Minareyi Onardı. Yaklaşım yarım saat süren onarma işleminin ardından yere inen İsmail Özkul u bölgeden geçen vatandaşlarda meraklı gözlerle izlediler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Minareyi Onardı. Yaklaşım yarım saat süren onarma işleminin ardından yere inen İsmail Özkul u bölgeden geçen vatandaşlarda meraklı gözlerle izlediler."

Transkript

1 85 Yaşında 30 Minareyi Onardı Metrede Fırtınanın zarar verdiği minareyi, tamit etti. Bodrumlu cami ustası İsmail Özkul, fırtınada hasar gören 1902 yılında yapılan Bodrum Adliye Camii nin minaresini onardı. Vinç yardımıyla yaklaşık 30 metre yüksekliğinde olan minarenin tepesine çıkan Özkul, minarenin Sivri ve Külah olarak bilinen kısmını onardı. Fırtınada kurşun kısmı zarar gören minareyi onaran İsmail Özkul vatandaşlarında dikkatini çekti. Bazı vatandaşlar vinç ile yukarıya çıkan İbrahim Özkul u görünce Bu yaşta adam çıkıyor, hiç genç adam yok muymuş? diyerek anı cep telefonlarıyla kayıt altına aldılar yılından bugüne kadar Muğla genelinde 68 cami ve 42 minare yaptığını söyleyen İsmail Özkul yanında getirdiği keser ile birlikte hasar gören külahın kurşun kısmına çivi çakarak sağlamlaştırdı. Yaklaşım yarım saat süren onarma işleminin ardından yere inen İsmail Özkul u bölgeden geçen vatandaşlarda meraklı gözlerle izlediler.

2 VERGİ DAİRESİNDEN KAYMAKAM DR. GÖDEKMERDAN A ZİYARET Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Şebnem Tokbay 26. Vergi Haftası sebebi ile Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ı ziyaret etti. Kaymakam Dr. Gödekmerdan a çiçek takdim eden Tokbay, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Şebnem Tokbay 26. Vergi Haftası sebebi ile Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ı ziyaret etti. Ziyarette Müdür Yardımcısı İsmet Bakın, Gelir Uzmanı Aylin Arıcan ve Gelir Uzmanı Burak Akkurt hazır bulundular. Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür eden Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan 26. Vergi Haftasını Kutladı. Dr. Gödekmerdan yaptığı açıklamada; Her konuda duyarlı olan vatandaşlarımıza vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu hatırlatır, vergi dairesi çalışanlarımız, vatandaşlarımız ve iş âleminin 26. Vergi Haftasını kutlarım dedi.

3 1,2 Derken 3 üncü Başladı Güllük Körfezi nde bulunan Pina Yarımadasında bir inşaat daha başladı. Dünyada ender bulunan Halep çamlarının bulunduğu Pina Yarımadasındaki ilk otel inşaatı başladığında bir çok sivil toplum örgütü ve çevreci tepki göstermiş, hatta eylemler bir çok ulusal gazetenin manşetinde yer almıştı. Bu dönemde yapılan ilk otelin sahibi değişmiş, yapılan eylemler ve verilen hukuk savaşını kazanan tesis sahipleri olmuştu. Bölgede daha önce çıkan orman yangınlarında yanarak kül olan bölgelerde geçtiğimiz yıl bir inşaat daha başlamış ancak sosyal medyadan verilen tepkiler ve Bodrum Bisiklet Kulübü nün yaptığı bir eylem dışında devam eden inşaata tepki gösteren olmamıştı. Bölgede başlayan 2 inci otel inşaatının kaba inşaatı bitmek üzereyken, bölgede 3 üncü bir inşaatın başladığı görüldü. Doğal korumada olması gereken Halep çamlarının arasında yükselen 2 inci inşaatın hemen yanı başında başlayan yeni inşaat çalışmalarının bir hafta önce başladığı ve bölgeye 3 üncü bir otelin yapılacağı öğrenildi. Bölgede başlayan 3 üncü inşaatında son olmadığı, Turizm Bakanlığı tarafından bölgeye bir başka turizm tesisi içinde onay verildiği iddia edildi. Mehmet Can Meral

4 DRAGON 2. TAMAMLANDI AYAK YARIŞLARI 2015 Dragon İlkbahar Serisi Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) Dragon 2. ayak yarışları Bodrum Kale önü-içmelerkarada bölgesinde yapıldı.

5 Hafta sonu gerçekleştirilen yarışlara toplam 8 dragon tipi tekne katıldı. Yarışların ilk gününde, Kuzey den esen rüzgarda 3 yarış yapılarak tamamlandı. Pazar günü se ortalama knot esen Güneyli rüzgar nedeniyle yarış komıtesı can ve mal emniyeti açısından yarışları iptal etti. Yarışlar süresince Sahil Güvenlik 27 Nolu Bot emniyet görevi icra etti. Denizcilik tarihinin klasikleri arasında yer alan ve bir dönem olimpiyatlarda adına açılan sınıflarda yarışan Dragon Yelkenli Tekneler bu yarışlarla Bodrum da yaşatılmaya çalışıyor. BAYK ve Türkiye Yelken Federasyonu nun yarış takviminde yer alan yarışların 3. ayağı ise Mart 2015 tarihinde yapılacak.

6 Minik öğrenciler, Başkan Kocadon ile makamında bir araya geldi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret eden minik öğrenciler, Başkan Kocadon la sohbet etti. Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi ndeki Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte kurumlara yaptıkları ziyaretler kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u da makamında ziyaret etti. Minik öğrencileri ilgiyle karşılayan Başkan Kocadon, öğrencilerle bol bol sohbet ederek şakalaştı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Kocadon, onlara nasıl belediye başkanı olduğundan bahsederek, Ben Başkan olmak için önce arkadaşlarımla çok iyi geçindim, onlarla hiç kavga etmedim. Derslerime de zamanında çalıştım, anne-babamı üzmedim, uyku saatlerime uydum, spor yaptım. Onun için siz de eğer böyle davranırsanız, kimseleri üzmezseniz, herkesi severseniz ve herkesi kucaklarsanız bir gün belediye başkan olabilirsiniz ama okumak şart, okumadan olmuyor. dedi. Sohbetin ardından Mustafa Olcay isimli minik öğrenci, arkadaşları ve öğretmenleri adına Başkan Mehmet Kocadon a bir hediye verdi. Ziyaret sonunda öğrenciler ve öğretmenler Başkan Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

7 Bodrumspor İçin Klip Çekti Geçtiğimiz günlerde B.B. Bodrumspor a bir şarkı yazan SARSO (Mustafa Sarsılmaz), rap tarzı Şehirde Yankılansın şarkısına klip çekti. Bodrum Belediye Meydanı, Barlar Sokağı, Kumbahçe Sahili, Antik Tiyatro ve Bodrum Şehir Stadı nda çekilen klibin yönetmenliğini ise Asfalt Film den Adil Alpakın ve Burak Alanyalı üstleniyor. Bodrum un farklı yerlerinde 2 günde çekilen klipte, Mustafa Sarsılmaz ve Bodrumsporlu taraftarlar oynadı. Bodrum Şehir Stadın da her çaldığında tribünlerdeki taraftarların beğenisini kazanan Şehirde Yankılansın şarkısının altyapısı Ahmet uzun a, Kayıtları Fay Hattı

8 Production a, sözleri ve mix işlemleri de SARSO (Mustafa Sarsılmaz) ya ait. 7 Kişilik bir ekibin çalışması sonucu ortaya çıkan Şehirde Yankılansın klibinin 10 gün içinde yayınlanacağı öğrenildi.

9 B.B. Bodrumspor: :Eğirdirspor 3 0 Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta mücadele eden B.B. Bodrumspor sahasında Eğirdirspor u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma öncesi, üzerlerinde ÖZGECAN IMIZ YANDI yazılı ve Mersin in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen Özgecan Aslan ın fotoğrafının bulunduğu t-shirtle sahaya çıkan B.B. Bodrumsporlu futbolcular, stadı dolduran yaklaşık 5 Bin kişi tarafından ayakta alkışlandı. Kadın taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya hızlı başlayan B.B. Bodrumspor, ilk 10 dakikada girdiği iki net pozisyonu gole çeviremedi. Bundan sonraki dakikalarda da oyunun üstünlüğünü bırakmayan B.B. Bodrumspor dakika 35 te kaptan Süleyman Görgün ün penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Penaltı pozisyonunu yaratan Eğirdirsporlu Recep Altıntaş kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eğirdirspor un golden sonra santra yapmasının hemen ardından ise B.B. Bodrumsporlu Onur Algül, küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında hemen hemen ortada bir oyun gerçekleşti. Her iki takımda temkinli oyununu bozmayınca fazlada atak olmadı. Dakika 85 e kadar olan kısımda her iki takımda ortada bir oyun sergilerken, 85 inci dakikadan sonara her iki takımda gol atmak için karşılıklı ataklar geliştirdi. Dakikalar 90 ı gösterdiğinde B.B. Bodrumspor un atağında 44 numaralı formasıyla İbrahim Selen takımının ikinci golünü attı. Maçın uzatma dakikalarında herkes orta hakemin düdüğünü beklerken B.B. Bodrumspor un genç oyuncusu Celal Dumanlı B.B. Bodrumspor un 3 üncü golünü atarak skoruda belirlemiş oldu. Golden sonra santra yaptırmayan maçın hakemi Serken Keleş mücadeleyi bitirdi.

10 Alınan bu sonuçla birlikte B.B. Bodrumspor puanını 47 yükseltti. Namağlup liderliğini sürdüren B.B. Bodrumspor en yakın rakipleri Afjet Afyonspor ve Uşak Sportif Gençliksporla arasındaki puan farkınıda 10 a çıkardı. B.B. Bodrumsporlu taraftarlar bu haftaki 48 inci dakika şovunda Mersin in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan anısına siyah konfetiler atılırken tribünlerde bulunan kadın taraftarlarda kadına uzanan eller kırılsın şeklinde tezahürat yaparak kadına şiddeti kınadılar. Her hafta kalabalık bir taraftar topluluğu önünde maçlarını oynayan B.B. Bodrumspor un Eğirdirspor u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı izleyenler arasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon da bulunuyordu. Stad: Bodrum Şehir Stadı Hakemler: Serkan Keleş, İhsan Korhan Başer, Eren Gökmen, Serkan Köse B.B. Bodrumspor : 45 Taner Tamince ****, 99 Süleyman Görgün****, 17 Tolga Deniz****, 3 Nizamettin Yaşar****, 7 Onur Algül**( KK DK36), 4Erkan Değişmez****, 61 Gökay Yiğit****(90+), 18 Metin Telle***(DK 89), 95 Emre Karayılgın****, 77 Mehmet Selçuk Adaş****(DK 82), 68 Burak Emre Kayan**** Yedekler: 71 Muhlis Can Yakut,44 İbrahim Selen(DK 82) (GOL DK90)****, 8 Bilal Gündoğdu, 96 Ferit Gülistan, 94 Celal Dumanlı(DK 89) (GOL DK90+)****, 10 Ebubekir Eroğlu(DK 90+) ***, 14 Ersen Savaş Eğirdirspor: 25 Abdullah Akbal**, 2 Okan Pınar***, 3 Recep Altıntaş**( KK DK 34), 4 Cenk Güven***, 5 Muhammet Çetin Polat***, 6 Omar Nuhubello****, 7 Muhammet Mustafa Doğan**, 8 Nizamet Emirhan Kılınç***, 9 Doğan Çift**, 10 İbrahim Kumcu**, 11 Orhan Yüksel**

11 Yedekler: 93 Neşet Özgür Özoğlu, 13 Erdem Enver Çetinler, 14 Arif Anıl Çetinkaya, 15 Hasan Mert Sözgen, 16 Soner Topkara,17 Uğur Okan Aslan, 18 Alattin İlhan

12 Gümüşlük Akademisi Vakfı ve Latife Tekin e PEN Ödülü 2015 PEN Duygu Asena Ödülü romancı Latife Tekin ve onun öncülüğünü yaptığı Gümüşlük Akademisi ne verildi. PEN Şiir Ödülü nün sahibi ise düşünür, şair ve yazar Afşar Timuçin oldu. Latife Tekin ve Gümüşlük Akademisi Latife Tekin kimdir? 1957 yılında Kayseri nin Bünyan kazasına bağlı Karacafenk köyünde doğdu. Dokuz yaşında ailesiyle İstanbul a geldi. İlk kitabı Sevgili Arsız Ölüm 1983 yılında yayımlandı. Ardından Berci Kristin Çöp Masalları (1984), Gece Dersleri (1986), Buzdan Kılıçlar (1989) ve Aşk İşaretleri (1995) adlı romanları yayımlandı. Değişik üslubu ve yaklaşımıyla kendi kuşağındaki edebiyatçıların önde gelen isimlerinden biri olan Latife Tekin in romanları İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Farsça ve Hollanda diline çevrildi. Tekin in Gümüşlük Akademisi adlı küçük kitabı da Nisan Yayınları ndan (1997) çıktı. (Kaynak: 2015 PEN Duygu Asena Ödülü nü, özgün eserleri ile Türkiye ve dünya edebiyatında özel bir yeri olan değerli romancı Latife Tekin ve öncülüğünü yaptığı Gümüşlük Akademisi ne sunduğumuzu açıklamaktan kıvanç duyuyoruz. PEN Türkiye Yönetim Kurulu ödül gerekçesinde Latife Tekin in 1995 ten bugüne Bodrum da ve 2013 ten beri de İstanbul Arnavutköy de sürdürdüğü Gümüşlük Akademisi Sanat, Kültür, Ekoloji ve Bilimsel Araştırmalar Merkezi nin üstlendiği misyona dikkat çekti. Akademi her yaştan sayısız genci yazı, şiir, roman, öykü, görsel imgeler, antropoloji, mitoloji, müzik, şarkı, oyun yazarlığı, yayıncılık, edebiyat ajanlığı,

13 yaşam, ilk kitap, fantastik edebiyat, çocuk ve gençlik edebiyatı, felsefe seminerleri ile buluşturuyor. Birlikte olmanın, dinlemenin, konuşmanın, tartışmanın, itirazın, katkıda bulunmanın, emek vermenin, üretmenin, paylaşmanın, eleştirmenin, değerlendirmenin ve günışığına çıkarmanın sevincini çoğaltıyor. Gerekçede Akademinin Olumlu bir örnek olarak günümüz Türkiye sinde gittikçe daha büyük bir önem taşımaktadır, denildi. İlki 2006 da İpek Çalışlar ın Latife Hanım adlı çalışmasına verilen PEN Duygu Asena Ödülü nü, 2014 te Mücella Yapıcı, 2013 te Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 2012 de Büşra Ersanlı ve Ayşe Berktay ve 2011 de Nevin Berktaş, 2010 da ise Pınar Selek almıştı Şiir ödülü Afşar Timuçin e Afşar Timuçin kimdir? Prof. Dr. Afşar Timuçin, (d. 1939), ş Manisa Akhisar da doğdu de Montreal Üniversitesi Felsefe Bölümü nde lisans eğitimini, 1970 de İstanbul Üniversitesi nde doktorasını tamamladı yılları arasında Fransızca okutmanlığı yaptı yılında doçent, 1992 yılında profesör oldu. Kocaeli Üniversitesi nden 2006 yılında emekliye ayrıldı. Ataç, Dönem, Milliyet Sanat, Papirüs, Soyut, Yazko, Yelken, Yeni Edebiyat, Yeni Ufuklar, Varlık dergilerinde şiirleri yayımlanmıştır de yayına başlayan Felsefe Dergisi nin sorumlu yönetmeni. PEN, ödülü Afşar Timucin e verirken sairin bizlere felsefenin ve şiirin birlikte mümkün olabileceğini gösterdi. Türkçe felsefe mümkündür dediği gibi tıpkı, felsefenin yalın bir şiir olabileceğini ve yalın bir şiirde de felsefe bulunabileceğini gösterdiğini belirtti.

14 Timuçin için Estetikten düşünce tarihine, felsefeden şiire, romandan eleştiriye sayısız kitap yazdı, sayısız çeviri yaptı, Felsefe Dergisi ni yayımladı, burada pek çok yazar ve şairin ilk ürünlerini yayımlayarak yetişmelerine önayak oldu. Türk şiirinin hem yolundan, hem sözünden ve hem de şiirinden dönmeyen bağımsız şairlerinden biri olarak usulca söylediği şiirlerle Böyle Söylenmeli Bizim Türkümüz demeyi sürdürüyor, denildi. Ayrıca Dünya Şiir Günü Bildirisi ni bu yıl Afşar Timuçin in kaleme alacak. PEN Şiir Ödülü nü 2010 da Özdemir İnce, 2011 de Sait Maden, 2012 de Sennur Sezer, 2013 te Eray Canberk, 2014 te Refik Durbaş almıştı. Ödül törenin yeri ve tarihi daha sonra açıklanacak. (HK) PEN hakkında

15 1921 de Londra dan yola çıkan PEN dünya yazar ve çevirmenleri için bir tanışma, tartışma ve dayanışma ortamı. Edebiyat ve ifade özgürlüğünün gelişmesi için çalışan PEN, 102 ülkede 145 özerk merkezden oluşan bir kulüpler federasyonu. 20 bin üyesi var ve P.E.N. adı üç kelimenin baş harflerinden oluşuyor: Poets (Şairler) Essayists (Denemeciler) Novelists (Romancılar). PEN Türkiye 1950 de Halide Edip Adıvar ın öncülüğünde Türk PEN Kulübü adıyla kurulan merkezimiz 12 Eylül 1980 askerî darbesi üzerine kapanmış, 1989 da Yaşar Kemal in öncülüğünde hayata döndürülmüştür. PEN Yazarlar Derneği nin Olağan Genel Kurulu üç yılda bir ocak ayının üçüncü cumartesi günü İstanbul da toplanır. Başkanlar: Halide Edip Adıvar, Refik Halit Karay, Sabri Esat Siyavuşgil, Yaşar Nabi Nayır, Tahsin Yücel, Yaşar Kemal, Şükran Kurdakul, Alpay Kabacalı, Nebile Direkçigil, Üstün Akmen, Vecdi Sayar, Tarık Günersel, İnci Aral, Tarık Günersel. (Kaynak:pen.org.tr) KAYNAK : BİANET.ORG Bodrum Belediyesinde sezon öncesi istişare toplantısı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2015 turizm sezonu öncesinde sahada görev yapan müdürler ve bölge sorumluları ile bir toplantı yaparak olası sıkıntıları önlemek üzere tedbir aldı. Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Toplantı Salonu nda Bodrum Belediyesinde görevli müdür ve bölge sorumlularıyla bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

16 Kocadon, yaklaşan yaz sezonu öncesi Bodrum genelinde sıkıntı yaşanmaması için ekiplerle yapılacak olan çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. Toplantıya; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve Turgay Kaya ile Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, İmar ve Şehircilik Müdürü Gamze Esedoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük, Emlak ve İstimlak Müdürü Hamit Kocaman ve Zabıta Müdürü Tanju Aksu ile bölge sorumluları katıldı. Büyükşehir Yasası na en hızlı şekilde geçen bir belediyeyiz Toplantıda bu güne kadar belediye olarak yapılmış olan ve sezon öncesinde planlanan çalışmaları değerlendiren Başkan Kocadon, 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ardından büyükşehir yasasıyla birlikte Bodrum Yarımadası nın bütününü kapsayan değişime ve yaşanan süreçlere de dikkat çekti. Başkan, Son yerel seçimlerin ardından geçiş sürecini en hızlı şekilde değerlendirerek bu yeni yapıya en hızlı ve en düzenli geçen belediye, Bodrum Belediyesi oldu. Birçok ilçede ise geçiş ile ilgili sıkıntılar devam ediyor. Bu geçiş sürecinde hatalarımız ve zorluklar olmadı mı? Oldu tabi ki. Biz, elimizden geldiğince bunları düzeltmeye çalışıyoruz. Tek belediye olarak tüm yarımadaya hizmet götürmek kolay bir iş değil ama çok kısa bir sürede gece gündüz çalışarak buralara kadar geldik. Her şeyimizi düzene soktuk, hizmet binalarımızı açtık, personelimizi yarımada bazında uygun pozisyonlara yerleştirdik. Sizler de görev alanlarınızı en iyi şekilde biliyorsunuz. Bunlar kolay şeyler değil arkadaşlar. dedi. Havuz sistemine personel koymaya vicdanım el vermedi Konuşmasının devamında, büyükşehir ile birlikte oluşan havuz sistemine hiç bir personelini koymadığını ifade eden Başkan Kocadon, Yaklaşık kişiyi havuza koyabilirdim ama ben yapamadım. Belediye Başkanlığını bırakırım, kimsenin ekmeğiyle yaşam tarzıyla oynamam. Kişi için en zor şey yaşam tarzını, kurulu düzenini değiştirmektir. İnsanlar Bodrum da yaşam tarzlarına göre bir yuva kurmuşlar. Havuz sistemiyle bu kurulu

17 düzenlerini bozmaya benim vicdanım el vermedi. Dört gün uykusuz gezdim ve meclis arkadaşlarımı toplayarak onlara Ben bu havuza koyma işini yapamayacağım dedim. Elimizde, havuz sistemine koyacağımız personelin listesi vardı ve ben o listeyi yırtıp attım arkadaşlar. Elimizden geldiği kadar hep beraber, gittiğimiz yere kadar gideceğiz. şeklinde konuştu. Kavgayla gürültüyle işimiz yok; bizim işimiz sevgiden ve hizmetten yana Kocadon ayrıca hem belediye içerisinde hem vatandaşla iletişimde birlik ve beraberliğin, sevginin, saygının ve güler yüzün önemine değinerek şunları söyledi: Biz yeter ki moralimizi ve motivasyonumuzu bozmayalım. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamıza devam edelim. Sizi rencide edecek eleştirilere değil, yapıcı eleştirilere odaklanın. Bizim felsefemiz sevmekten, hoşgörüden ve kucaklaşmadan yanadır. Çalıştığınız alanlarda da dikkatli çalışın, vatandaşlarımızla iyi geçinin, onları kırmayın. İnsanlarla inatlaşmak bize hiç bir fayda getirmez. Bizim kavga ile gürültü ile işimiz yok; bizim işimiz sevgiden ve hizmetten yana olacak arkadaşlar. Biraz geç yapalım ama temiz yapalım. Siz bizim dışarıda bulunan personelimiz olduğunuz için bir nevi de bizim aynamızsınız. Ofis ve bürolarınızın kapısını halk çaldığı için lütfen o halkla iyi geçininiz. Onlara karşı sevgi ve saygımızı en üst seviyede tutalım. Belki gelen vatandaşın işi yasa gereği olmayacak bir iştir. Hemen Bu iş olmaz diyerek vatandaşı göndermeyelim. O vatandaşa bu işinin neden olamayacağını, nasıl olması gerektiğini en ince ayrıntısına kadar söyleyelim, vatandaşı bilgisiz bırakmayalım. Ben yaptım, oldu! devri bitti İmar ile ilgili alınan tedbirlerin sonuç vermeye başladığını da belirten Başkan Kocadon, Bodrum daki inşaatları düzgün hale getirmek zorundayız. Artık Ben yaptım, oldu! devri

18 bitti arkadaşlar. Şu anda imar konusunda almış olduğumuz karar ve tutumumuz; Bodrum daki mimarı da mühendisi de yapı denetimcilerini de kendine getirdi. Ruhsatı olmayan inşaata beton bile dökmüyorlar. Bu işi yapanlar, inşaat sahiplerine Önce ruhsatını al gel diyor. dedi. Çalışmalarla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a bilgi veren Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Biz arkadaşlarımızla toplanıyoruz, gündemi değerlendiriyoruz. Aynı şekilde koordineli olarak çalışmaktayız. Yaklaşan yaz sezonu için çalışmalarımıza da başladık. Müdürlüklerimiz sezona yönelik tedbirlerini alarak çalışmaların birçoğunu yaptı. Eksiklerimiz yok demiyoruz; eksik kaldığımız konuları biliyoruz ve bu konuları düzeltmek için de sürekli müdürlerimizle irtibat halindeyiz. şeklinde konuştu. Başkan Mehmet Kocadon konuşmasını, Müdür ve sorumlu arkadaşlarım. Sizler yalnız değilsiniz. Bodrum Belediye Başkanınız, Başkan Yardımcılarımız, hep sizlerin yanında. Her ne sıkıntınız, sorununuz olursa bana ulaşabilirsiniz. Ben sizlerin içerisinden gelen birisiyim. Amacımız Bodrumlulara ve tatilcilere hizmet etmek. Bu bağlamda göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. diyerek tamamladı.

19 Bodrum da Süngerci Heykeli" dikildi Bodrum un bir zamanlar en önemli geçim kaynaklarının başında gelen süngerciliğin ve bu işe gönül veren Bodrumlu süngercilerin anısına Neyzen Tevfik Caddesi ne Süngerci Heykeli dikildi. Bodrum Belediyesinin desteği ve Bodrum Sünger Pizza nın işletme sahibi Erdoğan Yavaş ın sponsorluğunda heykel sanatçısı Hasan Cingiz tarafından Bodrumlu süngercilerin anısına yapılan Süngerci Heykeli nin açılışı yapıldı. Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi ndeki heykelin açılış törenine Bodrum Belediyesi Meclis Üyelerinin yanı sıra Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz, Aksona Mehmet olarak tanınan son süngerci Mehmet Baş ile Bodrumlu vatandaşlar katıldı. Açılış töreni öncesi konuşma yapan Meclis Üyesi Güneri Günaydın, Erdoğan Yavaş ın sponsorluğu, Bodrum Belediyesinin katkılarıyla süngerciler adına yapılan bu heykelin Bodrum için hayırlı olmasını diliyorum. dedi. Son süngerci olarak bilinen Bodrumlu denizci Aksona Mehmet ise Üzerinde bulunduğumuz bu topraklar; dünyanın ilk kadın amiralini yetiştirmiş, çeşitli medeniyetlere beşiklik etmiş, muhteşem Anadolu nun bir parçası Bodrumdur. Süngerciler olmasaydı Bodrum da ne denizcilik ne de tekne yapım işi gelişmezdi. şeklinde konuştu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar

20 Fakültesi Heykel Bölümü mezunu Hasan Cingiz de şunları söyledi: Süngerciler benim için çok önemli. Ben bu heykeli yaparken bunu bir iş olarak görmedim. Bu benim hayal ettiğim, yapmak istediğim bir eserdi. Bodrumlu vatandaşlarımızdan bu heykele sahip çıkmalarını istiyorum. Konuşmaların ardından heykelin açılışı gerçekleştirildi. Açılış katılan vatandaşlar heykel ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Minareyi Onardı. Yaklaşım yarım saat süren onarma işleminin ardından yere inen İsmail Özkul u bölgeden geçen vatandaşlarda meraklı gözlerle izlediler.

Minareyi Onardı. Yaklaşım yarım saat süren onarma işleminin ardından yere inen İsmail Özkul u bölgeden geçen vatandaşlarda meraklı gözlerle izlediler. 85 Yaşında 30 Minareyi Onardı Metrede Fırtınanın zarar verdiği minareyi, tamit etti. Bodrumlu cami ustası İsmail Özkul, fırtınada hasar gören 1902 yılında yapılan Bodrum Adliye Camii nin minaresini onardı.

Detaylı

BODRUMSPOR ÇAĞRI TEKİN İ RENKLERİNE BAĞLADI

BODRUMSPOR ÇAĞRI TEKİN İ RENKLERİNE BAĞLADI BODRUMSPOR ÇAĞRI TEKİN İ RENKLERİNE BAĞLADI Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci devre öncesi Mümin Aysever den boşalan forvet açığını Çağrı Tekin ile kapattı. Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden

Detaylı

OKAN ÖZSU CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

OKAN ÖZSU CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI OKAN ÖZSU CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI Muğla dan CHP Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan eski ilçe başkanı Okan Özsu, Muğla nın en büyük ilçesi olan Bodrum un TBMM de temsil edilmesi

Detaylı

B.B. Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grup ta İzmirspor dan aldığı 3 puan ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

B.B. Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grup ta İzmirspor dan aldığı 3 puan ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. İzmirspor : Bodrumspor : 3 1 B.B. B.B. Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grup ta İzmirspor dan aldığı 3 puan ile şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. İzmir Yeşilyurt Sahası nda saat 13:30 da başlayan

Detaylı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor:

Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: BODRUMSPOR BÜYÜKŞEHİR 2 2 MANİSA Bodrum Belediyesi Bodrumspor- Manisa Büyükşehir Belediye Spor: STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER:Halil Sayın (xx), Cemal Alpay (xx), Mustafa Gül(xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR:

Detaylı

BODRUM'DA KOBİ BANKACILIĞI

BODRUM'DA KOBİ BANKACILIĞI BODRUM'DA KOBİ BANKACILIĞI Kredi Garanti Fonu nun (KGF), KOBİ lerle bankacıları buluşturan ve Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda; Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar

Detaylı

Gümüşlük Akademisi Vakfı ve Latife Tekin e PEN Ödülü

Gümüşlük Akademisi Vakfı ve Latife Tekin e PEN Ödülü Gümüşlük Akademisi Vakfı ve Latife Tekin e PEN Ödülü 2015 PEN Duygu Asena Ödülü romancı Latife Tekin ve onun öncülüğünü yaptığı Gümüşlük Akademisi ne verildi. PEN Şiir Ödülü nün sahibi ise düşünür, şair

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu

Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu Ziraat Türkiye Kupasında Bodrumspor turu geçen taraf oldu. B.B Bodrumspor 4- Muğlaspor

Detaylı

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ

BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ BODRUMSPOR KIL PAYI KAYBETTİ B.B Bodrumspor 2 3 Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü STAT: Bodrum İlçe HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (xxx), Cemel Alpay (xxx), Murat Şener (xxx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

Bodrum Belediyesinde sezon öncesi istişare toplantısı

Bodrum Belediyesinde sezon öncesi istişare toplantısı Bodrum Belediyesinde sezon öncesi istişare toplantısı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 2015 turizm sezonu öncesinde sahada görev yapan müdürler ve bölge sorumluları ile bir toplantı yaparak olası

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek

B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek B.B. Bodrumspor Konyaaltı Bld. Spor u Konuk Edecek Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.B. Bodrumspor Pazar günü Bodrum Şehir Stadı nda konuk edeceği Konyaaltı Bld. Spor u mağlup

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1

Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bodrumspor 2 Denizli Sarayköyspor 1 Bal ligi 7. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor Sarayköy spor karşısında zorlu geçen maç sonunda 2-1 galip geldi. Bu galibiyet ile Bodrumspor şampiyonluk yolunda iddiasın

Detaylı

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ BODRUM MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu. Bodrum İlçe Stadı

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

MİNİKLER AHŞAP BOYAMA SANATI İLE BULUŞTU

MİNİKLER AHŞAP BOYAMA SANATI İLE BULUŞTU MİNİKLER AHŞAP BOYAMA SANATI İLE BULUŞTU Bodrum Atatürk caddesi üzerinde bulunan ve sanat atölyesi olarak kullanılan tarihi su sarnıcı, sanatseverlerin uğrak yeri oldu. Geçmiş dönemlerde yağmur sularının

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ

4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ 4. BODRUMART SANAT GÜNLERİ Siyah Beyaz Gündem BodrumART ın dört senedir Ekim-Kasım aylarında geleneksel haline getirdiği SANAT Merkezi n de düzenleniyor. GÜNLERİ Trafo Hakan Aykan Sanat Daha önce ressam

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi 16 NİSAN 2013 Beşiktaş Antalyaspor'u devirdi Siyah-beyazlılar, oyunun ilk 30 dakikasında tempoyu yükseltemedi ve organize bir atak geliştiremedi. Devrenin son bölümünde tempo biraz yükseldi. Karşılıklı

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon

Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadası nın Başkanı Mehmet Kocadon Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ

AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ AZİZ BAŞAN DAN İNSAN DOĞASI TEMALI SERGİ Bodrum Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı, tarihçi Aziz Başan ın, İnsan Doğası temalı sergisi Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde açıldı. Azizi

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Dentinho. Çok mutluyum

Dentinho. Çok mutluyum 26-27 OCAK 2013 Tasarım: Onur Baştuğ - Muzaffer Topal - Haber: Didem Tutal - Ufuk Çoban IPHONE ve IPad uygulama: Uğur Baştuğ Çok mutluyum BEŞİKTAŞ A geldiği için mutlu olduğunu belirten yeni Dentinho,

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş

B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş B.B BODRUMSPOR 1-3 DARDANELSPOR.A.Ş HAKEMLER: Levent Aktan (xx), Özgün Karakoçlu (xx), Adem Şahin (xx) BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Metehan (xxx), Erkan (xx), Agah Oktay (xx), Enes (xx), Emrah Kaya (xx)

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı

Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Bodrum-Datça Feribot Seferleri Başladı Yasal düzenlemeler tamamlanmadığı için bir süredir aksayan Bodrum ile Datça arasındaki Feribot seferleri karşılıklı olarak başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum-Datça

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2

BJK İnönü Stadı'nda BJK 3 FB 2 4 MART 2013 BJK 3 FB 2 BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşma siyah-beyazlıların vuruşuyla başladı. Mücadelenin ilk dakikalarında Beşiktaş ileride baskı kurararak, orta sahanın kontrolünü eline almaya

Detaylı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı

İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı İkinci Yeni akım Ustası Şair İlhan Berk Anıldı Türk şiirinde İkinci Yeni akımın usta şairi İlhan Berk, aramızdan ayrılışının 6.yılında Bodrum da ailesi ve sevenlerinin katıldığı sergide anıldı. Bodrum

Detaylı

Kahramanmaraş Belediyespor 0

Kahramanmaraş Belediyespor 0 B.B Bodrumspor Kahramanmaraş Belediyespor 0 0B.Ş Spor Toto 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden B.B Bodrumspor, 32 inci hafta mücadelesinde düşme potasından çıkmak isteyen Kahramanmaraş B. Ş Belediyespor la

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

B.B. Bodrumspor : 3 Selvioğluspor : 0

B.B. Bodrumspor : 3 Selvioğluspor : 0 B.B. Bodrumspor Selvioğluspor : 0 : 3 Bodrum Belediyesi Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta sahasında Selvioğluspor u a 3-0 mağlup ederek 3 üncü lig hedefine bir adım daha yaklaştı. B.B. Bodrumspor

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM)

UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) UŞAK ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ KAZANAN ADAY LİSTESİ (NORMAL ÖĞRETİM) YERLEŞTİ Mİ SPOR LİSESİ MEZUNU MU? ÖYSP-SP YP Yerleşme Durumu AÇIKLAMA 1 SULTAN DEMİRAYAK 215,146 323,700

Detaylı

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde

Beşiktaş İnönü. Teklifler gündemde 3 MAYIS 2013 Teklifler gündemde Beşiktaş İnönü Stadı yenileme projesi kapsamında yapılan 1. kısım iksa işlemleri ile ilgili ihaleye 9 firma çağrıldı. Bugün Akaretler deki kulüp binasında yapılan ve 2.

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Kartal'ı tutana aşk olsun!

Kartal'ı tutana aşk olsun! On5yirmi5.com Kartal'ı tutana aşk olsun! Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'u Almeida'nın golleriyle devirerek 3'te 3 yapıyor ve haftayı lider kapatıyor.

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Paşalı ailesinin acı günü

Paşalı ailesinin acı günü Paşalı ailesinin acı günü Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Paşalı nın babası Selahattin Paşalı, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Merhum Paşalı nın naaşı, Bitez Mezarlığı na defnedildi.

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ Gülağaç SGM Açıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ -FİNANSAL KRİZLERİN KURUMLARIN

Detaylı

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır

Karadeniz. Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır 25 NİSAN 2013 Beşiktaşlılık mütevazi olmaktır Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel de düzenlenen etkinlikte Başkan Fikret Orman şunları söyledi: Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği başkanı Tarık

Detaylı

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE

ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE ZİYA BUYUK UN ALTI ÜSTÜ ZONGULDAK ADLI RESİM SERGİSİ DEFNE SANAT GALERİSİNDE 01 Temmuz 2015 AÇILIYOR Trabzon / Of kökenli Ziya Buyuk 1959 yılında Zonguldak ta doğdu. Resim çalışmalarına ilkokul yıllarında

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0

B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 B.B Bodrumspor 2- Muratpaşa Belediye spor 0 Bal ligi 7 inci grup 16 ıncı haftaya lider giren B.B Bodrum spor kendi sahasında Mutratpaşa Belediye spor u 2 gol ile yenerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok

Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Karakaya: İnanmayanlar ile Bizim İşimiz Yok Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp binasında, futbol şubesinde yapılan değişikler ile ilgili bir basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına Bodrumspor

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Gençlerbirliği sınavı!..

Gençlerbirliği sınavı!.. Gençlerbirliği sınavı!.. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı için kampa girdi. Karakartallar Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda aldıkları mağlubiyetin ardından Gençlerbirliği karşısında moral arayacak. Karakartallarda

Detaylı

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri

KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Karar No : 155 Karar Tarihi : 14/05/2015 KONUSU: Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılı idare kesin hesabı, taşınır kesin hesabı ve yönetim dönemi cetvelleri Özel Kalem Müdürlüğü

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor

Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Büyükşehir Spor Şenliği tüm hızıyla sürüyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla bu yıl onuncusu düzenlenen Birimler arası Spor Şenliği

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret

Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Başkan Gürün den Yaşlılar Haftası nda Anlamlı Ziyaret Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Yaşlılar Haftası nda Muğla Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri ile birlikte ilçelerde vatandaşları

Detaylı

geçici listesine alındı

geçici listesine alındı Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi, UNESCO geçici listesine alındı Muğla nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Kalesi ve içinde bulunan Sualtı Arkeoloji Müzesi, UNESCO nun Geçici Miras Listesi ne alındı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret. ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER AĞINA (OriGIn) ÜYE OLDUK Edremit Ticaret Odası, Coğrafi İşaret çalışmaları kapsamında, Uluslararası Coğrafi İşaretler Ağı'na (OriGIn) üye oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun

Detaylı

Derbide beraberlik!..

Derbide beraberlik!.. Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 27.08.2012 Derbide beraberlik!.. LİG'İN 2. haftasında oynanan derbi karşılaşmasında Beşiktaş ile Galatasaray 3-3 berabere kaldı. 90 dakikada siyah-beyazlı takım üç

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI

SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI SANAYİ CAMİ İBADETE AÇILDI Konacık Beldesi sanayi bölgesinde yaklaşık 7 ay önce yapımına başlanan Sariye-Saffet Çebi Cami ibadete açıldı. Bodrum İlçe Müftü Vekili Dursun Boz un kıldırdığı öğlen namazı

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

KENT KONSEYİ NDEN TEPKİ GELDİ

KENT KONSEYİ NDEN TEPKİ GELDİ KENT KONSEYİ NDEN TEPKİ GELDİ Bodrum Kent Konseyi; Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ün Sazköy den Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi ve Tokilerle ilgili Konsey Başkanı Hamdi Topçuoğlu

Detaylı