Bağcı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üniversitemiz. Ercan Eroğlu, çok sayıda öğretim elamanı,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bağcı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üniversitemiz. Ercan Eroğlu, çok sayıda öğretim elamanı,"

Transkript

1 Sayfa -1 YIL : 4 SayI: 48 Üniversitemiz Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci nden mezun olan 3 bin 534 öğrenci, Üniversitemiz Atletizm Sahasında düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Mezuniyet törenine; Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Ali Şahin, Gaziantep eski milletvekili Hasan Özdemir, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, YÖK Denetleme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Sacit Önen ve Prof. Dr. Haluk Özyörük, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahrettin Göğüş ve Prof. Dr. Mehmet Koruk, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, çok sayıda öğretim elamanı, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. öğrencilerinden oluşan Gaziantep Ateşi Modern Halk Dansları Gösterisi nin sonrasında, törenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun öğrencilerin mezuniyetinden duyduğu mutluluğu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Coşkun, Yetiştirdiğiniz gençleri bize teslim ettiniz. Yıllar içerisinde onları en iyi şekilde yetiştirmeye azmettik. İnanıyorum ki, en iyi şekilde yetiştirerek tekrar hayat okyanusunun içerisine sizlerle birlikte teslim ediyoruz. Artık yeni gençleri alıp onları işleyerek ülkemize kazandıracağız. Velilerimize bu kutsal çabaları için çok teşekkür ediyorum. Hocalarımız çok değerli bilgilerini, deneyimlerini öğrencilere aktarırlarken gerçekten canhıraş bir çaba veriyorlar. Bu çabalarının sonucunda da ülkenin yeni nesilleri ortaya çıkıyor. Ülkedeki insan gücünü kazandırmada büyük çaba vermektedirler. Bu nedenle tüm hocalarıma en içten teşekkürlerimi iletiyorum şeklinde konuştu. Parlayan Yıldız nin birer mensubu olarak bu ülkeye yeni şeyler katacak şekilde buradan ayrılacaksınız diye konuşan Prof. Dr. Coşkun, Gaziantep Üniversitesinde geçirdiğiniz zamanı her zaman özleyeceğinizden eminim. Üniversitemiz Türkiye nin önde gelen üniversitelerinden birisi. Son üç yıldır olan gelişmesiyle birlikte fakülteleri, enstitüleri, meslek yüksekokulları, yüksekokulları ile şehirde değil, bölgede değil, ülkede değil, Ortadoğu coğrafyasında değil artık dünyada isminden bahsedilen bir konuma gelmiştir devamı 2 de..

2 1 den devam... ifadesinde bulundu. Prof. Dr. Coşkun, nitelikli insan gücü yetiştirmenin yanı sıra topluma olumlu anlamda katma değer üretecek ve yeni projeler ortaya koyacak bir anlayışı benimsemiştir. Ürettiğimiz bilgiyi toplumla paylaşıp sosyal, estetik, sanat, sanayi gibi birçok alanda mutlaka şehrimizin bölgemizin ileri gitmesi için çaba gösteriyoruz. Biz sizlerin kendi alanlarınızda en iyi olmanız için çalıştık. Çağın getirdiği teknolojik imkanları kullanıp yeni anlayışları da içerisine katarak sizlere en iyisini vermeye çalışıyoruz diye konuştu. Siz şuandan itibaren mezunu olarak hayatın içersinde yol alacaksınız diyen Prof. Dr. Coşkun, Sizin için yeni kaygılar, yeni telaşlar başlayacak. Eminim hepiniz başarılı olacaksınız. Hepinize en içten duygularımla iyi bir iş, iyi bir eş, iyi bir hayat diliyorum. Bilgiyle donanımlı, cesaretli, azimli ve kararlı olursanız siz kazanacaksınız. İkili ilişkilerde başarılı olmaya çalışın. Kitapla olan dostluğunuzu sakın kaybetmeyin ifadesinde bulundu. Mezunlar adına konuşan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği Öğrencisi Asiya Koçoğlu, Hayalim nden mezunu olmaktı, hayal kurdum emek verdim gerçek oldu, hayal kurun arkadaşlar hayaller olmasa gerçeği yaşayamazsınız. Biz öğrenciler için yapılan ve yapılmakta olan yeni binaların, sosyal tesislerin ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu yeni hizmet binasının bize kazandırılmasında, Üniversite adına yapılan organizasyonlarda, bilimsel toplantı ve konferanslarda sportif faaliyetlerde, Üniversitelerarası yapılan sportif etkinliklere katılmamızı maddi ve manevi açıdan destekleyen Sayın Rektörümüze huzurlarınızda saygı ve şükranlarımızı sunarız. Ayrıca yapılan bu etkinliklerde emeği geçen ve desteğini bizlerden esirgemeyen tüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Ülkenin gençlerine en iyi sosyal akademik hizmeti ve huzuru temel ilke edinmiş olan Gaziantep Üniversitesi daima parlayan yıldız olarak Türkiye nin en iyi üniversiteleri arasında yer alamaya devam edecektir şeklinde konuştu. Konuşmaların sonrasında kendi bölümlerinde dereceye giren öğrencilere Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Ali Şahin, Gaziantep eski milletvekili Hasan Özdemir, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, YÖK Denetleme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Sacit Önen ve Prof. Dr. Haluk Özyörük, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fahrettin Göğüş ve Prof. Dr. Mehmet Koruk, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan Eroğlu tarafından diplomaları ve çeşitli hediyeler verildi. Mezun olan öğrencilerimiz, keplerini fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı. Tören sonrasında Üniversitemiz Çobanevi Sosyal Tesislerinde Üniversitemizin kuruluşunun 24 üncü yıldönümü nedeniyle kuruluş kokteyli düzenlendi.

3 Sayfa -3 YIL : 4 SayI: 48 Üniversitemizde Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi Ga ziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Törene; Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Kadayıfçı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, çok sayıda akademik, idari personel, öğrenci ve aileleri katıldı. Hekimliğin birtakım bilgilerle donanmakla yetinilecek bir meslek olmadığını söyleyen Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Hekim yetiştirme sanatı, usta çırak ilişkisinin barındırıldığı ve mutlaka geri dönüşlerinde alınması gerektiği ve içerisinde teorik bilgilerin öğrencilere direk olarak aktarıldığı bir süreç olamaz. Göreve geldiğimiz günden itibaren bütün tıp fakültesi eğitiminin mutlaka gözden geçirilmesi ve yeni bir şeyler yapılması konusunda bütün arkadaşlarımla birlikte hemfikirdik. Maddi ve manevi bütün imkanlarımızı öğrencilerimiz için açıyoruz. Öğrencilerimizin iyi birer doktor olması bize üniversitemizin gelecekte birer ayna olması bakımından son derece önemli diye konuştu. Prof. Dr. Coşkun, Hekimlik, bilgi donanımının üzerine iletişim ve empati kurma sanatının inşa edildiği bir meslektir. Bu nedenle hekimlik diğer mesleklerden daha ayrıdır. İnsana direk odaklı olan mesleklerin başında gelmektedir. O itibarla karşınızdaki insanı anlayabilecek, onun bütün dertlerine deva olabilecek ve onunla hakikaten hemhal olabilecek noktada bir eğitim almanız gerekir. Hekimliğin dünyanın en kutsal mesdevamı 4 de..

4 3 den devam... leklerinden birisi olduğunu söyleyen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Kadayıfçı, Hepimiz kendimizi yoklayarak eğitim anlamında daha iyiyi yapmak için uğraşacağız. Öğrencilerimizden aldığımız geri bildirimlerle bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. B i z l e r öğretim üyesi olarak koltuğumuzun altında üç büyük karpuz taşıyoruz. Bir tarafta eğitim, bir tarafta rutin hasta işlemleri, diğer taraftan ise araştırmacı kişiliğimiz. Bunların üçünü birden aynı anda götürmek gerçekten kolay değil. Öğretim üyeliği maddi ve manevi açılardan büyük fedakarlıklar istiyor. Ülkemizde maalesef rutin hasta hizmeti dendiği zaman üniversite hastaneleri öncelikli olarak akla geliyor. Bu nedenle de üniversite hastaneleri yoğun bir hasta yükü ile karşılaşıyor. Biz eğitimin farkındalığını tüm ekibimizle birlikte iyileştirmeye çalışıyoruz diye konuştu. Yaş kütüğüne 18 inci dönem plaketini çaktıktan sonra mezunlar adına konuşma yapan Tıp Fakültesi eğitim - öğretim yılı birincisi Dr. Yurdagül Tolu, Lise mezunu olarak girdiğimiz Gaziantep Üniversitesinden bugün diplomalı bir hekim olarak ayrılıyoruz. Bu süreç bize duygusal, düşünsel ve belki de hepsinden önemlisi sanatsal anlamda büyük kazançlar sağladı. Hocalarımız, bu uzun maratonda insan bilinmezinin keşfine giden yolu gösterip bize kapıyı araladılar. Hekimliğin getirdiği sorumluluk bilincini hatırsan hiç çıkarmadan, icra i sanat hassasiyetiyle bilgilerimize tatbik edeceğimize kendim ve arkadaşlarım adına söz veriyorum şeklinde konuştu.. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergin Dülger tarafından mezunlara hekimlik andının okutulmasının sonrasında Tıp Fakültesi birincisi Dr. Yurdagül Tolu ya Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından, ikinci Dr. Esra Çörekli ye Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Kadayıfçı tarafından, üçüncü Fikri Şirin e ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk tarafından diploma ve hediye takdim edildi. Tıp Fakültesi birincisi Dr. Yurdagül Tolu ya Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker tarafından, ikinci Dr. Esra Çörekli ye Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından, üçüncü Fikri Şirin e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz ve Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Mehmet Nacar tarafından ve Acil Tıp Uzmanları Derneği tarafından yılın en başarılı acil tıp intörnü seçilen Dr. Sıla Sultanoğlu na Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Cuma Yıldırım tarafından plaket takdim edildi.

5 Sayfa -5 YIL : 4 SayI: 48 ÖZLEMLE GELDİK UMUTLA GİDİYORUZ Üniversitelerarası kurulun 195. Olağan Genel Kurul Toplantısı Türkiye üniversiteleri ve Bosna Hersek üniversitelerinin katılımıyla Saray Bosna da gerçekleştirildi. Türkiye ve Bosna Hersek Üniversitelerinin deglerasyonunun sağlanması amacı ile gerçekleştirilen toplantıya 100 Türk Üniversitesinden yaklaşık 225 rektör ve Üniversitelerarası Kurul Temsilcisi katıldı. Geleceği inşa edecek medeniyetlerin en önem- li ayağı olan bilim dünyasının yapıtaşları üniversitelerin işbirliğinde özellikle Türkiye nin bu süreçte önemli rol almasının önemini belirten Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, tarihte önemli rol yer edinecek bir toplantıyı gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirtti. Prof. Dr. Coşkun, Ülkelerin Kalkınmasında önemli rol oynayan Üniversitelerin burada bu toplantıyı gerçekleştirmenin Avrupa ve Dünya ülkelerine örnek olacaktır. Geleceğe kalıcı değerler üretecek bu iş birliğinin tarihi buluşmasına şahitlik ediyoruz dedi. İş birliğinin eğitim, araştırma, kültür, estetik ve diğer alanlarda önemli bir süreci başlattığına dikkat çeken Coşkun, Özlemle geldik umutla gidiyoruz diye konuştu. Üniversiteler buluşmasının Bosna Hersek te gerçekleştirilmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Bosna Hersek Yükseköğretim Kalkınma Ajansı Başkanı Prof. Dr. Nihad Fejizic; 300 e yakın akademik personelin ülkemizde buluşması ülkemiz yükseköğretimi kurumu için gurur vericidir dedi. Yükseköğrenim kurumları önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadığını belirten Saray Bosna Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Çaklovica, Bu toplantı ile Yükseköğrenimin gelişmesi ne katkıda bulunmak istiyoruz. Bu işbirliği ile tüm bilim alanlarında kaliteli akademik personel ve öğrenci hareketliliğini sağlayacağız diye konuştu.

6 Sayfa -6 YIL : 4 SayI: 48 TÜRKİYE VE BOSNA-HERSEK ÜNİVERSİTELERİ ORTAK KONFERANSI SONUÇ DEKLARASYONU AÇIKLANDI Saraybosna da 17 Haziran 2011 de gerçekleştirilen Türkiye ve Bosna-Hersek Üniversiteleri ortak toplantısı ve Üniversitelerarası Kurul toplantısında işbirliğine yönelik ortak deklarasyon imzalandı. Saraybosna da 17 Haziran 2011 de gerçekleştirilen Türkiye ve Bosna- Hersek Üniversiteleri ortak toplantısı ve Üniversitelerarası Kurul toplantısında işbirliğine yönelik ortak deklarasyon imzalandı. Bosna-Hersek ten 12 Üniversitenin Rektörü ile Türkiye den 140 ın üzerinde Rektör ya da Üniversite Temsilcisinin imzaladığı deklarasyonda eğitim, araştırma, akademik değişim ve her iki ülkenin gelişimine katkıda bulunacak çalışmalar alanında kalıcı işbirliğinin gerçekleştirileceği belirtildi. Bosna-Hersek Üniversitelerince savaştan sonra belki de en önemli gelişme olarak nitelendirilen bu ortak konferansın tarihi değeri olduğu belirtildi. Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun: Tarihi ve kültürel bağlarımız başta olmak üzere Tüm Dünya ülkelerindeki akademik camia ile ilişkiler kurmamız ve işbirliğini arttırmamız gerekir. Büyük bir ülke olmanın bir gereği de güçlü, sağlam ve uluslararasılaşmış üniversitelere sahip olmaktır. Biz de bu çerçevede; Üniversitelerarası Kurul un Haziran Toplantısı nı kültürel ve tarihi açıdan çok özel öneme sahip Saraybosna da yapmaya karar verdik ve toplantıyı 17 Haziran da gerçekleştirdik. Toplantının büyük bir bölümünü ise Türkiye- Bosna Hersek Üniversiteleri Ortak Konferansı oluşturdu. dedi. Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof.Dr.M.Yavuz Coşkun un Özlemle geldik umutla dönüyoruz cümlesi ile başlayan açılış konuşması ve kimi zaman göz yaşartan duygulu anların yaşandığı ortak toplantı sonrasında tüm heyetin katılımıyla savaşta ölen 160 Çocuk Anıtı na ve Aliya İzzetbegoviç in Anıt Mezarı na ziyaret gerçekleştirildi. Aşağıda tam metni yer alan tarihi deklarasyonun önemine işaret eden Prof.Dr.Coşkun Önümüzdeki dönemlerde hiç vakit kaybetmeden deklarasyonun da gereği somut işbirliklerini gerçekleştireceğiz dedi.

7 Sayfa -7 YIL : 4 SayI: 48 Joint Statement by Participants at the Conference of Universities from the Republic of Turkey and Bosnia and Herzegoniva

8 Sayfa -8 YIL : 4 SayI: 48 Belge ve Plaket Töreni Atatürk Kültür Merkezinde, akademik ve idari personelimize Belge ve Plaket Töreni düzenlendi. Törene; Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Koruk ve Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Prof. Dr. Cahit Bağcı, Prof. Dr. Mehmet Mutaf, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ali Kuyaksil ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Törenin açılış konuş- masını yapan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Parlayan Yıldız ne emek vermiş, yıllarını bu üniversitede geçiren gerek idari gerekse akademik personel arkadaşlarımın hepsini yürekten tebrik ediyorum. Bu üniversiteye emek veren herkes bizim için değerlidir. Aramıza yeni katılan, akademik unvanları açısından bire üst aşamaya geçen çok değerli profesör, doçent, yardımcı doçentlerimizi kutluyorum. Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi inşallah önümüzdeki yıllarda çok daha büyük faaliyetlere imza atacaktır şeklinde konuştu. Törende; öğretim yılında unvanı profesörlüğe yükselen 7, unvanı doçentliğe yükselen 22, unvanı yardımcı doçentliğe yükselen 49 akademik personele, kamuda 25 yılını dolduran 19 akademik ve 8 idari personele belge, Üniversitemizden emekli olan 2 akademik ve 10 idari personele plaket, 657 sayılı devlet memurları yasasının 122. ve 123. maddeleri uyarınca 24 personele takdirname, 13 personele ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Koruk ve Fah- rettin Göğüş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Kadayıfçı, Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ali Kuyaksil tarafından ödül takdim edildi.

9 Sayfa -9 YIL : 4 SayI: 48 Üniversitemizi Başarıyla Temsil Eden Öğrencilerimize Başarı Belgesi Takdim Töreni Düzenlendi Ün i v e r s i t e m i z d e akademik yılında çeşitli müsabakalarda dereceye giren öğrenciler için Başarı Belgesi Takdim Töreni gerçekleştirildi Rektörlük Binasında gerçekleşen belge takdim törenine; Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, çok sayıda akademik personel ve öğrenci katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi cümlesini sizde kullanın. Bu cümleyi içselleştirirseniz, hep beraber buna inanırsak, bu vizyonu beraber paylaşırsak gerçekten Parlayan Yıldız olacak. Şuanda hem bölgede, hem Ortadoğu da adından çok çok bahsediliyor. şuanda her alanda çok başarılı. Toplumla işbirliği noktasında çok güzel şeyler yaptık ifadesinde bulundu. Üniversitelerin bir bütün olduğunu söyleyen Prof. Dr. Coşkun, Bu bütün içerisinde mutlaka bir eğitim alarak, öbür taraftan da toplumla bütünleşme noktasında sosyal, sportif, estetik, sanat alanlarında aktiviteler gerçekleştirmeniz için elimizden geldiği kadar sizlere bu iklimi yaratmaya çalışıyoruz. Sizlere yeni bir spor kompleksi yapıyoruz. İçerisinde yüzme havuzu, kapalı spor salonu, bowling, buz pateninin yer aldığı bir tesis olacak. Bundan sonraki zamanlarda da sizlerin çok iyi başarılar elde edeceğinizden eminim. Sizleri tebrik ediyorum şeklinde konuştu. Açılış konuşmasının sonrasında Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından tekvando, atletizm, halter, bayanlar voleybol, kort tenisi, salon futbolu bayanlar, bilek güreşi, erkekler voleybol, futbol, basketbol müsabakalarında ve yemek, halk oyunları, dağcılık yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve eğitmenlerine başarı belgesi takdim edildi.

10 Sayfa -10 Amerikan Büyükelçisi Frank Ricciardone Üniversitemizi Ziyaret Etti Amerikan Büyükelçisi Frank Ricciardone ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz AB Ofisinde bulunan Amerikan Köşesini ziyaret etti. Büyükelçi Frank Ricciardone Amerikan Bilgi köşesinde Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun ve Ofis yetkililerinden bilgi aldıktan sonra Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun u rektörlük makamında ziyaret etti. Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Gaziantep in bir dünya kenti olduğunu söyleyerek, Üniversitemizin de dün- ya da Parlayan Bir Yıldız olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Coşkun, Üniversitemizin sadece Türkiye için değil, sadece bölge için değil, tüm Ortadoğu hatta dünya ölçeğinde bir üniversitenin olması için çaba gösteriyoruz. Üniversitemizin temelleri 1973 yılında atılmıştır. Son üç yıldır rektörlük görevini yapıyorum. Bu zamanda aldığımız ivmeyle 5 fakülteden 14 fakülteye çıkmış, 9 meslek yüksekokuluyla, yüksekokullarıyla hakikaten artık bir Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi olmuştur şeklinde konuştu. Üniversitelerin yüksek lise olmadığına dikkat çeken Prof. Dr. Coşkun, Öğrencilerin her alanda donanımlı olması gerekir. Öğrencilerimiz Üniversitemizde hem kendilerini iyi yetiştiriyorlar hem de yepyeni ufuklara açılıyorlar. Toplumla bütünleşme anlamında, doğru bilgiyi topluma yayma bizim temel görevimizdir. Üniversite kalıcı değerler üretmelidir. Türkiye de belki en fazla yabancı uyruklu öğrenciye sahibiz. Uluslar arası ilişkileri yüksek ama uluslararasızlaşma konusunda oldukça ciddi mesa- feler almış bir üniversitenin yönetiminde olmaktan doğrusu onur duyuyorum. Biz bir ekip çalışmasıyla gerçekten yepyeni ufuklarla, Üniversitenin sadece bir eğitim yuvası değil mutlaka sosyal, kültürel, estetik, sanayi bütün bu alanlarda bilgiyi üretip paylaşan bir üniversite olmasını arzu ediyoruz diye konuştu. Üniversitemiz devamı 11 de..

11 10 dan devam... Hayatın Ritmi Projesi Gaziantep SODES Proje Şenliklerine Katıldı Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü tarafından yürütülen Hayatın Ritmi projesi ve Toplumsal Duyarlılık Proje Merkezi tarafından yürütülen Birlikte Güzel Yarınlara projesi, Gaziantep SODES Projeleri kapsamında düzenlenen Proje Şenlikleri ne katıldı. Türkiye de bazı ilkleri gerçekleştiren bir üniversitedir şeklinde konuşan Prof. Dr. Coşkun, Toplumsal duyarlılık projeleri her kurumun yaptığı bir şey. Ama bizim üniversitede bu mecburi derstir. Bu sene 8 bin 500 yeni öğrenci kayıt yaptıracak. Bu öğrencilerin hepsi bu dersi almak zorundadır. Bu ders birinci dönem teorik eğitim alır ve toplum, proje, duyarlılık nedir bunları öğrenir. İkinci dönem sahaya çıkar ar kişilik gruplarla topluma bir şeyler üretir. Sanayide her kuruluşta kitaplık ve küçük kütüphane açmak, hafta sonu devlet okullarına gidip orada onlara ağabeylik ve öğretim fonksiyonları, silahsız düğün projesi gibi onlarca güzel projeye imza attık. Bunu her kurum gönüllü olarak yaparken biz bunu mecburi hale getirdik ifadesinde bulundu. Amerikan Köşesi hakkında bilgi alan Amerikan Büyükelçisi Frank Ricciardone, Gaziantep Üniversitesiyle işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu köşeyi görmekten çok mutlu oldum. Eğitim özellikle de üniversitelerin rolü toplum için, ülke için çok önemli bir temeldir. Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun u bu anlamda tebrik ediyoruz şeklinde konuştu. Ziyaretin sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından Amerikan Büyükelçisi Frank Ricciardone ya ziyaret anısına hediye takdim edildi. Büyükşehir Belediyesi Botanik Bahçesi festival alanında başlayan şenliklere, Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü tarafından yürütülen Hayatın Ritmi projesi tanıtım standı, ritim ve halk oyunları gösterileriyle katıldı. Şenliğin renkli geçtiğini belirten Hayatın Ritmi Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Yılmaz Kılınç, hayatın ritmi topluluğunun şenliğe büyük katkılarının olduğunu söyleyerek, Proje üyelerimizin coşkulu sunumları, bizi izleyen halkımızın takdirini toplayarak projemizin tanıtımına da katkı sağladı şeklinde konuştu.

12 Sayfa -12 YIL : 4 SayI: 48 Nizip Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Düzenlendi Nizip Meslek Yüksekokulu yılı mezuniyet töreni Nizip Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde düzenlendi. Törene çok sayıda öğretim elemanının yanı sıra öğrenci ve aileler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Nizip Meslek Yüksekokulunun 1997 yılında kurulan köklü bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Prof. Dr. Özaslan, Meslek Yüksekokulunun Nizip in yükseköğretim faaliyetlerinin başlangıcını oluşturan kurum olma özelliği yanında sosyal ve ekonomik yaşamına da yadsınamayacak katkılar sağlayan bir yerleşke rolünü de başarıyla sürdürdüğünü belirtti. Prof. Dr. Özaslan, Bugün içinde bulunduğumuz çağın en güçlü silahı, uygar olmanın en önde gelen ölçütü bilgidir. Bilgi bu üstün vasfıyla üretilmesi, saklanması, kullanım alanındaki çeşitlilik ve dinamik yapısıyla ekonominin de temelini oluşturmaktadır. Bu bilgi kim tarafından nerede ve hangi koşullarda üretilecektir? Nasıl nerede kirlenmeden kötüye kullanılmadan insanlığın hizmetinde olacaktır. Bu noktada üniversitelerin varlığı, gerekliliği ve toplumların itici gücü olma nedeni kendiliğinden ortaya çıkmaktadır şeklinde konuştu. Nizip yerleşkesi bu bilinç ile eğitimin sadece dershane de yada laboratuarlar da sınırlı olamayacağının da net bir örneğidir diye konuşan Prof. Dr. Özaslan, Kişiler; toplumlarına katma değer üreten sosyal varlık olma yanında çevreleri tarafından davranışlardaki kalıcı değişim olarak ifade edilen eğitimin bir parçası olma mecburiyetlerini de beraberlerinde taşımak zorundadır. Sonuçta insana hizmet etme ülküsü insan olma şuurundan kaynaklanmaktadır ifadesinde bulundu. Eğitimin yaşamın her alanında her zaman ve mekanın da var olması zorunlu olan uygarlık ölçütü olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özaslan, Onun içindir ki siz sevgili öğrencilerimle çarşamba eğitim günlerini tertipleyerek, kahvehanelerden spora, turizmden sağlığa, kanserden yabancı dil eğitimine bir çok alanda bilgilerimizi tazeledik yeni bilgiler edindik. Bu toplantılarımızı; Nizip Ticaret Odası ile işbirliği içerisinde yaparak Nizip halkıyla bütünleşmeyi bir görevden çok aidiyetin zuhuriyeti olarak algıladık. Film gösterileriyle görsel sanatları, halı saha, masa tenisi, voleybol oyunlarla sporu, ip çekme, SMS atma gibi oyunlarla eğlenceyi farklı boyutlarında eğitimin bir parçası olarak yaşadık. Ne mutlu bana ki sizlerle birlikte, Parlayan Yıldız çatısından, Nizip ten tüm dünyaya Taş Atma, Yumruk Atma Salça At diyerek, dostluk ve kardeşlik duygularını haykırdık şeklinde konuştu. Öğrencilerin Gaziantep Üni- versiteli olma onurunu Nizip te okumuş olma ayrıcalığını yaşadığınız tüm yerlerde bulundukları tüm ortamlarda gururla taşıyacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Özaslan, Bizler; sizin gibi bulunduğu şehre, topluma, ülkeye bilgisini ve deneyimini aktaran, değişime katkıda bulunan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, aile, ülke ve millet sevgisi ile dolu, toplumun ortak yararını, kendi kişisel çıkarının önünde ve üstünde tutan, insan haklarına saygılı, bireylerin yetişmesine katkı sağlamanın derin hazzıyla sizleri hiç ama hiç unutmayacağız diye konuştu. Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri, vatanımızın gerçek sahipleri ve geleceğimiz olan siz gençler zor olan her şeyi başardınız şeklinde konuşan Prof. Dr. Özaslan, Sizinle her birinizle gurur duyuyorum. Bugün sizin en mutlu gününüz. Üniversiteden mezun oldunuz ancak unutmayınız. Her son yeni bir başlangıçtır. Siz bugün yüksek öğreniminizi tamamladınız, ancak Hayat Üniversitesine kayıt yaptırıyorsunuz ifadesinde bulundu. Prof. Dr. Özaslan, Hoşgörülü olun, yaptığınız işten önce siz zevk alın önce siz kendinizle barışık işini seven bireyler olmaya gayret edin. Ve mutlaka ama mutlaka kendinize güvenin. Büyük milletimiz her türlü hizmete layıktır. Aziz milletimize hizmette kusur etmeyiniz. Bunu en iyi şekilde yapacağınıza olan sarsılmaz güvenimle sizlerin sevgiyle kucaklıyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Yolunuz ve zihniniz hep açık olsun şeklinde konuştu. Açılış konuşmasının sonrasında Nizip Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından okula getirdiği yeniliklerden dolayı Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan a plaket takdim edildi. Ödül töreninin sonrasında mezun olan öğrenciler hocalardan diplomalarını aldılar. Diploma töreninin sonrasında öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Okuldaki son günlerini eğlenerek geçiren öğrenciler arkadaşlarıyla vedalaştılar. Törende Kahveciler Odası ve Özsarı Bulgurları tarafından pilav ikramı gerçekleştirildi. Gece havai fişek gösterisiyle sona erdi.

13 Sayfa -13 YIL : 4 SayI: 48 Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Mühendislik Fa- kültesi D e - kanlığı Konfe- rans Salonun- d a, Üniversi- temizde eğitim gören yabancı uy- ruklu öğrenciler için yıl sonu resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyona; Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu ve çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci katıldı. nin öğrenciler için ikinci bir yuva olduğunu belirten Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, öğrencilerin kendini rahat hissetmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi. Prof. Dr. Coşkun, Hem Türkiye de hem de özel olarak Gaziantep te Gaziantep Üniversitesinde sizleri konuk etmekten, sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Gelecekte hem kendi öğrencilerimiz için hem de yurt dışından gelen öğrencilerimiz için daha güzel imkânları sizlere sunacağız. Burada yabancılık çekmemeniz için, kendinizi rahat hissedesiniz diye elimizden gelen her şeyi ya- Resepsiyon Düzenlendi pıyoruz. Sizlerin bizden bir talebiniz olursa görüşmeye hazırız. Memleketinize gideceksiniz hepinize güzel bir tatil diliyorum. Gittiğiniz yerde Üniversitemizden bahsedin. Üniversitemizde okumak isteyen öğrenciler varsa onlara da kapımız açık şeklinde konuştu akademik yılı sonunda Üniversitemizden mezun olan yabancı uyruklu öğrenciler adına bir temsilci, Gaziantep teki günlerinin çok güzel geçtiğini belirterek, Bir öğrenci bize üniversite tercihi konusunda fikir sorarsa biz her zaman ni tavsiye edeceğiz. Gaziantep in özellikle yemeklerini özleyeceğiz. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyoruz diye konuştu. Açılış konuşmasının sonrasında Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Fuaye Alanında, Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri tarafından birbirinden güzel gösteriler gerçekleştirildi. Sen Ağlama, Meleklerin Sözü Var, Son Defa şarkılarını koro şeklinde Türkçe söyleyen öğrenciler konukların beğenisini topladı. Şubat, Sol Yanım Acıyor Anne, Siyah Gözlerine Beni de Götür gibi birbirinden güzel şiirleri okuyan öğrenciler büyük alkış aldı.

14 Sayfa -14 YIL : 4 SayI: Türkiye Ulusal Beceri Yarışması Üniversitemiz El Sanatları Bölümü, Kuyumculuk ve Takı Tasarım Programından Büyük Başarı Ankara ANFA Fuar Merkezinde Mayıs tarihleri arasında 8 alanda 88 yarışmacının katıldığı 2011 Türkiye Ulusal Beceri Yarışması düzenlendi. Mücevher Ustalığı alanında yarışmaya katılan; Gaziantep Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü, Kuyumculuk ve Takı Tasarım Programı öğrencisi Aday Gürkan ve Uzman Hakem olarak katılan El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Remzi Öztekin den oluşan ekip Türkiye ikincisi oldu. Üniversitemiz Gaziantep Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Remzi Öztekin, yaş arasındaki mesleki eğitim almış gençlerden oluşan 88 katılımcının moda teknolojisi, grafik tasarım, hareketli robotlar, mekatronik, aşçılık, restoran servisi, hasta bakımıhemşirelik, mücevher ustası kategorileri olmak üzere sekiz dalda yarıştığını söyledi. Öztekin, Skills Türkiye Ulusal Beceri Yarışmasında, her bir meslek dalı için hakemlerin, yarışmacıların yeteneklerini en kolay yoldan ortaya çıkarmak üzere özel olarak hazırladığı test projeler doğrultusunda ekiplerin istenilen görevleri yerine getirmesi istendi. Belirlenen yeterliliklere göre hakemler 3 gün boyunca her ekibi izledi ve yapılan puanlamayla ilk üç belirlendi şeklinde konuştu.

15 Sayfa -15 Organ Bağışı Konulu Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması nın Ödülleri Sahiplerini Buldu Atatürk Kültür Merkezinde, Organ Bağışı Konulu Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması nın ödül töreni gerçekleştirildi. Oyuncu Müge Ulusoy un sunumuyla gerçekleşen ödül törenine; Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gaziantep Milletvekilleri Fatma Şahin ve Akif Ekici, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Kadayıfçı, Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Elbeyli, çok sayıda il protokolü üyesi, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenci katıldı. Ödül töreninin açılışında konuşan Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Göreve geldiğimizde hayalimiz büyüktü. Gaziantep Üniversitesine bir sıfat taktık. Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi dedik. Bu artık o kadar oturdu ki kendi içimizde birçok arkadaşımızın kullandı. Parlayan Yıldız ni etrafına ışıyan sadece bölgeye değil, Ortadoğu ya, dünyaya ışıyan bir noktaya taşımak istiyoruz. Bu anlamda gerçekten önemli mesafeler aldık şeklinde konuştu. Prof. Dr. Coşkun, Organ Nakli Türkiye nin olmazsa olmaz çok önemli açılımlarından birisi olması gerekirdi. Bizde bu uğurda yola çıktık. Bu gerçekten uzun bir yolculuk ve biz uzun zamanlar harcadık. Bu bir takım işiydi. Ciddi anlamda iyi bir ekiple biz başarabilirdik. O yüzden bu vesileyle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk a, Dekan Prof. Dr. Abdurrahman Kadayıfçı ya, Başhekimimiz Prof. Dr. Levent Elbeyli ye, Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Avni Gökalp e, o takımda rol alan onlarca arkadaşımıza ve o takımın başında olan Doç. Dr. Ünal Aydın a yürekten teşekkür ederim. İlk transplantasyonda alacağımız sonuçlar gerçekten bizi çok heyecanlandırmıştı. İnsana dokunmak bizim üniversitemizin misyonuydu. Biz her alanda insana dokunacaktık. İnsanları sarsacaktık ama onları severek bunu yapacaktık. Hep bir şey üreterek sonunda insan için mutlaka her alanda bir şeyler gerçekleştirmek istiyorduk. Bize artık Suriye den, Balkanlardan, Azerbaycan dan hasta gelmeye başladı. Bunlar başarabildiğimiz çok güzel şeyler. İnşallah bunların devamı olacak. Güzel günler Gaziantep imizi, Üniversitemizi bekliyor diye konuştu. Organ naklinin insan hayatındaki önemine değinen Üniversitemiz Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Elbeyli, 1990 yılında Gaziantep te solunum cihazı yoktu. Yıl 2011 biz organ naklinin bu güzel geldiği noktayı birlikte konuşuyoruz. Biz bu noktaya sizlerle geldik. Bu şehrin gerçekten önemli taşlarından biri olan Abdulkadir Konukoğlu bize uçağını verdi. Yaşam gibi kıymetli bir cevheri insana hediye etmenin bilincine hepimiz aynı farkındalıkla yaklaşmalıyız. Bizim amacımız bu farkındalığı artırmaktır. Bu program, bu proje, bu çabalar bunun için. Bu film yarışması buna vesile olacaktır. Yarının teminatı olan gençler bu emek dolu eserlerle aslında hepiniz ödül aldınız. Başta Rektörümüz Prof. Dr. M. devamı 16 da..

16 15 den devam... Yavuz Coşkun olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. Organ nakil merkezinin oluşum aşamalarını belirten Üniversitemiz Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Organ Nakli Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Ünal Aydın, Bölgemizde organ naklinin gerçekleştirilebilmesi için Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun un başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdik. İlk olarak 29 Haziran 2009 tarihinde hem böbrek hem de karaciğer nakli için ruhsatı aldık. Ruhsatı aldıktan sonra ekiple birlikte toplantı yaptık ve borsayı kurduk dedik. Artık yatırımcıların gelmesi gerekiyordu. Ama yatırımcıların gelmesinin ötesinde de bir şekilde borsanın tutulması ve yukarı doğru çekilmesi gerekiyor. Biz bu noktada stres noktaları belirledik. Bu stres noktaları ilklerdi. Çünkü ilkler başarılı olursa, stres noktalarını kırar, borsayı yükseltiriz diye düşündük ve ilk operasyonumuz olan karaciğer naklini gerçekleştirdik diye konuştu. Organ bağışının ikinci hayat şansı için bekleyen hastaların yaşamlarında büyük bir umut olduğunu söyleyen Proje Koordinatörü Hacer Kirişci Özil, Diyaliz hastaları organlara kavuşursa SGK nın her yıl diyaliz için ödemiş olduğu 2 milyar dolarlık bütçenin 1 milyar dolara düşeceği hesaplanmış durumda. Bu nedenle organ nakli merkezlerinin önemi büyük. Biz ilk adım olarak üniversitemizin bilim ve kültür anlamındaki şehirde sergilediği öncü rolüyle ulusal düzeye taşıyarak, Rektör Hocamızın liderliğinde üniversitelerarası film yarışmasına taşıdık. Bu kapsamda ilk günden itibaren bizlere destek veren hem takım lideri hem de takımın en çalışkan üyelerinden biri olan Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun a teşekkür ediyorum. Umarım ülkemiz gelişmiş ülkelerle ekonomik, ticari, üretim alanındaki rekabetin organ bağışı konusunda da sergilesin ve bu konuda insanın yüreğinin güzelliğine yaraşır örnek gösterir ülke halini alsın şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının sonrasında Künye adlı kısa filmle birinci olan Başkent Üniversitesi öğrencilerine 7 bin 500 TL para ödülünü ve plaketlerini takdim eden Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Böyle hassas ve güzel bir konuda yardımlaşmanın en üst noktada olması gereken bir yerde kısa film yarışmasını düzenleyen değerli hocalarımıza, değerli Rektörümüze, yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi bu konuda hassasiyet gösterdikleri için tebrik ediyorum. Organ naklinin bir ihtiyaç olmadığı sıfıra indiği bir dünyanın olmasını diliyorum diye konuştu. Çare - Sizler adlı kısa filmle ikinci olan Gaziantep Üniversitesi öğrencilerine 5 bin TL para ödülünü ve plaketlerini takdim eden Türkiye de başarılı karaciğer nakilleri ile isim yapan Prof. Dr. Yaman Tokat, Ünal Aydın la on yıl önce birlikte çalıştığımız zaman çok haşarı, her şeyin peşinde koşan genç bir asistandı. Organ naklini o zaman çok sevdi. Onun bu işi yapması bizim için ileride bir ışıktı. Antep te bütün yapılanlara, Antep halkına, ileri gelenlerine, tüm üniversite görevlilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok hoşuma gitti ve size gıpta ile bakıyorum ifadesinde bulundu. Hayat Erimeden adlı kısa filmle üçüncü olan Karabük Üniversitesi öğrencilerine 3 bin TL para ödülünü ve plaketlerini takdim eden SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Ödülün manevi değeri maddi değerinden daha yüksek. Ne zaman hastaneye düşerseniz, ne zaman o ansız dakikaları yaşarsanız ancak o zaman bilirsiniz. Gerçekten organ nakli çok önemli. Ben bu noktada Gaziantep in ve nin bir tarih yazdığına inanıyorum şeklinde konuştu. Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Niğde Üniversitesi ve öğrencilerinin katıldığı Organ Bağışı Konulu Üniversitelerarası Kısa Film Yarışmasında eserleri değerlendiren, Başkanlığını TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık görülen ünlü Yönetmen Atalay Taşdiken in yaptığı jüride; Tiyatro Sanatçısı Zafer Ergin, Oyuncu İpek Tenolcay, Yönetmen Reis Çelik, Prodüktör ve Yönetmen İsmail Ragıp Geçmen, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Organ Nakil Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Ünal Aydın Gazeteci Ahmet Kaya, Kültür, Sanat Danışmanı Yönetmen Dr. Sadık Battal, Gaziantep Üniversitesi Sinema TV Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Sait Liman yer aldı. Organ bağışlarıyla yeni hayatlarına merhaba diyen isimlerden biri olan Ayşegül Demir duygu ve düşünlerini anlatarak, 16 yaşında karaciğer rahatsızlığım olduğunu öğrendim. Şimdi 18 yaşındayım. İki sene boyunca ilaç tedavisi kullandım. İlaçlar hastalığımı iyileştirecek derecede değildi. Sadece ayakta durmamı sağlıyordu. Hayattan bir beklentim yoktu. Bugün ameliyat olalı bir hafta oldu. Şuan kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum diye konuştu. Jüri üyeleri adına konuşma yapan Tiyatro Oyuncusu Zafer Ergin, Gerçekten gurur verici bir gece. Çok hassas bir konu üzerinde çalışan genç arkadaşlar tüm varlıklarını ortaya koymuşlar. Herkesin emeğine sağlık. Üniversitenin böyle bir çalışmaya sebep olması onur veriyor şeklinde konuştu. Üniversitemize katkıda bulunan Mehmet Efendi Türk Kahvesi Bölge Müdürü Hakan Bulguroğlu na, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından plaket takdim edildi. Ödül Töreninin sonunda Sanatçı Yonca Lodi tarafından mini bir konser gerçekleştirildi. Geceye katılan jüri üyelerine, Sanatçı Yonca Lodi ye ve ödül töreninin sunucusu Oyuncu Müge Ulusoy a Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından çiçek ve hediye takdim edildi.

17 Sayfa -17 Sertifika Töreni Düzenlendi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümünde yürütülmekte olan İlköğretim Öğretmenlerinin Fen ve Matematik Alanlarında Mesleki Gelişim Modeli ve Bu Modelin Yaygınlaştırılması adlı TÜBİTAK projesi kapsamında eğitim alan öğretmenler için Sertifika Töreni düzenlendi. Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen sertifika törenine; Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğretmen katıldı. Törenin açılışında konuşan Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, eğitimin hiçbir zaman ertelenmeyecek bir konu olduğunu söyleyerek, eğitimin insan hayatı için çok önemli olduğunu belirtti. Prof. Dr. Coşkun, Biz üniversite olarak öğrencilerimizi sadece eğitmekle kalmıyoruz. Şehrimize, ülkemize bir katkı sağlamak için çaba veriyoruz. Biz her zaman sizlere destek vermeye hazırız. Öğretmenlik gerçekten profesyonel bir meslek. Bu işe akıl ve gönlünüzü koymadığınız sürece iyi bir netice almanız mümkün değildir. Çünkü birebir insanın hayatıyla ilgili bir mesleği yerine getiriyorsunuz. Eğitim bizim için olmazsa olmazlarımızdan birisi. Bugün gelinen noktaya bakarsanız öğretmenlik tekrar kıymete binmiştir. Öğretmenin emeği parayla ölçülemez, çok kutsaldır. Yaptıklarınızın karşılığını maddi olarak alamasanız bile bu işe gönlünüzü koymalısınız diye konuştu. Eğitim sistemi içindeki en önemli öğenin öğretmen olduğunu söyleyen Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu, Eğitim günümüzde bir ülkenin öncelikle çözüm üretmesi gereken sorunlarının başında gelmektedir. Bizim de zaman kaybetmeksizin okul öncesinden yüksek öğrenime kadar eğitime gereken önemi vermemiz gerekmektedir. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman uygarlık hedefine doğru büyük bir adım atmış, hızla ilerlemiş olacağız. Bir eğitim modeli o modeli işletecek olan perso- nelin niteliğinin üzerinde hizmet üretemez. Bu nedenle elinizde en iyi programlar, en iyi derslikler, en iyi kitaplar onları etkili bir biçimde kullanacak öğretmenleriniz yoksa bunlar hiçbir şeye yaramaz diye konuştu. Öğretmenliğin önemli bir meslek olduğuna dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Öğretmenler eriyen mum gibi. Biz sürekli bir şeyler veriyoruz. Bunun mutlak anlamda devamı 18 de..

18 17 den devam... nıf öğretmenlerinin fen ve teknoloji matematik alanlarında mesleki gelişimlerini sağlanması olduğunu belirten Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi ve Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Erhan Bingölbali, Projenin sonunda iki yıl süren bir eğitim sonunda yetişen 30 formatör öğretmen, 6 ay boyunca eğitim alan 180 ilköğretim öğretmenine eğitim verdik. Bu sayede en az 20 bin ilköğretim öğrencisi ulaşıldı şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının sonrasında Gaziantep Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koruk ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu tarafından kursiyerlere sertifika, projede çalışan formatör öğretmenlere Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu tarafından plaket bir şekilde telafi edilmesi gerekir. Öğretmenler birikimlerini devam ettirmelidir. Kendi çaba ve gayretlerimizin yanında bu tür projelerden hizmet içi eğitimlerden geçiyor. Hizmet içi eğitim programlarını son derece önemsiyoruz. Bu tür çalışmalarımızda bize hep destek veren ve yanımızda olan Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun a ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz ifadesinde bulundu. Projenin amacının ilköğretim fen ve teknoloji, matematik ve sıve belge takdim edildi. Projeye olan katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından Gaziantep Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun a, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tokay Gedikoğlu na ve proje ekibinden Yrd Doç. Dr. Erhan Bingölbali ye, Yrd. Doç. Dr. Fatih Özmantar a, Doç. Dr. Yılmaz Sağlam a, Yrd. Doç. Dr. Servet Demir e ve Yrd. Doç. Dr. Ali Bozkurt a plaket takdim edildi.

19 Sayfa -19 Üniversitemizde Avrupa Birliği Türkiye İlişkileri Sertifika Töreni Gerçekleştirildi Rektörlük Toplantı Salonunda, 13 Mayıs 02 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Avrupa Birliği Türkiye İlişkileri Sertifika Programı kapsamında sertifika töreni gerçekleştirildi. Programa nin çeşitli bölümlerinden 26 öğrenci katıldı. öğrencilerine Avrupa Birliği Türkiye ilişkileri, Avrupa Birli- ği Kurumları ve Antlaşmaları ve Türkiye nin üyelik süreci hakkında detaylı bilgi aktarmak amacıyla hazırlanan programın sertifika töreninde konuşan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, öğrencilerin kendi alanları dışında da ülkeye katkı sağlayacak çalışmalar yapması gerektiğini belirtti. İletişim becerisi yüksek, ilkeli gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Prof. Dr. Coşkun, Biz sizin sadece kendi alanınızda iyi yetişmenizle yetinmiyoruz. Elbette ki kendi alanınızda iyi bir öğrenci olmanızı, iyi bir tahsil almanızı sağlamaya çalışıyoruz. Düşünen, yaratıcı, estetik, sanat ve toplumsal alanlarda duyarlılık bilincine sahip öğrencilerimizin olmasını istiyoruz. Ülkemizde herkesin ilgilenebileceği konularda bilgi sahibi olmanız gerekli. Okuyorsunuz, okuyan insan aydın olma yolunda olan kişidir. Ülkemizin sorunlarına da sahip çıkacak, bunlarla bir şekilde ilgilenecek, onlara çözüm bulma noktasında katkı üretecek insanlar olmalısınız şeklinde konuştu. Programın sonunda sertifika programına katılan öğrencilerimize Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun tarafından sertifikaları verildi.

20 Sayfa -20 Vodafone Freezone Müzik Festivali Gençlik Bir Kere Yaşanır, Özgürce Yaşa sloganıyla hayata geçirilen Vodafone Freezone Müzik Festivali kapsamında Üniversitemizde Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK tarafından konser gerçekleştirildi. Gençlik Bir Kere Yaşanır, Özgürce Yaşa sloganıyla hayata geçirilen Vodafone Freezone Müzik Festivali kapsamında Üniversitemizde Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK tarafından konser gerçekleştirildi. Badem in açılışı yaparak muhteşem canlı performansıyla başlayan konserde gençler müziğe ve eğlenceye doydu. Badem den sonra sahne alan TNK, Aylin Aslım, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah da en güzel parçalarıyla, Üniversitemiz öğrencilerine muhteşem bir gece yaşattı. Üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, coşkulu kalabalık sanatçıların birbirinden güzel parçalarına eşlik ederek müziğe doydu. Konserin sonunda Bedem, TNK, Aylin Aslım, Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah sahneye çıkarak Özgürce Yaşa şarkısını birlikte söylediler.

21 Sayfa -21 Kreş ve Anaokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Coşkusu Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından, Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi nde, Eğitim Öğretim Yılı Yıl Sonu Gösterisi ve Diploma Töreni gerçekleştirildi. Törene; Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, yapılacak yeni kreşle çocukların daha güzel ortamlarda eğitim göreceğini ifade etti. Yeni kreş yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Eroğlu, İl genel meclisiyle düzenlenecek yeni bir projeyle kreşimizi yapacağız. Karar alındı ve yapılmasına izin verildi. Birtakım işlemler gerçekleştikten sonra yeni kreşimizin daha kaliteli, daha güzel fiziki ortamlarda eğitim yapmasını sağlayacağız diyerek, mezun olacak çocukların bundan sonraki yaşantılarında başarılı olmalarını diledi. Kreş ve anaokulu ekibi olarak çocuklara mutlu bir yuva sunmak için çalıştıklarını belirten Üniversitemiz Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran, Kreş ve anaokulumuz bugün mutlu, gururlu ve hüzünlü. Bir yıl boyunca ana kucağından kopup gelen minik minik yavrularımızla güldük, eğlendik, üzüldük, sevindik, bilmediklerimizi öğrendik. Onları bugün yarının kucağına bırakıyoruz. Bundan sonraki hayatlarında onları başarılı bir doktor, mühendis, işadamı, bürokrat olarak görmek dileğiyle hayata doğru uğurluyoruz şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının sonrasında çocukların yaptığı ritim şov, salsa, jimnastik, step gösterisi büyük beğeni toplarken, yöresel oyunlardan oluşan muhteşem Türkiye miz adlı gösteriyle minikler kabiliyetlerini sergilediler. Genel Sekreteri Ercan Eroğlu tarafından katkılarından dolayı Satranç Eğitmeni Ahmet Özmut a plaket takdim edildi. Satranç Eğitmeni Ahmet Özmut tarafından satranç turnuvasında dereceye giren birinci Muhammet Samet Eroğlu na, ikinci Yiğithan Çevi, üçüncü Tamer Güneri kupa ve madalya, Ece Demirtaş, Yusuf Kaan Kamalak, Çağatay Kaya, Baran Sezgin, Ayşe Erbilgin, Batur Ceritoğlu, Muhammet Mustafa Kökten, Yusuf Bilge Kamber, Gülsüm Karani, Esef Çelebi Kibaroğlu, Tağra Radhwamhjı, Esin Kamış, Zeynep Gökçe Demir, Kerem Sofuoğlu, Bensu Satıl, Dilan Kurt, Atay Atamtürk, Kutluhan Biçici, Fatih Erkliğ, Timur Paytak madalya, Kreş ve Anaokulu Müdürü Güler Boran tarafından ise mezun olan 13 çocuğa diplomaları takdim edildi.

22 Sayfa -22 Üniversitemiz Aşçılık Bölümü Öğrencileri Büyük Başarı Kazandılar Mayıs 2011 tarihlerinde UPADER tarafından Bursa da düzenlenen 1.Ulusal Gastronomik Yemek Yarışmasında Üniversitemizi temsil eden Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, çeşitli kategorilerde büyük başarılara imza attılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimizden Hülya Çevik makarnada 1 altın, Selçuk Karadal makarna ve balıkta 1 altın ve 1 gümüş, Tolga Gökçe balıkta 1 gümüş, Savaş Taşar ise balık ve kuzu kategorisinde 2 gümüş madalya kazandı. Yarışmada bireysel olarak ilk altın madalyaları kazanan Selçuk Karadal ve Hülya Çevik, çok mutlu olduklarını dile getirerek, Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını belirttiler. Selçuk Karadal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun a, The Anatolia Otel Mutfak Şefi Sercan Sağlık ile Aşçılık Bölümü öğretim elemanlarından Şebnem Yakar, Ali Nadir Zeyrek ve İlkay Gökpınarlı ya kendilerine vermiş olduklarını desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti. Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz Festivale Katıldı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlenen, 2. Hemşeri Dernekleri Festivali ve Yöresel Kültürler Buluşması törenle kutlandı. Üniversitemizde farklı bölümlerde okuyan yabancı uyruklu öğrencilerin de katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu. Gaziantep te faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin yöresel kültürler buluşmasında bir araya geldiğini söyleyen Uluslararası İlişkiler Ofisi Gençlik Programları Danışmanı Şeyho Bozkuş, Üniversitemizde okuyan Tacikistan, Moğolistan, Türkmenistan, Tanzanya, Myanmar, Kırgızistan uyruklu on öğrenciden oluşan halk oyunları ekibinin sahnelediği yöresel oyunlar festival alanını dolduran çok sayıda Gazianteplinin beğenisini kazandı. Farklı kültürlerden oluşan çok sayıda ülkenin öğrencilerinin bir araya gelerek oluşturdukları halk oyunları ekibini yöremiz kültürünü tanımaları ve sergilemeleri bakımınsan ayrıca önem kazanmaktadır. Festivalde öğrencilerimiz, ayrıca Türkçe şarkılar söyleyip gönüllerince eğlendiler şeklinde konuştu.

23 Sayfa -23 Oğuzeli Meslek Yüksekokulu nda 3. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği Gerçekleştirildi Oğuzeli Meslek Yüksekokulu tarafından 3. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği gerçekleştirildi. Şenliğe; Üniversitemiz Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Oğuzeli Kaymakamı M. Akif Celep, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, çok sayıda akademik, idari personel, öğrenci ile Oğuzeli halkı katıldı. Şenliğin açılış konuşmasını yapan Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesi nin Oğuzeli nden Parlayan Yıldızı Oğuzeli Meslek Yüksekokulu sadece eğitim-öğretim yapılan bir bina değil. Oğuzeli Meslek Yüksekokulu olarak sosyal ve kültürel etkinliklerle var olduğu Oğuzeli ile bütünleşerek topluma faydalı insanlar yetiştiren bir kurum olma misyonu ile hareket etmekteyiz şeklinde konuştu. Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve Oğuzeli Kaymakamı M. Akif Celep, gençlerimize yatırım yapmanın önemini vurgulayarak, Oğuzeli nde her sene böylesine güzel bir etkinlikte bulunmaktan duydukları sevinci paylaştılar. Açılış konuşmalarının sonrasında Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda yıl içerisinde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimize hediyeler takdim edildi. Oğuzeli Anadolu Lisesi tarafından sunulan halk oyunları gösterisinin sonrasında Oğuzeli Meslek Yüksekokulu bahçesinde kurulan stantlar gezildi. Sürpriz hediyelerle dolu çekilişin sonrasında müzik eşliğinde çeşitli oyunlar ve eğlencelerle şenlik coşkusu devam etti. Birbirinden heyecanlı yarışmalar gerçekleştirildiği şenlikte öğrenciler, ip çekme, yumurta taşıma, çuval, bağlı yürüme gibi çeşitli oyunlar oynadı. Çekişmeli geçen oyunlara katılan öğrenciler, başarılı olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Oyunlar sonunda, kazananlara çeşitli ödüller takdim edildi.

Uygulama Hastanesi Başhekimi. çok sayıda il protokolü üyesi, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenci katıldı. Ödül töreninin açılışında konuşan

Uygulama Hastanesi Başhekimi. çok sayıda il protokolü üyesi, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenci katıldı. Ödül töreninin açılışında konuşan Sayfa -1 Organ Bağışı Konulu Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması nın Ödülleri Sahiplerini Buldu Atatürk Kültür Merkezinde, Organ Bağışı Konulu Üniversitelerarası Kısa Film Yarışması nın ödül töreni

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi

Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Vakfıkebir MYO 9. Dönem Mezunlarını Verdi Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI

İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ NİN (İSTE) 2015 2016 AKADEMİK YILI KAPANIŞ TÖRENİ COŞKU İÇİNDE YAPILDI İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2015 2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni Hatay Vali Yardımcısı

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

Üsküdar Üniversitesi nde mezuniyet coşkusu

Üsküdar Üniversitesi nde mezuniyet coşkusu Üsküdar Üniversitesi nde mezuniyet coşkusu Üsküdar Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Ülker Sports Arena da gerçekleştirdi. Ön lisans, lisans ve yüksek lisans bölümlerinden mezun 3

Detaylı

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 60.YIL KUTLAMALARI GELENEKSEL MEZUN ŞENLİKLERİ Temmuz 2012 Buluşması- Cumhuriyet Caddesi AMAÇ: Yüzbinleri aşan mezun sayısı olan Atatürk Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında

Detaylı

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, 29-Haziran-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında Hafta içi Her gün Saat: 09.30-17.00 saatleri arasında aday öğrenci ve ebeveynlerine açık

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu

Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu Başkent Üniversitesi, 21 ve 22 Haziran günlerinde düzenlenen 2016-2017 eğitim yılı mezuniyet törenleriyle, on binlerce mezununa yenilerini kattı. D iplomalarını

Detaylı

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU

GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU GENÇ ERKEK HENTBOL TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU 2013-2014 Öğretim Yılı Liseler Arası Hentbol İl Birinciliği karşılaşmaları Talas Spor Salonunda yapıldı. Bu öğretim yılında yeni kurulan 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

Oryantasyon 15 7-8 Eylül

Oryantasyon 15 7-8 Eylül Oryantasyon 15 Melikşah Üniversitesi ailesinin siz yeni öğrencileri için, 7-8 Eylül 2015 tarihlerinde Üniversiteyi Tanıma ve Uyum Günleri (Oryantasyon) Programı gerçekleştirilecektir. Bu program ile sizlere

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÖDÜL YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

EGE ÜNİVERSİTESİ ÖDÜL YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar EGE ÜNİVERSİTESİ ÖDÜL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Ege Üniversitesi nde görev yapmakta olan akademik ve idari personelin, öğrencilerin, kurum

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nde Mezüniyet Töreni

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nde Mezüniyet Töreni İzmir'de Mezuniyet Coşkusu Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nde Mezüniyet Töreni 13 Haziran 2015 Cumartesi 09:46 Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi nin 2014-2015 öğretim yılı mezuniyet

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler.

https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 43 YIL GELDİLER SONRA BİR ARAYA https://youtu.be/j6ceksdurxm Muğla nın Ortaca ilçesi Dalyan mahallesinde buluşan Ankara Atatürk Lisesi mezunları 43 yıl sonra bir araya geldiler. 1972 1973 döneminde Ankara

Detaylı

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi 2. Uluslararası İktisadi ve İdari Perspektifler Kongresi 5-7 Ekim Tarihlerinde Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi Süleyman Demirel Üniversitesi ile Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi tarafından

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖRNEK GÖRSEL Proje İçin Son Kontroller Yapıldı Destekliyor projesi Aralık ayında son bulurken projenin asıl önemli kısmı olan sürdürülebilirlik aşaması için çalışmalar başladı. Proje kapsamında destek

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

İMYO da şenlik coşkusu

İMYO da şenlik coşkusu İMYO da şenlik coşkusu Öğrencilerin yıl sonunda stres atmaları ve yaptıkları çalışmaları sergileme imkanı sağlayan 4. Geleneksel Kültür Etkinliği ve Kermesi coşkuyla gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ 29.11.2016 Üniversitemiz Tıp Fakültesine 2016-1017 eğitim-öğretim döneminde yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Beyaz Önlük Giyme töreni gerçekleştirildi.

Detaylı

Üsküdarlı mezunlar şehit polis Duha Beker i unutmadı

Üsküdarlı mezunlar şehit polis Duha Beker i unutmadı Üsküdarlı mezunlar şehit polis Duha Beker i unutmadı Üsküdar Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Ülker Sports Arena da gerçekleştirdi. Ön lisans, lisans ve yüksek lisans bölümlerinden

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

VALA GEDİK ANISINA ÖZEL SAYI

VALA GEDİK ANISINA ÖZEL SAYI VALA GEDİK ANISINA ÖZEL SAYI TEMMUZ 2016 www.toplumunicinde.com İstanbul Gedik Üniversitesi Aktifim Toplumun İçindeyim Projesi Gönüllüleri Vala Gedik Kimdir? Gedik Holding Onursal Başkanı merhum Halil

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündem

Pazartesi İzmir Basın Gündem 21.03.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündem İZMİR İN KALBİ İKÇÜ DE ATIYOR! İzmir de kalp nakli gerçekleştiren ikinci merkez olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, iki

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Geleceğin Mühendislerine Petkim den Tam Destek

Geleceğin Mühendislerine Petkim den Tam Destek Geleceğin Mühendislerine Petkim den Tam Destek İzmir in en genç üniversitesi olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi olarak sektörün önde gelen sanayi kuruluşlarıyla işbirliği çalışmalarına

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/012 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 29.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta cumartesi gününden itibaren etkinlikler

Detaylı

18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Karabük Alzheimer Derneği organizasyonluğunda üniversitemiz ev sahipliğinde Yaşlılık-Bunama ve Alzheimer Hastalığı Tanıtım ve Bilinçlendirme

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı

Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Başbakan Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu nda karne dağıtım törenine katıldı Haziran 17, 2016-1:22:00 Başbakan Yıldırım, "Terör örgütünün telkinlerine gençlerimiz asla ve asla itibar etmesinler. Onlar bizim

Detaylı

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ 4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ Değerli Tuzlalılar; Bilim, Kültür, Sanat ve Spor günlerinin dördüncüsünde yeniden bir aradayız. Üretmenin gururunu, paylaşmanın

Detaylı

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İçindekiler YENİ YILA BAŞLARKEN OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ İçindekiler Yeni Yıla Başlarken... 2 Okul Aile Birliğimize Teşekkür Ederiz... 2 Eğitimde İzlerimiz... 3 Aralık Ve Ocak Ayı Etkinlik Takvimimiz... 7 Matematiğe Dokunmak... 8 Sevgili Ege Sağlam ın Resim

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı MAYIS sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık.

KAYI OKULLARI. Haftalı MAYIS sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. KAYI OKULLARI Haftalı 22-26 MAYIS 2017 8. sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. 8. sınıf öğrencilerimizi lise sıralarına törenle taşıdık. KAYI Okulları 8. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz;

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur.

GÜL-AY Basın-Meslek İlkelerine Uyar. Yazı ve ilanlar imza sahiplerine aittir. Köşe yazılarına ücret ödenmez. Makalelerinden kendileri sorumludur. 06 EKİM 2014 REKLAM HABERLER Gül-Ay - Sayfa 3 06 EKİM 2014 Gül-Ay - Sayfa 5 HABERLER Erdemli de üzüm festivali yapıldı Erdemli'ye bağlı Üzümlü köyünde Üzüm festivali yapıldı. Erdemli Belediyesi tarafından

Detaylı

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay yoğun bir bilimsel kongre programı yaşadı. Kurucusu olduğu Ortadoğu Organ Nakli Derneği (MESOT) tarafından

Detaylı

GAÜN e Türkiye nin En Modern Kardiyoloji Merkezi

GAÜN e Türkiye nin En Modern Kardiyoloji Merkezi GAÜN e Türkiye nin En Modern Kardiyoloji Merkezi "Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kardiyoloji Servisi, Türkiye de hiçbir hastanede bulunmayan 3 boyutlu anjiyo cihazı

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

İngiltere Kraliyet Tıp Derneği nin. Prof. Dr. Mehmet Haberal a Verildi. Prof. Dr. Babulal Sethia, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Prof. Dr.

İngiltere Kraliyet Tıp Derneği nin. Prof. Dr. Mehmet Haberal a Verildi. Prof. Dr. Babulal Sethia, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Prof. Dr. İlk "Distinguished Fellowship" Ödülü Prof. Dr. Mehmet Haberal a Verildi İngiltere Kraliyet Tıp Derneği, 2008 yılında oluşturulan "Distinguished Fellowship" ödülünü, dokuz yıllık bir araştırma ve değerlendirmenin

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce EMRAH YAZAR Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi:06.09.1988 Uyruk:TC Cinsiyet:Erkek Askerlik Durumu:Tecilli Yabancı Dil:İngilizce Adres:Yeditepe Mah. Renk Konutları A Blok Kat:1 Daire:102 Şahinbey/Gaziantep

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT

Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Öğr. Gör. Dr. Çiğdem YİĞİT Tel: +90 (224) 2940962 e-mail: cigdemyigit07@gmail.com Ankara da doğdu. Müzik eğitimine Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosunda şarkı söyleyerek başladı. 1992 yılında Gazi

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ NDE AKADEMİK YIL AÇILIŞI HEYECANI

UFUK ÜNİVERSİTESİ NDE AKADEMİK YIL AÇILIŞI HEYECANI UFUK ÜNİVERSİTESİ NDE AKADEMİK YIL AÇILIŞI HEYECANI Ufuk Üniversitesi 2018 2019 Akademik Yılı Açılış Töreni nde konuşan Rektör Prof.Dr. Tevfik TEZCANER, tüm çalışmaların ortak bir akıl ile sürdürülmesi

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 İAÜ SHMYO Mezuniyet Töreni 13 14 Haziran 2015 Tarihinde Görkemli Bir Törenle Düzenlendi

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

Haziran Öğretmenlerimiz Ö ğretmenlerimiz v eç alışanlarımız ve Çalışanlarımız S ergiledikleri Sergiledikleri O yunla Büyük Büyük Oyunla B eğeni Topladılar Topladılar Beğeni İTK'lı Mezunlar Lise Hayatlarına

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum.

Page 1 of 6. Öncelikle, Edirne de yaşanan sel felaketi için çok üzgünüz. Tüm Edirne halkına, şahsım ve üniversitem adına geçmiş olsun demek istiyorum. Page 1 of 6 Edirne Valisi Sayın Dursun Ali Şahin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası nın değerli üyeleri ve temsilcileri, Bilgi birikimi ve üslubunu,

Detaylı