En Girişimci OLMAYA HAZIR MISIN?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "En Girişimci OLMAYA HAZIR MISIN?"

Transkript

1

2

3 En Girişimci OLMAYA HAZIR MISIN?

4 Değerli Girişimci, Yeni girişim arayışınızda RE/MAX i düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Tüm dünyada olduğu gibi, RE/MAX'in Türkiye deki faaliyeti de işletme sahipleri ile büyüyor. RE/MAX; 1997 yılından bu yana Türkiye de gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermekte olup, dünyanın en ileri franchising sistemleri arasında yer almaktadır. RE/MAX; kurulduğu 1973 yılından bugüne kadar, her geçen gün artan bir performans göstererek istikrarlı bir şekilde büyüyen ve bugün 100 ülkede franchise ofisi, gayrimenkul danışmanı ile hizmet veren dünyanın en büyük gayrimenkul franchising zinciridir. Markamızın arkasındaki başarısının en büyük etkenlerinden birisi de, girişimde çığır açan RE/MAX Franchising sistemidir. Bugün RE/MAX Franchising sisteminde RE/MAX Broker/Owner ı olarak, bir yandan kendi işinizin patronu olma şansını yakalarken, diğer yandan 42 yıllık deneyim ve bilgi birikimi sayesinde her alanda sunulan destek ve eğitim ile büyük bir zincirin halkası olacaksınız. Bu katalogdaki sayfaları çevirdikçe, dünyada franchise sistemini en başarılı şekilde uygulayan 10 marka arasında yer alan RE/MAX i inceleyecek, RE/MAX'in Türkiye deki başarılarını, RE/MAX Franchising sistemini ve RE/MAX in hizmet anlayışını daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız. Hepinizi, kendi gücünüzle RE/MAX in gücünü birleştirmeye ve RE/MAX in franchise fırsatlarını keşfetmeye davet ediyorum. Saygılarımla, Murat Goldştayn RE/MAX Türkiye Kurucu ve Genel Müdür

5

6 RE/MAX Sıcak Hava Balonu 1973 yılında Dave Liniger ve Gail Main RE/MAX'i kurduklarında, dört bir yanları onların cesaretini kırmaya çalışanlarla ve eleştirenlerle çevriliydi. Buna rağmen Dave, Gail ve çekirdek kadrolarını oluşturan Bob Fisher ve Daryl Jesperson gibi kişiler, karşıtlarının yanılgısını ispatladı. Şirketin temeli; çalışkanlık, inanç ve azim üzerine kuruldu ve bundan sonra sevindiren gelişmeler birbirini izledi. Büyümeye başlayan RE/MAX, 1975'te Dennis Curtis'in Kansas City'de bir franchise almasıyla Colorado dışına taştı. Bundan iki yıl sonra ise, Calgary-Alberta'daki ilk Kanada ofisinin açılmasıyla RE/MAX, uluslararası bir marka haline geldi. 1978'de, New Mexico'daki Bölge Direktörü'nün aklına gelen bir tanıtım fikri sayesinde RE/MAX Sıcak Hava Balonu, Albuquerque Balon Festivali'nde ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Bundan bir sene sonra sıcak hava balonu, RE/MAX'in resmi logosu oldu; artık küresel bir marka doğmuştu. RE/MAX, Gayrimenkul sektöründe dünyanın en ileri franchising sistemidir. Ayrıca RE/MAX, dünyanın en büyük sıcak hava balonu filosuna sahiptir.

7 RE/MAX ABD Kurucusu ve Ceo Dave Liniger RE/MAX Eş Kurucu Gail Liniger RE/MAX Avrupa Kurucusu Frank Polzler RE/MAX Avrupa Kurucusu Walter Schneider

8 Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

9 Misyonumuz Her ailenin bir RE/MAX li Gayrimenkul Danışmanı olması. Vizyonumuz Girişimcilikte çığır açarak öncü olmak.

10 Dünyada hiç kimse RE/MAX ten daha fazla gayrimenkul satmıyor.

11 Temel İlkelerimiz İnsana saygı, Girişimcilik, Yenilikçilik Müşteri odaklılık, Yaratıcılık, Sürekli gelişme Ekip ruhu, Heyecan, Dürüstlük, Şeffaflık Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

12 Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

13 Dünyada RE/MAX 1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün 100 ülkede yaklaşık franchise ofisi ve Gayrimenkul Danışmanı olan ve dünyada en çok gayrimenkul satışını yapan bir şirket haline geldi. 40 yılı aşkın tecrübesi, vizyonu, değerleri ve profesyonel ekipleri ile RE/MAX, bugün gayrimenkul pazarının lider markasıdır.

14 Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

15 Türkiye de RE/MAX Uzman ve eğitimli Gayrimenkul Danışmanlarımız ve modern ofislerimiz ile sektörün fark yaratan, öncü markası olduk. Yeni iş kurmak veya kendini gayrimenkul sektöründe geliştirmek isteyenlere muhteşem fırsatlar sunduk, yıllara dayanan tecrübemiz ve eğitimli kadromuz ile sektörde birçok ilke imza attık. Bugün ise Türkiye'nin dört bir yanındaki 250'ye yakın franchise ofisimiz ve 2250 Gayrimenkul Danışmanımız ile lideri olduğumuz sektörde, girişimcilere yepyeni fırsatlar ve çözümler sunmaya devam ediyoruz.

16 Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

17 İlklerin Öncüsüyüz RE/MAX olarak gayrimenkul sektöründe öncülüğünü yaptığımız birçok yenilik sayesinde "ilklerin markası" olduk. Gayrimenkul sektöründe; Dünyanın en büyük sıcak hava balon filosuna sahip ilk marka Dünyada 100 ülkede ofisleri bulunan ilk marka Dünyayı değiştiren 50 firma arasında, gayrimenkul sektöründeki ilk marka Türkiye de 250 ofis ve 2500 e yakın Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veren ilk marka Ulusal ve uluslararası alanda Ödüllendirme Sistemi'ne sahip ilk marka TV reklamını kullanan ilk marka Gayrimenkul Rehberi (sektörümüzde ofislere özel yaptığımız dergimiz. Tüketicilere yönelik sektörden haberlerin yer aldığı, aynı zamanda ofislerin portföylerinin yer aldığı bir yayın) RE/MAX Sistemi'nde başarı sağlamış ofis sahiplerinin gerçek başarı hikayelerinin yer aldığı Gayrimenkul Liderleri isimli kitaba sahip olan ilk marka Gayrimenkul Eğitim Akademisi olan ilk marka Sektörde en fazla eğitim sayısına sahip ilk marka RE/MAX Web TV ile sürekli eğitim veren ilk marka Sosyal sorumluluk bilincine sahip ilk marka Teknolojiye önem veren ve bu alanda sürekli yatırım yapan ilk marka RE/MAX Camiası içerisinde, sosyal medyada en fazla beğenilen ilk ülke Fotoğraflı kartvizit ve branda kullanan ilk marka Sözleşmeli portföy sayısı en fazla olan ilk marka Sms li branda kullanan ilk marka Müşterilerinden en çok sayıda olumlu geri bildirim mesajı alan ilk marka

18 17,8 ortalamasıyla RE/MAX, ABD gayrimenkul sektöründe GD başına işlem sayısı ile liderliğini sürdürmektedir. Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

19 GAYRİMENKUL DANIŞMANI BAŞINA İŞLEM SAYISI (ABD) RE/MAX Gayrimenkul Danışmanı, rakiplerine oranla yıllık 17.8 işlem gerçekleştirerek sektörde açık ara farkla liderliğini sürdürmektedir. RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları, geçen yıl diğer marka danışmanlarının iki katı sayıda satış gerçekleştirmişlerdir.* RAKİP 9 RAKİP 8 RAKİP 7 RAKİP 6 RAKİP 5 RAKİP 4 RAKİP 3 RAKİP 2 RAKİP 1 * Sıralamalar, ABD'deki en büyük gayrimenkul ofisinin raporladığı 2013 işlem sayıları baz alınarak, 2014 REAL Trend 500 araştırma verilerine dayanılarak oluşturulmuştur. Prudential, Berkshire and Real Living verileri Home Services Of America verilerini içermektedir RE/MAX,LLC. Tüm hakları saklıdır.

20

21 Konut İşlem Sayısı (ABD) Marka Bilinirliği (ABD) Reklam Payı (ABD) Ülke Sayısı Dünyada Ofis Sayısı Dünyada GD Sayısı % 31.7% RAKİP 1 RAKİP 2 RAKİP 3 RAKİP 4 RAKİP 5 RAKİP % 29.5% % 1.0% % 14.4% % 0.0% % 11.8% % 1.6% RAKİP 7 RAKİP % 0.1% % 0.2% RAKİP 9-0.1% 0.0%

22 RE/MAX in Markaları Bir RE/MAX'linin Commercial çalışabilmesi için belirli bir ciro limiti ve Ticari Gayrimenkul Pazarlama eğitimini başarı ile tamamlaması gerekmektedir. Bunun sonucunda danışman ticari of is de ticari bölüm açabilir. Kriterlere uyulursa ticari ofis haline getirilebilir. Lüks konut piyasası için RE/MAX'in geliştirdiği yeni markadır. Önümüzdeki dönemde Türkiye'de lansmanı yapılacaktır. Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

23 RE/MAX Uluslararası Ödüllendirme Sistemi RE/MAX franchise ofislerinin kendi içlerinde aylık ve yıllık olmak üzere dönemsel olarak düzenlediği ödül törenlerini destekleyerek, gayrimenkul danışmanlarımızın motive olmalarını ve ofislerimizin bilinirliğinin üst seviyelere yükselmesini sağlıyoruz.

24 Girişimci Geliştirme Merkezi RE/MAX Akademi! RE/MAX olarak, kurulduğumuz günden bu yana verdiğimiz ve girişimcilere yol gösteren eğitimlerle gayrimenkul sektöründe fark yarattık. Yurt içinden ve yurt dışından, alanında uzman eğitmenler tarafından verilen ve tüm ofislerimizde gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizle Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarımıza, dünyada uygulanan pazarlama teknikleri ve trendleri, teknolojideki son yenilikler, sistemin işleyişi ve sektörde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgilerini yenileme fırsatı sunuyoruz. Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

25 RE/MAX Akademi RE/MAX Kariyeriniz&Power Up Eğitimi Gayrimenkul Başarınızı Geliştirmek (Dres) CRS Gayrimenkulde İleri Uygulamalar Genel Tapu&Hukuk Eğitimi Succeed Broker Eğitimi Succeed Gayrimenkul Danışmanı Eğitimi Başarılı Stratejiler Eğitimi Motivasyonun Şifreleri Eğitimi Topluluk Karşısında Konuşma Eğitimi RE/MAX Yeni Broker Eğitimi RE/MAX İleri Broker Eğitimi Broker Staj Programı (Franchise Ofislerinde) Sales Power Eğitimi Gayrimenkul Fotoğraflama Eğitimi Konut Projeleri Satış Eğitimi Ofis Asistanı Eğitimi Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı Eğitimi Müşteri Memnuniyeti Eğitimi Müzakere ve Satış Kapama Eğitimi CCIM Ticari Gayrimenkul Pazarlama Eğitimi Stres ve Öfke Yönetimi Eğitimi Empire İleri Yöneticilik Eğitimi Organizasyonlar Belirli aralıklarla düzenlediğimiz ve tüm RE/MAX'lilerin katılabildiği RE/MAX organizasyonlarımız ile alanında uzman eğitmenleri, ünlü konuşmacıları, iş ortaklarımızı ve çalışanlarımızı; başarıları ödüllendirmek, motivasyon arttırmak, sinerji, bilgi ve tecrübe paylaşmak için bir araya getiriyoruz. Recharge (Motivasyon toplantımız) Broker Kampı (Sadece Franchise ofis sahiplerimizin katıldığı bir etkinliğimiz) Ulusal Kongre (Franchise sahiplerimiz ve Gayrimenkul Danışmanlarımız katılım sağlarlar. RE/MAX Türkiye nin en büyük organizasyonudur ve 2 senede bir gerçekleşir.) Ödül Gecesi (RE/MAX Türkiye nin ikinci en büyük organizasyonudur. Yine tüm RE/MAX liler katılım sağlar. Kongre olmadığı yıl ödül gecemiz gerçekleşir) Avrupa Kongresi (Her yıl tüm RE/MAX lilerin katıldığı etkinlik) RE/MAX İnternational Kongresi (Genellikle Las Vegas ta gerçekleşen Uluslararası RE/MAX Kongresi) Yaz Partileri ve Kortej RE/MAX Türkiye Broker Bölgesel Toplantılar Piknik ve Oryantiringler Workshop Çalışmaları

26

27 TEKNOLOJİ YATIRIMLARI RE/MAX Türkiye, teknolojinin araçlarını kullanarak, tüm dünyada kendi alanındaki bilgiyi milyonlarca insanla paylaşıyor. Bugün mobil, web ve tablet mecralarında online sunduğu hizmetlerle, teknoloji yatırımlarını gerçekleştiriyor. Global.remax.com sayesinde yabancı yatırımcılar, Türkiye deki RE/MAX lilerin portföylerine dünyanın her yerinden ulaşabilmekte, kendi dillerinde arama ve görüntüleme yapabilmektedir. Türkiye de gayrimenkul sektöründeki ilk internet sitesi olan RE/MAX lilere özel ofis yönetim programı, Gayrimenkul Danışmanlarının yararlanacağı CRM programı, Brokerların yararlanabileceği ayrı bir CRM programı BrokerTools, sektörün ilk video eğitim portalı olan ilk recruiting ve daha pek çok teknolojik girişim ile RE/MAX Türkiye, sunduğu hizmetin yüksek teknolojiyi kullanımıyla çok daha güçleneceğine inanmaktadır. BR-Tools remaxwebtv Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

28 Kurumsal Gayrimenkul Bölümü Dünyanın en çok gayrimenkul satan markası olarak tecrübemiz ve uzmanlığımızla tüm kurumların hizmetindeyiz! RE/MAX Kurumsal ile satış süreci nasıl gerçekleşir? RE/MAX Kurumsal, talebiniz üzerine size özel Gayrimenkul Yatırım Porföyünüzü oluşturur. Merkez online sistem üzerinden değerlendirilecek gayrimenkulle ilgili, o gayrimenkule en uygun ofis ve Gayrimenkul Uzmanları yetkilendirilir. Online ortamda paylaşmak üzere dosya bazında detaylı düzenleme yapılır. Yetkilendirilen ofis ve Gayrimenkul Uzmanları, değerlendirilecek gayrimenkulün araştırma ve ekspertizini yapıp, online sistem üzerinden RE/MAX Türkiye Genel Müdürlüğü ve müşteri ile paylaşır. RE/MAX Türkiye Genel Müdürlüğü'nün denetiminde uzun ve kısa vadeli fiyatlar belirlenir. RE/MAX Kurumsal hizmetinin her aşaması, merkez tarafından takip edilir. Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

29 RE/MAX Kurumsal aracılığıyla yararlanabileceğiniz gayrimenkul uzmanlık alanları; Ticari/Yatırım Danışmanlığı Arsa Ofis/Plaza İş yeri Endüstriyel/Sektörel Uzmanlık AVM Karma Projeler Varlık Yönetimi Pazar Araştırması Yer Seçimi Gayrimenkul Değerlendirmesi Fizibilite Çalışması Yatırım Analizi

30 Franchising Nedir? Franchise veya franchising; bir sistem ve markanın imtiyaz hakkı sahibinin, belirli süre, koşul ve sınırlar içinde, işin yönetim ve organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayarak, belirli bir bedel karşılığında, bağımsız yatırımcılara sistem ve markasını kullandırmasına dayanan, süreli ve sürekli bir iş ilişkisidir. RE/MAX Franchising Sahibi Olmanın Farkları RE/MAX Franchise sahibi olarak bir yandan kendi işletmenizin sahibi olurken, diğer yandan RE/MAX in dünyada ve Türkiye de sahip olduğu marka bilinirliğine ortak olabilirsiniz. RE/MAX Desteği Her Zaman Sizinle RE/MAX'te, sizin başarınızın kendi başarımız olduğuna inanıyoruz. İşte bu yüzden ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. Ofis dizaynı ve yapılan yönlendirmeler, danışmanlık hizmeti ile danışmanlarımızı sürekli destekliyor, operasyonel eğitimler ile gelişiminizin sürekli olmasını sağlıyoruz. Bu süreç içerisinde Franchise Bölge Sorumlularımız, RE/MAX ofislerinin performanslarını geliştirme, günlük işleyişe ve RE/MAX Ofislerinin hedef realizasyonlarına sahada sürekli iletişim ve katkıda bulunuyor. RE/MAX Akademi, Gelişiminize Katkı Sağlar RE/MAX işletme sahibi olarak, hem kendi işinizin patronu olur hem de uluslar arası markanın size sunduğu bilgi ve tecrübeden yararlanabilirsiniz. Franchising Süreci ve Değerlendirilmesi RE/MAX in başarısında büyük rolü olan Franchise sahibi Broker/Ownerlar ımızı seçerken çok titiz davranırız.

31 Bir RE/MAX Franchise Ofis Sahibi Olmak İçin; Sistem ve Bütçe Toplantısı RE/MAX Ofis Ziyareti RE/MAX Türkiye tarafından Franchise adayına iletilen Franchise Başvuru Formu nun değerlendirilmesi İkinci Yüz Yüze Görüşme ve Profil Değerlendirilmesi gerekmektedir. RE/MAX Franchise Sahibi Broker/Owner larımızdan Beklediğimiz Temel Özellikler; Üniversite mezunu olması Girişimci bir ruha sahip olması Sürekli gelişim ve başarma tutkusu Liderlik vasfına sahip olması Tüm zaman ve enerjisini Franchise Yönetimi için harcama isteği ve imkanına sahip olması RE/MAX Franchise ının gerektirdiği yatırımları karşılayabilecek finansal imkanlara şahsen sahip olması Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir.

32 Her ofis bağımsız bir Franchise İşletmesidir. CİNSİYETE GÖRE DAĞILIM Bay %70 Bayan %30 EĞİTİM DURUMU Yüksek Lisans %13 Lisans %58 Ön Lisans %5 Meslek Okulu %2 Lise %20 YAŞ ARALIĞI Yaş % Yaş %31 40 Yaş ve Üstü %48 Belirtilmemiş %13 MEDENİ DURUM Evli %66 Bekar %23 Belirtilmemiş %11 YABANCI DİLLER Bir Yabancı Dil %37 İki/fazla Yabancı Dil %9

33 CİNSİYETE GÖRE DAĞILIM Bay %57 Bayan %43 EĞİTİM DURUMU Yüksek Lisans %6 Lisans %47 Ön Lisans %11 Meslek Okulu %3 Lise %33 YABANCI DİLLER Bir Yabancı Dil %29 İki/Fazla Yabancı Dil %7 YAŞ ARALIĞI Yaş % Yaş %33 40 Yaş ve Üstü %46 Belirtilmemiş %6 MEDENİ DURUM Evli %57 Bekar %40 Belirtilmemiş %3

34 SOSYAL SORUMLULUK

35 RE/MAX TÜRKİYE OLARAK, SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİ İLE ÇEVREYE DUYARLI ÜLKEMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRMEK AMACIYLA "TEMA VAKFI" VE "BİR DİLEK TUT" VAKFI İLE ÇEVREMİZİN GELİŞTİRİLMESİNE KATKIDA BULUNUYOR, AYNI ZAMANDA ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ TÜM RE/MAX'LİLER İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ.

36 Nükhet ÇETİN ALP 1) RE/MAX ten önceki iş hayatınızda neler yaptınız? N.A.: RE/MAX benim profesyonel iş hayatımın başlangıç noktasıdır. Üniversiteyi bitirdikten hemen sonra RE/MAX ile tanışıp gayrimenkul sektörüne adım attım. E.U.: Ben de Nükhet gibi üniversiteyi bitirdikten hemen sonra RE/MAX ile tanıştım. İşletme Fakültesi mezunuyum yılında RE/MAX ile tanıştığımda yapmak istediğim, hedeflerime hızla ulaşabileceğim, girişimci ruhuma hitap eden mesleği bulduğumu anlamıştım. 2) Neden RE/MAX? N.A.-E.U.: Dünyanın en başarılı gayrimenkul firmalarından biri, ayrıca kendi içindeki sinerjisi, sahip olduğu disiplin, gayrimenkul danışmanlarına ve ofislerine verdiği değer açısından diğer markaların çok önünde. Yenilikçi bir marka olması, rakiplerine göre eğitime ve müşteri memnuniyetine çok önem veriyor olması, gözümüzde daha değerli hale gelmesini sağlıyor. Ayrıca Türkiye pazarında ciddi bir bilinirliği olan en güçlü gayrimenkul firması. Rakiplerine göre daha uzun zamandır Türkiye pazarında ve sürekli yükselen bir ivmeye sahip. Gayrimenkul danışmanı olmak veya ofis açıp daha büyük bir organizasyon kurmak için pazardaki marka değeri açısından girişimciye büyük destek sağlayacak güce sahip. 3) RE/MAX Sisteminin avantajları nelerdir? N.A.: RE/MAX Sisteminin avantajı; kurulduğu yıl olan 1973'ten beri sistemine yatırım yapmış, tecrübelerini de her defasında sistemini mükemmelleştirmek için kullanmış bir yapıya sahip olmasıdır. E.U.: RE/MAX in Türkiye pazarındaki liderliği ve marka imajı, iş yapabilirliğinizi oldukça etkiliyor. Tüketicinin gözündeki yeri ve bu marka altında hizmet veriyor olmanız sizi pazarda çok daha kurumsal kılıyor. 4) RE/MAX i farklı kılan nedir? N.A.: Bir ürün, bir hizmet almak için mevcut pazara şöyle bir bakarsınız ve ihtiyaçlarınıza en iyi cevap verecek olanı bazen ilk görüşte fark edersiniz ve bu, içinizde bir etki, bir kıvılcım yaratır. Sonra bir de derinlemesine araştırırsınız emin olmak için; yine aynı şeyi bulursunuz. Artık tereddüte hiç yer kalmamıştır. İşte bu, gayrimenkul sektöründe RE/MAX'tir. E.U.: En önemli farkının Gayrimenkul Danışmanlığını sektöre gerçek bir meslek olarak tanıtması ve profesyonel, etik ve eğitime önem veriyor olması olduğunu düşünüyorum. RE/MAX LOTUS MALTEPE/ALTAYÇEŞME

37 Elvin UMUT 5) RE/MAX in sunduğu en önemli gelişim fırsatları nelerdir? N.A.: İster bir RE/MAX danışmanı olun ister ofis sahibi, işinizde ilerlemeye her ihtiyaç hissettiğinizde karşınızda bununla ilgili iyi bir RE/MAX eğitimi bulursunuz. E.U.: RE/MAX olarak Amerika ve Avrupa daki tecrübeler, eş zamanlı olarak Türkiye de de eğitimlerimize yansıyor. Böylece sektörün nereye gideceğini, neler yapılması gerektiğini sahadaki bir çok yerel oyuncudan daha önce biliyoruz ve hem danışmanlarımızı hem de müşterilerimizi bilgilendiriyoruz. Gerçek bir danışmanlık veriyoruz. 6) RE/MAX te yüksek performans ortamını nasıl sağlıyorsunuz? N.A.: RE/MAX büyük ve birleştirici bir camia. Birçok da başarılı insan var. Bir RE/MAX üyesi, büyük bir başarı elde ettiğinde, diğer RE/MAX üyeleri biraz daha büyüğünü başarmanın mümkün olduğunu bilincine yerleştirir. Bu izi gerçekten takip ettiğinizde bir de bakmışsınız siz de daha önce imza atılmamış bir büyük başarıyı yakalamışsınız. E.U.: 2002 yılından bu yana sektörde, RE/MAX markası altında olan biri olarak söyleyebilirim ki; 12 yıl boyunca gerek satış seviyesi olsun gerekse bireysel cirolar olsun çıta çok yükseldi. Gayrimenkul sektöründeki en önemli unsur, danışmanlara huzurlu ve güvenilir bir çalışma ortamı sağlanması. Kendisini güvende hissettiği, profesyonel, mesleği ile ilgili her konuda yardımcı olabilecek bir brokera sahip olması, yüksek performansın en önemli etkenleri olduğunu düşünüyorum. 7) Girişimci adaylar neden RE/MAX i tercih etmelidir? N.A.: Girişimciler bence sadece ve sadece başarı odaklı iseler, kendileri ve aileleri için kaliteli bir gelecek kurguluyorlar ise RE/MAX'i tercih etmeli. E.U.: Marka bilinirliği, marka değerinin yüksek olması, ülke genelindeki yaygın ağı ve know-how ı işin diğer katma değerleri. Kendi işini yapmak ve maksimum sonuçlar almak isteyen herkes, RE/MAX ve başarılı danışmanları ile mutlaka tanışmalı. 8) Girişimci adaylara önerileriniz nelerdir? N.A.: Bence bir insan hangi işi yapıyor olursa olsun, hedef sadece para olmamalı. Bu kulvarda para kazanırken kendinizden, yaşamınızdan, ailenizden, değerlerinizden vazgeçmek durumunda kalmıyorsunuz. Tüm bunlar bana şunu düşündürüyor: "Ben işimi seviyorum, işim de beni seviyor." Bence bir girişimci, kendisine bunu dedirtecek bir iş yapmalı. E.U.: Girişimci bir ruhunuz varsa ve kendi işinizi yapıp, hayatınıza kendiniz yön vermek istiyorsanız seçenekleriniz arasına RE/MAX'i mutlaka eklemelisiniz. Mutlaka başarılı bir RE/MAX ofisini ziyaret edin. Hiçbir şey kaybetmezsiniz, ancak hayatınızı değiştirebilirsiniz.

38 Kemal BAKIR 1) RE/MAX ten önceki iş hayatınızda neler yaptınız? İnsan ilişkileriyle uğraştım. Turizm, otelcilik ve müteahhitlik sektöründe faaliyet gösterdim. 2) Neden RE/MAX? En iyi sektör hizmet sektörüdür. Hizmet sektöründeki en iyi bölüm de Gayrimenkul Danışmanlığı dır. Çünkü rantı çok yüksektir. Bunu bir marka altında yapmak yanlış olmasa gerek. Bu markalar arasındaki en iyi kurumsal firma ise RE/MAX tir. RE/MAX markasına araştırma yaparak ulaştım. 3) RE/MAX Sisteminin avantajları nelerdir? RE/MAX; kurumsal, profesyonel, eğitime dayalı, lokal emlakçının bütün ezberlerini bozan ve satıcı tarafında daha sağlıklı çalışılabilen, en az sermayeyle büyük bir network ağından faydalanma ve bu network ağında başarılarınızla çok kısa ve hızlıca kariyer elde etme imkanı sunar. RE/MAX markası altında adınız da markalaşır. Sinerji ve paylaşımı tamdır. 4) RE/MAX i farklı kılan nedir? Türkiye deki RE/MAX Türkiye çalışanları ve vizyonu çok yüksek bölge direktörümüzün olması, en önemli farklılıktır. Ofisler arasındaki adaleti sağladığını görürüz. Gelişime ve değişime açıktır. 5) RE/MAX in sunduğu en önemli gelişim fırsatları nelerdir? RE/MAX markası altında, bireysel olarak markalaşmak, RE/MAX Üniversitesi ve uluslar arası çapta eğitim ve etkinlikler olması çok önemli fırsatlardandır. En önemlisi de RE/MAX kültüründen etkilenmek ve katkı sağlayabilmek. 6) RE/MAX te yüksek performans ortamını nasıl sağlıyorsunuz? Eğitimler, etkinlikler, ödüllendirme, ekip ruhu, sahiplenme duygusu, güven, özgür bir ortamda çalışabilme ve ödülle motive olan insanlar topluluğu; performansı arttıran en önemli unsurlardır. Bunu yüksek kazançla taçlandırmak, örnek olabilmek de bu faktörler arasındadır. 7) Girişimci adaylar neden RE/MAX i tercih etmelidir? En az sermayeyle en yüksek oranda kazanabilmek, RE/MAX markasını, ofis markasını ve kendi markanızı birlikte yaratabilmek, pazara kolay ulaşabilmek ve kendi işlerini bağımsızca yapabilmek için RE/MAX'i tercih etmeliler. 8) Girişimci adaylara önerileriniz nelerdir? İnsana ve bilgiye dayalı bir sektör olduğu için sağlıkları elverdiği müddetçe bu işi yapmalılar. Yaşam tarzı aynı zamanda iş tarzıdır. İki tarzın bir arada yaşandığı tek sektördür. RE/MAX ARMONİ KADIKÖY/SAHRAYICEDİT

39 İbrahim AKMAN 1) RE/MAX ten önceki iş hayatınızda neler yaptınız? 1994 yılından itibaren Açıkhava Reklamcılığı sektörünün mecra satış kısmında, satış ve pazarlama departmanlarında profesyonel olarak çalıştım yılı ve sonrasında Açıkhava Reklamcılığı sektörüne baskı, mecra satış ve üretim alanlarında kurucu ortağı olduğum Basımevi, TR90, CBA ve Üniversite Medya markaları ile hizmet verdim. 2) Neden RE/MAX? 2013 yılında birçok sektör araştırması yaptım. Gayrimenkul Danışmanlığı sektörü üzerinde yoğunlaştım ve RE/MAX dedim. Mayıs 2013, faaliyete başlama tarihimiz oldu. RE/MAX'in sektöründe lider bir marka olması, profesyonel yaklaşımı ve marka yönetimi tercihimde önemli rol oynadı. 3) RE/MAX Sisteminin avantajları nelerdir? RE/MAX Sisteminin hazırlık, işleyiş ve karlılık olarak son derece iyi planlanmış ve motive eden bir enerjiye sahip olması, paylaşıma açık olması, bunun yaygınlaştırılması ve ödüllendirmesi, büyük, güçlü, tecrübeli ve kazanan bir yapının içinde gelişime açık olması ve büyüme ve kazanmanın gözlenebilir olması en önemli avantajlarındandır. 4) RE/MAX i farklı kılan nedir? Kurumsal büyüme isteği ve kararlılığının olması, eğitimlerinin çeşitliliği, yurt içi ve yurt dışında birçok organizasyon yapması, çözüm merkezli olması ve sistemindeki broker ve gayrimenkul danışmanı profilinin oldukça güçlü olması. 5) RE/MAX in sunduğu en önemli gelişim fırsatları nelerdir? Eğitimleriyle girişimcilere tam destek sağlayıp, onlara rehberlik yapması, gayrimenkul sektöründe yeni olanlar için yepyeni yatırım fırsatları sunması, ofis ve gayrimenkul danışmanlarının istikrarlı bir kariyer edinmesini ve marka bilinci ile hareket etmesini sağlaması RE/MAX'in sunduğu en büyük gelişim fırsatlarındandır. 6) RE/MAX te yüksek performans ortamını nasıl sağlıyorsunuz? RE/MAX kural ve tavsiyeleri çerçevesinde hareket ederek, ofis içi ve RE/MAX Türkiye eğitim ve toplantılarına maksimum katılım sağlayarak, doğru portföy odaklı ve tek yetkili olarak çalışarak ve takım bilinci ile hareket ederek sağlıyoruz. 7) Girişimci adaylar neden RE/MAX i tercih etmelidir? Çünkü RE/MAX; büyüme süreçlerini tamamlamış ve güçlü bir know-how a sahip olan, bilinirliği ve memnuniyeti en yüksek olan, mutlak müşteri memnuniyetini hedefleyen ve bunu ölçümleyebilen, yatırım geri dönüşümü en hızlı olan, şeffaf, güvenli, hızlı ve teşvik edici bir sistem sunan bir markadır. 8) Girişimci adaylara önerileriniz nelerdir? Sektöre yeni girecek arkadaşlara cesur, kararlı ve dengeli olmalarını, uzun vadeli düşünüp, planlı hareket etmelerini, hem müşterilerine hem de kendilerine zaman tanımalarını öneririm. RE/MAX MEKAN ALTUNİZADE/ÜSKÜDAR

40 Malik BAYIR 1) RE/MAX ten önceki iş hayatınızda neler yaptınız? 1989 yılında farklı bir sektörde başlayan profesyonel iş hayatımda, uzun yıllar kurumsal şirketlerin ulusal ölçekli satış kadrolarında görev aldım. Bu süreçte 7 yılı sahada, 16 yılı da yönetim kadrolarında olmak üzere; 23 yıl bilfiil yoğun rekabet ortamında profesyonel çalışma hayatım oldu. 2) Neden RE/MAX? RE/MAX'in tam da benim duymak istediğim sektörü değiştirmek iddiası ile pazarda yer aldığını görmek, uzun arayışlarımın sonunda beni gerçekten heyecanlandıran ve bir girişimci adayı olarak profesyonel çalışma hayatımdaki uzun yılların ardından istifa ederek kendi işimi kurmak üzere harekete geçmemi sağlayan tetikleyici slogan oldu. Çünkü bu misyonun ve pastanın büyüklüğü, bende asla kaçırılmaması gereken bir fırsat ve heyecan hissi doğurmuştu. 3) RE/MAX Sisteminin avantajları nelerdir? REMAX Sisteminin bana göre en önemli avantajı; yatırım-kazanç çizgisinde sağladığı olağan dışı avantaj.çünkü RE/MAX Sistemi, size bir yatırımcı olarak minimum sermaye ile maximum kazanç olanağı sunuyor. Üstelik orta ve uzun vadedeki negatif finansal sürprizlerden de büyük ölçüde uzak olmanızı sağlıyor 4) RE/MAX i farklı kılan nedir? Aslında ben bu sorunun birden fazla cevabı olduğunu düşünüyorum. Bunlar; RE/MAX'in marka gücü ve bilinirliği. Burada bilinirliği sadece bilinmek olarak değil; güvenilirlik, saygınlık gibi olumlu referanslar anlamında bilinirlik olarak özellikle ayırt etmek gerektiğini düşünüyorum. Kurumsallık Şeffaflık Eğitimlere verdiği önem ve süreklilik Etik değerler anayasası (ki sanıyorum sistemin omurgasını teşkil ediyor) Müşteri memnuniyetine verdiği mutlak önem Globallik ve her konuda dünya ile entegrasyon. 5) RE/MAX in sunduğu en önemli gelişim fırsatları nelerdir? Mevcut teknolojik altyapısının da yardımıyla Türkiye'nin ve dünyanın pek çok noktasındaki portföyler için etkin paylaşım ve birlikte kazanç olanağı, tüm RE/MAX üyeleri için en önemli gelişim fırsatını teşkil ediyor bence. 6) RE/MAX te yüksek performans ortamını nasıl sağlıyorsunuz? Ofis içinde verdiğimiz eğitimlerle, performans değerlendirme ödülleriyle, belirli aralıklarla yaptığımız etkinliklerle, koçluk ve mentorluk destekleriyle, arkadaşlarımızın doğum günü vs. gibi özel günlerinde yaptığımız etkinliklerle sağlıyoruz. 7) Girişimci adaylar neden RE/MAX i tercih etmelidir? Pek çok özelliğinin yanı sıra RE/MAX'in sektördeki liderliği, vizyonu ve sınırsız eğitim imkanları, diğer rakipleri ile karşılaştırılamayacak kadar ayrı bir yere sahip. Öyle ki; halen sektörde farklı markaların çatısı altında hizmet veren pek çok profesyonelin de geçmişte RE/MAX'in eğitimlerini alarak bu sektöre katıldığı ve bir dönem RE/MAX çatısı altında hizmet verdiği göz önüne alındığında, markanın aslında bir okul niteliği taşıdığını söylemek de yanlış olmaz. 8) Girişimci adaylara önerileriniz nelerdir? Bu sektör disiplinli, azimli, kararlı ve en önemlisi dürüstçe gerçekten çalışan insanlar için inanılmaz fırsatlar barındırıyor. Bu konuda onlara söyleyebileceğim şey şudur: Dün bu sektöre katılmak üzere karar aşamasında iken, benden önce yola çıkmış ve başarılı olmuş örneklere bakarak; Onlar başardıysa ben de başarabilirim diyerek harekete geçmiştim. Bugün aynı aşamada aynı tereddüt ve heyecanı yaşayanlara söyleyebileceğim şey de aslında yine aynıdır; Bizler başardıysak sizler de başarabilirsiniz. RE/MAX GUIDE 1. LEVENT/BEŞİKTAŞ

41 Ümit KAVANİ 1) RE/MAX ten önceki iş hayatınızda neler yaptınız? 1964 yılında Ankara'da doğdum yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun oldum yılları arasında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği, İDEA-ASENKRON (ileri düzey programlama dilleri ve bilgisayar donanımı) eğitimi aldım. RE/MAX ten önce eczanem vardı, onu işletiyordum. 2) Neden RE/MAX? İşin profesyoneli olması, franchise zenginliği ve eğitimleri gibi nedenler, REMAX'te çalışmam için beni cezbetti. Kuralsızlıkların hakim olduğu bir ülkede, RE/MAX'in kendine ait oturtulmuş kuralları var. 3) RE/MAX Sisteminin avantajları nelerdir? Gayrimenkul danışmanı kendi işine odaklanarak büyüyor, broker işini ve ofisini büyütmek için mücadele veriyor. RE/MAX'in paylaşım sistemi ile herkes kazançlı çıkıyor. 4) RE/MAX i farklı kılan nedir? Eğitimleri olması, birliktelik içinde hareket edilmesi, dayanışması, takım çalışması, gelişmiş sistemi ve internet ağı RE/MAX'i gayrimenkul sektöründe farklı kılıyor. 5) RE/MAX in sunduğu en önemli gelişim fırsatları nelerdir? Bölgenin hakimi olmak daha kolay. Ayrıca memnun müşteriler yaratarak büyümek ve sürekli yeni gelişmelere tanık olmak, RE/MAX'in sunduğu en önemli fırsatlardandır. 6) RE/MAX te yüksek performans ortamını nasıl sağlıyorsunuz? Sürekli eğitimler vererek (meslek içi, kişisel gelişim vs.), bölge takibi ile uzmanlaşıp bölgeye hakim olarak ve en önemlisi de müşteri memnuniyeti ile sağlıyoruz. 7) Girişimci adaylar neden RE/MAX i tercih etmelidir? RE/MAX, gayrimenkul sektöründe rakipsiz bir firmadır. Türkiye'de RE/MAX'e rakip olabilecek firmaların sistemleri bile oturmuş değil. 8) Girişimci adaylara önerileriniz nelerdir? Kesinlikle RE/MAX'i tercih etmeliler. Çünkü başka yerlerde hayallerle uğraşmak yerine RE/MAX ile başarı kaçınılmazdır. RE/MAX ADA HATAY/İSKENDERUN

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

HAKKIMIZDA Araba Ekspertiz, girişimci bir proje olup, ülkedeki en yaygın ekspertiz ağına sahip olan firmadır. Araba Ekspertiz in amacı 2. el araç alım/satımı esnasında alıcının talep ettiği ekspertiz raporunun

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ADIM GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Hakan Kayalık Broker / Owner Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Cihan Çolak Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GİRİŞİMCİLİK BÖLÜMÜ

İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GİRİŞİMCİLİK BÖLÜMÜ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ NEDEN GİRİŞİMCİLİK? Girişimcilik geleceğin mesleği olacak Gelişmekte olan ekonomilerde mevcut işletmelerde çalışmak kadar kendi işini kurmak da önemli olmaya başlıyor

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri

Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri Danışmanlık ve Dışgöz Hizmetleri ZEYNEP ATASOY KİMDİR? Zeynep Atasoy 1970 İzmir doğumlu Zeynep Atasoy, profesyonel hayatına 1992 yılında Unilever Algida firmasında başladı. Satış Temsilcisi, Özel Satış

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

Araştırma Modeli. KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması 2012 - TMME

Araştırma Modeli. KalDer - Üye Memnuniyeti Araştırması 2012 - TMME Araştırma Modeli Araştırma, KalDer in 2005 yılından bu yana KA Araştırma tarafından yürütülen TMME modelinin KalDer müşterileri nezdinde uygulanması ile gerçekleştirilmiştir. Çalışmada, KA Araştırma ve

Detaylı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı

Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Kadın İşletmelerine Finansman

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com Z M ZE-MİR İNŞAAT www zemirinsaat.com ZE-MİR İNŞAAT TURZ. TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. Z M Mehmet GÖKTAŞOĞLU Genel Müdür GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN; Zemir İnşaat yılların verdiği tecrübeyle sağladığı birikimlerini profesyonel

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009

www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 www.mgadigitalrealty.com MGA / 009 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr

TALİS ORGANİZASYON. ta is A Tailor Made Event Company. for tailor made events. www.talis.com.tr TALİS ORGANİZASYON www.talis.com.tr for tailor made events www.talis.com.tr { { { tailor made: made, adapted, or suited for a particular purpose, use or person { tailor made: belirli bir duruma, amaca

Detaylı

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri 1. Müşterimizin hizmetindeyiz! 2. Yenilikçi bir kültüre sahibiz ve gelecek için fikirlerimiz var 3. EGO nun en değerli varlığı biz çalışanlarıyız 4. Tüm iş faaliyetlerimizde

Detaylı

REALTY WORLD TÜRKİYE KUPASI ÖDÜL PROGRAMI 2012

REALTY WORLD TÜRKİYE KUPASI ÖDÜL PROGRAMI 2012 REALTY WORLD TÜRKİYE KUPASI ÖDÜL PROGRAMI 2012 1 REALTY WORLD TÜRKİYE KUPASI ÖDÜL PROGRAMI 2012 ÖDÜL PROGRAMI 2012 Realty World Türkiye Kupası Ödül Programı, 1 Ocak ile 31 Aralık 2012 tarihleri arasında

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu.

Centrum Hakkında. Selahattin Sever Genel Müdür. Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum Hakkında Centrum İş Merkezi A.Ş. 1993 yılında kuruldu. Centrum, Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri kapsamında 2001 yılında Centrum İş Merkezi nin, 2012 yılında da C2 İş Merkezi nin yapımını tamamlayarak

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ

FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ FRANCHİSİNG SİSTEMİ TANITIMI MURAT Dİ KIRAN PAZARLAMA VE SATI KOORDİNATÖRÜ Franchise Nedir? Franchising Sisteminin Faydaları Nelerdir? TANIMLAR Franchisee, franchise sistemini satın alan demektir. Franchisor,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

Bankacılık Programı na katıl.

Bankacılık Programı na katıl. . Üniversite veya yüksek okuldan 2013 yılında mezun olduysan, Bankacılık sektörünü kendine uygun görüyorsan, Kurumsal hayatın gereklerini yerine getirmeye hazırsan, bankademi Bankacılık Programı na katıl.

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ KARAYEL GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Arda Taşezen Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

Erseven Grubu, bünyesindeki inşaat ve turizm şirketlerinde geçmişten gelen güvenilirlik ve dürüstlük anlayışını alt neslin vizyonu ve günümüzde büyük

Erseven Grubu, bünyesindeki inşaat ve turizm şirketlerinde geçmişten gelen güvenilirlik ve dürüstlük anlayışını alt neslin vizyonu ve günümüzde büyük 1953 yılında Hasan, Ahmet ve Mahmut Erseven öncülüğünde, Erseven Kardeşler adı ile inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Erseven Kardeşler ortaklığı ilk yıllarında Aksaray, Fındıkzade ve Şehremini

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık.

OKTAY ÖNCEL. Kendisinden hem Avnet hem de Türkiye de son dönemde gerçekleştirilen teknoloji yatırımlarına dair bilgiler aldık. OKTAY ÖNCEL OT/VT sektörünün yakından tanıdığı bir ismi ağırlıyoruz bu sayıda VecTime da; Avnet Technology Solutions Türkiye nin Kurumsal Çözümler Bölümü Yöneticisi Oktay Öncel. Kendisinden hem Avnet hem

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI Eylül 2013

TEB KOBİ BANKACILIĞI Eylül 2013 TEB KOBİ BANKACILIĞI Eylül 2013 Türkiye de KOBİ ler İşletmenin Büyüklüğü Yıllık Net Satış Hasılatı / Mali Bilançosu Çalışan Sayısı Firma Sayısı Firma Sayısı % Mikro < 1mio 1 ve 9 2.860.438 95,20% Küçük

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program...

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... DeGiSen DUnyada GeliSmek Her Cocuk Fark yaratabilir Empati, Yaratıcılık, Liderlik, Ekip CalıSması Ashoka

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ

GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ GAYRİ MENKUL AKADEMİSİ HAKKIMDA 1980 yılında T.E.D. Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Orman İşletme Mühendisliği'ni 1985 yılında tamamlamıştır. Açık, iki yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde

Detaylı

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır.

Etkinlik merkezinde 6 m² lik ücretsiz stant alanı sağlanacaktır. Stant alanı kullanmayan firmalara ek davetiye hakkı sağlanacaktır. TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği; kurumlar, eğitimciler, akademisyenler ve eğitim alanlardan oluşan paydaşları ile iş birliği içinde fikir üretip, araştırma ve geliştirme yapıp, ilkeler belirleyerek,

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL

Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Fikirden Girişime EN HIZLI YOL Mayıs 2011 de, girişimcilerin toplumun ekonomik ve refah gelişiminin sürdürülebilir olmasındaki en önemli oyuncular olduğu inancıyla hayata geçirdiğimiz Girişim Fabrikası

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı

Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Stratejiden Uygulamaya Kurumsallaşma Koçluğu Programı Kurumsallaşma Koçluğu Programı ile Türk aile şirketlerinde sürdürülebilirliği nesiller boyunca sağlamayı hedefliyoruz. 3 aşamadan oluşan Kurumsallaşma

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com

Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma. emlak.ilkon.com Direktör Eğitimi Aday Sonuçlandırma emlak.ilkon.com NEDEN TEMSİLCİ OLUNUR? Temsilciler ILKON'dan sadece komisyonun tamamını kazandırması,ofissiz emlakçılığa imkan sağlaması veya asistan vermesi avukat

Detaylı

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU

FRANCHISE TANITIM KATALOĞU FRANCHISE TANITIM KATALOĞU Asırlık Hikayemiz 1927 yılından beri 3 nesildir tecrübe ve güven ile Bursa da 5 şubeyle hizmet vermeye devam eden markamız Ayanoğlu, Türkiye nin birçok şehrinden özenle seçtiğimiz

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ GÜVEN Dürüstlüğümüz, doğruluğumuz ve etik iş uygulamalarımız ile güven kazanırız. Doğruluk ve yüksek

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008

www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 www.mgadigitalrealty.com MGA / 008 Neden Gayrimenkul Sektörü? Büyüyen inşaat sektörü Yabancıların Türkiye ye olan ilgisi Kırsal yörelerden büyük kentlere olan göç Nüfus artışı ve ülke topraklarının genişliği

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Metron Araştırma, 2000 yılında sektörel deneyimi 20 yılı aşkın olan Bülent Vefa Karatay, Okay Bircan ve Oktay Bircan ın girişimleri ile kurulmuştur.

Metron Araştırma, 2000 yılında sektörel deneyimi 20 yılı aşkın olan Bülent Vefa Karatay, Okay Bircan ve Oktay Bircan ın girişimleri ile kurulmuştur. Metron Araştırma, 2000 yılında sektörel deneyimi 20 yılı aşkın olan Bülent Vefa Karatay, Okay Bircan ve Oktay Bircan ın girişimleri ile kurulmuştur. Metron Araştırma iş ortakları, partnerleri ve çalışanları

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

Tutkuyu başarıya dönüştürmek. Yolunu biliyoruz.

Tutkuyu başarıya dönüştürmek. Yolunu biliyoruz. Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği Programı Tutkuyu başarıya dönüştürmek. Bu program Avrupa Birliği, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir.

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

KİMDİR BU.

KİMDİR BU. ? KİMDİR BU? PR, etkinlik, reklam süreçinlerinde müşterilerine kreatif çözümler sunan rekabetin kendisini iyiden iyiye hissettirdiği günümüz dünyasında müşterilerini doğru stratejilere yönlendirmek, marka

Detaylı

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı.

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı. Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Konuklar, İstanbul, 14 Temmuz 2008 Öncelikle Real Hipermarketleri Türkiye Genel Müdürü olarak gerçekleştirdiğimiz ilk basın toplantımıza katılımınız için çok teşekkür

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

21.000 Staj. 128 Ülke. 200.000 Liderlik Fırsatı. 1948 den beri Dünyanın En Büyük Gençlik Organizasyonu. 90.000 Üye

21.000 Staj. 128 Ülke. 200.000 Liderlik Fırsatı. 1948 den beri Dünyanın En Büyük Gençlik Organizasyonu. 90.000 Üye 21.000 Staj 128 Ülke 1948 den beri Dünyanın En Büyük Gençlik Organizasyonu 200.000 Liderlik Fırsatı 90.000 Üye AIESEC AIESEC, barış ve insan kaynağı potansiyelinin en verimli şekilde kullanılmasını vizyon

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu www.munbit.org Tanıtım Dosyası 02 Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu MÜNBİT, dünyayı değiştireceğine inanan, engelleri aşacağını bilen,

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen

KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM. Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen KONAKLAMA IŞLETMELERİNDE STRATEJİK YÖNETİM SEVGİ ÖÇVER Pazarlama Yönetmeni ve Eğitmen 1 Stratejik yönetim, uzun vadeli planlamalar ve kararlar ile konaklama isletmelerinin en üst düzeyde etkin ve verimli

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ABC GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Attila Yılmaz Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri

Misyonumuz. Vizyonumuz Çalışan. 45 Ülke İş Ortağı Kişilik Ekosistem. 85,000 Aktif Müşteri 900+ Çalışan 45 Ülke 800+ İş Ortağı 2.500 Kişilik Ekosistem 85,000 Aktif Müşteri Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında kurulan Logo, Türkiye nin yenilikçi yazılım

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci

KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci KOÇLUK NEDİR? İNCİ TOKATLIOĞLU Profesyonel Koç-Uzman Eğitimci Neden Koçluk? İnsanların günlük koşuşturma içinde hayatlarının bazı yönlerinde dengenin kaçtığını fark edemez. (iş, aile, dostlar ve kendimiz

Detaylı