Hayat Yayıncılık İltş. Yap. Eğt. Hiz. Ve Tic. Ltd. Şti. Damla Yayınevi Bas. Yay. Dağ. Ve Teks. San. Tic. Ltd. Şti.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayat Yayıncılık İltş. Yap. Eğt. Hiz. Ve Tic. Ltd. Şti. Damla Yayınevi Bas. Yay. Dağ. Ve Teks. San. Tic. Ltd. Şti."

Transkript

1 Hayat Yayıncılık İltş. Yap. Eğt. Hiz. Ve Tic. Ltd. Şti. Damla Yayınevi Bas. Yay. Dağ. Ve Teks. San. Tic. Ltd. Şti. ER-PA Erdem Pazarlama Bas. Yay. Tic. Ltd. Şti. Mavi Ağaç Kültür Sanat Yayıncılık Baytan Yayınevi Ötüken Neşriyat A.Ş. Nesil Basım Yayın Gıda San. Tic. A.Ş. Aden Yayıncılık San. Tic. Ltd. Şti. Çelik Yayınevi San. Ve Tic. Ltd. Şti. Artı Yayın Dağıtım Matbaacılık Alioğlu Yayınevi Bilge Yayıncılık A.Ş. Bayrak Yayımcılık Matbaacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Birey Yayıncılık Ltd. Şti. Boğaziçi Yayınları A.Ş. Hayrat Neşriyat A.Ş. Hizmet Vakfı İktisadi İşletmesi Huzur Yayın Dağıtım Ltd. Şti. Erkam Yayın Ve Sanayi A.Ş. Gül Neşriyat San.Ve Tic. Ltd. Şti. (Osmanlı Yayınları) İnsan Yayınları Yay. Dağ. Paz. A.Ş. İnkılab Basım Yayım Org. Ve Tic. Ltd. Şti. İrfan Yayımcılık Ve Tanıtım Ltd. Şti. İz Yayıncılık Ltd. Şti. Merve Basın Yayın Dağ. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

2 Nehir Yayın Film Tan. San. Ve Tic. A.Ş. Pamuk Yayıncılık Matb. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Şamil Yayıncılık Tic. Ve San. Ltd. Şti. Şule Yayın Dağıtım Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ünlü Yayınevi Kitap Kırtasiye San. Ve Tic. Ltd. Şti. Zafer Basın Yayın San. Ve Tic. Ltd. Şti. Arı Sanat Yayınevi Cantaş Yayınları Çağrı Yayınları Gonca Yayınevi İşaret Yayınları Basım Yayın Organizasyon Kitabevi Sağlam Yayınevi Temel Yayınları Uysal Yayınevi Yay-Dağ Kitap Yayın Dağıtım Çamlıca Basım Yayın Ve Ticaret A.Ş. Karakutu Yayıncılık Sanayi Ve Tic. A.Ş. Saray Yayın Pazarlama Dağıtım Üsküdar Yayınevi Sözler Neşriyat San. Ve Tic. A.Ş. Semerkand Basım Yayın Dağ. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Fazilet Neşriyat Ve Ticaret A.Ş. İpek Yayın Dağıtım Paz. A.Ş. Yakamoz Yayıncılık Hiz. Tic. Ltd. Şti.

3 Dergah Yayınları A.Ş. Nakkaş Prodüksiyon Yapım Ve Paz. Tic. Ltd. Şti. Leyla İle Mecnun Yayıncılık San. Ve Ltd. Şti. Edam Eğitim Dan. Ve Araştırmaları İletişim Hiz. Tic. Ltd. Şti. Pınar Yayınları Tic. Ve San. Ltd. Şti. Menekşe Basım Yayın Kağıt. İnş. San. Galata Müzik Üretim Ve Yay. İletişim Sistemleri Yeni Asya Gazetecilik Matb. Ve Yay. San. Erguvan İletişim Hizmetleri Yayınevi Ve Dağ. R.N.K. Neşriyat Paz. San. Tic. A.Ş. Guraba Yayıncılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Üçdal Neşriyat Altın Bilgi Basım Yayın Eğt. Batu Kırtasiye Kağt. Ürün. Rek. Yay.San. Ve Tic. Ltd. Şti. Bilim Basın Yay. Gaz. Ve Kağt. San. Tic. A.Ş. Hikmet Neşriyat Dağıtım San. Ve Tic. Burhan Yayıncılık Turizm Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti. Bilsan Basın Yayın İletişim Dan. Ve Org. San. Tic. A.Ş. (Küre Yayınları) Nar Yayınları Müzik Film Ve Reklamcılık Ltd. Şti. Akçağ Basım Yayın Pazarlama A.Ş. Kapital Medya Hizmetleri Ensar Neşriyat Ticaret A.Ş. Türk Edebiyat Vakfı İktisadi İşletmesi Tavaslı Basın Yayın Ve Mat. San. Tic. Ltd. Şti. Türk Diyanet Vakfı Yay. Mtb. Ve Tic. İşlt.

4 Osmanlı Araştırmaları Vakfı İktisadi İşlt. Uğur Eğitim Pazarlama Ve Yay. A.Ş. Işık Yayıncılık Ticaret A.Ş. Kızkulesi Yayıncılık Tan. Eğt. Tur. Dan. San. Tic. Ltd. Şti. Beka Araş. Dan. Rek. Eğt. Yay. Ve Tic. Ltd. Şti. Beyan Yayınları Alem Ticaret Ve Yayıncılık Bilge Karınca Yayınları Epsilon Yayıncılık Hizmetleri Tic. Ve San. Ltd. Şti. Sosyal Yayınları Düşünce Kitabevi Kitap Kırtasiye Yay. Dağ. Mim Yayıncılık Matbaa Sinema Prod. Ve Tekstil Ltd. Şti. Parıltı Yayıncılık Kağıtçılık San. Tic. Ltd. Şti. Nun Yayıncılık Yeditepe Basım Yayın Dağıtım Ltd. Şti. Server İletişim Dan. Tan. Gaz. Ve Yay. San. Ticaret A.Ş. Adım İletişim Hizmetleri Ve Prod. Ltd. Şti. TÜRDAV A.Ş. Çıra Basın Yayın Org. Ve İletişim Hiz. Tic. Ltd. Şti. Gençlik Yayınları Süeda Basım Yayın San. Ve Tic. A.Ş. Altınbaşak Neşriyat Basım Yay. San. Tic. Ltd. Şti. Başaran Eğitim Yayınları A.Ş. Da-Hi Basın Yayın Eğitim Hizmetleri Envar Neşriyat

5 İ.B.B. Kültür A.Ş. Sürat Basım Yayın Rek. Ve Eğt. Araç San. Tic. A.Ş. Timaş Basım San. Ve Tic. A.Ş. Kitapyurdu Yayın Ve İletişim Ltd. Şti. Kitsan Kitap Basım Yayım Dağıtım San. Meram Yay. Dağ. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Şefkat Yayıncılık Ve Hediyelik Eşya Ticaret Empati Yayınları Paz. Dağ. Yay. Mat. Rek. Hisar Yayınevi Söz Matbaacılık Yay. Rek. Org. Hiz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Tav Dağıtım Pazarlama Mat. Bas. Yay. Ltd. Şti. Atlas Pazarlama Yayıncılık Yapımcılık Ltd. Şti. Bisiklet Yayıncılık Babıali Kültür Yayıncılığı Selis Kitaplar Özgü Yayıncılık Rek. Tan. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kayıhan Yayınları Karbey Yayıncılık Eğt. Ve Dan. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. (Kesit Yayınları) Rağbet Yayınları İstanbul Dağıtım A.Ş. İlgi Kültür Sanat Yayıncılık Vural Yayıncılık Kariyer Yayıncılık İletişim Eğitim Ve Sağ. Hiz. Bedir Yayınevi Bas. Yay. Mat. Bilş. Paz. San. Köprü Kitap Yayın Dağıtım

6 DBY Yayınları Ayfa Basın Yayın Dağıtım San. Ve Tic. Ltd. Şti. Sebat Bas. Yay. Dağ. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Çağdaş Basın Yayın Ve İltş. Hiz. Ltd. Şti. (Buruç Yayınları) Cevher Yayınevi Bilge Oğuz Basım Yayın Dağıtım Şelale Yayıncılık İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Mavi Lale Basım Yayın Ltd. Şti. Demir Kitabevi Çatı Yayıncılık Elektronik Bilgi Ve İltş. Sis. Dağ. Paz. Ve Tic. Ltd. Şti. Yasin Yayınevi Dila Filmcilik Yay. Rek. Tan. Ve Paz. San. Tic. Ltd. Şti. C Planı Akademi Yayın Proje Merkezi Bilim Kültür Ve Sanat Derneği İkts. İşlt. Bilge Kültür Sanat Yayınları Dağt. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Beyza Müzik Basın Yayın San. Ve Tic. Ltd. Şti. ABC Ajans Film Müzik Yap. Paz. Ltd. Şti. Azim Dağıtım Kitap Basım Yay. Paz. Tic. A.Ş. Ayyıldız Ambalaj Matb. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Arz Prodüksiyon Yap. Yayın Paz. Dağ.. Ve Tic. Ltd. Şti. Altınoluk Yay. Ve San. Mam. Sesli Ve Görüntülü Yayınlar Bilgisayar Ürün. İm. Ve Tic. A.Ş. Albatros Yayıncılık Film Yap. Rek. Tic. Ltd. Şti. Ajans Yıldırım Yayın Prodüksiyon San. Tic. Ltd. Şti. AFM İletişim Ajans Org. Eğt. Ve Dan. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti. Yesevi Yayıncılık Rek. Turz. Ve Film Yap. San. Tic. Ltd. Şti.

7 Dünya Yayıncılık Eğt. İltş. Turz. Nak. Hiz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Etüt Basın Yayın İletişim Fark Yayıncılık Özel Sağlık Hiz. Tic. Ltd. Şti. Kılavuz Kitap Yayın Eğitim İnş. Turz. San. Tic. Ve Ltd. Şti. Kırk Kandil Yayınevi Mektup Basım Yayın Dağ. Paz. Tic. San. Ltd. Şti. Miraç Yayınları Nida Yayıncılık Paz. İç Ve Dış Ticaret Okyanus Basım Yayın Tic. Ltd. Şti. Rayiha İletişim Gıda Turizm Matb. Yay. Bil. Eğt. İth. İhr. Pa. San. Ve Tic. Tld. Şti. Sabır Yayıncılık Film Tanıtım Siyer Basım Yayın Ve Dağıtım San. Tic. Ltd. Şti. Süleymaniye Vakfı İktisadi İşletmeleri Gezgin Kitabevi Global Yayın Dağıtım San. Tic. Ltd. Şti. Hidayet Yayınevi Hüner Yayınevi İstanbul Matbaacılık Pro. Yay. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kalem Yayınevi (Beşikçi Yayınevi) Karma Kitaplar Basım Yayın A.Ş. Zaman Yayıncılık Pazarlama Ticaret A.Ş. Eylül Reklam Ambalaj Bas. Yay. Ve Gıda İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti. Seriyye Kırtasiye Yazılı Bas. Org. Tic. Ltd. Şti. İnsan Dergisi Yayın Dağıtım Bakış Basın Yayın Org. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

8 2 Kaynak Yayıncılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ağaç Kitabevi Yayınları İnş. Taah. Gıda Taş. Ve Medical Araş. San. Ve Tic. Ltd. Şti Alvarlı Efe Hazretleri İlim Ve Sosyal Hizmetleri Vakfı Ataullah Efendi Tekkesi Büyük Doğu Yayınları Bas. Yay.. Prod. Ltd. Şti. Ekin Yayın Basım Dağıtım Ve Org. Tic. Ltd. Şti. Gelenek Kırtasiye Ve Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. Hobi Yayınevi Lacivert Yayıncılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Madve Yayın Dağıtım Pazarlama Marmara Üniversitesi İlahiyat Fak. Vakfı Mat. Yay. Tic. İşlt. Pati Eğitim Gereçleri Ve Elektrik San. Tic. Ltd. Şti Şenyıldız Yayıncılık Hediyelik Eşya Ve Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Tenvir Neşriyat Matbaa Ve Kırtasiye İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. Yağmur Yayınevi Küresel İletişim Merkezi Medya Yay. Bil. Ve İnternet Hiz. Tic. A.Ş. Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ekol Yay. Dağt. Eğt. İltş. Hiz. Ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Sarah Bilici Kitabevi Ravza Yayınları Erhan Yayınları Pozitif Basım Yayın Dağıtım Paz. San. Tic. Ltd. Şti. Asya Basın Yayım Turizm Seyahat Org. Ltd. Şti. Tuğra Neşriyat Reklam Ve İş Elbiseleri Mema Yayıncılık İnşaat İthalat Ve İhracat Ltd. Şti.(Şami Yayınevi) Yolcu Yayınevi

9 Cennet Yayın Dağıtım Tahlil Yayınları Teorem Eğt. Bas. Yay. İth. Ve İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İlgi Tanıtım Bas. Hiz. Ve Ticaret Ltd. Şti. (Özgün Yayıncılık) İsar Yayınları Motif Basın Yayın Dağ. Eğt. İltş. Hiz. Ve Tic. Ltd. Şti. Beyaz Balina Yayın Sanat Dağ. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Koridor Yayıncılık Sanat Dağ. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Temel Neşriyat Dağ. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. Kilit Yayıncılık Ve Matbaacılık Sağlık Adası Yayınları Aksu Yayıncılık Eğt. Ve Dan. Hizmetleri Tusdata Yayıncılık Eğt. Dan. Sağ. Ve Bilg. Hiz. A.Ş. Legal Kitapevi San. Ve Tic. Ltd. Şti. Legal Yayıncılık Anonim Şirketi Orkide Matbaacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. İsabet Yayıncılık Eğt. Hiz. San. Tic. A.Ş. Feyza Eğitim Yayıncılık Tant. Turz. San. Ve Tic. A.Ş. Oğlak Yayıncılık Ve Reklamcılık Ltd. Şti. Erdem Yayınları Ticaret Ltd. Şti IQ Kültür Sanat Yayınları Ve Uluslararası Tanıtım Hiz. Tic. Ltd. Şti. Net Eğitim Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. Ferfir Eğitim Yayıncılık Ltd. Şti. Zambak Yayıncılık Ve Eğt. Gereçleri Tic. A.Ş. Pak Ajans Yay. Tur. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. (Nubihar Yayınları)

10 Akademi İstanbul Eğt. Yayıncılık Ve Danş. Hiz. (Akdem Yayınları) Asist Öğretim Kurumları A.Ş. Maide Yayıncılık Kubbealtı Akademisi Kültür Ve Sanat Vakfı Kubbealtı İktisadi İşletmesi Yunus Emre Yayınevi Yaran Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. Okumayı Teşvik Derneği Çapraz İnteraktif Eğitim Yayınları Ltd. Şti. Günyüzü Yayıncılık Bas. Dağ. Rek. Org. (Toplum Yayınları) BMB Yayın Kağıt Turizm Paz. San. Tic. Ltd. Şti. (Tahşiye Yayınları) Çerçeve Yayın Dağıtım San. Ve Tic. Ltd. Şti. Pamuk Ofset Matbaacılık Reklamcılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Paraf Yayınları İstanbul Fetih Cemiyeti İktisadi İşletmesi Feza Gazetecilik A.Ş. Lisans Yayıncılık Yılmaz Basım Yayın Ve Dağıtım Tic. Ltd. Şti. Kodlab Yayın Dağıtım Yaz. Ve Eğt. Hiz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Birey Eğitim Yayınları Sanayi Tic. Ltd. Şti. BRY Matbaacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. Etkin Öğretim Yayınları Ltd. Şti. Uyum Ajans Seda Yayınları Kültür Dergi Dağıtım Basın Yayın Ve Rek. Tic. Ltd. Şti. (KDD Yayınları)

11 Fatih Yayınları Yüksek Limit Eğitim Yayınları Eksen Yayıncılık Ve Eğt. Malz. San. Tic. A.Ş. Nefes Yayıncılık Eğitim Sağlık Ve Hiz. Rek. Turizm Org. San. Tic. A.Ş. Grup Yayıncılık Reklamcılık Ve Dış Tic. Ltd. Şti. Sahhaflar Kitap Sarayı Öğretmen Yayınları Deha Terapi Eğitim Ve Danışmanlık Ltd. Şti. (Adeda Yayıncılık) Muallim Neşriyat Dağıtım Paz. San. Ve Dış. Tic. Ltd. Şti. Şifa Yayınevi Ve Matbaacılık Neşeli Basım Yayın Dağ. Paz. San. Tic. Ltd. Şti. Sıradışı Analiz Yayınları Özel Eğt. Rek. Mat. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Tuğra Kitap Pazarlama Yay. Rekl. San. Tic. Ltd. Şti. Elti Ajans Matb. Bas. Yay. Rek. Gıda Ve San. Tic. Ltd. Şti. Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları TFM Müzik Film Yap. Yayıncılık İletişim Ve Org. San. Tic. Ltd. Şti. Bahar Yayıncılık Dağ. Matb. Rek. Ve Eğt. Hiz. Kırt. Bilg. San. Paz. Ltd.Şti Okuyanus Yayın Eğitim Dan. Tıbbi Malzeme Ve Reklam Hiz. San. Tic. Ltd.Şti Akademi Artı Yayıncılık Matbaacılık Hizmetleri İç Ve Dış Tic. A.Ş (Elma Yayınları) Antreman Yayıncılık Pazarlama Ve Eğitim Danışmanlık Hiz. Tic. Ltd. Şti. Fanus Kitap Kadem Yapım Medya İlet. Piyasa Arş. Org. San. Tic.Ltd.Şti Yakın Plan Prodüksiyon Yayıncılık Ve Reklam Gözyaşı Sanat Merkezi Astroart Astroloji Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. Kartezyen Eğitim Basım Yayın Paz. Tic. Ltd. Şti.

12 Türkiye Dil Ve Edebiyat Derneği Zehra Yayıncılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisadi İşletmesi Geoturka Araştırma İletişim Hizmetleri Ve Yayıncılık Ltd. Şti. Aymir Yayın Basım Dağıtım Paz. Özel Eğt. Dersanecilik Turizm San. Ve Tic. Ltd. Şti. Esma Yayınları İsam Yayıncılık Sosyal Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akşit Kültür Ve Turizm Yayıncılık Dini Neşriyat Yayın Dağıtım Arapça Kitaplar İth. Ve Dağıtıcısı KRP Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti. Çanakkale Kitaplığı Arş. İnc. Biliş. Yay. Mat. Tic. Ltd. Şti. Kırmızı Beyaz Yayıncılık Ve Dağ. Hizm. Ltd.Şti Kollektif Kitap Bilişim Tasarım Ltd. Şti. Aydın Basın Yayın Dağıtım Ülke Yayın Haber Tic. Ltd. Şti. Ana Basın Yayın Gıda İnş. San. Ve Tic. A.Ş. Kelam Yayın Ve Dış Ticaret Demsan Özel Öğretim Kurumları Ulaştırma Ve Yayıncılık A.Ş. Ares Yayıncılık Kağ. Mat. Rek. Hiz. Ltd. Şti. İki A Yayıncılık Ve Dağ. Hiz. Tic. San. A.Ş. Gazel Medya Basım Yayın Hizmetleri Kashna Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti. İrşad Kitap Yayın Dağıtım Pazarlama Ve Tic. Ltd. Şti. Büyülü Dükkan (Büyülü Çizgi Roman) Mısra Yayıncılık & Deutsch Mit Spring

13 Dua Basım Yayın Ve Dağıtım Hiperlink Eğitim İlet. Yay. San. Paz. Ve Tic. Ltd. Şti. Helikon Yayıncılık İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. Beşir Kitap Kırtasiye Yayın Dağıtım Siyer-i Nebi Eğitim Ve Araştırma Derneği İktisadi İşletmesi Bilişim Eğitim Hizmetleri Ve Tic. Ltd. Şti. Ofis24 Eğitim Araç Gereçleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Çağlayan Basım Yayın Dağıtım Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Yayınları Yafa Yayınları Hikmet Fatih Bayhan Gündoğan Yayınları Basım San. Ve Tic. Ltd. Şti. Sebil Yayınevi Mehmet Selman Mısıroğlu Ve Ort.

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2 ABC AJANS FİLM MÜZİK YAP. PAZ. LTD. ŞTİ. 3 ADEN YAYINCILIK SAN. TİC. LTD.

Detaylı

38 AVRASYA YAZARLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ-BENGÜ TELİF AJANSI BASIN YAYIN ARAŞTIRMA DANIŞMANLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

38 AVRASYA YAZARLAR BİRLİĞİ DERNEĞİ-BENGÜ TELİF AJANSI BASIN YAYIN ARAŞTIRMA DANIŞMANLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ İKTİSADİ İŞLETMESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2 ABC AJANS FİLM MÜZİK YAP. PAZ. LTD. ŞTİ. 3 ADEN YAYINCILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 4 ADIM

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 ABC AJANS FİLM MÜZİK YAP. PAZ. LTD.

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 ABC AJANS FİLM MÜZİK YAP. PAZ. LTD.

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 ABC AJANS FİLM MÜZİK YAP. PAZ. LTD.

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 HAYAT YAYINCILIK İLTŞ. YAP. EĞT. HİZ. VE TİC. LTD. ŞTİ. ALİ İHSAN BAYRAK 2 DAMLA YAYINEVİ BAS.

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

FİRMA ADI / COMPANY NAME HALL & STAND NO

FİRMA ADI / COMPANY NAME HALL & STAND NO FİRMA ADI / COMPANY NAME HALL & STAND NO 3 ÇİVİ 3-G12 5 ŞUBAT YAYINLARI BAŞAK ULUAYDIN 3-D13 5G KOLEKTİF DANIŞMANLIK 3-C10 6 45 YAYINLARI 3-A09 AÇILIM KİTAP 1-G15 ADEM KİTAP PLAK EVİ 3-D20 AHİR ZAMAN 1-H08

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

KATILIMCI YAYINEVİ 5 ŞUBAT YAYINLARI 1-A07 ACAYİP KİTAPLAR 1-D06 ADEDA 2-A01 AHİR ZAMAN YAYINEVİ 2-D14 AKADEMİ ÇOCUK 1-C02 AKADEMİK YAYINLAR 1-E07

KATILIMCI YAYINEVİ 5 ŞUBAT YAYINLARI 1-A07 ACAYİP KİTAPLAR 1-D06 ADEDA 2-A01 AHİR ZAMAN YAYINEVİ 2-D14 AKADEMİ ÇOCUK 1-C02 AKADEMİK YAYINLAR 1-E07 KATILIMCI YAYINEVİ STAND NO 5 ŞUBAT YAYINLARI 1-A07 ACAYİP KİTAPLAR 1-D06 ADEDA 2-A01 AHİR ZAMAN YAYINEVİ 2-D14 AKADEMİ ÇOCUK 1-C02 AKADEMİK YAYINLAR 1-E07 AKILLI ZEBRA 2-D14 ALAKARGA SANAT YAYINLARI 1-A10

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 3D BASIM YAYIN DAĞITIM REKLAMCILIK SANAYİ

Detaylı

BİLGE ÇOCUK 5-O14 BİLGE MİNİK 5-O12 BİŞNEV YAPIM YAYINCILIK 1-E16 BÜYÜK DOĞU YAYINLARI 6-J04

BİLGE ÇOCUK 5-O14 BİLGE MİNİK 5-O12 BİŞNEV YAPIM YAYINCILIK 1-E16 BÜYÜK DOĞU YAYINLARI 6-J04 FİRMA STAND NO 1001 ÇİÇEK YAYINEVİ 7-F12 2 E KİTAP SEVDA KARABEYESER 6-M27 3D BASIM YAYIN DAĞITIM 5-N06 9 YAYINLARI 5-N14 ADEDA 7-F16 ADEM KİTAP PLAK EVİ 6-K26 AHESTE KİTABEVİ-UFUK AKGÜL 6-K27 AHISKA YAYINEVİ

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No

Üye Sicil No Tic.Sicil No Ticari Ünvanı Kayıt Tarihi Vergi Dairesi [ Baba Adı, Doğum Tarihi ] Vergi Hesap No 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 1131 1951 DEDEOĞLU KOLL.ŞTİ. KAMİL HİLMİ VE LÜTFÜ DEDEOĞLU 02.01.1956 Karadeniz V.D. SEÇME+SEÇİLME - 2720031651 5006 5636 AHMET BEKTAŞ 30.01.1978 Hızırbey

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YET Kİ ALA NI TELEFON 1 Yıldırım Yılmaz Özel Yıldırım Eğitim ve Öğretim

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ BAŞKANLIĞI 3-F12 BEM BOĞAZİÇİ DANIŞMANLIK 3-A13

BASIN YAYIN BİRLİĞİ BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ BAŞKANLIĞI 3-F12 BEM BOĞAZİÇİ DANIŞMANLIK 3-A13 FİRMA ADI / COMPANY NAME HALL & STAND NO 3 ÇİVİ 3-G12 5 ŞUBAT YAYINLARI BAŞAK ULUAYDIN 3-D13 5G KOLEKTİF DANIŞMANLIK 3-C10 6 45 YAYINLARI 3-A09 7/15 YAYINLARI 3-A09 AÇILIM KİTAP 1-G15 ADEM KİTAP PLAK EVİ

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD)

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

KARADENİZ 4. KİTAP FUARI KATILIMCI LİSTESİ SALON STAND NO

KARADENİZ 4. KİTAP FUARI KATILIMCI LİSTESİ SALON STAND NO KARADENİZ 4. KİTAP FUARI KATILIMCI LİSTESİ SALON STAND NO #TARİH 2 101 B 2023 YAYINCILIK 1 205 6.45 YAYINLARI 2 101 C A7 KİTAP 2 103 D ADEDA YAYINCILIK 2 102 B ADRENALİN AJANS AGAPİ YAYINLARI 2 102 C AHİR

Detaylı

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

FİRMA ADI / COMPANY NAME HALL & STAND NO

FİRMA ADI / COMPANY NAME HALL & STAND NO FİRMA ADI / COMPANY NAME HALL & STAND NO 3 ÇİVİ 3-G12 3D BASIM YAYIN DAĞITIM 3-H01 5 ŞUBAT YAYINLARI BAŞAK ULUAYDIN 3-D13 5G KOLEKTİF DANIŞMANLIK 3-C10 6 45 YAYINLARI 3-A09 7/15 YAYINLARI 3-A09 AÇILIM

Detaylı

astec Kitap ve Kültür FuarI Almanya nın en büyük Türkçe Kitap ve Kültür Fuarı

astec Kitap ve Kültür FuarI Almanya nın en büyük Türkçe Kitap ve Kültür Fuarı astec Kitap ve Kültür FuarI Almanya nın en büyük Türkçe Kitap ve Kültür Fuarı 29 ARALIK 2017-07 OCAK 2018 tarihleri arasında Almanya nın en büyük Türkçe Kitap ve Kültür Fuarı kapılarını açıyor. ASTEC GmbH

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 HAYAT YAYINCILIK İLTŞ. YAP. EĞT. HİZ. VE TİC. LTD. ŞTİ. ALİ İHSAN BAYRAK 2 DAMLA YAYINEVİ BAS.

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

No Süreli Yayın Adı Yayıncı Adı Periyodu

No Süreli Yayın Adı Yayıncı Adı Periyodu No Süreli Yayın Adı Yayıncı Adı Periyodu 1 2023 Atılım Ofset Matbaa Basın Yayıncılık 2 08 Artvin Mart Reklam Tanıtım Yayımcılık San. Tic. Ltd. Şti. İki 3 14 Şubat Dünyanin Öyküsü Uluslararası Ankara Öykü

Detaylı

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ FİRMA UNVANI Acarlar Akaryakıt Gıda Tekstil Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Acarsan Makarna Un Acarsan Makarna Un AGR İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31.03.2014 ve 31.12.2013

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 15 TEMMUZ ŞAHİTLERİ DERNEĞİ TELAT ÇİTE 2 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Haziran

Detaylı

OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE GİDER RAPORU

OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE GİDER RAPORU 06/11/2015 OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE RAPORU Araç Bakım- Onarım leri Toplam 1.408,40 birlik teknik Araç Bakım- Onarım leri 29985 19/06/2015 1,038.40 DÜNYA ÖZEL Araç Bakım- Onarım

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan ve 31.12.2014 tarihleri

Detaylı

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 000810 975 TURGAY EMİROĞLU-ÖRNEK SİNEMALARI-STAR VİDEO 17.02.1981 Alanya V.D. MUZAFFER-01.02.1954-25021169376 3340022908 2 001563 1723 CELAL MERCAN - MERCAN KIRTASİYE & COPY CENTER 07.06.1988 Alanya

Detaylı

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi

Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi : Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri (OSGB) Listesi www.uzmanglobal.com UZMAN GLOBAL; iş hukuku, sosyal güvenlik, SGK işlemleri, teşvik ve destekler, denetim, stratejik planlama ve eğitim

Detaylı

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%)

18.09.2015 Cuma. YAZILI NİHAİ TEKLİFLER Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı (ASKŞPGO) (%) 18.09.2015 Cuma SIRA NO Toplam 1 MİSEK İNŞ. TİC. VE SAN. A.Ş. 1. SÖZLÜ TURDA ÇEKİLDİ. 2 3 4 5 6 7 ÇAĞDAŞ YAPI İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & EMİROĞLU İNŞ. TUR. SAN. TİC. A.Ş. & DELTA ARAZİ GEL. İNŞ. TURZ.

Detaylı

2015 YILI SÜRELİ YAYIN LİSTESİ

2015 YILI SÜRELİ YAYIN LİSTESİ 2015 YILI SÜRELİ YAYIN LİSTESİ SIRA Yıl Yayın Adı 1 2015 08 Artvin 2 2015 14 Şubat dünyanin öyküsü 3 2015 2023 4 2015 21. yüzyılda sosyal bilimler 5 2015 53 Rize 6 2015 Acemi 7 2015 Ajans dergi 8 2015

Detaylı

2. GRUP DANIŞMANLIK FİRMALARI. Akredite Edildiği Alan

2. GRUP DANIŞMANLIK FİRMALARI. Akredite Edildiği Alan 2. GRUP DANIŞMANLIK FİRMALARI Ünvan A3 Yazılım Aikon Establisment AKSİS Yazılım Bilişim Aral Danışmanlık Ltd.Şti. Arama Araştırma Organizasyon Danışmanlığı ve Tic.Ltd.Şti. Arete Bilgisayar Otomasyon Danışmanlık

Detaylı

PROGRAM. Grand Cevahir Hotel Şişli / İSTANBUL. 28-29 Mayıs 2015 D Y A N E T M E S L E K L E R Y A Y B A B A S I M K A N L I B A S I N YA Y M E R K E Z

PROGRAM. Grand Cevahir Hotel Şişli / İSTANBUL. 28-29 Mayıs 2015 D Y A N E T M E S L E K L E R Y A Y B A B A S I M K A N L I B A S I N YA Y M E R K E Z K M ILIK AYAT AYRAT ALTIN LUK NAR NAZLI I R AT Z M L TÜRK YE D YANET VAKFI UYSAL T MA EV ÜN VERS TE K TABEV NES L N BEL AKADEM K K TAB YAT KUZEY ABER A ANSI NKILAB EDAM EK N VAKIF SARAYI YED TE E KÜRE

Detaylı

DERYA MAD. NAK. PET. 157 İşletme

DERYA MAD. NAK. PET. 157 İşletme SicilNo Safhası Dö Alt Isıl Üretim Satış T.DevletH Ruhsat Sahibi İli/İlçesi Yıl ne OcakBaşı DERYA MAD. NAK. PET. Değeri(AID) Miktarı Miktarı akkı m 443 İşletme MALZ. KAR-DENİZ SAN. VE MAD. TİC. NAK. LTD.

Detaylı

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İzmir. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2b Medikal Nakliye Kozmetik Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. İzmir Agme Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. Agrikem Ege Ziraat İlaçları End. Ürün. San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akcelep Pamuk Gıda Tar. Ürün Teks. Ve Turizm

Detaylı

Verilen Sipariş Avansları

Verilen Sipariş Avansları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.06.2016 ve 31.12.2015

Detaylı

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676 TSE Mersin Gözetim ve Muayene Müdürlüğünden: Aşağıda isimleri ve imal ettikleri mamulleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde

Detaylı

Below is a list of journals that we can supply. Please contact nedimbali@librakitap.com.tr for further information. Issues / Year

Below is a list of journals that we can supply. Please contact nedimbali@librakitap.com.tr for further information. Issues / Year TİC. A.Ş. P.K. 165, ŞİŞLİ ISTANBUL / TURKEY TEL: 90-212-232 99 04 / 05 FAX: 90-212-231 11 29 www.librabooks.com.tr Below is a list of journals that we can supply. Please contact nedimbali@librakitap.com.tr

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

Ticari Alacaklar Ticari Borçlar

Ticari Alacaklar Ticari Borçlar 30.09.2016 İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.09.2016

Detaylı

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl

EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ. S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl EKONOMĠK GELĠġME MALĠ DESTEK PROGRAMI ASĠL PROJELER LĠSTESĠ Proje Teklif Çağrısı: TRC2-10-EKOG001-A-B: EKONOMİK GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI S.N. Ref. No BaĢvuru Sahibi Proje Adı Ġl 1 A-815 Asenka Mermer

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic.Ltd.Şti İstmag Magazin Gazetecilik Yayıncılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic.Ltd.Şti İstmag Magazin Gazetecilik Yayıncılık İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31.12.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır.

(*) Cari dönem itibarıyla ilişkili taraftan çıkmıştır. Not 11 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Mart 2016

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31.03.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR

HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR HAZİRAN 2012 HİZMET YERİ YETERLİLİK BELGESİ İPTAL, SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLEN FİRMALAR FİRMA ÜNVANI BELGE KONUSU BELGE NO FESİH TARİHİ FESİH GEREKÇESİ A-METRE TUR.İNŞ.TAAH. KRT:211 14.31.35-3/3621 20.06.2012

Detaylı

her kitap bir yolculuk

her kitap bir yolculuk her kitap bir yolculuk ETKİNLİK AJANDASI AÇILIŞ: AĞUSTOS SAAT: 30CUMARTESi 11:00 davetlisiniz... 30 AĞUSTOS-05 EYLÜL ZİYARET SAATLERİ: 10.00-22.00 SİVAS KENT MEYDANI 1 Sivas ellerinde kitap okunur AÇILIŞ:

Detaylı

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ

Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Belge No Laboratuvar Adı Dosya Sorumlusu Telefon e-mail Y 06/001/2010 TÇMB KALİTE VE ÇEVRE KURULU İKTİSADİ İŞLETMESİ Y 06/002/2010 EKOTEST ÇEVRE DANIŞMANLIK ÖLÇÜM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. Sevda Ata ALAKURT

Detaylı

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (DİKA) (Tigris Development Agency) Genel Sekreterliği İHALE SONUCU İLANI

T.C. DİCLE KALKINMA AJANSI (DİKA) (Tigris Development Agency) Genel Sekreterliği İHALE SONUCU İLANI İHALE SONUCU İLANI İhale kayıt numarası : 2012/39 1) İhale Konusu İşin a) Adı : 2011 Yılı Teknik Destek Programı Kapsamında Eğitim Hizmeti Alımı b) Niteliği, türü ve miktarı : 25 Eğitim Hizmeti c) Yapılacağı

Detaylı

MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü 25 Haziran 2015 Tarihli Yerinden Satış İhalesi 1. Teklif Sonuçları

MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü 25 Haziran 2015 Tarihli Yerinden Satış İhalesi 1. Teklif Sonuçları MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü 25 Haziran 2015 Tarihli Yerinden Satış İhalesi 1. Teklif Sonuçları Tanıtım Kodu : 2015YERSAT1326 Malzeme Adı : MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI 1212359 TABEY ELEKT.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Detaylı

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 13 13 - MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ

TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİNE GİREMEYEN ÜYELER 13 13 - MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ 13 13 MOTORLU TAŞITLARIN VE YEDEK PARÇALARININ TİCARETİ, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ 1 3159 4027 RAİF ERYAŞAR MÜESSESESİ TEOMAN ERYAŞAR VE ORTAĞI KOM.ŞTİ. 07.10.1969 Karadeniz V.D. 8390024154 2 3993 4727

Detaylı

Sıra Eseradı Başvuran

Sıra Eseradı Başvuran Sıra Eseradı Başvuran 1 Bandidos 1001 Roman (Altan Çağatay Gürdal) 2 Martin Mystere & Nathan Never Gelecek Mahkumu 1001 Roman (Altan Çağatay Gürdal) 3 50 Soruda Aydınlanma 7 Renk Basım Yayım ve Filmcilik

Detaylı

21 RANKS YAYINEVİ 7-D11 44 YAYIN 6-G12 ADEDA YAYINCILIK 6-G09 AHİR ZAMAN 7-E10 AKIL OYUNLARI SEPETİ 7-C10 AKILLI ZEBRA 7-E10 AKİS KİTAP 7-E10 ALFA

21 RANKS YAYINEVİ 7-D11 44 YAYIN 6-G12 ADEDA YAYINCILIK 6-G09 AHİR ZAMAN 7-E10 AKIL OYUNLARI SEPETİ 7-C10 AKILLI ZEBRA 7-E10 AKİS KİTAP 7-E10 ALFA FİRMA STAND NO 21 RANKS YAYINEVİ 7-D11 44 YAYIN 6-G12 ADEDA YAYINCILIK 6-G09 AHİR ZAMAN 7-E10 AKIL OYUNLARI SEPETİ 7-C10 AKILLI ZEBRA 7-E10 AKİS KİTAP 7-E10 ALFA YAYIN GRUBU 6-H02 ALTAYLI 6-L01 ARASTA

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YETKİ ALANI TELEFON FAKS YETKİLENDİR ME TARİHİ GEÇERLİLİK TARİHİ

Detaylı

İLGİLİ BİRİM: EĞİTİM FAKÜLTESİ

İLGİLİ BİRİM: EĞİTİM FAKÜLTESİ İLGİLİ BİRİM: EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ - HAFTALIK DERS PROGRAMI Türkçe Eğt.+ Müzik Eğt.+ Fen Bilgisi Eğt. + Sosyal Bilgiler Eğt. Muzaffer Atalar

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI. Dış Ticaret (II.Yarıyıl) PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI. Dış Ticaret (II.Yarıyıl) PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 2015-2016 BAHAR YARIYILI HAFTALIK PROGRAMI Dış Ticaret (II.Yarıyıl) 09:00-10:00 10:00-11:00 11:00-12:00 5D3 5D3 5D3 Prof. Dr. Tamer İnal Prof. Dr. Tamer İnal Prof. Dr. Tamer İnal Gümrük Mevzuatı (DIT102)

Detaylı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı BAL Kamuoyuna Duyuru Tarihi Firma Adı Ürün Adı Marka ve Son Tüketim Tarihi Parti/Seri No Kılıçkaya İnş. Lokanta Otom. Yakıt Akaryakıt Day. Tük. Mal. Hay. Tarım ve Av Malz. Teks. Nak. Gıda Mad. Telekom

Detaylı

İlişkili Taraf Açıklamaları

İlişkili Taraf Açıklamaları İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30.09.2015 ve 31.12.2014

Detaylı

li kili Taraf Aç klamalar

li kili Taraf Aç klamalar li kili Taraf Aç klamalar A. Holding in, ortaklar, ortaklar üzerinden dolayl sermaye, yönetim ve i ili kisi içerisinde bulundu u belli ba irketlerle ve kilit personeliyle olan 31.12.2013 ve 31.12.2012

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 14.785 235.84.754 1979-8 126.482 459.682.216 198-81 89.957 359.828. 1981-82 123.543 3.82.5 1982-83 117.617 1983-84

Detaylı

KAPSAMINDA TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

KAPSAMINDA TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI KAPSAMINDA TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ BULUNDUĞ U İL YETKİ KAPSAMI TELEFON FAKS YETKİLENDİ RME TARİHİ

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

SÜRESİ İÇİNDE TESLİM ALINMAMIŞ 2016 YILI UBAK İZİN BELGELERİNİN DÖRDÜNCÜ TAHSİS VE ÖDEME NUMARALARINI GÖSTERİR LİSTE ÜCRET BELGE U-NET UNVAN ÖDEME NO

SÜRESİ İÇİNDE TESLİM ALINMAMIŞ 2016 YILI UBAK İZİN BELGELERİNİN DÖRDÜNCÜ TAHSİS VE ÖDEME NUMARALARINI GÖSTERİR LİSTE ÜCRET BELGE U-NET UNVAN ÖDEME NO SIRA NO BELGE NO SÜRESİ İÇİNDE TESLİM ALINMAMIŞ 2016 YILI UBAK İZİN BELGELERİNİN DÖRDÜNCÜ TAHSİS VE ÖDEME NUMARALARINI GÖSTERİR LİSTE 1 11071 59717 ABANT NAKLİYAT TİCARET VE SAN. A. Ş. 1601276214820 724

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. - 4 Basf Türk Kimya Ltd.Şti.

Detaylı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ONAYLI TEDARİKÇİ LİSTESİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ONAYLI TEDARİKÇİ LİSTESİ Sayfa No 1/5 Sıra No Firma Adı Alınan Mal Puanı 2014 20... 20... 20... 20... 1 Karahan Ticaret Tüketim Malzemesi 75 2 Bilgi Kitap Kırtasiye Tüketim Malzemesi 80 3 Kelebek Kırtasiye Toner Alımı 95 4 Kelebek

Detaylı

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. TÜRKİYE BASIM YAYIN MESLEK BİRLİĞİ ÜYE LİSTESİ SIRA NO ÜYE YAYINEVİ (TAM ÜNVAN) YETKİLİ KİŞİ (ADI SOYAD) 1 2 KAYNAK YAYINCILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. CİHAN ÖCALAN 2 ABC AJANS FİLM MÜZİK YAP. PAZ. LTD.

Detaylı

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme

DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram V.D. Seçme+Seçilme 1 723 21321 BASAŞ BAYRAK MATBAACILIK AMBALAJ VE GIDA SAN.TİC.A.Ş. 07/10/1985 Mevlana V.D. Seçme+Seçilme - 1460034080 2 726 10156 DEPA GAZETECİLİK MATBAACILIK KIRTASİYECİLİK SAN.VE TİC.A.Ş. 21/10/1985 Meram

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 104.785 235.804.754 1979-80 126.482 459.682.216 1980-81 89.957 359.828.000 1981-82 123.543 300.082.500 1982-83

Detaylı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı

Görevi (Başkan/Başkan Vekili/Üye..vb.) Yönetim Kurulu 25.474.617,77 Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Başkanı .Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Ait En Son Payı (TL Ortaklı k dönemi ne Ait En Son Sermay e Payı (% Ediyor mu? (Evet/Hayı r 25.474.617,77 Doğan ler Grubu Holding Başkanı Evet 1,04 Evet Doğan Yayın Holding

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi (Kar Amacı Güden) (Asil) ABG KALIP FERFORJE VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ TR6//ARGEİ/005 AHMET KASAPOĞLU MOBİLYA SAN TİC LTD. TR6//ARGEİ/00 4 ALTUNDAŞ

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

Sıra Eseradı Başvuran 1 Ben Hiç Sensiz Kalmadım ki (Cep Boy) 2 Batılı Zihin İçin Doğulu Düşünceler 47 Numara Yayıncılık 3 Bebeklerde Beslenme Rehberi

Sıra Eseradı Başvuran 1 Ben Hiç Sensiz Kalmadım ki (Cep Boy) 2 Batılı Zihin İçin Doğulu Düşünceler 47 Numara Yayıncılık 3 Bebeklerde Beslenme Rehberi Sıra Eseradı Başvuran 1 Ben Hiç Sensiz Kalmadım ki (Cep Boy) 2 Batılı Zihin İçin Doğulu Düşünceler 47 Numara Yayıncılık 3 Bebeklerde Beslenme Rehberi 47 Numara Yayıncılık 4 Diyabet Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Detaylı

PENDİK 3. GELENEKSEL KİTAP FUARI PROGRAM AKIŞI (05 14 EKİM 2018)

PENDİK 3. GELENEKSEL KİTAP FUARI PROGRAM AKIŞI (05 14 EKİM 2018) PENDİK 3. GELENEKSEL KİTAP FUARI PROGRAM AKIŞI (05 14 EKİM 2018) 5 EKİM CUMA 14:00 Pendik 3. Geleneksel Kitap Fuarı Açılışı 6 EKİM CUMARTESİ SOHBET VE SÖYLEŞİ PROGRAMI 1 14:00 Mustafa ARMAĞAN YAYINEVİ

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar )

SEÇİM LİSTESİ ( Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar ) 1 12630 7645 MUSTAFA ERCENGİZ ŞEN SAATÇİ 16.08.1973 Mevlana V.D. 3410023511 SEÇME+SEÇİLME 2 17971 12166 ABBAS HAYRİ KONUŞ GÜNEŞ OPTİK VE SAATÇİLİK 11.06.1982 Meram V.D. 5770001552 SEÇME+SEÇİLME 3 21496

Detaylı