Hoş geldiniz. Twinspace Kılavuzu. Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hoş geldiniz. Twinspace Kılavuzu. Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır."

Transkript

1 Hoş geldiniz Twinspace Kılavuzu Bu kılavuz, TwinSpace de yeni olan Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Sizlere: - TwinSpace inize erişme - Profilinizi düzenleme - Proje aktiviteleri oluşturma - Öğrencileri katılmaya davet etme konularında yardımcı olacaktır. Bu kılavuzda, ayrıca, TwinSpace ana sayfasının temel özellikleri de anlatılacaktır.

2 Adım 1 Oturum Açın. sayfasına gidin ve Oturum Aç butonuna tıklayın.

3 Adım 1 Oturum Açın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. Masaüstüne gidin. İpucu: Eğer şifrenizi hatırlayamazsanız, Şifrenizi mi unuttunuz? istemini kullanın.

4 Adım 2 TwinSpace inize giriş yapın. Masa üstüne geldiğinizde, Projeler sekmesi üzerine tıklayın.

5 Adım 2 TwinSpace inize giriş yapın. Bir proje seçin. Projenin TwinSpace bölümüne ait bağlantıya tıklayın.

6 TwinSpace Ana sayfasının özellikleri İpucu: TwinSpace in farklı bölümlerine gitmek isterseniz, üst kısımda yer alan yönlendirme sekmelerini kullanmak iyi bir fikirdir. TwinSpace inizin adını burada görebilirsiniz. Bu buton üzerine tıklayarak, TwinSpace inizden çıkış yapabilirsiniz veya TwinSpace profilinizi yönetebilirsiniz. Eğer ihtiyaç duyarsanız, burada TwinSpace inizin herkese açık olan bağlantısı bulunmaktadır.

7 TwinSpace Ana sayfasının özellikleri Burası, TwinSpace inizin Gelen Kutusudur. etwinning projenizle ilgili mesajlar yollayabilir ve size gelen mesajları görebilirsiniz. En son Eylemler kutusunda, TwinSpace de gerçekleştirilen tüm faaliyetleri takip edebilirsiniz. Örneğin birisi yeni bir blog (ağ günlüğü) mesajı yayınladığında veya yeni bir üye davet ettiğinde burada görebilirsiniz. Burada, okul yılı boyunca aktivite planlayabildiğiniz TwinSpace takviminiz yer almaktadır. İpucu: Projenizin başlangıç aşamasında, ortak okulunuzun tatilde olacağı tarihleri öğrenmeniz iyi olur. Avrupa genelinde, okul tatilleri dönem olarak farklılık gösterir. Bu yüzden, ortaklarınız, sizin onların olmasını beklediğiniz zamanlarda proje çalışması için müsait olmayabilirler.

8 TwinSpace Ana sayfasının özellikleri Eğer TwinSpace i daha önce hiç kullanmadıysanız, TwinSpace de yeni misiniz? üzerine tıklamanız ve daha sonra önerilen adımları takip etmeniz çok iyi olacaktır. Bu bölüm, yeni TwinSpace üyeleri davet etmek ve öğrencilerin şifrelerini değiştirmek de dahil olmak üzere üyeleri yönetmenize olanak sağlar. Burada, TwinSpace inize üye olan öğretmen, öğrenci ve ziyaretçilerin sayısını görebilirsiniz. Ayrıca, TwinSpace üyelerinin isimlerini ve siteye son kez giriş yaptıkları tarihleri de görebilirsiniz. İpucu: TwinSpace üyelerinizin tam listesini görmek için, Tümünü Görüntüle butonu üzerine tıklayın.

9 TwinSpace Ana sayfasının özellikleri Kendinize ait bir fotoğrafı yükleyerek veya kendinizi ve/veya sınıfınızı tanıtan bir metin yazarak profilinizi güncelleyebilirsiniz.

10 TwinSpace Ana sayfasının özellikleri Ayrıca, Proje Aktiviteleri Oluşturabilirsiniz. Proje Aktiviteleri, proje çalışmalarınızı saklayabileceğiniz dosya arşivleri ve projenizle ilgili resimleri görüntüleyebileceğiniz resim galerileri gibi bölümleri içerir.

11 TwinSpace Ana sayfasının özellikleri Elbette, proje çalışmalarınıza katılmak için başkalarını davet etmeniz de gerekir. İpucu: Projenizin diğer kurucu üyesi, otomatik olarak TwinSpace inizin üyesi olacak ve yönetim haklarını edinecektir. Ancak, etwinning e dahil olmayan ülkelerden öğrenciler ve öğretmenler, proje çalışmalarınızı görmeye ilgi duyan ebeveynler ve başka ziyaretçiler gibi diğer proje üyelerini davet etmek isteyebilirsiniz. Lütfen dikkat edin: etwinning e dahil olan ülkelerden meslektaşlarınızı veya öğretmenleri davet etmek isterseniz, bu kişileri TwinSpace yerine etwinning Masaüstü nden davet etmeniz gerekmektedir.

12 Adım 3 Profilinizi güncelleyin. Profilinizi güncellemek için, Git butonu üzerine tıklayın.

13 Adım 3 Profilinizi güncelleyin. TwinSpace inize daha kişiselleştirilmiş bir görünüş kazandırmak için, bir fotoğraf yükleyin. Bu, kendinize, okulunuza veya şehrinizdeki önemli bir yere ait bir fotoğraf olabilir. Kendinizi, öğretmenlik yaptığınız sınıfı veya ilgi alanlarınızı / hobilerinizi anlatan bir yazı yazın.

14 Adım 3 Profilinizi güncelleyin. Düzenle butonu üzerine tıklayarak, şifrenizi değiştirebilirsiniz. Yaptığınız değişikliklerin uygulanması için, Gönder butonu üzerine tıklamayı unutmayın.

15 Adım 3 Profilinizi güncelleyin. Profil Duvarınızı, en son aktivitelerinizdeki kişileri güncellemek için bir iletişim aracı olarak kullanabilirsiniz. Diğer üyelerin duvarlarında da mesaj gönderebilirsiniz. Duvarınıza bir mesaj göndermek için, Gönder butonu üzerine tıklayın.

16 Adım 4 Proje aktiviteleri oluşturun. Proje Aktiviteleri oluşturmak için, Git butonu üzerine tıklayın.

17 Adım 4 Proje aktiviteleri oluşturun. İpucu: Proje Aktiviteleri Oluşturun sayfası bu şekilde gözükmektedir. Proje Aktiviteleri sekmesine farklı bir renkle nasıl vurgu yapıldığına dikkat edin. Proje Aktiviteleri nelerdir? Projeniz, farklı türde aktivitelerle gerçekleştirilebilir. Örneğin, dijital simge kullanımı, bir ağ günlüğü veya işbirlikçi (ortaklaşa) yazma içerebilir. Proje aktiviteleri sayfaları, proje çalışmalarınızı saklamak için bir yerin yanı sıra, projeyi yapmak için ihtiyaç duyduğunuz araçlara da erişim sağlar

18 Adım 4 Proje aktiviteleri oluşturun. Proje Aktiviteleri sayfanıza bir isim verin örneğin Sizi Tanıyalım veya Şehrimizin Resimleri Her sayfada olmasını istediğiniz aktivite türlerini seçin.

19 Adım 4 Farklı aktiviteler nelerdir? Aktivite Bloğu (ağ günlüğü), proje üyelerinin belirli bir konu üzerine yazı yazmalarına imkan sağlayan bir yazma aracıdır. Metinler, öğrenciler tarafından bireysel olarak veya çiftler halinde / grup çalışmasıyla yazılabilir. Blog yayınlandığında, diğer proje üyeleri tarafından okunabilir.

20 Adım 4 Farklı aktiviteler nelerdir? Dosya Arşivi, Word belgelerini, Excel tablolarını, videoları veya proje çalışmanızla ilgili diğer dosyaları depolayabileceğiniz yerdir. Maksimum dosya boyutu, 20MB dır.

21 Adım 4 Farklı aktiviteler nelerdir? Forum, tartışmak için başlıklar oluşturabileceğiniz, proje görevlerini belirleyebileceğiniz veya En sevdiğim renk... gibi belirli konu alanlarına odaklanabileceğiniz bir yerdir.

22 Adım 4 Farklı aktiviteler nelerdir? Resim Galerisi, proje çalışmanızla ilgili tüm fotoğraflarınızı veya dijital görsellerinizi (örneğin sanat ürünlerinin taranmış görüntüleri gibi) saklayabileceğiniz bir yerdir. Maksimum dosya boyutu, yine 20MB dır.

23 Adım 4 Farklı aktiviteler nelerdir? Wiki, özellikle işbirlikçi yazma için faydalı olan bir araçtır. Blog gibi, diğer proje üyeleriyle paylaşılabilen metinler oluşturabilirsiniz. Blogtan farklı olarak, diğer proje üyeleri de sizin yazdığınız metni düzenleyebilirler ve kendi yazılarını ekleyebilirler.

24 Adım 4 Farklı aktiviteler nelerdir? Web içeriği aktivitesi, ilgili kodu yapıştırarak internetten içerik yüklemenize olanak sağlar. Örneğin, YouTube dan bir video (Yerel turizm yetkilileri tarafından oluşturulmuş bir video gibi) ya da zamanı veya yerel hava durumunuzu gösteren bir uygulama yerleştirebilirsiniz.

25 Adım 4 Proje Aktiviteleri Oluşturun. Seçmiş olduğunuz aktiviteyi bileceksiniz, çünkü aktivite kutusuna sarı renkle vurgu yapılmış olacak ve sağ alt köşede yeşil bir onay işareti göreceksiniz. İpucu: İstediğiniz kadar çok proje aktivitesi oluşturabilirsiniz, ancak en az bir tane seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca, seçimlerinizi daha sonra da düzenleyebilecek ve aktivite ekleyip çıkarabileceksiniz. Bir Proje Aktiviteleri sayfası oluşturmak için, Oluştur butonu üzerine tıklamanız yeterli olacaktır.

26 Adım 5 Üyeleri Davet Edin. Üyeleri davet etmek için, Git butonu üzerine tıklayın.

27 Adım 5 Yeni Öğrenciler Davet edin. Öğrencinin adını ve soyadını yazın. İpucu: Yeni Öğrenciler Davet Edin alanında, 3 isme kadar yer tanımlanmıştır, ama 3 sayısının altındaki küçük artı işaretine doğrudan tıklayarak daha fazla isim ekleyebilirsiniz. Gönder üzerine tıklayın.

28 Adım 5 Yeni Öğrenciler Davet edin. Sistem, öğrenciniz için bir oturum açma adı ve şifre önerecektir. Kullanıcı adını ve şifreyi beğendiğinizde, Gönder üzerine tıklayın. İpucu: Önerilen oturum açma adını ve şifreyi düzenleyebilirsiniz şifreyi, hatırlaması daha kolay olan bir şeyle değiştirmeniz faydalı olabilir.

29 Adım 5 Yeni Öğrenciler Davet edin. İpucu: Aşağı doğru açılan menü üzerine tıklayarak, öğrencinizin etwinning deki rolünü değiştirebilirsiniz TS Öğrenci ve TS Öğrenci Yöneticisi olmak üzere iki seçenek bulunmaktadır daha fazla bilgi için, kutu içinde yer alan metne bakınız.

30 Adım 5 Yeni Öğrenciler Davet edin. İpucu: Öğrencilerinizin oturum açma ayrıntılarını içeren bir e-posta onayı alacaksınız bu e-postaya daha sonra yeniden ihtiyaç duyabileceğiniz için, güvenli bir yerde saklayın. Birçok öğretmen öğrencilerin kullanıcı adlarını ve şifrelerini yazarak saklamayı da tercih etmektedirler. Öğrenci / öğrencilerinizi TwinSpace inize başarılı bir şekilde davet ettiğinizi doğrulayan bir ileti göreceksiniz. TwinSpace inize dönmek için Bitti üzerine tıklayın.

Yeni TwinSpace'e Genel bir Bakış

Yeni TwinSpace'e Genel bir Bakış Yeni TwinSpace'e Genel bir Bakış (Başlangıç tarihi: Eylül 2014) Bu kılavuz, Öğretmen Yöneticiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Yeni TwinSpace'inizi kullanmaya başlamanız için bilmeniz gereken

Detaylı

E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ. E-TWINNING ARAÇLARI

E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ.   E-TWINNING ARAÇLARI E-TWINNING BİTLİS İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ https://etwinningbitlis.weebly.com/ E-TWINNING ARAÇLARI E- Twinning de üç kademe bulunmaktadır. Masaüstü 2 Herkese açık olan Portal 1 TwinSpace 3 1. Kademe: Genel (Herkese

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

Blogcu Kullanma Kılavuzu

Blogcu Kullanma Kılavuzu Blogcu Kullanma Kılavuzu İnternet tarayıcınıza www.blogcu.com adresini yazın ve görüntüleyin. 1 İki adımda basit olarak Web günlüğü oluşturabilirsiniz. Lütfen aşağıdaki adımları takip edin. Adım 1 : Sayfa

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ (ÖYS) KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Adres : Sanayi Karşısı, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dahili: 3412 ya da 3418 E-Mail

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler 1. Başlarken 2. Blogunuzu gösterme 3. Yaz ekranındandaki öğeler ve yeni kayıt ekleme 4. Resim ekleme 5. Video ekleme 6. Yeni sayfa ekleme 7. Bağlantı ekleme

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı İçindekiler Bakanlık E-Posta Hizmetleri ve Sistem Ara yüzü E-posta Hizmetlerinin Outlook Programına Bağlanması Outlook 2010 Kullanımına ilişkin temel bilgiler

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kullanım Kılavuzu 2013 Speakout: Kullanım Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kullanımını inceleyeceğiz. Eğer henüz bir hesap oluşturmadıysanız, burayı

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kullanım Kılavuzu 1 MyEnglishLab: Giriş Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kullanımını inceleyeceğiz. MyEnglishLab platformunda henüz bir hesap oluşturmadıysanız, MyEnglishLab

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8

1.1.1. Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi (ECAS) ile Kayıt İşlemi 2. 1.1.2. Unutulan şifre 6. 1.1.3. Ad-soyad veya e-posta adresi değiştirme 8 AVRUPA KOMİSYONU Eğitim ve Kültür Genel Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Politikaları ve Programı Hayat Boyu Öğrenme Programı Koordinatörlüğü Avrupa Komisyonu Kimlik Tanımlama Sistemi Kullanıcı Kılavuzu Avrupa

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu

IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu İçindekiler Sporcu İçin Kullanıcı Hesabı Oluşturma Profilimi düzenle Herkese açık profilini görüntüle Profil metninizi düzenleyin Fotoğrafınızı değiştirme / Ekleme Yarışmalarımı

Detaylı

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu İçindekiler 1. SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu... 2 2. E-posta Bildirimi Alma... 2 3. Belgeyi İmzalama... 3 4. Diğer Seçenekler... 4 4.1 Sonra bitir... 4 4.2 Yazdır,

Detaylı

ULUSAL MÜHENDİSLİK JEOLOJİSİ-JEOTEKNİK SEMPOZYUMU BİLDİRİ GÖNDERİM KILAVUZU

ULUSAL MÜHENDİSLİK JEOLOJİSİ-JEOTEKNİK SEMPOZYUMU BİLDİRİ GÖNDERİM KILAVUZU ULUSAL MÜHENDİSLİK JEOLOJİSİ-JEOTEKNİK SEMPOZYUMU BİLDİRİ GÖNDERİM KILAVUZU Ulusal Mühendislik Jeolojisi-Jeoteknik Sempozyumu web sayfası (http://www.muhjeoder.org.tr/sempozyum) kullanılarak Özet ve Tam

Detaylı

WEB SİTESİ YÖNETİCİ İŞLEMLERİ

WEB SİTESİ YÖNETİCİ İŞLEMLERİ www.kirsalcevre.org.tr WEB SİTESİ YÖNETİCİ İŞLEMLERİ ANKARA 2015 1. Yeni Kullanıcı Kaydı Yönetici olarak giriş yapmak için öncelikle bir kullanıcı kaydına ihtiyacınız vardır. Eğer zaten bir kullanıcı iseniz

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğrenci Kayıt Kılavuzu 2013 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt

Detaylı

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu

MyEnglishLab. Öğrenci Kayıt Kılavuzu MyEnglishLab Öğrenci Kayıt Kılavuzu 1 Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab öğrenci kayıt işlemini inceleyeceğiz. Kayıt işlemi her bir erişim kodu için bir kez yapılmaktadır. Kayıt işlemine başlamak için;

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara TC kimlik numaranızı

Detaylı

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir.

Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Gmail(Google Mail) Yeni bir Gmail hesabı açmak(almak) için İnternet Explorer gezgininde www.google.com.tr adresine ya da doğrudan www.gmail.com adresine girilir. Burada Gmail bağlantısını(linki) tıklayıp

Detaylı

Giriş... 2 EBA Ders EBA İçerik...18 EBA Yardım EBA Dosya EBA Uygulamalar EBA Paylaşım EBA E-Kurs...

Giriş... 2 EBA Ders EBA İçerik...18 EBA Yardım EBA Dosya EBA Uygulamalar EBA Paylaşım EBA E-Kurs... Giriş....... 2 EBA Ders... 4 EBA İçerik...18 EBA Yardım... 18 EBA Dosya... 19 EBA Uygulamalar... 20 EBA Paylaşım... 20 EBA E-Kurs... 21 EBA (Eğitim Bilişim Ağı) günden güne büyümekte olan bir portal olup;

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Öğrenciler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Giriş... 1 1.1 Rotaban Nedir?... 1 2 Rotaban Viewer... 2 2.1 Giriş... 2 2.2 Ana Sayfa... 3 2.2.1 Adres Güncelleme... 3 2.2.2

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU moodle.baskent.edu.tr BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Hazırlayan: Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ İİBF / TEKNOLOJİ VE BİLGİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BİLGİ

Detaylı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 y Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 Bulut Depolama, genel bir terimle "dosya barındırma" hizmeti sunan bir yazılım sistemidir. Bu hizmet sayesinde önemli dosyalarınızı yedekleyebilir veya

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU]

Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] Tarık TALAN [MOODLE SİSTEMİ TEMEL KULLANIM KILAVUZU] İçindekiler Sisteme Giriş... 1 Derslere Erişim... 2 Moodle Etkinliklerine Katılma... 2 Profil Düzenleme... 3 Mesajlar... 4 Sınav Etkinliği... 5 Ödev

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010

Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Kullanım Kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı 2010 Bu belge BT Sınıfı Etkinliklerinde Kullanılmak Üzere Hazırlanmıştır İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 ÜYE (KAYIT) OLMA... 3 YÖNETİM PANELİ İŞLEMLERİ... 5 ŞABLON AYARLARI...

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014 ASSAM İçindekiler Önsöz... 3 ASSAM Web Sitesinde Makale Yayınlamak... 4 ASSAM Web Sitesine Nasıl Girerim?...

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu

e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu e-öğrenme ortamı kullanma kılavuzu Genel Açıklama Ders ve çalışma alanı sekmeleri Ulaşmak istediğiniz dersin sekmesine tıklamanız yeterlidir. Aktif olan diğerlerinden farklı olarak öne çıkar. Ekranda yer

Detaylı

ADVANCITY ALMS KULLANIM KILAVUZU: Uzaktan Eğitim Sistemini kullanabilmek için dl.adanabtu.edu.tr adresine giriş yapılır.

ADVANCITY ALMS KULLANIM KILAVUZU: Uzaktan Eğitim Sistemini kullanabilmek için dl.adanabtu.edu.tr adresine giriş yapılır. ADVANCITY ALMS KULLANIM KILAVUZU: Uzaktan Eğitim Sistemini kullanabilmek için dl.adanabtu.edu.tr adresine giriş yapılır. İlgili alanlara kullanıcı adı ve şifre yazılarak girilir. Kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM Erzurum 2012-2013 ÖNSÖZ Bu kitapçık Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince uzaktan eğitim verecek Öğretim elemanlarının ders içeriklerini

Detaylı

Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net)

Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net) Bilgisayar Ağları ve İletişim (bagil.net) Ders Ortamı Tanıtım Kılavuzu Bu dönem Bilgisayar Ağları ve İletişim dersini, açık kaynak kodlu bir öğrenme yönetim sistemi üzerinden uzaktan eğitim ile yürüteceğiz.

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02

İÇEL OSGB ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ. www.icelosgb.com info@icelosgb.com Telefon 0324 327 08 01 Faks 0324 327 08 02 İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ SİSTEME GİRİŞ bölümünde, İÇEL OSGB OFİS SİSTEMİNE nasıl giriş yapabeleceğinizi öğrenebilirsiniz. Basit görünse bile, bazı püf noktaları yeni olabilir.

Detaylı

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler...

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... 3 ADIM 4: Bildiri Özet Gönderimi Bilgilendirme ve Yardım

Detaylı

21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ 21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ Daha önce e-mail adresinize gönderilen giriş bilgilerinizi yazıp (E-mail - Şifre), «Giriş Yap» butonuna tıklayınız. Visitor HB

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara kullanıcı adı

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU

SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU SAĞLIK TAKİP OTOMASYONU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Sağlık ve yardım Takip

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2012 İçindekiler 1. Forum Kullanım Koşulları.2 2. Forumlara Kayıt İşlemleri 3 3. Forumların Kullanımı.5 4. Forumlar Hakkında Sıkça Sorulan

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ. Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Merkezi NEU-UZEM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ(MOODLE) KULLANMA KLAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU (ÖĞRENCİ)

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ve ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU (ÖĞRENCİ) 01 Tarayıcınızın adres çubuğuna http://uzem.ogu.edu.tr yazıp açılan sayfada Giriş (Log in) bağlantısına tıklayınız. Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi yazıp Giriş yap butonuna tıklayın. 02 Kullanıcı

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU

T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİİLAFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK TAKİPOTOMASYONU -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu

Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Hiperkitap Kullanım Kılavuzu Ana sayfa açıldığında istediğiniz dili sağ tarafta olduğu gibi seçebilirsiniz. Arama çubuğundan istediğiniz yayın için arama yapabilirsiniz. Çıkan sonuç listesinden kitabın

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir.

Moodle, herkes tarafından (öğretmen, öğrenci) kolay şekilde kullanılabilmektedir. MOODLE NEDİR? Moodle, özgür ve açık kaynak kodlu bir uzaktan eğitim sistemidir. Açılımı, Modular-Object-Oriented- Dynamic-Learning-Environment yani Esnek Nesne Yönelimli Dinamik Öğrenme Ortamı olarak çevrilebilir.

Detaylı

Pedagojik Formasyon Öğrencileri için Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine Giriş Kılavuzu

Pedagojik Formasyon Öğrencileri için Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemine Giriş Kılavuzu 1. Uzaktan eğitim yönetim sistemine (UEYS) giriş için, http://ibuzem.ibu.edu.tr internet adresine giriniz. 2. İnternet sayfasında bulunan Sisteme Giriş butonuna tıklayınız. Uzaktan eğitim sistemi giriş

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Publisher 2013 önceki sürümlerden farklı görünüyor, bu nedenle öğrenmenizi kolaylaştırmak için bu kılavuzu oluşturduk. Hızlı Erişim Araç Çubuğu En sevdiğiniz komutları

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ÇANKRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI KABLOSUZ EDUROAM AYARLARI MS WINDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ AYARLARI 1 (VARSA) MEVCUT EDUROAM PROFİLİNİN SİLİNMESİ Eğer daha önce EDUROAM ağına bağlanmayı

Detaylı

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014

Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 Flow Kullanım Klavuzu Mart 2014 İçindekiler Flow nedir? Bir Flow hesabı oluşturmak Oturum açmak Flow Hesabınız Genel Görünüm Flow Hesabınız Kullanım + Add (ekle butonu) Bibliography (Künye/Atıf butonu)

Detaylı

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu, Turnitin i kullanmaya başlamanızda ve ilk ödevinizi göndermenizde adım adım size yardımcı olacaktır.

Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu, Turnitin i kullanmaya başlamanızda ve ilk ödevinizi göndermenizde adım adım size yardımcı olacaktır. Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu Tanıtım Öğrenci Hızlıbaşlama Kılavuzu, Turnitin i kullanmaya başlamanızda ve ilk ödevinizi göndermenizde adım adım size yardımcı olacaktır. Başlamak için, Turnitin e kayıt

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ 16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ Daha önce e-mail adresinize gönderilen giriş bilgilerinizi yazıp (E-mail - Şifre), «Giriş Yap» butonuna

Detaylı

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8)

Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Ağınız üzerinde tarama yapmak için Web Hizmetleri'ni kullanma (Windows Vista SP2 veya üzeri, Windows 7 ve Windows 8) Web Hizmetleri protokolü, Windows Vista (SP2 veya üstü), Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının,

Detaylı

Kurumsal Kullanıcı Kitapçığı. Daha iyi bir eğitimin hatrına

Kurumsal Kullanıcı Kitapçığı. Daha iyi bir eğitimin hatrına Kurumsal Kullanıcı Kitapçığı Daha iyi bir eğitimin hatrına Tanıtım Unicheck Kurumsal Kullanıcı Kitapçığı Bu kitapçık Unplag Kurumsal hesap içerisinde bulunan Admin hesap, akademisyen (öğretmen) hesabı

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU

KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU KLUPOSTA, üniversitemizde e-posta işlemlerini daha hızlı ve de sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için tasarlanmış olup, Personel Şifre Sıfırlama ve Öğrenci Şifre Sıfırlama olmak

Detaylı

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi. Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan

Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi. Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan Kullanıcı Kılavuzu Türk İşaret Dili (TİD) Web Sayfası Projesi Ayça Kundak Cem Altel Didem Gözüpek M.Sadullah Ceran Metin Döşlü Seher Göğebakan Table of Contents 1. GİRİŞ... 3 1.1 Amaç... 3 1.2 Kapsam...

Detaylı

Uzaktan Eğitim Kılavuzu

Uzaktan Eğitim Kılavuzu Uzaktan Eğitim Kılavuzu Değerli Öğrenciler, Uzaktan eğitim sistemine katılanabilmeniz için gerekli tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır. Uzaktan eğitim sistemimiz size bazı konularda bilgilendirme e-postaları

Detaylı

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz.

AirTies Kablosuz Erişim Noktası (Access Point) olarak kullanacağınız cihazı bilgisayarınıza bağlayarak ayarlarını yapabilirsiniz. USB Disk Paylaşımı Değerli Müşterimiz, AirTies desteklediği USB Tak&Paylaş özelliği ile hiçbir ekstra donanıma ihtiyaç duymadan yaygın olarak kullanılan standart USB disk sürücülerinizi tüm ağınıza paylaştırmanıza

Detaylı

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENCİLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, Ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ADIM ADIM TURNİTİN İNTİHAL PROGRAMI KULLANICI KILAVUZU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ADIM ADIM TURNİTİN İNTİHAL PROGRAMI KULLANICI KILAVUZU FIRAT ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ ADIM ADIM TURNİTİN İNTİHAL PROGRAMI KULLANICI KILAVUZU 1.Kütüphane tarafından mail adresinize gönderilen geçici şifre ve kurumsal mail adresiniz ile sisteme giriş yapınız

Detaylı

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU ALMS kullanıcılarının talepleri yönünde geliştirilecek ve istedikleri şekilde değişiklikler yapabilecekleri dinamik bir yapıda tasarlandı. Bu değişiklikleri yapma yetkisi sistem

Detaylı

Neosinerji Bulut Server Bağlantısı. NeoConnect Kullanım Kılavuzu

Neosinerji Bulut Server Bağlantısı. NeoConnect Kullanım Kılavuzu Neosinerji Bulut Server Bağlantısı NeoConnect Kullanım Kılavuzu www.neosinerji.com.tr / www.neoonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: bilgi@neosinerji.com.tr tel: 212 325 68 00 NeoConnect ile İşiniz Artık

Detaylı

Burs Başvurusuna Başlanmadan Önce Okunması Gereken En Önemli Uyarı!!Okumadığınız taktirde burada anlatılan sebeplerden dolayı burs

Burs Başvurusuna Başlanmadan Önce Okunması Gereken En Önemli Uyarı!!Okumadığınız taktirde burada anlatılan sebeplerden dolayı burs Burs Başvurusuna Başlanmadan Önce Okunması Gereken En Önemli Uyarı!!Okumadığınız taktirde burada anlatılan sebeplerden dolayı burs başvurusu yapamamış olmanız tamamen kişisel sorumluluğunuzdur! Başvuru

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu

MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu MyEnglishLab: Speakout Öğretmen Kullanım Kılavuzu 2013 Speakout: Giriş Merhabalar, Bu dokümanda MyEnglishLab: Speakout öğretmen arayüzünü inceleyeceğiz. MyEnglishLab: Speakout, tüm tarayıcılarla ve tablet

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı