JAPONYA KAIZEN ÇALIŞMA TURU Nisan S.P.A.C. Danışmanlık ve HIRAYAMA Consulting işbirliği ile.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "JAPONYA KAIZEN ÇALIŞMA TURU. 11-19 Nisan 2015. S.P.A.C. Danışmanlık ve HIRAYAMA Consulting işbirliği ile."

Transkript

1 Dünya'da Standartları oluşturan Yalın şirketlerinin uygulamalarını yerinde incelemek için Japonya'ya gidiyoruz. JAPONYA KAIZEN ÇALIŞMA TURU Nisan 2015 S.P.A.C. Danışmanlık ve HIRAYAMA Consulting işbirliği ile.

2 Tur hakkında KAIZEN Japonya Çalışma Turu sizin için uygun mu? TPS (Toyota Üretim Sistemi) kullanarak sürekli iyileştirme ve proses geliştirme sistemlerine ihtiyacınız var mı? KAIZEN ve Yalın uygulamaları ile maliyetlerinizi azaltmak istiyor musunuz? Rekabetçi yeteneklerinizi geliştirmek, YALIN felsefesini yerinde görmek için Japonya'daki uzmanlardan eğitim almak ister misiniz? YALIN'ın kritik yöntemlerini, en iyi uygulandığı fabrikalardaki liderlerinden öğrenmek ister misiniz? Yalın kültürü ve felsefesini kurumunuza aktarmak ister misiniz? Bu deneyimlere sahip olmak ve hizmet verdiğiniz firmaya değer katmak için Japonya KAIZEN Turu'nun sizin için uygun olacağını düşünüyoruz. KAIZEN Japonya Çalışma Turu'nun özellikleri TPM ve TPS konularında en büyük deneyime sahip japon uzmanlardan eğitim almak ve önerilerini dinlemek, Eski Toyota Motor yöneticilerinden KAIZEN ve Yalın Felsefesi eğitimi almak, Vaka örneklerini yerinde görmek, Dünya'nın en yalın fabrikalarını ziyaret etmek, Kurumunuzda Sürekli İyileştirme Sistemleri'nin başarısı için benzersiz uygulama deneyimleri yaşamak. KAIZEN Japonya Çalışma Turu'nun avantajları Toyota Üretim Sistemi ve diğer Japon metodolojilerinin yapısını ve geçmiş deneyimleri incelemek, Katılımcıların problemlerini, konu uzmanı Japon eğitmenlerle birlikte analiz etmek, paylaşmak ve çözmek. Dünyanın en verimli fabrikalarını, fabrika liderleri ile birlikte gezmek, Japon kültürünü ve Mükemmel Üretim Sistemleri'ndeki geçmiş deneyimleri öğrenmek.

3 Tur Programı* 10 Nisan Nisan 2015 TARİH İstanbul - Tokyo Tokyo (NRT) GÜN PROGRAM 11 Nisan Gün - Tokyo Tokyo Havaalanına varış. Otele transfer 12 Nisan Gün - Tokyo Otelde dinlenme. Serbest zaman. 13 Nisan Gün - Tokyo TPS Eğitimi Suzuki fabrika ziyareti. 14 Nisan Gün - Tokyo Nissan fabrika ziyareti. Fabrika ziyareti (Daha sonra belirlenecektir.) Nagoya'ya transfer. 15 Nisan Gün - Nagoya TPS Uygulamalı Çalıştay - DOJO 16 Nisan Gün - Nagoya Toyota fabrika ziyareti. Toyota müzesi ziyareti. 17 Nisan Gün - Osaka/Kyoto Mitsubishi fabrika ziyareti. Mirai Kogyou Fabrika ziyareti. Kyoto'ya transfer. 18 Nisan Gün - Osaka/Kyoto 19 Nisan Gün - Osaka 19 Nisan Nisan 2015 Osaka - İstanbul İstanbul Kaizen Turu Değerlendirme Oturumu (Özet). Kyoto şehrinde serbest zaman. Osaka Havaalanından Türkiye'ye dönüş. * SPAC Danışmanlık, tur tarihleri üzerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

4 Program Detayları Gün 1-2 Tokyo Tokyo Havaalanına varış. Otele transfer. Otelde dinlenme. Serbest zaman Nisan Gün 3 TPS Eğitimi Suzuki Fabrika Ziyareti (*) Tokyo 13 Nisan Gün 4 Tokyo 14 Nisan (*) Fabrika Ziyaretleri Nissan Fabrika ziyareti (*) Fabrika ziyareti (*) (Daha sonra belirlenecektir.) NAGOYA'YA TRANSFER: Gün sonunda Nagoya şehrine transfer gerçekleşecektir. Hirayama Danışmanlık firmasının belirlediği/önerdiği Yalın felsefesini en iyi yürüten sanayi kuruluşları arasından tespit edilen firmalardandır. Her bir ziyaret kapsamında Yalın tekniklerinden her birinin bir kurum bünyesinde incelemesi yapılacaktır. Her bir fabrika turunda, tura rehberlik edecek şirket çalışanı tarafından belirlenen konu hakkında açıklamalar ve kritik hususlar kısa eğitimlerle katılımcılara aktarılacaktır. Bu kapsamda 6 farklı fabrika ziyareti yapılacak ve 6 farklı konu yerinde görülecek ve eğitim alınacaktır.

5 Program Detayları Gün 5 Nagoya 15 Nisan TPS Uygulamalı Çalıştay - DOJO (Hirayama Eğitim Merkezi) Hirayama Eğitim Merkezi, Toyota Motors yada grup şirketlerinde çalışan personele Temel TPS operasyon eğitimi vermek üzere kurulmuş ve konu hakkında en iyi kurumlardan biri olmuştur. Eğitim merkezinin şu andaki temel amacı, yurt ve dünya çapında TPS Kaizen Yönetimi'ni yaygınlaştırma konusunda eğitim ve öğretim programlarını desteklemektir. Bugüne kadar 30 ülkeden katılımcı Hirayama Dojo'larına katılmıştır. Susumu MINEGISHI (Merkez Şefi) Toyota Motor Corporation fabrikası HONSHA'nın eski Baş Usta'sıdır. Honsha fabrikasının montaj hatları sorumluluğunu alan Susumu, gerçek bir profesyoneldir. Onun üretim bölümündeki gidişata karşı, akıl dolu ve taviz vermez tutumu, gerçek YALIN iş sonuçlarına ulaşılmasında etkin olmuş ve bir çok Yalın fanatiği yetiştirmiştir. Bu Çalıştay Kapsamında; 1- Kaizen uygulamalarınızda başarılı olmak için, yönetici ve süreç sahibi olarak beceriler kazanacaksınız. 2- TPS konusunda temel bilgileri ve daha önemlisi felsefesini anlayacaksınız. 3- MUDA, MURA ve MURI tespit etmek için Genchi Gembutsu (Gemba) prensibini uygulayacaksınız. 4- Operasyon ve zaman yönetimi konusunda tecrübe edinip, Usta Kaizen tekniğini göreceksiniz. PROGRAM 09:00-10:30 10:45-12:00 12:00-13:00 13:00-14:30 14:40-16:50 17:10-17:30 - Teorik eğitim Standart iş tanımları açıklaması Öğle yemeği Radyatör montaj hattından problemleri bulmak MUDA, MURA, MURI tespit edilmesi ve grup tartışması Tartışma

6 Program Detayları Gün 6 Nagoya 16 Nisan Toyota Motor Corporation (Fabrika Ziyareti) Japonya'nın en büyük otomobil üreticisi olan Toyota Motor Corporation (TMC), Yaris, Prius ve Lüks Lexus hattı gibi modeller dışında kamyonet, minivan ve SUV'lar üretmekte ve Dünya'da 170'den fazla ülkede kendi araçlarını satmaktadır yılında, yılda 10 milyondan fazla araç üreten dünyanın ilk otomobil üreticisi olduğunu ve kendi 200 milyonuncu aracını ürettiğini açıklamıştır. Toyota, 9.98 milyon araç satışı ile 2013'te dünyanın en çok satan üreticisi olmuştur. Toyota Motor Corporation'ın üretim sistemi olarak bilinen TPS (Toyota Production System) dünya çapında çok iyi bilinen ve kabul görmüş "Just-in-Time" (JIT) ya da "Yalın Üretim Sistemi" olarak adlandırılan Sürekli İyileştirme ve Geliştirme yolculuğudur. Kuruluş tarihi Çalışan sayısı Ürünler : Ağustos 1937 : : Otomobil, Konut, Finans/Bankacılık vb. TUR PROGRAMI 10:30-11:00 - Toyota Kaikan Fuar Merkezi 11:00-12:45 - Fabrika Ziyareti 12:45-13:00 - Sergi Merkezine Transfer 13:00-14:00 - Toyota Kaikan'da Öğle Yemeği Toyota Teknoloji Müzesi (Saha Ziyareti) Toyota Grubu'nun 13 şirketinin işbirliğinde kuruldu ve Toyota'nın asıl yeri "Toyota Bouseki"nin ana ofis binalarını kullanmaktadır. Misyonu otomobil mühendisliğini, değişen dünya ve gelecekteki geliştiricilere Japon imalat teknolojisinin tarihini sistematik bir şekilde tanıtmaktır. MÜZE BÖLÜMLERİ: 1- Tekstil makineleri: İplik-dokuma teknolojisi 2- Otomobil: Otomobil teknolojisi ve sanayi (Otomobil mekanizmaları ve bileşenleri, otomobil ve üretim teknolojilerinin gelişimi, malzeme laboratuarı, prototip alanı) Ziyaret programı: 15:00-17:00 Web URL:

7 Program Detayları Gün 7 Osaka/Kyoto 17 Nisan Mitsubishi Fabrika ziyareti (*) Mirai Kogyou Fabrika ziyareti (*) KYOTO'YA TRANSFER: Gün sonunda Kyoto şehrine transfer gerçekleşecektir. Kaizen Turu Değerlendirme Oturumu Gün 8 Osaka/Kyoto 18 Nisan Yalın felsefesine yıllarını vermiş eski Toyota uzmanları ile birlikte yapılan Kaizen turlarının yorumlanması, özetlenmesi ve toparlanması sağlanacaktır. Bu çalışma ile tüm katılımcıların kendi kurumları için faydalı olabilecek sorularını Japon uzmanlara sormaları ve önerilerini almaları olanağı yaratılacaktır. Serbest zaman Öğleden sonra Kyoto şehri için panoramik bir tur ve kısa süreli alışveriş olanağı sağlanacaktır. Gün 9 Osaka 19 Nisan (*) Fabrika Ziyaretleri Dönüş 8. Gece konaklamalar otelimizde yapıldıktan sonra, ertesi gün dönüş için hava alanı transferi Hirayama tarafından sağlanacaktır. Dönüş programını geciktirmek isteyen katılımcılar, bu noktadan sonra kendi planlamalarını yapabileceklerdir. Hirayama Danışmanlık firmasının belirlediği/önerdiği Yalın felsefesini en iyi yürüten sanayi kuruluşları arasından tespit edilen firmalardandır. Her bir ziyaret kapsamında Yalın tekniklerinden her birinin bir kurum bünyesinde incelemesi yapılacaktır. Her bir fabrika turunda, tura rehberlik edecek şirket çalışanı tarafından belirlenen konu hakkında açıklamalar ve kritik hususlar kısa eğitimlerle katılımcılara aktarılacaktır. Bu kapsamda 6 farklı fabrika ziyareti yapılacak ve 6 farklı konu yerinde görülecek ve eğitim alınacaktır.

8 Şehir Bilgisi Japonya merkezinde bulunan Nagoya kenti, Chubu bölgesindeki Aichi Prefecture'un başkenti ve Japonya'nın 3 büyük bölgesinden (Tokyo, Osaka, Nagoya) biridir. Büyük Nagoya, Nagoya şehir merkezi; otomobil, otomobil parçaları, makina takımları ve uçak parçaları gibi büyük üretim kategorilerinin Japonya üretiminin %40'ının üzerinde üretim yapılan ve Japon ekonomisinde "güçlü lider" rolünü oynayan Japon imalat sanayilerinin merkezidir. Nüfus: Ekonomi: Büyük Nagoya GSYH 459 milyar USD TURİSTİK YERLER: Nagoya İstasyon Alanı (iş alanı ve modern binalar), Nagoya Kalesi Bölgesi (devlet ve kamu daireleri), Sakae Bölgesi (Alışveriş, moda ve gece hayatı), Shirakabe ("Tokugawa" kökenli en güçlü Shogun aile). YİYECEK: Nagoya, miso soslu mutfağı ve tebasaki'si ile meşhurdur. Meşhur tabaklar kishimen şehriye, miso-katsu pirzola, tavuk kanat uçları kızarmış tebasaki. Kyoto, Japonya'nın en önde gelen seyahat ve kültür merkezidir. 794 yılında Kyoto'ya sermaye taşıma konusunda karar alınmasını takiben, 1000 yılı aşkın bir süredir gelişen bir şehirdir. Sermaye 1868 yılında Tokyo'ya kayana kadar Kyoto Japonya'nın başkenti ve imparatorun ikamet ettiiği yerdi. Tarihi yerleri, güzel doğa manzaraları ve sıcak insanlarıyla nefes kesici bir şehirdir. Nüfus: Ekonomi: Bilgi teknolojisi (Nintendo, Omrom, Kyocera), turizm ve el sanatları. TURİSTİK YERLER: Tüm şehir tarihi yerler ve onlarca tapınaklar ile turistik bir mekandır. Bunlardan bazıları: Kyoto kulesi, Kiyomizu-dera tapınağı, Nijo kalesi, Kinkakuji tapınağı, Gion kasabası, Tetsugaku no michi. YİYECEK: Kyoto kenti kendi mutfak kültürüne sahiptir. Okyanusa uzaklığı nedeniyle taze deniz ürünleri almak zordu. Bu yüzden Kyo-ryori'de kuru gıda, sebze ve soya fasulyesi ürünleri kullanılır. Bu malzemelerden çeşitli pişirme yöntem ve teknikleri geliştirdiler. Mevsimsel doğal ürünlerin bir sanat eseri gibi hazırlanarak sunulduğu güzel yemek tabakları ve lezzetli yiyecekler sofistike bir yemek kültürü yarattı.

9 Tur Detayları KATILIM ÜCRETİ: USD (+KDV) TARİHLER: 9 GÜN - 8 GECE Katılımcıların Tokyo Havaalanına gelmeleri beklenir. Tur grubu Hirayama tarafından karşılanır. Katılımcılar tur öncesi veya sonrasına, tur dışı ekstra günler ekleyerek kendi bağımsız programlarını yapabilirler. Katılım faturasının tur tarihinden 30 gün önce ödenmesi gerekmektedir. ÜCRET DAHİLİNDEKİLER: 8 Gece otelde konaklama ve kahvaltı, Eğitimler ve Fabrika Ziyaretleri sırasındaki Öğle Yemekleri Hirayama çalışanları refakatinde fabrika ziyaretleri, Ulaşım hizmetleri (Şirket ziyaretleri ve gezileri de dahil), Eğitim materyalleri, Eğitim ve fabrika ziyaretlerinde tercüman hizmeti, Hirayama personeli tarafından sağlanacak eğitim, asistanlık ve danışmanlık hizmetleri. ÜCRET HARİCİNDEKİLER Japonya'ya gidiş-dönüş uçak biletleri, Tur grubu dışında Japonya'ya ulaşan katılımcıların hava alanı ulaşım hizmetleri, Zorunlu Seyahat Sigortası ve alkollü içecekler (yemekte veya yemek dışı), Küçük (kişisel) harcamalar (telefon görüşmeleri, ek içecekler, çamaşırhane, minibar vb.), Eğitimler ve fabrika ziyaretleri dışındaki öğle yemekleri ve tüm akşam yemekleri. NOT: Tur için gerekli olabilecek "Faydalı Bilgiler" için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

10 Organizasyon LEAN SIX SIGMA CONSULTING S.P.A.C. DANIŞMANLIK ODTÜ Teknokent, Silikon Blok, Zemin Kat, No:19 Çankaya-ANKARA Tel: (312) Faks:

JAPO NYA KAIZEN TURU Nisan 2018

JAPO NYA KAIZEN TURU Nisan 2018 KAIZEN JAPO NYA grupas hakkında Grupas Gelişim, 2010 yılından itibaren, başta kurucu ortaklarının 30 yılı aşan sanayi ve üretim tecrübesi ve alanında uzman danışmanları ile; Türkiye nin gelişmiş ve gelişmekte

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul Tokyo Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde

Detaylı

yalın düşünce nin çağrısına kulak verin study mission japonya 4-14 nisan, 2014

yalın düşünce nin çağrısına kulak verin study mission japonya 4-14 nisan, 2014 yalın düşünce nin çağrısına kulak verin study mission japonya 4-14 nisan, 2014 neden Japonya Toyota dahil 5 fabrika ziyareti + bir fabrika ziyareti kadar etkili Toyota Müzeleri ziyaretleri + seyahat detayları

Detaylı

LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA. Fukuoka(6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı)

LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA. Fukuoka(6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA (6) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) (Opsiyonel KORE / SEUL(3) Programı) 20 Haziran 7 Temmuz 2016 veya 22 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 22 Haziran 2016, Çarşamba

Detaylı

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1)

RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) RAMAZAN BAYRAMI NDA KORE & JAPONYA & 5* DIAMOND PRINCESS Osaka(4) Kyoto Hakone Tokyo (1) - Cruise (5) Tokyo(1) 27 Haziran - 09 Temmuz 2016 1.GÜN / 27 Haziran 2016, Pazartesi İstanbul - Seul Atatürk Havalimanı

Detaylı

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3)

Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) LİONS 2016 KONVANSİYONU JAPONYA Fukuoka(5) Hiroşima Kyoto(2) Osaka(2) Hakone Tokyo(3) 23 Haziran 7 Temmuz 2016 1.GÜN / 23 Haziran 2016, Perşembe Istanbul

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

JAPONYA STUDY MISSION TURU Yalın Düşünce nin Merkezine Yolculuk 28 MAYIS 2010 7 HAZİRAN 2010 DTM/ OİB / TAYSAD/ YALIN ENSTİTÜ DERNEĞİ işbirliği ile

JAPONYA STUDY MISSION TURU Yalın Düşünce nin Merkezine Yolculuk 28 MAYIS 2010 7 HAZİRAN 2010 DTM/ OİB / TAYSAD/ YALIN ENSTİTÜ DERNEĞİ işbirliği ile JAPONYA STUDY MISSION TURU Yalın Düşünce nin Merkezine Yolculuk 28 MAYIS 2010 7 HAZİRAN 2010 DTM/ OİB / TAYSAD/ YALIN ENSTİTÜ DERNEĞİ işbirliği ile TOYOTA SİSTEMİ bugün farklı coğrafyalarda ve ürün gruplarında

Detaylı

JAPONYA KONVANSIYONU

JAPONYA KONVANSIYONU JAPONYA KONVANSIYONU 2 J A P O N Y A + S İ N G A P U R # Ana Hatlar Kahvaltı Öğle Akşam 1. GÜN 24/06/16 ISTANBUL AYRILIŞ. AYNI GÜN JAPONYA YA VARIŞ. - - 2.GÜN 25/06/16 FUKUOKA / TUR FUKUOKA KONAKLAMA FUKUOKA

Detaylı

BÜKREŞ - ROMANYA AY DAN TURİZM

BÜKREŞ - ROMANYA AY DAN TURİZM BÜKREŞ - ROMANYA 16-20 KASIM 2012 TÜRK HAVAYOLLARI , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

Detaylı

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 AY DAN TURİZM TAYLAND 4 gece (İstanbul Çıkışlı) 25-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Bangkok / Tayland programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize

Detaylı

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi. Kathmandu 04 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Kathmandu 04 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Egzotik Nepal de Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 04 Gece 05 Gün Zorluk Derecesi: Kolay Vize: Var

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI

AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI AMERİKA SEYAHAT PROGRAMI 11 Nisan 15 İSTANBUL Q LOS ANGELES! SAN DIEGO Cumartesi Saat 10:45 te İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali nde B2B Travel deski önünde buluşma. Deskten yapılacak seyahat

Detaylı

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli?

İRAN. Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün. 16 Mayıs, 19 Eylül 2015. Neden Gitmeli? İRAN Türk Hava Yolları 7 Gece / 8 Gün Tahran İsfahan Şiraz 16 Mayıs, 19 Eylül 2015 Neden Gitmeli? Yanı başımızdaki ama bilmediğimiz İran ı görmek, tanımak ve yaşamak için gitmeli. Ne Yapmalı? Tahran ı

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Yunanistan - Santorini

Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Yunanistan - Santorini Milattan önce meydana gelen volkanik patlama sonucunda bugünkü krater görüntüsüne kavuşmuş, her yıl 1 milyonu aşkın turisti ve balayı çiftini ağırlayan, beyaz

Detaylı

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün

Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Turu Air Astana Havayolları ile 8 Gece 9 Gün Tacikistan Kurban Bayramı Turu 4 Ekim 2014 Neden Gitmeli? Pamir ve Fan Dağları arasında gösterişli vadiler, Kristal yeşili göller ve İpek yolu güzergahları

Detaylı

Koyo Zamanı Sıradışı Japonya

Koyo Zamanı Sıradışı Japonya Koyo Zamanı Sıradışı Japonya 27 Ekim-03 Kasım 2018 Tokyo Fuji Dağı Kyoto Hiroshima Miyajima Osaka - Nara Koyo Zamanı - Fall Foliage Japonya nın Sakura zamanı kadar ilgi çeken bir başka dönemi de Sonbahar

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4.

JAPONYA & KORE TURU 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos /2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo 3.Gün Tokyo 4. JAPONYA & KORE TURU Asiana Hava Yolları uçuşu ile Tokyo(3) Kyoto (1) Osaka (2) Seul (2) 09 Gece / 10 Gün 28 Mart 18 Nisan 23 Mayıs 20 Haziran 29 Ağustos 2017 1./2.Gün İstanbul Seul (Uçakta) Tokyo Gezimiz,

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI

TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI TOSİAD TÜRKMENİSTAN İŞ GEZİSİ VE İNŞAAT ENDÜSTRİSİ FUARI 26 Ağustos 2015-30 Ağustos 2015 1 1.Gün(26 Agustos 2015 Çarşamba ): İstanbul-Aşkabad o İstanbul Atatürk Havaalanı nda 22.30 da Madalyon Tur Yetkilisi

Detaylı

Barcelona Gaudi nin Katalunyası

Barcelona Gaudi nin Katalunyası Barcelona Gaudi nin Katalunyası (4) 16-20 Ekim 2013 sofistike ve kendine özgü tarzı olan uçuk bir kent. Norman Foster ın plaj kenarındaki parlayan balık heykeli, Gaudi nin renkli parkı Güel ve yemek sihirbazı

Detaylı

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala

11 GÜN 10 GECE / ODA KAHVALTI HAREKET 1.GÜN TÜRKİYE&YUNANİSTAN Ankara İstanbul İpsala Sınırı - Kavala A-3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: CAMİKEBİR MAH.SABUCALI SOK.NO:6/2 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297 www.madalyontur.com

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

SAKURA DÖNEMİ JAPONYA 31 Mart 9 Nisan 2017 Tur Lideri: Caner Gürellier

SAKURA DÖNEMİ JAPONYA 31 Mart 9 Nisan 2017 Tur Lideri: Caner Gürellier SAKURA DÖNEMİ JAPONYA 31 Mart 9 Nisan 2017 Tur Lideri: Caner Gürellier 1.GÜN 31 Mart, Cuma: İSTANBUL Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde 23.00 da buluşma. 2.GÜN

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Fransa - Korsika. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Fransa - Korsika Fransa - Korsika İtalyan sıcaklığına ve Fransız asaletine sahip, 200 km. uzunluğundaki plajlarıyla ünlü, kartpostal gibi koyları olan, Napolyon Bonapart ın doğduğu ve hakkında Korsika

Detaylı

ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI

ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI Dünya nın en önemli genel sanayi fuarı konumunda olan Hannover Messe, katılımcılar için Avrupa pazarında yer alma ve güçlü dağıtım ağı temsilcileri

Detaylı

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2

Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 Efsanevi Tren Yolculuğu Trans Sibirya 2 17 GECE / 18 GÜN TUR PROGRAMI: 1.GÜN: İSTANBUL MOSKOVA Moskova ya uçuyoruz. Havaalanında karşılamamız ve otel transferimiz gerçekleşiyor. Gecelememiz otelde geçiyor.

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu

Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu M/S General Vatutin Gemisi İle Dinyeper ve Tuna Deltası Nehir Turu Kiev, Zaporoje, Kherson, Odessa, Vilkovo, Tulcea, Bükreş 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAAlt Güvertedeki Kabinlere

Detaylı

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo)

Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) Japonya Turu 3 (Osaka Kyoto Tokyo) 26.08.2017'den itibaren kalkışlı 3.297,00 EUR 12.557,94TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün Istanbul (Buluşma Noktası) Atatürk havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bulunan Setur deskinde

Detaylı

22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) AY DAN TURİZM

22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) AY DAN TURİZM http://www.worldchamberscongress.com/ 22 25 NİSAN 2013 DOHA ( 3 GECE İSTANBUL ÇIKIŞLI ) Sayın Yetkili, 28 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik 8. Dünya Ticaret Odaları

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 Turizm Seyahat Acentası ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 J.Y.Cousteau'ya göre dünyanın en güzel 10 dalış noktasından biri Saros'daki Bebek Kayalıkları.

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka "Osaka Şehir Turu"

Gizemli Japonya Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) 2. Gün: Aktarma Noktası(Dubai) Osaka. 3. Gün: Osaka Osaka Şehir Turu Gizemli Japonya Turu 18.04.2017'den itibaren kalkışlı 3.497,00 EUR 13.319,72TL TUR ÖZELLİKLERİ Türkçe Rehberli Vizesiz Türkiye Çıkışlı / Varışlı 1. Gün İstanbul Aktarma Noktası (Dubai) Atatürk Havalimanı

Detaylı

3 Gece 4 Gün Prag Turu

3 Gece 4 Gün Prag Turu 3 Gece 4 Gün Prag Turu Prag 12/07/2018-15/07/2018 1.GÜN ISTANBUL - PRAG Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarda saat 09:00 da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları TK

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

HONG Kong & GUANGZHOU BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÖZEL TUR PROGRAMI

HONG Kong & GUANGZHOU BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÖZEL TUR PROGRAMI HONG Kong & BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÖZEL TUR PROGRAMI 1 109. Canton Çin İthal ve İhraç Ürünleri Fuari / 15 Nisan-19 Nisan 2011 Uzakdoğu'nun en büyük, dünyanın da 3 büyük fuarlarından biridir. 1957

Detaylı

Hanlar Yurdu Gezisi Eylül 2018

Hanlar Yurdu Gezisi Eylül 2018 Hanlar Yurdu Gezisi 03-10 Eylül 2018 1 1. İSTANBUL - TAŞKENT - ÇIMKENT 03 EYLÜL PAZARTESİ Saat 08:00 de buluşulacak ve 10:30 da Özbekistan Hava Yolları nın HY-272 sefer sayılı uçağıyla İstanbul Atatürk

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013

www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 www.karyatech.com.tr LVOV 08-11 KASIM 2013 08 KASIM 2013 İSTANBUL-LVOV Saat 08:35 de Sabiha Gökçen Havalimanı nda kurulacak olan deskimizde buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Pegasus

Detaylı

BANGKOK a. Bangkok Thailand GİDİYORUZ. 22-25 Eylül 2015

BANGKOK a. Bangkok Thailand GİDİYORUZ. 22-25 Eylül 2015 BANGKOK a GİDİYORUZ 22-25 Eylül 2015 Uçuşlar Annual World Dental Congress Annual World Dental Congress 22-25 Bangkok September Thailand2015 TK 68 19 Eylül IST/BKK 00:40 14:15 TK 69 25 Eylül BKK/IST 23:30

Detaylı

Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... KÜLTÜR TURU Eylül EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN

Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... KÜLTÜR TURU Eylül EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN 4-6 EYLÜL 2018 ÇİMKENT - KAZAKİSTAN Hoca Ahmet Yesevi nin İzinden... 16. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi 4-6 Eylül 2018 KÜLTÜR TURU 03-10 Eylül 2018 1 1. İSTANBUL - TAŞKENT - ÇIMKENT

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

1. Gün / 24 Mart-25 Mart 2019 İstanbul - Tokyo 24 Mart 2019 Pazar akşam 23:30 25 Mart 2019 Pazartesi gece yarısı 02:10 Türk Hava Yolları, TK 52

1. Gün / 24 Mart-25 Mart 2019 İstanbul - Tokyo 24 Mart 2019 Pazar akşam 23:30 25 Mart 2019 Pazartesi gece yarısı 02:10 Türk Hava Yolları, TK 52 1. Gün / 24 Mart-25 Mart 2019 İstanbul - Tokyo 24 Mart 2019 Pazar akşam 23:30 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu nda buluşma 25 Mart 2019 Pazartesi gece yarısı 02:10 Türk Hava Yolları, TK

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 ESKİŞEHİR TİCARET ODASI HİZMET ALIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ 2010 1 İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM 2. HİZMETİN ÖZELLİKLERİ 3. TEKLİF VERME ŞEKLİ VE SÜRESİ 4. ÖDEME 5. İHTİLAFLARIN ÇÖZÜMÜ 2 1. KAPSAM Bu şartnamenin

Detaylı

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI

HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI HONG KONG VE ŞANGHAY DA YILBAŞI - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Hong Kong Qatar Airways in QR 242 kodlu uçağı ile saat 21.15 te İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından hareket ve 01.30 da Doha ya varış.

Detaylı

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU

16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 18 EKİM 2014 KAPADOKYA TURU 16 EKİM 2014 Saat 20.00 de Ankara dan Kapadokya ya hareket. Otele varış ve serbest zaman. 17 EKİM 2014 TAM GÜN KAPADOKYA TURU - 08:30 17:00 GÖREME PANORAMA Turdaki ilk yer

Detaylı

iki kıtanın birleştiği Şehri Istanbul da 2010 a Merhaba diyelim

iki kıtanın birleştiği Şehri Istanbul da 2010 a Merhaba diyelim Kusadası Lions Kulübü iki kıtanın birleştiği Şehri Istanbul da 2010 a Merhaba diyelim 30.12.2009-02.01.2010 veya 30.12.2009-03.01.2010 4 Gün - 3 Gece veya 5 Gün - 4 Gece da ekne ı ş a lb ı Y ks T ü L la

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI

KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI KLASİK PEKİN VE MODERN ŞANGHAY - TUR PROGRAMI 1. Gün İstanbul Doha - Pekin Qatar Airways in QR 246 kodlu uçağı ile saat 19.35 te İstanbul Atatürk Havalimanı ndan hareket ve 23.50 de Doha ya varış. 2. Gün

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS

HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS HİNDİSTAN TURU PALACE ON WHEELS Ekim-Kasım-Aralık 2018, Ocak ve Mart 2019 kalkışlı, Delhi den Delhi ye Trenle Hindistan turu 8 gece 9 gün! Delhi - Jaipur - Sawai Madhopur - Chittorgarh - Udaipur Jaisalmer

Detaylı

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket

ardından, ufak bir ortaçağ kasabası olan Langeais kasabasında kısa bir yürüyüş turu gerçekleştiriyoruz. Gezinin sonunda Tours'daki otelimize hareket Fransa Şatolar Loire Vadisi ve Cher nehri kıyılarına kurulmuş surlar ve asma köprüler ile çevrili Ortaçağ şatolarını gezerken, Loire vadisinin ünlü üzüm bağlarını ziyaret ediyoruz. Tarih : 26-10-2016-30-10-2016

Detaylı

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU

ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU ANADOLU YA YOLCULUK FOTOĞRAF, KEŞİF VE GURME TURU (Kayseri Yılkı Atları-Sultan Sazlığı, Kapadokya, Yozgat Kırgız Otağları) 8-9-10 Şubat 2019 ( Cuma-Cumartesi-Pazar) 2 gece 2 gündüz Anadolu nun ortasında

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan

Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Kathmandu (3) / Thimphu (2) / Paro (2) 8 Gece 9 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent Organizasyonu ile Egzotik Nepal & Bhutan Tur Tarihi: 8 Gece 9 Gün

Detaylı

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler

Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler Canning Açık Kurslar 2013 Tarih & Ücretler İş İngilizcesi Yoğun Grup 1 Bir Grup içinde 1 Haftalık Eğitim Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum Hafta Kurs Tarihler Fiyat Konum 2 13/01 07 Ocak 11 Ocak 2013 1240

Detaylı

2. Gün 14/10/2017 İstanbul - Tokyo Türk Hava Yolları'na ait TK 53 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.40'da Tokyo ya hareket edeceğiz.

2. Gün 14/10/2017 İstanbul - Tokyo Türk Hava Yolları'na ait TK 53 sefer sayılı uçuşu ile saat 01.40'da Tokyo ya hareket edeceğiz. Japonya Bir yanda kartpostal gibi köyler, insanlar ve binlerce yıldır süregelen köklü gelenekler diğer yanda ise ileri teknoloji, ultra-modern binalar ve yaşam tarzıyla kendine has bir dokusu olan bir

Detaylı

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri

Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri MS General Lavrinenkov Gemisi ile Kazan'dan Moskova'ya Volga Nehri Kazan - Çeboksar - Kosmodemyansk - Nijni Novgrod - Plioş - Kostroma - Yaroslavl - Ugliç - Moskova 03 Mayıs - 12 Mayıs 2017 (10 gün - 9

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

TOYOTA YÖNETİM ve ÜRETİM ANLAYIŞI

TOYOTA YÖNETİM ve ÜRETİM ANLAYIŞI TOYOTA YÖNETİM ve ÜRETİM ANLAYIŞI YALIN DÖNÜŞÜM ZİRVESİ İzmir Makina Mühendisleri Odası 4 Ekim 2013 Orhan ÖZER Genel Müdür & CEO Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. 1/48 1 İçerik TOYOTA TOYOTA YÖNETİM

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün

LJUBLJANA DA NOEL PAZARI Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün LJUBLJANA DA NOEL PAZARI 15-18 Aralık 2016 / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, Noel için süslenmiş ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk Noel Pazarları ile Avrupa

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

25/06/2016 Cumartesi

25/06/2016 Cumartesi 23/06/2016 Perşembe İstanbul-Toulouse uçuşu 13.40 varış. Rocamadour'a doğru yola çıkıyoruz. Rocamadour hristiyanların haç için gittikleri ve falezler üzerine kurulmuş evlerden oluşan bir kasabadır. Geçmişi

Detaylı

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI

TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI TÜRKİYE- ALMANYA EĞİTMEN DEĞİŞİM PROGRAMI KATILIMCI ÇAĞRISI Program Hakkında YFU-Youth For Understanding 1951 yılında kurulmuş, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluştur. YFU, dünya çapında 50 den

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 4329 08/03/2010 Konu : Orta Avrupa Gezisi Hizmet Alımı Sayın İlgili, Orta Avrupa Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın alınacaktır. Tekliflerinizin

Detaylı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı

Gizemli Komşu İran. Tur Programı Gizemli Komşu İran Geniş topraklarının binlerce yıllık geçmişi sizi insanlık tarihinin bir retrospektifine çağırıyor... Kültürel ve siyasal değişimler bir tarih kitabının en kapsamlı içeriğini oluşturur

Detaylı

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR.

MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013

Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Paskalya Roma Onur Havayolları 3 Gece 08/03/2013 Bu pakette 7 veya daha fazla kişi kontenjan mevcuttur. 1.GÜN - İSTANBUL - ROMA Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 03:00'te tur yetkilileriyle

Detaylı

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul

TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Kharkiv. 2.Gün: Kharkiv. 3.Gün: Kharkiv. 4.Gün: Kharkiv İstanbul Kharkiv Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 399,00 EUR 1.519,75TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Kharkiv Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları Kontuarı önünde buluşuyoruz.

Detaylı