GENEL KULLANIM KOŞULLARI. HAKLAR Bu portalda yer alan her türlü içerik, program ve eğitim materyalinin hakları BeyinAkademisine aittir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GENEL KULLANIM KOŞULLARI. HAKLAR Bu portalda yer alan her türlü içerik, program ve eğitim materyalinin hakları BeyinAkademisine aittir."

Transkript

1 Bu portalda yer alan sayfalara giriş ve içerilen bilgilerin kullanımı aşağıda belirtilen kurallar ve koşullara tabidir. Bu web sitesini ve içerilen hizmetleri kullanarak bu şartlar ile mutabık olduğunuzu ve aşağıdaki şartların sizin içinde bağlayıcı olduğunu peşinen teyit etmiş oluyorsunuz. BeyinAkademisi, bu portalda sağlanan hizmetlerde, ürünlerde, programlarda veya kullanım şartlarında, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, herhangi bir zamanda değişiklik yapma, güncelleştirme veya yürürlükten kaldırma haklarını saklı tutar. Bu portalın kullanımına devam ederek bu değişiklikleri de kabul etmiş oluyorsunuz. GENEL KULLANIM KOŞULLARI HAKLAR Bu portalda yer alan her türlü içerik, program ve eğitim materyalinin hakları BeyinAkademisine aittir. WEB PORTALININ KULLANIMI Bu portalda yer alan içerik, eğitim ve yazılım (materyal) kullanmanız, bu materyalden baskılar almanız aşağıdaki şartlara bağlıdır: 1. Bu portalda yer alan materyali sadece kendi kişisel eğitiminiz, bilgilenmeniz veya diğer ticari olmayan amaçlarla kullanabilirsiniz. 2. Bu materyalden yapılan bütün alıntılarda BeyinAkademisi ibaresi uygun bir şekilde kaynak olarak belirtilmeli ve bu alıntıların haklarının BeyinAkademisi ne ait olduğu belirtilmelidir. 3. Bu portalda yer alan materyalleri ve içerikleri değiştirerek veya değiştirmeden kısmen veya tamamen sahiplenemezsiniz. 4. Bu portalda yer alan materyalleri ve içerikleri, daha öncesinde BeyinAkademisinin yazılı izni olmadan herhangi bir ticari amaçla veya yayınlama amacıyla kullanamaz veya kopyalayamazsınız. 5. BeyinAkademisi in yazılı izni olmadan "mirror" veya "frame" tekniğiyle bu web sitesinin herhangi bir kısmını başka bir alanda yayınlayamazsınız. 6. Bu web portalında bir ara sayfa ile tekrar yönlendirme yaparak, splash sayfası sokarak veya diğer bir vasıtayla link yapamazsınız. BeyinAkademisi bu şartlara uymayan veya diğer kullanıcıların haklarına tecavüz eden kullanıcıların web sitesine erişimini engelleme haklarını kendisinde saklı tutar. KAYIT, KULLANICI HESAPLARI, ŞİFRELER VE GÜVENLİK Bu web sitesinde sağlanan hizmetlerin herhangi birinin kullanımı için kayıt yaptırmanız ve bir hesap açmanız gerekiyorsa, bu kayıt sürecini kayıt formunda istenen bilgileri tam ve doğru olarak sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca bu bilgilerde değişiklik olduğu takdirde ilgili kayıt formuna girerek ilgili bölümlerde bilgilerinizde değişiklik yaparak bilgileri güncel tutmayı kabul etmiş oluyorsunuz. Eğer bu hizmetlerden işvereniniz hesabına kullanıyorsanız, bu kullanım şartlarını onun adına kabul etmeye yetkili olduğunuz varsayılacaktır. Şifreniz veya şifrelerinizi gizli tutmakla mükellefsiniz.

2 Ayrıca, sizin hesabınız ile yapılan bütün işlemlerden tamamıyla sorumlu olduğunuzu da peşinen kabul ve teyit ediyorsunuz. Bu anlaşmayı okuyarak şifrenizin veya hesabınızın haksız kullanımı durumunda BeyinAkademisini bilgilendirmeyi kabul ediyorsunuz. BeyinAkademisi hesabınızın veya şifrenizin başkası tarafından kullanımı nedeniyle, bilginiz olsun veya olmasın, oluşacak zararınızla ilgili herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Ancak, hesabınızın veya şifrenizin başka bir kişi tarafından kullanımından BeyinAkademisi veya başka bir kişi veya kuruluş zarar görürse, bu zarardan siz sorumlu tutulabilirsiniz. Hesap sahibinin izni olmaksızın başka bir hesabı kullanmanız yasaktır. ÜRÜN İADESİ ve CAYMA HAKKI: BeyinAkademisi tarafından sunulan hizmetlerin tümü elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler ile tüketiciye anında teslim edilen gayri mal statüsüne girdiğinden iade ve cayma hakkı bulunmamaktadır. (Detaylı bilgi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan ve tarihindeki sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik hükümlerine bakınız) GARANTİ ve FERAGAT BeyinAkademisi ve sizin aranızda yapılan ayrı bir anlaşma açıkça belirlenmediği sürece bu web portalından edinilen bütün içerik, yazılım ve hizmetler size olduğu haliyle sağlanmış olup, herhangi bir amaca uygunluk açısından veya başka bir açıdan herhangi bir garantiye tabi değildir. BeyinAkademisi, hiçbir şekilde tarafınız veya başka bir üçüncü kişi tarafından bu web portalına erişim veya bu web portalının veya bu web portalından linkle yönlendirilmiş başka bir web sitesinin veya bu web sitesinde yer alan hizmetlerin kullanımı vasıtasıyla uğranılmış dolaysız veya dolaylı bir zarardan, gelir veya veri kaybından veya başka bir zarardan sorumlu tutulamaz. BU WEB PORTALINDA SAĞLANAN ÜÇÜNCÜ KİŞİLERE AİT MATERYAL Bu web portalı üçüncü kişiler tarafından sağlanmış materyaller, kaynak kodlu veya işletim formunda yazılımlar içerebilir. Bu web portalında yer alan bütün üçüncü kişilere ait materyal için de GARANTİ VE FERAGAT bölümü hükümleri geçerlidir. BEYİNAKADEMİSİ MARKA ve LOGO KULLANIM KOŞULLARI: 1. BeyinAkademisi markası ve logosunun kullanım hakkı Portal Yönetimi (5S YÖNETİM DANIŞMANLIĞI EĞİTİM BİLİŞİM VE YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTET ŞİRKETİ) ne aittir. Sadece Portal Yönetimi tarafından yazılı izin verilmiş / Portal Yönetimi ile yazılı olarak anlaşma imzalamış olan kişi ve kurumlar, BeyinAkademisi markası ve logosunu kullanabilir.

3 2. Web sitenizde veya reklamlarınızda BeyinAkademisini kullandığınıza ilişkin açıklamalara yer verebilirsiniz. 3. Portal Yönetimi ile bir protokol yaptığınızda BeyinAkademisinin tanıtım bannerlarını sitenizde kullanabilirsiniz. 4. BeyinAkademisi markası ve logosunun kullanımına izin verildiği durumlarda, BeyinAkademisi markasının her zaman Portal Yönetimi tarafından temin edilecek Marka ve Logo Kullanım Talimatı na uygun olarak kullanılması gerekmektedir. 5. Portal Yönetiminden marka ve logo kullanımı ile ilgili yazılı izin alınmadığı sürece BeyinAkademisi ekran görüntülerini, BeyinAkademisi markası ve logosunun aşağıdaki yerlerde kullanımı yasaktır: a) Tanıtım materyallerinizde (Kartvizitler, broşürler, elektronik postalarınız gibi.) b) Web sitenizde c) Eşyalarınızda (El yapımı veya değil. Örneğin; kahve kupalarınız, kaleminiz, bloknotlarınız, oyuncaklarınız) Yukarıda belirtilen durumlar dahilinde BeyinAkademisine atıfta bulunmak, BeyinAkademisi marka ve logosunu kullanmak, başkalarının sizin BeyinAkademisi tarafından desteklendiğiniz veya BeyinAkademisinin bir parçası olduğunuz izlenimini yaratabilir. 6. BeyinAkademisi web sitesini, başka bir sitenin içine yerleştirmek yasaktır. 7. Yukarıda belirtilen şartlara uyulmaması durumunda Portal Yönetimi; üyeliğinizin askıya alma, portal kullanımınızı geçici / sürekli olarak durdurma, hukuksal süreç başlatma haklarını saklı tutar. BEYİNAKADEMİSİ.COM ALAN ADI KONUSUNDAKİ SINIRLAMALAR: 1. BeyinAkademisi kelimesinin alan adı olarak kullanım hakkı, Portal Yönetimine aittir. BeyinAkademisi ve BeyinAkademisine benzer kelimeler kullanılarak web sitesi ismi / alan adı başvurusu yapılması / alan adının kaydettirilemez. 2. sitesinde, BeyinAkademisi ve BeyinAkademisi benzeri nitelikteki isimlerin alan adı olarak satışlarına ilişkin herhangi bir ibare tespit edildiğinde portal yönetimi tarafından son verilecektir. 3. Yukarıda belirtilen şartlara uyulmaması durumunda Portal Yönetimi; üyeliğinizin askıya alma, portal kullanımınızı geçici / sürekli olarak durdurma, hukuksal süreç başlatma haklarını saklı tutar. KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, BeyinAkademisi abonesi olarak siz BeyinAkademisi kullanıcılarına özel hazırlanan içerikten faydalanabilmeniz için gerekli kuralları içermektedir. BeyinAkademisinden faydalanmak amacıyla işbu sözleşmeyi onaylayarak ya da BeyinAkademisini kullanarak, sözleşmeyi okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini kabul ettiğinizi kabul ve beyan etmiş oluyorsunuz. 1. TARAFLAR VE KONU İşbu KULLANIM SÖZLEŞMESİ (bundan böyle sözleşme olarak anılacaktır), 5S YÖNETİM DANIŞMANLIĞI EĞİTİM BİLİŞİM VE YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTET ŞİRKETİ (bundan böyle

4 Portal Yönetimi olarak anılacaktır.) ile KULLANICI arasında (bu sözleşme de Kullanıcı ifadesi SİZ i işaret etmektedir.) belirli bir satış bedeli karşılığında muhtelif kategorilerdeki e-öğrenme içerikleri sunan beyinakademisi.com Web Tabanlı Eş Zamansız Uzaktan Eğitim Portalı (bundan böyle BeyinAkademisi olarak anılacaktır) için, Kullanıcının seçmiş olduğu e-öğrenme içeriğinin sağladığı kullanım biçimi, kapsamı ve şartları ile sınırlı olarak Kullanıcının internet üzerinden BeyinAkademisine erişimi ile BeyinAkademisine kayıt olması ve BeyinAkademisini kullanması konusundaki tarafların hak ve yükümlülüklerinin düzenlenmesine yöneliktir. (Portal Yönetimi tarafından zaman zaman yapılacak ve BeyinAkademisinde yayımlanabilecek tüm güncelleştirmeler bu Sözleşmeye dahildir.) Sözleşmede; Portal Yönetimi ve Kullanıcı hep birlikte Taraflar olarak adlandırılmışlardır. Kullanıcı, BeyinAkademisinde yer alan sözleşmeyi okudum ve onaylıyorum maddesini işaretleyip devam düğmesine tıklayarak kayıt işlemlerini tamamladığında ve/veya BeyinAkademisini kullanmaya başladığında işbu sözleşmeyi okuyup, bilgi sahibi olduğunu ve bütün hükümleri ile birlikte kabul ettiğini elektronik ortamda beyan etmiş olur. Kullanıcı, bu sözleşmeyi kabul etmiyorsa, BeyinAkademisine kayıt olmamalı ve kullanmamalıdır. Bir tüzel kişinin yetkilisi adına bu sözleşmenin kabul edilmesi, bunu yapmaya yetkili olunduğunu gösterir. Yetkisiz olarak bu sözleşmenin kabul edilmesi halinde, bu sözleşmede belirlenen yasal yaptırımların sorumluluğunu yetkisiz olarak işlem yapmış olan kişi tüzel kişi ile birlikte müteselsilen almış olur. 2. LİSANS ve FİKRİ MÜLKİYET BeyinAkademisinin ve bölümlerinin ve BeyinAkademisi ile birlikte veya aracılığıyla elde edilen içerikler, programlar ve eserler üzerindeki tüm fikri / sınai mülkiyet haklarının sahibi Portal Yönetimi, bağlı şirketleri ve yan kuruluşları / Portal Yönetiminin içerik, ortam veya platform tedarikçileri dahil olmak üzere eserler üzerinde hak sahibi üçüncü kişilerdir. Kullanıcı, Portal Yönetimi / bağlı şirketleri ve yan kuruluşları / Portal Yönetiminin içerik, ortam veya platform tedarikçileri dahil olmak üzere BeyinAkademisi ve içerikleri üzerinde hak sahibi üçüncü kişilerin sahip olduğu fikri / sınai mülkiyet haklarını ihlal edecek faaliyetlerde bulunamaz. Kullanıcı, sisteme kayıtlı olan kişi olmakla sadece BeyinAkademisinin münferit kullanım lisansına sahip olmuş olur. İşbu sözleşme ile kullanıcıya tanınan kullanma lisansı, BeyinAkademisinin bu sözleşmede belirtilen hak ve sınırlar çerçevesinde BeyinAkademisine erişim, süreli olarak çalıştırma, görüntüleme ve kullanma hakkı verir. Portal Yönetimi, işbu sözleşme ile kullanıcıya, BeyinAkademisi ile birlikte verilebilecek belgelere göre istifade etmek üzere basit (inhisari olmayan) bir kullanma lisansı vermektedir. Kullanıcı, BeyinAkademisindeki içeriklerin hiçbir unsurunu değiştirmemeyi, uyarlamamayı, çevirmemeyi, satmamayı; bu içerik / ürün / servisten türev veya işleme eserler hazırlamamayı, bu içerik / ürün / servisin düzenini bozmamayı, bu servis kapsamında kullandığı her türlü içeriği,

5 görüntüleri, klipleri, müzik eser veya kompozisyonunu söz ve besteyi bu sözleşme dışındaki amaçlar dışında kullanmamayı, değiştirmemeyi, bütünlüğünü bozacak şekilde ters mühendislik yapmamayı ve herhangi bir mecrada yayınlamaya teşebbüs etmemeyi kabul eder. Kullanıcı, BeyinAkademisinin tümünü veya bir bölümünü bilgisayarına indiremez ve kaydedemez. BeyinAkademisinin kısmen / tamamen kopyasını üretemez. Bu tür kopyaları her ne amaçla olursa olsun başkalarının kullanmasına izin veremez, istifadesine ve bilgisine sunamaz. Kullanıcı, BeyinAkademisi kapsamındaki veya BeyinAkademisi ile ilgili Portal Yönetiminin veya Portal Yönetiminin içerik, ortam veya platform tedarikçileri dahil olmak üzere içerikler üzerinde hak sahibi üçüncü şahısların içerik üzerindeki haklarını ve telif haklarını, ticaret markaları veya diğer tescil hakları bildirilerini kaldırmamayı, gizlememeyi veya değiştirmemeyi kabul eder. Kullanıcı işbu sözleşme uyarınca, BeyinAkademisinin kullanımı sırasında BeyinAkademisinin kullanım amaçları dışında kalan, sisteme, Portal Yönetiminin içerik, ortam veya platform tedarikçileri dahil olmak üzere eserler üzerinde hak sahibi üçüncü kişilere veya Portal Yönetimine ilişkin öğrenilen gizli bilgileri muhafaza etmeyi, kısmen veya tamamen üçüncü kişilere doğrudan veya dolaylı olarak hiçbir şekilde ifşa etmemeyi veya açıklamamayı kabul etmiş olur. Portal Yönetiminin, hizmetleri, bilgileri, telif haklarına tabi çalışmaları, ticari markaları, ticari görünümü veya sahip olduğu her tür maddi ve fikri mülkiyet hakları da dahil tüm malvarlığı, ayni ve şahsi hakları, ticari bilgi ve know-how a yönelik tüm hakları saklıdır. Kullanıcı, işbu madde kapsamındaki taahhüt ve yükümlülüklerine uymadığı takdirde, üçüncü parti firma ve üçüncü kişi taleplerinin tek sorumlusu kullanıcı olacak ve eser ve içeriğe ilişkin ayrıca lisans verenler de dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, üçüncü kişilerin uğradıkları zararlardan dolayı Portal Yönetiminden talep edilen tazminat miktarını ve mahkeme masrafları ve avukatlık ücreti de dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere diğer her türlü masrafı karşılamakla sorumlu olacaktır. 3. KULLANICI NIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ 3.1. Ticari Olmayan Kullanım BeyinAkademisinde sunulan her türlü içerik, ticari amaçlar dışında kalan sadece şahsi kullanım içindir. Kullanıcı, bu içeriklerin herhangi bir şekilde yayınlanması, kopyalanması, çoğaltılması, işlenmesi, değiştirilmesi, doğrudan doğruya veya dolaylı olarak yayınlanması, bir topluluğa dinletilmesi / izletilmesi, halka açık yerlerde yayınlanması eylemlerini gerçekleştiremez. Beyinakademisi.com ile sunulan içeriğin kullanıcı tarafından umuma açık mekânlarda kullanılması veya dinletilmesi / izletilmesi yasaktır. Kullanıcı, BeyinAkademisinin kullanımı ile dolaylı veya doğrudan herhangi bir gelir veya benzeri menfaat elde edemez. Kullanıcı, BeyinAkademisini, herhangi bir şekilde başkalarının kullanımına sunabilecek hiçbir girişimde

6 bulunamaz. BeyinAkademisini birden fazla sayıda bilgisayar, iş istasyonu / sunucuda aynı anda kullanamaz. Kullanıcı, dahil olduğu BeyinAkademisi paketi kullanım haklarının kapsamına, veya ileride değişebilecek diğer web adreslerinden ulaşabilecektir. İşbu sözleşmenin kabul edilmesi ile bu paket kullanım hakları kapsamı da kullanıcı tarafından kabul edilmiş sayılır. Bu nedenle, paketlere ilişkin bilgilere ilgili adreslerden ulaşarak, lütfen dikkatlice okuyunuz. Portal Yönetimi, kullanıcıya kullanıma ilişkin üyelik dahilinde tanınan hakları herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Kullanıcı, Portal Yönetiminin veya onun içerik, ortam veya platform tedarikçilerinin sitelerine, mal veya hizmetlerine, yazılım, verilerine herhangi bir şekilde zarar verecek, erişimi engelleyecek, aşırı yükleme yapacak veya hasar verecek şekilde işlemler, müdahaleler yapamaz, BeyinAkademisini bu şekilde ya da üçüncü kişilerin Portal Yönetimi hizmetlerinden faydalanmasına engel olacak şekilde kullanamaz. Kullanıcı, bu sözleşme ile tanınan hakkını, Portal Yönetiminin yazılı izni olmaksızın hiçbir şekilde üçüncü kişilere bedelsiz de olsa devredemez, kiralayamaz, kullanımına / yararına sunamaz veya satamaz. BeyinAkademisinin kullanılması, her zaman bu sözleşmenin koşullarına tabidir Uygun Kullanım Kullanıcı, BeyinAkademisini yürürlükte bulunan tüm ulusal ve uluslararası mevzuata, internet kullanımına ilişkin kural ve yasalara uygun olarak kullanacağını kabul eder. Kullanıcı, BeyinAkademisini hukuka aykırı, amacı dışında, hileli veya uygunsuz bir amaç için kullanmak veya bunları yapması için herhangi bir üçüncü şahsa izin vermek, bu yöndeki bir fiile katılmak veya teşvik etmek, belirli zamanlarda revize edildiği şekliyle işbu sözleşmeyi ihlal edecek bir şekilde hareket etmek, sözleşme ile edinilen hakları üçüncü kişilere kullandırmak eylemlerini yapamaz veya bu eylemleri yapması için herhangi bir üçüncü şahsa izin veremez veya onu teşvik edemez. Portal Yönetimi, kullanıcı tarafından bu fiillerin gerçekleştirilmesi durumunda işbu sözleşmeyi feshedebilir. Bu durumda Portal Yönetiminin diğer tüm hukuki hakları saklıdır. 4. PORTAL YÖNETİMİ İN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ Portal Yönetimi, kendi kontrolünde olmayan üçüncü kişi satıcılar, sağlayıcılar ve başkaca üçüncü kişilerin sahip olduğu ve işlettiği başka web sitelerine, portallara, dosyalara veya içeriklere bağlantılar verebilir. Bu bağlantılar sadece referans kolaylığı nedeniyle Portal Yönetimi tarafından sağlanmış olabilir ve web sitesini veya siteyi işleten kişiyi desteklemek amacı veya web sitesi veya içerdiği bilgilere yönelik herhangi bir türde bir beyan veya garanti niteliği taşımamaktadır. Site üzerindeki bağlantılar vasıtasıyla erişilen portallar, web siteleri, dosyalar ve içerikler, bu bağlantılar vasıtasıyla erişilen portallar veya web sitelerinden sunulan hizmetler veya ürünler veya bunların içeriği hakkında Portal Yönetiminin herhangi bir sorumluluğu yoktur. Portal Yönetimi, kullanıcı bilgilerini veya üyeliğe ilişkin kullanıcı bilgilerini, kullanıcı güvenliği, kendi

7 yükümlülüğünü ifa ve bazı istatistiki değerlendirmeler için dilediği biçimde süresiz olarak kullanabilir. Bunları bir veritabanı üzerinde tasnif edip süresiz olarak muhafaza edebilir. Kullanıcı ve Portal Yönetimi hukuken bağımsız taraflardır. Aralarında ortaklık, temsilcilik veya işçiişveren ilişkisi yoktur. Portal Yönetimi, önceden haber vermeksizin BeyinAkademisi ve dokümantasyonda değişiklik yapabilir. Portal Yönetimi önceden haber vermeksizin varsa ücretsiz olarak kullanım hakkı elde ettiğiniz BeyinAkademisini kullanımdan kaldırabilir ya da ücretli hale getirebilir. 5. ÜÇÜNCÜ ŞAHISLARIN HAKLARI Kullanıcı, BeyinAkademisinin tüm veri veya diğer malzemeleri; a) Üçüncü şahısların haklarının (fikri mülkiyet hakları dâhil olmak üzere bunlarla sınırlı kalmaksızın) ihlaline veya tecavüzüne neden olacak şekilde veya b) Donanımlar için zararlı veya bozucu olacak şekilde veya c) Üçüncü şahısların bilgisayar sistemlerine, ağ veya donatılarına zarar verebilecek şekilde göndermek veya iletmek üzere kullanmayacağını kabul etmiştir. Kullanıcı, bunun aksine davrandığı takdirde, işbu sözleşme uyarınca, tüm sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu ve bu nedenle ortaya çıkabilecek zarar ve ziyandan ve üçüncü şahıslar tarafından açılacak her türlü dava, zarar veya ziyan taleplerinden sorumlu olacağını, Portal Yönetiminin bu kabil dava, şikâyet ve benzeri konularda hiçbir şekilde taraf ve muhatap olmayacağını, bu hükmün kullanıcı tarafından ihlali nedeniyle, Portal Yönetiminin üçüncü şahıslar tarafından açılacak herhangi bir davada taraf addedilerek üçüncü şahıslara herhangi bir tazminat ödemesi veya yükümlülük altına sokulması durumunda, başta ödemiş olduğu tazminat olmak üzere, bundan dolayı uğrayacağı her türlü zararı kullanıcıya rücu edebileceğini ve Portal Yönetiminin talebi üzerine, ödenmiş olan tazminat, zarar ve masrafları kayıtsız şartsız olarak, defaten ödemeyi gayrikabili rücu olarak beyan, kabul ve taahhüt etmiştir. 6. GEREKLİ DONANIMLAR BeyinAkademisine erişmek / kullanmak için gerekli tüm bilgisayar donanımını ve iletişim donanımlarının temin ve bakımını sağlamak Kullanıcının sorumluluğundadır. Kullanıcı bu sözleşme uyarınca, kullanma lisansı aldığı eğitimin, BeyinAkademisinde belirtilen asgari teknik özelliklere sahip bir donanım üzerinde kullanacağını ve gerekli donanımı temin edeceğini, Portal Yönetiminin yazılımdonanım uyuşmazlığı ile ilgili hiçbir sorumluluğunun bulunmadığını, bu nedenle meydana gelen hiçbir zarar sonucundan Portal Yönetiminin sorumlu olmayacağını, Portal Yönetiminin sorumluluğunun kullanma lisansı verilmesi ile sınırlı olduğunu beyan, kabul ve taahhüt etmiştir.

8 7. SORUMLULUĞUN SINIRLANMASI Bir eğitim destek ürünü olan sözleşme konusu BeyinAkademisi kapsadığı konular ile sınırlı olmak üzere öğrenci ve öğretmenlerin asli kaynaklardan edinmiş oldukları bilgilerini pekiştirmesini sağlamak amacıyla geliştirilmiş bir yardımcı kaynak olup; Portal Yönetimi olduğu gibi satış esasları dahilinde BeyinAkademisi için herhangi bir performans ya da ifa garantisi veya bir hizmet seviyesi taahhüdü vermemektedir. Portal Yönetimi aynı zamanda BeyinAkademisi içeriğinde yer alan bilginin bilimsel ya da yorumsal olarak doğruluğunu tamamıyla taahhüt etmemektedir. BeyinAkademisinin kullanıcı amacına doğrudan hizmet vermemesinden Portal Yönetimi sorumlu değildir. Portal Yönetimi, BeyinAkademisinde yer alan içeriklerin kullanımı sırasında kullanıcı tarafında oluşabilecek sorun veya zararlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Kullanıcı, BeyinAkademisi ile ilgili olarak temin edilen tüm içerikleri sadece kendi ihtiyaçları için ve doğabilecek riskleri kabul ederek kullanacağını kabul eder. Portal Yönetimi, e-öğrenme içeriklerine ilişkin olarak veya kullanımından kaynaklanan veri kaybı veya bilgisayar sistemi hasarları kullanıcının sorumluluğunda olup Portal Yönetiminin bu hususta herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Portal Yönetimi, BeyinAkademisinin, 7 gün 24 saat kesintisiz olarak sunulmasını kullanıcılara garanti etmemekte ve bu konuda herhangi bir hizmet ya da performans seviyesi taahhüdü vermemektedir. BeyinAkademisinin etkin biçimde kullanımı ve bu kullanımın tüm sonuçları kullanıcının sorumluluğunda olup, Portal Yönetimi, BeyinAkademisinin kendisinden beklenen sonuçlarının tam olmaması ya da eksik veya amaca uygun olmamasından ve bu sebeplerle ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı zararlardan hiçbir şekilde sorumlu değildir. Portal Yönetimi, BeyinAkademisi ile sunulan herhangi bir içerik sonucunda maruz kalınan kayıp veya hasarlardan veya herhangi bir müzik, görüntü, fotoğraf, yazılım, teçhizat veya içerikteki hata, hasar ya da bozulmalardan; BeyinAkademisinin kullanıcı tarafından kullanımı neticesinde oluşacak herhangi bir telif hakkı ve mülkiyet haklarının ihlalinden hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. Portal Yönetimi, BeyinAkademisi ile sunulan her türlü içerik üzerinde, tamamen kendi takdirinde olmak üzere, değişiklik yapma, uygun görmediği içeriği kaldırma / ekleme yetkilerine sahiptir. BeyinAkademisinin versiyon güncelleştirmesinden kaynaklanabilecek başta maddi / manevi / doğrudan / dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan Portal Yönetimi sorumlu değildir. BeyinAkademisi hukuken yasaklanmış bir amaç için veya hukuka aykırı işlerde veya mevzuat hükümlerine aykırı olarak kullanılması nedeniyle ortaya çıkabilecek, başta maddi / manevi / doğrudan / dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan Portal Yönetimi sorumlu değildir. Hukuki yollardan elde edilmeyen veya Portal Yönetimi tarafından BeyinAkademisinin kullanımıyla

9 ortaya çıkabilecek başta maddi / manevi / doğrudan / dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan Portal Yönetimi sorumlu değildir. Beklenmedik teknolojik gelişmelerden dolayı meydana gelebilecek başta maddi / manevi / doğrudan / dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir zarardan Portal Yönetimi sorumlu değildir. BeyinAkademisi, kullanıcının özel amaçlarına yönelik özel üretim ürün olmayıp, bir eğitim destek ürünü olarak tasarlanmış ve kullanıcının tercihine sunulmuştur. BeyinAkademisinin kullanılması ya da kullanımının mümkün olmaması nedeniyle meydana gelebilecek ticari kar ya da başarı yoksunluğu, ticari işlerin aksaması, bilgilerin / verilerin / dosyaların / resimlerin kaybolması gibi (ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere) durumlarda veya benzeri durumlarda ortaya çıkabilecek maddi / manevi / doğrudan / dolaylı hiçbir zarardan Portal Yönetimi sorumlu değildir. Her durumda, BeyinAkademisi nedeniyle meydana gelebilecek her türlü zarar başta olmak üzere, Portal Yönetiminin bu sözleşmenin herhangi bir hükmü uyarınca sorumluluğu BeyinAkademisi için varsa ödenmiş olan lisans bedeli ile sınırlıdır. 8. SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİKLERİ Portal Yönetimi, tamamen kendi takdirine bağlı ve tek taraflı olarak, işbu sözleşmeyi uygun göreceği herhangi bir zamanda değiştirebilir. İşbu sözleşmenin değişen hükümleri, BeyinAkademisi web sitesinde ilan edildikleri tarihte geçerlilik kazanacak olup; kullanıcı, bu sözleşmedeki değişiklikleri, değişiklikler Portal Yönetiminin web sitesinde yayınlandıktan sonra kabul etmiş sayılır. Bu değişikliklerden haberdar olabilmek için işbu sözleşmeyi sık sık gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Geri kalan hükümler, aynen yürürlükte kalarak hüküm ve sonuçlarını doğurmaya devam edecektir. İşbu sözleşme, kullanıcının tek taraflı beyanları ile değiştirilemez. 9. MÜCBİR SEBEPLER Hukuken mücbir sebep sayılan tüm hallerde, Portal Yönetimi, işbu sözleşme ile belirlenen yükümlülüklerinden herhangi birini geç veya eksik ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle yükümlü değildir. Bu ve bunun gibi durumlar, Portal Yönetimi için, gecikme, eksik ifa etme veya ifa etmeme veya temerrüt addedilmeyecek veya bu durumlar için Portal Yönetiminden herhangi bir nam altında tazminat talep edilemeyecektir. Mücbir sebep terimi, doğal afet, isyan, savaş, grev, iletişim sorunları, altyapı ve internet arızaları, elektrik kesintisi ve kötü hava koşulları da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Portal Yönetiminin makul kontrolü haricinde ve gerekli özeni göstermesine rağmen önleyemediği, kaçınılamayacak olaylar olarak yorumlanacaktır. 10. SÖZLEŞME NİN YÜRÜRLÜĞÜ VE SONA ERMESİ Kullanıcı, BeyinAkademisini kullandığı ya da işbu sözleşmeyi kabul ettiğini beyan ettiği anda işbu sözleşme ile belirlenen şartları kabul etmiş sayılır ve bu sözleşme, taraflar arasında süresiz olarak yürürlüğe girer.

10 Kullanıcı, BeyinAkademisini kullandığı ya da işbu sözleşmeyi onayladığı tarihten itibaren, sözleşmede belirtilen hak ve yükümlülüklere aykırı hareketleri / edim ve taahhütlerini yerine getirmemesi nedeniyle, Portal Yönetiminin / 3. kişilerin uğrayacağı her türlü zarar ve ziyanı derhal tazmin etmeyi kabul ve taahhüt eder. İşbu sözleşme ve kullanıcının sözleşme uyarınca sahip olduğu BeyinAkademisini kullanma hakkı; a) Kullanıcının BeyinAkademisini kullanmayı sona erdirmesi ve üyelikten çıkış talimatlarına uyarak üyeliğini sona erdirmesi, b) İşbu sözleşmede sayılan fesih hallerinden herhangi birinin gerçekleşmesi, c) Kullanıcının Portal Yönetimi ile arasındaki abonelik sözleşmesinin herhangi bir nedenle sona ermesi ile hiçbir ihtara gerek kalmaksızın kendiliğinden hükümsüz kalacaktır. Bu sözleşme ve sözleşme uyarınca sahip olduğunuz BeyinAkademisini kullanma hakkının herhangi bir nedenle sona ermesi durumunda kullanıcıya herhangi bir geri ödeme yapılmaksızın KULLANICI lisansı sona erdirilecektir. Kullanıcının, sözleşmede yer alan hükümlerden herhangi birini ihlal etmesi durumunda, Portal Yönetiminin sözleşmeyi derhal feshetme ve kullanıcının BeyinAkademisine erişim ve bu sözleşmede tanınan lisans hakkını iptal etme hakkı olup, Portal Yönetimi isterse tamamen kendi takdirinde olarak - 10 (on) gün içerisinde durumun düzeltilmesi, aksi takdirde sözleşmenin feshedileceği kullanıcıya yazılı olarak bildirebilir. Bu süre içerisinde durumun düzeltilmemesi halinde, sürenin sonunda Portal Yönetimi yazılı bildirimiyle, işbu sözleşmeyi feshedebilir. Portal Yönetimi, açıkça mevzuata aykırılık, suç teşkil eden kullanımları tespit etmesi halinde önceden haber vermeksizin kullanıcının BeyinAkademisi kullanma lisansını tek taraflı iptal etme hakkını saklı tutar. Kullanıcı, bu sözleşmenin sona ermesi üzerine, Portal Yönetiminin talep etmesi halinde, BeyinAkademisinden elde ettiği her türlü içerik, bilgi, müzik, görüntü ve diğer tür içeriği; mülkiyeti, yönetimi veya denetim ve kontrolü altında bulunan tüm bilgisayarlardan / depolama ortamlarından silmeyi kabul, beyan ve taahhüt etmiştir. 11. UYUŞMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ İşbu sözleşme ve sözleşmenin uygulanması, yorumlanması, hükümleri dahilinde doğan hukuki ilişkilerin yönetimi ve uyuşmazlıkların çözümü Türkiye Cumhuriyeti Hukukuna tabi olacaktır. Taraflar, işbu sözleşmenin uygulanmasından doğan uyuşmazlıklar için İZMİR Merkez Mahkemelerinin ve İcra Dairelerinin yetkili olduğunu kabul ederler.

11 12. VERİ UYGULAMALARI VE GİZLİLİK POLİTİKASI BeyinAkademisine kayıt olurken veya sonrasında verilecek olan Portal Yönetimi tek Şifre ve diğer bilgilerin doğruluğu, güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması ve kullanılması durumlarıyla ilgili her türlü husus tamamen kullanıcının sorumluluğunda olup, girilen bilgilerdeki yanlışlıklardan / kullanıcı bilgilerinin bir başkası tarafından ele geçirilerek / öğrenilerek kullanılması yoluyla BeyinAkademisine kullanıcı adına erişimden Portal Yönetimi sorumlu değildir. Kullanıcıların, BeyinAkademisine erişim araçlarının (kullanıcı adı ve şifre) güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması, kullanılması gibi hususlardan kaynaklanan kullanıcının / üçüncü kişilerin uğradığı veya uğrayabileceği zararlarla ilgili olarak Portal Yönetiminin, doğrudan veya dolaylı, herhangi bir sorumluluğu yoktur. Bu kapsamda kullanıcı Portal Yönetiminden zarar, tazminat her ne ad altında olsun herhangi bir talepte bulunamaz. Portal Yönetiminin kişisel bilgileri muhafazasına ilişkin Gizlilik Sözleşmesi bağlantısı, portalın sağ alt kısmında bulunur. Kullanıcı ise işbu sözleşme ve dolayısıyla Portal Yönetimi hakkında öğreneceği her türlü bilgiyi işbu sözleşmenin herhangi bir nedenle sona ermesinden bağımsız olarak süresiz olarak gizli tutacağını kabul ve taahhüt eder. 13. İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ BeyinAkademisi ve sözleşme ile ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz olursa, Portal Yönetimine başvurabilirsiniz. Portal Yönetiminin iletişim bilgileri BeyinAkademisinde verilmiştir. 14. DİĞER HÜKÜMLER Kullanıcı bu sözleşmeyi ve bu sözleşme kapsamında sahip olduğu hakları bir başka kişiye ya da kuruma devredemez. Kullanıcı, Portal Yönetiminin sahip olduğu hakları tek taraflı olarak tayin edebileceğini, Portal Yönetiminin bu sözleşme kapsamındaki haklarını ve sorumluluklarını kullanıcının iznine gerek olmaksızın üçüncü bir kişi / kurum / tarafa devredebileceğini veya alt sözleşme yapabileceğini kabul eder. Portal Yönetimi, bu sözleşme kapsamındaki haklarını uygulamayı ertelemekle veya yalnızca bir kısmını uygulamakla, haklarının hiçbirinden vazgeçmiş olmaz. İşbu sözleşmede yer alan hükümlere ilişkin ihlaller ya da işbu sözleşme kapsamındaki temerrütlere ilişkin tatbik edilecek haklardan edilen feragatler, söz konusu feragat yazılı olarak düzenlenmediği ve feragat eden tarafından imzalanmadığı sürece yürürlüğe girmeyecektir. Herhangi bir ihlalden ya da temerrütten feragat edilmesi, daha sonraki ihlallerden ya da temerrütlerden de feragat edildiği anlamını taşımayacaktır. Bu sözleşmenin herhangi bir hükmünün mahkeme / yetkili merci tarafından geçersiz veya uygulanamaz sayılması, sözleşmenin kalan hükümlerinin geçerliliğini ya da uygulanabilirliğini etkilemeyecektir. Mahkeme veya yetkili merci kararıyla bu sözleşmenin bir hükmünün veya bazı hükümlerinin uygulanabilir olmadığına karar verilirse, Portal Yönetimi bu hükmü / hükümleri

12 kanunların emredici hükümlerine uygun olarak ve tarafların işbu sözleşmede belirlenen amaca erişmesi için uygun şekilde düzeltir veya bu hükmün / hükümlerin sözleşmeden ayrı tutulmasına ve sözleşmenin diğer hükümlerinin tümüyle etkin ve geçerli kalmasına karar verebilir. Kullanıcının, bu sözleşmenin herhangi bir hükmünü ihlal etmesi halinde, Portal Yönetimi tüm yasal yollara başvurma hakkına sahiptir.

İŞBU SÖZLEŞME, DORUKNET WISPOTTER KABLOSUZ İNTERNET ERİŞİM HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR.

İŞBU SÖZLEŞME, DORUKNET WISPOTTER KABLOSUZ İNTERNET ERİŞİM HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR. İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ. İŞBU SÖZLEŞME, DORUKNET WISPOTTER KABLOSUZ İNTERNET ERİŞİM HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR. DORUKNET

Detaylı

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ İŞBU SÖZLEŞME, WİFRİ SOSYAL MEDYA HOTSPOT HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR. WİFRİ SOSYLA MEDYA HOTSPOT

Detaylı

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ

İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ. İŞBU SÖZLEŞME, PELİT KABLOSUZ İNTERNET ERİŞİM HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR. PELİT KABLOSUZ İNTERNET

Detaylı

TTNET Tivibu MASAÜSTÜ UYGULAMASI KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ

TTNET Tivibu MASAÜSTÜ UYGULAMASI KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ TTNET Tivibu MASAÜSTÜ UYGULAMASI KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR VE KONU 1.1. TTNET TIVIBU Portali Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi ( SÖZLEŞME ), TTNET Anonim Şirketi ( TTNET ) ile KULLANICI arasında

Detaylı

Kullanım Koşulları, Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Kullanım Koşulları, Gizlilik ve Güvenlik Politikası 1. Taraflar Kullanım Koşulları, Gizlilik ve Güvenlik Politikası İşbu Kullanım Koşulları, Gizlilik ve Güvenlik Politikası ( SÖZLEŞME ) Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. (İŞLETMECİ) ile KULLANICI arasında (bu

Detaylı

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder.

Üye, siteye üye olarak Üye Sözleşmesinin tamamını okuduğunu, içeriğini ve bütününü anladığını ve tüm hükümleri onayladığını kabul eder. TARAFLAR Bu sözleşme PozitifAkıl Eğitim&Danışmanlık ile siteye eğitim desteği almak için üye olan (bundan sonra ÜYE olarak anılacaktır) kişi arasında, üyenin siteye üye olması amacı ile ve sözleşmenin,

Detaylı

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi.

Kullanıcı : Site yi ziyaret eden ancak henüz Üye olmamış gerçek veya tüzel kişi. Bu sözleşme www.keysop.com tarafından sunulan tüm hizmetlerden faydalanmanız için gerekli kuralları içermektedir. Site ye Üye olarak, Üyelik Sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER : İRTİBAT BİLGİLERİ :

KİŞİSEL BİLGİLER : İRTİBAT BİLGİLERİ : KİŞİSEL BİLGİLER : T.C. KİMLİK NO : ADI SOYADI : DOĞUM TARİHİ : ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT BİLGİLERİ : EV ADRESİ

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi Web Sitesi Kullanım Sözleşmesi 1. TARAFLAR İşbu Web sitesi Kullanım Sözleşmesi ("Kullanım Sözleşmesi"),. ile Web sitesi'ne giriş yapan ve/veya üye olan Kullanıcı arasında, Kullanıcı'nın Web sitesi'ni kullanmasına

Detaylı

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Fit365 KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Yürürlük Tarihi: 6 Nisan 2018 UYGULAMAMIZA ÜYE OLARAK, İŞBU KULLANICI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİNİ OKUDUĞUNUZU, ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI

Detaylı

FARKNET ABONE BAŞVURU FORMU

FARKNET ABONE BAŞVURU FORMU FARKNET ABONE BAŞVURU FORMU ABONE NO : TARİH:... /.../20. ADI SOYADI : T.C. KİM.NO : DOĞUM YERİ: DOĞUM TARİHİ: TELEFON : ADRES : ABONELİK TİPİ» BİREYSEL KURUMSAL İNTERNET PAKETİ : KURULUM YAPILAN CİHAZ

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz.

Bu internet sitesini (Kısaca PORTAL olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu internet sitesini (Kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu koşulları kabul etmediğiniz taktirde "PORTAL"ı kullanmaktan vazgeçiniz. TANIMLAR PORTAL

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ

SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME, AYNET WİFİ HİZMETİNDEN FAYDALANABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ KURALLARI İÇERMEKTEDİR. AYNET WİFİ HİZMETİNİ KULLANMAK AMACIYLA İŞBU SON KULLANICI LİSANS SÖZLEŞMESİ Nİ

Detaylı

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır:

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin   tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır: ÜYE SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, www.duobul.net (Site) ile üye (Üye) olan kişi arasında düzenlenmiş, elektronik ortamda üye tarafından onaylanması anında akdedilmiş ve karşılıklı olarak yürürlülüğe

Detaylı

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi

MADDE 1) TARAFLAR MADDE 2) KONU MADDE 3) ÜYELİK SİSTEMİ VE ÜYELERİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ. Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi Gelecek Gyo A.Ş Kullanıcı Sözleşmesi MADDE 1) TARAFLAR 1.Taraflar arasında akdedilen bu sözleşme Gelecek GYO A.Ş ile üye arasında kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını tanımlar. MADDE 2) KONU 1.

Detaylı

DÜŞLE BEŞİKTAŞ WEB PORTALI ÜYELİK VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

DÜŞLE BEŞİKTAŞ WEB PORTALI ÜYELİK VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ DÜŞLE BEŞİKTAŞ WEB PORTALI ÜYELİK VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu BELTAŞ Eğitim Kültür Hizmet Ve Sosyal yardım Vakfına ait Düşle Beşiktaş Portalı üyelik sözleşmesi (Bundan böyle Sözleşme olarak

Detaylı

Etkinlik: Sitede duyurusu yapılan tiyatro, sahne sanatı, sanat, eğlence ya da kültürel amaçlı ücretli ya da ücretsiz tüm sosyal aktivitelerdir.

Etkinlik: Sitede duyurusu yapılan tiyatro, sahne sanatı, sanat, eğlence ya da kültürel amaçlı ücretli ya da ücretsiz tüm sosyal aktivitelerdir. Tiyatrolar.com.tr Kullanım Sözleşmesi Tiyatrolar.com.tr, kullanıcı sözleşmesini okuduğunuzu, içeriğini anladığınızı ve hükümlerini Kabul ettiğinizi ve onayladığınızı gayrıkabilirucu kabul, beyan etmiş

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ ZİRAAT SİGORTA A.Ş. GİZLİLİK POLİTİKASI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Ziraat Sigorta A.Ş ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR

FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR FACEPARA.COM - ÜYELİK SÖZLEŞMESİ VE GENEL ŞARTLAR 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI: 1.1. İşbu Üyelik sözleşmesi (aşağıda kısaca Sözleşme olarak anılacaktır); Facepara Yayıncılık ve Network Marketing Firması kısaca

Detaylı

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ:

ANDROPAY GÜVENLİ ÖDEME HİZMETİ: MADDE 1. TARAFLAR İşbu sözleşme ve ekinden oluşan işbu ANDROPAY Kullanıcı Sözleşmesi (bundan böyle "KULLANICI SÖZLEŞMESİ" olarak anılacaktır.), Andropay Ödeme Hizmetleri (bundan sonra "Andropay" olarak

Detaylı

WISPOTTER İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ

WISPOTTER İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ WISPOTTER İNTERNET KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN KONUSU ve TARAFLAR İşbu İnternet Kullanım Sözleşmesi ( SÖZLEŞME ), Doruk İletişim ve Otomasyon San. ve Tic. A.Ş. ( DORUKNET ) ile KULLANICI ve/veya

Detaylı

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ

WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ WWW.DOGANAKADEMİDİJİTAL.COM WEB SİTESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN KONUSU VE TARAFLARI 1.1. İşbu sözleşme ticaret merkezi 19 Mayıs Mah. Golden Plaza No:1 K:10 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde bulunan

Detaylı

KURUMSAL ONLINE HİZMET MERKEZİ ÜYELİK KURALLARI

KURUMSAL ONLINE HİZMET MERKEZİ ÜYELİK KURALLARI KURUMSAL ONLINE HİZMET MERKEZİ ÜYELİK KURALLARI 1. TARAFLAR Kurumsal Online Hizmet Merkezi Üyelik Kuralları ( Kurallar ) Kurallar, Turgut Özal Bulvarı 06103 Aydınlıkevler/Ankara adresinde mukim Türk Telekomünikasyon

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

If Yazılım: If Yazılım ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.io sitesinin sahibi firmadır.

If Yazılım: If Yazılım ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.io sitesinin sahibi firmadır. Kullanım Sözleşmesi SİTEMİZE ÜYE OLARAK, KULLANICI SÖZLEŞMESİ'Nİ OKUDUĞUNUZU, İÇERİĞİNİ ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI GAYRIKABİLİ RUCU KABUL, BEYAN ETMİŞ OLUYORSUNUZ. BU

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu Dök. No: AUZEF-FR-2.5-01 Yayın Tarihi: 30.06.2014 Rev.No: 00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 İşbu taahhütname İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bilişim Hizmetleri (Bundan sonra İÜ AUZEF" olarak

Detaylı

Kullanım Sözleşmesi. Etkinlik Dünyası: Etkinlik Dünyası Bilet ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.com.tr sitesinin sahibi firmadır.

Kullanım Sözleşmesi. Etkinlik Dünyası: Etkinlik Dünyası Bilet ve İnternet Hizmetleri unvanlı, Etkinlik.com.tr sitesinin sahibi firmadır. Kullanım Sözleşmesi SİTEMİZE ÜYE OLARAK, KULLANICI SÖZLEŞMESİ'Nİ OKUDUĞUNUZU, İÇERİĞİNİ ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI GAYRIKABİLİ RUCU KABUL, BEYAN ETMİŞ OLUYORSUNUZ. BU

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi

KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi KULLANIM KOŞULLARI www.kutp.com.tr Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi 1. SİTE KULANIM KOŞULLARI SÖZLEŞMESİNİN TARAFLARI, KONUSU VE KAPSAMI 1.1. Bu internet sitesini (Kısaca "SİTE" olarak anılacaktır)

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ. Madde 2. TANIMLAR: İşbu Sözleşmede; 2) Kaliteli Portre İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret

KULLANICI SÖZLEŞMESİ. Madde 2. TANIMLAR: İşbu Sözleşmede; 2) Kaliteli Portre İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Değerli Ziyaretçimiz, Aşağıdaki Kullanıcı Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki hizmetlerden faydalanabilmeniz için gerekli kuralları içermektedir. Sitemize Üye olarak, Kullanıcı Sözleşmesi ni okuduğunuzu,

Detaylı

KULLANIM ŞARTLARI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ I. TARAFLAR SÖZLEŞMENİN ONAYLANMASI VE BAĞLAYICILIĞI İÇERİK HİZMETLERİNİN TANIMI VE SUNUMU ÜYELİK SİSTEMİ

KULLANIM ŞARTLARI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ I. TARAFLAR SÖZLEŞMENİN ONAYLANMASI VE BAĞLAYICILIĞI İÇERİK HİZMETLERİNİN TANIMI VE SUNUMU ÜYELİK SİSTEMİ KULLANIM ŞARTLARI VE KULLANICI SÖZLEŞMESİ I. TARAFLAR II. III. IV. İşbu sözleşme ve sözleşmeyle atıfta bulunulan ve sözleşmenin ayrılmaz birer parçası olan belgelerden ve eklerden (EK-1 Gizlilik Politikası),

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki Mesafeli Satış Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki talep etmiş oldugunuz hizmete ilişkin satış sözleşmesi olup, internet üzerinden yapılan satışlarda düzenlenmesi yasal mecburiyettir. İş

Detaylı

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta Konak Mahallesi, Biletçi Sokak No:3/2 Nilüfer/Bursa adresinde mukim www.plakamnerede.com (kısaca Plakamnerede.com olarak anılacaktır) ile

Detaylı

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır:

ÜYE SÖZLEŞMESİ Üyenin üyelik kapsamında hazırlamış olduğu profilinin  tarafından kabul edilmesi aşağıdaki şartlara bağlıdır: ÜYE SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, www.antoloji.com (Site) ile üye (Üye) olan kişi arasında düzenlenmiş, elektronik ortamda üye tarafından onaylanması anında akdedilmiş ve karşılıklı olarak yürürlülüğe

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

TAMBU KULLANICI SÖZLEŞMESİ

TAMBU KULLANICI SÖZLEŞMESİ TAMBU KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR VE KONU 1.1. Tambu Kullanıcı Sözleşmesi ( SÖZLEŞME ); Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. ( İŞLETMECİ veya Argela ) ile Tambu uygulaması kullanıcıları

Detaylı

KULLANIM KOŞULLARI. İnternet sitemizi ettiğiniz için teşekkürler. ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret

KULLANIM KOŞULLARI. İnternet sitemizi  ettiğiniz için teşekkürler. ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret İnternet sitemizi www.isgyo.com.tr ettiğiniz için teşekkürler. KULLANIM KOŞULLARI ( Site veya İnternet Sitesi ) ziyaret İnternet Sitesini ziyaret etmekle, erişim ve kullanım yönteminize bakılmaksızın,

Detaylı

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI

ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI ÜYELİK/KULLANIM KOŞULLARI İşbu web sitesini ve mobil uygulamaları (kısaca Platform olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. İşbu şartlar Platform un kullanım kurallarını

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. -ile- AVEA ve İŞLETMECİ bundan sonra tek tek Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir. ŞÖYLE Kİ:

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. -ile- AVEA ve İŞLETMECİ bundan sonra tek tek Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir. ŞÖYLE Kİ: GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu gizlilik Sözleşmesi ( Sözleşme ); (1) AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ( AVEA ) Abdi İpekçi Caddesi No:75, Maçka/İstanbul, Türkiye -ile- (2) ( İŞLETMECİ ) arasında akdedilmiştir.

Detaylı

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ BILSAM BILGISAYAR BEHİCE HOŞDER WEB SAYFASI (www.b2bdepo.com) ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; BİLSAM BİLGİSAYAR-BEHİCE HOŞDER (Bundan böyle kısaca BİLSAM olarak anılacaktır)

Detaylı

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi

MEDİTEK YAZILIM. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi MEDİTEK YAZILIM Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Yayın Tarihi: 01.01.2013 Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi Meditek Yazılım, kurumsal şirket anlayışı, müşteri memnuniyeti ve müşteri bilgilerinin güvenliği

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Koşulları ve Üyelik Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Koşulları ve Üyelik Sözleşmesi Kullanım Koşulları Bu SİTE de sunulan hizmetler Tchibo Kahve Mamülleri Dağıtım ve Pazarlama Tic. Ltd. Şti. (bundan böyle kısaca TCHIBO olarak anılacaktır) tarafından sağlanmaktadır ve SİTE nin yasal sahibi

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ KULUÇKA MERKEZİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, Yaşar Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü içerisinde yer alan Kuluçka Merkezi içinde yer almaya hak kazanan.

Detaylı

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1 CRM Uygulaması, OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. nın lisanslı bir iş uygulamasıdır. OFİSASSİST olarak anılacaktır. 1.2 Cihaz ve yazılım uygulamalarını

Detaylı

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır.

ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.4.Kullanıcı ile Ziraat Sigorta işbu sözleşmede bir arada Taraflar olarak anılacaklardır. KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR ZİRAAT SİGORTA A.Ş. 1.1.Ziraat Sigorta A.Ş.: Turgut Özal Millet Cad. No:7 Aksaray/İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren Ziraat Sigorta Anonim Şirketi elementer sigortacılık

Detaylı

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd.

SİTE KULLANIM KOŞULLARI. No:2/1 Şişli-İstanbul adresindeki Rma Aydın Danışmanlık Tanıtım Reklam Tic. Ltd. SİTE KULLANIM KOŞULLARI Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu sitesiyi kullanan kişilerin aşağıdaki şartları kabul etmiş oldukları varsayılmaktadır: Sitemizdeki

Detaylı

Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım Şartları nı dikkatlice okuyunuz.

Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım Şartları nı dikkatlice okuyunuz. Kullanıcı Sözleşmesi Lütfen sitemizi kullanmadan evvel bu site kullanım Şartları nı dikkatlice okuyunuz. Bu alışveriş sitesini kullanan ve alışveriş yapan müşterilerimiz aşağıdaki şartları kabul etmiş

Detaylı

WEB SİTESİNE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

WEB SİTESİNE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ WEB SİTESİNE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu sözleşme, Sitenin tüm haklarının sahibi olan merkezi Papirus Plaza Merkez Mahallesi Ayazmayolu Caddesi No:37 K:4 34406 Kağıthane İstanbul adresinde bulunan

Detaylı

SİTE KULLANIM SÖZLEŞMESİ www.ekitaprojesi.com

SİTE KULLANIM SÖZLEŞMESİ www.ekitaprojesi.com SİTE KULLANIM SÖZLEŞMESİ www.ekitaprojesi.com Siteye erişiminizden veya siteyi kullanımınızdan önce lütfen bu sözleşmeyi dikkatle okuyunuz. Siteye erişmekle veya siteyi kullanmakla, aşağıda belirtilen

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

4. Üyelik ve Hizmet Kullanımı Şartları

4. Üyelik ve Hizmet Kullanımı Şartları Bu sözleşme, sitemizdeki hizmetlerden faydalanabilmeniz için gerekli kuralları içermektedir. SİTEMİZE ÜYE OLARAK, KULLANICI SÖZLEŞMESİ`Nİ OKUDUĞUNUZU, İÇERİĞİNİ ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ

Detaylı

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir.

A. Siteye erişim ve Sitenin kullanımı, Bakanlığının belirlediği aşağıdaki esas ve şartlara tabidir. Gizlilik İlkeleri Site Kullanım Koşulları (Yasal Uyarı) Kültür ve Turizm Bakanlığı İnternet Sitesi Kullanım Koşulları-Yasal Uyarı Galata Mevlevihanesi Müzesi İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler

Detaylı

HEMENGORUS.COM - KULLANICI SÖZLEŞMESİ

HEMENGORUS.COM - KULLANICI SÖZLEŞMESİ HEMENGORUS.COM - KULLANICI SÖZLEŞMESİ Sayın Kullanıcı; www.hemengorus.com sitesi üyesi olmak ve sitenin sağladığı hizmetlerden faydalanmak için aşağıda sorumluluk ve kuralların düzenlendiği maddeleri okumanız

Detaylı

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ 1-Sözleşmenin Tarafları İşbu PAY2PHONE Ödeme Hizmetleri Sözleşmesi,../../. ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde, 19 Mayıs mahallesi 19 Mayıs caddesi UBM Plaza No:37/2 Şişli-

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

GİZLİLİK BEYANI. Bu beyanı kabul ettiğinizi ve buna uyacağınızı taahhüt etmiş sayılmaktasınız.

GİZLİLİK BEYANI. Bu beyanı kabul ettiğinizi ve buna uyacağınızı taahhüt etmiş sayılmaktasınız. GİZLİLİK BEYANI Bu beyan İSO WEB (İSTANBUL SANAYİ ODASI) nın gizlilik politikasını içerir. İSO WEB sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı kabul etmiş sayılmaktasınız. İSO WEB

Detaylı

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ:

2.4. PARAMPOS ÖDEME SİSTEMİ: MADDE 1.TARAFLAR İş bu sözleşme hizmet veren olarak TURK Elektronik Para A.Ş. ile (işbu Sözleşmede kısaca TURK olarak anılacaktır)....... adresinde yer alan taşınmazda 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu na

Detaylı

Üyelik: Kullanıcı, işbu "Kullanım Koşullarını" kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir.

Üyelik: Kullanıcı, işbu Kullanım Koşullarını kabul etmek suretiyle sitede verilen hizmetlerden faydalanabilir. KULLANICI KOŞULLARI Site'ye girmekle aşağıda yer alan koşulları kabul etmiş sayılırsınız. PAŞABAHÇE CAM SAN. VE TİC. A.Ş., bu Site'de yer alan veya alacak olan bilgileri, formları, içeriği, siteyi ve işbu

Detaylı

Ticari Yazılım Kullanım Sözleşmesi

Ticari Yazılım Kullanım Sözleşmesi Madde 1 - Taraflar Ticari Yazılım Kullanım Sözleşmesi 1.1 Telif Hakki Sahibi: KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş. Ticaret Sicil No:970475 Adresi: Maltepe - İSTANBUL Telefon: 0 216 504 21 21 E-mail: bilgi@kmk.net.tr

Detaylı

ZENEXİA BİLİŞİM TEKNOLOJİ A.Ş. MÜŞTERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ. 2.1.ZENEXİA,.. İstanbul adresinde mukim ZENEXİA Bilişim Teknoloji A.Ş. yi ifade eder.

ZENEXİA BİLİŞİM TEKNOLOJİ A.Ş. MÜŞTERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ. 2.1.ZENEXİA,.. İstanbul adresinde mukim ZENEXİA Bilişim Teknoloji A.Ş. yi ifade eder. 1.TARAFLAR ZENEXİA BİLİŞİM TEKNOLOJİ A.Ş. MÜŞTERİ KULLANIM SÖZLEŞMESİ İşbu kullanım sözleşmesi, ZENEXİA Bilişim Teknoloji A.Ş. (bundan sonra ZENEXİA olarak anılacaktır) ile www.zenexia.com sitesine (bundan

Detaylı

Kullanım Koşulları (Güncelleme Tarihi: ) TimetoEvent'e hoş geldiniz!

Kullanım Koşulları (Güncelleme Tarihi: ) TimetoEvent'e hoş geldiniz! Kullanım Koşulları (Güncelleme Tarihi: 04.08.2016) TimetoEvent'e hoş geldiniz! Aşağıda hükümleri yazılı olan Kullanım Koşulları, www.timetoevent.com uzantılı web sitemizdeki (Site) hizmetlerden faydalanabilmeniz

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi

Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi A - Sözleşmenin Onaylanması Finans Ekibi Abonelik Sözleşmesi Finans Ekibi hizmetlerinden faydalanmak için önce kayıt formunu doldurmak suretiyle üye olmanız ve kullanıcı şifresi edinmeniz gereklidir. Bu

Detaylı

WEB SİTELERİ KULLANIM KOŞULLARI

WEB SİTELERİ KULLANIM KOŞULLARI WEB SİTELERİ KULLANIM KOŞULLARI KULLANIM KOŞULLARI Bu SİTE de sunulan hizmetler Tunçay Kontraplak Orm. Ür. İnş. Tur. Tic. ve San. Ltd. Şti. (bundan böyle kısaca TUNÇAY LTD. ŞTİ. olarak anılacaktır) tarafından

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

O-KEY AKILLI TAHTA KİLİDİ

O-KEY AKILLI TAHTA KİLİDİ O-KEY AKILLI TAHTA KİLİDİ KURULUM VE KULLANIM KILAVUZU V. 1.0.0.0 O-KEY AKILLI TAHTA KİLİDİ KULLANIM KILAVUZU 1 1.KURULUM Minimum Sistem Gereksinimleri -Windows Vista ve Üzeri İşletim Sistemi -USB 1.1

Detaylı

Gelir Gider Takip Otomasyonu v1.0 Kullanım Kılavuzu ve Sözleşme www.vairosoft.com

Gelir Gider Takip Otomasyonu v1.0 Kullanım Kılavuzu ve Sözleşme www.vairosoft.com Gelir Gider Takip Otomasyonu v1.0 Kullanım Kılavuzu ve Sözleşme Kullanım Sözleşmesi ADUM BİLİŞİM YAZILIM VE DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ YAZILIM SATIŞ, KULLANIM LİSANSI VE GARANTİ SÖZLEŞMESİ

Detaylı

Site kuralları: www.anadolu.co.uk domain ismi altında bulunan internet sitesi (Bundan böyle kısaca Site olarak anılacaktır) Anadolu.co.uk - İngiltere Portalı (Bundan böyle kısaca "PORTAL" olarak anılacaktır)

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

Kullanıcı / Üyelik Sözleşmesi

Kullanıcı / Üyelik Sözleşmesi Kullanıcı / Üyelik Sözleşmesi BİBİLENVAR KULLANIM SÖZLEŞMESİ LÜTFEN bibilenvar.com SİTESİNİ KULLANMADAN ÖNCE BU KULLANIM SÖZLEŞMESİNİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ. www.bibilenvar.com'daki Web sayfaları ve ona bağlantılı

Detaylı

1. KULLANIM KOŞULLARI

1. KULLANIM KOŞULLARI 1. KULLANIM KOŞULLARI 1.1. Bu web sitesini (Kısaca "SİTE" olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. Bu SİTE'de sunulan hizmetlerden yararlananlar veya herhangi bir şekilde

Detaylı

Üyelik Sözleşmesi sözleşme detaydanmukemmele.com 1. Üyelik bireysel üye

Üyelik Sözleşmesi sözleşme detaydanmukemmele.com 1. Üyelik bireysel üye Üyelik Sözleşmesi Aşağıda yer alan maddeler ( sözleşme ) saint- gobain rigips alçı sanayi ve ticaret a.ş. ( detaydanmukemmele.com ) ile aranızdaki detaydanmukemmele.com üyeliğinize ilişkin üyelik şart

Detaylı

SIEMENS NX SON KULLANICI YAZILIM KULLANMA LİSANS SÖZLEŞMESİ

SIEMENS NX SON KULLANICI YAZILIM KULLANMA LİSANS SÖZLEŞMESİ 1. UYARI SIEMENS NX SON KULLANICI YAZILIM KULLANMA LİSANS SÖZLEŞMESİ LÜTFEN BU SÖZLEŞMEYİ DİKKTLİCE OKUYUNUZ. BU SÖZLEŞME, SİZİN ODTU MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ VE BOĞAZİÇİ YAZILIM ARACILIĞIYLA SIEMENS NX YAZILIMDAN

Detaylı

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ

AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ AR-GE DANIŞMANLIK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme, merkezi Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü, Öğretmenler Cad, No: 14, 06530 ANKARA adresinde bulunan Çankaya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

Detaylı

Site adresi sağlayıcı:

Site adresi sağlayıcı: Site Sahibi ve İçerik Sağlayıcı: MİCHELİN LASTİKLERİ TİCARET A.Ş. Adres: Tekfen Tower Büyükdere Cad. No: 209, Podyum Kat 4.Levent - 34394 - İSTANBUL Ticaret Sicil No: 338640 Tel: (90) 212 317 52 00 Fax:

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR.

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR. YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 16.04.2013 Madde 2.6 CPC LOGOSUNUN, İŞARETİNİN, RAPORUNUN, BELGESİNİN VE KİMLİK NUMARASININ KULLANIMI olarak isminin, 2.6.4 Müşteri, CPC raporunu,

Detaylı

UYGULAMA KULLANIM SÖZLEŞMESİ

UYGULAMA KULLANIM SÖZLEŞMESİ UYGULAMA KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar 1.1 Belgetra ( Uygulama ), Değirmen Sokak Nida Kule İş Merkezi No:18 Kat:5 34742 Kozyatağı - İstanbul adresinde yerleşik Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. ( E-GÜVEN

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ

VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ VODAFONE TOPLU ABONELİK SATIŞ SÖZLEŞMESİ Bu Vodafone Toplu Abonelik Satış Sözleşmesi (kısaca Sözleşme ), Yürürlük Tarihi Giriniz tarihinde ( Yürürlük Tarihi ), İstanbul da, 1) Büyükdere Cad. No:251 498,

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

ElektrikSepeti.com GİZLİLİK ESASLARI GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ

ElektrikSepeti.com GİZLİLİK ESASLARI GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ ElektrikSepeti.com GİZLİLİK ESASLARI VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bu Gizlilik Sözleşmesi ( Sözleşme ) Üye nin www.elektriksepeti.com üzerinde üyeliğini başlattığı gün, Hizmete İlişkin Genel Hükümler ve Üyelik

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.)

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ. 2... adresinde mukim (bundan böyle kısaca OSGB olarak anılacaktır.) DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OSGB HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak - Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ile (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA

Detaylı

Web Sitesi Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi

Web Sitesi Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi Web Sitesi Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi Aşağıda belirtilen şartlar, kurallar ve yasal sorumlulukları içeren Kullanıcı Sözleşmesi'nin tadilatzamani.com web sitesi kullanılmadan önce okunması tavsiye

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

KMK BİLGİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ TİCARİ YAZILIM KULLANIM SÖZLEŞMESİ

KMK BİLGİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ TİCARİ YAZILIM KULLANIM SÖZLEŞMESİ Belge No: 0018 KMK BİLGİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ TİCARİ YAZILIM KULLANIM SÖZLEŞMESİ Madde 1 -Taraflar 1.1 - Telif Hakki Sahibi, Unvanı Adresi Telefon : 0216 504 21 21 : KMK Bilgi Teknolojileri Anonim

Detaylı

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ

TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ TEMSİLCİLİK SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN (bundan böyle "DİSTRİBÜTÖR" olarak anılacaktır)../ İstanbul 1.2. ÜÇE Çelik Yapı Sanayi Yaşar BİLGİN 'in pazarlama yetkilisi olarak

Detaylı

2.b)- PORTAL a ya da veri tabanına çevrim içi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi, kullanıcı dır.

2.b)- PORTAL a ya da veri tabanına çevrim içi (on-line) ortamdan erişen her gerçek ve tüzel kişi, kullanıcı dır. www.sikayetim.com KULLANIM KOŞULLARI: www.sikayetim.com u kullanmak için lütfen aşağıdaki yazılı koşulları okuyunuz. Koşulları kabul etmediğiniz taktirde, "www.sikayetim.com"u kullanmaktan vazgeçiniz.

Detaylı

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.

BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. BNP PARIBAS FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. Bir Sözden Daha Fazlası.. 5 Taahhütümüz Değerli müşterimiz, UZMANLIK BNP Paribas Finansal Kiralama A.Ş. dünyasına hızlı ve kolay bir biçimde giriş yaparak tüm fırsatlardan

Detaylı

Üye : Portal a üye olan ve "Portal" dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı.

Üye : Portal a üye olan ve Portal dahilinde sunulan hizmetlerden belirlenen koşullar dahilinde yararlanan Kullanıcı. Bireysel Üyelik Sözleşmesi 1. Taraflar İşbu Bireysel Üyelik Sözleşmesi (bundan böyle Üyelik Sözleşmesi olarak anılacaktır); BeyazıdMah.Karamanoğlu Mehmet Bey Sokak.15D:1 Selçuklu/KONYA adresinde mukim

Detaylı

Otocase.com KULLANIM SÖZLEŞMESİ

Otocase.com KULLANIM SÖZLEŞMESİ Otocase.com KULLANIM SÖZLEŞMESİ Madde 1. TARAFLAR İşbu Internet Sitesi Kullanım Sözleşmesi (bundan böyle Sözleşme olarak anılacaktır.), bir tarafta... adresinde bulunan Otocase İnternet Hizmetleri Yazılım

Detaylı

Mesafeli Kullanım Sözleşmesi

Mesafeli Kullanım Sözleşmesi Mesafeli Kullanım Sözleşmesi UYARI: İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 12 punto olarak çıktı alarak okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her kullanıcı, tarafımızdan

Detaylı

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim

İcadiye Mah. Arifbey Sok. No:23 Da: 5 Üsküdar/İstanbul adresinde mukim HİZMET SÖZLEŞMESİ Altay Bilgisayar İcadiye mah. Arifbey sok No: 23 Da: 5 Üsküdar İstanbul Telefon: 0850 800 13 75 E-Posta: info@altaybilgisayar.com Sayfa 1 I. SÖZLEŞME TARAFLARI: İşbu sözleşme... adresinde

Detaylı

ONAYLANMIŞ KURULUŞ NUMARASI VE LOGO KULLANIM TALİMATI

ONAYLANMIŞ KURULUŞ NUMARASI VE LOGO KULLANIM TALİMATI 1.AMAÇ VE KAPSAM 1.1.Bu talimatının amacı; Müşterilerin deney veya performansın değişmezliğinin değerlendirilmesi ve doğrulanması faaliyetleri kapsamında sunulan hizmetlerin birey veya kuruluşlar tarafından

Detaylı