Eğitim Köprüsü. Çankırı dan Afrika ya. Çankırı Karatekin Üniversitesi. ( Faaliyetleri) Güler Yüzlü Bir Üniversite

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eğitim Köprüsü. Çankırı dan Afrika ya. Çankırı Karatekin Üniversitesi. ( Faaliyetleri) Güler Yüzlü Bir Üniversite"

Transkript

1 Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı Karatekin Üniversitesi Güler Yüzlü Bir Üniversite Çankırı dan Afrika ya Eğitim Köprüsü ( Faaliyetleri) 1

2 2 Çankırı Karatekin Üniversitesi

3 Çankırı Karatekin Üniversitesi 3 Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticilerin Eğitim Merkezi MERKEZ HAKKINDA Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticilerin Eğitim Merkezi Sudan Hartum Eyalet Valiliği ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı ( TİKA ) işbirliği ile yılları arasında yaklaşık 5 yıllık ortak çalışma sonunda ile gerçekleştirilmiş Sudan ve Afrika için önemli bir Mesleki Teknik Eğitim projesidir. TİKA ile Hartum Eyalet Valiliği arasında imzalanan işbirliği protokolüne göre 4000 (dörtbin) metrekare kapalı alana sahip merkezin inşası Hartum Eyalet Valiliği tarafından yapılmış, makine-teçhizatı ise TİKA tarafından satın alınarak merkeze yerleştirilmiştir. Merkezde görev alacak eğiticiler ise Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından hem Sudan hem de Türkiye de uygulamalı olarak eğitilmişlerdir. Merkezin temel amacı Sudandaki Mesleki ve Teknik Eğitim alanında görev alacak olan eğiticilerin eğitilmesidir. Sudan da yatırım yapacak iş adamlarının ihtiyaç duyacağı nitelikli teknik elemanlar de Merkez yönetimi ile özel anlaşma yapılarak Sudan- Türk Mesleki Eğitim Merkezinde eğitilebilecektir. Merkez iş dünyası ile her türlü işbirliğine açık yönetim anlayışına sahip olup, döner sermaye kapsamında eğitimle birlikte 2013 yılı Eylül ayından itibaren, imalat, bakım-onarım ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Gelecek yıllarda ise Sudan komşu ülkelerin teknik eğiticilerinin eğitimleri planlanmaktadır.

4 4 Çankırı Karatekin Üniversitesi

5 Çankırı Karatekin Üniversitesi 5

6 6 Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Sudan Arasında Yeni İşbirliği Anlaşmaları İmzalandı (23 Kasım 2015) Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç başkanlığında YÖK Yürütme Kurulu üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, YÖK Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ve Prof. Dr. Rıza Gürbüz den oluşan heyet Sudanda Yükseköğretim düzeyinde işbirliği konularında görüşmüşlerde bulunarak Türk ve Sudan Üniversiteleri arasında en üst düzeyde işbirliği anlaşması imzaladılar.

7 Çankırı Karatekin Üniversitesi 7 YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç TİKA desteği ile Hartum da kurulan Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticilerin Eğitim Merkezinin anlatılanlardan daha üst düzeyde ve kalitede bir merkez olduğunu bizzat bu ziyarette müşahede ettiğini söyleyerek ve katkı sağlayan kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür etti.

8 8 Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı Karatekin Üniversitesinden Cibuti ye Mesleki Eğitim Desteği (8 Aralık 2015) Cibuti Yükseköğretim ve Araştırma Bakanı Dr. Nabil Mohamed Ahmed, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ın daveti üzerine 8 Aralık 2015 tarihleri arasında Türkiye ye bir ziyaret gerçekleştirdi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında bir heyet Eylül 2015 tarihleri arasında Cibuti ye bir ziyaret gerçekleştirmiş, söz konusu ziyaret sırasında, YÖK ile Cibuti Yükseköğretim ve Bilimsel Projeler Bakanlığı arasında yükseköğretim alanında işbirliğine yönelik bir Mutabakat Zaptı imzalanmıştı.

9 Çankırı Karatekin Üniversitesi 9 Cibuti heyeti, Türkiye ziyareti kapsamında Cibuti Üniversitesi nin Mühendislik Fakültesi için İstanbul Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi için Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Mesleki Eğitim alanında destek için ise Çankırı Karatekin Üniversitelerinde çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Anlaşma çerçevesinde Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından kurulan ve Sudan da faaliyet gösteren Eğitim merkezinin çok küçük ölçekte bir benzerinin Cibuti de tesis edilecek. Merkez, ilk aşamada turizm ile iklimlendirme ve soğutma alanlarında faaliyet gösterecek. Mesleki eğitim alanının dışında imzalanan anlaşmalar ile Cibuti den çeşitli alanlarda eğitim almak ve laboratuvar imkanlarından faydalanmak üzere öğrenciler Çankırı Karatekin Üniversitesine gelecek.

10 10 Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Cibuti Üniversitesi İşbirliği Anlaşması İmzaladı (8 Aralık 2015) Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Cibuti Üniversitesi arasında Mevlana değişim programları ve ikili işbirliği anlaşmaları imzalandı. Konuya ilişkin olarak Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ı makamında ziyaret eden Cibuti heyetinde Cibuti Yükseköğretim ve Araştırma Bakanı Dr. Nabil Mohamed Ahmed, Cibuti Üniversitesi Rektörü Dr. Djama Mohamed Hassan, Bakan Danışmanı Dr. Fahmi Ahmed Mohamed ve Cibutti Ankara Büyükelçilik Müsteşarı Mokhtar Mohamed yer alırken Çankırı Karatekin Üniversitesi heyetinde ise Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ziya Şimşek, Prof. Dr. Rıza Gürbüz ve Prof. Dr. İbrahim Demirtaş hazır bulundu.

11 Çankırı Karatekin Üniversitesi 11

12 12 Çankırı Karatekin Üniversitesi Orta Darfur Eyalet Valisi Jafar Abdel Hakem Ishaq Çankırı Karatekin Üniversitesini Ziyaret Etti (25 Mayıs 2015) Çankırı ile Sudan ın Orta Darfur Eyaleti arasında gerçekleştirilen Kardeş Şehir Anlaşması için ilimize gelen Sudan Heyeti Çankırı Karatekin Üniversitesini ziyaret etti.

13 Çankırı Karatekin Üniversitesi 13 Orta Dafur Heyetinin Uluyazı Kampüsü Ziyareti

14 14 Çankırı Karatekin Üniversitesi

15 Çankırı Karatekin Üniversitesi 15 Orta Darfur Eyalet Valisi Jafar Abdel Hakem Ishaq ve eşi Bn. Asenat Osman Ahmed, Orta Darfur Eyaleti Yasama Konseyi Başkanı Jalal Abu El Bashar Yousif, Eyalet Tarım Bakanı Idrees Hasan İbrahim, Eyalet Hayvancılık ve Balıkçılık Bakanı Bashier Fadullah, Eyalet Sosyal Refah Bakanı Bn. Soaad Adam Ali, Valilik İşlerinden Sorumlu Kaymakam Dafallah Hussein Ayoub Ali Dinar, Zalingei Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Genel Sekreteri Mohammed Ishaaq Haron ın bulunduğu heyeti Çankırı Karatekin Üniversitesi ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Orta Darfur Valisi Jafer Abdel Hakem Ishaq, Çankırı Valisini, Vali eşini ve bir heyeti Sudan a davet etti.

16 16 Çankırı Karatekin Üniversitesi Sudan Dongola Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadeldin İbrahim Mohammed Rektörümüzü Ziyaret Etti (9 Ekim 2015) Sudan Dongola Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saadeldin İbrahim Mohammed Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ı makamında ziyaret etti.

17 Çankırı Karatekin Üniversitesi 17 Dongola Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nasreldin Suliman Ali ve Dış İlişkiler Uzmanı Dr. Ammar Mohammed Sorag ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden Uzman Rabia Arıkan ve Uzman Harun Şimşek in de eşlik ettiği ziyarette iki üniversite arasında karşılıklı işbirliği anlaşması imzalandı.

18 18 Çankırı Karatekin Üniversitesi Sudan Al Fashir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Abdaljabar Osman Rektörümüzü Ziyaret Etti (17 Ağustos 2015) Ocak 2015 te imzalanan anlaşma kapsamında Üniversitemiz Orman Fakültesi ile Fen Fakültesi ne ziyaret eden Al Fashir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Abdaljabar Osman ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Abubakr M. J. Siam Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş a nezaket ziyaretinde bulundular.

19 Çankırı Karatekin Üniversitesi 19

20 20 Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörümüz Sudan Heyetini Kabul Etti (21 Ekim 2014) Çankırı Karatekin üniversitesinde çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Çankırı ya gelen Sudan heyetini Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş makamında kabul etti. Hartum Eyaleti İnsan Kaynakları ve Çalışma Bakanı Dr. Yahya Salih Muhammed Mahmut, İnsan Kaynakları ve Çalışma Bakanlığı Genel Müdürü Abdellati Muhammed Khair, Finans ve İnsan Kaynakları Genel Müdürü Awad Sedeeg Ali Muhammed, Planlama ve Yönetim Genel Müdürü Rasha Abelmoneim Muhammed Abdalla, Tanıtım ve Dış İlişkiler Müdürü Ali Ömer Eisa Ali ve Sudan- Türk Mesleki ve Teknik Eğiticiler Eğitim Merkezi Müdür Vekili HasabelResul Ali İbrahim Ahmet ten oluşan Sudan heyetinin ziyaretinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rıza Gürbüz, Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticilerin Eğitim Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi İlkay Özeroğlu ve Uluslararası İlişkiler Ofisi nden Uzman Hakan Ateş de hazır bulundu.

21 Çankırı Karatekin Üniversitesi 21

22 22 Çankırı Karatekin Üniversitesi Sudan-Türk Üniversiteleri İşbirliği Toplantısı ile İlgili Basın Toplantısı Gerçekleştirildi (7 Ocak 2015) Koordinasyonu Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından yapılan ve Ocak 2015 tarihleri arasında Sudan ın başkenti Hartum da gerçekleştirilecek olan Sudan-Türk Üniversiteleri İşbirliği Toplantısı ve Eğitim Fuarı ile ilgili Basın toplantısı 7 Ocak 2015 Çarşamba günü Uluyazı Kampüsünde gerçekleştirildi.

23 Çankırı Karatekin Üniversitesi 23 Toplantı kapsamında; Temel Bilimler ve Mühendislik Alanında İşbirliği, Mesleki ve Teknik Eğitim Alanında İşbirliği, Kültür ve Spor Programları ve Projeleri, Akademik Personel ve Öğrenci Değişimi, Ortak Araştırma ve Projeler ile Sudan-Türk Üniversiteleri arasında İşbirliği Ağı oluşturulması gibi konuların görüşüleceğini ifaden eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz, toplantıya Türkiye den 23 Üniversite (17 Rektör ve 11 Rektör yardımcısı), Yunus Emre Enstitüsü, TİKA ve özel eğitim şirketlerinden toplam 94 kişinin katılacağı toplantıya Sudan tarafından ise 40 Üniversiteden yaklaşık 200 kişinin katılacağını söyledi.

24 24 Çankırı Karatekin Üniversitesi SUDAN - TÜRK ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORUMU VE EĞİTİM FUARI BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ (12-14 Ocak 2015) Sudan Yükseköğretim Bakanlığı ve Üniversitemizin işbirliği ile Ocak 2015 tarihleri arasında Sudan ın başkenti Hartum da Sudan-Türk Üniversiteleri İşbirliği Forumu ve Eğitim Fuarı beklentinin üstünde bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye den 23 Üniversite, Yunus Emre Enstitüsü, TİKA, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığından 17 kişi Rektör düzeyinde, 87 kişilik katılım olmuştur. Sudan tarafında ise 35 Üniversite ve Yükseköğretim Bakanlığından ve diğer Bakanlıklardan yaklaşık 150 kişilik katılım olmuştur. Toplantı ve Eğitim Fuarı, Sudan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hasabo Mohammed Abdelrahman himayelerinde gerçekleştirilmiş, Sayın Cumhurbaşkanı yardımcısı toplantının onur konuğu olarak toplantıya katılmış ve açılış konuşmasını yapmıştır. Toplantıya Cumhurbaşkanı yardımcısı ile birlikte Yükseköğretim ve Bilimsel Projeler Bakanı Prof. Dr. Sümeyya Ebu Kashawa, Hartum Eyalet Valisi Dr. Abdul Rahman Al Khidir, üst düzey bürokratlar, katılımcı Üniversitelerin Rektörleri ve öğretim elemanları katılmışlardır.

25 Çankırı Karatekin Üniversitesi 25

26 26 Çankırı Karatekin Üniversitesi Sudanlılar İçin Üniversitemizde Yaz Okulu Açıldı (23 Ağustos - 23 Eylül 2015) Türkiye ile Sudan arasında işbirliğini geliştirmek, Sudan Mesleki ve Teknik Eğitimi ve Yükseköğretim sisteminin geliştirilmesine katkı sağlamak üzere Çankırı Karatekin Üniversitesi, TİKA, Hartum İnsan Kaynakları Bakanlığı işbirliği ile Sudan da kurulmuş bulunan Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticilerin Eğitim Merkezi nin desteği ile 23- Ağustos-23 Eylül 2015 tarihleri arasında Sudanlılar için hazırlanan Yaz Okulu Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsünde düzenlenen açılış töreni ile başladı. 5 farklı alanda kurs verilen Yaz Okuluna Sudandan 185 kişilik katılım oldu.

27 Çankırı Karatekin Üniversitesi 27

28 28 Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı dan Sudana İşbirliği Ziyareti (20-22 Aralık 2015) Çankırı Valiliği ile Orta Darfur Valiliği arasında 26 Mayıs 2015 tarihinde kardeş şehir anlaşması imzalanmış, Orta Darfur Valisi Cafer Abdel Hakem Ishak Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve eşlerini bir heyetle birlikte Orta Darfur a davet etmişlerdir. Davete icabet eden Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Vali eşi Leyla Özcan hanım, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Gürbüz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Osman Çakır, İl Meclis Başkanı Ruhi Şeker, İl Genel Meclisi Üyesi Latif Ak, Vali Koruması İsmail Araç tan oluşan heyet Aralık 2015 tarihlerinde Orta Darfur Valisinin daveti ile Hartum ve Orta Darfur a bir işbirliği ziyareti gerçekleştirmişlerdir.

29 Çankırı Karatekin Üniversitesi 29 Orta Darfur ziyaretinde Zalince Üniversitesi ile Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında işbirliği anlaşması imzalanmıştır. Bundan sonraki süreçte, Çankırı Valiliği Ziraat ve eğitim, Çankırı Karatekin Üniversitesi ise Zalince Üniversitesi ile öğretim elemanı değişim programlarını bir plan dahilinde ve imkanlar dahilinde destekleme kararı almışlardır.

30 30 Çankırı Karatekin Üniversitesi Vali Vahdettin Özcan ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş Hartum-Darfur (Sudan) Ziyareti Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yaptılar (20 Ocak 2016) Aralık 2015 tarihlerinde Vali Vahdettin Özcan ve Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ın beraberlerindeki heyet ile gerçekleştirdikleri Hartum Darfur (Sudan) Ziyareti Hakkında Bilgilendirme Toplantısı 20 Ocak 2016 Çarşamba günü Koç Otelde gerçekleştirildi. Bilgilendirme Toplantısına Vali Özcan ve Rektör Savaş ile birlikte geziye eşlik eden heyet üyeleri de katıldı. Sudan Programın tamamının Dışişleri Bakanlığımızın bilgisi dâhilinde Hartum Büyükelçiliğimiz tarafından organize edildiğini söyleyen Vali Özcan bu programında başarı ile uygulandığını söyledi.

31 Çankırı Karatekin Üniversitesi 31

32 32 Çankırı Karatekin Üniversitesi Geçmişten Günümüze Türkiye-Sudan İlişkileri ve Gelecek İçin Fırsatlar Konferansı (8-10 Şubat 2016) Geçmişten Günümüze Türkiye-Sudan İlişkileri ve Gelecek İçin Fırsatlar konulu konferansı; Çankırı Karatekin Üniversitesi, Al Zaiem Alazhari Üniverstesi İşbirliği ile Şubat 2016 tarihleri arasında Hartum da gerçekleştirildi. Konferansta Türkiye den 18, Sudan dan 18 olmak üzere toplam 36 bildiri 6 farklı oturumda sunuldu. Toplantının açılışı ve ilk gün sunumları 08 Şubat tarihinde Al Zaiem Alazhari Üniversitesinde, konferansın ikinci günü olan 09 Şubat tarihindeki oturumları ise TİKA desteği ile Hartumda kurulan ve Üniversitemizin destek sağladığı Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticilerin Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. Toplantının açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Prof. Dr. Abdülgaffur Muhammed Ali Ahmed Yükseköğretim Bakanı Prof. Dr. Sümeyye Kashowa, Sudan Büyükelçimiz Sayın Cemalettin Aydın yapmışlardır.

33 Çankırı Karatekin Üniversitesi 33

34 34 Çankırı Karatekin Üniversitesi Dungola Üniversitesi, Abdelatif Elhammad Üniversitesi ve Marewo Teknik Koleji Ziyareti (11 Şubat 2016) Hartumdaki Geçmişten Günümüze Türkiye-Sudan İlişkileri ve Gelecek İçin Fırsatlar Konferansının bitiminden sonra, yapılan davete icabet edilerek 11 Şubat tarihinde, Hartuma 500 km mesafedeki Dungolo Üniversitesi ile 200km mesafedeki Abdelatif Elhammed Üniversitesi ve Marewo Teknik Koleji ziyaret edilmiş, Dungola Üniversitesi ve Abdelatif Elhammed Üniversitesi Rektörü ve yetkilileri ile Üniversitelerimiz arasında muhtemel işbirliği konuları (Ziraat, Turizm Eğitimi, Temel Fen Bilimleri, Sağlık vb) görüşülmüştür.

35 Çankırı Karatekin Üniversitesi 35

36 36 Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı Karatekin Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi Sudan da (26 Mart - 1 Nisan 2016) 20 kişiden oluşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Halk Oyunları ekibi, 26 Mart -01 Nisan 2016 tarihleri arasında Sudan Yükseköğretim Bakanlığının düzenlediği Sudan Üniversiteleri 4. Sosyal Kültürel Bilimsel Öğrenci Festivali ne katıldı.. Heyet, program kapsamında yetim ve öksüzlerin eğlence programı ile engelli üniversite öğrencilerinin spor karşılaşmalarına katıldı. Heyet ayrıca Sudan Yükseköğretim ve Bilimsel Projeler Bakanı Prof. Dr. Sümeyya Kashawa ile Türkiye Cumhuriyeti Hartum Büyükelçimiz Sayın Cemalettin Aydın ı da ziyaret etti. Friendship Hall da düzenlenen final gecesine Cumhurbaşkanı birinci yardımcısı ve Sudanlı Bakanl ar ve üst düzey yöneticiler katıldılar.

37 Çankırı Karatekin Üniversitesi 37

38 38 Çankırı Karatekin Üniversitesi

39 Çankırı Karatekin Üniversitesi 39

40 40 Çankırı Karatekin Üniversitesi karatekin.edu.tr facebook.com/karatekin.edu.tr vimeo.com/karatekinuniversite twitter.com/karatekinuni karatekinuniversitesi.tumblr.com Çankırı Karatekin Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

SUDAN-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ SONUÇ RAPORU

SUDAN-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ SONUÇ RAPORU SUDAN-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI VE EĞİTİM FUARI SONUÇ RAPORU 12-13 - 14 OCAK 2015, HARTUM www.sudan-turk.org SUDAN TÜRK ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI SONUÇ RAPORU (8 sayfa)

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNÜN SUDAN ZİYARETİ İLE DEĞİŞİK PROJELER YAŞAMA GEÇİYOR

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNÜN SUDAN ZİYARETİ İLE DEĞİŞİK PROJELER YAŞAMA GEÇİYOR ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜNÜN SUDAN ZİYARETİ İLE DEĞİŞİK PROJELER YAŞAMA GEÇİYOR Hartum İnsan Kaynakları Bakanlığının daveti ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim SAVAŞ ve Rektör yardımcısı Prof.

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI

18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI 18 AĞUSTOS 2015 YABÖM TOPLANTI SALONU, ÇANKIRI 1- ŞU ANA KADAR SUDAN TARAFI İLE YAPILAN YAZIŞMALAR VE GERÇEKLEŞTİRİLEN GÖRÜŞMELER VE SONUCU 2- SUDANLI GURUPLARI KATILACAKLARI KURSLAR VE KURS PROGRAMLARININ

Detaylı

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti 05-10 Ekim 2015 Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti Ülkemiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında idarenin ve kamu personel yönetiminin geliştirilmesi, desteklenmesi ve bu alanlarda işbirliğinin

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Zafer Yönden, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erzin

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 27 OCAK 2011, MERKEZ KAMPÜS, ÇANKIRI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1976 2011 (35 YIL) Çankırı Ocak 2011 Misyon,

Detaylı

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu

UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu UNESCO Türkiye Millî Komisyonu XXVI. Dönem Genel Kurulu 17 Mayıs 2014 Tarihinde Ankara da Gerçekleştirildi UNESCO Türkiye Millî Komisyonu Yönetmeliğinin 14. Maddesine göre toplanan XXVI. Genel Kurul, 2014-2018

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU

KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU KAZAKİSTAN ISSA-TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM GÜNLERİ RAPORU ALMATI (20-23 KASIM 2015) 20 Kasım 2015 Cuma: İlk gün konu ile ilgili öğrenci haricinde konunun ilgililerinin katıldığı bir panel düzenlendi.

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AVRUPA BİRLİĞİ VE DIŞ İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRE BAŞKANLIĞI İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRE BAŞKANLIĞI İKİLİ İLİŞKİLER

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

SIRA SAYISI: 587 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuveyt Devleti Hükümeti Arasında Yükseköğretim ve Bilimsel

SIRA SAYISI: 587 TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuveyt Devleti Hükümeti Arasında Yükseköğretim ve Bilimsel TÜRKÝYE BÜYÜK MÝLLET MECLÝSÝ YASAMA DÖNEMİ YASAMA YILI 24 4 SIRA SAYISI: 587 Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuveyt Devleti Hükümeti Arasında Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Alanında İşbirliği Anlaşmasının

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU

ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU ORTA KARADENİZ BÖLGESİ SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ İŞ FORUMU www.oka.org.tr trbusinessforum@oka.org.tr facebook/trbusinessforum Bölgeler arası uluslararası işbirliklerini kurmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.07.2016 2016 Temmuz Ayı Faaliyet Raporu 25 Haziran 22 Temmuz 2016 Tarihleri Arasında Odamızda Gerçekleştirilen Faaliyetler Ülkemizin birliğine ve demokrasisine karşı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi nin 50 nci Yılı Konferansı Ankara da Düzenlendi

Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi nin 50 nci Yılı Konferansı Ankara da Düzenlendi Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi nin 50 nci Yılı Konferansı Ankara da Düzenlendi Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK), Ankara Üniversitesi ve Ziraat Bankası işbirliği ile Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik

Detaylı

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin

TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin TÜRK-AFRİKA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ FORMU VE EĞİTİM FUARI ( 25-26 MAYIS, 2106, ILGAZ TURKIYE ) Toplantıyı Düzenleyen Kurum : Çankırı Karatekin Üniversitesi ( Türkiye), http://english.karatekin.edu.tr/

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011-

TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA SEKTÖREL ÇALIŞMA GRUBU FAALİYET ÖZETİ -2011- 22 Aralık 2010 tarihli Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Kalkınma Kurulu toplantısında belirlenen 4 farklı sektörel çalışma grubundan

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Afrika daki Faaliyetlerimiz

Afrika daki Faaliyetlerimiz Afrika daki Faaliyetlerimiz Yunus Emre Enstitüsü; Türkiye yi, Türk dilini, tarihini, kültürünü ve sanatını tanıtmak; Türk dili, kültürü ve sanatı alanlarında yurt dışında hizmet vermek; Türkiye nin diğer

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ Doç.Dr. Yunus KOÇ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYILARI/İSTATİSTİKLER Görevlendirme: 1 profesör (yabancı

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ Mayıs 2013 Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü AB ve Uluslararası Organizasyonlar Masası 1. GENEL BİLGİLER Resmi adı : Macaristan Cumhuriyeti Başkenti

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28 Kasım 2014 Tekirdağ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, ve Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA)

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2014

BACADER e-bülten NİSAN 2014 BACADER e-bülten NİSAN 2014 011 BACACI SEVİYE 3 VE BACACI SEVİYE 4 EĞİTİMLERİ İSTANBUL DA YAPILDI Baca firmalarının ihtiyacı olan BACACI Seviye 3 ve BACACI Seviye 4 Eğitimleri İstanbul BACADER Ofis'te

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) 11 MART 2013 PAZARTESİ 09:45-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner ve beraberindeki

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI

İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İKİLİ İLİŞKİLER VE PROTOKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAŞKANLIĞIMIZIN GÖREVLERİ 639 Sayılı KHK kapsamında; Bakanlığın yabancı ülkeler ve uluslararası kuruluşlar ile ilişkilerini yürütmek ve bu konuda koordinasyonu

Detaylı

21 Ekim tarihinde Tebriz de sosyal etkinlik ve gezi düzenlenerek Fuar programımız son buldu.

21 Ekim tarihinde Tebriz de sosyal etkinlik ve gezi düzenlenerek Fuar programımız son buldu. 4. ISSA İRAN TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIMI BAŞARI İLE TAMAMLANDI Uluslararası Öğrenci Hizmetleri Derneği (İSSA), İran'ın başken Tahran ve Tebriz'de düzenlediği Fuarlar ile İranlı gençleri Türkiye'deki eği

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

Sayın Başkanımız, Letonya nın Ankara Büyükelçiliği Üçüncü Kâtibi Jenis Bekeris i 02 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00 de makamında kabul etmiştir.

Sayın Başkanımız, Letonya nın Ankara Büyükelçiliği Üçüncü Kâtibi Jenis Bekeris i 02 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00 de makamında kabul etmiştir. 02 Eylül 2015 LETONYA NIN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ ÜÇÜNCÜ KATİBİ JENİS BEKERİS İN BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARETİ Sayın Başkanımız, Letonya nın Ankara Büyükelçiliği Üçüncü Kâtibi Jenis Bekeris i 02 Eylül 2015 tarihinde

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

TÜRKİYE SORUNLARINA ÇÖZÜM KONFERANSI-I

TÜRKİYE SORUNLARINA ÇÖZÜM KONFERANSI-I TÜRKİYE SORUNLARINA ÇÖZÜM KONFERANSI-I 24-27 ARALIK 1997 Ankara III. GÜN (26 ARALIK 1997) Sayfa No AÇILIŞ KONUŞMALARI 1-4 - Haşan GEMİCİ (Devlet Bakanı) - Hikmet ULUĞBAY (Milli Eğitim Bakanı) VII. OTURUM

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 18. Hafta (2 9 Mayıs 2010) 2 MAYIS 2010, PAZAR Avrupa Birliği Genel Sekreter Yardımcısı

Detaylı

ESKİŞEHİR İLİ ZİYARET PROGRAMI (Fe-Ni Madencilik Yöneticileri, 14 Aralık 2012)

ESKİŞEHİR İLİ ZİYARET PROGRAMI (Fe-Ni Madencilik Yöneticileri, 14 Aralık 2012) ESKİŞEHİR İLİ ZİYARET PROGRAMI (Fe-Ni Madencilik Yöneticileri, 14 Aralık 2012) Ziyaret Öncesi Yapılan Çalışmalar Ziyaretin amacı; 2002 yılından beri Eskişehir Mihalıççık Yunus Emre Beldesi sınırları içerisinde

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010) 8 MART 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dicle Üniversitesi AB Proje Ofisi tarafından

Detaylı

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ İSTANBUL 29 MAYIS ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ (23 Mayıs 2012 tarih ve 28301 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanmıştır.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME BİLGİLENDİRME TOPLANTISI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 02 KASIM 2017 Dış Değerlendirme Bir yükseköğretim kurumunun veya programı Eğitim-öğretim Araştırma

Detaylı

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net 2. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu Aykut Ulgar [Tasarım] Murat Tamcı Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI ODAMIZ 5. MESLEK KOMİTE BAŞKANI MUSTAFA BARIŞ BAKIR IN MAĞAZA AÇILIŞI Odamız 5. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Barış BAKIR'ın Akçay'daki yeni mağazasının açılışı odamız yöneticileri ve genel sekreterimizin

Detaylı

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ Pınar Erdem AB Masası Uzman Ağustos 2009 1. GENEL BİLGİLER Resmi adı : Macaristan Cumhuriyeti Başkenti : Budapeşte Yüzölçümü : 93,030 km 2 Nüfusu : 9,905,596 (Temmuz 2009 tahmini)

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 KASIM / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ http://tto.medipol.edu.tr/ https://www.instagram.com/medipol.tto/ Mayıs Ayı Bülteni Sayı:5 Tarih:01.06.2017 Birlikte Başarıyoruz Öncelikle Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi buluş aşamasından itibaren

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI

I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI I. ULUSAL ÜNİVERSİTELER ÇEVRE MERKEZLERİ TOPLANTISI 20.05.2009 tarih ve 27233 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Adnan Menderes Üniversitesi Şehir Sağlığını Geliştirme Araştırma ve Uygulama

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Pakistan Pencab Eyaleti Başbakanı Sayın Shehbaz Sharif ve Beraberindeki Heyetin Ülkemizi Ziyareti

Pakistan Pencab Eyaleti Başbakanı Sayın Shehbaz Sharif ve Beraberindeki Heyetin Ülkemizi Ziyareti KKTC Sağlık Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu nun Ülkemizi Ziyareti Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bağdar Bin Fahd Al-Fuhaid ve Beraberindeki Heyetin Ülkemizi Ziyareti T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DIŞ İLİŞKİLER VE AVRUPA

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı