BAŞKANIN SÖZÜ. Halil İbrahim ŞENOL Gaziemir Belediye Başkanı. Anlayışımız; çocukların gözüyle yarına bakıp yarınları güzel görmektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAŞKANIN SÖZÜ. Halil İbrahim ŞENOL Gaziemir Belediye Başkanı. Anlayışımız; çocukların gözüyle yarına bakıp yarınları güzel görmektir."

Transkript

1 =--

2

3 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 3 BAŞKANIN SÖZÜ Değerli dostum; Gaziemir in markası haline gelen Uluslararası Çocuk Şenliğimizin 19.sunu düzenleyecek olmanın onur ve mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şenlik, kentimizi uluslararası platforma taşıyan tek organizasyon olma özelliğini taşıyor. Halil İbrahim ŞENOL Gaziemir Belediye Başkanı Anlayışımız; çocukların gözüyle yarına bakıp yarınları güzel görmektir. Çocuklar ile geleceğe gönderilen mesajı doğru bir şekilde iletmeyi hedefleyen ekibimizde; pedagog, çocuk gelişimci, psikolog, halkla ilişkiler uzmanı, grafiker, sahne tasarımcısı, heykeltıraş, ressam, müzisyen, sinema ve tiyatro sanatçıları, metin yazarları, çocuk animatörleri, özel eğitim uzmanları ve öğretmenleri yer almaktadır. Unutulmamalıdır ki çocuklar, bizim olmak istediğimiz kişilerdir. Şenliğimize bu yıl; Azerbaycan, Rusya, Bulgaristan (3 ekip), KKTC, Bosna Hersek, Litvanya, Romanya, Makedonya, Çin, Macaristan ve Mısır ile yurdumuzdan Trabzon, Adıyaman, Konya ve Kastamonu-Daday dan halk oyunları ekipleri davet edildi. Altı yıldır temalı şekilde kutlanan şenliğimiz, gerçekleştirilen profesyonel çalışmalar sayesinde yeni yüzüne kavuştu. Bu yıl Barış İçin Dans temasıyla düzenlenecek şenliğimiz, logosu, şarkısı ve maskotu ile İzmir in gururu olacak bir festivale dönüşme yolunda önemli adımları attı. Şenliğimiz, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı da içine alan bir takvimde gerçekleşiyor. Çocuklara bayram armağan edilen tek ülke olan Türkiye mizin adını şenlik sayesinde uluslararası arenada duyuruyor, Aziz Atamızın hatırasını yaşatıyoruz. Kentimizin adını dünyada duyuran bu organizasyona, 2015 yılında sizinle çok daha farklı bir anlam katmak istiyoruz. Gelin bizimle olun, az ya da çok demeden gücünüz ölçüsünde maddi ve manevi destek verin. Hem kendinizi, hem kentimizi bu şenlik aracılığıyla tanıtın. Fikirlerinizle ufkumuzu açın, bize önderlik yapın. Barış İçin Dans teması ile düzenlenecek 19. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliğimizi, sizin de katkınızla en görkemli biçimde kutlayacağımıza yürekten inanıyor, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

4 4 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği İzmir Akdeniz in incisi. Victor Hugo nun şiirinde geçtiği gibi İzmir küçük bir prensestir İzmir de gizli bir cevher GAZİEMİR İzmir Akdeniz in incisi. Victor Hugo nun şiirinde geçtiği gibi İzmir küçük bir prensestir İlçeleri birbirinden farklı güzel İzmir in, Türkiye ve dünyaya açılan en önemli kapısı, gizli bir cevheridir Gaziemir yılı itibariyle 141 bin nüfusa sahip ve İzmir in güney kapısı olan Gaziemir i, yılda 7 milyon kişi ziyaret etmektedir. İlçemiz Adnan Menderes Havalimanı, Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) ve Türkiye de bir ilk olan havacılık yüksekokulu ile her geçen gün gelişmektedir. Tüm bunlar ışığında Gaziemir, kentin değerli cazibe merkezlerinden birisi olmuştur. Hızlı, düzenli ve modern bir yapılaşmanın olduğu bu güzel ilçe, son yıllarda gayrimenkul fiyat artışında Türkiye de 3. sıraya kadar çıkmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Gazi Umurbey den, Gaziemir e küçük bir yolculuk.. Geçmişi Aydınoğulları Beyliği ne kadar uzanan ve eski ismi Seydiköy olan Gaziemir, adını burada ilk tersanesini kuran Gazi Umurbey den almaktadır. Yüzde 65 i orman olan, temiz havası, bacasız sanayisi, tarihsel mirası ile çekim merkezi olan Gaziemir bulunduğu stratejik ve değerli konumu nedeni ile artık İzmir de en çok tercih edilen yerleşim merkezidir. Hava yolu ve metro ulaşımı rahatlığının dışında Çeşme, Aydın, Çanakkale, Manisa ve İstanbul karayollarına Gaziemir in içinden otoban bağlantısının bulunması büyük avantaj sağlamaktadır. İzmir Enternasyonal Fuarı nın Gaziemir Evka-7 ye taşınıyor olması hem buraya yerleşmek isteyen vatandaşların, hem de başta otel yeri arayanlar olmak üzere yatırımcıların Gaziemir e olan ilgisini arttırmaktadır.

5 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 5 Yaşanacak kent GAZİEMİR Gaziemir, son yıllarda sanayinin ve ticaretin de geliştiği bir bölge olarak ortaya çıkmıştır. Ayrıca İlçe hudutları dahilinde bulunan Ege Serbest Bölgesi bu gelişmeyi olgunlaştırmıştır. Yakın zamanda devreye konulan İzban, otoyol ağı, hava limanı ve önemli alış veriş merkezlerinin yer aldığı Gaziemir, sanayi ve ticaret gücü yanında, sahip olduğu üstün konut potansiyeliyle de önem kazanmıştır. Bunun yanında günümüz kentlerin en büyük sorunu olan konut problemi Gaziemir ilçesinde, başarıyla planlanabilmektedir. İlçemiz, değerli emlak alanları sayesinde hem yatırımcılar açısından hem de halk açısından yerleşim ve yaşam alanı olarak seçilmektedir. Modern bir kentin avantajlarıyla GAZİEMİR Gaziemir, çevresini saran fabrikalar ve özel, resmi kooperatiflerin ürettiği konutlarla bugün modern bir kent görünümü kazanmıştır. Bu hızlı girişimin diğer önemli sebepleri arasında kentin gelişimine yönelik öğelerin Gaziemir sınırları içinde olması sayılabilir. Ulaşım açısından baktığımızda Gaziemir, güzel İzmir in en avantajlı bölgesidir. Uluslararası hava trafiğine açık, 24 saat hizmet veren Adnan Menderes havalimanı, yaklaşık kişiye istihdam sağlayan Ege Serbest Bölgesi, ve 250 nin üzerinde çeşitli ticaret kollarında faaliyet gösteren sanayi tesisleri ilçe sınırları içinde yer almaktadır. Şenliğimizin gerçekleştirildiği bölge dahilinde yaklaşık kişi ikamet etmektedir. İlçemizde 18 yaş altı çocuk ve genç yaşamakta olup bu rakam toplam nüfusun yaklaşık olarak %30 unu teşkil etmektedir. Eğitimli nüfusun Gaziemir de yaşayan vatandaşlarımızın genelini oluşturmakta, Gaziemir, sağlıklı kentleşmesinin yanı sıra sosyal unsurlarıyla da metropol ilçe özelliğini yansıtmaktadır. Hızlı, düzenli ve modern bir yapılaşmanın olduğu kentimiz, özelikle merkezde yer alan yüksek gelir durumuna sahip yapısıyla bir çok firma için aranan müşteri profiline uygun düşmektedir. Gaziemir güvenli kent yaşamı ile de dikkat çekmektedir. Uluslararası Çocuk Şenliğimiz süresince gerçekleştirdiğimiz konser etkinlikleri esnasında ilçemizi ziyaret eden yüz binlerce misafirimiz herhangi bir güvenlik problemi yaşamadan rahatça eğlenip, hoşça vakit geçirebilmektedir.

6 6 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği DOSTLUĞA AÇILAN KAPI GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINI KUCAKLAYAN, GELECEĞİ, BUGÜNÜN ÇOCUKLARIYLA KURMAYI DÜŞLEYEN BİR ŞENLİK

7 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 7 Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği, Nisan tarihleri arasında 11 farklı ülke ve Türkiye den 3 ilin katılımı ile gerçekleştirilecektir. Bilindiği üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ün; Türkiye Büyük Millet Meclisi nin açılması üzerine çocuklara armağan ettiği bir çocuk bayramıdır. Festival olarak ise ilçemizde 1996 dan bu yana ülkeler arası düzeyde kutlanan şenliğin Türkiye deki ilk kutlanışı ise 1970 lere dayanır. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliğimiz çocuklar arasındaki kardeşlik, sevgi, dostluk bağlarını geliştirerek barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmektedir.

8 8 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği SEVGİNİN VE DOSTLUĞUN FESTİVALİ Şenliğimize katılan her bir çocuğun kendi ülkesinden getirdiği selâmlarla, dostluk ve barış duygularıyla bütünleşen, tüm dünya çiçekleri olan evlatlarımızın birlikte evrensel müzik eşliğinde, el ele dans ederek eğlenmeleri ve şenliğimizde gerçekleştirilen piknik, geziler ve etkinlikler ile dünya çocuklarının kaynaşması, kardeşliği zirveye ulaşır. Konuk çocuklarımızın gözyaşları içinde, burada kaynaştıkları Türk kardeşlerinden, ailelerinden ayrılırken yanlarına barış ve dostluğu alarak kendi ülkelerine geri dönmeleri ile son bulan şenliğimiz; Ülkemizin olduğu kadar konuksever insanımızın da tanıtımına önemli katkıda bulunmaktadır. Festivalimizi ziyaret edecek olan yaklaşık 750 kişilik grubun; 440 kişisini yabancı çocuklar 140 kişisini ülkemizin çeşitli illerinden davet ettiğimiz çocuklar 96 kişisini yabancı ülkelerden gelen eğitmen ve müzisyenler 45 kişisini diğer ülkelerden Almanya, Rusya, Bulgaristan ve Yunanistan ın, farklı şehirlerinden belediye başkanları ve eşliğindeki yabancı heyetleri 29 kişisini ülkemizin çeşitli illerinden davet edilen il ve ilçe belediye başkanları ve eşliğindeki heyetleri oluşturmaktadır. Bugüne kadar 29 farklı ülkeden ziyaretçilerini misafir eden ve artık tüm İzmir e mal olan şenliğimiz, toplamda ün üzerinde çocuğumuza ev sahipliği yapmıştır. Her geçen yıl, bir öncekinden yeni ve içerikli çalışmalarıyla dikkat çeken şenliğimiz temalı kutlamaların, ulusal konukların çağrılmasının yanına Engelsiz Şenlik olma özelliğini de bünyesine almıştır. Engellilere Yönelik Sosyal Sorumluluk Projelerine ek olarak şenliğimizde engellilerin sergilediği performanslar da yeralmaktadır. Tüm bunlar ışığında şenliğimiz doğusuyla, batısıyla güneyiyle, kuzeyiyle tüm Türkiye yi ve dünyayı kucaklayan dikkat çekici bir organizasyon olmayı başarmıştır. Davet Edilen Ulusal ve Uluslararası Konuklar Azerbaycan Rusya Bulgaristan (3 ekip) KKTC Bosna Hersek Litvanya Romanya Çin Macaristan Makedonya Mısır Trabzon Konya Kastamonu-Daday

9 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 9 Bu yılın teması BARIŞ İÇİN DANS Bu yılki temamız Barış İçin Dans... Çünkü sevgi; gelişen dünyada yok olmaya başlayan, ancak geleceğimiz ve gelecek nesiller için oldukça önemli bir kavram. Dünyayı güzelleştiren en masum şeydir, sevgi ve çocuklar... Tematik anlamda çocuklarımızla olan çalışmalarımızda, şenlik alanımızda, sponsorlardan aldığımız güçle birlikte gerekli imkânlar sunulduğunda çocuklarımızın başta kendilerini sonrasında ise yaşadıkları dünyayı önemseyen bireylere dönüştüğünü görüyoruz. ATATÜRK Ü SEVIYORUM Bu yılın temasında çocuklarımızı ve dünya çocuklarını sevginin evrensel ve güçlü dilinde buluşturmayı hedefliyoruz. Temamızı sponsorlarımızın kendi alanlarına ilişkin olarak taşıyabileceğimiz temamız, çevreden sağlığa, eğitimden eğlenceye, başarıdan üretime değin yaşamın her alanında sevginin önemini vurgulamayı hedeflemektedir. Her dilden ve ülkeden çocuğun sevgi sözcüklerini ve resimlerini içeren Atatürk temalı dev bir Tablo yapılması planlanmaktadır. KARİKATÜR YARIŞMASI Aynı zamanda sevginin mizahın yaratıcılığında ve zenginliğinde buluşturmayı planlayan Barış için dans konulu ödüllü karikatür yarışması düzenlenecektir.

10 10 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği Geçmişten Günümüze Tema içerikli ÇALIŞMALAR TEMALI KUTLAMALARA BİR BAKIŞ ÇEVRE VE SAĞLIK Ege Üniversitesi Ziraat fakültesi ile ortaklaşa çalıştığımız projede ilçemizde eğitim gören çocuklar Seralarda çiçek ve sebze üretimi gerçekleştirmiş, dünya çocuklarına yetiştirdikleri sebzelerden dev bir salata ikram etmiş dostluk sofrası kurmuşlardır. aynı zamanda seralarda yetiştirdikleri çiçekleri de dünya çocuklarına ve ilçedeki arkadaşlarına sunmanın mutluluğunu yaşamışlardır. BİLİNÇLİ ÇOCUK MUTLU GELECEK Tema kapsamında ilçemizde yaşayan çocuklarımız Üniversitelerin konusunda uzman ekibiyle birlikte teknolojinin sanattan, kimyaya, biyolojiden felsefeye, matematikten resme olan bağını kurmayı çoklu düşünmeyi öğrenmiş ve şenlik süresince atölyelerle bu öğretiyi aktif olarak deneyimleme şansı bulmuşlardır. BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ Şenlik alanında oluşturulmuş olan sokak tamamıyla sponsorun tanıtım alanı olarak planlanmış, yaklaşık ziyaretçi sokağımızı ziyaret etmiştir. SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAF YARIŞMASI Sosyal Medyanın gücünü şenliğimize taşıdık, ödüllü Sosyal Medyada Paylaşılan En İyi Şenlik Fotoğrafı Yarışması düzenledik. Şenliğimize ilişkin etkinlik, gösteriler, konserler ve faaliyetlerden çekilen ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar seçkin jüri tarafından değerlendirilmiş ve derecelendirilmiştir. Yarışma ile birlikte şenliğin her anı yarışmaya değer karelerle takipçilerin beğenisine sunulmuştur. ŞENLİK TEMASINA İLİŞKİN KATILIMCILAR Şenlik teması kapsamında bizlere destek olmak isteyen kurum ve kuruluşlar tanıtım stantları, tırları ve çalışmalarıyla şenlik alanında kendilerine tahsis edilmiş alanlarda yer alabilecekler. Yoğun ziyaretçi katılımları sayesinde hedef kitleleriyle buluşma şansı bulacak olan katılımcılar Uluslararası Çocuk Şenliğinin çatısı altında sosyal sorumluluk projelerini alanımızda gerçekleştirebilecekler. Bu yılın Sev Kardeşim Temasıyla da şenliğimizde fark yaratmayı ve kalıcı çalışmalar bırakmayı planlamaktayız. ÇOCUK DOSTU GAZİEMİR Sponsorlarımızın kendilerini gösterebileceği ve etkili çalışmalar yürüterek temalarımızı da görünür kıldığımız önemli alanlardan biri de ÇOCUK OYUN ALANI dır. Sponsorlarımız Çocuk oyun Alanlarında kendi promosyon malzemelerini dağıtabildikleri gibi bir günlük etkinlikleri de karşılayabilmektedir. Buradaki oyun saatlerine tiyatro ve gösterilere sponsor olabilmektedirler. Şenlik süresince 10 gün boyunca İzmir in çeşitli yerlerinden çocukların odak noktası alanımızdaki tüm programlar pedagoglar ve eğitmenler eşliğinde hazırlanmakta, hem eğitim hem eğlence odaklı çalışmalara yer verilmektedir.

11 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 11 SERACI ÇOCUKLAR. MUCIT ÇOCUKLAR. TEKNOLOJI - SOKAGI ÇOCUK OYUN ALANI

12 12 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ KÜLTÜR EVİ

13 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 13 Sınıfsız, sömürüsüz, barış içinde, sevgiyle ve kardeşçe yaşayabileceğimiz bir dünya hayal değil 18 YILIN BİRİKİMİ Belediyemizin kardeş şehirleri ve bu yıl 18. sini düzenleyeceğimiz Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği ne katılan ülke ve şehirlere ait kültürel materyalleri Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği Kültür Evi nde sergiliyoruz. BARIŞ ELÇİLERİ YETİŞTİRDİK Özlemini duyduğumuz barış dolu dünya için barış elçileri yetiştirdiğimiz şenliğimize katılan ülkelerin kültür simgelerini sergilediğimiz kültür eviyle dünya barışına katkı koyuyoruz. Aynı zamanda insanların farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmasına katkı koyuyoruz. Kültür Evi nde kardeş belediyelerimiz Rusya- Volgograd, Azerbaycan-Bakü, Bulgaristan- Loznitsa, Bulgaristan-Kirkova, Macaristan-Felsözsolca, Ukrayna-Dnepropetrovsk, Bosna Hersek-Gorajde başta olmak üzere Yunanistan, Almanya, Makedonya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Romanya, Litvanya ve ülkemizdeki illerin kültürünü yansıtan folklor materyalleri her ülkeye ait özel vitrinlerde sergileniyor. ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR Binlerce kişinin akınına uğrayan, konferans ve toplantı salonunun da yer aldığı Kültür Evi kitap, resim sergilerinin yapıldığı, müzik dinletilerinin yanında özel kokteyllerin gerçekleştirildiği, 365 gün yaşayan bir sanat merkezi işlevini de görüyor. Kültür Evi nin bahçesi aynı zamanda kokteyl ve özel etkinliklerin ev sahipliğini yapacak şekilde tasarlandı. DÜNYA BARIŞINDA DÜNYA BİRİNCİSİ GAZİEMİR Her yıl dünyanın farklı ülkesinde gerçekleştirilen Dünya Barışı İçin konulu konferansta 2013 yılında Gaziemir den konferansa katılan öğrencilerimizle Türkiye Dünya 1.si olmaya hak kazandık. Bunun göstergesi niteliğindeki Balık görselini Kültür Evimizde gururla sergilemekteyiz. Halen Belediyemiz önderliğinde her yıl ülkemizi temsilen gençlerimiz konferansa katılmaya devam etmektedir.

14 14 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği İZMİR İN EN BÜYÜK FESTİVAL ALANI İLE HİZMETTEYİZ

15 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 15 Başladığı günden bu yana, toprak zeminde ve portatif sahne ile gerçekleştirilen Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği, 2011 yılında hak ettiği güzellikte bir festival alanına kavuştu. ESBAŞ Spor Salonu yanında bulunan 5 dönümlük festival alanı, tamamen çimlendirildi. Alana, 550 metrekarelik İzmir in en büyük sahnesi inşa edildi. Alanın çevresi Çocuk Şenliği ne uygun olarak Çocuk Heykelleri ile donatıldı. GAZİEMİR E YAKIŞAN BU ALANDA 20 BİN KİŞİ BİR ARADA EĞLENEBİLİYOR Festival alanı yeni haliyle, 14. Uluslararası Çocuk Festivali nin açılışında görkemli bir törenle; festival, konser ve diğer etkinlikler için hizmete girmiştir.

16 16 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği Programa ilişkin çalışmalar ve KONSERLER GÖKHAN TÜRKMEN FERHAT GÖÇER KORAY AVCI AYDİLGE ERDAL ERZİNCANLI FETTAH CAN MODEL MUSA EROĞLU NÜKHET DURU ZİYNET SALİ ÖZLEM ÖZDİL KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ başlayarak Festival Alanı na kadar devam edecek olan Kortej Yürüyüşü renkli maskotlardan, masal içeren kahramanlarından görsellerden, tema Bandodan ve meşalelerden oluşan yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla organizasyondur. gerçekleşen bir SUZAN KARDEŞ GRUP ÇIĞ GEZİLER 23 Nisan 2016 tarihinde Türkan Saylan Caddesi nden RED BULL ANADOLU BREAK Kültürel Geziler Turistlerin büyük ilgisini çeken Şirince, Meryem Ana ya tercümanlar rehberler eşliğinde yaklaşık 1000 ve gerçekleştirilen kişilik bir gezi GRUP AYIŞIĞI gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda gelen kendi talepleri konukların doğrultusunda da ilimizdeki birçok noktaya (Oyuncak Müzesi, Ege Üniversitesi Kostüm Müzesi vb gibi) eğitsel geziler düzenlenebilmektedir. organizasyonudur. Eğlence ve Dinlenceye Yönelik Geziler Eğitsel Geziler Sarnıç Piknik Alanında düzenlenecek İlçemiz sınırlarında bulunan ve olan Şenlik Pikniği nde konuk ilçemizin tarihsel gelişimini sergileyen çocuklarla evsahibi çocuklar bir piknik Anı Evi ne ve Kültür Evi ne ziyaretler organizasyonunda buluşacaklardır.

17 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 17 Yazılı ve görsel basında ŞENLİĞİMİZ Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliğimiz, yazılı ve görsel medyada da oldukça ilgi görmüş, gerek gösterilerimiz gerekse düzenlediğimiz konserler ile Nisan 2015 döneminde, ulusal platformda farklı 95 gazete ve internet sitesinde tam tamına kez haber olmuştur.

18 18 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği Yazılı ve görsel basında ŞENLİĞİMİZ

19 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 19

20 20 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği

21 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 21

22 22 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği

23 Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği 23

24

Anlayışımız; Çocukların gözüyle yarına bakıp yarınları güzel görmektir.

Anlayışımız; Çocukların gözüyle yarına bakıp yarınları güzel görmektir. Anlayışımız; Çocukların gözüyle yarına bakıp yarınları güzel görmektir. Çocuklar ile geleceğe gönderilen mesajı doğru bir şekilde iletmeyi hedefleyen ekibimizde; pedagog, çocuk gelişimci, psikolog, halkla

Detaylı

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI

21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 21. GAZİEMİR ULUSAL VE ULUSLARARASI ÇOCUK ŞENLİĞİ PROGRAMI 18 Nisan 2018 (Çarşamba) - Azerbaycan ın Gelişi 19 Nisan 2018 (Perşembe) - Litvanya nın Gelişi 20 Nisan 2018 CUMA EKİPLERİN GELİŞİ - Rusya, Bulgaristan

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ

İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK ÜNİVERSİTELER ARASI HALK KÜLTÜRÜ GÜNLERİ İTÜ HALK BİLİMİ VE SANATLARI KULÜBÜ İTÜ HBSK KİMDİR? Halk Bilimi ve Sanatları Kulübü, 1999 güzünde, İTÜ bünyesinde Halk Oyunları, Müzik Birimi ve Kafkas

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar.

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. Tüm bu olumlu ve kalıcı var oluşların ortak duygusu yaratıcılıktır.

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI

59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2018 PERŞEMBE 59. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ŞENLİĞİ PROGRAMI 11.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Şenliğe Çağrısı (Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri) Nasreddin Hoca Çömezleri nin Şenlik

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Vakıf Haftası Etkinlikleri

Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinlikleri Vakıf Haftası Etkinliklerimiz 09. 05. 2014 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Vakıflar Bölge Müdürü Sn. Mustafa EMEKÇİ nin de katılımıyla gerçekleşti. Kutlamada öğrencilerimizin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

www.tekfestankara.com 1 TEKNOLOJİ TÜRKİYE NİN KALBİNDE ATACAK! İÇİNDEKİLER TEKFEST Hakkında...4 Teknoloji Fuarı...6 Festival Alanı...7 Etkinlikler...8 E-Spor ve Oyun Turnuvaları...9 Influencers...11 Drone

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

ALANYA KRİSTAL KALE ULUSLAR ARASI FİLM FESTİVALİ FİLM FORUM 2015

ALANYA KRİSTAL KALE ULUSLAR ARASI FİLM FESTİVALİ FİLM FORUM 2015 ALANYA KRİSTAL KALE ULUSLAR ARASI FİLM FESTİVALİ FİLM FORUM 2015 ( 28 31 Ağustos 2015) ETKİNLİK ÖZETİ Hazırlayan : Türk Sinema Vakfı ( TÜRSAV) Etkinlik Hakkında ; Türkiye nin güney kıyıları, özellikle

Detaylı

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU 18-27 Ağustos 2017 FUARCILIK ŞEFLİĞİ 1 86. İZMİR ENTERNASYONAL FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU GİRİŞ VE GENEL BİLGİLER Fuarın Partner Ülkesi: Rusya Onur Konuğu

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların,

Detaylı

II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ

II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ ÖZEL BÖLÜMÜ II. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR KONGRESİ NİN ARDINDAN Pınar FEDAKÂR* Dünyadaki siyasal, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmelerin çok hızla

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014

Tanıtım Toplantısı. 24 Ekim 2014 Tanıtım Toplantısı 24 Ekim 2014 Projenin Amacı Nisan da Adana da olmak. Marka Şehir : Adana Yemekleri, yetiştirdiği ünlüleri, tarihi, geleneksel ve kültürel değerleriyle tanınan Adana nın Nisan ayında

Detaylı

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI Sektörlerindeki ürünlerin, en son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergilendiği, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Faaliyet ve Proje Bilgileri

Faaliyet ve Proje Bilgileri Faaliyet ve Proje Bilgileri 2010 Yılı İçinde Yapılan Büyük Organizasyonlar Kırım Özerk Cumhuriyeti Bahçesaray ili ile Kardeşlik Protokolü İmza töreni (17-21 Şubat 2010) 2010 yılı Türk Japon Yılı Kagebouşi

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ "Ball at Dworze Książęcym" Ağustos 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ Ball at Dworze Książęcym Ağustos 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU 2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU HAZIRLAYAN : PROF.DR.NÜZHET KARAMAN I. SIA ULUSLARARASI GIDA FUARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER Paris Uluslararası Gıda Fuarı nın ilki 1964 yılında düzenlenmiştir.

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ

4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ 4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ Elektronik yan sanayi sektörünü bir araya getiren tek organizasyon Uluslararası Electronist Fuarı yerliyabancı birçok farklı şehir

Detaylı

23. Türk Dünyası Çocuk Şöleni

23. Türk Dünyası Çocuk Şöleni 23. Türk Dünyası Çocuk Şöleni 26 Nisan -5 Mayıs 2019 İstanbul 23. Türk Dünyası Çocuk Şöleni Türkiye Radyo Televizyon Kurumu tarafından her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle dünya

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

KUSADASl - demokrat 24 Nisan 2010 Sayfa 6 1. BALKAN TÜRKLERİ ŞENLİĞİ AYDIN'DA YAPILDI - Arif Şentürk'ün sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Aydın Belediyesi ile Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma

Detaylı

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları,

Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, Sevgili Kültür ve Sanat Dostları, İlim, kültür ve sanat eserleri bir medeniyetin ulaştığı seviyeyi gösterir. Şehrimiz tarih boyunca, ticaretin olduğu kadar ilmin, kültür ve sanatın da önemli merkezlerinden

Detaylı

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler

Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler Tecrübelerimizi gelecek vizyonuyla harmanladığımız Zirve Fuar ile organizasyon sektörüne yeni bir bakış açısı, farklı bir heyecan ve özgün içerikler kazandırıyoruz. Bugüne kadar onlarca başarılı organizasyonu

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ Temmuz 2012 Buluşması- Cumhuriyet Caddesi AMAÇ: Yüzbinleri aşan mezun sayısı olan Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ

OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ OKUL MECLİS BAŞKANLARIMIZI OKUL MÜDÜRÜMÜZ TEBRİK ETTİ TED Kayseri koleji Vakfı Özel Ortaokulu ve Lise Müdürümüz Sayın Arif Sırrı ŞİRİN,Ortaokul Meclis Başkanımız Ahmet Utku AÇIKGÖZ ve Lise Meclis Başkanımız

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi:

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi: Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5)

İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri Projesi İNSANLIĞIN SAVAŞI YENDİĞİ YER; ÇANAKKALE SAVAŞ ALANLARI PROJESİ (TR-12-539-2007-R5) DALGALAN SEN DE ŞAFAKLAR GİBİ EY ŞANLI HİLÂL OLSUN ARTIK DÖKÜLEN KANLARIMIN HEPSİ

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK 6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK Çocuk Hakları Sorumluluklarımız Sosyal Kulüpler Bağımsızlık ve Bireysel Özgürlük TBMM ve Bizim Bayramımız 4. Sınıf Sosyal Bilgiler 1 1. Aşağıdaki çocuklardan hangilerinin verdiği

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik, açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

T E M M U Z

T E M M U Z 12-13-14 Türkiyemizin en köklü festivalidir Silivri Yoğurt Festivali. 57 yıldır süren bu sosyal ve kültürel etkinliğimiz sayesinde bölge halkımızın barış, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularını perçinleyen,

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Kabul Tarihi..: 03/ 08 / 2010 Kanun No : 5393 Madde No...: 15-18 Meclis Sayı No..: 56 YÖNETMELİK DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI /KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ AMAÇ KAPSAM DAYANAK BİRİNCİ

Detaylı

Hakkımızda GHA 2007 / 2

Hakkımızda GHA 2007 / 2 Tanıtım Hakkımızda Kurucumuz, yaşam ile ilgili araştırma, deneyim, gözlem ve eğitim ile hayatın bilinçle uygulanması gereken bir süreç olduğunu belirledi ve bu bilincin insanlığa verilmesini hedefledi.

Detaylı

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir.

KURSLARI. gerçekleştirilmektedir. İDP (İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMI) VE MOTİVASYON KURSLARI Eylül ayı seminer döneminde okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için 45 ders saati İngilizce ve 5 ders saati Almanca destek kursu yapılmıştır. Kursta

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir.

Uluslararasi Inner Wheel in Dönemindeki teması. DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. Uluslararasi Inner Wheel in 2009-2010 Dönemindeki teması DESTEK UMUTLARI YEŞERTİR dir. 2009-2010 Dönemi Yönetim Kurulu (Soldan saga) Sevim Egemen (Sekreter), Birgül Beyatlı (Asbaşkan), Müge Hastürk (Başkan),

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ İMAM HATİP ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ Kutlu Doğum Haftası Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) i hatırlama, anlama ve anlatma amacı ile düzenlediğimiz

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM 7-10 Ekim 2009 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi 09 un bu yılki ana teması Yeni Dünya Yeni Yaşam. Bilişim Zirvesi 09

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) EĞLENCE HİZMETLERİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -10 AMAÇ EĞLENCE HİZMETLERİ Bu faaliyet ile eğlence

Detaylı