KULLANIM TALİMATLARI JPF-3 JPF-34 JPF-38 JPF-44 JPF-48

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KULLANIM TALİMATLARI JPF-3 JPF-34 JPF-38 JPF-44 JPF-48"

Transkript

1 MOTORLU BESLEYİCİ KULLANIM TALİMATLARI JPF-3 JPF-34 JPF-38 JPF-44 JPF-48 Emniyetiniz için, aletleri çalıştırmadan önce Kullanım Talimatlarını okuyunuz.

2 JPF-3 / 34 / 44 / 38 / 48 UYGUNLUK BEYANI Sorumluluk bize ait olmak üzere, bu ürünün 98/37/EWG, 98/79/EWG, 89/336/EWG, 93/68/EWG, 73/23/EWG yönetmeliklerine uygun olduğunu ve EN 292-1, EN 292-2, EN 294, - EN 349, EN 55014, EN standartları dikkate alınarak tasarlandığını beyan ederiz.

3 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI MOTORLU BESLEYİCİ İÇİN EK EMNİYET KURALLARI MONTAJ VE DELME POZİSYONUNUN BULUNMASI MONTAJ ÇALIŞTIRMA KONTROLLERİ GÜÇ BAĞLANTISI VE TOPRAKLAMA BESLEME HIZI AYARI MERDANENİN DEĞİŞTİRİLMESİ YAĞLAMA VE BAKIM BESLEYİCİNİN MAKİNELERDE KULLANILMASI NOTLAR VE DAĞITILMIŞ RESİM

4 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI UYARI: Bu kurallara uyulmaması ciddi kişisel yaralanmaya sebep olabilir. Ahşap işleme, emniyetli ve doğru çalıştırma prosedürleri uygulanmazsa tehlikeli olabilir. Aletin özenli ve dikkatli bir şekilde kullanılması kaza olasılığını önemli ölçüde azaltır. MUTLAKA KURALLARA UYUN, SAĞDUYUNUN SESİNE KULAK VERİN VE DİKKATLİ OLUN. UNUTMAYIN: Kişisel emniyetiniz sizin sorumluluğunuzdur. KULLANIM KILAVUZUNU OKUYUN. Kılavuzu kolay başvuru için makinenin yakınında bulundurun. ÖNEMLİ KİŞİSEL EMNİYET NOTU: Emniyet gözlüğü takın - göz koruması. Toz maskesi takın - solunum koruması. Kulak tıkaçları takın - işitme koruması. Uygun giysi giyin - sarkık giysiler, giymeyin, eldiven, kolye, takı takmayın. Uyuşturucu madde, alkol ve ilaç etkisi altındayken çalışmayın. ALETİ TEHLİKELİ ORTAMLARDA KULLANMAYIN. Çalışma alanını iyi havalandırın ve aydınlatın. Nemli veya ıslak mahallerden uzak durun. Oda sıcaklığı C, nem %30-95, rakım 1000 m, voltaj sapması ±%5 olmalıdır. İŞ TEZGAHINI VE ALANINI TEMİZ TUTUN. Tezgahta bırakılan sabitlenmemiş el aletleri veya dağınık çalışma alanı kazalara davetiye çıkarır. BAKIM GEREKLERİNE UYUN. Doğru çalıştırma ve bakım için kullanım kılavuzuna uyun. ALETİ GÜÇ KAYNAĞINDAN AYIRIN. Takım değiştirmeden, tamir yapmadan veya bakım yapmadan önce aletin fişini prizden çekin. HER BAKIM VEYA ONARIMDAN SONRA SON İNCELEMEYİ YAPIN. Aleti tekrar çalıştırmadan önce bütün parçaların doğru takılmış, sıkılmış ve hizalanmış olduğunu kontrol edin. YANLIŞLIKLA ÇALIŞMASINI ÖNLEYİN. Aletin fişini prize takmadan önce anahtarın OFF konumunda olduğunu kontrol edin. ÇOCUKLARI İŞYERİNDEN UZAK TUTUN. Asma kilitler, ana şalterler veya uzaktan çalıştırma anahtarları kullanın. Çocukları veya yetkisiz kişileri aletlerden uzak tutun. Bütün ziyaretçiler çalışma alanından emniyetli bir mesafede tutulmalıdır. ALETİ ÇALIŞIR HALDE BIRAKMAYIN. Aleti kapatın. Alet tamamen durmadan aleti elinizden bırakmayın.

5 MOTORLU BESLEYİCİ İÇİN EK EMNİYET KURALLARI Kesme aletleri besleme yapılmadan önce dönüyor olmalıdır. Kesme aletini çok hızlı besleyerek aşırı yüklemeyin. Ellerinizi daima dönen parçalardan uzak tutun. Uzun malzemeler için tablanın çıkış ucunda destek bulundurun. Kesme aletini durdurmadan önce besleyiciyi durdurun. Tamir veya ayarlama yapmadan önce güç kaynağını ayırın. MONTAJ VE DELGE POZİSYONUNUN BULUNMASI A) MONTAJ POZİSYONUNUN BULUNMASI 1. Üniversal Stantların yüksekliği ve uzunluğu (Bkz: RESİM 2 & 3, HP, besleyicinizin motor kapağında gösterilmiştir.) 2. Besleyiciyi bir planyaya, tablalı testereye veya birleştiriciye monte ederken yardım almak için RESİM 27, 28, 29'a bakın. 3. Küçük makine tablası için bir uzatma desteği (aletle birlikte verilmez) kullanmanız önerilir (Bkz: RESİM 4). B) DELME POZİSYONUNUN BULUNMASI Delme kolaylığı ve hassasiyeti için, aletle birlikte 1:1 ÖLÇEKLİ KENDİNDEN YAPIŞKANLI DELME ŞABLONU verilmiştir (RESİM 5). 1. MONTAJ BAZASINI paketten çıkarın. Bu bazayı, delme pozisyonunun delme şablonu üzerinde doğru olduğunu görmek için kullanın set cıvata ve yaylı rondela (aletle birlikte verilmez) hazırlayın. CIVATA ÖLÇÜSÜ Hafif-ağır Hizmet & Ağır Hizmet ( 1/2 HP) M12 CIVATA UZUNLUĞU Montaj Bazası (kalınlık) + Tabla üstü (kalınlık). 3. Tabla kirişlerinden kaçının ve tablanın altından destekleyin. 4. KENDİNDEN YAPIŞKANLI DELME ŞABLONUNU kullanın. Şablonu doğru pozisyona yapıştırın. Ortasını zımbayla işaretleyin.

6 5. DELİN VE HAFİFÇE VURUN. MONTAJ (RESİM 6, 7, 8) UYARI: Yardım alın! Besleyici ağırdır. Kendi başınıza yapmayı denemeyin.

7 A) BAZA'yı (1) tablaya tespit edin. B) "STANT"ı BAZA'ya (1) takın. KOLU (11) monte edin. (Bakınız: 6-1). C) ÜST KOLU (2) ASANSÖR MESNEDİNE (3) takın. ÇARKI (4) birkaç tur çevirin. LÖVYEYİ (5) sıkın. D) Motorun konumunu ayarlayın. 4 vidayı gevşetin. (Bakınız: Şekil 7). E) KONTROL MAFSALINI (6-2) motor boynuna monte edin. (Bakınız: Şekil 6). VİDAYI (6) ve LÖVYEYİ (7) sıkın ve her iki yanda eşit boşluk bırakın. Böylece, LÖVYE gevşetildiğinde, besleyici VİDAYI (6) gevşetmeye gerek olmadan kendi ekseni etrafında dönebilir. (Bakınız: 6-2). MOTOR KELEPÇESİ AÇIKLIĞI, YUVAYA PARALELDİR. (Bakınız: 6-2)

8 LÖVYEYİ (8) gevşetin ve KONTROL MAFSALINI YUVAYA 90 DİK OLACAK ŞEKİLDE ayarlayın. LÖVYEYİ (8) sıkın. (Bakınız: 6-3). F) BESLEYİCİYİ ÜST KOLA (2) monte edin. VİDALARI (9) sıkın. LÖVYENİN (10) merkezi, ÜST KOLUN (2) merkeziyle aynı hizada olmalıdır. (Bakınız: 6-4). G) BESLEYİCİYİ, LÖVYEYİ (10) gevşeterek istenen konuma getirin. Yüksekliği (11 ve 12) ve uzatmayı (4 ve 5) buna göre ayarlayın. H) Bütün LÖVYELERİ sıkın. ÖNEMLİ: ASANSÖR KAMASI VE MESNET YİVİ arasında belli bir OYNAMA payı vardır. Beslemenin sağlam olması için, BESLEYİCİYİ içeri besleme yönüne karşı çekin, sonra LÖVYEYİ (12) sıkın. (Bakınız: Şekil 8). Bunu "HER AYARDA" yapın. ÇALIŞTIRMA KONTROLLERİ (ŞEKİL 9 ve 10) UYARI: Besleyiciyi güç kaynağından ayırın.

9 A) STANT: (ŞEKİL 9) ÜST KOL (2) dönüşü. LÖVYEYİ (13) gevşetin. ÜST KOL (2) aşağı-yukarı hareketi. LÖVYEYİ (12) gevşetin ve ÜST ÇARKI (11) çevirin. ÜST KOL (2) ileri-geri hareketi. LÖVYEYİ (5) gevşetin ve YAN ÇARKI (4) çevirin. B) KONTROL MAFSALI: (ŞEKİL 10) KOL MESNETİ (14) VİDALARI (9) gevşetin. AÇI MAFSALI (15). LÖVYEYİ (10) gevşetin. MOTOR KELEPÇESİ (16). LÖVYEYİ (8) gevşetin. MOTOR KELEPÇESİ (16). LÖVYEYİ (7) gevşetin. C) MERDANENİN TESVİYELENMESİ: Besleyiciyi tablaya indirin. (Bakınız: ŞEKİL 9). LÖVYEYİ (8) gevşetin. AÇI MAFSALINI (15) ayarlayın. (ŞEKİL 10). VİDALARI (9) gevşetin. KOL MESNEDİNİ (14) ayarlayın. (ŞEKİL 10). Hafif bir hiza kaçıklığına izin verilir. (Bağımsız süspansiyonla telafi.) D) YAN BESLEME: (Bakınız: ŞEKİL 9, 10 ve 11) LÖVYEYİ (13) gevşeterek BESLEYİCİYİ kendi ekseni etrafında tabladan öteye çevirin. LÖVYEYİ (8) gevşetin, BESLEYİCİYİ size dönük MERDANELERLE yere 90 olacak şekilde döndürün. LÖVYEYİ (8) sıkın. LÖVYEYİ (7) gevşetin, BELEYİCİYİ size dönük ŞALTER KUTUSUYLA 90 olacak şekilde döndürün. LÖVYEYİ (7) sıkın. LÖVYEYİ (10) gevşetin, BESLEYİCİYİ istenen pozisyona getirin. LÖVYEYİ (10 ve 13) sıkın. UYARI: Her ayardan sonra bütün Lövyeleri sıkın. GÜÇ BAĞLANTISI VE TOPRAKLAMA (ŞEKİL 12, 13 ve 14) UYARI: Elektrik akımının motor spesifikasyonuna uygun olduğundan emin olmanız gerekir (motorun kapağına bakınız).

10 UYARI: Açma/kapama anahtarının "OFF" konumunda olduğunu kontrol edin. A) CE GEREKEN ÜLKELER: Besleyici, frezeyle, tablalı testereyle, birleştiriciyle vb. birlikte kullanılan tamamlayıcı bir alettir. Besleyicinizi, ulusal veya yerel elektrik yönetmeliğine uygun olarak bağlanmış bir makineyle birlikte kullanmanız önerilir. Besleyicinizi makinenize özel tasarlanmış akım terminallerinden bağlayın, böylece makinenizin açma/kapama ve acil durdurma butonları besleyicinizin güç kaynağını kontrol edebilir. Ayrıca, akım terminalinde bir aşırı yük ve düşük voltaj koruması vardır. Nominal Akım Listesi Model /408 34/44/38/48/04/54/C3/MX 30/40 Akım 1.5A 2A 2.5A 3A Elektrik bağlantısı mutlaka ehliyetli bir elektrikçi tarafından yapılmalıdır. B) DİĞER ÜLKELER: Besleyiciniz için ayrı bir elektrik çıkışı kullanmanız gerekir. Bu devre #12'den düşük olmamalıdır. Bağlantıyı yerel yönetmeliklere ve talimatlara uygun olarak bağlayın ve topraklayın. Devreyi 15 Amp gecikmeli sigortayla veya devre kesiciyle koruyun. Uzatma kablosu kullanıyorsanız: 30M (100Ft), 12# Tel kullanın; 46M (150Ft), 10# Tel kullanın. Bütün bağlantılar iyi temas etmelidir. Düşük voltajlı akım motora zarar verir. Elektrik çarpması riskini azaltmak için motoru usulünce topraklayın. Motorda bir topraklama iletkeni bulunur (sarı şeritleri olan veya olmayan yeşil tel). Emin değilseniz, ehliyetli bir elektrikçi çağırın.

11 BESLEME HIZI AYARI UYARI: Besleyiciyi güç kaynağından ayırın. A) Etkin ve kaliteli bir işleme için doğru besleme hızının seçilmesi önemlidir. Besleme hızı, makinenizin hızıyla, kesicinin keskinliğiyle, kaldırılacak malzemenin sertliğiyle ve kalınlığıyla yakından alakalıdır. Kesme takımınızın sesini dinleyerek, numune parçalarınızı yakından inceleyin. (Aşağıdaki besleme hızı tablosu yalnızca başvuru için verilmiştir) B) Kullanılabilecek besleme hızı, MOTOR HIZLARININ (ŞEKİL 15) ve DİŞLİ AYARLARININ (ŞEKİL 16-1, 16-2) bir kombinasyonuyla ayarlanır. JPF-3 Modeli (3 Fazlı): (B) + DİŞLİ AYARLARI JPF-3 Modeli (1 Fazlı): (C) + DİŞLİ AYARLARI JPF-34/44: (B) + DİŞLİ AYARLARI ŞEKİL 16-1 JPF-38/48 Modeli: (C) + (D) + DİŞLİ AYARLARI. ŞEKİL 16-2 NOT: DİŞLİ HIZI KONTROL LÖVYESİ (D), motor çalışır halde olmadıkça çalışmaz. NOT: DİŞLİLERİNİZDE bir GÖBEK varsa, zincir tahrikinde hasar meydana gelmemesi için GÖBEĞİN ŞAFTA dönük olması gerekir. (ŞEKİL 17) NOT: Besleyicideki mevcut hız aralığını genişletmek için, bayinizden ekstra dişli seti alabilirsiniz. [Ağır hizmet için XG-4+4 (Modeller: 34/ = 8)] C) DİŞLİ KUTUSU KAPAĞININ iç tarafından bir dişli düzeneği ve besleme hızı tablosu vardır (Bakınız: ŞEKİL 16-1, 16-2). D) DİŞLİ KUTUSU KAPAĞINI çıkarmak için, iki TOPUZU çıkarın. (ŞEKİL 18)

12 E) DİŞLİLERİ sökerek yeniden düzenlemek için, ALTIGEN SOMUNLARI sökün. (ŞEKİL 19) MERDANENİN DEĞİŞTİRİLMESİ (ŞEKİL 20) UYARI: Besleyiciyi güç kaynağından ayırın. VİDALARI sökerek MERDANEYİ (VEYA MERDANELERİ) değiştirin. Değiştirdiğiniz her merdaneyle birlikte vidaları da değiştirin. NOT: Merdanelerin yerlerini periyodik olarak değiştirirseniz merdanelerin ömrü uzar. MERDANE LASTİĞİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ (ŞEKİL 21, 22 VE 23) (Ağır hizmet modelleri, 3 veya 4 merdaneli) 1. 4 VİDAYI sökün (ŞEKİL 21) 2. MERDANE ÇARKLARINI kanırtarak çıkarın. MERDANEYİ tabla üzerine vurun. (ŞEKİL 22) 3. FRIENDLY MERDANEYE yeni LASTİĞİ (ŞEKİL 23), içten ERKEK ÇARKI (M işaretli) ve dıştan DİŞİ ÇARKI (F işaretli) takın. Her iki çarkın vida dişli olmayan deliklerini hizalayın x 40 mm vidayı vida dişli olmayan deliklerin içine tamamen sokun (ŞEKİL 23). 5. Yeni merdaneleri yuvaya takarak sıkın x 20 mm vidayı geriye kalan deliklere takarak sıkın. 7. Bütün vidaları sıkın.

13 8. Yeni lastiklerin biraz oynamasına aldırmayın. Zamanla alışacaktır. 9. Bütün vidaları kontrol ederek ilk çalıştırmadan sonra yeniden sıkın. YAĞLAMA VE BAKIM (ŞEKİL 25) UYARI: Besleyiciyi güç kaynağından ayırın. A) MERDANELER: Gres tabancasını kullanarak fittinglerden her 200 saatte (30 gün) bir gresleyin. Önerilen Gres: #2 GRES. (Shell - Alvania Grease R2 veya muadili) B) DİŞLİLER VE ZİNCİRLER: Gresle periyodik olarak yağlayın. Önerilen Gres: #2 GRES. (Shell - Alvania Grease R2 veya muadili) C) DİŞLİ KUTUSU: İlk 200 saatten (30 gün) sonra yağı değiştirin. Her 1000 saatte (6 ay) bir yağı değiştirin. Önerilen Dişli Yağı: MOBİL Mobilgear 630, Shell/Omala 150 BP, Energol GR-XP 150 veya muadilleri. Yukarıdaki öneri günde 8 saat çalışmaya göre yapılmıştır. D) YAĞ DEĞİŞİMİ: (Bakınız: ŞEKİL 6) LÖVYEYİ (13) gevşetin ve BESLEYİCİYİ tabladan öteye çevirin. AÇI MAFSALINDAKİ LÖVYEYİ (8) gevşetin. BESLEYİCİYİ baş aşağı çevirin, YAĞ KAPAĞINI gevşetin ve yağın boşalmasını bekleyin. E) MODEL VE YAĞ SEVİYESİ: JPF CC (42 mm, 1-5/8") JPF-34/ CC (38 mm, 1-1/2") JPF-38/ CC (38 mm, 1-1/2") F) BAKIM: Her kullanımdan sonra iş artıklarını (talaş, testere tozu vb) besleyiciden hava tabancasıyla temizleyin.

14 MOTORLU BESLEYİCİNİN MAKİNELERDE KULLANILMASI 3 merdaneli model, kesikli çizgilerle gösterilen 4 merdaneli modelle birlikte gösterilmiştir. A) FREZEDE: ŞEKİL 27 Merdane Pozisyonu Kesiciye Karşı ŞEKİL 27 Besleyici Pozisyonu Çite Karşı ŞEKİL 30-1 Besleyici Baskısı Beslenen Malzemeye Karşı ŞEKİL 31-1 B) TABLALI TESTEREDE: ŞEKİL 28 Merdane Pozisyonu Testere Bıçağına Karşı ŞEKİL 28 Besleyici Pozisyonu Çite Karşı ŞEKİL 30-2 Besleyici Baskısı Beslenen Malzemeye Karşı ŞEKİL 31-2 C) BİRLEŞTİRİCİDE: ŞEKİL 29 Merdane Pozisyonu Kesici Bıçağa Karşı ŞEKİL 29 Besleyici Pozisyonu Çite Karşı ŞEKİL 30-1 Besleyici Baskısı Beslenen Malzemeye Karşı ŞEKİL 31-2

15

16

17 MODEL JPF-3 (308/408) YUVA GRUBU

18 Ürün no Sipariş no. Açıklama Adet Ürün no Sipariş no. Açıklama Adet Ürün no Sipariş no. Açıklama Adet #6003 B Bilyeli yatak (rulman) (#6003) 1 08B-2 H Mil 1 16B-5 N13-012R Somun 1 #6203 B0Z-6203 Bilyeli yatak (rulman) (#6203) 1 08B-3 R Düz pul 1 17B 17B Şanzıman dişlisi takım 01B 01B Süspansiyon - takım 08B-4* N13-012R Somun 1 17B-1 D Şanzıman mili 1 01B-1 U Yağlama kanalı 1 09B 09B Gövde takım 17B-2 H Şanzıman mili muylu 01B-2 C Yay 1 09B-1 C Gövde 1 17B-3 P Kama 01B-3 U Kapak 1 09B-2 A Kovan 1 17B-4 R Düz pul 1 01B-4 U Vida 1 09B-3* S Vida dişli çubuk 3 17B-5 N13-012R Somun 1 01B-5* S Kapak 2 10B 10B Gövde takım 18A U Kilit vidası 2 02B 02B Süspansiyon - takım 10B-1 C Gövde 1 18B 18B Kapak 1 02B-1 U Yağlama kanalı 1 10B-2 A Kovan 1 18B-1 Q Conta 1 02B-2 C Süspansiyon 1 10B-3* S Vida dişli çubuk 4 18B-2 C Kapak 1 02B-3 U Yay 1 11B U Kapak 1 18B-3 Q Conta 1 02B-4 U Kapak 1 12B C Kapak 1 18B-4* S Vida 4 02B-5* S Vida 2 13B 13B Mahrut takım 19B 19B Tahrik dişlisi - takım 03B 03B Poyra takım 13B-1 A Mahrut 1 19B-1 A Tahrik dişlisi (20Z) 1 03B-1 IA Poyra 1 13B-2 R Yaylı rondela 3 19B-2* A Tahrik dişlisi (40Z) 1 03B-2 JA Dişli 1 13B-3* S Vida 3 20B 20B Tahrik dişlisi - takım 03B-3 R Yaylı rondela 2 14B 14B Zincir dişlisi / zincir 20B-1 A Tahrik dişlisi (34Z) 1 03B-4 S Vida 2 14B-1 A Zincir dişlisi 1 20B-2* A Tahrik dişlisi (26Z) 1 03B-5 R Yaylı rondela 2 14B-2 A Zincir dişlisi 3 21A 21A Yağ kapağı takım 03B-6* S Vida 2 14B-3 A Ara halkası 1 21A-1 U Yağ kapağı 1 04B L Zincir (22G) 4 14B4 L Zincir (36G) 1 21A-2* Q O halka 1 05B 05B Manşon takım 14B-5* L Zincir (22G) 1 25B1 25B1 Bir fazlı motor, anahtarsız 05B-1 G Manşon 1 15B 15B Zincir dişlisi / zincir J25B3 25B3 Üç fazlı motor, anahtarsız 05B-2* R Seger halka 1 15B-1 A Zincir dişlisi 2 26B 26B Anahtar 1 06B 06B Dişli mil (vites mili) - takım 15B-2 A Zincir dişlisi 4 36A Q O halka 1 06B-1 H Dişli mil (vites mili) 1 15B-3 A Ara halkası 1 46A 46A Anahtar gövdesi 1 06B-2* R Seger halka 1 15B-4 L Zincir (52G) 2 59A 59A Kapak takım 07B 07B Dişli mil - takım 15B-5* L Zincir (26G) 1 59A-1 Q O halka 1 07B-1 H Dişli mil 1 16B 16B Şanzıman dişlisi takım 59A-2 C Kapak 1 07B-2 R Düz pul 1 16B-1 D Şanzıman mili 1 59A-3 Q Conta 1 07B-3* N13-012R Somun 1 16B-2 H Şanzıman mili muylu 1 59A-4* S Vida 3 08B 08B Mil - takım 16B-3 P Kama 1 RO-10 C İtme silindiri 3/4 08B-1 U Yağlama kanalı 1 16B-4 R Düz pul 1

19 MODEL: US/02 HAFİF-AĞIR HİZMET ÜNİVERSAL STANT

20 Ürün no Sipariş no. Açıklama Adet Ürün no Sipariş no. Açıklama Adet 50B 50B Teleskopik ayak - takım 57B 57B Travers takım 50B Teleskopik ayak 1 57B-1 A Travers 1 50B-2 S Vida dişli çubuk 1 57B-2 G Kilitleme cıvatası 1 50B-3 R Düz pul 1 57B-3 HA-0307 Kulp 1 50B-4 HA1306 Kulp 1 57B-4 P Yay mili 1 51B 51B Teleskopik ayak - takım 57B-5 R Düz pul 1 51B-1 G Teleskopik ayak 1 57B-6* S Vida 1 51B-2 G Kılavuz çubuk 1 58B 58B Travers takım 51B-3* S Vida 3 58B-1 A Travers 1 52B 52B Travers - takım 58B-2 G Kilitleme cıvatası 1 52B-1 G Travers 1 58B-3 HA-0307 Kulp 1 52B-2 G Kılavuz çubuk 1 58B-4 P Yay mili 1 52B-3* S Vida 4 58B-5 R Düz pul 1 53B 53B Konsol takım 58B-6* S Vida 1 53B-1 A Konsol 1 59B 59B Döner mafsal takım 53B-2 S Vida dişli çubuk 2 59B-1 A Döner mafsal 1 53B-3 R Düz pul 2 59B-2 G Kilitleme cıvatası 1 53B-4* HA-1306 Kulp 2 59B-3 HA-0307 Kulp 1 54B G Vida dişli çubuk 1 59B-4* P Yay mili 1 55B G Vida dişli çubuk 1 60B T Allen anahtarı 1 56B 56B Üst bağlantı takım 86A 86A El çarkı - takım 56B-1 C A Üst bağlantı 1 86A-1 U A El çarkı 1 56B-3* S Vida 3 86A-2* P Yay mili 1 87A U Sap 1

21 MODEL: JPF-34 / 38 / 44 / 48 YUVA GRUBU

22 Ürün no Kod no. Açıklama Adet Ürün no Kod no. Açıklama Adet Ürün no Sipariş no. Açıklama Adet #6203 BOZ-6203 Rulman (#6003) 1 24A 24A Çerçeve Kiti (44/48) 32A-2 R Rondela 1 01A 01A Dişli Çark Karteri Kiti-sağ 24A-1 C Çerçeve 1 32A-3 N13-01R Somun 1 01A-1 U Gres Memesi 1 24A-2 A Kovan 1 32A-4 H Sonsuz Dişli Şaftı 1 01A-2 C02/0332 Dişli Çark Karteri 1 24A-3 S Vida 4 32A-5 P Kama 1 01A-3 U Yay 1 26A 26A Transmisyon Kiti (34/38) 32A-6* R Yay Halka 1 01A-4* U Karter Kapağı 1 26A-1 A Dişli Çark 2 33A 33A Hız Kolu Kiti (38/48) 02A 02A Dişli Çark Karteri Kiti-sol 26A-2 L Zincir (62S) 1 33A-1 H Dişli Kolu 1 02A-1 U Gres Memesi 1 26A-3 A Çift Dişli Çark 2 33A-2 P Kilit Pimi 1 02A-2 C02/0332 Dişli Çark Karteri 1 26A-4* L Zincir (40S) 1 33A-3 Q O-ring 1 02A-3 U Yay 1 27A 27A Transmisyon Kiti (44/48) 33A-4 U Çelik Bilye 1 02A-4* U Karter Kapağı 1 27A-1 A Dişli Çark 2 33A-5 U Yay 1 03A 03A Merdane Destek Kiti 27A-2 L Zincir (62S) 1 33A-6 U Hız Kolu 1 03A-1 C A Merdane Desteği 1 27A-3 A Çift Dişli Çark 2 33A-7 R Yaylı Rondela 1 03A-2 A Dişli Çark 1 27A-4* L Zincir (40S) 1 33A-8* S Vida 1 03A-3 R Yaylı Rondela 1 28A 28A Sonsuz Dişli Kiti-50Hz (34/44) 34A 34A Transmisyon Kolu Kiti (38/48) 03A-4 S Vida 2 28A-1 D Sonsuz Dişli 1 34A-1 Q O-ring 1 03A-5 R Yaylı Rondela 2 28A-2 R Rondela 1 34A-2 A Dişli Kolu Soketi 1 03A-6* S Vida 2 28A-3 N13-012R Somun 1 34A-3* S Vida 2 04A L Zincir (26S) 4 28A-4 H Sonsuz Dişli Şaftı 1 35A 35A Dişli Kiti (25T, 40T) 05A 05A Tüp Kiti 28A-5 P Kama 1 35A-1 A Dişli 25T (Kamalı) 1 05A-1 G Tüp 1 28A-6* R Yay Halka 1 35A-2* A Dişli 40T (Kamalı) 1 05A-2* R Yay Halka 1 29A 29A Sonsuz Dişli Kiti-50Hz (38/48) 36A Q O-ring 1 06A 06A Dişli Çark Şaftı (Sol) 29A-1 A Dişli (31T) 1 37A 37A Sonsuz Dişli Kiti-60Hz (38/48) 06A-1 H Dişli Çark Şaftı 1 29A-2 A Sonsuz Dişli 1 37A-1 A Dişli (31T) 1 06A-2* R Yay Halka 1 29A-3 A Dişli (17T) 1 37A-2 A Sonsuz Dişli Şaftı 1 07A 07A Dişli Çark Şaftı Kiti (Sol) 29A-4* A Kovan 1 37A-3 A Dişli (17T) 1 07A-1 H Dişli Çark Şaftı 1 30A 30A Kavrama Mili Kiti (38/48) 37A-4* A Kovan 1 07A-2 R Rondela 1 30A-1 A Rulman 1 38A U Gres Tabancası 1 07A-3* N13-012R Somun 1 30A-2 A Dişli (20T) 1 45A1 45A1 Motor (1HP Tek Fazlı) 1 08A 08A Merdane Mili Kiti (Sol) 30A-3 A Kavrama 1 45A3 45A3 Motor (1HP 3 Fazlı) 1 08A-1 U Gres Memesi 1 30A-4 H Transmisyon Şaftı 1 46A 46A Şalter Kutusu Kiti (Sol) 1 08A-2 H A Merdane Mili 1 30A-5 A Dişli (34T) 1 47A 47A Şalter Kiti 1 08A-4* R Yaylı Rondela 1 30A-6 R Rondela 1 72A 72A Sonsuz Kapak Kiti 18A U Topuz 2 30A-7* N13-012R Somun 1 72A-1 Q O-ring 1 21A 21A Yağ Kapağı Kiti 31A 31A Sonsuz Dişli Kutusu Kapağı Kiti 72A-2 U Kapak 1 21A-1 U Yağ Kapağı 1 31A-1 Q O-ring 1 72A-3* S Vida 2 21A-2* Q O-ring 1 31A-2 C Sonsuz Dişli Kutusu Kapağı 1 94A U Arka Kapak (34/38) 1 22A 22A Çerçeve Kiti (34/38) 31A-3 Q Yağ Contası 1 95A U Arka Kapak (44/48) 1 22A-1 C Çerçeve 1 31A-4* S Vida 4 RO/120A RO/120A Merdane (120D x 60, PCs) 3/4 22A-2 A Kovan 1 32A 32A Sonsuz Dişli Kiti-60Hz (34/44) RO/12F C Merdane Çarkı 3/4 22A-3* S Vida 3 32A-1 D Sonsuz Dişli 1 RO/120 U Merdane Lastiği (PCs) 3/4

23 MODEL: US/13 AĞIR HİZMET ÜNİVERSAL STANT

24 Ürün Kod no. Açıklama Miktar Ürün no. Kod no. Açıklama Miktar Ürün no. Kod no. Açıklama Miktar no. 76A 76A Dikey Kolon Kiti 78A-4* HA-1306 Kol 2 84A G Asansör Vidası 1 76A-1 G Dikey Kolon (560 mm) 1 79A 79A El Çarkı Kiti 84B 84B Üst Kol Kiti (1050 mm) 76A-2 G Kama 1 79A-1 U El Çarkı 1 84B-1 G Üst Kol (1050 mm) A-3 S Vida 2 79A-2* P Kilit Pimi 1 84B-2 G Rak (980 mm) A-4* S Vida 1 80A 80A Pinyon Kiti 84B-3* S Vida 5 76AK 76AK Dikey Kolon Kiti 80A-1 G Pinyon 1 85A 85A Kolon Başlığı Kiti 76AK1 G Dikey Kolon (850 mm) 1 80A-2 S Vida 1 85A-1 C02- Kolon Başlığı A 76AK2 G Kama 1 80A-3 R Yaylı Rondela 1 85A-3* S Vida 3 76AK3 S Vida 2 80A-4* N13-008R Somun 1 86A 86A El Çarkı Kiti 76AK4* S Vida 1 81A 81A Üst Kol Konisi Kiti 86A-1 U01- Asansör Çarkı A 77A 77A Üst Kol Kiti (720 mm) 81A-1 A Üst Kol Konisi 1 86A-2* P Kilit Pimi A-1 G Üst Kol (720 mm) 1 81A-2 G Saplama 1 87A U Çark Kolu 1 77A-2 G Rak (650 mm) 1 81A-3 HA-0307 Kol 1 98A 98A Kaide Kiti 77A-3* S Vida 4 81A-4 P Kilit Pimi 1 98A-1 A Kolon Kaidesi AK 77AK Üst Kol Kiti (850 mm) 81A-5 R Rondela 2 98A-2 S Saplama 1 77AK1 G Üst Kol (850 mm) 1 81A-6* S Vida 2 98A-3 R Rondela 1 77AK2 G Rak (650 mm) 1 82A 82A Döner Koni Kiti 98A-4* HA-1306L Kol (200 mm) 1 77AK3* S Vida 4 82A-1 A Döner Koni 1 99A 99A Motor Kelepçesi Kiti 4 78A 78A Asansör Mesnedi Kiti 82A-2 G Saplama 1 99A-1 A Motor Kelepçesi A-1 A Asansör Mesnedi 1 82A-3 HA-0307 Kol 1 99A-2 S Vida 1 78A-2 S Saplama 2 82A-4* P Kilit Pimi 1 99A-4* U Çekme Kolu 1 78A-3 R Rondela 2

KIRICI VE DELİCİ MATKAP

KIRICI VE DELİCİ MATKAP KIRICI VE DELİCİ MATKAP MODEL RTM232 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 3 4 5 1 6 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. YAN SAP 3. KIRICI DELİCİ SEÇİM ANAHTARI 4. YAĞ KAPAĞI 5. ANAHTAR 6. DEVİR AYARI NOT: BU ÜRÜN

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM215 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZ 1 3 4 5 7 6 2 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SDS UÇ MANDRENİ 2. İLAVE SAP 3. DERİNLİK MESNEDİ SIKIŞTIRMA VİDASI 4. DARBELİ / DARBESİZ SEÇİM ANAHTARI

Detaylı

ELEKTRİKLİ FREZE MAKİNASI

ELEKTRİKLİ FREZE MAKİNASI ELEKTRİKLİ FREZE MAKİNASI MODEL RTM378 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 5 2 8 1 3 7 6 4 TEKNİK VERİLER VOLTAJ GİRİŞ GÜCÜ HIZ KESME DERİNLİĞİ BİLEZİK GENİŞLİĞİ 230V - 50Hz 2000W 23000r/min 0-65mm 12mm CİHAZIN

Detaylı

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS

RTR100HD HANDLE CONTROL PARTS 1 HANDLE CONTROL PARTS 6 104 - BENZİNLİ ÇAPA MAKİNASI 101 Kavrama Kolu 102 Gaz Kolu 103 Civata M6X20 105 Gaz Kablosu 106 Emniyet Mandalı 112 Geri Vites Veya Debriyaj Mandalı 113 Pim 7X24 114 Pim 10X24

Detaylı

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 9 8 1 4 5 3 6 2 7 10 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. ELEKTRİK KABLOSU 2. TUTMA KOLU 3. EL SİPERİ(FREN KOLU) 4. ÖN TUTMA KOLU 5. KLAVUZ 6. TESTERE

Detaylı

SÜTUNLU MATKAP MODEL RTM613 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU

SÜTUNLU MATKAP MODEL RTM613 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU SÜTUNLU MATKAP MODEL RTM613 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU 8 6 10 9 7 5 4 3 2 1 1. TABAN 2. ÇALIŞMA TABLASI 3. ÇALIŞMA TABLASI MANDALI 4. SÜTUN 5. MANDREN 6. AÇMA/KAPAMA BUTONU 7. TUTMA KOLU 8. KASNAK SİSTEMİ

Detaylı

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü

Giriş. Basınçlı Şaft Akışölçeri. Akışölçer Servis Kitleri. Sökme. Kasnak Şaftı Sökümü Akışölçer Servis Kitleri Giriş Şekile bakın. Bu talimat sayfasında basınçlı ya da vidalı şaftları kullanan akışölçerler için tamir prosedürleri bulunmaktadır. Uygun tamir prosedürüne başvurun: Basınçlı

Detaylı

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ZIMPARA TAŞ MOTORU MODEL RTM415A RTM417A RTM420A TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA /KAPAMA ŞALTERİ 2. İŞ PARÇASI TABLASI 3. KIVILCIM/ÇAPAK KORUYUCU 4. ZIMPARA TAŞI 5. ZIMPARA TAŞI

Detaylı

MODEL RTM 389 KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM 389 KULLANIM KILAVUZU MERMER KESİCİ MODEL RTM 389 KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER Gerilim Frekans 220V 50Hz Giriş Gücü 1400 W Yüksüz Hız 15000 Devir/dk (+/- %10) Testere Çapı φ110/115 φ20 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. ÇALIŞTIRMA

Detaylı

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU

PM (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU PM-70141 (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU UYARI: Lütfen bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyup, gerektiğinde tekrar faydalanabilmeniz için saklayınız. Rev. 3.1 PRO-MAX PM-70141 Teknik Özellikler

Detaylı

ELEKTRİKLİ EL MİKSERİ

ELEKTRİKLİ EL MİKSERİ ELEKTRİKLİ EL MİKSERİ MODEL RTM394 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 6 3 6 2 1 5 4 2 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA/KAPAMA ŞALTERİ 2. AÇMA /KAPAMA ŞALTER KİLİTLEYİCİ 3. HIZ AYAR DÜĞMESİ 4. VİTES AYAR DÜĞMESİ 5.

Detaylı

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 6 7 4 3 2 5 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. KORUYUCU KAPAK 2. KORUYUCU KAPAK SIKIŞTIRMA KOLU 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. İLAVE SAP

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3641500 SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1 3 3641013 Aks mili 1 4 3641048 Şim 72x56x0,5 2 4 3641049 Şim 72x56x0,3

Detaylı

PM-70143 (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU

PM-70143 (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU PM-70143 (MONOFAZE) MATKAP TEZGAHI KULLANIM KILAVUZU UYARI: Lütfen bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyup, gerektiğinde tekrar faydalanabilmeniz için saklayınız. Rev. 3.2 Kullanım Ağırlığı hafif, ufak

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

HAVA ÜFLEME MAKİNASI

HAVA ÜFLEME MAKİNASI HAVA ÜFLEME MAKİNASI MODEL RTM301 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 5 CİHAZIN ÜNİTELERİ 4 1. HIZ AYAR DÜĞMESİ 2. TETİK KİLİTLEME BUTONU 3. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 4. HAVA EMİŞ YERİ 5. HAVA ÜFLEME BORUSU TEKNİK

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZUMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M LGA 226 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZUMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M LGA 226 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : ŞANZUMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3641000 Mamül adı : 22M LGA 226 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3641001 Şanzuman gövdesi 1 2 3641009 Şanzuman arka kapak contası 1 3 3641039

Detaylı

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM226 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZ

KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM226 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZ KIRICI DELİCİ MATKAP MODEL RTM226 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZ 1. Mandren 2. Darbeli / Darbesiz seçim anahtarı 3. Yan tutma kolu 4. Sağ/sol dönüş ayar kolu 5. Anahtar kilitleme butonu 6. Çalıştırma anahtarı

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ KOMPLE Mamül kodu : Mamül adı : 20M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ KOMPLE Mamül kodu : Mamül adı : 20M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO : DEBRİYAJ KOMPLE Mamül kodu : 41-3641150 Mamül adı : 20M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO KODU 1 0102039 Somun plastikli M5 6 2 3641105 Debriyaj gövdesi (TARAL R200)

Detaylı

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI

HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI HAVALI SOMUN SIKMA MAKİNASI MODEL RTM 0125 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ KOVANI 2. ÇALIŞTIRMA TETİĞİ 3. HAVA GİRİŞİ 4. BASINÇ AYARLAYICI 5. SAĞ SOL BUTONU TEKNİK VERİLER Hız Maks.

Detaylı

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU

MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU MF-7900-E22,23 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER I. TEKNİK ÖZELLİKLER...1 II. E22 KULLANILDIĞINDA...1 1. Montaj prosedürü... 1 2. Ayarlama prosedürü... 5 III. E23 KULLANILDIĞINDA...6 1. Montaj prosedürü...

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu : Mamül adı : 22M B&S 6,5HP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu : Mamül adı : 22M B&S 6,5HP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA Grup : TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu : 40-3600238 SIRA NO PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO KODU 1 3643101 Kilitli mil aks komple 1 1 3643110 Sabit mil aks komple 1 2 3653004 Teker kilit tutamağı 1 3

Detaylı

SUNTA KESME MAKİNASI

SUNTA KESME MAKİNASI SUNTA KESME MAKİNASI MODEL RTM384 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 6 2 3 5 4 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. TUTMA KOLU 3. AÇI ÖLÇEĞİ 4. AÇI AYAR KOLU 5. TESTERE KORUMASI 6. LAZER AÇMA / KAPAMA

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE B&S 6,5HP ÇAPA TRK. SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE B&S 6,5HP ÇAPA TRK. SIRA NO Grup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3641056 Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE B&S 6,5HP ÇAPA TRK. SIRA NO PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO KODU 1 0102039 Somun plastikli M5 6 2 3641061 Debriyaj gövdesi 1

Detaylı

ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI : STANDART NO ADET

ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI : STANDART NO ADET Grup :TEKERLEK KOMPLE KİLİTLİ Mamül kodu :40-3600343 Mamül adı :22M ALÜMİNYUM GÖVDE HONDA GX160 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3643101 Kilitli mil aks komple 1 1 3643110

Detaylı

Kalıpçı taslama makinası

Kalıpçı taslama makinası Kalıpçı taslama makinası 906 ÖZELLİKLER Model 906 Sıkma somunu boyutu...6 mm veya 1/4 Maksimum uç çapı... 19 mm Yüksüz hız (devir/dakika)... 25,000 Toplam uzunluk... 283 mm Net ağırlık... 0.9 kg Sürekli

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 653 B TARAL EKOSTAR (ZS168FB Konik ) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 653 B TARAL EKOSTAR (ZS168FB Konik ) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3641500 Mamül adı : 653 B TARAL EKOSTAR (ZS168FB Konik ) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1

Detaylı

Bir düz şanzımanın sökülmesi. Genel. Emniyet. GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. ÖNEMLİ!

Bir düz şanzımanın sökülmesi. Genel. Emniyet. GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. ÖNEMLİ! Genel Genel GR801, GR900, GRS890, GRS900 ve GRS920 şanzımanlar için geçerlidir. Emniyet ÖNEMLİ! Sadece bir krikoyla desteklenen bir aracın altında asla çalışmayın. Destekler kullanın. Varsa, körükteki

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY70 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY70 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA Gurup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3641017 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 0102039 Somun plastikli M5 6 2 3611018 Debriyaj gövdesi 1 3 3641052 Debriyaj baskı yayı 1 4 3611020 Debriyaj

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 652 B SÜPER EKOSTAR TARAL (ZS168FB Konik )ÇAPA TRK SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 652 B SÜPER EKOSTAR TARAL (ZS168FB Konik )ÇAPA TRK SIRA NO : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3641400 Mamül adı : 652 B SÜPER EKOSTAR TARAL (ZS168FB Konik )ÇAPA TRK SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40/ Mamül adı : 22S TARAL DİZEL CF 170FE 5Hp MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40/ Mamül adı : 22S TARAL DİZEL CF 170FE 5Hp MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA NO : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40/ 40222-3600331 Mamül adı : 22S TARAL DİZEL CF 170FE 5Hp MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3602301 Kumanda borusu komple (22S Kipor) 1 2

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 482 D TARAL EKOSTAR(CF170 FE) ÇAPA TRAKTÖRÜ 2+1 SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 482 D TARAL EKOSTAR(CF170 FE) ÇAPA TRAKTÖRÜ 2+1 SIRA NO : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 40-3641400 SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1 3 3641013 Aks mili 1 4 3641048 Şim 72x56x0,5 2 4 3641049 Şim 72x56x0,3

Detaylı

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU DARBELİ MATKAP MODEL RTM151 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. ÇALIŞTIRMA ANAHTARI 3. DEVİR AYARI 4. SAĞ SOL MANDALI 5. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 6. HAVALANDIRMA ARALIKLARI TEKNİK

Detaylı

2SG5, küçük, elektrikli yarım dönüşlü aktüatörler

2SG5, küçük, elektrikli yarım dönüşlü aktüatörler 2SG5, küçük, elektrikli yarım dönüşlü aktüatörler SIPOS 5 İşletim Kılavuzu Eki Basım 05.13 Değişiklik yapma hakkı saklıdır! İçindekiler SIPOS 5 İşletim Kılavuzu Eki İçindekiler İçindekiler 1 Temel bilgiler...

Detaylı

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU

TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU ELEKTRİKLİ MATKAP MODEL RTM154 TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU 6 1 2 4 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MANDREN 2. HAVALANDIRMA ARALIKLARI 3. GERİ/İLERİ DÖNÜŞ ŞALTERİ 4. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 5. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY50 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 22M ALÜMİNYUM GÖVDE RY50 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30222-3600341 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3642001 Didon flanşı 1 2 3642008 Didon kilit kolu 1 3 0101003 Civata 6Kö. M10x50 1 4 0103005 Rondela A10,5

Detaylı

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M CHANGFA CF170F ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22M CHANGFA CF170F ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3641000 Mamül adı : 22M CHANGFA CF170F ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3641001 Şanzıman gövdesi 1 2 3641009 Şanzıman arka kapak contası

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S BRIGGS MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S BRIGGS MOTORLU EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601500 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3601369 Saplama M8x100 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 8 3 0102010 Somun 6Kö.B. M8 6 4 0109068 Setuskur M6x20 1 5

Detaylı

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M AL.GÖVDE CF 178FE KONİK DİZEL ÇAPA TRAK. SIRA NO

: DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 23M AL.GÖVDE CF 178FE KONİK DİZEL ÇAPA TRAK. SIRA NO Grup : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3641500 SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0107013 Rulman 6207 2 2 3641019 Ayna dişli Z=21 1 3 3641013 Aks mili 1 4 3641048 Şim 72x56x0,5 2 4 3641049 Şim

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3601213 Mamül adı : 40M ECO TARAL TİP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3601213 Mamül adı : 40M ECO TARAL TİP ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41-3601213 1 3601213 Debriyaj komple 40M-41M-41S 1 2 3611154 Debriyaj kampanası 40M-41S 1 3 0101059 Civata 6Kö.B. M8x30 4 4 0103004 Rondela A8,4 TS 79/2 6 5 0102029 Somun

Detaylı

Orjinal Kullanma Talimatı Seramik Kesme Makinası. Art.-Nr.: 43.012.62 I.-Nr.: 01029 RT-TC 430 U

Orjinal Kullanma Talimatı Seramik Kesme Makinası. Art.-Nr.: 43.012.62 I.-Nr.: 01029 RT-TC 430 U Orjinal Kullanma Talimatı Seramik Kesme Makinası Art.-Nr.: 43.012.62 I.-Nr.: 01029 RT-TC 430 U TR 2 TR 3 TR 4 TR 5 TR 6 Dikkat! Yaralanmaları ve maddi hasarı önlemek için aletler ile çalışırken bazı iş

Detaylı

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 20M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 20M TARAL R200 BENZİNLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3681021 Tapa yağ 35x8 1 2 3681022 Tapa yağ 47x8 1 3 0102029 Somun 6 kö.emn.m8 37 4 3681031 Saplama M8x52

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM315 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM315 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM315 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİ TELERİ 1. ANAHTARSIZ MANDREN 2. TORK AYAR YERİ 3. SAĞ / SOL AYAR DÜĞMESİ 4. HIZ AYARLI TETİK 5. BATARYA SÖKME TAKMA PİMİ 6. BATARYA KASASI

Detaylı

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip)

Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) (Turkish) DM-HB0001-05 Bayi El Kitabı Ön Hazne/Arka Hazne (Standart tip) YOL HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800 Trekking HB-T670 FH-T670 HB-T610

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S TARAL HONDA GX 160 EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 22S TARAL HONDA GX 160 EL TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601500 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3601369 Saplama M8x100 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 8 3 0102010 Somun 6Kö.B. M8 6 4 0109156 Anahtar 10/13/17 açıkağız

Detaylı

AYAK GRUBU :40 / : 21M TARAL BENZİNLİ (UP168I) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

AYAK GRUBU :40 / : 21M TARAL BENZİNLİ (UP168I) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup :KAPUT AYAK GRUBU Mamül kodu :40 / 30211-3600364 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0102054 Somun kelebek M6 2 2 0103060 Pul ¼ 2 3 3606028 Kaput titreşim lastiği 2 4 3602318 Kaput 19S-22S-20M-21M-22M-23M-32M

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 21M HONDA MOTOR (GX160 T1 VHB) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 21M HONDA MOTOR (GX160 T1 VHB) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30211-3600365 Mamül adı : 21M HONDA MOTOR (GX160 T1 VHB) ÇAPA TRAKTÖRÜ 1 3642001 Didon flanşı 1 2 3642008 Didon kilit kolu 1 3 0101003 Civata 6Kö.

Detaylı

Polisaj Makinası. GİRİŞ Bu alet, zımparalama, cilalama ve fırçalama işlerinde kullanılır. TEKNİK VERİLER ALETİN KISIMLARI

Polisaj Makinası. GİRİŞ Bu alet, zımparalama, cilalama ve fırçalama işlerinde kullanılır. TEKNİK VERİLER ALETİN KISIMLARI Polisaj Makinası GİRİŞ Bu alet, zımparalama, cilalama ve fırçalama işlerinde kullanılır. TEKNİK VERİLER ALETİN KISIMLARI 1. Disk sabitleme butonu 2. Yardımcı kulp 3. Açma/kapama şalteri 4. Anahtar kilitleme

Detaylı

PLANYA MAKİNASI MODEL RTM391 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

PLANYA MAKİNASI MODEL RTM391 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PLANYA MAKİNASI MODEL RTM391 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELER 1. AÇMA KAPAMA ANAHTARI 2. ANAHTAR KİLİTLEME BUTONU 3. KAYIŞ MUHAFAZASI 4. PLANYA TABANI 5. DERİNLİK AYAR KOLU TEKNİK VERİLER

Detaylı

DEMİR KESME VE BÜKME MAKİNELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

DEMİR KESME VE BÜKME MAKİNELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DEMİR KESME VE BÜKME MAKİNELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 1. Makineyi kullanma konusunda bilgili olmayan kişilerin makineyi kullanmasına izin vermeyiniz. Bu makine sadece makinenin kullanılması konusunda

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : BIÇAK GRUBU : : 21M TARAL (ZS168FB KONİK)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : BIÇAK GRUBU : : 21M TARAL (ZS168FB KONİK)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup adı : BIÇAK GRUBU Mamül kodu : 40 31160-3610008 1 3670618 Disk tambur 2 2 0101059 Civata 6Kö.B. M8x30 4 3 3670617 Bıçak tambur 2 4 3670615 Bıçak tambur iç 2 5 3670609 Çapa bıçağı

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 30S ÇAYIRBİÇME MAKİNASI CF178FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 30S ÇAYIRBİÇME MAKİNASI CF178FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-41302-3600215 Mamül adı : 30S ÇAYIRBİÇME MAKİNASI CF178FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3646003 Kumanda borusu komple 30S 1 1a 3602418 Takoz bağlantı sacı

Detaylı

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU

EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU EPS 6400 PERÇİN SIVAMA PRESİ KULLANMA KILAVUZU PRESMAK MAKİNA SAN. İTH. İHC. LTD. ŞTİ Rami Kışla Cad. Gündoğar 1 İş Mrk no:279 Topçular- Eyüp/İSTANBUL TEL.0212 501 77 76-0212 612 81 21 FAX. 0212 612 21

Detaylı

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 Mamül adı : 651B EKOSTAR TARAL (ZS168FB Konik)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

: ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 Mamül adı : 651B EKOSTAR TARAL (ZS168FB Konik)ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41 / 3681000 1 3681021 Tapa yağ 35x8 1 2 3681022 Tapa yağ 47x8 1 3 0102029 Somun 6 kö.emn.m8 37 4 3681031 Saplama M8x52 5 5 0103021 Rondela yaylı M8 38 6 3681019 Debriyaj

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU HAREKET MEKANİZMASI : 40 / 40402-3600359 : 40S EL TRAKTÖRÜ (ANTOR 6 LD 400) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU HAREKET MEKANİZMASI : 40 / 40402-3600359 : 40S EL TRAKTÖRÜ (ANTOR 6 LD 400) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : DİŞLİ KUTUSU HAREKET MEKANİZMASI Mamül kodu : 40 / 40402-3600359 1 0109136 Kopilya 2x20 6 2 3691025 Geri vites çubuğu 40S 2 3 3691026 1.ve 2. vites mili 40S 1 4 3601032 Çelik bilya 5/16 3 5 3601033 Yay

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M LD 400 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M LD 400 ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30322-3600265 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3642001 Didon flanşı 1 2 3642008 Didon kilit kolu 1 3 0101003 Civata 6Kö.B. M10x50 1 4 0103005 Rondela

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME TARAL HONDA GX160 BENZİNLİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME TARAL HONDA GX160 BENZİNLİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601600 Mamül adı : 19S ÇAYIRBİÇME TARAL HONDA GX160 BENZİNLİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3611120 Saplama M8x40 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 6 3 0102010

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 51S TARAL EL TRAKTÖRÜ (3LD 510 MOTOR) SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 51S TARAL EL TRAKTÖRÜ (3LD 510 MOTOR) SIRA NO MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / 3601001 Mamül adı : 51S TARAL EL TRAKTÖRÜ (3LD 510 MOTOR) SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0106029 Yağ Keçesi Ø17xØ40x7 L3 1

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 51S TARAL MARŞLI EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / Mamül adı : 51S TARAL MARŞLI EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / 3601001 Mamül adı : 51S TARAL MARŞLI EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0106029 Yağ Keçesi Ø17Xø40x7 L3 1 2 3601098

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 483 D TARAL EKOSTAR CF 178FE DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 483 D TARAL EKOSTAR CF 178FE DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3641500 Mamül adı : 483 D TARAL EKOSTAR CF 178FE DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3641316 22M Alüminyum Gövde burçlu komple 1

Detaylı

TC16 KULLANIM KILAVUZU

TC16 KULLANIM KILAVUZU TC16 KULLANIM KILAVUZU i Makineyi kullanmadan önce emniyet talimatlarını dikkatle okuyup kavrayın. Bu Kullanım Kılavuzunu ileride referans olarak kullanmak üzere saklayın. DİKKAT Bu Kullanım Kılavuzu TC16

Detaylı

9S-75 ZF ORİJİNAL YEDEKLERİ

9S-75 ZF ORİJİNAL YEDEKLERİ 9S-75 ZF 1308 304 111 SENKROMEÇ GÖBEĞİ 3/4 (607) (107) 22935 EURO 63,65-1308 304 110 SENKROMEÇ GÖBEĞİ 1/2 (608) (106) 18098 EURO 72,20-1308 304 077 SENKROMEÇ FLANŞI 1/2 18095 EURO 52,50-1308 304 078 SENKROMEÇ

Detaylı

Montaj Kılavuzu PERGOLA KAMELYA. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu PERGOLA KAMELYA. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu PERGOLA KAMELYA GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Arline Pergola kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME B&S BENZİNLİ ÇAPA MAKİNESİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : ŞANZIMAN GRUBU : : 19S ÇAYIRBİÇME B&S BENZİNLİ ÇAPA MAKİNESİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3601600 Mamül adı : 19S ÇAYIRBİÇME B&S BENZİNLİ ÇAPA MAKİNESİ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3611120 Saplama M8x40 6 2 0103021 Yaylı rondela M8 6 3 0102010

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : BIÇAK GRUBU : : 652B EKOSTAR TARAL R200 BNZ. ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : BIÇAK GRUBU : : 652B EKOSTAR TARAL R200 BNZ. ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup adı : BIÇAK GRUBU Mamül kodu : 40 31160-3610008 Mamül adı : 652B EKOSTAR TARAL R200 BNZ. ÇAPA TRAKTÖRÜ 1 3670618 Disk tambur 2 2 0101059 Civata 6Kö.B. M8x30 4 3 3670617 Bıçak tambur 2 4 3670615 Bıçak

Detaylı

MF-7500-E11 KULLANMA KILAVUZU

MF-7500-E11 KULLANMA KILAVUZU MF-7500-E11 KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK ÖZELLİKLER... 1 2. EKSANTRIK KAYIŞ TAHRIKLI MASA ÇIZIMI (YARI GÖMÜLÜ TİP)... 2 3. TOZ KANALININ MONTAJI... 3 4. KAPAĞIN AÇILMASI VE KAPATILMASI... 4

Detaylı

: DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41M TARAL MARŞSIZ CF186F 9Hp ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

: DİDON GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41M TARAL MARŞSIZ CF186F 9Hp ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30412-3600262 Mamül adı : 41M TARAL MARŞSIZ CF186F 9Hp ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3612036 Gaz Spirali 36M-45M

Detaylı

PARÇA ADI - STANDART NO ADET

PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİŞLİLER GRUBU Mamül kodu : 41 / 3601001 Mamül adı : 51S TARAL IŞIKLI EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0106029 Yağ Keçesi Ø17xØ40x7 L3 1 2 3601098 Priz direk 1 3 0108014

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 32M KAMA 178 Ø25 DÜZ MİLLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİDON GRUBU : : 32M KAMA 178 Ø25 DÜZ MİLLİ ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30322-3600352 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3642001 Didon flanşı 1 2 3642008 Didon kilit kolu 1 3 0101003 Civata 6Kö.B. M10x50 1 4 0103005 Rondela

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

Açılı taşlama makinası

Açılı taşlama makinası Açılı taşlama makinası 100 mm MODEL 9560/9563 115 mm MODEL 9561/9564 125 mm MODEL 9562/9565 ÖZELLİKLER Model 9560 9561 9562 Basıkmerkezli çark çapı...100 mm 115 mm 125 mm Mil dişi...m10 M14 M14 Yüksüz

Detaylı

İşletme kılavuzuna ilave

İşletme kılavuzuna ilave Bu dokümanı makinenin işletme kılavuzuna ekleyin. İşletme kılavuzuna ilave Belge numarası: 150000945_00_tr Hassas çayır saman yapıcı BiG X 480, BiG X 480 Stufe III, BiG X 530, BiG X 580, BiG X 630 ek paketiyle:

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3691000 Mamül adı : 41S TARAL (CF186 F) DİZEL EL TRAKTÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 0108030 Segman delik 37x1,5 DIN472

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ATOMIX 5414 SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET PARÇA KODU

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : ATOMIX 5414 SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA ADI - STANDART NO ADET PARÇA KODU Grup : ŞASİ GRUBU Mamül kodu : 40-50014-2000123 Mamül adı : ATOMIX 5414 SIRT ATOMİZÖRÜ SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 2001601 Şasi gövde 1 2 2004622 Titreşim takozu - uzun 2 3 2001620

Detaylı

GÖNYE KESME MAKİNASI MODEL RTM621 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

GÖNYE KESME MAKİNASI MODEL RTM621 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU GÖNYE KESME MAKİNASI MODEL RTM621 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 12 5 4 11 10 6 9 7 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. ÇALIŞTIRMA KİLİDİ 3. TUTMA KOLU 4. DAİRE TESTERE 5. TESTERE KORUMASI

Detaylı

FERNGLAS DÜRBÜN Kullanma talimatları

FERNGLAS DÜRBÜN Kullanma talimatları FERNGLAS DÜRBÜN Kullanma talimatları T P: COMPACT O1) OH a OC b OH O B DO OE OE OF OI G OI OF 2 2 Körlük riski Bu cihazı hiçbir zaman doğrudan güneşe ya da güneşin yakınına bakmak için kullanmayın. Böyle

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M RY70 (LD15/350) ECO ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M RY70 (LD15/350) ECO ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : DİŞLİ GRUBU Mamül kodu : 41-3621600 1 3621077 Debriyaj çatal mili frezeli 1 2 0108048 Mil segmanı 14x1 1 3 3611074 Kama 5x5x25 1 4 0101119 Civata imbus M8x20 1 5 3611066 Debriyaj çatalı 1 6 0005029

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİM BİÇME MAKİNASI MODEL RTM938 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER RTM938 1. VOLTAJ 230-240V~50Hz 2. ÇIKIŞ 1600W 3. KESME YÜKSEKLİĞİ 5 pozisyon ( 28,38,48,58,68 mm) 4. KESME ÇAPI

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU GRUBU : 40 / : 41S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI (CF 186 FE) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU GRUBU : 40 / : 41S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI (CF 186 FE) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET : DİŞLİ KUTUSU GRUBU Mamül kodu : 40 / 40412-3600361 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3691037 Vites kolu sacı 40S 1 2 0101182 Civata imbus M8x25 5 3 0103004 Pul M8 5 4 3705014 Pim Ø8x18

Detaylı

Lumination LED Armatürler

Lumination LED Armatürler GE Lighting Solutions Montaj Kılavuzu Lumination LED Armatürler Askılı LED Bağlantı Elemanı (EP14 Serisi) Özellikler Uzun ömürlü (50.000 saat nominal ömür) 5 yıl garanti IP30 Kuru yere uygun BAŞLAMADAN

Detaylı

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 (Turkish) DM-SL0006-02 Bayi El Kitabı YOL MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Vites Kolu RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M CF178 TARAL DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : Mamül adı : 32M CF178 TARAL DİZEL ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA NO Grup : ŞANZIMAN GRUBU Mamül kodu : 41-3621600 SIRA NO PARÇA KODU PARÇA ADI - STANDART NO ADET 1 3611140 Alt Freze Gövdesi 32M Eco 1 2 0106206 Oring 52,07x2,62 1 3 3611106 Kör tapa M55x1,5 1 4 3611016 Freze

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEBRİYAJ GRUBU : : 32M TARAL DİZEL

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DEBRİYAJ GRUBU : : 32M TARAL DİZEL Grup : DEBRİYAJ GRUBU Mamül kodu : 41 3611024 Mamul adı : 32M TARAL DİZEL 7Hp MARŞLI (KM178 FE) ÇAPA TRAKTÖRÜ SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 0102039 Somun plastikli M5 6 2 3611018 Debriyaj

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. BENZİNLİ JENERATÖR MODEL RTM9665 KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.. 1) Yakıt deposu 9) Boru çerçeve 2) Egzost susturucu 10) Buji 3) Toprak 11) Yakıt Kapağı 4) Devre

Detaylı

HAVALI ZIMBA MAKİNASI

HAVALI ZIMBA MAKİNASI HAVALI ZIMBA MAKİNASI MODEL RTM0116 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. TUTMA KOLU 2. HAVA ENJEKTÖRÜ 3. TETİK 4. ŞARJÖR DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ 5.ZIMBA TELİ ŞARJÖRÜ TEKNİK VERİLER 1. TAVSİYE EDİLEN

Detaylı

Şanzımanın çıkarılması. Genel. Teknik özellikler. Aletler. Varyantlı GA750/751/752 ve GA851/852 için geçerlidir.

Şanzımanın çıkarılması. Genel. Teknik özellikler. Aletler. Varyantlı GA750/751/752 ve GA851/852 için geçerlidir. Genel Genel Varyantlı GA750/751/752 ve GA851/852 için geçerlidir. Teknik özellikler Belirtilen ağırlıklar içinde sıvı olmayan şanzımanı gösterir. Şanzımanın ağırlık merkezi sıvı filtre kapağının aşağı

Detaylı

ELEKTRİKLİ ÇİM BİÇME MAKİNASI

ELEKTRİKLİ ÇİM BİÇME MAKİNASI ELEKTRİKLİ ÇİM BİÇME MAKİNASI MODEL RTM932 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. Gövde 2. Çalıştırma anahtarı 3. Tutma kolu sabitleme düzeneği 4. Çim sepeti 5. Tekerlek 6. Elektrik kablosu

Detaylı

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın.

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın. Technical Info www contitech de Triger kayışı değişimi montaj tavsiyeleri Renault Clio II 1,6 16V, motor kodu K4M 748 örneği Clio II 1,6 16V motoru - çeşitli motor hacimlerinde olmak üzere - Renault markasının

Detaylı

683 D SÜPER TARAL EKOSTAR DİDON GRUBU

683 D SÜPER TARAL EKOSTAR DİDON GRUBU 683 D SÜPER TARAL EKOSTAR DİDON GRUBU Grup : DİDON GRUBU Mamül kodu : 40-30322-3600232 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3642061 Didon flanşı (Ekostar) 1 2 3602346 Didon kilit kolu 19S

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU GRUBU : 41 / : 42S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI CF186 FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ : DİŞLİ KUTUSU GRUBU : 41 / : 42S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI CF186 FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET MAMÜL PARÇA LİSTESİ Grup : DİŞLİ KUTUSU GRUBU Mamül kodu : 41 / 3601001 Mamül adı : 42S EL TRAKTÖRÜ MARŞLI CF186 FE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 3601014 Vites kolu sacı 1 2 0101182

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : KİTAPÇIK GRUBU 40M-51M Mamül kodu : SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. : KİTAPÇIK GRUBU 40M-51M Mamül kodu : SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Grup : KİTAPÇIK GRUBU 40M-51M Mamül kodu : 41-3615026 SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 1005008 Yetkili servis kitapçığı 1 2 3615009 Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu 32M-40M-41M-51M 1 3 1005040

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

KULLANMA KLAVUZU No.: 0107004

KULLANMA KLAVUZU No.: 0107004 ASANSÖR MAKİNASI KULLANMA KLAVUZU Uzundere Artvin Cad. No:70 81458 Sultanbeyli / İSTANBUL Tel: 0 16-398 46 10 / 419 68 78 KULLANMA KILAVUZU MAKİNA - MOTOR GENEL BİLGİLERİ KULLANMA KILAVUZU TEMEL İKAZ BİLGİLERİ

Detaylı

Yol Disk Fren Haznesi

Yol Disk Fren Haznesi (Turkish) DM-HB0004-01 Bayi El Kitabı Yol Disk Fren Haznesi HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ÖNEMLİ UYARI Bu bayi el kitabı, profesyonel bisiklet tamircileri için hazırlanmıştır. Bisiklet montajı konusunda

Detaylı

Bayi El Kitabı Ön değiştirici

Bayi El Kitabı Ön değiştirici (Turkish) DM-FD0003-05 Bayi El Kitabı Ön değiştirici FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 4 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK

Detaylı

MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU

MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU Radyatör Montajı 1. Montaj seti içeriği; a. 10 mm dübel (4 adet) (Şekil-1) b. 10 mm vida (4 adet) (Şekil-2) c. Radyatör konsolu (2 adet) (Şekil-3) d. Konsol klipsi (4 adet)

Detaylı