Uzun Yıllar Sonra TJK Başkanlığı nda Tek Aday Var

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Uzun Yıllar Sonra TJK Başkanlığı nda Tek Aday Var"

Transkript

1 Uzun Yıllar Sonra TJK Başkanlığı nda Tek Aday Var İlki Şubat tarihlerinde, çoğunluk sağlanamazsa ikincisi Şubat tarihlerinde saat da Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu nda yapılacak olan 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı nda Türkiye Jokey Kulübü nün yeni Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri belli olacak. Yeni seçim yasasına göre başkan adayının kesin olduğu seçimlerde, yönetim kurulu üyeleri ise asli üyelerin kullanacağı oylarla 6 asil, 5 yedek üye olarak belirlenecektir. TJK Başkan adaylığında bu yıl seçimlerde tek aday olan Serdal Adalı yönetim kurulu için listesini belirledi. YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Osman Hattat Ender Aydıner N.Can Güven İlyas İlbey Cengizhan Gödek Ahmet Özbelge M.Doruk Yılmaz Demir Kamil Görgün Murat Kadaifçioğlu Turgut Alakuş Sadettin Atığ Haber: Kemal AKYER

2 SERDAL ADALI Başkan Doğum Yeri ve Tarihi: Adana, 1964 Mesleği: Müteahhit Üye Kabul Tarihi: senesinde Adana da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana da yaptı senesinde üniversite eğitimi için UCLA (University Of California Los Angeles ) üniversitesine kaydını yaptırdı. Ancak 1 yıl sonra babası Hasan Adalı nın rahatsızlığı nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı ve Türkiye ye döndü senesinde iş hayatına atıldı ve ağabeyi Hünkar Adalı ile birlikte Adalı Holding i kurdu. Şirket bünyesinde inşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında i aşkın çalışanıyla uluslar arası hizmet veren ve yine Türkiye de Oyak Grubu bünyesinde Akdeniz Bölgesi nde hazır beton tesislerinin işletmeciliği ve kum çakıl üretimiyle ilgili firmaların Yönetim Kurulu Başkanlığı nı ve yurt dışı işlerini yürütmektedir 1986 senesinde Eren Hanım la evlenen Adalı nın Celal Alaz ve Serhan Kerim adında iki çocuğu vardır.

3 OSMAN HATTAT Doğum Yeri ve Tarihi: Kayseri, 1959 Mesleği: İş Adamı Üye Kabul Tarihi: yılında Kayseri de doğdu. T.E.D Ankara Koleji ni bitirdikten sonra eğitimine İngiltere de devam eden etti yılından bu yana aile şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan olarak görev yapmaktadır. Otomotiv Sanayi Derneği ve Otomobil İhracatçıları Derneği Üyesi dir. Galatasaray Spor Kulübü nde 3 dönem Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürütmüştür. İzmit Akmeşe deki harasında 12 yıldır yetiştiricilik yapmaktadır yılında TJK Üyesi seçilmiştir. T.Y.A.Y. ve Sahipleri Derneği nde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan Hattat, TJK Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmıştır. Hattat, evli ve iki çocuk babasıdır. ENDER AYDINER Doğum Yeri ve Tarihi: Edirne, 1939 Mesleği: Doktor Üye Kabul Tarihi: 2001 İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ni bitirdi. Edirne de Hükümet Tabibi, Sağlık Ocağı Baştabibi, Grup Başkanı, Müdür Vekili olarak görev yaptı yılında ihtisas sınavını kazandığı Şişli Etfal Hastanesi nde 1980 yılında Başasistan, kendi girişimiyle kurulan Şişli Aile Planlaması Eğitim Uygulama ve Araştırma Kliniği ne de Başhekim oldu. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü, İstanbul Sağlık Müdür Vekili, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Aydıner, evli ve biri kız iki çocuk babasıdır.

4 N.CAN GÜVEN Doğum Yeri ve Tarihi: Antakya, 1936 Mesleği: Mühendis Üye Kabul Tarihi: yılında İstanbul Teknik Üniversitesi nden mezun olan Can Güven, evli ve bir çocuk babasıdır. İTÜ den mezun olduktan sonra sırasıyla NATO Enfrastrüktür Daire Başkanlığı, Bayındırlık Bakanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Daha sonra Türkiye Jokey Kulübü nde Teknik Hizmetler Müdürü olarak çalıştı. Bu süre içinde başta Televizyon Stüdyosu başta olmak üzere birçok yeniliği Türkiye Jokey Kulübü ne kazandırdı. 28 yıl çalıştığı Türkiye Jokey Kulübü nden kendi isteğiyle ayrıldı. Can Güven halen atçılıkla uğraşmaktadır. İLYAS İLBEY Doğum Yeri ve Tarihi: Kastamonu-Araç, 1960 Mesleği: Tiyatro Sanatçısı/Yapımcı/Yönetmen/Senarist Üye Kabul Tarihi: 2005 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü nden mezun olan İlyas İlbey halen tiyatro/televizyon oyunculuğu ve yönetmenliği yapmaktadır. Eşiyle birlikte sahibi oldukları prodüksiyon şirketi vasıtasıyla çeşitli televizyon kanallarında yapımcılığını üstlendiği programlar yapmakta olan İlbey, İngilizce bilmektedir. İlyas İlbey, 1995 yılında Troia isimli İngiliz atıyla yarışçılık camiasına girmiş, 1998 yılında ise Silivri de kurmuş olduğu özel harasında yetiştiriciliğe başlamıştır. İlbey, evli ve iki çocuk babasıdır.

5 SADETTİN ATIĞ Doğum Yeri ve Yılı:İstanbul, 1955 Mesleği :İthalat İhracat Üye Kabul Tarihi :1984 İstanbul Işık Lisesi ni bitirdikten sonra yüksek tahsilini yapmak üzere İngiltere ye giden Sadettin Atığ, Leeds Üniversitesi Zirai Zooloji Bolümü nü bitirdi. Türkiye ye döndükten sonra atçılık, binicilik,çiftçilik ve yetiştiricilikle uğraşmaya başlayan Atığ, TJK başkanlarından merhum Sadun Atığ ın oğludur. Yüksek Komiserler Kurulu nda Teknik Müşavirlik görevi yapmış olan Atığ, TJK Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği görevlerinde de bulunmuştur. İngilizçe ve Rusça bilmektedir. DEMİR KAMİL GÖRGÜN (25 Mart 1944, Adana) Avusturya Lisesinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nde okurken yönetmen ve senarist Duygu Sağıroğlu ile tanışan Karahan, öğrenimini yarıda bırakarak, 20 li yaşlarında kamera karşısına geçti. Türk - Fransız ortak yapımı bir filmde oynamak üzere Fransa ya giderek orada 4 filmde rol aldı, yönetmen asistanlığı yaptı, evlendi. Askerlik nedeniyle Türkiye ye döndü. Sinemanın krize girdiği süreçte ticaret ve çiftçilikle uğraştı, politikayla ilgilenerek Adana DSP il başkanlığı görevinde bulundu.

6 CENGİZHAN GÖDEK Doğum Yeri ve Yılı :Kars, 1974 Mesleği :Turizm Isletme Üye Kabul Tarihi : yılında Kars ta dogdu. Orta ve lise eğitimini İstek Vakfi Özel Semiha Şakir Lisesi nde tamamladı yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel isletmeciligi Bölümünü bitirdi yıllarında Uviversty of California Los Angeles ta pazarlama ve reklam eğitimi aldı. Aileden gelen atçılık tutkusuyla 1993 yılından itibaren atçılık ve yetiştiricilik ile uğrasmaktadir. Gödek, evlidir. H. TURGUT ALAKUŞ Doğum Yeri ve Yılı:Uşak, 1952 Mesleği:Avukat Üye Kabul Tarihi: yılında Uşak ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ni bitirdi. 30 yıldır İstanbul da serbest avukatlık yapmakta olan Alakuş, 25 yıldır atlarla ilgilenmektedir. Turgut Alakuş, evli olup, Günkut ve Cankut adında iki erkek çocuk babasıdır. M. DORUK YILMAZ Doğum Yeri ve Yılı :Ankara, 1955 Mesleği :Yönetici Üye Kabul Tarihi:1992 Adana İktisadi Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. İki yıl yurt dışında yöneticilik yaptıktan sonra 1981 yılında Çukurova Holding de göreve başladı. Holdingin çeşitli şirketlerinde Yöneticilik, Murahhas Üyelik ve Yönetim Kurulu Üyelikleri de yapan M. Doruk Yılmaz, TJK Yönetim Kurulları nda üye olarak da görev yaptı. At sahipliği yapan Yılmaz, evlidir.

7 MURAT KADAİFÇİOĞLU Doğum Yeri ve Yılı : İzmir, 1964 Mesleği : Turizmci Üye Kabul Tarihi : 2010 İlk öğrenimini İzmir Kar& #351;ıyaka da tamamladıktan sonra ortaokul eğitimini Saint Joseph Fransız Koleji nde alan Murat Kadaifçioğlu, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi nde tamamladı. Ege Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü nde başladığı yüksek tahsiline 9 Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde devam etti. 3.sınıftan kaydını alarak eğitimine ve profesyonel iş hayatına devam edebilmek için Fransa ya gitti. Profesyonel meslek hayatına, 1979 yılında Turban Çeşme Oteli nde resepsiyonist olarak başladı. Bunu takiben yılları arasında turizm acentelerinde yaz dönemlerinde görev aldı yılında Turizm Bakanlığı nın açtığı sınavlara ve eğitimlere katılarak Turist Rehberliği yapabilmek için kokart sahibi oldu yılları arasında Anadolu turlarında rehberlik yaptı senelerinde askerlik görevini NATO bünyesinde Belçika da Türk Askeri Temsilciliği nde yerine getirdi yılları arasında Marmara, yılları arasında ise Fransız Hava Yollarının yan kuruluşu olan Jet Tours da Genel Müdür olarak görev yaptı yılı itibariyle yine bir Fransız şirketi olan dünya otelcilik devlerinden ACCOR Grubu Türkiye Otellerinde Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı. Bu görevine ilaveten 1999 yılında Antalya Coralia Club Genel Müdürlüğü ve 2001 yılında ise ACCOR Otelleri Türkiye Genel Müdürlüğünü aynı anda üstlendi. Halen ACCOR Otellerinin Türkiye deki yatırımlarını yönlendirerek 50 otellik dev bir projenin yürütülmesinden sorumludur. Zeytinburnu, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Kayseri ve Bursa da halihazırda devam eden otel yatırımlarına çok kısa sürede diğer Anadolu şehirlerini de eklemek bu projedeki görevleri arasındadır. Kadaifçioğlu nun hobilerinin başında spor gelmekte olup, aktif sporculuk yıllarından sonra seyirci ve yöneti ci olarak spora devam etmektedir. İzmir Karşıyaka Kulübü nde yıllarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Kadaifçioğlu nun sevdiği sporlar, basketbol, futbol, voleybol ve biniciliktir. Kadaifçioğlu nun atçılığa ilgisi sadece at sevgisi ile başlamış olup, eşi ve çocukları ile birlikte binicilik yapmaktadırlar. Bu ilgiye binayen 6 ana, 15 tay olmak üzere 21 adet at sahibi olup, kendi harasında yetiştiricilikte yapmaktadır. Kadaifçioğlu, iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

8 AHMET ÖZBELGE Doğum Yeri ve Yılı :İzmir,1962 Mesleği :Serbest Üye Kabul Tarihi :2005 İlk öğrenimini İstanbul Fatma Anaokulunda, orta ve lise ögrenimini Galatasaray lisesinde tamamladi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Öğrenim hayatını tamamladiktan sonra Gümrük Müşaviri olarak iş hayatına atıldı. Halen Gümrük Müşavirliği ve ticaretle uğraşmaktadır. Aileden gelen at sevgisi nedeniyle yaklaşık 35 senedir yarış sahalarında bulunmaktadır.t.y.a.y ve Sahipleri Derneği,Galatasaray Spor Kulübü,İzmir Kültürpark Tenis Kulübü,Altay Spor Kulübü gibi çesitli derneklerin üyesidir. Özbelge evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan

Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Asli Üyelerinin Oy Çoğunluğuyla Yeni Başkan Haber: Kemal Akyer / Fotograflar: Ahmet Tuğ_Yurdakul Kayacan 21 Eylül Cuma günü saat 10:30 da Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu nda yapılan Türkiye Jokey Kulübü

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

21 Şubat 22 Şubat ta yapılacak. TJK başkanlık seçiminde başkan adayları ve üyeler belli oldu

21 Şubat 22 Şubat ta yapılacak. TJK başkanlık seçiminde başkan adayları ve üyeler belli oldu 21 Şubat 22 Şubat ta yapılacak TJK başkanlık seçiminde başkan adayları ve üyeler belli oldu Olağan üstü (Seçim kongresi) gündem maddeleri 1. Gün- Saat 10.30 1. Toplantı yeter sayısı tutanağının okunması

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ Prof. Dr. Işık ASLAY 1967 yılında lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi nde tamamladı. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ni bitirdi. 1982 yılında

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz?

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz? PRIVATE GAYRIMENKUL C Biz Kimiz? Kuruluş ve Geçmiş Private Gayrimenkul 2001 yılında Şenol Tınaz tarafından Bebek te müşterilerine hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uzmanlaştığımız bölgede seçkin müşteri

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2014-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

NetSupport Software Ürünleri Kullanıcı Listesi

NetSupport Software Ürünleri Kullanıcı Listesi ADIYAMAN MILLI EGITIM MUDURLUGU 1 NSM Adıyaman AKINAL SENTETİK 3 NSM Gaziantep AKTEK Bilgi İletişim Teknolojisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1500 NSM İstanbul ALCATEL LUCENT TELETAŞ A.Ş. 60 NSS İstanbul ALTIEYLÜL

Detaylı

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ 1954 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Tavşanlı da tamamladı. 1977 yılında A.D.M.M.A İnşaat Mühendisliği Bölümünü

Detaylı

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2 Üniversite Önlisans/Lisans Y. Lisans Doktora Anlaşma Yapılan Üniversiteler ve Bölümleri Öğrenci Sayısı Öğretim Üyesi Sayısı Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm Makine Mobilya Dekorasyon Teknik Bilimler Meslek

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI TEVFİK SENO ARDA ANADOLU LİSESİ (KOCAELİ - İZMİT) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

ÖSYS YERLEŞTİRME SONUÇLARI TEVFİK SENO ARDA ANADOLU LİSESİ (KOCAELİ - İZMİT) 2016 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ Önemli Duyuru: T.C. Kimlik,Ad Soyad vb kişisel bilgilerin açık liste halinde yayınlanması "Kişisel Verilerin Korunması" Kanununa göre yasak olduğundan öğrencilerimizin kimlik bilgileri yayınlanmamıştır.

Detaylı

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın 4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın Prof. Dr. Hasan Işın DENER 1942 yılında Ankara da doğdu. Babası, Mustafa Kemal Atatürk ün eğitimle ilgili konularda danışmanlarından biri, aynı zamanda

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 00062 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP (İNGİLİZCE) 00033 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP 00125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00230 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00077 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00011 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ (ATA-101) DERSİ 2015-2016 Güz Yarıyılı Final Sınav Takvimi ve Yerleşme Planı Fakülte/YO/MYO Bölümleri İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Mevcut Sınav Günü ve Saati Derslikler

Detaylı

Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi İhlas Plaza No:11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 0212 454 30 00 / 0212 454 34 55

Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi İhlas Plaza No:11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : 0212 454 30 00 / 0212 454 34 55 İHLAS GAZETECİLİK A.Ş. / IHGZT [] 23:39:08 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi İhlas Plaza : No:11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin)

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin) S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER 1 4 ADIYAMAN AFYON KOCATEPE AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN AKDENİZ BÖLÜMLER Türk Dili Edebiyatı İ.Ö, İşletme, İşletme İ.Ö, İktisat, İktisat İ.Ö, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Siyaset

Detaylı

Fotograflar Yurdakul Kayacan

Fotograflar Yurdakul Kayacan Fotograflar Yurdakul Kayacan Vehbi Koç Koşusu'nu DUTYFREE DUTYFREE jokeyi Selim Kaya ile kazandı 7 Haziran Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Vehbi Koç Koşusu'nu (Açık G3) Ebru Gündeş

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

ÖD: Öğrenci Değişimi Alan Kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam

ÖD: Öğrenci Değişimi Alan Kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam ÖD: Öğrenci Değişimi Alan Kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam Kod Bölüm Ön lisans MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Elektrik ve Elektronik Müh. İnşaat Müh. Endüstri Mühendisliği Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş.

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. Şirketin 2017 Yılı Olağan Genel

Detaylı

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET

NİTELİKLİ DIŞ TİCARET işbirliğiyle NİTELİKLİ DIŞ TİCARET P E R S O N E L İ SERTİFİKA PROGRAMI 2 27 EKİM 11 KASIM 2018 Kimler İçin? Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık ve Dış Ticarete İlişkin işlemler gerçekleştiren Dış

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız. 2547

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, ortaklık sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı

Detaylı

Fotoğraflar: Yurdakul Kayacan

Fotoğraflar: Yurdakul Kayacan Fotoğraflar: Yurdakul Kayacan 90. Gazi Koşusu start kurası çekimi Cuma günü yapıldı 90. Gazi Koşusu nun start numaralarının kura çekimi, Türkiye Jokey Kulübü bünyesinde yayın yapan TJK TV'nin Veliefendi

Detaylı

2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2017-LYS) SONUÇLARI

2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2017-LYS) SONUÇLARI 2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2017-LYS) SONUÇLARI 11.07.2017 2017-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2017-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS Sonrası Herhangi Bir LYS ye Girmeye Hak Kazanan Aday Sayısı:

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / AKCNS [] 23.03.2012 17:23:59 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Telefon ve Faks No. : 0216 571 30 00-0216 571 30 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

2014-2015 YILI 2 YILLIK ÖNLĠSANS PROGRAMLARI UZAKTAN EĞĠTĠM (ÖĞRETĠM) TABAN PUAN ve KONTENJAN BĠLGĠLERĠ

2014-2015 YILI 2 YILLIK ÖNLĠSANS PROGRAMLARI UZAKTAN EĞĠTĠM (ÖĞRETĠM) TABAN PUAN ve KONTENJAN BĠLGĠLERĠ 2014-2015 YILI 2 YILLIK ÖNLĠSANS PROGRAMLARI UZAKTAN EĞĠTĠM (ÖĞRETĠM) TABAN PUAN ve KONTENJAN BĠLGĠLERĠ Program Kodu Program Adı Puan Türü Kontenjan ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA) Adana Yerleşen Aday Sayısı

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı 04/05/1962 yılında samsun İli Havza İlçesinde doğdu.ilkokulu ilçesinde bitirdi.imam Hatip Lisesini Çorum İlinde tamamladı.1984-1989 yıllarında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesini

Detaylı

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ

Hüseyin BOZKURT 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRÜ Hüseyin BOZKURT GRUP MÜDÜRÜ 1974 yılında Manisa/Salihli de doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1992 yılında

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Doğum Tarihi 1963 Çelebi Hava Servisi - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı : Boğaziçi Üniversitesi / İşletme 1982- Çelebi Hava

Detaylı

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur.

BMTurk Hakkında. Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. BMTurk Hakkında Brand Management Turkey; kısaca BMTurk Eylül 2016 yılında kurulmuştur. Toplam 100 yıllı aşkın profesyonel iş tecrübesine sahip bir ekibi birleştirmektedir. Teknoloji, turizm ve uluslararası

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2010 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 1 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 9 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 VE 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINA AİT TAVAN VE TABAN PUANLAR

T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 VE 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINA AİT TAVAN VE TABAN PUANLAR Yerleşme Durumu T.C İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 VE 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARINA AİT TAVAN VE TABAN PUANLAR Yök Bölüm Bölüm Adı Burs Tipi 2009-2010 2010-2011 Tavan Taban Tavan Taban EĞİTİM

Detaylı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı 14. Dönem Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler-II programında dereceye girenler ödüllerini Sayın Başbakanımızın elinden aldı. Mart

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 013014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ DÜŞÜNÜLEN ÖĞRENCİ DEĞİŞİM İLANI FEN FAKÜLTESİ KOD BÖLÜM 13.1 Biyoloji PROTOKOL İMZALANAN

Detaylı

Vekoproje 1987 den beri

Vekoproje 1987 den beri Vekoproje 1987 den beri Veko İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1987 senesinde 'Mimari Proje Ofisi' kimliği ile kurulmuştur. Veko Proje, günümüze dek, sanayi/ticaret yapıları, kültür merkezleri,

Detaylı

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik SAY 6 6 277,83369 311,06335 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM.

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Elbistan Meslek Yüksekokulu ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. ÖZ GEÇMİŞİM, ÇALIŞMALARIM, İDARİ GÖREVLERİM. Öğr. Gör. Muharrem EREN KASIM 2014 - ELBİSTAN 1970 K.Maraş Afşin doğumludur. İlk öğrenimini; Alemdar İlkokulu (1981) ve Çoğulhan Ortaokulu nda (1984), Orta

Detaylı

Trakya Üniversitesi Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları

Trakya Üniversitesi Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları Trakya Üniversitesi 2016-2017 Öğretim Yılı Yurtdışından Yabancı Uyruklu Öğrenci Kabul Kontenjan Dağılımları TRAKYA ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL EDİLECEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI YÖP

Detaylı

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015

2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI. 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2015-LYS) SONUÇLARI 30 Haziran 2015 2015-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2015-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI A- KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ (BAŞARI ŞARTINA GÖRE) Açıklamalar: 1- Kurumlar arası yatay geçiş yükseköğretim kurumlarının aynı düzeydeki

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

Adana Yolu Üzeri E-90 Karayolu 7. Km Merkez Kampüs Aksaray / Türkiye

Adana Yolu Üzeri E-90 Karayolu 7. Km Merkez Kampüs Aksaray / Türkiye Adana Yolu Üzeri E-90 Karayolu 7. Km Merkez Kampüs 68100 Aksaray / Türkiye Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 0 382 288 20 39 0 382 288 20 43 oidb@aksaray.edu.tr ÜNİVERSİTE FAKÜLTE ve Y.OKUL YOP İLİ BUL Aksaray

Detaylı

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110115 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji (İngilizce) SAY 2 2 253,13368 261,96973 100110124 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

Esma Sultan Yalısında yapıldı

Esma Sultan Yalısında yapıldı Fotograflar Yurdakul Kayacan 89. Gazi Koşusu resepsiyonu Esma Sultan Yalısında yapıldı TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci 2007-2008 yılında yönetimde bulunduğu zaman Gazi Resepsiyonu gerçekleştirirken iki

Detaylı

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS)

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) 2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) TEMEL BİLGİLER ile YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ 2018 YKS YE İLİŞKİN TEMEL BİLGİLER Temel

Detaylı

OKULUMUZ MEZUNLARININ YERLEŞTİRİLİRKEN EK PUAN ALABİLECEĞİ 4 YILLIK LİSANS PROGRAMLARI

OKULUMUZ MEZUNLARININ YERLEŞTİRİLİRKEN EK PUAN ALABİLECEĞİ 4 YILLIK LİSANS PROGRAMLARI Nezihe Yalvaç Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Rehberlik Servisi 2012 OKULUMUZ MEZUNLARININ YERLEŞTİRİLİRKEN EK PUAN ALABİLECEĞİ 4 YILLIK LİSANS PROGRAMLARI 100210229 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ Turizm

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

2013 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2013 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bankacılık ve Finans 52 52 YGS-6 296,47964 338.000 387,06940 279,88384 284,43427 Bankacılık ve Finans 52 52 YGS-6 277,18028

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURUMDIŞI/ KURUMİÇİ/YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN. Kurum Dışı. Kurum İçi.

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURUMDIŞI/ KURUMİÇİ/YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI 2.SINIF KONTENJAN. Kurum Dışı. Kurum İçi. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KURUMDIŞI/ KURUMİÇİ/YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ LARI FAKÜLTE/YÜKSEKOK Diş Hekimliği Fakültesi Diş Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Fen Bilgisi İngilizce Eğitim Fakültesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ LES DECISIONS D INVESTISSEMENT DES ENTREPRISES 1973 INDUSTRIELLES EN TURQUIE

ÖZGEÇMİŞ LES DECISIONS D INVESTISSEMENT DES ENTREPRISES 1973 INDUSTRIELLES EN TURQUIE 1. Adı Soyadı : Ramazan ABAY 2. Doğum Tarihi : 24.11.1949 3. Unvanı : Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Adana İktisadi ve Ticari İlimler 1971 Akademisi Yüksek

Detaylı

2018-YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Yerleşen Adayın Başarı Sırası

2018-YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Yerleşen Adayın Başarı Sırası -YKS Yükseköğretim Lisans Programlarına, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanla Diş Hekimliği Fakültesi 109810532 Diş Hekimliği Fakültesi SAY MF-3 21700 MF-3 19900 -- -- Eğitim Fakültesi 109810153 Fen Bilgisi

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINILABİLECEK ÜNİVERSİTELER

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINILABİLECEK ÜNİVERSİTELER ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINILABİLECEK ÜNİVERSİTELER HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE BÖLÜM YAZ OKULU KAPSAMINDA DERS ALINABİLECEK ÜNİVERSİTELER

Detaylı

Yasin Kadri Ekinci farkı Vehbi Koç Koşusu nda hissedildi

Yasin Kadri Ekinci farkı Vehbi Koç Koşusu nda hissedildi Yasin Kadri Ekinci farkı Vehbi Koç Koşusu nda hissedildi Koç Ailesi, Vehbi Koç Koşuları kupa törenlerine çoğunlukla şirket müdürlerini göndermekteydi. Yasin Kadri Ekinci, TJK ya başkan olduğu ilk dönemde

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI Fakülte / Yüksekokul / Konservatuar Süresi Kontenjan Özel Koşul Yıllık Ücreti Ceyhan Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI

2012 ÖSYS TAVAN VE TABAN PUANLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İktisat TM-1 108 108 299,03 347,73 273,52 273,52 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) İktisat (İÖ) TM-1 108 108 276,04 297,95 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Holdinglerden kobilere pek çok firma kurumsal akademi kurma yarışı içinde. Peki nedir bu şirketleri kurumsal kimliği içerisinde çalışanlarının ayrı bir eğitim sürecinden geçmesini zorunlu kılan? Son yıllarda

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C SENATO KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : OCAK 0 TOPLANTI SAYISI : 0 KARAR 6: Üniversitemize, 0-06 öğretim yılında, yurtdışından öğrenci kabul edilecek aşağıda belirlenen yükseköğretim programları ve kontenjanların

Detaylı

DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR

DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR Portal Adres DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR : www.haberciniz.biz İçeriği : Gündem : http://www.haberciniz.biz/depremlerini-izini-urartu-kalesinde-suruyorlar-3129887h.htm 1/2 DEPREMLERINI

Detaylı