BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015 YILI FAALİYETLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015 YILI FAALİYETLERİ"

Transkript

1 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015 YILI FAALİYETLERİ BESYO ÖĞRENCİSİ PROJE YARIŞMASI SPOR DALINDA TÜRKİYE 3. OLDU BESYO ÖĞRENCİSİ BALKAN İKİNCİSİ Nisan tarihinde Yunanistan'ın Atina şehrinde yapılan Uluslararası II. WUSHU Balkan Şampiyonasına katılan öğrencimiz Aligül AYHAN 90 kg Balkan ikincisi olarak Milli Sporcu kariyerine bir başarı daha eklemiştir.

2 BESYO ÖĞRENCİSİ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliği ile Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu'nda düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Serbest Güreş takımından Halil Bakırcı 70 kg'da Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya, Ezgi Nur Kuşçu 60 kg'da Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazanmışlardır.

3 BESYO OYUN SOKAĞI PROJESİ'' GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) Çanakkale Onsekiz Mart üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında ''Neşeli Oyun Alışkanlıkları İle Çocuklarımızın Sağlığını Güçlendirelim'' sloganı ile çocuklara yönelik trafik tehdidinden uzak yeni oyun alanları oluşturulması ve güvenli bir alanda yaşıtlarıyla birlikte oynamaları amacıyla Lâpseki Belediyesi-Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliğiyle kordonda '' Oyun Sokağı Projesi '' yapıldı.

4 BESYO ÖĞRENCİLERİ 5.NEW BALANCE BOZCAADA KOŞUSUNA KATILDILAR ( ) 9 Mayıs 2015 tarihinde 5.si gerçekleşen New Balance Bozcaada Yarı Maratonu ve 10K Koşusu son beş yılın rekor katılımı ile koşuldu.çanakkale Onsekiz Mart Üniversitei Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrencileriyle koşuya katıldılar.

5 BESYO ÖĞRENCİLERİ 8. ULUSAL SPOR BİLİMLERİ ÖĞRENCİ KONGRESİNE KATILDI. ( ) Spor Bilimleri Derneği (SBD) ve Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun birlikte organize ettiği ''8. ULUSAL SPOR BİLİMLERİ ÖĞRENCİ KONGRESİ'NDE'' Öğrencilerimizden Tuba ŞAHİN (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü) Muhammet YILMAZ, Elif ÇELEBİ ve Emine ARDİÇ (Antrenörlük Eğitimi Bölümü) Mayıs tarihinde ''8. ULUSAL SPOR BİLİMLERİ ÖĞRENCİ KONGRESİ'NE'' katılarak çalışmalarını kongrede sunmuşlardır.

6 BESYO ÖĞRENCİLERİ 2.ULUSLARARASI SPOR BİLİMLERİ TURİZM VE REKREASYON ÖĞRENCİ KONGRESİNDE BİLDİRİ SUNDULAR ( ) Öğrencilerimiz 2.Uluslararası Spor Bilimleri Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından Mayıs 2015 tarihinde Oruçoğlu Termal Resort Hotelde düzenlenen 2.Uluslararası Spor Bilimleri Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresinde, Öğrencilerimiz Yasemin GÜNASLAN ve Sibel DEMİR (Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü) Özge ERDOĞAN, Semra UÇAR ve Aslıhan BUKSUR (Antrenörlük Eğitimi Bölümü) Mayıs tarihinde 2.Uluslararası Spor Bilimleri Turizm ve Rekreasyon Öğrenci Kongresine katılarak bildirilerini kongrede sözel olarak sunmuşlardır.

7 BESYO'DA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) düzenlediği Engelliler Haftası Etkinliği BESYO Spor Salonu'nda gerçekleşti. Etkinlikte Özel Sporcular ve BESYO Gönüllüler basketbol gösteri maçı ile Görme Engelliler Spor Kulübü ve BESYO Gönüllüler goalball gösteri maçı yapıldı.

8 BESYO ÖĞRENCİMİZ ATLETİZM DALINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU Mayıs 2015 tarihleri arasında Isparta da düzenlenen Koçfest Türkiye Üniversiteler arası atletizm şampiyonasında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencimiz Fahri Arsoy 200 m. de sn. derecesi ile Türkiye üçüncüsü olmuştur.

9 KOÇ FEST ÜNİVERSİTE OYUNLARI KAPSAMINDA STEP AEROBİK TAKIMI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU Koç Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında Mayıs 2015 tarihlerinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Jimnastik Türkiye Şampiyonası'nda BESYO Arş. Gör. Gizem Engin Antrenörlüğünde katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Step Aerobik Takımı Türkiye ikinciliği elde etti.

10 ÇOMÜ TANITIM GÜNÜ AÇILIŞINA BESYO ÖĞRENCİLERİ DANS GÖSTERİLERİ İLE KATILDILAR ( ) Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 'ÇOMÜ TANITIM GÜNÜ'' açılışında gösterilerini sergileyen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencilerinden oluşan Arş. Gör. Gizem Engin yönetimindeki Step Aerobik Takımı ve Beden ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. Kadir Koyuncuoğlu yönetimindeki Trabolin Takımının gösterileri büyük beğeni topladı. BESYO Öğrencisi Merve Yıldırım ve Gizem Engin'in solo gösterileriyle açılış seremonisi tamamlandı.

11 BESYO ÖĞRENCİSİ SQUASH DALINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU ( ) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencilerimizden Cansu BERTAN 100 sporcunun katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirilen Türkiye Gençler Squash Şampiyonası U19 Yaş Turnuvası Türkiye üçüncüsü Olmuştur.

12 KADIN BASKETBOL TAKIMIMIZ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU ( ) Sezonu Mayıs tarihleri arasında yapılan Türkiye Üniversiteler Federasyonunun organize ettiği 3X3 Türkiye Basketbol şampiyonasında kadın basketbol takımımız Türkiye 2.si olmuştur.

13 BESYO ÖĞRENCİSİNDEN KPSS SINAVINDA ÖNEMLİ BAŞARI ( ) BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü son sınıf öğrencisi Reha TÜRKÖZ girdiği KPSS'de büyük başarıya imza attı. KPSS P3 Kategorisinde değerlendirilen Spor Yöneticiliği Bölümü mezunları arasında henüz 3. sınıfta okurken Türkiye 28'incisi olmuştur. Öğrencimizin bu derecesi Yüksekokulumuzu ve Üniversitemizi temsil açısından kayda değer bir başarı olarak değerlendirilmektedir.

14 ÇOMÜ BESYO ''SPORDA ENGEL YOK'' SEZON FİNALİ YAPILDI ( ) ÇOMÜ BESYO Engellilere Yönelik 'Sporda Engel Yok' sloganı ile başlayan çalışmalar Engelliler ve aileleri ile beraber yapılan piknik ile tamamlandı.

15 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESYO MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRLDİ ( ) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, ÇOMÜ Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törene üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

16

17 BESYO AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Eğitim Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, BESYO Müdür V. Yrd. Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu ile Bölüm Başkanları ve BESYO akademik personeli katıldı.

18 BESYO TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI FİNAL SUNUMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü 3.Sınıf Öğrencilerimizin Topluma Hizmet Uygulamaları Final Sunumları Başarıyla Gerçekleştirildi. Projede Emeği Geçen Öğrencilerimize İlgili Proje Danışmanları Tarafından Başarı Belgeleri Takdim Edildi.

19 BESYO DOĞA SPORLARI KAMPI AYAZMA'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( )

20 BESYO ÖZEL YETENEK SINAVLARI GERÇEKLEŞTİRLDİ

21 BESYO'YA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDEN ÜST DÜZEY ZİYARET GERÇEKLEŞTİRLDİ ( ) İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat MURAT BESYO Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Beraberinde ÇOMU Öğretim üyeleri ve Rektör Danışmanı bulunan heyet BESYO Müdürlüğünü ziyaret ederek, BESYO'nun gelecek planlaması hakkında görüş alış - verişinde bulunuldu. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ile yapılabilecek işbirlikleri ve bağlantıların da görüşüldüğü toplantı verimli olarak değerlendirildi. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Yücel ACER'i makamında ziyaret eden Prof. Dr. Sedat MURAT'ın ziyaretlerinde BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati CERRAHOĞLU da hazır bulundu.

22 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESYO KAYITLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük Eğitimi Bölümlerine alınacak öğrencilerin Özel Yetenek Sınavları Temmuz 2015 tarihinde ÇOMÜ BESYO 100.Yıl Spor Salonunda gerçekleştirildi. Sınavlar sonucunda BESYO Bölümlerine girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları tarihleri arasında BESYO Binasında gerçekleştirildi.üç öğrencinin kayıtları Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu tarafından gerçekleştirildi.

23 ÇOMÜ BESYO MÜDÜRÜ BUDAPEŞTE'DE ÖNEMLİ BAĞLANTILAR GERÇEKLEŞTİRDİ ( ) Dünya Eğitim Araştırmaları Birliği WERA Genel Sekreteri Güney Afrikalı Prof. Dr. Liesel EBERSÖHN ve Avrupa Eğitim Araştırmaları Birliği EERA eski Genel Başkanlarından Alman Prof. Dr. Ingrid GOGOLIN ile bizzat görüşen BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati CERRAHOĞLU önemli bağlantılara ulaştı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi himayesinde planlanan ERASMUS programlarını kapsayacak ve ECTS hesaplamaları da olacak "ASOS YAZ OKULU" ve "GOKÇEADA YAZ OKULU" yapılanması konusunda prensipte mutabakata varıldı.

24 ALMAN LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN BESYO VE ÇOMÜ'YE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRLDİ ( ) Almanya'nın batısında Mönchengladbach şehrinin Gymnasium Am Geroweiher Fen Lisesi öğrencileri Kariyer ve Kültür Gezileri için Çanakkale'yi tercih etti. Lise son sınıf öğrencileri öğretmenleri Mehmet ÖZDEMİR, March KAULEN ve Julia HARBARTH nezaretinde "ASOS", "AYAZMA" ve "TRUVA" gezileri sonrasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampus alanını ve BESYO Müdürlüğünü gezdiler. Kente ve Üniversiteye olan hayranlıklarını ifade eden kafile daha sonra Senato Salonunda Rektör Prof. Dr. Yücel ACER tarafından kabul edildiler.

25 ÇOMÜ REKTÖRÜ ACER, BESYO ÖĞRENCİLERİYLE GELİBOLU MARATONU'NA KATILDI ( ) Barış İçin Koşuyoruz sloganıyla Turkcell sponsorluğunda bu yıl ilki düzenlenen Gelibolu Maratonu'na Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu BESYO Öğrencileriyle birlikte katıldı.

26 BESYO ORYANTASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) Eğitim-Öğretim yılı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun 3 bölümünün 4 programının (Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği 1.öğretim ve Spor Yöneticiliği 2.öğretim ) 1.sınıf öğrencilerine yönelik Üniversite hayatına uyumlarının hızlandırılmasını amaçlayan oryantasyon eğitim programı 16-Ekim-2015 Cuma günü ÇOMÜ Sağlık Yüksekokulu Safiye Hüseyin Elbi konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa BESYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu, BESYO Bölüm Başkanları, Akademik personeli, ÇOMÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Erdal Demir, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Enver Yolcu ve BESYO Bölümleri 1.Sınıf öğrencileri katıldı.

27 BESYO ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN BİR ADIM DAHA ATTI ( ) ÇOMÜ BESYO Goalball 1. lig Müsabakaları organizasyonuna destek oldu. BESYO Engelliler Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Bilal KARAKOÇ koordinatörlüğünde ÇOMÜ BESYO Öğrencileri Gerçek ortamda spor yolu ile Görme Engellilerle tanışma, onları daha yakında tanıma, destek olma fırsatı yakaladı. Goalball sporu hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra bu sporu öğrencilerimizin oynaması sağlandı. BESYO EV SAHİPLİĞİNDE IAAF ÇOCUK ATLETİZMİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRLDİ ( ) Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun ortaklaşa yürüttüğü ''Çocuk Atletizmi Semineri'' Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun ev sahipliğinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Program açılışında konuşan BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

28

29 KENT KONSEYİ SPOR MECLİSİ YÜRÜTME KURULUNDAN BESYO'YA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) Çanakkale Kent Konseyi Spor Meclisi Yürütme Kurulu Meclis Başkanı Fadıl Kurt ve yürütme kurulu üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Necati Cerrahoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Yüksekokul Müdürü Cerrahoğlu Çanakkale Kent Konseyi Spor Meclisi Yürütme Kurulunun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

30 BESYO ÖĞRENCİSİ İSMAİL KULA SOGLA GİRİŞİMCİ LİDERLER AKADEMİSİNE SEÇİLDİ ( ) yılı için Üniversitemizden seçilen üç SOGLA Öncüsü'nden biri olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencisi İsmail Kula geçmişte de STK bazında çalışmaları olmakta olup şuan " Sogla Öncüleri " projesinden hariç Pi Gençlik Derneği'nde Marmara Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BESYO'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ ( ) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonu'nda ''en büyük engel sevgisizlik'' temalı bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun, BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, Dernekler İl Müdürü Resul Karakurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ersin Fırat kent protokolünden pek çok isim, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

31 WELNESS 1. KADEME ANTRENÖRLÜK KURSU BESYO'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

32 ERKEK BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU Sakarya ilinde Aralık 2015 tarihlerinde düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Erkekler Basketbol 2.lig grup müsabakaları yükselme maçlarında Öğr.Gör. Harun Süyunç antrenörlüğünde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi basketbol takımı oynadığı 5 maçı da kazanarak namağlup şampiyon olmuş ve 1. lige yükselme başarısı göstermiştir.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI:

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE İLİNDE ÇALIŞTAYI OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: ÇANAKKALE İLİNDE OLİMPİK VE BAŞARILI SPORCU YETİŞTİRME UYGULAMALARI: KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 07-08 MART 2014 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ANAFARTALAR KAMPUSU SÜLEYMAN

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2013-2014 KATILDIĞIMIZ SPOR BRANŞLARI VE TAKIM ANTRENÖRLERİ 1 ATLETİZM Arş. Gör. Görkem AYBARS 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ersin ALTIPARMAK 3 BASKETBOL

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor ÖZET: Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak: 2011 yılından bu yana Üniversitemizin Merkez Yerleşkesi olan Afyonkarahisar-Eskişehir yolu üzerinde bulunan

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012

EGE ÜNİVERSİTESİ. Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 EGE ÜNİVERSİTESİ Türkiye Üniversitelerarası Spor Müsabakaları 2011-2012 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM 2 BADMİNTON Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça,

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

FEDEK Öğrenci İlişkileri Alt Komisyonu Toplantısı ( ) Prof. Dr. Selehattin YILMAZ: Genel Olarak Üniversite ve tanıtımı (

FEDEK Öğrenci İlişkileri Alt Komisyonu Toplantısı ( ) Prof. Dr. Selehattin YILMAZ: Genel Olarak Üniversite ve tanıtımı ( Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) Öğrenci İlişkileri Alt Komisyonu Toplantısı (24.09.2018) Prof. Dr. Selehattin

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU Hazırlayanlar : Ali AKYOL (Şube Müdürü) Halil

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 01.10.2016 31.08.2018 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2016 2017 ve 2017 2018 yılı

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

Ali AKYOL Spor Şube Müd.

Ali AKYOL Spor Şube Müd. T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SPOR ŞUBESİ ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Ali AKYOL Spor Şube

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU HAZIRLAYANLAR Şef G. Ali AKYOL Bil. İşl. Halil

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi

TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU DÖNEMİ FAALİYET RAPORU. Uygulama Tarihi Sıra No İŞİTME ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU YÖNETİM KURULU 14.02. - 30.09. DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Branş 1 Faaliyetin Adı SÜPER LİG 2. DEVRE 2 1. LİG 2. DEVRE 3 2. LİG 2. DEVRE 4 5 SÜPER LİG 1. DEVRE SÜPER

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI...

DANSTA BAŞARI SPORDA BAŞARI... DANSTA BAŞARI 3D sınıfı öğrencimiz Gündüz Yalçıner ODTÜ de düzenlenen Uluslararası METUOPEN-2017 Cumhuriyet kupasında Minikler-1 Klasmanda, Standart ve Latin danslarda 4. olarak madalya almaya hak kazanmıştır.

Detaylı

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Ege Üniversitesi ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2009 2010 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI Üniversitemiz Türkiye Üniversiteleri arasında madalya sıralamasında

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 2 Toplum Ve Hizmet Proje Çalışmaları 11.sınıf öğrencileri okulumuz Toplum ve Hizmet Programı kapsamında proje çalışmaları yürütmektedir. Bu yıl sürdürülen

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02.

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02. KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ Akademik Unvanı : OKUTMAN Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.0.975 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel : (53)

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ İAÜ Uluslararası EXPOMED Eurasia Sağlık Fuarı nda Yerini Almıştır 30 Mart 2 Nisan 2017 - Medikal cihaz, ekipman

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

Çarşamba İzmir Gündemi

Çarşamba İzmir Gündemi 30.04.2014 Çarşamba İzmir Gündemi Engellilik Algısı, Haklar ve Uygulamalar İKÇÜ de tartışıldı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü ile İzmir Üniversiteleri Platformu Engelsiz

Detaylı

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL VE MALİ GENEL KURULYÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Kick Boks ailesinin değerli üyeleri ve kıymetli misafirler, Türkiye Kick Boks Federasyonu son

Detaylı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı 21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı 3 Mayıs 2015 Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı Saat 22.15 Halk Oyunları Toplu Halay Gösterisi Prof. Dr. Arif

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 01.10.2014 31.08.2016 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2014 2015 ve 2015 2016 yılı

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

Gıda Teknolojisi, Spor Yöneticiliği, Yönetim Bilişim Sistemleri

Gıda Teknolojisi, Spor Yöneticiliği, Yönetim Bilişim Sistemleri 1.Sayı / Eylül-Aralık 2017 T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU Prof. Dr.Yadigâr İZMİRLİ (Rektör) Prof. Dr. Gülümser ÜNKAYA (UBYO Müdürü)

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2006-2007 DERECE ALMIŞ OLDUĞUMUZ ÜNİVERSİTELERARASI MÜSABAKALAR BASKETBOL B KATEGORİSİ GRUP BİRİNCİLİĞİ (19-23 MART 2007 / ANKARA) Müsabakalara 11

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2012/2013 BAHAR YARIYILI VİZE PROGRAMI 01.04.2013 PAZARTESİ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2012/2013 BAHAR YARIYILI VİZE PROGRAMI 01.04.2013 PAZARTESİ 01.04.2013 PAZARTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2012/2013 BAHAR YARIYILI VİZE PROGRAMI TARİH GÜN DERSİN ADI SINIF ÖĞR BÖLÜM ÖĞR. ELEMANI SAAT DERSLİK SEÇMELİ ALAN BİLGİSİ (MAÇ ANA., HAREKET ANA,

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCU 2. YEDEK LİSTE KAYIT TARİHLERİ. 13 EYLÜL 2017 Saat 8:00 den 14 EYLÜL :00 a kadar.

ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCU 2. YEDEK LİSTE KAYIT TARİHLERİ. 13 EYLÜL 2017 Saat 8:00 den 14 EYLÜL :00 a kadar. ÖZEL YETENEK SINAVI SONUCU 2. YEDEK LİSTE KAYIT TARİHLERİ 13 EYLÜL 2017 Saat 8:00 den 14 EYLÜL 2017 17:00 a kadar. Kayıt Yeri : Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKLU 2015-2016 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI Bölüm Adı Kontenjan Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Erkek 30 Beden Eğitimi Ve Spor

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.04.2017 30.05.2017 19. DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ KONFERANSINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK-24-25 NİSAN 2017 HER YIL FARKLI BİR ÜLKEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DÜNYA RUS MEDYA TEMSİLCİLERİ

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI 2010-2011 ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI KATILDIĞIMIZ SPOR MÜSABAKALARI VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

BASKETBOL. 5. Yarışmalar sonucunda bir üst kategoriye çıkmaya hak kazanan takımlar, öğretim yılında çıktıkları kategoride yarışacaklardır.

BASKETBOL. 5. Yarışmalar sonucunda bir üst kategoriye çıkmaya hak kazanan takımlar, öğretim yılında çıktıkları kategoride yarışacaklardır. BASKETBOL AÇIKLAMALAR: 1. Yarışmalar Süper Lig, Süper Lige Yükselme, 1. Lig Grup Birincilikleri, 2. Lig Grup Birincilikleri şeklinde (bayanerkek) yapılacaktır. 2. Kategoriler aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ETTOM BÜLTEN 4 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Bültenimizin bu sayısında ETTOM olarak yürütmüş olduğumuz faaliyetlerden verdiğimiz eğitimlere kadar geride bıraktığımız dönemdeki

Detaylı

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ TÜRK ŞEHİTLİKLERİ İMAR VAKFI BASIN BÜLTENİ 7 Mart 2018 İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ EĞİTİM VE AKADEMİK DANIŞMANLIK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, Çanakkale

Detaylı

21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI SÜPER LİG MÜSABAKALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI YURTDIŞI FAALİYETLERİ

21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI SÜPER LİG MÜSABAKALARI 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI YURTDIŞI FAALİYETLERİ 21 EKİM-31 ARALIK 2012 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TARİH KATEGORİ YER TAKIM MÜSABAKA SPORCU 15-17.11.2012 14 Yaş Altı Erkekler Salon Hokeyi Türkiye Eskişehir 10 24 10 120 15-17.11.2012 14 Yaş Altı Kadınlar

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Akademik Yılı Oryantasyon Programı 20 Eylül 2017

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Akademik Yılı Oryantasyon Programı 20 Eylül 2017 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Programı 20 Eylül 2017 * ÇOMÜ * Eğitim Fakültesi * Akademik Birimler * Yöneticiler ve İdari Personel * Ders Geçme

Detaylı

18. KÜLTÜR SANAT SPOR HAFTASI Spor Müsabakaları Sonuçları. Erkekler 800m Koşusu

18. KÜLTÜR SANAT SPOR HAFTASI Spor Müsabakaları Sonuçları. Erkekler 800m Koşusu 18. KÜLTÜR SANAT SPOR HAFTASI Spor Müsabakaları Sonuçları Voleybol Bayan Müsabakaları Sonucunda 1. Ereğli Eğitim Fakültesi 2. Gökçebey Mehmet Mithat Çanakçı Meslek Yüksekokulu 3. Devrek Meslek Yüksekokulu

Detaylı

*her iki takımda da olan ortak sporcu

*her iki takımda da olan ortak sporcu 24. DÜNYA ÜNİVERSİTELER KIŞ OYUNLARI (24th WINTER UNIVERSIADE) 18-28 ŞUBAT 2009 / HARBİN, ÇİN 24. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları 18-28 Şubat 2009 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti nin Harbin kentinde

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (-- ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ 31 Mart 06 -İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim,

Detaylı

Akademik Kurul Toplantısı

Akademik Kurul Toplantısı SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 215-216 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 16 /12/215 Akademik Kurul Toplantısı TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Teknoloji Fakültesi. ülkemizdeki Mesleki ve Teknik Eğitimin güçlendirilmesi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 ÖĞRETİM YILI SPOR OYUNLARI MÜSABAKA PROGRAMI SPOR OYUNLARI ORGANİZASYONU MADDE 1 - AMAÇ : Üniversitemiz birimleri arasında, her düzeyde sporu çok yönlü olarak

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ.

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ. GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ YETENEKLİYSEN..! www.spor.gau.edu.tr BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018 ÖZEL YETENEK SINAVI GİRİŞ KILAVUZU TESİSLERİMİZ Kapalı Yüzme Havuzu Açık Yüzme Havuzu

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

DÜZENLEDİ. Bu seminer aynı zamanda Salı günü velilerimize de planlanmıştır. Sayın Halil KALIN a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

DÜZENLEDİ. Bu seminer aynı zamanda Salı günü velilerimize de planlanmıştır. Sayın Halil KALIN a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederiz. SAĞLIKLI GENÇLİK MUTLU GENÇLİKTİR SEMİNERİ DÜZENLEDİ Sağlıklı Gençlik Mutlu Gelecektir projesi kapsamında Emniyet Müdürlüğünden Sayın Halil KALIN 15.12.2014 Pazartesi günü okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize

Detaylı

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2003 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2003 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI 2003 YILI FAALİYET RAPORU REF : TIKAV-FAAL.RAP.2003 A. YÖNETİM KURULU 1. Şafak AKIN Başkan Koza sok. No: 22 GOP ANKARA 2. Hamdi AKIN Başkan Vekili Koza sok.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 15 Mayıs 29 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 17 Mayıs Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi Gençlik Yarışları yapıldı. Yarışlarda okulumuzu iki takım ile ENKA Lisesi temsil

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Kariyer Geliştirme

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT ORTAÖĞRETİM OKULLARI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ A Ğ U S T O S 2 0 1 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 TEOG Sınavına Göre Yerleştirme İşlemleri İçin Tercihlerin Alınması 31 Temmuz-8

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI. 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI. 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi T.C. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri İçin Düzenlenen 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi Başarıyla Tamamlandı. 28.5.2015

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı