BÜLTENİ. Ocak Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü. Bu sayımızda: Stratejik Planlama Çalışmaları. Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜLTENİ. Ocak Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü. Bu sayımızda: Stratejik Planlama Çalışmaları. Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi"

Transkript

1 Ocak 2016 BÜLTENİ Bu sayımızda: Stratejik Planlama Çalışmaları Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi etwinning Erasmus+ Çalışmaları Hibe Projeleri Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü Çıtlakkale M. Hükümet Konağı A Blok Zemin Üstü ve Kat:1 GİRESUN Giresun Bilim Şenliği Giresun Öğrenme Şenlikleri 4. Ulusal Özel Yetenekliler Robot Yarışması Telefon Faks arge28@meb.gov.tr

2 STRATEJİK PLANLAMA AĞUSTOS 2015 İL MEM STRATEJİK PLANINA SON ŞEKLİ VERİLDİ Amaç, Hedef, Performans göstergeleri ve Stratejileri daha önceden belirlenen müdürlüğümüz stratejik planının performans hedeflerini belirlemek için İl Milli Eğitim Müdürümüzün başkanlığında idareci ve bazı paydaşların katılımıyla bir toplantı düzenlendi sonunda Giresun da eğitimin kalite çıtasının nerede olması gerektiğiyle ilgili AR-GE tarafından yapılan çeşitli araştırma sonuçları değerlendirilerek yol haritası belirlendi. EKİM 2015 İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANI ONAYLANARAK YAYINLANDI Sayın Valimiz tarafından onaylanan Müdürlüğümüz stratejik planı müdürlüğümüz web sitemizde yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Yaklaşık bir yıl süren çalışmalar neticesinde hazırlanan stratejik plan 3 Tema, 3 Amaç, 7 Hedef, 59 Performans Göstergesi ve 92 Stratejiden oluşmaktadır. Basımı yapılan plan kitapçığı müdürlüğümüz yöneticilerine, birim şeflerine ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine dağıtılmıştır.

3 STRATEJİK PLANLAMA KASIM 2015 İLÇE MEM STRATEJİK PLANLARI ONAYA HAZIRLANDI VE MERKEZ İLÇE OKUL/KURUM STRATEJİK PLANLARI ONAYLANDI Merkez ilçe okul/kurum stratejik plan çalışmaları süreç içinde ilgilileriyle birlikte yürütüldü. AR-GE birimi görevlileri okul türlerine göre görev dağılımı yaparak planlar tamamlanana kadar rehberlik görevi yaptılar. Onaylanan planların bir nüshası İl Milli Eğitim Müdürlüğünde muhafaza edilerek kontrol ve teftiş amaçlı kullanılacaktır. Aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri stratejik planlarının da hazırlanması sağlandı. Konuyla ilgili ilçe müdürlükleri ziyaret edilerek çalışmalar birlikte yürütüldü. İlçe okul/kurum stratejik plan çalışmalarını yürüten ilçe milli eğitim müdürlüklerine teknik destek sağlamak amacıyla toplantılar düzenlendi.

4 DEMOKRASİ EĞİTİMİ ve OKUL MECLİSLERİ PROJESİ İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİ Bakanlığımız ve TBMM arasında imzalanan protokol gereği yürütülmekte olan Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi eğitim öğretim yılı faaliyetleri kapsamında; Giresun İl Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimi yapıldı. Sınıf öğrencisi Aykut MELİKOĞLU listesi en çok oyu alarak, eğitim öğretim yılı Giresun İl Öğrenci Meclis Başkanlığı nı kazandı. Merkez Mustafa Kemal Ortaokulu nda gerçekleştirilen ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati AKKURT un açılış konuşmasını yaptığı seçime, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Şafak ZİNİ, Temel Eğitim Şube Müdürü Gökay TUNCER ve ilçe temsilcilerinden oluşan öğrencilerimiz ile refakatçi yönetici, öğretmen ve velilerimiz katıldı. Her ilçeden seçilen 5 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirilen ve başkan adaylarının kendilerini ve ekip üyelerini tanıtmasıyla başlatılan süreç sonunda yapılan seçimde; Görele ilçesi öğrenci temsilcilerinden Görele Anadolu Lisesi 11.

5 etwinning E-TWİNNİNG İL KOORDİNATÖRÜMÜZ ÖDÜL ALDI Eylül 2015 tarihinde Ankara da yapılan e Twinning İl Koordinatörleri Toplantısında ilimizde yapılan çalışmalar ve alınan başarılı sonuçlar nedeniyle İl Koordinatörü Ekrem GENÇ ödül almıştır. İlimizde halen e Twinning portalına kayıtlı 94 öğretmen, aralarında bir Avrupa Kalite Etiketi ve altı Ulusal Kalite Etiketi bulunan 15 proje yürütülmektedir eğitim öğretim yılında proje yapmak isteyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

6 etwinning E-TWİNNİNG PROJELERİNDE ÖDÜLE DEVAM Merkez Kanuni Ortaokulu İngilizce öğretmeni Tuğba Sağlam tarafından yürütülen e-twinning Projeleri ödül almaya devam ediyor. Farklı alanlardaki 3 proje Ulusal Kalite Etiketi ile ayrıca 1 proje de Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALAN PROJELER We Got Some Love From The Whole World (Tüm Dünyadan Biraz Sevgi Aldık) Mother s Day (Anneler Günü) Let s Sing Together (Birlikte Şarkı Söyleyelim) 3 gün süreyle Brüksel de, Avrupa dan yaklaşık 500, Türkiye den 9 öğretmen, 2 il koordinatörü ve 5 Ulusal Destek Sevisi personelinin katılımıyla yapılan çalıştay programı dâhilinde sergilenen Let s Sing Together adlı projemize yoğun ilgi gösterildi. Türkiye den 2 olmak üzere, 5 ülkeden (Tunus, Ukrayna, Sırbistan, Azerbaycan ve Polonya) 7 okulun katıldığı bu projede; dillerin, kültürlerin ve müzik tarzlarının tanıtımı ve öğrencilerin İngilizceyi kullanmaya teşvik edilmesi amaçlanmıştır. Bu başarılı çalışmalara katkıda bulunan; Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin AYBAR, Kanuni Ortaokulu Müdürü Olgun ALBAYRAK ve e-twinning İl Koordinatörü Ekrem GENÇ in katılımıyla yapılan törende, Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Necati AKKURT, öğretmenimiz Tuğba Sağlamı çeşitli hediyelerle ödüllendirip, Kalite Etiketlerini vererek kendisine teşekkür etti. Ayrıca öğretmenimizden ilimizde yapılacak projelere destek olmasını istedi. AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALAN PROJE Let s Sing Together (Birlikte Şarkı Söyleyelim)

7 ERASMUS + İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ERASMUS+ PROJELERİNE HAZIRLANIYOR İlimizdeki okul ve kurumları Erasmus+ proje başvurularına hazırlayan müdürlüğümüz ARGE birimimiz 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında 30 saatlik Proje Yazma ve Yönetme hizmetiçi eğitim kursu düzenledi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati AKKURT ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ergin AYBAR ın birlikte açılışını yaptıkları programa 7 farklı ilçeden toplam 47 öğretmen katıldı Erasmus+ Proje döneminde çok sayıda başvuru beklenen ilimiz okul/kurumlarına her türlü teknik desteğin ARGE birimi tarafından sağlanacağını belirten İl Müdürümüz, kurumları adına proje yazacak olan katılımcılara başarı diledi.

8 ERASMUS + PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan bir proje daha Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu. Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamında hibe almaya hak kazanan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülecek olan OKUL YÖNETİMİNDE ÖĞRETİM LİDERLİĞİ isimli ve toplam ,00 Avro bütçeli projenin nihai hedefi; ilimizde yönetici görev değişikliklerinin yaşandığı farklı okul türlerindeki okul müdürleri, müdür yardımcıları, alan şefleri ve zümre başkanlarının öğretim liderliği sürecinin farklı boyutlarını tanıma ve uygulama becerilerinin geliştirilmesidir yılı içinde Hollanda da gerçekleştirilecek olan kursları, ortağımız olan 10 okuldan toplam 40 katılımcı takip edecektir. Ortak Okullarımız; Merkez 75.Yıl Anaokulu Şht. Yzb. İsmail Hakkı Öztopal Ortaokulu Kanuni Ortaokulu Piraziz Anadolu Lisesi Görele Nihat Gürel Fen Lisesi Çıtlakkale Ortaokulu Giresun Lisesi Mimar Sinan Anadolu Lisesi Alucra Halis Akmen ÇPL Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

9 ERASMUS + ERASMUS+ İLÇE BİLGİLENDİRMELERİ Erasmus başvuru döneminin daha verimli geçmesi için AR-GE birimi Projeler Koordinasyon Ekibi tarafından ilçe toplantıları tertiplendi. Tirebolu ilçesinde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü, okul/ kurum yöneticileri ve öğretmenlerden oluşan 62 kişi katıldı. Bir gün süren bilgilendirme toplantısında genel olarak Erasmus+ tanıtımı yapıldıktan sonra başvuru formunun doldurulmasıyla ilgili grup çalışması yapıldı. Başvuru niyeti olan okul/kurumlara ilerleyen zamanda teknik destek sağlanacağı belirtilerek toplantı tamamlandı. KAPTAN DAN ALMANYA VE PORTEKİZ PROJE ZİYARETİ İlimizde çeşitli konularda hazırlanan projeler öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunduğu gibi öğrencilerin eğitim alanlarında yeni uygulamaları görmelerini de sağlamaktadır. Denizcilik alanında eğitim veren üç okulumuzdan biri olan Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yürüttüğü Avrupa Birliği Erasmus+ Öğretmenlerin Öğrenme Hareketliliği Projesi nin uygulama aşaması Almanya ve Portekiz de gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz Almanya nın Cuxhaven kentinde Seefahrtschule Denizcilik Yüksekokulunda ve Portekiz in Barcelos kentinde For-Mar Denizcilik Yüksekokulunda Dümen ve Pervane Sistemleri ile Manevra Becerileri başlıklarında eğitim aldılar. Bu alanda ziyaret edilen okullarda ve ülkelerde nasıl bir eğitim verildiğini de gördüler. Bilgi ve kültür birikimlerini artırarak farkındalık yarattılar. Bremerhaven da bulunan, dünyanın 2. Avrupa nın en büyük Denizcilik Müzesi de ziyaret edildi.

10 HİBE PROJELERİ Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında, İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programının sözleşme makamı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı ile Piraziz İsmail Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında imzalanan sözleşme ile KIZLARA MESLEK İSTİHDAMA DESTEK ve FEDA EDİLECEK TEK BİR KIZ ÇOCUĞUMUZ YOKTUR! isimli projelerin uygulanmasına başlanmıştır. Projelerle özellikle kız çocuklarının okula devamının sağlanması, okulun eğitim kalitesinin artırılması, okul terklerinin önlenmesi, veli ve öğrencilerin gençlik psikolojisi ile ilgili eksik ve yanlış öğrenmelerinin giderilmesi amaçlanmıştır. KIZLARA MESLEK, İSTİHDAMA DESTEK PROJESİ FAALİYETLERİ Meslek dersi öğretmenlerine, cinsiyet ayrımı konulu konferans verilmesi, Ortaokul son sınıf kız öğrencilerinin fabrikalara ve okulumuza ziyaretlerinin sağlanması, Ortaokullara meslekleri tanıtıcı stant kurulması, Okulun fiziksel ve sosyal ortamlarının iyileştirilmesi Okulumuz Kız öğrencilerinin barınma, ulaşım ve beslenme ihtiyaçlarının giderilmesi, Hobi Atölyesi yapılması, Bilim-Teknik ve Kültür Şenliğinin düzenlenmesi, Kariyer günleri düzenlenmesi, "Kısa film yarışması" düzenlenmesi, Projenin Ortakları: Bahçeşehir Üniversitesi Mesleki Teknik Eğitim Geliştirme Merkezi, Bozat Yatılı Bölge Okulu, Giresun Rehberlik Araştırma Merkezi.

11 GİRESUN ÖĞRENME ŞENLİKLERİ İlimizde öğrenme şenliklerinin ilki Birlikte Öğrenelim sloganıyla Mehter Takımı eşliğinde yapılan kortej yürüyüşü ile başladı. yılında birkaç pilot ilde başlatılan öğrenme şenliğimiz bugün bu pilot illere Giresun da dâhil edilerek devam ediyor. Bu uygulama önümüzdeki yıllarda 81 ile yayılarak uygulanacak. Yapılacak bu çalışmanın ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini faydalı olmasını diliyorum dedi. Böylesi güzel bir etkinlikte bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan Valimiz Sayın Hasan Karahan da öğrenme gibi son derece önemli ve bir o kadarda hayırlı bir iş için burada bulunduklarını belirterek, Öğrenmeyi şenliğe dönüştürerek eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan bu etkinlik kapsamında 53 farklı öğrenme ortamı 3 gün boyunca 126 farklı alanda 159 öğrenme faaliyeti sunulmuştur. 52 farklı kurum ve kuruluşun katkı sağladı program çerçevesinde ayrıca resim sergisi, seminerler, çocuk gölge oyunu, film gösterimi gibi etkinlikler de yer almıştır. Milli Eğitim Bakanlığı, Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk te yaptığı konuşmasında; Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü nezdinde Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Öğrenme Şenliğinde hemşerileriyle bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu belirterek, Hayat boyu öğrenmeyi desteklemek ve geliştirmek için 2013 Öğrenmenin yaşı yoktur. Beşikten mezara kadar devam eder. Öğrenmenin yaşının olmadığı gibi öğrenecekte çok şey vardır. Asla bitmez. Öğrenmenin zevkine yaşayarak varmak için bu etkinliği düzenliyoruz. Şenliğimize destek veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, emeği geçenleri kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bizi öğrenmeden alı koymasın şeklinde konuştu. Konuşmalarının ardından şenlik açılışını yapan Valimiz Sayın Hasan Karahan stantları gezerek görevlilerden bilgi aldı.

12 ULUSAL ÖZEL YETENEKLİLER ROBOT YARIŞMASI Giresun Bilim ve Sanat Merkezi nin koordine ettiği, Bilim ve Sanat Merkezleri arası 4. Ulusal Özel Yetenekliler Robot yarışması ilimiz Fen Lisesinde yapıldı. Yarışmanın açılışında kısa bir konuşma yapan Valimiz Sayın Hasan Karahan, yarışmanın ilimizde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Oldukça güzel bir yarışma. Ulusal çapta olması bizi daha da heyecanlandırıyor. Gençlerimize güvenimiz tamdır. İstikbal onlardadır, onların eğitimlerinde ve alın terindedir. İnşallah hep beraber bugünde onların güzel eserlerini göreceğiz. Hayırlı olsun şimdiden başarılar diliyorum. Türkiye nin dört bir tarafından gelip bizleri onurlandırdığınız için bütün konuklara teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz. dedi. Konuşmaların ardından 32 ilden gelen özel yetenekli gençler, Çizgi İzleyen Robot (Lego), Çizgi İzleyen Robot(Baskı Devre), Nesne taşıma (Lego), Mini Sumo, Lego Sumo Kategorilerinde hünerlerini sergilediler. 2 gün süren yarışmaların ardından düzenlenen ödül törenine katılan Milli Eğitim Müdürümüz Necati Akkurt ulusal düzeyde yapılan bir yarışmanın ilimizde gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek yarışmaya katılan öğrenci ve danışman öğretmenlerimiz tebrik etti. Yapılan yarışmada 32 ilin Bilim ve Sanat Merkezileri katılımı ile gerçekleştiği ve yarışma dolayısıyla ilimizde 330 misafir ağırlandığını belirten Sayın Akkurt emeği geçen herkese teşekkür etti. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Vali Yardımcısı Sayın Barış Demirtaş, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Milli Eğitim Müdürümüz Necati Akkurt ve davetliler tarafından verildi.

13 BİLİM ŞENLİĞİ TÜBİTAK Ortaöğretim Araştırma Projeleri kapsamında sergilenmeye değer bulunan eserlerin halkımızla paylaşılması ve bu projeleri yapan öğrencilerin yüreklendirilerek teşvik edilmesi amacıyla projeler Atatürk Meydanında açılan Bilim Şenliği kapsamında halkla buluştu. TÜBİTAK Ortaöğretim Araştırma Projelerinde proje müracaatı 843 olarak gerçekleşmiştir. Sadece sayısal olarak artış değil aynı zamanda nitelik olarak da bir iyileşme söz konusudur. TÜBİTAK Proje yarışmasında 7 ilin katıldığı Samsun Bölge Finallerinde de çok önemli bir iyileşme yaşanmıştır. Projeleri inceleyen Valimiz Sayın Hasan Karahan, öğrencilerle sohbet ederek projeler hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Katılımcıları kutladı. 2 gün boyunca açık olan Şenlikte ilimiz merkez ve ilçelerdeki okullardan toplam 53 proje sergilendi. Bu 53 projenin arasında TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılan 2 projenin yanı sıra kısa film dalında Türkiye 1. si ve 4. sü olan projeler de yer alıyor.

14 Şafak ZİNİ - Şube Müdürü Emine KAYIN Ekrem GENÇ Mustafa ÖZ Levent MENTEŞ Miraç NALÇACI Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi Çıtlakkale Mahallesi Hükümet Konağı A Blok Kat: (Dahili: 184) arge28@meb.gov.tr

Bülteni. Bu Sayımızda; Stratejik Plan Çalışmaları. Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı. Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi

Bülteni. Bu Sayımızda; Stratejik Plan Çalışmaları. Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı. Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi Bülteni Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü Bu Sayımızda; Stratejik Plan 2015-2019 Çalışmaları Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi Engelliler Destek Programı

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı

YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme Eylem Planı YENİMAHALLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtım ve Yöneltme 03-04 Eylem Planı Ek- ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU İl düzeyinde Mesleki ve Teknik Eğitimde Tanıtım ve Yöneltme

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÜLTENİ

AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÜLTENİ AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÜLTENİ TEMMUZ 2016 1. GİRİŞ A) Müdürlüğümüz bünyesindeki AR-GE birimi Strateji Geliştirme şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı başkanlığında; Araştırma, Stratejik

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TOKAT VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2012-2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SNO YAPILACAK FAALİYETLER TARİHİ Ramazan Bayramı 18 Ağustos 2012 Cumartesi

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN Ö N S Ö Z 2012 2013 eğitim öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm eğitim

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 0-06 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 0 06 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI

EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI EYYÜBİYE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EYYÜBİYE OKUYOR PROJE UYGULAMA KILAVUZU 2017-2018 1 Bu kılavuz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün 15.11.2017 tarihli ve 70726872-604.02E-19297809

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz

Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Temmuz 2015/Sayı:2 Bu Proje Avrupa Birliği Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir Mesleki Eğitim İle Büyüyoruz Ahmet Şerif İZGÖREN den Öğretmenlerimize Seminer 3 Sektör 3Çalıştay Projemiz

Detaylı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı

2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı 2014 /2015 Eğitim Öğretim Yılı, (Tam gün tam yıl) Yıllık Çalışma Planı EYLÜL 2014 Sorumluluk Sınavları Öncesi Senebaşı Öğretmenler Kurulu 1-15 Eylül Eğitim- Öğretim Hazırlık Seminerleri; Uygulama Anasınıfı

Detaylı

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI

MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI MAMAK LALAHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MUDURLUĞU MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNELTME 2017- EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EYLEM PLANI 0 ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU FTK İNLİ K NO 1 Okul düzeyinde

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2016 YILI "MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI"

2016 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI 2016 YILI "MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI" EĞİTİM İNİN ADI KATILACAK OLANLAR İ 2016 YILI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN LER BİTİŞ 1 Medya Okur Yazarlığı u 2016280001 Mustafa Kemal OO 11/01/2016 12/01/2016

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SAMSUN 2013 ÖNSÖZ 2013 2014 Eğitim - Öğretim yılına sizlerle başlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Tüm

Detaylı

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014 2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ TEMMUZ 2014 T.C. SAMSUN VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ T.C ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI YILDIRIM BEYAZIT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA 2017 SUNUŞ 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı: 973329-310/ 12.01.2017 Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması ADIYAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE Mimar Sinan Mesleki

Detaylı

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR

İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR İLKADIM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PROGRAMI SIRA NO YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALAR TARİH 1 Açık Öğretim Kurumları İş Takvimi * Bakanlıkça belirlenecektir. 2 Yönetici

Detaylı

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi

Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE DÖNGÜSÜ SEMİNERİ 07-11.05. 2018 TR4 - DOĞU MARMARA BÖLGESİ 7. MASA ÇALIŞTAYI Eğitimde Yeterlilikleri Artırma Projesi PROJE FİKRİ A EĞİTİM VE ÖĞRETİME ERİŞİM ve TAMAMLAMA 1 Ailelerin eğitim düzeyinin

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER

SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER SAYFA 2 2014-20 15 SO SYAL KÜ L TÜREL FASAL İYETL ER 23-27 Kasım 2017 tarihleri arasında eğitimci yazar Alişan KAPAKLIKAYA okulumuzda bir dizi seminer programları sundu. Her biri en az iki saati bulan

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar

SORUMLU YURTTAŞIM. Projemizde Beklediğimiz Sonuçlar SAYI 1 Yurttaşım Sorumluluklarımın Farkındayım - TR2009/0136.01-02/287 SORUMLU YURTTAŞIM Seçilecek 45 öğrenci 45 öğrencinin seçeceği 12 öğrenci arkadaşı Öğretmen, yönetici ve çalışanlar ile toplamda 577

Detaylı

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Değerli Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016/1 OCAK TAKDİM İYİ ÖRNEKLER STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI YEREL PROJELER AB PROJELERİ TÜBİTAK PROJELERİ DİĞER ÇALIŞMA VE SEMİNERLER TAKDİM Araştırma, Stratejik Planlama

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2 3 4 Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 2012-2013 Öğretim Yılı Öğrenci Kayıtları: a) Başvurular 11-22 Haziran 2012 b) Seçici komisyon tarafından kayıtları yapılacak çocukların tespiti 25 Haziran 2012 c)

Detaylı

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP)

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI OCAK AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Müdür Yardımcısı 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 07-08 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 07 08 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

ARAŞTIRMA BİLGİ SİSTEMLERİ VE SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ ŞUBESİ TARAFINDAN TAMAMLANMIŞ VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN PROJELER

ARAŞTIRMA BİLGİ SİSTEMLERİ VE SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ ŞUBESİ TARAFINDAN TAMAMLANMIŞ VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN PROJELER 1 ARAŞTIRMA BİLGİ SİSTEMLERİ VE SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ ŞUBESİ TARAFINDAN TAMAMLANMIŞ VE ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN PROJELER 2 MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KAYNAKLARIYLA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN PROJELER: 3 Sağlığın Adresi Spordan

Detaylı

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI HİZMETLERİ 2 BİREYSEL GÖRÜŞME Yüz yüze yapılan görüşmelerdir. Danışanın yeterlilikleri ve yetkinlikleri doğrultusunda İşe yönlendirme Aktif programlara yönlendirme Ya da diğer

Detaylı

Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi

Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi Barışçıl Okuldan Toplumsal Barışa - Demokratik Yurttaş Eğitimi Avrupa Birliği Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi (DVİHE) Hibe Programı Proje No: TR2009-0136.01-02-136 (HRE-136) Bu yayının

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU SIRA NO ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ YAPILACAK İŞLER VE FAALİYETİN KONUSU 1 KURBAN BAYRAMI 2 3 4 2017-2018 eğitim öğretim yılı öğretmenlerin göreve başlaması

Detaylı

Bilişim Teknolojileri Rehber

Bilişim Teknolojileri Rehber Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü M.Sait Kırmacı toplantı salonunda Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahta kurulumları yapılmış olan,

Detaylı

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü

T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdürlüğü -2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖSYS YILLIK ÇALIŞMA PLANI SN İL ÇALIŞTAY KONULARI BULANCAK BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ 3 4 Okullarda,

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca desteklenen "Bilim Seyyahları Projesi" Bulgaristan'ın ardından Yunanistan Batı Trakya

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

Mesleki Eğitimle Büyüyoruz

Mesleki Eğitimle Büyüyoruz Nisan 2015/Sayı:1 Bu Proje Avrupa Birliği Ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir Mesleki Eğitimle Büyüyoruz Bu sayıda: Ortaokullara 2 213 0 123 Çağrı 5 Merkezimiz Açıldı Kariyerim.org Yayında

Detaylı

GENÇLER İÇİN İŞ VE KARİYER DESTEĞİ (KARİ-DES) PROJESİ SONA ERDİ

GENÇLER İÇİN İŞ VE KARİYER DESTEĞİ (KARİ-DES) PROJESİ SONA ERDİ GENÇLER İÇİN İŞ VE KARİYER DESTEĞİ (KARİ-DES) PROJESİ SONA ERDİ Ülkemiz adına Merkezi Finans ve İhale Birimi nin, Avrupa Toplulukları Türkiye Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) kapsamında verilen mali

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

M A R D İ N V A L İ L İ Ğ İ OCAK - HAZİRAN SAYI:1 YIL: 2015 A V R U P A B İ R L İ Ğ İ P R O J E L E R K O O R D İ N A S Y O N M E R K E Z İ ABM A R

M A R D İ N V A L İ L İ Ğ İ OCAK - HAZİRAN SAYI:1 YIL: 2015 A V R U P A B İ R L İ Ğ İ P R O J E L E R K O O R D İ N A S Y O N M E R K E Z İ ABM A R M A R D İ N V A L İ L İ Ğ İ OCAK - HAZİRAN SAYI:1 YIL: 2015 E B Ü L T E N A V R U P A B İ R L İ Ğ İ P R O J E L E R K O O R D İ N A S Y O N M E R K E Z İ ABM A R M A R D İ N ABMAR da Yeni Bir Ekip İlgili

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GİRESUN MERKEZ Giresun Fen Lisesi ,027. GİRESUN KEŞAP Keşap Fen Lisesi ,675

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GİRESUN MERKEZ Giresun Fen Lisesi ,027. GİRESUN KEŞAP Keşap Fen Lisesi ,675 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Giresun Fen Lisesi 120 478,027 Keşap Fen Lisesi 120 468,675 Bulancak Fen Lisesi 60 462,335 Görele Nihat Gürel Fen Lisesi 90 452,698 Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi 136 434,015

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR. Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 1 ARALIK 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENLERİ Sorgulama Ünitesi Bültenlerimizi okumak için lütfen TIKLAYINIZ. HAFTASONU ÇALIŞMALARI SIRASINDA AÇIK CAFE Cumartesi

Detaylı

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması.

GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. GAZİANTEP KEP İL EYLEM PLANI Strateji 1: Özellikle kız çocuklarının okullulaşma oranının artırılmasının sağlanması. Faaliyetler Zamanlama Finansman /bütçe İşbirliği yapılacak kurum kuruluşlar İzleme değerlendirme

Detaylı

EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI İKİNCİ HAFTASI EKİM. Yıl Boyunca Okul Çalışma Ekibi İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Yıl Boyunca Okul Yönetimi Kolluk Kuvvetleri

EKİM AYININ İKİNCİ HAFTASI İKİNCİ HAFTASI EKİM. Yıl Boyunca Okul Çalışma Ekibi İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Yıl Boyunca Okul Yönetimi Kolluk Kuvvetleri YILMAZKÖY ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI 1 S.N FAALİYETİN KONUSU TARİH FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER Eğitim

Detaylı

40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi. BT ekipmanları ile donatarak. eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma

40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi. BT ekipmanları ile donatarak. eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma 40.000 okulumuzdaki 620.000 dersliğimizi BT ekipmanları ile donatarak eğitimde öğrenci ve öğretmenlerimiz için fırsatları artırma ve okullarımızda teknolojiyi iyileştirme hareketidir. İdari Hizmetlerde

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C ALTINORDU KAYMAKAMLIĞI ZUVER KAYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ALTINORDU-2017 SUNUŞ İddialı okullar öğrenci merkezlidir, zengin akademik

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR FAALİYETİ YÜRÜTECEK GÖREVLİLER RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLKOKULU/ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE OKUL EYLEM PLANI S.No FAALİYETİN KONUSU TARİH FAALİYETİ YÜRÜTECEK

Detaylı

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI BASIN BÜLTENİ 17 Haziran 2015 OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, çevre kirliliği her geçen gün artıyor ve ülkemiz enerji için

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ HAZİRAN 2017 İL GENEL DURUMU KOCAELİ İLİNDE ; 12 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı 1.291 Okul (935) / Kurum (356), 22.477 Öğretmen Tarafından 368.106 Öğrenciye Eğitim/Öğretim Hizmeti Verilmektedir. Sayısal

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO FAALİYETİN

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu Ankara-2014 2013 T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

AKSARAY İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

AKSARAY İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AKSARAY İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÜLTENİ OCAK 2016 1) GİRİŞ; A) Müdürlüğümüz bünyesindeki AR-GE birimi Strateji Geliştirme şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı başkanlığında; Araştırma, Stratejik

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE

... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE ... LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ NE MEF Üniversitesi ve MEF Okullarının, lise öğrencileri arasında düzenlediği 26. ULUSLARARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI na okulunuz adına gönderilen proje, Bilim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

Bülteni. İl Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde başlangıçta Avrupa Birliği. Sürecine destek olmak eğitim projelerine rehberlik etmek amacıyla 2004

Bülteni. İl Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde başlangıçta Avrupa Birliği. Sürecine destek olmak eğitim projelerine rehberlik etmek amacıyla 2004 Bülteni Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü İl Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde başlangıçta Avrupa Birliği Sürecine destek olmak eğitim projelerine rehberlik etmek amacıyla 2004 yıllarında ilk görevlendirmeler

Detaylı

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır.

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır. KONU BAŞLIKLARIMIZ GADEM Açılış Misyonumuz Hedef kitlemiz İşleyişimiz İşbirliği yaptığımız kurumlar Mobil Ekip Uygulamamız Bütünşehir Sistemi Etkinliklerimiz Ödül Sistemimiz Danışan İstatistiklerimiz GADEM

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2017-2018 Sene Başı Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı 24 Ağustos

Detaylı

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ CUMHURİYET ORTAOKULU ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 2015-2016 PROJE SAHİBİ OLAN OKUL PROJENİN ADI PROJENİN AMACI PROJENİN SÜRESİ PROJENİN HİTAP ETTİĞİ KESİM PROJENİN BÜTÇESİ CUMHURİYET ORTAOKULU

Detaylı

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları

REHBERLİK DERSLERİ. 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları REHBERLİK DERSLERİ EKİM AYI 1. Sınıflarda, sınıf arkadaşlarını, sınıf öğretmenlerini, yönetici ve diğer çalışanları tanımaları amacıyla İsim Çemberi etkinliği uygulandı. Ayrıca çocuğun aileyi nasıl algıladığını

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü

Değerli Gençler, Prof. Dr. Nevzat TARHAN Üsküdar Üniversitesi Rektörü. Levent YAZICI İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değerli Gençler, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi olarak geleceği inşa edecek olan sizlere güveniyor, fikirlerinizi değerli buluyor ve çok önemsiyoruz. Üsküdar Üniversitesi ve

Detaylı