Mahalle İstanbul Sitesi 2013 Yönetim Kurulu Faaliyetleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mahalle İstanbul Sitesi 2013 Yönetim Kurulu Faaliyetleri"

Transkript

1 Mahalle İstanbul Sitesi 2013 Yönetim Kurulu Faaliyetleri 1 Maddi İyileştirmeler 1.1 YKS den Kiralanan Demirbaşların Site Yönetimine Bedelsiz Olarak Devredilmesi YKS den kiralanmakta olan toplamda TL tutara sahip demirbaşlar bedelsiz olarak site yönetimine aktarılmıştır. YKS ye ödenmekte olan yönetim giderlerinden her ay 616,39 TL indirim sağlanmıştır. 1.2 Aidat Ödemelerinin Gecikmesinden Doğan Noter Masraflarının Daire Sakinine Yansıtılması Aidat ödemelerinin geciktirilmesinden doğan noter masraflarının site yönetimince karşılanması sonucu büyük maddi kayıp oluşmaktaydı. Yönetim kurulunca yapılan çalışma ile noter masraflarının ödemelerini geciktiren daire sakinlerine yansıtılması sağlanmıştır yılında toplam TL tutarındaki noter masrafları site yönetimi yerine daire sakinlerinden tahsil edilmiştir. 1.3 Sigorta Poliçelerinde Sağlanan İndirim Sitemize ait risklerin kontrol altına alınması için satın alınmakta olan sigorta poliçelerinin bir kısmının yönetici firmaya devri sağlanmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde sigorta acentesinden TL indirim alınmıştır. 1.4 Aidat Ödemelerinde Kredi Kartlarına Sıfır Komisyon Uygulaması İş Bankası ile yapılan özel anlaşma sayesinde site sakinlerimizin aidatlarını kredi kartlarıyla ödemeleri durumunda komisyon masrafı alınmaması sağlanmıştır. 1.5 Aidat Ödemelerinde Şube Havale Masrafı Alınmaması Aidat ödemelerinin İstanbul sınırları içindeki şubelerden yapılması durumunda havale ücreti alınmaması sağlanmıştır. 1.6 Avans Ödemelerinin Gecikmesi Durumunda Gecikme Tazminatı Alınması Avans ödemelerini yapmayan daire sakinlerine uyarı yapılarak bir süre tanınması, bu süre sonunda da ödeme yapılmaması durumunda belirli miktarda tazminat yansıtılması uygulaması başlatılmıştır. Bu sistemle daha adil ve sağlıklı bir ödeme sistemi kurulmuş, avans ödemelerinde iyileşme sağlanmıştır. 2 Enerji Tasarrufuna İlişkin Geliştirmeler 2.1 Otopark ve Blok Aydınlatmalarının Optimize Edilmesi Otopark ve blok aydınlatmalarında kullanılan fazla aydınlatmaların iptal edilmesiyle bu bölgelerdeki elektrik giderlerinde yaklaşık %30 civarında enerji tasarrufu sağlanacaktır. 2.2 Otoparktaki Sabit Aydınlatmaların Led Aydınlatmalarla Değiştirilmesi Otopark bölgesindeki sürekli açık olan 80 adet floresan aydınlatmanın yerine led aydınlatma takılmıştır. Yapılan yatırımın 8-10 ay içinde amorti edildikten sonra %50 nin üzerinde enerji tasarrufu sağlanması hedeflenmektedir. Tasarruf hedefi yıllık yaklaşık olarak KW/h olup maddi değeri ortalama TL dir.

2 Tip Ölçülen Güç Adet Günlük Çalışma Süresi Günlük Enerji Tüketimi Aylık Enerji Tüketimi Yıllık Enerji Tüketimi Floresan 40 W saat 77 KW KW KW LED 18 W saat 35 KW KW KW 2.3 Otopark Havalandırma Fanlarının Optimize Edilmesi Otoparkımızın havalandırılmasını sağlayan fan sisteminin gerekli çalışma süre ve aralığı YKS den sağlanan enerji uzmanı tarafından hesaplanarak optimize edilmiştir. Yapılan değişiklikle yıllık yaklaşık KW/h elektrik karşılığı olarak ortalama TL tasarruf yapılması hedeflenmektedir. Fan Adedi Güç Günlük Çalışma Süresi Aylık Tüketim Yıllık Tüketim KW/h TL KW/h TL Eski Durum 11 2,2 KW 2 saat Yeni Durum 11 2,2 KW 1 saat Genel Enerji Tasarrufu Uygulaması Site geneli enerji tasarrufu kapsamında; bahçe iç aydınlatmaları ve havuz içi aydınlatmaları yaz aylarında dan sonra, kış aylarında ise dan sonra kapatılmıştır. 3 Teknolojik Geliştirmeler 3.1 Site Yönetiminin Ulaşılabilir, Şeffaf ve Kurumsal Hale Getirilmesi Microsoft Türkiye den Office 365 bulut bilişim hizmeti aboneliği satın alınmıştır. Kurulan portalde site yönetimine ilişkin bilgi ve belgeler saklanmaktadır. İlgili çalışmalar devam etmektedir. 3.2 Kurumsal Web Sitesi Açılması adresi satın alınarak Microsoft Office 365 hizmeti kapsamında ücretsiz olarak barındırılması sağlanmıştır. Web sitesinde site sakinlerine yönelik bilgi paylaşımı sağlanmaktadır.

3 3.3 İçerik Yönetim Sistemi (CMS) Kurulan içerik yönetim sistemi ile site yönetimine ait dokümanların portal üzerinde elektronik olarak saklanması sağlanmıştır. Dokümanlar sürümler halinde saklanmakta, tarihçesi takip edilebilmektedir. 3.4 Ziyaretçi Bilgilendirme Sistemi Site sakinlerine gelen araçlı ve yaya ziyaretçi ve hizmet yetkililerinin bilgileri elektronik olarak kayıt altına alınmaktadır. Ziyaretçi bilgileri site sakinlerimize e-posta ile otomatik olarak iletilmektedir. 3.5 Çözüm Merkezi Kurulan elektronik çözüm merkezi ile şikâyet, istek ve öneriler kayıt altına alınmakta, oluşturulan kayıtlarla ilgili bilgi ve gelişmeler ilgili site sakinine e-posta ile otomatik olarak iletilmektedir. Yönetim firmasına yönelik şikâyetlerin iletilmesi içinse özel bir e-posta adresi kullanılmaktadır. 3.6 İnternet Erişiminin Geliştirilmesi Site yönetimi internet erişim hizmetleri fiber alt yapısına geçirilerek daha hızlı ve sağlıklı erişim sağlanmıştır. 4 Operasyonel Geliştirmeler 4.1 Personel Kıdem Tazminat Birikimlerinin Site Yönetimince Saklanması Personel için ödenen maaş giderleri arasında olan kıdem tazminatları Temmuz ayından bu yana YKS ye ödenmemekte, site hesabında saklanmaktadır. Böylece ayrılan personelin biriken kıdem tazminatları site hesabında kalmaktadır. 4.2 Dokümanların Güncellenmesi Sitemize ait dokümanlar güncellenerek portale yüklenmiştir. İlgili çalışmalar devam etmektedir. 4.3 Temizlik İşlerinin Planlanarak Çizelge Oluşturulması Temizlik işlerine ait adımlar gözden geçirilerek zamanlamaları hesaplanmış, site bazında bir plan oluşturulmuştur. Temizlik işlerinin daha gerçekçi zamanlamalarla yapılması ve daha sağlıklı ve adaletli olarak denetlenmesi sağlanmıştır. 4.4 Kargo ve Posta Teslimatlarının Güvenliğe Yapılması Daire sakinlerine gelen kargo ve postaların izin karşılığı güvenlik tarafından teslim alınması sağlanmıştır. 4.5 Site Kurallarına Uyulmaması Durumunda Para Cezası Uygulanması Site kurallarına uyulmaması tüm daire sakinlerimizi ilgilendiren, huzurlarını bozan ve yaşam hakkını kısıtlayan sonuçlar doğurmaktadır. Kurallara uyulmaması durumunda kuralın kategorisine göre (1-Sağlık, 2-Güvenlik, 3-Diğer) belirli tutarda ceza yansıtılmaktadır. Cezalara rağmen ihlalin tekrarında hukuki işlemler başlatılmaktadır. 5 Güvenlik Uygulamalarındaki Geliştirmeler 5.1 Kuzey Sınırına Branda Uygulaması Sitemizin kuzey kısmındaki araziye bakan açık telleri branda ile kapatılmıştır. Brandalar sitenin diğer kısımlarındakilerle aynı renk ve şekilde yapılmıştır.

4 5.2 Servis Bekleme Kulübesi Yapılması Çocuklarımızın zor hava şartlarında servislerini korunaklı ve güvenli bir alanda bekleyebilmeleri için bir kulübe yapılmıştır. Kurulan kamera sistemiyle servisler ekrandan izlenebilmektedir. Böylece güvenlik kulübesinin bekleme alanı olarak kullanılmasından doğan güvenlik riski de ortadan kaldırılmıştır. Servis bekleme alanı 5.3 Site Arka Kısımdaki Çocuk Parkının İzlenmesi Site sınırları dışında kalan Yunus Emre Çocuk Parkından sitemize yapılan bazı saldırıların önlenmesi amacıyla emniyet ve belediye ile görüşmeler yapılmış, güvenlik donanımlarımıza bu bölümü hedef alan aydınlatma ve kamera eklenmiştir. Bu bölümdeki tellerin yükseltilmesine ilişkin işlemler başlatılmıştır. 5.4 Blok Girişlerindeki Şifre Panellerinin Yenilenmesi Blok girişlerinde bulunan şifre panelleri üzerindeki rakam ve ifadeler silindiği için değiştirilmesi gerekmekteydi. Paneller site yönetimince ücretsiz olarak yenilenmiştir. 5.5 Risk Analizi Çalışmalarının Yapılması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının şart koştuğu risk analiz raporu hazırlanmış olup sitemizdeki mevcut durumda majör bulgular bulunmamaktadır. Minör iki adet konu (otoparkta yaya yürüme yollarının belirlenmesi, merdiven basamaklarına kaymaz bant yapıştırılması) yakın zamanda çözümlenecektir. 5.6 Yüzme Havuzu Kullanıcılarının Güvenliği Yüzme havuzu kenarına uyarı levhaları, yönlendirme bariyerleri vb. malzemeler yapılmış ve alınmıştır. 12 yaşından küçük çocukların yanlarında ebeveynleri olmadan yüzme havuzunu kullanmaları site kurallarına aykırı olduğundan bu konuda bir form hazırlanarak aileler bilgilendirilmiştir. Yüzme havuzunda görevli bir cankurtaran olmadığından site yönetiminin bu konuda bir risk alması söz konusu değildir. 5.7 Kapalı Devre Kamera Sisteminin Geliştirilmesi Kapalı devre güvenlik kamera kayıt sistemi diski yükseltilerek görüntülerin daha net ve uzun süreli olarak saklanması sağlanmıştır.

5 5.8 Site Girişindeki Kör Noktanın Tespit Edilerek Önlem Alınması Site girişinin sağ dış kısmında yer alan kaldırım alanında kör nokta tespit edilmiş olup uygun ayna ile açık kapatılmıştır. 5.9 Otopark Güvenliğinin Arttırılması Otoparktaki bazı alanlar delinatör ile ayrılarak bu alanlardaki güvenlik arttırılmıştır. 6 Peyzaj Geliştirmeleri 6.1 Peyzaj Hizmetlerinin Bahçıvan Tarafından Yapılması Sitemizin peyzaj hizmetlerini yürüten firmadan memnun olunmaması nedeniyle aramızdaki sözleşme tek taraflı olarak feshedilmiştir. Site personelimize eklenen bahçıvan ile bu hizmetler daha sağlıklı şekilde yapılmakta olup personelimizin diğer işlere destek vermesi ve kış aylarında ihtiyaç duyulan işlerde de çalışması sağlanmıştır. 6.2 Peyzaj İncelemesi ve Rapor Hazırlanması Sitemizin peyzaj durumu YKS tarafından ücretsiz olarak gönderilen ziraat mühendisi tarafından incelenmiş ve rapor oluşturulmuştur. Oluşturulan rapora göre gerekli işlemler gerçekleştirilmiştir. 6.3 Blok Aralarındaki Merdiven Yanlarının Düzenlenmesi Blok aralarında merdiven altlarında gölgede kaldığı için bitki yetişmeyen bölgelere, bu tip şartlarda yetişebilen Ortanca bitkisi dikimi yapılmıştır.

6 6.4 Blok Önlerinin Düzenlenmesi Blok önlerinde bulunan alanlarda sulama yetersizliği ve çok güneş almasından dolayı çim bitkisi yetişmemektedir. Bu alanlara, Blok merdiven altlarında bulunan (ortanca dikilen yerler) Kaz Ayağı bitkileri sökülerek dikimi yapılmıştır. 6.5 Otopark Üzerine Denk Gelen Çınarların Sökülmesi Otopark üzerinde bulunan çınar ağaçları, ilerleyen yıllarda kök yapısından dolayı, yalıtım ve otopark tavanına zarar vereceğinden söktürülmüştür. Yerine Erguvan ve Zakkum ağacı ile yer örtücü dikilmiştir. 7 Bakım ve Onarım Çalışmaları 7.1 Yüzme Havuzunun Açılış Öncesi Bakımı Yüzme havuzunun kullanıma hazırlanması kapsamında; Havuz içerisindeki 6 adet aydınlatma yeni lambalar ile değiştirilmiştir. Havuz çevresi duvarında meydana gelen dökülmeler sebebiyle, kazıma ve boya işlemi yaptırılmıştır. Havuz Çevresi dek alanlara (ahşap alanlar) sistire ve tik yağı uygulaması yapılmıştır. Havuz içi fayans aralarında yıpranma oluştuğundan, derz dolgu çalışması yapılmıştır. Havuz başı donanımlarının bakımı yapılarak kullanıma hazır hale getirilmiştir. Havuz suyu doldurulmadan hijyen temizliği ve su şartlandırması yapılmıştır. Havuz suyu analizi Hıfzıssıhha Müdürlüğüne yaptırılmıştır. (Havuz suyunun kullanıma uygun olduğunu gösterir belge, havuz kenarına site sakinlerinin görmesi için asılmıştır.) Yüzme havuzu tarihinde kullanıma açılmıştır. 7.2 Havuzların Periyodik Bakımları Havuzların bakımı YKS Tesis Yönetim Hizmetlerinin anlaşmalı olduğu Hydro Safe firması tarafından yürütülmüş, analiz ve ölçümleri düzenli olarak yapılmıştır. (ölçümler havuz kenarına, site sakinlerinin görmesi için asılmıştır.) Yüzme Havuzu ve Süs Havuzunun (gölet) günlük, haftalık, aylık bakımları, YKS Teknik Personeli ve Havuz personeli tarafından düzenli olarak yapılmıştır.

7 7.3 Blok Dış Cephe Cam Temizliği Blokların dış cephelerinde bulunan camlar vinçli sistemle temizlenmiştir. 7.4 Bahçe Katı Dek Alanların Bakımı Bahçe katı daire önlerinde ve ortak alanlarda bulunan ahşap alanlara, sistire ve tik yağı uygulaması yapılmıştır.

8 7.5 Kullanım Suyu Deposu Bakımı Dairelere verilen, site kullanma suyu deposu temizliği 2013 Haziran ayında yaptırılmıştır. 7.6 Spor Salonu Bakım ve Onarım Çalışmaları Sosyal Tesis spor salonunda bulunan cihazlardan; Yıl içerisinde arızalanan 2 adet koşu bandının arızaları giderilmiş ve 1 adet koşu bandının kullanımdan oluşan hasardan dolayı bant kısmı değiştirilmiştir. Yıl içerisinde Kondisyon bisikletlerine oluşan hasar ve arızalar giderilmiştir. Kullanım suyu deposunun eski ve yeni hali

9 7.7 Kışa Hazırlık Çalışmaları Kışa hazırlık kapsamında; çatı yağmur olukları, zemin ve otopark girişleri mazgal içi temizliği, pis su kuyularının temizliği, pis su kuyu motorlarının bakımları yapılmıştır. Site Geneli tüm pompa ve motorların bakımı yaptırılmıştır. 7.8 Zemin Yıkama Çalışmaları Havuz kenarı ve Açık Kafe alanı zeminleri yaz sezonu boyunca (Haziran-Eylül ayları arası) haftada bir yıkama işlemi yapılmıştır. Site otopark alanının tamamı, YKS Teknik ve temizlik personeli tarafından basınçlı su yardımıyla yıl içerisinde iki kez yıkanmıştır. 7.9 Aydınlatma Bakım ve Onarım Çalışmaları Site geneli, otopark alanları, blok içleri ve çevre aydınlatmalardaki arızaların giderilmesi için Site teknik personeli tarafından; 280 adet ampul değişimi 295 adet starter değişimi yapılmıştır İlaçlama Hizmetleri YKS Tesis Yönetim Hizmetleri ile anlaşmalı olan Ekopest ilaçlama firması tarafından; Her ay tüm blokların ortak alan, asansör holleri, çatı alanları, yangın ve servis merdivenleri, otopark alaları, teknik hacimler, hidrofor daireleri, sığınaklar ve personel hacimleri rutin olarak yürüyen haşereye karşı ilaçlanmıştır. Yaz dönemi boyunca (Mayıs Eylül ayları arası) ayda bir kez tüm peyzaj alanlarında kene ilaçlaması yapılmıştır. Yaz dönemi boyunca (Mayıs Eylül ayları arası) haftada bir kez Site genelinde uçan haşere (sivrisinek, karasinek) ilaçlaması yapılmıştır. 8 Diğer Çalışmalar 8.1 Bütçe Planlamaları 2013 Mart ayında Mahalle İstanbul Sitesi Kat Malikleri Kurulu tarafından 2012 yılsonu hesapları ve 2013 yılı işletme bütçesi onay kararları alınmıştır. 8.2 Asansör Bakım Anlaşmasının Yapılması Site Yönetim Kurulu tarafından, Site Bloklarında bulunan 17 adet Asansörün bakım, onarım işleri için tarihine kadar Kone asansör firması ile yıllık bakım anlaşması yenilenmiştir.

10 8.3 Site Yönetim Hizmetleri Anlaşması Site Yönetim Kurulu tarafından, Site İdari, Mali, Bakım, Onarım ve Yönetim işleri konusunda, tarihine kadar YKS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile olan sözleşme yenilenmiştir Ocak ayından sonra geçerli olacak sözleşmeler için detaylı bir şablon oluşturulmuştur. 8.4 Alacakların Takibi Aidat ödemeleri konusunda yasal işlemler için, Site Yönetim Kurulu tarafından, YKS ile anlaşmalı avukata vekâlet verilmiştir. İlgili dairelere yasal işlem başlatılmıştır. 8.5 Personel Eğitimleri Tüm personele YKS Merkezin organizasyonunda, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri tarafından Acil Durum Yönetim Sistemi ve Yangın Söndürme (ADYS) Eğitimi" verilerek tatbikat yapılmıştır. YKS Güvenlik Müdürlüğü tarafından, tüm güvenlik personeline bir kez "Güvenlik Geliştirme Eğitimi", bir kez "Temel Güvenlik Eğitimi" verilmiştir. Temizlik Personeline Genel Temizlik, Hijyen Temizlik ve Kimyasal Kullanımı Eğitimi verilmiştir. Teknik Personele yıl içerisinde; "Makine ve Kimyasal Kullanımı Eğitimi", "Oryantasyon Eğitimi", (personel değişikliğinden dolayı iki kez) "Yangın Pompaları Bakım ve Çalıştırma Senaryosu Eğitimi", "Jeneratör Bakım ve Çalıştırma Senaryosu Eğitimi", "Elektrik Panoları Bakım Eğitimi", "Teknik İşletim Yazılım (Kokpit) Eğitimi" verilmiştir. 8.6 Denetim Hizmetleri YKS Yönetim Hizmetleri tarafından görevlendirilen Elektrik Mühendisleri, Güvenlik Hizmetleri Uzmanları, Operasyon Takım Yöneticileri ve Temizlik Hizmetleri Yöneticileri tarafından yıl içinde toplam 33 adet denetim yapılmıştır. Denetim Türü Adet Habersiz Gece Denetimi 1 Habersiz Saha Denetimi 27 Kapsamlı Saha Denetimi 4 Test (Drill) Denetimi 1 TOPLAM 33

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 AĞUSTOS AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MAYIS 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan 17 dükkan

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/7 SAYFA: 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 01 MART-31 MART 2017 AYLIK FAALİYET 1. GİRİ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA

Detaylı

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 HAZİRAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ 1 MART 2017 31 MART 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir

Detaylı

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

REVIZYON: 0 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH İSPARTAKULE KOZA EVLERİ 2015 ARALIK AYI FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde kain 630 ada, 1 numaralı parselde kayıtlı ana gayri menkul üzerinde

Detaylı

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU RİNGS İSTANBUL TOPLU YAPILAR YÖNETİMİ Raporda AĞUSTOS ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almaktadır. Tel: 0216 290 07 77 Web:www.apsiyon.com https://www.apsiyon.com/dashboard.aspx

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU

01 MAYIS 31 MAYIS 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MAYIS 31 MAYIS 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Tolgahan Sitesi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 03.2016-12.2017 Öncelikle, 06.03.2016 Tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul da bize güvenerek göreve getiren Genel Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Görev

Detaylı

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 OCAK HAZİRAN FAALİYETLERİ A.SOSYAL TESİS: 1 Sosyal tesis hamam-sauna katındaki sedir sökülerek yerine 5 adet şezlong ve minder konuldu. 2 Sosyal tesis hamam-sauna

Detaylı

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA SİTESİ 2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel

Detaylı

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:...

DENETİM RAPORU 01/01/ /12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 SOM YÖNETİM LTD.ŞTİ. 03 Ocak 2016 Denetçi:.... SİTESİ DENETİM RAPORU 01/01/2016-31/12/2016 I. PROJE HAKKINDA 1. Lokasyon ve İletişim Bilgileri Sitesi,. Yanında.

Detaylı

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25

TARİH: 31.12.2015 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/25 SAYFA : 1/25 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK EVLERİ SİTESİ 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul İli, Bağcılar ilçesi, 3303 Ada, 10 No lu parsel numaralarında tapuya kayıtlı taşınmazlar üzerine inşa edilen

Detaylı

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124

A-B BLOK 245 61 61 122 123 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 61 71 132 124 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104

A-B BLOK 245 75 67 142 103 DÜKKAN 11 YOK 10 10 1 TOPLAM 256 75 77 152(%59) 104 SAYFA : 1/8 PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CİTY RESİDENCE 01 OCAK 2016 31 OCAK 2016 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde

Detaylı

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

NUVO DRAGOS Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 15.02.2017 Tarihli KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI NUVO DRAGOS 2016 YILI FAALİYET RAPORU 1. GENEL YÖNETİM FAALİYETLERİ Nuvo Dragos Sitesinin yönetim ve işletim faaliyetleri; Site Yönetim

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU ACADEMIA APARTMENTS 01/01/2018-31/12/2018 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1 2. SİTE YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ACADEMİA APARTMENTS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Zuhal Perver Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Pehlivan

Detaylı

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU

TARİH: 06.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/13 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/13 PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEŞLİ PARK GARDENYA SİTESİ 01 ARALIK 2015 31 ARALIK 2015 YILLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi Ünverdi Sokak üzerinde

Detaylı

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI FAALİYETLERİ

SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI FAALİYETLERİ SİNPAŞ CENTRAL LIFE SİTE YÖNETİMİ 2014 YILI FAALİYETLERİ A.SOSYAL TESİS: 1 Sosyal tesis hamam-sauna katındaki sedir sökülerek yerine 5 adet şezlong ve minder konuldu. 2 Sosyal tesis hamam-sauna katı boyandı.

Detaylı

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI KASIM-ARALIK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH NURSAN KONAKLARI 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Adnan Kahveci Mahallesi, Kafkas Cd., 34528 olarak kayıtlı,

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA 2017 NİSAN AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURLU VE ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde

Detaylı

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU

01 NİSAN 30 NİSAN 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 NİSAN 30 NİSAN 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi

Detaylı

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU

FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU FOLKART NARLIDERE SİTE YÖNETİMİ AĞUSTOS 2013 AYLIK FAALİYET RAPORU Folkart Narlıdere Ağustos 2013 Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER 1. YÖNETİM FAALİYELERİ 1.1. GENEL 1.2. YKS DENETLEME FAALİYETLERİ 2. TEKNİK

Detaylı

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU

ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU ÇAKMAK SİTESİ YÖNETİM KURULU 2016 YILI YILLIK FAALİYET RAPORU Çakmak Sitesi Yönetim Kurulu, 01 Ocak -31 Aralık 2016 dönemi içerisinde Genel Kurulun verdiği yetki ve toplantıda alınan kararlar doğrultusunda

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 NĠSAN 2017 30 NĠSAN 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

Elit Yönetim Elit Yönetim

Elit Yönetim Elit Yönetim Çözüm için doğru seçim... hakkımızda Elit Profesyonel Bina Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Mali Müşavir ve Uzman Avukatlar gözetiminde yetkin, genç ve dinamik kadrosu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH KAVAKLI KONAKLARI SİTESİ 01 31 TEMMUZ 2017 AYLIK 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi No 42 üzerinde

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU

01 MART 31 MART 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA AVM 01 MART 31 MART 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERİ 01 TEMMUZ 2017 31 TEMMUZ 2017 YILLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş.

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ ve TİCARET A.Ş. TUZLA 1.ETAP 2.KISIM EMLAK KONUTLARI 01.01.2016 31.12.2016 ORTAK GİDER AİDAT ve İŞLETME BÜTÇESİ ( TOPLAM 8 SAYFADAN OLUŞMAKTADIR. ) AİDAT BÜTÇESİ 2.719.245,00 GİDERLER

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI HAZİRAN AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ

MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ MAYA EVLERİ SİTESİ TEMMUZ 2015 TEMMUZ 2016 DÖNEMİ İŞLETME PROJESİ Sakarya İli, Hendek İlçesi, Akova Mahallesi nde bulunan Maya Evleri Sitesi Yönetimi nin 01/07/2015 01/07/2016 dönemi işletme projesi aşağıdaki

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24

MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 MARENEGRO (345, 346, 348, 350 Ve 352 Parseller) SİTESİ 01.04.2010-31.03.2012 DÖNEMİ İŞLETME BÜTÇESİ 24 NO AÇIKLAMA AYLIK BÜTÇE YILLIK BÜTÇE EŞİT PAYLI GİDERLER 91.625 2.199.000 1 PERSONEL GİDERLERİ 91.625

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH GÜNEġLĠ PARK GARDENYA SĠTESĠ 2017 TEMMUZ AYI FAALĠYET RAPORU 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE SİTE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Bağcılar Ġlçesi, Bağlar Mahallesi Mimar Sinan

Detaylı

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ

RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ RİNGS İSTANBUL SİTESİ TEMİZLİK VE GÖREV TALİMATNAMESİ 1. AMAÇ Bu talimatın amacı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Rings İstanbul Sitesinin; 1. İnsan sağlığına zarar verebilecek tüm etmenlerden arındırılmasını,

Detaylı

10/Eylül/ Dönem içinde ;

10/Eylül/ Dönem içinde ; TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 23 NCÜ DÖNEM (01 HAZİRAN 2013 31 AĞUSTOS 2013 ) DENETLEME RAPORU 10/Eylül/2013 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu

Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 05.10.2013 12.10.2013 Tarihlerinde Yapılacak KAT MALİKLERİ KURULUNA Sunulmak Üzere Hazırlanmış Faaliyet Raporu 2 Sitemiz Hakkında Sitemiz, Ankara İli Çankaya ilçesi, Çukurambar semtinde, 27527 Ada, 1 Parsel

Detaylı

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI MAYIS AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2017 YILI MAYIS AYI 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 HAZİRAN AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM

MALİK A- B1-B2 BLOK B BLOK TOPLAM SAYFA : 1/12 PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 21 ARALIK 2016-11 OCAK 2017 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813 ve 944 ada 16.parsel

Detaylı

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

TARİH: 05.01.2016 REVIZYON: 0 SAYFA : 1/5 2015 ARALIK AYI FAALİYET RAPORU SAYFA : 1/5 PROJE ADI KONU ve TARİH AYIŞIĞI HALTING PLACE 2015 ARALIK AYI 1. GİRİŞ İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mah 2316 Sk. No: 13/H üzerinde kurulu 9 Blok ve 346 bağısız bölüm

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-30.09.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-30.09.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 20/10/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU EVONAPARK SİTESİ SİTE YÖNETİMİ NCE 01 ŞUBAT 2016 30 Aralık 2016 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER 1) Tüm teknik ekipmanlar (hidrafor-jeneratör-asansör-merkezi ısıtma) ve bahçe havuz pest

Detaylı

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR.

YAPILACAK TÜM İŞLER İÇİN BÜYÜK VE TECRÜBELİ FİRMALARDAN EN AZ 3 (ÜÇ) TEKLİF ALINMIŞ OLUP, EN UYGUN TEKLİFİ VEREN FİRMALARA BU İŞLER YAPTIRILACAKTIR. SAYIN KAT MALİKİ, SİTEMİZİN HER BLOKTAN SEÇİLEN TEMSİLCİLERDEN TEŞEKKÜL EDEN TOPLU YAPI TEMSİLCİLER KURULU, SİTEMİZİ İLGİLENDİREN BAZI ÖNEMLİ KONULARLA İLGİLİ OLARAK 10 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE OLAĞANÜSTÜ

Detaylı

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası

Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Apartman ve siteler Ortak alanlar sigortası Kat mülkiyeti kanununu önemseyen her yöneticinin bütçe ayırması gereken bir poliçe Ortak alanları olan tüm siteler ve hasar sorumluluğu almak istemeyen objektif

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU

KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU KILIÇOĞLU 1-2 SĠTESĠ 2012 YILI 4. DÖNEM YILLIK FAALĠYET RAPORU 2012 YILI TOPLAM GELİRLER: 170.678,35 2011 DEN DEVİR:8.003,35 AİDAT: 140.695,00 AVANS:21.980.00 2012 DEN ALINAMAYAN AĠDAT VE AVANS MĠKTARI:

Detaylı

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Tatil Evlerim 20.01.2015 2015 SITE YONETIM TEKLIFI Bu teklif 2015 yılı için hazırlanmıştır. Teklifi mümkün olduğunca detaylı bir şekilde hazırlanmıştır, yine de

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2016 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

ACADEMIA APARTMENTS 01/01/ /12/2016 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU ACADEMIA APARTMENTS 01/01/2016-31/12/2016 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1 2. SİTE YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI ACADEMİA APARTMENTS YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Metin Derici Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akça

Detaylı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı

Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı Güvenliğin ve Modernliğin Adresinden Ayrıcalıklı İki Yeni Yaşam Alanı TÜRK RİVİERASI ANTALYA Bergama Kralı II. Attalos akıncılara Gidin bana yeryüzünün cennetini bulun der. Akıncılar kralın bu emriyle

Detaylı

EK-A AĞAOĞLU MY SKY TOWERS SİTESİ YÖNETİM KURULU 01 OCAK 31 ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

EK-A AĞAOĞLU MY SKY TOWERS SİTESİ YÖNETİM KURULU 01 OCAK 31 ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU EK-A AĞAOĞLU MY SKY TOWERS SİTESİ YÖNETİM KURULU 01 OCAK 31 ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. TAMAMLANAN FAALİYETLER: a. Site ortak alanlarındaki akkor flemanlı ampuller 18.04.2007 tarih ve 5627 sayılı

Detaylı

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir.

Tüm Blok iç merdivenleri trabzanlarında 125 adet civarında eksik ahşap topuzlar tespit edilmiştir. Geçici süreli bahçıvan 02 Mart-30 Haziran 2010 tarihleri arasında sitemizde hizmet vermiş olup, düzenleme çalışması öncesi durum aşağıda olduğu gibidir. (B13 blok girişi) Tüm blok önleri benzer şekilde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYKONAKLAR 2016-2017 OCAK-ŞUBAT VE MART AYLARI AYLIK FAALİYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde kurulu tekbir toplu

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 2016 YILI/1.ALTI AYLIK DENETİM KURULU RAPORU Ataman Karina Site Yönetiminin 01.01.2016-30.06.2016 tarihleri arasındaki Altı aylık döneme ait çalışmaları ve faaliyetleri denetlenmiş

Detaylı

Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası

Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Nedir? Sigortalıyı kazalara karşı koruma altına alırken aynı zamanda Cigna Finans Ayrıcalıklar Kulübü üyesi yaparak geleneksel Türk

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339)

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) MADDE 1 26/5/2005 tarihli ve 25826 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Millî Emlâk Genel Tebliği (Sıra No:

Detaylı

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLĠFE CĠTY KONUTLARI YÖNETĠCĠLĠĞĠ 01 NĠSAN 2017-30 NĠSAN 2017 FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi üzerinde

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler

STARLAND İLETİŞİM. Alev Çolak. Temizlik 1 2. Temizlik 2 3. Temizlik 3 4. Teknik 5. Peyzaj 6. Yol ayrımı çalışması 7. Yapılması planlanan işler STARLAND İLETİŞİM Eylül 2014 Sayı 1 Bu sayıda: Temizlik 1 2 Temizlik 2 3 Temizlik 3 4 Teknik 5 Peyzaj 6 Değerli Starland Sitesi Sakinleri, 1 Eylül 2014 tarihinden itibaren Site Müdürü görevini üstlenmiş

Detaylı

Ana su hattından 2B bloğa giren su borusunun patlaması nedeniyle tüm gün 6 bloğu susuz bırakan arıza uzun çabalar sonucunda giderilmiştir.

Ana su hattından 2B bloğa giren su borusunun patlaması nedeniyle tüm gün 6 bloğu susuz bırakan arıza uzun çabalar sonucunda giderilmiştir. Bazı bloklarda zemin çökmesi nedeniyle logara giren pis su borusunun kırılmasından oluşan arıza sebebiyle zemindeki birkaç daire içini su basmıştır. Bu sebeple tüm bloklarda tadilat ve pimaş içi temizlik

Detaylı

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI

ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI ACADEMIA APARTMENTS SİTE YÖNETİMİ OLAĞAN KAT MALİKLERİ KURULU TOPLANTISI 22.01.2017 Gündemin 1. Maddesi; Açılış ve yoklama Academia Sitesi Olağan Kat Malikleri Kurulu tebliğ edilmiş olan gündem maddelerini

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA: 1/11 SAYFA: 1/11 PROJE ADI KONU ve TARİH LAVİNYA MARMARA MART 2017 AYLIK 1. GİRİŞ İstanbul ili, Büyükçekmece İlçesi, Batıköy mahallesi 512 ada 1 no lu parsel üzerinde kurulu LAVİNYA MARMARA olarak adlandırılan

Detaylı

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 NİSAN 2017-30 NİSAN 2017 1. SİTE TANITIMI, VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt Sokak No:2 813

Detaylı

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki;

Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; TEBLİĞAT Sayı : 2016/4 22 Ocak 2016 Konu: Kesinleşen 2015-2016 yılı Dönemi Tahmini İşletme Bütçesi. Sayın Kat Maliki; 1. 13-20 Aralık 2015 tarihlerinde Kat Malikleri Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2017-31.03.2017 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2017-31.03.2017 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 27/04/2017 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

D U M A N K A Y A İ N Ş A A T. Kurtköy Flex LEED UYGULAMALARI

D U M A N K A Y A İ N Ş A A T. Kurtköy Flex LEED UYGULAMALARI Kurtköy Flex LEED UYGULAMALARI Dumankaya Kurtköy Flex Konsept; Bölgede farklılık oluşturacak bir proje, Büyük lobi alanı, Toplantı odaları, Terasta yüzme havuzu, Fitness Center Kafe-Restoran Dumankaya

Detaylı

AKASYA ACIBADEM SİTESİ

AKASYA ACIBADEM SİTESİ AKASYA ACIBADEM SİTESİ 1. Hafta P.tesi 1. Hafta Salı 1. Hafta 1. Hafta 16:30 19:00 2. Hafta P.tesi 2. Hafta Salı 14:10 15:00 2. Hafta 2. Hafta 17:00 15:50 3. Hafta P.tesi 3. Hafta Salı 3. Hafta 3. Hafta

Detaylı

2016 DENETİM RAPORU. FUAYE TOPLU YAPI SİTESİ F u a y e S ü r e y y a p a s a F u a y a T u r k u a z

2016 DENETİM RAPORU. FUAYE TOPLU YAPI SİTESİ F u a y e S ü r e y y a p a s a F u a y a T u r k u a z 2016 DENETİM RAPORU FUAYE TOPLU YAPI SİTESİ F u a y e S ü r e y y a p a s a F u a y a T u r k u a z + 9 0 2 1 6 6 7 5 0 9 2 1 w w w. f u a y e. s i t e S ü r e y y a p a s a 2016 DENETİM RAPORU RAPORUN

Detaylı

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI

COUNTRY PLUS VİTRİN KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ OLAĞAN GENEL KURUL 1. TOPLANTISI DİVAN KURULU TUTANAĞI KAT MALİKLERİ KURULUNUN OLAĞAN İLK TOPLANTISI 05.11.2017 TARİHİNDE Saat 12:00 da COUNTRY PLUS VİTRİN Satış Ofisi nde yapılmaya başlanmıştır.

Detaylı

SIRA NO SORUMLU BİRİM FAALİYET SORUMLU DURUM AÇIKLAMA

SIRA NO SORUMLU BİRİM FAALİYET SORUMLU DURUM AÇIKLAMA T.Ü. BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ PLANI FORMU Doküman No: BİDB-F-06 Yürürlük Tarihi: 01.01.2012 Revizyon No: 0 Tarihi: - TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İŞ PLANI FORMU SIRA NO SORUMLU

Detaylı

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU SERMİNA LİFE EVLERİ SİTESİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU OCAK HAZİRAN 2016 İçindekiler YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ... 2 YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER:... 3 SİTE GELİR GİDER İSTATİSTİKLERİ... 5 AİDAT BİLGİSİ...

Detaylı

BARIŞ TATİL SİTESİ 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM

BARIŞ TATİL SİTESİ 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM BARIŞ TATİL SİTESİ 18. OLAĞAN MALİ GENEL KURULUMUZA HOŞGELDİNİZ YÖNETİM BarisTatil Sitesi Sitemizden anılarımız BarisTatil Sitesi Sitemizden anılarımız BarisTatil Sitesi Sitemizden anılarımız BarisTatil

Detaylı

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012

Sardun Yalı Evleri. Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sardun Yalı Evleri Site Sakinleri Toplantısı 15 Ocak 2012 Sitemizde Yaşama İlişkin İyi bir siteyiz, İyi komşuluk ilişkilerine sahibiz, Sorunlarımız var, çözüm odaklı değerlendiriyoruz, Birbirimize karşı

Detaylı

01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU

01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH AUTOPIA 01 ŞUBAT 28 ŞUBAT 2017 1. PROJE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, SİTE YÖNETİM ORGANİZASYON ŞEMASI İstanbul ili, Esenyurt İlçesi, Gökevler Mahallesi Adnan Kahveci Mahallesi No:

Detaylı

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU

OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ FAALİYET RAPORU PROJE ADI : OTOPORT OTOMOBİL ALIŞVERİŞ MERKEZİ KONU VE TARİH : 15 MART 15 KASIM 2014 DÖNEMİ FAALİYET 1. GİRİŞ İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Saadetdere Mahallesi 33. Sokak No: 46 adresinde bulunan ve Esenyurt

Detaylı

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU FAKÜLTE/BÖLÜM ADI: STRATEJİK PLAN, AMAÇ, HEDEF VE FAALİYET TABLOSU Stj. Amaç No Hedef No Faaliyet No Performans no Stratejik Amaç / Hedef / Faaliyet Tanımı 2008 mevcut durum 2009 2010 2011 2012 2013 Faaliyet

Detaylı

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH TOYA MODA SİTESİ 2017 TEMMUZ AYI YÖNETİM HİZMETLERİ 1. SİTE TANITIMI VE ORGANİZASON ŞEMASI İstanbul ili, Küçükçekmece İlçesi, Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi No:33 adres üzerinde

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA. www.tnl.com.tr

DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA. www.tnl.com.tr Z DIAMOND PLAZA MALTEPE E-5 CEPHELİ KİRALIK YENİ PLAZA www.tnl.com.tr YÖNETİCİ ÖZETİ KÜNYE Lokasyon İSTANBUL - MALTEPE Toplam İnşaat Alanı 10.877 m² Kiralanabilir Alan 8968,5 m² Binadaki Kat Sayısı Kiralama

Detaylı

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU

2017 TEMMUZ AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH BEYLİFE CİTY KONUTLARI YÖNETİCİLİĞİ 01 TEMMUZ 2017-31 TEMMUZ 2017 FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU VE ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Beylikdüzü Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi

Detaylı

SİTE YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ GÜVENLİK YÖNETİMİ SOSYAL TESİS YÖNETİMİ

SİTE YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ GÜVENLİK YÖNETİMİ SOSYAL TESİS YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ TEMİZLİK YÖNETİMİ BÜTÇE YÖNETİMİ SİTE YÖNETİMİ

Detaylı

SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ

SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ SİTESİ Yılı İŞLETME PROJESİ İçindekiler SUNUŞ...1 İŞLETME PROJESİ GEREKÇELERİ...4 Personel Giderleri...5 İşletme Giderleri... 6 Bakım Onarım ve Sosyal Tesis Giderleri...6 Çeşitli Giderler...6 Sigorta Giderleri...6

Detaylı

DENETLENEN TOPLU YAPININ

DENETLENEN TOPLU YAPININ DENETLENEN TOPLU YAPININ Adı Yerleşim Yeri Adresi : GÖKSUPARK KONUTLARI : ERYAMAN ANKARA Kat Maliki Sayısı : 844 Denetimin Kapsadığı Dönem : 01 Ocak 2012 31 Aralık 2012 Denetim Raporu Hazırlama Tarihi

Detaylı

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU

2017 OCAK AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 OCAK AYI FAALİYET 1. SİTE TANITIMI, YÖNETİM KURULU, ORGANİZASYON ŞEMASI Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1992 Sokak 1239

Detaylı

KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012

KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012 KAT MALİKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 18.11.2012 Sitemiz yönetiminin oluşumuna ilişkin hukuki detayları, Ocak 2012 ayında sitemizde resmen yaşamın başlamasından Ekim 2012 ayı sonuna kadar site yönetimi

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU 201-2019 STRATEJİK PLANI YIL SONU FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç : 1 Stratejik Hedef :1.1 Fiziki Durum Okulun

Detaylı

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU]

[YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] [YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU] OCAK MART 2016 DÖNEMİ SERMİNA LİFE SİTESİ YÖNETİM RAPORUDUR İçindekiler Yönetim Kurulu Faaliyetleri... 2 Yürütülen Faaliyetler:... 3 Site İstatistikleri... 5 Doğalgaz Tüketim

Detaylı

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ

SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ SÜTLÜCE SİTESİ YÖNETİMİ 07/01/2017 Konu: 2017 Yılı İşletme Projesi Değerli site sakinlerimiz, Sitemize ait 2017 yılı İşletme Projesi hazırlanarak Ek'te sunulmuştur. İşletme Projesi sizlere tebliğ edilmek

Detaylı

APARTMANLAR KONTROL FORMU

APARTMANLAR KONTROL FORMU SORU E H ÖNERİ 1. Apartmanın sokak numarası gece ve gündüz görülebilecek durumda mı? 2. Apartman dairelerinin numaraları var mı? 3. Apartmana giren kişiler için geçiş kontrolü var mı? 4. Apartman, site

Detaylı

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR

OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI DENETİM KURULUNUN 01 Mart 2016 31 Mayıs 2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORUDUR 03 HAZİRAN 2016 İKİTELLİ OYAKKENT 2. ETAP 978 KONUT TOPLU YAPI YÖNETİM KURULU'NA BAŞAKŞEHİR

Detaylı

1, TL 209, TL

1, TL 209, TL 03.11.2009-30.11.2010 RAPORU KARŞILAŞTIRMA M2 PAYLI LER 03.11.2009-30.11.2010 ARASI 1 770.01.001 Ortak alan bahçe ve blok aydınlatma giderleri 32,359.29 TL 2 770.01.002 Temizlik malzeme giderleri 2,602.70

Detaylı

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU ATAMAN KARİNA PENDİK SİTESİ 01.01.2018-30.06.2018 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Sitemiz Denetim kurulu, 01.01.2018-30.06.2018 tarihleri arasındaki denetim toplantısını 11/08/2018 tarihinde gerçekleştirmiş

Detaylı

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.

1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. OYAK YAMAÇEVLER SİTESİNDE ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETLERİ 1. SİTEMİZDE ( 18 BLOK, 36 GİRİŞ ) ÇÖPLERİN ALINMASI VE TEMİZLİK HİZMETİ 6 (ALTI) PERSONEL TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR. 2. ÇÖPLERİN ALINMASI

Detaylı

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU

2017 NİSAN AYI FAALİYET RAPORU PROJE ADI KONU ve TARİH VETRO CĠTY RESĠDENCE 2017 NĠSAN FAALĠYET 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Esenyurt Ġlçesi, Cumhuriyet Mahallesi 1992 Sokak 1239 ada 16.parsel olarak kayıtlı üzerinde kurulu tekbir toplu yapı

Detaylı

2015 YILI FAALİYET RAPORU- ÖZET

2015 YILI FAALİYET RAPORU- ÖZET 2015 YILI FAALİYET RAPORU- ÖZET KMK toplantısı 07 Mart 2015 KMK toplantısı Yönetim seçildi 08 Mart 2015 İstifalar, Yeni yönetim göreve başladı 10 Mart 2015 Noter onayı ile işbaşı Aidatlar ve yönetici/personel

Detaylı