Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini"

Transkript

1 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2016 Yıl:3 Sayı:27 e-gazete Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Cumhurbaşkanımız Takdim Etti Artvin Sanayi Bölgesi için İlk Toplantı Odamızda Yapıldı Sayfa 8 TOBB 72. Mali Genel Kurul Gerçekleştirildi Sayfa 10 Mesleki Yeterlilik İçin İlk Sınav Sayfa Odamız Organizasyonunda Yapıldı 12

2 2 Haziran 2016 RİZE TİCARET Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Rize nin Yıldızları Vergi Ödül Törenimizi Şereflendirdi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Odamız tarafından Kültürpark ta düzenlenen Rize nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni mizi şereflendirdi. Cumhurbaşkanımız, törende Başkanlarımızla birlikte Ekonomiye Değer Katan Rize nin Yıldızları'na plaketlerini takdim ettiler. Rize Ticaret ve Sanayi Odası, törende 2014 yılında en çok kurumlar vergisi ve gelir vergisi ödeyen, ihracat yapan, ticarette 40. yılını dolduran ve Türkiye genelinde 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren, ayrıca yılın firması, tarihi eserlerin korunması hususundaki katkıları nedeniyle teşekkür mahiyetinde hazırlanan plaketler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül almaya hak kazanan kişi ve firmalara takdim edildi. Tören Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu'nun konuşması ile başladı. Karamehmetoğlu ilimizin gelişimine yönelik yatırımlardan, özellikle son olarak yatırım planına alınan Rize - Artvin Havalimanı projesinden dolayı Cumhurbaşkanımız'a teşekkürlerini ifade etti. Bölgemizin gelişimine katkıda bulunacak projelerin takipçisi olan Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın İlimiz ve bölgemiz adına ihtiyaç duyduğu yeni yatırımları da dile getiren Karamehmetoğlu, bu konularda Cumhurbaşkanımız'ın desteğini talep ettiklerini ifade etti. Karamehmetoğlu bölgesel kalkınmayı ön planda tuttuklarını ve Rize ile birlikte tüm bölgeye katkı sağlayacak projeler üzerinde durduklarını vurgulayarak, özellikle Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi Projesi'nin İran ve Kazakistan ile Doğu illerimizi de kapsayan bir proje olduğunu ifade etti. Bunun yanında Samsundan Sarp'a bir demir yolu projesinin hayata geçirilmesinin de yine uluslararası ticarete katkı sağlayacağına vurgu yapan Başkanımız, turizm hakkında son dönemde ilimizde yapılan yatırımlar hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Yatırımların devam etmesi gerektiğini, bu konuda da Cumhurbaşkanımızın desteklerini beklediklerini ifade etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada TOBB olarak yönetim

3 RİZE TİCARET Haziran kurulunda Rize'li iş adamları ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. TOBB'nin Rize'de eğitime yaptığı katkılar hakkında konuşan Hisarcıklıoğlu, tamamlanmakta olan TOBB İmam Hatip Lisesi ve Öğrenci Yurdu'nun açılışını Cumhurbaşkanımız ile yapmayı temenni ettiklerini ifade etti. Rize Valisi Ersin Yazıcı Vergi vermenin her vatandaşın önemli bir görevi olduğunu belirterek verginin vatandaşlık kadar önemli olduğunu, vergisini verenlerin vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, konuşmalarında ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Rize'de sağlık alanında gerçekleştirilen reformlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 12 yılda geldiği noktayı değerlendirdi. Ovit Tüneli nin inşaatının bitmek üzere olduğunu, lojistik tesislerin de süratle yapılacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize - Artvin Havalimanı Projesi'nin ihalesinin yapılmasıyla birlikte Artvin ve Rize'nin bir bölge havalimanına kavuşacağını belirtti. Türkiye de çay deyince akla Rize nin geldiğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan; çayı ek değil asli kazanç haline getirerek hem kalitenin yükseltilmesi, hem de üretimin artırılmasını sağladıklarını anımsattı. Turizmin, Rize için en az çay kadar büyük kazanç sağlama potansiyeli olan bir sektör olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'nin önemli bir destinasyon olduğunu ifade etti. Rize'nin dört mevsim cazip bir turizm merkezi haline getirmeyi hedefleyen çalışmalar yapıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bölgemizdeki doğal güzelliklere yerli ve yabancı turistlerin kolayca ulaşabilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade ederek, yaylalarımızda talebe cevap verecek tesislerin kurulmasıyla tüm bölgemizle birlikte Rize yi de her mevsim cazip bir turizm merkezi hâline getirecek adımları atmakta kararlı olunacağını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Ayder de 200 milyon liralık bir yatırımla inşa edilecek olan Kış Sporları Merkeziyle ilgili çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Cumhurbaşkanımız'ın konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi.

4 4 Haziran 2016 RİZE TİCARET Cumhurbaşkanımız, Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları Ödül Töreninde ilk olarak 2014 yılı Kurumlar Vergisi Sıralamasındaki ilk 6 firmaya ödüllerini verdi. Bu firmalar sırasıyla Çayeli Bakır İşletmeleri Anonim Şirketi, Atılgan Otomotiv Sanayi Servis Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yamakoğlu İnşaat-Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Karamehmetoğlu İnş. Malz. İnş. Taahh. Gıda Anonim Şirketi, Şar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Karali Çay Sanayi Ticaret ve Gıda Paz. A. Ş. Cumhurbaşkanımız, ikinci olarak 2014 yılı Gelir Vergisi sıralamasında ilk 8 firmaya ödüllerini verdi. Ödüllerini alanlar sırasıyla Asım Cengiz, Emre Gürkan, İbrahim Turgut, İshak Toprak, İsmail Toprak, Salih Mercan, Mustafa Mercan, Hasan Öksüz.

5 RİZE TİCARET Haziran Cumhurbaşkanımız, daha sonra 2014 Yıl Sonu İtibariyle Yurt Dışına İhracat sıralamasında ilk 5 firmaya ödüllerini verdi. Bu firmalar sırasıyla Çayeli Bakır İşletmeleri Anonim Şirketi, Yamakoğlu İnşaat-Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Turgut Kardeşler Sebze Meyve ve Gıda Mad. Tic. Nak. İth. İhr. Limited Şirketi, Oluşum Sebze Meyve Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Eltam Yapı İnş. Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi. Cumhurbaşkanımız, daha sonra 2014 Yıl Sonu İtibariyle 40. Yılını Dolduran Üyelerimize ödüllerini verdi. Bu üyelerimiz Mehmet Tevfik Kazancı, Petrol Ticaret Koollektif Şirketi, Zeki Murat Kopuz.

6 6 Haziran 2016 RİZE TİCARET Cumhurbaşkanımız, 2014 yıl sonu itibariyle Türkiye Genelinde 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Doğuş Çay İşletmesi Sanayi ve Tic. A. Ş.'ye, Yılın Firması Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ve tarihi eserlerin korunmasına katkılarından dolayı Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan'a ödüllerini takdim etti. Plaket Töreni sonunda Odamız, Cumhurbaşkanımıza bir hediye takdim etti.

7 RİZE TİCARET Haziran Cumhurbaşkanımız, Rize programı çerçevesinde Odamız Rize'nin Yıldızları Vergi Ödül Törenine teşriflerinin yanı sıra Rize Sahil Camii önünde Cuma namazının ardından halkımıza hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki heyet ile birlikte Ziraat Çay Bahçesine giderek çay makası ile çay topladı. Çay Fabrikası ziyaretinde bulundu. Fabrikada çayın işleniş sürecini heyet ile birlikte izledi.

8 8 Haziran 2016 RİZE TİCARET Artvin Organize Sanayi Bölgesi İçin İlk Toplantı Odamızda Yapıldı Artvin Organize Sanayi Bölgesi için ilk toplantı yapıldı. Odamızda gerçekleşen görüşmede Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim ve Genel Sekreter Nazım Karadeniz, Odamız Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Genel Sekreterimiz Gafur Karali, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Artvin İl Müdürü Hayri Yoloğlu ve katlımcılar yer aldı. Toplantıda Arhavi de yapılması planlanan organize Sanayi Bölgesi ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2016 Yıl:3 Sayı:27 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Yayın Organı Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Hüseyin KUTLU Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Yayın Kurulu Başkanı Gafur KARALİ Genel Sekreter Yayın Kurulu Mısra KULAKSIZOĞLU Seher ÖKSÜZ Fatma Nur İZMİRLİ Ahmet Tahsin YILMAZ Yayın Koordinatörü Ahmet Tahsin YILMAZ Rize Ticaret Gazetesinde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir. Kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Gazete yayınlarımıza ulaşmak için Kare Kodu cihazınıza okutabilirsiniz.

9 RİZE TİCARET Haziran 2016 Odamız ve İş-Kur İşbirliğinde 7 Yeni Girişimci Kursu Daha Tamamlandı 9 Odamız, İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenen Yeni Girişimci Kursları devam ediyor. Rize Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR Rize İl Müdürlüğü arasında tarihinde imzalanan Yeni Girişimci Eğitimleri protokolü çerçevesinde düzenlenen 7 grup ve 175 kişiden oluşan kurs eğitimi tamamlandı. Kursu başarı ile tamamlayan yeni girişimciler, program kapsamında aldıkları sertifika ile KOSGEB desteklerinden faydalanmaya da hak kazanmış oldular.

10 10 Haziran 2016 RİZE TİCARET TOBB 72. Genel Kurulu Gerçekleştirildi TOBB 72. Genel Kurulu Programı kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nde (TOBB) 10 Mayıs 2016 da 10, 20 ve 33 üncü yılını doldurmuş delegelere yönelik 72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın da katımıyla TOBB konferans salonunda gerçekleştirildi. 72. Genel Kurul 11 Mayıs 2016 da M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, siyasiler, oda ve borsa başkanları ile diğer davetlilerin katılımıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirildi.

11 RİZE TİCARET Haziran Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 72. Mali Genel Kuruluna Odamızdan Delege olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu, Meclis üyelerimiz Muammed Emin Peruzoğlu, Muammer Çelik, Hakan Mürteza Ağun ve Yaşar İnce ile Odamız Genel Sekreteri Gafur Karali katıldı.

12 12 Haziran 2016 RİZE TİCARET Rize nin İlk Mesleki Yeterlilik Sınavları Odamız Organizasyonunda Gerçekleştirildi Odamız organizasyonu ile Rize nin ilk mesleki yeterlilik kursları düzenlendi. Ahşap Kalıpçılığı ve Betonarme demirciliği meslekleri için başvuran 16 kişi için Odamız Eğitim Salonunda teorik sınav gerçekleştirildi. Ardından Ovit Yolu üzerindeki inşaat sahasında uygulamalı sınav gerçekleştirildi.

13 RİZE TİCARET Haziran RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI Son Gün 30 Haziran 2016 Yıllık Aidat ve Munzam Aidat, her yılın HAZİRAN ve EKİM aylarında iki eşit taksitte ödenir. Zamanında ödenmemeleri halinde 6183 sayılı Kanun uyarınca yürürlükte bulunan oranlarda günlük olarak hesaplanıp gecikme zammı tahakkuk ettirilir. Zamlı veya hükmen ödeme durumunda kalınmaması için açıklanan yasalara göre hareket edilmesini önemle rica ederiz. Bu çerçevede; kanunda belirtilen süreler içinde yıllık aidat ve munzam aidat borçlarını Odamız veznesine ya da aşağıdaki banka hesap numaraları verilen banka şubelerine en geç 30 Haziran 2016 Perşembe Saat a kadar yatırabilirsiniz. Üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz. NOT: Ödemelerinizi, Odamız veznesine veya aşağıdaki banka hesap numaralarına yapabilirsiniz. Aidatlar ödenirken firmanın ünvanı, Oda Sicil Numarası ve ödemenin aidat ile ilgili olduğunun belirtilmesi önemle rica olunur. T.C. ZİRAAT BANKASI RİZE ŞB...TR İŞ BANKASI RİZE ŞB...TR AKBANK RİZE ŞB...TR GARANTİ BANKASI RİZE ŞB...TR AĞUSTOS 2016 FUARLARI TARİH FUARIN ADI ŞEHİR 3-7 Ağustos Çorlu Autoshow Otomobil Ticari Araçlar Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı Tekirdağ 3-7 Ağustos Çorlu Tarımtech 2016 Tekirdağ 25 Ağustos - 10 Eylül İzmir Enternasyonal Fuarı İzmir 31 Ağustos - 4 Eylül 2016 PROMOTÜRK Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı İstanbul MAYIS AYINDA ODAMIZDAN KAYDI SİLİNEN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 AK DOĞAN TİCARET ZİYA AKDOĞAN 5 NURİ ÖZKANLI 2 ARTI LİMİTED ŞİRKETİ (MERKEZİ GÜRCİSTAN-TİFLİS) TÜRKİYE RİZE ŞUBESİ 6 3 HSBC BANK ANONİM ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 7 4 MADEM TURİZM HAVACILIK HİZMETLERİ NAKLİYE İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MAYIS AYINDA ODAMIZA KAYDI YAPILAN ÜYELER LİSTESİ S.NO ÜNVANI S.NO ÜNVANI 1 ADEM ÖKSÜZ EDA TİCARET 6 VM GRUP İNŞAAT ENERJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 2 CEBİR ETÜT MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 7 VİYA MADENCİLİK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 3 FAHRETTİN BURAK OĞUZ 8 YÖN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ 4 KAPTAN ENERJİ VE PETROL ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 9 İLYAS ARTAR ARTAR PVC METAL ÜRÜNLERİ 5 KATIRCIOĞLU TAŞIMACILIK TURİZM İNŞAAT VE PETROL ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ PİEM ENERJİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK İNŞAAT MÜHENDİSLİK TURİZM TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ RİZE ŞUBESİ R.H.S YAPI MARKET DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA EMLAK NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ TOPHANE MAHALLESİ ŞUBESİ 8 KURTLAR BİLGİSAYAR - MURAT KURT

14 14 Haziran 2016 RİZE TİCARET Odamız Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Odamız Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkan Vekili Burak Çakıroğlu Başkanlığında gerçekleştirildi. Çakıroğlu Mayıs Ayı Meclis Toplantısı açış konuşmasında öncelikle Ülkemizin doğusunda yaşanan terör olayları nedeniyle hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diledi. Yeni kurulan hükumetimizin ülkemiz için hayırlı olması temenni eden Çakıroğlu, ardından Meclis gündemine geçti. Açılış ve yoklamanın ardından, Nisan Ayı Meclis Toplantısı karar

15 RİZE TİCARET Haziran tutanaklarının okunması, müzakeresi ve kabulü, Nisan Ayı Yönetim Kurulu faaliyetlerinin sunulması, raporunun okunması, müzakeresi ve kabulü, Nisan Ayı gelir gider hesaplarının, mizanın, Bütçe İzleme ve Hesapları İnceleme Komisyonu raporunun okunması, müzakeresi ve ibrası konulu gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu faaliyetlerini değerlendirmek üzere Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu kürsüye çıktı. Karamehmetoğlu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyp Erdoğan'ın teşrifleri ile gerçekleştirmiş olduğumuz Ekonomiye Değer Katan Rize'nin Yıldızları Vergi Ödül Töreni hakkında değerlendirmelerde bulundu. İlimizde devam eden ve proje aşamasındaki yatırmlar hakkındaki konuşmasını değerlendiren Karamehmetoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizde gerçekleşen yatırımların takipçisi olduğumuzu ve olmaya da devam edeceğimizi ifade etti. Rize'nin ve bölgemizin menfaatine oplan her projeye destek vermek ve üzerine düşeni yapmanın Odamızın öncelikli misyonu olduğunu vurgulayan Başkanımız, Şehir Hastanesi'nin Rize ve yakın çevresinin ihtiyacı olduğunu, bu konuda arazi tespiti ve proje takibi açısından Odamızın büyük rol oynadığını ifade etti. Karamehmetoğlu, Vergi Ödül Törenimizin ardından düzenlenen yemek organizasyonunda da Cumhurbaşkanımız ile görüşme fırsatı bulduğunu, törende bahsettiği konuları kendileri ile detaylı olarak görüştüğünü ifade etti. Doğu Karadeniz Bölgesinin tamamını ilgilendiren Demiryolu projesi için de çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Başkanımız, Rize'nin bir turizm kenti olması için yatırımlara devam edilmesi gerektiğini vurguladı. Karamehmetoğlu, halihazırdaki otel projelerinin yanı sıra yeni projelerin de yakın zamanda hazırlanacağını, Rize'de turizme yapılan yatırımların hız kesmeden devam etmesi için Odamızın üzerine düşen neyse yerine getirileceğini ifade etti. Rize-Artvin Havalimanı projesinde İhale aşamasına gelindiğini ifade eden Başkanımız projedeki geliişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti. İyidere ilçemizde yapılacak olan Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi Projesinin de Proje ihalesinin yapıldığını ve askı aşamasında olduğunu Meclis Üyelerimizle paylaştı. Organize Sanayi Bölgesi hakkında gelen sorular üzerine gelişmeler hakkında bilgi veren Başkanımız, şu an için firmaların bir kısmının fabrika inşaatına devam ettiğini ifade etti. Bazı firmaların da ruhsat aşamasına geldiğini belirten Karamehmetoğlu belirtilen süre içerisinde bütün firmaların fabrikalarını kuracağını, bu konuda süreçte herhangi bir aksamanın öngörülmediğini belirtti. Odamızın Başvuru sahibi olduğu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi hakkında meclis üyelerimizi bişlgilendiren Karamehmetoğlu, Projede makine ve teçhizat için ihale aşamasına gelindiğini ifade ederek yakın zamanda meclis üyelerimiz ile birlikte Rize Çay Araştima ve Uygulama merkezi ve Rize Organize Sanayi Bölgesinde inceleme gerçekleştirilebileceğini ifade etti. Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezine entegre olacak Organik Gübre Geri Dönüşüm Tesisi konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Karamehemetoğlu fırsat bulduklarında var olan geri dönüşüm tesislerinde incelemeler gerçekleştirdiklerini, son olarak TOBB 72. Mali Genel Kurula gidildiğinde Ankara Polatlı'daki bir geri dönüşüm tesisinde incelemelerde bulunduklarını ifade etti.

16 16 Haziran Haziran Çarşamba Saat Meslek Komitesi Haziran Ayı Faaliyetleri RİZE TİCARET HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ Meslek Komiteleri Haziran Ayı Toplantıları Rize TSO - Çorlu TSO Kardeş Oda Protokolü İmza Töreni 1 Haziran Çarşamba Saat Meslek Komitesi 1 Haziran Çarşamba Saat Meslek Komitesi 2 Haziran Haziran Perşembe Saat Meslek Komitesi 2 Haziran Perşembe Saat Meslek Komitesi 2 Haziran Perşembe Saat Meslek Komitesi 3 Haziran Cuma Saat Meslek Komitesi 3 Haziran Cuma Saat Meslek Komitesi 3 Haziran Cuma Saat Meslek Komitesi 6 Haziran Pazartesi Saat Meslek Komitesi 6 Haziran Pazartesi Saat Meslek Komitesi 6 Haziran Pazartesi Saat Meslek Komitesi 7 Haziran Salı Saat Meslek Komitesi 7 Haziran Salı Saat Meslek Komitesi 7 Haziran Salı Saat Meslek Komitesi 8 Haziran Çarşamba Saat Meslek Komitesi KOBİGEL Destek Programı Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Semineri 7 Haziran 2016 Genişletilmiş Proje ve Ar-Ge Komisyonu Toplantısı 24 Haziran Haziran Çarşamba Saat Meslek Komitesi 8 Haziran Çarşamba Saat Meslek Komitesi 9 Haziran Perşembe Saat Meslek Komitesi 9 Haziran Perşembe Saat Meslek Komitesi 9 Haziran Perşembe Saat Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Haziran Ayı Toplantıları 7 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 14 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 21 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 28 Haziran Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversite-Sanayi İşibirliği Toplantısı 28 Haziran 2016 Haziran Ayı Meclis Toplantısı 30 Haziran 2016

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında Ramazan Ayının İlk Günü 5 Haziran 2015 JANDARMA 176. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ 18 Haziran 2015 13 Haziran 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2015 Yıl:2 Sayı:15 e-gazete Odamız Bosna-Hersek

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: 14.30 2013 Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2016 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 04.05.2016 tarihinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan Toprak Koruma Kurulu Toplantısına Genel

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI. Şükrü CEVAHİR Meclis Başkanı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası 20. Dönem Seçimleri Gerçekleştirildi Ramazan Ayının ve Ramazan Bayramı'nın Tüm İslâm Alemine Hayırlar Getirmesini temenni ederiz. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ramazan Ayı'nın İlk Günü: 16 Mayıs 2018 Ramazan Bayramı: 15-16-17 Haziran 2018

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014 DÜNYA TURİZM GÜNÜ 27 Eylül 2014 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Eylül 2014 Yıl:1 Sayı:6 Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı Ekonomiye Değer Katanlar Ödüllendirildi Sayfa 4 Rize Çay Araştırma

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MAYIS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı

Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAFTASI Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Temmuz 2016 Yıl:3 Sayı:28 e-gazete Rize TSO ile Çorlu TSO Arasında Kardeş Oda Protokolü İmzalandı Rize Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı 2 MART 2015 18 MART 2015 RİZE NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ORMAN HAFTASI 21-26 Mart 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mart 2015 Yıl:2 Sayı:12 e-gazete 5.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 25 AĞUSTOS 2017 21 EYLÜL 2017 FAALİYET RAPORU 25 AĞUSTOS 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 50 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ, 27 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 50 ADET FİRMANIN; 3

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2015 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü. 29 Ekim - 4 Kasım 2014 Kızılay Haftası Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz 6 Kasım 2014 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2014 Yıl:1 Sayı:8 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN NİSAN 2016 YIL 1 SAYI 14 10.05.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:14 UTSO DA KOBİLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ 05.04.2016 KOSGEB

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de Toplu Açılış Törenine Katıldı 10 Kasım 2016 Dünya Kalite Günü Saygıyla Anıyoruz 8 Kasım 2016 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2016 Yıl:3 Sayı:32 e-gazete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN. Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:3 Sayı:13 (Temmuz-Ağustos-Eylül 2018)

YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN. Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:3 Sayı:13 (Temmuz-Ağustos-Eylül 2018) YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:3 Sayı:13 (Temmuz-Ağustos-Eylül 2018) KAYSERİ SANAYİ ODASI BAŞKANINI ZİYARET ETTİK. Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Büyüksimitçi

Detaylı

TOBB 73. Genel Kurulu Gerçekleştirildi

TOBB 73. Genel Kurulu Gerçekleştirildi Ramazan Bayramı'nın, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 25-27 Haziran 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI A SINIFI AKREDİTE ODA OLDU

RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI A SINIFI AKREDİTE ODA OLDU 14 EKİM 2017 Standartlar Güven İnşa Eder DÜNYA STANDARTLAR GÜNÜ 29 EKİM - 4 KASIM Ya bir gün size de lazım olursa? KIZILAY HAFTASI 29 EKİM 2017 RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı.

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. 21 Şubat 2014 Cuma Günü, İlçemiz Ereğli Halk Eğitim Merkezi salonunda 'Ekmek İsrafı' konulu toplantıya;

Detaylı

OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ

OVİT TÜNELİ'NDE IŞIK GÖRÜNDÜ 3 Aralık 2016 Dünya Engelliler Günü Engel Olmayalım Destek Olalım 10 Aralık 2016 Dünya Kalite Günü KENDİ MALINI KULLAN KENDİ KALİTENİ ARTIR 12-18 Aralık 2016 Tutum, Yatırım ve Türk Malları (Yerli Malı)

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 21.02.2017 28.03.2017 İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ VE VERİLEN TEŞVİKLER KONUSUNDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ORGANİZE EDİLDİ - 07 MART 2017 CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

BASIN BÜLTENİ 30 EYLÜL 2018

BASIN BÜLTENİ 30 EYLÜL 2018 TARAFINDAN DÜZENLENEN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNİN DOKUZUNCUSU SONA ERDİ Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından 17-20 Eylül 2018 tarihlerinde bu sene dokuzuncusu

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 NİSAN AYI / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

Kurban Bayramında Rize Halkından Birlik Mesajı

Kurban Bayramında Rize Halkından Birlik Mesajı Standartlar Güven İnşa Eder Ya bir gün size de lazım olursa? 14 Ekim 2016 Dünya Standartlar Günü 29 Ekim - 4 Kasım 2016 Kızılay Haftası 29 Ekim 2016 Cumhuriyet Bayramı Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile

Odamızda, Güneydoğu Anadolu İlleri ile 8 KASIM 2017 DÜNYA ŞEHİRCİLİK GÜNÜ Saygıyla Anıyoruz... 10 KASIM 2017 DÜNYA KALİTE GÜNÜ RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso twitter.com/rizetso Kasım 2017 Yıl:4 Sayı:44 Odamızda,

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili Sayı Konu : : TİM.EİB.GSK.08.1/8847 Moskova/R.Federasyonu/ Mobilya, Kağıt, Ahşap Eşya ve Orman Ürünleri STH İzmir, 20/08/2014 E-posta Sayın Üyemiz, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri nden alınan yazıda,

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar)

SEÇİM LİSTESİ (Seçme veya Seçilme Hakkına Sahip Olanlar) 1 9959 8185 AKMEHMET İNŞAAT TEMİZLİK ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 14/07/2015 Yeşilçay V.D. Seçme+Seçilme - 0320288001 2 7005 5611 AKTU MÜTEAHHİTLİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK

Detaylı

2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni

2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni 2016 Yılı Şubat Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI TOBB KALİTE AKREDİTASYON BELGESİNİ ALDI. 03.02.2016 tarihinde Afyonkarahisar Ticaret Borsasının

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı