TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU SPORCU DESTEK PROJESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU SPORCU DESTEK PROJESİ"

Transkript

1 TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU SPORCU DESTEK PROJESİ GİRİŞ Sporcu Destek Projesi, Türkiye Tenis Federasyonu teknik kurulu tarafından, başarılı sporcuları desteklemek, ve uluslararası arenada söz sahibi konuma gelmelerine yardımcı olmak adına hazırlanmıştır. Projemizin detaylarını, desteğe hak kazanılması için yakalanması gereken objektif kriterleri siz değerli tenis kamuoyuyla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Federasyonumuzun ana hedefi, tenisin vitrini olan ilk 100 e oyuncu sokmanın yanında, bu projeyle birlikte 5 yıllık dönemde kadınlarda ilk 500 e erkeklerde ilk 700 e 15 er oyuncu yetiştirilmesi hedeflenmektedir. İlk 100 e bireysel çabayla yükselen ve devamlılığın yakalanamadığı başarılardan ziyade, ülke olarak hedefimiz, süreklilik arz eden ve ilk 100 e giden yolun açık ve ulaşılabilir olduğu bir sistemi kurmaktır. İlk 100 her zaman ulaşmayı en çok arzuladığımız seviyedir ancak bu uzun vadeli bir hedeftir. Bu hedefe ulaşmak için numaralardaki oyuncu havuzumuzu artırmanın, ilk 100 e giden yolda en önemli ve üstünde durulması gereken bir politika olduğuna inanmaktayız. Bu noktada sporcu destek politikasının, ekonomik beklentisi her geçen gün artan profesyonelliğe geçiş evresinde, önemli katkılar sağlayacağına inanmaktayız. Bununla birlikte özellikle ve 16 yaş grubu için geliştirdiğimiz Tur Takımları projemizin de oyuncularımıza kariyerlerinin erken döneminde uluslararası tecrübe ve vizyon kazanmaları noktasında fayda sağlayacağı kanaatindeyiz. TTF nin sporcu desteklerinde izlediği yol haritası özetle 4 ana başlıkta toplanabilir: 1- Sporcu Gelişim Kampları ve Antrenör Eğitimleri Özellikle 9-12 ve yaş grubu sporcularla çalışan antrenörlere özgü özel eğitimler düzenlenmesi, sporcuların uluslararası deneyim kazanmaları kadar önemli görülmektedir. Bu kapsamda TTF Eğitim Kurulu yla ortak projeler yürütülmesi, 14 Yaş ve altı Sporcuların Eğitimi konulu antrenör eğitimleri düzenlenmesi ve geniş katılımlı Sporcu ve Antrenör Eğitim Kampları bu yaş grubuna yapılabilecek en önemli destek olarak düşünülmektedir. Bu kamplar, yoğunlukla federasyonumuzun bölgesel merkezlerinde düzenlenecektir. 2- Gençler Tur Takımları Erkeklerde 11-16, Kızlarda yaş grubu sporcuların üst seviye uluslararası turnuvalarda yarışmalarına imkan sağlayacak sistemdir. 12 yaştan itibaren uluslararası vizyona sahip sporcular yetişmesine olanak sunmayı amaçlamaktadır.

2 3- Yarı Profesyonel Sporcu Destekleri Erkeklerde 15+ kızlarda 16+ grubunda yer alan, gençler tenisine devam eden veya bitirmiş ve profesyonelliğe geçiş döneminde bulunan sporcuların, zorlu geçen profesyonel hayata uyum döneminde desteklenmelerinin sağlanması amaçlanmaktadır. Yarı profesyonel olarak da nitelendirilebilecek bu grup, tenisçi olma hedefi güden gençler arasında kırılmanın en yoğun görüldüğü gruptur. Bu sebepten ötürü TTF nin öncelikli destek gündemi bu sporcuları kapsamaktadır. 4- Profesyonel Destek Programı Tamamen profesyonelliğe geçmiş sporcuların kişisel ihtiyaçları çerçevesinde desteklenmelerini öngören programdır. ATP 700, WTA 500 içerisindeki sporcuları kapsar. Destek içerikleri sporcuların durumları ayrı ayrı değerlendirildikten sonra belirlenir. Projeye Katılım Koşulları 1. Oyuncuların takıma alınabilmeleri için, talimatın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren düzenlenen tüm Milli Takım Belirleme turnuvalarına katılmış olmaları ve kendi yaş grubundaki Türkiye Şampiyonasını oynamış olmaları şarttır. Yaş grupları Türkiye Şampiyonası nda şampiyon olan sporculara 2 haftalık uluslararası turnuva desteği, finalist olan sporculara 1 haftalık uluslararası turnuva desteği yapılacaktır. Milli Takıma giren sporcular da bu kapsamda değerlendirilerek, 2 haftalık* uluslararası turnuva desteği almaya hak kazanırlar. *12 yaş grubu için 1 hafta, 14, 16 ve 18 Yaş grupları için 2 şer haftalık destek yapılacaktır. 2. Eğer bir oyuncu bu turnuvaları oynamamışsa Tur Takımı Seçme turnuvasında finale çıksa dahi takıma alınmaz, yerine turnuva yarı finalistlerinden ulusal klasmanı yüksek olan takıma dahil edilir. 3. Davranış Kuralları Şartnamesine aykırı davranan oyuncular ilgili Tur Koçunun raporu doğrultusunda takımdan ivedilikle çıkarılır ve yerine Seçme Turnuvasında yarı final oynayan en yüksek ulusal klasmana sahip oyuncuya katılma hakkı sağlanır.

3 YARI PROFESYONEL SPORCU DESTEK KRİTERLERİ *Doğum yılları 2016 senesi baz alınarak hazırlanmıştır. Mart ayının ilk haftası klasmanlarına göre belirlenir. Destek sistemine ikinci giriş hakkı, Eylül ayının ilk haftası klasmanına göre verilir. Bu tarihte klasman hedefini yakalayan sporcular, bir sonraki senenin Mart ayına kadar, belirtilen desteklerin yarısını almaya hak kazanırlar. İlk dönemde klasman hedefini yakalamasına karşın ikinci dönemde klasman hedefinin dışında kalan sporcuların destekleri kesilmez. Bir sonraki senenin Mart ayına kadar devam eder. Belirtilen klasmanlar desteğe hak kazanılabilmesi için gerekli asgari hedeflerdir. Sporcular kendilerinden büyük sporcuların klasman hedeflerini tutturdukları takdirde, o yaş grubunun desteğini almaya hak kazanırlar.

4 1. Tablodan da görüleceği üzere, sporcu destek politikasının içeriğinde uluslararası puanları da barındıran, Ulusal Klasman temel alınır. 2. Oyuncuların destekten yararlanabilmeleri için yaz ve kış kupası Milli Takım Belirleme turnuvasına katılmış olmaları, seçildikleri takdirde milli takımlarda bulunmaları ve kendi yaş grubundaki Türkiye Şampiyonasını oynamış olmaları şarttır. 19 yaş ve üstü oyuncular için sadece çağrıldıkları takdirde A milli takım hazırlık kamplarına ve/veya müsabakalarına katılmaları ve Büyükler Türkiye Şampiyonasını oynamaları esastır. 3. Sporcuların, profesyonel turnuva desteği alabilmeleri için turnuvadan önce başvuru yapıp yazılı onay almaları gerekmektedir. 4. Raporlu oldukları için Türkiye Şampiyonası oynayamayan oyuncuların raporlarını tam teşekküllü bir hastaneden almış olmaları esastır. 5. Sporcu destek politikasında 6 aylık iki dönem halinde Ulusal Klasmanlara bakılarak destekten yararlanacak oyuncular açıklanır. 1.dönem Mart ayının ilk haftası klasmanına göre, 2.dönem ise Eylül ayının ilk haftası klasmanına göre belirlenir. 1. Dönem desteği 12 aylık, 2. Dönem desteği 6 aylıktır. 6. İlk dönemde turnuva desteği alan ve 2.dönemde klasmanlarını geliştiren sporcuların, turnuva destekleri artarak devam eder. Örneğin 2002 doğumlu bir kız oyuncu 2016 Mart ayının ilk haftasında ilk 25 de olup, 2017 yılı mart ayına kadar 6 turnuvaya hak kazanmıştır. Ancak 2016 Eylül ayı ilk haftasında klasmanda ilk 15 e girmesi halinde fazladan 2 turnuva hakkı kazanır. (yarı dönem olduğu için 4 turnuva artışının yarısı sporcunun haklarına eklenir.) 7. Profesyonel turnuvalara destek almaya hak kazanan 2000, 2001 ve 2002 doğumlu sporcular, ITF Junior turnuvalarını oynamaları durumunda, teknik kuruldan onay almaları halinde aynı destekten faydalanabilirler. 8. Her dönemin başında pro turnuvalara hak kazanan veya haklarını devam ettiren oyuncuların kalan turnuva sayıları web sitemizden ilan edilecektir. Elde edilen haklar sadece bir sonraki senenin Mart ayının ilk haftasına kadar geçerlidir. Bu tarihten sonrasına aktarılamaz. Mücbir sebeplerden ötürü haklarını kullanamayan sporcuların durumları başvurmaları halinde Teknik Kurul tarafından değerlendirilir. 9. Destekler profesyonel turnuvaları kapsar. Ülkemizde aynı seviye profesyonel turnuvalar varken yurtdışında oynanan profesyonel turnuvalar destek kapsamında değerlendirilmez. Sporcu destekleri yurtdışındaki turnuvanın daha yüksek ödüllü olduğu durumlarda geçerliliğini korur. 10. Sporcu destekleri yabancı uyruklu sporcuları kapsamaz.

5 11. Sporcunun, kendi ikamet ettiği şehirdeki yapılan turnuvalar destek kapsamı dışındadır. 12. ATP 700 ve WTA 500 hedefine ulaşan sporcuların programları yukarıda da bahsedildiği gibi Profesyonel Destek Programı içerisinde değerlendirilecek olup, destek içerik ve miktarları, bireysel ihtiyaçları göz önüne alınmak kaydıyla ayrı ayrı belirlenecektir. Bu seviyedeki sporcularımızın, antrenörlerinin ve kulüp idarecilerinin TTF teknik kuruluyla; yıllık turnuva planlarını, antrenman program ve hedeflerini paylaşacakları toplantılar düzenlenecek, bu toplantılar neticesinde ihtiyaç duyulan destek miktarları TTF yönetim kurulunun onayına sunulacaktır.

6 Tennis Europe/ITF Juniors Turnuvaları Başarı Bazlı Sporcu Destek Kriterleri Oyuncuların, yukarıdaki başarı bazlı teşvik tablosundan faydalanabilmeleri için, tüm Milli Takım Belirleme turnuvalarına katılmış olmaları ve kendi yaş grubundaki Türkiye Şampiyonasını oynamış olmaları şarttır. Belirtilen destek, çiftler de alınan başarıları kapsamaz. Profesyonel destek onayı olan bir sporcu aynı turnuva için Tennis Europe/ITF Juniors Turnuvaları Başarı Bazlı Sporcu Teşvik Destek programından faydalanamaz. Profesyonel turnuva destek hakkının tamamını kullanan sporcular, başarı bazlı teşvik desteğini almayı hak edecek başarı yakalamaları halinde bu destekten faydalanabilirler. TOHM kapsamındaki sporcular; Tennis Europe/ITF Juniors turnuvaları başarı bazlı sporcu teşvik desteklerinden faydalanamazlar.

7 Davranış Kuralları Oyuncu Beyannamesi Profesyonel turnuva desteğine hak kazanan Tur Takımı na giren ve Milli Takımlara seçilen tüm oyuncuların, Davranış Kuralları Şartnamesini okuyup imzaladıktan sonra TTF Teknik Kuruluna göndermeleri gerekmektedir. Bunu yapmayan oyuncuların destekleri başlatılmaz. Destek ancak ve ancak bu belgenin TTF Teknik Kuruluna ulaşmasıyla başlatılır. Mailleriniz için Fax: Destek Politikasında Yer Almayan Konular ve Talimatta Yer Alan Konuların Değiştirilmesi Politikada yer almayan konularda ve var olan konuların değiştirilmesinde Türkiye Tenis Federasyonu Teknik Kurulu yetkilidir. Yürürlük Türkiye Tenis Federasyonu İnternet sitelerinde yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Yürütme Destek politikasındaki son kararı Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu yürütür. İletişim Sorularınız için adresimize mail atabilirsiniz. Saygılarımızla, TTF Teknik Kurulu

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Çocuklar, Yıldızlar ve Gençler Takım Şampiyonasının

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 20.07.2012 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası takım şampiyonasının düzenlenmesini, idari ve teknik

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeferini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI İLK YAYIN TARİHİ DEĞİŞİKLİK TARİHİ TALİMAT SERİ NUMARASI 18.08.2011 20.06.2017 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası ve Bireysel

Detaylı

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI. BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKĠYE DAĞCILIK FEDERASYONU ÖDÜL TALĠMATI BĠRĠNCĠ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde:1-Bu talimatın amacı, Türkiye Dağcılık Federasyonu bünyesinde yer alan dağcılık, spor

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETİM KURULU KARAR TARİHİ: 14/12/2012 KARAR NO: 72 TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

2016 YILI İTİBARIYLA SİSTEME DAHİL EDİLMESİ PLANLANAN 2X4 HAFTA SONU TURNUVALARI HAKKINDA

2016 YILI İTİBARIYLA SİSTEME DAHİL EDİLMESİ PLANLANAN 2X4 HAFTA SONU TURNUVALARI HAKKINDA 2016 YILI İTİBARIYLA SİSTEME DAHİL EDİLMESİ PLANLANAN 2X4 HAFTA SONU TURNUVALARI HAKKINDA Bireylerin ihtiyaçlarına özgü, doğru kurgulanmış müsabaka yapılarının, sporun temel taşlarından olan rekabet duygusunu

Detaylı

2019 ITF WORLD TUR ve GETİRDİĞİ DEĞİŞİKLİKLER

2019 ITF WORLD TUR ve GETİRDİĞİ DEĞİŞİKLİKLER 2019 ITF WORLD TUR ve GETİRDİĞİ DEĞİŞİKLİKLER Erkekler Yeni Tur Yapısı Erkekler Hangi turnuvalardan ne tip puanlar alınacak Şampiyon Finalist Yarı Final Diğer ana tablo turları Eleme Birçok sporcunun iki

Detaylı

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9.

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9. TENİS AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4.7 Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Olimpik Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları,

Detaylı

MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI

MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN TALİMATI TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU VETERAN YARIŞMA TALİMATI Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı, Masa Tenisi ile ilgilenen 40 yaş ve üzeri sporcuların bu spora olan ilgilerinin

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU FAALİYET RAPORU 2011 yılından başlayarak 30.10.2014 tarihine kadar geçen sürede Tenis Federasyonu Başkanlığınca organize edilen, iştirak edinilen veya izin verilen tüm aktivitelerin

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 420 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan 420 Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli Takım

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU HAVALI VE ATEŞLİ SİLAHLAR YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 12/01/2013 2 / 19 Uygulama Tarihi 12/01/2013

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 RS:X GENÇLER MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan RS:X Gençler Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları,

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU PAİNTBALL YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli Takım

Detaylı

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İkinci Takımla Liglere Katılım Uygulama Esasları - 2 - Y/K: 31.08.2015 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. Amaç 5 2. Kapsam 5 3. Dayanak 5 4. Tanımlar 5 ESAS

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığından: TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 08.02.2010 10YMT 1001 1/9 TTF 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI 1- Amaç Bu yaş grubu sporcuların tenis

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 TECHNO 93 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Techno 93 U15 ve U17 Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları,

Detaylı

YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI

YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU YÜZME MÜSABAKALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1- (1)Talimatın amacı, yurtiçinde düzenlenecek yüzme yarışmalarının

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALİMATI Amaç 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER Madde 1- (1) Bu Talimatın amacı, Türkiye Binicilik Federasyonu bünyesinde bulunan dallarda ulusal ve uluslararası faaliyetlerde

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 0 MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan 0 Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları, Uluslararası Özel Hazırlık

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI Amaç MADDE 1- (1) Bu talimatın amacı; ulusal ve uluslararası atletizm yarışmalarında üstün başarı gösteren sporcular ile bunların kulüpleri, teknik direktörleri

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU LASER 4. MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser 4. Seçme Sistemi, Aday Kampları, Kampları, Uluslararası Özel

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU BÜTÇE TALİMATI İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 28.04.2007 19.12.2008 BT-0901 1/9 BÜTÇE TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde

Detaylı

KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU

KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU TEKNİK KURUL ÇALIŞMA USUL VE ESASLAR TALİMATI 1-AMAÇ Madde 1- Bu Talimatın amacı; Teknik Kurulun oluşumunu, görev ve yetkileriyle çalışma usul ve esaslarını düzenlemektir.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2018 LASER RADIAL GENÇ MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser Radial Genç Seçme Sistemi, Aday Kampları, Milli

Detaylı

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK 5035 SPOR HİZMET VE FAALİYETLERİNDE ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERENLERİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 26/9/2006 No : 2006/11061 Dayandığı Kanunun Tarihi : 21/5/1986 No

Detaylı

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m)

TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) TÜRKİYE BİREYSEL KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇMESİ - (25m) Müsabaka Yeri : Tozkoparan Müsabaka tarihi : 05 09 TEMMUZ 2017 Teknik Toplantı : 5 TEMMUZ 2017 Saat 13:00 de Müsabaka havuzunda

Detaylı

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 1. KAPSAM: Kulüplerarası Tenis Ligi nin düzenlenmesi, idari ve teknik konularda uygulanacak usul ve esaslar bu talimatta belirlenmiştir. Ligin oynanması sırasında

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 1/9

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 1/9 TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 1/9 1- Amaç TTF 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI Bu yaş grubu sporcuların tenis sporuna eğlenerek devam etmelerinin sağlanılması ve bunun

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 14.03.2012 8.4.2015 10YMT 1001 1/9 1- Amaç TTF 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI

Detaylı

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU GENÇLER 2015 YILI GRUP VE TURKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM. Ortak Hükümler

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU GENÇLER 2015 YILI GRUP VE TURKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM. Ortak Hükümler TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU GENÇLER 2015 YILI GRUP VE TURKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Ortak Hükümler Teknik Toplantı, Lisans, Tolerans ve Yaş Tashihi Madde-1-) Teknik Toplantı, Lisans Tolerans

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU Rapor No: 2018/12 Rapor Tarihi: 30.11.2018 KONU: Spor Hizmet ve Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösteren veya Derece Alanların Ödüllendirilmesi

Detaylı

TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ

TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ AMAÇ: Sporcuların seviyelerine uygun maçları, kısa zamanda yapmalarını sağlamak. YÖNTEM: Turnuvalar 2 hafta içi, 2 hafta sonu olmak üzere en fazla 4 gün sürecektir.

Detaylı

T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U. YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI

T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U. YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI T Ü R K İ Y E K İ C K B O K S F E D E R A S Y O N U YAYIN ve MÜSABAKA İZİN TALİMATI TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU YAYIN VE MÜSABAKA İZİN TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR AMAÇ MADDE

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, Yaş Erkek) Bayan Erkek

Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, Yaş Erkek) Bayan Erkek Comen Yıldızlar Kupası ; A-Takım (13-14 Yaş Bayan, 15-16 Yaş Erkek) 2005-2004 Bayan 2003-2002 Erkek Kadro en fazla 10 Bayan, 10 Erkek sporcudan oluşur. Comen Milli Takımı Mart ya da Nisan ayı içerisinde

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

İl Temsilcisi :İl satranç etkinliklerini yürütmekle görevli Genel Müdürlük mevzuatına göre atanmış temsilciyi, anlatır.

İl Temsilcisi :İl satranç etkinliklerini yürütmekle görevli Genel Müdürlük mevzuatına göre atanmış temsilciyi, anlatır. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler (Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar) Amaç Madde 1- (1) Talimatın amacı Türkiye Satranç Federasyonuna bağlı Federasyon Bölge ve İlçe Temsilciliklerinin kuruluşu, görev, yetki ve

Detaylı

TYF ANTRENÖRLÜK AKREDİTASYON VE VİZE TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER

TYF ANTRENÖRLÜK AKREDİTASYON VE VİZE TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER TYF ANTRENÖRLÜK AKREDİTASYON VE VİZE TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER Amaç Madde 1- (1) Bu Talimatın amacı; yüzme, atlama, senkronize yüzme ve açık su dallarında; Müsabakalarda, Kamplarda,Antrenmanlarda,

Detaylı

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER

2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER T.C. EGE ÜNĠVERSĠTESĠ BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2014 2015 ÖĞRETĠM YILI BEDEN EĞĠTĠMĠ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞĠTĠMĠ BÖLÜMÜ SPOR GEÇMĠġĠ ĠÇĠN ĠSTENEN BELGELER Bornova ĠZMĠR 2014 A. ARTĠSTĠK

Detaylı

KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU 2017 YILI. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 10 ŞUBAT 2015

KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU 2017 YILI. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 10 ŞUBAT 2015 KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU 2017 YILI 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 10 ŞUBAT 2015 1/8 1- Amaç KKTF 10 YAŞ MÜSABAKA TALİMATI Bu yaş grubu sporcuların tenis sporuna eğlenerek devam

Detaylı

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020

HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 HENTBOLDA HEDEF YIL 2020 Ülkemiz hentbolu için yapılan çalışmalar sonucunda 1980-1995 yılları arasında tüm ülke tarafından tanınmış ve tercih edilen bir spor branşı haline gelmiş ve Türk hentbolu o yıllar

Detaylı

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI

YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI 2016 2020 YÜZME YÜZME FAALIYET PROGRAMI Sayın Yetkili, İlgili dosyalarla ilgili görüş ve sorularınızı aşağıdaki mail adreslileri ile irtibata geçerek gerçekleştirebilirsiniz. Faaliyet Programı ilgi ilgili

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTIMIST MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Optimist Milli Takım Seçme Sistemi, Milli Takım Aday Kampları, Milli

Detaylı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı

Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Denizli Aquatlonu Küçükler Türkiye Finali Ve Yıldızlar, Gençler, Elitler Yarış Talimatı Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Denizli Aquatlon yarışları 01-02 Kasım 2014 tarihinde Denizli Pamukkale

Detaylı

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu

Dünya ilk 100 de 10 Türk Tenisçi. Sponsorluk Sunumu Sponsorluk Sunumu Gökhan Dönmez Tennis Academy Spor Kulübü, yüksek tenis performansına ve kişilerin ihtiyaçlarına odaklanılarak antrenman verilen profesyonel eğitmenler tarafından 2004 yılında İstanbul

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Ortak Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM. Ortak Hükümler TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU BAYANLAR (GENÇLER, YILDIZLAR, MİNİKLER) 2016 YILI TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Ortak Hükümler Teknik Toplantı, Lisans, Tolerans ve Yaş Tashihi Madde-1-) Teknik

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 017 LASER RADIAL GENÇLER MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu tarafından hazırlanan Laser Radial Gençler Seçme Sistemi, Aday Kampları,

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

VÜCUT GELĠġTĠRME VE FĠTNESS FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALĠMATI

VÜCUT GELĠġTĠRME VE FĠTNESS FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALĠMATI GENEL KURUL : TÜRKĠYE VÜCUT GELĠġTĠRME VE FĠTNESS FEDERASYONU 2. OLAĞAN GENEL KURULU KARAR TARĠHĠ : 08 MART 2009 GÜNDEM MADDE NUMARASI : 22 VÜCUT GELĠġTĠRME VE FĠTNESS FEDERASYONU ÖDÜL VE YARDIM TALĠMATI

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ OKULLARI Bülten No: 7 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL ORTAOKUL STREETBALL Streetball maçlarında, 8-B ile 8-C arasında oynanan üçüncülük dördüncülük maçını 10-9 luk skorla 8-B sınıfı kazandı.

Detaylı

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir,

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir, YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI 7-8-9-10-11-12 Yaş aralığı 25 Ocak 31 Ocak 2014 YERİ 20 Ocak 2014 SİSTEM 90

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SPOR FAALİYETLERİNİN DÜZENLENMESİ VE YÜRÜTÜLMESİ HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 20.12.2010 10YMT 1001 1/9 TTF 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI 1- Amaç Bu yaş

Detaylı

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığından: TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU ESKRİM TEKNİK TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

TTF HAFTA SONU - HAFTA İÇİ LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ

TTF HAFTA SONU - HAFTA İÇİ LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ 1 TTF HAFTA SONU - HAFTA İÇİ LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ 2 TTF HAFTA SONU-HAFTA İÇİ LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ AMAÇ: Sporcuların seviyelerine uygun maçları, kısa zamanda yapmalarını sağlamak. YÖNTEM: Turnuvalar

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELİĞİ TY.2012.02 YAYIN NO: 01 YAYIN TARİHİ: 21.03.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 21 / 03 /2012İlk

Detaylı

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 2016 2017 Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 1. GENEL BİLGİLER Türkiye haritası coğrafi kriterler ve geçmiş basketbol şampiyonalarındaki başarıları göz önünde bulundurularak 8 bölgeye ayrılmıştır. Erkek

Detaylı

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI

TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI TYF HALİT NARİN KUPASI OPTIMIST OPTIMIST JUNIOR - LASER STANDART LASER RADIAL LASER 4.7 18 24 MAYIS 2015 ORHANİYE MUĞLA YARIŞ İLANI Türkiye Yelken Federasyonu nun 2015 yılı Faaliyet Programı nda yer alan

Detaylı

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI

KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI KOÇ SPOR FEST TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER KAYAK VE SNOWBOARD ŞAMPİYONASI YARIŞMA TALİMATI Koç Spor Fest Türkiye Üniversiteler Kayak ve Snowboard Şampiyonası 20 Şubat 24 Şubat 2019 tarihleri arasında Erzurum

Detaylı

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ

VETERAN MASA TENİSÇİLERİ DERNEĞİ Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 21.03.2012 İlk yayın 02 07.04.2018 İlk revizyon İçindekiler Sayfa No 1 Amaç 1 2 Kapsam ve

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

2016 Turkcell Açık Yaş Yüzme Şampiyonası (25m)

2016 Turkcell Açık Yaş Yüzme Şampiyonası (25m) 2016 Turkcell Açık Yaş Yüzme Şampiyonası (25m) Müsabaka Yeri : Tozkoparan / ISTANBUL Müsabaka tarihi : 22-25 Aralık 2016 Teknik Toplantı : 21 Aralık 2016 Saat 14:00 te Müsabaka havuzunda. Katılım Yaşı

Detaylı

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası Müsabaka Talimatı İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 27.12.2007 25.02.2016 TKLM-1101 1/7 1. Amaç ve Müsabakaların Mülkiyeti Türkiye Kulüplerası

Detaylı

TÜRKĐYE ESKRĐM FEDERASYONU ESKRĐM TEKNĐK TALĐMATI. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKĐYE ESKRĐM FEDERASYONU ESKRĐM TEKNĐK TALĐMATI. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÖNETĐM KURULU KARAR TARĐHĐ: 05/01/2010 KARAR NO: 42 TÜRKĐYE ESKRĐM FEDERASYONU ESKRĐM TEKNĐK TALĐMATI BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Talimatın amacı; eskrim müsabakalarının

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU FAALİYET RAPORU TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 2015-2016 FAALİYET RAPORU 2002 yılında kano ve rafting federasyonu olarak kurulan federasyonumuz 2006 yılında rafting branşından ayrılarak Türkiye Kano Federasyonu adı altında

Detaylı

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU 11-13/14-15 YAŞ MİNİK ERKEKLER 2015 YILI GRUP VE TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM.

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU 11-13/14-15 YAŞ MİNİK ERKEKLER 2015 YILI GRUP VE TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM. TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU 11-13/14-15 YAŞ MİNİK ERKEKLER 2015 YILI GRUP VE TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Ortak Hükümler Teknik Toplantı, Lisans, ve Yaş Tashihi Madde-1-) Teknik Toplantı,

Detaylı

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU 11-13/14-15 YAŞ MİNİK ERKEKLER 2015 YILI GRUP VE TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM.

TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU 11-13/14-15 YAŞ MİNİK ERKEKLER 2015 YILI GRUP VE TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM. TÜRKİYE GÜREŞ FEDERASYONU 11-13/14-15 YAŞ MİNİK ERKEKLER 2015 YILI GRUP VE TÜRKİYE ŞAMPİYONALARI TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Ortak Hükümler Teknik Toplantı, Lisans, ve Yaş Tashihi Madde-1-) Teknik Toplantı,

Detaylı

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2018-2019 SEZONU OTURARAK VOLEYBOL ETAPLI SÜPER LİGİ STATÜSÜ 2018-2019 Sezonunda Süper Lig (10 takım) iki grup ve final grubu etaplarından oluşmak

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL.

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 21 EYLÜL 31 ARALIK 2008 TARİHLERİ ARASI TAHMİNİ BÜTÇESİ GELİRLER YTL. GİDERLER YTL. GSGM Desteği 50.000,00 Yurtiçi Faaliyetler 160.000,00 Sponsorluk Gelirleri

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Kadınlar Ligi : 2014-2015 Sezonu Kadınlar Ligini ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Kadınlar Ligi Aralık

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU 2017 GÜNCELLENMİŞ OLİMPİK MİLLİ TAKIM PROGRAMI ve MİLLİ TAKIM SEÇME SİSTEMİ Türkiye Yelken Federasyonu; 2020 Tokyo Olimpiyatları hedeflerini, Olimpik Milli Takım performansını

Detaylı

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF TSSF-SD: 3 NİHAİ DÖKÜMAN Versiyon 3.0 2009/03/14 TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU-TSSF Fahrettin Kerim Gökay Cad. Ortaklar İş Merkezi No:71 K:9 D:57 Kadıköy

Detaylı

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m)

TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) TURKCELL TÜRKİYE UZUN KULVAR YILDIZ GENÇ VE AÇIK YAŞ MİLLİ TAKIM SEÇME MÜSABAKASI- (50m) Müsabaka Yeri : İSTANBUL / TOZKOPARAN Müsabaka tarihi : 16 19 KASIM 2017 Teknik Toplantı : 15 KASIM 2017 MÜSABAKA

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE DANS SPORLARI FEDERASYONU YARIŞMA TALİMATI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu talimatın amacı; Dans sporları yarışmalarının, Türkiye Dans Sporları Federasyonu kurallarına

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Süper Lig : 2014-2015 Sezonu Erkekler Süper Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Süper Liginin

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI 1. MÜSABAKA TAKVİMİ YARIŞMANINADI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI YARIŞMANIN YERİ KOZAKLI FUTBOL SAHASI / NEVŞEHİR YARIŞMANIN

Detaylı

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014 YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI 13 14 15 16 17 18 Yaş aralığı 01-06 Temmuz 2014 YERİ KONYA 23 Haziran 2014

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU OPTİMİST / LASER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 26 Eylül 01 Ekim 2016 İSTANBUL Türkiye Yelken Federasyonu nun 2016 yılı Faaliyet Programı nda yer alan Optimist ve Laser Türkiye Şampiyonası

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG YARIŞMASI BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUPLARI 12. BÖLGE 1. KADEME BÖLGESEL ORYANTİRİNG

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU AMAÇ Satranç etkinlikleri sonrası, sporcuların satranç oyun kuvvetini istatistiksel yöntemlerle saptamaktır. KAPSAM VE UYGULAMA ALANI Bu prosedür, Türkiye de düzenlenen ve sadece iki sporcu arasında FIDE

Detaylı

1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER

1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER TYF TEKNİK KURUL TALİMATI 1. BÖLÜM - GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Bu Talimatın amacı; Türkiye Yüzme Federasyonu Teknik Kurulunun oluşumunu, görev ve yetkileriyle çalışma usûl ve esaslarını düzenlemektir.

Detaylı

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU Türkiye Yelken Federasyonu ( TYF ) tarafından hazırlanan Olimpik Seçme Sistemi, 04-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Aarhus/ da yapılacak ve ilk olimpik kota yarışı olacak 2018

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ ATILIM ÜNİVERSİTESİ BURS YÖNETMELİĞİ Kapsam Madde 1- Bu yönetmelik Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından Atılım Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilere burs verilmesiyle ilgili hükümleri kapsar.

Detaylı

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS BURS YÖNERGESİ

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS BURS YÖNERGESİ YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS, LİSANS BURS YÖNERGESİ Amaç Madde 1 (1) İşbu yönerge Yeni Yüzyıl Üniversitesi öğrencilerini eğitimleri çerçevesinde gerek üniversiteye girişte gerek eğitim süresince göstermiş

Detaylı

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ İstanbul Mahalli Lig maçları 2016 2017 Sezonu AA Ligi U18 U16 U14 kategorilerinde aşağıdaki statü uygulanacaktır. AA U18 ERKEKLER LİGİ AA U18 Erkekler Ligi 20

Detaylı