Tahran'a uçuş. Havaalanından otele transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tahran'a uçuş. Havaalanından otele transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde"

Transkript

1 İran Express TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - TAHRAN Tahran'a uçuş. Havaalanından otele transfer. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde 2. GÜN: TAHRAN Kahvaltının ardından şehir turu.. Ulusal İran Müzesi ve Antik Pers dönemi eserlerini ziyaretin ardından Tahran'ın ünlü sarayı Saadabad'ı geziyoruz akabinde Tahran'da akşam yemeği ve geceleme otelimizde. 3. GÜN: TAHRAN - İSFAHAN Kahvaltı. Golestan Sarayını ziyaret. Bu görkemli saray, geleneksel İran el sanatları ve Batı etkileri ile önceki dönem mimari formların başarılı kombinasyonunu gösteren bir başyapıt. Öğle yemeğinden sonra, İsfahan'a doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

2 4. GÜN: İSFAHAN Kahvaltının ardından İsfahan'ı geziyoruz. İslami eserler bakımından İran'ın en zengin şehirlerindendir. İran'ın üçüncü büyük kentidir. Burada Kraliyet meydanında bulunan İmam camisi, Şeyh Lütfullah Camii, Ali Qapu Sarayı ve Chehel sarayını gezeceğiz. İsfahan'daki akşam yemeğinin ardından geceleme otelimizde. 5. GÜN: ISFAHAN - PERSEPOLİS - ŞİRAZ Kahvaltının ardından Şiraz için hareket. Persepolis'i ziyaret ediyoruz. Naghch-e-Rostam'a doğru yola çıkıyoruz ve öğleden sonra şehir turu esnasında Narenjestan Bahçelerini ve Nasirolmolk camisini gezecegiz. Akşam yemeği ve geceleme Şiraz'da. 6. GÜN: ŞİRAZ Kahvaltının ardından Pasargadae ve Karimkhan hamamını ziyaret. Akşam yemeği ve geceleme Şiraz'da. 7. GÜN: ŞİRAZ - TAHRAN Kahvaltının ardından Firuzabad'a doğru yola çıkıyoruz. Şiraz' dönüşte ise Eram bahçeleri ve Sadi ve Hafız'ın mezarlarını ziyaret ile günümüze devam edeceğiz, geceleme Tahran'daki otelimizde.

3 8. GÜN: TAHRAN - İSTANBUL Uçuş. Gezi ve ziyaretlerin sıralamasında, tur programınızın içeriğini değiştirmeksizin, teknik nedenlerden dolayı değişiklikler olabilir. FİYATLAR VE TARİHLER: Tur tarihi 02/07/2016 Kişi başı fiyat* 1490

4 *Çift kişilik odada KDV ve uçak biletleri dahil kişi başı fiyatlardır. ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER - Türkiye den hareketli uçak biletleri - Havaalanı vergileri - Tüm yolculuk boyunca Türkçe rehberlik hizmetleri - Tüm transferler - 4* veya 5* otellerde çift kişilik odalarda konaklama - Kahvaltılar, öğle ve akşam yemekleri - Programda belirtilen ziyaretler - Otobüs veya klimalı minibüslerle ulaşım ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER - Dosya masrafı (kişi başı 30 ) - Vize ücretleri - Tek kişilik oda fiyat farkı - İçecekler, kişisel harcamalar - Programda belirtilmeyen ziyaretler ve geziler - Programda yer almayan yemekler - Özel geceler - İsteğe bağlı seyahat sigortaları (iptal, kayıp bagaj, sağlık) -Tur lideri bahşişleri.

5 TUR İLE İLGİLİ GENEL ŞARTLAR: Vize: İran-Türkiye vatandaşlarına vize uygulamamaktadır ve tur başlangıcından itibaren en az 6 ay geçerli pasaportlarının olması yeterlidir. Pasaportunda İsrail vizesi veya İsrail'e giriş-çıkış damgası olan T.C. pasaportlu yolcuların İran'a girişlerinde sıkıntı yaşamamaları için pasaportlarını yenilemeleri gerekmektedir. Kıyafet: Bayanlar: Turistler ve Müslüman olmayanlar da dahil bütün kadınlar İran da İslami hicap kurallarına göre örtünmek zorundadır. Ama İslami hicap, kimilerinin zannettiği gibi çarşaf giymek anlamına gelmiyor. Bir başörtüsü takmak ve vücut hatlarını belli etmeyen kıyafetler giymek yeterlidir. Uzun bir etek, şalvar ya da üzerinde tunik olmak şartıyla pantolon da giyilebilir. Erkekler: Erkekler için, kısa bermuda ile kolsuz tişört haricinde, herhangi bir kıyafet sınırlaması yoktur. Kısa kollu gömlek, polo ve tişört giyilebilir. Sağlık İran da sağlık açısından herhangi bir sorun yaşanmamaktadır ve zorunlu aşı yoktur. Yine de yanınızda lazım olabilecek bir ilaç çantası bulundurunuz. Para Birimi İki adet para birimi var, Riyal ve Toman. Riyal resmi ve kullanılan para birimi ancak halk arasında Toman adı veriliyor ve bu şekilde kullanılıyor. Tek farkı Riyal den bir sıfır eksik olması. Saat Dilimi İran ile Türkiye arasında +1 saat 30 dakika saat fark bulunmaktadır. Türkiye de saat iken İran da dur.

6 İklim ve mevsimler : İran da çoğunlukla kurak ya da yarı kurak bir iklim yaşanır. Basra'ya yakın bölgelerde subtropikal bir iklim hakimdir. Kış ve ilkbahar mevsimlerinde yağışlar azalır. Yazları sıcaklıklar 40 dereceyi bulur. Telefon Kullanımı: (Şebeke ve GSM) Uluslararası ülke telefon kodu (dışarıdan): 0098, Uluslararası ülke telefon kodu (dışarıya): 00 + ilgili ülke kodu Mobil Telefon: GSM 900/1800 Acil Telefonlar Ambulans 125, Polis/İtfaiye 110 Elektrik: İran da genel olarak elektrik 220 volt dur. Faydalı bilgiler: -Dini: Şii Müslüman %89, Sünni Müslüman %10, Zerdüşt, Musevi, Hıristiyan ve Bahai %1 -Konuşulan diller: Persçe ve Pers lehçeleri %58, Türkçe ve Türk lehçeleri %26, Kürtçe %9, Lurice %2, Baloçice %1, Arapça %1, diğer %2 -Ülke resmi tam adı: İran İslam Cumhuriyeti -Başkenti: Tahran -Yüzölçümü: km2 -Nüfusu:

7 Ödemeler Kayıt anında rezervasyon bedelinin en az %35'i, bakiyesinin ise gezinin başlamasından en geç 35 gün önce ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içinde belirtilen ödemelerin gerçekleştirilmemesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilir. İptal Devir - Değişiklikler 1-Tüketicinin gezinin başlamasına 35 gün kalana kadar iptal/değişiklik talep etmesi durumunda ücretin tamamı iade edilir. Gezinin başlangıcından gün önce iptal değişiklik talep etmesi halinde gezi bedelinin %35 i, 21 günden az bir süre kala ise tamamını acentaya ödemeyi kabul ve taahhüt eder. Seyahat Güvence Sigorta Poliçesi satın alan katılımcının seyahat acentasına bir ödeme yapmış olması kaydıyla gezi başlangıç tarihinden ve kullanılan ulaşım aracı hareket etmeden önce, poliçede yazılı hallerde(ölüm, ciddi ve önemli kaza ve hastalık vb.) seyahatini iptal etmesi durumunda, ödediği bedel poliçe kapsamındaki limitler çerçevesinde ve poliçe şartlarına göre sigorta şirketi tarafından temin edilecektir. Seyahat acentasının katılımcıya karşı hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır 2-Tüketici turu gezinin başlamasından 15 gün öncesine kadar tura katılma koşullarını taşıyan istediği kişiye devredebilir. Devralan bakiye ve devir sebebiyle doğan masraflardan devreden ile beraber sorumludur. 3-Acenta, tüketicinin başlangıcını kaçırdığı geziye iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda, tüketici adına yapılmış tüm rezervasyonları gezinin başlangıç tarihinden 24 saat sonra iptal etme hakkına sahiptir. Bu gibi iptallerde tüketiciye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. 4- Acenta, gerekli gördüğü durumlarda tüketiciye bildirmek kaydı ile, ilan ettiği veya kayıt aldığı turları gezi başlangıcından 21 gün önce kısmen veya tamamen iptal edebilir. Aynı süre içinde, tur kapsamındaki otel, ulaşım araçları ile bunların hareket yerlerini, programda belirtilmiş ve gezilecek yer olarak gösterilen yerlerin ziyaret sıralarını değiştirebilir. Tüketici bu değişiklikleri ve iptali kabul etmediği takdirde rezervasyonunu iptal edip ödediği ücretin tamamını iade alma hakkına sahiptir. Bu durumda tüketicinin tazminat hakkı doğmaz. Genel Hükümler 1-Tura katılan tüketicinin; Taşıyıcı hava yolları şirketinin belirlediği ölçü ve ağırlıkta bagaj götürme ve getirme hakkı vardır. Valizlerin ve içindeki eşyaların her türlü sorumluluğu sahiplerine aittir.

8 2-Gezi süresince ulaşım araçlarında kaybolan valiz ve diğer eşyalardan acenta sorumlu tutulamaz. Bu durumda uluslararası kurallar geçerlidir. 3-Satın alınan hizmete VİZE İŞLEMLERİ ve hizmetleri dahil değildir. Konsolosluklar tarafından vize verilmemesi halinde acenta sorumluluğu kabul etmez. Bu durumlarda ulaşım araçları ile konaklama tesislerine kayıt yaptıran yolcu için yapılması zorunlu ödemeler yolcudan tahsil edilir. 4-Tüketicinin, başladığı turu hizmetin kusurlu olduğundan bahisle terk etmesi halinde, turu terk ettiğini acenta yetkilisine ve konakladığı otele sebepleri ile birlikte yazılı olarak bildirmek zorundadır. Aksi halde tüketici turu terk etmiş sayılmaz ve hizmeti alıp kullanmış addolunur. 5-Sözleşmede imzası bulunmayan ancak sözleşmeye konu geziye katılan tüketici(ler) de kendi adlarına kayıt yaptırmakla görevlendirdikleri tüketici(ler)nin bu sözleşmeyi okuyup imzalaması ile, sözleşme hükümlerini kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. Buna rağmen, sözleşmede bizzat imzalarının olmadığı gerekçesiyle geziye katılan tüketici(ler) ninacenta aleyhine ve katılmış oldukları gezi ile ilgili dava ve takipler ve acentanın tüketiciye bu sözleşmede yazılı hususlar dışında bir bedel ya da tazminat ödemek zorunda kalması halinde, acentanın sözleşmede imzası bulunan tüketici(ler)ye ödemiş olduğu fazla miktar için rücu hakkı mahfuzdur. Bu geziye katılan tüketiciler, imzalamış olmasalar dahi, taraflar arasında geçerli olacak bu sözleşme şartlarını katalog ve ilanlar nedeni ile öğrenmiş, geziye bu sözleşme şartlarında katılmayı kabul etmişlerdir. 6- Uçak ücretlerinde ve vergilerde oluşabilecek değişiklikler ilan edilen gezi ücretlerine aynı oranda yansıtılır. 7-Acenta, yolcularla taşıyıcı şirketler arasında mutavassıt sıfatı ile hizmet veren bir kuruluş olup, sonucu ne olursa olsun, uçağın geç kalkması, tarife değişikliği, iptal arıza, kaza ve yolcuların kişisel kusurlarından doğabilecek olaylardan sorumlu tutulamaz. 8-Tüketicinin şikayetçi olduğu hususları hizmetin ifası sırasında yazılı olarak yetkiliye bildirmesi iyi niyetli tüketicinin özen borcudur. Tüketicinin şikayetçi olduğu halde hizmeti sonuna kadar kullanması şikayetçi olduğu hususular ile ilgili ikame hizmet ve bedel iadesi gibi tazminat haklarını ortadan kaldırır. 9-Tur programı bu sözleşmenin ayrılmaz bir parçasıdır. 10-Acentenin Sözleşmeye kısmen yada tamamen uymaması hallerinde ödenecek tazminatın hesaplanmasında TURSAB KÜTAHYA ÇİZELGESİ maddeleri uygulanır.

9 OTELLER: PARSİAN EVİN HOTEL**** YadegarHighway, South ChamranHighwayoff,Parsian Evin Hotel,Tahran -İran Tel. : / Fax : Fax No: Reservation@evinhotel.ir İnternet : ESTEGLAL EAST WİNG HOTEL TEHRAN**** Crossroads of Dr. ChamranExperessway&Valie-AsrAve. Tahran-İran P.O.Box: Post Code: reservation@esteghlalhotel.com Tel: (+98 21) (Ext: 511) Fax: (+98 21) İnternet :

10 HOMA HOTEL SHİRAZ 5***** Meshkinfam St.,nexttoAzadi Park, Şiraz P.O. Box: Tel. : (+98 71) (+98 71) / (+98 71) Shiraz@homahotels.com İnternet :

11 İSFAHAN HOTEL PIROOZI 4**** Tel.: (+98 31) First of chaharbagh e paeen, EmamHosseinSq., İsfahan info@piroozyhotel.com Antalya Ofis: Apadana Travel Agency Fener Mah. Tekelioğlu Cad. Astur Sitesi F Blok No : 98 K : 1 D : 1 Muratpasa Antalya / TURKİYE Tel: info@mozaikasya.com Türsab no: A-5994

12

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye MADDE 1 - KONU: HİZMET SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye www.zinyaturizm.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen

Detaylı

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran

Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran Gizli Kalmış Kültür İmparatorluğu İran 12 GECE / 13 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: TÜRKİYE-TEBRİZ Gezimizin ilk gününe İstanbul - Tebriz arası uçuşuyla başlıyoruz. Geceleme uçakta geçiyor.tebriz e varınca otelimize

Detaylı

Estonya-Letonya-Litvanya

Estonya-Letonya-Litvanya Estonya-Letonya-Litvanya TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL-TALİN Havalanına varış ve otele transfer. Akşam serbest zaman. Geceleme otelimizde. 2. GÜN: TALİN - ESKİ ŞEHİR - ALEXANDRE NEVSKI - KADRIORG Kahvaltı

Detaylı

Ek1 de detayı verilen hizmetlerin toplam fiyatına tüm vergiler dahildir. 1. Rezervasyon anında kredi kartı ile veya

Ek1 de detayı verilen hizmetlerin toplam fiyatına tüm vergiler dahildir. 1. Rezervasyon anında kredi kartı ile veya KONAKLAMA TRANSFER- REHBER PAKET TUR HİZMETİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1- ) TARAFLAR : Bir tarafta BAŞARI TURİZM İTH.İHR.SAN VE TİC.A.Ş.(Bu sözleşmede kısaca SEYAHAT ACENTASI diye anılacaktır.) diğer tarafta bu

Detaylı

YURT DIŞI PAKET TUR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

YURT DIŞI PAKET TUR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ YURT DIŞI PAKET TUR MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1-)TARAFLAR VE KONUSU: İş bu sözleşme bir tarafta YEDİ YİRMİDÖRT TÜMDÜNYA TURİZM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ( Bu sözleşmede kısaca ACENTE Diye anılacaktır.)

Detaylı

İpek Yolu Rüyası Özbekistan

İpek Yolu Rüyası Özbekistan İpek Yolu Rüyası Özbekistan 09 GECE 10 GUN TUR PROGRAMI: 1.GÜN : İSTANBUL-TAŞKENT Gezimizin ilk gününe İstanbul - Taşkent arası gece uçuşuyla başlıyoruz. Geceleme uçakta geçiyor. 2.GÜN : TAŞKENT-URGENÇ-HİVE

Detaylı

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal

Sibirya nın Mavi Gözü Baykal Sibirya nın Mavi Gözü Baykal 09 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Yurt Dışı Turları Sözleşmesi. I. TARAFLAR ve SÖZLEŞMEKONUSU

Yurt Dışı Turları Sözleşmesi. I. TARAFLAR ve SÖZLEŞMEKONUSU Yurt Dışı Turları Sözleşmesi I. TARAFLAR ve SÖZLEŞMEKONUSU İş bu sözleşme, bir tarafta Alsancak Turizm Seyahat Acentesi adına satış acentesi / temsilcisi, diğer tarafta alt kısımda adı ve imzası bulunan

Detaylı

Paket Tur Sözleşmesi

Paket Tur Sözleşmesi Paket Tur Sözleşmesi BRIGHT TRAVEL SEYAHAT ACENTASI YURT İÇİ VE YURTDIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ I-ÖDEMELER 1) Kayıt anında rezervasyon bedelinin en az % 35 i, bakiyesinin ise gezinin başlamasından en geç

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 4 11 GECE / 12 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL-MOSKOVA Gezimizin ilk gününe, Türkiye Moskova arası uçuşuyla başlıyoruz. Moskova havaalanında karşılamamız ve otelimize

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 17 GECE / 18 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL MOSKOVA Moskova ya uçuyoruz. Havaalanında karşılamamız ve otel transferimiz gerçekleşiyor. Gecelememiz otelde geçiyor.

Detaylı

FHS TURİZM ( GEZGİN DAMAKLAR ) YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ

FHS TURİZM ( GEZGİN DAMAKLAR ) YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ .../.../ 2014 FHS TURİZM ( GEZGİN DAMAKLAR ) YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1: TARAFLAR VE KONUSU Bir tarafta Tatil Merkezi Turizm Org. Ltd. Şti. / FHS TURİZM / Gezgin Damaklar ( Bu sözleşmede kısaca

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

İnsana Hayaller Kurduran Endonezya Adaları

İnsana Hayaller Kurduran Endonezya Adaları İnsana Hayaller Kurduran Endonezya Adaları 12 gece 15 gün TUR PROGRAMI: 1. GÜN: ISTANBUL - DENPASAR (BALİ ADASI) Gece uçağıyla uçuş. 2. GÜN: DENPASAR - JIMBARAN Akşam Bali'nin başkenti Denpasar'a varış.

Detaylı

* Çocuk indirimi ebeveyn ile aynı odada kalmak şartı ile uygulanır.

* Çocuk indirimi ebeveyn ile aynı odada kalmak şartı ile uygulanır. TUR SÖZLEŞMESİ Sözleşme Tarihi: Tur Tarihi / Süresi: Paket Tur Adı: Tur Fiyatı: Toplam Alınan Ödeme / Ödeme Şekli: Tur Güzergâhı: Güzergahımız üzerinde... ve... bölgelerinde mola / duraklama yapacağız

Detaylı

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN

MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN MEDENİYETLERİN BEŞİĞİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 BÜYÜLEYİCİ İRAN 19 29 NİSAN 2018 19 Nisan 2018 Perşembe 20:40 Gidiş - 29 Nisan 2018 Pazar 05:35 İstanbul Varış ŞİRAZ ( 2 ) PERSEPOLIS YEZD ( 2 ) ISFAHAN ( 2

Detaylı

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye varıyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz. Kafkasların Muhteşem Coğrafyası Gürcistan ve Ermenistan 10 GECE / 11 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL - MOSKOVA - ULAN UDE Moskova ya uçuyoruz ve Rusya gümrüğünü geçip tekrar uçağa binip Ulan Ude ye

Detaylı

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ FHS TURİZM (Gezgin Damaklar) Mesafeli SATIŞ İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 27866 sayılı resmi gazetede yayınlanan Mesafeli Sözleşmelere dair Yönetmelik ( Yönetmelik ) gereği internet ve sair iletişim

Detaylı

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN

Arttravel ile. 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı. 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Arttravel ile 27. Antika Bienali, Paris VIP Programı 11, 15, 18 Eylül, 2014 3 GECE 4 GÜN Paris, Fransa 1. Gün Istanbul - Paris Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali nde THY kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı Gizemli Komşu İran Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur

Detaylı

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ

3.SÖZLEŞME KONUSU HİZMET VE FİYAT BİLGİLERİ FHS TURİZM (Gezgin Damaklar) SATIŞ 1.TARAFLAR FHS Turizm( Gezgin Damaklar) Koşuyolu Mh. Koşuyolu Cd. No:142 34718 İSTANBUL (Acenta olarak anılacaktır) ve bu sözleşmeyi onaylayarak, hizmeti alan kişi de

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

2. Gün 30/10/2016 Tebriz Sabah kahvaltımızın ardından tam günlük turumuza başlıyoruz ve 1958 tarihinde kurulmuş ve üç büyük salon, bahçe, ofis

2. Gün 30/10/2016 Tebriz Sabah kahvaltımızın ardından tam günlük turumuza başlıyoruz ve 1958 tarihinde kurulmuş ve üç büyük salon, bahçe, ofis İran Turu Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur cinsten...

Detaylı

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017

CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: KASIM 2017 Tur Tarihi: KASIM 2017 CEZAYİR DECOREXPO FUARI TUR PROGRAMI Fuar Tarihi: 23-26 KASIM 2017 Tur Tarihi: 22-27 KASIM 2017 Ibis Alger Aeroport Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Mercure Hotel Fuar alanına 4 km Web Sitesi Hilton

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün

ViZESiZ. Jahorina Kayak Turu. Jahorina 3 gece 4 gün l Jahorina Kayak Turu ViZESiZ Jahorina 3 gece 4 gün Jahorina, Bosna-Hersek'in Sırp Cumhuriyeti entitesinde Dinar Alpleri'ne bağlı bir dağdır. Yüksekliği 1913 m (6276 ft)dir. 1984 Kış Olimpiyatları'nın

Detaylı

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ

ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ ULUSLARARASI ROTARY LİZBON KONVANSİYON GEZİSİ Endülüs ve Portekiz Malaga - Marbella - Granada(2) Cordoba - Sevilla(2) - Lizbon(4) 19-27 Haziran 2013 GÜNEfi TUR ZM ZİYAPAŞA BLV 42 ADANA TEL(322)4592343

Detaylı

YURT İÇİ/YURT DIŞI OTEL KONAKLAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR:

YURT İÇİ/YURT DIŞI OTEL KONAKLAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: YURT İÇİ/YURT DIŞI OTEL KONAKLAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR: Bir tarafta Noyan Golf Emlak Turizm (Bu sözleşmede kısaca ACENTE diye anılacaktır.) diğer tarafta aşağıda bilgileri yer alan TÜKETİCİ/LER

Detaylı

DALOĞLU TURİZM YURT İÇİ / YURT DIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

DALOĞLU TURİZM YURT İÇİ / YURT DIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ DALOĞLU TURİZM YURT İÇİ / YURT DIŞI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme Meşrutiyet Mah. Uzun Mehmet Cad. Çemberci İşhanı Kat: 2 No: 23/9 67000 Zonguldak, Daloğlu Turizm Taşımacılık İnş. Madencilik Petrol

Detaylı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı

ITMA BARCELONA Haziran 2019 Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makinaları Fuarı ITMA BARCELONA 20-26 Haziran 2019 İTMA Barcelona Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1 : TK 1 Türk HavaYolları ile 19 23 Haziran Gidiş Dönüş Barcelona / 4 gece 5 gün (4 gece Barcelona)

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı

i Saloni Nisan 2019 Milano - ITALYA Uluslararası Mobilya, Aksesuarlari, Aydinlatma ve Ofis Mobilyaları Fuarı İ Saloni Fuarı / Program Detayları ve Tur Kayıt Formları : PROGRAM 1: TK 1 Türk HavaYolları ile 09 13 Nisan Gidiş Dönüş Milano uçuşu / 4 gece 5 gün (4 gece Milano) GİDİŞ uçağı : İstanbul MILANO TK 1873

Detaylı

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016

LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 LED-SIGNEXPO FUARI TUR PROGRAMI TAHRAN-İRAN Fuar Tarihleri: 17-19 Kasım 2016 Tur Tarihleri: 16-20 Kasım 2016 Evin Hotel Homa Hotel Laleh Hotel Azadi Hotel Fuar alanına 7 km Fuar alanına 6 km Fuar alanına

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax :

Esenkent Mahallesi Onur Güvener Sok. Truva Evleri No:8 Bahçeşehir / İstanbul Tel : Fax : BALIKESİR - EDREMİT 2 GECE - 3 GÜN 1.Gün ; 05.30 Bahçeköy Açı Lisesi Buluşma 05.40 Okuldan hareket 07.00 Yenikapı-Bandırma Feribot 09.30 Feribottan iniş 11.30 Öğle Yemeği (Eti Maden İşletmeleri) 12.45

Detaylı

PAKET TUR SÖZLEŞMELERİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK PAKET TUR SÖZLEŞMELERİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

PAKET TUR SÖZLEŞMELERİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK PAKET TUR SÖZLEŞMELERİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK PAKET TUR SÖZLEŞMELERİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK PAKET TUR SÖZLEŞMELERİ UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK (13.06.2003 tarih ve 25137 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan) Amaç

Detaylı

Büyülü ve Keşfedilmemiş Birmanya

Büyülü ve Keşfedilmemiş Birmanya Büyülü ve Keşfedilmemiş Birmanya 12 GECE / 14 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN : İSTANBUL-YANGON Gezimizin ilk günü İstanbul - Yangon arası uçuşuyla başlıyor. Geceleme uçakta geçiyor. Havaalanında karşılama ve

Detaylı

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan.

Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Ranthambore Milli Parkı Hindistan Vahşi Yaşam Turu Gandhi nin barış ve özgürlük kokan şiddetsiz bir dünya hülyasının insan için yeşerdiği topraklar Hindistan. Tarih : 11-12-2016-17-12-2016 Şehirler : Agra,

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

REZERVASYON / KONAKLAMA MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

REZERVASYON / KONAKLAMA MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ REZERVASYON / KONAKLAMA MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 / TARAFLAR: 1.1. İşbu sözleşme bir tarafta Sığacık Mah. Akkum Cad. No 175 Seferihisar İzmir adresinde yerleşik, 0232 745 74 55 telefon numarası

Detaylı

Marsilya & Provence Turu 2

Marsilya & Provence Turu 2 Marsilya & Provence Turu 2 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 697,00 EUR 2.654,80TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün İstanbul Marsilya "Marsilya Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde bulunan SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 3

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 3 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 3 14 GECE / 15 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN: İSTANBUL MOSKOVA Moskova ya uçuyoruz. Moskova Havaalanında karşılama ve otelimize transferimiz sağlanıyor. Geceleme 4* otelimizde

Detaylı

YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR VE KONUSU

YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR VE KONUSU YURT DIŞI TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR VE KONUSU İş bu sözleşme Yıldız Posta Caddesi Emekli Subay Evleri 39/10 adresinde mukim ROTADIŞI GEZGİNLER markasının sahibi TOPKATOURS INTERNATIONAL TURIZM A.Ş.

Detaylı

YURTİÇİ & YURTDIŞI TURLAR PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

YURTİÇİ & YURTDIŞI TURLAR PAKET TUR SÖZLEŞMESİ YURTİÇİ & YURTDIŞI TURLAR PAKET TUR SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları On iki (12) madde ve EK-A dan oluşan işbu sözleşme Halaskargazi Cad. No:85/8 Osmanbey / İstanbul adresinde bulunan GRUPPAL İnternet

Detaylı

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER:

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER: ULUDAĞ KAYAK KAMPI 2 gece - 3 gün TUR PROGRAMI: 1.GÜN: Sabah saat 07:00 da okuldan hareket. Öğlen otele varış. Öğle yemeği, odalara yerleşme ve yarım gün kayak yapma imkanı, akşam yemeği ve konaklama.

Detaylı

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün

Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün Myanmar Singapur Havayolları ile 7 Gece 8 Gün 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? 9000 e takın altın kaplı tapınakları ve her dinden insanın yaşadığı bu Dünyanın en el değmemiş ülkesini ziyaret etmek için Ne Yapmalı?

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN

KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN KONYA TURU 2 GECE - 3 GÜN Tur programı 09 Kasım 2016 Çarşamba 04.50- Okuldan Hareket 06.30- Sabiha Gökçen Hava Limanına varış 06.30-07.00 - Bilet ve bagaj işlemlerini gerçekleştirme 08.05- Pegasus Hava

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

Renklerin Buluşma Noktası Hindistan

Renklerin Buluşma Noktası Hindistan Renklerin Buluşma Noktası Hindistan 13 GECE / 15 GÜN TUR PROGRAMI: 1. GÜN : ISTANBUL - DELHİ Delhi'ye uçuş. Akşam Delhi'ye varış, Müşteri temsilcisi tarafından asistanlık hizmeti ve havaalanından otele

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı.

Endonezya & Bali. NeYapmalı? Buraya kadar gelenler haklı bir üne sahip olan Kuta Plajı nın havasını solumalı. Endonezya & Bali Türk Hava Yolları ile 15-23 Mart, 18-26 Nisan, 16-24 Mayıs, 20-28 Haziran, 04-12 Temmuz, 01-09 Ağustos, 05-13 Eylül, 10-18 Ekim 9 gece 10 Gün Jakarta Sumatra Java Bali NeYapmalı? Buraya

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN

ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 1.GÜN 22.00 Okul önünden hareket ANTALYA - BURDUR 1GECE 2 GÜN 2.GÜN 08.00 Antalya ya varış ve Düden Şelalesi gezisi, 09.00 Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı gezisi, 10.00 Expo fuar alanına varış, 12.00 Öğle

Detaylı

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı)

DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) DENİZLİ - PAMUKKALE GEZİSİ 1 gece / 2 gün (Uçaklı) 1.GÜN 03.45 06.00 İstanbul Denizli Uçuşu 07.30 Denizli hava Limanına Varış 08.00 Hava Limanında otobü ile buluşma 09.00 Hierapolis Antik Kenti, (Sütunlu

Detaylı

DALMAÇYA KIYILARI 2017

DALMAÇYA KIYILARI 2017 DALMAÇYA KIYILARI 2017 M/S La Belle de Adriatique 5 Tur Başlama: 11.05.2017 7 Gece - 8 Gün Tur Bitiş: 18.05.2017 GEMİDEKİ TÜM İÇECEKLER DÂHİL Adriyatik Denizi, Büyüleyici Adaları ve Kotor Fiyortları 1.Gün

Detaylı

Ortadoğu nun Paris i Beyrut

Ortadoğu nun Paris i Beyrut l Ortadoğu nun Paris i Beyrut Türk Havayolları ile 17 19 Mayıs Beyrut 2 gece 3 gün Ortadoğu'nun Paris'i diye anılan Beyrut, 70'lerdeki iç savaş dönemi ve 96'daki İsrail - Lübnan krizi sonucu peş peşe maruz

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli

1. Gün 30 Eylül 2016, Cuma Istanbul - Midilli MİDİLLİ Lesvos Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan, dağlık bir Yunan adası. Girit ve Eğriboz'dan sonra Yunanistan'ın en büyük üçüncü adasıdır. Başkenti Mytilene'dir. Ünlü Yunan şairleri Alcaeus ve Sappho'nun

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) 07 Gece 08 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu Tanzanya da Safari

Detaylı

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün

Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün Göller & Mütarekeler: İsviçre Luzern Montreux- Lozan Türk Hava Yolları ile - 4 Gece 5 gün 20-24 Haziran & 04 08 Eylül Doğa ile tarihin buluştuğu yeşil ülke İsviçre. Yüksek Alp Dağları nın arasına saklanmış

Detaylı

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016

İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 Geleneksel Çin İstanbul-Pekin 11-12 Mayıs 2016 İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 22:30'da buluşma ve pasaport gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları ile saat 01:05'te

Detaylı

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka "Osaka Şehir Turu"

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka Osaka Şehir Turu Gizemli Japonya Turu 18.04.2017'den itibaren kalkışlı 3.497,00 EUR 13.319,72TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) Atatürk Havalimanı

Detaylı

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE

LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE 1.Gün İstanbul Londra LONDRA TURU SÖMESTRE ÖZEL ATLAS GLOBAL İLE Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali nde saat 07:30 da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global

Detaylı

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI

ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI EXPOLAND TOUR TG EXPO FUARCILIK A.Ş RESMİ SEYAHAT ACENTESİDİR. ARAB HEALTH 2018 SAĞLIK FUARI SEYAHAT PROGRAMI 29 Ocak- 01 Şubat 2018 Giriş:27 Ocak 2018 - Çıkış:02 Şubat 2018 PAKET PROGRAM (Uçak bileti,

Detaylı

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile

Sicilya. Palermo&Katanya. 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile Sicilya Palermo&Katanya 15-19 Ekim 2013 Tura Turizm in Özel Hava Yolları ile PROGRAM OTELLER EKSTRA GEZİLER GEZİ ÜCRETLERİ 1.Gün/ 15 Ekim 2013 Istanbul Catania Palermo Siz değerli misafirlerimiz ile Sabiha

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik PROGRAM 06.00 Okul önünden Cumalıkızık a hareket 09.00 Bursa ya varış ve Cumalıkızık köyü gezisi,serpme Köy Kahvaltısı 10:15 Uludağ a Hareket 12:30 Öğle Yemeği 15:00

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE

ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE ROMA TURU SÖMESTRE ÖZEL PEGASUS HAVAYOLLARI İLE 1.Gün İstanbul Roma Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarı önünde saat 08.45 de hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından

Detaylı

GEMİ TURLARI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ

GEMİ TURLARI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ GEMİ TURLARI PAKET TUR SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları On iki (12) madde ve EK-A dan oluşan işbu sözleşme Halaskargazi Cad. No:85/8 Osmanbey / İstanbul adresinde bulunan GRUPPAL İnternet Hizmetleri ve

Detaylı

TUR KAYIT. PKT_ GEM170812CELNEF-IA İç - Çeşme-Mikonos-Milos-Siros-Atina(Pire)-Çeşme Her Şey Dahil Konaklama

TUR KAYIT. PKT_ GEM170812CELNEF-IA İç - Çeşme-Mikonos-Milos-Siros-Atina(Pire)-Çeşme Her Şey Dahil Konaklama Dosya Kodu : Dönem : Ürün : Pansiyon Ürün Açıklaması PKT_220771 12.08.2017-15.08.2017 GEM170812CELNEF-IA İç - Çeşme-Mikonos-Milos-Siros-Atina(Pire)-Çeşme Her Şey Dahil Konaklama Herşey Dahil Celestyal

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Lüx & Delüx Umre Fiyatları

Lüx & Delüx Umre Fiyatları Lüx & Delüx Umre Fiyatları 2015-2016 HİSAR TURİZM LÜX UMRE KONSEPTLERİ Mekke-i Mükerreme otelleri Le Meridien Makkah Medine-i Münevvere otelleri CROWNE PLAZA DYAR INT. ARAC AQEEQ HOLİDAY VİLLA Mekke-i

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün

ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün ANKARA ANITKABİR 2 Gece/3 Gün 1.GÜN 06:00 Okul önünden Hareket 13:00 Öğle yemeği 14:30 Anıtkabir Kurtuluş Müzeleri gezisi, 17:00 Otele varış ve odalara yerleşme 19:30 Akşam yemeği 22:30 Uyku saati 2.GÜN

Detaylı

1. Gün. 2. Gün. 3. Gün. 4. Gün. 5. Gün

1. Gün. 2. Gün. 3. Gün. 4. Gün. 5. Gün IBS Orlando 2018 Amerika Birleşik Devletleri Orlando - 16 December 2017 Progr 1. Gün 08 OCAK 2018 05.00 Ataturk Havalimani Dis Hatlar terminalinde bulunma. Lufthansa Hava Yollari LH- 1305 seferi ile 07.10

Detaylı

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk..

Tur Programı. Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Lapland Husky Kızakları, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Masalsı bir yolculuk.. Tarih : 21-01-2017-24-01-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım : Free Bird Havayolları Özel Seferi ile Direkt Uçuş

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 19-05-2017-23-05-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul

Bükreş Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Bükreş. 2.Gün: Bükreş. 3.Gün: Bükreş. 4.Gün: Bükreş İstanbul Bükreş Turu 29.12.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.563,04TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Bükreş Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo)

Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) Norveç Fiyortları Turu SE(Bergen Hardanger Gudvangen Oslo) 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 1.520,00 EUR 5.789,53TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Oslo Bergen Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde

Detaylı