EYP Kulübümüzün Başarısı. Fotoğrafçılık Kulübü Gezisi. Genç Girişimciler Kulübü. Şiir Dinletisi ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EYP Kulübümüzün Başarısı. Fotoğrafçılık Kulübü Gezisi. Genç Girişimciler Kulübü. Şiir Dinletisi ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR"

Transkript

1 ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EYP Kulübümüzün Başarısı 11. Sınıf öğrencimiz Gürhan Camgöz Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Türkiye 13. Ulusal Seçim Konferansında seçilerek Hollanda EYP Uluslararası foruma katılma ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Fotoğrafçılık Kulübü Gezisi Fotoğrafçılık kulübümüz 14 öğrencisi ve 3 öğretmeni ile birlikte Nisan 2013 tarihleri arasında Safranbolu ya yatılı fotoğraf gezisi düzenledi. Genç Girişimciler Kulübü Okulumuzun JA (Genç Girişimciler) kulübü öğrencileri 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Robert Kolej de düzenlenen Inovasyon Kampına katıldılar. Şiir Dinletisi 19 Nisan 2013 Cuma günü ünlü şairlerin şiirlerinden ve ünlü müzisyenlerin şarkılarından oluşan Herkes gider mi? adlı şiir dinletisi okulumuz tiyatro salonunda yapıldı.

2 Toplum Hizmeti Projesi Nisan 2013 tarihleri arasında kardeş okulumuz Zurich International School ve Adapazarı Enka Okulları öğrencileri Kayrancık İlköğretim Okulu nda yenileme çalışmalarını içeren bir toplum hizmeti projesi gerçekleştirdiler. Sınava Yönelik Konferans İstanbul Kültür Üniversitesi Genel Sekreteri Burak Kılanç 26 Nisan 2013 Cuma günü 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine Üniversiteye Yerleşmede Oyunun Kuralları başlıklı konferansı verdi. MU NICA Konferansı Öğrencilerimiz Nisan 2013 tarihlerinde İstanbul Enka Okulları nda düzenlenen MU NICA Konferansına katıldılar. Öğrenciler Diversities and Minorities temalı konferansta gündemdeki sorunlara, ICA (Bilinçağı Konferansı) uzantısıyla gerçek hayata uyarlanabilir eylem planları ürettiler. Dans Şenliği Okulumuz Latin Dans Ekibi 28 Nisan 2013 günü Robert Kolej de beşincisi düzenlenen Berkol RC 98 de performansları ile seyircilerin beğenisini kazandı.

3 Kitap Atölyesi 29 Nisan 2013 Cuma günü Psikoterapist İskender Savaşır ın katıldığı 9.Sınıf kitap atölyesinde Turgenyev in Babalar ve Oğullar adlı eserinin tahlili yapıldı. Cihat Şener ile Söyleşi Eğitimci Cihat Şener 12. sınıf öğrencilerimizle 30 Nisan 2013 Salı günü LYS hakkında söyleşi gerçekleştirdi. Step Takımımızın Başarısı Lise step takımımız 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü düzenlenen Okul Sporları Step Aerobik İl Birinciliği Müsabakalarında İl ikincisi oldu. Atletizm Başarımız 4 Mayıs 2013 tarihinde Bursa da düzenlenen atletizm bölge birinciliği yarışmalarında Hazırlık sınıfı öğrencimiz Hilal Kalkan sırıkla yüksek atlama branşında 3,50 atlayarak birinci oldu.

4 11. Enka Satranç Turnuvası 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde Enka Satranç Turnuvası nın onbirincisi düzenlendi. 192 sporcunun katıldığı turnuvada okulumuz öğrencilerinden Mustafa Yılmaz Karabayır ikinci, Mert Burak Burabak dördüncü oldu. Bilgi Yarışması Liseden 4 öğrencimiz 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü Orta Öğretim Okulları Arası Bilgi ve Kültür Yarışmasında 200 tam puanla grubunda birinci olarak il elemelerinde yarışacak 7 okul arasına girdi. İstanbul Enka Film Festivali Öğrencimiz Berat Karacalar filmi Siberalizm ile 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü İstanbul Enka Okulları Film Festivalinde En İyi Afiş ödülünü kazandı. TCK Ödül Töreni Adapazarı Özel ENKA Okulları işbirliğiyle bu yıl altıncısı düzenlenen Türk Coğrafya Kurumu Liselerarası Ulusal Proje\ Kısa Belgesel Yarışması nın ödül töreni 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi.

5 Bilgi Yarışması 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü Ortaöğretim Kurumları Arası Bilgi ve Kültür Yarışmasında okulumuz 190 puanla birinci olarak finalde yarışmaya hak kazandı. Modern Village Day 15 Mayıs 2013 tarihinde hazırlık sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Model Village Day etkinliği yapıldı. Atletizmde Başarımız Hazırlık sınıfı öğrencimiz Hilal Kalkan 15 Mayıs 2013 günü yapılan yarışlarda,sırıkla yüksek atlama branşında 3,20 mt atlayarak Türkiye ikincisi oldu. Kitap Atölyesi 11. sınıf öğrencileri kitap atölyesi için hazırladıkları Kimlik ve Eşcinsellik temalı forum tiyatro çalışmasını 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü gerçekleştirdiler.

6 İngilizce Münazara Münazara kulübümüz Mayıs 2013 tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi nde 4 farklı ülkeden lise düzeyinde katılımın olduğu münazara turnuvasındaydı. MUN Konferansı Enka MUN Kulübü öğrencileri Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen Sabancı Üniversitesi MUN Konferansı na katıldılar. GETÜT Konferansı Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul Açı Okulları nda yapılan GETÜT zirvesine 8 öğrencimiz ile katıldık. Latin Dans Festivali 18 Mayıs 2013 tarihinde 11.İstanbul Bilgi Üniversitesi Latin Dansları Festivali ne katıldık.

7 Bilgi Yarışması 19 Mayıs 2013 günü yapılan Ortaöğretim Kurumları Arası Bilgi ve Kültür Yarışması nda öğrencilerimiz birinci olarak, büyük bir başarı elde ettiler. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz. Rusça Olimpiyatları Slav Yazını nın Yılı şerefine yapılan Rusça Olimpiyatlarına okulumuz öğrencileri de katıldılar. Yapılan sınav sonucunda Türkiye genelinde dereceye giren öğrenciler hatıra madalyası,diploma ve 3. günlük Moskova turu ile ödüllendirilecektir. Genç Girişimciler Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından Şirket Programı kapsamında, 19 Mayıs 2013 tarihinde Zeytinburnu Olivium Outlet Center da düzenlenen Ticaret Fuarı na Genç Girişimciler Kulübü öğrencilerimiz kendi yaptıkları yastık tasarımları ile katıldılar. Söyleşi 10.sınıf öğrencileriyle 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü Sakarya OFİS Sanat Merkezi ne gidildi. Aşkın Okunulmaz Kıyıları adlı kitabın yazarı V. Holbrook, Divan Edebiyatı ve Şeyh Galib konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

8 Okuma Eylemi Bu yıl 5.si düzenlenen sessiz okuma eylemine ilkokul, ortaokul ve liseden çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı. Sessiz okuma eyleminin yanı sıra, bundan önceki yılların görüntülerinden oluşan fotoğraf sergisi ve velilerimizle yapılan okuma alışkanlığı konulu forum da büyük ilgi gördü. Enka Gençlik Parlamentosu ENKA MUN ve EYP Kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği, toplumsal sorunlar için farkındalık ve çözüm yaratmayı amaçlayan ENKA GENÇLİK PARLAMENTOSU 23 Mayıs 2013 Perşembe günü Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi nde gerçekleştirildi. Ödül Programı 28 Mayıs 2013 Salı günü İstanbul İngiltere Başkonsolosluğu nda düzenlenen Uluslararası Gençlik Ödülü Programı Ödül Töreni nde öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar. Türkiye Rusça Olimpiyatları Slav Yazını nın yılı şerefine 18 Mayıs 2013 tarihinde okulumuzda yapılan Rusça Olimpiyatları nın 1. tur sonuçlarına gore Melis Alver birinci, Selin Yılmaz ikinci, Güliz Aydoğdu üçüncü oldu.

9 Özyeğin Üniversitesi Tanıtımı Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut 30 Mayıs 2013 günü öğrencilerimizle Fark Yaratmak temalı söyleşiyi gerçekleştirdi. Ödül Töreni Sırıkla yüksek atlama branşında Türkiye ikincisi olan Hazırlık sınıfı öğrencimiz Hilal Kalkan 31 Mayıs 2013 tarihinde Valiliğin düzenlediği ödül törenine katıldı. Söyleşi 3 Haziran 2013 Pazartesi günü Bilkent Üniversitesi Öğrenci Dekanı Jale Gürzumar ve 11. sınıf öğrencilerimizle Ortaöğretim ve Yükseköğretimde Ödül ve Ceza Yaklaşımları üzerine bir söyleşi yaptı. 4. Genç Kadraj Ödül Töreni Liselerarası Genç Kadraj Kısa Film Yarışması ödül töreni 6 Haziran 2013 Perşembe günü Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi nde yapıldı.hazırlık sınıfı öğrencilerinden Berat Karacalar ın hazırladığı film En iyi afiş ödülünü aldı.

10 Kısa Filmde Başarımız Hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Berat Karacalar ın hazırladığı Siberalizm filmi 7 Haziran 2013 Cuma günü Açı Okulları nın düzenlediği GESOS Gençlik Sosyal Reklam Yarışması nda MANSİYON ödülü aldı. GazetEnka nın Başarısı GazetENKA birimi öğrencileri 7 Haziran 2013 Cuma günü İstanbul Açı Okulları nın düzenlediği liseler ve üniversiteler arası TRAC(The Right Angle Challenge)Gazetecilik Yarışması nda EN İYİ RÖPORTAJ ödülünü kazandılar. İngiltere Yaz Okulu Hazırlık ve 9. Sınıf öğrencilerinden akademik durumlarına göre ilk beşe giren öğrencilerimiz belirlendi. Bu öğrencilerimiz 7 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında İngiltere yaz okulu programına katılma hakkı kazandılar. Kişisel Proje Sunum ve Sergi Haziran 2013 tarihleri arasında, öğrencilerimiz yıl boyunca hazırladıkları proje çalışmalarını sunum ve sergi olarak paylaştılar.

11 Genç Münazırlar Okulumuz münazara kulübünün organize ettiği turnuva 13 Haziran 2013 Perşembe günü yapıldı. Farklı sınıflar düzeyinde 10 takımın maç yaptığı turnuvanın final konusu Beyin ölümü gerçekleşmiş bir hastanın organ bağışı zorunlu hale getirilmelidir. idi. Tiyatro Tiyatro kulübünün hazırladığı Kuraldışı Kural adlı oyun 18 Haziran 2013 Salı günü okulumuz tiyatro salonunda sergilendi. Başarı ve Onur Sertifikaları 17 Haziran 2013 Pazartesi günü onur kurulunun hazırladığı öğrenci setifikaları ile öğretmen teşekkür belgeleri törende takdim edildi. 20 Haziran 2013 Perşembe günü de bölümlerin hazırladığı başarı sertifikaları öğrencilere verildi. Portfolyo Günü 19 Haziran 2013 Çarşamba günü portfolyo sunumları veli ve öğrencilerimizin katılımı ile yapıldı.

12 English Fest 18 Haziran 2013 Sali günü 4.ve 5. ders saatlerinde Hazırlık sınıfı öğrencilerinin bir yıl boyunca İngilizce derslerinde öğrendiklerinden yola çıkarak hazırladıkları English Fest Programı okulumuz öğrencilerine sunuldu.

13 ÖĞRETMENLERİMİZE YÖNELİK ÇALIŞMALAR Yatılılık Sempozyomu Okul Psikoloğumuz 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Robert Lisesi Yatılılık Sempozyumunda vaka sunumunu gerçekleştirdi. Türk Coğrafya Kurumu TCK Liselerarası Ulusal Proje Yarışması-6- Jüri değerlendirmesi 20 Nisan 2013 Cumartesi günü okulumuzda yapıldı. Rehberlik Buluşması Enka Rehberlik Buluşması-IV Ergenin Cinselliği temasıyla 20 Nisan 2013 tarihinde okulumuzda yapıldı. RCLTEN Robert Kolej de 3 Mayıs 2013 Cuma günü düzenlenen Learning Technology Exchange Network etkinliğine lise bilgisayar bölüm başkanımız katıldı.

14 Apple Etkinliği Öğretmenlerimiz, 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü Çırağan Palace Kempinski de düzenlenen Apple Leadership Tour Etkinliği ne katıldılar. Konferansa Katılım Okulumuz öğretmenleri ve idarecileri 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü eğitimde Benim Bir Rüyam Var temalı TEDxIhlasCollegeED konferansına katıldılar. SharePoint Eğitimi Okulumuz öğretmenleri 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü Microsoft SharePoint eğitimi aldılar. Sempozyuma Katılım Lise Rehberlik Bölümü 17 Mayıs 2013 Cuma günü Fransız Kültür Merkezin de düzenlenen Gençlik Üzerine Tartışmalar -XIV Dışlanan Ergenler sempozyumuna katıldı.

15 Sosyal Bilimler Çalıştayı 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü Öğretmenlerimiz Yard. Doç. Dr. T. Ahmet Ertek ile Gebze Enka Teknik Okulları Sosyal Bilimler Çalıştayı na katıldılar. Toplum Hizmeti Görüşmeleri 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü toplum hizmeti çalışmalarını şekillendirmek ve iki okulun iş birliği yapması için Gebze Enka Teknik Okulları na ziyarete gidildi. MYP 31 Mayıs 2013 Cuma günü MYP Koordinatörlerimiz İstanbul Irmak Okulları nda düzenlenen IB toplantısına katıldılar. Toplantıda IB dünyasındaki son gelişmeler ve özellikle MYP deki yenilikler tartışıldı. Konferansa Katılım Lise Rehberlik Bölümü 31 Mayıs- 1 Haziran 2013 tarihinde Koç Üniversitesi nde düzenlenen Farklılığımız ve Çeşitliliğimiz Kadar Zenginiz konferansına katıldı.

16 Sempozyuma Katılım Lise Rehberlik Bölümü 9 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen Amanda Kottler in KOHUT UN İKİZLİK KAVRAMINA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR konulu sempozyuma katıldı. Sempozyuma Katılım Haziran 2013 tarihleri arasında Antalya da yapılan 3.Uluslararası Coğrafya Sempozyumu nda Coğrafya ve Biyoloji öğretmenlerimiz sözlü bildiri sunumlarını yaptılar.

17 EĞİTİM GEZİLERİ Bilkent Üniversitesi Gezisi 11. sınıf öğrencilerimizden oluşan yedi kişilik bir grupla Nisan 2013 tarihleri arasında Bilkent Üniversitesi ni ziyaret ettiler. Yalova Gezisi 11. Sınıf öğrencilerimiz 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü Yalova Sudüşen Şelalesi ve Karaca Arboretum a inceleme ve gözlem gezisine gittiler. Poyrazlar Gezisi 9.sınıf öğrencilerimiz 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü Poyrazlar Gölü ne ekosistem inceleme ve gözlem gezisine gittiler. Pamukova Gezisi 9. Sınıf öğrencilerimiz 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü Pamukova Hidroelektrik Santrali ne gözlem gezisine gittiler.

18 Kanal D Ziyareti 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü lise gazete,dergi,duvar gazetesi birimleri ile ortaokul basın-yayın kulübü öğrencileri Hürriyet gazetesi ve Kanal D televizyonunu ziyaret ettiler. Motivasyon Gezisi 23 Mayıs 2013 Perşembe günü 12.Sınıf öğrencilerimize yönelik LYS öncesi streslerini azaltmak, motivasyonlarını artırmak amacıyla Karasu Acarlar Longozu na motivasyon gezisi düzenlendi. Anıtkabir Ziyareti 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz İngilizce tanıtım yapan dijital rehber eşliğinde Anıtkabir i gezdiler.

19 Veliye Yönelik Çalışmalar Okul Aile Birliği Yemeği Okul Aile Birliklerimiz tarafından düzenlenen veli-öğretmen yemeği 24 Mayıs 2013 Cuma akşamı Seçkin Otel de gerçekleştirildi. Tablet Projesi Tanıtımı 18 Haziran 2013 Salı günü Hazırlık sınıfı velilerine eğitim öğretim yılında başlaması planlanan tablet projesinin tanıtımı yapıldı.

ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi

ZİS Ziyareti. İnceleme Gezisi. Uludağ Gezisi. İTÜ Gezisi EĞİTİM GEZİLERİ ZİS Ziyareti 2-8 Şubat 2013 tarihleri arasında, okulumuzdan 9 öğrenci ve 2 öğretmenle İsviçre deki kardeş okulumuz olan Zürih İnternational School a ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz bu

Detaylı

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz

Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz Başlamak için lütfen yukarı sürükleyiniz EĞİTİM GEZİLERİ Tüyap Gezisi 17 Kasım Cumartesi günü öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte Tüyap Kitap Fuarı na katıldık. Çok sayıda yazar ve şairin yer aldığı

Detaylı

VELİ BÜLTENİ 4. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar

VELİ BÜLTENİ 4. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 4 Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere 08 Nisan 2014 tarihinde Genç Girişs imciler

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ 2 Toplum Ve Hizmet Proje Çalışmaları 11.sınıf öğrencileri okulumuz Toplum ve Hizmet Programı kapsamında proje çalışmaları yürütmektedir. Bu yıl sürdürülen

Detaylı

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere 25 Haziran 2013 tarihinde Basketbol İl Temsilciliği

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar

VELİ BÜLTENİ. Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi. Öğretmenlere Yönelik Çalışmalar. Öğrencilere Yönelik Çalışmalar. Veliye Yönelik Çalışmalar Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere Öğretmenlere Eğitim Gezileri Veliye Öğrencilere 25 Haziran 2013 tarihinde Basketbol İl Temsilciliği

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

OKULUMUZDA DEPREM SEMİNERİ DÜZENLENDİ OKULUMUZDA DÜZENLENDİ DEPREM SEMİNERİ Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize Deprem konulu sunum yapılmıştır. Verdikleri bilgilerden

Detaylı

KATILIMCILAR PARTICIPANTS

KATILIMCILAR PARTICIPANTS ADAPAZARI ÖZEL ENKA ORTAOKULU/ ANADOLU LİSESİ 2012 2013 DERS YILI HAZİRAN AYI TAKVİMİ TARİH DATE ETKİNLİK ACTIVITY KATILIMCILAR PARTICIPANTS YER PLACE SAAT TIME GÖREVLİ RESPONSIBLE MULTIMEDIA 29 MAYIS-

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2

2015 AĞUSTOS PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 2015 AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 SEMİNER DÖNEMİNİN BAŞLANGICI 17 18 19 20 21 22 23 12. Sınıflarda Öğretimin, Ara Sınıflarda Tekrar Derslerinin Başlaması 24 25 26 27 28 29 30 31 2015

Detaylı

Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf. ALKEV Gelişim Akademisi. Bayram Arefesi. Bayram. Kulüp Başlangıcı

Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf. ALKEV Gelişim Akademisi. Bayram Arefesi. Bayram. Kulüp Başlangıcı EYLÜL 2016 1 Perşembe 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 6 Salı 7 Çarşamba 8 Perşembe 9 Cuma 10 Cumartesi 11 Pazar 12 Pazartesi 13 Salı 14 Çarşamba 15 Perşembe 16 Cuma 17 Cumartesi 18 Pazar 19 Pazartesi

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ

Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ Adapazarı Özel Enka Anadolu Lisesi VELİ BÜLTENİ MYP de Portfolyo, Proje ve Hizmet ımız MYP kapsamında başlatılan ve yenilenen uygulamalarımız bu yıl da tüm öğretmenlerimizin ortak çalışmalarıyla devam

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar August 18, 2015 Ağustos 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Yeni Yabancı öğretmenlerin gelişi 18 Tüm yeni öğretmenler göreve başlar Oryantasyon Etkinlikleri 19 20 21 22 23 Yeni Yabancı Öğretmenlerin

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu

5.Sınıf 6.Sınıf 7.Sınıf 8.Sınıf 1 Perşembe. Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu EYLÜL 2016 1 Perşembe Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Sunumu 2 Cuma 3 Cumartesi 4 Pazar 5 Pazartesi 2016-2017 Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası 5-9 Eylül / Rehberlik

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2016 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 *2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Seminer Çalışmalarının Başlangıcı 22 23 24 25 27 28 12.Sınıflar YGS/LYS KURS PROGRAMININ BAŞLAMASI Yabancı

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik.

6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. 6. Yabancı Dil Festivalimizi Gerçekleştirdik. Bu yıl 6. düzenlenen İlkokul Yabancı Diller Festivali 26.05.2016 tarihinde saat 17.30 da okulumuz konferans salonunda okulumuz idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL İZMİR ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS EYLÜL EKİM TARİH 12 Ağustos Çarşamba - 03 Eylül Perşembe 18 Ağustos Salı - 28 Ağustos Cuma 27 Ağustos Perşembe 30 Ağustos Cuma 01 Eylül 2015 Salı -03 Eylül 2015 Perşembe 01 Eylül 2015 Salı 02 Eylül

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016

ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 ÖZEL TANI ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 2016 1 AĞUSTOS 2 AĞUSTOS 3 AĞUSTOS 4 AĞUSTOS 5 AĞUSTOS 6 AĞUSTOS 7 AĞUSTOS 8 AĞUSTOS 9 AĞUSTOS 10 AĞUSTOS 11 AĞUSTOS 12 AĞUSTOS 13 AĞUSTOS 14

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

8.Sınıf Mezuniyet Töreni

8.Sınıf Mezuniyet Töreni 8.Sınıf Mezuniyet Töreni Liseye Geçiş Tören Provaları Programı Sayın Velimiz, 2016-2017 öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin Liseye Geçiş Tören Provaları Programı aşağıda belirtilmiştir.

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar SAT ve 4. Sınıf Genel Veli Toplantısı Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün EYLÜL 1 2 Okul Açılışı 1. ve 2. Sınıf Genel Veli Veli Oryantasyon Günü 3 4 5 7 9 3. ve 4. Sınıf Genel Veli Öğrenci Oryantasyon Günü-Yarım gün., 7., ve. Sınıflar Genel Veli Lise Genel Veli 5. Sınıf Genel

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK)

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) ULUSAL VE ULUSLAR ARASI PROJE YARIŞMALARI (ÖĞRENCİLERE YÖNELİK) PROJE YARIŞMASININ ADI KATEGORİ ALANI BAŞLAMA BİTİŞ X. Bu Benim Eserim Proje 5. 6. 7. 8. Sınıf 08.12.2014 09.01. 46. Tübitak Ortaöğretim

Detaylı

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

AKADEMİK TAKVİMİ ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL 2012 ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ RENKLERİN DİLİ İDARİ İŞLER PDR ÇALIŞMALARI ZÜMRE FAALİYETLERİ HAFTASONU/TATİL KDS-GTS-YAZILI EKDERS-ETÜT REHBERLİK

Detaylı

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Kurban Bayramı. 1 Eylül 2 Eylül. Zafer Bayramı. Öğretmenler için ilk iş günü

Ağustos Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Kurban Bayramı. 1 Eylül 2 Eylül. Zafer Bayramı. Öğretmenler için ilk iş günü 9 Ağustos, 2018 Ağustos 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Öğretmenler için ilk iş günü 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arefesi Kurban Bayramı 27 28 29 30 31 1 Eylül 2 Eylül Hazırlık

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR

11 12 13 14 15 16 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ 20 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR 27 *YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 0 0 *YÖNETİCİ VE BÖLÜM BAŞKANLARININ OKULA GELİŞLERİ *ÖĞRETMENLERİN OKULA GELİŞLERİ *YENİ ÖĞRETMENLER İÇİN ORYANTASYON 0 *AÇILIŞ TÖRENİ *0-0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI GENEL

Detaylı

EYLÜL 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3

EYLÜL 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 EYLÜL 2017 1 2 3 KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI 2017-2018 EĞİTİM YILININ BAŞLAMASI KİTAP SATIŞININ BAŞLANGICI HZ. VE 9.SNF. VELİ BİLGİ. TOP. 17:00-18:00 4 5 6 7 8 9 10 YGS DENEME 1 İNGİLİZCE SEVİYE TESPİT

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

ADANA BİLİM VE SANAT MERKEZİ

ADANA BİLİM VE SANAT MERKEZİ ADANA BİLİM VE SANAT MERKEZİ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı / Sayı: 2 E-BÜLTEN KASIM 1 Adana İl Millî Eğitim Müdürü Turan AKPINAR, 2015 Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar,

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ...

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 10 de. 8'de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni ETUS 2016 (EĞİTİMDE TEKNOLOJİ UYGULAMALARI SEMİNERLERİ) GERÇEKLEŞTİ sayfa 10 de DANS YARIŞMASINDAKİ BAŞARILARIMIZ... sayfa 8'de İÇİNDEKİLER MESLEKLERİ TANIYORUZ

Detaylı

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik

1-2-3-4-5-6.Sınıf Velileri Çağdaş Masallar Çocuk Müzikalleri Tanıtım Toplantısı Müzik EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKÖĞRETİM OKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GEZİ VE ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH SINIF DÜZEYİ GEZİ - ETKİNLİK SORUMLU BÖLÜM 17-21 Eylül 2012

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31 EYLÜL 2012 1 2 3 4 5 KAYIT

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25 AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ 1 2 3 4 6 7 8 9 10 11 13 14 15 16 17 18 *AREFE GÜNÜ 20 21 22 23 24 25 *RAMAZAN BAYRAMI *RAMAZAN BAYRAMI 27 28 29 30 31 *ZAFER BAYRAMI EYLÜL

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

8.Sınıf Mezuniyet Töreni

8.Sınıf Mezuniyet Töreni 8.Sınıf Mezuniyet Töreni Liseye Geçiş Tören Provaları Programı Sayın Velimiz, 2016-2017 öğretim yılında okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimizin Liseye Geçiş Tören Provaları Programı aşağıda belirtilmiştir.

Detaylı

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5

AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3 4 5 AĞUSTOS 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ŞEKER 1 ŞEKER 20 ŞEKER 21 ŞEKER 22 23 24 25 26 27 28 Yeni Kayıt Öğrenciler için İngilizce Kursu başlar (1.-6.sınıflar). (:00-12:00) 2 30 ZAFER 31

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ETKİNLİK TAKVİMİ TARİH KONU SAAT - SÜRE YER UYGULAYICI ETKİNLİĞİN KİME UYGULANACAĞI 17 Eylül 2018 Pazartesi "İlköğretim Haftası" Afiş ve Resim Sergisi 8 Gün Okul Panoları

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ EKİM E Y L Ü L 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-ANASINIFI ) ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K S O R U

Detaylı

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ LÜKÜS HAYAT ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUZ Önceki gün Şırnak Şenoba da meydana gelen helikopter kazasında, daha önce Kayseri 1.Komando Tugay Komutanlığı

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz 31.05.2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Yabancı Dil Festivali nde elde ettiğimiz geliri Gaziler ve Şehitler Derneği Kayseri şubesine bağışlamak üzere ziyarette

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018

EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 EYLÜL 2018 1 Cumartesi 1 Cumartesi 2 Pazar 2 Pazar 3 Pazartesi 3 Pazartesi 4 Salı 4 Salı 5 Çarşamba 5 Çarşamba 6 Perşembe 6 Perşembe 7 Cuma 7 Cuma 8 Cumartesi 8 Cumartesi 9 Pazar 9 Pazar 10

Detaylı