Reform Grubu nun tüm mensupları bu temel değerlere ve iş prensiplerine uymayı inançlarının bir gereği kabul eder.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Reform Grubu nun tüm mensupları bu temel değerlere ve iş prensiplerine uymayı inançlarının bir gereği kabul eder."

Transkript

1

2 Temelleri 1994 yılında atılan Reform Grup, ilk firması olan Reform Spor sistemleri ltd. ile büyük yürüyüşünü başlattı. 21yılı aşan yolculukta 8 bini aşkın projeye imzasını atarak ulaşılması güç bir başarı örneği sergilemiştir. Hâlihazırda; Halı üretimi, Kauçuk üretimi, İnşaat -Taahhüt işleri, Çelik yapılar, Makine üretimi, Kimya sanayi, Spor ekipmanları üretimi ve Zemin döşeme sektörlerinde faaliyet göstermektedir. BİR DÜNYA MARKASI Üstün kalite anlayışı ve tecrübemizle oluşturduğumuz profesyonel üretim ve satış kadrosu, alanında uzman montaj ekiplerimiz Türkiye nin bütün illerinde, Dünyada (Orta Asya, Ortadoğu, Balkanlar, Avrupa, Afrika, Amerika ve Uzakdoğu) Yedi bölge ve 70 ülkede faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir. KALİTEDE ÖNCÜ Grubumuz TSE, IAAF, ITF, FIFA, ISO 9001 vb. yerel ve uluslararası tüm sertifikalara sahiptir. Bu kaliteyi elde ederken yaptığımız ar-ge çalışmaları, kullandığımız modern teknoloji, hammadde ve yetişmiş insan kaynağı, bizi bu sektörde öncü konuma getiren en ayırt edici özelliktir. GÜÇLÜ BİR YAPI Grubumuz bünyesinde altı firma ve dokuz ticari marka bulunmaktadır. Reformsports Ltd, Refyapı, Hamle Ltd, Refrubber, İÇG Ltd, HM Lojistik, Refturf, Reform ekipman, Refziraat, Refkim, RMS ve Reffloor markaları adı altında hizmet vermektedir.2015 hedeflerimiz arasında diğer markalarımızın da şirketleştirilmesi vardır. ÜRETİCİ Reform Grup olarak; dört ana üretim bölümünden oluşan Tekirdağ Çorlu ve Bursa daki fabrikalarımızda aşağıdaki mamullerin üretimi yapılmaktadır. Çim Halı: Yıllık m2 üretim kapasitesine sahip olan bu bölümde futbol, tenis, golf, hokey ve dekoratif amaçlı her çeşit sentetik çim halı üretimi yapılmaktadır. Kauçuk: Yıllık m2 üretim kapasitesine sahip olan kauçuk bölümünde, spor zeminleri için kullanılan EPDM veya SBR den mamul Kauçuk; Karo, Parke, Rulo, süt ve at çiftlikleri için hayvan yatakları üretilmektedir. Çelik Konstrüksiyon: Yıllık m2 üretim yapan bu bölümde kapalı spor salonları, futbol sahaları, tenis kortları, tribün ve hayvan barınakları için çelik çatı sistemleri imalatı yapılmaktadır. Granül (SBR): Bursa daki tesislerimizde ise yıllık ton kapasiteyle granül üretimi yapılmaktadır.

3 DEĞERLERİMİZ; Yüksek Ahlak- İş ilişkilerimizde birinci temel prensibimiz yüksek ahlak anlayışıdır. Ahlakın ön planda olmadığı bir iş dünyasında güven esaslı sağlıklı ilişkiler kurulamaz. Buda ticarette verimi ve kaliteyi düşürür. Adalet- İş anlayışımızda en çok ben kazanayım anlayışı değil, adil ve dürüst bir şekilde biz kazanalım ilkesi prensibimizdir. Bu anlayışın egemen olmadığı ticari toplumlarda sömürü ve zulüm hâkim olur. Buda zengini daha zengin fakiri daha fakir yaparak sosyal adaletsizliğe sebep olur. Bu adaletsizliklerde toplumlarda çatışma ve huzursuzluğun kaynağıdır. İlkeli Rekabet- Vahşi kapitalist bir mantıkla değil, ahlaki prensiplere uygun, sömürgeci olmayan bir rekabet anlayışına sahibiz. İtibar ve Saygı- Onurlu olmayı bütün menfaatlerin önünde tutar, gururdan şiddetle kaçınırız. Hiçbir maddi menfaat bizim karşılıklı itibar ve saygınlık anlayışımızın önüne geçemez. Dayanışma- Tıpkı bir binanın tuğlaları gibi birbirimize sımsıkı kenetlenerek en üstün fedakârlık ve dayanışmayı ortaya koyan anlayışa sahibiz. İLKELERİMİZ; İnanç- Önümüze koyduğumuz hedefleri başaracağımız konusunda sarsılmaz bir inanca sahibiz. İstişare- Bir işe başlamadan gerekli görüşme ve istişarelerimizi yaparız.iş konularını görüşürken özgürce fikirlerimizi ifade eder, alınan kararları hepimizin ortak kararı kabul ederek uygularız. Azim- İşlerimizde önyargı ve tutuculuğa saplanmadan daima proaktif, atılgan ve istişarede alınan kararları bütün gücümüzle yerine getirmek için gayret sarf eden bir yapıya sahibiz. Sabır- İşlerimizi takip ederken hiçbir yılgınlık göstermeden işin hakkını vererek zamanında bitirmeyi esas alırız. Sadakat- Çalıştığımız kuruma, ekip arkadaşlarımıza, ülkemize ve davamıza sımsıkı bir bağlılığımız vardır. Ehliyet ve Liyakat- Görevi, işin gereğini yapabilecek donanımda olan, dürüst ve adalet anlayışına sahip insanlara veririz. Cesaret- İşlerimizde en güzel neticeyi alabilmek için gerektiğinde ölçülü ve hesaplı risk almaktan kaçınmayız. Müşteri Memnuniyeti- Müşterilerimizin beklentilerini tam olarak ölçer ve ona göre çözümler üretiriz. Sosyal sorumluluk ve Çevre Bilinci- Toplumumuza ve çevremize karşı son derece duyarlıyız. Kendimizi, şirketimizi, ülkemizi, tabiat ve insanlık değerlerini korumak ve yüceltmek için var gücümüzle çalışırız. Reform Grubu nun tüm mensupları bu temel değerlere ve iş prensiplerine uymayı inançlarının bir gereği kabul eder.

4

5 İdari Kadro İhracat İç Piyasa Mali İşler Teknik İhale Satın alma Lojistik

6 Çim Halı Kauçuk Granül Çelik Konstrüksiyon

7 Temelleri 1994 yılında atılan Reform Spor Sistemleri Ltd., 21 yıllık yolculuğunda, değişimin öncüsü olarak sadece Türkiye de değil Dünyada sektörünün lider firmalarından biri olmuştur. Yaptığı spor tesislerinde uluslararası standartlara uyum ve sürekli gelişim amacını gözeten Reform Sports, Türkiye nin her şehrinde ve Dünya nın 70 ülkesinde sekiz bini aşkın futbol sahası, kapalı ve açık spor salonları, tenis kortları, golf sahaları, hokey sahaları ve atletizm pistleri inşa etmiştir.

8 İnşaat alanında faaliyet gösteren Refyapı; stadyum inşaatları, toplu konutlar, çelik ve betonarme yapı sistemleri, altyapı işleri, kara ve demir yolları, kanalizasyon, içme suyu şebeke inşaatları, otel, motel ve konaklama tesisleri, benzin istasyonları, turistik tesisler gibi geniş bir alanda çalışan global bir Reform Group markasıdır.

9 2009 yılından beri faaliyet gösteren firmamız, her tür spor sistemlerinin üretimi için hammadde, malzeme ithalatı ile spor ekipmanlarının ithalat ve ihracatını yapmaktadır.

10 Uluslararası bir marka olan Refrubber; atletizm pistleri, yürüyüş yolları, karo kauçuk, rulo kauçuk ve dökme tartan sektöründe saygın bir konuma sahiptir. TS-EN , IAAF ve ITF gibi uluslararası sistem ve kalite belgelerine sahip olan Refrubber, sürekli yükselen başarı grafiği ile çalışmalarına devam etmektedir.

11 2008 yılında faaliyete geçmiş olan HM Lojistik grubumuzun tüm araç, gereç ve lojistik ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Önümüzdeki yıllar içerisinde uzun vadeli ve önemli hamleler hedefleyen şirketimiz tıpkı reform spor sistemleri gibi Türkiye de ilkleri hedeflemektedir.

12 2011 yılında kurulan şirketimiz alüminyum cephe kaplama sistemleri, tarihi ve turistik binaların restorasyonları, çocuk oyun parkları, semt parkları, bahçe ve çevre düzenleme işleri alanında faaliyet göstermektedir.

13 Reform Group bünyesinde yer alan Refturf, faaliyet gösterdiğimiz sentetik çim halı imalatı sektöründeki markalarımızdan birisidir. Kalite ve müşteri taleplerine odaklı bir üretim anlayışını benimseyen Refturf TSE-EN , FIFA star 1 ve FIFA star 2 Hijyen, Gost-R kalite belgelerine sahiptir. Üretim ve ticari faaliyetlerinde küresel başarıyı hedefleyen Refturf, ürün ve hizmetleriyle faaliyet gösterdiği geniş coğrafyada sentetik çim endüstrisine yön vermektedir.

14 Spor ve endüstriyel zemin sistemlerinde kullanılan kimyasal bileşenlerin üretimini yapan ve tanınan bir yapı kimyasalı markası olan Refkim, atletizm pistleri ve modüler kauçuk elemanlarında kullanılan binder, yapıştırıcı ve çeşitli zemin boyalarının (Epoksi, Poliüretan, Akrilik vb.) üretimini yapmaktadır.

15 Spor tesislerinde kullanılan ekipmanları üreten Reform Equipment, bir olimpiyat kompleksinde bulunması gereken tüm araç ve sistemlerin üretim, tedarik ve montajını dünya standartlarında yapmaktadır.

16 Reform Group bünyesinde faaliyet gösteren Reffloor; hastane, otel ve kapalı spor salonlarında kullanılan, PVC, poliüretan, akrilik, ahşap parke, puzzle gibi malzemeler ile iç ve dış mekanlarda kullanılan zemin döşemelerini imal etmektedir.

17 Reform Makine Sanayi (RMS), atletizm pistlerinin yapımında kullanılan finişer, mikser, çizgi makineleri, halı sahalarda kullanılan top açma makineleri, kum ve granül aparatları, bakım makineleri üretir. Dünya nın dört bir tarafına ihracat yapan RMS, ürün yelpazesini her geçen gün genişleterek büyümeye devam etmektedir.

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48 VİZYONUMUZ Grup yönetimi ve çalışanlarımızla birlikte hep daha iyiyi ve güzeli ortaya koymak için; teknolojik ve bilimsel yatırımlarla sürekli desteklenen ürün ve hizmet yapısını geliştirerek, reformcu ve küresel sektör beklentilerine uygun ürün ve hizmetlerimizle en yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak, bölgesel pazarlarda lider, dünya çapında etkin ve öncü, sosyal sorumluluklarının bilincinde, dünya rekabetinde en önde, sürekli gelişen ve büyüyen bir dünya şirketi olmaktır. MİSYONUMUZ İnançlı ve azimli bir kadroyla, büyük hedeflere kilitlenmiş bir anlayışla ülkemize ve insanlığa adil ve paylaşımcı ticari bir ruh kazandırmaktır. Bunu yaparken, birlikte çalıştığımız tüm paydaşlarımızın maddi ve manevi olarak kalkınmasını ve refah seviyelerinin yükselmesini esas kabul ederiz. Misyonumuzun temel ilkesi, gelecek nesillere daima en önde ve sürekli gelişip büyüyen bir dünya şirketi bırakmaktır. Ka ı a ınız için ü iz

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m...

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... u PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... Misyonumuz Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

.goldentel.com.tr www

.goldentel.com.tr www HAKKIMIZDA Golden Tel A.Ş. İvedik Organize Sanayi Bölgesinde toplamda 1100 m 2 alana kurulu 3 ayrı yerleşkesinde, tel örgü, panel çit, ferforje ve kapı sistemleri üretimini gerçekleştirmektedir. Tel örgü,

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim

İÇİNDEKİLER. Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER Hakkımızda Politikalar Hizmetler Deneyimler Bayilikler İletişim HAKKIMIZDA Hatipoğulları Yapı İnş. Mad. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. 1980 yılından beri faaliyet gösteren köklü bir

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ www.hanay.com.tr 2 HANAY TARIM 2007 yılında Malazgirt e kurulan Hanay Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren tarım aletleri alanında etkili ve saygın bir yer edinerek Bölgenin

Detaylı

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji

İÇERİK 1. HAKKIMIZDA 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 4. ÇÖZÜM ORTAKLARI. Bir Dünya Enerji İÇERİK Bir Dünya Enerji 1. HAKKIMIZDA 1.1. VİZYON & MİSYON 1.2. KALİTE POLİTİKASI - ÇEVRE VE TOPLUM 2. GRUP ŞİRKETLERİ 3. FAALİYET ALANLARI 3.1. ÜRETİM 3.2. PROJE GELİŞTİRME - KURULUM 3.3. AR-GE 4. ÇÖZÜM

Detaylı

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Balat ta ayrıcalıklı bir yaşam Balat`ta yükselen proje seçkin ve sınırlı sayıda ev sahibine mutlu bir gelecek vaat ediyor. Tamamı 4 blokta toplam 36 daireden oluşan

Detaylı

MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU

MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU THE NETHERLANDS Dünya için üretiyoruz! "Dünya için üretiyoruz" sloganı ile Türkiye ve dünya pazarlarında faaliyet gösteren MAKEL bugün olduğu

Detaylı

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR.

DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR. DOĞRU PROJELER DOĞRU ADIMLAR www.insayyapi.com Herşey hayal etmekle başlar... Geleceğimize kalıcı eserler bırakmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Değer katan yapılar inşa eder... İnsay Yapı Grubumuzun

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr Merkez: Kırıkkale-Ankara Karayolu 5.Km Organize Sanayi Bölgesi Karşısı 71450 Yahşihan - KIRIKKALE / TÜRKİYE Tel: 0 (318) 321 32 11(pbx) Fax: 0 (318) 321 32 12 Şube/Fabrika: Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi

Detaylı

İş hayatındaki can alıcı nokta hizmet etmek için beslenen dürüst duygudur. ( George Eberhard )

İş hayatındaki can alıcı nokta hizmet etmek için beslenen dürüst duygudur. ( George Eberhard ) Yüceler Çelik İş hayatındaki can alıcı nokta hizmet etmek için beslenen dürüst duygudur. ( George Eberhard ) Yüceler Çelik 5 yılı aşan faaliyetleri boyunca elde etmiş olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ Teknolojik yatırımlarla sürekli desteklenen güvenli ve kaliteli ürün yapısın geliştirerek, Yenilikçi, yaratıcı ve küresel trendlere uyan özgün ürün tasarımları ve hizmetleri ile koşulsuz müşteri

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ FAALİYET ALANLARIMIZ FABRİKALAR ÇELİK YAPILAR EĞİTİM KURUMLARI OFİSLER KAFE & RESTORANLAR OTEL PROJELERİ SAĞLIK KURUMLARI VİLLA & KONUT PROJELERİ HAKKIMIZDA NESKA YAPI, işinde uzman teknik kadrosuyla fonksiyonel,

Detaylı

IGE ISTANBUL GOLD EXCHANGE IPMI INTERNATIONAL PRECIOUS METALS

IGE ISTANBUL GOLD EXCHANGE IPMI INTERNATIONAL PRECIOUS METALS Troy Holding; grubunun kıymetli maden ticareti, madencilik, turizm, inşaat, enerji, yatırım ve ticaret faaliyetleri doğrultusunda planlama finansman, iş geliştirme, risk yönetimi ve insan kaynakları ile

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz YAPI VE İNŞAAT 1 Hakkımızda CONSTRIUM Yapı İnşaat, yapım-uygulama, mühendislik, mimari, malzeme tedarik, inşaat servisleri veren firmadır. Anahtar teslim Üst yapı-alt yapı uygulamaları ve paket proje çizimleri

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız; www.demirel-insaat.com FİRMAMIZ HAKKINDA Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Resmi ve özel sektöre ait alt yapı ve üst yapı inşaat işleri, sulama hatları, içme suyu ishale hatları DEMİREL İNŞAAT' ın başarı

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ HAKKIMIZDA ÇAVUŞOĞLU A.Ş. Firmamız 1982 yılından bu güne kadar akrilik su bazlı dekoratif boyalar ve yardımcı malzemeleri üretmiş, Texco

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

yapıda uzman eller 0 544-5661166 -0312-566116 www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller 0 544-5661166 -0312-566116 www.hilaryapi.com EMLAK MÜŞAVİRLĞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PLAN, PROJE ve TEKNİK DESTEK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ZEMİN ETÜDÜ ÇATI KAPLAMA

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı BASIN BÜLTENİ ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı İstanbul,23.12.2010; Ana faaliyet konusu Kesintisiz Güç kaynakları olan ESİS Enerji Elektronik A.Ş 10.kuruluş yılını 22 Aralık 2010 tarihinde düzenlediği etkinlikle

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz;

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz; Türkiye nin gelişmekte ve hızla yükselmekte olan makine ve ekipmanları üreticilerinden olan Kaçarlar Makina 1999 yılında Teksan Sanayi Sitesinde kurulmuştur. 2007 yılından itibaren Eskişehir KOBİ Sanayi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

Hakkımızda / About us

Hakkımızda / About us Hakkımızda / About us 2003 yılında imalata başlayan Neksan ticari taşıma araçları üst yapı ekipmanları imalatı yaparak 300 çeşit ürün yelpazesi ile 2015 yılına kadar sektörde hızla büyüme katetmiştir.

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit www.gortasmermergranit.com HAKKIMIZDA Görtaş Mermer Granit; uzun yıllar İnşaat sektöründe faaliyet göstermiş olan Abdurrahman ÇİMEN tarafından 1986 yılında kurulmuştur. 30 yıllık tecrube ve birikim ile

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. ARCHITECTURAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems AD 40

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. ARCHITECTURAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems AD 40 MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri ACHITECTUAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems AD 40 Akpa Alüminyum 1987 yılında Çağlayan da kurulmuştur. Kuruluşundan

Detaylı

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır.

FİRMA PROFİLİ. geliştirmede yol açan güçlü bir firma olmaktır. FİRMA PROFİLİ 2000 yılından beri endüstriyel yapılar, eğitim, sağlık ve turizm tesisleri, açık ve kapalı spr alanları, enerji ve iletişim altyapı tesislerinin inşa işlerinde faaliyet gösteren FGC İNŞAAT,

Detaylı

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu

Alüminyum ve cam uygulama Katalogu Alüminyum ve cam uygulama Katalogu 2 HAKKIMIZDA Murat Cam 1974 yılından beri cam sektöründe kalite ve hizmet anlayışıyla haklı olarak adından söz ettirmektedir. Murat Cam haziran 1992 tarihinde Trakya

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu...

Sosyal Yaşamın Tüm Olanaklarına Komşu... Kentsel Yaşamın Yükselen Değeri HAKKIMIZDA Firmamız; tasarım, uygulama, müşteri talep ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile anahtar teslimi çözümler üreten, güçlü yapısı ve dinamik kadrosu ile çok sayıda

Detaylı

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2. FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ VE HEDEFLERİ 3. FİRMANIN FALİYET ALANLARI 4. FİRMANIN

Detaylı

LOKASYONLARIMIZ

LOKASYONLARIMIZ LOKASYONLARIMIZ Çorlu Lojistik Merkezimiz 32 mavi yakalı, 7 beyaz yakalı olmak üzere toplam 39 personelimiz mevcuttur. 16 mavi yakalı, 14 beyaz yakalı olmak üzere toplam 30 personelimiz mevcuttur. Toplam

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

Yaşamınıza Değer Katar. Prefabrik - elik Yapı

Yaşamınıza Değer Katar. Prefabrik - elik Yapı 0312 257 00 82 Hakkımızda 1998 yılından beri makine, inşaat ve dekorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren fi rmamız, üzerine aldığı sorumlulukları eksiksiz ve zamanında yerine getirmiştir. Günümüzde, gelişmiş

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri ARCHITECTURAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems Akpa Alüminyum 1987 yılında Çağlayan da kurulmuştur. Kuruluşundan

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2018

Fiyat Listesi Ocak 2018 Fiyat Listesi Ocak 2018 KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR. Bosad Genel Sekreterliği

ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR. Bosad Genel Sekreterliği ENDÜSTRİYEL KORUYUCU BOYALAR Bosad Genel Sekreterliği SEKTÖR ANALİZİ Endüstriyel koruyucu boyalar talep hacminin %5 ini ve küresel boya satışlarının %7 sini oluşturmaktadır. Koruyucu boyaların hacimsel

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A BLOK KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA MALZEMELERİ STANDART ÜRÜN ÖZELLİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A ÖNEMLİ UYARI:..! HER ÜRÜNÜN KENDİ ŞEKİL, ÖLÇÜ, TASARIM VE KALINLIKLARINA

Detaylı

OP 100 OFİS BÖLME. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri

OP 100 OFİS BÖLME. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri OP OFİS BÖLME ACHITECTUAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems 541 Akpa Alüminyum 1987 yılında Çağlayan da kurulmuştur.

Detaylı

İmaj Otomotiv in Geleneksel Hale Getirdiği Seyahat Kampanyası...

İmaj Otomotiv in Geleneksel Hale Getirdiği Seyahat Kampanyası... Mayıs 2015 - Sayı 10 BÜLTEN MxS yayın organıdır (Parayla Satılmaz). İmaj Otomotiv Boya Bölümü Eğitimlerinde... Otomotiv sektöründe, kaporta ve boya tarafında ciddi anlamda eğitimli personel sıkıntısı çekilmektedir.

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

Hitit Prefabrik Hakkında

Hitit Prefabrik Hakkında İÇERİK Hitit Prefabrik ile ilgili kurumsal bilgiler, ürün ve hizmetler için özet bilgilere bu dokümanda bulabilirsiniz. Detaylı bilgiler için doküman üzerindeki bağlantıları izleyerek web sitemizin ilgili

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ

BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ BAŞARIYI TASARLIYOR, YAPILARI GELECEĞE TAŞIYORUZ Hakkımızda; Genova İnşaat; Projenin tasarlanmasından anahtar teslimine kadar olan her aşamada, Müşteri Memnuniyeti nin ön planda tutulduğu, Uygulamada Mükemmellik

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçük Sanayi Sitesi 52/B blok No:17 Antakaya HATAY Tel: 0326 221 59 79 Ezerler Treyler, 1987 yılında 100 m2 kapalı alan da hizmet vermeye başladı. Hızla artan müşteri potansiyeline,

Detaylı

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ

YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ YESU Grup PROFESYONEL HİZMET YÖNETİMİ Kurucunun Mesajı Profesyonel çalışma hayatında pek çok şirket ve kurumda yönetici olarak görev yaparken; ne amaç için inşa edilirse edilsin bina ve tesislerde sunulan

Detaylı