1 I. Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Soğutma Ürünleri Hava Perdeleri ve Isıtma Üniteleri Tünel Fanları.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1 I. Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Soğutma Ürünleri Hava Perdeleri ve Isıtma Üniteleri Tünel Fanları."

Transkript

1 1 I Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Soğutma Ürünleri Hava Perdeleri ve Isıtma Üniteleri Tünel Fanları Ürünler

2 2 I Systemair Kalitenin global gücü Systemair, 1974 yılında havalandırma sistemlerini yalınlaştıran yuvarlak santrifüj kanal fanlarının geliştirilmesi ve piyasaya sürülmesine öncülük eden bir fikirle kuruldu. Mottomuz olan The Straight Way, o zamandan bugüne, bir ürün konsepti olmaktan çok iş felsefesi olarak benimsendi. Zaman içerisinde ürün portföyümüz genişledi ve bugün enerji verimli fanlar, klima santralleri, hava dağıtım ürünleri, soğutma grupları, hava perdeleri ve ısıtma ürünlerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesine ulaştı. Bu ürünler sağlam, seçimi, bakımı ve kullanımı kolay ürünlerden oluşmaktadır.

3 Systemair I 3 İçindekiler Dünyada Systemair 4 Yuvarlak ve dikdörtgen kanal fanları 6 Multibox 7 Çatı fanları 8 Termo fanlar 9 Ex-Proof fanlar 10 Plastik fanlar 11 Aksiyal fanlar 12 Duman egzoz fanları 14 Tünel fanları 16 Otopark jet fanları 18 Modüler klima santralleri 19 Havuz ve ameliyathane santralleri 20 Kompakt klima santralleri 21 Banyo fanları 23 Konut havalandırması 24 Hava dağıtım ürünleri 26 Hava kontrol elemanları 28 Yangın ve duman damperleri 29 Hava ve su soğutmalı soğutma grupları 31 Veri merkezi soğutma 33 Fan coil cihazları 34 Rooftop 35 Su kaynaklı ısı pompası 36 VRF 37 Hava perdeleri 38 Fanlı ısıtıcılar 40 Radyant ısıtıcılar 41 Yer konvektörleri 42 İş konseptimiz, yüksek kaliteli havalandırma ürünlerini geliştirmek, üretmek ve pazarlamak üzerine kuruludur. Sizi, bu broşürde havalandırma teknolojisi dünyasını keşfetmeye davet ediyoruz.

4 4 I Systemair Dünyada Systemair Skinnskatteberg, İsveç Systemair Grubu nun genel merkezi Systemair AB, Skinnskatteberg, İsveç tedir. Skinnskatteberg deki üretim, gelişmiş bilgisayar desteğine sahip modern makinelerle neredeyse tamamen otomatiktir. Burada ayrıca şirketin ölçüm alanındaki en gelişmiş test tesisi de yer almaktadır. Hassleholm, İsveç VEAB, Avrupa nın önde gelen elektrikli kanal ısıtıcısı üreticisidir. Elektrik ve su bazlı ısıtma ve soğutma bataryaları üretimi yapmaktadır. Windischbuch, Almanya Mühendislik ürünleri (örn. tünel fanları ve jet fanlar) üzerinde uzmanlaşmış, fan ve modüler klima santrali üretim tesisidir. Langenfeld, Almanya Hava perdeleri üretimi yapılmaktadır. Mühlheim an der Ruhr, Almanya Yüzme havuzları için klima santralleri ve yüksek verimli havalandırma sistemleri üretimi yapılmaktadır. Ukmerge, Litvanya Enerji geri kazanım sistemli küçük klima santralleri üretimi yapılmaktadır. Maribor, Slovenya EN sertifikalı, santrifüj duman çekme fanları üzerinde uzmandır. Aarhus, Danimarka Klima santralleri merkezi üniteler üretimi yapılmaktadır. Bratislava, Slovakya Bratislava daki fabrikada, hava dağıtımı ürünleri ve EN sertifikalı yangın ve duman damperleri üretilmektedir. Haydarabad, Hindistan Hava dağıtım ürünlerinin üretimi yapılmaktadır.

5 Systemair I 5 Kalite: Systemair ISO 9001; ISO 14001, ATEX ve Avrupa yangın standardı EN sertifikasına sahiptir. Araştırma ve geliştirme laboratuarlarımız Avrupa nın en modern laboratuarlarından biridir; ölçümler AMCA ve ISO gibi uluslararası standartlara uygun olarak yapılır. Enerji tasarruf edin, işletme maliyetlerinizi düşürün! Green Ventilation ( Yeşil Havalandırma ) etiketimiz, yüksek enerji tasarrufu potansiyeline sahip ürünlerimizi temsil etmektedir. Green Ventilation etiketine sahip tüm ürünler, enerji ekonomisi ile enerji verimliliğini birleştirirler. Bouctouche, Kanada Tillsonburg, Kanada Lenexa, ABD Eidsvoll, Norveç Skinnskatteberg, İsveç Hassleholm, İsveç Aarhus, Danimarka Mühlheim an der Ruhr, Almanya Ukmerge, Litvanya Waalwijk, Hollanda Langenfeld, Almanya Windischbuch, Almanya Bratislava, Slovakya Tilliéres, Fransa Maribor, Slovenya Milan, İtalya İstanbul, Türkiye Madrid, İspanya Yeni Delhi, Hindistan Haydarabad, Hindistan Kuala Lumpur, Malezya Johannesburg, Güney Afrika Yeni Delhi, Hindistan: Yeni Delhi ve Noida daki fabrikalarda, menfez ve difüzör üretimi yapılmaktadır. Milano, İtalya: İtalya daki fabrikada, geniş bir klima yelpazesi geliştirilip üretilmektedir. Tillsonburg, Kanada: Kuzey Amerika pazarı için sınıf havalandırma cihazları üretilmektedir. Kuala Lumpur, Malezya: Tünel ve garaj havalandırması ürünlerinin üretilmesi ve pazarlanması yapılmaktadır. Johannesburg, Günel Afrika: Aksiyal fan üretimi yapılmaktadır. Lenexa, ABD: ABD pazarı için fan üretimi yapılmaktadır. Tillieres, Fransa: Ticari pazar için iklimlendirme ürünleri üretimi yapılmaktadır. Madrid, İspanya: Güney Avrupa pazarı için klima santralleri üretimi yapılmaktadır. Bouctouche, Kanada: Kuzey Amerika daki klima santrali ve ticari mesken uygulamaları için inline fan üretilmektedir. Eidsvoll, Norveç: Klima santralleri üretimi yapılmaktadır. İstanbul, Türkiye: Systemair Türkiye fabrikasında klima santrali üretimi yapılmaktadır. Fabrika Türkiye nin en büyük ve en teknolojik klima santrali fabrikasıdır. Waalwijk, Hollanda: Klima santralleri üretimi yapılmaktadır.

6 6 I Fanlar Yuvarlak ve dikdörtgen kanal fanları Gelenekten gelen kalite Systemair in yuvarlak ve dikdörtgen kanal fanları, çok çeşitli aksesuar seçenekleri ile hemen hemen bütün havalandırma uygulamaları için doğru çözümü sunar. Systemair yuvarlak kanal fanları, türünün ilk örneğidir ve ilk üretildiği o dönemde havalandırma dünyası için bir devrim olmuştur. Geçen 35 yıl içinde sürekli olarak geliştirilen yuvarlak ve dikdörtgen kanal fanlarımız, performans, işlevsellik ve güvenilirlik anlamında günümüzün standartlarını belirler. Systemair yuvarlak ve dikdörtgen kanal fanları, taze hava ve egzoz sistemleri için kompakt çözümlere ihtiyaç duyulan her türlü sanayi tesislerinde, ofis ve konutlarda kullanılmaktadır. sitesindeki online kataloğumuzda yuvarlak ve dikdörtgen kanal fanları ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. KD yuvarlak kanal fanı m³/h e kadar KE/KT dikdörtgen kanal fanı m³/h e kadar prioair yuvarlak kanal fanı m³/h e kadar RS/RSI dikdörtgen kanal fanı m³/h e kadar K yuvarlak kanal fanı m³/h e kadar KVO düşük ses seviyeli yuvarlak kanal fanı m³/h e kadar RVK yuvarlak kanal fanı m³/h e kadar KVKE düşük ses seviyeli yuvarlak kanal fanı m³/h e kadar

7 Fanlar I 7 Multibox Güçlü ve son derece esnek Systemair Multibox standartları belirliyor. Atış yönü ve yan panellerin yerini kolayca değiştirmek şartıyla istediğiniz zaman şantiye koşullarına göre ayarlanabilir. Kapsamlı aksesuar serisi, kanallar arasında özel bağlantılar yapılabilmesine imkan sağlamaktadır. Multibox EC de, oturmuş özellikler iyileştirildi ve geleceğe hazırlandı. Bu model, Multibox ın avantajlarını enerji verimli EC motorlarla birleştirmektedir. Yeni motor teknolojisi, verimli tasarımı sayesinde yalnızca enerji tüketimi ve CO 2 salınımını azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda son derece takdir gören düşük işletme giderleri de sağlıyor. Multibox fanlar; mutfak egzoz sistemleri gibi daha çetin ortamlardan hava egzozu için de kullanılabilen özel modellere sahiptir. MUB kare kanal fanı m³/h e kadar MUB EC kare kanal fanı m³/h e kadar adresindeki online kataloğumuzda Multibox fanlarla ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. Her şey bir fikirle başladı Her şey, IBM marka bir bilgisayarın soğutma fanından esinlenerek başladı. O zamana dek kullanılan bütün kanal fanlarında, santrifüj kanat yapısından dolayı fana giren hava 90 o açıyla çıkmak zorundaydı. Havanın emişi ile atışının aynı doğrultuda olabilmesi için fandan sonra dirsekler kullanılarak havanın dolaştırılması gerekiyordu. Bu sistem konfordan uzak, pahalı ve ekstra kanal işçiliğinden dolayı kısıtlayıcıydı, fakat başka bir alternatifi yoktu. Systemair geliştirdiği yuvarlak kanal fanı ile havanın fan çıkışında girişteki ile aynı doğrultuda çıkmasını sağlayarak bu duruma bir çözüm bulmuş oldu. Artık fandan sonra hava dolaştırılmadan direk iletilebiliyor ve bu da daha iyi bir işlevsellik sunuyordu. Bu ürün fikri Systemair in Skinsskatteberg, İsveç te kurulmasında etkili oldu. Bu resimde görülen K-fan, Skinnskatteberg, İsveç teki bir atık su tesisinde 30 yılı aşkın süredir kesintisiz kullanılıyor.

8 8 I Fanlar Çatı fanları Klasiklerimiz Systemair in geniş çatı fanı yelpazesi, gereksinimlerinizi mükemmel şekilde karşılayacak çok sayıda seçenek sunar. Sağlam ve dayanıklı çatı fanları, güvenilir egzoz çözümleri sağlamaktadır. Systemair çatı fanları, yatay ve dikey atışlı olarak farklı modellere sahiptir. Ürün portföyünü, düşük ses seviyeli ve ex-proof tasarım, duman egzoz ve hava akımının dışında motora sahip termo fanlar tamamlar. DVC çatı fanı, EC motoru sayesinde enerji tüketimini ve dolayısıyla CO 2 salınımını düşürdüğünden işletme giderlerini azaltır. adresindeki online kataloğumuzda çatı fanları ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. TFSK çatı fanı m³/h e kadar DHS sileo çatı fanı m³/h e kadar DVS sileo çatı fanı m³/h e kadar ses yalıtımlı modeller bulunmaktadır. DVV çatı fanı m³/h e kadar ses yalıtımlı modeller bulunmaktadır. Referans: Dunajski Kristali, Ljubljana, Slovenya İş ve konut kompleksi, Slovenya nın başkentindeki ticaret ve yerleşim alanında yer almaktır. Projede çeşitli çatı, kanal ve aksiyal fanlara ek olarak farklı büyüklüklerde klima santralleri de bulunmaktadır. DVN çatı fanı m³/h e kadar ses yalıtımlı modeller bulunmaktadır.

9 Fanlar I 9 Termo fanlar Uzmanlık ürünümüz Systemair termo fanlar, yüksek sıcaklıkta hava taşınması için ilk tercihtir. Dayanıklı oldukları için, mutfak egzozu, proses havası sistemleri, endüstriyel fırınlar veya benzer uygulamalar gibi beklentilerin biraz daha yüksek olduğu yerlerde de kullanılır. KBR/KBT Thermo Box m³/h e kadar Modeline bağlı olarak, 200 C ye kadar hava sıcaklıklarını sürekli olarak taşımaya uygundurlar. Systemair yıllar içinde fanlarını yalnızca geliştirmekle kalmamış, aynı zamanda ürün yelpazesini de genişletmiştir. Bu nedenle uygulama alanları son derece geniştir. adresindeki online kataloğumuzda termo fanlar ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. MUB/T Multibox m³/h e kadar DVN çatı fanı m³/h e kadar ses yalıtımlı modeller bulunmaktadır. ZenAx santrifüj fan m³/h e kadar DVV çatı fanı m³/h e kadar ses yalıtımlı modeller bulunmaktadır. MUB/T-S Multibox m 3 /h e kadar AXCBF Motoru hava akımı dışında aksiyal fan m 3 /h e kadar

10 10 I Fanlar Ex-Proof fanlar Emniyetiniz için biraz daha fazlası Ex-proof fanlar en güçlü alanlarımızdan biridir. Burada, patlama riski olan alanların havalandırması söz konusu olduğu için ürünlerimiz en yüksek beklentileri karşılar. Tüm Systemair Ex fanlar, 94/9/EC ATEX direktifine uygundur ve Ex e emniyet artışı veya Ex d aleve dayanıklı gövde tipi tutuşma korumasına girer. Seri, Ex zonu için onaylanmış uygun aksesuarlarla tamamlanır. adresindeki online kataloğumuzda ex-proof fanlar hakkında daha fazlasını bulabilirsiniz. DKEX Radyal fan m³/h e kadar EX Radyal fan m³/h e kadar AXC-EX aksiyal fan m³/h e kadar RVK-EX yuvarlak kanal fanı m³/h e kadar PRF-EX plastik EX-fan m³/h e kadar KTEX dikdörtgen kanal fanı m³/h e kadar AW-EX aksiyal fan m³/h e kadar DVV-EX çatı fanı m³/h e kadar DVEX çatı fanı m³/h e kadar Referans: Freiberg, Almanya da Choren Industries Choren Industries, katı biyokütleler ve karbonlu artıklar için önde gelen gaz üretim teknolojisi tedarikçilerinden biridir. Sentetik bioyakıta ayrılmış, dünyadaki ilk ticari üretim tesisi olan Beta tesisi 2007 de inşa edilmiştir. Bu tesiste, DVV-EX 800 tipi yedi adet ex-proof fan ve dört adet AW 200-EX aksiyal fana sahip kompresör odası bulunur.

11 Fanlar I 11 Plastik fanlar Özel uygulamalara dayanıklı fanlar Plastik fanlarımız; kir, aşındırıcı gaz ve diğer sorun yaratan partiküllere maruz kalınan özel şartlardaki yerlerde çalışmaya uygundur. Plastik fanlarımız, gıda, elektronik ve kimya endüstrilerindeki uygulamalar için özel olarak geliştirilmiştir. Plastik fanlar, sağlam ve özenle seçilmiş bileşenlerin yardımıyla, elverişsiz koşullarda güvenilir şekilde çalışır. DVP çatı fanı m³/h e kadar adresindeki online kataloğumuzda plastik fanlarla ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. PRF radyal fan m³/h e kadar Referans: Experimenta, Heilbronn Heilbronn, Almanya daki öğrenim merkezi Experimenta, bilim ve teknoloji geliştirme merkezidir. Bu tesiste Systemair fan ve havalandırma ürünleri kullanılmaktadır. Örneğin dört adet PRF tipi plastik fan, enerji ve çevre teması bölgesindeki kimya laboratuvarlarını havalandırmaktadır.

12 12 I Fanlar Aksiyal fanlar Fanların en üst noktası Gereksinimleriniz ve uygulamalarınız ne kadar çeşitli olursa olsun, Systemair ın aksiyal fan serisi yeterince geniş ve kapsamlıdır. Uygulama alanı, dünya genelinde büyük alışveriş merkezlerinden yeraltı otoparklarına, tünellere ve metro projelerine kadar yayılmaktadır. Duman tahliyesi ve ex-proof fanlar gibi emniyet ile ilgili uygulamalar, temel yetkinliklerimizin bir parçasıdır. AW sileo ve AR sileo serisi, düşük basınca uygundur. AXC serisi orta-yüksek basınçta, örneğin endüstri uygulamalarında kullanılır. Geniş aksesuar yelpazemiz, bireysel çözümleri mümkün hale getirmektedir. adresindeki online kataloğumuzda aksiyal fanlar ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. AXC orta basınçlı aksiyal fan m³/h e kadar AW sileo düşük basınçlı aksiyal fan m³/h e kadar AXC-G orta basınçlı aksiyal fan m³/h e kadar AR sileo düşük basınçlı aksiyal fan m³/h e kadar AXC-SC orta basınçlı kısa gövdeli aksiyal fan m³/h e kadar

13 Fanlar I 13 Referans: Bolşoy Buz Sarayı, Soçi, Rusya Bina, 2014 Kış Olimpiyat Oyunları için inşa edildi. Donmuş su damlacıkları görüntüsü konseptine dayanan Arena nın mimarisi ünlü Fabergé yumurtasını andırmaktadır. Ürünler/Çözümler: Arena duman basınçlandırması için 75 adet AXC fanla donatılmıştır. TA üniteleri ve kanal fanları, taze hava sağlamak ve egzoz yapmak için kullanılmaktadır yılında tamamlanan binanın toplam alanı m 2.

14 14 I Yangın güvenliği Duman egzoz fanları Emniyetiniz için özelleştirilmiş çözümler Emniyet ile ilgili uygulamalar, özel çözümler gerektirir. Systemair, havalandırma teknolojisi alanındaki lider tedarikçilerden biri olarak, eşsiz çeşitlilikte duman egzoz fanları sunar. Bu fanlar, pazar standartlarını belirlemektedir. Duman egzoz fanları serimizin tamamı Avrupa ürün ve test standardı EN uyarınca test edilmiştir ve aşağıdaki sıcaklık sınıflarını kapsamaktadır: F C/120 dak. F C/120 dak. F C/120 dak. adresindeki online kataloğumuzda duman egzoz fanları ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. DVV çatı fanı m³/h e kadar DVG çatı fanı m³/h e kadar AXC(B) aksiyal fan m³/h e kadar

15 Yangın güvenliği I 15 Referans: VM-Mountain, Danimarka VM-Mountain, 4 adet büyük uluslararası mimarlık ödülü kazanmıştır. Danimarka nın mimari yeteneklerinden biri olan mimar Bjarke Ingels, Kopenhag da entegre ve katlı otoparkı bulunan bir bina tasarladı. Ingels in tasarımı; tamamı bir katlı otoparkın üstünde, cepheleri farklı yönlere bakan ve apartman dairelerinin dağların terasları gibi düzenlendiği bir yapı şeklindedir. Ürünler/Çözümler: Systemair, VM-Mountain a Cebecon 5 kontrol sistemi ve aksesuarları ile birlikte MUB model fanlar ve WVA duman egzoz üniteleri ile K serisi kanal fanlarımızdan tedarik edilmiştir. WVI/WVA duvar fanı m³/h e kadar MUB/F radyal fan m³/h e kadar AXC(F) aksiyal fan m³/h e kadar AXC(B)-G aksiyal fan m³/h e kadar

16 16 I Tünel fanları Tünel fanları Yüksek performanslı komple sistemler Tünel fanlarımız; karayolu, metro ve demiryolu tünellerinde emniyet ve konforu garantiler. Henüz tünel projesinin inşası sırasında şantiyeye temiz hava sağlar. Tünel fanları, egzoz gazlarını, tozu ve ısıyı dışarıya aktararak insanlar ve makineler için makul koşullar sağlar. Yangın çıkması durumunda, kaçış güzergahlarını duman ve ısıdan korur. Tünel egzoz fanlarımız, EN e göre 400 C ye varan sıcaklıklarda 120 dakika süreyle test edilmiştir. Systemair, elektrik kontrol panosu, fan ve aksesuarlar içeren komple sistemler sunabilir. 150 m³/saniye ve 5000 Pa a varan debiler mevcuttur. AXR/AXC Aksiyal fan Tek ve çok kademeli, tek yönlü ve çift yönlüdür AJ Tünel-Jet-Fan N a kadar adresindeki online kataloğumuzda tünel fanları ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. MoJet N a kadar 2.4 m çapına kadar fanlar bulmak mümkündür.

17 Referans: A2 veya Egnatia Odos, Yunanistan 2 numaralı Otoban (E90), Yunanistan daki en büyük altyapı projesi olarak kabul edilir. Batı Yunanistan ın Igoumenista limanı ile doğudaki Türkiye sınırını birbirine bağlar. 670 km lik yol çoğunlukla zorlu arazilerden geçer, bu nedenle inşaat, pek çok köprünün yanı sıra toplam uzunluğu 49,5 km olan 76 adet tüneli de kapsamaktadır. Systemair 2004 ile 2009 arasında 300 den fazla çapları 710 ve mm olan AJ modeli tünel jet fan tedarik etmiştir. Bu fanlar çift yönlüdür ve kırmızı toz boya kaplıdır. Deduster 50 m³/saniyeye kadar hava debisi % toplam filtre verimliliği Filtre elemanları basınçlı havayla kolayca temizlenebilir TBM lerde (Tünel Açma Makinesi) kuruluma uygundur

18 18 I Fanlar Otopark jet fanları Özelleştirilmiş sistemler Daha iyi hava kalitesi, daha düşük yatırım ve işletme maliyetleri kadar yangın durumunda maksimum emniyet sağlanması yer altı otoparkları için jet fan sistemlerinin avantajları arasındadır. Systemair, sistem tedarikçisi olarak gerekli tüm bileşenleri tek bir kaynakta ve projeye uyarlanmış şekilde sunar. Jet fanlar, ana egzoz/taze hava fanlarının yanı sıra kontrol sistemi, damperler ve mühendislik hizmetleri de Systemair tarafından sunulmaktadır. AJR-TR Jet fan İtme kuvveti: 85 N Henüz planlama evresindeyken, gerektiğinde verimli işletmeyi garantilemek için müşterilerimize CFD analizleri (Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği) yoluyla destek sağlarız. Systemair jet fanları, EN e göre test edilmiştir ve F C/120 dakika ve F C/120 dakika sıcaklık sınıfına karşılık gelmektedir. adresindeki online kataloğumuzda otopark jet fanları ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. AJ8 Jet fan İtme kuvveti: 85 N IV Jet fan İtme kuvveti: 100 N priojet İtme kuvveti: 12 N Referans: Dubai Mall, Birleşik Arap Emirlikleri Dünyadaki en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mall, Ocak 2008 de açılmıştır. Systemair, yer altı otoparkların havalandırması için AJR tipi jet fanı tedarik etmiştir. İstek üzerine jet fanlar özel beyaz toz boya ile kaplanmıştır. Alışveriş merkezinde yaklaşık araç kapasiteli otopark bulunmaktadır.

19 AHU N o DANVENT DV , TIME AHU N o DANVENT DV , TIME Klima santralleri I 19 Modüler klima santralleri Yüksek esneklik Modüler klima santrallerimiz, havalandırma sistemlerine ihtiyaç olan yerlerde esneklik sağlar. Müşteri gereksinimlerine göre, modüler bir sistem olarak yapılandırıldıkları için ilgili binada kusursuz bir iklimlendirme imkanı sunar. Kombinasyon olanakları çok geniştir. Modüler klima santralleri aynı zamanda tam entegre kontrollerle donatılmış tak & çalıştır olarak da üretilebilmektedir. Yassı F ünitesi m³/h e kadar Kübik K Ünitesi m³/h e kadar Flexline NG m³/h e kadar TIME EC m³/h e kadar Pulkovo Havalimanı, St. Petersburg St. Petersburg da bulunan Pulkovo Havalimanı Rusya nın dördüncü büyük havalimanıdır. 14 milyon yolcu kapasitesi olan havalimanının havalandırmasında; kapasitesi m 3 /h ile m 3 /h arasında değişen toplam 97 adet Flexline serisi klima santrali kullanılmıştır.

20 20 I Havuz ve ameliyathane santralleri Havuz ve Ameliyathane santralleri Özelleştirilmiş Uygulamalara Paket Çözümler Kapalı havuz mahallerinde nem kontrol altına alınmadığı zaman konfor koşullarını bozar ve binaya zarar verir. Systemair Poolline HPL Nem Alıcı Klima Santralleri en iyi paket çözümleri sunmaktadır. Isı geri kazanım uygulanmasıyla enerji verimliliği yükseltilerek, işletme maaliyetleri en aza indirgenmiştir. Mikro işlemcili kontrol ünitesi ile gece, gündüz ve mevsim geçişlerinde farklı çalışma biçimlerinde çalıştırılabilmektedir. Paket Hijyen Klima Santralleri ise çağımız koşullarında gelişen tıp teknolojisi ve temiz oda gereksinimlerini karşılamak amacı ile geliştirilmiştir. Mediline Serisi Paket Hijyen Klima Santralleri kullanım yerleri bakımından hassas ve steril şartlar gerektiren, ameliyathane, temiz oda, gıda, hava savunma, uzay ve havacılık endüstrileri ile ilaç ve kimya endüstrilerinde ayrıca buna benzer steril uygulamaların yapıldığı hijyen koşullarının gerekli olduğu endüstrilerin tamamında hava ihtiyaçlarını, pozitif veya negatif basınç gereksinimlerini sağlamak amacı ile kullanılmaktadır. Mediline serisi cihazlar, steril mahal içerisindeki sıcaklık, nem, filtre ve fan basınç değerlerini ölçüp, kontrol altında tutabilecek otomasyon ekipmanlarına sahiptir. Poolline Havuz Santrali m³/h e kadar Mediline Paket Tip Hijyenik AHU m³/h e kadar Referans: Fiona Stanley Hospital / Avustralya Mediline Paket Hijyen Klima Santrali, Avustralya nın en büyük hastane yatırımı olan Fiona Stanley Hospital tarafından tercih edilmiştir. Hastanenin yoğun bakım ve ameliyathane ünitelerinin havalandırmasında, kapasiteleri m 3 /h ile m 3 /h arasında değişen toplam 22 adet Paket Hijyen Klima Santrali kullanılmıştır.

21 AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX Kompakt klima santralleri I 21 Kompakt klima santralleri Yerleştirin - bağlayın - keyfini sürün! Kompakt klima santrallerimiz hem enerjiden hem de zamandan kazandırır. Bağlantıya hazır teslim özelliği, montaj kolaylığı sağlar. Fan, filtre, ısı geri kazanım eşanjörü, ısıtıcı bataryanın yanı sıra kontrol ve regülasyon ünitesi gibi tüm bileşenler entegre ve birbiriyle koordinelidir. Bu sayede, ofisler, okullar, oteller ve diğer pek çok binada sağlıklı ve konforlu bir iklimlendirme sağlanır. Cihazlarımız, modern EC motor teknolojisi ve çok verimli ısı eşanjörleri sayesinde son derece yüksek enerji tasarrufu sağlar. adresindeki online kataloğumuzda kompakt klima santralleri ile ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz. TOPVEX SF Klima Santrali m³/h e kadar TOPVEX SR/SX Kompakt Ünite SR: m³/h e kadar SX: m³/h e kadar R = Rotorlu ısı eşanjörü X = Karşıt akımlı ısı eşanjörü TOPVEX FC Kompakt Ünite Counter Flow ısı eşanjörlü m³/h e kadar TOPVEX TR/TX Kompakt Ünite TR: m³/h e kadar TX: m³/h e kadar R = Rotorlu ısı eşanjörü X = Karşıt akımlı ısı eşanjörü TOPVEX FR Kompakt Ünite Rotorlu tip ısı eşanjörlü m 3 /h e kadar DVCompact Kompakt Ünite Rotorlu ve karşıt akımlı ısı eşanjörleri, besleme ve egzoz üniteleriyle m³/h e kadar TOPVEX SC Kompakt Ünite Yüksek verimliliğe sahip karşıt akımlı ısı eşanjörü ile m³/h e kadar

22 22 I Referans: Flame Tower, Bakü, Azerbaycan Azerbaycan ın başkenti Bakü de inşa edilen ve Azerbaycan ın en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen Flame Tower projesinde, kapasiteleri m 3 /h ile m 3 /h arasında değişen toplam 69 adet Flexline Klima Santrali kullanılmıştır.

23 Banyo fanları I 23 Banyo fanları Sessiz ve dekoratif çözümler Systemair; banyo, tuvalet ve küçük depolar gibi mekanların havalandırılması için küçük, iç ortam tipi fanlar üretmektedir. Duvar ve pencere montajına uygun olan fanlar bazı durumlarda kanal bağlantılarına da izin verir. Systemair banyo fanları sessiz, düşük enerji tüketen ürünlerdir. Timer ve paslanmaz gövde opsiyonlarına da sahiptir. adresindeki online kataloğumuzda banyo fanları hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. B-Plus Timer ve nem sensörü max. 320 m 3 /h B-23/30 Pencere Tipi max m 2 /h Silentis INOX Paslanmaz kapak, Timer max. 190 m 3 /h CB Plus Yüksek basınçlı satrifüj kanat yapısı max. 270 m 2 /h

24 24 I Konut havalandırması Konut havalandırması Sağlığı düşünen, tüketimi düşüren ürünler! Isı geri kazanımı içeren bir havalandırma ünitesi, yüksek yaşam konforu sunar. Systemair in konut tipi klima santralleri evler, küçük ofisler ve benzeri mekanlarda kullanılır. Yeni cihazlarımız, pazardaki düşük enerji tüketimi ve düşük ses seviyelerine yönelik yüksek talebi karşılar. EC motor teknolojisi fanlarda yüksek enerji verimliliğini garantiler ve SFP faktörünün düşük tutulmasında etkilidir. Cihazlarımız, rotorlu veya karşıt akımlı ısı eşanjörleri içerir ve her koşulda yüksek verimlilikle çalışır. Cihazlar modern bir kontrol sistemi tarafından işletilip izlenir ve cihazın durumu kolaylıkla gözlenebilir. adresindeki online kataloğumuzda konut tipi havalandırma üniteleri hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. TFF besleme valfi Balance egzoz valfi Elegant besleme valfi Plastik kanal, ISO+kanal, yassı kanal, yuvarlak kanal

25 AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX Konut havalandırması I 25 Isı geri kazanım sistemine sahip konut SAVE VTC m 2 ye kadar SAVE VSR m 2 ye kadar SAVE VTR m 2 ye kadar SAVE VTR m 2 ye kadar

26 26 I Hava dağıtım ürünleri Hava dağıtım ürünleri Teknoloji ile tasarımın kusursuz birleşimi Systemair, özel ve ticari binalar için hava dağıtım ürünleri, valfler ve debi regülatörleri geliştirir, üretir ve satar. Bu bileşenler, iç mekan tasarımı gerekliliklerine uymakla kalmaz, konforlu bir iç mekan iklimlendirmesine de katkı sağlar. Cihazlarımızın teknik özellikleri, Avrupa nın en gelişmiş laboratuvarlarından biri olan AR-GE laboratuvarımızın garantisi altındadır. Burada müşterilerimize doğru veriler sağlayabilmek için hava debilerini, atış profillerini, koanda etkisini, ses seviyelerini ve sıcaklık değişimlerini ölçüyoruz. adresindeki online kataloğumuzda hava dağıtım ürünleri ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. TSD tavan difüzörü VVKR-Q tavan difüzörü AJD jet nozzle IKD tavan difüzörü Debi regülatörü SPI Iris damper Konika tavan difüzörü NOVA besleme/ egzoz havası menfezi Sinus-A tavan difüzörü

27 Referans: Norveç, Trondheim daki Atmel binası Bir ofis binası olan Atmel, bu hava hacimleri ve dağıtımını sonradan değiştirilebilecek şekilde dizayn edildi. Sinus serisindeki besleme havası difüzörleri ve bunlara karşılık gelen plenum kutuları sayesinde, dağıtım modeli ve debiler kurulum tamamlandıktan sonra dahi hassas olarak ayarlanabildi. Sistem, açık ofis yerleşiminde sürekli olarak iyi bir iklim kalitesi sağlamak üzere tasarlandı.

28 28 I Hava kontrol elemanları Hava kontrol elemanları Havanın akıllı yolu Değişken hava debili (VAV) sistemlerde, soğutma ve ısıtma yükleri arttıkça hava debisi artar, azaldıkça hava debisi azalır. VAV sistemi, konfor havalandırması için mümkün olan en verimli, enerji tasarruflu ve havalı çözümdür. Tipik olarak VAV sisteminde hava debisi CAV sistemine göre % 60 daha azdır. Optima R VAV ünitesi m 3 /h debi aralığı RPK-R & RPK-R-I CAV regülatürü, izolasyonlu ve izolasyonsuz versiyon Optima - RI VAV ünitesi, çift cidarlı m 3 /h debi aralığı RPK-S & RPK-S-I CAV regülatürü, izolasyonlu ve izolasyonsuz versiyon Optima RS VAV ünitesi, yuvarlak giriş dikdörtgen çıkış m 3 /h debi aralığı

29 Yangın ve duman damperleri I 29 Yangın ve Duman damperleri Tüm yangın ve duman damperleri; ilgili EN standartlarına göre test edilmiş, performans değerlerine göre sınıflandırılmış ve CE sertifikaları alınmıştır. PKIR 3G 1396-CPR-0076 PKIR Yuvarlak yangın damperleri EN e göre EI 120S Single kompartman duman damperleri E (v e h o i o) S500C AAsingle EN e göre sınıflandırılmıştır CPD CPD CPR-0077 PKIS 3G 1396-CPD-0062 PKIS Dikdörtgen yangın damperleri EN e göre EI 120S 1396-CPR-0112 Multi kompartman duman damperi EI120(v ew i o) S1500Cmod AA EN a göre test edilmiştir CPD-0062 Çok kanatlı yangın damperi EI 120S, EN e göre test edilmiştir CPR CPD-0062 ATEX sertifikalı exproof yangın damperleri EN standardına göre EI 120S. Ex II 2/- G c IB sınıfı için 94/9/EC direktifine uygundur CPD-0050 Kartuş tip yangın damperi EN e göre EI 120S

30 30 I Yangın ve duman damperleri Referans: Aupark Kosice Alışveriş Merkezi, Slovakya Aupark taki alışveriş merkezi, Košice nin merkezinde bulunur ve Slovakya daki en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Slovakya da açılan dördüncü Aupark, Kosice ye neredeyse 100 milyon luk bir yatırımla gelmiş ve bölgeye 800 e yakın istihdam sağlamıştır. Aynı zamanda Doğu Slovakya şehir merkezindeki en modern otopark sistemine sahiptir. Otopark 1100 araç kapasitesine sahiptir. Systemair, toplam tutarında farklı türlerde fanlar (kanal, çatı, aksiyal), hava perdeleri, hava dağıtım ürünleri ile yangın damperleri tedarik etmiştir.

31 Hava ve Su soğutmalı soğutma grupları I 31 Hava ve su soğutmalı soğutma grupları Havalandırma, hava dağıtımı ve HVAC ekipmanları konusunda dünyadaki lider firmalardan biri olan Systemair, iklimlendirme ve soğutma pazarına da girmiştir. Üretim, yüksek teknolojili makinelerle yapılmaktadır. Soğutma Grupları ile Isı Pompaları nın geliştirilmesi ve test edilmesi için Avrupa daki en modern Ar-Ge merkezlerinden birine sahiptir. Systemair Soğutma Grupları 20 kw ile 1700 kw arasında değişen endüstriyel süreçlerdeki geniş bir uygulama aralığını karşılamaktadır. Seri, hava ve su soğutmalı soğutma grupları ve ısı pompalarından oluşur. Serinin tamamı Eurovent sertifikalıdır. Advance A Sınıfı SyScroll Air EVO HP AQVL/AQVH Advance DCI scroll kompresör Isı geri kazanımlı veya kazanımsız, scroll kompresörlü kw kw kw kw SyScroll Air EVO CO HP TR AQWL/AQWH Scroll kompresör Isı geri kazanımlı veya kazanımsız, scroll kompresörlü kw kw kw kw SyScrew Air EVO SLS HE Isı geri kazanımlı veya kazanımsız, vidalı kompresörlü Isı geri kazanımlı veya kazanımsız, vidalı kompresörlü kw 1142 to 1690 kw Basic SyScroll Air CO/HP SyScroll Air CO/HP Scroll kompresör Scroll kompresör kw kw kw kw

32 32 I Hava ve Su soğutmalı soğutma grupları SyScroll Air CO/HP VLS/VLH/VLR Scroll kompresör Isı geri kazanımlı veya kazanımsız, scroll kompresörlü kw kw kw kw SyScroll Air CO HP TR SyScrew Air CO Scroll kompresör Isı geri kazanımlı veya kazanımsız, scroll kompresörlü kw kw kw Basic B Sınıfı WQL/WQH WQL/WQH Scroll kompresör Scroll kompresör kw kw kw kw EVO A Sınıfı Freecooling SyScrew Water EVO Vidalı kompresör kw SyFreeCool Nominal A 0 C - W 15/10 C kw

33 Veri merkezi soğutma I 33 Veri Merkezi Soğutma Veri merkezlerinde hassas iklim şartları ve sıcaklık dengesinin kesintiye uğramaması olmazsa olmazdır. İşletmenin kesintiye uğraması demek, banka ATM lerinin çökmesi, tüm hayatın kesintiye uğraması demektir. Bu yüzdendir ki veri merkezi soğutması; alanında uzman, ciddi firmaların işidir. Veri merkezi soğutma cihazlarının ortak noktası sürekli yüksek duyulur ısı yüklerini almak için tasarlanmış olmalarıdır. Bu cihazlar iç ortam havasını resirküle ederek hassas iklim şartlarını sağlar. Systemair de CD, MD ve CW serisi geleneksel hassas klima cihazlarının yanında, Adcoolair 75 serisi çok yüksek verimli havadan havaya ısı geri kazanımlı klima santralleri de mevcuttur. CD DX dikey paket kw CW Sulu tip dikey paket kw R407C MD DX dikey paket kw Adcoolair 75 Indirekt Evaporatif Soğutmalı, Havadan Havaya kW Menerga Adcoolair 75 serisi havadan havaya ısı geri kazanımlı klima santralleri polipropilen eşanjörleri sayesinde hem çok verimli hem de uzun ömürlüdürler. Muadillerinin yarısı kadar izdüşümüne sahip olan kompakt cihazlar, farklı kanal bağlantı yönlerine göre üretilebilirler. EC fanları ve entegre DX soğutma ile indirekt evaporatif soğutma tamamlanır iken, cihazlar çok düşük enerji tüketimi ve ppue değerleri ile ön plana çıkmaktadır.

34 AHU N o DANVENT DV , TIME AHU N o DANVENT DV , TIME AHU N o DANVENT DV , TIME AHU N o DANVENT DV , TIME AHU N o DANVENT DV , TIME AHU N o DANVENT DV , TIME I Fan coil cihazları Fan Coil Cihazları Systemair fan coil cihazları, birçok uygulama için uygun, geniş bir konfigürasyon aralığında sunulur. İki ve dört borulu seçeneklerin yanı sıra kapsamlı bir kontrol ve aksesuar aralığı da mevcuttur. Syscoil 2 Fan coil cihazı kw kw KOG LN 4 yöne üflemeli kaset tipi fan coil kw kw HAWAIR Duvar tipi fan coil kw KCO2 Tek yöne üfmeli kaset tipi fan coil kw kw kw VH Yüksek basınçlı kanal tipi fan coil DUCTYS Orta basınçlı kanal tipi fan coil kw kw kw kw

35 Rooftop I 35 ROOFTOP Rooftop paket tipi klima santralleri dış ortamda kullanılmak üzere dizayn edilmiş, tipik çatı tipi cihazlardır. Rooftop cihazları, hava kanalları aracılığı ile şartlandırılmış havayı mahallere iletir. Systemair rooftop cihazları çeşitli uygulama alanlarıyla geniş bir ürün gamı sunmaktadır. ROOFTAIR kw kw R407C Scroll HAN kw kw R407C Scroll

36 36 I Su kaynaklı ısı pompası Su Kaynaklı Isı Pompası Su kaynaklı ısı pompaları ofis, otel ve alışveriş merkezi gibi alanlara çözüm sunmak üzere dizayn edilmişlerdir. Kanal tipi ve kabinli tip olarak çeşitli ürünler bulunmaktadır. Systemair EFTYS su kaynaklı ısı pompaları standart olarak EC fanlı ve koaksiyel eşanjörlü olarak üretilen özel cihazlardır. EFTYS Gizli tavan tipi KW KW R407C HRW Gizli tavan tipi KW KW R407C CWAR Dikey montaja uygun KW KW R407C Scroll

37 VRF klima I 37 VRF Teknolojik ve verimli Systemair SYSVRF serisi üç farklı konfigürasyonda sunulmaktadır: Klasik mini ısı pompası, modüler 2 borulu dış üniteler ve üst düzey, modüler 3 borulu ısı geri kazanımlı cihazlar. Tüm SYSVRF sistemleri, geliştirilmiş sistem performansı ve çok düşük ses seviyeleri sunan DC inverter kompresör ve fanlarla donatılmıştır. Multi-Zone sistemler, sadece kullanıcı ihtiyaçlarına göre enerji tükettikleri için verimlilikleri ile ön plandadır. Systemair ayrıca DX bataryalı, otomasyonlu klima santralleri ile paket olarak sunduğu yüksek verimli VRF dış ünitelerle VRF teknolojisini merkezi sistemlerle birleştirir. Böylece yüksek enerji verimliliğinin yanı sıra, hava kalitesi de korunmuş olur. adresindeki online kataloğumuzda VRF ürünleri ile ilgili daha fazlasını bulabilirsiniz. SYSVRF Air Evo HP Mni Max 7 iç ünite 15,5 kw a kadar SYSVRF Air Evo HP Max. 64 iç ünite 50 kw a kadar tek modül 200 kw a kadar kombinasyonlar SYSVRF Air Evo HR Max. 64 iç ünite Isı geri kazanımlı model 45 kw a kadar tel modül. 180 kw a kadar kombinasyonlar SYSVRF Wall Duvar tipi iç ünite SYSVRF Duct Kanal tipi iç ünite SYSVRF Ceiling Yer-tavan tipi iç ünite SYSVRF Duct HP Yüksek basınçlı kanal tipi iç ünite SYSVRF Casette Mini Kompakt kaset tipi iç ünite SYSVRF Casette Kaset tipi iç ünite

38 38 I Hava perdeleri Hava perdeleri Görünmez kapı Systemair hava perdeleri, açık giriş ve geçiş alanlarında görünmez bir bariyer oluşturur. Farklı sıcaklık bölgeleri, insanlar veya taşıtların erişimini engellemeden birbirinden ayrılır. Hava perdelerimiz, soğuk hava akımlarını ve enerji kayıplarını önleyerek konforlu bir iç mekan iklimi oluşturur. Soğuk havanın kaçmasını, toz, egzoz gazları veya böceklerin mekana girmesinin önlenmesi amacıyla kullanılır. Ürünlerimizde kullanılan thermozone teknolojisi, performans, ses seviyesi ve hava akımının yönlendirilmesi bakımından üstün özellikler sağlar. Modern ve estetik ürünler, önde gelen mimarlar ve ürün tasarımcılarıyla işbirliği halinde geliştirilir. Geniş ürün yelpazemiz; kapı geçişinden uçak hangarına kadar her alandaki açıklıklara uygun, ısıtmalı ve ısıtmasız çözümleri içerir. PL 1006 Kapı Isıtıcı Küçük kapılar için PL 3520 Dikey hava perdesi PL 2200 Hava Perdesi 2,2 m yüksekliğe kadar

39 Hava perdeleri I 39 Referans: Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul, Türkiye PL 3200 C Hava perdesi 3,2 m yüksekliğe kadar PL 2500 Hava perdesi 2,5 m yüksekliğe kadar, SIRe akıllı kontrol sistemi PL 3500 Hava Perdesi 3,5 m yüksekliğe kadar, SIRe akıllı kontrol sistemi RAR200 Hava Perdesi 2,5 m yüksekliğe kadar, kasetli tavan tipi, istenilen RAL renginde üretilir RAR 3500 Hava Perdesi 3,5 m yüksekliğe kadar, kasetli tavan tipi, istenilen RAL renginde üretilir

40 40 I Isıtma ürünleri Fanlı ısıtıcılar Güçlü ve sessiz Frico yıllardır, fanlı ısıtıcı üretiminde dünyadaki lider firmalardan biridir. Fanlı ısıtıcılar; depo odaları, spor alanları, mağazalar, kurutma odaları ve tekneler gibi çok değişik mekanlarda kullanılabilir. Fanlı ısıtıcılara yapılan yatırım, diğer ısıtma sistemlerine göre daha düşüktür. Frico fanlı ısıtıcılar son derece kompakt ve hafif bir tasarıma sahiptir. Portatiftir ve duvara kolaylıkla monte edilir. Zorlu koşullarda dahi en yüksek beklentileri karşılar. Elektrikli veya sıcak sulu ısıtma özelliğine sahip olan fanlı ısıtıcılar, sessiz ve güçlüdür. Bunun yanı sıra, fanlı ısıtıcılar, ısıtma ve havalandırma (karışım havası) avantajı sunar. K21 Kompakt portatif, elektrikli ısıtıcılı Elektra Dayanıklı portatif veya duvara monte, elektrikli ısıtıcılı Tiger Dayanıklı portatif, elektrikli ısıtıcılı SWH Akıllı kumandalı, duvara monte, sulu ısıtıcılı Cat Kompakt duvara monte, elektrikli ısıtıcılı SWS Duvara monte, sulu ısıtıcılı ve soğutuculu Panther Duvara monte, elektrikli ısıtıcılı SWT Tavana monte, sulu ısıtıcılı Referans: İsveç in Gothenburg kentindeki antrepo m 2 lik bu antrepoya her gün çok sayıda mal girer ve çıkar. Bu nedenle kapılar günün büyük bölümünde açık kalır. Açık kapılardan gelen soğuk havayı ısıtmak amacıyla binanın içinde çeşitli alanlara SWH22 tipi Frico fanlı ısıtıcılar yerleştirilmiştir. Aynı zamanda EZ serisi radyant paneller, antreponun merkezindeki çalışma istasyonlarını ısıtır.

41 Isıtma ürünleri I 41 Radyant ısıtıcılar Fansız ısıtma Işınlar öncelikle karşılaştıkları yüzeyi ısıtırlar. Daha sonra insanları, ardından havayı ısıtırlar. Dolayısıyla konfordan ödün vermeden dizayn sıcaklığı düşürülebilir. Isı radyasyonlu sistemlerde nokta ve yüzey ısıtması mümkündür. Geniş yüzeyler, küçük alanlara bölünerek gereksinimlere göre, farklı şekilde ısıtılabilir. Aynı prensibe göre, tek bir çalışma alanı dahi ısıtılabilir. Bu durum, enerji tasarrufu yapılması ve konforun artırılması anlamına gelir. Radyant ısıtıcılarımız estetik tasarıma sahiptir. Her türlü mekana kolaylıkla entegre edilebilen radyant ısıtıcılar, hava hareketine yol açmaz ve tavana monte edildiği için duvarları işgal etmez. IH Infrared ısıtıcı Açık dış mekan ortamları, elektrik ısıtmalı CIR Infrared ısıtıcı Kapalı dış mekan ortamları, elektrik ısıtmalı Thermocassette HP Gömme montaj, elektrik ısıtmalı SZR Konfor paneli Gömme montaj, su ısıtmalı Elztrip EZ Radyant panel, elektrik ısıtmalı IR Infrared ısıtıcı Endüstriyel tip, elektrik ısıtmalı SZ Konfor paneli Endüstriyel tip, su ısıtmalı Thermowarm TWT Konvektör, elektrik ısıtmalı Radiator 125 Kanatlı borulu radyatör, elektrik ısıtmalı Referans: İsveç in Gothenburg kentindeki Avalon oteli Hotel Avalon, Gothenburg un merkezinde yer alır ve 101 odalı, dört yıldızlı bir oteldir. Otelin mimarisine büyük önem verilmiştir. Yaz aylarında Avalon, 180 kişi kapasiteli, geniş açık hava terasını açar. Terasın büyük bölümü hayli korunmasızdır ve bu nedenle akşam saatlerinde ısı sağlamak üzere duvarlar boyunca IH modeli infrared ısıtıcılar kurulmuştur. IH kompakt bir üründür ve Avalon un gösterişli ortamına uyum sağlayan bir tasarıma sahiptir. Yüksek yoğunluklu bir halojen ampul ve açık alanlarda dahi ısı sağlayan parlatılmış bir reflektör içerir.

42 42 I Yer konvektörleri Yer konvektörleri Esnek ve dekoratif çözümler Termo Dynamic, elektrik enerjisi tasarrufuna odaklanmış, akıllı kontrol ve işletme güvenliğine sahip yeni bir seridir. Bu tasarruf, başta AB ülkeleri olmak üzere gelişmiş ülke pazar beklentilerine göre şekillendirilmiştir. Termo Dynamic yer konvektörleri çok çeşitli boyut ve ızgara seçenekleri sayesinde hem mekanik projecilere, hem de mimarlara hitap etmektedir. FCK Doğal Akışlı Konvektör Geniş boyut aralığı FCT model fanlı konvektörlerde EC motor seçeneği ve BMS üzerinden kontrol opsiyonları mevcuttur. FCT Fanlı Konvektör Geniş boyut aralığı, 24V-230V opsiyonu Referans: Doğuş Oto Şekerpınar Teknoloji Binası Volkswagen Group un Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv in Şekerpınar Gebze Merkez Kampüsü nde inşa ettiği yeni teknoloji binasında 75 adet FCK ve 9 adet FCT olmak üzere toplam 84 adet paslanmaz çelik kasalı Termo Dynamic serisi konvektör kullanılmıştır.

43 Notlar I 43

44 Merkez Ofis Büyükdere Cad. No: 121 Ercan Han Kat: 3 Esentepe - Şişli / İstanbul Tel : Faks : Fabrika Tel : Faks : Ankara Bölge Müdürlüğü Tel : Faks : Gaziantep Bölge Müdürlüğü Tel : Faks : systemair@systemair.com.tr Systemair AB OCAK 2016 E8247

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri İklimlendirme Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Soğutma Ürünleri Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Dünyada Systemair Skinnskatteberg,

Detaylı

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel

Soğutma Ürünleri. Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri İklimlendirme Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Soğutma Ürünleri Hafif Ticari, Ticari ve Endüstriyel Dünyada Systemair Skinnskatteberg,

Detaylı

1 I. Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği İklimlendirme Hava Perdeleri ve Isıtma Üniteleri Tünel Fanları.

1 I. Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği İklimlendirme Hava Perdeleri ve Isıtma Üniteleri Tünel Fanları. 1 I Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği İklimlendirme Hava Perdeleri ve Isıtma Üniteleri Tünel Fanları Ürünler 2 I Systemair Kalitenin global gücü Systemair, 1974 yılında havalandırma

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

1 I. Jet Fan Referanslarımız

1 I. Jet Fan Referanslarımız 1 I Jet Fan Referanslarımız Systemair Dünyada Systemair Skinnskatteberg, İsveç: Systemair AB nin genel merkezi Skinnskatteberg, İsveç tedir. Skinnskatteberg deki üretim, gelişmiş bilgisayar desteğine sahip

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip...

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip... Fancoil Üniteleri İçindekiler Teknogen Fancoil... 3 Kaset Tip Fancoil... 4 Döşeme Tip Fancoil... 6 Gizli Tavan Tipi... 8 Basınçlı Tip... 10 Duvar tipi... 12, ve landırma sektörünün önde gelen üreticilerinden

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip...

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip... Fancoil Üniteleri İçindekiler Teknogen Fancoil... 3 Kaset Tip Fancoil... 4 Döşeme Tip Fancoil... 6 Gizli Tavan Tipi... 8 Basınçlı Tip... 10 Duvar tipi... 12, ve landırma sektörünün önde gelen üreticilerinden

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller

EVHRAC 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Modeller EVHRAC Fonksiyonu Bilindiği gibi binalarda hava kalitesinin arttırılması için iç ortam havasının egzost edilmesi ve yerine taze hava verilmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Her ne kadar ısı geri kazanım cihazları

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU ... HAKKIMIZDA MBS Klima Isıtma Soğutma Havalandırma Ekipmanları 2008 yılında Dudullu / Ümraniye İstanbul da Faaliyete

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali

AP-RT. Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT Çatı Tipi Paket Klima Santrali AP-RT serisi; % 20 taze havalı, tek fanlı, soğutma kapasite aralığı 13 kw - 164 kw olan 12 adet modelden oluşmaktadır. serisi;

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

İKLİMLENDİRME NEDİR?

İKLİMLENDİRME NEDİR? İKLİMLENDİRME NEDİR? İnsan, hayvan ve bitkilerin konforu veya endüstriyel bir ürünün üretilmesi için gerekli olan iklim şartlarının (sıcaklık, nem, hava hızı, taze hava miktarı vb) otomatik olarak sağlanması

Detaylı

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ Villa ve Konutlar SPA Merkezleri Otel ve Pansiyonlar Isıtmalı Yüzme Havuzları Diğer ısınma sistemlerine göre %75 e varan tasarruf 1202/1 Sok. No:81-N Yenişehir, İzmir

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5 1 / 5 Variable Refrigerant Flow (VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçe ye çevrilebilir.vrv; Variable Refrigerant Volume

Detaylı

Hava Perdeleri 2010.1

Hava Perdeleri 2010.1 Hava Perdeleri 2010.1 en kaliteli ve en iyi fiyatlı ne varsa hepsi bir arada burada... Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Genel Özellikler... 1 Teknik Özellikler... 1 Bileşenler... 2 Montaj ve Bakım... 3 Elektrik Bağlantı Şeması... 3 Ölçüler... 4

Detaylı

TEKNİK BÜLTEN. VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya. 14 MW Toplam Kurulu Soğutma Kapasitesi

TEKNİK BÜLTEN. VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya. 14 MW Toplam Kurulu Soğutma Kapasitesi Hava Koşullandırma Haber Bülteni / Sayı 91 Ocak 2015 / Sayı 72 TEKNİK BÜLTEN VERİ MERKEZİ Alabushevo/Rusya Yüksek Enerji Tasarrufu Yüksek Güvenilirlik Yeşil Bir Veri Merkezi İçin Modern Çözüm 14 MW Toplam

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 20 kw'a kadar performans aralığında Tesisat ekipmanları

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Üniteleri Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları. Yangın Güvenliği Ürünleri

Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Üniteleri Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları. Yangın Güvenliği Ürünleri Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Üniteleri Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Yangın Güvenliği Ürünleri FIRE SAFETY PRODUCTS GÜVENLİĞİ ÜRÜNLERİ Prevent the spread of

Detaylı

Poolline. HPL-C ve HPL Havuz Nem Alma Santralleri

Poolline. HPL-C ve HPL Havuz Nem Alma Santralleri Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Üniteleri Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Poolline HPL-C ve HPL Havuz Nem Alma Santralleri İçindekiler Kapalı Havuz Nem Alma Sistemleri

Detaylı

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır BGK BY-PASS DAMPERLİ ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Yurt içi ve yurt dışında mekânlar, Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ MARGEM ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Yalım Atalay Mak. Yük. Mühendisi DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİSİ VARIABLE REFRIGERANT FLOW Sistemin Temel Elemanları 1. İÇ ÜNİTELER

Detaylı

IGK Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK Isı Geri Kazanım Cihazı Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Mekânlar Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üretimine başlayan Doğu İklimlendirme,

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompaları

AirMidi Serisi Isı Pompaları AirMidi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire,

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI DHR - ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Hem enerji ekonomisinin sağlanması, hem de iç hava kalitesinin arttırılabilmesi için ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları yüksek verimli ve yıllarca sorunsuz çalışabilecek

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

AirMini Serisi Isı Pompaları

AirMini Serisi Isı Pompaları AirMini Serisi Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 70 kw'a kadar performans aralığında Isı geri kazanımı özellikli

Detaylı

Poolline. HPL-C ve HPL Havuz Nem Alma Santralleri. systemair

Poolline. HPL-C ve HPL Havuz Nem Alma Santralleri. systemair Poolline HPL-C ve HPL Havuz Nem Alma Santralleri systemair İçindekiler Kapalı Havuz Nem Alma Sistemleri 4 Tasarım Esasları 5 Poolline da Enerji Verimliliği 7 HPL-C Operasyon Modları 8 HPL Operasyon Modları

Detaylı

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri.

KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ. İklimlendirme Sistemleri. KFC DİK TİP KLİMA SANTRALLERİ İNŞAAT VE YAPI SEKTÖRÜ, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, TURİZM SEKTÖRÜ, EĞİTİM KURUMLARI, ÖZEL PROSES SİSTEMLER, ENDÜSTRİYEL TESİSLER İklimlendirme Sistemleri KFC KFC 3 H:1.80 m Her

Detaylı

AirMaxi Serisi Isı Pompaları

AirMaxi Serisi Isı Pompaları AirMaxi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman ve siteler gibi toplu konut projeleri için 100-1000

Detaylı

Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri

Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri 1 Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri Günümüzün İklimlendirme İhtiyaçları Nelerdir? 2 Değişen Yaşam Kültürümüz ve Mimari Hayat Tarzlarımız, yaşam kültürümüz, İş yapış şekillerimiz değişiyor Çok

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-IP. Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-IP Tavan Tipi Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazı Tavan tipi ısı pompalı ısı geri kazanım cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını

Detaylı

Mark Climate Technology Form Endüstri Tesisleri

Mark Climate Technology Form Endüstri Tesisleri RADYANT ISITICILAR Mark Climate Technology 1945 yılında Mark kardeşler tarafından kurulmuş ve geride kalan 70 yılda Hollanda ve Belçika pazarında lider konumuna gelmiştir. Ürünlerin araştırma ve geliştirmesi

Detaylı

RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI

RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI RIALTO SİSTEMİNİN AVANTAJLARI RIALTO SERAMİK RADYANT ISITICI SAĞLIKLI Radyasyon hava akımı oluşturmadan doğal ısıtma sağlar. YÖNLENDİRİLEBİLME Radyant ışımasının seçili alanlara yönlendirilmesine olanak

Detaylı

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 HAVA PERDELERİ Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler Hava Perdesi Nedir?

Detaylı

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı.

Teknik Bilgiler. 1. Fan Hava Akış Şekilleri. 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri. 3. Aksesuarlar. 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı. Teknik Bilgiler 1. Fan Hava Akış Şekilleri 2. Nominal Akım Çıkış Değerleri 3. Aksesuarlar 4. Birim Dönüşümleri 5. Motor Gücü Hesabı Motor Gücü Toplam Basınç Hava Debisi Hava Yoğunluğu * Teknik özellileri

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri

OpenAir. Güç ve esneklik için hava damper motorları. Bina Teknolojileri OpenAir Güç ve esneklik için hava damper motorları Bina Teknolojileri s Rahat bir çalışma ve yaşam ortamı için Danışmanlar, toptancılar, sistem merkezleri, esnaflar, bina sahipleri, operatörler ve doğa

Detaylı

Resim 1: Londra'nın en son önemli yapısı, "The Gherkin", 30 St Mary Axe, Kaynak: Swegon AB

Resim 1: Londra'nın en son önemli yapısı, The Gherkin, 30 St Mary Axe, Kaynak: Swegon AB Wall Street Journal kararını verdi: dünyanın herhangi bir yerinde son 30 yılda inşa edilmiş en ilham verici ve şık yeni gökdelen. 30 St Mary Axe te mükerrer sigorta şirketi Swiss Re tarafından kullanılan

Detaylı

Green Ventilation. Kanalsız Otopark Havalandırma Sistemleri

Green Ventilation. Kanalsız Otopark Havalandırma Sistemleri Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Green Ventilation Kanalsız Otopark Havalandırma Sistemleri 2 Systemair Dünyada Systemair

Detaylı

Bireysel ve Ticari Klimalar. Inverter Split Klimalar ve VRF Klima Sistemleri

Bireysel ve Ticari Klimalar. Inverter Split Klimalar ve VRF Klima Sistemleri Bireysel ve Ticari Klimalar Inverter Split Klimalar ve VRF Klima Sistemleri Systemair Güveni Tedarikçi olarak siparişten teslimata, dokümantasyondan satış sonrası hizmetlere kadar her aşamada verdiğimiz

Detaylı

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU

ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU ISI SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU www.gufo.com.tr 5 SERAMİK PLAKALI RADYANT ISITICI Restaurant Cafe Otel ve Teraslar Gufo Serisi Isıtıcılar Restaurant, cafe, otel ve ofislerin kış bahçelerinde, sigara içme

Detaylı

Isı Geri Kazanım Cihazları

Isı Geri Kazanım Cihazları Klimacı Mert Talatpaşa Bulvarı No:5/A Alsancak İZMİR T. 3 5 39 65 6 F. 3 7 9 www.klimacimert.com.tr info@klimacimert.com.tr VRS3 Vent Isı Geri Kazanımlı Cihazları, sağlıklı iç mekan havalandırması için

Detaylı

NICOTRA GEBHARDT İMAS. İMAS - Fancoil AROSIO / PROLAM COPELAND BLUEBOX SPORLAN

NICOTRA GEBHARDT İMAS. İMAS - Fancoil AROSIO / PROLAM COPELAND BLUEBOX SPORLAN Fancoil VİZYONUMUZ: İMS.Ş., Klima, Soğutma ve Havalandırma sektöründe güvenirliği, tecrübesi ve vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlüğü ile tanınan bir kuruluştur. MİSYONUMUZ: Yeniliklere açık yönetim yapımızla,

Detaylı

"İŞ'TE SİZİ ISITAN TEKNOLOJİ.." KANAL TİPİ ISITICILAR

İŞ'TE SİZİ ISITAN TEKNOLOJİ.. KANAL TİPİ ISITICILAR "İŞ'TE SİZİ ISITAN TEKNOLOJİ.." Y U V A R L A K K A N A L T İ P İ I S I T I C I L A R K A S E T T İ P İ I S I T I C I L A R 2 0 1 9 KANAL TİPİ ISITICILAR HAKKIMIZDA Logosundaki dört daire bilim, teknoloji,

Detaylı

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... hassas kontrollü klima cihazları bizim öykümüz çevreye duyduğumuz sorumluluk öyküsü Her geçen gün enerji verimliliğinin öneminin arttığı çağımızda,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ENERJİ KİM? 1999 yılından beri Ekotec yenilenebilir enerji sektöründe çalışmalar yapmaktadır. Avusturya da konut ısıtma soğutma konusunda hizmet veren Ekotec, Avrupa da ki yenilenebilir

Detaylı

Multi-Wing, dünya çapında Havalandırma, Soğutma ve Isı Değiştirici sektörleri için endüstriyel aksiyal fanlar dizayn eder.

Multi-Wing, dünya çapında Havalandırma, Soğutma ve Isı Değiştirici sektörleri için endüstriyel aksiyal fanlar dizayn eder. ENDÜSTRİYEL AKSİYAL FANLAR Multi-Wing, dünya çapında Havalandırma, Soğutma ve Isı Değiştirici sektörleri için endüstriyel aksiyal fanlar dizayn eder. Standart, değiştirilebilir bileşenli yenilikçi sistemimiz,

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

BGK By-Pass Damperli Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

BGK By-Pass Damperli Isı Geri Kazanım Cihazı. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır BGK By-Pass Damperli Isı Geri Kazanım Cihazı Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır Mekânlar Doğu İklimlendirme ile nefes alıyor! 1999 yılında İzmir de havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üretimine başlayan

Detaylı

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AIRPLUS AP-FC-GDT merkezi sistemlerin kurulu olduğu yapılarda bireysel kullanımlı mahallerin iklimlendirme

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları

TEKNOPOOL. Havuz Nem Alma Cihazları TEKNOPOOL Havuz Nem Alma Cihazları 1 İçindekiler Teknogen Kimiz? Ne iş yaparız? Teknopool... 1 Otomasyon... 2 Projelendirme... 3 Bileşenler... 4 BY ISITMA SOĞUTMA KLİMA HAVALANDIRMA SAN TİC. A.Ş. tescilli

Detaylı

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı SEASON Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır FOUR - CFHR Yüksek Verimli Karşıt Akışlı Isı Geri Kazanım Cihazı Egzoz hava filtresi Karşıt akışlı

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Haziran 2015 www.termoteknik.com

Haziran 2015 www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU Haziran 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için yüksek

Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için yüksek Fan Coil Üniteleri bir su soğutma grubunu, ısı pompası grubunu veya sıcak su ısıtıcısını etkin, sessiz bir klima sistemine çevirmek için yüksek verimli araçlardır. Bu üniteler hem konutlarda hem de ticari

Detaylı

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır

IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI. Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır IGK ISI GERİ KAZANIM CİHAZI Doğu İklimlendirme A.Ş. Markasıdır KAPAK ARKASI BASKISIZ IGK - Isı Geri Kazanım Cihazı Sessiz ve yüksek verimli Genel Özellikler Daha düşük enerji tüketimi için yüksek verimli

Detaylı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı www.tavsan.com.tr Isı geri kazanım entegreli, yüksek ve dengeli ısıtma sistemi. Dikili tip ve diğer kombinasyonlar ile mükemmel çevreci.

Detaylı

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI

ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI 1 ISI GERİ KAZANIM CİHAZLARI Tavan tipi ısı geri kazanım cihazları, enerji tasarrufu sağlamanın yanında, yüksek iç hava kalitesi elde etmek için tasarlanmıştır. Isı geri kazanımlı

Detaylı

FAN COIL ÜNİTELERİ. aera.com.tr

FAN COIL ÜNİTELERİ. aera.com.tr FAN COIL ÜNİTELERİ aera.com.tr Firmamız, 2016 yılının başında yerli ve yabancı sermaye ortaklığı ile tesisat mühendisliği sektöründe, yurtiçi ve ihraç pazarlarında önemli bir oyuncu olmak amacı ile kurulmuştur.

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar...

Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... Doğal tazeliğinde ürünler, doğal serinliğinde mekanlar... ç a t ı t i p i k l i m a c i h a z l a r ı bizim öykümüz çevreye duyduğumuz sorumluluk öyküsü Akdeniz, iklimi, denizi ve insanıyla sıcak bir bölgedir.

Detaylı

KAPALI OTOPARKLARDA DUMAN EGZOST JET FAN SİSTEMLERİ JET FANLI SİSTEMLER Kapalı otoparklar için tasarlanan havalandırma sistemleri iki temel ihtiyaçtan yola çıkılarak planlanır. -Birincisi günlük işletmede

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ VRF Sistemleri Merve Ecemiş Makine Mühendisi 2 VRF Klima / VRV Klima Sistemleri Nedir? Variable Refrigerant Flow Kelimelerinin baş harflerinden oluşan VRF; Değişken Debili

Detaylı

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri

TETA & TEDA. Sıcak Hava Apareyleri TETA & TEDA Sıcak Hava Apareyleri İçindekiler Teknogen Genel Özellikler... 3 Teknik Özellikler... 3 Bileşenler... 4 Montaj ve Bakım... 5 Elektrik Bağlantı Şeması... 5 Ölçüler... 6 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma

Detaylı

Sulu Split Tip Isı Pompaları

Sulu Split Tip Isı Pompaları Sulu Split Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Boyler ve tesisat ekipmanlarını içeren estetik iç ünitesiyle Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi

Detaylı

Su Soğutma Grupları Kondenser Üniteleri

Su Soğutma Grupları Kondenser Üniteleri Su Grupları Kondenser Üniteleri VİZYONUMUZ: İMAS A.Ş., Klima, ve Havalandırma sektöründe güvenirliği, tecrübesi ve vazgeçilmez ilkesi olan dürüstlüğü ile tanınan bir kuruluştur. MİSYONUMUZ: Yeniliklere

Detaylı

FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208

FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208 FWB 201 FWD 202 FWV 203 FWT 204 FWM 205 FWL 206 FWC 207 FWF 208 200 FWB Orta Statik Basınçlı Fancoil FWB04AAT FWEC1A FWEC2A FWEC3A Tüm boyutlarda ünite yüksekliği yalnızca 240 mm dir 3, 4 veya 6 sıralı

Detaylı

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar.

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar. IHRA-HP IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım ünitelerindeki temel prensip, egzost edilen hava ile taze havanın ısıtılıp veya soğutularak ısı geri kazanım yapılmasının yanında, ısı pompası sayesinde

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları entegrasyonlu Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım

Detaylı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı

TEVHR. Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı TEVHR Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Cihazı İçindekiler Teknogen TEVHR... 3 Cihaz Özellikleri... 4 Teknik Özellikler... Ölçüler... Performans Değerleri... 6 Bileşenler... 8 Kanal Bağlantı Konfigürasyonu...

Detaylı

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com

AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ. www.ayteksogutma.com AYTEK SOĞUTMA SİSTEMLERİ n HAVA SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ www.ayteksogutma.com SU SOĞUTMALI CHILLER ÜNİTELERİ GREENTECH CHILLER CİHAZLARI ANA ÖZELLİKLER LSBLG680H/Nb-M Yüksek Enerji Verimliliği: Enerji

Detaylı

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu

Fan Coil. Genel Özellikler. Kolay takılabilen opsiyonel sac ayakları. Kolay asılabilmesi için askı şablonu Fan Coil Fan Coil KD Systemair HSK Fan Coil cihazları üstün performansları ile konutlar, oteller, restaurantlar, mağazalar, ofisler vb. yapıların ısıtma, soğutma ve havalandırma ihtiyaçlarını ekonomik

Detaylı

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Isı tüketimi( kwh) DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Türker Pekgüç Daikin Türkiye Isıtma Ürünleri Şefi İletişim adresi: t.pekguc@daikin.com.tr Daikin Altherma Hibrit Isı Pompası, son teknolojiye sahip

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

TBOX. Hücreli Aspiratör

TBOX. Hücreli Aspiratör TBOX Hücreli Aspiratör İçindekiler Teknogen TBOX... 3 Teknik Özellikler... 3 Performans Değerleri... 4 Bileşenler... 5 Ölçüler... 6 Aksesuarlar... 6 Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörünün önde gelen

Detaylı

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Yenilikçi ve Güvenilir... Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri Çukurova Isı nın kendi markası olan ve son teknolojiyle üretilen Silversun Hot Air Gaz

Detaylı