ŞENİZ ÇELİK SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ İLETİŞİM :

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞENİZ ÇELİK SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ İLETİŞİM : 0 533 571 61 93"

Transkript

1

2 ŞENİZ ÇELİK SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ İLETİŞİM :

3 SPORTİF OYUNLAR 29 Eylül 2014 Pazartesi günü başlıyor. Oyunun; tüm çocukların doğasında bulunduğu ve bedensel, sosyal gelişiminde önemli bir rol oynadığı kabul edilen bir gerçektir. Oyunun içerisinde eğlendiğini hisseden çocuk, aslında bilinçli ve planlı olarak bedenin farklı bölümlerini geliştirmek, koordinasyonunu artırmak, beden ağırlığını kullanarak vücuduna güç kazandırmaktadır. Çocuklarımız tanımlı ders saatleri dışında da SOSYAL GELİŞİMLERİNİ öğretmen gözetiminde deneyimlime fırsatı bulacaklardır. Sosyal ve bedensel gelişimini yaşına uygun düzeye getirmek isteyen ya da ek çalışmalar ile erkenden bir sportif branşın teknik alt yapısını almaya hazır olan tüm yaş tüm çocukları bekliyoruz. Çalışmalar, PAZARTESİ- CUMA günleri arasında gerçekleşecektir. Çalışma alanı:gelişim Koleji Cimnastik Salonu. Aylık ücret : Servisli: tl, Servissiz: tl Ödemelerin her ay başında muhasebe birimine yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti; öğrenciler çalışma bitiminde servis hostesleri eşliğinde OKULDAN alınıp EVİNE EN YAKIN NOKTAYA BIRAKILIR. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAK: SAĞLIK RAPORU ( Özel doktordan alınabilir). Spor Okullarında Beden Eğitimi Ders Kıyafetleri giyilecektir. Çalışma başlangıç tarihi: 29 Eylül 2015 Pazartesi ÇALIŞTIRICI: Muhsin SAĞDIÇ İLETİŞİM :

4 RİTMİK CİMNASTİK VE DANS 16 Eylül 2014 Salı günü başlıyor. Arzu edenler için ESNEKLİK bu branş için geliştirilecek, geliştirildikten sonra ulaşılan düzeye göre yönlendirilecek en önemli özelliktir. Spor okulu çalışmaları ile bu branş ile tanışan çocuğumuzun, esneklik, ayak basış ve vücut (postür) çalışmaları sayesinde branşla farklı bir duruşu olacaktır. Bu çalışmalar sonrası, çalıştırıcıların beklediği esneklik, kuvvet, algı ve psikolojik hazırlık düzeyine erişmiş çocuklara ek çalışma programları düzenlenerek çocukların çalışma grupları yükseltilebilecektir. Spor okulu çalışmalarına katılan öğrencilerimizin bedensel gelişim çalışılmaları ritim ve dans figürleri ile süslenerek yapılacaktır. Çalışmalar, salı-perşembe günleri ya da cumartesi / pazar arasında gerçekleşecektir. Çalışma alanı: Gelişim Koleji Cimnastik Salonu. Aylık ücret : Servisli olarak tl, Servissiz aylık ücret : tl olarak belirlenmiştir. Ödemelerin her ay başında Elena Çınarlı ya yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti; öğrenci çalışma bitiminde alınıp, EVİNE EN YAKIN NOKTAYA BIRAKILMASI ile yapılır.(öğrenci sayısı yeterli olduğunda servis hizmeti verilecektir.) KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR: SAĞLIK RAPORU, ( Özel doktordan alınabilir), vesikalık iki fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi. ÇALIŞTIRICI: Elena ÇINARLI (KOORDİNATÖR) Maria MAYAROVA İLETİŞİM :

5 TEMEL SPOR EĞİTİMİ VE ATLETİZM 27 Eylül 2014 Cumartesi günü başlıyor. Çocuklarımıza temel sportif alt yapının baş elementi olan sürat, çabukluk ve koordinasyon özelliklerini geliştirmek için bu branş spor okullarımızda yer almaktadır. Çocuklarımıza atletizm kültürünü aşılamak, lokomotor ve motorsal özellikleri geliştirme imkanı sağlamak, sporculuk vasıfları belirgin olarak gelişen öğrencilerimiz ile de yarışmacı kimliği oluşturmak bütün yıl çalışma programlarımız içinde yer alır. Bu eğitimi tamamlayan sporcu öğrencilerimiz ile okul/kulüp takımları oluşturarak yarışmalara katılmak en büyük amacımız. Çalışma alanlarımız hava koşullarına göre değişmektedir. Çalışmalar, cumartesi-pazar günleri gerçekleşecektir. katılım sayısı ve yaşlara çalışma saatleri değişiklik gösterebilir. Çalışma alanı: KARŞIYAKA STADYUMU Aylık ücret : Servissiz aylık ücret : tl belirlenmiştir. Ödemelerin her ay başında spor okulu antrenörüne yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti:grup sayıları ve yaşlarına göre istek olursa oluşturulabilir. Spor Okullarında Beden Eğitimi Ders Kıyafetleri giyilecektir. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR: SAĞLIK RAPORU ( Özel doktordan alınabilir), vesikalık iki fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ÇALIŞTIRICI: Sedat YAPUCUOĞLU Fırat SEREZLİ İLETİŞİM :

6 VOLEYBOL Bireylerin sosyalleşmesinde, takım sporu ve aidiyet kavramı çok önemlidir. Bir grup içerisinde faaliyette bulunan çocuk; birlikte hareket etme, kendini ifade etme, kendini gruba ait hissetme gibi sosyal becerileri olağan bir şekilde yerine getirir. 29 Eylül 2014 Pazartesi günü başlıyor. Çocuklarımızın hayatlarının her yönünde ihtiyaç duydukları sosyal becerileri yerine getirebilmeleri amacı ile çocukların gelişiminde bireysel farklılıkları göz önüne alarak, voleybol becerisini en üst düzeye taşımak, teknik uygulamaları bol bol tekrar ederek antrenmanlarla desteklemek, voleybol spor okulunun başlıca görevidir. Spor okullarımızda voleybol tekniklerini öğrenen ve uygulayan öğrencilerimizden okul ve kulüp takımlarının alt yapılarında yer alacak sporcuları seçmek SPOR okulumuzun bir diğer görevidir. Gelişim Koleji Voleybol Spor Okullarına arası doğumlu kız, erkek tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Çalışmalar, pazartesi- cuma günleri arasında gerçekleşecektir. Çalışma alanı: Gelişim Koleji Spor Salonu. Aylık ücret : servisli: tl, Servissiz: tl Ödemelerin her ay başında muhasebe birimine yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti; öğrenciler çalışma bitiminde servis hostesleri eşliğinde OKULDAN alınıp EVİNE EN YAKIN NOKTAYA BIRAKILIR. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAK: SAĞLIK RAPORU ( Özel doktordan alınabilir), 1 FOTOĞRAF. Spor Okullarında Beden Eğitimi Ders Kıyafetleri ya da Antrenman kıyafetleri giyilecektir. ÇALIŞTIRICI: Halil İbrahim ÇEVİK (Voleybol Şube Başkanı) Şenay KILINÇ - Elif KILIÇ - Beste YILMAZ İLETİŞİM:

7 BASKETBOL 20 Eylül 2014 Cumartesi günü başlıyor. Gelişim Koleji Spor Okulu basketbol konusunda da tecrübe ve başarılarıyla ün kazanmış iki önemli basketbol adamı Nadir ve Arda VEKİLOĞLU nun kurduğu ve yönettiği, basketbolu kişisel gelişimin ve eğitiminin ayrılmaz bir parçası olarak gören Vekiloğlu Basketbol Okulu ile güç birliği yapmıştır. Spor kulübümüzün, A Takım Baş Antrenörlüğünü ve Ümit Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğü görevini üstlenen Arda Vekiloğlu ve Türkiye nin en önemli basketbol adamlarından olan Nadir Vekiloğlu denetiminde çalışan deneyimli ve uzman teknik kadrosuyla Gelişim Koleji & Vekiloğlu Basketbol Okulu Gelişim Kolejinin çocuklarını bekliyor yaş arası tüm öğrencilerimizi basketbol okulumuza bekliyoruz Çalışmalar CUMARTESİ - PAZAR günleri 09:00 15:00 arasında gerçekleşecektir. Çalışma alanı: KARŞIYAKA ANADOLU LİSESİ SPOR SALONU. Aylık ücret: tl belirlenmiştir. Ödemelerin her ay spor okulu koordinatörüne başında yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti yoktur. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAK: SAĞLIK RAPORU ( Özel doktordan alınabilir).. ÇALIŞTIRICI: Nadir VEKİLOĞLU (Koordinatör) Arda VEKİLOĞLU Halil ÇUHA - Yusuf SEDİR İLETİŞİM:

8 FUTBOL Basketbol, voleybol, ritmik cimnastik, atletizm ve sportif oyunlardan sonra Gelişim Koleji çatısı altında, Futbolun temel eğitiminin alınacağı, sporun tüm özelliklerinin 27 Eylül 2014 Cumartesi günü başlıyor. kazanılacağı ve gençlerimizin sosyalleşmesinde etkili olan futbol spor okulumuzu açıyoruz. *Saha içi alınan futbol temel eğitimi yanı sıra; iyi birer birey olma, sosyal birer genç olma gibi özellikleri kazandırılması, *Bu yaş kategorisindeki gençlerimiz gelişme çağlarında olduklarından; motorik özelliklerin gelişmesi, bireysel yeteneklerin ortaya çıkması, koordinasyon kazanımı gibi eğitimler saha içi antrenmanlarda uygulanması, *Yarışmacı ruh, takım ruhu, arkadaşlık, sportmenlik gibi sporun olmazsa olmazları gençlerimize en iyi şekilde aşılanması çalışmalarımızın içeriğini oluşturacaktır. Eğitimimiz; akademisyen ve deneyimli eğitmenler eşliğinde yapılacaktır, eğitimler okulların kapanma tarihine kadar devam edecektir. Yaz ayları da talep olması halinde devam edecektir. Kış aylarında ise kötü hava şartları sebebiyle uygulanamayacak olan antrenmanlar halı saha tesislerinde teorik ders olarak işlenecektir. Çalışmalar cumartesi - pazar günleri 09:00 12:00 arasında gerçekleşecektir. Çalışma alanı: I.A.O.S.B. FUTBOL SAHASI Aylık ücret: tl belirlenmiştir. Ödemelerin her ay başında spor okulu antrenörüne yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti yoktur. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAK: SAĞLIK RAPORU ( Özel doktordan alınabilir). ÇALIŞTIRICI: Atilla YILMAZ İLETİŞİM:

9 ORIENTEERING 29 Eylül 2014 Pazartesi günü başlıyor. Kısaca oryantiring, katılımcıların bilinmeyen bir alanda harita ve pusula yardımı ile yönlerini bularak önceden yerleştirilmiş kontrol noktalarına, sırası ile uğrayarak, kazananı en kısa sürede tamamlayanın belirlediği fiziksel ve zihinsel beceriye dayalı bir spordur. Oryantiring, zeka ile fiziksel becerinin birleşimi düşünce sporu olarak da tanımlanabilir. da çocuklarımızın fiziki güç, süratli ve tempolu koşu, dayanıklılık, kendine güven, hızlı karar verebilme, stres ortamına alışma, harita bilgisi, yön bulma yeteneği gibi özellikleri kazanmaları için çalışacağız. Çalışma süreciyle birlikte uygun yaş kategorilerinde sporcularımız ulusal yarışmalarda lisanslı olarak yarışmalarını hedeflemekteyiz. Cumartesi Pazar (atletizm) Pazartesi - Cuma ( orienteering teknik bilgi ve uygulama) Çalışmalar, PAZARTESİ - CUMA- CUMARTESİ-PAZAR günleri Çalışma alanı: Gelişim Koleji Kampüsü, KARŞIYAKA STADYUMU. Aylık ücret : Servisli olarak tl, Servissiz aylık ücret : tl belirlenmiştir. Ödemelerin her ay başında muhasebe birimine yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti: PAZARTESİ - CUMA ÇALIŞMASINDA öğrenci çalışma bitiminde OKULDAN alınıp, EVİNE EN YAKIN NOKTAYA BIRAKILIR. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAK: SAĞLIK RAPORU ( Özel doktordan alınabilir). ÇALIŞTIRICI: Halil ÇUHA İLETİŞİM :

10 AIKIDO 29 Eylül 2014 Pazartesi günü başlıyor. Aikido; Toplumun kalite seviyesini yükseltmeye, hayatın iyi ve güzel olması için çabalayan insanların, eğitilmesi ve yetiştirilmesine örnek bir savaş sanatıdır. Daha güçlü veya daha sert bir savaşçı olmak yerine, barış için çabalayan, toplum ve doğa ile uyumlu, mücadeleci çocuklar yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bunun dışında; Aikido çocuklarımıza; Kendini kontrol etmeyi ve sakin olmayı, iyi bir gözlemci olmayı ve odaklanmayı öğretir. Özgüveni geliştirir. Kas gücü, esneklik, dengenin gelişmesine ve akademik başarının yükselmesine etki eder. Diğer sporlarda da başarıya yardımcı olur. Bilge, cesur ve ılımlı olmayı sağlar. Çalışmalar, PAZARTESİ- CUMA günleri arasında gerçekleşecektir. Çalışma alanı: Gelişim Koleji Kondisyon Salonu. Aylık ücret : servisli: tl, Servissiz: tl Ödemelerin her ay başında muhasebe birimine yapılması gerekmektedir. Servis hizmeti; öğrenciler çalışma bitiminde servis hostesleri eşliğinde OKULDAN alınıp EVİNE EN YAKIN NOKTAYA BIRAKILIR. KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAK: SAĞLIK RAPORU ( Özel doktordan alınabilir). 1 FOTOĞRAF. Spor Okullarında Beden Eğitimi Ders Kıyafetleri ya da Antrenman kıyafetleri giyilecektir. ÇALIŞTIRICI: CEM TEZCAN İLETİŞİM :

11

12 Gelişim Koleji Spor Kulübü Spor Okulu Kayıt Formu Öğrencinin Adı : Soyadı: Sınıfı : Okulu :... Doğum Tarihi: Kan Grubu :..... Daha önce geçirdiği önemli rahatsızlık :. Velisinin Adı : Soyadı:.... Adresi :. Ev Tel :. İş Tel :.... GSM :..:.... Acil Durumlarda Ulaşılacak Kişinin Adı :. Soyadı:.... Adresi :. Ev Tel :. İş Tel :..... GSM :..:..... Velisi olduğum kızım / oğlum nın Gelişim Koleji..... Spor Okulu na.... günleri katılmasına izin veriyorum. Servisli Servissiz Velisi.. İmza:.. Not: Kayıt formunu, gerekli belgelerle spor bölümüne iletmenizi rica ederiz. GELİŞİM KOLEJİ Menemen Yolu Ulukent-İZMİR Tel Faks GELİŞİM KOLEJİ KARŞIYAKA ANAOKULU 1746 Sokak No:19 Karşıyaka-İZMİR Tel Faks GELİŞİM KOLEJİ IAOSB ANAOKULU Sokak No:42/35 IAOSB Çiğli-İZMİR Tel Faks

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI.

1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI. 1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI. Her eğitim yılı açılışını takip eden 15 gün içersinde okullarda/kulüpte yapılan yukarıda belirtilen tüm spor branşlarında

Detaylı

İrfan URHAN Okul Müdürü

İrfan URHAN Okul Müdürü 02.10.2014 Sayın Veli, 18 Ekim 2014 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen branşlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Cumartesi günleri Spor &Sanat &Müzik Okulları düzenlenecektir.

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla birlikte

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI

TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI TED İZMİR KOLEJİ SPOR & SANAT OKULLARI Sayın Veli; 17 Ekim 2015 tarihi itibari ile okulumuz bünyesinde belirtilen alanlarda uzman öğretmenler ve antrenörler eşliğinde hafta sonu Spor &Sanat okulları düzenlenecektir.

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIŞ OKULU KATILIM BİLGİLERİ Sayın veli, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında kış okulunu açmamızdaki temel sebep öğrencilerimizin hafta içi aldıkları laboratuvar çalışmaları,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ 2019 KISA DEĞERLENDİRME:

BEDEN EĞİTİMİ 2019 KISA DEĞERLENDİRME: BEDEN EĞİTİMİ 2019 KISA DEĞERLENDİRME: Şimdi sıra beden eğitimi notlarımızda. Maalesef kolay görünen bu derste başarı oranımız düşük. Bunda en büyük neden aşırı ayrıntıya dayalı soruların çıkmasıdır 914

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanlığı. Antrenörlük Eğitimi Bölümü Staj Ders Dosyası Ġstenilen Belgeler;

Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanlığı. Antrenörlük Eğitimi Bölümü Staj Ders Dosyası Ġstenilen Belgeler; Antrenörlük Eğitimi Bölümü Staj Dersi Sorumlusu Öğretim Elemanlarına; Antrenörlük Eğitim Bölümü öğrencilerinin son sınıfında kendi branşları ile ilgili kulüplerde iki dönem süresince yaptıkları staj dersi

Detaylı

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ

SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SAMSUN İLKADIM GÜLİZAR HASAN YILMAZ SPOR LİSESİ ne 2.YETENEK SINAVI İÇİN ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 14-18 Eylül

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ (I. VE II. ÖĞRETIM) 2016 MÜFREDATI I. YARIYIL AET101 TÜRKÇE I (YAZILI ANLATIM) Z 2 0 2 2 AEY103 YABANCI DIL I Z 3 0 3 2 BSÖ105 BEDEN EĞITIMI BILIMINE GIRIŞ Z 3 0 3 5 BSA107 ANTRENÖRLÜK

Detaylı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

DEV ADAMLAR SPOR KULÜBÜ

DEV ADAMLAR SPOR KULÜBÜ DEV ADAMLAR SPOR KULÜBÜ 12 Değil, ONLARCA DEV ADAM Florya da Yetişiyor www.devadamlar.org info@devadamlar.org 0 (536) 357 55 14 FLORYA UĞUR KOLEJİ SPOR SALONU EĞİTİM İÇERİĞİMİZ 16 sporcu ve 2 antrenörden

Detaylı

ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ ÖĞRETİM KURUMLARI İLE TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR KULÜBÜ SPOR UYGULAMALARI VE YENİLİKLER!

ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ ÖĞRETİM KURUMLARI İLE TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR KULÜBÜ SPOR UYGULAMALARI VE YENİLİKLER! 2016-2017 ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ ÖĞRETİM KURUMLARI İLE TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR KULÜBÜ SPOR UYGULAMALARI VE YENİLİKLER! Sayın Veli, 2016-2017 öğretim yılı başlangıcında, öğrencilerimizin ve sporcularımızın

Detaylı

BASKETBOLCU KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ANKARA. A 1.1 2014/I

BASKETBOLCU KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ANKARA. A 1.1 2014/I TANIM Topu karşı potaya el ile atma kuralına dayanan ve beşer kişiden oluşan iki takım arasında oynanan basketbol oyununu; temel bir eğitim alarak, bir ücret karşılığı sözleşme ile bağlı bulunduğu bir

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir.

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir. ENKA SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ Sadi Gülçelik Spor Sitesinde 1983 yılından bu yana Türk sporunun hizmetinde olan kulübümüz İstinye de bulunan yemyeşil alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu güne

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI OKULLARI İLE TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR KULÜBÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR UYGULAMALARI PROGRAM VE İLKELERİ

TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI OKULLARI İLE TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR KULÜBÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR UYGULAMALARI PROGRAM VE İLKELERİ TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI OKULLARI İLE TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR KULÜBÜ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR UYGULAMALARI PROGRAM VE İLKELERİ EYLÜL 2013 Page 1 of 20 Sayın Velimiz, Öğrencilerimizin daha fazla spor yapmaları

Detaylı

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM İ.D.V. ÖZEL BİLKENT İLKÖĞRETİM OKULU HAFTA SONU KURSLARI BİLGİ BROŞÜRÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM KAYIT TARİHİ: 10 17 Şubat 2010 Hafta sonu kurslarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz"

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017

05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek Öğrencilerin Listelerinin İlanı 28 Haziran- 30 Haziran 2017 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ ne ÖĞRENCİ ALIMI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA YAPILACAK İŞLEMLER TARİHİ 1 Yetenek Sınavı Başvuruları 05-23 Haziran 2017 ( saat 17 ye kadar) 2 Sınava Girecek

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Mehmet KAMAŞMAZ Genel Koordinatör. Mehmet KAMAŞMAZ VOLEYBOL BRANŞ KOORDİNATÖRÜ NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ YAZ SPOR OKULLARI AÇILMIŞTIR 1. Dönem Yaz Okulu Tarihi 22 Haziran 15 Temmuz 2015 2. Dönem Yaz Okulu Tarihi 03 Ağustos 28 Ağustos 2015

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ. Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl

TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ. Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl TOPLAM DERS-PROGRAM ÇIKTILARI İLİŞKİSİ Program Çıktıları Kodu Ders Adı T P AKTS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1. Yıl - 1. Yarıyıl ANT1001 İnsan Anatomisi 3 0 3 1 2 1 0 1 2 1 1 1 2 1 1 2 2 ANT1003 Egzersiz

Detaylı

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI

3. YARIYIL (GÜZ) KODU DERSİN ADI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU Antrenörlük Eğitimi Bölümü Lisans Programı 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında Kayıt Yaptıranlar 1. YARIYIL (GÜZ) BSA-101 Beden Eğitimi ve Spor Bilimine

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ Kulübün amacı Puzzle ve Origami yapmaya ilgi duyan öğrencilerin bu iki saatlik çalışma ile streslerini atmasıdır. İlk bakışta puzzle ve origami yapmak zor bir uğraş gibi görünse

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTMEN, ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTMEN, ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTMEN, ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönergenin amacı; Karabük Üniversitesinde

Detaylı

Yeteneğini Keşfet! Kış Spor Okulları Başlıyor! TED MERSİN KOLEJİ SPOR KULÜBÜ

Yeteneğini Keşfet! Kış Spor Okulları Başlıyor! TED MERSİN KOLEJİ SPOR KULÜBÜ 2017-2018 Yeteneğini Keşfet! Kış Spor Okulları Başlıyor! TED MERSİN KOLEJİ SPOR KULÜBÜ Çocuk ve Spor Spor çocuğun yalnızca bedenini değil bütünlüğünü eğitmek için gerekli bir araç ve eylemdir. Çocuk açısından

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI. Spor Genel Müdürlüğü ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI. Spor Genel Müdürlüğü ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI Spor Genel Müdürlüğü ANTRENÖRLERİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1)Bu Yönergenin amacı; Spor Genel Müdürlüğünün

Detaylı

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!!

ETÜT VE ÖZEL EĞĞTĞM MERKEZLERĞYAZ OKULU PROGRAMI HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? VE SONUÇ BAŞARI!!! HAYDĞÇOCUKLAR!!!!! HEM DİNLENİP,HEM SPOR YAPARAK EĞLENCELİ BİR TATİLE VARMISINIZ? ORGANİZASYON DİSİPLİN DAYANIŞMA KONDÜSYON VE SONUÇ BAŞARI!!! SPOR BİR MİLLETİN GENÇLERİNİN O ÜLKEYİ AYAKTA TUTMASINI SAĞLAR.

Detaylı

Başvuru Tarihleri Temmuz 2013

Başvuru Tarihleri Temmuz 2013 T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Başvuru Tarihleri 01-12 Temmuz 2013 2013-2014 Eğitim öğretim yılı için Antrenörlük eğitimi bölümüne alınacak öğrencilerin belirlenmesinde uygulanacak

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif 21 uyumlu_1 (Ana Müfredat) - Aktif Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : 22 : 1 : 2 T+U : 1 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 111 2 Spor Bilimine Giriş 2 119 2 Türkçe I : Yazılı Anlatım 2 1111 2

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ HİTİT ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SEÇMELİ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ SEÇMELİ TEORİK DERSLER 3010501 Antrenman Planlamasında Özel Konular 3 0 3 4 S 3010502 Sporda Performans

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞRI SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞRI SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AĞRI SPOR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ SPOR ALANI YETENEK SINAVI KILAVUZU SINAV TARİHLERİ: 29Haziran 03Temmuz 2015 1. YETENEK SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU YERİ: Adayların; Ortaokuldan

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Osman Aras Günaydın Uzun Dönemli Amaç : Hareket

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ANTRENÖRLÜK UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ANTRENÖRLÜK UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ANTRENÖRLÜK UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu yönergenin amacı; antrenör adaylarının

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

ENKA NIN BAŞARISI, TÜRKİYE NİN BAŞARISIDIR.

ENKA NIN BAŞARISI, TÜRKİYE NİN BAŞARISIDIR. ENKA Atletizm Şubesi, ENKA Spor Kulübünün bir parçası olarak; IAAF (Uluslar arası Atletizm Federasyonları Birliği), EAA(Avrupa Atletizm Birliği) ve TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu ) kuralları çerçevesinde

Detaylı

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI

I. YARIYIL (GÜZ) D. KODU DERSİN ADI I. YARIYIL (GÜZ) 3015101 Antrenörlük Mesleğine Giriş 3 0 3 4 Z 3015103 Spor Anatomisi 3 0 3 6 Z 3015105 Genel Jimnastik 2 2 3 6 Z Temel Bilgisayar Teknolojisi Kullanımı 2 0 2 3 Z Yabancı Dil 1 2 0 2 3

Detaylı

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. EK-1 DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE.. Velisi bulunduğum öğrenci. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. Müdürlüğünüzce düzenlenecek olan yetenek sınavına katılmasını istiyorum

Detaylı

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE. Velisi bulunduğum öğrenci eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. EK-1 DİLEKÇE ÖRNEĞİ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE.. Velisi bulunduğum öğrenci. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ortaokulu tamamlamıştır. Müdürlüğünüzce düzenlenecek olan yetenek sınavına katılmasını istiyorum

Detaylı

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA 1.Dönem : 3 TEMMUZ/28 TEMMUZ 2.Dönem : 31 TEMMUZ/25 AĞUSTOS EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER Yaz Okulumuzda çocuklarımızın ilgisini çekecek ve eğlenmelerini sağlayacak temalı partiler düzenlenecektir. Partinin

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

AMASYA SPOR LĠSESĠ NE BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ EVRAK VE ĠġLEMLER

AMASYA SPOR LĠSESĠ NE BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ EVRAK VE ĠġLEMLER AMASYA SPOR LĠSESĠ NE BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ EVRAK VE ĠġLEMLER 1) ÖĞRENĠM BELGESĠ: Ortaokul veya Ġmam Hatip Ortaokulunun 8.sınıfını bitirdiğine dair öğrenim belgesi. (Öğrencinin mezun olduğu okul müdürlüğünden

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı www.fmv.edu.tr kisokulu@fmv.edu.tr Önce İyi İnsan Yetiştirir. Sayın Velimiz, Günümüzde şehir yaşantısının olumsuz koşulları, teknolojik gelişime bağlı olarak bilgisayar kullanımı

Detaylı

PAZARTESİ SALI 8 15:30 16: :30 17:20

PAZARTESİ SALI 8 15:30 16: :30 17:20 CUMA PERŞEMBE ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ 1.SINIF ÖRGÜN ÖĞRETİM BİREYSEL SPORLAR I - TENİS - B101 ÖĞR.GÖR. CÜNEYT ŞUTA BİREYSEL SPORLAR I - TENİS - B101 ÖĞR.GÖR. CÜNEYT ŞUTA BİREYSEL SPORLAR I - TENİS - B101 ÖĞR.GÖR.

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 13 Ekim 27 Ekim 2014 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİ Okul sporları kapsamında yer alan basketbol, voleybol, atletizm, tenis, futbol ve yüzme branşlarında verimi arttırabilmek, öğrenci antrenör bağlantısını

Detaylı

Özellikle tıp ve teknoloji alanındaki gelişmeler sonucu yetenek seçimi ve yönlendirme çalışmalarında araştırmacılar genetik ve laboratuvar

Özellikle tıp ve teknoloji alanındaki gelişmeler sonucu yetenek seçimi ve yönlendirme çalışmalarında araştırmacılar genetik ve laboratuvar Özellikle tıp ve teknoloji alanındaki gelişmeler sonucu yetenek seçimi ve yönlendirme çalışmalarında araştırmacılar genetik ve laboratuvar çalışmalarına yönelmiştir. Gagné (2000) bu dönemde yeteneğin geliştirilmesi

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ DERSLER VE AKTS KREDİLERİ I.YARIYIL ANT101 Spor Bilimine Giriş Zorunlu 3 0 3 4 ANT103 İnsan Anatomisi ve Kinesiyoloji Zorunlu 4 0 3 6 ANT105 Psikomotor Gelişim Zorunlu 3 0 3

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SPOR ETKİNLİKLERİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SPOR ETKİNLİKLERİ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SPOR ETKİNLİKLERİ Buzda satranç denilen bu oyun zekâ, fiziksel yetenek, dikkat ve el-göz koordinasyonu gerektirir. Bu sporu okulumuzun spor salonunda oynanmaya hazır

Detaylı

www.taf.gov.tr TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI

www.taf.gov.tr TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI 04-07 ŞUBAT 2016 ERDEMLİ / MERSİN YARIŞMA REGLEMANI HAVALI SİLAHLAR FEDERASYON KUPASI atıcılık yarışmaları 04-07 ŞUBAT 2016 tarihleri

Detaylı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ, ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ, ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ, 2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI VİZE MAZERET PROGRAMI 1/3 Kredisi Öğretim Kodu Adı 046210028

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 17 Şubat 02 Mart 2014) Sayfa 1 ATLETİZM ATLETİZM İSTANBUL ŞAMPİYONASI DENEME YARIŞLARI SONUÇLARI ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ ADI VE SOYADI SONUÇ YARIŞTIĞI BRANŞ DERECESİ

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

neler

neler www.broevent.com bizkimiz? Bro event ülkemizdeki en önemli spor organizasyonlarını planlayan ve yöneten, deneyimli kadrosu ile Türk sporunun gelişmesinde hizmet ederken sektöründe en yüksek müşteri hizmetleri

Detaylı

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

KURS KAYITLARI BAŞLIYOR DUYURU KURS KAYITLARI BAŞLIYOR Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünde ÇOCUK ve SANAT Projesi kapsamında ÇOCUK KOROSU, ÇOCUK BALESİ ÇOCUK ORKESTRASI ve ÇOCUK RESİM-TASARIM kursları için kayıtlar başlamıştır.

Detaylı

BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ

BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ NİLÜFER BELEDİYESİ 15. ULUSLARARASI SPOR ŞENLİKLERİ BRANŞ TARİH YÜZME AMAÇLARIMIZ: BRANŞ YÖNETMELİĞİ UYGULAMA ESAS VE USULLERİ İnsan sağlığı için temel etkinlik olan spor yapma bilincinin, çocuklarımızda

Detaylı

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi.

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik YER: Eğitim

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERS DIŞI EĞİTİM (EGZERSİZ) ÇALIŞMA PROGRAMI GELİŞTİRİLMESİ Burcu YILMAZ Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Tuğba ÖZTÜRK Öğretim Görevlisi öğrencileri hayata hazırlamak İlgi, istidat(yetenek)

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU

REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU 2018-2019 REKTÖRLÜK KUPASI SALON FUTBOLU (ERKEK) TURNUVASI BAŞVURU FORMU Fakülte/ Yüksekokul / MYO Adı : Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK SALON

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 35326388-813/03 Konu : Karabük Üniversitesi Rektörlük Kupası ------------------------------------------------------------------------

Detaylı

İÇERİK Hareket Eğitimi Nedir? Niçin Hareket Eğitimi? Hareket Eğitiminin Faydaları Hareket Eğitiminin Amacı Temel Hareketler -Lokomotor Hareketler

İÇERİK Hareket Eğitimi Nedir? Niçin Hareket Eğitimi? Hareket Eğitiminin Faydaları Hareket Eğitiminin Amacı Temel Hareketler -Lokomotor Hareketler 2013 İÇERİK Hareket Eğitimi Nedir? Niçin Hareket Eğitimi? Hareket Eğitiminin Faydaları Hareket Eğitiminin Amacı Temel Hareketler -Lokomotor Hareketler -Lokomotor Olmayan Hareketler -Manipulatif Hareketler

Detaylı

HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI atıcılık yarışmaları 03-06 ARALIK 2015 tarihleri arasında MERSİN Erdemli Atış Poligonu nda yapılacaktır.

HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI atıcılık yarışmaları 03-06 ARALIK 2015 tarihleri arasında MERSİN Erdemli Atış Poligonu nda yapılacaktır. TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI 03-06 ARALIK 2015 ERDEMLİ / MERSİN HAVALI SİLAHLAR ATATÜRK KUPASI atıcılık yarışmaları 03-06 ARALIK 2015 tarihleri arasında MERSİN

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MALATYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MALATYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MALATYA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Sporcu Lisans Tescil İşlemleri 2 Sporcu Lisans Vize İşlemleri

Detaylı

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ.

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ. GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ YETENEKLİYSEN..! www.spor.gau.edu.tr BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018 ÖZEL YETENEK SINAVI GİRİŞ KILAVUZU TESİSLERİMİZ Kapalı Yüzme Havuzu Açık Yüzme Havuzu

Detaylı

Spor Bilimleri Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 13 7 16 22

Spor Bilimleri Programı Ders Listesi KODU DERSİN ADI Z/S T P K AKTS. Zorunlu Olarak Alınması Gereken AKTS Toplamı 13 7 16 22 1. Yarıyıl Spor Bilimleri Programı Ders Listesi İNG127 TEMEL İNGİLİZCE I Z 2 2 3 3 MAT103 TEMEL MATEMATİK I Z 2 0 2 3 SBA103 YÜZME TEMEL EĞİTİMİ Z 1 3 2 4 SBA105 SPOR BİLİMLERİNE GİRİŞ Z 2 0 2 3 SBA109

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

Passense Nedir? Passense futbol takımları ve akademilerine yenilikçi antrenman yaklaşımı sunmaktadır.

Passense Nedir? Passense futbol takımları ve akademilerine yenilikçi antrenman yaklaşımı sunmaktadır. Passense Nedir? Passense futbocuların, paslaşma, şut atma, reaksiyon süreleri ve top kontrol becerilerini geliştirmeye yönelik tasarlanmış antrenman sistemidir. Passense futbol takımları ve akademilerine

Detaylı

LITTLE STARS SPOR OKULLARI

LITTLE STARS SPOR OKULLARI Temel Spor Eğitiminin Faydaları İngiltere de yapılan bir araştırmada, çocukların akademik başarıları için sadece ders çalışmak ve ödev yapmanın yeterli olmadığı ortaya çıkmıştır. British Journal of Sports

Detaylı

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN.

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. Başarılarla dolu 13 yıl... 3 4 Başarılarla dolu 13 yıl... Modern ve yeni kampüsümüzdeyiz Mutlu ve başarılı kuşaklar için Çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel,

Detaylı

BÖLÜM - 12 ANTRENMAN PRENSİPLERİ

BÖLÜM - 12 ANTRENMAN PRENSİPLERİ BÖLÜM - 12 ANTRENMAN PRENSİPLERİ 284 ANTRENMAN PRENSİPLERİ Antrenmanın temellerini pedagoji, fizyoloji ve psikoloji oluşturup, antrenmanı bütünü ile yönlendiren kendine has prensipler vardır. Bu prensiplere

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SPOR ALGISI

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SPOR ALGISI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN SPOR ALGISI Beden Eğitimi Ve Spor Bölüm Başkanlığı Üniversite öğrenimi, yıllar boyu devam edecek davranış biçimlerinin oluştuğu en önemli süreçtir. Bu süreçte elde edilecek

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

Her spor dalı için; antrenmanlara başlama yaşı, ilk başarı yaşı, araştırmayla ortaya konmuştur.

Her spor dalı için; antrenmanlara başlama yaşı, ilk başarı yaşı, araştırmayla ortaya konmuştur. 1 Her spor branşında, üst düzeyde, yüksek sportif güce ve başarıya ulaşmak için, yetenekli sporcuların zamanında ve doğru biçimde seçilerek uzun süreli ve sistematik bir çalışmaya girmeleri zorunludur.

Detaylı

BÖLÜM 2 ANTRENMAN BİLGİSİNE KATKI SAĞLAYAN BİLİM DALLARI VE BİR ANTRENÖR ADAYININ BİLGİ SAHİBİ OLMASI GEREKEN ALANLARDAN BAZILARI NELERDİR?

BÖLÜM 2 ANTRENMAN BİLGİSİNE KATKI SAĞLAYAN BİLİM DALLARI VE BİR ANTRENÖR ADAYININ BİLGİ SAHİBİ OLMASI GEREKEN ALANLARDAN BAZILARI NELERDİR? BÖLÜM 2 ANTRENMAN BİLGİSİNE KATKI SAĞLAYAN BİLİM DALLARI VE BİR ANTRENÖR ADAYININ BİLGİ SAHİBİ OLMASI GEREKEN ALANLARDAN BAZILARI NELERDİR? 8 ANTRENMAN BİLGİSİNE KATKI SAĞLAYAN BİLİM DALLARI VE BİR ANTRENÖR

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

SPOR FUTBOL (8-9 yaş) KURS PROGRAMI

SPOR FUTBOL (8-9 yaş) KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR FUTBOL (8-9 yaş) KURS PROGRAMI Ankara, 2017 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 2 PROGRAMIN DAYANAĞI... 2 PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI... 2 EĞİTİMCİLERİN

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU TEKNİK KURULU TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU TEKNİK KURULU TALİMATI TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU TEKNİK KURULU TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1.Bu Talimatın amacı; Türkiye Atletizm Federasyonu Teknik Kurulunun oluşumunu, görev ve yetkileriyle çalışma

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ LİSANS 2018 MÜFREDATI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ LİSANS 2018 MÜFREDATI 18 MÜFREDATI Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : Kredi : 16 : T+U : 16 1. YARIYIL T U L Kredi 1 AIT-11 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I ANT1 PSİKOMOTOR GELİŞİM ANT17 SPOR BİLİMİNE GİRİŞ ANT19 İNSAN

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY ANISINA DÜZENLENEN 7. CUMHURİYET ŞEHİTLERİ ULUSAL KOŞUSU STATÜSÜ 23 ARALIK 2013 / İZMİR 23 Aralık 2013 tarihinde saat 08:15 'te gerçekleşecek

Detaylı

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ

T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ T.C BURSA VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ BURSA İLİ OKUL ÖNCESİNDE SATRANÇ OYUNUNU TANITMA VE YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ 2018 / 2019 ÖĞRETİM

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ LİSANS PROGRAMI I. YARIYIL (GÜZ) 2811001012012 Spor Bilimlerine Giriş 3 0 3 4 2811001032012 Spor Anatomisi ve Kinesiyolojisi

Detaylı