KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ DÖNEMİ Sayı:10 Aralık Sevgili Üyeler,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013. Sevgili Üyeler,"

Transkript

1 KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati Benli Faal Üyeler Havva Yetkili Dr. Fevzi Özersay Bora Tüccaroğlu Nilden Bektaş Osman Eminel Arcan Ektal Oya Fedai Biler Demircioğlu Özgün Akcan Doğan Kerimel Emir Taşcıoğlu Mustafa Görener Azmi Öge Dr. Ertan Akün Cemil Karzaoğlu Ali Kanlı Ozan Özuyanık *** Danışman Üye Ahmet Ö. Çağnan *** Yüksek Onur Kurulu Hüseyin İnan Tünay Bengüsu Mehmet Ekdal Dr. Hasan Hacışevki Halil Akansel *** Denetleme Kurulu Ezcan Özsoy Selcan Akyel *** Bülten Memnune Turkan Sevgili Üyeler, Birbirinden ayıramayacağımız ülkemizin ve çalışmalarımızın yoğun gündemleri ile dolu dolu geçen bir yılın daha sonundayız. Birliğmiz de elliüç yılını geride bırakarak, yeni yılda, yeni yaşında hep daha güçlü, daha saygın hedefleri ile varlığını sürdürüp geleceğe yol alacaktır. Birliğimizi bugünlere taşıyan önceki Genel Başkanlarıma, Yönetim Kurulu Üyelerine ve her şekilde katkı koyan tüm üyelere teşekkür eder, aynı hassasiyetle katkılarının devamının, KTMMOB ne güç katacağı inancımı bildirmek isterim. Ülkemizde yıl boyunca, bir yandan sürekli artan ekonomik zorluklarla gelen yaşam standartımızdaki gerileme, diğer yandan ise Kıbrıs ın siyasi problemlerindeki çözümsüzlüğün devamının olumsuz getirileri, toplumumuzu olduğu gibi bizim de yaklaşık onbeşbin kişilik KTMMOB ailemizi etkilemektedir. Ancak tüm konu ve sorunlarda, çözüme yönelik katkılarımızın devamı ile geleceğe dair olumlu umutlarımızı hep koruyacağız. Yeni hükümet üyelerine gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle, mesleki ve bizlerle de çok yakın ilgisi olan ülkesel konularda görüş ve taleplerimizi aktararak, Birliğimizin de katılımıyla, çalışmalarına yarar sağlama arzularımızı belirttik. Kitlesel mücadeleden toplumsal mücadeleye kadar her aşamada başarılı olbilmek, birlikte harekete ve güçlü bir dayanışmaya bağlıdır. Bireysel çıkarlar yerine toplumsal çıkarların kazanımları hedef olmalıdır. Ancak bu yolla bireysel kazanımlarımızı sürdürülebilir kılmak mümkündür. Mesleklerimize ve meslek kuruluşumuza saygımız, kendimize olan saygının göstergesidir. Bu anlayışla saygılı ve içten bir birliktelikle Birliğimize sahip çıkmak ve güç katmak her üyenin görevi ve tabii ki camiamızda yönetim kadrolarındaki üyelerin özenle uygulayacağı bir görevdir. Yeni yılda hepinize en başta sağlık, ailelerinizle birlikte mutlu ve umutlu bir yaşam, bol şans diler, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Dr. Zihni TURKAN KTMMOB Genel Başkanı

2 BAYINDIRLIK ve ULAŞTIRMA BAKANINA ZİYARET 07 Kasım 2013 tarihinde, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Sn. Ahmet Kaşif e gerçekleştirilen ziyarette; Birliğimizin, yasa ve tüzük çalışmaları ile ilgili olarak resmi muhatabı olması nedeni ile Bakanlıkla ilişkilerin sağlıklı olması gereği belirtilerek, mevcut konu ve sorunlar hakkında görüş alış-verişi yapıldı. Birliğimiz bünyesindeki mesleklerle ilgili konular hakkındaki talepler, Sn. Ahmet Kaşif e iletildi. MECLİS BAŞKANI Dr. SİBEL SİBER e ZİYARET Birlik Genel Başkanı ile Birlik Genel Kurulu nca seçilmiş KTMMOB Yönetim Kurulu Üyeleri, 13 Kasım 2013 tarihinde, Meclis Başkanı Sn. Sibel Siber i ziyaret ettiler. Ziyarette; meclisin, devlet olgusu içerisindeki önemli yeri ve çalışmaları değerlendirildi. Yasaların eksikliklerinin veya yanlışlarının giderilip güncelleştirilmesi, yasal uygulamalara yönelik denetim yapılması ve meclisin bağımsız kararlar için irade gösterilmesi talep edilirken, Birliğimizden istenmesi durumunda da meclis çalışmalarına, tüm teknik katkının yapılmasına hazır olunduğu bildirilmiştir. ÇALIŞMA ve SOSYAL GÜVENLİK BAKANI Sn. AZİZ GÜRPINAR a ZİYARET Birlik Yönetim Kurulu nu temsilen, Genel Başkan, Genel Sekreter ve Genel Sayman, 17 Aralık 2013 tarihinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Aziz Gürpınar ı ziyaret ettiler. Ziyarette; Birliğimiz üyelerini de ilgilendiren ülkemizdeki iş güvenliği, iş sağlığı ve çalışma koşulları hakkındaki konular görüşülerek taleplerimiz iletildi. Ayrıca ülkemizde kayıt dışı çalışan teknik elemanlar için de radikal tedbirler istenerek, Bakanlığın bu konulardaki çalışmaları hakkında bilgi alındı.

3 MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI LABARATUVARI TEMEL ATMA TÖRENİ Makina Mühendisleri Odası nın, Lefkoşa Alayköy Sanayi Bölgesinde inşa edeceği Labaratuvar Binasının temeli, 4 Kasım 2013 tarihinde düzenlenen törenle atıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Aziz Gürpınar ın da katıldığı törende, KTMMOB Genel Başkanı, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Makina Mühendisleri Odası Başkanı ile Makina Mühendisi üyeler yer aldılar. Oda Başkanı Emir Taşcıoğlu nun açılış konuşmasının ardından, Birlik Başkanı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı katılımcılara hitap ettiler. Makina Müh. Odası Başkanı Emir Taşcıoğlu konuşmasında; labaratuvar tamamlandığında, egzos emisyon ve kalibrasyon dahil birçok mesleki test ve kontrollarınyapabilecek durumda olacaklarını belirtti.temele ilk harcın atılmasından sonra inşaat alanında gerçekleşen kokteyl ile tören programı tamamlandı.

4 KTMMOB nin GENEL BAŞKANLARINDAN Sn. ERGÜN VEHBİ Uzun bir aradan sonra Birliğimizi ziyaret eden, KTMMOB nin Genel Başkanlarından Sn. Ergün Vehbi ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi, KTMMOB nin geçmiş dönemlerine ışık tutarken, Başkanımızı ve Başkanlığı döneminde yaşananları daha yakından tanıma fırsatı olmuştur. Ziyareti için teşekkür eder, kendisini sık periyotlarla aramızda görmeyi diliyoruz yılında İstanbul Teknik Üniversitesi nde yüksek öğrenimime başladım yılında İ.T.Ü. Makina Fakültesi nde yüksek öğrenimime başladım diyen Sn. Vehbi, üniversite yıllarındaki öğrenciliğinin de çok aktif geçtiğini vurguladı. Sn. Vehbi, 1962 yılından itibaren İstanbul Kıbrıs Türk Talebe Cemiyeti nin başkanı oldu ve 1963 yılında Kıbrıs ta başlayan toplumlararası olaylar sonrasında, Türkiye deki Kıbrıslı Türk üniversite öğrencilerinin Erenköy e çıkışı için bir dizi çalışmalar gerçekleştirdi yılı Şubat ayında kendisi de Erenköy e çıkan Sn. Vehbi, iki yıl Kıbrıs ta kaldı; 1966 yılında Türkiye ye döndü ve eğitimine kaldığı yerden devam ederek 1967 yılı sonunda Makina Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu sonu Kıbrıs a döndüm ve Sanayi Holding de göreve başladım. Mezuniyetten sonra Türkiye de gerçekleştirdiği evlilik ile birlikte orada yaşamı seçen Sn. Vehbi, özel sektörde işletme baş mühendisi olarak görev alır ve yedi yıl Türkiye de ikamet eder yılı Aralık ayında, Kıbrıs taki Türk Yönetimi yetkililerinden aldığı teklif üzerine adaya döner Ocak ayının sonunda Sanayi Holding de Grup Müdürü olarak çalışmaya başladım diyen Sn. Vehbi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan eşinin de Lefkoşa Devlet Hastanesi nde görev aldığını ancak eşinin, çok kısa bir süre sonra kamu görevinden ayrılıp Kadın Doğum Kliniği açtığını belirtti yılında KTMMOB Genel Başkanı oldum yılında KTMMOB Genel Başkanı olduğunu ve başkanlığının dört dönem (4 yıl) sürdüğünü belirten Sn. Vehbi, ilk önemli icraatlarının, 1975 yılında kurulan Kıbrıs Türk Federe Devleti nin Kurucu Meclisi ne, ortak bir kararla Sn. Alpay Durduran ı, KTMMOB temsilcisi olarak göndermek olduğunu söyledi. Başkan olduğum zaman Birlikte dokuz Oda ve binbeşyüz ile ikibin arası üye vardı. Benim dönemim, memleketin her konuda çalkalandığı dönemdi diyen Sn. Vehbi, ülkemizde CTP nden sonra diğer siyasi partilerin kurulmasının, ekonomik durumun biçimlenmesinin, kamu sektörünün oluşumunun hep bu dönemde gerçekleştiğini belirtti. Sn. Vehbi, Rumlardan kalan 227 adet fabrika ve küçük işletmenin de çalıştırılıp üretime

5 geçirilmesinin bu dönemde olduğunu vurguladı. Ülkenin tüm bu drumu içinde, KTMMOB nin yön vermek üzere görüş verdiğini ve çalışmalarda yer aldığını söyleyen Sn. Vehbi, O yıllarda KTMMOB, çok ses getirir bir konumda idi dedi. Ayrıca ülkedeki elektrik sorunu ve santral kurulması ile Güzelyurt ta yeraltı sularında tuzlanma sorunu, o dönemde Birliğin ilgili olduğu ve katkı çalışmaları yaptığı konulardandı. Başkanlığım sonrasında uzun süre Birlikle ilişkim kesilmedi 1979 da sonlanan Başkanlığım sonrasında, uzun süre Birlikle ilişkim kesilmedi diyen Sn. Ergün Vehbi, Sn. Bektaş Göze, Sn. Tamer Gazioğlu ve Sn. Hüseyin İnan ile olan yakın ilişkileri, onların başkanlık dönemlerinde de Birlikle yakınlığının sürdüğünü belirtti. Sn. Vehbi, başkanlığının ilk yıllarında, 1976 da Sanayi Holding deki görevinin sonlandırıldığını, 1978 e kadar bir özel sektörde çalışarak bu kuruma bir fabrika kurduğunu belirtti. Geçmişten itibaren hep siyasetin içinde olduğunu vurgulayan Sn. Vehbi, 1977 yılında Halkçı Parti nin kurucularından oldu ancak bu partinin ömrü kısa oldu. Bunu sonrasında CTP ne girdi ve 1980 de partinin Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Başkanı adayı olarak seçime katıldı de seçim kazanarak milletvekili oldu. 12 yıl milletvekilliği görevi yapan Sn. Vehbi, 1993 yılında Eti Teşebbüsleri Genel Müdürü oldu ya kadar süren bu görevini, yılları arasında da tekrarladı ve 2003 yılında emekli oldu. Sn. Vehbi bundan sonraki yaşamını, eşi ve çocukları 1985 yılından itibaren Türkiye de ikamet ettiğinden, kısmi zamanlı olarak Kıbrıs ve Türkiye de bulunmuştur yılında eşinin emekli olması ile artık sürekli Kıbrıs ta ikamet etmektedir. Birlik sürekli bir gelişme içindedir Son yıllarda yakın bir ilişkisi olmamasına rağmen, Birliğin sürekli bir gelişme içinde olduğunu gözlemlediğini belirten Sn. Vehbi, Birliğin, ülke sorunları ile ilgisini çok aktif olarak sürdürmesinin ve etkin olmaya devam etmesinin, camianın saygınlığının sürekliliği için önem arzettiğini vurguladı. Artık sürekli Kıbrıs ta olduğundan, Birlik ile ilişkisini de yeniden canlandırıp artıracağını söyleyen Sn. Vehbi, tüm arkadaşlarına selâm ve sevgilerini gönderdi.

6 GELENEKSEL BALO Her yıl Birliğimizin kuruluş yıldönümünde geleneksel olarak düzenlediği balosu, bu yıl da 07 Aralık 2013 Cumartesi akşamı, Acapulco Resort Convention SPA Otel Girne de gerçekleşti. Birliğimizin 53. (elliüçüncü) kuruluş yıldönümünün kutlandığı gecede, mesleklerinde 25 ve 50 yılını dolduran üyelere de plaket ve onur belgeleri takdim edildi. II. Cumhurbaşkanı Sn. Mehmet Ali Talât, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Aziz Gürpınar, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Sn. Kadri Fellahoğlu ile sevgili eşlerinin onur konukları olarak katıldığı gecede, Güney Kıbrıs tan, Kıbrıs İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Birliği (CCEEA) temsilcisi Sn. Antonis Pelekanos ve eşi de konuklar arasındaydı. Mağusa milletvekili mimar Hamza Ersan Saner, 25. yıl plaketini ve onur belgesini KTMMOB Genel Başkanından alırken, babası yük. müh. mimar Osman Saner e de meslekte 50. yıl plaketini kendisi takdim etti. Nitelikli bir katılımla ve nezih atmosfer içinde yaşanan geceye katılanlar, sosyal buluşmanın güzelliklerini yaşarken, güzel müzik eşliğinde de eylendiler.

7 Meslekte 50 yılını dolduranlar: Erdoğan Naim (elektrik müh. / KTMMOB Başkanlarından) Osman Saner (yük. müh. mimar) Tuna Veysi (mimar) Meslekte 25 yılını dolduranlar: Hamza Ersan Saner (mimar) Ahmet Zaifoğlu (inşaat müh.) Ali Yapıcıoğlu (mimar) Türkmen Yiğitcan (inşaat müh.) Emre Günce (mimar) Ahmet Atakara (inşaat müh.) Bora Turgut Muslu (mimar) Ahmet Recaioğlu (inşaat müh.) Erhan Onuralp (mimar) Mehmet Üçok (inşaat müh.) Tunç Adanır (mimar) Tamer Seval (inşaat müh.) Sevgül Borataş (mimar) Savaş Uzun (ziraat müh.) Manolya Sinemacıoğlu (makina müh.) Ediz Özer (elektrik müh.) Mehmet Kofalı (makina müh.) Aziz Zenginses (elektrik müh.) Şirin Dervişoğluları (elektrik müh.) Kâmil Dervişoğluları (elektrik müh.)

8

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012 2014 DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012 2014 DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012 2014 DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18.06.2013 30.07.2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞ TÖRENİ-19 KASIM 2013 ANKARA İRTİBAT OFİSİNİN AÇILIŞI AVRUPA BİRLİĞİ (AB) BAKANI VE BAŞ MÜZAKERECİ EGEMEN BAĞIŞ, İÇİŞLERİ

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

TMMOB MİMARLAR ODASI EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ yılı 5. Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mezunları Buluşması

TMMOB MİMARLAR ODASI EDİRNE TEMSİLCİLİĞİ yılı 5. Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mezunları Buluşması 2017-2 2017 yılı 5. Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mezunları Buluşması Mayıs 2017 2017-2 ÖNSÖZ Tarihi Kentimiz Edirne de Trakya Üniversitesi Mimarlık fakültesinden mezun olarak yurdumuzun dört

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE Aralık 03, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANEY

Detaylı

SUYLA YIKANDIGINDA ETKISI GEÇIYOR

SUYLA YIKANDIGINDA ETKISI GEÇIYOR Portal Adres SUYLA YIKANDIGINDA ETKISI GEÇIYOR : www.yenicaggazetesi.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 12.01.2015 : http://www.yenicaggazetesi.com.tr/suyla-yikandiginda-etkisi-geciyor-108244h.htm 1/3 SUYLA

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (26.05.2017-22.06.2017) Oda Meclisimizin 22 Haziran 2017 tarih ve 52 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 26.05.2017-22.06.2017

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

7. dönem çalışma raporu. DİĞER KURUM ve KURULUŞLARLA İLİŞKİLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu. DİĞER KURUM ve KURULUŞLARLA İLİŞKİLER. EMO Kocaeli Şubesi DİĞER KURUM ve KURULUŞLARLA İLİŞKİLER 152 Peyzaj Mimarları Odası Kocaeli İl Temsilciliği`nden Şubemiz Yönetim Kuruluna Ziyaret 7 Şubat 2012 Peyzaj Mimarları Odası Kocaeli İl Temsilcileri 07 Şubat Salı

Detaylı

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ

VOLKAN BOZKIR. Eylül 2013 AYLIK FAALİYET BÜLTENİ. Haziran 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ VOLKAN BOZKIR BÜYÜKELÇİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ Eylül 2013 DIŞİŞLERİ KOMİSYONUNUN FAALİYETLERİ AYLIK FAALİYET BÜLTENİ TBMM DIŞİŞLERİ KOMİSYONU

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN

Girne Inner Wheel Kulübü Başkanı. Esma ELGİN DEVİR TESLİM TÖRENİ Girne Inner Wheel Kulübü 2012-2013 Başkanı Esma ELGİN 2012-2013 TEMASI DOST OL YÖNETİM KURULU BAŞKAN... Esma ELGİN ASBAŞKAN... Solmaz FERİDUN GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANI... Sevim EGEMEN SEKRETER...İmren

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.08.2016 27.09.2016 DETUR VE FİN FOX TV YETKİLİLERİNDEN ODAMIZA ZİYARET-15 EYLÜL 2016 GEÇTİĞİMİZ YIL FİNLANDİYA FOX TV DE YAYINLANAN VE İZLENME REKORLARI KIRAN 12 BÖLÜMLÜK

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

RESMÎ GAZETE EK III TEBLİĞ VE İLÂNLAR KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANLIĞI

RESMÎ GAZETE EK III TEBLİĞ VE İLÂNLAR KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANLIĞI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ RESMÎ GAZETE Sayı : 81 EK III TEBLİĞ VE İLÂNLAR 5 Mayıs, 2009 Sayı : 362 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANLIĞI Sayı: CMB.0.00-194/09-09/^*^ Sayın Dr. Derviş Eroğlu,

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.04.2015 26.05.2015 GÖÇ İDARESİ NEZDİNDE YAPTIĞIMIZ GİRİŞİMLER SONUÇ VERDİ ÖZELLİKLE EMLAK VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZDEN TARAFIMIZA İLETİLEN SORUNLAR

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ

Ron D. BURTON. Uluslararası Rotary Başkanı. U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI. VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Uluslararası Rotary Başkanı Ron D. BURTON U.R. 2440 Bölge Guvernörü Esat KARDIÇALI VII. Grup Guvernör Temsilcisi Erhan GÖKDAĞ Toplantı Yeri: Kordon Otel Çarşamba 12.30-14.00 En iyi bireyler, kendinden

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

Son aylarda Asya da gerçekleşen sel felaketleri, Amerika kıtasındaki eşi görülmemiş kasırgalar, İstanbul da dakikalar içinde yaşanan son 32

Son aylarda Asya da gerçekleşen sel felaketleri, Amerika kıtasındaki eşi görülmemiş kasırgalar, İstanbul da dakikalar içinde yaşanan son 32 V. SÜRDÜRÜLEBİLİR FİNANS FORUMU Mustafa Seçkin Yönetim Kurulu Başkanı 29 Eylül 2017 Zorlu Center Sayın Başbakan Yardımcım, Değerli konuklar, Sürdürülebilir Kalkınma Derneği ve UNEP-FI iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz

Detaylı

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

GENEL KURUL. Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Sendikamızın 26. Olağan Genel Kurulu 20-21 Şubat 2010 tarihlerinde Ankara da Sendika Merkezi nde tertip edilmiştir. 53 Üye fabrikalarımızın temsilcilerinin

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu

Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu KIBRIS TÜRK MÜHENDĐS VE MĐMAR ODALARI BĐRLĐĞĐ BĐLGĐSAYAR MÜHENDĐSLERĐ ODASI (KTMMOB-BMO) Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu Sayın Üyemiz, 23 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

BAKA BULUŞMALARI -I-

BAKA BULUŞMALARI -I- BAKA BULUŞMALARI -I- Onur Konuğu Isparta Belediye Başkanı Y. Mimar Yusuf Ziya GÜNAYDIN Tarih 01 Ekim 2010 Cuma Saat 10:00 Katılımcılar Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve Uzmanları Batı Akdeniz

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nde Mezüniyet Töreni

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nde Mezüniyet Töreni İzmir'de Mezuniyet Coşkusu Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nde Mezüniyet Töreni 13 Haziran 2015 Cumartesi 09:46 Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nin 2014-2015 öğretim yılı mezuniyet

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

BASIN BÜLTENİ 31 OCAK 2017

BASIN BÜLTENİ 31 OCAK 2017 İNEGÖL MOBİLYA AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası nın öncülük ettiği ilimiz mobilya sektörünü kümelenme yöntemi ile bir araya getirmeyi amaçlayan

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay yoğun bir bilimsel kongre programı yaşadı. Kurucusu olduğu Ortadoğu Organ Nakli Derneği (MESOT) tarafından

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1

ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 ARALIK E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:12 DÖNEM:1 SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK SAMSUN TEKNOPARK TA Bir dizi ziyaret ve temaslar için Samsun da bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Teknopark

Detaylı

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı.

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı. AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES KKTC, AZERBAYCAN'DA TANITILDI - 06.12.2016 6 Aralık 2016 kibrispostasi.com Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.09.2012 16.10.2012 BÜYÜKŞEHİR YASA TASARISI MECLİSTE-08 EKİM 2012 ÇEVRESİNDEKİ İLÇELER İLE TOPLAM NÜFUSLARI BÜYÜKŞEHİR OLABİLECEK KAPASİTEDE OLAN ALANYA NIN DA İÇİNDE

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi

SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SGK Mutfağına Gıda Güvenliği ve Yönetimi Kalite Belgesi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: - ŞUANDA TÜRKİYE DE ÖRNEK ALINMASI GEREKEN BİR KURUM VARSA BU SOSYAL GÜVENLİK KURUMUDUR - BU BELGEYİ ALMAMIZA

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 23.02.2016 22.03.2016 ALTSO İLE İŞKUR ARASINDA UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI 01.03.2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI VE İŞKUR ALANYA HİZMET MERKEZ

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

2015 Ağustos Ayı Bülteni

2015 Ağustos Ayı Bülteni 2015 Ağustos Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 05.08.2015 tarihinde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Zafer Toplantı Salonunda saat 15:00 te Toprak Koruma Kurulu

Detaylı