Dresden şehrinde Almanca ve Alman Kültürü Elbflorans

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dresden şehrinde Almanca ve Alman Kültürü Elbflorans"

Transkript

1 Dresden şehrinde Almanca ve Alman Kültürü Elbflorans Almanca yı ve Alman kültürünü Dresden şehrinde tanımak özel bir tecrübedir. Sachsen eyaletinin başkenti olan Dresden, büyüleyici doğası, sayısız kültürel etkinlikleriyle ideal ve unutulmaz bir öğretim merkezidir. Cana yakın ve misafirperver Dresden lilerle kısa sürede bağ kurup arkadaş olmak çok kolaydır. KÄSTNER KOLLEG, şehrimizin en iyi dil okullarından birisidir ve seni yabancılık çekmene izin vermeden, aileden biri gibi karşılar. 800 senelik geçmişiyle tarihi eser açısından oldukça zengin olan Dresden, Doğu Almanya nın mücevheridir. Kral August döneminden kalma Zwinger Müzesi, Kadın Kilisesi ( Frauenkirche ), Porselen Müzesi ( Meißner Porzellan ) ve büyüleyici bir yapıya sahip olan Pillnitz sarayı şehrimizin en ünlü simgeleridir. Nefes kesici güzelliğiyle şehrimizi çevreleyen Elbe Nehri, her yıl kenti ziyaret eden binlerce turist tarafından Dresden in Floransa sı olarak anılır. Dresden in akademik dünyası da kente ayrı bir zenginlik katmaktadır. Dresden Teknik Üniversitesi ( Excellence university ), renkli televizyonun icat edildiği okul olmakla ün kazanmıştır. Bunun yanı sıra konservatuar, Palucca Dans Egitim Okulu ve Güzel Sanatlar Akademisi, hem Almanya da hem de yurt dışında tanınmıştır. Bu nedenlerle yılda in üzerinde öğrenci Dresden i tercih eder. Elbe Nehri nin kuzeyindeki Neustadt (Yeni Şehir) bölgesi kozmopolit bir yerleşim birimidir ve ufak galerileri, kitapçıları, tiyatroları, renkli minik evleriyle tanınır. Eğlenceyi seven gençler burada farklı tarzlarda barlar, cadde üstü kafeler ve seçkin restoranlarda toplanırlar. Ve yaz akşamlarında her yaştan insanlarla dolan sokaklar bir festival havasına bürünür. Peki bunu biliyor muydunuz? Ünlü Dresdenli yazar Erich Kästner, çocukluğunu okulumuzun bulunduğu bölgede yaşamıştır. Biz de Kästner in hayat hakkındaki önemli bir cümlesine dayanarak, sözlerimizin lafta kalmasına değil, pratiğe dökülmesine deger veriyoruz. DRESDEN in başlıca nitelikleri: Sachsen eyaletinin başkenti, Doğu Almanya nın mücevheri (?) Avrupa nın tam ortasında; Berlin e, Leipzig e, Prag a ve Wroclawa ya yakın (?) 5 üniversite barındıran kozmopolit bir metropol, renkli bir kültür camiası 800 senelik sanat, bilim ve eğitim merkezi Elbe Nehri ve milli orman civarında, 100 km den uzun bisiklet ve gezinti yolları

2 Kästner Kolleg hakkında KÄSTNER KOLLEG 1998 yılında kurulan okul Dresden in en önemli dil merkezlerinden birisidir. Kişi fazlalığından dolayı öğrencileriyle sağlıklı bir iletişim kuramayan okullarla kıyaslandığında KASTNER KOLLEG daha bireysel ve samimi bir ortam yaratamaktadır. Amaç, maksimum ders kalitesinin yaninda, evlerinden uzaklara gelmiş öğrencilerin sıcak bir ortamda, keyifli dakikalar geçirerek Almanca örenmesini sağlamaktır. Dresden lilerin misafirperverliği ve kente gğelen yabancılarla çabuk arkadaşlık kurmaları bunu kolaylastırır. Bunun sonucunda, öğrencilerin Almanca öğrenmesi, daha zevkli ve daha hızlı gerçekleşir. Ek programlarda yer alan gezi turları ve yaratıcı çalışma projeleriyle öğrencilerin, Dresden lilerle daha yakın temasta bulunmasi sağlanır. O halde KASTNER KOLLEG*in formülü sudur: maksimum ders kalitesi + tüm yan hizmetler + arkadasliklar + eglence = daha yüksek performans, hızlı öğrenim KASTNER KOLLEG okul binasinda 6 adet modern donanımlı ışık alan aydınlık ders salonu, bilgisayarlı (DSL/WLAN) kütüphane ve kafeterya bulunmaktadır. Okulun hemen bitişiğindeki Alaunpark öğrencilerin boş vakitlerini huzurlu ve keyifli bir ortamda geçirme fırsatı sunar. Bunun yanı sıra Neustadt ta bulunan tiyatro, kafe, sinema ve müzeler öğrencilere renkli bir sosyal hayat sağlar. Toplu taşıma araçlarıyla okula ulaşım oldukça rahattır. KÄSTNER KOLLEG, hakkındaki kararların bütün üyeleri tarafından alındığı, kamu yararına çalışan ve kar amacı gütmeyen bir derneğe bağlıdır. Okulumuz, eğitim bakanlığı tarafından desteklenen entegre kurslar sunmaktadır. Examination Center olarak hizmet vermektedir ve TANDEM International üyesidir. Ayrıca yetkili TELC Kalite TANDEM International ( üyesi olduğumuz için sürekli kalite kontrolünden geçiyoruz. Kalite mührümüz, öğrencilerimize ders, hizmet ve barınma konusunda en yüksek standartları sunduğumuzu göstermektedir. ayrıntılı bilgiye bu siteden ulaşabilirsin:

3 Dresden de 1998 den Almanca kursları Bizim Almanca kursumuz KÄSTNER KOLLEG dil kurslarında ilk dersten itibaren Almanca konuşmaya başlayacaksın bunun zor olduğunu düşünüyorsan, gayet kolay olacağına dair hemen iddiaya girebiliriz! Biz yabancı dilleri iletişimsel metotlara göre işliyoruz, yani derslerimizde, çeşitli senaryolarla ve belirlenen rollerle Almanca keyifli bir hale getirilerek öğretiliyor. Eğitim süreci televizyon ve DVD gibi görsel-işitsel araçlarla desteklenmektedir. Grupsal aktiviteler, dil tandemi, proje çalışmaları ve gezi programları ayrıca eğitim sürecine katkıda bulunan etkinliklerdir. KÄSTNER KOLLEG tüm dil seviyelerinde yıl boyunca Almanca dersleri sunmaktadır. Başka bir deyişle, başlangıç seviyesinden üniversite hazırlığına kadar (Avrupa dil standartlarına yönelik A1 ve C2 arası) tüm seviyelerde eğitim ve öğretim yapılmaktadır. Ayrıca önde gelen DSH, TestDaF ve ZD/DTZ gibi dil sınavlarına hazırlık yapılmaktadır. Dil Programımızdan örnekler Standart Yoğun kurs 25 yaş grubu 16 yaş ve üzeri kurs içeriği Genel Almanca kurs süreci 1 ile 50 hafta arası kurs günleri Her Pazartesi haricinde ( yaz kursları) yeni başlayanlar ; ; ; ; ; ; 08.07; ; ; ; 28.10; kurs seviyesi Yeni başlayanlar (A1) ve ileri seviyeler (C2) arası ders planı ; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Üniteler 45 dakikalık 25 ünite kişi sayısı ortalama 8 öğrenci (maksimum 12) aktiviteler haftada 2 aktivite isteğe göre hafta sonu gezileri barınma alman aile ev paylaşım özel oda Kurs detayları Temel seviye Standart yoğun kursumuz 3 temel seviyeye ayrılır; A1, A2 ve B1. Her birinde telaffuz, gramer, yazı ve temel kelimeler işlenir. Ağırlıklı olarak diyalog ve iletişim üzerine çalışmalar yapılır. Üst seviye Kelime hazinesi ve diğer yetenekler üst seviye derslerinde (B2, C1 ve C2) sistematik bir şekilde arttırılır. Bu seviyelerde serbest, rahat konuşma ve ayrıntılı yazı yazma yeteneğinin geliştirilmesi konusu özel bir yer alır.

4 Öğrenim seviyesi ve kurs kapsamı Her kurs (A1, A2 v.b.) 8 haftalık standart yoğun kursla başlar (= 200 ders saati). Kurslar her biri 4 hafta süren iki bölüme ayrılır (= 100 ders saati). Tipik bir okul günü Yoğun almanca 25 kursu sabah 9.30 da başlar. Birinci tenefüs arası, ikinci tenefüs ise arası verilir. Bu sürede istersen parkta gezebilir ya da kafeterya da dinlenebilirsin. Tabii ki film arşivimizden de istediğin zaman faydalanabilirsin. İnterneti kullanmak ve film ödünç almak için ekstra bir ücret ödemen gerekmez. Hafta sonlarında ayrıca Sachsen eyaletini, Berlin i ya da Prag i keşfetmek için gezi programlarına katılabilirsin. Kursdan sonra Üç temel seviye (A1, A2, B1) kurslarından sonra B-1 sınavı için yeterli bir Almanca ya sahip olacaksın ( ZD/DTZ). Bu sınavları okul dahilinde alabilirsin. Yukarıda belirttiğimiz sınavlarda öğrencilerimizin % 90 ının başarılı olduğunu gururla belirtmek isteriz. Dolayısıyla bu kursların ardından hemen ileri seviye kurslarına (B2, C1, C2) katılabilirsin. Yaz- yoğun kurs 30 * * bu kurs 25 x 45 dakika olarak da mümkündür. Kur bilgileri yaş grubu 16 yaş ve üzeri kurs içeriği genel Almanca + diyalog kurs süreci 1 ve 10 hafta arası kurs günleri arası, Pazartesi >bloglar için web sitesine bakın yeni başlayanlar Yaz Yoğun kurslari 25 : kurs seviyesi ikinci seviye başlayanlar (A2) - ileri seviyeler (C1), (C2) ders planı , Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Üniteler 45 dakikalık 30 ünite kişi sayısı ortalama 8 öğrenci (maksimum 12) aktiviteler haftada 5 aktivite + hafta sonu gezisi (iki hafta da bir) barınma alman aile ev paylaşım özel oda Kurs detayları Eğer çok kısa zamanda çok iyi Almanca konuşma kapasitesine sahip olmak istiyorsan, o zaman sana yaz kursumuzu öneriyoruz. Yalnız bu kursa katılabilmek için biraz Almanca bilmen gerekiyor. Yaz kursunda günde 6 ünite işlenir. Sabahları katıldığın derslerin haricinde haftanın üç günü, öğlenleri ağırlıklı olarak diyalog ve iletişim üzerine çalışmalar yapılır (5 x 45 dakika). Proje derslerinde (genelde konular Alman kültürü ve Coğrafya) değişik ülkelerden gelen ders arkadaşlarınla enteresan bir konuyu araştırıp sunum yapıyorsunuz. Elbette bu süreçte de yetkili öğretmenleriniz sizlere yardım ve destek veriyor. Gezi aktivitelerimiz, özel zamanlarinda derste öğrendiklerini insanlarla konuşarak pekiştirme imkanları sunar. Gezi ve turlarımızda sempatik insanlarla tanışacaksın ve Dresden civarında çok güzel yerler keşfedeceksin. Böylece daha canlı ve otantik bir ortamda Almanca konuşup pratik yapabileceksin.

5 Tipik bir okul günü Yaz kuru saat ile arasıdır ve olarak iki teneffüs verilir. Bu sürede istersen parkta gezebilir ya da kafeteryada dinlenebilirsin. Öğle yemeği molası arasıdır. Bu sürede istersen okulun yakınındaki restoran ve kafelerde güzel bir yemek yiyebilirsin. Yemekten sonra yeni bir güç ve motivasyonla öğlen dersine hazır olursun. 60 dakikalık konu üzerine canlı tartışmalar ve çeşitli senaryolarla belirlenen rollerle keyifli bir şekilde Almanca çalışmaları devam eder. Plaj voleybolu, bisiklet, Boule (Fransızların büyük misketlerle oynadığı oyun), yüzme, açık hava konseri ve Elbe Nehri nde tekne gezileri gibi bircok ders sonrası aktiviteler dinlenmeni sağlar. Dresden de heyecanlı aktiviteler ve etkinlikler bulmakta zorluk çekmezsin. Hafta sonlarında ayrıca Sachsen eyaletini, Berlin i ya da Prag i keşfetmek için gezi programlarına katılabilirsin. Elbette gezilere katilmak icin ekstra bir ücret ödemen gerekmiyor. Juniorkurs - Gençlere yönelik kurs Onbir ile onbeş yaş arasındaki gençlere özel bir kursdur. Ders yöntemleri bu yaş grubuna uygundur ve ayrıca özel zaman aktiviteleri vardır. Ekstra bilgi ve kaydolmak için: info@sprachmobil.com DSH/TestDaF-hazirlik-kursu yaş grubu 16 yaş üzeri kurs içeriği DSH / TestDaF-hazırlık kurs süreci 4 hafta kurs günleri güncellenmiş ders planı: kurs seviyesi C1 - C2 ders planı , Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma Üniteler her hafta 45 dakikalik 25 ünite kişi sayısı ortalama 5 ögrenci (maksimum 12) barınma alman aile ev paylaşım özel oda Kurs detayları 4 hafta süren DSH/TestDaF-sınavı hazırlık kursunda üniversiteye girebilmek için gereken iki sınava yönelik seni ciddi bir şekilde hazırlıyoruz. Bu kurs için Almancan en az C1 seviyesinde olması gerekir. Temel seviye kurunda genel Almanca bilgilerini kazandıktan sonra bu yoğun kurs programımızla birlikte DSH-/ TestDaF-sınavları için gereken niteliklere sahip olacaksın. Öğrenim projelerinde sınava yönelik konular (teknoloji, ekonomi, ekoloji v.b.) işlenir. Bu projelerde yalnız çalişiyorsun ve güncel konuların nasıl dile getirilebileceğini araştırıyorsun. Bu kurs gramer ve kompleks cümleler üzerinde yoğun calışmalar da içerir. Deneme sınavlari kursu Bu kursun önemli bir bölümü tüm DSH- ve TestDaF- deneme sınavlarından oluşur. Bu kursda kazanacağın tecrübelerle gerçek sınavlara girdiğinde zamanlama, soru şekilleri ve sınav formaliteleri konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceksin.

6 Ayrica deneme sınavlarında aldığın sonuçlara göre öğretmenlerin tarafından doğru bir şekilde yönlendirileceksin. Tipik okul günün: Bu kursumuz arasıdır. Teneffüsler ve saatleri arası verilir. Bu sürede parkta gezebilir ya da kafeteryada dinlenebilirsin. Öğleden sonra istersen derste öğrendiklerini Selbstlernzentrum da kendi başına pratik yapabilirsin. ( Selbstlernzentrum = Etüd tarzı kendi başına çalışma merkezi) Bu merkezlerde öğretmenler sana her konuda yardımcı olacaktır. Dikkat: DSH- ve TestDaF- sınavlarının her ikisi de üniversiteye girmeni sağlayacaktır. Şayet bu sınavlardan sadece birisini alıp geçemezsen diğer bir sınav dönemi 6 aya kadar sürebilir. Bu yüzden iki sınavı da alman senin için daha faydalı olacak ve üniversiteye girme imkanını arttıracaktır. Akşam kursu: After Work yaş grubu 16 yaş üzeri kurs içeriği genel Almanca iş Almancası kurs süreci 4 ve 48 hafta arası kurs günleri tüm yıl pazartesileri > web sitesine bakın yeni başlayanlar web sitesine bakın: kurs seviyesi yeni başlayanlar (A1) ve ileri seviye (C2) ders planı arası haftada bir ve ya iki defa Üniteler 45 dakika 2 ve ya 4 ders kişi sayısı ortalama 4 öğrenci (maksimum 9) Kurs detayları Dresden bölgesinde çalışıyor yada okuyorsan ve bunun yanısıra Almanca öğrenmek veya iş hayatına yönelik Almanca nı ilerletmek istiyorsan After Work kursumuzu öneriyoruz. Haftanın bir veya iki günü akşam saatlerinde iş/ okul sonrası, minimum 90 dakika süren derslere katılabilirsin. Bu kursda genel Almanca ve temel gramer işlenir. Ayrıca iş hayatında karşılanabilecek tipik durumlara hazırlanılır. Çalışmalar, ağırlıklı olarak diyalog ve iletişim üzerinedir. Küçük gruplarda (ortalama 4 öğrenci) kısa zamanda iyi Almanca konuşacak ve çok şey öğreneceksin. Özel kurslar Standart kurslarımızın yanı sıra KÄSTNER KOLLEG inde şu kategoriler altında kurslar bulunur: özel ders (bireysel), business Almanca, akademik Almanca, öğretmen eğitimi, Studienkollege hazırlık (C- Test), yazı atölyesi, online-kurslar, Almanca+Staj, workshop Almanca & Dans, Sokakta Almanca, Almanca+tenis, Sprachmobil-gezi kursları. >>Ayrıntılı Bilgiler için: info@sprachmobil.com

7 Kurs harçları kaydolma ücreti: 25 ISIC-öğrenci kimliğiyle ya da üniversite kabul belgesiyle % 10 indirim Standard-Yoğun Kurs 25 (haftada 25x 45 dakika, Eylül - Haziran) Yaz- Yoğun Kurs 30 (haftada 30 x 45 dakika, Temmuz, Ağustos) C1 - DSH/TestDaF hazırlık kursu (haftada 25 x 45 dakika, tüm öğretim yılı) 1 hafta hafta hafta hafta ek hafta Long term yoğun kurs = 8 hafta 1200 akşam kursu = 12 hafta = 1 blok 380 ücrete dahil hizmetler: derecelendirme testi ve sertifika ders sonrası aktiviteler ve kültürel faaliyetler (giriş ücretleri, otobüs v.b. masraflar hariç) Dil tandemi partneri bulmakta destek (tandem: bir Alman ın bir yabancıyla özel zamanlarında beraber çalışması) kütüphane, İnternet ve Mediothek kullanımı detaylı iletişim bilgileri ve destek, Hoşgeldin paketi Hotline (hafta sonları dahil)

8 Dresden de barınma imkanları Kendi tercihine ve zevkine uygun kalacak yer bulmakta sana yardım edebiliriz. Seçenekler çok. Bir alman ailenin evinde kalma, diğer öğrencilerle ev paylaşma, özel daire, hostel ve otel imkanları seçeneklerinden dilediğini seçebilirsin. Bize nasıl bir yer aradığını yaz, sana buradaki evini bulmanda yardim edelim. Bir alman ailenin evinde Alman aileyle beraber yaşamak istersen Alman kültürünü daha yakindan tanıma fırsatı elde edebilirsin. Bizle beraber çalışan aileler, hem misafirperver hem de öğrenci barındırmakta tecrübelidirler. Seninle hayatlarını paylaşmaya ve her konuda yardımcı olmaya hazır olan ailelerle bağlanti kuruyoruz. Ayrica bir Alman ailenin yaninda kalarak bol bol Almanca konuşma fırsatı elde edebilirsin ve dinlenmeye ihtiyacın olduğunda da kendi odana geri çekilebilirsin. Anlaşmaya kahvalti dahildir, ve istersen diğer öğünler için de aileyle anlaşabilirsin. Ev Paylaşım (WG) WG ler öğrenciler arasında en popüler alternatiflerdendir. Üniversite öğrencileriyle ev ya da apartman dairesi paylaşabilirsin. Dolayısıyla Alman gençlerin hayatını yakından tanıyabilirsin. Bu durumda kendine ait bir odan olur ve banyo, mutfak ortak kullanılır. Ev arkadaşların genelde 3-4 kişilik Alman gençlerden oluşur. Sırf erkeklerin ya da sırf kadınların kaldığı evler de bulmak mümkündür. WG ler genelde okula yürüme mesafesinde ya da tek vasıta uzaklığındadır. WG lerde yaşam standardı mütevazidir ama ortalama bir ev hayatı için gereken bütün donanıma sahiptir (telefon, çamaşır makinesi, bahçe, İnternet). Öğrenci hayatı! Not: WG ler genellikle canlı ortamlardır... içine kapanık insanlara pek uygun olmayabilir. Özel Ev/ Tatil evi Şayet yalnız, partnerin yada ailenle beraber yaşamak istersen, müstakil ev / daire bulma konusunda yardımcı olabiliriz. Hizmetlerimiz sen daha yola çıkmadan başlıyor. İstersen havaalanında / tren istasyonunda seni karşılayıp kalacağın yere yerleştirebiliriz. Ayrıca ekonomik açıdan uygun restoranlar, mağazalar ve eğlenme imkanlarının nerede olduğu konusunda da seni bilgilendireceğiz. Dresden de oda fiyatları (genel) fiyatlar bir haftadan hesap edilmiştir, daha uzun kalındığında indirim söz konusu olabilir ev paylaşım (WG) özel oda, kendin pişir kendin ye 95 alman ailesinin evinde özel oda, kahvaltı* 145 özel daire/studyo** studyo daire, mutfak, banyo; kendin pişir kendin ye kişilik oda, Halb-/Vollpension*, B&B, Hostel, Otel Değişir Oda/daire temin etme ücreti, bir defalık: 50 * öğlen/akşam yemeği dahil olması mümkündür. Öğlen yemeği Halbpension = haftada 75, tüm yemekler dahil Vollpension = haftada 150 ** 2 kişiden de fazla kalınabilecek özel daireler bulunur, fiyatlar standart değil.

9 Kästner Kolleg de kültürel faaliyet ve etkinlik Dresden de canın sıkılmaz. buöa Derslerin yanı sıra çok sayıda kültürel etkinlik bulunur şehrimizde. Ve eğlenmeyi de göz ardı etmemek lazım elbette. Aktivite imkanları: dağ-tepe tırmanmaları, Trekking, bisiklet, bira bahçeleri, tarihi eserler, dalış, balonla uçuş, tekne gezileri, kano & rafting (Elbe Nehrinde), ata binmek, joging, tenis, golf, mangal, açık hava sinema, tiyatro, opera, diskotek, dans kursları (Salsa), Striezelmarkt, gurme, bar ve kafeler, yüzme, voleybol, masa tenisi, müze ve galeriler, Rollerblading, Berlin ve Weimar gezileri, doğa gezileri Elbsandsteingebirge (Elbe Nehrinin etrafındaki doğal ortam) vs vs :-) Düzenli buluşmalar ( Stammtisch ) Her hafta sonu şehrin değişik yerinde buluşup sohbet ediyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz, dertleniyoruz. Almanca pratiği yapmak ve arkadaş edinmek için ideal bir fırsat bu. Ve gün bitmeden gelecek hafta sonu planını burada yapıyoruz. ;-) Den aktuellen Stammtisch-Ort der Woche und andere Tipps findest du auf Facebook: İletişim bilgileri KÄSTNER KOLLEG e.v. Direktor: Dr. Uwe Kästner Tannenstraße 2, D Dresden Tel: Fax: info@sprachmobil.com Web: Doğu Almanya yı keşfet KÄSTNER KOLLEG e Hoşgeldin SPRACHMOBIL TANDEM DRESDEN

Dresden şehrinde Almanca ve Alman Kültürü Elbflorans

Dresden şehrinde Almanca ve Alman Kültürü Elbflorans Dresden şehrinde Almanca ve Alman Kültürü Elbflorans Almanca yı ve Alman kültürünü Dresden şehrinde tanımak özel bir tecrübedir. Sachsen eyaletinin başkenti olan Dresden, büyüleyici doğası, sayısız kültürel

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de

ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI. www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de ALMANCA EĞİTİM PROGRAMLARI www.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.dewww.das-akademie.de EN KEYİFLİ ALMANCA KURSUNA HOŞGELDİNİZ BAŞARI İÇİN BİZ KİMİZ DAS AKADEMIE, merkezinde Yabancı Dil

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları:

Anglo Continental Dil Okulunda Sunulan Đngilizce Programları: Anglo-Continental Dil Okulu Yetkilisi Ofisimizi Ziyaret Etti 50 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar 300.000'den fazla öğrencinin eğitim gördüğü Anglo Continental, Đngiltere'nin en canlı üniversite şehri

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke

4* M/S Royal Gemisi İle. Tuna Nehir Turu. Tuna Nehri ve 4 Ülke 4* M/S Royal Gemisi İle Tuna Nehir Turu Tuna Nehri ve 4 Ülke 31 OCAK TARİHİNE KADAR YAPILACAK %50 ÖN ÖDEMELİ KAYITLARDAKategori C4 kabinlere erken rezervasyon indirimi uygulanmayacak olup,tek Kişilik Kabinde

Detaylı

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Mustafa Kemal Atatürk Premium.indd 2 20.08.2015

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden mutfak atölyesine, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar

Detaylı

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI

İTÜ MATEMATİK YAZ KAMPI PROGRAMI 1.GRUP 1. 11 TEMMUZ PAZARTESİ TANIŞMA 2. 12 TEMMUZ SALI DERS 3. 13 TEMMUZ ÇARŞAMBA DERS 4. 14 TEMMUZ PERŞEMBE GEZİ (VİALAND ) 5. 15 TEMMUZ CUMA DERS 6. 16 TEMMUZ CUMARTESİ DERS 7. 17 TEMMUZ PAZAR GEZİ

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Paris de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Paris de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Paris de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Paris de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ

ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ ANDREA BOCELLI & BALTIK İNCİLERİ VILNIUS & RIGA & TALLINN 04-10 Kasım 2017 6 Gece / 7 Gün 04 Kasım Cumartesi: Türk Havayolları TK1407 sefer sayılı uçak ile, İstanbul Atatürk Havalimanından 10:25 de hareket.

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

Misafirperverliği çok seviyoruz!!!

Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Misafirperverliği çok seviyoruz!!! Neos Marmaras hakkında birkaç şey; Neos Marmaras Sithonia, Halkidiki de 1922den hemen sonra Proponditanın Marmaras adasından gelen mülteciler tarafından kuruldu. Dragoudelis

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya?

Neden Prontoitalia? Neden Ġtalya? Neden Prontoitalia? 16 senedir yurtiçinde italyanca, İspanyolca eğitimde lider kurum arasında olan Latin dillerinde 2 kurda konusturan tek kurum olan Prontoitalia, İtalya da öğrencilere sunduğu ücretsiz

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul

Prag Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Prag. 2.Gün: Prag. 3.Gün: Prag. 4.Gün: Prag İstanbul Prag Turu 30.12.2017'den itibaren kalkışlı 599,00 EUR 2.346,52TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Prag Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali THY kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma.

Detaylı

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013 Pembe Gezi Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları 18-24 Ocak 2013 Hedefler Fransızca konuşma yeteneğini geliştirmek Gösteri sanatının profesyonel sanatçılarıyla tanışarak bu mesleği tanımak Sanatçıları yakından

Detaylı

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YAZ OKULU YAZ OKULU ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri Kahramanmaras

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ VE DEGÜSTASYON KULÜBÜ BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında Etkinlikler Gastronomi Festivali İletişim BuGusto Hakkında İlginin

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" 2.Gün Berlin "Ekstra Potsdam Turu" 3.Gün Berlin "Ekstra Dresden Turu"

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin Berlin Şehir Turu 2.Gün Berlin Ekstra Potsdam Turu 3.Gün Berlin Ekstra Dresden Turu Berlin Turu 1 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 497,00 EUR 1.893,02TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" Sabah kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Batı Berlin'de; Kurfürstendamm,

Detaylı

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp 2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp Dil eğitimindeki en büyük sorun KONUŞ (ama) MAK. Bu kampanya sizleri KONUŞTURACAK! Yalnızca GENÇTUR da bulabileceğiniz bu kampanya ile okula gidip eğitim alıyorsunuz,

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Bir Şehrin Senfonisi Berlin

Bir Şehrin Senfonisi Berlin l Bir Şehrin Senfonisi Berlin Pegasus Hava Yolları ile 08 11 Berlin 3 gece 4 gün Berlin anlatmakla bitmez. Günler orada akıp gider. Berlin öylesine çok etkinliğin, serginin, müzenin, konserin, güzelliğin

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için:

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için: 3 BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ İletişim için: YAZ OKULUNDA BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE - İŞ İNGİLİZCESİ Business English Beginners dil programımız temel seviyede bir İngilizceye sahip olan herkesi kapsayan

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

kültürel değişim programıdır.

kültürel değişim programıdır. Work and Travel programı, her yıl tüm dünyadan 100.000 i aşkın üniversite öğrencisinin katıldığı, size sezonluk bir işte çalışarak Amerikan yaşamı ve kültürü başta olmak üzere bir çok değişik kültürü birebir

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

Öğretmenler için Eğitim

Öğretmenler için Eğitim Öğretmenler için Eğitim 24.-25.6.2008 Ankara, Turkey Neden çocuklar için enerji eğitimi veriyoruz? Enerji üretimi ve kullanımı, %80 CO 2 in açığa çıkmasına ve bu da iklim değişikliğine neden olur. Enerji

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 09,11,2014-PAZAR AUDINCOUT A HAREKET VE TANIŞMA Öğlen saatlerinde Basel Havalimanına indik. Ev sahibi öğretmenler bizi karşılamaya gelmişlerdi. İtalyan grup bizim hemen

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis.

2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 2015 Yaz okulu aktivite planı : Her gün sabahtan öğleye kadar 5 spor branşın da eğitim: Yüzme, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis. 1.HAFTA PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA İNGİLİZCE DERS DERS DERS

Detaylı

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19.04.2015/Pazar NAPOLİYE UÇUŞ VE BULUŞMA Görevli öğretmenler uçuş saatinden önce havalimanında buluşarak gereken işlemleri yaptıktan sonra yolcu luğumuza başladık.

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: PASAPORT NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: PASAPORT NO: NOT OKUMA 1 HASTANEDE Doktor: Merhaba..(1) nedir? Meral Hanım: Meral Yılmaz. Doktor: Şikâyetiniz nedir? Meral Hanım: Kendimi hiç iyi..(2). Çok hâlsizim. Boğazım ağrıyor

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

Tatil ve Yöre Rehberi

Tatil ve Yöre Rehberi Tatil ve Yöre Rehberi Kalkan, Antalya ya bağlı olan çok şirin bir sahil kasabasıdır ancak bu ilin merkezinden 200 km. kadar uzaktadır. Özellikle İngiliz turistlerin ilgi gösterdiği Kalkan son yıllarda

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2)

Portekiz. 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL. Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) özge ersu gezileri Portekiz 12 Ekim 2011 Çarşamba - 19 Ekim 2011 Çarşamba 8 Gün - 7 Gece GOODLIFE TRAVEL Portekiz Lizbon (3) Porto (2) Sintra (2) Gülbenkian Müzesi Evora Óbidos Nazare Fatima Douro Aveiro

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" 2.Gün Berlin "Ekstra Potsdam Turu" 3.Gün Berlin "Ekstra Dresden Turu"

Berlin Turu 1 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün İstanbul Berlin Berlin Şehir Turu 2.Gün Berlin Ekstra Potsdam Turu 3.Gün Berlin Ekstra Dresden Turu Berlin Turu 1 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 497,00 EUR 1.942,92TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün İstanbul Berlin "Berlin Şehir Turu" Sabah kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Batı Berlin'de; Kurfürstendamm,

Detaylı

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile)

PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) PRAG (2) - VİYANA (2) 08 12 MAYIS 2013 (Türk Havayolları ile) Atatürk Mah. Girne Cad. Şengül Sok. Keskin İş Merkezi No:23 Ataşehir / İstanbul Sayın Yetkili, 20 Şubat 2013 Ekte, tarafınıza özel olarak hazırlamış

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

HAZIR MISIN? HADİ BAŞLAYALIM!

HAZIR MISIN? HADİ BAŞLAYALIM! HAZIR MISIN? HADİ BAŞLAYALIM! 1 Ali'nin Tasarım Fabrikası- ATF Stüdyoları, Ankara Ali' nin Tasarım Fabrikası, Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş genç ve deneyimli bir animasyon ve tasarım stüdyosudur.

Detaylı