulması. * Eko okul komitesinin

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL)

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (3.YIL) Tüm okulun proje hakkında bilgilendirilmesi Okul Çevre Komitesi nin kurulması Eko-in (Okul Çevre i) belirlenmesi Eko- öğrencilerinden Geri dönüşüm Takip i ve Su Tasarrufu

Detaylı

ADANA YÜREĞİR MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YIL EKO-OKUL 1. DÖNEM SU EYLEM PLANI RAPORU

ADANA YÜREĞİR MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YIL EKO-OKUL 1. DÖNEM SU EYLEM PLANI RAPORU EYLÜL ADANA YÜREĞİR MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YIL EKO-OKUL 1. DÖNEM SU EYLEM PLANI RAPORU AYLA R EYLEM ETKİNLİKLER UYGULAYAN. Tüm öğretmen, öğrenci, veli ve çalışan personel

Detaylı

ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ

ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ 2016-2017 ÖZEL EDİRNE BEYKENT İLKOKULU SU EKO-OKULLAR EYLEM PLANI AYLAR ETKİNLİK ADI ETKİNLİKTEN SORUMLU ZÜMRE/KİŞİ KATILIMCILAR DÜZEY EKO OKUL KOMİTESİNİN OLUŞTURULMASI /SINIF /SINIF EYLÜL TÜM ZÜMRELERİN

Detaylı

EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU

EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU CEBİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU ÇALIŞMA KONUSU: Özel Cebir Okulları nda Eko-Okullar programında su konusu işlenmiştir. Ayrıca müfredata

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI AYLAR EYLÜL EYLEM VE ETKİNLİKLER Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko- Okullar sayfasının incelenmesi. EKİM Eko-Okullar

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI EYLEM VE ETKİNLİKLER 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU EYLEM PLANI AYLAR EYLÜL EYLEM VE ETKİNLİKLER Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko- Okullar sayfasının incelenmesi. EKİM Eko-Okullar

Detaylı

TED BURSA ÖZEL ĐLKÖĞRETĐM OKULU ÖĞRETĐM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR ÇALIŞMASI ETKĐNLĐK DEĞERLENDĐRME RAPORU

TED BURSA ÖZEL ĐLKÖĞRETĐM OKULU ÖĞRETĐM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR ÇALIŞMASI ETKĐNLĐK DEĞERLENDĐRME RAPORU TED BURSA ÖZEL ĐLKÖĞRETĐM OKULU 2010-2011 ÖĞRETĐM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR ÇALIŞMASI ETKĐNLĐK DEĞERLENDĐRME RAPORU Çalışılan Konu : Enerji EYLÜL AYI ETKĐNLĐKLERĐ 2010-2009 Eğitim-Öğretim Yılı nda yapılmış

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU EKİM 2011 EKİM AYI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER AÇIKLAMA Eko-okullar programı

Detaylı

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL ÇANKAYA PINAR İLKOKULU EKO OKULLAR PROGRAMI 2. DÖNEM SONU RAPORU Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ Birinci dönem faaliyet raporu hazırlandı

Detaylı

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU EYLÜL & EKİM Okulumuz eko tim ve sorumlu öğrencileri tespit etmek için, Pazartesi ve Cuma günü törenlerde duyurular

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANKARA/KAZAN/ŞAHİN ORTAOKULU ULUSLARARASI EKO-OKULLAR ÇEVRE YÖNETİMİ PROJESİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANKARA/KAZAN/ŞAHİN ORTAOKULU ULUSLARARASI EKO-OKULLAR ÇEVRE YÖNETİMİ PROJESİ 05-06 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET NO AYLAR FAALİYETLER/ETKİNLİKLER SORUMLU SORUMLU BİRİM SINIFLAR Okul Aile Birliği Genel Kurulu nda velilere Eko Okullar Projesi --- hakkında sunum yapılması Okul web

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (2. YIL) AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA/SORUMLULAR EKİM Okuldaki öğrenci, öğretmen, okul personelinin projenin birinci yılında yapılanların kısa sunumu ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU. Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU. Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANADOLU İLKOKULU Eko - OKULLAR 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU Anadolu İlkokulu nu temsilen bu yıl ilk kez eko- okul projesinde görev alacak bir grup olarak büyük bir heyecan ve

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU HASAN TAHSİN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU OKUL MÜDÜRÜ : HAKAN KIRAY MÜDÜR YARDIMCISI :HACER ERCAN KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLER: NAZLI BIÇKICI FADİME AKSOY

Detaylı

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI Çalışma Konumuz : Biyolojik Çeşitlilik AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR SORUMLU *-EKO-OKUL komitesinin oluşturulması Serpil Çakıcı Demirdamar,

Detaylı

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI Gazi İlkokulu Müdürlüğü ÇOCUKSU PROJESİ YILLIK UYGULAMA PLANI

T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI Gazi İlkokulu Müdürlüğü ÇOCUKSU PROJESİ YILLIK UYGULAMA PLANI T.C. BATTALGAZİ KAYMAKAMLIĞI Gazi İlkokulu Müdürlüğü ÇOCUKSU PROJESİ YILLIK UYGULAMA PLANI Aralık 2015 / Haziran 2016 PROJENİN SAHİBİ Malatya Valiliği PROJENİN YÜRÜTÜCÜSÜ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Battalgazi

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve Eko-Okullar sayfasının incelenmesi.

Detaylı

ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 2.DÖNEM FAALİYET RAPORU

ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 2.DÖNEM FAALİYET RAPORU ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 2.DÖNEM FAALİYET RAPORU ÇALIŞMA KONUSU: Özel Conkbayırı Koleji nde Eko-Okullar programında Çöp,Atık

Detaylı

ANTALYA/ELMALI ELMALI ANAOKULU 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO OKULLAR PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI KONU: ÇEVRE BİLİNCİ-ÇÖP ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

ANTALYA/ELMALI ELMALI ANAOKULU 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO OKULLAR PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI KONU: ÇEVRE BİLİNCİ-ÇÖP ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ANTALYA/ELMALI ELMALI ANAOKULU 2011 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO OKULLAR PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI KONU: ÇEVRE BİLİNCİ-ÇÖP ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM * Eko okul timinin oluşturulması.

Detaylı

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU 2013-2014 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI Çalışma Konumuz : Gürültü Kirliliği AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR SORUMLU *-EKO-OKUL nin oluşturulması, Gülay Özdemir EKİM *-Eylem planının

Detaylı

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM

ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM ÖZEL TOMURCUK ÇOCUK KULÜBÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇÖP-ATIK KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM Ekim ayında düzenlenen ilk toplantıda, okulumuz öğretmenlerine program hakkında bilgilendirme yapıldı.

Detaylı

FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ÇALIŞILAN KONU: SU ŞUBAT AYI: Eko-tim ile birlikte birinci dönemin değerlendirmesi

Detaylı

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

ÖZEL ORAN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA

ÖZEL ORAN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA ÖZEL ORAN KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI KONU: SU AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM * Tüm okulun proje hakkında bilgilendirilmesi. * 2011-2012 eğitim-öğretim

Detaylı

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI

ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ÇAYIROVA ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU YILLIK EYLEM PLANI ŞEKERPINAR TOKİ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

*Eko-Tim öğrencileri su fatura örneklerini getirdi, incelenerek nasıl tasarruf edileceği üzerinde tartışıldı.

*Eko-Tim öğrencileri su fatura örneklerini getirdi, incelenerek nasıl tasarruf edileceği üzerinde tartışıldı. FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ 2.DÖNEM ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ŞUBAT AYI: * 2.kat Eko-okul panosu güncellendi. *Eko-Tim öğrencileri su

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Öğretmenlerin katılımıyla proje tanıtım

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2010-2011 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM EKO OKUL PROGRAMI BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2010-2011 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM EKO OKUL PROGRAMI BÜLTENİ İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2010-2011 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM EKO OKUL PROGRAMI BÜLTENİ EKO İLKEMİZ ATIKLARI AYRIŞTIRALIM DÜNYAMIZA SAHİP ÇIKALIM GELECEĞİMİZİ HAZIRLAYALIM Eko-Okullar Programı

Detaylı

TED ANKARA KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI 2. DÖNEM SU KONULU EKO OKULLAR RAPORU

TED ANKARA KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI 2. DÖNEM SU KONULU EKO OKULLAR RAPORU TED ANKARA KOLEJĠ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI 2. DÖNEM SU KONULU EKO OKULLAR RAPORU ġubat Su kirliliği, su döngüsü, çevre kirliliği gibi konularla ilgili yapılan projeler okula getirildi

Detaylı

ÖZEL ARI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI TARİH ZÜMRE ETKİNLİĞİN ADI

ÖZEL ARI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI TARİH ZÜMRE ETKİNLİĞİN ADI ÖZEL ARI İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI TARİH ZÜMRE ETKİNLİĞİN ADI 28 Eylül 30 Ekim Tüm zümreler Beslenme Timi Seçimi Ve Eylem Planının Hazırlanması Tüm

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2010 2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ANKARA 2010 Proje Koordinatörü: Program Geliştirme Uzmanı: Emel GÜNEŞ serifeaydogan@yahoo.com

Detaylı

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu

KONU: Çöp Atık. EYLEM ve ETKİNLİKLER EKİM AYI. Eko-okul Timi oluşturuldu. Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu KONU: Çöp Atık EKİM AYI EYLEM ve ETKİNLİKLER Eko-okul Timi oluşturuldu Eko-okul komitesi oluşturuldu Eko-okul Panosu oluşturuldu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile iletişime geçildi. Tüm okul personeli

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1. DÖNEM RAPORU Kumluca,2015 1 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAVİKENT ÇANAKÇI 75. YIL İLKOKULU EKO-TİM LİSTESİ 1-BEDİRHAN

Detaylı

ODTU GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL KYÖD İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 1. DÖNEM EKO- OKULLAR ÇALIŞMASI ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

ODTU GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL KYÖD İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 1. DÖNEM EKO- OKULLAR ÇALIŞMASI ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ODTU GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL KYÖD İLKÖĞRETİM OKULU 2011-2012 1. DÖNEM EKO- OKULLAR ÇALIŞMASI ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU Çalışılan Konu: Biyolojik çeşitlilik EYLÜL AYI ÇALIŞMALARI : 2011-2012 Eğitim-Öğretim

Detaylı

MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1.DÖNEM RAPORU

MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1.DÖNEM RAPORU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1.DÖNEM RAPORU Biz doğayı koruduk, doğa da bizi korudu.. KONU: Çöp Atık/Geri Dönüşüm MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU 2016-2017

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYLİKDÜZ AMERİKAN İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYLİKDÜZ AMERİKAN İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BEYLİKDÜZ AMERİKAN İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI ENERJİ TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA EYLÜL Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) sitesinin ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL Dr. Sedat Üründül ANAOKULU 2015-2016 EKO OKUL PROJESİ EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL Dr. Sedat Üründül ANAOKULU 2015-2016 EKO OKUL PROJESİ EYLEM PLANI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL Dr. Sedat Üründül ANAOKULU 2015-2016 EKO OKUL PROJESİ EYLEM PLANI KONU: SU İLKE: GELECEĞE BİR DAMLA SAKLA ETKİNLİKLER UYGULAMA EYLÜL 2015-2016 Eko Öğretmenlerinin Seçimi

Detaylı

2016 2017 EGİTİM OGRETİM YILI TARAŞCI ORTAOKULU ECO OKULLAR EYLEM PLANI

2016 2017 EGİTİM OGRETİM YILI TARAŞCI ORTAOKULU ECO OKULLAR EYLEM PLANI 2016 2017 EGİTİM OGRETİM YILI TARAŞCI ORTAOKULU ECO OKULLAR EYLEM PLANI *Eko okul timinin kurulmasi Eco okul kavraminin tum okulda tanitilmasi EYLÜL *İlköğretim kurumları sosyal etkinlikler yönetmeliğine

Detaylı

ESKİŞEHİR SAKARYA ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ÇALIŞMA KONUMUZ : ÇÖP-ATIK GERİ DÖNÜŞÜM

ESKİŞEHİR SAKARYA ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ÇALIŞMA KONUMUZ : ÇÖP-ATIK GERİ DÖNÜŞÜM ESKİŞEHİR SAKARYA ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ÇALIŞMA KONUMUZ : ÇÖP-ATIK GERİ DÖNÜŞÜM AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Eko-okul eylem planının

Detaylı

EKO-OKULLAR PROGRAMI

EKO-OKULLAR PROGRAMI İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2009 2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI I. DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÇALIŞILAN KONU:... 3 ÇALIŞMA SÜRESİ:... 3 MÜFREDAT ÇALIŞMALARI:... 3 GENEL DEĞERLENDİRME:...

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI EKİM 2011 EKİM AYI EYLEM PLANI Eko-okullar programı kapsamında yapılması planlanan etkinliklerin

Detaylı

MEF İLKOKULU OCAK - ŞUBAT AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI

MEF İLKOKULU OCAK - ŞUBAT AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI MEF İLKOKULU OCAK - ŞUBAT AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projede ocak ve şubat ayı değerler eğitimi konusu: Toplu Ortamlarda Davranış Kuralları

Detaylı

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA

TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA KONU BAŞLIĞI: ÇÖP VE ATIK TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM 2016 * Eko okul komitesininoluşturulması. *Eko okul timinin oluşturulması. * Eko Okul panosunun yer tespiti ve içeriğinin belirlenmesi. * Tüm okulun

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre Eğitim Vakfı

Detaylı

ZONGULDAK - ALAPLI KASIMLI ORTAOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR PROGRAMI ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

ZONGULDAK - ALAPLI KASIMLI ORTAOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR PROGRAMI ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ZONGULDAK - ALAPLI KASIMLI ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM EKO-OKULLAR PROGRAMI ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ÇALIŞILAN KONU: BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ÇALIŞMA SÜRESİ: Okulumuz 2017 2018

Detaylı

ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI

ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU Çalışma Konumuz: Hava-Su- Toprak-Gürültü-Işık Kirliliği ÇALIŞMALAR AYLARA GÖRE AŞAĞIDAKI ŞEKILDE PLANLANMIŞTIR AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR

Detaylı

ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU

ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU ÖZEL CONKBAYIRI KOLEJİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI ÇÖP, ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM KONULU 1. DÖNEM FAALİYET RAPORU ÇALIŞMA KONUSU: Özel Conkbayırı Koleji nde Eko-Okullar programında Çöp,Atık

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ 10 KASIM TÖRENİMİZ AKVARYUM GEZİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL DR. SEDAT ÜRÜNDÜL ANAOKULU EKO OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL DR. SEDAT ÜRÜNDÜL ANAOKULU EKO OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL DR. SEDAT ÜRÜNDÜL ANAOKULU 2016-2017 EKO OKULLAR PROJESİ EYLEM PLANI KONU: ENERJİ İLKE: Yenilenebilir Enerji, Yaşanabilir Dünya TARİH ETKİNLİKLER UYGULAMA EYLÜL 2016

Detaylı

2014-2015 ÖZEL FEN BİLİMLERİ ANAOKULU EKO OKULLAR ÇÖP ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM EYLEM PLANI

2014-2015 ÖZEL FEN BİLİMLERİ ANAOKULU EKO OKULLAR ÇÖP ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM EYLEM PLANI 2014-2015 ÖZEL FEN BİLİMLERİ ANAOKULU EKO OKULLAR ÇÖP ATIK VE GERİ DÖNÜŞÜM EYLEM PLANI EYLÜL 1- Tüm okulun 'Çöp - Atık ve Geri Dönüşüm' konusu hakkında bilgilendirilmesi Koordinatör Öğr. 1- Eko Okullar

Detaylı

ENERJİNİ TOPRAĞA VER

ENERJİNİ TOPRAĞA VER 2010-2011EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 19 MAYIS İŞİTME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU OKULLARDA ORMAN PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI ENERJİNİ TOPRAĞA VER KASIM : PROJENİN TANITILMASI Okullarda Orman projesini hakkında

Detaylı

HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK İLKÖĞRETİM OKULU ULUSLAR ARASI OKULLARDA ORMAN (LeAF)PROGRAMI DÖNEM SONU RAPORU

HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK İLKÖĞRETİM OKULU ULUSLAR ARASI OKULLARDA ORMAN (LeAF)PROGRAMI DÖNEM SONU RAPORU HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK İLKÖĞRETİM OKULU ULUSLAR ARASI OKULLARDA ORMAN (LeAF)PROGRAMI DÖNEM SONU RAPORU AYLAR E K İ M 1-Okuldaki öğrencilere, OKULLARDA ORMAN PROJESİ duyuruldu. Proje açıklanmadı. 2-Orman

Detaylı

MEF İLKOKULU KASIM ARALIK AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI

MEF İLKOKULU KASIM ARALIK AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI MEF İLKOKULU KASIM ARALIK AYI DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen projede kasım ve aralık ayı değerler eğitimi konusu: Sorumluluk Öğrencilerimiz kasım ve

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI

GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI GEVHER HATUN ANAOKULU UÇEP (UYGULAMALI ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ) PROGRAMI Nilüfer Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul - kurumlar ile ilgili Kamu Kurum Kuruluşları ve Sivil Toplum

Detaylı

ÜLGER KEPKEP ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANI

ÜLGER KEPKEP ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANI MAYIS MART - NİSAN ÜLGER KEPKEP ORTAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK PLANI AYLAR SNO ETKİNLİK GÖREVLİLER AÇIKLAMALAR Proje ekibi Müdür Yardımcısı Nahsen ÇİFTÇİ başkanlığında ve Bilişim Teknolojileri

Detaylı

GÖKAY İLKÖĞRETİM OKULU

GÖKAY İLKÖĞRETİM OKULU GÖKAY İLKÖĞRETİM OKULU 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM SONU RAPORU ÇALIŞILACAK KONU : ENERJİ ÇALIŞMA SÜRESİ : 2 YIL EKO İLKEMİZ :AYRIŞTIR, GEREKSİZSE KAPAT ENERJİDE TASARRUFLA GELECEĞE YATIRIM YAP.

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI 2009 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI 2009 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL OKULLARI 2009 2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ANKARA 2010 Proje Koordinatörü: serifeaydogan@yahoo.com 2009 ARALIK AYI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER

Detaylı

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2012-2013 I.DÖNEM ENERJİ KONULU EKO OKULLAR RAPORU

TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2012-2013 I.DÖNEM ENERJİ KONULU EKO OKULLAR RAPORU TED ANKARA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ANAOKULU 2012-2013 I.DÖNEM ENERJİ KONULU EKO OKULLAR RAPORU EKİM AYINDA UYGULANAN EKO OKUL ETKİNLİKLERİ Ekim ayında okul idaresi tarafından Eko Okul projesinde görevlendirilmiş

Detaylı

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN

MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm AYLAR UYGULANAN FAALİYETLER UYGULAYAN EYLÜL 1 MAVİ ÇOCUK UTKU ANAOKULU 2014-2015 YILI 2. YIL 1. DÖNEM RAPORU KONU: Çöp-Atık & Geri Dönüşüm. Eko- okul timi oluşturuldu.. Eko okul komitesi için öğretmen ve velilerden grup oluşturuldu. - 3-4

Detaylı

AHU HETMAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ 2.DÖNEM RAPORU. KONU: Çevre Bilinci Çöp Atık Geri Dönüşüm

AHU HETMAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ 2.DÖNEM RAPORU. KONU: Çevre Bilinci Çöp Atık Geri Dönüşüm 2018 AHU HETMAN ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROJESİ 2.DÖNEM RAPORU KONU: Çevre Bilinci Çöp Atık Geri Dönüşüm 29.06.2018 AHU HETMAN ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR

Detaylı

DERİNCE ATATÜRK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO OKULLAR PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI

DERİNCE ATATÜRK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO OKULLAR PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI DERİNCE ATATÜRK ANAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO OKULLAR PROJESİ YILLIK EYLEM PLANI KONU: ÇEVRE BİLİNCİ / ÇÖP ATIK / GERİ DÖNÜŞÜM EKİM KONU: ÇEVRE BİLİNCİ / ÇÖP ATIK / GERİ DÖNÜŞÜM 2016-2017

Detaylı

ANAFİKİR: Demokratik anlayış toplumdaki insanları ve bakış

ANAFİKİR: Demokratik anlayış toplumdaki insanları ve bakış 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (25.04.2013 10. 05.2013) Sayın Velimiz, 25.04.2013-10.05. 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI SİNEMA GÜNÜMÜZ YENİ YIL PARTİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR OKULLARI İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2011 2012 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM EKO OKUL PROGRAMI BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR OKULLARI İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2011 2012 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM EKO OKUL PROGRAMI BÜLTENİ İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR OKULLARI İSTEK ÖZEL BARIŞ İLKÖĞRETİM OKULU 2011 2012 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM EKO OKUL PROGRAMI BÜLTENİ Yeşili korumak isteyen, çevre bilincini geliştirmeyi hedefleyen ve

Detaylı

AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA

AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA 2011-2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ İLKÖĞRETİM OKULU OKULLARDA ORMAN PROJESİ ORMANLAR-İKLİM VE BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

EKO-OKULLAR PROJESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM ETKİNLİK RAPORU

EKO-OKULLAR PROJESİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM ETKİNLİK RAPORU EKO-OKULLAR PROJESİ 2009-2010 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM ETKİNLİK RAPORU OKUL ADI: AV.MAİL BÜYÜKERMAN ANAOKULU KONU: ENERJİNİN GÜNLÜK YAŞAMDAKİ ÖNEMİ VE BİLİNÇLİ KULLANIMI MÜFREDAT ÇALIŞMALARI: 2009-2010

Detaylı

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI

BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI BATIKENT O ZEL I NCI OKULLARI YAŞAYAN DEĞ ERLER EĞ I TI MI PROĞRAMI Bilgi ancak değerle birleştiğinde anlam kazanır. Çünkü değerler kişinin yaşamına yol gösteren ilkelerdir. İNCİ YAŞAYAN DEĞERLER EĞİTİMİ

Detaylı

ÖZEL KONYA ALP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI

ÖZEL KONYA ALP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI ÖZEL KONYA ALP ORTAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER GÖREV ALAN KİŞİLER Okulumuzun; Öğretmen, öğrenci ve personelinin, proje kapsamında eylem

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Etkinlik Raporu dur. Saygılarımızla.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Etkinlik Raporu dur. Saygılarımızla. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlköğretim Okulu 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Etkinlik Raporu dur. Saygılarımızla. 1 28.01.2011 Melda Erceiş, Eko Okul Koordinatör Öğretmeni KONU: Işık kirliliği EKO

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ Fen Bilimleri, Matematik ve Türkçe zümresinin ortak çalışmalarıyla, ortaokul öğrencilerimiz tarafından

Detaylı

PENGUENLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİMİZ

PENGUENLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİMİZ PENGUENLER SINIFI KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOL ÇALIŞMALARIMIZ 10

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADAPAZARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇLAR:

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADAPAZARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇLAR: 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ADAPAZARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI AMAÇLAR: Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak için; 1- Çocuk ve ailede

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet EYLÜL AYI İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması Eylül tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kuruldu. Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 30 ARALIK 2016 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YENİ YIL ETKİNLİĞİ Okul Öncesi öğrencilerimiz için planladığımız Yeni Yıl Etkinliği okulların kar tatili olması dolayısıyla yapılamadı. Bu

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama,

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama, 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI Öğretim Yılı 3.SINIF. Kendimizi Organize Etme Biçimimiz

ÖZEL VEGA OKULLARI Öğretim Yılı 3.SINIF. Kendimizi Organize Etme Biçimimiz ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı 3.SINIF Kendimizi Organize Etme Biçimimiz KONU BAŞLIĞI: Kaynakların Kullanımı ANA FİKİR: Ekonomik faaliyetler sınırlı kaynakların kullanımını etkiler TARİH : 28.03.2016-09.05.2016

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO 100.GÜN ETKİNLİKLERİMİZ 100.GÜN PARTİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMIMIZ

Detaylı

ÖZEL CONKBAYIRI ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR YEŞİL BAYRAK 2.YIL PROJESİ EYLEM PLANI

ÖZEL CONKBAYIRI ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR YEŞİL BAYRAK 2.YIL PROJESİ EYLEM PLANI EKİM EYLÜL ÖZEL CONKBAYIRI ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR YEŞİL BAYRAK 2.YIL PROJESİ EYLEM PLANI AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA ÇEVRE OKUR-YAZARLIĞI ANKETĠNĠN UYGULANMASI(yeni gelen öğrencilerimize

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı