S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir."

Transkript

1 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Aşağı Sırbiça-Pirana da atık kanalizasyonu inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, Aşağı Sırbiça-Pirana da atık kanalizasyonu inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

2 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Şpenadi-Tsaparts yolun inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, Şpenadi-Tsaparts yolun inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

3 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Trepetiça köyünde yolun inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, Trepetiça köyünde yolun inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

4 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Yeta e re semtinde yolların inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, Yeta e re semtinde yolların inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

5 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Iljaz Kuka semtinde altyapının inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, Iljaz Kuka semtinde altyapının inşaatı (atık ve doğal kanalizasyonu, asfalt ve ihtiyaçlara göre trotuar vb.) için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

6 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, I.J.Kumanova ( Alajdin Berisha sk.) yolun inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, I.J.Kumanova ( Alajdin Berisha sk.) yolun inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

7 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Kurila semtinde yolların rehabilitasyonu için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, Kurila semtinde yolların rehabilitasyonu için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

8 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, katılım ile birkaç yolun beton malzeme ile inşaatı ve kanalizasyon inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, katılım ile birkaç yolun beton malzeme ile inşaatı ve kanalizasyon inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor ve o da şu yolları için: 1. Besim Shala yolu, 2. Nëna Terezë yolu ve 3. Tefik Çanga yol ve kanalizasyon. Bu projelerin gerçekleşmesi için proje değerinin %70 oranında topluluk ise %30 oranında katılımda bulunacaktır. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

9 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, katılım ile birkaç yolun beton malzeme ile inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, katılım ile birkaç yolun beton malzeme ile inşaatı ve kanalizasyon inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor ve o da şu yolları için: 1. Conay köyü Nebi Aliu semtinde yerel yolu, 2. Korişa köyü Nazim Kabashi semti yerel yolu ve 4. Çenë Çenaj yolu. Bu projelerin gerçekleşmesi için proje değerinin %70 oranında topluluk ise %30 oranında katılımda bulunacaktır. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

10 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Prizren müslüman, katolik ve ortodoks mezarlığın temizlenmesi için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, Prizren müslüman, katolik ve ortodoks mezarlığın temizlenmesi için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

11 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, enerji verimliliği belediye planın hazırlanması için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, tarihli, bölgesinde 2020 yılına kadar enerji verimliliği belediye planın hazırlanması için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

12 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün, şehirde yol ve trotuarların ve diğer kamu yerlerin geçici nitelikli kullanıma verilmesi için belirtilmesine izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğün, tarihli, şehirde yol ve trotuarların ve diğer kamu yerlerin geçici nitelikli kullanıma verilmesi için belirtilmesine izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor. Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü tarafından önerilen sayı ve tarihli akt ile yol, trotuar ve geçici nitelikli kullanıma verilmesi için şehirdeki diğer kamu alanların isim listesi işbu Sonucun de oluşum parçasıdır. Sonucunun uygulanmasıyla: Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Müfettişlik Müdürlüğü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü, Müfettişlik Müdürlüğü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

13 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, üreticinin garantisi altında olan Belediye araçların servis ve onarımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, üreticinin garantisi altında olan Belediye araçların servis ve onarımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

14 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, Belediye gereksinimleri için harcama ve yedek elektro malzemelerle donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, tarihli, Belediye gereksinimleri için harcama ve yedek elektro malzemelerle donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

15 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, Belediye gereksinimleri için harcama malzemeleriyle donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, tarihli, Belediye gereksinimleri için harcama malzemeleriyle donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

16 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, Belediye büfeleri gereksinimleri için serinletici içecek ile donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, tarihli, 2014 yılında Belediye büfeleri gereksinimleri için serinletici içecek ile donatım donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

17 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Sağlık Müdürlüğün, sağlık hizmetleri gereksinimleri için laboratuar-otoanalizör ile donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Sağlık Müdürlüğün, tarihli, sağlık hizmetleri gereksinimleri için laboratuar-otoanalizör ile donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

18 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Sağlık Müdürlüğün, sağlık kurumları gereksinimleri için diş hekimliği cihazları ile donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Sağlık Müdürlüğün, tarihli, sağlık kurumları-stomatoloji Bölümü gereksinimleri için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

19 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Sağlık Müdürlüğün, sağlık kurumları gereksinimleri için diş hekimliği sandalyeleri ile donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Sağlık Müdürlüğün, tarihli, sağlık kurumları-stomatoloji Bölümü gereksinimleri için diş hekimliği sandalyeleri ile donatım için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

20 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Sağlık Müdürlüğün, sağlık kurumları binaların klima cihazları ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Sağlık Müdürlüğün, tarihli, sağlık kurumları binaların klima cihazları ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

21 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Sağlık Müdürlüğün, ofis ve sağlık kliniklerin envanter ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Sağlık Müdürlüğün, tarihli, ofis ve sağlık kliniklerin envanter ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

22 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Sağlık Müdürlüğün, birincil sağlık gereksinimleri için elektronik cihazlar ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Sağlık Müdürlüğün, tarihli, birincil sağlık gereksinimleri için elektronik cihazlar (bilgisayar, takibçi aletler, fotokopi cihazı, UPS, tarayıcı, AHAM için çıktı) ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

23 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Sağlık Müdürlüğün, AHAM binası, Lakuriçi semtinde AHM, AHM-1 ve yeni Acil binasının fiziki güvenliği için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Sağlık Müdürlüğün, tarihli, Aile Hekimliği Ana Merkezi binası, Lakuriçi semtinde Aile Hekimliği Merkezi, Aile Hekimliği Merkezi-1 ve yeni Acil binasının fiziki güvenliği için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Sağlık Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

24 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, şehrin dezenfeksiyon, dezensekte ve deratize edilmesi için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, tarihli, Prizren şehrin dezenfeksiyon, dezensekte ve deratize edilmesi için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

25 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, çiftçilere sağma makinası ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, tarihli, 5 baş süt ineğinden fazlasına sahip olan çiftçilere 20 sağma makinası ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

26 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, çiftçilere koyun tıraş makinası ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, tarihli, koyun sahibi çiftçilere 120 adet koyun tıraş makinası ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

27 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, kırsal tarım ürünler sergisinin düzenlenmesi için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, tarihli, bölgesinde kırsal tarım ürünler sergisinin düzenlenmesi için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu amaçlı uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

28 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, damgalı ağaç kütlesinin satışı için açık artırmanın ilan edilmesine izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğün, damgalı ağaç kütlesinin satışı için açık artırmanın ilan edilmesine izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki işbu toplam m³ ağacın satışı için açık artırmanın ilan edilmesine izin veriliyor. Ağaç kütleleri, devamdaki işletme birimlerinde APK yetkili ve uzmanları tarafından damgalanmıştır: 1. Pashtrik m 3, 2. Malet e Sharrit m 3, 3. Koritnik m 3 dhe 4. Koxha Ballkan m 3. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Tarım ve Kırsal Gelişim Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

29 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün, Şehrin Profesyonel Tiyatro Taslak Tüzüğün süreçlenmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün, Şehrin Profesyonel Tiyatro Taslak Tüzüğün süreçlenmesine ilişkin önerisi tamamlama ve tavsiyelerle birlikte kabul ediliyor. Siyasi ve Maliye Komitesine, yukarıda bahsi geçen Taslak Tüzüğü görüşmesi ve görüştükten sonra Belediye Meclisin görüş ve onaylaması için tavsiyede bulunması tavsiye edilir. Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, işbu Sonucu aldıktan sonra konuyu Siyasi ve Maliye Komitesi ve Belediye Meclisine süreçlemekle yükümlüdür. Sonucunun uygulanmasıyla: Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Tüzüğü hazırlama komisyonu ilgilenecektir. Taslak Sonuçla bildirilmeli: Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, ve Taslak Tüzüğü hazırlama komisyonu, SMK ve Arşiv.

30 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün bazı spor etkinliklere maddi destek verilmesine izin verilmesine ilişkin önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: BÜTÇEDEN ARAÇLARIN İZİN VERİLMESİ İÇİN KARAR Madde 1. Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğün bazı spor etkinliklere-turnuvalara maddi destek verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor. Maddi destek verilen spor etkinlikleri (turnuvalar) şunlardır: 1. Şehit Sinan Thaçi anısına düzenlenen geleneksel anıtsal futbol turnuvası, Zoyz köyünde Nisan ayında örgütlenmektedir, 500 ile destekleniyor. 2. Prizren de 2014 mayıs ayında düzenlenen Teşekkürler Kukıs 2013 geleneksel satranç turnuvası, 500 ile destekleniyor. Bu turnuva Fidani dergisiyle işbirliğinde örgütlenmektedir. 3. Şehit Përparim Thaçi anısına düzenlenen geleneksel anıtsal futbol turnuvası, Landoviça köyünde Nisan ayında örgütlenmektedir, 300 ile destekleniyor. 4. Prizren Gençliği anısına örgütlenen futbol turnuvası, 2014 Nisan ayında Prizren de düzenlenir, 300 ile destekleniyor Mayıs ta düzenlenen emektarlar için futbol turnuvası ve bu turnuvanın KO tarfından örgütlenir, 300 ile destekleniyor. 6. Pal Paluca anıtsal futbol turnuvası, 2014 mayıs ayında düzenlenir, 300 ile destekleniyor. 7. Planyane futbol turnuvası, 2014 mayıs ayında düzenlenir, 300 ile destekleniyor. Yukarıda bahsedilen etkinliklere toplam maddi destek için 2500 tutarında araçlara izin veriliyor.

31 Madde 2. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi-Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. Madde 3. Kararın uygulanması ile: Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4. Karar ile bildirilmeli: Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv. Neni 5 Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

32 , tarihinde düzenlediği oturumunda, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün, toplu binaların inşaatı için projenin hazırlanması için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün, tarihli, şehit aileleri, UÇK savaş gazi ve emekterları ayrıca yoksul aileler için toplu binaların inşaatı için projenin hazırlanması için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaçlı ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

33 , tarihinde düzenlediği oturumunda, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün, toplu binaların inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün, tarihli, şehit aileleri, UÇK savaş gazi ve emekterları ayrıca yoksul aileler için toplu binaların inşaatı için ihalenin açılmasına ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaçlı ihalenin açılmasına izin veriliyor. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

34 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün Farmakos geçici toplu Barınakların bakımı için maddi araçların izin verilmesine ilişkin önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: BÜTÇEDEN ARAÇLARIN İZİN VERİLMESİ İÇİN KARAR Madde 1. İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün Farmakos geçici toplu Barınakların bakımı (su ve kanalizasyon ağı, elektrik enerjisi ağı, diğer hasarların onarımı vb) için maddi destek verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor. Öyle ki bu amaç için 2000 ya dek maddi araçlara izin veriliyor. Madde 2. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi-İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. Madde 3. Kararın uygulanması ile: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4. Karar ile bildirilmeli: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv. Madde 5. Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

35 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün Handikos STK için mazot ile donatım amaçlı maddi destekle önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: BÜTÇEDEN ARAÇLARIN İZİN VERİLMESİ İÇİN KARAR Madde 1. İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün, Handikos STK-nın dielkeçesine dayanarak bu STK gereksinimleri için mazot ile donatım amaçlı maddi desteğin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaç için ya kadar maddi araçlara izin veriliyor. Madde 2. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi-İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. Madde 3. Kararın uygulanması ile: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4. Karar ile bildirilmeli: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv. Madde 5. Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

36 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Jeodezi ve Kadastro Müdürlüğün, bir adet GPS ve bir ölçüm cihazı (total station) için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Jeodezi ve Kadastro Müdürlüğün, tarihli, bu müdürlüğün çalışma cihazları ile donatımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaçlı ihalenin açılmasına izin veriliyor ve o da: 1. bir adet kadastro ölçümü için GPS ve 2. bir dijital ölçüm cihazı (total station) Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Jeodezi ve Kadastro Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Jeodezi ve Kadastro Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

37 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğün Mensur Bytyqi TEKM müdürün Karadağa resmi yolculuğu için izin verme ve gündeliklerin ödenmesiyle ilgili önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: KARAR Madde 1. Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğün Mensur Bytyqi TEKM müdürün ASB tarafından örgütlenen Karadağ Budva da Gastronomi Yolu projesine katılım amaçlı resmi yolculuğu için izin vermekle ilgili önerisi kabul ediliyor. Araştırma ziyareti 9 Nisan tarihinden 11 Nisan 2014 tarihine dek gerçekleşecektir, öyle ki bu amaç için yukarıda adı geçenin resmi ziyareti ve gündeliklerin ödenmesine izin veriliyor. Madde 2. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi- Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. Madde 3. Kararın uygulanması ile: Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4. Karar ile bildirilmeli: Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü, yukarıda adı geçen ve Arşiv. Madde 5. Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

38 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğün önerisiyle, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası, 03/L-204 sayılı Taşınmaz Mal Vergisi Yasası ve 04/2011 sayılı İdari Yönerge, ayrıca Prizren Belediye Tüzüğünün 51.maddesi gereğince işbu Kararı aldı: KARAR I. Taşınılmazların değerlendirilmesi, mal vergisi için vergi tabanın belirtilmesi, vergi bölgelerin gözden geçirilmesi ve 2015 yılı için Mal Vergisinin uygulanmasına ait Yönetmelik projesinin hazırlanması için Komisyon kuruluyor ve atanıyor. Komisyon üyeliğine devamdakiler atanıyor: a. Ismet Rama EMM, b. Abdullah Smaili, EMM, c. Mehmedali Ramadani, EMM, d. Zana Belloda, ŞAPM, e. Ferat Sezairi, JKM, f. Sefer Avduti, Mülkiyet Sektöründen, g. Gursel Skenderi Mülkiyet Sektöründen, ve h. STK-dan bir temsilci. Komisyon ilk toplantısında komisyon başkanını seçecektir. II. İşbu Kararın I.noktasından Komisyonun görevi, 03/L-204 sayılı Taşınmaz Mal Vergisi Yasası ve taşınmaz mal değerinin belirtilmesi ve standarların değerlendirilmesine ilişkin 04/2011 sayılı İdari Yönerge ayrıca işbu Kararın I.maddesi gereğince öngörülmektedir. II. Hukuki tavsiye: Karardan Memnun kalmayan taraflar işbu kararın alındığın günden 30 günlük zaman süresi içerisinde Şikayet Komisyonuna şikayet etme hakkı r. Kararın uygulanması ile: Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve atananlar ilgilenecektir. Karar ile bildirilmeli: Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü, atananlar ve Arşiv.

39 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğün yerel tv lerde Mal Vergisi reklamın ödenmesi için maddi araçların izin verilmesi önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: BÜTÇEDEN ARAÇLARIN İZİN VERİLMESİ İÇİN KARAR Madde 1. Ekonomi ve Maliye Müdürlüğün, yerel televizyon ve portallarında Mal Vergisi reklamın ve ne mal vergisinin önemi konusunda vatandaşların da bilgilendirmesiyle ilgili ödemenin yapılması için maddi araçların izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor. Öyle ki bu amaç için ve ödeme adına televizyon reklamı ve Prizrenin yerel portalları için devamdaki şekilde maddi araçlara izin veriliyor. a. Tv Opinion aylık izin veriliyor, b. Tv Besa aylık izin veriliyor, c. Tv Prizreni aylık izin veriliyor. II. İki elektronik portal için aylık 100 portal başı izin veriliyor. III. Reklam 2014 yılın sonuna kadar yayınlanacaktır. IV. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi- Prizren Belediyesi sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. V. Kararın uygulanması ile: Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve atananlar ilgilenecektir. VII. Karar ile bildirilmeli: Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü, atananlar ve Arşiv. VIII. Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

40 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Acil ve Güvenlik Müdürlüğün İtfaiyeciler Tugaylığı çalışanlarının da Belediyenin cep telefonu ağına girmesine müsade edilmesine ilişkin önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: BÜTÇEDEN ARAÇLARIN İZİN VERİLMESİ İÇİN KARAR Madde 1. Acil ve Güvenlik Müdürlüğün, İtfaiyeciler Tugaylığı çalışanlarının da Belediyenin cep telefonu ağına girmesine müsade edilmesine ilişkin önerisi ayrıca bu abone için gerekli ödemelerin yapılması için maddi araçların izin verilmesiyle ilgili önerisi kabul ediliyor. Öyle ki bu amaç için gereken maddi araçlara izin veriliyor. Madde 2. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi- Prizren Belediyesi sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. Madde 3. Kararın uygulanması ile: Acil ve Güvenlik Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4. Karar ile bildirilmeli: Acil ve Güvenlik Müdürlüğü, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv. Madde 5. Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

41 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Geri iade kişilerin reentegrasyonu için program işletme, yetkili makamlar, yararlanma süreç ve kriterlerine ilişkin 10/2012 sayılı Yönetmelik, Yerel Özyönetim Yasasının 13.maddesi ve 58.maddesi, Prizren Belediye Tüzüğün 51.maddesi gereğince işbu Kararı aldı: KARAR I. Belediyenin Reentegrasyon Komisyonu şu oluşumda kuruluyor ve atanıyor: 1. Topluluklar Başkan Vekili, 2. Ajradin Alija, DTD şefi, 3. Berat Gashi, İç İşleri Bakanlığından, 4. Zyber Rizanaj, SM Müdürü, 5. Nexhat Çoçaj, EBM Müdürü, 6. Ilir Baldeda, YM Müdürü, 7. Elhame Berisha, SSRM Müdiresi, 8. Njazi Kryeziu, ŞAPM Müdürü, 9. Sencar Karamuqo, JKM Müdürü, ve 10. Eleonora Fetollari, AED. II. III. IV. Komisyonun görevi Geri iade kişilerin reentegrasyonu için program işletme, yetkili makamlar, yararlanma süreç ve kriterlerine ilişkin 10/2012 sayılı Yönetmelik ile öngörülenlerdir. İşbu Kararın onaylanmasıyla: Topluluklar ve Dönüş Dairesi ve atananlar ilgilenecektir. Kararın uygulanması ile: Topluluklar ve Dönüş Dairesi ve atananlar ilgilenecektir. V. Karar ile bildirilmeli: Topluluklar ve Dönüş Dairesi, atananlar, İİB Geri iade kişilerin reentegrasyon Dairesi ve Arşiv.

42 , tarihinde düzenlediği oturumunda, Cinsiyet Konuları Dairesinin, Odakta Kadın (orj. Gruaja në fokus) broşürün yayımlanması için ihalenin ilan edilmesine izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Cinsiyet Konuları Dairesinin, tarihli, Shtjefën Gjeçovi STK tarafından gerçekleştirilen ve toplumun değişik alanlarında cinsiyet eşitliğin tanıtımını hedefleyen Odakta Kadın (orj. Gruaja në fokus) broşürün iki sayısının yayımlanması için ihalenin ilan edilmesine izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor. Bu yüzden, yukarıda bahsi geçen iki sayının yayımlanması amacıyla uygun ihalenin açılmasına izin veriliyor. İşbu proje Cinsiyet Eşitiliği Dairesi ile işbirliğinde gerçekleşmektedir. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Cinsiyet Konuları Dairesi ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Sonuçla bildirilmeli: Teminat Sektörü, Cinsiyet Konuları Dairesi, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv.

43 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Cinsiyet Konuları Dairesinin, İnsan Haklarının tanıtımıyla ilgili birkaç radyo yayının gerçekleşmesi için maddi araçların müsade edilmesine ilişkin önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: BÜTÇEDEN ARAÇLARIN İZİN VERİLMESİ İÇİN KARAR Madde 1. Cinsiyet Konuları Dairesinin, tarihli, İnsan Haklarının tanıtımı ve vatandaşların biliçlendirilmesi ve belediyenin özeni konusunda imajın düzeltilmesiyle ilgişkin tanıtımla ilgili iki yerel radyoda on (10) yayının gerçekleşmesi için maddi araçların müsade edilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor. Öyle ki bu amaç için ve on (10) yayının gerçekleşmesi için gereken 1000 tutarında maddi araçlara izin veriliyor. Madde 2. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi- sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. Madde 3. Kararın uygulanması ile: Cinsiyet Konuları Dairesi, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4. Karar ile bildirilmeli: Cinsiyet Konuları Dairesi, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv. Madde 5. Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

44 No. 01/ , tarihinde düzenlediği oturumunda, Cinsiyet Konuları Dairesinin, Femra për Femrat STK-ya maddi dayanışma için araçların müsade edilmesine ilişkin önerisinden sonra, Yerel Özyönetim Yasasının 13. ve 58.maddesi b.noktası gereğince işbu Kararı aldı: BÜTÇEDEN ARAÇLARIN İZİN VERİLMESİ İÇİN KARAR Madde 1. Cinsiyet Konuları Dairesinin, tarihli, Femra për Femrat STK-ya kendi etkinliklerini geliştirmeleri amaçlı, dolayısıyla Bizde eşitiz projenin gerçekleşmesi için maddi dayanışma araçların maddi araçların müsade edilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaç için 1000 tutarında maddi araçlara izin veriliyor. Madde 2. İşbu Kararın 1.maddesinden izin verilen araçlar, Belediye Bütçesi- Prizren Belediyesi sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonundan sağlanacaktır. Madde 3. Kararın uygulanması ile: Cinsiyet Konuları Dairesi, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4. Karar ile bildirilmeli: Cinsiyet Konuları Dairesi, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Arşiv. Madde 5. Karar kabul edildiği günden yürürlüğe girer.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 17.6.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, nde UÇK Savaş Anıtların bakımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, 11.06.2014

Detaylı

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 28.10.2014 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/011-123407 Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası ve Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi gereğince Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Temmuz

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Gernqar KB ve Lubizhda şehrin KB Dardania 2 Düzenleme Planına göre yeniden parselleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin

Detaylı

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/06-58829, 3.6.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda malzemelerin ( ekipmanların ) tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 3 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-135464, 30.9.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yatay, dikey işaretlerin ve yol bariyerlerin yerleştirilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu

Detaylı

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır.

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır. Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası, 58. Maddesi, 2. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 1. Fıkrası ve 51. Maddesi, 2. Fıkrası gereğince Belediye Başkanı 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlediği

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015 , 19 Mayıs 2015 tarihinde belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Romaje köy yolun inşaa edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3

Madde 1. Madde 2. Madde 3 Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e it Opština Belediyesi Yerel Özyönetim Yasası nın 12. Maddesi, 2. fıkrası, d noktası ve Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası gereğince

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4 Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, 77. maddesi, 1. fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, c noktası, 40. maddesi, 2. fıkrası, b noktası, 24. maddesi, 1. fıkrası gereğince

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer. No. 01/011-1354 Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 17 Ocak 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara vardı: 1. Prizren Belediyesinde Sivil Durumla ilgili elektronik arkivin kurulumu

Detaylı

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK PRİZREN BELEDİYE MECLİSİ No. 01/06-134146 Belediye Meclisi diğerleri yanı sıra 28.2.2007 tarihli ve 02/07 sayılı Belediye Meclisin Kültür ve Spor binaların yönetimin denetleme kurulunun kararının değiştirilmesi

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir. No. 01/06-resmi Tarih: 4.12.2012 4.12.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, çal anlar, Belediye Meclis üyeleri ve bölgesinde özel ihtiyaçlar olan çocuklara da t lmas için 2013 y

Detaylı

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1 Prizren Belediye Tüzü ün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Kanunun 13. ve 58. maddeleri, b nokas gere ince, Reçana köyünde düzenlenen futbol turnesinin organizasyonu için maddi deste in sa lanmas ile ilgili

Detaylı

Madde 1. Madde 1. Madde 2

Madde 1. Madde 1. Madde 2 Prizren Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. madesi, c noktası, 14. maddesi, 1. fıkrası, 40. maddesi, 3. fıkrası ve Belediye gayrimenkul mülkiyetin değiştirilmesi, kullanıma

Detaylı

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR Belediye Tüzüğün 27. maddesi, Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi ve Kullanıma verilmesi Yasasının 14. maddesi, 1. fıkrası, 1. noktası uyarınca Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, d noktası

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir.

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. No. 01/011-27907 Yerel Öz Yönetimin 03/L-040 sayılı Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası (28/ 2008 Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Mart 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir. , 7.3.2012 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapm oldu u toplant da, nin baz salon ve ofislerinin onar m ve badana yap lmas için ihalenin ilan izni ile ilgili Yönetim Müdürlü ün 22.2.2012 tarihli önerisi

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-47048, 6.5.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda birkaç yerel yolun inşaa edilmesi projesinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1 Belediye Tüzüğün 25. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası, 27. Maddesi, 1. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 40. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası gereğince, Belediye Meclis üyelerin şehir dışında

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK AMAÇ MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

Karar Tarihi : 01/12/2011 Karar Numarası : 145 T.C. IĞDIR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

Karar Tarihi : 01/12/2011 Karar Numarası : 145 T.C. IĞDIR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Karar Tarihi : 01/12/2011 Karar Numarası : 145 T.C. IĞDIR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak AMAÇ BİRİNCİ BÖLÜM MADDE 1 Bu yönetmeliğin

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2018 SUNUŞ Bilindiği gibi Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği ve malî saydamlığı sağlamak

Detaylı

1 Temmuz 2015 [MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU] 2015 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU

1 Temmuz 2015 [MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU] 2015 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU 2015 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU 1 İçindekiler ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 2015 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 4 A. BÜTÇE GİDERLERİ... 4 01. Personel Giderleri... 6 02. Sosyal

Detaylı

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1.

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1. Prizren Belediyesinin 2012-2014 Döneminde Cinsiyet Eşitliği Hakkında Eylem Planı EĞİTİM ALANI Stratejik amaç: Kadın ve kızların kaliteli eğitime erişiminin sağlanması Objektifler 1. İlk ve orta öğretimde

Detaylı

S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/06-1595 Tarih 21.02.2012

S O N U C A vard. KOSOVA CUMHUR YET Prizren Belediyesi Belediye Ba kan No. 01/06-1595 Tarih 21.02.2012 , 21.02.2012 tarihinde belediye müdürlükleri ile düzenledi i oturumunda, vekili taraf ndan sunulan, kullan m d olan resmi araçlar n sat ile ilgili 01/06-1275 say ve 07.02.2012 tarihli iki sonucun de i

Detaylı

I. OCAK-HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI

I. OCAK-HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI I. OCAK-HAZİRAN 2018 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI GİRİŞ Belediyemizin, Menteşe Belediye Meclisinin 07/11/2017 tarih ve 152 sayılı kararıyla kabul edilen 2018 mali yılı bütçesine bakacak olursak; 2018

Detaylı

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK 1 ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Temel

Detaylı

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ 2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ (27.7.2015 R.G. 118 A.E. 496 Sayılı Tüzük) BAKANLIKLARIN KURULUŞ İLKELERİ YASASI (57/1977, 25/1982, 76/1989, 26/1991, 28/1992, 40/1993, 18/1994, 4/1996, 24/1999,

Detaylı

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2013 / İSTANBUL

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2013 / İSTANBUL BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - / İSTANBUL I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A.Bütçe Giderleri 3 01. Personel Giderleri 4 02. Sosyal Güvenlik

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Birinci Bölüm AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Gençlik ve

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma 46 BELEDİYE 650.000.000,00 46 BALIKESİR İLİ 650.000.000,00 46 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000,00 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 3.224.503,00 46 10 01 02 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.224.503,00 46 10 01

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 306 Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Müdürlüğümüz

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Lüleburgaz Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı, Kütahya

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAAŞ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde

Detaylı

T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI

T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI Tarih : 09/02/2018 BELEDİYESİ Konu Teklif : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği. : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün 30/01/2018

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM TEMMUZ AYININ 1. TOPLANTISININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM TEMMUZ AYININ 1. TOPLANTISININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ : Görev ve Çalışma Yönetmeliği. TEKLİF : Etüt Proje Müdürlüğü nün 02.07.2014 tarih, 2014/11669 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; İlgi : 02.05.2014 tarih ve 6439 sayılı Başkanlık Oluru ilgi

Detaylı

T.C. TALAS BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. TALAS BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1 (1) Bu Yönetmelik in amacı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün çalışma usul ve esaslarını düzenlemektir. (2) Bu Yönetmelik,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELEDİYESİ

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BELEDİYESİ İSTANBUL MENTEŞE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Mali Mali Hizmetler Daire Müdürlüğü Başkanlığı

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

T. C. İzmir Bornova Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM

T. C. İzmir Bornova Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM T. C. İzmir Bornova Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı; Bornova Belediye

Detaylı

Erkan Karaarslan TASLAK FORM

Erkan Karaarslan TASLAK FORM TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU BÜTÇE VE MUHASEBE İŞLEMLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Erkan Karaarslan TASLAK FORM 1 2 İÇİNDEKİLER 1 TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU... 8 BÜTÇE

Detaylı

T.C. ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

T.C. ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK T.C. ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Tanımlar ve İlkeler Amaç MADDE

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORU

MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FAALİYET RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2008 YILI FALİYET RAPORU 2004 Yılında Belediyemiz birimleri günü geçmiş birbirinden bağımsız bilgisayar teknolojisiyle hizmetini

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ- / DENİZLİ Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu 1 SUNUŞ..3 I-OCAK- HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 4 A. Bütçe Giderleri 4 01. Personel

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gölyaka

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

T.C. TEKKEKÖY BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. TEKKEKÖY BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. TEKKEKÖY BELEDİYESİ EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Yasal Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTANBUL MENTEŞE BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Mali Mali Hizmetler Daire Müdürlüğü Başkanlığı

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU Rapor No: 2018/12 Rapor Tarihi: 30.11.2018 KONU: Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösteren veya Derece Alanların Ödüllendirilmesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ

2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ 2011 YILI FAALİYETLERİ GANTT ÇİZELGESİ FAALİYET ADI 5.1. KURUMSALLAŞMA VE ORGANİZASYON FAALİYETLERİ 5.1.1. İnsan Kaynakları (Personel Alımı, Çalışma Birimlerinin Oluşturulması, İşbölümü ve Personel Dağılımı)

Detaylı

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TC TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI 216 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU ARALIK 216 216 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 İÇİNDEKİLER I-Ocak-Haziran 216 Dönemi Bütçe Uygulama Sonuçları

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER MAHALLİ HEYETLERİNİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER MAHALLİ HEYETLERİNİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 04.04.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28608 ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER MAHALLİ HEYETLERİNİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI İzleme ve Değerlendirme Birimi 2012 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM KAPANIŞ RAPORU (EK-İ-22)

T.C. KARACADAĞ KALKINMA AJANSI İzleme ve Değerlendirme Birimi 2012 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM KAPANIŞ RAPORU (EK-İ-22) T.C. İzleme ve Değerlendirme Birimi 2012 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI PROGRAM KAPANIŞ RAPORU () Haziran - 2013 PROGRAM KAPANIŞ RAPORU 1. GİRİŞ Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği

Detaylı

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Su Şebeke ve Arıtma

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

22.10.2013. Gerekli çalışmaları yapmak üzere Av.Özkan YÜCEL'in görevlendirilmesine O.B.K.V.

22.10.2013. Gerekli çalışmaları yapmak üzere Av.Özkan YÜCEL'in görevlendirilmesine O.B.K.V. 22.10.2013 Av.E. B.'nin 11.10.2013 tarihli 28292 gelen evrak sayılı, yangın nedeniyle zarar gören avukatlık bürosu için İzmir Barosu'ndan yardım isteminin Av.E. B.'nin 11.10.2013 tarihli 28292 gelen evrak

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu Temmuz, 2012 T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2012 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK. ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI. SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ. KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK. ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI SPOR ĠġLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV, YETKĠ, SORUMLULUK ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Satın Alma

Detaylı

REPUBLIKA E KOSOVËS. Republika Kosova - Republic of Kosovo. Komuna e Prizrenit. Drejtoria e Kulturës, e Rinisë dhe e Sportit - tel: 029/ 626-143

REPUBLIKA E KOSOVËS. Republika Kosova - Republic of Kosovo. Komuna e Prizrenit. Drejtoria e Kulturës, e Rinisë dhe e Sportit - tel: 029/ 626-143 REPUBLIKA E KOSOVËS Republika Kosova - Republic of Kosovo Komuna e Prizrenit Drejtoria e Kulturës, e Rinisë dhe e Sportit - tel: 029/ 626-143 Kültür, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Sektörü Öneri Prizren

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA MECLİSİ Tarih : 07.02.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 KONU : İptal-İhdas. üzere Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/01/2012 tarih ve 116 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ

AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY BELEDİYESİ 2018 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesinde Genel yönetim kapsamındaki idareler

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 I. OCAK-HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI GİRİŞ Belediyemizin, Büyükşehir Belediye Meclisinin 10/12/2015 tarih ve 430 sayılı kararıyla kabul

Detaylı

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000,

1 9 9 Başka Yerde Sınıflandırılmayan Diğer Vergiler 1.000, Gelirin Kodu BÜTÇE GELİR KESİN HESAP CETVELİ 01-01-2010/31-12-2010 TARİHLERİ ARASI Kurumun Adı : 2010 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Bütçe Devreden Yılı Toplam Tahsilattan Gelecek Yıla Tahsil İle Gelir

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 102 KARAR 102: Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU ve Mehmet BİLGİN in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 103 KARAR 103 İlçenin İskele Mahallesi 97 ada

Detaylı

DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ NÜN KURULMASI HAKKINDA YASA

DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ NÜN KURULMASI HAKKINDA YASA DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ NÜN KURULMASI HAKKINDA YASA Sayı 33/1976 (42/1982, 47/1983, 21/1994 ve 59/1995 Sayılı Yasalarla Değiştirilmiş Şekliyle ) DPÖ YASASI İÇ DÜZENİ Madde 1. Kısa İsim BİRİNCİ KISIM DEVLET

Detaylı

UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLAR TÜZÜĞÜ

UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLAR TÜZÜĞÜ UNESCO MİLLÎ KOMİSYONLAR TÜZÜĞÜ Genel Konferansın 20. Oturumunda benimsenmiştir. (*) Giriş Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu nun amacının UNESCO Kuruluş Sözleşmesi tarafından belirlendiği

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 04.04.2016 G Ü N D E M 1- Meclisin açılışı 2-5393 sayılı Belediye Kanununun 19., 33. ve 24.maddelerine göre Divan Katibi, Meclis 1.ve 2.Başkan Vekillerinin, Encümen Üyelerinin, Meclis

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 217 YILI TEMMUZ 217 ŞANLIURFA SUNUŞ Bilindiği üzere "Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği

Detaylı

T.C İZMİR KONAK BELEDİYESİ DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER. (Amaç,Kapsam,Dayanak ve Tanımlar)

T.C İZMİR KONAK BELEDİYESİ DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER. (Amaç,Kapsam,Dayanak ve Tanımlar) T.C İZMİR KONAK BELEDİYESİ DIŞ İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER (Amaç,Kapsam,Dayanak ve Tanımlar) AMAÇ: Madde 1- Bu yönetmelik,belediye kanunu ile tüm yasa,yönetmelik,talimatlar ve

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Yüksekova

Detaylı