BD FACSCanto II Akış Sitometri Sistemi Etkili Yenilik

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BD FACSCanto II Akış Sitometri Sistemi Etkili Yenilik"

Transkript

1 BD FACSCanto II Akış Sitometri Sistemi Etkili Yenilik

2 Klinik laboratuarınızı üstün performans için konumlandırın Doğruluk ve üretkenlik klinik tanıya ve izlemeye geldiğinde en önemli şeyler olmaktadır. BD FACSCanto II sisteminin sanayide önde gelen veri kalitesini çalıştırılması kolay bir platformda sağlamak üzere tasarlanmasının nedeni budur. İn vitro diyagnostik test için yenilikçi 6-renkli kabiliyetler ve yüksek derecede otomasyon ve üstün işletimsel etkinlikle birlikte yüksek kalite sonuçları bu kadar çabuk elde etmek asla daha kolay olmamıştı. Ve sistem klinik uygulamaların geliştirilmişten karmaşık uygulamasına geçişi hızlı benimsemesi için tasarlanmış olduğundan, BD FACSCanto II sistemi kesintisiz çalışır. Araştırma kabiliyetlerinizi yükseltin Araştırma laboratuarı için BD FACSCanto II sistemi bilimsel yenilik için daha fazla fırsata imkan verir. 8 e kadar renk deteksiyonu için kapasitesi, mikrotitre plağı yükleme, rutin görev etkinliği yaratmak için eşsiz kabiliyeti ve daha esnek, modüler tasarımı ile bu sistem güçlü kabiliyetleri kullanımı kolay çalıştırma ile birleştirmektedir.

3 Her zaman yenilikçi 1973 te BD ilk ticari olarak mevcut olan BD FACS sistemini geliştirmiş, bilimsel yeniliklerle dolu bir nesli başlatmıştır. Bundan otuz yıldan fazla zaman sonra yeni BD FACSCanto II akış sitometri sistemi bu güçlü teknolojinin evriminde önemli bir dönüm noktasını işaretlemektedir.

4 BD FACSCanto II nin son teknolojisi otuz yıldan fazla deneyim üzerine inşa edilmiştir. Sonunda elde edilen sonuç saniyede 10,000 e kadar olayı yakalayan dijital elektroniklerle bağlantılı geliştirilmiş sinyal tutulması için patentli optik tasarımdır. Yeni bir numune enjeksiyon sistemi aktarımı %0.1 den aza indirir, mevcut sanayi standartlarından on kat üstün gelir. Loş olayları çözmek ve düşük numune kontaminasyon ve çabuk işleme hızlarından daha temiz veriler elde etmek için optimal floresans duyarlılığına sahip olursunuz. Artık nadir olay analizinde daha fazla engel,n üstesinden gelebilirsiniz ve düşük deteksiyon aralıkları için hiç olmadığı kadar fazla fonksiyonel çalışmalar yapabilirsiniz. Kaliteli veriler- Daha fazla. Daha iyi. Daha hızlı. Rutin ve sofistike hücresel işi yeni, daha duyarlı optiklerle kolaylaştırır, nadir ve loş şekilde boyanmış popülasyonların çözünürlüğünü 6-renkli veya opsiyonel 8-renkli konfigürasyon kullanarak artırır. Sabitlenmiş optik hizalama sağlar Nadir olay uygulamalarının deteksiyon kabiliyetlerini düşük numune aktarımı ile artırır Daha kesin veriler, nadir olayların daha iyi tespiti ve güçlü dijital elektroniklerle tarama uygulamalarıyla birlikte artan iş verimi sağlar. Artan üretkenliğin sağlanması- Optimize edilmiş otomasyon ve çalışma Otomatik numune hazırlama için BD FACS Sample Prep Assistant II ile uygulamalı süreyi azaltır BD FACS 7-renkli ayarlama zerreleri ile rutin in vitro diyagnostik uygulamalar için tek tüplü cihaz kurulumuna imkan verir Kullanıcıya bağımlı kurulumu otomatik spektral taşma düzeltmesi ile elimine eder Levey-Jennings çizimleri gibi entegre kalite kontrol özellikleriyle tutarlılık sağlar. Tüp-bazlı uygulamalar için BD FACS Loader ile veya plak bazlı araştırma uygulamaları için BD High Throughput Sampler (HTS) + walkaway numune tanıtımına imkân verir Entegre akışkanlar arabası ile gelişmiş bakım rutinleri sağlar Laboratuarınıza güvenli şekilde adapte olmak için yerleşik esneklik sağlar Tam olarak entegre edilmiş Loader kapakları ile güvenliği artırır Kompakt yer kaplaması ile laboratuarınızda daha az yer kaplar Yerleşik esneklik gerçekleştirilmiştir - Geleceğe ayarlanan sistem konfigürasyonları Çoklu lazer teknolojisi ile florofor seçiminde daha fazla seçenek sunar ve 405, 488 ve 633 nm deki üç adet uzaysal olarak ayrılmış lazere kadar 6 renge (4-2) veya 8 renge ( )* yapılandırılabilir BD FACS Loader opsiyonu ile otomatik tüp bazlı numune yüklemesi veya araştırma uygulamaları için BD HTS opsiyonu ile mikrotitre plaklarının yüklenmesini sağlar BD FACSCanto Klinik Yazılımı ile sürekli genişletme sayesinde geleceğe büyüme Optimal Deteksiyon Duyarlılığı BD patentli detektör dizileri ışık sinyallerini primer detektörlerindeki maksimum sinyal tutulması için yönlendiren seri yansımalar kullanmaktadır.

5 Kalite, üretkenlik ve esneklik sağlamak üzere tasarlanan yenilik

6

7 Klinik laboratuarınız akılda tutularak tasarlanan BD FACSCanto II sistemi esnekliği ve performansı bozmadan yüksek iş verimini garantiler. İş akışını azami mertebeye çıkarmak için bu sistem rutin görevleri otomatikleştirir ve azaltır, numune hazırlığı için çözümler sunar ve test başına hiç olmadığı kadar fazla yanıt sağlar. BD FACSCanto II sistemi tam olarak entegre edilmiş akışkan arabası, otomatik numune yakalama için BD FACS Loader opsiyonu, BD FACSCanto Klinik Yazılımı ve BD FACS 7-renkli kurulum zerreleri ile birlikte 6-renkli bir akış sitometrisi içermektedir. Lenfosit alt setlerinin mutlak sayımı Gerçekten önemli olduğunda BD Biosciences diyagnostik uygulamaları hızlı, doğru ve tekrarlanabilir sonuçlar sağlar. BD Trucount teknolojisini kullanarak lenfosit popülasyonlarının kesin mutlak sayımlarını tümü tek bir teknoloji platformunda olmak üzere çaba harcamadan elde edersiniz. Bu, ek pipetleme basamaklarını ve bir hematoloji analizöründen veri entegre etme ihtiyacını elimine eder. BD Biosciences önceden karıştırılmış, kullanıma hazır antikor kokteyllerinden bireysel laboratuar test ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış özel reaktif çözeltilerine kadar geniş bir aralıkta yüksek kaliteli reaktif ürünleri sunmaktadır. BD FACS 7-renkli kurulum zerreleri günlük cihaz performansını izlemek ve BD FACSCanto II sistemini kullanımınız için ayarlamak için kullanılmaktadır.

8 Önceden tanımlanmış uygulamalar için anahtar teslimi sistem BD FACSCanto Klinik Yazılımı- Kurulum ve spektral çakışma düzeltmesi otomatik hale getirildiğinden ve tek bir BD FACS 7-renkli kurulum tüpü kullanıldığından kullanımı basitleştirir Geçer/başarısız tayini, alarmlar ve hata bayraklama ile entegre kalite kontrol elde eder Otomatik performans izleme ve Levey-Jennings grafiklerinden takip etme ile bozuk kalma süresini azaltır Yazdırma ve PDF oluşturma ile rapor oluşumunu otomatikleştirir Standardize ve otomatik sitometre kurulumu ve telafisi ile veri bütünlüğünü iyileştirir BD FACS 7-renkli kurulum zerreleri ile standardize kurulumun günden güne sonuç tutarlılığını sağlar Otomatik geçitleme, hesaplamalar ve rapor oluşumu gibi entegre TBNK ve HLA-B25 modüllerinden tutarlılık sağlar BD sertifikalı tedarikçiler tarafından sunulan LIS bağlanabilirliği ile laboratuar entegrasyonunu iyileştirir HIV izlenmesi-lenfosit Alt setlerinin Tanımlanması ve Sayımı BD Multitest 6-renkli TBNK kiti tek bir tüpte tam bir immun paneli sağlamak için ilk ve yegane 6-renkli in vitro diyagnostik uygulamadır, değerli zamanınızdan ve numune işleme için kaynaklarınızdan tasarruf etmenizi sağlar. BD HLA-B27 Uygulaması BD FACSCanto II sistemi için HLA-B27, seronegatif spondiloartropatilerin değerlendirilmesiyle klinik olarak ilgili olan HLA-B27 antijeninin hızlı tespiti için tam bir sistem sağlamaktadır.

9

10

11 Gelişmiş uygulamalar lökositlerden sayısız zerrelere ve ötesine 0.5 ila 50 μm arasındaki partikül büyüklüklerindeki 8- ila 10-parametre tespiti ile BD FACSCanto II akış sitometrisi BD FACSDiva yazılımı kullanan büyük bit uygulama menüsünü destekleyen güçlü, kompakt ve modüler bir masa üstü analizörüdür. Lökositler, hücre serileri, kök hücreler, plateletler, sayısız zerre teknolojisi ve çok daha fazlasıyla çalışma yapılmasına imkan verir. Yüksek derecede hassas optik sistem ile birleştirilen çoklu parametre deteksiyonu gelişmiş hücre alt set analizine, fonksiyonel çalışmalara ve aynı zamanda çözünür ve hücre yüzeyi protein miktar tayinine imkan verir. Bunun yanında, spesifik proje için gereken toplam numune hacmini azaltır, bireysel test başına daha fazla parametre sağlar. BD FACSCanto II sistemi aşağıdaki florofor kombinasyonları için tasarlanmıştır Numune tanıtımı için iki seçenek sunar BD FACSCanto II sistemi numune tanıtımı için iki seçenek sunar: 40 tüp kapasitesi olan BD FACS Loader ve mikrotitre plaklarından (96 ve 384 kuyucuklu) numune alınması için araştırmada kullanılan BD HTS yükleyici. Her iki cihaz da yüksek derecede esnektir, tek bir tıkla ve git deneyimiyle numune yakalama için özelleşmiş protokoller aralığına imkan verir.

12 Çoklu araştırma uygulama kabiliyeti Eritilmiş tam insan kanı. FITC, PE, PerCP-Cy5.5, PE-Cy7, APC, APC-Cy7, AmCyan ve Pacific Blue floroforları kullanan 8-renkli immunofenotipleme paneli BD FACSDiva Yazılımı Tek bir platformdan çoklu uygulamalar ve teknikler Propidiyum iyodürle boyanmış Jurkat hücreleri kullanan hücre döngüsü analizi. BD HTS yükleyici ile yakalanana BD CBA Flex Set sitokin 12-plex. Tüplerden veya mikrotitre plaklarından otomatik numune yükleme sağlar Yöneticiler tarafından kontrollü sitometre kurulumu ile standardizasyonu basitleştirir Telafi kontrollerinin ve taşma matriksinin otomatik yaratılmasını sağlar Çevrim dışı telafi ile esnekliğe izin verir Entegre Kumanda Tablosu ve Tarayıcı ile yakalamayı basitleştirir Veri görselleştirilmesini doğrusal, logaritmik ve çift-üssel görüntülemelerle genişletir Deney, panel ve analiz şablonlarıyla iş akışını basitleştirir Veri yönetiminin verilerin ve sonuçların otomatik ihraç edilmesiyle laboratuar entegrasyonunu iyileştirir Otomatik analizlerdeki teknisyenler arasında geçitlemeye uygundur ve bağlı geçitleme ve seri analizi ile tutarlılığa imkân verir

13

14 Değerli müşteriler katma değeri hak etmektedir BD Biosciences 30 yıldan fazla süredir akış sitometrisi teknolojisinde önde gelen yenilikçidir. Akış sitometrelerimiz ve sıralayıcılarımız 14,000 den fazla sistemin kurulu temeli olmasıyla gösterildiği üzere, dünya çapındaki laboratuarlarda endüstri standardıdır.

15 Yeni BD FACSCanto II akış sitometrisindeki bir sonraki evrimi temsil etmektedir. Dijital sistemlerimiz olan BD LSR II analizörü ve BD FACSAria hücre sıralayıcıdan elde ettiğimiz deneyimimiz kullanılarak geliştirilen bu sistem size sadece yeni bir cihazdan fazlasını sağlamaktadır. BD Biosciences ın yıllar boyu derinlemesine teknik uzmanlığı ve geniş teknik bilgilerine erişim sağlar. Ve sisteminizin kurulu ve çalışıyor olmasının sizin için ne kadar önemli olduğunu anladığımız için, BD Biosciences akış sitometrelerini BD FACService programlarıyla desteklemektedir. Optimal performans, garantilenmiş yanıt süreleri ve önemli sorularınıza yanıt vermek için hazır olan yüksek derecede eğitilmiş servis ve uygulama uzmanlarıyla maksimum sitometre çalışma süresini garantiliyoruz. Paranın satın alabileceği en eksiksiz akış sitometrisi sistemi hakkında daha fazla şey öğrenmek için bdbiosciences.com adresini ziyaret ediniz. İn Vitro Kullanım için olan İn Vitro Diyagnostik Tıbbi Cihaz Direktifi 98(79)EC ye göre CE işaretlidir. Sınıf I (1) Lazer Ürünü * Bu cihaz üzerindeki yedi- ve sekiz- renkli tayinler in vitro diyagnostik kullanım için kullanıcı tarafından doğrulanma gerektirmektedir. + Sadece Araştırma Kullanımı için. Patentler PE ve APC: US 4,520,110; 4,859,582; 5,055,556; Avrupa 76,695, Kanada 1,175,942; PerCP: US 4,876,190; Cy5,5 ve Cy7: US 5,268,486; 5,486,616; 5,569,587; 5,569,766; 5,627,027; APC-Cy7: US 5,714,386; PE-Cy7: US 4,542,104 BD, BD logosu, BD FACS, BD FACSAria, BD FACSCanto, BD FACSDiva, BD Multitest, BD FACSFlow, BD FACService ve BD TruCount Becton, Dickinson and Company nin ticari markalarıdır Becton, Dickinson and Company.

16 BD Biosciences BD Biosciences Dünya Çapında Avrupa İmmunositometri Sistemleri Pharminge POB 13, Erembodegem-Dorp 86 B-9320 Erembodegem 2350 Qume Drive Belçika San Jose, CA Tel.: (32) ABD Faks: (32) Tel.: Faks: bdbiosciences.com Ürün fiyatı, fatura veya teslimat soruları, ürün siparişi vermek, ürünün bulunabilirliğini kontrol etmek için Müşteri Hizmeti AVUSTURYA Tel.: (43) Faks: (43) customerservice.bdb.at@europe.bd.com ALMANYA Tel.: (49) Faks: (49) customerservice.bdb.de@europe.bd.com POLONYA Tel.: (48) Faks: (48) bdb.ema@europe.bd.com HOLLANDA Tel.: (31) Faks: (31) customer_service_bdholland@europe.bd.com BELÇİKA Tel.: (32) Faks: (32) customer_service.bdbelgium@europe.bd.com DANİMARKA Tel.: (45) Faks: (45) bdcs_dk@europe.bd.com DOĞU AFRİKA Tel.: (254) /40 Faks: (254) BD_Support_EastAfrica@europe.bd.com DOĞU AVRUPA Tel.: (49) Faks: (49) bdb-ema@europe.bd.com FİNLANDİYA Tel.: (358) Faks: (358) asiakaspalvelu@europe.bd.com FRANSA Tel.: (33) /37 38/36 09/36 40 /36 44 Faks: (33) customerservice.bdb.france@europe.bd.com YUNANİSTAN Tel.: (30) Faks: (30) MACARİSTAN Tel.: (36) Faks: (36) bdb.ema@europe.bd.com İTALYA Tel.: (39) Faks: (39) ordini_diagnostico@europe.bd.com ORTA DOĞU Tel.: (971) Faks: (971) bdb-ema@europe.bd.com KUZEY AFRİKA Tel.: (33) Faks: (33) bdbiosciences_maghreb@europe.bd.com NORVEÇ Tel.: (47) Faks: (47) norge@europe.bd.com PORTEKİZ Enzifarma Diagnostica e Farmaceutica, Lda Tel.: (351) Faks: (351) enzifarma@enzifarma.pt GÜNEY AFRİKA Tel.: (27) Faks: (27) / İSPANYA Tel.: (34) Faks: (34) servicio_de_clientes@europe.bd.com İSVEÇ Tel.: (46) Faks: (46) bdorder_sweden@europe.bd.com İSVİÇRE Tel.: (41) Faks: (41) customerservice.bdb.ch@europe.bd.com TÜRKİYE Tel.: (90) Faks: (90) bdb.ema@europe.bd.com BİRLEŞİK KRALLIK Tel.: +44 (0) /opt.3 Faks: +44 (0) BDUK_CustomerService@europe.bd.com İRLANDA CUMHURİYETİ Tel.: +44 (0) Faks: +44 (0) BDUK_CustomerService@eurpe.bd.com KUZEY, BATI VE ORTA AFRİKA Tel.: Faks: bdbiosciences_france@europe.bd.com Teknik ürün bilgileri, ürün uygulama desteği için Bilimsel Destek AVUSTURYA Akış desteği Tel.: (43) Faks: (43) flow_support@europe.bd.com Bilimsel Destek Tel.: (43) Faks: (43) BELÇİKA Tel.: (32) Faks: (32) FRANSA Tel.: (33) Faks: (33) ALMANYA Akış Desteği Tel.: (49) Faks: (49) flow_support@europe.bd.com Bilimsel Destek Tel.: (49) Faks: (49) İSRAİL Tel.: (972) Faks: (972) İTALYA Tel.: (39) Faks: (39) NORVEÇ Tel.: (47) Faks: (47) İSVEÇ Tel.: (46) Faks: (46) İSVİÇRE Akış Desteği Tel.: (41) Faks: (41) flow_support@europe.bd.com Bilimsel Destek Tel.: (41) Faks: (41) DANİMARKA Tel.: (45) Faks: (45) YUNANİSTAN Tel.: (30) Faks: (30) PORTEKİZ Tel.: (351) Faks: (351) HOLLANDA Tel.: (31) Faks: (31) DOĞU AVRUPA, ORTA DOĞU, AFRİKA Tel.: (32) Faks: (32) FİNLANDİYA Tel.: (358) Faks: (358) MACARİSTAN Tel.: (36) Faks: (32) İRLANDA Tel.: (44) Faks: (44) GÜNEY AFRİKA Tel.: (27) Faks: (32) İSPANYA Tel.: (34) Faks: (34) BİRLEŞİK KRALLIK ve İRLANDA CUMHURİYETİ Tel.: +44 (0) Faks: +44 (0)

BD FACSCalibur. Tüm insanların daha sağlıklı yaşamasına yardım eder. Rutin hücre analiz ihtiyaçlarınız için akış sitometresi

BD FACSCalibur. Tüm insanların daha sağlıklı yaşamasına yardım eder. Rutin hücre analiz ihtiyaçlarınız için akış sitometresi BD FACSCalibur Tüm insanların daha sağlıklı yaşamasına yardım eder Rutin hücre analiz ihtiyaçlarınız için akış sitometresi Zengin uygulama temeli ve dünya çapında hücre analizinin gelişen ihtiyaçlarını

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2012/2013 Ağustos)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2012/2013 Ağustos) Rapor No: 213/18 Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (212/213 Ağustos) Ağustos 213 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB () ve EFTA ülkelerinde otomobil pazarı 212 yılı

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2013/2014 Şubat)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2013/2014 Şubat) Rapor No: 1/ Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (13/1 Şubat) Şubat 1 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB (7) ve EFTA ülkelerinde otomobil pazarı 13 yılı Şubat ayında

Detaylı

Robotik Otomasyon Endüstriyel Robotlara Genel Bakış

Robotik Otomasyon Endüstriyel Robotlara Genel Bakış Robotik Otomasyon Endüstriyel Robotlara Genel Bakış 2 Endüstriyel Robotlar 3 Omron'un 5 faydası Yeni Omron Robotik Otomasyon, sunduğu 5 temel fayda sayesinde en zorlu üretim hatlarını geliştiriyor Performans

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2011/2012 Ekim)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2011/2012 Ekim) Rapor No: 212/23 Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (211/212 Ekim) Kasım 212 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB (27) ve EFTA Ülkeleri nde otomobil pazarı 211 yılı

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK GRANİT DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA DÜNYA PAZARINDA 1.406.544 2.178 0,155% DÜNYA ÇI ÇI NİN MEVCUT YE ÇI NİN DÜNYA INDAKİ ÇI MEVCUT DEKİ RAKİP ÇILAR MİKTAR 1 - Çin 521.837 0

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 3 Ocak 2017 Pazar 2016 yılı Kasım ayında AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 12,8 artış göstererek 211 bin adet seviyesinde

Detaylı

Türkiye Bilişim Sektörü:

Türkiye Bilişim Sektörü: TÜBİSAD Raporu Tanı1m Toplan1sı TÜRKİYE NİN DİJİTAL EKONOMİYE DÖNÜŞÜMÜ Türkiye Bilişim Sektörü: Yeri, Önemi, Evrimi ve Yetenekleri Yılmaz Kılıçaslan Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü Eskişehir 14 Şubat

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 21 Mayıs 2018 Pazar 2018 yılı Mart ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2017 yılı aynı ayına göre yüzde 2,8 azalarak 268 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ TUTAR 1000$ 'NİN DAKİ 1.203.101 466.269 38,756% YE 'NİN TUTAR BİRİM TUTAR 1 1 Çin 755.033 399.367 62,7572% Dünya 755.033 3.857.570 196

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 2 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Ağustos ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 0,3 artarak 159 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 14 Temmuz 2017 Pazar 2017 yılı Mayıs ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 9,4 artış göstererek 213 bin adet seviyesinde

Detaylı

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Seramik sektörünün en

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 16 Ekim 2016 Pazar 2016 yılı Ağustos ayında AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 31,2 artış göstererek 157 bin adet seviyesinde

Detaylı

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Giriş 100 yıldan fazla zamandır Sakura Finetek ürünleri dünya

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 27 Şubat 2018 Pazar 2017 yılı Aralık ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 4,2 azalarak 213 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/05/2016 31/05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ Geçici Plaka İzni Geçiş Abd Minor Outlying Adaları 03 08 03 Almanya 03 03 02 18 26 93 50 53 89 Arnavutluk 02 Avusturya 02 03 01 02 Belçika

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

1. Demiryolu Karayolu Denizyolu Havayolu Taşımacılığı Satın Almalar ve Birleşmeler... 12

1. Demiryolu Karayolu Denizyolu Havayolu Taşımacılığı Satın Almalar ve Birleşmeler... 12 Sektörel Görünüm: Yük Taşımacılığı ve Limancılık Ağustos 2018 I İÇİNDEKİLER 1. Demiryolu... 6 2. Karayolu... 7 3. Denizyolu... 8 4. Havayolu Taşımacılığı... 11 5. Satın Almalar ve Birleşmeler... 12 1.

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Sizin başarınız için çalışıyorlar

Sizin başarınız için çalışıyorlar Sizin başarınız için çalışıyorlar NAVmobile ve AXmobile çalışanlarınıza ve ortaklarınıza daha erişimli yaparak iş verilerinizin gücünü arttıran çözümlerdir. NAVmobile ve AXmobile firmanın İşletme kaynaklarını

Detaylı

KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ

KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI MERKEZİ Yükseköğretim Sisteminin Uluslararasılaşması Çerçevesinde Türk Üniversitelerinin Uluslararası Öğrenciler İçin Çekim Merkezi Haline Getirilmesi Araştırma Projesi KALKINMA BAKANLIĞI KALKINMA ARAŞTIRMALARI

Detaylı

DEĞİŞEN DÜNYA-DEĞİŞEN ÜNİVERSİTE:YÜKSEKÖĞRETİMİN GELECEĞİ TÜRKİYE İÇİN BİR ÖNERİ

DEĞİŞEN DÜNYA-DEĞİŞEN ÜNİVERSİTE:YÜKSEKÖĞRETİMİN GELECEĞİ TÜRKİYE İÇİN BİR ÖNERİ DEĞİŞEN DÜNYA-DEĞİŞEN ÜNİVERSİTE:YÜKSEKÖĞRETİMİN GELECEĞİ TÜRKİYE İÇİN BİR ÖNERİ Kemal Gürüz Atılım Üniversitesi 12 Mart 2012 Yirmi beş yaş üstü nüfus içinde ortaöğrenim görmüş olanların oranı, %. 2007.

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 30 Mart 2016 Pazar 2016 yılı Ocak-Şubat döneminde AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı, 2015 yılındaki pozitif performansını sürdürdü ve yüzde 15 artış

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 22 Aralık 2015

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 22 Aralık 2015 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 22 Aralık 2015 Pazar 2015 yılı Ocak-Kasım döneminde AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı yüzde 12 artış göstererek 1 milyon 956 bin adet seviyesine ulaştı.

Detaylı

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2014 Mali Verileri

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2014 Mali Verileri Büyükdere Cad. No. 141 34394 Esentepe - İstanbul AçıkDeniz Telefon Bankacılığı: 444 0 800 www.denizbank.com Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2014 Mali Verileri DenizBank bir Sberbank

Detaylı

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi

Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi Büyükdere Cad. No. 106 34394 Esentepe - İstanbul AçıkDeniz Telefon Bankacılığı: 444 0 800 www.denizbank.com Avrupa Birliği ve Türkiye Yerel Yönetimler Analizi 2013 Mali Verileri DenizBank bir Sberbank

Detaylı

Pazar AVRUPA TOPLAM OTOMOTİV SEKTÖR ANALİZİ. Ekim 2018

Pazar AVRUPA TOPLAM OTOMOTİV SEKTÖR ANALİZİ. Ekim 2018 AVRUPA TOPLAM OTOMOTİV SEKTÖR ANALİZİ Ekim 2018 Pazar 2018 yılı Ağustos ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında toplam otomotiv pazarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 26,4 artarak 1 milyon 342 bin adet

Detaylı

TEST REHBER İLKELERİ PROGRAMI ULUSAL KOORDİNATÖRLER ÇALIŞMA GRUBU 26. TOPLANTISI (8-11 Nisan 2014, Paris)

TEST REHBER İLKELERİ PROGRAMI ULUSAL KOORDİNATÖRLER ÇALIŞMA GRUBU 26. TOPLANTISI (8-11 Nisan 2014, Paris) TEST REHBER İLKELERİ PROGRAMI ULUSAL KOORDİNATÖRLER ÇALIŞMA GRUBU 26. TOPLANTISI (8-11 Nisan 2014, Paris) Dr. A. Alev BURÇAK Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Sunu Planı OECD Hakkında

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2017 HALI SEKTÖRÜ Nisan Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2017 NİSAN AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı Ocak-Nisan döneminde Türkiye nin toplam

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Devletin Bilgi Talepleri ile ilgili Rapor

Devletin Bilgi Talepleri ile ilgili Rapor Devletin Bilgi Talepleri ile ilgili Rapor Temmuz - Aralık Apple da, verilerinizi koruma konusundaki taahhüdümüzü son derece ciddiye alıyoruz ve size mümkün olan en güvenli donanımları, yazılımları ve hizmetleri

Detaylı

YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ

YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ Uluslar arası marka tescil maliyetleri şu şekilde hesaplanır: 1) WIPO ücreti: Uluslar arası Fikri Mülkiyet Örgütü merkezi İsviçre'de bulunan, uluslararası marka başvurularının

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx Sayı 10

HABER BÜLTENİ xx Sayı 10 HABER BÜLTENİ xx.08.2014 Sayı 10 Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, geçen aya göre düştü: Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, Temmuz 2014 te bir önceki aya göre 6,2 puan düşerek -10,0 puan değerini aldı.

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız.

1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız. TÜRKİYE GAZBETON ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ 1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız. Gazbeton Üreticileri Birliği Derneği Kasım 1990 tarihinde, ülkemizdeki gazbeton yapı

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK İŞLENMİŞ MERMER VE TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK İŞLENMİŞ MERMER VE TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK İŞLENMİŞ MERMER VE TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ DÜNYA TUTARI DÜNYADAKİ 1.264.850 452.261 36% DÜNYA 1 1 Amerika Birleşik MEVCUT YE TUTARI NİN NİN DÜNYA MEVCUT DEKİ LAR TUTAR TUTAR

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! www.happykids.com.tr

Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! www.happykids.com.tr Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! Erasmus+ Okul Okul Eğitimi Programı AMAÇLARI Eğitimde kaliteyi artırmak, Program ülkeleri okullar ve eğitim personeli arasında işbirliğini güçlendirmek Erasmus+ Okul Hedef

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ. 2 5 N i s a n Lütfen son sayfadaki çekinceyi okuyunuz Ocak-Mart Dönemi

OTOMOTİV SEKTÖRÜ. 2 5 N i s a n Lütfen son sayfadaki çekinceyi okuyunuz Ocak-Mart Dönemi OTOMOTİV SEKTÖRÜ 2012 Ocak-Mart Dönemi 2011 yılı ikinci yarısında olduğu gibi 2012 yılı ilk 3 aylık dönemde de, kredi hacmini daraltmaya yönelik olarak TCMB nın ekonomiyi soğutmak amacı ile kredileri daraltmak

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

AKIM SİTOMETRİ PRENSİPLERİ İrem Akar Soycan (Becton Dickinson) Flow sitometri; Belli bir hızda akan hücreleri eş zamanlı olarak farklı özelliklerine göre tanımlayan sistemdir. 2 Ortak özellikleri nedir?

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx Sayı 11

HABER BÜLTENİ xx Sayı 11 HABER BÜLTENİ xx.09.2014 Sayı 11 Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, geçen aya göre yükseldi: Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, Ağustos 2014 te bir önceki aya göre 3,7 puan yükselerek -6,3 puan değerini

Detaylı

Vakum otomasyonu. Ürün grupları

Vakum otomasyonu. Ürün grupları Vakum otomasyonu Ürün grupları WWW.SCHMALZ.COM.TR/OTOMASYON Schmalz: Vakum teknolojisiyle akıllı otomasyon ve ergonomik taşıma sistemleri 1300 çalışan her gün müşterilerimiz için görev başında. 19 merkez

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2017 HALI SEKTÖRÜ Mart Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2017 MART AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı Ocak-Mart döneminde Türkiye nin toplam ihracatı

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2017 HALI SEKTÖRÜ Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2017 MAYIS AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı Ocak-Mayıs döneminde Türkiye nin toplam

Detaylı

HABER BÜLTENİ Sayı 9

HABER BÜLTENİ Sayı 9 HABER BÜLTENİ 04.07.2014 Sayı 9 Konya inşaat sektörü güven endeksi, geçen aya göre yükselmeye devam ediyor: Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, Haziran 2014 te bir önceki aya göre 1,2 puan yükselerek -3,8

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123

A.ERDAL SARGUTAN EK TABLOLAR. Ek 1. Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1: Ek Tablolar 3123 Ek 1 EK TABLOLAR Tablolar, - (129) Dünya Sağlık Örgütü: WHO Dünya Sağlık Raporu - (123) Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı: UNDP İnsani Gelişme Raporu - (128) Dünya Bankası: WB

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Yekaş&Fides Global Logistics olarak, yola çıktığımız 1998 yılından bu yana, hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak şeffaf, güvenilir ve müşteri odaklı lojistik hizmetleri sunuyoruz.

Detaylı

TÜRKİYE HAZIR BETON SEKTÖRÜ İSTATİSTİKLERİ 2016

TÜRKİYE HAZIR BETON SEKTÖRÜ İSTATİSTİKLERİ 2016 TÜRKİYE HAZIR BETON SEKTÖRÜ İSTATİSTİKLERİ 2016 www.thbb.org THBB; ERMCO ve Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (The Concrete Sustainability Council) Üyesi; Beton Sürdürülebilirlik Konseyi "Bölgesel Sistem

Detaylı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Doğruluk Önemlidir Varlığın durumunu değerlendirmek için doğru verilere ihtiyacınız vardır; ayrıca bu verileri yorumlamak için etkili bir yazılım da gereklidir. Inside View,

Detaylı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Hayal edin tam esnekliğin yüksek kapasiteye bağlandığını Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Bağlanın, başlayın Şimdi sayfaları çevirmek kadar kolay Tissue-Tek FilmTM Kapama Cihazı Otomasyonun ikinci

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Makine kontrolünde yeni strateji

Makine kontrolünde yeni strateji Makine kontrolünde yeni strateji CJ1-SERİSİ akıllı, sorunsuz ve bölümlere ayrılabilir Advanced Industrial Automation Makina üretim endüstrisinde rekabet edebilmek için, esnek, verimli ve hızlı olmalısınız.

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx Sayı 8

HABER BÜLTENİ xx Sayı 8 HABER BÜLTENİ xx.06.2014 Sayı 8 Konya inşaat sektörü güven endeksi, geçen aya göre yükseldi: Mart 2014 ten beri düşmeye devam eden Konya İnşaat Sektörü Güven Endeksi, Mayıs 2014 te kısmen yükselerek -5

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2016 HALI SEKTÖRÜ Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2016 KASIM AYI İHRACAT PERFORMANSI 2016 yılı Ocak-Kasım döneminde Türkiye nin toplam

Detaylı

Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. Spectroquant Move 100 taşınabilir kolorimetre

Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. Spectroquant Move 100 taşınabilir kolorimetre Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. taşınabilir kolorimetre Taşınabilir sonuçlar. Her zaman yanınızda. Her yerde doğru ve tutarlı analiz Sahada çalışırken hızlı ve güvenilir su analizleri için

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2018 HALI SEKTÖRÜ Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2018 OCAK AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılında Türkiye nin toplam ihracatı 2016 yılına kıyasla

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Eylül Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Eylül Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2015 HALI SEKTÖRÜ Eylül Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2015 EYLÜL AYI İHRACAT PERFORMANSI Ülkemizin halı ihracatı 2014 yılını % 7,3 oranında

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Eylül - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İçindekiler 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

SCENTROiD SC300 IDES CANADA INC.

SCENTROiD SC300 IDES CANADA INC. SCENTROiD SC300 IDES CANADA INC. SCENTROiD SC300 SCENTROID SC300 Dünyanın en gelişmiş mobil olfaktometresi YÜKSEK STANDARTLAR Başarılar 5 32 ÜLKE YIL IDES CANADA ENDÜSTRİDE EN ÇOK BÜYÜYEN SATIŞ RAKAMLARINA

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

HABER BÜLTENİ 04.07.2014 Sayı 9

HABER BÜLTENİ 04.07.2014 Sayı 9 HABER BÜLTENİ 04.07.2014 Sayı 9 Konya hizmetler sektörü güven endeksi, 4 ayın ardından pozitif değer aldı: Şubat 2014 ten bu yana negatif değer alan Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi, Haziran 2014

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Klinik Araştırmalarda Neredeyiz? Neyi hedeflemeliyiz? 9 Mayıs inci EKMUD Uluslararası Kongresi, Antalya

Klinik Araştırmalarda Neredeyiz? Neyi hedeflemeliyiz? 9 Mayıs inci EKMUD Uluslararası Kongresi, Antalya Klinik Araştırmalarda Neredeyiz? Neyi hedeflemeliyiz? 9 Mayıs 2018 7 inci EKMUD Uluslararası Kongresi, Antalya Sağlık sisteminin odağında toplum / hastalar vardır Hizmet Sunucular Poli:ka Yapıcılar Sağlık

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Şubat Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Şubat Ayı İhracat Bilgi Notu 2018 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Şubat Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2018 YILI ŞUBAT AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı

Detaylı

Laboratuvar bilgi sistemini mikrobiyolojide ne kadar uygulayabiliyoruz? Dr. Alper AKÇALI Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tıp Fakültesi

Laboratuvar bilgi sistemini mikrobiyolojide ne kadar uygulayabiliyoruz? Dr. Alper AKÇALI Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tıp Fakültesi Laboratuvar bilgi sistemini mikrobiyolojide ne kadar uygulayabiliyoruz? Dr. Alper AKÇALI Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Tıp Fakültesi Laboratuvar Bilgi Sistemleri Laboratuvarlar Çok sayıda ve farklı

Detaylı

GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir

GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir Lighting GreenWarehouse kablosuz aydınlatma sistemi, enerji tasarrufunun kontrolünü size verir Bu özel sistem depo yöneticilerinin ve tesis müdürlerinin maksimum enerji tasarrufu elde etmesini kolaylaştırır.

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Mart Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2018 HALI SEKTÖRÜ Mart Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2018 MART AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı Ocak-Mart döneminde Türkiye nin toplam ihracatı

Detaylı

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül)

İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) İÇİNDEKİLER (*) 1- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcu (2002-2015 Eylül) 2- Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Uzun Vadeli Kredi Borcunun Borçluya Göre Alacaklı Dağılımı (2002-2015

Detaylı

International Cartographic Association-ICA

International Cartographic Association-ICA International Cartographic Association-ICA 1.AMAÇ: Uluslararası Kartografya Birliği (International Cartographic Association-ICA), 1959 yılında kurulmuştur. Hükümetler dışı bir kuruluş olan ICA nın ana

Detaylı

01/03/ /03/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/03/ /03/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/03/2016 31/03/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ AKÇAKALE SINIR KAPISI Geçici Plaka İzni Geçiş Bulgaristan 01 TOPLAMLAR: 01 ÇEŞME SINIR KAPISI Türkiye 15 01 TOPLAMLAR: 15

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü

DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü KONYA ÖZELİNDE YABANCI SERMAYELİ FİRMALARIN ÜLKE BAZLI ANALİZİ 06.08.2014 1 DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail

Detaylı

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun

Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız / DIN VDE 0750-238 standardına uygun Teknik Özellikler Kardiyopulmoner rehabilitasyon ergometresi Fren sistemi Yük / doğruluk Devir sayısı aralığı Bilgisayar kontrollü elektromanyetik indüksiyon fren sistemi 6-999 Watt, devir sayısından bağımsız

Detaylı

01/03/ /03/2014 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/03/ /03/2014 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/03/2014 31/03/2014 TARİHLERİ ARASINDAKİ KAPILARA GÖRE EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ ÇEŞME SINIR KAPISI Geçici Plaka İzni Geçiş Türkiye 04 01 TOPLAMLAR: 04 01 CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI Türkiye 1,349 03 TOPLAMLAR:

Detaylı

2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU

2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU 2019 MART DIŞ TİCARET RAPORU ATSO AR-GE VE DIŞ İLİŞKİLER BİRİMİ *Tablo ve listeler TİM ve TUİK istatistikleri ihracat ve ithalat verilerine göre ATSO- Dış Ticaret Servisi tarafından derlenmiştir. 2019

Detaylı

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018 18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI 2-5 Kasım 2018 Fuar Hakkında 2-5 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. İran Uluslararası Elektrik Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılımıyla alanındaki

Detaylı

Türkiye nin Yayın Sayısına Farklı Bir Bakış: Bir Quadrant Analizi Çalışması

Türkiye nin Yayın Sayısına Farklı Bir Bakış: Bir Quadrant Analizi Çalışması Türkiye nin Yayın Sayısına Farklı Bir Bakış: Bir Quadrant Analizi Çalışması İrem Soydal, Umut Al ve Gülten Alır soydal@hacettepe.edu.tr umutal@hacettepe.edu.tr gulten.alir@aksaray.edu.tr -1 Plan Terminoloji

Detaylı

Çok tatil yapan ülke imajı yanlış!

Çok tatil yapan ülke imajı yanlış! Tarih: 19.05.2013 Sayı: 2013/09 İSMMMO nun Türkiye de Tatil ve Çalışma İstatistikleri raporuna göre Türkiye tatil günü sayısında gerilerde Çok tatil yapan ülke imajı yanlış! Türkiye, 34 OECD ülkesi arasında

Detaylı

BD LSRFortessa. Eşsiz performans, ödünsüz tercih

BD LSRFortessa. Eşsiz performans, ödünsüz tercih BD LSRFortessa Eşsiz performans, ödünsüz tercih Eşsiz performans, Ödünsüz tercih BD LSRFortessa hücre analizörü güç, performans ve tutarlılık sağlayarak, akış sitometrisi için tercihte son noktayı sunar.

Detaylı

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır.

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır. Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin 2014-2020 yılları arasında eğitim, gençlik ve spor alanlarında uyguladığı hibe destek programıdır. İZÜ ve Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik KA-103 Projesi Personel

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

HABER BÜLTENİ xx Sayı 13

HABER BÜLTENİ xx Sayı 13 HABER BÜLTENİ xx.11.2014 Sayı 13 Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi geçen aya ve geçen yıla göre düştü: Ağustos 2014 te yükselişe geçen Konya hizmetler sektörü güven endeksi, ekim ayında bir önceki

Detaylı

Bağımsız emniyet kontrolörü

Bağımsız emniyet kontrolörü Bağımsız emniyet kontrolörü G9SP HMI kontrolörüyle eksiksiz emniyet çözümü Standart olarak sunulan yeniden konfigürasyon aracı Kolay anlaşılır kurulum rehberliği ve tanılama için GUI industrial.omron.eu/g9sp

Detaylı

AVRUPA OTOMOTİV PAZARI 2014 YILI OCAK AYINDA %5 ARTTI.

AVRUPA OTOMOTİV PAZARI 2014 YILI OCAK AYINDA %5 ARTTI. 28 Şubat 2014 BASIN BÜLTENİ AVRUPA OTOMOTİV PAZARI 2014 YILI OCAK AYINDA %5 ARTTI. AB (28) ve EFTA ülkeleri toplamına göre otomotiv pazarı 2014 yılı Ocak ayında 2013 yılı aynı ayına göre %5 büyüdü ve toplam

Detaylı