Hizmet Alanlarımız. Faaliyet Alanlarımız. Anahtar Teslim Müteahhitlik. Rezidans-Konut. İş Merkezi. Taahhüt. Alışveriş Merkezi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hizmet Alanlarımız. Faaliyet Alanlarımız. Anahtar Teslim Müteahhitlik. Rezidans-Konut. İş Merkezi. Taahhüt. Alışveriş Merkezi."

Transkript

1

2

3 Perspektif Yapı A.Ş. ile yola çıktığımız ilk günden beri tüm projelerimizde yüksek kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini esas, ilke ve ana politika olarak benimsedik. Uzman kadromuz ile sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor; proje-tasarım düşüncelerinin sözleşme, ilgili kanun, yönetmelik ve şartnamelere uygun olarak süresinde uygulanmasını sağlıyoruz. Rezidans-konut, ofis, otel, alışveriş merkezi, okul-yurt, kültür merkezi ve endüstriyel yapı gibi birbirinden farklı ihtiyaçlara yanıt veren projelerin kaba, ince, dekorasyon, altyapı ve çevre düzenleme taahhüt işlerini anahtar teslim olarak gerçekleştiriyoruz. Faaliyet Alanlarımız Rezidans-Konut İş Merkezi Alışveriş Merkezi Otel Endüstriyel Yapılar Hizmet Alanlarımız Anahtar Teslim Müteahhitlik Taahhüt Kat Karşılığı Yatırım Projeleri Büyük ölçekli, nitelikli, marka taahhütlü projelerdeki birikimimiz ve deneyimimiz ile profesyonel ve proaktif yaklaşımımızı, Perspektif Konut A.Ş. ile Bağdat Caddesi ve çevresindeki butik projelere aktarıyor; Erenköy, Fenerbahçe ve Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının prestijli ve nezih semtlerinde lüks konut projelerini yatırımcı olarak hayata geçiriyoruz. Perspektif Otelcilik A.Ş. ile sektör içindeki faaliyet alanını daha da genişleterek, yatırımcı yaklaşımımızın yanında gayrimenkul geliştirme vizyonumuzu da öne çıkarıyoruz.

4 PROJELER YURT İÇİ PROJELER İŞGYO İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir - İstanbul TAO Tower İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir - İstanbul İŞGYO Teknoloji, Oprs. ve Ticaret Merkezi, Tuzla - İstanbul Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul, Seyrantepe - İstanbul Çiftçi Towers, Zincirlikuyu - İstanbul Tahincioğlu Gayrimenkul NidaKule, Ataşehir Güney - İstanbul Üniyurt Binaları ve Sosyal Tesisleri, Afyon Tahincioğlu Gayrimenkul NidaPark, Fenerbahçe - İstanbul Eroğlu Gayrimenkul Doğa Şehircilik, Platform, Merter - İstanbul WorkINN Hotel, Tuzla - İstanbul Forum AVM Projesi, Gaziantep Eczacıbaşı GYO Ormanada Projesi, Zekeriyaköy - İstanbul Trump Towers Rezidans, Ofis, AVM, Şişli - İstanbul Trump Cadde Kids Mondo, DUKE Restaurant, Şişli - İstanbul Soyak Gayrimenkul İzmir İzmir, Urla - İzmir Doğan Holding Yönetim Merkezi Binası, Altunizade - İstanbul YURT DIŞI PROJELER AFK Sistema Siemens Towers, Moskova - Rusya AFK Sistema Holding Merkez Binası, Moskova - Rusya Sipopo Konferans Merkezi, Ekvator Ginesi

5 İŞ GYO İstanbul Finans Merkezi Projesi Tahincioğlu Gayriṁenkul TAO İstanbul Finans Merkezi Projesi Finansın başkenti olacak, şehrin ana arterlerine : Ana Yüklenici Tahincioğlu Gayrimenkul ün İstanbul Finans Merkezi : Kaba Yapı İşleri yakınlığı nedeniyle ulaşım kolaylığı sağlayacak İstanbul Finans Merkezi nde, ofis ve ticari alanlardan oluşan 115 m yüksekliğinde, 27 katlı ve m² lik inşaat alanına sahip bu karma projenin mimari konsepti HOK (Chicago), uygulama projeleri ise DOME+Partners tarafından yapılmış olup, kaba yapı fazı anahtar teslim olarak firmamız İşveren : İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İş Yeri : Ataşehir / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2015 Teslim : 2016 kapsamındaki TAO Tower projesi, Kreatif Mimarlık tarafından tasarlanmış olup, m² inşaat alanına sahip, 115 m yükseklikte ve 25 kattan oluşmaktadır. Leed kriterlerine göre gerçekleştirilen A Plus ofis projesinin kaba yapısı firmamız tarafından üstlenilmiştir. İşveren : NİDA İnşaat ve Turizm A.Ş. İş Yeri : Ataşehir / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2015 Teslim : 2016 tarafından üstlenilmiştir.

6 Çiḟtçi Towers Projesi Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul Projesi Tasarımı İngiliz John McAslan tarafından hazırlanan, : İnce Yapı İşleri Broadway Malyan Urbanism Design tarafından : Kaba Yapı İşleri İstanbul-Zincirlikuyu da yer alan, 10 bodrum ve zemin üstü 45 er katlı 2 kuleden oluşan Çiftçi Towers projesi, m² toplam inşaat alanına sahip olup, çizgi üstü seviyede kalitede ve nitelikli malzemelerle inşa ediliyor. Projede yaklaşık araçlık otopark, m² rezidans, m² ofis, m² AVM alanı bulunuyor m² lik rezidans-ofis kulesinin İşveren : Türkerler İnşaat A.Ş. İş Yeri : Zincirlikuyu / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2015 Teslim : 2016 tasarlanan, 3 kule ve m² inşaat alanından oluşan şehrin simgesi olmaya aday bu çok özel proje; otel, ofis, rezidans ve AVM den oluşan karma konsepti ile Seyrantepe de yükseliyor. 190 m yüksekliğindeki, 41 katlı, 5 yıldızlı ve 300 odalı otel kulesi, AVM ve otoparkları ile birlikte m² lik inşaat alanına sahip fazın kaba yapısı firmamız İşveren İş Yeri : ERYAP Müh. İnş. Taah. San.ve Tic. A.Ş. : Seyrantepe / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2015 Teslim : 2016 ince yapı işleri firmamız tarafından üstlenilmiştir. tarafından üstlenilmiştir.

7 İŞ GYO Tuzla Teknoloji, Operasyon ve Ticaret Merkezi Tahincioğlu Gayrimenkul Nidakule Ataşehir Güney İŞ GYO tarafından geliştirilmiş olan yeşil bina : Kaba-İnce Yapı ve Swanke Hayden Connell Architects tarafından Kaba Yapı İşleri konseptli karma projenin tasarımı ve mimarisi SOM (Skidmore, Owings & Merrill LLP) ve Dizayn Grup imzasını taşıyor. Proje, İstanbul un Tuzla ilçesinde m² alan üzerinde yer almakta olup; İş Bankası Teknoloji, Operasyon ve Ticaret Merkezi, eğitim ve yurt binası ile AVM, ofis, şehir oteli ve rezidanstan oluşan karma proje toplam m² inşaat alanına sahiptir. İşveren İş Yeri Dekorasyon İşleri : KORAY İnşaat San. ve Tic. A.Ş. : Tuzla / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2013 Teslim : 2015 tasarlanan, 105 m yükseklik ve 25 kattan oluşan Nidakule Ataşehir; İstanbul un Anadolu yakasının en çok tercih edilen iş merkezi bölgesi Ataşehir de bulunan, TOKİ ve Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle Leed kriterlerine göre gerçekleştirilen A Plus bir ofis projesidir. İşveren NİDA İnşaat ve Turizm A.Ş. İş Yeri Ataşehir / İSTANBUL İnşaat Alanı m² Başlangıç 2014 Teslim 2015

8 Astra Yapı Afyon Uniyurt Binaları ve Sosyal Tesisleri Florya Kültür Merkezi ve Öğrenci Yurdu Astra Yapı nın Yap-İşlet-Devret modeli ile Afyon : Ana Yüklenici Yüksek kalite ve konfor çizgisi ile özel alanlar ve : Ana Yüklenici Kocatepe Üniversitesi nde yapmış olduğu, 4 adet yurt binası (500 oda) ve sosyal tesislerden oluşan yatırımın anahtar teslim olarak taahhüdü (kaba-ince yapı, mekanik-elektrik tesisat, altyapı-çevre düzenleme) firmamız tarafından 2011 yılından başlayarak, yatırım planı çerçevesinde etap etap anahtar teslim olarak tamamlanmıştır. İşveren İş Yeri : Astra Yapı İşlet. San. ve Tic. A.Ş. : Afyonkarahisar İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2011 / 2012 / 2014 / 2015 Teslim : 2011 / 2012 / 2014 / 2015 fonksiyonlar içeren benzerlerinden farklı bu kompleks yapı, 5 bin m² alan üzerinde inşa edilmektedir. Kültür merkezi; 200 kişilik konferans ve tiyatro salonu, 250 kişilik çok amaçlı toplantı salonu, sanat atölyeleri vb. gibi fonksiyonları içermektedir. 200 kişilik yurt binası ise açık kapalı spor ve fitness salonları, etüd salonları, kafeterya, mutfak ve yemekhane vb. donatılardan İşveren : NTA Yapı End. Ltd. Şti. İş Yeri : Florya / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2015 Teslim : 2016 oluşmakta olup anahtar teslim olarak yüklenilmiştir.

9 Eroğlu Gayrimenkul - Doğa Şehircilik Platform Merter Suits Projesi WorkINN Hotel Tuzla/ISTANBUL Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortak yatırımı olan Platform Merter projesi, rezidans, ofis, alışveriş merkezi ve açık/kapalı yüzme havuzu ile wellness SPA center dan oluşmaktadır. Mimari tasarımı DB Mimarlık a (Bünyamin Derman) ait bu yalın çizgilere sahip emsalsiz proje, m² arsa ve toplam m² inşaat alanına sahiptir. : İnce Yapı İşleri İşveren : Akkom Müh. İnş. Tur. San. ve Tic. A.Ş. İş Yeri : Merter / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2012 Teslim : 2013 Uyar Şirketler Grubu yatırımı olan, 162 odalı 251 yataklı WorkINN Hotel projesi, toplantı ve konferans salonları, business center, restoran, cafe-bar, havuz ve fitness center gibi ek donatılardan oluşmaktadır. Çinici Mimarlık imzası taşıyan bu Leed Gold sertifikalı, akıllı binanın Feng Shui konseptli iç mimari tasarımı ise deerarchitects tarafından yapılmıştır. : Anahtar Teslim İnşaat İşleri İşveren : Transvaro Elekt. San. ve Tic. A.Ş. İş Yeri : Tuzla / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2011 Teslim : 2013

10 Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park Fenerbahçe Projesi Soyak Gayriṁenkul A.Ş. İzmir İzmir Projesi Tahincioğlu Grup un Anadolu yakasının en : Anahtar Teslim İnşaat İşleri Soyak Gayrimenkul yatırımı olan Urla Zeytinalanı : Ana Yüklenici değerli noktası Fenerbahçe semtinde kentsel dönüşüm kapsamında başlattığı, Müge, Yasemin ve Kısmet apartmanlarından oluşan 3 bloklu prestijli konut projesinin inşaat işleri anahtar teslim olarak yüklenilmiştir. İşveren : NİDA İnşaat ve Turizm A.Ş. İş Yeri : Fenerbahçe / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2015 Teslim : 2016 projesi, m² alan üzerinde yapay göleti, yüzme havuzu, fitness-spa center ve spor alanları ile birlikte toplam 218 adet villadan oluşmaktadır. Club House konseptli modern mimarili, bahçeli ve teraslı villalardan oluşan üç etaplı bu çok özel projenin birinci etabı, çevre düzenlemesi ile birlikte anahtar İşveren : Soyak Gayrimenkul A.Ş. İş Yeri : Urla / İZMİR İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2011 Teslim : 2012 teslim olarak inşa edilmiştir.

11 Multi Development Forum AVM Gaziȧntep Eczacıbaşı GYO Ormanada Projesi Multi Development Türkiye yatırımı olan m² : İnce Yapı İşleri Ormanada projesi Eczacıbaşı GYO tarafından : Kaba Yapı İşleri kiralanabilir alana sahip olan proje, ulusal ve uluslararası pek çok mağazaya ev sahipliği yapacaktır. 3 katlı alışveriş ve eğlence alanlarına sahip Forum Gaziantep te çok salonlu sinema kompleksi, hipermarket, yapı market ve restoranlar ile yaklaşık araçlık kapalı otopark da mevcuttur. İşveren : KORAY İnşaat San. ve Tic. A.Ş. İş Yeri : Gaziantep İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2013 Teslim : 2013 geliştirilmiş olup, Torti Gallas and Partners, Kreatif Mimarlık ve Rainer Schmidt Landscape Architects imzasını taşıyor. 220 dönümlük arazi üzerinde yer alan proje 187 adet villa, 83 adet sıra ev, sosyal yaşam alanlarından oluşmaktadır. Her biri havuzlu villaların büyüklüğü m², sıraevler ise m² arasında değişmektedir. İşveren : KORAY İnşaat San. ve Tic. A.Ş. İş Yeri : Zekeriyaköy / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2011 Teslim : 2013

12 Trump Towers Rezidans - Ofis - AVM Trump Towers Ofis Kule Anahtar Teslim Ofis Dekorasyonları Rezidans ve ofis olarak 50 şer katlı 2 adet kule ile : Kısmi Kaba, Altyapı, Shell&Core olarak inşaatı teslim edilen Trump Towers DOĞAN BURDA Dergi Kat büyük bir AVM den oluşan, Brigitte Weber Architects İnce Yapı ve Dekorasyon İşleri Ofis Kule de, uluslararası prestije sahip firmaların YANDEX Türkiye Ofisi 15. Kat tasarımı, lüks ve kalitenin sembolü Trump Towers İstanbul kompleksi, m² rezidans, m² ofis, m² AVM ve m² otopark ve ortak alanlar olmak üzere toplam m² kapalı alana sahiptir. İşveren : D-Yapı İnş. San.ve Tic. A.Ş. İş Yeri : Şişli / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2009 inşaat, dekorasyon, mobilya, elektrik-mekanik tesisat işleri anahtar teslim olarak yapılmıştır. Danimarka Konsolosluğu KANAL D Reklam Pazarlama DD MORTGAGE Doğan Gazetecilik Trump Towers Yönetim Ofisleri 14. Kat 13. Kat 12. Kat Kat 6. Kat Teslim : 2011 MAY Ofis / Executive Doğan Online 5. Kat Kat

13 Trump AVM KidzMondo Eğlence Merkezi Trump AVM Cadde Projesi Beyrut tan sonra Türkiye de ilk olacak bu çok özel : Anahtar Teslim Yüklenici Trump AVM nin teras katında yer alan bu özel : Anahtar Teslim Yüklenici konsept çocuk eğlence merkezi; banka, itfaiye, karakol, süpermarket, hava alanı, hastane, süt fabrikası gibi 40 farklı istasyonda gerçek dünyanın minyatür hali olarak tüm inşaat, dekorasyon işleri ve elektrik-mekanik tesisatı ile birlikte anahtar teslim olarak Trump Towers AVM nin 2. ve 3. bodrum İşveren : Ortadoğu Otomotiv A.Ş. İş Yeri : Şişli / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2013 Teslim : 2013 konsept GAD Architecture mimar Gökhan Avcıoğlu imzasını taşıyor. Projede 25 özel marka konteynerlerde hizmet veriyor ve her biri farklı bir tasarıma sahip. İlginç dizaynı ile 3 farklı etkinlik meydanı ve dünyaca ünlü grafiti sanatçılarının konteynerler üzerine yaptığı çalışmalar Trump Cadde nin ruhunu daha eğlenceli, İşveren : Ortadoğu Otomotiv A.Ş. İş Yeri : Şişli / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2013 Teslim : 2013 katında m² alanda inşaa edilmiştir. neşeli, keyifli hale getiriyor.

14 Trump AVM DUKE Restaurant Doğan Holdiṅg Merkez Yönetim Binası İngiliz D&D London Group ve Sele İstanbul Restoran : Anahtar Teslim Yüklenici Doğan Holding in yeni yönetim merkez binası, : Anahtar Teslim Yüklenici (Borsa Grubu) ortaklığı ile işletilen mekanın iç mimarisi Conran & Partners tasarımı. Trump Towers ın ikinci katında ve m² alan üzerinde yer alan, Londra yı İstanbul a taşıyan, stil sahibi bu özel mekanın tüm inşaat işleri, elektrik-mekanik tesisatı birlikte anahtar teslim olarak inşa edilmiştir. İşveren : Ortadoğu Otomotiv A.Ş. İş Yeri : Şişli / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2013 Teslim : 2013 çalışma ofislerinin 3 kata yayılmasına karşılık, toprak altında olmalarına rağmen gün ışığı alan yemek, seminer, konferans, kütüphane ve spor mekanlarının ortak fuayeler çevresinde yer aldığı benzersiz yapı, çıplak betonun her şekilde kullanıldığı bir Nevzat Sayın Mimarlık tasarımıdır. İşveren : Ortadoğu Otomotiv A.Ş. İş Yeri : Altunizade / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2011 Teslim : 2011

15 AFK Siṡtema Holding Siemens Towers AFK Sistema Holding Merkez Yönetim Binası Moskova nın merkezinde AFK Sistema Holding ve : Kaba Yapı İşleri Rusya nın en büyük holdinglerinden olan AFK : Anahtar Teslim Müteahhitlik Siemens in ortak yatırımı olan ofis binası projesi, 5 katlı yer altı otoparkı ve yer üstünde 29 ar olmak üzere 44 katlı 2 kuleden oluşmaktadır. Bu kulelerden birisi Siemens in Rusya genel müdürlük binası olarak kullanılacaktır. Bu projede modern mimari dizayn ve en son teknoloji mühendislik sistemleri ve teknik İşveren : Top-Floor Invest Holding İş Yeri : Moskova / RUSYA İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2007 Teslim : 2008 Sistema Holding in genel müdürlük binası Moskova da, Kremlin Sarayı nın tam karşısında yer almaktadır. Tarihi binanın renovasyonu ve ek yeni binanın komple yenileme çalışmaları anahtar teslimi olarak yapılmıştır. İşveren : AFK Sistema Holding İş Yeri : Moskova / RUSYA İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2005 Teslim : 2006 konseptleri uygulanmaktadır.

16 Ekvator Ginesi Siṗopo Kongre Merkezi Afrika için büyük bir değer olacak Tabanlıoğlu Mimarlık projesi olan kongre merkezi, Ekvator Ginesi Cumhuriyeti başkenti olan Malabo şehrinde, Afrika Birliği toplantı merkezi olarak planlanmıştır. İşveren İş Yeri : Kaba Yapı İşleri : Onur - Summa A.Ş. : Malabo / Ekvator Ginesi Cumhuriyeti İnşaat Alanı : m² Başlangıç : 2011 Teslim : 2011

17 Kentsel Dönüşüm ve Yatırım Projelerimiz ERENKÖY BARUT APARTMANI (Kentsel Dönüşüm / KADIKÖY) TÜCCARBAŞI AYDINLAR-4 APARTMANI (Kentsel Dönüşüm / KADIKÖY) MODA ILGAZ APARTMANI (Kentsel Dönüşüm / KADIKÖY)

18 Erenköy Barut Apt. Tüccarbaşı Aydınlar-4 Apt. İstanbul Anadolu yakası Kadıköy bölgesinde, kentsel : Kat Karşılığı Müteahhit İstanbul Anadolu yakası Kadıköy bölgesinde, : Kat Karşılığı Müteahhit dönüşüm kapsamında hayata geçireceğimiz 20 daireden oluşan bu yüksek nitelikli ve prestijli konut projesi, Erenköy semtindedir. İşyeri : Erenköy-Kadıköy / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² / 20 Daire Başlangıç : 2015 kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceğimiz 22 daireden oluşan bu yüksek nitelikli ve prestijli konut projesi, Erenköy semtindedir. İş Yeri : Erenköy-Kadıköy / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² / 22 Daire Başlangıç : 2016 Teslim : 2016 Teslim : 2017

19 Moda Ilgaz Apt. İstanbul Anadolu yakası Kadıköy bölgesinde, kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceğimiz 22 daireden oluşan bu yüksek nitelikli ve prestijli konut projesi, Moda semtindedir. : Kat Karşılığı Müteahhit İşyeri : Moda-Kadıköy / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² / 21 Daire Başlangıç : 2016 Teslim : 2017

20 Otelcilik Projelerimiz PERSPEKTİF OTELCİLİK A.Ş. Park Inn By Radisson Ataşehir

21 Park Inn By Radisson Ataşehir İstanbul un yükselen yıldızı Ümraniye-Şerifali bölgesinde, Finans Merkezi ne 5 dakika uzaklıkta yer alan proje, m2 kapalı alana ve 125 oda yatak kapasitesine sahip olup, 6 adet toplantı salonu, fitness-spa merkezi ve 4 yıldızlı business otelden oluşmaktadır. Kendi yatırımımız olan projenin 2016 yılı sonunda misafirlerini ağırlaması hedeflenmektedir. : Yatırımcı Müteahhit İşyeri : Şerifali - Ümraniye / İSTANBUL İnşaat Alanı : m² / 125 Oda Başlangıç : 2015 Teslim : 2016

22 Kalite, İş Güvenliği ve Çevre Politikamız Araç ve Ekipmanlarımız Müşteri memnuniyeti doğrultusunda tüm hizmetleri, çevre ve güvenlik şartlarına uygun olarak, zamanında ve kaliteden ödün vermeden gerçekleştirmek Yaptığımız her işi ilk seferde, sürekli ve doğru yapmak Ekip ruhu ve personel eğitimleri ile tüm çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak SEÇ (Sağlık-Emniyet-Çevre) yönetim sistemini sürekli geliştirmek Kaynak kullanımını en aza indirerek doğal kaynakları korumak, doğal yaşam ve çevreye duyarlı olmak CİNSİ MARKA / MODEL Adet / m² Kule Viṅçler 2015 model / FM - Gru (İtalya) TCK - P10 / 65 m bom / 10 ton 2013 model / FM - Gru (İtalya) TLX - P8 / 65 m bom / 8 ton 1 3 Kalite Belgelerimiz Mobil Vinçler 31 ton - Çift Kırmalı / Mercedes Hidrekon / JCB Yükleyici 3CRX / 2010 model 1 Mini Yükleyici BOBCAT / S 130 l 2 Traktör 2010 Model / 4x4 / Hattat marka 1 Tır Mercedes / ton taşıma kapasiteli / Damperli 2 Kamyon Mitsubishi Canter / Endüstriẏel Kalıp ve İskele Siṡtemleri INTEK / DOKA m² (izdüşüm döşeme) * Kiralık Ekipmanlar Hariçtir.

23 Perspektif Şirketler Grubu Şerifali Mah. Beyit Sk. Perspektif Plaza N Yukarı Dudullu Ümraniye / İSTANBUL T F info@perspektifyapi.com.tr

Hakkımızda. PERSPEKTİF YAPI İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş.

Hakkımızda. PERSPEKTİF YAPI İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş. Hakkımızda PERSPEKTİF YAPI İNŞ. SAN. ve TİC. A.Ş. Yola çıktığımız ilk günden beri tüm projelerimizde, yüksek kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini esas ilke ve ana politika olarak benimsedik. Deneyimli

Detaylı

Hizmet Alanlarımız. Faaliyet Alanlarımız. Anahtar Teslim Müteahhitlik. Rezidans-Konut. İş Merkezi. Taahhüt. Alışveriş Merkezi.

Hizmet Alanlarımız. Faaliyet Alanlarımız. Anahtar Teslim Müteahhitlik. Rezidans-Konut. İş Merkezi. Taahhüt. Alışveriş Merkezi. Yola çıktığımız ilk andan itibaren Perspektif Yapı olarak üstlenmiş olduğumuz tüm projelerde yüksek kalite odaklı müşteri memnuniyetini kendimize esas ilke edindik. Benimsemiş olduğumuz bu ana politikanın

Detaylı

Perspektif Grup olarak, tüm bu tecrübe ve birikimimizi yurtdışı projelerinde de artırmayı hedefliyoruz. Faaliyet Alanlarımız. Hizmet Alanlarımız

Perspektif Grup olarak, tüm bu tecrübe ve birikimimizi yurtdışı projelerinde de artırmayı hedefliyoruz. Faaliyet Alanlarımız. Hizmet Alanlarımız Yola çıktığımız ilk andan itibaren Perspektif Yapı olarak üstlenmiş olduğumuz tüm projelerde yüksek kalite odaklı müşteri memnuniyetini kendimize esas ilke edindik. Benimsemiş olduğumuz bu ana politikanın

Detaylı

BİZE DAİR. Mimar Avni ÇOLAK. HAYAT ve İȘ e BAKIȘIMIZ

BİZE DAİR. Mimar Avni ÇOLAK. HAYAT ve İȘ e BAKIȘIMIZ BİZE DAİR Mimar Avni ÇOLAK 25 Yıllık İnșaat yönetimi ve akademik birikimleriyle, Etkin Analitik Çözüm ruhuna inanmıș dinamik kadrosunu da olușturarak Türkiye de İnșaat sektörüne 2012 yılında AVN YAPI marka

Detaylı

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş.

TAHİNCİOĞLU TAHİNCİOĞLU HOLDİNG. *Gayrimenkul Geliştirme Tahincioğlu Gayrimenkul. *Üretim Nova Reklam. * İnşaat Nida İnşaat. *Enerji Avrasya Gaz A.Ş. TAHİNCİOĞLU HOLDİNG TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Tahincioğlu Holding in temeli, 1927 yılında, Mardin de atıldı. Tahincioğlu ailesinin tahin üretimine başlamasıyla ticari hayatının ilk adımlarını atan aile şirketi,

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat

Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat Lima Teknik Yapı İnşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti, inşaat sektöründe faaliyet gösteren inşaat taahhüt firmasıdır. Genel müdürümüz Mehmet C.Seyhan, 1979 yılında Trabzon da dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniveristesi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta

Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Konsept Proje Konsept Proje Metrogarden AVM Alışverişin yaşamla kesiştiği nokta Çekmeköy bölgesinin tek AVM si olan Metrogarden, çevre halkı tarafından heyecanla bekleniyor. İstanbul un eski çarşı kültürünün

Detaylı

İstediğiniz her şey bir arada, İstanbul un ortasında.

İstediğiniz her şey bir arada, İstanbul un ortasında. Skyland İstanbul, şehrin en önemli ulaşım yollarının tam kalbinde yer alıyor TEM bağlantısıyla sizi hayata, İstanbul u size bağlıyor İstanbul un tüm köprülerinin ortasında yer alan, her iki havaalanının

Detaylı

Erseven Grubu, bünyesindeki inşaat ve turizm şirketlerinde geçmişten gelen güvenilirlik ve dürüstlük anlayışını alt neslin vizyonu ve günümüzde büyük

Erseven Grubu, bünyesindeki inşaat ve turizm şirketlerinde geçmişten gelen güvenilirlik ve dürüstlük anlayışını alt neslin vizyonu ve günümüzde büyük 1953 yılında Hasan, Ahmet ve Mahmut Erseven öncülüğünde, Erseven Kardeşler adı ile inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamıştır. Erseven Kardeşler ortaklığı ilk yıllarında Aksaray, Fındıkzade ve Şehremini

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

www.herz.eu www.herz-vana.com.tr HERZ Türkiye

www.herz.eu www.herz-vana.com.tr HERZ Türkiye www.herz.eu www.herz-vana.com.tr HERZ Türkiye Anadolubank HABAŞ şirketler grubu Anadolubank ın İstanbul Ataşehir deki genel müdürlük binası projesi. Toplam 12 kat ve 28.000 m2 den oluşmaktadır. Ürün teslim

Detaylı

İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ

İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ İŞ DÜNYASININ YENİ ENERJİSİ TAHİNCİOĞ LU KONUM NİDAKULE GÖZTEPE DE YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahincioğlu, Tahincioğlu Holding in gayrimenkul gelis tirme ve yatırım alanında

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahinciog lu, Tahinciog lu Holding in gayrimenkul gelisţirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren firmasıdır.

Detaylı

NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. NSC Elektrik Taahhüt ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Türkiye de kurulmuş olup bir aile şirketidir.kurucusu M. Salih KILIÇ 1997 yılından 2008 yılına dek sektörde farklı şirketlerin prestijli

Detaylı

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak girişim firmaları değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu katalogta kullanılan tüm görseller tanıtım amaçlı olup, yapımcı ortak

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT

FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT FORE KAZIK - MİNİ KAZIK - KUYU PERDE - SHOTCRETE - ANKRAJ - ZEMİN ÇİVİSİ - JET GROUT www.temelkon.com.tr Temelkon 2017 www.temelkon.com.tr 1989 yılında kurulan Temelkon Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ?

LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? LEB-İ DERYA BİR YAŞAM SİZİ BEKLİYOR... HAZIR MISINIZ? 2+1 (122 m 2 ), 4+1 (253 m 2 ), 6+2 (375m 2 ) VE 8+2 (500 m 2 ) BAHÇELİ YA DA TERASLI, YATAY VİLLA KONSEPTLİ, YAZ KIŞ YAŞAMA UYGUN KEYİFLİ DAİRELER

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK

İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK İSTANBUL OFİS SEKTÖR RAPORU 2016 II. ÇEYREK İÇİNDEKİLER İstanbul Ofis Sektör Raporu 3 1.1. Dünya da Ofis Sektörü Genel Gelişimi 3 1.2. Ofis Tasarımlarında Yeni Uygulamalar 4 1.3. İstanbul Ofis Sektörü

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ

ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA FAALİYET ALANLARIMIZ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL KALİTE PRENSİPLERİMİZ YÖNETİM PRENSİPLERİMİZ HAKKIMIZDA ENAR TEKNİK YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FAALİYET ALANLARIMIZ Taahhüt e ği işlerde konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yurt içinde ve yurt dışında modern sınai, cari, altyapı ve üstyapı

Detaylı

www.arterinsaat.com.tr

www.arterinsaat.com.tr Proje Kataloğu 2014 www.arterinsaat.com.tr 2001 Model Yapı Mimarlık AŞ kuruldu. 2004 Malatya / Darende Otel Tiryandafil Renovasyonu, Malatya / Darende Vakıf Merkezi Renovasyonu, 2005 İzmir / Çeşme Club

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor...

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... Mladost ilçesi Bulgaristan nın başkenti olan Sofya nın güney doğusunda yer almaktadır ve havaalanına

Detaylı

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP

TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOG LU KONUM PALLADİUM TOWER DA YAŞAM KESİT KAT PLANLARI MİMARİ ÖZELLİKLER EKİP TAHİNCİOĞLU Tahinciog lu, Tahinciog lu Holding in gayrimenkul gelisţirme ve yatırım alanında faaliyet gösteren firmasıdır.

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 III.ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine

Detaylı

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek

YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek YATIRIMCI SUNUMU 2016 / 1. Çeyrek KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara ve sermaye piyasası

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA

Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Yıldız da yeni bir yaşam yıldızı doğuyor: RENAZA Ankara da, hayatınıza prestij ve konfor katacak yeni bir proje yükseliyor. Başkentin en popüler yerlerinden biri olan Yıldız da, parlak bir yatırım, prestijli

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Şirketimiz Hakkında 2014 Hakkımızda Dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Avcıbaşoğlu İnşaat 2000'li yıllardan itibaren

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

Şirket Raporu 09 Haziran 2017

Şirket Raporu 09 Haziran 2017 Şirket Raporu 09 Haziran 2017 NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (NUGYO) NUGYO GRAFİK Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Şirket, Nugyo ), 1997 yılında kurulmuş olup 1999 yılı Aralık ayında

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası

ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası ODAKULE BİNASI Üst Hakkı İhalesi Tanıtım Dosyası İstanbul Sanayi Odası 22/09/2014 İHALE KONUSU GAYRİMENKUL İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Kasımpaşa Stadyumu TRT spark Otoparkı Odakule Binası stiklal Caddesi

Detaylı

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU

GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU GELECEĞE YATIRIM ORTAKLIĞI 2013 I. ÇEYREK YATIRIMCI SUNUMU 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Halk GYO) gayrimenkule, gayrimenkule dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 11 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Dedeman Hotels Rezidor Hotels Tempo Hotels Majesty Hotels Accor Hotels Türkiye

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ Esentepe Mah. Erkılıç Cad. Yasa Kule No:6/1 D:39 Kartal İstanbul T:

İLETİŞİM BİLGİLERİ Esentepe Mah. Erkılıç Cad. Yasa Kule No:6/1 D:39 Kartal İstanbul T: TANITIM DOSYASI 2017 AKFAZ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İLETİŞİM BİLGİLERİ Esentepe Mah. Erkılıç Cad. Yasa Kule No:6/1 D:39 Kartal İstanbul T: +90 216 374 95 00 info@akfaz.com Ali ÖNER (İnş. Müh.)

Detaylı

Proje Genel Bilgileri

Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER Proje Genel Bilgileri TORUN TOWER PROJESİ Adres: Konsept Mimari Tasarım: Arquitectonica Uygulama Mimari Tasarım: Piramit Mimarlık Statik Tasarım: Yapı Teknik İnş.San. ve Proje Elektrik Tasarım:

Detaylı

Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor!

Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor! KAYSERİ Kayseri de yeni bir yaşam başlıyor! Türkiye nin gelişime en açık kentlerinden olan Kayseri de, yükselen modern konut projeleri şehirde yeni bir yaşam tarzı başlatıyor. ERK GYO nun şehrin içinde

Detaylı

Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38.

Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38. KAYSERİ Avrupa nın önde gelen firmalarının ödüllendirildiği, European Property Awards ın Londra da düzenlenen ödül töreninde İkon mimarlık ve ekibi 38. CADDE projesi ile mimari dalda ödüle layık görüldü.

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ arkitekt MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAVALİMANI OTEL OFİS FABRİKA FUAR KONUT PERAKENDE PROJE UYGULAMA Meltem Kılıçaslan TED Ankara Koleji ardından girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesi

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

Yapı Kredi Koray Genel Bakış

Yapı Kredi Koray Genel Bakış Yapı Kredi Koray Genel Bakış Faaliyet Konusu : Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kuruluş: Aralık 1996 (Halka Arz 1998) Ortaklık Yapısı : Yapı Kredi Bankası (%26) Koray Grubu (%25) Halka Açık (%49) Yatırım

Detaylı

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE

İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE İZMİR İN MERKEZİNDE, TÜM ŞEHİR ONUN ETKİSİNDE İZMİR DE YAŞAMANIN EN GÜZEL HALİ, FOLKART INCITY... Ankara Caddesi Mektebim Koleji Folkart Time Koçtaş ŞEHRİN İÇİNDE İzmir i İzmir yapan her şeye ve her yere

Detaylı

Ticaretimiz taçlandı...

Ticaretimiz taçlandı... Ticaretimiz taçlandı... OTEL & AVM Yatırımcının yeni gözdesi... Satın alır gibi kiralayın... OTEL & AVM İstoç Saray Projesi, Uzun Vadeli Kiralama Sistemi ile (Leasehold) yerli ve yabancı yatırımcıların

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M 2113. Cd. im Ost Sk. 947. 1. Cd. 1940. Cd. 1940.. Sk 5 195 d..c 969 1. 26 20. Cd ne tık Ba Mah. Mah. arı ulv tb erle ulv h. Ma pm op Batıkent Metro M İlky arı koo o ntk Ke tb ah. şke n şim Ba Ke nt len

Detaylı

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.

Her hakkı saklıdır. İzinsiz çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve amacı dışında kullanılamaz. Copyright 2011 Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ÖNSÖZ Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan profesyonel kadromuz tarafından hazırlanan bu raporda, İstanbul da Ofis Sektörü gelişimi ve hangi bölgelerde gelişim gösterdiği,

Detaylı

Elektrik. Tesisat Plan Proje. Taahhût. Danışmanlık

Elektrik. Tesisat Plan Proje. Taahhût. Danışmanlık Elektrik Tesisat Plan Proje Taahhût Danışmanlık Kurumsal LtC Mühendislik firması 2013 yılında kurulmuştur. Yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve enerji sektöründe uzman bir şirkettir. Kuruluşumuzdan

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 444 47 55 GELECEĞENİZE DOĞRU YATIRIM YAPIN... Samsun un en hızlı gelişen Atakum un en yeşil ve merkezi noktalarından biri, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 8S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Delphin Hotels Akfen GYO FRHI Hotels & Resorts Ofton Grup Cle Group Hotels Köşdere

Detaylı

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI

AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI AKFAZİNŞAAT TANITIM DOSYASI 2015 AKFAZ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İLETİŞİM BİLGİLERİ Şekerciler Sok. Önçağ Apt No:1 D:4 Mecidiyeköy Şişli İstanbul +90 212 217 84 84 +90 532 675 32 15 info@akfaz.com

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

Çağdaş yaşamlar kurar.

Çağdaş yaşamlar kurar. Çağdaş yaşamlar kurar. Hayata bakışınızı değiştiren fikirler... Günümüz insanının ihtiyaçları da zevkleri de artık çok daha farklı. Bütün bu beklentilere cevap veren tasarımları hayata geçirmek ise günümüzde

Detaylı

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU

2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU 2013 YILSONU YATIRIMCI SUNUMU KISACA HALK GYO 2010 yılında kurulan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. gayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı haklara, gayrimenkul projelerine ve sermaye piyasası araçlarına

Detaylı