T.C. KÜÇÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI PAGEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü BRĠFĠNG DOSYASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KÜÇÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI PAGEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü BRĠFĠNG DOSYASI"

Transkript

1 T.C. KÜÇÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI PAGEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü BRĠFĠNG DOSYASI Ġstanbul, 2014

2 I.BÖLÜM a) Okulun/Kurumun adı : PAGEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi b) Adresi : Atakent Mah. İkitelli Cd. No:44 Küçükçekmece/İSTANBUL c) E-posta adresi : @meb.k12.tr d) Telefon ve faks numaraları: (212) Fax: (212) e) Müdürü (Öncekiler dahil): Ad Soyad BaĢlangıç BitiĢ Ali Harun KAYA Aykut Tahsin NAZLI f) Okutulan yabancı diller : İngilizce g) Kitaplığındaki kitap sayısı : Kütüphanesi bulunmamaktadır.

3 II. BÖLÜM a) Okulun/Kurumun tarihçesi: İstanbul Valiliği ile Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) arasında imzalanan 02/12/2004 tarih ve 04/51 sayılı protokol kapsamında, 2006 yılında inşasına başlanan okul binamız, Bakanlık Makamının 22/10/2013 tarih ve sayılı onayı ile eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilerine açmıştır. 20 dönüm arazi içerisinde tek bina olarak inşa edilen okulumuz, 4 kat üzerinde m 2 kapalı alana sahip bulunmaktadır. İlerleyen süreçte bahçe alanı içerisinde PAGEV Ar-Ge binası, atölye binaları ile kapalı ve açık spor tesislerini de barındıracak olan okulumuzun kurucu müdürlüğünü yapan Ali Harun KAYA, müdürlük görevini 24/01/2014 tarihine kadar başarıyla yürütmüş, aynı tarih itibariyle kurumdaki görevini, kuruma asil müdür olarak atanan Aykut Tahsin NAZLI ya devretmiştir.

4 b) Okulun/Kurumun özellikleri (Yatılı, gündüzlü) : Okulumuz, başta Küçükçekmece ilçesi olmak üzere yakın ilçe sakinlerinin çocuklarına gündüzlü olarak eğitim ve öğretim vermektedir. Okulumuzda tamgün eğitim yapılmakta olup; öğrenci ve personelimizin uyması gereken zaman aşağıda verilmiştir. PAGEV TEKNĠK VE ENDÜSTRĠ MESLEK LĠSESĠ DERS GĠRĠġ VE ÇIKIġ SAATLERĠ DERS SAATLERĠ GĠRĠġ SAATĠ ÇIKIġ SAATĠ 1. DERS 09:00 09:40 2. DERS 09:50 10:30 3. DERS 10:35 11:15 4. DERS 11:20 12:00 ÖĞLE ARASI 12:00 12:45 5. DERS 12:45 13:25 6. DERS 13:30 14:10 7. DERS 14:15 14:55 8. DERS 15:00 15:40 NOT: 8. Ders saati, Pazartesi ve Salı günleri uygulanmaktadır.

5 c) Mevcut Alanlar eğitim öğretim yılında açılması sebebiyle okulumuzda, sadece 9. sınıf öğrencileri bulunmakta olup, bu yıl için meslek alanlarında eğitim öğretim yapılamamaktadır eğitim öğretim yılından itibaren ise; - Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Programlarına kayıtlı öğrencilerimiz, Plastik Teknolojisi Alanı nda, - Anadolu Meslek Lisesi Programında kayıtlı öğrencilerimiz, Plastik Teknolojisi Alanı Plastik İşleme Dalı ile Plastik Teknolojisi Alanı Plastik Kalıp Dalı nda, öğrenim göreceklerdir. Plastik Teknolojisi Alanı Alanın Mevcut Durumu ve Geleceği: Geçmişi son 50 yıla dayanan Türk plastik endüstrisi oldukça hızlı bir şekilde gelişmektedir. Plastik endüstrisi, çoğu küçük ve orta ölçekli olmak üzere civarında işletme ile üretim yapmakta ve den fazla kişiyi istihdam etmektedir. Modern üretim teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen ürünler, iç piyasa talebini karşıladığı gibi doğrudan ve dolaylı olarak önemli ölçüde ihracat da gerçekleştirilmektedir. Plastik endüstrisi sadece bitmiş ürün ihraç etmek ile yetinmemekte, plastik ham madde karışım ve katkıları ile çeşitli plastik işleme makineleri ve teknolojileri de Türkiye de üretilmekte ve ihraç edilmektedir. Ülkemiz, şu anda mevcut plastik tüketimi ile Avrupa da İspanya dan sonra 6. Sırada gelmektedir. Tüketim açısından ambalaj ve inşaat malzemeleri alanı başta gelmektedir. Son yıllarda hızla gelişen ihracat ve değişen tüketim alışkanlıkları ambalaj sektörünün hızla gelişmesine yol açmıştır. Öte yandan plastik parçaların yaygın olarak kullanıldığı dayanıklı tüketim ve otomotiv sektörünün de hızla büyümesi sayesinde sektörde yeni yatırımlar yapılmaktadır. Türkiye üretim kapasitesi ile Avrupa da sentetik elyaf üretiminde ikinci, pencere profili üretiminde ise üçüncü sıradadır. Türkiye nin coğrafi olarak Avrupa ile Asya nın buluştuğu noktada yer alması, Türk plastik endüstrisinin ihracatını giderek artırmada avantaj sağlamaktadır. Türk plastik ürünleri dünyada 130 civarında ülkeye ihraç edilmektedir. Alanın toplam ihracatı 1 milyar dolar seviyesinin çok üstündedir. Alanın Tanımı: Plastik teknolojisi alanı altında yer alan plastik işleme ve plastik kalıp dallarının yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Alanın Amacı: Plastik teknolojisi alanı altında yer alan dallarda sektörün ihtiyaçları ile bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlikleri kazandıran nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmek amaçlanmaktadır.

6 Alanın Altında Yer Alan Dallar: - Plastik ĠĢleme Dalı: Tanımı: Plastik işlemecisinin sahip olması gereken, plastik üretim teknolojileri ve üretim süreci ile ilgili yeterlilikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır. Amacı: Plastik teknolojisi alanında plastik işleme mesleğinin yeterliliklerine sahip meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır. Plastik İşleme Teknisyeni; plastik işleme makinelerini devreye alarak çalıştıran, bu makinelere uygun kalıpları bağlayan, makinelerin üzerindeki tüm sistemlerin bakım ve onarımını yapan ve bu makinelerle plastik ürün elde eden nitelikli kişidir. - Makine, kalıp ve plastik ürün resmi çizmek, - Hidrolik pnömatik devre çizmek ve kurmak, - Temel el becerisi işlemlerini yapmak, - Plastik işleme makinelerinin, kalıplarının ve üzerindeki sistemlerin bakım ve onarımını yapmak, - Plastik malzeme özelliklerini belirlemek, - Plastik işleme makinelerini devreye alarak uygun kalıpları bağlayıp ürün elde etmek, - İş organizasyonu yapmak, - Mesleki gelişimine ilişkin faaliyetleri yürütmek, görevleri arasındadır.

7 - Plastik Kalıp Dalı: Tanımı: Plastik kalıpçısının sahip olması gereken plastik kalıp teknolojileri ve kalıp üretimi ile ilgili yeterlilikleri kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen daldır. Amacı: Plastik teknolojisi alanında plastik kalıpçılık mesleğinin yeterliliklerine sahip meslek elemanları yetiştirmek amaçlanmaktadır. Plastik kalıpçısı; Plastik kalıplarının çizimlerini yapan, gerektiğinde bu kalıpların üretilmesi için gerekli bilgisayar programlarını hazırlayıp bilgisayar kontrollü makinelere aktarılmasını sağlayan ve uygun işleme makinelerinde kalıp imalatını gerçekleştiren, bu kalıpların bakım ve onarımını yapan nitelikli kişidir. - Plastik kalıp imalatını yapmak, - Temel el becerisi işlemlerini yapmak, - Makine, kalıp ve plastik ürün resmi çizmek, - Plastik malzeme özelliklerini belirlemek, - Hidrolik pnömatik devre çizmek ve devre kurmak, - Plastik işleme makinelerinin, kalıplarının ve üzerindeki sistemlerin bakım ve onarımını yapmak, - İş organizasyonu yapmak, - Mesleki gelişime ilişkin faaliyetleri yürütmek, görevleri arasındadır.

8 Meslek Elemanlarında Aranan Özellikler Mesleği icra eden kişiler, makine parçaları arasındaki ilişkiyi görebilen, el ve parmaklarını ustalıkla kullanabilen, rutin işlerden sıkılmayan, dikkatli ve tedbirli, bilgisayar kullanabilen, grup çalışmalarına yatkın bireyler olmalıdır. ÇalıĢma Ortamı ve KoĢulları Çalışmalarını genellikle kapalı alanlarda yürütürler. Görevini yaparken diğer çalışanlarla etkileşimde bulunmak ve görevini eş güdüm hâlinde yürütmek durumundadır. Çalışma ortamı zaman zaman gürültülü olabilmektedir. Çalışma ortamı dikkatli ve tedbirli olmayı gerektirir. Yapılan iş hem aletlerle, hem de insanlarla ilgilenmeyi gerektirmektedir. ĠĢ Bulma Ġmkânları Plastik teknolojisi alanından mezun olan öğrenciler, seçtikleri dal/meslekte kazandıkları yeterlikler doğrultusunda; 1. Plastik üretimi olan her türlü büyük ölçekli endüstriyel kuruluşta, 2. Plastik makineleri imalatında, 3. Küçük ve orta ölçekli kalıp ve plastik ürün imalatında vb. yerlerde çalışabilirler.

9 Eğitim ve Kariyer Ġmkânları Meslek eğitimi, meslek liselerinin plastik teknolojisi alanlarında verilmektedir. Bu alandan mezun olanlar, üniversitelerin; - Boya Teknolojisi - Endüstri Bitkileri Yetiştirme ve Değerlendirme, - Fermantasyon, Hasat Sonrası Teknolojisi, - Boya ve İzolasyon Uygulama Teknikleri, - Kağıt ve Kağıt İşleme Teknolojisi, - Selüloz ve Kağıt Teknolojisi, - Kimya, - Kimya Teknolojisi, - Kozmetik Teknolojisi, - Lastik Teknolojisi, - Lastik-Plastik, - Maden, - Pancar Yetiştiriciliği ve Şeker Teknolojisi, - Petrol Sondajı ve Üretimi, - Plastik Teknolojisi, - Rafineri ve Petrokimya, - Selüloz ve Kağıtçılık, - Tarımsal Laboratuar, - Tıbbi ve Akromatik Bitkiler, - Yağ Endüstrisi programlarına başvurabilirler. Gereken koşullara sahip oldukları takdirde yerleştirilebilirler. d) Bir yüksek öğrenim kurumuna girme durumuna göre öğrenci baģarı durumu: eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda sadece 9. sınıf öğrencileri öğrenim gördüğünden henüz böyle bir değerlendirme yapılamamaktadır.

10 III. BÖLÜM Okulun/Kurumun Bina Durumu a) Okulun Atatürk KöĢeleri: Okulumuzda biri içerde, biri dışarıda olmak üzere 2 Atatürk köşesi bulunmaktadır. b) Binanın özellikleri (Isınma, su ve kanalizasyon): Okul ısınma, aydınlatma, su ve kanalizasyon durumu açısından yeterli donanıma sahiptir. c) Ġdare/Memur Odaları Sayısı Yeterliliği: Okulumuzda 1 müdür odası, 1 müdür başyardımcısı odası, 2 müdür yardımcısı odası ve 2 memur odası ile 1 rehberlik servis odası, 1 revir ve muayene odası bulunmaktadır. 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası ve 1 memur odası asgari donatım malzemesine sahip olup eksikleri bulunmaktadır. Diğer odalarda ise herhangi bir donatım malzemesi bulunmamaktadır.

11 d) Derslik sayısı ve yeterliliği: Okulumuzda 1000 öğrenci kapasiteli toplam 30 derslik bulunmaktadır eğitim öğretim yılında bu dersliklerin 7 si sıra, tahta ve Atatürk-Gençliğe Hitabe-İstiklal Marşı setleri ile donatılmıştır. 23 ünde ise herhangi bir donatım malzemesi bulunmamaktadır. Dersliklerin hiçbirinde akıllı tahta, projeksiyon vb. donatım malzemesi bulunmamaktadır. e) Laboratuarlar (Araç-gereç durumları): Okulumuzda bilgisayar, fizik, kimya, teknik resim, hidrolik pnömatik atölye ve laboratuarları için ayrılmış, her biri 79 m 2 büyüklüğünde 8 laboratuar alanı bulunmaktadır. Bu laboratuarlar alanlarından 3 ü bilgisayar laboratuarı olarak tasarlanmış durumdadır. Söz konusu laboratuarların hiç birisinde altyapı ve donatım malzemesi bulunmamaktadır.

12 f) Okul/Kurum kütüphanesi: Okulumuz 1. katında bahçeye hakim orta alanda 141 m 2 büyüklüğünde bir kütüphane bulunmaktadır. Okulun açıldığı tarihlerde yerleşim planı belli olmadığından, okulda kütüphane donatım malzemesi ve kitap bulunmadığından, öğrenciye en yakın ve hakim oda olan kütüphane odası öğretmenler odası olarak dizayn edilmiştir. Donatım malzemesi tedarik edildiğinde öğretmenler odası yerleşim planında olması gereken yere taşınarak, bu odanın kütüphane olarak hizmet vermesi sağlanacaktır.

13 g) Atölye ve özel derslik durumu: Okulumuzda, plastik teknolojisi alanı ve alt dallarının gerektirdiği aşağıdaki atölye ve laboratuarlara ihtiyaç bulunmaktadır: Sıra No Kullanılacağı Alan/Dal Faaliyete Geçeceği Yıl Açıklama 1 Uygulama (tesviye) atölyeleri 2 Teknik Resim Plastik Teknolojisi Laboratuarı Alanı (Ortak) 3 Hidrolik Pnömatik Laboratuarı 4 Bilgisayar Laboratuarı 5 Test Laboratuarı 6 Genel İşleme Atölyesi 7 Plastik İşleme Dalı Profil İşleme Atölyesi 8 Baskı Atölyesi 9 Film İşleme Atölyesi 10 Kalıp İşleme Atölyesi Plastik Kalıp CNC Makine Atölyesi İhtiyaç bulunan atölyelerin, okulun -1. katında bulunan 502 m 2 büyüklüğündeki boş alanda oluşturulması planlanmakta, atölye odalarının bölümlenmesi, elektrik ve ısınma tesisatı gibi genel altyapı çalışmalarının ve katlanılacak maliyetin PAGEV tarafından üstlenilmesi öngörülmekte olup, diğer donatım ihtiyacı için Bakanlığımız kaynaklarına ihtiyaç bulunmaktadır.

14 h) Depo, ambar ve arģiv: Okul yerleşim planına göre; okulda her katta 1 malzeme odası ile giriş katta 22,90 m 2 büyüklüğünde 1 arşiv odası, -1.katta 1 su deposu, 1 teknisyen odası, 1 tesisat odası, 1 jeneratör, 1 elektrik odası, 1 kazan dairesi ve 1 sığınak bulunmaktadır. Bu odaların hiçbirinde yeterli donatım bulunmamaktadır. i) Spor salonu: Okulda spor salonu bulunmamaktadır. Bahçe alanında, okula bir kapalı spor salonu ve açık spor alanları kazandırmak için yeterli alan mevcut olmakla birlikte, şu anda öğrencilerin basketbol, voleybol, futbol vb. gibi spor aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri donatım malzemesi ve ekipman bulunmamaktadır.

15 j) Öğrenci Soyunma Odası: Okulda soyunma odası bulunmamaktadır. k) Diğer sosyal faaliyetler için ayrılmıģ yerler: Okulda yukarıda bahsi geçen oda ve birimlerin dışında öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımı için tasarlanmış alanlar aşağıdaki gibidir. - 1 toplantı salonu, Masa sandalye takımı dışında herhangi bir donatım malzemesi bulunmamaktadır kişi kapasiteli 1 konferans salonu, Ses odası, ses, ışık ve görüntü sistemleri donatım malzemesi bulunmamaktadır.

16 - 2 öğretmen dinlenme odası, Donatım olarak boş durumdadırlar. - 1 kafeterya ve kantin alanı Kafeterya ve kantin alanı henüz faal durumda değildir.

17 l) Bahçenin alanı, ağaçlandırılması ve korunması: Okulumuzda öğrencilerimizin ihtiyaçları için bir bahçe alanı bulunmaktadır. Okulumuzun toprak alanlarının ağaçlandırılması konusunda çalışmalar yapılmaktadır.

18 IV. BÖLÜM a) Kadrolu/Ücretli/Ġzinli/Görevlendirme Öğretmen sayısı: Okulumuzun eğitim öğretim yılı normu 13 olup, henüz hiç kadrolu öğretmeni bulunmamakta, boş geçen dersler toplam 10 ücretli öğretmen ile doldurulmaktadır. Kadrolu Öğretmen Sayısı 0 Okulumuzda Fiili Olarak Görev Yapan Görevlendirme Öğretmen Sayısı 0 Ücretli Öğretmen Sayısı 10 Fiili Olarak Görev Yapan Toplam Öğretmen Sayısı 10 Kadrosu Okulumuzda Bulunan BaĢka Okulda Görevlendirme Olarak ÇalıĢan Öğretmen Sayısı Ücretli Ġzinde Bulunan Öğretmen Sayısı 0 0 Toplam Öğretmen Sayısı 10 b) Yönetici sayısı: Müdür 1 Müdür BaĢ Yardımcısı 0 Müdür Yardımcısı 1 (Görevlendirme olarak çalıģmaktadır.) TOPLAM ĠDARECĠ SAYISI 2 Kadrosu Okulumuzda Bulunup BaĢka Bir Kurumda Görevlendirme Olarak ÇalıĢan Müdür Yardımcısı YOK c) Memur, hizmetli, kaloriferci ve güvenlik görevlisi sayıları: Kadrolu 0 Ücretli Memur Sayısı 1 Toplam 1 Kadrolu 0 Ücretli 1 ĠĢ Kur Projesi Çerçevesinde Hizmetli Sayısı ÇalıĢan 0 Aktif Olarak ÇalıĢan 1

19 Kadrolu Ücretli Güvenlik Görevlisi Toplam (PAGEV tarafından her devrede bir personel olmak üzere 3 vardiya Ģeklinde çalıģtırılmaktadırlar) Kadrolu 0 Ücretli Kaloriferci 0 Toplam 0 d) Sınıflara göre kız-erkek öğrenci sayıları: Okulumuzda 228 erkek, 36 kız olmak üzere toplam 264 öğrenci bulunmaktadır. Bu öğrencilerin okul ve sınıflara göre dağılımı aşağıdaki tablolarda bulunmaktadır. SINIF ġube ÖĞRENCĠ SAYILARI SINIF SEVĠYE ERKEK KIZ TOPLAM 9-A L B L C L D L E L F L G L LĠSE 1 TOPLAM

20

21

22

OKULUMUZ ALANLARI. - Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Programlarına kayıtlı öğrencilerimiz,

OKULUMUZ ALANLARI. - Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Programlarına kayıtlı öğrencilerimiz, OKULUMUZ ALANLARI 2013-2014 eğitim öğretim yılında açılması sebebiyle okulumuzda, sadece 9. sınıf öğrencileri bulunmakta olup, bu yıl için meslek alanlarında eğitim öğretim yapılamamaktadır. 2014-2015

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) PLASTİK TEKNOLOJİSİ ALANI ANKARA 2006 ÖĞRENME FAALİYETİ -33 AMAÇ PLASTİK TEKNOLOJİSİ Bu faaliyette verilen

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 40

ÖĞRENME FAALİYETİ 40 ÖĞRENME FAALİYETİ 40 AMAÇ PLASTİK TEKNOLOJİSİ ALANI Bu faaliyette verilen bilgiler doğrultusunda plastik teknolojisi alanı altında yer alan meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU ve GELECEĞİ

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 1.BÖLÜM a) OKULUN ADI :AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ b) ADRESİ :Yeni valilik yanı AĞRI c) TELEFON NUMARALARI : 2151536 SANTRAL 2151538

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANI ANKARA 2007 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ -13 ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM OKULUN ADI: Anıttepe Jandarma Lojmanları Anaokulu ADRESİ : Yücetepe Mahallesi 88.Sokak (Anıttepe Jandarma

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

ÇORLU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KİMYA TEKNOLOJİSİ ALANI TANITIMI

ÇORLU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KİMYA TEKNOLOJİSİ ALANI TANITIMI ÇORLU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ KİMYA TEKNOLOJİSİ ALANI TANITIMI Okulumuz Kimya teknolojisi Alanı 181 öğrenci ve 7 öğretmenle eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Kimya teknolojisi Alanı hem

Detaylı

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 1 01 EKİM 2015 NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM İLİ : ARTVİN İLÇESİ

Detaylı

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI Şehitkâmil Belediyesi Kız Anadolu İmam

Detaylı

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Brifing Dosyası Aralık 2016 İÇİNDEKİLER Bilgiler Sayfa Numarası Kurum Bilgileri 1. Bölüm Genel Bilgiler 1 Arsa Bina Bilgileri 1 Eğitim

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2017/2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 02.10.2017 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG D O S Y A S I 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : TEFENNİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ B- KURUM

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2014/2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 11.02.2015 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

a - OKULUN KURUMUN ADI : YUKARI HEREKE İLKOKULU b ADRESİ : Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No:24 Körfez/KOCAELİ c WEB ADRESİ

a - OKULUN KURUMUN ADI : YUKARI HEREKE İLKOKULU b ADRESİ : Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No:24 Körfez/KOCAELİ c WEB ADRESİ T.C. KÖRFEZ KAYMAKAMLIĞI YUKARI HEREKE İLKOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A - OKULUN KURUMUN ADI B ADRESİ C WEB ADRESİ D E MAİL ADRESİ E - TELEFON FAX F MÜDÜRÜ G OKUTULAN YABANCI

Detaylı

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM: a) Okulun Adı : Kurtuluş İlkokulu ve Ortaokulu b) Adresi : Cizre-Şırnak Karayolu 5. kilometresi

Detaylı

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU T.C. ARGUVAN KAYMAKAMLIĞI Arguvan Çok Programlı Lisesi Pansiyonu 2015/2016 1 2015 I. BÖLÜM a) Pansiyon Adı : Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız

Detaylı

T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU

T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR BAŞ YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD.

Detaylı

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 BRİFİNG DOSYASI BRİFİNG DOSYASI İLİ : KARAMAN İLÇESİ : MERKEZ OKULUN ADI : BOZKANDAK ORTAOKULU 1 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Bozkandak Ortaokulu B- KURUM KODU : 750500

Detaylı

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A-OKUL ADI : Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi B-ADRES: Yunus Emre Mah. Hacı Veyiszade Cad. C-TELEFON NO :7556892 FAKS NO: 7556892

Detaylı

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI En mühim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

Kodu.

Kodu. Kurum Adı Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kodu Adresi Adalet Mah. Lise Cad. No:3 16180 - Osmangazi / BURSA Telefon (224) 2464895 Seviyesi, Öğretim Şekli Misyon Vizyon Stratejik Amaçlar 1 2 3

Detaylı

PLASTİK KALIP TEKNİSYENİ

PLASTİK KALIP TEKNİSYENİ TANIM Plastik kalıplarının çizimlerini yaparak tasarımını ve üretimini gerçekleştirir. Gerekli şartlar sağlandığında atölyede kalıp üretimini yapan bilgisayarlı tezgâhlarda üretim programını hazırlayan

Detaylı

MUHSİN ERTUĞRUL MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BRİFİNG DOSYASI

MUHSİN ERTUĞRUL MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BRİFİNG DOSYASI 2017-2018 MUHSİN ERTUĞRUL MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BRİFİNG DOSYASI ADRESİ : Veliefendi Mh.114.Sk.No:5-ZEYTİNBURNU / İSTANBUL TEL/FAX : 0212 558 23 74 0212 664 67 44 / 0212 582 99 09 WEB : www.muhsinertugrulmem.meb.k12.tr

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 BÖLÜM 1 Okulun Adı Lisesi Okul Müdürü Müdür Yardımcıları Ayşe Gül ÖZBAY : Şehitkamil Aysel-İbrahim

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI Ekim Rize

BRİFİNG DOSYASI Ekim Rize T.C. RİZE VALİLİĞİ Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Ekim- 2017 Rize 1. Kurum Kimlik Bilgisi Kurum Adı Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Kurum Türü Özel Eğitim (Özel

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULUN / KURUMUN ADI ADRESİ

Detaylı

KİMYA TEKNOLOJİSİ. Adres : Yeni Mah. Çiftçi Sok Silivri/İSTANBUL. Tel :

KİMYA TEKNOLOJİSİ. Adres : Yeni Mah. Çiftçi Sok Silivri/İSTANBUL. Tel : KİMYA TEKNOLOJİSİ Adres : Yeni Mah. Çiftçi Sok. 34570 Silivri/İSTANBUL Tel : 0 212 727 25 90 TARİHÇE: Silivri Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi 2007-2008 Öğretim Yılında

Detaylı

BİLGİSAYARLI NÜMERİK KONTROL (CNC) TEKNİSYENİ

BİLGİSAYARLI NÜMERİK KONTROL (CNC) TEKNİSYENİ TANIM Makine parçalarının üretiminde kullanılan takım tezgahlarını, bilgisayarla çalıştıran kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN, ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Üretim yapılacak parçanın, makinede hangi işlemlerden

Detaylı

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İZMİR 2012 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Peker Mahallesi Ortaokulu B)ADRESİ : Peker Mahallesi 5157 Sok. No: 31 Karabağlar-İzmir C)TELEFON

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLİ : BURDUR İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI BAŞPINAR ŞEHİT ÖMER KIZILKAYA ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI I. BÖLÜM Okulun/Kurumun

Detaylı

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI İçindekiler 1. Kurum Kimlik Bilgileri... 2 2. Kurumun Genel Özellikleri... 3 3. Personel Bilgileri... 5 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri... 5 3.2. Kurumda

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KALIP TEKNİSYENİ

ENDÜSTRİYEL KALIP TEKNİSYENİ TANIM Metal veya metal olmayan makine parçalarının istenilen ölçülerde en az malzeme, insan gücü ve takım tezgâhları (presler, enjeksiyon makineleri vb.) yardımıyla, en kısa sürede üretilebilmesini sağlayan

Detaylı

DÖKÜM TEKNİSYENİ İZMİR A 1.1 2014/I

DÖKÜM TEKNİSYENİ İZMİR A 1.1 2014/I TANIM Dökümü istenen modelleri döküm kalıp kumu içine kalıplayan, metal ve alaşımları ergiterek hazırlanmış kum kalıplara veya metal kalıplar içerisine dökerek istenen şekli veren, döküm sonucu elde edilen

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

PLASTİK ÜRÜNLERİ SANAYİİ RAPORU

PLASTİK ÜRÜNLERİ SANAYİİ RAPORU MMP Ön Raporu EK 2E PLASTİK ÜRÜNLERİ SANAYİİ RAPORU MEVCUT DURUM: Dünyada olduğu gibi Türkiye de de plastiğin, geleneksel malzemeler olan demir, cam, kağıt, tahta gibi malzemeye alternatif olarak ortaya

Detaylı

MİKROTEKNOLOJİ TEKNİSYENİ

MİKROTEKNOLOJİ TEKNİSYENİ TANIM Hassas makine ve ölçü aletlerini imal eden, bakım ve onarımını yapan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN, ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Ölçü aletlerinin montajını yapar, - Kalibirasyon (ayarlamasını) yapar,

Detaylı

2000 İSTANBUL-BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKUL BRİFİNG DOSYASI

2000 İSTANBUL-BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKUL BRİFİNG DOSYASI 2000 İSTANBUL-BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKUL BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 1 2 3 GİRİŞ Gazi İlkokulu Bahçelievler ilçesinin okullarından birisidir.2000 yılında yapımı tamamlanıp aynı yıl eğitim ve öğretim çalışmalarına

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

BRİFİNG / BİLGİLENDİRME

BRİFİNG / BİLGİLENDİRME BRİFİNG / Ocak -2014 T.C. AKSARAY VALİLİĞİ Merkez Yunus Emre Müdürlüğü 967283 BRİFİNG / BİLGİLENDİRME E-posta Web adresi : 967283@meb.k12.tr : www.aksarayunusemre.meb.k12.tr Telefon-Faks No : 0382 2151123

Detaylı

: 582 kişi ( tarihleri arasında)

: 582 kişi ( tarihleri arasında) Makine, Resim ve Konstrüksiyon Programı Kuruluş Yılı : 1980 Eğitime Başlama Yılı : 1980 Mezun Sayımız : 582 kişi (2006-2017 tarihleri arasında) Yer : Burdur Eğitim Süresi : 2 Yıl Puan Türü : YGS-1 Kontenjan

Detaylı

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 BURHANİYE BALIKESİR N A D İ R T O L U N İ L K O K U L U BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 İÇİNDEKİLER I.BÖLÜM A. OKULUN ADI B. ADRESİ C. İLETİŞİM BİLGİLERİ D. AMAÇLARI E. SEVİYESİ F. ÖĞRENİM ŞEKLİ

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI 20162017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI Elazığ, 2016 İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM: Okul/Kurum Kimliği... 1 1. Adı... 1 2. Kurum Kodu... 1 3. Telefon Numarası...

Detaylı

ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIMTEKNİSYENİ/ ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK TEKNİSYENİ

ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIMTEKNİSYENİ/ ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK TEKNİSYENİ TANIM Fabrika, atölye vb. işletmelerdeki endüstriyel elektronik sistemlerin tesis, bakım ve onarımını kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir A- GÖREVLER

Detaylı

BİLGİSAYAR DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL MODELLEMECİ/MODELCİ

BİLGİSAYAR DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL MODELLEMECİ/MODELCİ BİLGİSAYAR DESTEKLİ ENDÜSTRİYEL MODELLEMECİ/MODELCİ TANIM Model oluşturmak üzere döküm yolu ile elde edilmesi gereken makine parçalarının, kalıplama tekniklerine ve döküm esaslarına uygun olarak ağaç,

Detaylı

VİRANŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016

VİRANŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016 VİRANŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016 KURUMUN ADI ADRESİ KONU BAŞLIKLARI I.BÖLÜM Viranşehir Öğretmenevi ve A.S.O. Müdürlüğü Kışla Mahallesi E/90 Karayolu Üzeri Viranşehir/Şanlıurfa

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : ADANA İLÇESİ : SARIÇAM ADI : AKKUYU İLKOKULU AKKUYU ORTAOKULU 2014-201 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Akkuyu Ortaokulu B- KURUM KODU : 74372-743726 C- TELEFONU

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2 Okulun Tarihçesi: Okulumuzun daha önceki adı Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı Ortaokulu iken 20.07.2016 tarihinde MEB kararı

Detaylı

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Beylikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi B)ADRESİ : Adnan Kahveci Mahallesi Paşazade Caddesi No:5 Beylikdüzü / İSTANBUL C)TELEFON

Detaylı

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU VARTO HÜRRİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİNDEKİLER 1. I.BÖLÜM: OKUL GENEL BİLGİLERİ 2. II. BÖLÜM: BİNA, DONANIM VE PERSONEL BİLGİLERİ 3. III. BÖLÜM: MEVCUT BİNA DONANIM DURUMLARI I.BÖLÜM

Detaylı

YAPI LABORATUVARI TEKNİSYENİ

YAPI LABORATUVARI TEKNİSYENİ TANIM Yapının inşaası süresince, inşaata ait agrega, çimento, alt yapı, beton ve zemin deney ve uygunluk kontrollerini laboratuvar ortamında inşaat mühendisi ve inşaat teknikeri gözetimi altında yapan

Detaylı

ENDÜSTRİYEL KONTROL TEKNİSYENİ/ KONTROL VE ENSTRÜMANTASYON TEKNOLOJİSİ TEKNİSYENİ

ENDÜSTRİYEL KONTROL TEKNİSYENİ/ KONTROL VE ENSTRÜMANTASYON TEKNOLOJİSİ TEKNİSYENİ TANIM Endüstriyel üretimdeki işlemlerin kontrolü (mamulün üretim sürecinin ölçümü) amacıyla otomatik ve bilgisayarlı kontrol sistemlerini kullanan, bakımını yapan, bozulanları onaran ve çalışmalarını sağlayan

Detaylı

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. OKUL AİLE BİR. BAŞ. OKUL /KURUM

Detaylı

YIĞILCA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

YIĞILCA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI YIĞILCA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR BAŞ YRD. MÜDÜR YRD. MÜDÜR YRD. MÜDÜR YRD.

Detaylı

Makine, Resim ve Konstrüksiyon teknikerleri imalat yapan hemen hemen her sektörde iş bulabilmektedir. Belli başlı sektörler aşağıda belirtilmiştir.

Makine, Resim ve Konstrüksiyon teknikerleri imalat yapan hemen hemen her sektörde iş bulabilmektedir. Belli başlı sektörler aşağıda belirtilmiştir. Bölüm: Makine ve Metal Teknolojileri Program: Makine, Resim ve Konstrüksiyon Programın Tanıtımı: Okulumuz Makine, Resim ve Konstrüksiyon Programı 1980 1981 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır. 4702 sayılı

Detaylı

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI 25 26 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OSMANGAZİ GAZİ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 25/26 .BÖLÜM OKULUN ADI KURUM KODU ADRESİ TELEFON/FAX/WEB/E-MAİL SEVİYESİ, DERECESİ ÖĞRETİM ŞEKLİ MİSYONU VİZYONU

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 29

ÖĞRENME FAALİYETİ 29 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ 29 MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI Bu faaliyet sonucunda, makine teknolojisi alanı altında yer alan meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Teknolojinin gelişmesi

Detaylı

ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1

ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1 ERZİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2014-2015 1 En mühim ve feyizli vazifelerimiz Milli Eğitim işleridir. Milli Eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak bu suretle

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ Mehmet Gökmen TEMELKAYA MÜDÜR

Detaylı

T.C. İMRANLI KAYMAKAMLIĞI İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. İMRANLI KAYMAKAMLIĞI İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. İMRANLI KAYMAKAMLIĞI İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2018-2019 BRİFİNG DOSYASI Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene

Detaylı

MATBAA ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, matbaa meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir.

MATBAA ÖĞRETMENİ TANIM. Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, matbaa meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir. TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, matbaa meslek alanı ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Matbaa meslek alanı ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum

Detaylı

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU 2017-2018 B R İ F İ N G D O S Y A S I Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü Sayfa 1 / 9 1. BÖLÜM A. KURUMUN ADI : Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu B. KURUM MÜDÜRÜ : Çetin

Detaylı

DEKORATİF EV TEKSTİLİ TEKNİSYENİ/EV TEKSTİL KONFEKSİYON TEKNİSYENİ

DEKORATİF EV TEKSTİLİ TEKNİSYENİ/EV TEKSTİL KONFEKSİYON TEKNİSYENİ TANIM Ev tekstil ürünlerinin (mutfak takımları, nevresim takımları, tül ve perdeler, banyo takımları, yatak örtüsü ve pikeler, hurçlar, yastıklar, sehpa, masa ve dolap örtüleri v.b) model tasarımları,

Detaylı

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU

CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU CİHANBEYLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN KURULUŞU Meslek Yüksekokulumuz 30.03.1994 tarihli Yükseköğretim Kurulu Kararı ile 1994-1995 eğitim öğretim yılında Makine Programı ile başlamıştır. 2002-2003 eğitim-öğretim

Detaylı

MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI

MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI Alanımız 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında; 52 öğrenci ile Eğitim-Öğretim faaliyetinebaşlamıştır. Makine Teknolojisi Alanı Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde faaliyetine devam etmektedir.

Detaylı

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 201-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Uzunköprü - 201 2/1 KURUMUN ADI : Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi ADRESİ : Mescit Mahallesi / Keşan

Detaylı

T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI. Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN

T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI. Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN 1. BÖLÜM GENEL BİLGİLER OKULUMUZUN DIŞTAN GÖRÜNÜŞÜ OKULUMUZUN HARİTASI Mezitli

Detaylı

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI KAYAMAKAMLIĞI Mehmetçik MEHMETÇİK ORTAOKULU Ortaokulu BRİFİNG DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri 3. Personel Bilgileri 3.1.

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ KONTENJANLARI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ KONTENJANLARI Adı ları 2107 İlahiyat 105110084 İlahiyat Fakültesi İlahiyat Fakültesi Türkçe YGS-4 13 254,52324 9262 İlahiyat - Sosyal Bilimler 105130088 İlahiyat Fakültesi (İÖ) İlahiyat Fakültesi (İÖ) Türkçe YGS-4 13

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Uzunköprü 2016 1/12 KURUMUN ADI : Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi ADRESİ : Atatürk Mah.

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI

BRİFİNG DOSYASI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI Elazığ, 2015 İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM: Okul/Kurum Kimliği... 1 1. Adı... 1 2. Kurum Kodu... 1 3. Telefon

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

MERSĠN/ YENĠġEHĠR EVLĠYA ÇELEBĠ MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ Nisan 2016, Mersin

MERSĠN/ YENĠġEHĠR EVLĠYA ÇELEBĠ MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ Nisan 2016, Mersin MERSĠN/ YENĠġEHĠR EVLĠYA ÇELEBĠ MESLEKĠ VE TEKNĠK ANADOLU LĠSESĠ Nisan 2016, Mersin 1-OKULUMUZUN Tarihçesi Okulumuz, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi adı altında 1979 1980 Öğretim yılında şu an Mersin

Detaylı

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU

EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU 215 216 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI RAHMİYE MALCIOĞLU İLK-ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI 215/216 *OKULUN ADI *KURUM KODU *ADRESİ 1.BÖLÜM *TELEFON/FAX/WEB/E-MAİL *SEVİYESİ,

Detaylı

ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ELEKTRİK TESİSAT VE PANO MONTÖRLÜĞÜ

ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ELEKTRİK TESİSAT VE PANO MONTÖRLÜĞÜ ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ELEKTRİK TESİSAT VE PANO MONTÖRLÜĞÜ TANIMI: Elektrik-elektronik alanında; bina içi ve dışı elektrik tesisatının ve tüm elektrik panolarının kurulumu ile ilgili işleri kendi

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Alanında şu an Web Programcılığı ve Ağ İşletmenliği dalları bulunmaktadır. Yeni eğitim öğretim yılında diğer dalların açılması düşünülmektedir.

Detaylı

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI 2016-2017 1 2 3 1.BÖLÜM A- OKULUN ADI B- ADRESİ C- İLETİŞİM BİLGİLERİ D- AMAÇLARI E- SEVİYESİ F- ÖĞRENİM ŞEKLİ G- OKUTULAN YABANCI DİL H-

Detaylı

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA ANADOLU LİSESİ PANSİYONU BİLGİLENDİRME DOSYASI SUNUŞ Bilim ve teknolojinin geliştiği çağımızda ülkemizi ileri ülkeler seviyesine çıkarabilmek için, gelişmeleri yakından takip edecek

Detaylı

SOĞUTMA SİSTEMLERİ TEKNİSYENİ

SOĞUTMA SİSTEMLERİ TEKNİSYENİ TANIM Mesleği ile ilgili gelişmeleri takip eden, soğutucu cihazların montaj, bakım ve onarımını yapabilen, soğutma sistemlerini proje ve standartlara uygun olarak kuran, maliyet ve iş akışını kontrol eden,

Detaylı

TİFDRUK BASKI OPERATÖRÜ

TİFDRUK BASKI OPERATÖRÜ TANIM Hazırlanmış tifdruk baskı silindirlerini makineye bağlayan, baskı ile ilgili ayarları ve baskı çıkış ayarlarını yapan, baskı sürecini kontrol eden, baskı bitiminde makinenin periyodik temizlik ve

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI ( )

BRİFİNG DOSYASI ( ) T.C. İNEGÖL KAYMAKAMLIĞI NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL FOTOĞRAFI BRİFİNG DOSYASI (2015-2016) BURSA İNEGÖL NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İNEGÖL NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK

Detaylı

AHŞAP DOĞRAMA TEKNOLOJİSİ TEKNİSYENİ

AHŞAP DOĞRAMA TEKNOLOJİSİ TEKNİSYENİ TANIM Ahşap malzemelerden yapılan her türlü sabit, hareketli doğramaların ve iç-dış mekan doğramaların projelerine göre imalat, montaj ve onarım işlemlerini, kendi başına ve/veya ekip halinde ve belirli

Detaylı

TIP ELEKTRONİĞİ TEKNİSYENİ

TIP ELEKTRONİĞİ TEKNİSYENİ TANIM Tıp alanındaki teşhis ve tedavi uygulamaları için kullanılan elektronik alet ve cihazların, kullanım, bakım ve onarımını sağlayan, ayrıca bu cihazların doğru olarak kurulması ve kullanılması için

Detaylı

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI VAN BORSA İSTANBUL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri. 1 2. Kurumun Kimlik Bilgisi..3 3. Kurumun Genel Özellikleri.4 4. Personel Bilgileri... 5

Detaylı

TESİSAT ÖĞRETMENİ KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN BURSA A 1.1 2014/I

TESİSAT ÖĞRETMENİ KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN BURSA A 1.1 2014/I TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, Tesisat (Sıhhi Tesisat, Isıtma Tesisatı, Soğutma ve İklimlendirme, Havalandırma, Doğalgaz) meslek alanı ile ilgili eğitim

Detaylı

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIMI ALANI

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIMI ALANI ALAN HAKKINDA GENEL BİLGİ Meslek eğitiminde niteliğin artırılmasına ve standartlaşmaya gereksinim duyulmaktadır. Millî Eğitim Bakanlığı na bağlı devlet okullarında kendi branşında nitelikli alan öğretmenlerinden

Detaylı