A. YÜKSEK İRTİFALI DEPOLAMA SİSTEMLERİ 1. BACK TO BACK SYSTEM ( SIRT SIRTA RAF SİSTEMİ )

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A. YÜKSEK İRTİFALI DEPOLAMA SİSTEMLERİ 1. BACK TO BACK SYSTEM ( SIRT SIRTA RAF SİSTEMİ )"

Transkript

1 A. YÜKSEK İRTİFALI DEPOLAMA SİSTEMLERİ 1. BACK TO BACK SYSTEM ( SIRT SIRTA RAF SİSTEMİ ) Özellikle çok sayıda artikelle ( ürün çeşidi ) ve miktarda çalışan firmalar için kullanılan bu sistem alanın optimum kullanılması için efektif bir seçim olmaktır. Genellikle paletli ürünlerin depolanması için uygun olan bir sistem tüm artikellere direkt ulaşım imkânı, serbest alan tertibi, manuel veya otomatik istif makineleri ile kullanım olanağı, raf yükseklik ve derinliğinde esneklik ve FIFO çalışma sistemine uyum gibi avantajlar sağlamaktadır. 2. DOUBLE DEEP SYSTEM ( İKİLİ DERİNLİKTE RAF SİSTEMİ ) Özellikle çok sayıda artikelle ( ürün çeşidi ) ve miktarda çalışan firmalar için kullanılan bu sistem BACK TO BACK sisteme benzemekte ve alanın optimum kullanılması için efektif bir seçim olmaktır. Paletli ürünlerin depolanması için uygun olan bir sistem tüm artikellere direkt ulaşım imkânı, serbest alan tertibi, otomatik istif makineleri ile kullanım olanağı, raf yükseklik ve derinliğinde esneklik ve LIFO-FIFO çalışma sistemine uyum gibi avantajlar sağlamaktadır. Bu sistemde ek yatırım olarak istif makinelerine ek uzatma çatalı gerekmektedir. 3. TEK PALETLİ RAF SİSTEMLERİ Yüksek irtifada ağır içerikli ürünlerin depolanması için kullanılan bu sistem, iki ayak arasında bir palet (genellikle sandık ve 6b konteynır tip ) istiflemeye imkân sağlayan bir sistemdir. Genellikle yukarıda belirtilen sandık veya kafes tip paletlerde istiflenen ürünlerin depolanması için uygun olan bir sistem tüm artikellere direkt ulaşım imkânı, serbest alan tertibi, sipariş hazırlamada kolaylık, manuel veya otomatik istif makineleri ile kullanım olanağı, raf yükseklik ve derinliğinde esneklik ve FIFO çalışma sistemine uyum gibi avantajlar sağlamaktadır.

2 4. DRIVE IN/THROUGH SYSTEM (İÇİNE GİRLEBİLİR RAF SİSTEMİ) İçine girilebilir ve koridor (magazin) içinde ilerlemeye müsaade eden raflar, bilhassa artikel sayısı az ve aynı zamanda miktarsal ağırlık olarak fazla olan paletli ürünlerin depolanması için kullanışlıdır. Ürünlerin palet yapılarının aynı genişlik ve uzunlukta olması gerekmektedir. Bu sistemin sağladığı avantajlar olarak; mamulleri hasar görmeden blok şeklinde depolanması imkânı, mevsimsel ürünlerin belli bir sistematikte depolanması, demonte ve monte etmedeki kolaylık olarak sıralayabiliriz. Drive-in raflarında ön cephede bir giriş yönü bulunurken, diğer versiyonu olan Drive- Thru raflarda ön ve arkada olmak üzere her mezanin için iki tane bulunmaktadır. Bu da ürünlerin bir cepheden yükleme diğer cepheden boşaltılmasında çok büyük faydalar sağlamaktadır. İstifleme araçları, bu giriş yönlerinden bir koridora girer gibi girmekte ve bu koridorlar arkadan öne doğru, istif aracının hareket yönünde doldurulmakta ve böylece ikinci bir istif aracına gerek kalmamaktadır. Her iki raf sistemi de, blok istifleme ve raf istiflemenin avantajlarını içermektedir. 5. GİYDİRME RAF SİSTEMLERİ Bu sistem raf ihtiyacını karşılayacağı gibi, depo için gerekli olan çatı ve dış cephe ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır. Bu sistem, yüksek irtifalar için uygun olduğu gibi, kullanılacak alandan da maksimum faydayı sağlayarak yer kaybını önlemektedir. Silo sistemde istif makinesi olarak dar koridor istif makineleri veya reachtruck gibi istif makinelerinden yararlanılmaktadır. 6. PUSH BACK SYSTEM ( KAYAR RAF/ARKADAN İTMELİ SİSTEMLER) Arka arkaya sıralanmış, bir kanal oluşturan ayaklardan ve bu ayakların arasında bulunan makaralardan meydana gelen kayar raflarda bir yönden yükleme yapılırken, diğer yönden ise tahliye işlemi gerçekleştirilir. Tahliyeye hazır pozisyonda duran palet ile hemen arkasındaki palet arasında bir ayırıcı sistem bulunmaktadır. Böylece tahliyedeki palet alındığında, arkasındaki ayırıcı sistem açılarak 2. palet tahliye pozisyonuna gelmektedir ve burada iki palet birbirlerine baskı yapmamaktadır

3 7. MOBILE RACK SYSTEM (HAREKETLİ RAF SİSTEMLERİ) Arka arkaya sıralanmış, tekli raflardan oluşan ve sistemin ayaklar altında bir motor tahriki ile öne veya arkaya hareket verilen bu sistemde küçük sahalarda çok sayıda paletin istiflenmesi sağlanabilinmektedir. Bu sistemde stoklanacak ürünler az veya çok sayıda artikelden oluşması önemli değildir. Önemli olan tek husus ürünlerin çok fazla artikel olarak stoklanması durumunda tüm ürünlerin az hareketli olması gerekliliğidir. Az artikelli olan ürünler için normal sevkiyat hızlarında önerilebilinir. 8. OTOMATİK DEPOLAMA SİSTEMLERİ AS/RS sistem ile mevcut ve potansiyel pazardan gelen her türlü mal ürün talebine kolaylıkla cevap vermek; bilgisayar kontrol sistemi, tüm işlemlerin seri şekilde yapılması sağlandığından kolay olmakta ve aşırı veya yetersiz depolama riskini de minimize edilmektedir. Böylece depolama ve lojistik ayağında etkin bir verimliliğe kavuşulmuş olunur. İşletmenin çok çeşitli mal envanterine ve yüksek hızda mal sirkülasyonuna sahip olması otomatik bir depolama ve boşaltma sistemini kullanmasını gerektiren en önemli nedenleridir. Günümüzde modern bir dağıtım merkezi kurmak, otomatik bir sipariş hazırlama sistemi gerektirdiği gibi, söz konusu sistemin komplike prosesleri basit ve pratik bir hale getirme zorunluluğu oluşmaktadır. AS/RS maksimum yer kullanımı, seri depolama ve boşaltma imkanını, en önemlisi de kusursuz bir envanter kontrolüne sahip olma avantajını sağlamaktadır.

4 9. DAR KORİDORLU DEPOLAMA SİSTEMLERİ Bu sistem ile aşırı veya depolama yer riski minimize edilmektedir. Böylece depolama ve lojistik ayağında etkin bir verimliliğe kavuşulmuş olunmaktadır. İşletmenin çok çeşitli mal envanterine ve yüksek hızda mal sirkülasyonuna sahip olması bu tür depolama ve boşaltma sistemini kullanmasını gerektiren en önemli nedenleridir. Bu sistemde kullanılmak üzere geliştirilmiş dar koridor istif makineleri ile mal depolama veya boşaltmalar yapılabilmektir. Bu da sisteme dezavantaj kazandıran en büyük etken gibi görünmektedir. İstif makinelerinde meydana gelecek bir problem sistemde ciddi aksamalara neden olduğu gibi, bu makinelerin değerleri de diğer istif makinelerine göre yüksek olması da diğer yandan bir finansman problemi yaratabilmektedir. 10. ASKILI KONVEYÖR DEPOLAMA SİSTEMLERİ Askılı sistem, üretim öncesinde ve sırasında malzeme akışını sağlayarak üretimde etkin bir rol oynamasının yanı sıra, depolama ve dağıtım işlerinde de çok yönlü olarak kullanılabilir. Bu sistemin tasarımında etkin olan faktörler; satış miktarı, ürün sirkülasyon hızı, ürün spesifikasyonları ve işletmenin ne tür bir organizasyona sahip olmayı istediğinin bilinmesi gerekmektedir. B. DÜŞÜK İRTİFALI DEPOLAMA SİSTEMLERİ 1. KUTULU RAFLAR İÇİN KAYAR RAFLAR Her ebattaki kutular için, sipariş hazırlama kayar raflarında da, FIFO prensibi gerçekleştirilebilmektedir. Bir kutu tahliye olduktan sonra, arkasındaki diğer kutu yavaş yavaş, aşağıya doğru eğimli makaralar üzerinde kayarak, tahliyeye hazır pozisyona gelir. Sıra takibinin bozulmaması sayesinde, kayar raf sistemindeki malların bayatlaması söz konusu değildir. Sipariş hazırlama kayar rafları tüm standart raflara uygulanabilir ve aynı zamanda soğuk hava depoları için de uygundur. Sipariş hazırlama kayar rafları, palet kaydırma rayları veya makaralar ile donatıldığında, standart palet rafları ile de kombine edilebilir. Eğimli makaralar, malların kendi kendine ön tarafa doğru kaymasını sağlamaktadır. Kayar raflar normal ayaklara bağlanan, kaydırma rayları ve makaralardan oluşmaktadır. Kayar raflarda böylece mal hiç bir zaman ne unutulur, ne de bayatlar. Makaraların adetleri, kutuların ebat ve ağırlığına göre değiştirilebilmektedir. Doldurma tarafında bulunan ayırıcılar, kayar kanalların birbirlerinden ayrılmalarını sağlar.

5 2. MEZANİN TİP RAF SİSTEMLERİ (PLATFORMLU ) Özellikle küçük ve çok artikelli yedek parça depolama için saha ihtiyacı düşünüldüğünde en ekonomik çözüm olarak bu sistem önerilmektedir. Mal istiflemeyi veya toplamayı yapacak personel boyu ile sınırlı olan bu tür ve tipte ürünlerin depolanması için 2 veya çok katlı çözüm olarak sunulmaktadır. Ürünleri tiplerine veya hareket yoğunluğuna göre kat kat lokasyonlara ayrılmasına veya ikinci bir operasyon gerektiren ürünler için ekstra saha ihtiyacını karşılamaya yönelik ek saha imkânı yaratmasına fırsat tanıyan bu sistem özellikle otomotiv, elektrikli ürünler ve beyaz eşya sektöründe (yan sanayileri ile birlikte ) tercih edilmektir. 3. SİPARİŞ HAZIRLAMA RAF SİSTEMLERİ Ayarlanabilir raf gözü genişliği ve derinliği özelliğine sahip olan bu sistem 4 ton üzerinde taşıma kapasitesi ile istenilen şekilde kombine edilebilinmektedir. Sipariş hazırlama, en yoğun işlem ve personel gerektiren işlemdir ve depo/sevkiyat bölümlerinin kesişme noktasıdır. Malın hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken nokta, malın, sipariş hazırlayan kişinin direk ulaşım alanında bulunmasıdır. 4. KONSOLLU TİP RAF SİSTEMLERİ İç ve dış mekânda kullanım imkânı sağlayan bu sistem ürün uzunluğu kısıtı olmaksızın bu ürünlerin depolanmasını sağlamaktadır. Bu özel raflar, bilhassa uzun malların (Borular, profiller, ahşap malzemeler vs.) depolanmasında kullanılmaktadır. Bu raflar ilave elemanlar ile istenilen uzunluğa ayarlanabilir. Kaynak : Resimler İnternetten ve standart Raf Sistemleri nin web sitesinden alınmıştır.

1- SIRT SIRTA RAF SİSTEMLERİ BACK TO BACK RACK SYSTEMS Ağır Yük Rafları veya Paletli Raf Sistemleri 1 Sırt sırta raf sistemleri, iki modül arka arkaya gelecek şekilde yerleştirilip aralarına çift taraflı

Detaylı

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır.

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır. gokcelik.com Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere, 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin geçirdiği gelişim

Detaylı

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi Kortaş Raf Depo ve Raf Sistemleri; Türkiye ve uluslararası raf imalat, raf sistemleri ve konfeksiyon ekipmanları sektörünün önde gelen sanayicilerindendir. Yıllardır faaliyetlerine verimlilik esasına dayalı

Detaylı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı

Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı Yenilikçi Depo Raf Sistemleri ve Otomasyon İlişkisi Hazırlayan: Tunçer YILDIZ/ÜÇGE DRS Genel Müdür Yardımcısı 3 ayrı Organize Sanayi Bölgesindeki 5 fabrikasında, 80 bin metrekarelik kapalı alanda, yüksek

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ULAŞTIRMA HİZMETLERİ DEPO TASARIMI 840UH0034

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ULAŞTIRMA HİZMETLERİ DEPO TASARIMI 840UH0034 T.C. MİLLÎ ĞİTİM BAKANLIĞI ULAŞTIRMA HİZMTLRİ DPO TASARIMI 840UH0034 ANKARA, 2011 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlarında uygulanan Çerçeve Öğretim Programlarında yer alan yeterlikleri kazandırmaya

Detaylı

BÖLÜM 3. DEPO EKİPMANLARI ve KAPLAR

BÖLÜM 3. DEPO EKİPMANLARI ve KAPLAR BÖLÜM 3 DEPO EKİPMANLARI ve KAPLAR 1 İÇERİK Depolama Ekipmanları [Rafsız/Raflı/Otomatik Depolama Sistemleri] Elleçleme Ekipmanları [El Arabası, Askılı Taşıma Arabası, Transpalet, Çaka, Dar/Çok Dar Koridor

Detaylı

Dr. Ömer Faruk Görçün DEPO VE ENVANTER YÖNETİMİ

Dr. Ömer Faruk Görçün DEPO VE ENVANTER YÖNETİMİ Dr. Ömer Faruk Görçün DEPO VE ENVANTER YÖNETİMİ Yayın No : 2863 İşletme-Ekonomi Dizisi : 567 1. Baskı Mart 2013 İSTANBUL ISBN 978-605 - 377-887 - 5 Copyright Bu kitabın bu basısı için Türkiye deki yayın

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

LOJİSTİK KAVRAMI VE KAPSAMI...

LOJİSTİK KAVRAMI VE KAPSAMI... İÇİNDEKİLER 1. Bölüm: LOJİSTİK KAVRAMI VE KAPSAMI... 1 1. LOJİSTİK KAVRAMI VE TARİHSEL GELİŞİMİ... 1 1.1. Lojistik Kavramı ve Tanımı... 1 1.2. Lojistiğin Gelişimini Hızlandıran Etkenler... 7 2. LOJİSTİĞİN

Detaylı

DEPOLAMA VE ENVANTER YÖNETİMİ MALİYET OPTİMİZASYONU İÇİN ÖRNEK ÇALIŞMALAR

DEPOLAMA VE ENVANTER YÖNETİMİ MALİYET OPTİMİZASYONU İÇİN ÖRNEK ÇALIŞMALAR DEPOLAMA VE ENVANTER YÖNETİMİ MALİYET OPTİMİZASYONU İÇİN ÖRNEK ÇALIŞMALAR ÇÖZÜM BULUNACAK KONULAR Kaç depo lazım? Depolamada nasıl bir yerleşim gerekiyor? Hangi ürünü nasıl depolayacağım? Envanter maliyeti

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kuruldu.

Detaylı

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo

Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo Rodaport Gümrüklü Antrepo ve Depo 40 23 58.3 N 29 06 51.9 İnşaat çalışmalarına 2015 yılı içinde başladığımız çok amaçlı A tipi gümrüklü ve gümrüksüz depo ve antrepo yaklaşık 32 dönüm arazi üzerine kurulacaktır.

Detaylı

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes

Detaylı

vadede nasıl düşürülür? Endüstriyel bilgi metni Kasım 2013

vadede nasıl düşürülür? Endüstriyel bilgi metni Kasım 2013 Rulolu palet kayar raf sistemleri ile depolama ve operasyon maliyetleri uzun vadede nasıl düşürülür? Endüstriyel bilgi metni Kasım 2013 Rulolu palet kayar raf sistemleri sayesinde, firmaların rekabet gücü

Detaylı

Yüksek toplama performansı

Yüksek toplama performansı Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Kolay entegrasyon Enerji verimliliği Yüksek toplama performansı Geleceğin iç lojistik trendleri Fabrika ve iş süreçlerinizi değişim ve gelişime hazırlamanız

Detaylı

DEPO TASARIMI. Mehmet TANYAŞ

DEPO TASARIMI. Mehmet TANYAŞ DEPO TASARIMI Mehmet TANYAŞ Hiyerarşik Depo Tasarımı Hiyerarşik depo tasarımı metodolojisinde; Depo tasarımı problemleri stratejik, taktik ve operasyonel olarak 3 hiyerarşik seviyede ele alınmıştır. Her

Detaylı

tarım ve iş makinaları ith. ihr. san. ve tic. ltd. şti.

tarım ve iş makinaları ith. ihr. san. ve tic. ltd. şti. Kasa evirme-flapsız Tip Flaplı tip N Kasa evirme taşmanı, özellikle zeytin, elma, incir, kayısı, patates, geri dönüşüm ve benzeri ürünlerin depolanması ve işlenmesi sırasında kullanılan büyük plastik ve

Detaylı

NEDEN KONTROL EDİLMELİDİR?

NEDEN KONTROL EDİLMELİDİR? ENDÜSTRİYEL RAF SİSTEMİ PERİYODİK KONTROLLERİ STANDARTLAR RAF TANIMI PRSES UZMAN DENETÇİ KONTROL VE BAKIM KAYITLARI AKIŞ DİYAGRAMI UYGUN YÜKLEME UYGUNSUZLUKLAR RAF KAZALARI Tuncay Töngel Makina Mühendisi

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

mec mec mobil erişilebilir cihazlar Mobil Erişilebilirlik Cihazları

mec mec mobil erişilebilir cihazlar  Mobil Erişilebilirlik Cihazları mec mec Mobil Erişilebilirlik Cihazları mobil erişilebilir cihazlar www.meccozum.com Merits TAM OTOMATIK TİLT YAPABİLEN MANUEL SANDALYE VEYA KENDİ PLATFORMUYLA TAŞIYABİLEN ENGELLİ TAŞIMA SİSTEMİ Mükemmel

Detaylı

DEPO TASARIMI. Depo Yönetimi Öğr.Gör.İsmail KARAYÜN

DEPO TASARIMI. Depo Yönetimi Öğr.Gör.İsmail KARAYÜN DEPO TASARIMI Depo Yönetimi Öğr.Gör.İsmail KARAYÜN Depo Tasarımı Adımları 1.Kapı/Rampa sayısının belirlenmesi 2.Elleçleme ekipmanının ve depo içi koridorların yükseklik ve genişliklerinin belirlenmesi

Detaylı

Sorter Sistemleri & Otomatik Yükleme-Boşaltma Sistemleri Sunumu Kasım 2014 Konveyör Otomasyon Hatları Sorter Ayrıştırma Sistemleri Yükleme Boşaltma Sistemleri Depo içi Otomasyon Çözümleri Depo Danışmanlık

Detaylı

KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking)

KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking) KAWAHARA TXR Ayıklama Makinesi (Offline Blanking) Fulya Mahallesi, Akıncı Bayırı Sokak, Meriç Konak 11 No:17/B K:6 D:27 34360 Mecidiyeköy, Şişli / İSTANBUL T. 0212 221 18 13 info@imagemakine.com www.imagemakine.com

Detaylı

2017 www. altinors.com.tr

2017 www. altinors.com.tr 2017 www.altinors.com.tr Sayın Çiftçimiz; 1970 yılında başladığımız imalat faaliyetlerimizi, daima ilkler ile birleştirerek siz sayın çiftçilerimizin hizmetine sunmayı ilke edindik. Sizlerden aldığımız

Detaylı

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta Öğr. Gör. Murat BURUCUOĞLU Gerek üretim hattı için gereken malzeme ve hammaddeler, gerekse dağıtım için bekleyen tamamlanmış ürünleri genel olarak stok olarak tanımlamaktayız. Stoklar ekonomik gelişmenin

Detaylı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı

Bulaşık makinesi tahrikli kabul tezgahı Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Teknik Özellikler Manuel Transpalet 2,5 (1,0) ton Manuel Transpalet Manuel transpalet malzeme istiflemede hiç şüphesiz en temel ve gerekli araçtır. On yıl

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

Intralojistikte AGV Kullanımı

Intralojistikte AGV Kullanımı Intralojistikte AGV Kullanımı Yalçın Eroğlu 13.11.2013 Intralojistik Tüm endüstriyel alanlarda, dağıtım ve üretim bölgelerinde, dahili malzeme ve bilgi akışının organizasyonu, kontrolü, yürütülmesi ve

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız VİBRO ÇÖP SASÖRÜ RADYAL TARAR A C F D G E B A) Ürün Giriş B) Ürün Çıkış C) Aspiratör Hava Emiş Bağlantısı D) Elek üstü Kaba Oluğu E) Elek altı İnce

Detaylı

Würth Industrie Service

Würth Industrie Service 2015 2015 Würth Industrie Service Würth Industrie Service - TR Alipaşa Mahallesi Uluğbey Caddesi Silivri - İstanbul Tel: 0090 212 716 52 00 Faks: 0090 212 716 52 25 info@wurth-industrie.com.tr www.wurth-industrie.com.tr

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden

Manuel bulaşık kabul tezgahı-önden Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

Esnek taşıma yardımcısı C

Esnek taşıma yardımcısı C CargoMaster C serisi Esnek taşıma yardımcısı AAT olarak taşıma problemlerinde size destek sunan ve yükünüzü hafifleten akıllı teknolojiler geliştiriyoruz. Uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimimizle yenilikçi

Detaylı

Haziran Hesap Mühendislik Firması, Proje, Tasarım, Ar-Ge,Ür-Ge Statik Dinamik Hesaplamalar,

Haziran Hesap Mühendislik Firması, Proje, Tasarım, Ar-Ge,Ür-Ge Statik Dinamik Hesaplamalar, ve hesap Haziran Hesap Mühendislik Firması, Proje, Tasarım, Ar-Ge,Ür-Ge Statik Dinamik Hesaplamalar, vermektedir. Firmamız tipik konut ve endüstriyel yapıların yapısal hesap ve tasarımı yanında ince cidarlı

Detaylı

Movirack Çok Amaçlı Kullanıma Uygun Mobil Raf Sistemi Yüksek Yoğunlukta Stoklanması Gereken Ürünler için İdeal Çözüm

Movirack Çok Amaçlı Kullanıma Uygun Mobil Raf Sistemi Yüksek Yoğunlukta Stoklanması Gereken Ürünler için İdeal Çözüm Movirack Çok Amaçlı Kullanıma Uygun Mobil Raf Sistemi Yüksek Yoğunlukta Stoklanması Gereken Ürünler için İdeal Çözüm Movirack Sisteminin Genel Özellikleri Movirack ile raflar blok hale getirilir ve her

Detaylı

STAALKATFARMPACKER 40 PAKETLEMENİN KOLAY YOLU

STAALKATFARMPACKER 40 PAKETLEMENİN KOLAY YOLU STAALKATFARMPACKER 40 PAKETLEMENİN KOLAY YOLU Paketini açın, Fişini Takın Yumurtalarınızı Paketlemeye Başlayın. Staalkat Farmpacker Serisi, gördüğünüzü alırsınız. Başarılı dizaynı sadece şekil ve müthiş

Detaylı

Hettich'in sürmeli kapak sistemleri

Hettich'in sürmeli kapak sistemleri Sürmeyi sevmek Hettich'in sürmeli kapak sistemleri Peki, mobilyayı kullananlar sürgülü kapağı nasıl algılar ve ondan neler bekler? Bu sorulara, Hettich'in piyasa araştırması cevaplar arar. Kullanıcıların

Detaylı

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Firmamız, demir ve çelik sektörü başta olmak üzere makine imalatı, proje ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Çelik Servis Merkezleri alanında büyük deneyime

Detaylı

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası

Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik. Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası AFET LOJİSTİĞİ LOJİSTİK Tanımı Rolü Temel Fonksiyonları Afet Yönetiminde Lojistik Afete Hazırlık Süreci Afet Müdahale Süreci Afet Müdahale Sonrası Kızılay Lojistik Yönetim Sistemi LOJİSTİK NEDİR? İhtiyaçları

Detaylı

GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER

GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Genellikle ticari amaçlı binalarda kullanılan, güneş enerjisinden maksimum derecede yararlanmak veya onu kontrol etmek amaçlı uygulanan sistemlerdir.

Detaylı

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App

RiMatrix S. RiMatrix S. Avantajlarınız. RiMatrix S App RiMatrix S RiMatrix S RiMatrix S'e genel bakış...398 Standart oda...400 Standart güvenlik odası...401 Standart konteyner...402 Avantajlarınız Veri merkezi modüllerini baz alan standartlaştırılmış veri

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri

Fikirler daha ağır yükleri kaldırır. Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri Fikirler daha ağır yükleri kaldırır Ürün Kataloğu > Taşıma Teknolojileri CargoMaster A142 Profesyoneller için merdiven tırmanabilen akülü el arabası CargoMaster A350 Ağır yükler için özel çözüm BRP Makine

Detaylı

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ

DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Dolgu Lastik Dünyasının Yeni Yıldızı DOLGU FORKLİFT LASTİKLERİ Mobil Presimiz ile Yerinde Pres Hizmeti Türkiye de Bir İlk.! Jantlı Gönderim mükemmele doğru... www.solidlas.com /Solidlas Otomotiv Maksimum

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

Otomatik bulaşık kabul tezgahları

Otomatik bulaşık kabul tezgahları Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler.

Spiral Yemlik. Kullanımı kolaylaştırmak için özel tasarlanmış tabak sayesinde civcivler ilk günlerinde yeme kolayca ulaşabilirler. YEMLEME SİSTEMLERİ Spiral Yemlik Anka yemlikleri ile kanatlılarda yetiştirmenin ilk gününden son güne kadar, en iyi yem dönüşüm oranlarına ulaşılır. Anka yemliklerinin tüm çeşitleri; kolay temizlenebilme,

Detaylı

Depo-Stok Yönetimi İçin Bilgi Sistemi, Malzeme İzleme

Depo-Stok Yönetimi İçin Bilgi Sistemi, Malzeme İzleme Depo-Stok Yönetimi İçin Bilgi Sistemi, Malzeme İzleme Depo-Stok yönetimi için bilgi sisteminde olması gereken bilgiler aşağıda verilmiştir. Hammadde Deposu Ara Ürün Stoğu Bitmiş Ürün Deposu Ara Yüzler

Detaylı

DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK DAĞITIM KARARLARI

DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK DAĞITIM KARARLARI DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK DAĞITIM KARARLARI Öğr.Gör.İsmail KARAYÜN Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Işılay TALAY DEĞİRMENCİ

Detaylı

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2002 yılında lojistik sektöründe hizmete başladık. Yılların tecrübesini de kullanarak 2013 yılında TARIK LOJİSTİK Tahmil- Tahliye firmasını kurduk. Firmamız, lojistik hizmetleri kapsamındaki,

Detaylı

Radyo Kontrollü Mekik Sistemi. Yarı Otomatik Blok Depolama

Radyo Kontrollü Mekik Sistemi. Yarı Otomatik Blok Depolama Radyo Kontrollü Mekik Sistemi Yarı Otomatik Blok Depolama Radyo Kontrollü Mekik Sistemi Genel Özellikler Forkliftlerin raf kanallarının içine girmesine gerek kalmaksızın, raf kanallarının girişine bırakılan

Detaylı

AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri

AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri AGTOS-Yüksek- Performans-Türbinleri Kumlama Tekniği Kullanılmış makineler Transport ve Konveyör Sistemleri Servis ve Yedek Parçalar AGTOS-Yüksek-Performans- Türbinleri nin Avantajları: Özel anahtarlar

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM: TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİNE GİRİŞ

BİRİNCİ BÖLÜM: TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİNE GİRİŞ İÇİNDEKİLER Önsöz... v İçindekiler... vii BİRİNCİ BÖLÜM: TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİNE GİRİŞ 1.1 Tedarik Zincirinin Temel Fonksiyonları... 8 1.1.1 Üretim... 8 1.1.2 Envanter Yönetimi... 16 1.1.3 Taşıma ve

Detaylı

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan

Manuel bulaşık kabul tezgahı-yandan Electrolux bulaşık makineleri, Electrolux bulaşıkhane yardımcı ekipmanlarıyla birlikte kullanıldığında potansiyellerinin en üst noktasında performans gösterirler. Modüler yapıdaki Electrolux bulaşıkhane

Detaylı

ATCY 33 ATCY 35 ATSOC 15 ATSOC 25 ATSOC 35 ATSOC 55 ATZC 0.5 ATZC 1 ATZC 2 ATZC 3

ATCY 33 ATCY 35 ATSOC 15 ATSOC 25 ATSOC 35 ATSOC 55 ATZC 0.5 ATZC 1 ATZC 2 ATZC 3 CERASKAL HS-C KÖŞELİ ATCK 053 ATCK 055 ATCK 13 ATCK 15 ATCK 23 ATCK 25 Kapasite 0.5 ton 0.5 ton 1 ton 1 ton 2 ton 2 ton Standart zincir boyu 3 m 5 m 3 m 5 m 3 m 5 m Test yükü 0.75 ton 0.75 ton 1.5 ton

Detaylı

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI SAĞLIK İŞLETMELERİNDE LOJİSTİK YÖNETİMİ Yrd.Doç.Dr. M.Hakan KESKİN Hazırlayan Behiye ERYİĞİT

Detaylı

DERSIMIZ: MATEMATIK 25.11.2015

DERSIMIZ: MATEMATIK 25.11.2015 DERSIMIZ: MATEMATIK Berk Boyacı Otomatik Tanımlama & RFID Ürün Yöneticisi 25.11.2015 Ayşen Öztoprak Lojistik Otomasyon İş Geliştirme Müdürü DERSIMIZ: MATEMATİK HAKKIMIZDA 25.11.2015 Berk Boyacı / Ayşen

Detaylı

DEPO ve STOK YÖNETİMİ Eğitimi. Biymed Eğitim

DEPO ve STOK YÖNETİMİ Eğitimi. Biymed Eğitim DEPO ve STOK YÖNETİMİ Eğitimi Biymed Eğitim Eğitime Bedeline Dahil Olanlar Öğle yemekleri Çay-Kahve ve İkramlar Eğitim notu Sertifika Eğitim Saatleri 10.00-11.15 Eğitim 11.15-11.30 Çay-Kahve Arası 11.30-12.30

Detaylı

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım...

Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Pratik, hijyenik ve esnek tasarım... Parflex paravan sistemleri; hastaneler, muayenehaneler, sağlık birimleri ve diğer bir çok kullanım alanlarında işinizi kolaylaştırmak için tasarlanmış pratik bir bölme

Detaylı

STAALKATFARMPACKER 100. Paketlemenin Kolay Yolu

STAALKATFARMPACKER 100. Paketlemenin Kolay Yolu STAALKATFARMPACKER 100 Paketlemenin Kolay Yolu Paketini açın, Fişi Takın Yumurtalar Paketlenmeye Başlasın. Serisi ile gördüğünüzü alırsınız. Başarılı dizaynı ile, görsellik ve müthiş hatlardan çok daha

Detaylı

info@ kucukdeveci.com.tr

info@ kucukdeveci.com.tr 1 Tek Parçalı Mahya 30+30x92 cm. boyutlarında, 7 kg. ağırlığında ve 6 mm. kalınlığında üretilmektedir. İstenilen tarafa çevrilip monte edilebilir. %10 'dan %70 'e kadar her eğim için üretilebilir. Sipariş

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com TREND LOJİSTİK Gelişen Lojistik Uygulamalar Depo Yönetimi LOGIMEX 11 1 Mart 2012 ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com 1 Depolamanın Yeri Tedarik Zinciri Lojistik Depolama

Detaylı

MR. SOHO DUVAR TİPİ KABİNET

MR. SOHO DUVAR TİPİ KABİNET MR. SOHO DUVAR TİPİ KABİNET 128 129 MR. SOHO KABİNET GENEL ÖZELLİKLLER MR.SOHO kabinetler; düşük maliyetli, estetik ve sağlam yapısı ile basit ve küçük ölçekli duvar tipi network kurulum çözümleridir.

Detaylı

ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN

ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN ÜRÜNLERİNİZE VE STOĞUNUZA EMNİYET VE DEĞER KATIN Malzeme İşleme ve Lojistik Çözümleri SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Kapalı mekan çevre korumasında Dünya lideri üretici Troax endüstriyel panel

Detaylı

Kayar Mesnetler GS F 1G Kayar Mesnet GS F 2G Kayar Mesnet GS 2G-PL Kayar Mesnet

Kayar Mesnetler GS F 1G Kayar Mesnet GS F 2G Kayar Mesnet GS 2G-PL Kayar Mesnet Kayar Mesnetler 6Kayar Mesnet DestekleriKılavuzlu bir Desteğin bir Simotec Kiriş Kesiti 100 veya 120 den ya da 100 ila 120 mm arasında bir flanş genişliğine sahip başka bir çelik kirişten askıya alınması

Detaylı

Elektrik Tahrikli Mobil Manipülatör Sistemi

Elektrik Tahrikli Mobil Manipülatör Sistemi Manipülatör Sistemi Kullanım Amacı: Elektrik Tahrikli ile transferi istenen malzemelerin çeşitli noktalardan toplanıp diğer noktalara dağılımı ve istiflenmesi sağlanmaktadır. Üretim Tesislerinde Alan Darlığı

Detaylı

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics.

Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Vertical Buffer Module. Scale Your Intralogistics. Dikey Ara Depolama Modülü (VBM): İhtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlandı Her zaman doğru çözüm: Kardex Remstar ın Dikey Ara Depolama Modülü ürün grubu,

Detaylı

6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ www.terexfinlay.com. Bizi takip edin:

6 SERİSİ MOBİL EĞİMLİ ELEKLER 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ www.terexfinlay.com. Bizi takip edin: 6 SEİSİ MOBİL 663 683 684 2-KAT 684 3-KAT 693+ 694+ EĞİMLİ ELEKLE Bizi takip edin: www.terexfinlay.com Ocak 2011. Ürünlerin teknik detaylarını haber vermeksizin değiştirme hakkı saklıdır. Bu dökümandaki

Detaylı

Bir AVERYS Grubu Şirketidir.. Averys Merkez Ofisi Paris tedir.

Bir AVERYS Grubu Şirketidir.. Averys Merkez Ofisi Paris tedir. Bir AVERYS Grubu Şirketidir.. Averys Merkez Ofisi Paris tedir. Averys Grubu Şirketleri ve Faaliyet Alanları Heavy Duty Racking & Shelves Light Duty Cantilever Platform Metal Furniture Office Cabinets Lockers

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

MOBIL BETON SANTRALLERI

MOBIL BETON SANTRALLERI Tel :00903782272230 Fax :00903782278143 web :www.ustaoglugrup.net e-mail :ustaoglugrup@hotmail.com msn :ustaoglugrup@hotmail.com MOBIL BETON SANTRALLERI 1985 yilinda BARTIN' da faaliyetlerine baslamis

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar

STADLER. Mühendisliğin zirvesinde. Balistik ayırıcılar Mühendisliğin zirvesinde Balistik ayırıcılar Becerileri: Bir malzeme akışının etkili şekilde çeşitli bölümlere ayrılması Yuvarlanan ve ağır maddeler; örn. kaplar, plastik şişeler, taşlar, ahşap, teneke

Detaylı

SEÇİM. Ceraskalın tipi yükleme spektrumu ile uyum, ortalama günlük çalıştırılma süresi (gün/saat), yükleme kapasitesi ve donam ile tanımlanır.

SEÇİM. Ceraskalın tipi yükleme spektrumu ile uyum, ortalama günlük çalıştırılma süresi (gün/saat), yükleme kapasitesi ve donam ile tanımlanır. MH VE MHM TİP ELEKTRİKLİ HALAT TİPİ CERASKALLAR Elektrikli Halat Tipi Ceraskallar Kaldırma kapasitesi 250kg ile 25000kg arasındadır. 1800000 den fazla T serisi olarak bilinen elektrikli halat tipi ceraskal

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor...

Lachenmeier Stretch Hood X1. İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood X1 İnovasyon sınır tanımıyor... Lachenmeier Stretch Hood Azaltılan elektrik tüketimi Önceki modellerimize oranla %40. Küçültülen ebatlar Maliyetli fabrika alanından avantaj. Azaltılan

Detaylı

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4

İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ SMOOTH PRO EASY. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4. Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 İÇİNDEKİLER: GÖMME REZERVUAR SİSTEMLERİ Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem 4 Asma Klozet İçin Metal Ayaksız Set 4 Asma Klozet İçin Duvar Önü Hızlı Montaj Set-Block Sistem 5 Asma Klozet İçin Duvar

Detaylı

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Referanslar Tedarik Zinciri Çözümleri Neden Depo Yönetim Sistemine İhtiyaç Duyulur? Yüksek hacimli depolama alanlarında iş organızyonu ve anlık olarak ürün

Detaylı

MADENLERDE NAKLİYAT ÖNSÖZ

MADENLERDE NAKLİYAT ÖNSÖZ VI ÖNSÖZ Günümüzde dünya nüfusunun önemli bir kısmında sözkonusu olan refah düzeyi artışı, ancak yeterli miktarda madensel hammadde üretilmesi ve tüketilmesi ile olası olmaktadır. Nakliyat ise hem yeraltı

Detaylı

06 Easy WMS, Depo Yönetim Sistemi 08 Sırt Sırta Raf Sistemi 10 İçine Girilebilir (Drive in) Raf Sistemi 12 Paletli Ürünler için Kayar Raf Sistemi

06 Easy WMS, Depo Yönetim Sistemi 08 Sırt Sırta Raf Sistemi 10 İçine Girilebilir (Drive in) Raf Sistemi 12 Paletli Ürünler için Kayar Raf Sistemi İndeks 06 Easy WMS, Depo Yönetim Sistemi Depolama ve dağıtım sistemlerinin bütünleştirici öğesi. 08 Sırt Sırta Raf Sistemi Her palete doğrudan ve bağımsız erişim sağlayan konvansiyonel sistem. 10 İçine

Detaylı

DEPOLAMA TALİMATI. Doküman No: İlk Yayın Tarihi: Revizyon Tarihi: Revizyon No: Toplam Sayfa Sayısı: TYG_T01 07.06.2012 02.05.

DEPOLAMA TALİMATI. Doküman No: İlk Yayın Tarihi: Revizyon Tarihi: Revizyon No: Toplam Sayfa Sayısı: TYG_T01 07.06.2012 02.05. REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 02.05.2013 Madde 5.3.6 eklendi. 01 Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Tesis Yönetimi ve Güvenliği Kurulu Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

Bir tık uzağınızdayız...

Bir tık uzağınızdayız... Türkiye nin Lojistikte İlk ve Tek Marka Patentli 4.Parti Lojistik Şirketi Bize Ulaşın: 0212 873 87 47 www.4pl.com.tr Bir tık uzağınızdayız... Hakkımızda 2012 yılında kurulmuş olan 4PL hizmet alan ve veren

Detaylı

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar.

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar. IHRA-HP IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım ünitelerindeki temel prensip, egzost edilen hava ile taze havanın ısıtılıp veya soğutularak ısı geri kazanım yapılmasının yanında, ısı pompası sayesinde

Detaylı

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik.

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik. Genç Çözüm Grafik; konusunda deneyimli kadromuzla istek ve beklentilerinizi on yılı aşkın tecrübemizle buluşturarak firmanıza ve markanıza özel grafik tasarımlarımızla siz değerli iş ortaklarımıza çözümler

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI

TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI TURKISH CARGO TURKISH CARGO YENİ EVİNDE Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği, 29 Ekim 2018 tarihinde açılan İstanbul Havalimanı, 6 milyon ton kargo kapasitesiyle Türkiye

Detaylı

Kare Ahşap Alüminyum raf sistemi kataloğu

Kare Ahşap Alüminyum raf sistemi kataloğu Kare Ahşap Alüminyum raf sistemi kataloğu 1 Ürün Kodu : BOX-01 Ölçü: 8x8 cm. Boy: 200, 250, 300 cm. Renk: Siyah, beyaz. İstenilen ölçü ve renkte imalatı yapılır. Ürün Kodu : BOX-02 Ölçü: 8x8 cm. Boy: 200,

Detaylı

06 Easy WMS, Depo Yönetim Sistemi 08 Sırt Sırta Raf Sistemi 10 İçine Girilebilir (Drive in) Raf Sistemi 12 Paletli Ürünler için Kayar Raf Sistemi

06 Easy WMS, Depo Yönetim Sistemi 08 Sırt Sırta Raf Sistemi 10 İçine Girilebilir (Drive in) Raf Sistemi 12 Paletli Ürünler için Kayar Raf Sistemi İndeks 06 Easy WMS, Depo Yönetim Sistemi Depolama ve dağıtım sistemlerinin bütünleştirici öğesi. 08 Sırt Sırta Raf Sistemi Her palete doğrudan ve bağımsız erişim sağlayan konvansiyonel sistem. 10 İçine

Detaylı

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw

DD25B. VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw DD25B VOLVO ÇIFT SILINDIRLI SIKIŞTIRICILAR 2.6 t 18.5 kw 360 görüş sahası En uygun şekilde yerleştirilmiş kızaklı koltuk, açılı silindir yatakları ve eğimli motor kaputu tasarımına sahip DD25B sektörde

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Drive in (İçine Girilebilir) Palet Rafları

Drive in (İçine Girilebilir) Palet Rafları Drive in (İçine Girilebilir) Palet Rafları Blok olarak ürün depolama: Mevcut alanın en ideal şekilde kullanılması Drive in Sistemin Genel Özellikleri Drive in raf sistemi, aynı türden ürünlerin depolanabilmesi

Detaylı

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ

AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ AKILLI ÜRETİM İÇİN ÇİFT ŞERİTLİ PALET SİSTEMİ TEKNİK GENEL BAKIŞ MONTAJ, IŞLEME VE TEST IÇIN Transferler, yerleştirme istasyonları ve durdurucular gibi işlevlerin tümü elektriklidir. IIoT ile kullanıma

Detaylı