KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMLARI TEKLİFİ TEKLİF KONUSU KURUM:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMLARI TEKLİFİ TEKLİF KONUSU KURUM:"

Transkript

1 KURUMSAL EĞİTİM PROGRAMLARI TEKLİFİ TEKLİF KONUSU KURUM

2 Zümrüdüanka'nın Düşü 2000 Alanlarında birer idol olan grafiker Mengü Ertel, merhum yazarşair-sinema eleştirmeni Onat Kutlar, edebiyatçı ressam Ferit Edgü, ressam Bedri Baykam, Prof. Dr. Dikmen Gürün, oyuncu ve yönetmen Genco Erkal, tarihçi yazarprof. Dr. İlber Ortaylı, avukat Nejla Fertan ve Prof. Zeliha Berksoy önemli bir toplumsal mirasımızın geleceğe taşınması için bir tohum ektiler; Semiha Berksoy Opera Vakfı... Vakfın logosunu da o yıllarda hayatta olan Semiha Berksoy bizzat tasarlamıştı. İlklerin kadını ve Cumhuriyet dönemi sanatının uluslararası hayranlık uyandıran simgesi olarak anılan; ilk kadın opera sanatçımız, yüksek dramatik soprano, ressam ve tiyatrocu Semiha Berksoy, yine o yıllarda, ömrünü adadığı modern sanatın, gelecek kuşaklara aktarılması düşünden beslenen bir amblem daha çizmişti Bir Zümrüdüanka kuşu... Katıldığı bir TV programında sunucunun Dünya çapında sanatçı olmuşsunuz, neden Türkiye'de kalmakta ısrar ettiniz? şeklindeki sorusuna; Ee, burası da dünya çapı diyerek ülkesinde modern sanatın gelişmesi için bakışını özetleyen ve bu uğurda ömrünü vakfeden Semiha Berksoy'un düşlerinde Zümrüdüanka ile çok güzel şeyler yapmak vardı Ne var ki, 2004'de ülkesinin üzerinde parıltılar bırakan bir kuyruklu yıldız olarak kayıp ve kainata merhaba dediğinde, düşü yarım kalmış ve tasarladığı amblem mezar taşını süslemişti 2007 Ardında bıraktığı Semiha Berksoy Opera Vakfı, taşıdığı adın hakkını veren bir azimle do sesini verip, ölümü yendi ve Zümrüdüanka'nın düşünü gerçekleştirdi; operamızın Primadonnası, sanatımızın olduğu kadar döneminin toplumsal yaşamının da dünya çapında çağdaşlık ikonu olan Semiha Berksoy'un, tarihimizde eşine ender rastlanır çok yönlü sanatsal mirasının korunmasını ve yeni kuşakların yaşamına dokunmasını sağlamak amacıyla BERKSOY SANAT AKADEMİSİ kuruldu ve biçok branşta öğretime başladı. Zümrüdüanka artık akademinin logosuydu Popüler kültürün, sanat öğretiminde yarattığı erezyondan uzak bir öğretim sistemi benimseyen BERKSOY SANAT AKADEMİSİ, opera, tiyatro ve resim sanat dallarında; yetişkinler ve çocuklar için Tiyatro Stüdyosu,

3 EĞİTMENLERİMİZ Prof. Dr. Zeliha BERKSOY Mimar Sinan Güzel Sanat Üniversitesi Sahne Sanatları ve Tiyatro Ana Sanat Dalı Başkanı Kurucusu olduğu Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı nda 1978 den Sahne Sanatları ve Tiyatro Ana Sanat Dalı Başkanı olan ve birçok saygın sanatçı, TV yıldızı yetiştiren Prof. Dr. Zeliha Berksoy aynı zamanda Berksoy Sanat Akdemisinin de kurucu başkanıdır. Yarım asırlık tiyatroculuk geçmişine uluslararası birçok başarı sığdıran Prof. Dr. Berksoy denetçi olarak katıldığı kurumsal eğitimlerin aynı zamanda planlayıcısıdır. Tamer LEVENT Devlet Tiyatroları Eski Genel Müdürü / TOBAV Genel Başkanı 1950 senesi İzmir doğumlu olan Tamer Levent tartışmasız, Türkiye nin önemli sanatçılarındandır. 70 ülkede sahne sanatları ve özellikle Türkiye de öncüsü olduğu yaratıcı drama alanlarında önemli çalışmalara imza atmıştır. Devlet Tiyatrolarında birçok saygın oyun yöneten ve rol alan Tamer Levent, yaratıcı drama alanındaki dünya çapındaki liderlik deneyimiyle Berksoy Sanat Akademisi nin kurumsal yaratıcı drama eğitimlerinin programı hazırlayıp yönetmekte ve diğer eğitim programlarına da denetçi olarak katılmaktadır.

4 EĞİTMENLERİMİZ Dr. Tamer GÜLER Oyuncu-Akademisyen-Yazar Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Güler özellikle etkili konuşma alanında yayınladığı makale ve kitaplarla tanınmaktadır. Bu alanda kendi yöntemini geliştirerek ulusal anlamda kabul görmüş isimler arasına giren Tamer Güler bir çok önemli eğitim kurumunda bu alanda eğitim vermekte olduğu gibi Berksoy Sanat Akademisi kurumsal eğitimlerinin baş uygulayıcısı konumundadır. Cenk SÖZERİ Oyuncu-Eğitmen Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü nden 1993 yılında mezun olan Cenk Sözeri sayısız tiyatro, tv, sinema projesinde aranan yüzler arasındadır. Oyunculuğunun yanında Berksoy Sanat Akademisi nde tiyatro ve diksiyon dersleri vermektedir. Ali BARIŞIK Oyuncu-Eğitmen 2007 senesinde Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü nden mezun olan Ali Barışık, BBC Radyo Tiyatrosu, Royal Shakespeare Company gibi uluslararası proje başarılarının yanında 2007 yılından bu yana Berksoy Sanat Akademisi eğitmen kadrosundadır. Barışık ayrıca TRT başta olmak üzere birçok popüler TV projesinde başarılı oyuncular arasındadır. Eğitimler, seçilecek programa göre 1 eğitmen tarafından uygulanacaktır NOT İstanbul dışı eğitler süresince eğitmenlerin konaklama ihtiyaçları eğitim alan kurumca karşılanmalıdır.

5 1) ETKİLİ KONUŞMA VE BEDEN DİLİ Eğitim Süresi 2 Gün (14 Saat) 14 Nefes Güçlendirme 1. Soluk almada kullanılan organların tanıtılması. 2. Diyaframı geliştirecek çalışmaların yapılması. 3. Nefesi kullanma teknikleri. 4. Diyafram nefesinin vurgulama ve tonlamaya etkisi 5. Konuşmada nefesi doğru ve yerinde kullanma tekniği Anlaşılır Ses Çıkarma 1. Türkçedeki bütün seslerin tanıtılması.(vokaller, konsonlar) 2. Bu seslerin doğru çıkarılması ve ses renginin etkileyici kullanımı 3. Konuşmadaki tembellik, tıslama, şive, ağız ve diş yapısından kaynaklanan yanlışlıklar. 4. Konuşmada yuvarlama, cümle sonu düşüklükleri ve zor söyleyişler 5. İstanbul Türkçesinin incelikleri 6. Konuşmada ifadeye dayalı ses iniş çıkışları, vurgulama ve duraklar Konuşmaları Vücut Diliyle Destekleme 1. İletişimde beden dilinin önemi. 2. Jest ve mimik. 3. Konuşmada vücut dili. 4. Hitabet NOT EĞİTİMİN İKİNCİ GÜNÜ PROF. ZELİHA BERKSOY TARAFINDAN KATILIMCILARA SON BİR SAAT SUNUMU YAPILACAKTIR. Üst, Orta, Alt Kademe Yöneticiler, Hizmet Personelleri vb Eğitimin hede fi... personelinin, bu eğitimi konunun uluslararası uzmanlarından doğrudan alması iletişim verimliliğini kalıcı olarak artıracaktır. Ancak kurumunuz hedef personel sayısı eğitimin maliyetini belirleyecek etken olacaktır. Öte yandan söz konusu program kurum ihtiyaçları doğrultusunda dramatik öğelerle özgünleştirilebilir.

6 2) TİYATRO WORKSHOP Eğitim Süresi 1 Gün (8 Saat) 14 1) Ses- Nefes egzersizi yapılacak r. (30 dakika) a) Soluk almada kullanılan organların tanı lması. b) Diyaframı geliş ecek çalışmaların yapılması c) Nefesi kullanma teknikleri d) Diyafram nefesinin vurgulama ve tonlamaya etkisi 2) Diksiyon dersi ve alış rmalar ( 1 saat) a) Türkçedeki bütün seslerin tanı lması. ( okaller, konsonlar) b) Bu seslerin doğru çıkarılması c) Konuşmadaki tembellikler ve slama d) Şive ve ağızdan kaynaklanan yanlışlar e) Fiziksel engellerin konuşmaya etkisi f) Konuşmada yuvarlama ve zor söyleyişler g) İle şimde beden dilinin önemi, jet ve mimik, konuşmada vücut dilinin kullanımı 20 dakika ara 3) Doğaçlamalar (1 saat) a) Tek kişilik doğaçlama egzersizi b) İki ve üç kişilik doğaçlama egzersizi c) Grup doğaçlama egzersizi 20 dakika ara 4) Dünya Tiyatro Tarihi (1 saat) a) 20. Yüzyıl Tiyatrosu b) Meyerhold Tiyatrosu c) Berthold Brecht Tiyatrosu d) Türk Tiyatrosu e) Popüler Sanat 20 dakika ara 5) Okuma Tiyatrosu- Moliere komedilerinden seçmeleri (3 saat) a) Oyun Seçimi b) Rollerin dağılımı c) Konu ve içerik analizi d) Oyunculuk çalışması ile okuma atrosu NOT TİYATRO WORKSHOP EĞİTİMİ PROF. ZELİHA BERKSOY VE YARDIMCI ASİSTANI TARAFINDAN VERİLECEKTİR Üst, Orta, Alt Kademe Yöneticiler, Hizmet Personelleri vb Eğitimin hede fi... personelinin, bu eğitimi konunun uluslararası uzmanlarından doğrudan alması iletişim verimliliğini kalıcı olarak artıracaktır. Ancak kurumunuz hedef personel sayısı eğitimin maliyetini belirleyecek etken olacaktır. Öte yandan söz konusu program kurum ihtiyaçları doğrultusunda dramatik öğelerle özgünleştirilebilir.

7 3) TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMA Eğitimin Süresi 2 Gün (14 Saat) Nefes Güçlendirme 1. Soluk almada kullanılan organların tanıtılması. 2. Diyaframı geliştirecek çalışmaların yapılması. 3. Nefesi kullanma teknikleri. 4. Diyafram nefesinin vurgulama ve tonlamaya etkisi 5. Konuşmada nefesi doğru ve yerinde kullanma tekniği Anlaşılır Ses Çıkarma 1. Türkçedeki bütün seslerin tanıtılması.(vokaller, konsonlar) 2. Bu seslerin doğru çıkarılması. 3. Konuşmadaki tembellikler. 4. Tıslama 5. Şive ve ağızdan kaynaklanan yanlışlar. 6. Fiziksel engellerin konuşmaya etkisi. 7. Konuşmada yuvarlama. Heceleri Doğru Vurgulama 1. Vurgu 2. Sözcüklerin tümce içindeki anlamlarına göre vurgu almaları 3. Türkçede sıkça rastlanan tonlama yanlışları. 4. Dilin farklı bölgelerdeki kullanımlarından doğan yanlışlar. Düzgün Cümle Kurma 1. Türkçenin yazım özellikleri ve temel yazım kuralları 2. Anlatım bozuklukları 3. Cümlenin amacına uygun anlatım biçimleri 4. İstanbul Türkçesinin doğru ve etkin kullanılması 5. Dilimizde kullanılan yabancı sözcükler ve okunuşları Konuşmaları Vücut Diliyle Destekleme 1. İletişimde beden dilinin önemi. 2. Jest ve mimik. 3. Konuşmada vücut dili. Etkili Konuşma Planı Yapma 1. Konuşmada hazırlık aşaması 2. Hazırlıksız yapılan konuşmalar 3. Sunum çeşitleri NOT EĞİTİMİN İKİNCİ GÜNÜ PROF. ZELİHA BERKSOY TARAFINDAN KATILIMCILARA SON BİR SAAT SUNUMU YAPILACAKTIR. Üst Kademe Yöneticiler, Şube Müdürleri, Basın Sözcüleri vb Topluluğa hitap eden... hedef personelinin yetkinliğini artırmayı amaçlayan bu program, 3 numaralı programın tercih edilmesi durumunda kurum içi eğiticilerce de

8 3) EĞİTİMCİNİN EĞİTİMİ Eğitim Süresi 5 Gün (35 Saat) ) İLETİŞİMDE TEMEL BECERİLER 2) GELİŞMİŞ BECERİLER 3) DEĞER 4) İLETİŞİMİN YAŞAMSAL DEĞERİ Etik-Estetik 5) BEN ve ÖTEKİ 6) ÇATIŞMA 7) TOPLUMSAL BECERİLER 8) TOPLUM ÖNÜNDE KONUŞABİLME 9) RETORİK 10) EN GÜÇLÜ İLETİŞİM-SANAT NOT EĞİTİMİN İKİNCİ GÜNÜ PROF. ZELİHA BERKSOY TARAFINDAN KATILIMCILARA SON BİR SAAT SUNUMU YAPILACAKTIR. Eğitici Personel Eğitimden yararlanmasını planlanan personel sayısı 100 den fazla ise, maliyet açısından uygun seçenek bu programdır. Eğitilen personele eğitim müfredatı konusunda danışmanlık yapmak ve süreç sonunda yararlılık analizi de bu programa dahildir.... içinbu program kurum ihtiyaçları doğrultusunda özgünlük kazanabilir.

9 4) TELEFONDA ETKİLİ KONUŞMA Eğitim Süresi 2 Gün (14 Saat) En fazla 20 Bu eğitimde temel amaç telefonda konuşan kişinin kendine olan güvenini geliştirmek, karşı tarafı etkileyici bir ses tonuna ve düzgün konuşma yeteneğine sahip olmasını sağlamak, konuya hakimiyetini geliştirmek, karşı tarafı ikna edebilmesini ve sonuç odaklı sağlıklı bir iletişim kurmasını sağlamaktır. Nefes Güçlendirme 1. Soluk almada kullanılan organların tanıtılması. 2. Diyaframı geliştirecek çalışmaların yapılması. 3. Diyaframla nefes almanın incelikleri. 4. Nefesi kullanma teknikleri. 5. Diyafram nefesinin vurgulama ve tonlamaya etkisi 6. Konuşmada duraklama. 7. Konuşmadaki durakların heceler yardımıyla yapılması Anlaşılır Ses Çıkarma 1. Türkçedeki bütün seslerin tanıtılması.(vokaller konsonlar ) 2. Bu seslerin doğru çıkarılması. 3. Konuşmadaki tembellikler. 4. Tıslama 5. Şive ve ağızdan kaynaklanan yanlışlar 6. Fiziksel engellerin konuşmaya etkisi. 7. Konuşmada yuvarlama. 8. Zor söyleyişler. Düzgün Cümle Kurma 1. Türkçe'nin yazım özellikleri ve temel yazım kuralları 2. Anlatım bozuklukları 3. Biçim ve içeriğe ait yanlışlar 4. Türkçeyi doğru ve etkin kullanabilme 5. Türkçenin temel özellikleri ve diksiyon disiplininin bir arada kullanılması 6. Dilimizde kullanılan yabancı sözcükler ve okunuşları NOT EĞİTİMİN İKİNCİ GÜNÜ PROF. ZELİHA BERKSOY TARAFINDAN KATILIMCILARA SON BİR SAAT SUNUMU YAPILACAKTIR. İ Memurları, Orta ve Üst Kademe Yöneticiler, Santral Çağrı Merkezi Çalışanları, Şube Personelleri Genel anlamda Çağrı Merkezi vb için geliştirdiğimiz bu program,... nin yukarıda listelenen hedef personellerine uygulanabilir. Eğitim hede fipersonelin idari iletişim vasfına yetkinlik sağlamak amacındaki programın, kurum itibarına olumlu yönde katkı vereceği de öngörülmektedir.

10 5) YARATICI DRAMA Eğitim Süresi 16 Hafta x 4 saat (64 Saat) Karşındakini ve kendini tanıyabilme. 2. Birlikte hareket edebilme. 3. Grup içinde enerjiyi dengeleyebilme. 4. Verili durumlara göre mimik çalışmaları. 5. Ses, nefes çalışmaları. 6. Diksiyon egzersizleri. 7. Hayali istekleri anlatabilme. 8. Heykel tamamlama. 9. Hikaye yazma ve oynama 10. Hikaye tamamlama 11. Göz teması 12. Çevreyi ve kendini gözlem 13. Duyguların vücuda yansıması 14. Ayna egzersizi 15. Ritm duygusu 16. Vücut güven oyunu NOT EĞİTİMİN İKİNCİ GÜNÜ PROF. ZELİHA BERKSOY TARAFINDAN KATILIMCILARA SON BİR SAAT SUNUMU YAPILACAKTIR. Seçilmiş İlgili Grup Bu program,... de özellikle kolektif çalışan ve çalışma performansı yüksek risk sınıfında olan (proje grubu vb.) Personeli için son derece yararlı olabilecek bir programdır. Program süresince ekip üyeleri birbirlerini daha iyi tanıması, ekipte karşılıklı güven duygusu ve kolektif çalışma becerisinin üst düzeyde gelişmesi beklenir.

11 6) TİYATRO OYUNU SAHNELEME Eğitim Süresi 16 Hafta x 4 saat (64 Saat) Tanışma 2. Ses ve nefes çalışmaları 3. Diksiyon 4. Konsantrasyon çalışmaları 5. Doğaçlamalar 6. Kişi ve karakterlere göre oyum seçimi 7. Seçilen oyunun okuma çalışmaları 8. Prova 9. Oyunun sergilenmesi NOT EĞİTİMİN İKİNCİ GÜNÜ PROF. ZELİHA BERKSOY TARAFINDAN KATILIMCILARA SON BİR SAAT SUNUMU YAPILACAKTIR. Seçilmiş İlgili Grup Bu program,... katılımcılarına sağlayacağı takım ruhu oluşturma, faydasının ötesinde kurumun imajına yönelik bir çalışma olarak önerilebilir. Kurum adına yazılacak bir oyunun ve sahnelenme sürecinin medyada kurumun imajı adına kamuoyunda olumlu izlenimler yaratması kaçınılmazdır. Öte yandan oluşturulacak oyunun eğitsel içeriğine önem verilmesi halinde eğitim materyali olarak arşivlenmesi de mümkündür.

12 REFERANSLARIMIZ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TEMEL OYUNCULUK KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı TEMEL OYUNCULUK KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURS PROGRAMI KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN DAYANAĞI : 1739 sayılı Millî Eğitim Temel

Detaylı

T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI. Güz Yarıyılı

T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI. Güz Yarıyılı T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI Güz Yarıyılı OYUNCULUK VE KARAKTER OLUŞTURMA OYU 421 6 AKTS Kredisi 4. yıl 7. yarıyıl Lisans Zorunlu 4 s/hafta Teorik: 2 s/hafta

Detaylı

T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI. Güz Yarıyılı

T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI. Güz Yarıyılı T. C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ OYUNCULUK LİSANS PROGRAMI Güz Yarıyılı PROVA OYU 425 6 AKTS Kredisi 4. yıl 7. yarıyıl Lisans Zorunlu 4 s/hafta Teorik: 2 s/hafta Uygulama: 2 s/hafta

Detaylı

ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI DRAMA

ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI DRAMA ÖĞRETMENLER İÇİN YARATICI DRAMA ETKİN ÖĞRENCİ REHBER ÖĞRETMEN AKADEMİK BAŞARI ARS TRAINING OLARAK AMACIMIZ; MİLLİ EĞİTİM MÜFREDATINA UYGUN OLARAK GELİŞTİRİLEN YARATICI DRAMA PROGRAMINI, UYGUN ÖĞRENME YAŞANTILARI

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SESLENDİRME VE DUBLAJ KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SESLENDİRME VE DUBLAJ KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SESLENDİRME VE DUBLAJ KURS PROGRAMI ANKARA 2010 1 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUSUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN DAYANAĞI PROGRAMIN

Detaylı

Eğitim Kataloğumuz 2017

Eğitim Kataloğumuz 2017 Eğitim Kataloğumuz 2017 Etkili İletişim Teknikleri Üst ve orta kademe yöneticiler, işyeri sahipleri, hekimler, memurlar, iletişim sektöründe çalışanlar, şirket sunumlarını yapan görevliler, öğrenciler,

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SİNEMA VE SAHNE SANATLARI OYUNCULUĞU KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SİNEMA VE SAHNE SANATLARI OYUNCULUĞU KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SİNEMA VE SAHNE SANATLARI OYUNCULUĞU KURS PROGRAMI ANKARA 2010 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN DAYANAĞI

Detaylı

GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.

GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. 3 GÜLEN ANDAK, AHMET GÜVENÇ SANAT AKADEMİSİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYI İLE KURULMIŞ OLUP, DENETİMİNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. Misyon Okulumuz, Kurucumuz Dansın Duayenlerinden Gülen

Detaylı

Nedim Saban. Berrin Politi De. Bayar

Nedim Saban. Berrin Politi De. Bayar Nedim Saban Sanat Yonetmeni Berrin Politi De. Bayar Egitmen ÇOCUKLAR IÇIN YARATICI DRAMA VE GENÇLER IÇIN OYUNCULUK/ MUZIKAL TIYATRO EGITIMI Çocuklar kişisel gelişimleri için gerekli olan alışkanlık ve

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SPİKERLİK, SUNUCULUK KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı SPİKERLİK, SUNUCULUK KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı, KURS PROGRAMI ANKARA 2010 , KURS PROGRAMI KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN DAYANAĞI : 1739 sayılı Millî Eğitim Temel

Detaylı

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR ETKİLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN OYUN DRAMA VE TİYATRO TEKNİKLERİ PROJE UYGULAMA

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR ETKİLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN OYUN DRAMA VE TİYATRO TEKNİKLERİ PROJE UYGULAMA T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR ETKİLİ ÖĞRETMENLİK İÇİN OYUN DRAMA VE TİYATRO TEKNİKLERİ PROJE UYGULAMA 2016 ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR Bireyler arasında

Detaylı

34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER-

34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER- 34. GENÇ GÜNLER -ATÖLYELER- BAŞARISIZLIĞIN BAŞARI OLDUĞU TEK MESLEK CLOWN OLMAK HAKAN YAVAŞ 9-10-11 Mayıs Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi Saat 12.00-16.00- Kontenjan 25 kişiliktir Burun dünyanın en küçük

Detaylı

UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI

UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI T.C MĐLLĐ EĞĐTĐM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞĐTĐM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI [HALK EĞĐTĐM MERKEZĐ] PROGRAMLA ĐLGĐLĐ TEMEL BĐLGĐLER: ALAN I : SAHNE SANATLARI KURS SÜRESĐ:

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KONUŞMA EĞİTİMİ (DİKSİYON) KURS PROGRAMI ANKAR A, 2012 KURUMUN ADI : Özel Pana Sinema Oyunculuk ve Spikerlik Kursu KURUMUN ADRESİ : Teşvikiye

Detaylı

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM

UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM UYGULAMALI EĞİTİM KALICI ÖĞRENİM ARS Training, profesyonel iş dünyasında gereksinim duyulan eğitim ve danışmanlık hizmetlerini bütünsel yaklaşımla, duygu ve davranışları temel alarak uygulayan bir eğitim

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Üniversitede Sanat Eğitimi Alan Gençlerle Yapılabilecek. yaratıcı drama programı

Üniversitede Sanat Eğitimi Alan Gençlerle Yapılabilecek. yaratıcı drama programı 1 Üniversitede Sanat Eğitimi Alan Gençlerle Yapılabilecek yaratıcı drama programı lider: Prof.Dr.Güzin Yamaner 12 hafta ders, bir hafta vize oturumu, bir hafta final sınavı oturumu toplam 14 hafta vize

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU

2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU 2014-2015 KAIZEN AKADEMİ EĞİTİM KATALOĞU KAIZEN EĞİTİM KATALOĞU İÇİNDEKİLER TABLOSU KALİTE YÖNETİM EĞİTİMLERİ... 2 A. Kalite Yönetim Sistemi Programı... 2 A1. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Bilgilendirme

Detaylı

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama

Yüz Okuma Yoluyla Gerçekleri Anlama BANU GÖKÇÜL 24-25 Kasım 2012 Cumartesi / Pazar Eğitim Programının Amacı Yüz Okuma Yoluyla Bu eğitim, bugüne değin oluşmuş bazı yanlış zihin haritalarının değiştirilmesi ve zenginleştirilmesini sağlayacak

Detaylı

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com

Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Değişimi yakalamak ancak ondan daha hızlı olarak mümkün olabilir. www.5elementdanismanlik.com Kimiz?...Farkımız ne? 5Element Eğitim ve Danışmanlık Vizyonumuz Türkiye'de kamu ve özel sektörde en çok bilinen

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KAMERA KARŞISINDA OYUNCULUK KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KAMERA KARŞISINDA OYUNCULUK KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI KAMERA KARŞISINDA OYUNCULUK KURS PROGRAMI ANKAR A, 2012 KURUMUN ADI : Özel Pana Sinema Oyunculuk ve Spikerlik Kursu KURUMUN ADRESİ : Teşvikiye

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

ÖZGEÇMĐŞ VE ESERLER LĐSTESĐ

ÖZGEÇMĐŞ VE ESERLER LĐSTESĐ ÖZGEÇMĐŞ VE ESERLER LĐSTESĐ ÖZGEÇMĐŞ Adı Soyadı: Ayla Kapan Ezici E Posta: aylakapanezici@maltepe.edu.tr Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Doktora Rejisörlük Fakültesi/ Rusya Tiyatro

Detaylı

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI KONU : Öykü Anlatı AMAÇLAR: lerin; Dilsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini, Özgüven kazanmalarını, Türkçeyi güzel ve etkili kullanabilme yetisi

Detaylı

128770-CP-1-2006-1-PT-COMENIUS-C21

128770-CP-1-2006-1-PT-COMENIUS-C21 Socrates-Comenius, Eylem 2.1. Projesi Bir Eğitim Projesi olarak Tarihi Olayları Yeniden Canlandırma Eğitimden Eyleme Referans: 128770-CP-1-2006-1-PT-COMENIUS-C21 ÖĞRETMEN EĞİTİMİ PROGRAMI PLAN DURUM Pek

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Konusu: Takım Ruhu ve Yaratıcı Drama Eğitim Tarihi : 20 Nisan 2017 Eğitim Hedef Kitlesi: İş ve özel hayatında uyumlu ve verimli bir ortam yaratmak isteyen, İşletmelerde takım yöneten ve takım

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. 3. (Güz) Yarıyıl BĠS210

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. 3. (Güz) Yarıyıl BĠS210 DERS BĠLGĠLERĠ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Diksiyon ve Güzel KonuĢma BĠS210 3. (Güz) Yarıyıl 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Ön Lisans Dersin Türü

Detaylı

YARATICI DRAMA. 1 Ders Adi: YARATICI DRAMA 2 Ders Kodu: REH Ders Türü: Seçmeli 4 Ders Seviyesi Lisans

YARATICI DRAMA. 1 Ders Adi: YARATICI DRAMA 2 Ders Kodu: REH Ders Türü: Seçmeli 4 Ders Seviyesi Lisans YARATICI DRAMA 1 Ders Adi: YARATICI DRAMA 2 Ders Kodu: REH4503 3 Ders Türü: Seçmeli 4 Ders Seviyesi Lisans 5 Dersin Verildiği Yıl: 3 6 Dersin Verildiği Yarıyıl 5 7 Dersin AKTS Kredisi: 4.00 8 Teorik Ders

Detaylı

Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer ( )

Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer ( ) Ders Tanıtım Formu Beden Dili Dersin Adı Öğretim Dili Türkçe Ön Lisans (x) Lisans ( ) Yüksek Lisans() Doktora() Dersin Verildiği Düzey Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer

Detaylı

(H o ş g e l d i n i z)

(H o ş g e l d i n i z) 1 T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (H o ş g e l d i n i z) 2010 / OSB / Honaz / DENİZLİ 2 İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetleri (Çalışmayan İşgücüne Yönelik) 3

Detaylı

İnsanlarına yararlı olmaları. için onları düşünmeye. yaşamlarında daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmaları. gerektiğini söylüyorum.

İnsanlarına yararlı olmaları. için onları düşünmeye. yaşamlarında daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmaları. gerektiğini söylüyorum. Zeliha Berksoy Tiyatro Sanatçısı Usta şair Nazım Hikmet in dizelerine can vermekten hiç vazgeçmeyen değerli oyuncu ve bilim insanı Zeliha Berksoy ile tiyatroya yönelmesinde rol oynayan etmenleri, karakter

Detaylı

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org. MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.tr Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU

İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Helga Flohr ve Bahar Gürey in Yönetiminde JEUX DRAMATIQUES- YAŞANTILARDAN YOLA ÇIKARAK KENDİNİ İFADE ETME OYUNU Tiyatrosuz Tiyatro Yapmak Sizleri yeni bir

Detaylı

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU

ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU ANAVARZA BAL ÇOCUK TİYATROSU BASIN DAVETİ ÖRNEĞİ 2 3 ANAVARZA BAL HAKKINDA 1979 yılında Süleyman Sezen'in kurduğu Sezen Gıda Ltd. Sti., 1995 yılında Anavarza Bal markasıyla bal sektörüne giriş yaptı. Adana'nın

Detaylı

OPERASYONEL LİDERLİK BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM

OPERASYONEL LİDERLİK BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM OPERASYONEL LİDERLİK BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM Programın İş Sonuçlarına Faydaları: Birinci kademe yöneticilerden, hem takımın bir üyesi hem de takımın yöneticisi olarak, Bir yandan istenen sonuçları

Detaylı

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5-Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2017 ÖNSÖZ 5-Element Eğitim ve Danışmanlık olarak, kişisel performans gelişim eğitimlerindeki temel amaç, kurumların taleplerine göre eğitim programlarını

Detaylı

Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ PDY EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRCİ EĞİTİMİ HİZMET TEKLİFİ

Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ PDY EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRCİ EĞİTİMİ HİZMET TEKLİFİ Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ PDY EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRCİ EĞİTİMİ HİZMET TEKLİFİ 2012, İzmir Bu teklif kurumların talep ve ihtiyaçlarına göre yeniden

Detaylı

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik

Liderlikte Güncel Eğilimler. Konuşan Değil, Dinleyen Lider. Şeffaf Dünyada Otantik Lider. Bahçevan İlkesi. Anlam Duygusu Veren Liderlik Video Başlığı Açıklamalar Süresi Yetkinlikler Liderlikte Güncel Eğilimler Konuşan Değil, Dinleyen Lider Son on yıl içinde liderlik ve yöneticilik konusunda dört önemli değişiklik oldu. Bu videoda liderlik

Detaylı

1. Çocukları Tanıma Çocukların fiziksel özelliklerini tanıma Çocukların sosyo-ekonomik özelliklerini tanıma

1. Çocukları Tanıma Çocukların fiziksel özelliklerini tanıma Çocukların sosyo-ekonomik özelliklerini tanıma Milli Eğitim Bakanlığı ve öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumları temsilcilerinden oluşturulan "Öğretmen Yeterlikleri Komisyonu" 1999 yılında başlattığı çalışmalarını 2002 yılında tamamlayarak öğretmen

Detaylı

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU

5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 5Element Eğitim ve Danışmanlık EĞİTİM KATALOĞU 2016 Çatışma Yönetimi: Kişi, Ekip ve Organizasyon Değişimi Koçluk Yaklaşımı ile Yönetmek Eğiticinin Eğitimi: Eğitime ve Kişiye Özel Ekip Yönetimi: Bütünsel

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ALANI DİKSİYON KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ALANI DİKSİYON KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM ALANI DİKSİYON KURS PROGRAMI Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER PROGRAMIN ADI... 1 PROGRAMIN DAYANAĞI... 1 PROGRAMA GİRİŞ

Detaylı

siz bizde değersiniz

siz bizde değersiniz siz bizde değersiniz Özel Yetenek Sınavı 2017 siz bizde değersiniz İçindekiler Özel Yetenek Sınav Başvuru 4 Ön Kayıt ve Kesin Kayıt İşlemleri 5 Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi 6 Tekstil ve Moda Tasarımı

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM III: HAYAT BİLGİSİ VE SOSYAL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER BÖLÜM III: HAYAT BİLGİSİ VE SOSYAL BİLGİLER Önsöz İÇİNDEKİLER BÖLÜM I: HAYAT BİLGİSİ VE SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETİMİNİN TANIMI, ÖNEMİ VE ÖZELLİKLERİ 11 Giriş 12 Hayat ve Sosyal Bilgilerin Tanımı 13 Sosyal Bilimler ile Sosyal Bilgiler Farkı 13 Demokratik

Detaylı

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.

MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI. Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org. MART NİSAN MAYIS EĞİTİM PROGRAMI Tel: 0282 726 8888 Fax: 0282 726 8889 Web: www.cerkezkoytso.com.tr Mail: info@cerkezkoytso.org.tr Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından

Detaylı

MUSTAFA ÖZTÜRK KİŞİSEL BİLGİ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ. Akademisyen - Yazar Sosyal Politika Uzmanı Radyo - TV Program Yapımcısı ve Sunucusu

MUSTAFA ÖZTÜRK KİŞİSEL BİLGİ EĞİTİM İŞ DENEYİMİ. Akademisyen - Yazar Sosyal Politika Uzmanı Radyo - TV Program Yapımcısı ve Sunucusu MUSTAFA ÖZTÜRK Akademisyen - Yazar Sosyal Politika Uzmanı Radyo - TV Program Yapımcısı ve Sunucusu KİŞİSEL BİLGİ ADRES: Cumhuriyet Mh. Esat Paşa Cad. İşman Huzur St. C Bl. NO:10/3 Üsküdar, İstanbul, Türkiye

Detaylı

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler

212 Derece Hakkında. Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz. Neden 212 Derece? Koçlukta Temel Aldığımız İlkeler Tanıtım Kataloğu Koçluk Modelimiz ve Koçluk İlkelerimiz 212 Derece Hakkında Akademimiz Can Deniz Timur tarafından profesyonel koçluk ve kişisel gelişim programları vermek üzere 2014 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

DERS BİLGİLERİ ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA TBY305 3 1 + 0 1 3. Öğretim Görevlisi Handan BOYALI

DERS BİLGİLERİ ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA TBY305 3 1 + 0 1 3. Öğretim Görevlisi Handan BOYALI DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS ETKİLİ VE GÜZEL KONUŞMA TBY305 3 1 + 0 1 3 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Önlisans Dersin Türü Zorunlu Dersin Koordinatörü Öğretim

Detaylı

EMİN ALİ TURHAN, KAMİLE ÖZER AYTEKİN,

EMİN ALİ TURHAN, KAMİLE ÖZER AYTEKİN, Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TÜRKÇE II: SÖZLÜ ANLATIM Ders No : 0310340020 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m

w w w. c o r p o r a t e s a i l i n g c u p. c o m TÜRKİYE'DE İLK KEZ KURUMLARA ÖZEL YELKEN EĞİTİM VE YARIŞ ORGANİZASYONU Corporate Sailing Cup ile kurum çalışanları şirketlerinin adını taşıyan teknelerinde kurumlarını gururla temsil ediyor Hakkımızda

Detaylı

KENDİ SENARYONUZU YAZMAYA HAZIR MISINIZ?

KENDİ SENARYONUZU YAZMAYA HAZIR MISINIZ? KENDİ SENARYONUZU YAZMAYA HAZIR MISINIZ? PROGRAM HAKKINDA Hayatımız Senaryo, Mehmet Auf un; bireylerin hayatını kolaylaştırmak, kendi hayatlarının senaryosunu yazabilmek ve istedikleri gibi yönlendirebilmek

Detaylı

- Müşteri odaklı hizmet üretmek ve müşterilerle etkili iletişim kurma yöntemleri konusunda bütünsel bir bakış açısına sahip olacaklar,

- Müşteri odaklı hizmet üretmek ve müşterilerle etkili iletişim kurma yöntemleri konusunda bütünsel bir bakış açısına sahip olacaklar, İşletme ve yöneticilerine koçluk danışmanlık hizmetleri Bu program sonunda katılımcılar; - Hizmet sektörünün ve mağazacılığın özellikleri, hizmette ve müşteriye yaklaşımdaki değişmeler ve geleceğin mağazacılık

Detaylı

siz bizde değersiniz

siz bizde değersiniz siz bizde değersiniz Özel Yetenek Sınavı 2017 siz bizde değersiniz İçindekiler Özel Yetenek Sınav Başvuru 1 Ön Kayıt ve Kesin Kayıt İşlemleri 2 Grafik Tasarım 3 Tekstil ve Moda Tasarımı 4 Sahne ve Gösteri

Detaylı

GÜZEL KONUŞMA VE DİKSİYON DERSİ

GÜZEL KONUŞMA VE DİKSİYON DERSİ GÜZEL KONUŞMA VE DİKSİYON DERSİ MODÜL ADI SÜRESİ DİKSİYON - 1 40/32 DİKSİYON - 2 40/32 BEDEN DİLİ 40/32 DERS BİLGİ FORMU DERSİN ADI ALAN MESLEK/DAL DERSİN OKUTULACAĞI SINIF/YIL SÜRE DERSİN AMACI DERSİN

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİMLERİ

ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİMLERİ CC EĞİTİM VE DANIŞMANLIK ÇAĞRI MERKEZİ EĞİTİMLERİ Levent Mah. Ülgen Sokak 56 / 3 Levent / İstanbul www.ccegitim.com.tr ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANLARI İÇİN İŞ BAŞI EĞİTİM PROGRAMI PROGRAM İÇERİĞİ Müşteri Odaklı

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : DİKSİYON (GENEL KÜLTÜR: SEÇMELİ) Ders No : 0070160027 Teorik : 2 Pratik : 0 Kredi : 2 ECTS : 2 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim

Detaylı

ETKİLİ MÜLAKAT Ben Bu İşi İstiyorum!

ETKİLİ MÜLAKAT Ben Bu İşi İstiyorum! ETKİLİ MÜLAKAT Ben Bu İşi İstiyorum! Programın Amacı ve Çerçevesi Kariyer yönetiminin en önemli unsurlarından biri de bireyin doğru işe kendini doğru cümlelerle anlatarak başlayabilmesi. ETKİLİ MÜLAKAT

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler

Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kurumsal Hizmetiçi Eğitimler Kamu ve Özel Kuruluşlar Tüm eğitimler uzman personeller ve eğitimciler tarafından verilmektedir. Eğitimcilerimiz en az 10 yıllık tecrübeye sahip ve en az 50 üzerinde seminer

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL

Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL Şirket Sunumu HAZIRLAYAN : FIRAT ÇAPKIN ŞUBAT 2015 / İSTANBUL D&F Management Institute daha dinamik & farklı fikirler 2004 yılında Fırat ÇAPKIN tarafından kuruldu. Uzmanlık alanları; Yönetim, Pazarlama,

Detaylı

OHBE Eğitim Danışmanlık ve İK Çözümleri. Nilhan SAYHAN. Cep:

OHBE Eğitim Danışmanlık ve İK Çözümleri. Nilhan SAYHAN.  Cep: ÇiçekDilligil OHBE EğitimDanışmanlıkve01.2016 08.0 eik Çözümleri OHBE Eğitim Danışmanlık ve İK Çözümleri Nilhan SAYHAN www.ohbedanismanlik.com.tr Cep: +90 532 471 09 51 nilhan@ohbedanismanlik.com.tr ÇiçekDilligil

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı İLETİŞİM VE SUNUM BECERİLERİ DERSİ (7 VEYA 8. SINIFLAR) ÖĞRETİM PROGRAMI ANKARA 2015 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

Leadership Insights. CEO lar tiyatro öğrenirse neler olabilir? Zeliha Berksoy ve Liderlik... İçimizdeki Lider

Leadership Insights. CEO lar tiyatro öğrenirse neler olabilir? Zeliha Berksoy ve Liderlik... İçimizdeki Lider CEO S 2009 SAYI:61 Leadership Insights Dr.Yeşim Toduk AKİŞ İçimizdeki Lider CEO lar tiyatro öğrenirse neler olabilir? Zeliha Berksoy ve Liderlik... BEN ZELİHA BERKSOY A BAKTIĞIMDA ÜÇ DEĞİŞİK LİDERLİK GÖRÜYORUM.

Detaylı

8. SINIF TÜRKÇE DERS BİLGİLERİ

8. SINIF TÜRKÇE DERS BİLGİLERİ 8. SINIF TÜRKÇE DERS BİLGİLERİ * Koyu renkle yazılmış kazanımlar; ulusal sınavlarda (SBS...gibi) sınav sorusu olarak çıkabilen konulardır; diğer kazanımlarımız temel ana dili becerilerini geliştirmeye

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 04.12.2014 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi : 04.12.2014 Eğitim Komisyon Karar No: 709 Ankara Devlet Konservatuvarı Konservatuvar Kurulu nun Bale Dansçılığı Programı, Modern Dans

Detaylı

SEÇİM KAZANMA SANATI. Politikada-İş Dünyasında-STK larda. Kamil SÖNMEZ

SEÇİM KAZANMA SANATI. Politikada-İş Dünyasında-STK larda. Kamil SÖNMEZ SEÇİM KAZANMA SANATI Politikada-İş Dünyasında-STK larda Kamil SÖNMEZ Ankara 2018 2 / Seçim Kazanma Sanatı SEÇİM KAZANMA SANATI Kamil SÖNMEZ Tüm Hakları Saklıdır. 2018. Bu kitabın basım, yayın, satış hakları

Detaylı

Güzel Sanatlar Fakültesi

Güzel Sanatlar Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk 1. Yarıyıl Dersleri GSO1009 FONETİK VE KONUŞMA Zorunlu 2 2.00 0 4.00 GSO1013 HAREKET Zorunlu 0 2.00 0 2.00 GSY1007 KLASİK TRAGEDYA VE KOMEDYA ANALİZİ Zorunlu 2 0.00 0

Detaylı

InoTec Akademi Eğitim Listesi

InoTec Akademi Eğitim Listesi InoTec Akademi Eğitim Listesi "Yatırımların en etkilisi insana yapılandır" Geleceğe Hazırlar www.inotecakademi.com.tr Sertifika Programlarımız Sertifika Programlarımız "Geleceği şekillendiren uzmanlar"

Detaylı

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ:

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: FOTOĞRAF: 1. ADI: Cihan 2. SOYADI: Ünal 3. DOĞUM YERİ: 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 22 / 01 /1946 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Sahne Sanatları Fakültesi 5.2. TELEFON NUMARASI: Tel:+90(392) 2236464

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

İçindekiler Kısım 1 Sınıfta Yaratıcı Drama Yaratıcı Drama: Bir Sanat, Bir Sosyalleştirme Etkinliği ve Bir Öğrenme Yolu 3 2. Hayal Başlangıçtır 22

İçindekiler Kısım 1 Sınıfta Yaratıcı Drama Yaratıcı Drama: Bir Sanat, Bir Sosyalleştirme Etkinliği ve Bir Öğrenme Yolu 3 2. Hayal Başlangıçtır 22 Çeviri Editörünün Ön Sözü xiv Ön Söz xvi Doç. Dr. Ömer Adıgüzel'in Ön Sözü Giriş xx xviii Kısım 1 Sınıfta Yaratıcı Drama 1. Yaratıcı Drama: Bir Sanat, Bir Sosyalleştirme Etkinliği ve Bir Öğrenme Yolu 3

Detaylı

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990

AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ. Dokuz Eylül Üniversitesi 1990 AKADEMİK ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Önder PAKER 2. Doğum Tarihi: 27.05.1960 3. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tiyatro Dokuz Eylül Üniversitesi 1982 Yüksek Lisans

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI DERS İÇERİKLERİ

İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ AKADEMİK YILI DERS İÇERİKLERİ İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SAHNE SANATLARI BÖLÜMÜ 2017-2018 AKADEMİK YILI DERS İÇERİKLERİ 1.YIL TİY 101 OYUNCULUK I (0,4,2) 5 Belli başı sahne alıştırmaları aracılığıyla

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA

ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA MART EĞİTİMLERİ ETKİN YÖNETİM BECERİLERİ - FERDİN HOYİ 10 MART 2010- ÇARŞAMBA İNSAN ODAKLI YÖNETİM - FERDİN HOYİ 24 MART 2010 - ÇARŞAMBA EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 10 MARTT

Detaylı

2

2 Kriter Kurumsal Eğitim ve Danışmanlık; Eğitim sadece slayt okumak değildir anlayışıyla 2010 yılında kurulmuştur. Kaliteli eğitimin teorik bilgileri, etkili bir şekilde katılımcıya aktarırken, katılımcıyı

Detaylı

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN.

ÖĞRENME NLP. GELiŞiM. ANALiZ. insan. TAKiP NLP KONFERANS. YETiŞKiN SATIŞ FARKINDALIK. ikna IŞMANLIK. BECERi YÖNETİM. ViZYON KONFERAN. UYUM N N YÖNETİMİ NLP Ri MI N KURUMSAL FARKINDALIK insan ÖĞRENME KONFERANS SATIŞ Merhaba YÖNETİM IŞMANLIK FARKINDALIK izasyon AÇIKLIK OZİTİF ŞÜNCE NLP BECERi GELİŞTİRME STRATEJİ İLETİŞİM EKiP KONTROL DANIŞMANLIK

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA

EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ HAYDİ! HALİL İBRAHİM SOFRASINA 1-PROJENİN ADI: HAYDİ HALİL İBRAHİM SOFRASINA EZİNE ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2-PROJENİN ÖZETİ: 2013-2014 eğitim- öğretim yılında okulumuz da gerçekleştireceğimiz

Detaylı

TARİH SEMİNER KONUSU EĞİTİMCİ

TARİH SEMİNER KONUSU EĞİTİMCİ 2013 YILI I. DÖNEM KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNER PROGRAMLARI TARİH SEMİNER KONUSU 30 MART 2013 DİKSİYON VE HİTABET SANATI EBRU YAŞAR SEÇEN 06 NİSAN 2013 ETKİLİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DOÇ.DR.KAZIM DEVELİOĞLU

Detaylı

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir.

Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Kendi bünyesinde oluşturduğu kortej ekiplerinin yanı sıra dünyaca ünlü performans sanatçıları ile başarılı işlerde bir araya gelmiştir. Clown felsefesi ve yeni nesil sanat anlayışı ile Clown Art, geliştirdiği

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İSTEK ÖZEL BİLGE KAĞAN OKULLARI 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL İLİ ORTAOKUL VE LİSELER ARASI MEDDAH-TEK KİŞİLİK GÖSTERİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: GELENEKTEN GELECEĞE BEN MEDDAH Geleneksel

Detaylı

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com

KCS. Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi. 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com KCS Eğitim & Danışmanlık Koçluk Akademisi 0 (312) 476 68 66 ÇANKAYA V.D. / 6000095636 www.kcsedka.com Sunum Genel Şirket Tanımı Eğitim ve Biz Örnek Eğitim Konu Başlıkları Ekler Tamamlanmış Eğitimlerimiz

Detaylı

SPİKER TANIM A- GÖREVLER. Spikerleri, radyoda ve televizyonda görev yapanlar olarak iki gruba ayırabiliriz.

SPİKER TANIM A- GÖREVLER. Spikerleri, radyoda ve televizyonda görev yapanlar olarak iki gruba ayırabiliriz. TANIM Daha önce hazırlanan haber bültenlerini ve diğer duyuruları radyo veya televizyon kanalıyla izleyici veya dinleyicilere aktaran kişidir. TRT nin yapmış olduğu tanım: Dilbilgisi, fonetik, diksiyon,

Detaylı

ANTALYA OSB EĞİTİM HİZMETLERİ EĞİLİM ANKETİ

ANTALYA OSB EĞİTİM HİZMETLERİ EĞİLİM ANKETİ ANTALYA OSB EĞİTİM HİZMETLERİ EĞİLİM ANKETİ Tarih:./12 /2017 1) Firmanızın adı: 2) İsim ve Göreviniz: 3) Firmanızın ana faaliyet konusu: 4) Firmanızın çalışan sayısı: 5) Şirketiniz eğitim ve kalite dalında

Detaylı

Dow Türkiye ile Öğretmen Akademisi Vakfı nın (ÖRAV) birlikte gerçekleştirdiği Dow ile Öğretmenin Kimyası projesinde 2. faz atölye çalışması sona erdi.

Dow Türkiye ile Öğretmen Akademisi Vakfı nın (ÖRAV) birlikte gerçekleştirdiği Dow ile Öğretmenin Kimyası projesinde 2. faz atölye çalışması sona erdi. Marmara Bölgesi Öğretmenin Kimyası nda Buluştu Marmara Bölgesi ndeki liselerde görev yapan kimya öğretmenleri Dow ile Öğretmenin Kimyası proje Dow Türkiye ile Öğretmen Akademisi Vakfı nın (ÖRAV) birlikte

Detaylı

Cihan Özdeniz le Yaratıcı Drama ve Oyunculuk Üzerine. Kemal Oruç. Kaç yıldır tiyatronun içindesiniz?

Cihan Özdeniz le Yaratıcı Drama ve Oyunculuk Üzerine. Kemal Oruç. Kaç yıldır tiyatronun içindesiniz? Cihan Özdeniz le Yaratıcı Drama ve Oyunculuk Üzerine Kemal Oruç Kaç yıldır tiyatronun içindesiniz? 2002 yılı itibariyle eğitim almaya, 2003 yılı itibariyle de hem eğitim almaya devam edip hem de oyunlarda

Detaylı

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği.

Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. Yayın Tarihi : Eylül 2017 MindMomentum by Selim Geçit Teknoloji Şirketleri için Yönetim & Liderlik MasterClass Oturumları Kurgusu ve İçeriği. i DÖKÜMANIN AMACI Çalışan sayısı arttıkça karmaşıklaşan yönetsel

Detaylı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı BASIN BÜLTENİ Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin maratonu başladı, eğitim sektöründe istihdam yaz başından itibaren hareketlendi. Yenibiris.com Haziran-Temmuz-Ağustos

Detaylı