YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR"

Transkript

1 YELKEN YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum da Dünya ve Avrupa Şampiyonları Yetiştiriyoruz sloganıyla yelken yaz kursları başlıyor. Dünya çapında başarılar elde eden B.B. Bodrumspor un Yelken Şubesi, Dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştiriyoruz sloganıyla yaz dönemi optimist ve laser kursları başlatıyor. Birinci dönem optimist ve laser kursu bu yıl 20 Haziranda İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor Yelken Kulübü nde başlayacak. Üçer haftalık dönemlerle yaz boyunca toplam 4 dönemde yapılacak kurslara katılan sporcuların başarılarına göre de, yeni sezon yelken takımı oluşturulacak. Yelken şubesinin 10. Yılı olması nedeniyle bu yılki başarı hedeflerini yüksek tutan B.B. Bodrumspor yelken antrenörleri de, kurslara katılabilecek öğrencilerin sayısının sınırlı olmasından dolayı kayıtların erkenden yapılması gerektiğini de sözlerine eklediler. Dünya ve Avrupa Yetiştiriyoruz Şampiyonları B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya da yelken sporunun Bodrum için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi; Kulüp sporcularımız Dünya çapında katıldıkları turnuvalardan büyük başarılarla dönüyor. 20 Haziranda başlayacak olan yelken kurslarımıza katılan sporcularla birlikte yeni Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkaracağımıza inanıyorum. Bodrumlu ailelerimizin çocuklarını bu spora yönlendirmeleri faydalı olacaktır. Yeni Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkartmak için, daha mücadeleci, özgüveni yüksek yeni nesillerin yetişmesi için, bütün çocuklarımızı disiplinin ön planda olduğu yelken sporunu yapmaya davet ediyorum.

2 BODRUM DA KIŞ TROFESİ Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen kış trofesi 4 üncü ayak yarışları sona erdi. Bodrum, İstanbul, İzmir, Ankara dan toplam 51 teknenin katılımı ile başlayan ve 2 gün süren BAYK Kış Trofesi 4 üncü ayak yarışları sona erdi. CFM Soğutma ve Otomasyon firması ana sponsorluğunda, Milta Bodrum Marina nın desteği ile düzenlenen ve 7 ayaktan oluşan kış trofesi yarışlarının dördüncü ayağı öncekilerde olduğu gibi oldukça çekişmeli geçti. 500 dolayında yelken tutkununun katıldığı ve Bodrum açıklarında yapılan yarışlar tamamlanırken, 3 üncü ayak yarışlarında dereceye girenler açıklanarak düzenlenen törenle kupaları verildi. 8 sınıfta yapılan yarışlarda, destek sınıfında Milta Bodrum Marina teknesi skibi, IRC B-1 sınıfında Zagun teknesi ekibi, IRC A-0 sınıfında ise Arkas Flying Box teknesi ekibi birinci oldu. Bu üç sınıf ile diğer sınıflarda dereceye girenlere ödülleri BAYK Komodoru Ömer Karacalar, Yelken Muğla İl Temsilcisi Esra Güven ile sponsor firmaların yetkilileri tarafından verildi. BAYK Kış Trofesi yarışlarının 5 inci ayağı 9-10 Nisan tarihlerinde yapılacak.

3

4

5

6 BODRUM DA OPTİMİST RÜZGARI BIOR 2016 da 2. gün heyecanı Bodrum Belediyesi nin destekleriyle düzenlenen Bodrum International Optimist Regatta (BIOR), 2. gün yarışlarıyla devam etti. Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi nin de ev sahipliğini yaptığı, Bodrum Belediyesi nin himayesi altında

7 düzenlenen yarışlara Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği ve Akustik Tourism Center da destek veriyor. Bodrum açıklarında süren BIOR, ikinci gününde de sporcuların sıkı mücadelesine sahne oldu. 14 ülke ve 55 kulüpten 280 sporcunun katıldığı BIOR da yelkenlerini açan sporcular, beyaz optimistleriyle denizin üzerini adeta kuğu gibi süsledi ve yelken tutkunlarına keyifli seyirler yaşattı. Bodrum un İçmeler Mevkii ndeki Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü nün önünden verilen start ile yarışa başlayan optimistçiler, ilk güne göre daha elverişli bir havada mücadele vererek rakiplerinin önüne geçebilmek için kıyasıya yarıştılar. 5 günlük yarışın sonunda yapılacak puanlamanın ardından dereceye giren sporculara kupaları, 13 Mart Pazar günü düzenlenecek ödül töreninde verilecek. 14 ÜLKE SPORCULARI BODRUM'DA Bodrum da düzenlenen, Bodrum International Optimist Regatta nın (BIOR) dördüncüsüne katılan sporcular renkli görüntülerin yaşandığı kortej yürüyüşünde bir araya geldi. Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) faaliyet programında yer alan ve Bodrumspor Yelken Şubesi nin ev sahipliğinde yapılacak BIOR un dördüncüsünde mücadele edecek olan sporcular, kortej yürüyüşüne katıldı. Salı günü antrenman için denize açılan,

8 Çarşamba günüde deneme yarışlarına katılan optimistler renkli görüntülerin oluştuğu kortejde, ellerinde ülkelerinin bayrakları ile marinadan başlayıp Belediye Meydanına kadar yürüdü. Muğla Büyükşehir Belediye bandosunun eşliğinde yapılan yürüyüşün sona erdiği meydanda, Bodrum yöresi halk oyunları gösterisi sunuldu. Sporcular program sonunda elerlindeki rengarenk balonları gökyüzüne bıraktı. Sporculara Türkçe ve İngilizce olarak seslenen Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya Türk turizmi çok hassas bir dönemden geçiyor. Bugünlerde 14 ülkeden 280 sporcuyu burada görmekten dolayı çok mutluyuz. Bütün yarışçılara iyi rüzgarlar ve iyi yarışlar diliyorum. Bodrum geldiğiniz için teşekkür ediyorum dedi. Yarışlar için Türkiye ile birlikte 14 ülkeden 280 sporcunun kesin kayıt yaptırdığı belirtilirken, ABD den de ilk kez katılım oldu. 13 Mart ta ödül töreni ile sona erecekorganizasyonda sporcular, yarın (Perşembe) verilecek yarışlarla puan mücadelesine başlayacak. start

9

10 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen 2016 Türkiye Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları Bitez de yapıldı. 2-7 Şubat 2016 tarihleri arasında Bodrum un Bitez koyunda gerçekleştirilen, 420 ve 470 sınıflarındaki yelkenlilerin yarışı sona erdi. Galatasaray Yelken Şubesi, Fenerbahçe Yelken Şubesi, İstanbul Yelken Kulübü, Karşıyaka Yelken Kulübü, Çeşme Solo Yelken Kulübü ve Gökova Yelken Kulübü nden 38 sporcunun katıldığı yarışlar hafta sonu yapılan son etabın ardından düzenlenen ödül töreni ile son buldu. Yapılan mücadeleler sonunda yarışmada kategorilerine göre birincilik alan sporcular şöyle belirlendi: 420 Genel kategori, 420 Kadın kategori ve 420 Genç kategori olmak üzere Leyla Şenocak toplam üç kategoride birinci oldu. 470 Genel kategoride Deniz Çınar ve 470 Genç kategoride ise Halil Demirel birinci oldu.

11

12

13

14 TYF Yarıyıl Kupası, sona erdi Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Yarıyıl Yelken Kupası, düzenlenen ödül töreni ile son buldu. Törene Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail mutluluğunu paylaştı. Altındağ da katılarak sporcuların Ocak 2016 tarihleri arasında Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde, Bodrum Belediyesinin de destekleriyle bu yıl 10 uncusu düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonunun Yarıyıl Yelken Kupası yarışları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 50 kulüpten toplam 371 sporcunun katıldığı yarışlarda sporcular; Optimist, Optimist Junior, Laser Standart, Laser Radial, Laser 4,7 kategorilerinde yarıştı. Büyük bir heyecanın yaşandığı yarışların sonunda dereceye giren başarılı sporcular, milli takım kampına katılmaya hak kazandı. Düzenlenen ödül törenine katılan Bodrum Belediye Başkan Vekilli İsmail Altındağ yaptığı konuşmada; Bu soğuk hava şartlarında sporcu ruhunuzu kaybetmeyerek verdiğiniz mücadeleden ve cesaretinizden dolayı hepinizi canı gönülden kutluyorum. Katılan takımlara, sporculara, antrenörlere ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bodrum Belediyesi olarak bizler, sizlerin spor yapması ve bu güzel ortamda yarışabilmesi için, elimizden gelen desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu yıl 10 uncusunu gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon inşallah daha nice 10 lar 20 ler olarak devam eder. Sizleri Bodrum da ağırlamaktan son derece mutluyuz dedi.

15 Muğla Bölgesinden, Optimist kategorisinde 4, Lazer kategorisinde 2 sporcu milli takım kampına katılmaya hak kazandı. Yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini, Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail Altındağ, Bodrum Belediye Meclis Üyesi Mustafa Saruhan, TYF Yönetim Kurulu Üyesi Erman Aras, Ömer Karacalar, hakem komitesi ve organizasyon görevlileri verdi. Yarışlarda dereceye giren sporcular ise şöyle: LASER 4.7 GENEL: 1.ALP BALTALI (İSTANBUL YLK.KLB) 2.RASİM YAŞAR (ARM URLA YLK.) 3.EGE EROS GÜVEN (ERA YLK.KLB.) 4.YİĞİT YALÇIN ÇITAK (TURGUTREİS YLK.KLB) 5.İLAYDA VEZİROĞLU (FENERBAHÇE YLK.KLB) LASER 4.7 KIZ: 1.İLAYDA VEZİROĞLU (FENERBAHÇE YLK.KLB) 2.ECE ASYA İKİZLER (GALATASARAY YLK.KLB) 3.RÜMEYSA GERMİ (SAMSUN YLK.KLB) LASER 4.7 JUNIOR 1.YİĞİT YALÇIN ÇITAK (TURGUTREİS YLK.KLB) 2.BARTU ÖZGÜR (FENERBAHÇE YLK.KLB) 3.ECE ASYA İKİZLER (GALATASARAY YLK.KLB)

16 LASER RADIAL GENEL 1.YAŞAR DOĞA ARIBAŞ (İSTANBUL YLK.KLB) 2.KERİM KAAN ORDU (FENERBAHÇE YLK KLB.) 3.BERKAY ABAY (SOLO YLK. KLB) LASER RADIAL BAYAN 1.AYŞENUR ORHAN(TEKİRDAĞ YLK. KLB.) 2.ZEYNEP BEYENİRSOY (TURGUTREİS YLK. KLB.) LASER RADIAL GENÇ 1.BERKAY ABAY (SOLO YLK. KLB.) 2.EFE SOYSAL (KARŞIKAYA YLK. KLB.) 3.ATA ÖZORUÇ (İSYANBUL YLK. KLB.) LASER STANDART GENEL 1.ALP RONA RODOPMAN (FENERBAHÇE YLK. KLB.) 2.CEM GÖZEN (İSTANBUL YLK. KLB.) 3.HAYDAR BARAN YILMAZ (MARİNA DRAGOS YLK.KLB.) LASER STANDART GENÇ 1.HAYDAR BARAN YILMAZ (MARİNA DRAGOS YLK.KLB)

17 2.MEHMET DURAN DİNÇ (GALATASARAY YLK. KLB.) 3.ÖZGÜR DANIEL FOSTER (GÖKOVA YLK. KLB.) OPTİMİST GENEL 1.TANSU ERİN ŞARLAK (İSTANBUL YLK.KLB) 2.SABRİ KEREM ERKMEN (FENERBAHÇE YLK. KLB.) 3.EGE BATMAZ (SİNOP KDZ. YLK. KLB.) 4.EFE TULÇALI (BODRUM ERA YLK. KLB.) 5.TARHAN ÖĞÜTÇÜ (ÇEŞME YLK. KLB.) OPTİMİST KIZ GENEL 1.ZÜLAL ALEV ERKAN (TEKİRDAĞ YLK. KLB.) 2.DOĞA DEMİREL (MARMARA YLK. KLB) 3.YAĞMUR ÖZCAN (BODRUM ERA YLK. KLB) OPTİMİST JUNIOR GENEL 1.EFE GÜDER (İSTANBUL YLK. KLB) 2.OKYANUS ARIKAN (ARM URLA YLK. KLB) 3.CAN ERTÜRK (GÖZTEPE YLK.ŞB) 4.CAN ÖZBİLEN (TEKİRDAĞ YLK. KLB) 5.ALP HOŞGÖR (İSKENDERUN YLK. KLB)

18 OPTİMİST KIZ JUNIOR 1.OKYANUS ARIKAN (ARM URLA YLK. KLB.) 2.DENİZ YÜCEL (İSTANBUL YLK. KLB) 3.MELİSA OLCAY (GALATASARAY YLK. ŞB)

19 BODRUM'DA KIŞ ORTASINDA YELKEN YARIŞINA BÜYÜK İLGİ Bodrum Belediyesinin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Bodrum da düzenlenen TYF Yarıyıl Kupası yarışları 2 gün gecikmeli olarak başladı. Türkiye Yelken Federasyonu yarış takviminde bulunan ve 23 Ocak tarihinde başlaması planlanan Yarıyıl Kupası yarışları, elverişsiz hava koşulları nedeniyle 3 üncü gün başladı. Pazartesi günü gerçekleşen ilk yarışlar, şiddetli rüzgarın ve soğuk havanın da etkisiyle sporcuların büyük mücadelesine

20 sahne oldu. Bodrum un Yalıkavak Mahallesi nde bu yıl 10. su düzenlenen TYF Yarıyıl Yelken Kupası na lazer ve optimist kategorisinde 50 kulüpten toplam 400 sporcu katıldı. Optimist, Optimist Junior, Laser Standart, Laser Radial, Laser 4.7 kategorilerinde düzenlenen Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları, 27 Ocak Çarşamba günü düzenlenecek olan ödül töreni ile tamamlanacak.

21

22 Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bu yıl 27 ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli tekne yarışları Bodrum-Cup ın basın toplantısı Trafo Bodrum da yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Deniz Ticaret Odası Yürütme Kurulu üyesi Arif Yılmaz, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Era Yelken Kulüp Başkanı ve Bodrum Cup un yaratıcısı Erman Aras ile Bodrum Cup Organizasyon Komisyonu Başkanı Süleyman Uysal, Yarış Komitesi Başkanı Uğur Ayaz ile Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve Bodrum Cup a gönül verenler katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 17 yıldır belediye başkanı olarak organizasyona destek verdiğini ifade ederek, Dile kolay, bu sene yarışların 27. yılı. Bu çok uzun bir süreç. Tabi şimdi bu olaya farklı boyutlardan bakmak lazım, her ne kadar ismi yat yarışı diye geçiyorsa da bu bir festival, Bodrum un bayramı Bodrum denizcilerinin, kaptanlarımızın, gemicilerimizin artık teknelerini demirlemeden, karaya çekmeden önceki son festivali diye hep düşünmüşümdür. 17 yıldır kesintisiz belediye başkanlığı yapıyorum. Bu yarışlar benden 10 yıl önde gidiyor. O günden bu güne belediye başkanı olarak her zaman desteğimi vermişimdir, vermeye de devam ediyoruz. dedi.

23 Mehmet Kocadon: Organizasyonu geleceğimizin teminatı olan gençler devraldı Gençlerin organizasyonu devralmasının önemine değinen Başkan Kocadon, Bu sene biraz daha farklı bir boyutta destek veriyoruz, çünkü artık bu yarışları, bizim en büyük inandığımız, güvendiğimiz, geleceğimizin teminatı olan gençler devraldı. Bu gençler bana gelip Başkanım uluslararası arenada daha fazla ismini duyurmak istiyoruz dediler. 27 yıldır kesintisiz devam eden böyle bir yarış yok. Dünyada mavi yolculuk denen bu kavram işte bu balıkçı ve süngerci kayıklarından başlayarak bu gün günümüze geldi. Özellikle bu güzel kuğu gibi guletlerimiz gözüyle teknelere forma çeken, keser sallayan ustalarımızın eseridir. Bu, kiminin baba mesleğidir. Bu ustalarımızın yaptığı daha sonra Bodrum un, ülkemizin yetiştirdiği aydınlık kaptanlarımızla, gemicilerimizle beraber mavi yolculuğa, oradan da Akdeniz e hatta şu anda Maldiv adalarına kadar uzanan Bodrum ismini taşıyan guletlerimizi görebiliyoruz. Bunlar hep bizim gururumuz, kültürümüzün devam etmesi gereken etkinliklerimiz. Bu güzel etkinlikleri bize kazandıran ve o işin başlangıcını yapan Erman Aras a ve bunu devralan bu güzel gençlere bir defa daha teşekkür ediyorum. Her ne kadar adı yarış da olsa bu denizcilik festivalinin daha da güzel ve gelişerek, özellikle limanda bağı kalmadan yarışlarına katılan bütün bu güzel ahşap teknelerimizin sahiplerini ve kaptanlarını buraya bir defa daha davet etmek istiyorum. Gönül ister ki bu yarışın başladığı gün Bodrum limanında bağlı bir tane gulet kalmasın, ister yarışarak ister gezerek hepsi denize açılsın. Çünkü bu denizcilerimizin bir bayramı ve özellikle bu sene Sadun Boro Yılı olarak düşünüyoruz. Esasında bu yelken yarışları aynı zamanda büyük denizcimiz Sadun Boro gibi birçok yeni Sadun Boro ların yetişmesi açısından da örnek taşıyor, teşvik oluyor. Onun için bütün bu genç arkadaşlarımızı huzurlarınızda kutluyorum. Bu güzel festivalimizin Bodrumumuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. şeklinde konuştu.

24 Mahmut Kocadon: Bu organizasyon denizcilerin sezon sonu düğünü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon organizasyonun her yıl daha da geliştiğini ifade ederek, Bu organizasyon denizcilerin sezon sonu düğünü. Bunu bir Bodrum düğünü gibi kutlamak lazım, herkesin gelip katılması lazım ki sezonu bir düğün havasıyla bitirelim. Ben 2005 yılında Bodrum Ticaret Odası Başkanı oldum, o günden bugüne elimizden gelen her destek ile Bodrum Cup a yardımcı oluyoruz. Bizden önceki dönemin başkanı da yardımcı oluyormuş onu da söylemek lazım. Bundan sonra da Bodrum Cup a elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz. Ben bu yarışta tüm Bodrumlu tekne sahiplerini, yelken severleri yarışa davet ediyorum. Herkese başarılar diliyorum. ifadelerini kullandı. Bodrum deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz da Erman Aras a teşekkür ederek, Erman Aras ın inadı sayesinde yelkenciliğimizi kurtardık. Era Yelken Kulübü nün gençlerine de bugün bayrağı teslim edebiliyoruz, bu çok gurur verici. İnşallah nice seneler bu yarışın bayrağını taşırız. dedi. Era Yelken Kulübü Başkanı ve Bodrum Cup Kurucusu Erman Aras organizasyona destek verenlere teşekkür ederek, Elimiz ayağımız tutuyorken koltuğu güvenebildiğimiz gençlere bırakmak ve onlarla birlikte hala bu heyecanı yaşıyor olabilmek çok hoş. Bu Bodrum Cup ın bundan sonra bizlerden sonra da nice 27 yılları yaşaması için atılmış güzel bir adımdı. Bodrum Cup a 27 yıl önce biz çok güzel düşüncelerle başlamıştık ama onları aştı, çok güzel hedeflere doğru gidiyor. Bodrum la bütünleşmiş Türkiye nin gururu ama Akdeniz in de en büyük deniz organizasyonu olma yoluna gidiyoruz. Çıtamızı her sene yükseltmek istiyoruz. Gençlerin sinerjisi ve hele hele özellikle sosyal medyanın da hayatımıza girmesiyle onlar, çok büyük yelken açtılar. Bodrum u dünya planında sadece Bodrum u değil tüm bu yöredeki tekne yapımcılarını çok ciddi pazarlara ulaştıracaklar. Bunun bizlere iş olarak dönmesi Bodrum a katkı vermesi bizleri de çok sevindirecek. Başkanım, Ortakent

25 zamanından beri bize her zaman yardımcı oldu. Özellikle Bodrum Cup ın bir çıta daha ileri gitmesi için bizimle beraber organizasyonun içinde çalışıyor, kendisine çok teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı. Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal ise konuşmasında şunları söyledi: Benim Bodrum Cup taki beşinci yılım. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Başından beri Erman Aras la hayalimiz olan bu yarışın başlangıcı ve bitişinin Bodrum un tam kalbinden olmasıydı. Bu sene Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızın destekleriyle Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde Bodrum Cup a katılan tüm tekneleri orada ağırlıyor olacağız. Dolayısıyla bu yarış Bodrum un kalbinde başlayıp kalbinde biten bir yarış haline geldi. Bunun için de çok mutluyuz. Ben sözlerimi bitirirken gerçekten Bodrum Cup ın bir felsefesi olduğunu bu felsefeyi de bozmadan devam ettirerek dünyada Akdeniz çanağında büyük bir festival olduğunu bilmemize rağmen bunu daha da ileriye götürerek Bodrum un tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz. Bu organizasyonda bizlere ana sponsor olarak destek veren Palmarina, TAV Passport, Technogym ve Bodrum Belediyesine ayrıca teşekkür ediyoruz. Yarış Komitesi Başkanı Uğur Ayaz ise organizasyon ve etaplar ile ilgili bilgiler vererek, Bodrum Cup ta bu sene bizleri 5 ayrı coğrafi etapta yapılacak birbirinden heyecanlı yarışlar bekliyor. İlk gün yarış etabımız 17 millik Bodrum-Gümüşlük Sadun Boro etabı, 2. gün yarış etabımız 20 millik GümüşlükLeros etabı, 3. gün etabı Leros-Leros Bodrum Etabı. Bu etapta hiç denemediğimiz Türk karasularından uzak gerçekleştireceğimiz 20 millik Leros adası dönüş etabı bizi beklemekte. 4. gün etabımız Leros-Yalıkavak Palmarina etabı. Bu etapla beraber Bodrum Cup karasularımıza dönmüş olacak. şeklinde konuştu.

26

27 ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR YARIŞLARA 25 YELKENLİ KATILIYOR 27 Ağuston günü başlayan Arkas-Milta Marina Cup ta bu yıl 14. sü düzenleniyor. Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina ana sponsorluğunda, Türkiye Yelken Federasyonu desteğiyle gerçekleşen Arkas-Milta Marina Cup; yarışçılara uzun soluklu rotaları ve etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşatıyor. Milta Bodrum Marina; Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) nün kuruluşuna ve sürdürülebilirliğine verdiği desteğin yanı sıra, yelken sporu ve sporcularına sağladığı imkânlarla, birçok ilke imza atmayı başarmakta, ayrıca Bodrum da turizmin yıl boyu sürmesine de katkı sağlamaya devam ediyor. Ege kıyılarını Kos etabıyla bir araya getiren Arkas-Milta Marina Cup yarışlarına 25 yelkenli tekne katıldı. 27 Ağustos ta start alan yarışın birinci gününde sporcular, Bodrum Kos rotasında yarıştı. 28 Ağustos ta ise Kargı Adası ndan başlayan yarışın bitiş yeri Bodrum oldu. Bugün Bodrum-Bodrum etabıyla süren yarışlar 30 Ağustos tarihlerinde yapılacak kupa töreni

28 ile tamamlanacak. ARKAS-MİLTA MARİNA CUP AĞUSTOS TA START ALIYOR Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Arkas-Milta Marina Cup ta bu yıl 14. kez yarış heyecanı yaşanıyor. Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina ana sponsorluğunda, Türkiye Yelken Federasyonu desteğiyle gerçekleşen Arkas-Milta Marina Cup; yarışçılara uzun soluklu rotaları ve etkinlikleriyle unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Denize ve denizciliğe gösterdikleri destek ve başarılarla tanınan iki öncü firmanın bir araya gelerek organize ettiği Arkas-Milta Marina Cup yılın en önemli ve başarılı yarışları arasında yer alıyor. Milta Bodrum Marina; Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü nün kuruluşuna ve sürdürülebilirliğine verdiği desteğin yanı sıra, yelken sporu ve sporcularına sağladığı imkânlarla, birçok ilke imza atmayı başarmakta, ayrıca Bodrum da turizmin yıl boyu sürmesine de katkı sağlamaktadır. Uluslararası taşımacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan Arkas Holding, başarılı ticari faaliyetlerinin yanı sıra başta Arkas Spor Kulübü ve Arkas-Milta Marina Cup olmak üzere; eğitim, sanat ve spor alanlarında pek çok proje yürütmektedir. Ege kıyılarını Kos etabıyla bir araya getiren Arkas-Milta Marina Cup yarışlarının, bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Bodrum un rüzgârlı, uzun yaz günlerinde; 500 ü

29 aşkın yarışçının, 4 gün sürecek, keyifli rotalarla dolu yarış programı katılımcıların beklentilerine hitap edecek şekilde hazırlandı. 26 Ağustos Çarşamba günü Marina Yacht Club Bodrum da yapılacak açılış kokteylinin ardından; 27 Ağustos ta start alacak yarışın birinci gününde sporcular, Bodrum Kos rotasında yarışmaya başlayacak. 28 Ağustos ta ise Kargı Adası ndan başlayan yarışın bitiş yeri Bodrum olacak. Yarış Ağustos tarihlerinde Bodrum-Bodrum etaplarıyla sona erecek. Görkemli kapanış törenleriyle adından söz ettiren Arkas-Milta Marina Cup, bu yıl da adına yakışır bir kapanış ve ödül töreni planladı. Milta Bodrum Marina Sit alanında organize edilen ödül töreninde yarışçılar, muhteşem bir konserle yorgunluklarını atacaklar.

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi

Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları sona erdi Bodrum Belediyesi nin destekleriyle Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından düzenlenen 2016 Türkiye 420-470 Yarıyıl Kupası Yelken Yarışları Bitez de

Detaylı

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF DE YENİ DÖNEM Türkiye Yelken Federasyonu nda yeni başkan Özlem Akdurak olurken, yönetimde Bodrumlu isimlerde yer aldı. TYF de 4. Olağan Genel Kurulu nda 214 delegeden 208 i oy kullandı. 3 yıllık mevcut

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

The Bodrum Cup kortejle başladı

The Bodrum Cup kortejle başladı The Bodrum Cup kortejle başladı Era Bodrum Yelken Kulübü nün çatısı altında organize edilen 28. The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta düzenlenen kortej yürüyüşü ve kampana çanının çalınmasıyla

Detaylı

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne

Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Yelken Federasyonu lk ziyaret Bodrum Belediyesi ne Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerin ardından Yelken Federasyonu Başkanlığına seçilen Özlem Akdurak, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u başkanlık makamında

Detaylı

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi

27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi 27.Bodrum Cup, Alondra nın birinciliği ile sona erdi Palmarina Bodrum, Bodrum Belediyesi, TAV, Technogym ve TÜRSAB ana sponsorluğunda; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret

Detaylı

YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ

YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ BODRUM ULUSLARARASI YARIŞLARINDA TÜRKİYE 5 KUPA İLE BİRİNCİ 4 üncü BIOR, ödül töreni ile sona erdi Bu yıl 4 üncü kez 09-13 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşen 2016 Bodrum International Optimist Regatta

Detaylı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı

Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı Bodrum Cup sessiz yürüyüş ile başladı c 27. The Bodrum Cup Yelken Yarışları sessiz yürüyüş ve yarış kampanasının çalması ile başladı. Bodrum Marinası önünde toplanan yelkenciler, konukları, Muğla Büyükşehir

Detaylı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bu yıl 27 ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli tekne yarışları Bodrum-Cup ın basın toplantısı Trafo Bodrum da yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu

Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Halit Narin Kupası Yelken Yarışlarını Kazanan Genç Sporcular Belli Oldu Türkiye nin en büyük ve en kapsamlı yelken yarışlarından biri olan 9.Halit Narin Kupası yelken yarışlarında kazanan genç yelkencilerin

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Bodrum jet'len di şenlendi

Bodrum jet'len di şenlendi Bodrum jet'len di şenlendi Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası başladı Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Bodrum da başladı. Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından, Halikarnas

Detaylı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı

Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bodrum Cup, basın toplantısı ile başladı Bu yıl 27 ncisi gerçekleşecek olan ahşap yelkenli tekne yarışları Bodrum-Cup ın basın toplantısı Trafo Bodrum da yapıldı. Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın

Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Bodrum dan Adriyatik e yelkenli ile 4 kadın Yelken sporuna gönül vermiş 4 kadın yelkenci 70 gün sürecek seyahatlerine başlamadan önce Bodrum Belediyesini ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA

BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA Bodrum International Optimist Regatta ( BIOR ) Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Yelken Şubesi tarafından, dünyanın önde gelen turizm kenti olan Bodrum'da düzenlenmektedir.

Detaylı

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR

ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR ERTUĞRUL FIRKATEYNİ ARAŞTIRMALARI JAPONYA DA BAŞLIYOR KAPTANIN YAŞAYAN TEK TORUNU ONUR KONUĞU Bodrum Karya Kültür, Sanat ve Tanıtım Vakfı (BOSAV) ve Ertuğrul Firkateyni Ekibi Başkanı Tufan Turanlı, 2016

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Sayfa 1 / 5 TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 15-21 HAZİRAN 2015 SİNOP Rank SINIFI YELKEN NO ADI SOYADI DOĞUM TARİHİ 1st OPTİMİST 174 EFE TULÇALI 01.03.2001 E ERA BODRUM YELKEN GEÇİCİ SONUÇLAR OPTİMİST

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

Bodrum Deniz Dibi Temizlik

Bodrum Deniz Dibi Temizlik Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Gümüşlük ten başladı Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen Bodrum Deniz Dibi Temizlik Kampanyası, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla Gümüşlük

Detaylı

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ

TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ TROFE KUPASI SAHİBİ; FLAYING BOX, LADY DENİZ THE MARMARA BAYK KIŞ TROFESİ IRC A SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ FLAYING BOX -LEMON ARKAS TEKNESİ, IRC B SINIFININ TROFE KUPASI SAHİBİ LADY DENİZ TEKNESİ OLDU.

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI

MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI MİNİK YELKENCİLERİN SERTİFİKA HEYECANI Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi tarafından her yaz düzenlenen yelken kurslarının bu seneki birinci dönemi tamamlandı. İçmeler mevkiinde bulunan B.B. Bodrumspor

Detaylı

Fransa ya Yelken Açtı

Fransa ya Yelken Açtı Fransa ya Yelken Açtı 2005 Yılında Fransa ya yerleşerek aldığı eğitimlerin ardından 2011 yılında 6,5 metrelik yatıyla Dünya nın önemli açık deniz yelkencilik yarışmalarından biri olan Mini Transat a katılan

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BODRUMSPOR SAKARYADA 3 PUAN KAÇIRDI

BODRUMSPOR SAKARYADA 3 PUAN KAÇIRDI BODRUMSPOR SAKARYADA 3 PUAN KAÇIRDI BODRUMSPOR SAKARYA DA 3 PUANI KAÇIRDI Spor Toto 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor deplasmanda Sakaryaspor ile golsüz berabere kaldı. Sakarya

Detaylı

Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor

Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor Yalıkavak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarı Yıl Kupasına ev sahipliği yapıyor Türkiye Yelken Federasyonu ve Yalıkavak Belediyesi nin organizasyonluğunda gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Yarı

Detaylı

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ

HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ HASAN KABLI GÖREVE BAŞLADI, PERSONEL İSTİFA DİLEKÇESİ VERDİ 9 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen seçimler ile Bodrum Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı seçilen Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı dan

Detaylı

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST)

ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) ÇEŞME YELKEN İHTİSAS SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2012 YILI SPORTİF FAALİYET RAPORU A.ULUSLARARASI YARIŞLAR A.1. NAPOLİ COMPABASSO TROFESİ (OPTİMİST) 04-06 OCAK 2012 İtalya nın Napoli Şehrinde yapılan yarışta kulübümüz

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI YARIŞ İLANI OPTIMIST - OPTIMIST JUNIOR LASER RADIAL - LASER 4.7 26 Ocak - 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA TYF - 27/12/14 Türkiye Yelken Federasyonunun 2015

Detaylı

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR YARIŞLARA 25 YELKENLİ KATILIYOR 27 Ağuston günü başlayan Arkas-Milta Marina Cup ta bu yıl 14. sü düzenleniyor. Arkas Holding ve Milta Bodrum Marina ana sponsorluğunda,

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu.

TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu. turkiyeyelkenfederasyonu. TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI 2018 Türkiye Yelken Federasyonu turkiyeyelkenfederasyonu @TurkiyeYelken TYF Yelken TV www.tyf.org.tr TÜRKİYE OPTİMİST TAKIM ŞAMPİYONASI YARIŞ İLANI URLA /

Detaylı

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU

BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU BODRUM DAN KOS A İLK SEFER İSRAİL TURİSTLER OLDU Bodrum da, Yunanistan ın İstanköy (Kos) Adası ve Bodrum a karşılıklı yolcu taşıyacak olan katamaran tipi feribot, sezonun ilk seferini İsrailli turistlerle

Detaylı

MUĞLA DA EN BÜYÜK İLÇE BODRUM

MUĞLA DA EN BÜYÜK İLÇE BODRUM MUĞLA DA EN BÜYÜK İLÇE BODRUM Türkiye İstatistik Kurumu 31 Aralık 2015 tarihli son verilerine göre Muğla İline bağlı ilçeler arasında en fazla nüfus Bodrum da. Son verilere göre Bodrum un nüfusu 155.818.

Detaylı

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor ile karşılaşacak. BODRUM DA ZİRAAT KUPASI HEYECANI TÜRKİYE Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Muğlaspor ile karşılaşacak. 6 Eylül Salı günü Bodrum Şehir Stadı nda tek maç eleme usulü

Detaylı

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ

BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ BODRUM BASKET KIRÇİÇEKLERİ SEZONA, MERHABA DEDİ Kırçiçeği Bodrum Basket takımı ve yöneticileri, Kırçiçeği Konacık restoranında basınla buluştu Kurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol

Detaylı

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU VODAFONE RED VE HTC SPONSORLUĞUNDA FAMOUS CUP TA ŞAMPİYON BELLİ OLDU Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından, Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, 21-22 Haziran

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu 38 yıldır, Deniz Kuvvetleri Kupası ve Marmara Kupası gibi Türkiye nin en prestijli açık deniz yarışlarının yanı sıra, her yıl 30 a yakın yarış organize eden

Detaylı

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi

Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Dalgıçlar Gümüşlük te denizi temizledi Denize en çok MAVİ yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Bodrum Belediyesi Dalış Ekibinin çalışmalarıyla gerçekleştirilen Bodrum Deniz Dibi

Detaylı

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TYF OPTİMİST TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 MAYIS 2018 DİDİM / AYDIN OPTİMİST KESİN SONUÇLAR ALTIN GRUBU Rank GRUBU Sa led: 8, D scards: 1, To count: 7, Entr es: 71, Scor ng system: Append x A ADI SOYADI D.

Detaylı

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI

EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI EN BÜYÜK BALIĞI, BODRUM DA ALP KIRŞAN VE EKİBİ YAKALADI Bodrumda 29-30 ekim tarihlerinde düzenlenen 7. Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası nda en büyük balık ödülünü Alp Kırşan ve ekibi kazandı.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU CUMHURİYET BAYRAMI BÖLGE KUPALARI YARIŞLARI 26-29 Ekim 2017 YARIŞİLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2017 yılı Faaliyet Programı nda yer alan CUMHURİYET Bayramı Bölge Kupaları

Detaylı

Karateciler Avrupa dan Kupa İle Döndü

Karateciler Avrupa dan Kupa İle Döndü Karateciler Avrupa dan Kupa İle Döndü Üç Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 5 sporcusu ile katıldığı 5 inci Basel Open Masters Avrupa Şampiyonası ndan 3 birincilik kupası ile döndü. İsviçre nin

Detaylı

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı!

Bornova Belediye Başkanı Atilla Olgun, Bornova'nın sporda birçok ilke imza atan, değerli bir. PTT Kadınlar Türkiye Kupası Basın Toplantısı Yapıldı! 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenecek PTT Kadınlar Türkiye Kupası'nın basın toplantısı, Bornova Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 1-4 Mart tarihleri arasında, İzmir'in ev sahipliğinde

Detaylı

TurkSail - Yelkencilerin Evi Perşembe, 30 Nisan :35 - Son Güncelleme Perşembe, 30 Nisan :08

TurkSail - Yelkencilerin Evi Perşembe, 30 Nisan :35 - Son Güncelleme Perşembe, 30 Nisan :08 Wings kredi kartlarının ana sponsorluğunda Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen Wings Kış Trofesi nin VI. Ayak yarışları 25-26 Nisan da yapıldı. Bu yarışı BAYK yönetimi Hollanda

Detaylı

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ

ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ ZEYYAT MANDALİNCİ OKULU ÖĞRENCİSİ 9 YAŞINDAKİ BEREN, PAPATYA KIZ ADLI HİKAYE KİTABINI ÇIKARTTI Bodrum da ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki Beren Korkmaz, kitap yazdı. Turgutreis Mahallesi ndeki Zeyyat Mandalinci

Detaylı

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Yelken Okulu 38 yıldır, Deniz Kuvvetleri Kupası ve Marmara Kupası gibi Türkiye nin en prestijli açık deniz yarışlarının yanı sıra, her yıl 30 a yakın yarış organize eden

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU YARIYIL KUPASI OPTIMIST-LASER STANDART-LASER RADIAL-LASER 4.7 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK BODRUM-MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonunun 2014 yılı Faaliyet Programında

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ

RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ RIDVAN DİLMEN BODRUMSPOR U ZİYARET ETTİ Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor u ziyaret etti. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık dönemini Yalı Çiftlik

Detaylı

B.B. Bodrumspor : 3 Selvioğluspor : 0

B.B. Bodrumspor : 3 Selvioğluspor : 0 B.B. Bodrumspor Selvioğluspor : 0 : 3 Bodrum Belediyesi Bodrumspor Bölgesel Amatör Lig 7 inci Grupta sahasında Selvioğluspor u a 3-0 mağlup ederek 3 üncü lig hedefine bir adım daha yaklaştı. B.B. Bodrumspor

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TURKISH SAILING FEDERATION BÖLGE KUPASI YARIŞLARI 08-12 Nisan 2015 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası Yarışları, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Alanya Yat ve Yelken

Detaylı

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU BODRUM DA SU JETİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Bodrum da, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen Türkiye Su jeti ve Flyboard Şampiyonası nın 1 inci ayak yarışları ödül töreni ile sona

Detaylı

9 yarışlık seride üç yarış Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası, üç yarış da Kartal Belediye Başkanlığı Kupası olarak değerlendirildi.

9 yarışlık seride üç yarış Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kupası, üç yarış da Kartal Belediye Başkanlığı Kupası olarak değerlendirildi. Pazartesi 02 Temmuz 2012 16:53 - Son Güncelleme Pazartesi 02 Temmuz 2012 21:48 İstanbul İl Yelken Temsilciliği tarafından Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Laser -470 İstanbul

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU. BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI BÖLGE KUPASI 1.AYAK YARIŞLARI 20-23 Nisan 2012 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2012 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 1.Ayak Yarışları 20-23 Nisan 2012 tarihleri arasında Sinop,

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü

Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikincisi sörfçü Lena dan, Başarılara devam sözü Dünya ikinciliği elde eden Lena Aylin Erdil, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret ederek başarılarına Başkan Kocadon un desteği

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

Avrasya Boat Show a katıldı

Avrasya Boat Show a katıldı Başkan Kocadon 11. CNR Avrasya Boat Show a katıldı Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, CNR Avrasya Boat Show 2017 11. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları

Detaylı

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR

ARKAS-MİLTA MARİNA CUP 2015 SÜRÜYOR BODRUM JUNIOR GOLF TAKIMI KAYMAKAM GÖDEKMERDAN I ZİYARET ETTİ Bodrum da, yaşları 8-12 arasında değişen ve Türkiye Golf finaline katılacak olan minik golfçüler Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ı,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

OPTİMİST OPTİMİST JUNİOR YARIYIL KUPASI

OPTİMİST OPTİMİST JUNİOR YARIYIL KUPASI YARIYIL KUPASI 26 OCAK 01 ŞUBAT 2015 YALIKAVAK BODRUM / SPORCU LİSTESİ SINIF 28.01.15 YELKEN NO AD SOYAD D.TARİHİ E/K KULÜP İL KIRMIZI 1591 NOAH DENİZ ÖKSÜZ 18/06/04 E ALANYA YAT MAVİ 1600 EREN PERÇİN

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

BODRUM BASKET DİYARBAKIR BAĞLAR

BODRUM BASKET DİYARBAKIR BAĞLAR BODRUM BASKET DİYARBAKIR BAĞLAR 105-38 KIRÇİÇEKLERİ GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ Türkiye Kadınlar Basketbol 2. liginde 2. tur maçları başladı. D grubunda mücadelesine devam eden Kırçiçeği Bodrum Basket

Detaylı

Bodru m Kupası 26 Ekim deki Bodrum etabı ile sona erecek.

Bodru m Kupası 26 Ekim deki Bodrum etabı ile sona erecek. Bodrum Kupası, 22 Ekim günü sokak şenlikleri ile başlayacak. 23-26 Ekim tarihleri arasında 4 etaptan oluşan yarışlarda iki etaba yakın zamanda kaybettiğimiz iki deniz sevdalısının adları verildi. Gümüşlük-Güllük

Detaylı

INTERNATIONAL WOODEN YACHT

INTERNATIONAL WOODEN YACHT INTERNATIONAL WOODEN YACHT 27th REGATTA YARIS EL KITAPÇIGI /BodrumCup #BodrumCup #BodrumCup2015 #instabodrumcup #instabodrumcup2015 Tel : +90 252 316 2310-316 2054 Faks : +90 252 316 5338 www.erayelken.org

Detaylı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.UYGULANACAK KURALLAR Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 Yılı Yelken Yarışları 1.1. WORLD SAILING (WS) Yelken Yarış Kuralları (RRS) 2017 2020 1.2. 2018 TYF Yelken Yarışları düzenleme talimatı,

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI

BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODRUMUN GİRİŞİMCİ KADINLARI YÜZDE 90 BAŞARILI BODTO da gerçekleştirilen ve 50 saat süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu

Detaylı

2012 Nisan Ayı Faaliyet Raporu

2012 Nisan Ayı Faaliyet Raporu 2012 Nisan Ayı Faaliyet Raporu 01-06 Nisan 2012 Palma / İspanya da gerçekleşen ISAF World Cup Prenses Sofia yarışlarında Laser radial sınıfında 89 sporcu arasında Çağla Dönertaş 34. Laser standart sınıfında

Detaylı

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi.

yer alarak renklendirdiği Famous Cup ın ilk dakikalarındaki düşük hava sonradan artınca herkesin keyfi yerine geldi. TurkSail - Yelkencilerin Evi - Ünlüsü ve rüzgarı bol eğlenceli yarış Salı 29 Eylül 2009 22:02 - Son Güncelleme Çarşamba 30 Eylül 2009 02:18 BAYK tarafından Maserati Marina Yacht Club desteğinde düzenlenen

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı

Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Optimist Türkiye Takım Şampiyonası 18-20 Eylül 2014 Bodrum/Muğla Yarış İlanı Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan OPTIMIST TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI, 18-20 Eylül 2014

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST )

TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) 18.05.2017 Sailwave results for TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) at 15 21 MAYIS 2017 Çeşme 2017 TYF GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI KUPASI ( OPTİMİST ) 15 21 MAYIS 2017 Çeşme OPTİMİST SPORCU

Detaylı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı

Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Hollanda Fuarı ndaki çekilişte 9 talihli Bodrum tatili kazandı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katıldığı Hollanda Utrecht Turizm Fuarı nda, Bodrum standında yapılan çekiliş ile 9 talihliye

Detaylı

OPTİMİST YARIYIL KUPASI

OPTİMİST YARIYIL KUPASI Sailwave results for OPTİMİST YARIYIL KUPASI at 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA 2014 Sayfa 1 / 8 OPTİMİST YARIYIL KUPASI 04-08 ŞUBAT 2014 YALIKAVAK/ MUĞLA OPTİMİST KESİN SONUÇLAR Overall Sailed: 9, Discards:

Detaylı

Dünyadaki yelken tutkunlarının gözü yarın İstanbul da olacak. Zira Vendee Globe ile dünya çevresini dolaşan yarış makineleri

Dünyadaki yelken tutkunlarının gözü yarın İstanbul da olacak. Zira Vendee Globe ile dünya çevresini dolaşan yarış makineleri Dünyadaki yelken tutkunlarının gözü yarın İstanbul da olacak. Zira Vendee Globe ile dünya çevresini dolaşan yarış makineleri yarın İstanbul da bir gösteri yarışı yapacak. Cumartesi günü ise İstanbul Europa

Detaylı

1.3) Protesto Kurulunun kararları RRS 70.5 gereği nihaidir, temyiz edilemez.

1.3) Protesto Kurulunun kararları RRS 70.5 gereği nihaidir, temyiz edilemez. BÖLGE KUPASI 2.AYAK YARIŞLARI 24 28 Eylül 2014 YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2014 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Bölge Kupası 2.Ayak Yarışları, 24-28 Eylül 2014 tarihleri arasında Trabzon,

Detaylı

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor

Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Ersen Öznesil i Dünya şampiyonasına eşi hazırlıyor Avrupa World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında Muscle Model (kas modeli) birincisi olan Bodrumlu Ersen Öznesil Londra da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI

BODRUM DA ENDURO HEYECANI BAŞLADI BODRUM DA BAŞLADI ENDURO HEYECANI Bodrum da, Türkiye Enduro Şampiyonası nın Dünya süpersport şampiyonu Kenan Sofuoğlu nun adı verilen 6 ncı ve son ayak yarışları magazin startı ile başladı. TMF (Türkiye

Detaylı

BODRUMLU YELKENCİLER İLK ÜÇE GİRDİ

BODRUMLU YELKENCİLER İLK ÜÇE GİRDİ BODRUMLU YELKENCİLER İLK ÜÇE GİRDİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen 2017 Kış Kupası sona erdi. bu yıl Çşme de 23 28 Ocak 2017 tarihleri arasında Optimist ve Laser sınıflarında Çeşme de

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR . TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU NUN 01 OCAK-30 KASIM 2013 YILI DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. YURTİÇİ YARIŞLAR 28 Ocak-01 Şubat 2013 tarihleri arasında Muğla da Optimist-Laser Yarıyıl Kupası Yarışlara 450 sporcu

Detaylı