GE Power & Water Water & Process Technologies. Rafineri Sektörü için Su ve İşleme Çözümleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GE Power & Water Water & Process Technologies. Rafineri Sektörü için Su ve İşleme Çözümleri"

Transkript

1 GE Power & Water Water & Process Technologies Rafineri Sektörü için Su ve İşleme Çözümleri

2 Rafineri ve Yakıt Üretim İşlemlerinin Maksimizasyonu Yüz yılı aşkın süredir GE tüm dünyada müşterilere en zor küresel sorunlara cevap bulmak konusunda sürdürülebilir çözümler sunarak yardım etmektedir. Bugün, operasyonel verimlilik, iyileştirilmiş ürün hacmi ve azaltılmış duruş süreleri, rafineri sektörü için en üst sırada bulunan önceliklerdir. Ayrıca, su sağlanabilirliğine ve kalitesine ilişkin kaygıların, insanların tüketimini ve koruma çabalarını tedit etmesi bir yana, aynı zamanda bu en değerli kaynak sektörde çok önemli bir role sahiptir. Su kıtlığı, enerji talebi, nihai ürün kalite talepleri ve çevresel düzenlemeler arttıkça GE, müşterilerimizin, enerji ve su tüketimini azaltırken ve zorunlu düzenlemelere uygunluk sağlarken daha verimli ve karlılıkla çalıştırabilecekleri su ve arıtım işlemleri üzerine araştırma ve yenilikçi teknolojilere yatırım yapmaya devam etmektedir. Talep, Tedarik ve Ekonomi Küresel ekonomi yavaş yavaş iyileşirken, rafineriler nihai petrol ürünlerinde oturmuş pazarlarda ve büyüyen, gelişen bölgelerde talepte olumlu bir değişim görmeyi bekleyebilir. Dünya genelinde rafineri tesisleri plansız duruşları ve sonrasında zamansız ekipman temizleme ve değiştirme maliyetini azaltırken veya sonlandırırken üretimi ve kar marjlarını artırma yollarını aramaya devam edecektir. Dalgalı talep ve tedariğin kural olduğu bir ortamda rafineriler aynı zamanda büyüyen çevresel sorunlara çözüm bulmak zorunda kalacaktır. Refah içinde bir gelecek planlamak için bugünden stratejik bir yol çizilmesi gereklidir. GE rafinerilerin, onlara daha güvenli, daha verimli ve daha karlı operasyonlar yürütmelerinde yardımcı olabilecek kaliteli su ve işleme çözümlerine ilişkin mevcut ve geleceğe dair endişelerini anlamak ve bu konuyu ele almak için iyi konumlanmıştır.

3 Hidrokarbon İşleme Teknolojisi ve Çözümleri Ham petrolü yüksek değerde yakıt ve diğer rafine ürünler olarak arıtma, pek çok karmaşık ve pahalı sistemin dikkatli bir koordinasyonunu ve hassas biçimde yönetilmesini gerektirir. Karlılığınızın, bu önemli işleme birimlerinin kalitesini ve verimliliğini sürdürme, operasyon maliyetlerini kontrol etme, çevresel gerekliliklere uyma ve üretim işlemlerinin her adımında nihai ürün kalitesini sağlarken verimliliği iyileştirmeye bağlı olduğunu biliyoruz. GE korozyonu en aza indirecek, kirliliği azaltacak, enerji tasarrufu ve suyun yeniden kullanımını sağlayacak ve tesis duruş sürelerini en aza indirecek eksiksiz bir kimyasal madde ve ekipman çözümleri portföyü sunmaktadır. Teknolojimiz aşağıdakileri kapsar: Evre Ayrışması: tuz giderici performansını ve verimliliği iyileştirmek, ürün hacmini en yükseğe çekmek için ve yakıt gazı tüketimini azaltmak için emülsiyon kırıcı teknoloji. Yüksek kalitede ürünlerin maksimizasyonu için kritik önemdeki eikpmanın daha uzun süreyle ve daha verimli çalışması amacıyla çürüme önleyiciler. Hasılayı korumak ve operasyonel esnekliği artırmak üzere kritik önemdeki üretim birimlerinde korozyonu önlemek ekipman ömrünü uzatmak için korozyon inhibitorleri. Atık Yiyiciler ve Nihai Ürün Katkıları: GE nin Atık Yiyicileri ve Nihai Ürün Katkıları, rafine yakıtların ve diğer hidrokarbonların gerekli spesifikasyonlara sahip olmasını sağlar ve nihai ürün kalitesini iyileştirir. ActNow* Acil Durum Katkı Maddeleri, spesifikasyon dışı hidrokarbonunuz acil arıtım gerektirdiğinde doğru kişileri, ekipmanı ve destek servislerini sunar. Performans optimizasyonu ve özvarlıkların korunması için eksiksiz çevrim içi ve çevrim dışı izleme çözümleri ve bilgi yönetim sistemleri seti. Özvarlıkların güvenliği korunurken ve çevresel koruma sağlanırken, tesis üretkenliğini ve su sistemlerini iyileştirmek için buhar kazanı, soğutucu ve gelişmiş kimyasallar içeren altyapı çözümleri. Atık su yönetimi ve suyun yeniden kullanımı: Suyun geri kazanılmı, arıtımı ve geri dönüşümü için entegre atık su yönetimi ve suyun yeniden kullanımı çözümleri. GE nin hareketli su filosu -dünyanın en büyüğü- sahada acil durum, kısa dönemli kiralamalar ve uzun dönemli dış kaynak kullanımı yoluyla su arıtımı talebini karşılamaktadır. İşleme uygulamaları için ham su ön arıtımı dahil olmak üzere Berraklaştırma ve Filtrasyon ve ayrıca yağ ve katıların atılması, köpük kontrolü, biyolojik çoğalma ve çamuru sudan ayırma dahil bir dizi atık su arıtım uygulamaları. Acı su ve deniz suyu dahil çok çeşitli içilemez su kaynaklarının etkili arıtımını sağlayan membran berraklaştırma ve su arındırma teknolojilerinin eksiksiz bir portföyü.

4 Teknoloji Geliştirmeye Yatırım Yapmak GE, teknoloji ve yeniliklerle eşanlamlıdır. Su arıtma ve işleme teknolojilerinde bir lider olarak, işletmemiz müşterilerimize bugün karşı karşıya oldukları en büyük su sorunlarına çözüm getirme ve geleceğin sorunları için bir adım önde olma konularında yardım etme taahhüdü verir. Bu amaçla, GE küresel araştırma merkezlerimizde teknolojiyi ilerletme görevine sahip den fazla araştırmacı istihdam etmektedir. Yenilikçi teknolojik çözümlerin geliştirilmesinde en mükemmeli bulmak için dünya çapında önde gelen sektör liderleri yanında araştırma ve eğitim kurumlarıyla da birlikte çalışıyoruz. Rafineri Sektörü için AR&GE GE ve ConocoPhillips yakın zamanda Doha, Katar da Küresel Sürdürülebilir Su Merkezi açtı. Katar Bilim ve Teknoloji Parkı nda bulunan bu merkez, petrol ve gaz üretiminden elde edilmiş suyun ve rafineri atık suyunun arıtılması ve geri dönüşümünü ve ayrıca endüstriyel ve yerel yönetimsel sürdürülebilir su ile ilgili diğer projeleri araştırmak amacıyla şirketler arasında bir ortak girişimdir. Örnek Calisma GE den Embreak* Gulf Coast Rafinerisi ndegenel Klor Düzeyinde Yüzde 50 Azalma Elde Etti Gulf Coast taki bir rafineri, ağır Venezuela ham petrolünün işlenmesinde zayıf bir dehidrasyon yaşıyordu. Su nakli,1,5 PTB den daha fazla tuz seviyeleiriyle yüzde 0,5 in üzerine çıkmıştır. Genel klor harcaması kontrolü için ppm arasında 1,5 PTB de kostik madde enjekte edildi ama tuz giderici performansı fırın yakıt kullanımını, birim basınç düşüşünü ve genel korozyon kontrolünü etkiliyordu. GE ağır ham petrol dehidrasyonu için geliştirilmiş yeni bir emülsiyon kırıcı kullanarak 60 günlük bir değerlendirme yürüttü. GE den Embreak* ham petrole mevcut programla eşit dozlarda enjekte edildi. Performans iyileştikçe kimyasal enjeksiyon oranı geçmiş kimyasal enjeksiyon dozlarının yaklaşık yüzde 60 ına düşürüldü. Klorürün yüzde 50 oranında azaltılması bir yana ayrıca standart sapma da önemli ölçüde azaltıldı ve ham petrol genel giderlerinde daha istikrarlı bir korozyon kontrolüne olanak verildi. Bu klorür azaltımı, kostik madde enjeksiyonunun neredeyse yüzde 30 düşürülmesiyle sağlandı.

5 Örnek Calisma ActNow* Gaz Yağı Akıtma Noktasını Düşürüyor ve Rafinerinin Ham Petrol Birimi Yavaşlama Cezasından Kaçınmasına Yardm Ediyor Önemli bir ABD Gulf Coast rafinerisinde plansız bir FCC duruşu, aşırı gaz yağı stoğu ile sonuçlandı ki bu, rafineri için önemli bir ekonomik cezaya neden olabilirdi. Tek çözüm, bir ham petrol birimi yavaşlamasını engellemek için yağın 48 saat içinde sevkiyatı gibi görünüyordu. Rafinerideki rutin operasyonlar sırasında bir GE servis mühendisi durumdan haberdar oldu ve akıtma noktasını düşürmek için gerekli spesifikasyonları karşılamak için gaz yağının arıtılmasını önerdi. Örnek alınmasının ardından, GE arıtılmamış gaz yağının 80ºF (27ºC) akıtmaya sahip olduğunu ve spesifikasyonları karşılamak için 25ºF (14ºC) azalma gerektiğini saptadı. Ayrıca yapılan testler GE nin ActNow Akıtma Noktası Düşürücüsünün akıtmayı istenen spesifikasyonlara göre azaltmada çok etkili olabileceğini gösterdi. 24 saat içinde ActNow kimyasal enjeksiyon ve pompalama römorkları sahadaydı ve mavna yükleme operasyonu sırasında başladı. Yükleme sırasında GE sürekli olarak arıtımı denetledi ve uygun arıtım için gereken ayarlamaları gerçekleştirdi. Gaz yağı akıtma noktası 53ºF (12ºC) dereceye düşürülürek sevkiyat için istenen şartı karşılayacak 55ºF (13ºC) derecesine erişti. Rafineri tam ham petrol işlem oranlarını sürdürmeyi başardı ve tahminen günde yaklaşık 50 Amerikan dolarlık ekonomik cezadan kaçınmış oldu. Örnek Calisma GE MobileRO* Sistemi Rafinerinin Kuraklık Sırasında Plansız Duruslarini Önlüyor Kuraklık dönemi, güney İtalya daki en eski ve en büyük petrol rafirinerilenden birinin su kaynaklarına ilişkin alternatif seçenekleri göz önüne almasını gerektirdi. Bu dönemde kent suyunun kullanımına artan bir şekilde getirilen sınırlamayla ve bir kapanmadan kaçınma amacıyla ikinci bir su kaynağı gerekliliği doğdu. Çözüm bulma ihtiyacı kesinlikle acil durumdu ve bu nedenle GE personeli bir çalışma merkezi incelemesi gerçekleştirdi ve rafineri tarafından yeniden kullanılabilecek, yakınlardaki kent atık su arıtma tesisinden su geri dönüşümü olasılığını saptadı. Atık suyu rafinerinin kendi arıtım ve filtrasyon sisteminden geçirdikten sonra GE MobileRO ters ozmoz (RO) birimleri rafineri işlemleri için süzme suyu sağladı. Geçici mobil sistem donanımın sahaya ulaşmasından itibaren birkaç gün içinde çalışır durumdaydı. GE teknik ekibi, müşterinin tam olarak gerekli miktarda ve doğru kalitede suya sahip olmasını sağlamıştır. Kuraklık koşulları ve talep artmaya devam ettikçe sistemin esnek doğası sayesinde arıtılmış su üretimi kesilmeden mevcut sisteme bir üçüncü RO birimi eklemek kolay oldu.

6 Rafinerilerde Tahmini Sonuçlara Son Hidrokarbon işleme, doğası gereği işletimde ve ticari açıdan ciddi zorluklar sergileyebilir. GE hidrokarbon işleme ve petrokimyasal sektörlerinde, genel işletim ve ürün maliyetlerini azaltan ve tesis performans ve güvenilirliği optimizasyonu sağlayan üstün teknolojiler ve hizmetler sunar. Küresel rafineri sektöründe su arıtma ve işleme çözümleri lideri olarak size aşağıdaki faydaları sağlayacak, ihtiyaca özel arıtma programları sunuyoruz: Rafineri hasılasının maksimizasyonu Değerli sabit varlıkların korunması Karlılığı ve verimi artırmak Enerji kullanımını azalatmak Nihai yakıtlarda istenen spesifikasyonları karşılamak Çevresel sağlık ve güvenlik düzenlemelerine uymak GE nin müşteri temelli iş uygulamalarına uygun olarak, adanmış hidrokarbon işleme uzmanlarımız ile size ekonomi, kalite, güvenlik ve çevresel performans hedeflerine ulaşılmasında yardımcı olmak. Yenilik, teknik destek ve saha desteği ve saha mühendisliğinin rakipsiz bileşimi ile arıtma işlemlerinin her adımında en üstün verimi sağlamak için sizinle çalışabiliriz. GE ile Ortaklık Onlarca yıldır GE, dünya çapında hidrokarbon işlemede şirketler için, onlara, sektörün en büyük ticari zorluklarının üstesinden gelmede yardımcı olan eksiksiz su arıtma ve işleme aaçları ve teknolojileri sunan stratejik bir ortak olmuştur. Bugün, şu andaki ve gelecekteki ticari hedeflerinizi maliyet etkin, etkili ve sorumlu bir şekilde gerçekleştirmenize yardım edecek kanıtlanmış çözümler geliştirmeye her zamankinden daha fazla bağlıyız. Artan çevresel düzenlemelerden gelecekteki eğilimlere kadar sektördeki değişikliklerin öngörülmesindeki uzmanlığımız ve becerilerimiz bize, petrol rafinerilerinin ve petrokimya tesislerinin kendilerine özgü ihtiyaçlarının karşılanmasında özel olarak hazırlanmış ve sizi en üst sırada tutacak arıtma programları sunma becerisi verir.

7

8 GE nin müşterilere en büyük sorunların çözülmesinde nasıl yardımcı olduğunu öğrenmek için adresini ziyaret edin GE Power & Water Water & Process Technologies Global Headquarters 4636 Somerton Road Trevose, PA USA Tel adresini ziyaret ederek ve Bize Ulaşın üzerine tıklayarak size en yakın iletişim noktasını bulabilirsiniz * General Electric Company ticari markası bir ya da daha fazla ülkede tescilli olabilir. Buradaki bilgiler herhangi bir bildirimde bulunmaya gerek duyulmaksızın değiştirilebilir ve sadece genel kılavuz niteliğindedir. Sistemlerin, ürünlerin ve hizmetlerin boyut ve kapsamı değişiklik gösterebilir. Resimler örnek olma amacıyladır ve ölçeksizdir. Tüm yasal yükümlülükler sözleşme belgelerinde belirtildiği şekliyle münhasırdır. Burada bulunanların hiç biri beyan, garanti ya da taahhüt oluşturmaz. 2011, General Electric Company. Tüm hakları saklıdır. GEA18269B-TR (12/2011)

Water Technologies & Solutions. rafineri sektörü için su ve i şleme çözümleri

Water Technologies & Solutions. rafineri sektörü için su ve i şleme çözümleri Water Technologies & Solutions rafineri sektörü için su ve i şleme çözümleri rafineri ve yakıt üretim i şlemlerinin maksimizasyonu Yüz yılı aşkın süredir SUEZ tüm dünyada müşterilere en zor küresel sorunlara

Detaylı

GE Power & Water Water & Process Technologies. Enerji Sektörü için Su Arıtma Çözümleri

GE Power & Water Water & Process Technologies. Enerji Sektörü için Su Arıtma Çözümleri GE Power & Water Water & Process Technologies Enerji Sektörü için Su Arıtma Çözümleri GE, yüzyılı aşkın bir süredir tüm dünyada müşterilere en zor sorunlara cevap bulma konusunda sürdürülebilir çözümler

Detaylı

GE Power & Water Water & Process Technologies. Değerli Kaynaklar, Baskı Yaratan Zorluklar, Daha Net Çözümler.

GE Power & Water Water & Process Technologies. Değerli Kaynaklar, Baskı Yaratan Zorluklar, Daha Net Çözümler. GE Power & Water Water & Process Technologies Değerli Kaynaklar, Baskı Yaratan Zorluklar, Daha Net Çözümler. Değerli Kaynaklar Su tüketimi aynı oranda artmaya devam ederse istatistikler uyarı sinyalleri

Detaylı

Water Technologies & Solutions. değerli kaynaklar, baskı yaratan zorluklar, daha net çözümler.

Water Technologies & Solutions. değerli kaynaklar, baskı yaratan zorluklar, daha net çözümler. Water Technologies & Solutions değerli kaynaklar, baskı yaratan zorluklar, daha net çözümler. değerli kaynaklar Su tüketimi aynı oranda artmaya devam ederse istatistikler uyarı sinyalleri veriyor: 2020

Detaylı

GE Enerji ve Su Su ve İşleme Teknolojileri. Kentsel Su ve Atıksu Çözümleri

GE Enerji ve Su Su ve İşleme Teknolojileri. Kentsel Su ve Atıksu Çözümleri GE Enerji ve Su Su ve İşleme Teknolojileri Kentsel Su ve Atıksu Çözümleri GE, yüz yılı aşkın bir süredir tüm dünyada müşterilere en zor sorunlara cevap bulma konusunda sürdürülebilir çözümler sunarak yardım

Detaylı

Water Technologies & Solutions. enerji sektörü için su arıtma çözümleri

Water Technologies & Solutions. enerji sektörü için su arıtma çözümleri Water Technologies & Solutions enerji sektörü için su arıtma çözümleri mali ve çevresel performansın yönetimi SUEZ, yüzyılı aşkın bir süredir tüm dünyada müşterilere en zor sorunlara cevap bulma konusunda

Detaylı

Water Technologies & Solutions. kentsel su ve atıksu çözümleri

Water Technologies & Solutions. kentsel su ve atıksu çözümleri Water Technologies & Solutions kentsel su ve atıksu çözümleri kentsel su ve atıksu çözümleri SUEZ, yüz yılı aşkın bir süredir tüm dünyada müşterilere en zor sorunlara cevap bulma konusunda sürdürülebilir

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER

Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER Yönetilen Baskı Hizmetlerinde Yeni Yaklaşımlar Mehmet SEZER Genel Müdür Xerox Türkiye Biz Kimiz? $22,5 milyar ciro ile doküman yönetimi ve iş süreçleri alanında dünyanın en büyük teknoloji ve hizmet şirketi

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Gönüllü Çağrısı! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti (RDS) İncelemesi (eski adıyla WHOIS2)

Gönüllü Çağrısı! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti (RDS) İncelemesi (eski adıyla WHOIS2) Gönüllü Çağrısı! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti (RDS) İncelemesi (eski adıyla WHOIS2) Hoşgeldiniz! Tescil Merkezi Dizin Hizmeti veya RDS (önceden WHOIS) İncelemesinin ne hakkında olduğunu öğrenmekle ilgileniyor

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

EnergySTEP. Enerji verimliliği uzmanlarımız sayesinde enerji verimli çözümler ayağınıza geliyor. Enerjinizle daha fazlası sm

EnergySTEP. Enerji verimliliği uzmanlarımız sayesinde enerji verimli çözümler ayağınıza geliyor. Enerjinizle daha fazlası sm Enerji verimliliği hizmetleri EnergySTEP Enerji verimliliği uzmanlarımız sayesinde enerji verimli çözümler ayağınıza geliyor Enerjinizle daha fazlası sm Enerji verimliliği hizmetleri Enerji değerlendirmesi

Detaylı

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA

BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA BÜYÜK MARKALAR BİR ARADA 2 BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ Entrematic, giriş kapılarının temininde uzmanlıkla Normstahl, Dynaco, Ditec ve EM gibi tanınmış markaları bir araya getiren bir iş ortağıdır. Geçiş otomasyonlarımızı

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU

www.abccevre.com ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE VE İŞGÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ A.Ş. TANITIM SUNUMU ABECE GRUP ÇEVRE DAN. A.Ş ABECE GRUP; Çevre ve iş güvenliği sektörlerinde gelişmeleri takip eden, teknolojik gelişmeler ile birlikte

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Global Çözümler Agir Sanayi

Global Çözümler Agir Sanayi Global Çözümler Agir Sanayi Problemlerinizi Anlayan Kişilerle Çalışın Global Tecrübe, Yenilikçi Çözümler 80 den fazla ülkede 2.500 üzerinde kişiden oluşan global ekibimiz ağır sanayideki işletme sorunlarıyla

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS

Her işte. ISB e. Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS Her işte. ISB e Avrupa Otomotiv Motorları 140-300PS ISB e Cummins ISB e, güvenilirlik konusundaki ününü artırmaya devam ediyor. Cummins ISB e, kamyon, otobüs ve özel iş aracı kullanıcılarına Cummins ten

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

İÇİNDEKİLER SI BASKISI İÇİN ÖN SÖZ. xvi. xxi ÇEVİRİ EDİTÖRÜNDEN. BÖLÜM BİR Çevresel Problemlerin Belirlenmesi ve Çözülmesi 3

İÇİNDEKİLER SI BASKISI İÇİN ÖN SÖZ. xvi. xxi ÇEVİRİ EDİTÖRÜNDEN. BÖLÜM BİR Çevresel Problemlerin Belirlenmesi ve Çözülmesi 3 . İÇİNDEKİLER SI BASKISI İÇİN ÖN SÖZ xv ÖN SÖZ xvi YAZARLAR HAKKINDA xix ÇEVİRENLER xxi ÇEVİRİ EDİTÖRÜNDEN xxiii K I S I M B İ R ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ 1 BÖLÜM BİR Çevresel Problemlerin Belirlenmesi ve Çözülmesi

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZDE YÜRÜTÜLEN TS EN ISO 50001:2011 (ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ) ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

ÜNİVERSİTEMİZDE YÜRÜTÜLEN TS EN ISO 50001:2011 (ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ) ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 1 ÜNİVERSİTEMİZDE YÜRÜTÜLEN TS EN ISO 50001:2011 (ENERJİ YÖNETİM SİSTEMİ) ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI AÇIKLAMA: 22-24 Aralık 2015 tarihleri arasında üç gün, TSE tarafından

Detaylı

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın

İŞ ZEKASI (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın (BI * ) Veriniz geleceğe ışık tutsun İşinizi geleceğe göre planlayın Kurumunuzun yarınını belirleyecek kararları verirken en iyi iş zekası araçlarını kullanın. *BUSINESS INTELLIGENCE İş Zekası Çözümleri

Detaylı

ALNAT TM.

ALNAT TM. ALNAT TM Isıl İşlem Performans Çözümleri www.airliquide.com Yarattığımız Katma Değer Air Liquide, 100 yıllık tecrübe ve sektörel bilgi birikimini müşterilerileriyle paylaşıyor. En önemli önceliğimiz müşterilerimiz

Detaylı

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI

KONU İLGİ. NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI NIR NutriOpt KONU Nutreco nun en güncel projesi NutriOpt ile getirdiği yenilikler İLGİ NutriOpt TERCÜME VE DERLEME KAYNAKÇA YAYININ KAPSAMI Formülasyon ve Fiyatlandırma Uzmanı Burak GÜLHAN NutriOpt Poultry

Detaylı

Speed Up. Smart Conveying Technology.

Speed Up. Smart Conveying Technology. Speed Up. Smart Conveying Technology. Hızlı, daha hızlı, seepex. 2008 yılında, Smart Stator Technology ile, bakım süreleri ile pompalarınızın montajı ve sökülmesi için harcanan zamanı belirgin şekilde

Detaylı

YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER. Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein

YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER. Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein Havalimanındaki Günlük Sorunlar Havaalanları herhangi bir ulusal ulaştırma altyapısının önemli bir parçasıdır ve onların gelişimi

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür

Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Atıkları kaliteli komposta dönüştürür Bir Markası su hijyen çevre Çalışma Alanları 30 yıllık deneyim bilgimizi kanıtlamak için 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve

Detaylı

DEĞERLERİMİZ, POLİTİKAMIZ

DEĞERLERİMİZ, POLİTİKAMIZ MİSYONUMUZ Müşterilerimizin satış alanını, mükemmel bir satın alma deneyimi oluşturmak üzere yenilikçi ürünler, hizmetler ve çözümler sunan cazip ve verimli bir alana dönüştürüyoruz. VİZYONUMUZ Hedefimiz;

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ

SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ SANAYİ TİPİ TEMİZLEME TEKNOLOJİSİ TEMİZ İŞ www.durr.com MÜŞTERİYE YARAR MÜSTERİYE YARAR SAĞLAMAK SAĞLAMAK Kompakt standart sistem Talebe uygun sistem çözümü Dürr Ecoclean temizleme sistemleri serisi metal,

Detaylı

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI

ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI ÇEV416 ENDÜSTRİYEL ATIKSULARIN ARITILMASI 9.Çözünmüş İnorganik ve Organik Katıların Giderimi Yrd. Doç. Dr. Kadir GEDİK İnorganiklerin Giderimi Çözünmüş maddelerin çapları

Detaylı

Temiz Üretim Süreçlerine Geçişte Hibe Programlarının KOBİ lere Katkısı. Ertuğrul Ayrancı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 07.10.2015

Temiz Üretim Süreçlerine Geçişte Hibe Programlarının KOBİ lere Katkısı. Ertuğrul Ayrancı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 07.10.2015 Temiz Üretim Süreçlerine Geçişte Hibe Programlarının KOBİ lere Katkısı Ertuğrul Ayrancı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 07.10.2015 KOBİ lere Yönelik Destekler -Kalkınma Ajansları -KOSGEB -TÜBİTAK -Bilim Sanayi

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yönetimimizden Mektup

Yönetimimizden Mektup AMI Metals Yönetimimizden Mektup Havacılık sektöründe otuz yılı aşan deneyimiyle kendini bu işe adamış kadromuz, AMI Metals ı başarı ile dünyanın lider ham malzeme sağlayıcısı durumuna getirmiştir. Sahip

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

Kalibre Zımparalama için Abranet Max

Kalibre Zımparalama için Abranet Max Kalibre Zımparalama için Abranet Max Mirka Hakkında KWH MIRKA LTD., yenilikçi zımpara teknolojisinde bir dünya lideri olan Finlandiyalı bir aile şirketidir. Size teknik açıdan üstün, yüksek kaliteli komple

Detaylı

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS

Her Yükte. ISL e. Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS Her Yükte. ISL e Avrupa Otomotiv Motorları 280-400PS ISL e Cummins ISL e, hafif, küçük boyutlu ve yakıtı verimli kullanan 8,9 litrelik bir motor olup yüksek düzeyde esnek güç seçenekleri sunmaktadır. Rakiplerine

Detaylı

WWW.GREENıNDUSTRYPLATFORM.ORG. YEŞİL ENDÜSTRİ PLATFORMU İlk Danışma Kurulu Toplantısı 3 Nisan 2013 Paris, Fransa

WWW.GREENıNDUSTRYPLATFORM.ORG. YEŞİL ENDÜSTRİ PLATFORMU İlk Danışma Kurulu Toplantısı 3 Nisan 2013 Paris, Fransa YEŞİL ENDÜSTRİ PLATFORMU İlk Danışma Kurulu Toplantısı 3 Nisan 2013 Paris, Fransa DÜNYA DAKİ DURUM GSYİH nın Dünya daki eğilimleri, nüfus ve malzeme kullanımı Source: Dittrich, M. et al., Green Economies

Detaylı

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET!

Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Sektörel bakış açısı ve yenilikçi teknolojilerle GELECEĞİ KEŞFET! Nesnelerin İnterneti Analitik İş Çözümleri Kurumsal Çözümler Dijital Yayıncılık Veri Merkezi ve Bulut İletişim Ağı ve Ses Güvenlik İş İstasyonları

Detaylı

MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR

MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR MartinPlus SAHA HİZMETLERİ MONTAJ BAKIM PROSES İYİLEŞTİRME L3861 TR İŞLETME MÜKEMMELLİĞİNİ YAKALAYIN DAHA FAZLA KONTROL. DAHA FAZLA VERİMLİLİK. DAHA AZ KAYNAK. MartinPLUS Saha Hizmetleri, transfer noktası

Detaylı

1920 lerden... 1928: Türkiye nin ilk özel enerji girişimi

1920 lerden... 1928: Türkiye nin ilk özel enerji girişimi 1920 lerden... 1928: Türkiye nin ilk özel enerji girişimi 1928 yılında genç ve öngörülü bir işadamı Standart Oil (Mobil) Ankara temsilciliğini alarak enerji sektörüne ilk adımını attı. Enerji sektörünün

Detaylı

Enerji ve çevre alanında Bir dünya lideri. 27 Haziran, 2011 Paris

Enerji ve çevre alanında Bir dünya lideri. 27 Haziran, 2011 Paris Enerji ve çevre alanında Bir dünya lideri 27 Haziran, 2011 Paris İçindekiler 1. 2. Profil ve Faaliyetler Strateji ve Esneklik Profil ve Faaliyetler Kamu hizmet kurumlarındaki hizmetlerin tarihi Société

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

Liberalleşmenin Türkiye Enerji. 22 Şubat 2012

Liberalleşmenin Türkiye Enerji. 22 Şubat 2012 Liberalleşmenin Türkiye Enerji Piyasasına Etkileri i 22 Şubat 2012 Liberalleşmenin son kullanıcılara yararları somutları çeşitli sektörlerde kanıtlanmıştır Telekom Havayolu Liberalleşme öncesi > Genellikle

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Güç ve Isıtma Santrallerinde Sonik Temizleme Kullanmanın Faydaları Aşağıdaki gibidir:

Güç ve Isıtma Santrallerinde Sonik Temizleme Kullanmanın Faydaları Aşağıdaki gibidir: Güç ve Isıtma Santrallerinde Sonik Temizleme Kullanmanın Faydaları Aşağıdaki gibidir: # Yakıt tüketimini yaklaşık olarak %2 azaltarak, devamlı olarak Temiz Sıcaklık aktaran yüzeyler # Geri Kazanım Süresi

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

VIPOL MEMBRAN KİMYASALLARI RO BESLEME SUYUNU, KİMYASAL ÇÖKMELERDEN; BAKTERİYEL BÜYÜMEDEN VE KİRLENMEDEN KORUYUN!!!

VIPOL MEMBRAN KİMYASALLARI RO BESLEME SUYUNU, KİMYASAL ÇÖKMELERDEN; BAKTERİYEL BÜYÜMEDEN VE KİRLENMEDEN KORUYUN!!! VIPOL MEMBRAN KİMYASALLARI RO BESLEME SUYUNU, KİMYASAL ÇÖKMELERDEN; BAKTERİYEL BÜYÜMEDEN VE KİRLENMEDEN KORUYUN!!! RO-NF-UF-MF MEMBRAN KİMYASALLARI Ters osmoz (RO) membran performansı operasyonlar sırasında

Detaylı

TOYOTA YÖNETİM ve ÜRETİM ANLAYIŞI

TOYOTA YÖNETİM ve ÜRETİM ANLAYIŞI TOYOTA YÖNETİM ve ÜRETİM ANLAYIŞI YALIN DÖNÜŞÜM ZİRVESİ İzmir Makina Mühendisleri Odası 4 Ekim 2013 Orhan ÖZER Genel Müdür & CEO Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. 1/48 1 İçerik TOYOTA TOYOTA YÖNETİM

Detaylı

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz

Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Mükemmel kablo yönetimi çözümlerinin dünyasına hoş geldiniz Önemli Sektörler ve Ürünler HellermannTyton a Hoş Geldiniz. HellermannTyton kabloları ve kabloların bağlantı bileşenlerini bağlama, sabitleme,

Detaylı

Basın Bülteni Release

Basın Bülteni Release Basın Bülteni Release BASF, ikinci çeyrekte satış hacmini artırdı 26 Temmuz 2014 BASF, 2014 yılı ikinci çeyreğinde satışlarını yüzde 1 artırarak 18,5 milyar avroya çıkardı. Şirketin faiz ve vergi öncesi

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ - 3. Copyright: Prof.Dr. Ömer Saatçioğlu

TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ - 3. Copyright: Prof.Dr. Ömer Saatçioğlu TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ - 3 Copyright: Prof.Dr. Ömer Saatçioğlu Kalitenin Maliyeti Maliyet Öğeleri Kalite ne maliyette? Yüksek maliyette ürünü düşük maliyette indirgemek disiplinler arası bir problemdir.

Detaylı

0262 239 29 65 destek@cerenmed.com www.cerenmed.com REVERSE OSMOSİS SİSTEMLER Klasik su arıtma cihazlarıyla istenilen hassaslıkta su elde edilemediğinde Ters Osmoz uygulanır. Genellikle deniz suyu arıtımı,

Detaylı

TURKEY IN HORIZON 2020 ALTUN/HORIZ/TR2012/ /SER/005. H2020 Genel Eğitim. Toplumsal Sorunlar

TURKEY IN HORIZON 2020 ALTUN/HORIZ/TR2012/ /SER/005. H2020 Genel Eğitim. Toplumsal Sorunlar TURKEY IN HORIZON 2020 ALTUN/HORIZ/TR2012/0740.14-2/SER/005 H2020 Genel Eğitim Toplumsal Sorunlar Toplumsal Sorunlar H2020, Avrupa 2020 stratejisinin politika önceliklerini yansıtan, Avrupa'da vediğer

Detaylı

Atıkları kaliteli. gübreye dönüştürür. su hijyen çevre. Bir OCENE markası

Atıkları kaliteli. gübreye dönüştürür. su hijyen çevre. Bir OCENE markası Atıkları kaliteli gübreye dönüştürür Bir OCENE markası su hijyen çevre 1976 yılından bu yana, profesyonel sistemlerin geliştirilmesi, üretimi ve temini konusundan uzmanlaşan OCENE, tarım, içecek, bira,

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

catalog Reverse Osmosis aritimsan.com

catalog Reverse Osmosis aritimsan.com catalog Reverse Osmosis 2015 01 aritimsan.com Reverse Osmosis Sistemlerinde Türkiye nin Lideri nuçlar vermektedir. Heroes markası altında dizayn edilen Reverse osmos sistemleri geniş teknik ekip ve mühendis

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Kirlenmiş Saha Temizleme ve İzleme Teknik Rehberi Prof. Dr. Kahraman Ünlü O.D.T.Ü. Çevre Mühendisliği Bölümü

Kirlenmiş Saha Temizleme ve İzleme Teknik Rehberi Prof. Dr. Kahraman Ünlü O.D.T.Ü. Çevre Mühendisliği Bölümü Toprak Kirliliğinin Kontrolu ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yönetmelik Uygulamaları İçin Personel Eğitim Semineri 20-24 Haziran 2011 & 27 Haziran 1 Temmuz 2011 Kirlenmiş Saha Temizleme ve

Detaylı

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız Geleceğe hazır Verimlilikteki iş ortağınız Epiroc a hoş geldiniz Epiroc; madencilik, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrileri için dünyanın önde gelen verimlilik tedarikçilerinden biridir. En gelişmiş teknolojileri

Detaylı

Sanayide Enerji Yönetimi... -mış gibi değil gerçekten yapmak için...

Sanayide Enerji Yönetimi... -mış gibi değil gerçekten yapmak için... İyi uygulama örneği ile Sanayide Enerji Yönetimi... -mış gibi değil gerçekten yapmak için... Mahmut DEDE Enerji Verimliliği Müdürü EVK 2015 04 Haziran 2015, Perşembe 1 Enerji Yönetimi İçin 3 Temel İtici

Detaylı

Yolyapı Su Soğutma Kuleleri

Yolyapı Su Soğutma Kuleleri Yolyapı Su Soğutma Kuleleri 1982 den günümüze alanında lider.. HAKKINDA Firmamız 1982 yılından itibaren sadece su soğutma kulesi alanına odaklanmıştır. Bu konuda dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Synergi Water. Gelişmiş Akıllı Su Şebekeleri. İçmesuyu dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT

Synergi Water. Gelişmiş Akıllı Su Şebekeleri. İçmesuyu dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT Synergi Water Gelişmiş Akıllı Su Şebekeleri İçmesuyu dağıtım şebekeleri için optimizasyon ve simülasyon yazılımı ARCUMSOFT 1 Giriş Synergi Su içmesuyu dağıtım şebekelerinde yer alan hatlar, vanalar, pompalar,

Detaylı

GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi. Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015

GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi. Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015 GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015 GDF SUEZ Önemli Rakamlar 2013 de 81,3 milyar gelir 147,400 dünyada çalışan sayısı

Detaylı

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar

Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Verimli kesme ve kanal açma için takımlar Dilimleme için uygun donanıma sahip CoroCut QD, piyasadaki en güçlü ve en gelişmiş kesme ve kanal açma takımıdır. Herhangi bir tezgah tipi ile tüm malzemelerde

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI

TÜRKÇE. hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI TÜRKÇE hartl-crusher.com HİÇBİR ŞEY DENEYİM YERİNE GEÇEMEZ HARTL UZMANLIĞI HBC 650-1250 EŞSİZ - QUATTRO MOVEMENT Ayar plakasının eşsiz, yukarıya doğru yöneltilmiş konumu sayesinde benzersiz Quattro, yani

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri kpmg.com.tr

Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri kpmg.com.tr KPMG TÜRKİYE Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri kpmg.com.tr KPMG Türkiye dünya standartlarında yönetim danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır. KPMG Türkiye Yönetim Danışmanlığı ekibimiz şirketlerin Yönetim Kurulu

Detaylı