Merkezi Toz Talaş Toplama Sistemleri. Modüler Toz Toplama Sistemleri. Mobil Toz Toplama Sistemleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merkezi Toz Talaş Toplama Sistemleri. Modüler Toz Toplama Sistemleri. Mobil Toz Toplama Sistemleri"

Transkript

1 Merkezi Toz Talaş Modüler Toz Mobil Toz

2 Merkezi Toz Talaş Özellikle, ahşap mobilya ve çimento üretimi sırasında yoğun miktarlarda toz ve talaş oluşan veya proses gereği yüksek debilerde hava emişi yapılması gereken tesislerin ihtiyacı olan merkezi toz talaş toplama sistemleri, firmamız bünyesindeki tecrübeli mühendis kadrosu tarafından, tesisin ihtiyaçları doğrultusunda optimum şekilde tasarlanarak projelendirilmektedir. Tasarımı yapılan sistem, komple anahtar teslimi olarak çalışır vaziyette teslim edilmektedir. Silolar POLİGONAL MODÜLER SİLO: Silolar, 18 m³ m³ kapasite aralığında değişik çap ve yüksekliklerde imal edilebilmektedirler. Tesisten çıkan toz talaş ve benzeri malzemelerin depolanmasında kullanılan silolar, modüler olarak imal edilmektedir. Modüler sistem sayesinde ihtiyaç halinde kapasitesi kolaylıkla arttırılabileceği gibi, silonun sökülüp başka yere taşınması da mümkün hale gelmektedir. Silo, zemine konulabileceği gibi, kazan dairesi üzerine de konulabilmekte ve bu sayede yerden tasarruf sağlanmaktadır. Silo üzerine, dışardan silonun bir parçası şeklinde görünen Jet puls veya mekanik silkelemeli tip filtre yerleştirilebilmektedir. Bu tasarım, silo estetiğini tamamlamaktadır Silo üzerine ihtiyaca göre, değişik aksesuarlar monte edilebilmektedir: Talaş sıkışmasını önleyici özel seviye şalterleri Patlama kapakları Yangın algılama sistemi Sulu yangın söndürme sistemi Gözetleme pencereleri, Hava sızdırmaz bakım ve temizleme kapıları Çatı korkulukları Emniyetli gemici merdiveni, çatı ve platform korkulukları

3 Merkezi Toz Talaş Silo Boşaltma Sistemleri SİLO KARIŞTIRICI - BOŞALTMA SİSTEMLERİ: Talaşın nem, yoğunluk, fiziksel, şekilsel özellikleri ile silodan sonra sevk edileceği yer ve mesafeye uygun olarak değişik boşaltma sistemleri üretilebilmektedir. Silo boşaltıcılar aynı zamanda karıştırma yaparak silo içinde kemer oluşumunu da önler. Talaş tam otomatik olarak, talaş yakıtlı kazana ve kamyona yüklenebileceği gibi roll off mekanizmalı taşınabilir konteynerlere de yüklenebilmektedir. Düşey silindirik silolar dışında, hidrolik, hareket eden tabanlı boşaltıcılar sayesinde, yatay beton silolardan da talaş tam otomatik olarak boşaltılabilmektedir. Ayrıca boşaltılan talaşın nakli için, Rotary Valf, Helezon Konveyor, Zincirli Konveyer ve Yüksek Basınçlı Blower ürünlerden oluşan özel tasarlanmış mekanik ve pnömatik transport sistem elemanların imalatı ve montajı yapılabilmektedir.

4 Merkezi Toz Talaş Filtreler Toz-talaşın havadan ayrıştırılmasında kullanılan filtreler, işletmelerin kapasite ve ihtiyaçlarına göre çok çeşitlilik göstermektedir. Filtreler, filtre edilecek tozun konsantrasyonu, fiziksel, kimyasal özelliklerine, sıcaklık, nem değerlerine göre en uygun temizleme tertibatı ve filtre dokumaları seçilerek özel olarak imal edilirler. Hava kalitesinin korunması yönetmeliğinde belirtilen sınır emisyon değerleri garanti edilebilmektedir. Filtre torbalarında, temizleme mekanizmasına göre, mekanik silkelemeli, jet puls ve ters hava yıkamalı tip filtre alternatifleri bulunmaktadır SİLO ÜSTÜ FİLTRELER: Dışarıdan silonun devamı şeklinde görünen silo segmanları içine monte edilen filtre dokumalarından meydana gelmiştir. Jet puls veya mekanik silkelemeli temizlemeli modelleri mevcuttur. JET PULS FİLTRELER: Yüksek toz tutma verimi gerektiren, ince tozların filtrasyonunda kullanılırlar. Filtre temizlemesi, basınçlı hava jeti ile ters yıkamalı olarak sağlanmaktadır Bu tip filtreler, fanlar çalışırken dahi etkin bir şekilde torbaları temizleyebilmektedir. Bu sayede işletme 7 gün 24 saat çalışabilir. Zincirli, konveyörlü, helezonlu modelleri olduğu gibi silo üstü modelleri de mevcuttur. MOBİL FANLI TERS HAVA TEMİZLEMELİ FİLTRELER: Filtre torbaları üstünde ileri geri giden vantilatör ile, filtre torbalarına ters hava basılarak temizleme yapar. Bu filtre de sürekli çalışmaya uygundur. Zincirli, konveyörlü, helezonlu modelleri mevcuttur. MEKANİK SİLKELEMELİ FİLTRELER Küçük ve orta ölçekli işletmelerde, kuru ve kaba talaşın filtrasyonunda kullanılırlar. Elektrikli ve pnömatik tahrikli vibromotorlu modelleri mevcuttur. Temizleme işlevini fan durduğunda yerine getirdikleri için, fanların toz konsantrasyonuna bağlı olarak -4 saatte bir durması gerekir. Bunker yerine şeffaf PVC biriktirme torbalarında talaş toplanan modeller de kullanılabilir. SİKLONLAR: Merkez kaç kuvveti prensibiyle çalışan siklonlar, kaba ve yaş talaşın filtre edilmesinde kullanılırlar. MULTİ SİKLONLAR: Bir çok, küçük siklonun, bir gövde üzerinde gruplanması ile oluşturulan multi siklonlar özellikle, baca gazı içerisindeki kurum ve katı partiküllerin tutulmasında kullanılırlar.

5 Merkezi Toz Talaş Vantilatör Talaş taşıma sistemleri için özel dizayn edilmiş tek emişli radyal vantilatörler, yüksek verimli ve kapasite garantilidir. Akışkan cinsi ve taşınacak malzeme özelliklerine uygun, malzemeden ve kanat rotor yapısında imal edilmektedir. DIN ve ISO standartlarına göre elektronik tezgahlarda hassas olarak statik ve dinamik balanslama yapılmaktadır. Fanlar ihtiyaca göre, kayış kasnak veya kaplin tahrikli olarak yapılabilmektedir. Vantilatörlerimiz için kompansatör, yüksüz yol verme klapesi gibi aksesuarlarımız ihtiyaca göre kullanılabilmektedir. Baca fanları için özel yatak soğutma sistemi kullanılmaktadır.

6 Merkezi Toz Talaş Kanallar Ayrım ve pantolon parçalar iki parça halinde yekpare sacdan kaynaksız olarak kenet birleştirmeli aerodinamik yapıda imal edilmektedir. Dirsekler, pnömatik talaş transport sistemine uygun olarak geniş radyusta imal edilmekte olup, düşük dirençlidir. Ayrıca, Pnömatik Klapeler Zincirli Klapeler Sürgülü Klapeler Parça Kapanları Zemin Temizlik Faraşları imalatlarımız arasında bulunmaktadır. PNÖMATİK TRANSPORT HAVA KANALLARI Pnömatik transport sistemi hava kanalları, silindirik formda galvanizli sacdan boyuna tekkenetli olarak imal edilmektedir. Kanal üst bölümüne getirilen kenet yeri sayesinde malzeme takılması ve tıkanma olmayacağı gibi, spiral hazır kanallara göre sürtünme direnci çok daha düşüktür. Punta kaynaklı imalatlarda, zamanla kaynak yerleri korozyona uğrayarak, açılmalar oluşmaktadır. Firmamızın, kanal ve fittings imalatları tamamen kenet birleştirmelidir.

7 Merkezi Toz Talaş Talaş Yakıt Kazanları İşletmenizin kurutma fırınlarında, üretim proseslerinde ve fabrika - ofis ısıtmasında ihtiyacı olan kızgın su, buhar, kızgın yağ veya sıcak su tam otomatik talaş yakıtlı kazanlar ile sağlanır kcal/h den kcal/h kapasite aralığında üretilen kazanlar yakıtın, nem, yoğunluk, ısıldeğer ve kül oranına göre, en uygun yanma hücresi dizaynı ile tam ve yüksek verimli yanma sağlanır. Kazanlar, pompa, vana, borulama, baca, baca fanı ile birlikte çalışır vaziyette anahtar teslimi olarak teslim edilebilmektedir. ENJEKSİYON TİP YANMA ODALI KAZAN: Nem orani % 15, kül oranı %1 den küçük ince zımpara tozlarını yakma da kullanılır. Yakıt yanma odasına yüksek basınçta bir fan ile püskürtülerek yakılır. HELEZON TİP STOKERLİ YANMA ODALI KAZAN: Nem oranı % 5 kül oranı %1 den küçük ahşap talaşlarını yakmada kullanılır. Yakıt yanma odasına, yakma teknesi içindeki helezon ile beslenir. Döküm ızgaralar arasından üflenen yanma havası ile verimli bir yanma sağlanır. HAREKETLİ IZGARALI YANMA ODALI KAZAN Nem oranı % 55 den küçük ve kül oranı % 1 den büyük ahşap talaşlarını yakmada kullanılır. Talaş hidrolik veya mekanik olarak hareket eden ızgara üstünde yakılır. Talaş yanma odasına helezon ile sevk edilir.

8 Modüler ve Mobil Toz Modüler Toz Toplama Sistemleri Ahşap toz ve talaşı için Modüler filtre üniteleri, geniş filtreleme yüzeyi (ahşap parlatma gibi) gerektiren toz toplamada en ekonomik ve az yer kaplayan çözümdür. Modüler filtreler, talaşı silolarda toplamanın gerekmediği, küçük talaşı küçük miktarlarda filtreleme için kullanılmaktadır m /h modülden başlayıp işletme yapısının büyümesine bağlı olarak kolaylıkla kapasitesi artırılabilen, bütün parçaları cıvatalı birleştirme olup, az alan kaplayan bir üründür. Ürün Kapasite TRM m /h TRM m /h TRM m /h TRM m /h Mobil Toz İşletme içerisinde rahatlıkla hareket edebilen, pratik çözüm üreten toz emme sistemleridir Daire testere ve benzeri tek çıkış ağızlı makinaların talaşını emmek için kullanılırlar. Makina yakınına konularak flexible hortumla makina talaş çıkış ağzına bağlanırlar. Benzerlerine göre sessiz ve titreşimsizdir Ürün Kapasite TRP m /h TRP m /h TRP m /h TRP m /h Oğuzlar Mah Sk. No: 4/9 Balgat / ANKARA Tel: Faks:

JET PULSE TAŞIYICI HELEZON

JET PULSE TAŞIYICI HELEZON JET PULSE PULS FĐLTRE VE TAŞIYICI HELEZON TORBALI FİLTRELER; Toz yoğunluğunun yüksek olduğu işletmelerde kullanılmak üzere imal edilmektedir. Cihazlar toz yoğunluğu ve kapasitelere gore seçilmekte olup,

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 40 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1)

Detaylı

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT serisi; % 20 taze havalı, tek fanlı, soğutma kapasite aralığı 13 kw - 164 kw olan 12 adet modelden oluşmaktadır. serisi;

Detaylı

Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri. ÜRÜN KATALOĞU

Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri.   ÜRÜN KATALOĞU Endüstriyel Fanlar & Toz Toplama Sistemleri ÜRÜN KATALOĞU içindekiler 4 5 6 7 8 Yüksek Basınçlı Açık&Düz Kanatlı Düz Kanatlı Z Profil Kanatlı (Boyahane - Cilahane için) 9 10 11 12 13 Öne Eğik Çatı Fanları

Detaylı

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba

KANAL TİPİ KTS 021001 TK. Teba KANAL TİPİ KLİMA SANTRALI TLPU-P Teba 1 KANAL TİPİ KLİMA SANTRALLARI Kanal tipi klima santralları, orta büyüklükteki alanların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyacını karşılar. Yüksekliklerinin az olması

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP

IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP IN-LINE TİP YANDAN EMİŞLİ SALYANGOZLU MONOBLOK SANTRİFÜJ POMPALAR YEP 0 200 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 ve TS EN 092-2 ve TS EN 092- normlarına uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun

Detaylı

PLC HAVAC HAVUZ TİP NEM ALMA SANTRALLERİ

PLC HAVAC HAVUZ TİP NEM ALMA SANTRALLERİ HAVAC HAVUZ TİP NEM ALMA SANTRALLERİ Gelişen yaşam şartlarının doğurduğu özel ortamlardan biride kapalı yüzme havuzlarıdır. Bu havuzlar yüzme sporun yaz kış aralıksız devam etmesini sağlamaktadır. Buna

Detaylı

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP

SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP SALYANGOZLU NORM POMPALAR SNP 32 300 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında), DIN 2533 normuna (TS EN 1092-2 ve TS EN 1092-1 standartlarına) uygun flanşlar, Elektrik

Detaylı

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri. SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE

ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ. İklimlendirme Sistemleri.  SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE ACT RADYAL FANLI SU SOĞUTMA KULELERİ SU SOĞUTMA KONDENSERLİ SOĞUTMA GRUBU BULUNAN TÜM TESİSLERDE İklimlendirme Sistemleri ACT ACT -6 H:1.80 m Her hakkı mahfuzdur. Kapasite ve ölçüler haber verilmeksizin

Detaylı

SICAK HAVA APAREYLERİ

SICAK HAVA APAREYLERİ SICAK HAVA APAREYLERİ Kullanılan fanlara göre radyal ve aksiyal fanlı olmak üzere iki tip cihaz vardır. KDA KTA : Radyal fanlı sıcak hava apareyi : Aksiyal fanlı sıcak hava apareyi TEKNİK ÖZELLİKLER Gövde

Detaylı

SICAK HAVA APAREYLERİ

SICAK HAVA APAREYLERİ SICAK HAVA APAREYLERİ Kullanılan fanlara göre radyal ve aksiyal fanlı olmak üzere iki tip cihaz vardır. KDA KTA : Radyal fanlı sıcak hava apareyi : Aksiyal fanlı sıcak hava apareyi TEKNİK ÖZELLİKLER Gövde

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU ... HAKKIMIZDA MBS Klima Isıtma Soğutma Havalandırma Ekipmanları 2008 yılında Dudullu / Ümraniye İstanbul da Faaliyete

Detaylı

AP Hücreli Aspiratörler

AP Hücreli Aspiratörler AP Hücreli Aspiratörler AP-EKO Ekonomik Tip Hücreli Aspiratör AP-EKO serisi hücreli aspiratörleri, ısıtma ve soğutma istenmeyen yerlerde, ortam havasını tazelemek için veya tahliye etmek için, düşük veya

Detaylı

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN Döküm Kazanlar Modern, Yüksek Kaliteli ve İşletme Emniyetli Kazan Dizaynı: EN 303' e uygun test edilmiş, Thermostream Tekniği sayesinde yüksek işletme emniyetine sahip,lpg,sıvıyakıt veya doğalgaza uygun,

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP

SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP SICAK AKIŞKAN (Kızgın Yağ, Kaynar Su) POMPALARI SAP 32 250 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda (TS EN 733 standardında) salyangoz gövde, DIN 2533 normuna (TS EN 092-2 ve TS EN 092-)

Detaylı

SICAK HAVA APAREYLERİ

SICAK HAVA APAREYLERİ SICAK HAVA APAREYLERİ Kullanılan fanlara göre radyal ve aksiyal fanlı olmak üzere iki tip cihaz vardır. KDA KTA : Radyal fanlı sıcak hava apareyi : Aksiyal fanlı sıcak hava apareyi TEKNİK ÖZELLİKLER Gövde

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton)

Çimento Stoklama & Dolum Tesisi ( ton) Çimento Stoklama & Dolum Tesisi (10.000 ton) Ankara Merkez Atölyelerimizde İmalatı Yapılan Çelik Konstrüksiyonların Sevkiyat İşlemleri Kalite Kontrol Mühendisimiz Tarafından Sevkiyatı Yapılan Ekipmanlar,

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI.

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI. Meksis; 30 Yıllık tecrübesi ile sanayimizin ve halkımızın hizmetinde. RUSYA İSVEÇ KAZAKİSTAN BEYAZ RUSYA ALMANYA KIRGIZİSTAN UKRAYNA ROMANYA BULGARİSTAN YUNANİSTAN ÖZBEKİSTAN AZERBAYCAN TÜRKMENİSTAN TÜRKİYE

Detaylı

HAVA FİLTRELEME VE BACA GAZI TEMİZLEME. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz.

HAVA FİLTRELEME VE BACA GAZI TEMİZLEME. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. HAVA FİLTRELEME VE BACA GAZI TEMİZLEME 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. Firma Tanıtımı Hava filtreleme ve baca gazı temizleme ile ses kirliliği azaltma

Detaylı

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP

MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP MONOBLOK SALYANGOZLU NORM SANTRİFÜJ POMPALAR MNP 32 50 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 2533 normuna (TS EN 092-2 ve TS EN 092- standartlarına) uygun flanşlar, IEC, VDE normlarına uygun elektrik

Detaylı

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / STANDART 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

AKSİYAL ISITMA APAREYLERİ

AKSİYAL ISITMA APAREYLERİ Yüksekten Uçuyoruz! Ekonomik ısıtma çözümlerinin vazgeçilmez argümanı olan hava apareyleri radyal ve aksiyal olarak iki değişin yapıda imal edilir. Uzun mesafelere hava atışı gerçekleştirmek için radyal

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Hububat Depolama ve Taşıma Sistemleri TÜMENOĞLU TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Merkez: Horozlar Mah. Kadıköy Cad.No.68-70 Erenler / SAKARYA Fabrika Tel:0.264 3535421 Fax:0.264 3535422

Detaylı

BASINÇLI HAVANIN ENERJİSİNDEN FAYDALANILARAK GÜÇ İLETEN VE BU GÜCÜ KONTROL EDEN SİSTEMDİR.

BASINÇLI HAVANIN ENERJİSİNDEN FAYDALANILARAK GÜÇ İLETEN VE BU GÜCÜ KONTROL EDEN SİSTEMDİR. Pnömatik Nedir? BASINÇLI HAVANIN ENERJİSİNDEN FAYDALANILARAK GÜÇ İLETEN VE BU GÜCÜ KONTROL EDEN SİSTEMDİR. Tüm Endüstriyel tesisler herhangi bir tip akışkan ihtiva eden bir güç sistemi kullanır. Bu sistemde

Detaylı

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı!

Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Avrupanıın en hızlı satan gazifikasyon kazanı! Yeni nesil Ventum gazifikasyon kazanları çok sessiz, verimli ve ekonomik bir sistem olarak tasarlanmıştır. Geniş yanma odası 7 saate kadar ısıtmaya yetecek

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

DALGIÇ POMPALAR SDP SUBMERSIBLE PUMPS SDP

DALGIÇ POMPALAR SDP SUBMERSIBLE PUMPS SDP DALGIÇ POMPALAR SDP 6-8 - 10-12 SUBMERSIBLE PUMPS SDP 6-8 - 10-12 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, TSE 11146 standardına uygun, NEMA standardındaki motorlara uygun, Kuyuya montajı kolay, Montaj maliyeti

Detaylı

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU GİRİŞ ÜNMAK ÜGS/ÜSG tip kazanlar, silindirik gövde ve yanma hazneli, sıvı ve/veya gaz yakıtlı çelik kazanlardır. Standart işletme sıcaklığı

Detaylı

Firma Profilimiz. Misyonumuz. Ürün Anlayışımız

Firma Profilimiz. Misyonumuz. Ürün Anlayışımız Firma Profilimiz GÜRMAK MAKİNA, Pnömatik Nakil Sistemlerinde lider konumuyla başta ağaç sektörü olmak üzere, maden, çimento ve demir-çelik gibi diğer sektörlere de mühendislik ve proje hizmeti vermek üzere

Detaylı

GAZORAM.

GAZORAM. 2017 GAZORAM www.ecostar.com.tr GAZORAM brülörleri nozzle karışımlı brülörler olup endüstriyel direkt ısıtmalı fırınlar ve kurutma uygulamalarında kullanılmaktadır. Bu fırınların yanma odasında genelde

Detaylı

www.emak.com.tr GENEL ÖZELLİKLER

www.emak.com.tr GENEL ÖZELLİKLER www.emak.com.tr GENEL ÖZELLİKLER Aksine bir talep olmadığı taktirde tüm aksiyal fanlarımız direk akuple olarakimal edilir. Talep üzerine kayış kasnaklı (AX) modellerimiz de vardır (opsiyonel) Fan kasetlerinin

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/2) Akreditasyon No: Adresi Tel : 0 216 593 25 75 Faks : 0 216 593 25 74 E-Posta : posta@kiwa.com.tr Website : www.kiwa.com.tr Muayene Alanı Muayene Türü Standard /

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Genel Özellikler... 3 Teknik Özellikler... 3 Bileşenler... 4 Montaj ve Bakım... 5 Elektrik Bağlantı Şeması... 5 Ölçüler... 6 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma

Detaylı

SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII

SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII Sıvı ve Gaz yakıtı yüksek verimde yakar. %95 ve daha üzerinde yanma verimine sahiptir. Düşük yakıt tüketimi ile yakıt tasarrufu sağlar. 3 tam geçişli

Detaylı

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK ARKASI BASKISIZ IGK - Isı Geri Kazanım Cihazı Sessiz ve yüksek verimli Genel Özellikler Daha düşük enerji tüketimi için yüksek verimli

Detaylı

VİDALI KOMPRESÖR & HAVA KURUTUCU. Yenici Kompresör

VİDALI KOMPRESÖR & HAVA KURUTUCU. Yenici Kompresör VİDALI KOMPRESÖR & HAVA KURUTUCU Filo Vidalı Kompresör Kompakt Seri Kompakt Seri FCU Serisi Filo Kompakt Ünite Fcu 10 Bütünleşik kompakt ünite: Filo kompakt üniteler; vida, seperatör deposu, emiş grubu,

Detaylı

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri

Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri Entsorgungstechnik Güçlü Atık Parçalama ve Briketleme Presleri ekonomik - sağlam - güçlü RB 20-60 SV Briketleme Presleri RB 100-200 S Briketleme Presleri RB 400 RS Briketleme Presleri Teknik Özellikler

Detaylı

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri.

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri. KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ İNŞAAT VE YAPI SEKTÖRÜ, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, ÖZEL PROSES SİSTEMLER, ENDÜSTRİYEL TESİSLER İklimlendirme Sistemleri KFC KFC 3 H:1.80 m Her

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) A tipi Muayene Kuruluşu Akreditasyon No: Adresi Barbaros Mah. Ak Zambak Sk. No:2 Varyap Meridyan A Blok Kat:19 Ataşehir 34100 İSTANBUL/TÜRKİYE Tel : 0 216 572 49

Detaylı

RANTEKO ÇAMUR KURUTMA VE YAKMA ÇÖZÜMLERİ. Çamur bertaraf çözümlerimizi 2 bölüme ayırmaktayız

RANTEKO ÇAMUR KURUTMA VE YAKMA ÇÖZÜMLERİ. Çamur bertaraf çözümlerimizi 2 bölüme ayırmaktayız RANTEKO ÇAMUR KURUTMA VE YAKMA ÇÖZÜMLERİ Çamur bertaraf çözümlerimizi 2 bölüme ayırmaktayız RANTEKO KURUTMA-YAKMA TEKNOLOJİSİ KURUTMA TEKNOLOJİSİ Buss-SMS-Canzler Çamur Kurutma Yatay İnce Film Kurutucu

Detaylı

WheelWashTech. WheelWashTech. WheelWashTech

WheelWashTech. WheelWashTech. WheelWashTech Merkez Ofis / Headquarters Koza Sokak 138 / 8 PK : 06670 Çankaya / Ankara / TÜRKİYE Tel : +90 312 446 10 37 +90 312 446 10 38 Fax : +90 312 446 10 35 Fabrika / Factory 1180 sokak (Eski 10. Sokak) No:59

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU

KONDENSER ÜNİTESİ KATALOĞU En Direk Soğutma!! İklimlendirme ve soğutma alanında hızla gelişen teknoloji bu alanda arge faaliyetleri yapılmasının önünü açmıştır. Kondanser ve evaparatör sistemlerinin daha efektif hale gelmesi ve

Detaylı

AP-HA. Sıcak Hava Apareyleri

AP-HA. Sıcak Hava Apareyleri AP-HA Sıcak Apareyleri AP-HA Sıcak Apareyleri AP-HA-A: Aksiyal Fanlı Sıcak Apareyi AP-HA-R: Radyal Fanlı Sıcak Apareyi Ürün Malzemesi Kullanım Özellikleri Ürün kasası, dışı elektrostatik toz boyalı galvaniz

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ Bomaksan; 986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında, sistem tasarımından uygulamaya kadar tüm süreçleri

Detaylı

Firma Profilimiz. Misyonumuz. Ürün Anlayışımız

Firma Profilimiz. Misyonumuz. Ürün Anlayışımız Firma Profilimiz GÜRMAK MAKİNA, Pnömatik Nakil Sistemlerinde lider konumuyla başta ağaç sektörü olmak üzere, maden, çimento ve demir-çelik gibi diğer sektörlere de mühendislik ve proje hizmeti vermek üzere

Detaylı

HİDROLİK VE PNÖMATİK KARŞILAŞTIRMA

HİDROLİK VE PNÖMATİK KARŞILAŞTIRMA PNÖMATİK SİSTEMLERİN KULLANIM ALANLARI Pnömatik sistemler, Hızlı fakat küçük kuvvetlerin uygulanması istenen yerlerde; temizlik ve emniyet istenen tasarımlarda da kullanılır. Pnömatik sistemler aşağıda

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 125 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 24255 normunda, DIN 2533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik,

Detaylı

YTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Anabilim Dalı Özel Laboratuvar Dersi Kompresör Deneyi Çalışma Notu

YTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Anabilim Dalı Özel Laboratuvar Dersi Kompresör Deneyi Çalışma Notu YTÜ Makine Mühendisliği Bölümü Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Anabilim Dalı Özel Laboratuvar Dersi Kompresör Deneyi Çalışma Notu Laboratuar Yeri: E1 Blok Hidromekanik ve Hidrolik Makinalar Laboratuvarı

Detaylı

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ

SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ SOĞUK DEPO SİSTEMLERİ MİNİ SOĞUK DEPOLAR Mini Soğuk Depolar, küçük ve orta büyüklükteki ürünleri ergonomik tasarım ve aynı zamanda endüstriyel soğutma mantığıyla saklamaya ihtiyaç duyan kişilere göre tasarlanmıştır.

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

Dijital veya Manuel Kontrol Paneli Sulu Pota 2Yıl Garanti Hem Stokerli Hem Manuel Geçişli Alev kırıcı Kullanım

Dijital veya Manuel Kontrol Paneli Sulu Pota 2Yıl Garanti Hem Stokerli Hem Manuel Geçişli Alev kırıcı Kullanım KATI YAKITLI STOKERLİ - MANUEL HİDROLİK PİSTONLU KALORİFER KAZANI Dijital veya Manuel Kontrol Paneli Sulu Pota 2Yıl Garanti 5 Geçişli Alev kırıcı Hem Stokerli Hem Manuel Kullanım www.koncelikisi.com Yüksek

Detaylı

PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MAXİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları Basınçlı asit tankları Gaz tankları Sıvılaştırılmış Petrol Gazı tankları ve tüpleri Asetilen tankları ve tüpleri İçinde zehirli ve zararlı

Detaylı

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Enerjiyi Ziyan Etmeyelim! Hayatın her alanına hitap eden teknolojik gelişmeler iklimlendirme sektörünü de etkisi altına alarak devam etmektedir. Dünya genelinde enerji kaynaklarının hızla azalması var

Detaylı

Endüstriyel Fanlar SANTRİFÜJ FANLAR GENEL BİLGİLER

Endüstriyel Fanlar SANTRİFÜJ FANLAR GENEL BİLGİLER O C A K 2 0 1 1 A R G E - F. K 02 Endüstriyel Fanlar SANTRİFÜJ FANLAR GENEL BİLGİLER Firmamızın santrifüj fan aralığı, direk tahrikli fanların en fazla karşılaştığı debi-basınç bileşimlerini karşılayacak

Detaylı

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar

SPİRAL IZGARALAR. Sismat Uluslararası, iki tip spiral ızgara imal etmektedir: Sepet spiral ızgaralar. Döner tamburlu spiral ızgaralar SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR SPİRAL IZGARALAR Spiral ızgara, genellikle dar kanallarda kullanılan ince ızgara modelidir. Bu ızgaralar bilhassa mayalı içki endüstrisi, tekstil endüstrisi, mezbahalar,

Detaylı

AAP - RAP. Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

AAP - RAP. Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır AAP - RAP Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK arkası baskısız AAP - RAP Aksiyel ve Radyal Isıtıcı Apareyler Sessiz ve güvenli Malzeme ve Özellikleri GÖVDE AAP ve

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ

PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ PMS / MİNİ 250 ZEYTİN İŞLEME SİSTEMİ POLAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Astim Organize Sanayi Bölgesi (P.K. 105) AYDIN / TÜRKİYE TEL : +90 (256) 231 04 73 (pbx) FAX : +90 (256) 231 04 78 www.polatas.com.tr

Detaylı

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız Aksiyal fanlar Üretimin açıklanması Değişik rotor türleri için, çıkış konumu, gövde geometrisi, gövde sacı kalınlığı, ve malzesi yönünden geniş bir seçme olanağı bulunmaktadır. Aşağıdaki açıklamalar standart

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip...

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip... Fancoil Üniteleri İçindekiler Teknogen Fancoil... 3 Kaset Tip Fancoil... 4 Döşeme Tip Fancoil... 6 Gizli Tavan Tipi... 8 Basınçlı Tip... 10 Duvar tipi... 12, ve landırma sektörünün önde gelen üreticilerinden

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ

PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ PKFC KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ KOMPAKT Bomaksan marka PKFC Jet-Pulse Kartuş filtre üniteleri kompakt tasarımı sayesinde daha az yer kaplar. Tüm aksesuarlarını üzerinde bulunduran tak/çalıştır

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları Basınçlı asit tankları Gaz tankları Sıvılaştırılmış Petrol Gazı tankları ve tüpleri Asetilen tankları ve tüpleri İçinde zehirli ve zararlı

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 HAVA PERDELERİ Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler Hava Perdesi Nedir?

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 18.000 -.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi :.000-52.000 Btu/h Salon Tipi Klimalar Soğutma Kapasitesi : 24.000 -.000

Detaylı

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ

ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL HAVA FİLTRASYON SİSTEMLERİ Bomaksan; 986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında, sistem tasarımından uygulamaya kadar tüm süreçleri

Detaylı

Hidrolik Paletli Pompa

Hidrolik Paletli Pompa Hidrolik Paletli Pompa 05532862889 bilgi@ahidrolikdunyasi.com http://www.ahidrolikdunyasi.com Hidrolik paletli pompalar tanımı Hidrolik paletli çalışma prensibi Hidrolik paletli kapasite çizelgesi Hidrolik

Detaylı

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ

KORDİNAMİKR I S I S İ S T E M L E R İ 3 GEÇİŞLİ KORDİNAMİKR KOR 3G SERİSİ www.kordinamik.com 2 YIL 3 GEÇİŞLİ OTOMATİK ISI KONTROLLÜ KATI YAKITLI KAT KALORİFERİ * Otomatik Isı Kontrollü * 3 Geçişli * Dijital Panolu * Doğa Dostu * Estetik Tasarım

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

Hava Perdeleri 2010.1

Hava Perdeleri 2010.1 Hava Perdeleri 2010.1 en kaliteli ve en iyi fiyatlı ne varsa hepsi bir arada burada... Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler

Detaylı

kuru tip toz tutma sistemleri

kuru tip toz tutma sistemleri kuru tip toz tutma sistemleri Torbalı Jet Pulse Filtre Üniteleri UYGULAMA ALANLARI Plastik Metalurji Çimento Kimya Gıda Maden Demir Çelik Ağaç Cam Seramik Alüminyum. Arıtma Adres : Atatürk Mah. Hadımköy

Detaylı

OAG 100A HİDROLOJİ EĞİTİM SETİ ANA ÜNİTE

OAG 100A HİDROLOJİ EĞİTİM SETİ ANA ÜNİTE 2012 OAG 100A HİDROLOJİ EĞİTİM SETİ ANA ÜNİTE www.ogendidactic.com Giriş OAG-100 Hidroloji Tezgahı ve çeşitli yardımcı modül üniteleri ile Akışkanlar Mekaniği derslerinde ayrıntılı ve kapsamlı deneysel

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

BOYAMA TESİSLERİ. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz.

BOYAMA TESİSLERİ. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. 30 yılı aşkın süredir yaşadığımız ve çalıştığımız çevrenin sağlığına önem veriyoruz. Company Presentation Ahşap ve metalik materyallerin kuru, su perdeli olarak odalarda basınçlı boyama tesisleri ile ilgili

Detaylı

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP

DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP DİŞLİ KUTULU SALYANGOZ POMPALAR DKSP 65 5 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, DIN 455 normunda, DIN 533 normuna uygun flanşlar, Traktör kuyruk mili ile tahrik, Mekanik salmastra uygulanabilirlik, TS

Detaylı

PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ

PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ PKF KOMPAKT PATLAÇLI KARTUŞ FİLTRE ÜNİTELERİ MODÜLER Bomaksan marka PKF Jet-Pulse Kartuş Filtre üniteleri, modüler bir yapıya sahiptir. Böylece filtre kapasitenizi arttırmak istediğinizde, eski PKF cihazınızı

Detaylı

Hava Kirleticilerin Kontrolu: Toz Kontrol Sistemleri Prof.Dr.Abdurrahman BAYRAM

Hava Kirleticilerin Kontrolu: Toz Kontrol Sistemleri Prof.Dr.Abdurrahman BAYRAM Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Buca/İZMİR Hava Kirleticilerin Kontrolu: Toz Kontrol Sistemleri Prof.Dr.Abdurrahman BAYRAM Partikül maddeler Tane iriliği 0,001-500

Detaylı

Santrifüj fanlar. Yüksek sıcaklığa dayanım, darbeye ve aşınmaya dayanım ve diğer gereksinimlere göre

Santrifüj fanlar. Yüksek sıcaklığa dayanım, darbeye ve aşınmaya dayanım ve diğer gereksinimlere göre Santrifüj fanlar Genel özellikler Giriş büyüklüğü 100~ 2500 mm (özel tasarımlar da olanaklıdır) Gövde sacı kalınlığı 2 ~16 mm Motor gövde büyüklüğü 63-400 Tahrik tipi Kavrama, kayış kasnak veya direk tahrik

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

DİK MİLLİ DERİNKUYU POMPALARI DMP 6 32

DİK MİLLİ DERİNKUYU POMPALARI DMP 6 32 DİK MİLLİ DERİNKUYU POMPALARI DMP 6 32 Yüksek verim, Uzun ömür, Üstün kalite, TSE 514 standardına uygun, Elektrik motoru, dizel motor veya traktör kuyruk mili ile çalıştırılabilir, Kuyularda her derinlikteki

Detaylı

Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi

Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi Adreslenebilir Hava Örneklemeli Çok Hassas Yangın Algılama Sistemi Bu sistemler adından da anlaşılacağı üzere havadan örneklemeler alıp, kendi haznesine getirerek yangını algılayan sistemlerdir. Şaşırtıcıdır

Detaylı

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ HİDROLİK MERDİVENLİ İTFAİYE EKİPMANI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1- SU TANKI: St -37 A1 kalite 5 mm sac kullanılmaktadır. Tank içinde Enine 2, Boyuna 4 adet tank malzemesi ile ayni malzemeden dalgakıran Tank üzerinde

Detaylı

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı.

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı. Teknik Bilgiler 1. Fan Hava Akış Şekilleri 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri 3. Aksesuarlar 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı Motor Gücü Toplam Basınç Hava Debisi Hava Yoğunluğu * Teknik özellileri

Detaylı

www.termopan.com.tr ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1

www.termopan.com.tr ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1 ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1 / İçindekiler / 1 Katı Yakıtlı Mekanik Kat Kaloriferleri Merkezi Sistem Otomatik Stokerli ve Ateşlemeli Pelet Kalorifer Kazanları 18-19 2-3 Katı Yakıtlı Elle

Detaylı