Merkez İlçe OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merkez İlçe OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR"

Transkript

1 Merkez İlçe OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

2 MUSTAFA KEMAL ĠLKÖĞRETĠM OKULU Mustafa Kemal Ortaokulu: Okul bahçesine çocuklar için oyun çizgileri çizildi, satranç oyun salonu yapıldı, okulun birinci katına kütüphane ve bilgisayar sınıfları kuruldu.

3 YeĢilgiresun Ġlkokulu: Okul bahçesinde çocuklar için oyun parkı belediye ile işbirliği içinde yapıldı. YEġĠLGĠRESUN ĠLKOKULU

4 75. YIL ANAOKULU 75.Yıl Anaokulu: Belediye ile işbirliği içerisinde okul bahçesi düzenlendi, Atatürk büstü yapılarak törenle açılışı yapıldı.

5 SEVĠNÇ MEHMET EKĠZOĞLU ANAOKULU Sevinç Mehmet Ekizoğlu Anaokulu: Okul bahçesi belediye ile işbirliği içerisinde çimlendirme yapıldı, ağaç dikildi, çocuk parkı, kum havuzu, spor aletleri konuldu ve tarım bahçesi yapıldı.

6 GAZĠPAġA ĠLKOKULU GazipaĢa Ġlkokulu: Okul bahçesinde oyun çizgileri çizildi okulun birinci katına bilgisayar sınıfı kuruldu

7 KANUNĠ ORTAOKULU Kanuni Ortaokulu: Okul bahçesine kamelya yapıldı ve bahçesi düzenlendi.

8 19 EYLÜL ĠLKOKULU 19 Eylül Ġlkokulu: Okulun bahçesine kamelya yapıldı, ağaçlandırılma ve çocuklar için oyun çizgileri çizildi. Halka yönelik okuma yazma kursları, bilgisayar kursları açıldı.

9 ATATÜRK ANADOLU LĠSESĠ Atatürk Anadolu Lisesi: Okul bahçesi Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak düzenleme yapıldı, kamelya kuruldu, havuz onarımı yapıldı, ağaçlandırılma yapıldı, Orman Su Ġşleri Bakanı tarafından törenle açılış yapıldı.

10 Fen Lisesi: Okul bahçesi Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak düzenleme, kütüphanesi zemin kata alındı.öğrencilere yönelik sportif faaliyet çalışmaları yapıldı.

11 HAMDĠ BOZBAĞ ANADOLU LĠSESĠ Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi: Okul bahçesine voleybol sahası yapıldı.

12 125.YIL ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 125. Yıl Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi: Okul bahçesinde voleybol sahası ve Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde ağaçlandırma yapıldı.

13 GİRESUN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi : Okul binası ve müştemilatı kurs merkezi olarak kullanılmaya uygun.

14 HALK EĞİTİM MERKEZİ VE ASO Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü: Halk Eğitim merkezinde halka ve öğrencilere yönelik kurslar açıldı.

15 ALUCRA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

16 Okullar Hayat Olsun Projesi ile İlçemizde bulunan bütün okullardaki Bilgisayar Laboratuvarlarımız ile kütüphanelerimiz 1. Katlara alınarak Halkımızın kullanımına açılmıştır. Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünün bilişim teknolojileri sınıfları ve kütüphane halkımızın kullanımına açılmıştır.

17

18

19 BULANCAK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

20 BULANCAK LİSESİ BULANCAK LİSESİ Bulancak Lisesi:Okul bahçesi düzenlendi, kamelya yapıldı.

21 PAZARSUYU İLK OKULU Okulumuzun Bilgisayar Sınıfı Tüm veli ve köylüye ihtiyaç duymaları halinde yazın ve tatil günleri de dahil olmak üzere açılmıştır. Okulumuz Kütüphanesi özellikle Ramazan ayında gece de olmak üzere tüm köylü ve velilerin kullanımına açılmıştır. Okulumuzun Bahçesi oyun oynamak için daha elverişli hale getirilmek amacıyla betonlanmış ve mahalle çocuklarının burada vakit geçirmelerine olanak sağlanmıştır.

22 Merkezimiz toplantı salonu sanayi esnafının kullanımına açıldı Okul bahçesinde ağaçlandırma BULANCAK MESLEKİ yapılarak EĞİTİM mahalle MERKEZİ halkı ve sanayi esnafının kullanımına açıldı

23 Okulumuzun bahçesi, konferans salonu, kütüphanesi hafta içi ders saatlerinden sonra, hafta sonu, yarıyıl tatili ve yaz tatillerinde velilerin ve mahallenin hizmetine sunulmuştur. Okulumuzun kütüphanesi zemin katındadır. Kitap donatımı zengindir. Öğrencilerimiz, mahalle insanları ve velilerimiz rahatça faydalanmaktadır. Bilgisayarlı ve internetli kütüphane oluşturma çalışmalarımız devam etmektedir. CUMHURİYET İLK OKULU

24 Okulumuzun bahçesi çocukların ve gençlerin oyun alanı olmakla birlikte aynı zamanda sosyal aktiviteler, kutlama programlarında kullanılmaktadır. Yapılan bu çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarından şu ana kadar yeterli destek alınamamıştır. Ancak okulumuzun Hayat Boyu Öğrenme Merkezi olması için Bakanlığımızın eylem planı doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Okulumuz eğitim-öğretim saatleri dışında ve öğle saatlerinde Bilgi Teknolojisi Sınıfı (Bilgisayar Sınıfı) öğrencilerin ve halkın kullanımına açılmıştır. CUMHURĠYET ĠLKOKULU

25 Okul bahçemiz halkın kullanımı için yeniden düzenlenmiş, giriş kapısı hafta sonları ve yaz tatili boyunca sürekli açık tutulmuştur. Akşamları okulun bahçesi aydınlatılmış böylece çevredeki gençlerin zamanlarını geçirdiği futbol ve basketbol oynama imkanları olduğu bir alan haline gelmiştir. Öğrenci ve velilerimize duyuru yapılarak okulumuzun kütüphanesinin ve bilgisayar sınıfının kullanıma açık olduğu, isteyen herkesin bu imkanlardan ücretsiz olarak faydalanabileceği ilan edilmiştir. Okul bahçesinde içme suyu için çeşme yapılmış ve halkın kullanımına açık tutulmuştur. Bulancak Halkeğitim Merkezi ile işbirliği yapılarak yazın halkoyunları ekibinin okulumuzun bahçesinde çalışma yapması sağlanmıştır

26

27 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ Okulumuz bahçesine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için oturma dinlenme amaçlı kamelyalar yapılmıştır. Okulumuzun bulunduğu mahalle çocuklarının,top oynaması için okul bahçesi saat dan sonra açık bırakılmıştır. Okulumuz bahçesinden halkın yararlanması amacıyla fındık kurutmalarına izin verilmiştir.

28 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

29 ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ Okul bilişim laboratuvarları hazırlanarak velilerin kullanımına açılmıştır. Okul bahçesindeki basketbol sahası asfaltlanarak mahalle gençlerinin hizmetine sunulmuştur. Okul bahçesindeki ağaçlık alan düzenlenerek mahalle sakinlerinin mesire yeri olarak hizmetine sunulmuştur. Okul kütüphanesi düzenlenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmuştur.

30 ANADOLU TİCARET MESLEK LİSESİ

31 ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

32 19 EYLÜL KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ Okulumuzda Aile Eğitimi Kursu açılmıştır. Öğretmen Nezaket Güngör toplam 8 Kursiyer ile 70 saatlik programı tamamlamıştır. Kursiyerlere belgeleri düzenlenmiştir. Okulumuzda Yaş Aile Eğitimi Kursu açılmıştır. Öğretmen Nezaket Güngör toplam 15 Kursiyer ile 70 saatlik programı tamamlamıştır. Kurs Bulancak Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılmış olup belgeler Bulancak Halk Eğitimi Merkezi tarafından verilmiştir. Okulumuzda Kadın Üst Giysileri Dikimi Kursu açılmıştır. Öğretmen Seçil İskender toplam 8 Kursiyer ile 310 saatlik programı tamamlamıştır. Kursiyerlere belgeleri düzenlenmiştir. Okulumuzda Mutfak Takımları Hazırlama Kursu açılmıştır. Öğretmen Günay Dönmez toplam 11 Kursiyer ile 192 saatlik programı tamamlamıştır. Kursiyerlere belgeleri düzenlenmiştir.

33 Okulumuzda Mutfak Takımları Hazırlama Kursu açılmıştır. Öğretmen Günay Dönmez toplam 11 Kursiyer ile 192 saatlik programı tamamlamıştır. Kursiyerlere belgeleri düzenlenmiştir. Okulumuzda Çeyiz Ürünleri Hazırlama Kursu açılmıştır. Öğretmen Günay Dönmez toplam 9 kursiyer ile 320 saatlik programı tamamlamıştır. Kursiyerlere belgeleri düzenlenmiştir. Okulumuzda Dekoratif Örtü ve Kılıflar Kursu açılmıştır. Öğretmen Melike Ünver toplam 18 kursiyer ile 240 saatlik programı tamamlamıştır. Kursiyerlere belgeleri düzenlenmiştir. Okulumuzda Bilgisayar Kullanımı (Bilgisayar İşletmenliği) Kursu açılmıştır. Öğretmen Emine Özdemir toplam 10 kursiyer ile 160 saatlik programı tamamlamıştır. Kursiyerlere belgeleri düzenlenmiştir Eğitim Öğretim yılında yukarıdaki çalışmalar yapılmıştır. Bilgilerinize arz ederiz.

34 19 EYLÜL KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ

35 Okulumuzun bahçesi, spor salonu, konferans salonu, kütüphanesi hafta içi ders saatlerinden ATATÜRK sonra, hafta sonu, ORTA yarıyıl tatili ve yaz tatillerinde velilerin ve mahallenin OKULU hizmetine sunulmuştur. Okulumuzun kütüphanesi giriş katındadır. Kitap donatımı zengindir. Öğrencilerimiz, mahalle insanları ve velilerimiz rahatça faydalanmaktadır. Bilgisayarlı ve internetli kütüphane oluşturma çalışmalarımız devam etmektedir. Okulumuzun bahçesi çocukların ve gençlerin oyun alanı olmakla birlikte aynı zamanda sosyal aktiviteler, kutlama programlarında kullanılmaktadır. Bahçe satrancı için satranç federasyonuna müracaat edilmiştir. Yapılan bu çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarından şu ana kadar yeterli destek alınamamıştır. Ancak okulumuzun Hayat Boyu Öğrenme Merkezi olması için Bakanlığımızın eylem planı doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir.

36 ATATÜRK ORTA OKULU

37 YUNUS EMRE İLKOKULU Okulumuz bulunduğu konum itibari ile mahallenin tek okulu olması nedeniyle (öğrenci sayısı fazlalığı) ikili öğretim yapmaktadır. Bilişim teknolojileri sınıfımız 2000 kurulumlu olup, ihtiyaca cevap vermediğinden Taşınır Mal Modülünden düşülmüştür. Okulumuz sınıf ve idari kısımlarda bulunan bilgisayar ve diğer ekipmanları halkımızın kullanımına imkanlar elverdiği ölçüde açıktır. Okul bahçemizde basketbol ve voleybol sahamız mevcut olup, imkânlar ölçüsünde gençlere açılıp, paylaşılmaktadır. Ayrıca bölgemize ait fındık ürününün kurutulması, düğün, sünnet gibi etkinlikler aşamasında okulumuz bahçesi halkımıza açılmaktadır. Velilerimizle kaynaşmayı ve dayanışmayı sağlamak amacıyla okul bahçemizde çeşitli etkinlikler (çay, kermes vs.) düzenlenmektedir.

38 YUNUS EMRE İLKOKULU

39 KOVANLIK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Okulumuzun fiziki şartları ve imkanları çerçevesinde derslik, kütüphane ve bilgisayar sınıfı halkımızın kullanımına mesai saatleri içerisinde açılmıştır Okulumuza ait çok amaçlı salon ve spor salonu olmadığından ve çok yetersiz olmasından dolayı proje çerçevesinde kullanıma açılmamıştır.

40 KOVANLIK ÇOK PROGRAMLI LİSESİ

41 VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU Yazınız gereği Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında okul bahçemiz Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde 35 adet fidan dikimi yapılarak ağaçlandırılmıştır eğitim öğretim yılında okul bahçesine park oyun araçlarının temin edilmesi,zeminin çimlendirilmesi ve projeye uygun olarak düzenlenmesi için çalışmalar planlanmaktadır.

42 VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU

43 KOVANLIK ORTAOKULU

44 ÇAMOLUK Kurumumuzun protokol kapsamında yaptığı düzenlemeler: a)okul kütüphanesi zemin kata indilmiş iletişim ağı ile donatılmıştır. b)çok amaçlı salon eğitim öğretimi aksatmayacak şekilde yapılacak faaliyetler için düzenlenmiştir. c)okul sahası vatandaşların sportif etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri şekilde düzenlenmiştir.

45 ÇAMOLUK

46

47 ÇAMOLUK

48

49 ÇANAKÇI ÇANAKÇI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ İLÇE RAPORU 1- Çanakçı Çok Programlı Lise ile pansiyon binası arasına yol çalışması, genişletme ve çevre düzenlemesi yapıldı. 2- Çanakçı Çok Programlı Lise binası ve Liseye bağlı pansiyon binası arasındaki alana yeşillendirme çalışması ile Çanakçı Çok Programlı Lise ve Çanakçı İlkokulu/Ortaokulu binalarının ön kısmına çiçeklendirme, ağaçlandırma çalışmalarına başlanmış olup, çalışmalara devam edilmektedir.

50 Çanakçı çok programlı lise ile pansiyon binası arasına yol çalışması, genişletme ve çevre düzenlemesi yapıldı.

51

52

53 Ġlçe Kaymakamımız Ġncelemelerde bulunurken

54 3- Çanakçı Çok Programlı Lise çevre düzenleme çalışmalarına başlanmış olup, Liseye bağlı pansiyonun önüne 25 m2 Tirebolu Orman Ġşletme Müdürlüğü işbirliği ile kamelya sistemi yapılacaktır. 4- Çanakçı Ġlkokulu /Ortaokulu bünyesinde bulunan bilgisayar laboratuarı ilçe halkına açılmış olup yeterli donanım olmadığı için amacına ulaşılamamıştır. 5- Karabörk Ġlkokulu/Ortaokulunun okul bahçe düzenlenmesi, dere ıslah çalışması tamamlandığında Karabörk Belediyesi ile birlikte yapılacaktır.

55

56

57

58 Çanakçı Çok Programlı Lise çevre düzenleme çalışmalarına başlanmış olup, liseye bağlı pansiyonun önüne 25 m2 Tirebolu Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile kamelya sistemi yapılacaktır.

59

60

61 DERELİ İlçemiz okullarının kütüphaneleri halkın kullanımına sunulmak üzere zemin kata taşınmış ve özellikle 15:00-17:00 saatleri arasında aktif olarak kullanılmaktadır. Dereli ÇPL ve Dereli İHL nin bahçe düzenlemesi yapılmış öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere bank ve kamelyalar bahçeye yerleştirilmiştir. Atatürk İlkokulu bahçesi için proje çalışmaları devam etmektedir. Yavuz Kemal Yibo nun bahçesine çocuk oyun parkı yapılmıştır.

62

63

64 DERELİ Okul bilgisayar laboratuvarları ders saatleri dışında öğrencilerin ve halkın kullanımına açılmıştır. Ayrıca kırsal bölgelerimizdeki okullarımızda bulunan faks, internet gibi imkanlardan halkımızın azami düzeyde yararlanmaları sağlanmaktadır. Atatürk İlkokulu nun salonu yapılan tadilat sonucunda konferans, seminer toplantı yapılabilecek hale getirilerek ilçe halkının ve tüm kamu kuruluşlarının kullanımına açılmıştır.

65 Okul binalarının içi ve dış cephelerine görsel sanatlar öğretmenleri tarafından resimler yapılmıştır. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ilçe halkına yönelik mesleki eğitim kursları vermeyi planlamaktadır. Okullarımızın bahçesini ağaçlandırma çalışmaları devam etmektedir.

66

67

68 DOĞANKENT Tüm okulların eğitim-öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında dersliklerinin, kütüphanelerinin, bilgi teknolojileri sınıflarının, çok amaçlı salonlarının, konferans salonlarının, spor salonlarının ve okul bahçelerinin belediyelerle işbirliği yapılarak velilerin, mahallelinin ve çevrenin hizmetine açılması; okulların öğrenciler ve yetişkinler için birer hayat boyu öğrenme merkezi ve eğlenme ve dinlenme aktivitelerine imkan veren yaşayan güvenli alanlar haline dönüştürülmesi gayesiyle okullar çapında gerekli önlemler alınmış bulunmaktadır..

69 ESPİYE Espiye Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Atatürk Ġlköğretim Okulu Bilgisayar Sınıfında halka yönelik açılan kurs

70 75.Yıl Çok Programlı Lisesi bu kapsamda Okul bahçelerine yürüyüş yolları yapmış olup, masa ve sandalyeler konuldu ve okulun açık olduğu anlarda ve yaz tatilinde velilerin kullanımına açık tutuldu.

71

72

73 YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ

74 EYNESİL Okullarımızın eğitim öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında Bilişim Teknolojileri sınıfları ile okul dersliklerini Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın istek ve talepleri yönünde kurslar açılmış, okullarımızın öğretime kapalı olduğu saatlerde vatandaşlarımızın hizmetine açılarak hizmet sunulan merkezler haline gelmiştir.

75 EYNESİL

76 GÖRELE

77

78

79

80

81 KEŞAP İlçemiz Şehit Serkan Yılmaz Anaokulu bahçesine 17 ağaç dikildi. İlçemiz Anadolu Öğretmen Lisesi Bahçesine kamelye yapıldı. İlçemiz Anadolu Öğretmen Lisesinde mahalle sakinlerine bilgisayar kursu açıldı. Okullarımız çok amaçlı salonları mahalle sakinlerinin düğün, nişan vb. törenleri için verilmeye başlandı Keşap Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçe düzenlemesi yapıldı ve oturma alanları oluşturuldu.

82

83

84 ŞEBİNKARAHİSAR OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ Proje kapsamında yapılan çalışmalar: 1-Okulumuzun Önündeki boş arazi Kaymakamlık, Özel İdare, Belediye ve Orman İşletme İşbirliği ile düzeltilerek öğrenci ve halkın dinlenebileceği bir parka dönüştürülmüştür.150 m uzunluk 20 m genişliğindeki arsa orman işletme müdürlüğü işbirliği ile Ankara dan getirilen hazır çimlerle çimlendirilip bir kıl çadırı kurulmuş ve 8 kamelya yerleri yapılmış olup kamelyaların yapımı devam etmektedir. Okulumuzun ve esnafların desteği ile park alanına kaldırım, 5 su çeşmesi ve okulun ön duvarındaki duvar sıvanıp boyatılmıştır. Okulumuzun proje kapsamındaki çalışması ile ilçemize büyük bir park alanı kazandırılmıştır.

85

86 2-Okulumuzun çevre aydınlatılması yapılmıştır 3-Okulumuzun bahçesi düzenlenip duvarlar sıvanıp boyatılmıştır.

87 4-Okulumuzun bahçesi düğünler için halkımızın hizmetine açılmıştır.

88 6-Kütüphanemizi okulun ilk katına taşınmış olup gün boyu devamlı açık tutarak öğrenci ve halkın hizmetine sunulmuştur. 7-Okulumuz Vakıflar Bankası genel Müdürlüğü ile girdiği irtibat sonucu 10 bilgisayar okula kazandırılmış olup okulun var olan bilgisayarları ile yeni bir bilgisayar atölyesi kurmuş öğrenci ve halkın hizmetine sunmuştur. 8-Okulumuzun bahçesinde çevre sakinlerinin okul saatleri dışında futbol, basketbol ve voleybol gibi sportif etkinliklerin yapılacağı bir alana dönüşmüştür

89 ġebġnkarahġsar YATILI BÖLGE ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ Proje Ġle Yapılan ÇalıĢmalar: 1-Okul çevre aydınlatması yapılmıştır.

90 2-Basketbol ve voleybol sahası yeniden yapılmış, ayrıca ilave olarak iki adet basketbol potası dikilmiştir. 3-Okul bahçesine kum atlama havuzu yapılmıştır.

91 4-Belediye ile işbirliği yapılarak okul bahçesine çocuk oyun parkı kazandırılmıştır. 5-Öğrenci, öğretmen, çevre sakinleri ve velilerimizin kullanımı için kerestesi Orman Ġşletme Müdürlüğünden temin edilen 4 adet kamelya yapılarak, hizmete açılmıştır.

92 ġebġnkarahġsar ANADOLU ĠMAM HATĠP LĠSESĠ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ Yapılan ÇalıĢmalar Okul bahçesinin kenarları ağaçlandırma çalışmalarına uygun hale getirilmek için parke taşlarıyla çevrilmiştir.

93 Bahçe toprağı verimsiz olduğu için belediye işbirliğiyle bahçeye verimli toprak getirtilmiştir. Orman Ġşletme Müdürlüğü ile irtibata geçirilerek, kara çam, kızıl çam, mahlep ağaçları temin dilmiş ve bahçeye uygun şekilde dikilmiştir.

94 Okullara Hayat Olsun Projesi Kapsamında Yapılan Düzenlemeler

95

96

97

98

99 PİRAZİZ Okul bahçelerindeki kamelyalar, park masaları ve banklar çevre halkının hizmetine sunulmuştur. Okul bahçesindeki voleybol, basketbol, futbol sahaları halka açılmıştır. Okullarımızdaki kütüphane, bilişim teknolojileri sınıfları bütün halkın faydalanacağı şekilde düzenlenmiştir.

100

101 Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından çeşitli kurslar açılmış yaz tatili içinde de bu kurslar devam ettirilmiştir. Anne ve baba eğitimi ile ilgili seminerler düzenlenmiştir. Öğrenci ve velilere yönelik şiir dinletisi, ebru kursu, resim sergisi, çevre temizliği, tiyatro gösterisi etkinlikleri düzenlenmiştir. Proje kapsamında bağımsız anaokulu bahçesine yapılan trafik pisti okul çevresinde bulunan çocukların kullanımına açılmıştır.

102

103 YAĞLIDERE Öğrencilerin ders çıkışlarında internete girebileceği ve ödevleri için çıktı alabileceği, ders çalışabileceği alanın oluşturulmuştur. Sınır Ahmet Elmalı İlkokuluna öğrencinin ilgisini çekebileceği kütüphane düzenlenmiştir. Okul Müdürlüğünce İlçe Tarım Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak okul bahçesinde çimlendirme çalışması yapılmıştır.

104 YAĞLIDERE

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU, SİZİNLE HAYAT BULUYOR Denizköy İlköğretim Okulu 2012 1 1- ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Denizköy

Detaylı

İL PROJE YÖNETİM KURULU

İL PROJE YÖNETİM KURULU İL PROJE YÖNETİM KURULU -Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinden Sorumlu Şube Müdürü: Mustafa ÇAĞLAYAN, -Trabzon Belediyesi temsilcisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat YETER -İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

EK-1: Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu

EK-1: Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu Alucra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü- GİRESUN TYP Katılımcı Sayısı 35 yapılacak sorgulamada herhangi bir sosyal yardım almamaları ibaresi kaldırılmıştır. kısmına ise TYP ye Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GİRESUN MERKEZ Giresun Fen Lisesi ,027. GİRESUN KEŞAP Keşap Fen Lisesi ,675

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GİRESUN MERKEZ Giresun Fen Lisesi ,027. GİRESUN KEŞAP Keşap Fen Lisesi ,675 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Giresun Fen Lisesi 120 478,027 Keşap Fen Lisesi 120 468,675 Bulancak Fen Lisesi 60 462,335 Görele Nihat Gürel Fen Lisesi 90 452,698 Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi 136 434,015

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı

Giresun TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

Giresun TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com Giresun TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı Giresun Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu

Detaylı

OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ

OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ T.C. ULUKIŞLA KAYMAKAMLIĞI Kılan İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ K I L A N İ L K O K U L U V E O R T A O K U L U M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü 2 0 1 2 Sayfa 1 Millet sevgisi kadar büyük

Detaylı

İl Proje Yönetim Kurulu

İl Proje Yönetim Kurulu İl Proje Yönetim Kurulu Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinden Sorumlu Şube Müdürü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Temsilcisi, - Orman Bölge-İşletme Müdürlüğü Temsilcisi, - Projenin Yürütüldüğü İlçe Millî

Detaylı

HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012. Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012

HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012. Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012 HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU LADİK KASABASI-SARAYÖNÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012 Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012 PROJE NO:1 PROJEYE DESTEK VEREN

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1)

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1) OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER (Ek 1) 1 OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER Çağımızda eğitim ve

Detaylı

Özel okullara yeni standartlar geldi

Özel okullara yeni standartlar geldi On5yirmi5.com Özel okullara yeni standartlar geldi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel öğretim kurumlarına yeni standartlar getirildi. Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2014 Cuma (oluşturma : 1/4/2016) Milli

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ TYP Katılımcı Sayısı 5 Eynesil Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı-Giresun Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi ve Çevre Temizliği Seçim Başlangıç Tarihi ve Saati Liste Yöntemi ( Başvuranlar

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ TRABZON BELEDİYE BAŞKANLIĞI TRABZON ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ TRABZON BELEDİYE BAŞKANLIĞI TRABZON ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ TRABZON BELEDİYE BAŞKANLIĞI TRABZON ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ VE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİNDE GELİŞTİRİLEN OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ UYGULAMA PROTOKOLÜ 10/04/2012 1/7 Amaç

Detaylı

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EĞİTİM YILI Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır. sağlandı.

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EĞİTİM YILI Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır. sağlandı. ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR 2011-2012 EĞİTİM YILI 1-1-5 Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır 1. BT Sınıfı 2. Kademe Öğrencilerinin kullanımına Açılmıştır 2. Bütün sınıfları eksiklikleri

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

2016 YILI "MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI"

2016 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI 2016 YILI "MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI" EĞİTİM İNİN ADI KATILACAK OLANLAR İ 2016 YILI OCAK AYINDA YAPILMASI PLANLANAN LER BİTİŞ 1 Medya Okur Yazarlığı u 2016280001 Mustafa Kemal OO 11/01/2016 12/01/2016

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

1 T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu Müdürlüğü PROJE UYGULAMA PLANI ( 2012-2016 )

1 T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu Müdürlüğü PROJE UYGULAMA PLANI ( 2012-2016 ) 1 T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu Müdürlüğü PROJE UYGULAMA PLANI ( 2012-2016 ) ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Arif Nihat Asya İlköğretim Okulunda Hayat Var!!! : Bu alt proje ile

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI 2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI NO OKUL ADI DERSLİK SAYISI YAPILAN İŞLER İlköğretim Okulları (Milli Eğitim Bakanlığı na onaya gönderilen yatırım programları 2011 yılından devam

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK EĞİTİM SANAT MERKEZİ VE PARKI PROJESİ İHTİYAÇ PROGRAMI Gaziantep te çocukların güvenli ve öğrenme süreçlerini destekleyici zengin uyarıcıların olduğu çevre koşulları ile yaşam deneyimlerini

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI 03/04/2015 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM YATIRIMLARIN GENEL DURUMU İKİNCİ BÖLÜM a) Yatırımların Sektörlere

Detaylı

T.C. GĠRESUN VALĠLĠĞĠ Ġl Çevre ve Orman Müdürlüğü ĠL MAHALLĠ ÇEVRE KURULU KARARI

T.C. GĠRESUN VALĠLĠĞĠ Ġl Çevre ve Orman Müdürlüğü ĠL MAHALLĠ ÇEVRE KURULU KARARI BULANCAK MERKEZ ĠLÇE KARAR NO :07 KARAR TARĠHĠ :25/08/2010 Giresun İli Mahalli Çevre Kurulu 25/08/2010 Çarşamba günü saat 14:00 de Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Ahmet YILMAZ Başkanlığında

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2017/2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 02.10.2017 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 1 01 EKİM 2015 NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM İLİ : ARTVİN İLÇESİ

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İZMİR 2012 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Peker Mahallesi Ortaokulu B)ADRESİ : Peker Mahallesi 5157 Sok. No: 31 Karabağlar-İzmir C)TELEFON

Detaylı

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO BRİFİNG DOSYASI 2015 1. BÖLÜM KURULUŞUN GENEL TANIMI KURUMUN ADI Atabey : Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü KURUMUN ADRESİ Yeni Mahalle : Hastahane cad. TELEFON

Detaylı

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI En mühim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

İLK ÜÇE GİRENLERİN LİSTESİ RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI İLKÖĞRETİM 1-5 KATAGORİSİ. 1-Gizem Hafize ÖDEMİŞ (Giresun Merkez Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.

İLK ÜÇE GİRENLERİN LİSTESİ RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI İLKÖĞRETİM 1-5 KATAGORİSİ. 1-Gizem Hafize ÖDEMİŞ (Giresun Merkez Mehmet Akif Ersoy İ.Ö. İLK ÜÇE GİRENLERİN LİSTESİ RESİM YARIŞMASI SONUÇLARI İLKÖĞRETİM 1-5 KATAGORİSİ 1-Gizem Hafize ÖDEMİŞ (Giresun Merkez Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O) 2-Sıla KEKÜLLÜOĞLU ( Giresun Bilim Sanat Merkezi) 3-Kaan Aslan

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU 2017-2018 B R İ F İ N G D O S Y A S I Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü Sayfa 1 / 9 1. BÖLÜM A. KURUMUN ADI : Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu B. KURUM MÜDÜRÜ : Çetin

Detaylı

İMAM HATİP ORTAOKULLARI ve ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ BİR FİDAN BİN GELECEK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ UYGULAMA USÛL VE ESASLARI

İMAM HATİP ORTAOKULLARI ve ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ BİR FİDAN BİN GELECEK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ UYGULAMA USÛL VE ESASLARI T.C. ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI Orman Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü İMAM HATİP ORTAOKULLARI ve ANADOLU İMAM HATİP LİSELERİ BİR FİDAN BİN GELECEK AĞAÇLANDIRMA

Detaylı

2013 YILINDA KURUMUMUZ DA YAPILAN FAALİYETLER

2013 YILINDA KURUMUMUZ DA YAPILAN FAALİYETLER 2013 YILINDA KURUMUMUZ DA YAPILAN FAALİYETLER -Açık Lise Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı. Açık Liseye yeni kayıt yaptıran ve halen kaydı olup kayıt yenileyen öğrenciler için 30.10.2013 tarihinde

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI ANADOLU LİSESİ

ADANA TİCARET ODASI ANADOLU LİSESİ 2015 SUNUŞ Sürekli değişen ve gelişen günümüz dünyasında okullar, bilginin öğrenildiği ve toplumlara yön verilmeye çalışılan kurumların başında gelmektedir. Bu bilinçle, Adana Ticaret Odası Anadolu

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Brifing Dosyası Aralık 2016 İÇİNDEKİLER Bilgiler Sayfa Numarası Kurum Bilgileri 1. Bölüm Genel Bilgiler 1 Arsa Bina Bilgileri 1 Eğitim

Detaylı

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU

VARTO HÜRRİYET İLKOKULU VARTO HÜRRİYET İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İÇİNDEKİLER 1. I.BÖLÜM: OKUL GENEL BİLGİLERİ 2. II. BÖLÜM: BİNA, DONANIM VE PERSONEL BİLGİLERİ 3. III. BÖLÜM: MEVCUT BİNA DONANIM DURUMLARI I.BÖLÜM

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2 Okulun Tarihçesi: Okulumuzun daha önceki adı Vakıfbank Umut Çocukları Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Yatılı Ortaokulu iken 20.07.2016 tarihinde MEB kararı

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 1) Açılış. 2) Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2011 2012 Öğretim Yılı faaliyetleri ile

Detaylı

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır.

Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Her işin esas hedefine kısa ve kestirme yoldan varmak arzu edilmekle beraber, yolun kabul edilebilir; mantıki ve özellikle ilmî olması şarttır. Mustafa Kemal Atatürk Müdürlüğümüzün Tarihçesi : İlköğretim

Detaylı

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018)

DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) GİRESUN DOKAP EYLEM PLANI (2014-2018) Eylem TURİZM VE ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TURİZM TÇS 1.6 Bölgenin yat ve kruvaziyer turizmi potansiyelini değerlendiren etüd-proje çalışmaları yapılacaktır. Artvin,,

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BARTIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FATİH ORTAOKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESĠ Bartın Fatih Ortaokulu- Okullar Hayat Olsun Projesi Fatih Ortaokulu Kurum Kodu: 721829 Telefon:

Detaylı

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU T.C. ARGUVAN KAYMAKAMLIĞI Arguvan Çok Programlı Lisesi Pansiyonu 2015/2016 1 2015 I. BÖLÜM a) Pansiyon Adı : Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız

Detaylı

T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü. KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ

T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü. KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü KARDEġ ÖĞRENCĠ PROJESĠ TORBALI-2015 T.C. TORBALI KAYMAKAMLIĞI Necip Fazıl Kısakürek Ġmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü KARDEġ

Detaylı

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI

T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI T.C. GİRESUN VALİLİĞİ İL PLANLAMA VE KOORDİNASYON MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN İLİ 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI 01/04/2014 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM YATIRIMLARIN GENEL DURUMU İKİNCİ BÖLÜM a) Yatırımların Sektörlere

Detaylı

T. C. YOMRA KAYMAKAMLIĞI Maden İlköğretim Kurumu Müdürlüğü. Ali CAN Maden İlköğretim Kurumu Müdürü

T. C. YOMRA KAYMAKAMLIĞI Maden İlköğretim Kurumu Müdürlüğü. Ali CAN Maden İlköğretim Kurumu Müdürü T. C. YOMRA KAYMAKAMLIĞI Maden İlköğretim Kurumu Müdürlüğü Ali CAN Maden İlköğretim Kurumu Müdürü Yavuz Selim BADUR Müdür Yardımcısı OKULUMUZ/KURUMUMUZ ÖĞRETMENLERİ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz; Trabzon

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2014/2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 11.02.2015 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 2017 TEMMUZ AYI 1.BİLEŞİM 1. OTURUM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 2017 TEMMUZ AYI 1.BİLEŞİM 1. OTURUM MECLİS KARAR ÖZETLERİ T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 2017 TEMMUZ AYI 1.BİLEŞİM 1. OTURUM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 069: Gündemin birinci maddesi; İçişleri

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Belediyemizin çok yönlü sosyal birimi olarak 2008 yılında çeşitli aktiviteler ve hizmetlerle çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

EK-1: Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu

EK-1: Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu Doğankent Müftülüğü - GİRESUN Tarihi ve Kültürel Mirasın Korunması ve Çevre Temizliği 5 kişi Eynesil Özel İdare Müdürlüğü - GİRESUN Tarihi ve Kültürel Mirasın Korunması ve Çevre Temizliği 5 kişi Gençlik

Detaylı

YIĞILCA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

YIĞILCA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI YIĞILCA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR BAŞ YRD. MÜDÜR YRD. MÜDÜR YRD. MÜDÜR YRD.

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : ADANA İLÇESİ : SARIÇAM ADI : AKKUYU İLKOKULU AKKUYU ORTAOKULU 2014-201 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Akkuyu Ortaokulu B- KURUM KODU : 74372-743726 C- TELEFONU

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi

Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi Merkez Turgutreis İlköğretim Okulunun Tarihi Gelişimi 1880 yıllarındaki kayıtlardan Bodrum da: birisi Çarşı Mahallesi nde, diğeri Tepecik Mahallesi nde olmak üzere iki medrese ve yine Çarşı Mahallesi nde

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLİ : BURDUR İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI BAŞPINAR ŞEHİT ÖMER KIZILKAYA ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI I. BÖLÜM Okulun/Kurumun

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI

BEYOĞLU ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ STRATEJİK PLANI 2012 YILI EYLEM PLANI HEDEFLER 1 Tüm sınıflarda mesleki formasyon kazandırmak. 1. Kur'an-ı Kerimi tecvid kurallarına uygun bir şekilde yüzüne okuyabilmek, İmam- Hatip'lik yapacak düzeyde ayet ve sureleri ezberlemek. 2. Kur'an-ı

Detaylı

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir KURUM BİLGİLERİ Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir Telefonu : 0 266 249 33 84 Faxs : 0 266.. E Mail :

Detaylı

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI

T.C OVACIK KAYMAKAMLIĞI YEŞİLYAZI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İDARİ ÇALIŞMA PROGRAMI Pazartesi 1 8 15 22 29 Salı 2 9 16 23 30 Çarşamba 3 10 17 24 Perşembe 4 11 18 25 Cuma 5 12 19 26 Cumartesi 6 13 20 27 Pazar 7 14 21 28 12 İş günü 1-15-19 Eylül İlköğretim Haftası. 2-19 Eylül Gaziler Günü.

Detaylı

T.C. DİYARBAKIR VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. DİYARBAKIR VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. DİYARBAKIR VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 0 Halk Eğitim Merkezlerinde 0 0 Eğitim-Öğretim Yılı Kursiyer Kayıtlarının başlaması 0 Eylül 0 Perşembe Mesleki Eğitim

Detaylı

Pansiyonun Eve Yaklaştırılması

Pansiyonun Eve Yaklaştırılması Korgan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Erkek Öğrenci Pansiyonu Pansiyonun Eve Yaklaştırılması Sayfa 1 İÇİNDEKİLER Projenin Adı : 3 Projenin Tanımı : 3 Yasal Dayanak : 3 Projenin Amacı : 3 Projenin

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK

T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013 KARABÜK T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2013- EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ S.NO FAALİYETİN

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 1992 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. KSÜ bünyesinde Avşar, Bahçelievler ve Karacasu olmak üzere üç kampus bulunmaktadır. KSÜ ana

Detaylı

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG D O S Y A S I 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : TEFENNİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ B- KURUM

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu. Banaz Belediye Başkanlığı. 243 Gün. Liste (Mülakat Yöntemi) Banaz Belediye Başkanlığı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu. Banaz Belediye Başkanlığı. 243 Gün. Liste (Mülakat Yöntemi) Banaz Belediye Başkanlığı Banaz Belediye Başkanlığı Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi-Çevre Temizliği TYP Katılımcı Sayısı 10 Banaz Belediye Başkanlığı Banaz Belediye Başkanlığı tarafından toplum yararına programlar kapsamında ilçede

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GEÇİN DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR YAZ KURSLARI BAŞLIYOR Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, basın mensuplarına yeni eğitim ve öğretim çalışmaları konusunda açıklamalarda bulundu. Toplantıya,

Detaylı

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI

KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI MAHALLİ HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI LERİ 1 Ocak Hazırlayıcı Eğitim Kursu Aday Memurlar Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi 03.01.2014 28.03.2014 20 120 10.30-16.15 66 2 Ocak Stratejik Planlama Kursu ZORUNLU Yenice İlçesindeki tüm kurumlardaki

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : İSTANBUL İLÇESİ : KARTAL ADI : HASAN FERRUH ÖZGEN ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2 I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi B- KURUM KODU :

Detaylı

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM: a) Okulun Adı : Kurtuluş İlkokulu ve Ortaokulu b) Adresi : Cizre-Şırnak Karayolu 5. kilometresi

Detaylı