Bağış yapmak hiç bu kadar kârlı olmamıştı. Sloganı ile yola çıktık ve u hayata geçirmek için adım attık.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bağış yapmak hiç bu kadar kârlı olmamıştı. Sloganı ile yola çıktık ve www.modazion.com u hayata geçirmek için adım attık."

Transkript

1

2 Private Shopping söktörüne yeni bir soluk getirebilecek farklı bir sistem modazion.com sistem daha fazla marka daha fazla kullanıcı sayısı ve daha kolay marka anlaşması sağlayabilmek amacı ile geliştirilmiştir. Üyeler hem kullanmadıkları eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaşması için adım atacak hem de bunu yaparken anlaşmalı markalardan indirim kazanacaklar. Bağış yapmak hiç bu kadar kârlı olmamıştı. Sloganı ile yola çıktık ve u hayata geçirmek için adım attık. Biz hem tüketicinin hem de üreticinin yanındayız projemizin amacı herkesi mutlu etmek.

3 Canan UÇAK Doğum tarihi ve yeri :12/07/1982 Ankara İş deneyimleri: 12 yıllık İş hayatımın son 5 yılında e-ticaret sektöründe görev almaktayım. Şuan da faal durumda bir teknoloji firmam bulunmakta. Neden size bu iş planını sunuyorum. Öncelikle sunumu mu incelediğiniz için teşekkür ediyorum. Size ve e-ticaret sektöründeki deneyimlerinize, bilginize ihtiyacım var.

4 1-Tedarik ve teslim sorunu. 2-Defolu ürün gönderimi 3- Fiyat kontrollerinin olmaması 4- Para iadesinde gecikmeleri. 5- Orijinal olmayan ürünleri satıyorlar. Türkiye de 36 milyonun üzerinde internet kullanıcısı bulunuyor bunların 7 milyondan fazlası internet üzerinden alışveriş yapıyor. İnternet üzerinden alışverişin gün geçtikçe artmasının sebebi çalışan insanların alışverişe vakit ayıramaması 2. sebebi ise daha uygun fiyata alışveriş yapma seçeneklerinin bulunması. Fakat gün geçtikçe private shopping sitelerinin artık ürünleri zor temin etmesi, ürünleri ulaştırmadaki sıkıntılar, teslim edilemeyen ürünler, ücret iadelerinin yapılamaması ve tüketicilerin daha fazla arayışa geçmesi ile private shopping siteleri yetersiz kalmaktadır. Bu soruna çözüm üretmek isteyen n11.com un zorlandığı kısım ise markalar lle anlaşma sağlayamamasıdır. Soruna çözüm bulunamamasının sebebi üzerine gidilip yaratıcı bir fikirler geliştirilememesidir fakat böyle bir sorunun var olduğu gerçektir ve çözümü de burada üretebiliriz. Soruna çözüm bulurken yaşanan sıkıntılar. Private Shopping devlerinin ürün bulmakta çok zorlandıkları söylenemez fakat piyasaya birden çok yeni rakipler çıkmaya çalışıyor bu yeni oyuncular bundan fazlasıyla sıkıntılı markalar artık ellerindeki stokları konsinye olarak değil nakit olarak vermek istiyor veya n11. com gibi yeni bir çözüm ile doğrudan temin olarak yapmak istiyorlar. Fakat bunu da yapabilmek göründüğü kadar kolay değil markalar tüm ürünleri vermek istemez ve hatta çoğu marka bir amacı olmadan böyle bir yükün altına girmek istemeyeceklerdir.

5 Modazion.com Olarak biz ne yaptık. Bugün insanlar sadece zor durumda kaldıkları zaman tek yürek olabiliyorlar. Fakat bugün Türk Kızılay ı bir çok noktaya giyim bağış kutusu koyarak eski giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak gibi güzel bir görevi üstlenmiştir. Bunu günümüz teknolojisi ile uyarlayıp daha kolay ve aynı zamanda kazançlı hale getirirsek, daha fazla geri dönüş almış oluruz. Peki nasıl yaparız biz modazion.com olarak Türk Kızılay ı, Toplum Gönülleri Vakfı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği ile görüşüp insanların iyi durumda olmak şartı ile giymedikleri, kullanmadıkları ve ihtiyaç duymadıkları ürünleri toplayıp kendilerine ulaştırma görevini üstlenerek onlarında bize desteği ile bu projeyi yapmaya karar verdik. Peki biz bu ürünleri üyelerden nasıl talep edeceğiz sorusuna ise şu şeklide bir açıklama getirdik. Siz iyi durumdaki kullanmadığınız ürünlerinizi ayırın ve dolabınızda yer açın hem anlaşmalı olduğumuz markalardan indirim kazanın, hem de ihtiyaç sahiplerine bağış yapmanın mutluluğunu yaşayın. Bizde bağışladığınız ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırma görevini üstlenerek, Türk Kızılay ı, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği ile ortak çalıştığımızı belirttik. Peki üyelerden kullanmadıkları ürünleri nasıl toplayacağız sattığımız ürünleri nasıl teslim edeceğiz. MNG Kargo ile görüştük ve ürün tesliminde bağış yapılan ürünü alma görevini de üstlendiler.

6 Peki biz modazion olarak ürünleri nasıl temin edeceğiz. Biz markalar ile anlaşma yapacağız Türk Kızılay ı, Toplum Gönülleri Vakfı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği ile ortak çalıştığımızı ve üyelerimizin kullanmadıkları ürünlerini ihtiyaç sahiplerine ileteceğimizi belirtip Modanın Melekleri arasında olup Mağaza kirası, elektrik, su ve personel giderleri ödemeden bir amaca hizmet etmek adına yeni sezon, eski sezon olarak, belirli gün ve belirli %de oranında indirim talebimiz oldu markalar hem ürünlerini satmış oldular hem de modanın melekleri arasında yer aldılar. Ve böylece n11.com un doğrudan teminde yaşadığı sıkıntıyı aşmış olduk.

7 Private shopping siteleri 6 milyar dolarlık pazar hacmine sahip. Rakiplerin sürekli olarak çoğaldığı. Yüzde 1 lik bir pazar kaybını bile es geçilmesinin istenmediği private shopping sektörü dikey büyümeye geçti. Kimi yan siteler yarattı, kimi sadece belli kategoride satış yapan dikey sitelerle ihtisaslaşmaya gitti, kimi de kendi markasını yarattı. E-ticarette bugüne kadar görülmeyen rekabetin fitilini ateşleyen private shopping siteleri, ünlü caddelere hatta alışveriş merkezlerine bile kafa tutuyor de e-ticaretin perakende sektöründeki toplam cirodan aldığı pay %5 in üzerinde bulunmakta. Ve bu pay gün geçtikçe de artmaktadır. Verilerin kaynakları İstanbul kalkınma ajansı ve Webrazzi den alınmıştır.

8 Ozan ÖZDEMİR Yazılım mühendisi (Markafoni) Yaşar BUDAK Yazılım Mühendisi (Ahmet Yesevi Üniv.) Ersen SARI Bilgisayar Programcılığı (Ege Üniv.) Gültekin YAMAN Bilg. Tekn. Öğrt. (Anadolu üniv.) Erhan Kemal Uçak Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Anadolu üniv.) (Groupon - İstelezzet.com - indimarka.com - e-pttavm.com) Ceyhun ATİK Orta Düzey Yönetici (Media Markt) Serkan AYAR Marka Müdürü (SARAR Bölge Müdürü) Simge YILDIRIM Marka Müdürü (yakala.co) Emin DUMAN Marka Müdürü (Nike - Rolex) Seylan TASALI Kurumsal İletişim Uzmanı (Darüşşafaka) Canan UÇAK Elektronik ( Multinet kurumsal hizmetler Mavi giyim Sanayi) Takımımız yukarıda belirttiğimiz gibi kendi alanlarında tecrübeli insanlardır fakat ticarette atılacak bir sonraki adımlarda sizin bilginize ve deneyimlerinize ihtiyacımız bulunmaktadır.

9 Bugün e-ticaret sektöründe bir çok teknoloji kullanılmakta ve artık hazır e-ticaret yazılımları bile bulunmakta fakat biz kesinlikle hazır e-ticaret yazılımlarını kullanmayacağız kendimize özel yazılım yapacağız daha güvenli, daha hızlı ve daha kolay kullanıma sahip, bir site yaratacağız ve çoğu rakibimizde bizden örnek alacaktır. Güvenlik açısından üst düzey olacak bunun sebebi hala Türkiye nüfusunun sadece %6 sı online alışverişi kullanmakta bu rakamlar Avrupa da %10 iken Amerika da ise %15 dir. Peki bu rakamı Türkiyede de neden yükseltmeyelim. Araştırdık ve birden fazla ödeme sistemi ile çalışmaya karar verdik. Bu ödeme şekillerinin hepsini kapsayan ÖDEME KORUMA SİSTEMİ ile üyelerimiz alışverişi tamamlayıp onay verdikten sonra paraları almış oldukları ürüne ait olan markanın hesabına aktarılacaktır. Bu süreçte paraları modazion.com koruması altında olacaktır. Bir diğer kullandığımız teknoloji ise şu soruna açıklık getiriyor. Bugün sektörün en büyük sorunu ürünü ulaştıramama, tek bir ürünü birden fazla üyenin alması ve kargoyu ulaştıramamanın vermiş olduğu büyük sıkıntı bunları fazlası ile da görebilirsiniz biz markalarla anlaşmamızda aynı gün kargo edileceğin tahhütünü aldık ve bu teknolojiyi kullandık B2C (Şirketten kişiye).b2c mümkün olduğu için hem vergi kaybını, hem de üyelerimizin mağduriyetini engellemiş ve sorumluluk almış oluyoruz.

10 En iyi fiyat garantisini veriyoruz çünkü kullanıcılarımız mağazaya gidip yeni sezon veya eski sezon bir ürünü incelediklerinde mağazadaki aynı ürün kodunu un sitesindeki arama çubuğuna yazıp ürünü incelediklerinde göreceklerdir. En iyi fiyatı nasıl veriyoruz markalarla anlaşmamızda markaların tüm ürünlerini aynı kod ile sitemizde sergileyebiliyoruz ne mağaza kirası ne de elektrik su ve personel giderleri ödemeden daha fazla kullanıcıya sergiliyoruz ve bunun yanı sıra üyelerimiz bağışladıkları eski ürünlerine destek kampanyasında markaların Türk Kızılay ı, Toplum Gönüllüleri Vakfı, Türkiye Yardım Sevenler Derneği işbirliği içinde olduğumuzu belirtiyoruz. Bunların karşılığında indirim talebimiz oluyor ve böylece üyelerimize en iyi fiyat garantisini rahatlıkla sunmuş oluyoruz. Başka bir sorun ise piyasadaki sahte ürün ve biz direk markalar ile çalıştığımız için %100 Orijinal ürüne destek kampanyamızda ön planda bulunuyor. Ve biz güveniliriz çünkü sitemizin ilk sayfasında bugüne kadar bağış yapılan ürün adedi ve bugüne kadar kazandırdığımız toplam indirim tutarı bulunmaktadır.

11

12 E-ticaret kullanım haritası. (veriler Webrazzi den alınmıştır) Türkiye deki 36 milyon internet kullanıcısının 10 milyonu online alışveriş yapmış. Bunların yüzde 75 i yaş arasında ve yüzde 45 i kadın. E-ticaret müşterilerinin yüzde 31 i İstanbul da yaşıyor. Ardından ise sırasıyla yüzde 11 ile Ankara, yüzde 8 ile İzmir ve yüzde 4 ile Bursa geliyor. Türkiye internet penetrasyonu açısından yüzde 47 ile dünyada 11. sırada ve 36 milyon ile en çok internet kullanıcısına sahip 20. ülke. Online pazar çekiciliği, online alt yapı yeterliliği, dijital kanun ve yönetmelikler ile perakende sektörü gelişmişliği 4 ayrı kriter olarak ele alınarak yapılan puanlamada Türkiye 43 puanla 9. sırada yer alıyor. Bu listenin zirvesinde 78 puanla Çin, hemen arkasında ise 77 puanla Brezilya geliyor. Online perakende satışlarının yıllar başına büyüme oranında 2008 ile 2012 arasında tüm dünya ortalaması yüzde 18,7 iken, aynı dönemde Türkiye de yüzde 35,5 olması da Türkiye nin e-ticaret alanındaki büyük potansiyelinin diğer bir göstergesi. Burada geliri üzerinden satışa sunduğumuz ürünlerden %5 ve %10 arasında komisyon bedeli alarak kâr elde edeceğiz. En iyi fiyat garantisi vermemiz private shopping sitelerinin arasında rağbet görmemizi sağlayacaktır. Aynı zamanda ise yardım kuruluşları ile çalışmamızdan dolayı tercih sebebi de olacağız ve üyelerimiz yeni sezon ürünleri indirimli olarak alacaklar. Şuan bunu sunabilen örnek bir girişim yok.

13

14

15 Reklam stratejimizi online ve sosyal medya üzerinden yapmaya yönelik kurguladık. Şuanda bile 2 günlük bir çalışma ile sosyal medya sayfalarımızı sitemiz üzerinden görebilirsiniz. Neden sosyal medya? Birçok sloganımız ile hem e-ticaret hem de bir nevi sosyal sorumluluk projesi olan modazion.com u sosyal medya üzerinden hem takipcisi, hem de üye sayısı diğer rakiplerimizden daha fazla olacaktır. Sloganlarımız ; Bağış yapmak hiç bu kadar kârlı olmamıştı. Sizin ihtiyacınız olmayan bir ürüne bir başkasının çok ihtiyacı olabilir. Alış verişinizi yapın sosyal sorumluluğunuzu bilin. Dolabınız da yer açma zamanı. Biz online ve e-ticarete destek veren bir siteyiz. Neden gazetelerde ve Tv de reklam verelim. Sadece sosyal medyadayız bizi oradan takip edebilirsiniz. Klasik yöntemlerle çok para ödeyerek reklama karşıyız. Markalara nasıl ulaşırız. Markalar ile görüşme yapmamız ve ulaşmamız oldukça kolay olacaktır hem onları büyük maliyetten kurtarıp daha fazla satış imkanı sunacağız hem de bir sosyal sorumluğun içinde büyük bir rol oynama imkanı sağlayacağız. Takımı incelediğiniz üzere markalar ile iç içe olan bir takımımız mevcut ve rahatlıkla markalarla anlaşma yapıp doğru takvimlendirme ile doğru markalarla yayına çıkacağız.

16 Biz Private shopping sektöründe bir soruna çözüm bulmaya çalıştık ve bir benzerimiz bulunmuyor fakat bizim rakiplerimiz Private Shopping sektöründe faaliyet gösteren firmaların tümüdür hedefimiz en iyi ve en güvenilir olmak. Rakiplerimiz ; Markafoni Trendyol Morhipo n11 1V1Y enmoda limango Peki ne kadar süre bağış alacağız? Sürekli tüketim olacağından sürekli geri dönüşümü de olacaktır. Tüketim devam ettiği sürece bağış sistemi de devam edecektir. Biz private shopping sektörüne iddaalı bir şekilde giriyoruz nasıl başlarsak o şeklide hep devam edecektir markalarla düzenli çalışma üyelerin üst düzey memnuniyeti ile akılda en iyi olarak kalma çabasındayız belirli bir süre sonra markaların bizden aldığı geri dönüş ile indirim oranlarımız artacaktır. Üyelerimiz ürün bağışlamadan dahi yeni sezon olsun eski sezon olsun en iyi fiyatı bizde bulacaktır. Biz bu konuda iddaalıyız. Peki neden iddaalıyız? B2C yöntemini kullanarak hem daha fazla ürün seçeneğimiz olacak hem de markalar ile anlaşmamızda aynı gün kargo taahhütünü almamız dolayısıyla ertesi gün kargolarını karşılarında gören üyelerimiz bir dahaki alışverişlerinde ilk tercihleri de biz olacağız.

17 7/24 Çağrı merkezi hizmeti üyelerimiz ve markalar istediklerinde bize ulaşabilir sorunlarını paylaşabilir ve anında çözüm bulabilir. %70 e varan indirim kampanyalarımız ile firmaların seri sonu ürünlerine de kolaylıkla ulaşabileceğiz. Böylelikle bu da tercih sebebi olmamızı sağlayacaktır. Tahmini indirim oranları yeni sezonda %15 %20 %30 %40 oranlarında, seri sonu ürünleri eski sezon ürünler için %40 %50 %60 %70 oranında indirimler. Markalar indirimleri rahatlıkla vereceklerdir kargo şirketi ile anlaşmamızın olması nedeni ile kargo bedeli de ödemeyeceklerdir. Ve ürünlerini sattığımız içinde ekstra bir komisyon ödemeyecekler. Ve yardım söz konusu olunca oranlar daha da farklı olacaktır. Kargo ve ulaşım giderleri sosyal sorumluluk projesini de içinde barındıran modazion.com un kargo şirketleriyle rakiplerinden daha avantajlı anlaşmalar sağlayacaktır. Böylelikle her alanda şirket giderlerini minumum a düşürerek kârlılığını da üst seviyede tutacaktır. Hedefimiz ilk yılda un üzerinde ürün satmak anlaştığımız elit markaların indirimlerine indirim sezonu öncesinde sergileyerek hem markalara zarar vermeden kısa süreli yayınlar ile sitenin reyting haritasını da yüksek tutmuş olacağız hem de kısa süreli marka anlaşmaları ile markalara fazla zarar vermeden ürünlerini tanıtma imkanı ve satma imkanı sağlayacağız. Biz hem tüketicinin hem de üreticinin yanındayız projemizin amacı herkesi mutlu etmek.

18

19 Gelir Gider Açıklamalarımız ; Anlaşmalı markalarımızın sitemiz üzerinden satılan ürünlerinden aldığımız indirim tutarının %5 lik kısmını kendimize kâr olarak bırakacak şeklide yayınlayacağız. ÖRNEK: Koton ceket : ürün bedeli 200 TL markadan aldığımız indirim tutarı %30 yayında çıkan bedel 150 TL elde edilen kâr 10 TL Üyenin kazancı 50 TL ürünün yayında kalma süresi 2 gün. İlk yıl hedefimiz 2 milyonun üzerinde ürün satışı sağlamak ve 60 Milyon TL ciro elde etmek. Toplam cirodan elde edilecek kâr oranımız %5 ve %10 arasında dır. Yıllık Personel Giderleri ; İ.T Departmanı : 192,000 TL Satış ve Pazarlama : 120,000 TL Finans ve Muhasebe : 60,000 TL Call Center : 132,000 TL Sosyal Medya ve Reklam : 48,000 TL Yıllık Ofis ve Genel Giderler ; Ofis ve Genel giderler ; 120,000 TL

20 İlk yıl kâr : 4 Milyon 200 Bin TL İlk Yıl Giderlerin Toplamı ; 564 Bin TL İlk Yıl Sonu eldeki nakit ; 3 Milyon 363 Bin TL

21

22

www.maviperde.com Elektronik ticaret e-ticaret

www.maviperde.com Elektronik ticaret e-ticaret www.maviperde.com 1995 li yıllardan sonra Dünyada ve Türkiye'de elektronik ticaretin ön plana çıkmasıyla ve gelecek yıllarda mekanik perde sistemi pazarının çoğunu elektronik ticaretle olacağı varsayımı

Detaylı

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık.

Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. 1998 Yılından beri E-Ticaret in gelişmesi için çalıştık, sektörün büyümesi ve Türkiye nin kalkınmasında e-ticaretin rolünü artırmak için uğraştık. Dünya değişti, ticaret de! Bir değişim her şeyi değiştirdi!

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRKİYE NİN ONLINE PERAKENDE HARİTASI: 36 MİLYON İLE EN ÇOK İNTERNET KULLANISINA SAHİP 20. ÜLKE Markafoni son çalışmasında e-ticarete dair merak edilen pek çok

Detaylı

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor.

Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. POSt@cı TÜRKİYE FİNANS POS BÜLTENİ 2. Sayı Nisan-Mayıs-Haziran 2013 Üye İşyerlerimizi Happy Yüzümüzle Donattık! Yeni Reklam Malzemelerimiz ile Üye İşyerlerimiz Hem Gülümsüyor Hem Gülümsetiyor. Cam etiketi,

Detaylı

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı?

Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Online Mobilya Alıverişi Görmeden, dokunmadan, mobilya alınır mı? Internetten mobilya almak isteyenlere, önemli ipuçları! 1 Mobilyayı daha ucuza ve yorulmadan almak Ekonomik fiyat Yorulmadan alışveriş

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

REKABET. Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi. Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye

REKABET. Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi. Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye REKABET Tüketicinin rekabetteki kaldıraç etkisi Fulya DURMUŞ, GfK Türkiye 1 Hemen her ürüne, markaya her yerden ulaşabiliyoruz Ben yine çarşıdaki ayakkabıcıya gideyim Biliyorum o telefonu istiyorsun ama

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

Kredi Kartsız Taksitli Satış Sistemi

Kredi Kartsız Taksitli Satış Sistemi Kredi Kartsız Taksitli Satış Sistemi Dünyadaki e-ticaret hacmi (2013) 1,6 Trilyon ABD Doları ABD e-ticaret hacmi (2013) 385 Milyar ABD Doları Türkiye e-ticaret hacmi (2013) 16,5 Milyar ABD Doları Türkiye

Detaylı

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU 1 Dijital Cüzdanlar ve BKM Express Serkan YAZICIOĞLU 2 Ajanda 1) Dünyadan Rakamlar 2) Türkiye de Neler Oluyor? 3)BKM Express Mobilin Önlenemez Yükselişi Sürüyor Global Kullanıcı Sayıları (Milyon) 1900

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

Türkiye İnternet Raporu 2005

Türkiye İnternet Raporu 2005 Türkiye İnternet Raporu 2005 Aytaç MESTÇİ İş Geliştirme Direktörü Aytac.Mestci@TiMNET.com.tr Şubat, 2006 İçerik Türkiye de İnternet Kullanıcısı Çoğalıyor Avrupa da İnternet Türkiye deki Bilgisayar & İnternet

Detaylı

BRANDMAP e-ticaret Araştırması

BRANDMAP e-ticaret Araştırması BRANDMAP e-ticaret Araştırması Haziran 01 Araştırma, Türkiye dijital halk geneli nezdinde tüketicinin e-ticaret alışkanlıklarını anlamak amacıyla 1-1 Haziran 01 tarihleri arasında 00 kişi ile gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

%49 %51 43% YAŞ YAŞANAN İL SES 36% 38% 19% 37% 19% 31% 31% 26% 15% İstanbul İzmir Ankara Diğer 45+

%49 %51 43% YAŞ YAŞANAN İL SES 36% 38% 19% 37% 19% 31% 31% 26% 15% İstanbul İzmir Ankara Diğer 45+ TEMMUZ - AĞUSTOS 0 E-TİCARET ARAŞTIRMASI Araştırma, Türkiye dijital halk geneli nezdinde tüketicinin e-ticaret alışkanlıklarını anlamak amacıyla - Haziran 0 tarihleri arasında 00 kişi ile gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR

ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR ELEKTRONİK TİCARET DR. AYŞEGÜL SAĞKAYA GÜNGÖR E-İŞ Elektronik İş (E-iş) Bilgi ve iletişim teknolojilerinin bir şirketin tüm aktivitelerini desteklemek amaçlı uygulanması Şirketin iç ve dış veri sistemlerini

Detaylı

Biggshop Dijital Franchise

Biggshop Dijital Franchise Biggshop Dijital Franchise Biggshop Markası BiggShop bir tasarım mağazasıdır. BiggPlus grubu tarafından kurulmuştur. BiggDesign konsepti ile erişilebilir lüks, erişilebilir sanat olarak tanımlanabilecek

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

Türkiye de E-Ticaret 2014 Pazar Büyüklüğü. Haziran 2015 Istanbul

Türkiye de E-Ticaret 2014 Pazar Büyüklüğü. Haziran 2015 Istanbul Türkiye de E-Ticaret 2014 Pazar Büyüklüğü Haziran 2015 Istanbul 1 İçindekiler 1Çalışmanın Paydaşları E-ticaret Tanımı Tahminleme Modeli Tahminlenen Pazar Kapsamı 10 Karşılaştırmalar 4 2 3 5 78 6 E-Ticaret

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017

Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Saat ve Saat A.Ş. Kurumsal Hizmetlerimiz 2017 Hakkımızda Saat&Saat 1971 yılından beri saat sektöründe lider firma olarak faaliyet göstermektedir. Kurumsal yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefesiyle

Detaylı

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli?

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? İçindekiler 3 GİRİŞ 4 MALİYET SİSTEM GEREKSİNİMİ 6 ÜRETİM ve PLANLAMA SİSTEM GEREKSİNİMİ 8 GÜVENLİK GEREKSİNİMLERİ 9 ÜLKE KOŞULLARINA

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP

Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP 1 Ne İş Yapar E-Ticaret Yazılımı E-Ticaret Danışmanlığı Dijital Pazarlama Reklam Danışmanlığı Harici Sistemler ile Entegrasyon NebimV3 Entegrasyonu AMP Mobil Yazılım Hızlı Mobil Sayfalar Günümüzde mobil

Detaylı

8. Türkiye Avrupa'nın en önemli ülkesi

8. Türkiye Avrupa'nın en önemli ülkesi 8. Türkiye Avrupa'nın en önemli ülkesi 1 8. Türkiye Avrupa'nın en önemli ülkesi Kamuoyuna Galatasaray'la yaptığı ortaklıkla gelen American Finans kuruluşu AIG'nin Türkiye Genel Müdürü Paolo Zapparoli,

Detaylı

1. E-Ticarete Giriş. E-Ticaret Nedir? E-Ticaretin Avantajları. Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret

1. E-Ticarete Giriş. E-Ticaret Nedir? E-Ticaretin Avantajları. Yeni Başlayanlar İçin E-Ticaret 4 1. E-Ticarete Giriş E-Ticaret nedir? E-Ticaretin Avantajları E-Ticaretin Dezavantajları Küresel E-Ticaret Türkiye de E-Ticaret E-Ticaret İş Modelleri E-Ticaret Nedir? Kısaca E-Ticaret olarak tanımlanan

Detaylı

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR!

SİZE SUNACAĞIMIZ ÇOK İYİ BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR! Geleceğinizin güvence altında olduğunu düşünüyor musunuz? Kendinize ve sevdiklerinizle yeterince zaman ayırabiliyor musunuz? Etikete bakmadan alışveriş yapabiliyor musunuz? Daha kaliteli bir yaşam tarzı

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI

19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI 19-22 AĞUSTOS FIRSATLARI & TANITIMLARI Ağustos satışlarımıza pozitif katkı sağlamak, mağaza trafiğini arttırmak ve rekabet karşısında avantaj yakalamak adına; Doğtaş ta Fırsat Bayramı «40 Üründe %40

Detaylı

PAZARLAMA YÖNETİMİNDE SATIŞ PROMOSYONU

PAZARLAMA YÖNETİMİNDE SATIŞ PROMOSYONU PAZARLAMA YÖNETİMİNDE SATIŞ PROMOSYONU Tutundurma karmasının tekrar hatırlayacak olursak Satış promosyonu, tutundurma karmasının bir bileşenidir. Tutundurma elemanları: 1. Reklam, 2. Halkla ilişkiler (PR),

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız?

Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Ramazan da rekor kırmaya hazır mısınız? Türkiye deki pazarlama faaliyetlerinizden en iyi geri dönüşü alın. 1 RAMADAN TURKEY 2017 Ramazan Özeti Ramazan boyunca tüketim alışkanlıkları büyük ölçüde değişerek

Detaylı

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar.

Marka farkındalığını artırın. YouTube'da Tanıtılan Videolar YouTube'da Tanıtılan Videolar. YouTube'da Tanıtılan Videolar. Video Öğelerinizdenğ Yararlanma. Neden pazarlama karmanıza video eklemelisiniz? li i i Çünkü tarihteki en hızlı büyüyen y ortamdır. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi

Detaylı

Nisan-Mayıs Kampanyası

Nisan-Mayıs Kampanyası Nisan-Mayıs Kampanyası Nisan-Mayıs Kampanyası Kampanya Dönemi: 05 Nisan 2016 tarihinde başlayacak, 31 Mayıs 2016 tarihinde sona erecektir. Kampanya Uygulama: Nakit Ödeme Vadeli Ödeme :Havale %6 fatura

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti.

1/9. Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010. 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 1/9 Türkiye E- Ticaret Araştırması Ocak 2010 13 Ocak 2010, Webrazzi Gündem: E- Ticaret 2010 Crenvo Bilişim Danışmanlık Reklam ve Tic. Ltd. Şti. 2/9 Araştırma Hakkında Araştırma verisi 81 ilden 2070 kişinin

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

Türkiye de E-Ticaret. Pazar Tanımlama ve 2013 Pazar Büyüklüğü Ölçümleme Çalışması. Haziran 2014, İstanbul

Türkiye de E-Ticaret. Pazar Tanımlama ve 2013 Pazar Büyüklüğü Ölçümleme Çalışması. Haziran 2014, İstanbul Türkiye de E-Ticaret Pazar Tanımlama ve 2013 Pazar Büyüklüğü Ölçümleme Çalışması Haziran 2014, İstanbul 1 İçindekiler E-ticaret Tanımı 4 Tahminleme Modeli Tahminlenen Pazar Kapsamı Ekler 1 2 3 5 78 6 10

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

Temel Finans ve Kaynak Planlama. Bölüm Ders 06

Temel Finans ve Kaynak Planlama. Bölüm Ders 06 Temel Finans ve Kaynak Planlama Bölüm 1.2 - Ders 06 1 Bu derste inceleyeceğimiz konular: Finans, Finansal Planlama ve Kontrol ne demektir? İşimizi kurmak için gerekli finansal kaynakları nasıl hesaplarız?

Detaylı

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Doç.Dr. Yaşar SARI Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE E-TİCARET UYGULAMALARI Bilişim

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

İSTATİSTİKLERİ MEHMET ÖZÇELİK

İSTATİSTİKLERİ MEHMET ÖZÇELİK GİRİŞ TÜRKİYE DE İNTERNET KULLANIMI ve E-TİCARET Günümüz teknoloji çağında 2000 li yılların başından itibaren, özellikle bilişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeler, bilgi toplumunun oluşmasına büyük katkı

Detaylı

PERAKENDE SEKTÖRÜ. 2015 Değerlendirmesi, 2016 Beklentileri EMRE YILMAZ

PERAKENDE SEKTÖRÜ. 2015 Değerlendirmesi, 2016 Beklentileri EMRE YILMAZ Perakende sektörü Türkiye nin lokomotif sektörlerinden bir tanesidir. Geçtiğimiz yıl itibarıyla dünya genelinde 16 trilyon dolarlık bir hacme sahip olan perakende sektörü aynı dönemde %11 lik bir büyüme

Detaylı

Akıllı Alışveriş Rehberi: Satış sezonunda nasıl hayatta kalınır

Akıllı Alışveriş Rehberi: Satış sezonunda nasıl hayatta kalınır Akıllı Alışveriş Rehberi: Satış sezonunda nasıl hayatta kalınır Avrupa da Ocak ayında High Street üzerinde hemen hemen her mağazada büyük satış zamanıdır Peki kış için yeni ceket satım almak için Ocak

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi

... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi ... Perakende ve e-ticaret için 5 Bildirim Kampanyası Önerisi Mobil hızlı ve kolay alışveriş için en elverişli cihaz haline geliyor. Müşterilerin laptop ın başında e-ticaret sitenizde uzun uzun gezindiği

Detaylı

E-ticarette finans. Hakan Orhun ETİD Yönetim Kurulu Başkanı

E-ticarette finans. Hakan Orhun ETİD Yönetim Kurulu Başkanı E-ticarette finans Hakan Orhun ETİD Yönetim Kurulu Başkanı Eğitim Programı Dünyada eticaret Türkiye de ticaret ve ETİD Eticaret iş modelleri Eticaret süreçleri Eticaret iş planı modeli Eticaret finansal

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Media Markt En Düşük Fiyat Şenliği Ankara yı salladı. ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Ankara Kentpark ta 10 Aralık 2009 da, toplam 4.500 metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Media Markt

Detaylı

Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak

Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Gelişmekte Olan Ülkeler Gelişmiş Ülkeler Türkiye nin Dijital Durumunun Karşılaştırması E-Ticaret Karşılaştırma(2015) Ülke Online

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz

Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz Türkiye nin En Büyük Online Mağazacılık Sistemine Hoşgeldiniz MARPAR Ev Gereçleri San.ve Tic. Ltd. Şti. 2001-2009 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası alanda bilinen markaların Karadeniz ve Doğu Anadolu

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

ELEKTRONİK İŞ SÜREÇLERİ ÜNİTE 8

ELEKTRONİK İŞ SÜREÇLERİ ÜNİTE 8 ELEKTRONİK İŞ SÜREÇLERİ ÜNİTE 8 GİRİŞ Yeni iş ortamında işletmeler hızlı olmak zorundadır. Bunun için daha hızlı tedarik etmek, daha hızlı üretmek ve daha hızlı satmak durumundadır. Bu bölümde yeni bir

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

Dijital Markanıza İYİ Gelir: Dijital Reklamın Markaya Etkisi Araştırması

Dijital Markanıza İYİ Gelir: Dijital Reklamın Markaya Etkisi Araştırması Dijital Markanıza İYİ Gelir: Dijital Reklamın Markaya Etkisi Araştırması Türkiye dijital ekosistemi büyümeye devam ediyor. NÜFUS İNTERNET SOSYAL MEDYA AKILLI TELEFON 80 Milyon kişi* 49 Milyon kişi** 48

Detaylı

bonprix sonunda Türkiye de!

bonprix sonunda Türkiye de! bonprix sonunda Türkiye de! Thomas Carroux İstanbul, 18 Ekim 2011 BONPRIX YE Titel der Präsentation HOS GELDİNİZ bonprix» Hesaplı moda satan uluslararası çok kanallı perakende satış mağazasıdır.» 22 ülkede

Detaylı

GİRİŞİMCİLİKTE İŞ MODELİ. Yrd. Doç. Dr. Emin EMİRZA

GİRİŞİMCİLİKTE İŞ MODELİ. Yrd. Doç. Dr. Emin EMİRZA GİRİŞİMCİLİKTE İŞ MODELİ Yrd. Doç. Dr. Emin EMİRZA Kayseri 2015 İş modeli Örnek olay: ipod/itunes Apple 2003 yılında taşınabilir eğlencede devrim yaparak, yeni bir Pazar yarattı ve şirketi dönüştürerek

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA!

KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! KOBİLERE MİKRO YAZILIM DAN TİCARİ YAZILIM: MiKRO JUMP YÜKSELMEK için SIÇRA! Büyümek isteyen her şirkete lazım. mikro.com.tr Sektör bağımsız çalışıyorsanız, birden fazla lokasyonda ya da sektörde faaliyet

Detaylı

anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri

anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri anahtarkelime aylık tıklama eticaret 6600 e ticaret sitesi 3600 e ticaret siteleri 1300 site kur 14800 sanal market 14800 online alışveriş siteleri 9900 ticaret 6600 bedava site kur 5400 free web site

Detaylı

Türkiye E-Ticaret Sistemleri

Türkiye E-Ticaret Sistemleri Türkiye E-Ticaret Sistemleri Türkiye E-Ticaret Sistemleri E-Ticaret Sorunları E-Ticaret Sorunları Dağıtılan bilgi üzerindeki denetim eksikliği Bilginin çalınması ve yayılması üzerindeki denetim eksikliği

Detaylı

Toplam Perakende 2016

Toplam Perakende 2016 www.pwc.com.tr/toplamperakende Toplam Perakende 2016 Orhan Öztürk Yusuf Bulut 20 Toplam perakende 2016 raporunda önemli noktalar Araştırmanın 6. yılı Asya nın genişlemiş katılımı: Tayland, Singapur & Malezya

Detaylı

Yarının Dünyasında Google İnternette Bir Dönüşüm Google lizasyon

Yarının Dünyasında Google İnternette Bir Dönüşüm Google lizasyon Yarının Dünyasında Google İnternette Bir Dönüşüm Google lizasyon Aytaç MESTÇİ Beykent Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü aytacmestci@beykent.edu.tr Arama motorlarının gelirlerindeki artış gözle

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM

Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. edildiğinde veya telefonla arandığınızda ödeme yapın. MURATOLMEZ.COM Google Arama Ağı Reklamı. Tam olarak sunduğunuz ürün veya hizmetleri Google'da arayan potansiyel müşteriler sizi bulsun. Siz de yalnızca reklamınıztıklanıp web siteniz ziyaret edildiğinde veya telefonla

Detaylı

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!...

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08 Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... PINAR KAPRALI GÖRSEV TEKNOLOJİ KULLANIMI VE GETİRDİKLERİ Teknoloji Korkutucu mu? Teknolojik gelişme hızı artarak büyüyor.

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Bütçeleri ne olursa olsun eğlence ve iş gezilerinde kullanıcıların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin tadını çıkarmasını

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

* 2012 yılında stabil kalan küresel ekonominin, 2013 yılında yüzde 3,1 lik bir büyümeye ulaşması bekleniyor.

* 2012 yılında stabil kalan küresel ekonominin, 2013 yılında yüzde 3,1 lik bir büyümeye ulaşması bekleniyor. Turizmcilere yol gösteren 'Global Trendler Raporu 2013' yayımlandı 6.11.2013-16:03:02 WTM'de açıklanan "Global Trends Report 2013"de, bir yandan küresel ekonominin durumuna ve küresel turizme dair bir

Detaylı

Fijital Deneyimin Gıda Perakendesine Etkileri. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak

Fijital Deneyimin Gıda Perakendesine Etkileri. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Fijital Deneyimin Gıda Perakendesine Etkileri Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Fijitalleşme ve Gıda Perakendesi Soru için buraya TIKLAYINIZ TEDARİKÇİ YERİ ÜRÜN BİLGİSİ FİYAT KARŞILATIRMASI SATINALMA

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

İLETİŞİM ARAÇLARI. E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans

İLETİŞİM ARAÇLARI. E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans İLETİŞİM ARAÇLARI E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans E-posta Nedir? E-posta, günlük yaşamdaki mektubun bilgisayar ortamındaki karşılığıdır. Kısaca elektronik mektup (elektronik posta) diyebiliriz.

Detaylı

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ

GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media iletişim bültenidir. GIDA ZİNCİR MARKETLER SEKTÖRÜ Native Media bu ay Gıda Zincir Marketler sektörünün medya iletişimlerini mercek altına aldı. Bu raporda, pazarda yer alan markaların medya

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü:

MOBİL PAZARLAMA. -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA -Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine rağmen tele pazarlamadan farklıdır, çünkü: MOBİL PAZARLAMA Doğrudan pazarlama faaliyetlerinden biri olarak kabul edilmesine

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

TiMNET İNTERNET MEDYA PAZARLAMA. 2005 İnternet Reklâm Geliri Raporu

TiMNET İNTERNET MEDYA PAZARLAMA. 2005 İnternet Reklâm Geliri Raporu TiMNET İNTERNET MEDYA PAZARLAMA 2005 İnternet Reklâm Geliri Raporu TiMNET İnternet Medya Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Halaskargazi Cad. No: 266 Kat 4 Çankaya Apt. 34363 Şişli İ/STANBUL Tel:

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

REKLAM ve SPONSORLUK

REKLAM ve SPONSORLUK REKLAM ve SPONSORLUK Supervitrin.com, markanızı geniş kitlelere ulaştırmanın en garanti yollarından biridir. Emlaktan otomobile, giyimden bilgisayara kadar binlerce alt kategoriye sahip olan supervitrin.com,

Detaylı

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR

HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR HIZLI SORULARA -> HIZLI CEVAPLAR Rota Ticaret Sistemi Nedir? İnsanların alışveriş yaparken aralarındaki gerçek güvene dayalı olarak yapılan özgün bir ticaret sistemidir. Mantığı basittir Panarota online

Detaylı