T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU"

Transkript

1 T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1- Online yatay Geçiş Başvuru İşlemleri (1) 2- Kişisel bilgi giriş ekranı (1) 3- Eğitim gördüğünüz kurum bilgi giriş ekranı (2) 4- Başarı puan giriş ekranı (3) 5- Otomatik gelen ekran (4) 6- Muafiyet giriş ekranı (4) 7- Transkript yükleme ve kontrol ekranı (5) 8- Başvuru sonuç kontrol giriş ekranı (6) 9- Başvuru sonuç takip ekranı (6) 10- Yatay geçiş takvimi (7) 11- Kesin kayıt merkezleri (7) 12- Belge Gönderme İşlemleri (7-8-9) Online yatay geçiş başvurusunda bulunacak programlar - Yabancı Uyruklu ve Uzaktan Eğitim kontenjanları dışındaki tüm kontenjanlara başvuracak öğrenciler ONLİNE başvuruda bulunacaklardır. - Yabancı Uyruklu ve Uzaktan Eğitim kontenjanlarına başvuracak öğrenciler tarihine kadar başvuru evraklarını belirtilen adrese göndermek zorundadır. - Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine online olarak yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrenciler, başvuruya esas teşkil edecek olan belgelerinin asıl nüshalarını tarihine kadar başvuruda bulundukları Fakültelere ait öğrenci bürolarına posta yolu ile ve ya şahsen teslim etmek zorundadır. - Yatay geçiş başvurusunu online olarak yapan ve başvuru sonrası kayıt hakkı kazanan öğrenciler (Tıp, Diş Hekimliği Fakülteleri, Yabancı Uyruklu ve Uzaktan Eğitim kontenjanlarına başvuran öğrenciler hariç) kesin kayıt için geldiklerinde istenen belgelerin asıl (Islak İmzalı) nüshalarını yanlarında getirmek zorundadır. Eksik ve onaysız belge ile gelen öğrencilerin kayıt işlemi yerine getirilmeyecektir. Bu kapsamdaki öğrencilerin posta yolu ile belge göndermelerine gerek yoktur. Online Başvuru Linki:

2 YATAY GEÇİŞ ONLİNE BAŞVURU İŞLEMLERİ Önemli Detay: Yatay geçiş bilgi giriş ekranları girilen bilgilerin karakter veya rakamsal değer uygunluğunu kontrol etmektedir. Uygun değer girilmediği takdirde başvuru alanı kırmızı renk almaktadır. (Resim -1) Uygun olan değer girilen alan yeşil renk almaktadır. (Resim-2) Hatalı alan bilgisi girildiği takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır. Resim-1 Hatalı girilmiş ve onaylanmamış ekran resmi 1- Kişisel Bilgi Giriş Resim-2 Doğru girilmiş ve onaylanmış ekran resmi Başvuruda bulunacak öğrenci, tıklayarak sisteme giriş yaptıktan sonra öncelikle kişisel bilgilerini ve başvuru türünü sisteme gireceklerdir. Öğrenciye ait T.C. kimlik numarası doğru olarak girilmelidir Sistem giriş şifresi olarak kullanılacağından, nüfus cüzdanının ön yüzünde yazan No doğru olarak sisteme girilmelidir. Başvuruda bulunacak olduğunuz yatay geçiş türünü tercih ediniz. Her öğrenci sadece bir kere yatay geçiş başvurusunda bulunabilir. Sistem ikinci başvuruyu kabul etmeyecektir. Ekran Görüntüsü-1: Kişisel bilgi sisteme giriş ekranı (1)

3 2- Eğitim Gördüğünüz Yükseköğretim Kurumu Eğitim gördüğünüz Yükseköğretim Kurumu bilgilerini kısaltma yapmadan (Öğrenci belgeniz veya Transkriptinizde yer alan adı) doğru olarak yazınız. Sınıf bilgisi olarak, eğitim gördüğünüz yükseköğretim kurumunda tamamlamış olduğunuz sınıf bilgisi yazılacaktır. Ekran Görüntüsü-2: Eğitim gördüğünüz birim bilgisi 3- Eğitim Gördüğünüz Otomatik olarak gelmektedir. Yatay geçiş başvuruda bulunacak olduğunuz Fakülte/Yüksekokulu ve programı seçiniz. Yatay geçiş başvuruda bulunacak olduğunuz programın puan türünü seçiniz. DGS sınav sonucu ile başvuruda bulunan öğrenciler için de geçerli uygulamadır. Program türünü tercih ediniz. Ortalama ile başvurularda II. öğretimde I. öğretime % 10 belgesi olmadan başvuruda bulunamaz. Sınıf bilgi ekranı dikkat edilmesi gereken bölümdür. Şöyleki; 2. sınıfa başvuracak öğrenciler giriş yılı olarak 2015 yılını, 3. sınıfa başvuracak öğrenciler giriş yılı olarak 2014 yılını, 4. sınıfa başvuracak öğrenciler giriş yılı olarak 2013 yılı ve üstünü tercih edeceklerdir. Ekran Görüntüsü-3: Başvurduğunuz birim bilgisi (2)

4 4- Gerekli Başarı Puan Bilgisi ÖSYS, DGS, YÖS, ÖZEL YETENEK gibi Üniversiteye giriş sınav türünü tercih ediniz. Puan türünü tercih ediniz. Not: yatay geçiş başvurusunda bulunduğunuz programın puan türünü seçmeniz gerekmektedir. Varsa OBP puanınızı giriniz. Eğer OBP puanınız yoksa alana değeri giriniz. Varsa YGS puanınızı giriniz. Eğer YGS puanınız yoksa alana değeri giriniz. Varsa Transkriptte yazan yüzlük başarı notunuzu giriniz. 100 lük başarı notunuz yoksa değeri giriniz. Varsa Transkriptte yazan dörtlük başarı notunuzu giriniz. 4 lük başarı notunuz yoksa 0.00 değeri giriniz. Üniversiteye giriş yılı en dikkat edilmesi gereken alandır. (Bir önceki ekran resmini tekrar inceleyiniz.) Üniversiteye giriş yılı bilgisi başvurduğunuz sınıf bilgisi ile paralel olmalıdır. Şöyle ki; 2. sınıfa başvuran öğrenciler giriş yılı olarak 2015 yılını, 3. sınıfa başvuran öğrenciler giriş yılı olarak 2014 yılını, 4. sınıfa başvuran öğrenciler giriş yılı olarak 2013 yılı ve üstünü tercih edeceklerdir. AKSİ TAKDİRDE BAŞVURULARINIZ SİSTEM TARAFINDAN DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR. Ekran Görüntüsü-4: Gerekli Başarı Puan Bilgisi (3)

5 5- Otomatik Gelen Ekran Bilgisi Başvuru esnasında başvurduğunuz sınıf ve giriş yılı bilgisini 3 ve 4 nolu ekran görüntülerinde belirtildiği gibi girilmiş ise ayrıca programın yerleşme puanı ve not ortalama bilgi alanları eksiksiz doldurulduğunda OTOMATİK GELEN EKRAN alanına tıklamanız durumunda başvurduğunuz programa ait taban puan ve kontenjan bilgisi görülecektir. Hatalı başvuru yapılması durumunda OTOMATİK GELEN EKRAN alan bilgileri gelmeyecektir. Bu durumda başvuru bilgilerinizi kontrol etmeniz gerekecektir. Ekran Görüntüsü-5: Otomatik Gelen Ekran Bilgisi 6- Başarılı olduğunuz (Muaf Olmak İstediğiniz ) Dersler Giriş Ekranı Bilgisi Transkripte başarılı olduğunuz dersler için muafiyet talebine bulunacak olduğunuz ekrandır. Başarılı olduğunuz derse ait istenen bilgiler doğru olarak ekrana girilmelidir. Eğer muafiyet istenecek ders sayısı fazla ise DERS EKLE butonu ile ilave ders ekleme satırı eklenebilecektir. Muafiyet işleminizin doğru ve kısa sürede yapılabilmesi için, girilecek bilgilerin onaylı transkriptte yazan bilgi doğrultusunda olması önemlidir. Hatalı girilecek olan bilgiden öğrenci sorumludur. 7- Şart ve Koşulları Kabul Ekranı Ekran Görüntüsü-6: Muafiyet Ekran Bilgisi Başvuru şart ve koşullarını dikkatlice okuyup onaylayınız. Ekran Görüntüsü-7: Şart ve Koşul Kabul Ekran Bilgisi (4)

6 8- Transkript Resmi Yükleme Onaylı transkriptinizin JPG, PNG, JPEG formatlı resmini yükleyiniz. Görüntü resminin net ve okunabilir olması gerekir. Aksi durumda muafiyetinizde gecikme yaşanabilir. Transkript resmini yüklememeniz durumunda sistem başvurunuzu kabul etmeyecektir. 9- Ben robot değilim kontrol ekranı Ekran Görüntüsü-8: Transkript resim yükleme ekran resmi Bon robot değilim sekmesini tıkladığınızda ekrana gelen görselde istenilen resimleri tıklayarak DOĞRULA butonunu tıklamanız yeterli olacaktır. 10- Başvuru kabul ekranı Ekran Görüntüsü-9 Ben robot değilim kontrol ekran görüntüsü Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda ekranınızda başvurunuzun kabul edildiğini, kullanıcı adı ve parolanızın verildiği bir ekran gelecektir. Kullanıcı adınız TC kimlik numaranız, parolanız ise Nüfus cüzdanı numaranızdır. Ekran Görüntüsü-10 Başvuru sonucu (5)

7 11- Başvuru sonucunun kontrolü Sisteme giriş yap butonunu tıklayarak, sisteme giriş yapınız. 12- Başvuru sonucunun kontrolü Ekran Görüntüsü-11 Başvuru sonuç kontrolü Başvuruya ait, değerlendirme, muafiyet gibi aşamalar sistemden takip edilebilecektir. 13- Başvuru sonucuna dair alınacak belge Ekran Görüntüsü-12 Başvuru sonuç takip ekranı Başvuru tamamlandığında sistemden alacak olduğunuz belgeyi, kesin kayıt için gelirken yanınızda getirmek zorundasınız. (6)

8 14- Yatay Geçiş Takvimi 15- Yatay geçiş Kayıt Merkezleri KESİN KAYIT MERKEZLERİ VE GÜNLER FAKÜLTE YÜKSEKOKUL ADI Kesin kayıt Tarihi Kesin Kayıt Yeri Diş Hekimliği Fakültesi Tıp Fakültesi Ağustos 2016 Fakültelere ait Öğrenci İşleri Büroları Eğitim Fakültesi 05 Eylül 2016 Fen edebiyat Fakültesi Ziraat Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İlahiyat Fakültesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi 06 Eylül Eylül 2016 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri daire Başkanlığı Öğrenci Bürosu Mühendislik Fakültesi (OMU Atatürk Kongre ve Kültür 08 Eylül 2016 Veteriner Fakültesi Merkezi Karşısı, Saat Kulesi Yanı) Samsun Sağlık Yüksekokulu 09 Eylül 2016 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Diğer Fakülte/Yüksekokullar 05 Eylül 2016 Fakülte/Yüksekokul Binaları 09 Eylül 2016 Belirlenen günde kayıt için gelemeyen öğrencilerin kayıtları Cuma günü yapılacaktır. 16- EK MADDE 1 KAMSAMINDA BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN BELGE GÖDERME İŞLEMLERİ 1: Yatay geçiş başvurusunu online olarak yapan ve başvuru sonrası kayıt hakkı kazanan öğrenciler (Tıp, Diş Hekimliği Fakülteleri ve Uzaktan Eğitim kontenjanlarına başvuran öğrenciler hariç) kesin kayıt için geldiklerinde aşağıdaki belgelerin asıl (Islak İmzalı) nüshalarını yanlarında getirmek zorundadır. Eksik ve onaysız belge ile gelen öğrencilerin kayıt işlemi yerine getirilmeyecektir. Bu kapsamdaki öğrencilerin posta yolu ile belge göndermelerine gerek yoktur. 2: Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine online olarak yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrenciler, başvuruya esas teşkil edecek olan belgelerinin asıl nüshalarını tarihine kadar başvuruda bulundukları Fakültelere ait öğrenci bürolarına posta yolu ile ve ya şahsen teslim etmek zorundadır. Postadaki gecikmeler kurumu bağlamaz ve gecikmeli evrak gönderen öğrencinin başvurusu dikkate alınmaz. 3- Uzaktan Eğitim kontenjanlarına online olarak başvuru yapılmayacaktır. Öğrenciler başvuruda istenen belgeleri, tarihine kadar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Öğrenci Bürosu (OMU Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Karşısı, Saat Kulesi Yanı) (7)

9 adresine şahsen veya posta yolu ile göndereceklerdir. Postadaki gecikmeler kurumu bağlamaz ve gecikmeli evrak gönderen öğrencinin başvurusu dikkate alınmaz. Belgeler; * Online başvuru sonrasında, başvuruya ait sistemden alınacak başvuru formu * Öğrenci Belgesi * Onaylı not durum belgesi (Transkript) * Onaylı müfredat ve ders içerikleri * Disiplin cezası almamış olduğunuza ilişkin belge * Daha önce Ek Madde 1 ile yatay geçiş yapmadığına dair belge (Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumundan alınacaktır) * ÖSYS sınav sonuç belgesi * Hazırlık sınıfı ve/veya eşdeğer yabancı dil sınavlarından başarı belgesi * İlk ve Acil Yardım Programına kesin kayıt yaptıracak öğrencilerin Dikkatine! Sağlık Kurul Raporunun aslı, kesin kayıt tarihlerinde ibraz edilmek zorunludur. Sağlık Kurul Raporunda Ö.S.Y.M. Kılavuzunda belirtilen 6. ve 233. Özel şartlar, Sağlık Kurul Raporunda yazılmış olması şarttır. Hastaneden alacağınız Sağlık Kurul Raporunuzun örnekteki ibarelerin yazılı olması şarttır. Sağlık kurul raporunun Ö.S.Y.M. Kılavuzunda belirtilen özel şartları taşımaması durumunda kesin kayıt kesinlikle yapılmayacak olup herhangi bir ek süre verilmeyecektir. Sağlık Kurul Rapor örneğine ilanın sonunda yer almakta olup, doğru belge düzenlenebilmesi için bir örneğini rapor için başvurduğunuz hastaneye veriniz. 17- ORTALAMA İLE BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİN BELGE GÖDERME İŞLEMLERİ 1: Yatay geçiş başvurusunu online olarak yapan ve başvuru sonrası kayıt hakkı kazanan öğrenciler (Tıp, Diş Hekimliği Fakülteleri, Yabancı Uyruklu ve Uzaktan Eğitim kontenjanlarına başvuran öğrenciler hariç) kesin kayıt için geldiklerinde aşağıdaki belgelerin asıl (Islak İmzalı) nüshalarını yanlarında getirmek zorundadır. Eksik ve onaysız belge ile gelen öğrencilerin kayıt işlemi yerine getirilmeyecektir. Bu kapsamdaki öğrencilerin posta yolu ile belge göndermelerine gerek yoktur. 2: Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerine online olarak yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrenciler, başvuruya esas teşkil edecek olan belgelerinin asıl nüshalarını tarihine kadar başvuruda bulundukları Fakültelere ait öğrenci bürolarına posta yolu ile ve ya şahsen teslim etmek zorundadır. Postadaki gecikmeler kurumu bağlamaz ve gecikmeli evrak gönderen öğrencinin başvurusu dikkate alınmaz. 3- Yabancı Uyruklu ve Uzaktan Eğitim kontenjanlarına online olarak başvuru yapılmayacaktır. Öğrenciler başvuruda istenen belgeleri, tarihine kadar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Öğrenci Bürosu (OMU Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Karşısı, Saat Kulesi Yanı) adresine şahsen veya posta yolu ile göndereceklerdir. Postadaki gecikmeler kurumu bağlamaz ve gecikmeli evrak gönderen öğrencinin başvurusu dikkate alınmaz. Belgeler; formu * Online başvuru sonrasında, başvuruya ait sistemden alınacak başvuru * Öğrenci Belgesi * Onaylı not durum belgesi (Transkript) (8)

10 * Onaylı müfredat ve ders içerikleri * Disiplin cezası almamış olduğunuza ilişkin belge * ÖSYS sınav sonuç belgesi * İkinci öğretim programlarından birinci öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10 a girdiklerine dair resmi belge * Hazırlık sınıfı ve/veya eşdeğer yabancı dil sınavlarından başarı belgesi Yurt dışından yapılan başvurularda, adayın öğrenim gördüğü Üniversitenin Yükseköğretim Kurulunca tanınıyor olması, alt sınıflardan almadığı veya başarısız dersi olmadığına dair bir yazı getirmesi, belgelerin asıl veya noter tasdikli sureti, Türkçe tercümelerinin olması, ayrıca Yükseköğretim Kurumunu tanıtan (dersler ve ders içeriklerini belirten) doküman eklemesi gerekir. * İlk ve Acil Yardım Programına kesin kayıt yaptıracak öğrencilerin Dikkatine! Sağlık Kurul Raporunun aslı, kesin kayıt tarihlerinde ibraz edilmek zorunludur. Sağlık Kurul Raporunda Ö.S.Y.M. Kılavuzunda belirtilen 6. ve 233. Özel şartlar, Sağlık Kurul Raporunda yazılmış olması şarttır. Hastaneden alacağınız Sağlık Kurul Raporunuzun örnekteki ibarelerin yazılı olması şarttır. Sağlık kurul raporunun Ö.S.Y.M. Kılavuzunda belirtilen özel şartları taşımaması durumunda kesin kayıt kesinlikle yapılmayacak olup herhangi bir ek süre verilmeyecektir. Sağlık Kurul Rapor örneğine ilanın sonunda yer almakta olup, doğru belge düzenlenebilmesi için bir örneğini rapor için başvurduğunuz hastaneye veriniz. (9)

YATAY GEÇİŞ İLAN METNİ

YATAY GEÇİŞ İLAN METNİ YATAY GEÇİŞ İLAN METNİ Yatay Geçiş Takvimi; Başvurular ; 01-15 Ağustos 2017 Sonuç İlanı ; 23 Ağustos 2017 Kesin kayıt Tarihi ; 05-08 Eylül 2017 Yedek Kayıt Tarihi ; 11-12 Eylül 2017 (Bütün işlemler ilan

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ PUAN TÜRÜ ALAN ALAN ALAN ALAN

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 27-31 Ağustos 2018 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2014-2015 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES PUAN ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ TÜRÜ TIBBİ GENETİK ALAN

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

3-Diploma programlarına yatay geçiş yerleştirme işlemleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararı üzerine yapılır.

3-Diploma programlarına yatay geçiş yerleştirme işlemleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararı üzerine yapılır. Üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarına; Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına

Detaylı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BAHAR YARIYILI KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ (29 Mayıs 2018 tarihli, 88 sayılı Senato toplantısının 32 nolu karar ekidir.) EK: 24 KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2018-2019 GÜZ YARIYILI UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA

Detaylı

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş "Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 14-20 Ocak 2019 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

HESAPLAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HESAPLAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu ve Devlet Konservatuvarına Yatay Geçişler 24.04.2010 tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ UYGULAMA ESASLARI GENEL HÜKÜMLER 1- Yatay geçişler eşdeğer düzeyde, isimleri aynı olan veya ilgili yönetim kurulları tarafından içeriklerinin en az % 80 inin aynı

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurum içi ve Kurumlar arası Yatay Geçiş Başvuruları BAŞVURU TARİHLERİ Başvuru Tarihi Değerlendirme

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ön Lisans ve Lisans

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

İngilizce Yeterlik Sınavı Ağustos Başvuruların Değerlendirilmesi Eylül Sonuçların İlanı 11 Eylül 2018

İngilizce Yeterlik Sınavı Ağustos Başvuruların Değerlendirilmesi Eylül Sonuçların İlanı 11 Eylül 2018 İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ İLANI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA Sİ ALINACAKTIR

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Üniversitemiz Yükseköğretim Kurumlarının ara sınıflara veya yarıyıllara yatay geçiş için öğrencinin; Ayrılacağı kurumda öğretim süresinde sağladığı genel ağırlıklı

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BOŞ KALAN-EK TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BOŞ KALAN-EK TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BOŞ KALAN-EK TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TC YABANCI ALES ANABİLİM DALI / PROGRAMI UYRUKLU ALAN ALAN İÇİ DIŞI UYRUKLU

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2013 2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ BAŞLAGIÇ BİTİŞ FAALİYET

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ BAŞLAGIÇ BİTİŞ FAALİYET BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ BAŞLAGIÇ BİTİŞ FAALİYET 11 Temmuz 2016 22 Temmuz 2016 Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 25 Temmuz 2016 5 Ağustos 2016 Başvurularının İlgili Kurullarda Değerlendirilmesi 29

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için, Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Üniversitemiz Yükseköğretim Kurumlarının ara sınıflara veya yarıyıllara yatay geçiş için öğrencinin; Ayrılacağı kurumda öğretim süresinde sağladığı genel ağırlıklı

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2011 2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

AYBÜ İngilizce Muafiyet Sınavı eşdeğerlilik ve muafiyet puanları

AYBÜ İngilizce Muafiyet Sınavı eşdeğerlilik ve muafiyet puanları ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS / LİSANS PROGRAMLARINA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ YATAY GEÇİŞ YÖNETMELİĞİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, Yakın Doğu Üniversitesi önlisans ve lisans programlarına yatay geçiş

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08-09 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KILAVUZU T.C. MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI YATAY GEÇİŞ KILAVUZU İçindekiler YATAY GEÇİŞ KILAVUZU... 3 1. Yatay Geçiş Şekilleri... 3 2. Kurum içi yatay geçiş:... 3 5. Kurumlar

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI T.C. 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DOKTORA PROGRAMINA ÖĞRENCİ ALIMI İLANI BAŞVURU TAKVİMİ 31 Temmuz 04 Ağustos 2017 DOKTORA Programı Başvuruları 09 11 Ağustos 2017 Yazılı ve/veya sözlü sınavlar

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YATAŞ GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YATAŞ GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YATAŞ GEÇİŞ BAŞVURU ESASLARI Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI 2017 2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİSİ ALINACAKTIR

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ TOROS ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ VE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Yatay Geçişler -Dayanak Madde 1- Toros Üniversitesi nde kurum içi ve kurumlar arası yatay geçişler "Yüksek Öğretim Kurumlarında Önlisans

Detaylı

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES

SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI ALES T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI SİNEMA ve TELEVİZYON ANABİLİM DALI

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

DEĞERLENDİRME. Başvuruların değerlendirilmesi aşağıda yer alan formül ile hesaplanan DEP e (Değerlendirmeye Esas Puan) göre yapılır.

DEĞERLENDİRME. Başvuruların değerlendirilmesi aşağıda yer alan formül ile hesaplanan DEP e (Değerlendirmeye Esas Puan) göre yapılır. GAZİ ÜNİVERSİTESİNE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURULARINDA VE DEĞERLENDİRİLMESİNDE KULLANILACAK OLAN KRİTERLER-ASGARİ KOŞULLAR VE DEĞERLENDİRME ESASLARI 24.04.2010 tarih ve 27561

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Kimler Başvurabilir? Yükseköğretim Genel Kurulu nun 25.11.2015

Detaylı

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR

BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli Yüksek

Detaylı

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE

TÜM ADAYLARIN DİKKATİNE T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 08-09 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Enstitümüz Ana Bilim Dallarınca öğrenci alınacak olan programlar, kontenjanlar,

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Meslek Yüksekokullarına Yatay Geçişler 24.04.2010 tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Kurumları Arasında Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YABANCI ADAYLARIN TEZLİ / TEZSİZ YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI ANABİLİM DALI PROGRAMI TC YABANCI YABANCI

Detaylı

ÜNİVERSİTEMİZE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA YAPILACAK BAŞVURULARIN ASGARİ KOŞULLARI VE DEĞERLENDİRME ESASLARI

ÜNİVERSİTEMİZE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA YAPILACAK BAŞVURULARIN ASGARİ KOŞULLARI VE DEĞERLENDİRME ESASLARI Üniversitemize 2017 2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı için ön lisans programlarına yatay geçiş işlemleri aşağıda yer alan esaslara göre yapılacaktır. 24.04.2010 tarih ve 27561 sayılı Resmi Gazete

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI HİTİT ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER BAŞVURUDA ARANACAK KOŞULLAR A) Tezli

Detaylı

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ BAŞLAGIÇ BİTİŞ FAALİYET

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ BAŞLAGIÇ BİTİŞ FAALİYET BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ BAŞLAGIÇ BİTİŞ FAALİYET 09 Temmuz 2018 20 Temmuz 2018 Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 23 Temmuz 2018 *Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı 24 Temmuz 2018 01 Ağustos 2018 Başvurularının

Detaylı

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI

T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2016-2017 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ve BAŞVURU KOŞULLARI PROGRAM KONTENJAN BAŞVURU KOŞULLARI VE AÇIKLAMALAR Sınıf Öğretmenliği

Detaylı

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş

BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ. TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş (11.01.2018 tarihli, 85 sayılı Senato toplantısının 6 nolu karar ekidir.) EK: 5 20172018 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIM TAKVİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS Başlangıç Bitiş Adayların Programlara

Detaylı

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ÖN LİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME (ÖSYM) PUANI İLE (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ İÇİN BAŞVURU

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Bir fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokulunun kendi bünyesindeki ya da üniversite içinde yer alan diğer fakülte, yüksekokul, konservatuvar veya meslek yüksekokulunun

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI, DEĞERLENDİRME ESASLARI VE İSTENEN BELGELER 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz

Detaylı

1-KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ

1-KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ YATAY GEÇİŞ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER Fakültemiz Bölümlerine yatay geçiş yolu ile gelmek isteyen öğrenciler için 3 tür geçiş yolu bulunmaktadır: 1- Kurumiçi Yatay Geçiş 2- Kurumlar arası Yatay Geçiş

Detaylı

17. Yurt dışı kontenjanlarından yerleşenler söz konusu madde hükümlerinden yararlanamazlar.

17. Yurt dışı kontenjanlarından yerleşenler söz konusu madde hükümlerinden yararlanamazlar. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS/LİSANS PROGRAMLARINA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yüksek Öğretim Kurumlarında

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2009 2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 1 T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2016 2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Mardin Artuklu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünün aşağıda belirtilen programlarına, 2018 2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU DUYURUSU Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTE) MÜHENDİSLİK ve FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (MFBE) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ ULAŞTIRMA MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA PROGRAMI na ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı

T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alım İlanı T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Fen Bilimleri Enstitüsü 2017 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı üstü Programlara Öğrenci Alım İlanı 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, Enstitümüzün aşağıda

Detaylı

Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza Bahar Dönemi Başvuruları 08 Ocak 2018 de Başlıyor

Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza Bahar Dönemi Başvuruları 08 Ocak 2018 de Başlıyor Tezli/Tezsiz ve Doktora Programlarımıza Bahar Dönemi Başvuruları 08 Ocak 2018 de Başlıyor 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi lisansüstü programlarımıza 08 Ocak 2018 Pazartesi günü başlayacak olan

Detaylı

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Bir fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokulunun kendi bünyesindeki ya da üniversite içinde yer alan diğer fakülte, yüksekokul, konservatuvar veya meslek yüksekokulunun

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü Öğretim Programlarına 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. Öğrenci alınacak

Detaylı

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ

KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ T.C. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARINA KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ TEMEL İLKE VE KURALLARI, KONTENJANLARI VE BAŞVURU FORMU TEMEL İLKE VE KURALLAR 1. Kurum içi yatay

Detaylı

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018

GÜZ YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ. Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz Temmuz 2018 ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ 2018-2019 GÜZ YARIYILI Başlama Bitiş Yüksek Lisans Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 23 Temmuz 2018 27 Temmuz 2018 Mülakat a Çağrılacak Adayların İlanı (İnşaat Mühendisliği)

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN KAFKAS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemize Bağlı Sağlık, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitülerinin Çeşitli Anabilim Dallarına 016017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında üstü Eğitim İçin Öğrenci alınacaktır.

Detaylı

8. Öğrenci geçiş yapmak istediği program için ilgili birimin ilan ettiği diğer başvuru koşullarını başvuru anında yerine getirmiş olmalıdır.

8. Öğrenci geçiş yapmak istediği program için ilgili birimin ilan ettiği diğer başvuru koşullarını başvuru anında yerine getirmiş olmalıdır. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS / LİSANS PROGRAMLARINA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN "Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTERSİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTERSİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI 016-017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTERSİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU, KABUL VE KAYIT KOŞULLARI 1- Ön lisans diploma programlarının ilk yarıyılı ile son yarıyılına, lisans diploma programlarının

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE KONTENJANLARI HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KOŞULLARI VE LARI Yükseköğretim kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Ana Dal,

Detaylı

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR GENEL ŞARTLAR 1. Adayların yüksek lisans programına başvurabilmek için bir lisans derecesine sahip olmaları veya o dönem sonunda mezun olabilecek durumda olmaları gerekir. Ancak aday kesin kaydını yaptırabilmesi

Detaylı

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal

Kimya Anabilim Dalı 10 öğrenci 6 öğrenci ------ ----- Sayısal TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KONTENJANLAR VE KOŞULLARI Giresun Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün aşağıda adları

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemiz önlisans ve lisans programlarına Yükseköğretim

Detaylı

GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI) İLE KURUM İÇİ ve KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI) İLE KURUM İÇİ ve KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2018-2019 GÜZ YARIYILI EK MADDE-1 (MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI) İLE KURUM İÇİ ve KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 08.07.2014 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında alınan ve 2 Mayıs 2014

Detaylı

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015

Mülakat\Yazılı Sınav Tarihi 21 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların İlanı 24 Temmuz 2015 Kesin Kayıt Tarihleri 31 Ağustos 04 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına İlişkin Başvuru Koşulları ve Kontenjanlar İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Yönetmeliği Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Duyurusu

Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Yönetmeliği Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Duyurusu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş Yönetmeliği Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Duyurusu Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş,

Detaylı

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015 T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ YOLUYLA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ YOLUYLA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ YOLUYLA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN -2017 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize yatay geçişler Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal,

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN e-başvuru KILAVUZUNU SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN e-başvuru KILAVUZUNU SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ e-başvuru KILAVUZU ESOGÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ e-başvuru Sistemi 31.07.2017 tarihinde saat 08.30 açılıp, 04.08.2017 tarihinde saat 17:00

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında aşağıda belirtilen sayıda tezli yüksek lisans ve doktora programı öğrencisi

Detaylı

D- FIRAT ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

D- FIRAT ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU ŞARTLARI VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ Fırat Üniversitesi Önlisans

Detaylı

Fen Bilimleri Enstitüsü Bahar Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı

Fen Bilimleri Enstitüsü Bahar Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı Fen Bilimleri Enstitüsü 20182019 Bahar Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı BAŞVURU TAKVİMİ 20182019 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ ALIM AKTİVİTESİ Başlama Bitiş Online Başvuru ve Ön Kayıt Tarihleri 17 Aralık 2018 21 Aralık

Detaylı