Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı"

Transkript

1 Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz

2 GENEL AÇIKLAMA Bu test cihazı, AC / DC gerilim testi, süreklilik / diyot testi, tek kutuplu gerilim tespiti, faz rotasyon testi, ışıklandırma vb yapabilir. Kullanımı çok kolaydır ve yararlı bir test cihazıdır. DİKKAT 1. Bu kılavuz, test cihazını güvenle çalıştırmak ve cihazın güvenli çalışma durumunu sürdürmek için uyulması zorunlu olan bilgileri içerir. Bu kılavuzdaki talimatlara uymazsanız test cihazı tarafından sağlanan koruma bozulabilir. 2. Kullanmadan önce, hasarlı yalıtım veya açıkta kalmış metal için kutuyu ve kabloyu kontrol edin. Eğer hasar görmüşse, test cihazını kullanmayın V ac rms, 42V maksimum veya 60V dc üstünde bir voltajla çalıştığınızda dikkatli kullanın. Bu voltajlar şok tehlikesi yaratırlar. 4. Test cihazı kullanılırken sadece kulpları dokunulabilir ve tutulabilirdir. Proba ve herhangi bir metal kısma dokunmayın. 5. Test cihazını sadece belirtilen şartlar altında kullanın ("ÖZELLİKLER" bölümüne bakınız). Test cihazına veya cihazın probuna 690V'tan daha yüksek voltaj uygulamayın. 6. Kullanmadan önce bilinen bir gerilimi ölçerek test cihazının işleyişini teyit edin. 7. Anormal bir şekilde çalışıyorsa test cihazını kullanmayın 8. Test cihazı veya eliniz ıslaksa test cihazını kullanmayın. 9. Yanıcı veya patlayıcı gazın (veya tozun) bulunduğu bir yerde test cihazını çalıştırmayın. 10. Aşağıdaki durumlarda güvenlik artık garanti edilemez:: a. Test cihazı belirgin hasar gösterir. b. Test cihazı istenen ölçümleri gerçekleştirmez. c. Elverişsiz koşullarda çok uzun süre saklanmıştır. d. Cihaz mekanik strese tabi tutulmuştur (örn. taşıma sırasında). 11.Her bir test için maksimum test süresi 30 sn'dir. Bu süre geçtikten sonra yeniden test yapmak için en az 4 dakika beklemek zorundasınız. 12. Tek kutuplu gerilim testinde, test cihazının algılama sınırına bağlı olarak, testten geçirilen bir hat (ya da iletken) test cihazının dahili sesli ikazı ötmese ve LED'i yanmasa bile akım taşıyor olabilir Elektrik çarpmasını önlemek için, herhangi bir çıplak iletkene elle ya da deri ile dokunmayın ve kendinizi topraklamayın. 14. Elektrik çarpmasından kaçınmak için test cihazını dokunsal bariyer üzerinde herhangi bir yerden tutmayın, (Şekil 1 ve Şekil 2 ye bakınız) 15. Devre güç bağlantısını kesin ve direnç, diyot ve sürekliliği test etmeden önce tüm kapasitörleri boşaltın 16. Yerel ve ulusal güvenlik yönetmeliklerine uyun. Tehlikeli akım taşıyıcı iletkenlerin açıkta olduğu yerde çalışırken elektrik çarpması ve elektrik atlaması patlama yaralamalarını önlemek için kişisel koruyucu ekipman kullanın. SEMBOLLER

3 Alternatif Akım Doğru Akım Hem alternatif hem doğru akım Dikkat, tehlike riski, kullanmadan önce kullanım kılavuzuna başvurun. Dikkat, elektrik çarpması riski. Toprak (topraklama) Terminali Avrupa Birliği direktiflerine uyar Cihaz çifte yalıtım veya güçlendirilmiş yalıtım ile korunmaktadır.

4 YAPI 1. Gerilim Göstergeleri 2. " - " LED (Not: Tetikleme Gerilimi = 6V) 3. " + " LED (Not: Tetikleme Gerilimi = 6V) 4. LED Faz Sırası Göstergesi 5. LED Faz Sırası Göstergesi 6. LED Süreklilik Göstergesi 7. LED AC Gösterg esi Şekil 1

5 ÇALIŞTIRMA TALİMATI Dikkat: Aşağıdaki tüm testler ve ölçümlerde, bu kılavuz test cihazının sadece temel göstergelerini tarif eder. Gerçek test ya da ölçüm sırasında test cihazı göz ardı edilmesi gereken diğer ekstra ya da anlamsız göstergeler de verebilir. Bu normaldir ve ölçümü etkilemez. AC Gerilimi Ölçme 1. L1 probu ve L2 probunu ölçülecek gerilim kaynağı ya da devresine bağlayın. 2. Gerilim göstergeleri gerilim değerini (Volt olarak gösterir, "+" LED'i ve " -" LED'i birlikte yanar, ikaz sesi duyulur ve Şekil 2 LED'i yanar. Not: 1. Sesli ikaz ve LED sadece piller takılı ve iyi durumda olduğunda etkindir. 2. Maksimum ölçüm süresi 30 saniye, gerekli aralık en az 4 dakikadır.

6 DC Gerilimi Ölçme 1. L1 probu ve L2 probunu ölçülecek gerilim kaynağı ya da devresine bağlayın. 2. Gerilim göstergeleri LCD gerilim değerini (Volt olarak) gösterir. Buna ek olarak eğer L2 probu gerilim kaynağı veya devresinin pozitif terminaline bağlıysa " +" LED i yanacaktır. L2 probu gerilim kaynağı veya devresinin negatif terminaline bağlıysa "-" LED i yanacak ve sesli ikaz duyulacaktır. Not: 1. Sesli ikaz sadece piller takılı ve iyi durumda olduğunda etkindir. 2. Maksimum ölçüm süresi 30 saniye, gerekli aralık en az 4 dakikadır.

7 Süreklilik Testi 1. L1 probu ve L2 probunu test edilecek devreye bağlayın. 2. Devre yolu tamamlandığında (ve devrenin direnci 200k 'den az) ise, ikaz sesi duyulacak ve LED yanacaktır. Not: 1. Süreklilik testi sadece piller takılı ve iyi durumda olduğu zaman kullanılabilirdir. 2. Testten önce devrenin tüm gücünü kesin ve bütün kapasitörleri tamamen boşaltın.

8 1. L1 probunu test edilecek diyodun katoduna ve L2 probunu diyodun anoduna bağlayın. İkaz sesi duyulmalı ve LED yanmalıdır. İki prob bağlantılarının yerlerini değiştirin, ikaz sesi duyulmamalı ve LED yanmamalıdır. 2. Test sonucu yukarıda açıklanan talimattan farklı ise, diyot kötüdür. Not: 1. Diyot testi piller takılı ve iyi durumda olduğunda kullanılabilirdir.

9 2. Testten önce test edilecek devrenin tüm gücünü kesin ve bütün kapasitörleri tamamen boşaltın. Tek Kutuplu Gerilim Algılaması 1. L2 probu veya L1 probunu test edilecek telin çıplak iletkenine bağlayın. 2. Eğer 100V'dan daha fazla bir AC gerilimi söz konusu ise, ikaz sesi duyulacak ve LED'i yanacaktır. Not: 1. Tek kutuplu gerilim algılaması sadece piller takılı ve iyi durumda olduğu zaman kullanılabilir. 2. Tek kutuplu gerilim algılaması sadece hızlı kontrol olarak tasarlanmıştır. Devre iki kutuplu yöntem kullanılarak gerilim varlığı açısından yeniden kontrol edilmelidir. 3. Test sırasında, test cihazı duyarlılığını artırmak için L2 kolunu sıkıca kavrayın. (Parmak ya da avuç L2 kolundaki hassas alana mümkün olduğunca sıkı yerleştirilmelidir.) 4. Tek kutuplu gerilim algılaması elektrostatik alan, iyi yalıtım, vb gibi elverişsiz koşullardan olumsuz şekilde etkilenebilir. 5. Testten önce, test cihazının çalışmasını bilinen akım taşıyıcı bir tel ile test ederek doğrulayın.

10 Faz Rotasyon Testi Üç fazlı bir şebekenin döner fazı Sağ Döner Alan

11 Faz sırasının yönünün nötrün topraklanması koşuluyla 100V AC geriliminden (fazlararası) test edilmesi mümkündür. L2 kolunu bir elinizle sıkıca tutun. Şekil 7'ye bakın, L1 probunu varsayılan L1 fazına ve L2 probunu ise varsayılan L2 fazına bağlayın. LCD'de görünürse test edilen iki faz saat yönünde bağlanmıştır. LCD'de görünürse test edilen iki faz saat yönünün tersinde bağlıdır. Bu durumda iki ucun yerini değiştirip yeniden test etmelisiniz. Not: 1. Faz rotasyonunu test etme her zaman negatif faz rotasyon testi gerektirir! 2. Testten önce, bilinen bir üç fazlı güç kaynağını test ederek test cihazının çalışmasını doğrulayın. 3. Faz rotasyonunu test ederken lütfen probların üç fazlı şebekenin iki fazı ile iyi temas ettiğinden emin olun. 4. Test cihazı hassasiyetini artırmak için L2 kolunu sıkıca tutun. Şekil 8 Aydınlatma Aydınlatma LED'ini açmak için aydınlatma düğmesine ( düğmesi) basın ve basılı tutun. Kapatmak için düğmeyi bırakın.

12 PİL DEĞİŞTİRME Aşağıdaki durumlardan birinde, piller zayıftır ve hemen değiştirilmesi gerekir: 1. İki probu birlikte kısa devre yaptığınızda ikaz sesi duyulmaz veya LED'i yanmaz. 2. Aydınlatma düğmesine bastığınızda aydınlatma LED'i yanmaz. Figure 9 Pilleri değiştirmek için aşağıdaki yordamı kullanın: 1. Test cihazının test edilen devreden bağlantısını kesin 2. Uygun bir tornavida ile pil kapağındaki vidayı sökün ve pil kapağını çıkarın. 3. Bitmiş pilleri çıkarın. 4. takın, kutupluluk bağlantılarının doğru olduğundan emin olun (Şekil 10'a bakınız). 5. Pil kapağını ve vidayı yerine takın. TEMİZLEME Temizlemeden önce test cihazını test edilen tüm devrelerden ayırın. Temizlemek için nemli bir bez ve yumuşak bir ev deterjanı kullanın. Hiçbir şekilde aşındırıcı veya çözücü madde kullanmayın.

13 Temizlikten sonra gerilim test cihazını tamamen kuruyana dek kullanmayın. TAŞIMA VE MUHAFAZA Uzunca bir süre zarfında test cihazını kullanmadığınızda pilleri test cihazından çıkarın. Test cihazı kullanılmadığı zaman kuru bir yerde muhafaza edilmelidir. Test cihazının aşırı sıcaklıklarda taşınması sonrasında, test cihazını kullanmadan önce en az 2 saat toparlanma süresi gereklidir. BAKIM Test cihazı kılavuza uygun olarak kullanıldığında, hiçbir özel bakım gerekmez Pil değiştirme dışında, kalifiye bir teknisyen olmadıkça test cihazını asla tamir etmeye ya da bakıma almaya kalkışmayın. ÖZELLİKLER

14 Gerilim Aralığı Çözünürlü k Gerilim Algılama Sesli İkaz 10 ~ 690V AC/DC ±6, 230, 12, 24, 400, 36, 690V 50, 120, Otomatik (AC Gerilim) Evet ( - DC Gerilim) Evet Kutuplulu k Algılama Tam Aralık Aralık Algılama Yanıt Otomatik Zamanı < 0.1s Frekans Aralığı DC, 45-65Hz Tepe Akımı Is < 0.3A / ls(5s) < 3.5mA İşlem Zamanı ED(DT) = 30s Toparlan ma Süresi 240s Otomatik Açılma < 12V AC/DC Tek Kutuplu Gerilim Algılama Gerilim Aralığı V Frekans Aralığı 45-65Hz Süreklilik Testi Eşik <200kΩ Test Akımı < 20pA Aşırı Gerilim Koruması 690V AC/DC (devam ediyor))

15 Döner Alan Göstergesi Gerilim Aralığı V Frekans 50Hz/60Hz Pil Güç Tüketimi 2x1.5V, AAA Maksimum 35mA Çalıştırma Ortamı Sıcaklık -10 ~ +55 C Bağıl Nem < 85% Rakım < 2000m Aşırı Gerilim CAT 600V III 1000V; CAT IV Sınıfı Kirlilik Derecesi 2 IP Derecesi IP64 Ağırlık yaklaşık 303g (pil dahil) Boyut 30 durumunda) x g x 4cm (saklama

16 BİLDİRGE 1. Bu kılavuz haber verilmeksizin değiştirilebilir. 2. Firmamız herhangi bir kayba ilişkin diğer sorumlulukları almayacaktır. 3. Bu kılavuzun içeriği test cihazının herhangi bir özel bir uygulama için kullanılmasına gerekçe olarak öne sürülemez.

17 BU MADDENİN İMHASI Değerli Müşterimiz, Eğer belirli bir noktada bu maddeyi imha etme niyetindeyseniz, o zaman bileşenlerinin birçoğunun geri dönüştürülebilen değerli malzemelerden oluştuğunu lütfen unutmayın. Lütfen çöp tenekesine atmayın, bölgenizdeki geri dönüşüm tesisleri için belediyenize danışın. V110107

Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı

Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı Kullanım Kılavuzu Çok Fonksiyonlu Gerilim Test Cihazı Kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz GENEL AÇIKLAMA Bu test cihazı, AC / DC gerilim testi, süreklilik / diyot testi, direnç ölçümü, tek kutuplu gerilim

Detaylı

Dijital Multimetre Kullanım Kılavuzu

Dijital Multimetre Kullanım Kılavuzu Dijital Multimetre Kullanım Kılavuzu GARANTİ Bu cihazın bir yıl süreyle malzeme ve işçilik hatası bulunmadığı garanti edilir. Teslim tarihinden itibaren bir yıl içinde kusurlu bulunan ve peşin ödenen nakliye

Detaylı

Analog Multimetre. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 365A

Analog Multimetre. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 365A Analog Multimetre Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 365A GENEL AÇIKLAMA Bu sayaç DC/AC gerilimi, DC/AC akımı, direnç ve süreklilik ölçümleri için tasarlanmış doğrultucu türde,

Detaylı

EM307 SERİSİ. Kullanım Kılavuzu

EM307 SERİSİ. Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre EM307 SERİSİ Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz GARANTİ Bu cihazın bir yıl süreyle malzeme ve işçilik hatası bulunmadığı garanti edilir. Teslim tarihinden

Detaylı

Dijital Pens Ampermetre. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Dijital Pens Ampermetre. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Dijital Pens Ampermetre Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz GARANTİ Bu cihazın bir yıl süreyle malzeme ve işçilik hatası bulunmadığı garanti edilir. Teslim tarihinden itibaren

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP

DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP DĠJĠTAL AC KLAMPMETRE TES 3092 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP 1.GÜVENLĠK BĠLGĠSĠ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz. Aletin

Detaylı

Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz GİRİŞ Bu sayaç DC ve AC gerilimi, AC akımı ve direnç ölçümleri için tasarlanmış doğrultucu türde, daimi mıknatıslı hareketli bobin araçtır.

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

Çok Fonksiyonlu Kablo Test Cihazı. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Çok Fonksiyonlu Kablo Test Cihazı. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Çok Fonksiyonlu Kablo Test Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz GİRİŞ Bu alet bir Net Toner ve bir Net Probdan oluşur. Aktif bir ağa kablo bağlantısını test etmek ve port

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1605 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 3

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 3 KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 3 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Teknik Özellikleri... 3 3 Metre Tanımı... 4 4 Güvenlik Bilgisi... 4 5 Operasyon... 5 6 El Feneri...

Detaylı

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU

TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital Toprak direnci ölçer TES-1700 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP ı. GÜVENLİK BİLGİSİ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

Dijital Topraklama Test Cihazı

Dijital Topraklama Test Cihazı Dijital Topraklama Test Cihazı Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Dijital Topraklama Test Cihazı Kullanım Kılavuzu GİRİŞ Bu test cihazı topraklama direncini ve 200V'a kadar

Detaylı

Dijital Multimetre. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 3672

Dijital Multimetre. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 3672 Dijital Multimetre Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 3672 GARANTİ Bu cihazın bir yıl süreyle malzeme ve işçilik hatası bulunmadığı garanti edilir. Teslim tarihinden itibaren

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

Alet çift izolasyon veya takviyeli izolasyonla korunmaktadır Avrupa normlarına (EN ) uygundur. SAYFA 2

Alet çift izolasyon veya takviyeli izolasyonla korunmaktadır Avrupa normlarına (EN ) uygundur. SAYFA 2 TES OTOMATİK-KADEMELİ DİJİTAL MULTİMETRE TES-2700 KULLANMA KLAVUZU TES Electrical Electronic Corp. SAYFA 1 1.GÜVENLİK BİLGİSİ * Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 41

KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 41 KULLANIM KILAVUZU PCE-DC 41 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 31/01/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 2.1 Uyarı Sembolleri... 3 2.2 Güvenlik Tanımı... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Genel...

Detaylı

373 Clamp Meter. Kullanım Kılavuzu

373 Clamp Meter. Kullanım Kılavuzu 373 Clamp Meter Kullanım Kılavuzu (Turkish) July 2010 2010 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in Taiwan. Specifications are subject to change without notice. All product names are trademarks

Detaylı

CA 704 Kullanım Kitapçığı

CA 704 Kullanım Kitapçığı CA 704 Kullanım Kitapçığı Güvenlik Multimetresi CA704 Satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu multimetre enerjili sistemlerde kullanılabilir. Cihazınızdan en üst düzeyde verim almanız için lütfen kullanım

Detaylı

TES 1600 KULLANMA KLAVUZU

TES 1600 KULLANMA KLAVUZU TES Dijital izolasyon test aleti TES 1600 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP. GÜVENLĠK BĠLGĠSĠ Ölçü aleti ile servis ya da çalışma yapmadan önce aşağıdaki güvenlik bilgilerini dikkatle okuyunuz.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Dijital Mini Pens PCE-DC 1 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1

Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre PCE-DC 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Pens Ampermetre

Detaylı

MT /2 Dijital Multimetre Kullanım Kılavuzu

MT /2 Dijital Multimetre Kullanım Kılavuzu MT-1132 3-1/2 Dijital Multimetre Kullanım Kılavuzu 1 inci Baskı, 2016 2016 Telif Hakkı Prokit s Industries Co., Ltd. GÜVENLİK BİLGİSİ Bu multimetre aşırı voltaj kategorisi (CAT III) ve kirlilik sınıfı

Detaylı

323/324/325 Clamp Meter

323/324/325 Clamp Meter 323/324/325 Clamp Meter Kullanım Kılavuzu PN 4045153 May 2012 (Turkish) 2012 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Specifications are subject to change without notice. All product names

Detaylı

1662/1663/1664 FC. Electrical Installation Tester. Güvenlik Bilgileri. Uyarılar

1662/1663/1664 FC. Electrical Installation Tester. Güvenlik Bilgileri. Uyarılar 1662/1663/1664 FC Electrical Installation Tester Güvenlik Bilgileri Ürününüzün kaydını yapmak ve daha fazla bilgi edinmek için www.fluke.com adresine gidin. Uyarı, kullanıcı için tehlikeli olan koşulları

Detaylı

106 & 107 Multimeters

106 & 107 Multimeters PN 4343883 June 2013 (Turkish) 2013 Fluke Corporation. All rights reserved. Product specifications are subject to change without notice. All product names are trademarks of their respective companies.

Detaylı

365 Detachable Jaw True-rms Clamp Meter

365 Detachable Jaw True-rms Clamp Meter 365 Detachable Jaw True-rms Clamp Meter Kullanım Kılavuzu PN 3622684 August 2010 (Turkish) 2010 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Specifications are subject to change without notice.

Detaylı

Prob, 6 mm çapa sahip girintili vida deliklerine sığar. Prob, maksimum 4 A akımla CAT IV 600 V/CAT III 1000 V derecesine sahiptir.

Prob, 6 mm çapa sahip girintili vida deliklerine sığar. Prob, maksimum 4 A akımla CAT IV 600 V/CAT III 1000 V derecesine sahiptir. MP1 Magnet Probe Kullanma Kılavuzu Giriş MP1 Manyetik Prob (Prob veya Ürün) 4 mm güvenlik test uçlarıyla kullanılan manyetik uçlu bir aksesuardır. Manyetik uç; RCD'lerdeki karbon çelik vidalar veya devre

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555 Nem Ölçer PCE-555 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Versiyon

Detaylı

DC / AC ma AKIM PROBU Model 15

DC / AC ma AKIM PROBU Model 15 DC / AC ma AKIM PROBU Model 15 KULLANMA KLAVUZU PROVA INSTRUMENTS INC. Kirlilik Kategori 2 Sembollerin Anlamları Dikkat : ekli dökümanlara bakınız Dikkat: Elektrik çarpma tehlikesi Çifte İzolasyon Voltaj

Detaylı

Kızılötesi Termometre

Kızılötesi Termometre Kızılötesi Termometre Kullanım Talimatı GİRİŞ Bu termometre, kızılötesi teknolojisini kullanan temassız bir sıcaklık ölçüm termometresidir. Bir nesnenin yüzey sıcaklığını ölçmek veya duvarlar, kalıplar,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre

Kullanım Kılavuzu Dijital Pens Ampermetre PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Dijital

Detaylı

233 True-rms Remote Display Digital Multimeter Güvenlik Bilgileri

233 True-rms Remote Display Digital Multimeter Güvenlik Bilgileri 233 True-rms Remote Display Digital Multimeter Güvenlik Bilgileri www.fluke.com adresine giderek ürününüzü kaydettirebilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Uyarı, kullanıcı için tehlikeli olan koşulları

Detaylı

OTOMATİK KADEMELİ İZOLASYON TEST CİHAZI TES TES-1601 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP.

OTOMATİK KADEMELİ İZOLASYON TEST CİHAZI TES TES-1601 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP. TES OTOMATİK KADEMELİ İZOLASYON TEST CİHAZI TES-1601 KULLANMA KLAVUZU TES ELECTRICAL ELECTRONIC CORP. GÜVENLİK BİLGİSİ Voltaj ölçümleri dışında test edilecek devrenin cereyanı kesilmeli ve izole edilmelidir.

Detaylı

PROVA INSTRUMENTS INC.

PROVA INSTRUMENTS INC. DC / AC PENSMETRE Model CM01 KULLANMA KLAVUZU PROVA INSTRUMENTS INC. Sembollerin Anlamları EN 61010-2-032 CAT II 600V CAT III 300V Kirlilik Derecesi 2 Dikkat : ekli dökümanlara bakınız Dikkat: Elektrik

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-DC 2

Kullanım Kılavuzu PCE-DC 2 PCE-DC 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 01/07/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Teknik özellikler... 4 3 Fonksiyonlar... 5 4 Ölçüme hazırlık / Ölçüm... 5 4.1 AC Akım ölçümü... 5 4.2 DC Akım ölçümü... 6 4.3

Detaylı

AC KAÇAK AKIM TEST CİHAZI Model CM-03

AC KAÇAK AKIM TEST CİHAZI Model CM-03 AC KAÇAK AKIM TEST CİHAZI Model CM-03 KULLANMA KLAVUZU PROVA INSTRUMENTS INC. Kirlilik Kategori 2 Sembollerin Anlamları Dikkat : ekli dökümanlara bakınız Dikkat: Elektrik çarpma tehlikesi Çifte İzolasyon

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu LCR Multimetre PCE-LCR 1

Kullanım Kılavuzu LCR Multimetre PCE-LCR 1 LCR Multimetre PCE-LCR 1 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

374, 375, 376 Clamp Meter

374, 375, 376 Clamp Meter 374, 375, 376 Clamp Meter Kullanım Kılavuzu PN 3608883 July 2010 (Turkish) 2010 Fluke Corporation. All rights reserved. Printed in China. Specifications are subject to change without notice. All product

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII Schuko ve USB prizli LED gece lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91062HB44XVII 2017-03 345 011 Değerli Müşterimiz! Entegre edilmiş hareket dedektörlü gece lambası birisinin algılama

Detaylı

1. GÜVENLİK SEMBOLLERİ

1. GÜVENLİK SEMBOLLERİ 1. GÜVENLİK SEMBOLLERİ Uyarı! Tehlikeli Gerilim (elektrik çarpması riski). Dikkat! Bu Cihazı kullanmadan önce kullanım kılavuzuna başvurun. Çift İzolasyon (Koruma Sınıfı Ⅱ). Alternatif Akım (AC) Doğru

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu El Tipi LED-Stroboskop PCE-LES 100

Kullanım Kılavuzu El Tipi LED-Stroboskop PCE-LES 100 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu El Tipi

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

DC Güç Kaynağı (DC 0 30V, 0 5A) Model No: TE 5305B

DC Güç Kaynağı (DC 0 30V, 0 5A) Model No: TE 5305B DC Güç Kaynağı (DC 0 30V, 0 5A) Model No: TE 5305B Proskit TE 5305B DC güç kaynağı ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu ürünü kullanmadan önce Kullanma Kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuyun.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Kablo Hata Bulucu PCE-191CB

KULLANIM KILAVUZU Kablo Hata Bulucu PCE-191CB KULLANIM KILAVUZU Kablo Hata Bulucu PCE-191CB Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/09/2016 İçindekiler 1 Önsöz... 3 2 Güvenlik Bilgileri... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 4 Ölçüm Hazırlığı...

Detaylı

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI

Çoklu araç prizi. Güvenlik ve kullanım. Tchibo GmbH D Hamburg 85720HB32XVI Çoklu araç prizi tr Güvenlik ve kullanım Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85720HB32XVI 2015-11 327 382 Değerli Müşterimiz! Yeni çoklu araç prizinizle, çakmak yuvası prizleri üzerinden çalıştırılabilen iki adet

Detaylı

- TESTO 830 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 830 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 830 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Ekran Kızılötesi sensör, lazer Kızılötesi ölçüm Açma/kapama tuşu Temaslı ölçüm Ölçüm tuşu; kızılötesi ölçüm Pil yuvası Temaslı prob ölçüm soketi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Tek Cihazda 4 Multi-fonksiyonlu Ölçüm Cihazı PCE-EM 882

Kullanım Kılavuzu Tek Cihazda 4 Multi-fonksiyonlu Ölçüm Cihazı PCE-EM 882 Tek Cihazda 4 Multi-fonksiyonlu Ölçüm Cihazı PCE-EM 882 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi 30/06/2016 İçindekiler 1 Genel açıklama... 3 2 Özellikler... 3 3 Teknik özellikler... 4 4 Genel veriler... 5 5 Kullanım...

Detaylı

MT /2 2A Mini Dijital Pensmetre

MT /2 2A Mini Dijital Pensmetre MT-3102 3 1/2 2A Mini Dijital Pensmetre Kullanım Kılavuzu 1. Baskı, 2013 2013 Prokit s Industries Co., Ltd. Her Hakkı Mahfuzdur. TALİMAT MT-3102 3 1/2 mini dijital pensmetre 3 ½ - haneli LCD multi-metre

Detaylı

AC + DC WATT PENSMETRE

AC + DC WATT PENSMETRE AC + DC WATT PENSMETRE Model 2009 KULLANMA KLAVUZU PROVA INSTRUMENTS INC. Kirlilik Kategori 2 Sembollerin Anlamları Dikkat : ekli dökümanlara bakınız Dikkat: Elektrik çarpma tehlikesi Çifte İzolasyon Voltaj

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

- TESTO 316-1 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 316-1 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 316-1 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU Ürün Açıklaması 1 Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu takdirde kullanmak üzere saklayınız.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Avometre PCE- 123

Kullanım Kılavuzu Avometre PCE- 123 Avometre PCE- 123 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/05/2017 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 GÜVENLİK... 5 4 FONKSİYONLAR... 6 5 ÖLÇÜM / KULLANIM... 6 6 KALİBRASYON / YENİDEN KALİBRASYON...

Detaylı

Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB

Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB Değerli Müşterimiz! Seramik öğütücülü yeni değirmeniniz tuz kristallerini ya da karabiber tanelerini

Detaylı

SANTECH ST-2000 TOPRAK DİRENCİ TEST CİHAZI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU

SANTECH ST-2000 TOPRAK DİRENCİ TEST CİHAZI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU SANTECH ST-2000 TOPRAK DİRENCİ TEST CİHAZI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU Elektronik Dijital Toprak Direnci Test Cihazı, geleneksel el tipi jeneratör tipi test cihazının direkt olarak yerine kullanılır. Elektrikli

Detaylı

TRIO ELEKTRONSKA OPREMA D.O.O. 11080 ZEMUN, R.

TRIO ELEKTRONSKA OPREMA D.O.O. 11080 ZEMUN, R. YERALTI KÖMÜR MADENLERİ ATEŞLEME MANYETOSU EKA MD SERİSİ KULLANMA VE BAKIM KLAVUZU TRIO ELEKTRONSKA OPREMA D.O.O. 11080 ZEMUN, R. Serbia Glavna 18/L30 Tel: ++381 (11) 316 72 84, Fax: ++381 (11) 307 68

Detaylı

1736/1738. Power Logger. Güvenlik Bilgileri. Uyarılar

1736/1738. Power Logger. Güvenlik Bilgileri. Uyarılar 1736/1738 Power Logger Güvenlik Bilgileri Ürününüzün kaydını yapmak ve daha fazla bilgi edinmek için www.fluke.com adresine gidin. Uyarı, kullanıcı için tehlikeli olan koşulları ve prosedürleri tanımlar.

Detaylı

TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE KULLANIM KILAVUZU

TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE KULLANIM KILAVUZU TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE KULLANIM KILAVUZU Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz GARANTİ Bu cihazın bir yıl süreyle malzeme ve işçilik hatası bulunmadığı garanti edilir. Teslim tarihinden itibaren

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Dijital-Multimetre PCE-DM 32

Kullanım Kılavuzu Dijital-Multimetre PCE-DM 32 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Dijital-Multimetre

Detaylı

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII

USB şarj cihazı. Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 95973HB43XVIII USB şarj cihazı tr Ürün bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 95973HB43XVIII 2018-01 361 188 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları ve hasarları

Detaylı

DİJİTAL MULTİMETRE KULLANIM TALİMATI. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

DİJİTAL MULTİMETRE KULLANIM TALİMATI. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz DİJİTAL MULTİMETRE KULLANIM TALİMATI Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz GARANTİ Bu cihazın bir yıl süreyle malzeme ve işçilik hatası bulunmadığı garanti edilir. Teslim tarihinden itibaren bir

Detaylı

Önsöz. Sayın Kullanıcımız,

Önsöz. Sayın Kullanıcımız, Önsöz Sayın Kullanıcımız, Elektronik tartı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

MT-1210 MULTİMETRE 3 1/2 GÖSTERGE

MT-1210 MULTİMETRE 3 1/2 GÖSTERGE MT-1210 MULTİMETRE 3 1/2 GÖSTERGE EMNİYET BİLGİLERİ Bu dijital multimetre, aşırı gerilim kategorisi (Kat. II ) ve kirlilik derecesi 2 ye giren elektronik ölçüm aletlerine ilişkin IEC-1010 güvenlik standartlarına

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-IT 55 Ohmmetre

KULLANIM KILAVUZU PCE-IT 55 Ohmmetre KULLANIM KILAVUZU PCE-IT 55 Ohmmetre Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 14/12/2017 İçindekiler 1 GÜVENLİK BİLGİSİ... 3 2 ÖZELLİKLER... 3 2.1 Genel bilgi... 3 2.2 Elektriksel Özellikler... 4 3 CİHAZIN KISIMLARI...

Detaylı

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA KULLANMA KILAVUZU Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyunuz ve daha sonra başvurmak üzere saklayınız. Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-T236

KULLANIM KILAVUZU PCE-T236 KULLANIM KILAVUZU PCE-T236 Oluşturma Tarihi: 24/01/2017 Versiyon 1.1 2 İçindekiler 1 Giriş... 3 1.1 Teslimat İçeriği... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Teknik Özellikler... 4 4 Sistem Açıklaması... 5 5 Talimatlar...

Detaylı

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1 Montaj kılavuzu Dijital basınç gösterge kiti BHGP6A BHGP6A Dijital basınç gösterge kiti Montaj kılavuzu İçindekiler Sayfa Montaj Aksesuarlar... Montaj... İşlem prosedürü... İşletim kontrolü... 3 Sorun

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST

Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre PCE-ST PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Çubuk Termometre

Detaylı

LED masa lambası. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 85677FV04X00VI

LED masa lambası. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 85677FV04X00VI LED masa lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85677FV04X00VI 2016-01 328 108 Değerli Müşterimiz! Yeni LED masa lambanız hoş ve yumuşak bir ışık yayar. Her türlü hava koşuluna karşı

Detaylı

KULLANICI KILAVUZU. PowerMust 400/600/1000 Offline. Kesintisiz Güç Kaynağı

KULLANICI KILAVUZU. PowerMust 400/600/1000 Offline. Kesintisiz Güç Kaynağı TR KULLANICI KILAVUZU PowerMust 400/600/1000 Offline Kesintisiz Güç Kaynağı 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI BU TALİMATLARI SAKLAYIN Bu el kitabı PowerMust 400 Offline, PowerMust 600 Offline ve PowerMust

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN)

DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) DKG-175 TRANSFER KONTROL ÜNİTESİ (DC BESLEME GEREKTİRMEYEN) TANITIM Datakom DKG-175 DIN ray montajlı ve DC besleme gerektirmeyen bir transfer kontrol cihazıdır. Bu özelliğiyle transfer panolarına akü beslemesi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Endüstriyel Amaçlı Ölçüve Kontrol Cihazları - TESTO 831 Infrared Termometre TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

Endüstriyel Amaçlı Ölçüve Kontrol Cihazları - TESTO 831 Infrared Termometre TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU testo Ltd. Şti. Endüstriyel Amaçlı Ölçüve Kontrol Cihazları - TESTO 831 Infrared Termometre TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Kızılötesi sensör, lazer Ekran Kızılötesi ölçüm Ölçüm tuşu; kızılötesi

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı:

HASTA KILAVUZU. Hasta adı-soyadı: HASTA KILAVUZU Hasta adı-soyadı: Icare HOME (Model: TA022) HASTA KILAVUZU TA022-035 TR-3.1 3 Giriş Bu kılavuz, Icare HOME tonometrenin nasıl kullanılması gerektiği konusunda size yol gösterecektir. Tonometreyi

Detaylı

BE15 KULLANIM KILAVUZU VOLTAJ KONTROL CİHAZI TRT-BA-BE15-TC-001-TR

BE15 KULLANIM KILAVUZU VOLTAJ KONTROL CİHAZI TRT-BA-BE15-TC-001-TR BE15 TR KULLANIM KILAVUZU VOLTAJ KONTROL CİHAZI TRT-BA-BE15-TC-001-TR İçindekiler Kullanım kılavuzu hakkında bilgiler... 1 Cihazın kullanım ömrü ve garanti süresi... 1 Kullanım hatalarına ilişkin bilgiler

Detaylı

80 Series V Digital Multimeter Safety Information

80 Series V Digital Multimeter Safety Information 80 Series V Digital Multimeter Safety Information Ömür Boyu Sınırlı Garanti Tam garanti için Kullanım Kılavuzu'na bakın. www.fluke.com adresine giderek ürününüzü kaydettirebilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Ürn.No. 90-55000 B c ed I H G F Genel Uyarı RU Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya piller). Çocukların

Detaylı

2 Yıl Sınırlı Garanti. Tam garanti için Kullanım Kılavuzuna bakın.

2 Yıl Sınırlı Garanti. Tam garanti için Kullanım Kılavuzuna bakın. 1732/1734 Energy Logger Güvenlik Bilgileri 2 Yıl Sınırlı Garanti. Tam garanti için Kullanım Kılavuzuna bakın. Ürününüzün kaydını yapmak ve daha fazla bilgi edinmek için www.fluke.com adresine gidin. Uyarı,

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A

Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Kılavuz TR Yalıtım transformatörü 2000W 115/230V 18/ 9A 3600W 115/230V 32/16A 3600W Otomatik 115/230V 32/16A Telif Hakkı 2008 Victron Energy B.V. Her Hakkı Saklıdır Bu yayın veya bölümleri hiçbir şekilde,

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Beton Nemi

Detaylı

Electrical Multimeter

Electrical Multimeter 113 Electrical Multimeter Talimatlar Güvenlik Bilgileri Uyarı ikazı, yaralayıcı veya ölümle sonuçlanabilecek tehlikeli durumları ve eylemleri belirler. Dikkat ikazı, yaralayıcı veya ölümle sonuçlanabilecek

Detaylı

USB şarj cihazı kablo düzenleyici ile

USB şarj cihazı kablo düzenleyici ile USB şarj cihazı kablo düzenleyici ile USB şarj cihazı (prize takılmış olarak) MP3 Cihaz çıkarılabilir kablo düzenleyici USB kablosu (teslimat kapsamına dahil değildir) Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI 4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Art.No. 90-60000 B C F G D I H E Genel Uyarı Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

VOLUME HOOD DRYER HS 6780

VOLUME HOOD DRYER HS 6780 VOLUME HOOD DRYER HS 6780 F E C B D A 2 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 7 Cihazı hiçbir

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI

Işıklı perde. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 87054FV05X05VI Işıklı perde tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87054FV05X05VI 2016-06 332 481 Değerli Müşterimiz! Yeni buz kristalli ışıklı perdeniz yumuşak ve noel ortamını andıran bir ışık saçar. Yeni

Detaylı