Çeliğin Tasarımla Buluştuğu An

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çeliğin Tasarımla Buluştuğu An"

Transkript

1 Çeliğin Tasarımla Buluştuğu An

2 Ülkemizin lokomotif sektörlerinden olan ZETA ÇELİK YAPI, mevcut kaynakları ile hem yurtiçindeki hem de yurtdışındaki şantiyelerde yüksek kalite standartını yakalamış olup, bu potansiyelin gelişmesine katkı sağlayacak yatırımcılarının, mühendislerinin, mimarlarının ve kalifiye işçilerinin sayısı da hızla artmaktadır. Amaç, hem sektörün özü itibariyle güvenilir ve estetik yapılar inşa etmek, hem de ekonomik yönden ilerlemeye rasyonel katkı sağlamak olmalıdır. Biz, ZETA ÇELİK YAPI olarak, sektörünün gelişmesine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir alanda yatırımlarımızı oluşturduk. Dünya da kullanımı yüzyıla yaklaşan ancak ülkemizde henüz tanınmaya başlayan GALVANİZE HAFİF ÇELİK KONSTRÜKSİYON SİSTEMLER in kısa sürede ülke içindeki tanınan adreslerinden biri olarak, bu yeni teknolojiyle çeliği tasarımla buluşturarak yap-sat olarak değil, kişiye ve konuma özel, hafif ve sünek bir malzeme olmasından kaynaklı depreme karşı güvenilir, maliyeti açısından ekonomik, tasarımıyla estetik ve makina üretim tekniği ile hızlı bir yapı üretimi gerçekleştiriyoruz. Ülke içinde inşaat payı yüzde 5-10 arasında seyreden çelik yapılar sektörünün bütün dinamikleri değerlendirerek daha çok rağbet görmesini, hafif çeliğin ise teknolojik bir yenilik olarak inşaat sektörüne farklı bir soluk getirmesini, teknik (mimari, yapısal ve mekanik) finansal, kültürel, çevresel ve yönetimsel yönden yararlarını geleceğe taşımak istiyoruz.

3 Yapı endüstrisinde soğukta şekil verilerek oluşturulan ( U, C, Z ) ince cidarlı profiller, taşıyıcı elemanlar olarak işlev görür. Fabrikada üretilen ve gerekli statik hesaplamalar sonucu ortaya çıkan konstrüksiyonun şantiye sahasında üzerine seçilen uygun ve estetik kaplamalarla montajı tamamlanır. Soğuk şekil verilerek üretilen hafif çelik yapılar konusunda bilgi ve tecrübe birikimi 20. Yüzyıl başlarında uçak endüstrisinin, mümkün olduğunca hafif fakat taşıma kapasitesi o oranda yüksek taşıyıcı elemanlara ihtiyaç duyması ile başlar. Bu sahada yapılan çalışmaların hızlanmasına neden olan ikinci etken ise otomobil endüstrisidir. Birinci Dünya Savaşı sırasında, otomobil kaportalarının ve demir yolu vagonlarının üretiminde ince cidarlı soğuk şekillendirilmiş çelik saç elemanlar kullanılmıştır. Uçak ve otomobil endüstrisinin neden olduğu bilgi ve tecrübe birikimi, soğuk şekillendirilmiş çelik taşıyıcı elemanların yapı endüstrisinde de yaygın şekilde kullanılmasına neden olmuştur. Başlangıçtan günümüze bu teknik hızla gelişmiş, özellikle A.B.D. ve İngiltere de gittikçe yaygınlaşarak kullanılmaya devam etmiştir. Bu gelişim Avrupa ülkelerince de izlenerek yapı endüstrisine uygulanmıştır.

4 TEKNİK, ( MİMARİ, YAPISAL, MEKANİK ) FİNANSAL, KÜLTÜREL, ÇEVRESEL, YÖNETİMSEL KRİTERLERE GÖRE HAFİF ÇELİK KONSTRÜKSİYON İLE BETONARME YAPI SİSTEMİ NİN KARŞILAŞTIRILMASI Teknik perspektifin diğer kriterler arasında en önemli karşılaştırma olduğunu kabul etmek gerekir. Çünkü yapının taşıyıcı sisteminin belirlenmesi diğer bütün dinamikleri değiştirebilir. Mimari çalışması yapılmış bir projenin, statik hesaplamalarına göre belirlenen, betonarme sistemlerde var olan kiriş-kolon aplikasyonu, mimari planda alan daralmaları, duvarlarda çıkma oluşturur. Ayrıca mimarların taşıyıcı sistemde oluşabilecek problemleri gözeterek, henüz proje aşamasında estetik açıdan belli kısıtlamalara yönelme olasılıkları betonarme yapı sisteminin bir dezavantajıdır. Hafif Çelik Konstrüksiyonda bu tip sorunlar olmadığı gibi isteğinize uygun mimari proje tasarlanır. Anahtar teslim süreleri bakımından Hafif Çelik Konstrüksiyon bir çift katlı yapı ortalama 45 gün kadardır. Betonarmede ise daha uzun sürelerde teslim edilir. Yapısal olarak en dikkat çekici fark, deprem anında gösterilen davranıştır. Süneklik katsayısı ve yapının ağırlığı depremin yapıya tesirinde belirleyici faktörlerdir. Hafif Çelik Konstrüksiyon un betonarmeye göre süneklik katsayısı 10 kat fazladır. Toplam ağırlığı bakımından ise betonarmeye göre yaklaşık 10 kat düşüktür. Böylece deprem anında daha az yük alarak, elastik bir davranış gösterir. Mekanik tesisat uygulamalarında Hafif Çelik Konstrüksiyon un dikey profillerine açılan tesisat delikleriyle kolayca montaj sağlanır. Betonarmede ise daha zahmetli bir işçilik söz konusudur. Finansal açıdan değerlendirildiğinde, Hafif Çelik Konstrüksiyon fabrika üretimi olduğu için, daha az işçi kullanımı, inşaat yapım süresinin daha az olması nedeniyle betonarmeye göre daha ucuzdur. Çevresel etkileri bakımından, yüzde 90 geri dönüşümlü bir malzeme olan Hafif Çelik Konstrüksiyon, hem kuru imalat-montaj aşamasında hem de ince işçiliklerde daha az atık malzeme çıkması geri dönüşümü olmayan betonarmeye göre avantaj sağlar. Hafif Çelik Konstrüksiyon da yerel mimari tasarımlarımızı kolayca uygulayarak betonarme sistemde örneklerini artık pek göremediğimiz kültürel mirasımızı yaşatmış oluruz. Resmi kurumlar tarafından kabul edilmiş bir sistem olup, özellikle deprem bölgelerinde betonarmeye karşı tavsiye edilmektedir.

5 Hafif Çelik Konstrüksiyon sisteme göre, ihtiyacınıza uygun mimari proje hazırlanır. Genellikle dış duvarlar 140mm, iç duvarlar ise 90 mm olarak tercih edilir. Yapının yapılacağı yerin hafriyatı alınıp, zemin düzeltmesi yapılır. Temel atmaya hazır hale getirilir. Temel atıldıktan sonra, panel montajlarına başlanır. Mimari projeye uygun, statik analizi yapılmış çelik tasarım, bilgisayar ortamında üretime hazır hale getirilir. Çelik paneller OSB ile kaplanır. OSB üzeri dış cephe kaplaması yapılır. İç cephelerde ise kırmızı alçıpan kaplaması yapılır. Roll-form makinalarında çekilen profiller, duvar panel, çatı panel, tavan panel ve makas panel haline getirilir ve şantiyeye nakliyesi yapılır. İleri kaba inşaatı biten yapının, ince işlerine geçilir ve proje teslim edilir.

6 Kişiye ve konuma özel olarak inşa edilen hafif çelik konstrüksiyon sistemler, inşaat terminolojisinde YAP-SAT ın aksine SAT-YAP olarak adlandırmak mümkündür. İhtiyaç sahibinin istekleri doğrultusunda, önerilerimiz dâhilinde çizilen mimari ve seçilen kaplama malzemeleri ile yapı oluşturulur. Ağır çelik kullanmadan, 4 kata kadar üretimi mümkün olan hafif çelik konstrüksiyon sistemin, özellikle dış cephe kaplaması için fikir vermesi amacıyla yapılmış örnekleri; Taşonit ve Yalıpan kaplama Fugalı mantolama sistem kaplama Amerikan-Siding kaplama

7

8

9 Sistem Tanımı Hafif Çelik Konstrüksiyon sistem, inşası planlanan konutun su basman kotu üzeri üst yapının çelik taşıyıcılı yapı sistemlerine uygun olarak inşa edileceğini belirtir. Gerekli mimari projesi hazırlanıp, statik analizi yapıldıktan sonra bilgisayar destekli otomasyon roll-form sistemiyle fabrikada ön üretimi yapılan sistem, şantiye alanında hiç kaynak kullanılmadan, civatalama sistemi ile bir araya getirilerek yapı karkası oluşturulmaktadır. Taşıyıcı Sistem Çelik Yapı sistemi Galvanizli bükme çelik profillerin kullanımı ile oluşturulan duvar panel, tavan panel, çatı panelleri, çatı makasları ve birden çok katlıysa şase kirişlerinden meydana gelmektedir. Kullanılan çelik malzemenin galvanizli olması korozyona karşı mukavemetini sağlamaktadır. Sistemin en önemli avantajı depreme karşı mukavemetin maksimum düzeyde sağlanmasıdır. Statik hesaplar zemin etüt sonuçları değerlendirilerek 1. derece deprem bölgesi baz alınarak yapılmaktadır. Kullanılan şartnameler ve standartlar ; * AISI-1996 : American Iron and Steel Instıtute * LRFD Standartları * TS : Çelik Yapılar-Hafif-Soğukta Şekil Verilmiş Profillerle Oluşturulan-Hesap Kuralları * TS : Çelik Yapıların Hesap ve Yapım Kuralları * TS : Yapı Elemanlarının Boyutlandırılmasında Alınacak Yüklerin Hesap Değerleri * TS : Konutlar ve Kamu Binalarında Kullanım ve Yerleşim Yükleri

10 * TS ENV-1998 : Depreme Dayanıklı Yapıların Projelendirilmesi Tedbirleri * Afet Bölgelerinde Yapılacak Yapılar Hakkındaki Yönetmelik standart ve şartnamelerine göre hesap edilmektedir. Temel Basit kiriş sistemli donatılı yüzeysel temel yapılmaktadır. Taşıyıcı duvarlar betonarme kirişlere oturtulur, boşluklara çelik hasırlı blokaj yapılır. Isı Yalıtımı Taş yünü kullanılacaktır aşağıdaki değerlere göre ; Isı izolasyonu bölge yönetmelik değerlerine uygun şekilde sağlanmaktadır. (TS 825 : Binalarda ısı yalıtım kuralları) DIŞ DUVAR :K= 0,29 Kcal / m2 Tavsiye edilen :0,60 Kcal / m2 (2.Bölge) İÇ DUVAR :K= 0,59 Kcal l m2 Tavsiye edilen :0,60 Kcal / m2 (2.Bölge) ÇATI :K= 0,36 Kcal / m2 Tavsiye edilen :0,40 Kcal / m2 (2.Bölge) Dış Duvarlar Tüm dış cepheler ve saçaktaki tüm çelik konstrüktif elemanlar duvarların içinde gizli olacak şekilde kaplanmaktadır.. Böylece ısı köprüleri önlenir ve yangına karşı koruma sağlanır. Dış duvarlarda aşağıda belirtilen kompozit sistem uygulanmaktadır. PANEL YÜKSEKLİĞİ : 2500 mm 3300 mm aralığında KARKAS PANEL KALINLIĞI : 140 mm DIŞ PANEL MALZEMESİ : 11 mm OSB veya Boardex İÇ YÜZEY MALZEMESİ : Tek kat OSB üzeri alçı plaka yada çift kat 12,5 mm yangına dayanıklı kartonlu kırmızı alçı plaka B1sınıfı (DIN4102) Alev almaz ve tercih edilen boya BUHAR KESİCİ MALZEME : Nem bariyer örtüsü ISLAK HACİM İÇ YÜZEY MALZEMESİ : 12,5 mm suya dayanıklı yeşil karton alçı levha ve fayans kaplama İZOLASYON MALZEMESİ : Taş yünü PANEL KARKAS MALZEMESİ : Galvaniz çelik panel karkas ( s220 ) DIŞ CEPHE GİYDİRME MALZEMESİ : OSB üzeri Amerikan Siding, Yalıpan, Taşonit, Mantolama sistem İç Duvarlar Derz yerleri özel bant ve bitirme malzemeleri ile kaplanarak eksiksiz düz yüzeyler elde edilmektedir. PANEL YÜKSEKLİĞİ: 2500 mm 3300 mm aralığında KARKAS PANEL KALINLIĞI: 90 mm YÜZEY MALZEMESİ: Tek kat OSB üzeri alçı plaka yada çift kat 11 mm OSB üzeri 1 kat 12,5mm Yangına dayanıklı kartonlu kırmızı alçı plaka B1 sınıf (DIN4102) ve tercih edilen boya. ISLAK MAHAL MALZEMESİ: 2 kat 12,5mm Suya dayanıklı kartonlu alçı plaka B sınıf (DIN4102) ve fayans kaplama İZOLASYON MALZEMESİ: Taş yünü PANEL KARKAS MALZEMESİ: Galvaniz çelik panel karkas ( s220 kalite )

11 İki Katlı Binalarda Arakat Döşeme Ara kat döşemesinde çelik döşeme kirişleri üzerine ses yalıtımı için ses bandı döşenir. 1 kat 18 mm OSB kaplanmaktadır. Plywood da kullanılabilir. Galvaniz çelik sistem arasına taş yünü yerleştirilir. Islak hacimlerde döşeme membran izolasyon malzemesi kullanılarak su izolasyonu sağlanır seramik kaplanır. Çatı MAKASLAR: Galvaniz çelik panel karkaslardan imal edilmektedir ÇATI KAPLAMASI: 11 mm OSB ( Sıkıştırılmış lifli ahşap levha ) ÇATI SIZDIRMAZLIK MALZEMESİ: Bitüm esaslı malzeme (membran) ÇATI ÖRTÜSÜ: Dekoratif metal kiremit veya shingle ÇATI ISI İZOLASYONU: Taş yünü Tavan TAVAN KAPLAMA MALZEMESİ: 12,5 mm yangına dayanıklı kartonlu alçı plaka B1 sınıfı (DIN4102) Alev almaz ve tercih edilen boya ISLAK HACİM TAVAN KAPLAMA MALZ : 12,5 mm suya dayanıklı karton alçı plaka B1 sınıfı (DIN4102) Alev almaz ve tercih edilen boya. Merdiven Çelik taşıyıcılı olarak yapılacaktır. Osb ile kaplanır. Pencere ve Kapılar DIŞ KAPILAR: Çelik kapı BALKON KAPILARI: PVC Doğrama İÇ KAPILAR: Ahşap kasa ve ahşap kaplamalı Amerikan press kapı PENCERELER: PVC Doğrama Elektrik Tesisatı SAYAÇ TABLOSU: Bina dışında 0,2 m2 sıva altı fırın boyalı sac tablo içinde 3 25 A anahtarlı otomat sigorta, A / 4 25 A kaçak akım koruma anahtarı KONUT DAĞITIM PANOSU: 5A 24 lü otomatik sigorta kutusu içinde 3 25 A anahtarlı otomatik ana sigorta 30 A/4 25 A kaçak akım koruma anahtarı, akım anahtarı, linyeler için bir fazlı anahtarlı otomatik sigorta TOPRAKLAMA SİSTEMİ: Bina temelde kafes şeklinde galvanizli şerit lama ile çevrilerek galvaniz topraklama levhaları ile topraklanır. Elektrik sistemi topraklamasında bakır kaplamalı çelik topraklama kazıkların ve bakır kablolar kullanılmaktadır. ANAHTAR VE PRİZLER: Gerekli yerlerde Makel marka gömme tip anahtarlı komütatör, topraklı priz SORTİLER: Linyeler ve priz sortileri 2,5 mm aydınlatma sortileri 1,5 mm NYM tipindeki kablolar KAPI ZİLİ TESİSATI : Zil butonu, zil, zil trafosu ve kablosu montaj edilir. DUVAR BORULAMA SİSTEMİ: Duvar içinde antigron olarak döşenmiştir

12 Sıhhi Tesisat DUVAR BORULAMA SİSTEMİ : Duvar içine döşenmiştir TEMİZ SU BORUSU : Polipropilen Boru PİS SU BORUSU : PVC Boru Banyo ve mutfaklarda gereksinim duyulacak sıcak suyun kombi cihazından elde edileceği prensibi ile borulama imalatının yapılacağı kabul edilerek teklif hazırlanır. Kullanım suyu hattından polipropilen (PPRC) temiz su borusu, atık su tesisatında geçme muflu contalı ekli sert PVC pissu borusu kullanılmak koşulu ile borulama, vitrifiye malzeme, kromajlı malzeme (musluklar) ve akrilik küvetler ve akrilik duş tekneleri teklif kapsamındadır. Zemin kattaki WC hacimindeki lavabolara sadece soğuk su tesisatı diğer lavabolara sıcak+soğuk su tesisatı hattı çekilir. Kombi cihazı ve aksesuarlar (Duşa kabin, etejer, ayna, kağıtlık, sabunluk, havluluk, askılık vs) kullanıcının zevkine göre değişiklik arz edeceğinden kullanıcı alımına bırakılarak teklif kapsamı dışında tutulmaktadır. Pis ve temiz su tesisat boruları binanın 1,00 m dışına kadar çıkartılıp bırakılır. Kalorifer Tesisatı Her konut için müstakil kombi cihazı ile ısıtma ve sıcak su temini sağlanacak şekilde dizayn edilmektedir. Isıtma sistemi radyatörlerle klasik borulama (kolon ve bronsman sistemi) yöntemi ile projelendirilir. Isıtma devresi boruları polipropilen boru olup borulama imalatı (kolon ve yataj toplama) teklif kapsamındadır. Borulama haricindeki tüm imalatlar ( bronsman, kombi cihazı, radyatörler, radyatör muslukları) teklif kapsamı dışındadır. Zemin Kaplaması SALON VE YATAK ODALARI : Laminant Parke MUTFAK, BANYO, WC, TERAS : Seramik. YAPI SAHİBİNİN SORUMLULUĞUNDA OLAN İŞLER Mutfak ve banyo dolapları Montaj için gerekli olan elektrik temini Bina harici dış bağlantıların yapılması (Pis su, Temiz su, Elektrik vs) Her türlü peyzaj, çevre düzenlemesi işleri ve aydınlatmaları Resmi daireler ile olan işler ve alınması gereken müsaadeler Temel ve şap betonu

13 Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz Sarayköy / Kazan / ANKARA Telefon : Gsm : E-posta : info@celikev.net Web : Web : Web : Web :

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: FREZYA- FNR205-198,75 + 86,20 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: MİMOZA - 08437-185,65 + 29,30 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: AKASYA - 10888-122,40 + 2,70 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: DORA - 07666-129,60 + 12,85 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

TEKNİK ŞARTNAME-1. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HERA-20388-130,00+13,60 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT PAKETİ

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: İRİS - 10408-84,50 + 8,50 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

Hakkımızda. villa modelleri. genel bilgiler

Hakkımızda. villa modelleri. genel bilgiler Hakkımızda villa modelleri ALFA YAPI bünyesinde inşaat, prefabrik ve hafif çelik yapılar iş alanlarını bulundurmaktadır. Uygun üretim-hizmet koşulları oluşturduğumuz ve yerel kaynaklar ile küresel ti-

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1

5603 m² alan üzerinde toplam 5 blok, 54 daire ve 14 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 14 Adet 2+1 (89,83-101,37-101,90 m²), 20 Adet 3+1 Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan doğanın içinde yer alan 0 m² alan üzerinde toplam blok, daire ve dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde Adet + (89,8-0, - 0,90 m²), 0 Adet + (,0 m²), Adet

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

NDER PREFABRİK KONST. SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

NDER PREFABRİK KONST. SAN. VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ. NDER PREFABRİK HAKKIMIZDA PREFABRİKE ÇELİK YAPILARIN Bütün yapısal ve mimari dizaynları ile mühendislik hesapları bilgisayar aracılığı ile teknik personelimiz tarafından hazırlanan ve çözümlenen üretimlerimize

Detaylı

Prefabrik ve Çelik Yapılarda Çözüm Ortağınız

Prefabrik ve Çelik Yapılarda Çözüm Ortağınız HAFİF ÇELİK YAPI TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİZİM PREFABRİK Hafif Çelik Yapı Sistemi ġartname inģaatı planlanan konutlarda su basman kotu üzeri üst yapının çelik taģıyıcılı yapı sistemlerine uygun olarak inģa

Detaylı

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER

Sayın Leyla Hanım, Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA İŞLER Sayın Leyla Hanım, İnşaatı devam etmekte olan Trabzon Marin City Projesi nde 2. parsel de bulunan B blok etabıyla ilgili güncel ilerleme raporunu bilgilerinize rica ederiz. Özgün Gıda San.Tic.Ltd.Şti KABA

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME KALE Mühendislik Mimarlık İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. yapma ve yaptırma yetkilerini elinde bulundurduğu, Bağlarbaşı mahallesi 269 ADA 373 PARSEL deki inşaatında aşağıda ve ekte belirtilen

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP PANEL PANEL ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

HAFİF ÇELİK KONSTRÜKSİYON TEKNİK ŞARTNAMESİ SİSTEM TANIMI KONUT

HAFİF ÇELİK KONSTRÜKSİYON TEKNİK ŞARTNAMESİ SİSTEM TANIMI KONUT HAFİF ÇELİK KONSTRÜKSİYON TEKNİK ŞARTNAMESİ SİSTEM TANIMI KONUT 1 GENEL SİSTEM TANIMI SİSTEM TANIMI Mimari projesine göre taşıyıcı sistemi kurulmuş, bölgesine göre statik hesapları yapılmış, tüm bağlantı

Detaylı

HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ

HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ Dış Duvarlar: Film Kaplı Boyalı Galvaniz Sac İç Duvarlar: Film Kaplı Boyalı Galvaniz Sac ÜRETİM ŞEKLİ TAŞIYICI SİSTEM Profilleri rollform makinası ile üretilen,

Detaylı

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI

DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DÖŞEMELERDE ISI YALITIMI Döşemelerde ısı yalıtımı için

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

PANEL KONUT BİNALARI TEKNİK ŞARTNAME

PANEL KONUT BİNALARI TEKNİK ŞARTNAME PANEL KONUT BİNALARI TEKNİK ŞARTNAME 1 GENEL SİSTEM TANIMI SİSTEM TANIMI: Bölgesine ve projesine göre statik hesapları ve mimari dizaynı yapılmış proje verilerine göre; (DIN EN 10326) Standardında; Malzeme

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI REM ŞARTLARI (1. Derece Deprem Bölgesi)Etkin Yer İvmesi Katsayısı Ao : 0,40 HAFİF ÇELİK MALZEME (ST-37 ) Standart DIN EN 10147-00,çinko kaplanarak galvanize edilmiş yapı çeliği İKLİM ŞARTLARI 3 İklim Bölgesi

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

Isı Yalıtımı Isı izolasyonu bölge yönetmelik değerlerine uygun şekilde sağlanmaktadır. (TS 825 : Binalarda ısı yalıtım kuralları)

Isı Yalıtımı Isı izolasyonu bölge yönetmelik değerlerine uygun şekilde sağlanmaktadır. (TS 825 : Binalarda ısı yalıtım kuralları) Taşıyıcı Sistem Çelik Yapı sistemi Galvanizli bükme çelik profillerin kullanımı ile oluşturulan duvar döşeme ve çatı makası panellerinden meydana gelmektedir. Kullanılan çelik malzemenin galvanizli olması

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde

Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Metropol Kabinler Karmod Metropol Kabin şehrin her yerinde Kabin üretiminde Dünya lideri Karmod, Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği Metropol Kabinleri beğeninize sunuyor. Karmod Metropol Kabin, estetik

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP MONOBLOK MONOBLOK ALT DOLAP

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

enisehir yenisehir konakları

enisehir yenisehir konakları enisehir yenisehir konakları YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ Temel Taşıyıcı Sistem Duvarlar Temel İzolasyonu ve Drenaj Çatı İç Mekan Duvar Kaplamaları Betonarme radye temel olacaktır. Deprem

Detaylı

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

ÇATI KAPLAMASI. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi ÇATI KAPLAMASI Çatı kaplaması için kullanılan malzemeler şunlardır.

Detaylı

Kod: 01 121 m 2. m 2. Kod: 02. Kod: 03

Kod: 01 121 m 2. m 2. Kod: 02. Kod: 03 1 2 HAKKIMIZDA Firmamız, oluşturduğu kalite, hız ve ekonomik model yaklaşımındaki, uzun ömürlü ve kalıcı ürünler için, gelişen ürün teknolojilerinin ülkemiz şartlarına adaptasyon çalışmalarını bilimsel

Detaylı

Çağdaş yaşam teknolojisi. House Catalogue KONUT KATALOĞU

Çağdaş yaşam teknolojisi. House Catalogue KONUT KATALOĞU Çağdaş yaşam teknolojisi House Catalogue KONUT KATALOĞU 2016 İzmit Showroom Kurumsal 1999 yılından bu yana prefabrik, prefabrike e, konteyner, hazır konut, çelik e, kabin ürünlerimizle müşteri odaklılığını

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr 2 Projede kullanılan görseller ve yazılı bilgiler tanıtım amaçlıdır. Türköz İnşaat malzeme ve tasarımda değişikliğe gitme hakkını saklı tutar. Petkim Park ta yaşam devam ediyor...

Detaylı

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR

ÇELİK PREFABRİK YAPILAR ÇELİK PREFABRİK YAPILAR 3. Bölüm Duvarlar. 4. Bölüm Kafes Kirişler. Duvarlar Çelik çerçeveli yapılarda kullanılan duvarlar da taşıyıcı yapı elemanları gibi çoğunlukla prefabriktir. Bu özellik üretimin

Detaylı

www.sanberkinsaat.com

www.sanberkinsaat.com www.sanberkinsaat.com Alesta apartmanı Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de, doğanın içinde yer alan 1066,85 m² alan üzerinde 12 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Alesta apartmanında 3 adet iş yeri (

Detaylı

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar

Yaşam n za Değer Katar. Yaşamınıza Değer Katar 0312 257 00 82 Hakk m zda Hakkımızda 1998 1998 y l ndan yılından beri beri makine, inşaat inşaat ve ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet faaliyet gösteren gösteren rmam z, firmamız, üzerine ald ğ aldığı

Detaylı

Hafif çelik yapı sisteminin raporu

Hafif çelik yapı sisteminin raporu Hafif çelik yapı sisteminin raporu Yapısal çeliğin inşaat sektöründe kullanımı, Avrupa'da özellikle İngiltere'de 18. yüzyıl sonlarında, ABD de 19. yy ortalarına doğru başlamıştır. 2. Dünya Savası nın ardından

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com

Özgürlüğün Ev Hali. www.ntepeyapi.com Özgürlüğün Ev Hali www.ntepeyapi.com İki Adımda Tatil Keyfi NTEPE Panoramanın yaşama yer açan mimarisi içerisinde evinizden 5 yıldızlı bir tatile ulaşmak için yapmanız gereken tek şey evinizin kapısından

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ

YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ YENİŞEHİR KONAKLARI MAHAL ÖZELLİKLERİ LİSTESİ Temel Taşıyıcı Sistem Duvarlar Temel İzolasyonu ve Drenaj Çatı İç Mekan Duvar Kaplamaları Betonarme radye temel. Deprem Yönetmeliğine uygun dizayn edilmiş

Detaylı

MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER

MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER Dış paneller dış yüzeyi tamamıyla 0,60 mm kalınlıklı galvanizli RAL 9002 coat coil boyalı ve üzeri hafif izli ( mukavamet amaçlı )

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

www.smartprefabrik.com 0312 666 33 80 Hakkımızda 1993 yılından beri faaliyet gösteren inşaat sektöründe site ve villa projelerinden alışveriş merkezi ve benzinliklere kadar birçok alanda anahtar teslim

Detaylı

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ Proje 1- Proje yönetimi için ofis planlaması 2- Ortak alanların bitkisel ve yapısal peyzajları 3- Projenin içerisinde, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. 4-

Detaylı

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor.

Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. Yeni evinizde konforlu bir hayat sizi bekliyor. HOŞGELDİNİZ Ordu da standartlar yükseliyor. Şahincili Mahallesi nde inşaatı başlayan FH İnşaat ın Ordu daki ilk konut projesi Beyaz Evler de konforlu bir

Detaylı

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam...

Em neller İnşaat modern ve güvenl mekanlar... Dört Dörtlük Bir Yaşam... Dört Dörtlük Bir Yaşam... www. verapark.com.tr Em neller İnşaat Doğayla, doğal olanla yaşamak için... Vera Park Konutları 4-1- www.verapark.com.tr Yeni bir daire alırken orada uzun bir hayat süreceğinizi

Detaylı

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet

1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66 m²), 4 Adet Kocaeli nin gözde ilçesi Başiskele de yer alan 3 doğanın içinde yer alan 1000 m² alan üzerinde toplam 1 blok, 10 daire ve 3 dükkandan oluşmaktadır. Papatya Evlerinde 2 Adet 2+1 (98,45 m²), 4 Adet 3+1 (110,66

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER ANKARA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GGY 214 YAPI BİLGİSİ VE MALİYET ANALİZLERİ DERSİ Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Arzuhan Burcu GÜLTEKİN

Detaylı

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ

1) GENEL 2) YAPI NİTELİKLERİ 1) GENEL Site her katta 4 er adet olmak üzere 16 adet daire ve zemin katta 1 adet işyerinden oluşmaktadır. Tek ana girişe sahip 2 adet merdiven holü ve 2 adet asansör ile dağılım yapılarak her dairenin

Detaylı

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ

ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ ÇINARLI BAHÇE TUZLA - MAHAL LİSTESİ Mahal Listesi, Tuzla Çınarlı Bahçe Konutları nda uygulanacak sistemlerin genel tasarım kriterlerini belirlemek ve kullanılacak malzemeleri tariflemek amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI

ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ İLE BETONARME YAPI UYGULAMASI ÖN ÜRETİMLİ ÇİFT DUVAR SİSTEMİ NEDİR? Çift Duvar, iki adet betonarme duvar elemanın, aralarında projesine göre boşluk kalacak şekilde özel bağlantı

Detaylı

KEŞĐF ÖZETĐ. <Ahır> : 100 Başlık süt Đnekçiliği Tesisi Kurulması. : Kars Đli Kağızman Đlçesi Değirmendere Köyü

KEŞĐF ÖZETĐ. <Ahır> : 100 Başlık süt Đnekçiliği Tesisi Kurulması. : Kars Đli Kağızman Đlçesi Değirmendere Köyü (Aşağıdaki Keşif özetine yazılan isimler, poz numaraları ve miktarlar sadece örnektir. Başvurunuza ait gerekliliklere göre teknik şartnamenizi oluşturunuz.) KEŞĐF ÖZETĐ Yatırımın Adı Yatırımın Adresi :

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP PANEL PANEL ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM

Detaylı

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir.

Kullanıcı işverenler ve şehiriçin önceliğimiz iddialı değil özgün ve tutarlı yapılar oluşturabilmektir. Arte İnşaat, 2001 yılındaki kuruluşundan bu yana vizyonlarından ödün vermeden, sektörde hızla gelişerek ilerleyen güvenilir ve başarılı bir isim haline gelmiştir. Konut, turizm, eğitim ve sağlık sektörü

Detaylı

UYGULAMA DETAYLARI. 7 Ahşap çatı detayı. 8 Soğuk hava deposu detayı.

UYGULAMA DETAYLARI. 7 Ahşap çatı detayı. 8 Soğuk hava deposu detayı. UYGULAMA DETAYLARI 1 Cephe mantolama, denizlik bölgesi detayı. 2 Cephe mantolama, doğrama üstü detayı. 3 Cephe yalıbaskı detayı. 4 Üzerinde gezilmeyen çatı detayı. 5 Üzerinde gezilen çatı detayı. 6 Bahçe

Detaylı

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat!

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! ÇELİK GAZ BETON EVLER Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! Tamamen gaz beton, yapı çeliği ve doğal malzemelerden üretilen Çelik Gaz Beton Evler, konforu ve güvenliği en uygun fiyatlarla size

Detaylı

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park;

Toplamda 13.766m2 arsa üzerine kurulu Zirve Park; Türköz İnşaat ın en gözde projelerinden olan Zirve Park ta birbirinden farklı ayrıcalıkları bir arada bulabileceğiniz kent yaşamının kargaşasından uzak, 0 Evler in en değerli bölgesinde Kocaeli'nin tüm

Detaylı

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü.

MUTFAKLAR Projesine göre mutfak dolapları ve gereçleri: paslanmaz çelik çift gözlü ve damlalıklı eviye, davlumbaz ve çöp öğütücü. İkebana Evleri FARKLI KONUT SEÇENEKLERİ Farklı bloklarda, 63 m2 ile 197 m2 arasında, 1+1 den 4+1 e farklı konut seçenekleri Daha geniş konut tercih edenler için 245 m2 ile 313 m2 arasında değişen özel

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı

Tek Katlı Prefabrik Yapı Teknik Bilgiler

Tek Katlı Prefabrik Yapı Teknik Bilgiler PLAN: Ön üretimli hafif prefabrike yapılar kullanım amacına göre genişlik ve uzunlukları 125 cm?nin katları olacak şekilde istenilen her türlü yerleşim planına uygulanabilir. Bütün prefabrike yapılar 4

Detaylı

ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME

ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME ŞEHRİ SEYİR KONAKLARI TEKNİK ŞARTNAME 1.SİTE GENELİ Projenin bitkisel ve yapısal peyzajı onaylı projeye göre Site içi kapalı otopark yaya yolları Yerleşim planında gösterilen yerde yüzme havuzu (taşmalı

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire

3 Blok. 39 Daire. 7 İşyeri. 8 Blok. 1 Villa. 4 Blok 164 Daire. 206 Daire TAMAMLANAN PROJELER SATIŞI DEVAM EDEN PROJELER hepsinden daha fazla 3 Blok 96 Daire 7 İşyeri 1 Blok 7 İşyeri 170 Daire 8 Blok 39 Daire 1 Villa YAPIMI PLANLANAN PROJELER 2 Blok 12 Ofis 4 İşyeri 100 Daire

Detaylı

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI

DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi DUVARLARIN İÇ YÜZÜNDEN ISI YALITIMI Bu sistemde

Detaylı

YAKLAŞIK MALİYET. Tarih REKTÖRLÜK VE BAĞLI BİRİMLERİN ONARIM VE TADİLATI Kuvvetli Akım. Sayfa 1/1. Sıra No

YAKLAŞIK MALİYET. Tarih REKTÖRLÜK VE BAĞLI BİRİMLERİN ONARIM VE TADİLATI Kuvvetli Akım. Sayfa 1/1. Sıra No Tarih 08.11.2017 REKTÖRLÜK VE BAĞLI BİRİMLERİN ONARIM VE TADİLATI 03.01 - Kuvvetli Akım Poz Tanımı Birimi Miktarı Birim Fiyatı Tutarı 1 742.129 180 duvar tipi sıva üstü hareket sensörü AD 14 2 780.102

Detaylı

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür.

Fibercement levhalar iklim koşullarından etkilenmezler. Uzama kısalma miktarları benzer malzemelerden belirgin miktarda düşüktür. Fibercement nedir? Yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş, düz veya ahşap desenli yüzey görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır. Selüloz

Detaylı

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır.

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. F Blok H Blok G Blok DBlok EBlok I Blok BBlok CBlok J Blok ABlok KBlok L Blok M Blok Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. www.unbayinsaat.com

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS EXSTRA-15001-213,00+24,00 TEKNİK ŞARTNAME 1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje.

ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. ERVES Nish Serdivan, 4 daire ve 2 mağazadan oluşan butik bir proje. Konum Yeni Yazlık Kavşağı na komşu olan ERVES Nish Serdivan, Serdivan AVM ve Agora AVM ye yürüme mesafesinde yer alıyor. Burada yaşamak,

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı