Audi A5 Sportback. Audi Teknoloji ile bir adım önde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Audi A5 Sportback. Audi Teknoloji ile bir adım önde"

Transkript

1 A5 Audi A5 Sportback Audi Teknoloji ile bir adım önde

2 02 İçerik Giriş Yürüyen aksam Güvenlik İç mekan 16 Tasarım Motor Sürüş keyfi Audi S5 Sportback Audi exclusive, Audi exclusive line S line Stil rehberi

3 40 42 Dış renkler Koltuklar/Koltuk döşemeleri Tavan, dekoratif aksesuarlar Jantlar/Lastikler Farlar ve aynalar, dışdonanımlar, iç donanımlar Bilgi-eğlence sistemleri, asistan sistemler Teknik Teknik veriler Ebatlar Audi Verimlilik, Audi Konfigüratör, Audi tv Yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonu değerlerini sayfa 54 den itibaren bulabilirsiniz.

4 04 Giriş Büyüleyici Kısa bir an. Bir göz açıp kapama. Bazen coşku yaratmak için daha uzun bir süre gerekli değildir. Bunun böylesi bir an olduğunu hissetmek için Audi A5 Sportback e bir bakış yeterlidir. Tamamen yeniden yorumlanmış bir coupè. Her anın özel olduğunu yaşayarak hissetmenizi sağlayan bir karakter. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

5

6 06 Tasarım

7 Bir anda mekan, serbest mekan halini alır. Dışta klasik bir coupè otomobilin orantıları. İçerde bir Avant ın mekan hissi. Audi A5 Sportback birlikte olamayacağı düşünülen şeyleri, sportif tasarım ile üstün işlevselliği birleştirmektedir. Benzeri olmayan bir araç. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

8 08 Tasarım

9 Arka tamponun yatay çizgileri tasarımın kararlılığının altını çizer, renk olarak farklılaştırılmış difüzör elemanı ilave bir dinamizm sağlar. Ön farlar ve büyük hava girişleri, A5 in tipik ifade gücünü yansıtır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

10 10 Tasarım Bagaj kapağına entegre edilmiş olan fren lambası, estetik araç mimarisini vurgular. Ayrıca geniş bantlı LED teknolojisi, alışılagelmiş lambalardan daha hızlı tepki verir: Aracın frenlenmesi sırasında arkadan gelen araçlar daha erken uyarılır. Audi A5 Sportback in şık güçlü tavan çizgisi düz vurgulanmış arka bölümde son bulur. Dar yan camlar, görünümü daha da atletik yapar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

11

12 12 Tasarım Peki Audi A5 Sportback ne tür bir araç? Bir coupè mi yoksa bir Avant mı? Bu araç bilinen kategorilere uymuyor. Tamamen kendine özgü bir sınıfı tanımlıyor. Bir yandan coupè: Uzun motor kaputundan arka bölüme kadar tasarım, iki kapılı bir aracın klasik biçimini almış. Düzgün tavan, şık bir şekilde çerçevesiz kapıların üzerinde uzanıyor, sportif bir omuz çizgisi büyük tekerlekleri vurguluyor. Kısa çıkıntılar ve daha uzun bir dingil mesafesi ilave bir dinamizm oluşturuyor. Öte yandan Avant: Dört adet kapı, Audi A5 Sportback in iç mekanında siz bekleyen üstün işlevselliği belli ediyor. Geniş yer sunumu uzun yolculuklarda da dört kişiye üstün bir konfor sunuyor. Her durumda bakış şekillerini değiştiren bir araç. Nasıl bakarsanız bakın. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

13

14 14 Yürüyen aksam

15 Bir anda sürüş duygu halini alır. Spor diferansiyel ile birlikte quattro : A5 Sportback virajlara daha direkt ve daha hassas olarak girer. Audi A5 Sportback duygulara meydan okumakla kalmaz, kendisini onlara uyarlar. Opsiyonel Audi drive select ve onun otomatik (auto), konfor (comfort) veya dinamik (dynamic) şeklindeki 3 modu ile aracın karakterini her an kendiniz belirleyebilirsiniz. Yürüyen aksam, iyileştirilmiş aks yükü dağılımı ve son derece hassas direksiyon sistemi yoldan her an hızlı ve net geri bildirimler almanızı sağlar. Ayrıca geniş iz mesafesi ve uzun dingil mesafesi olağanüstü bir iz sadakati sağlar ve mükemmel bir sürüş duygusu verir. Çeşitli motorlarla birlikte alınabilen quattro sürekli dört tekerden çekiş sistemi ataklık konusunda ölçüt oluşturmaktadır. Duruma bağlı olarak bu sistem, tahrik kuvvetini asimetrik dinamik olarak dört tekerleğe dağıtır. İstendiğinde bir kademe daha atak: Spor diferansiyel ile birlikte quattro. Elektronik kumandalı diferansiyel, arka akstaki tekerlekleri ayrı şekilde hızlandırmaya olanak sağlar. Heyecan verici hassas şekilde viraj almak ve olağanüstü bir çekiş için. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz. 30 Yıl quattro

16 16 Motor Güç, bir anda tutku halini alır. Her kilometre Audi A5 Sportback in performans kabiliyetini kanıtlar ve her sürüşü heyecan verici deneyim haline getirir. Motor yelpazesi kuvvetli, çekişi güçlü ve verimlidir. Tüm benzinli motorlar, Le Mans da bir çok zafer kazanmış olan FSI teknolojisinden yararlanmaktadır. Örneğin 211 HP gücü ve ilave turbo besleme sayesinde daha fazla ataklık sunan 2.0 TFSI quattro. 350 Nm lik etkileyici torku ile bu dört silindirli motor A5 Sportback i 6,6 saniyede 100 km/h ye hızlandırır. Bu arada yakıt miktarının, enjeksiyon basıncının ve enjeksiyon anının hassas bir şekilde ayarlanması, her bir benzin damlasından son derece verimli bir şekilde yararlanılmasını sağlar. Sportiflik ve verim, dizel motorlar için de geçerlidir. TDI teknolojisi sayesinde bu motorlar düşük tüketim değerleri ile yüksek tork değerlerini birleştirir. Düşük devir sayılarında da etkileyici bir çekiş gücü için bu motorlar common rail sisteminin en yeni kuşağı ile çalışmaktadır. Start-stop fonksiyonu tüketimin azaltılmasına katkı sağlar: Örneğin bir kırmızı ışıkta durduğunu zaman vitesi boş konuma aldığınızda motor stop eder ve yeniden debriyaja bastığınızda tekrar çalışır. İki şanzıman varyasyonu bu kuvveti hissedilebilir hale getirmektedir: Daha fazla sürüş keyfi için kısa vites yollarına sahip altı ileri vitesli manuel şanzıman ve opsiyonel olarak alınabilen S tronic çift kavramalı şanzıman. Bu otomatik şanzıman, viteslerin neredeyse hissedilebilir bir aralık olmaksızın hızlı şekilde değiştirilmesine olanak sağlar. Her durumda, verimli bir şekilde yolculuk yaparsınız: Manuel şanzımanlı 2.0 TDI deki start stop fonksiyonu ve yol bilgisayarınızın verimlilik programı, yakıt tasarrufuna katkı sağlar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

17

18 18 Güvenlik

19 Güvenlik, bir anda güven halini alır. Büyük ölçülendirilmiş frenlerin özel tasarımı, frenlerin çok fazla kullanılması durumunda fren etkisinin azalmasını önler. Normal bir sürüş, bir milisaniye içinde bir sorun halini alabilir. En iyi seçenek, tehlikeli durumların erkenden fark edilmesi ve olabildiğince önlenmesidir. Bunun için A5 Sportback kapsamlı yardım sistemlerine sahiptir. Örneğin ESP: İstemli fren müdahaleleri daha fazla seyir stabilitesi sağlar. Önden çekişli araçlarda yeni bir ilave ön aks kilidi (enlemesine) mevcuttur. Bu, tahrik torklarını sürüş durumuna göre elektronik olarak dağıtır ve bu suretle aracın önden kaymasına aktif olarak karşı koyar. Bu, virajlarda daha fazla ataklık ve hassasiyet ile birlikte daha sakin bir sürüş anlamına gelir. Aracın şeridini istenmeden terk etmesi durumunda sürücüyü uyaran opsiyonel şerit takip yardımcısı (lane assist) de sürücüye aktif bir destek sağlarken, yine opsiyonel bir donanım olan şerit değiştirme yardımcısı (side assist), radar sensörleri yardımıyla aracın yan arka bölgesini denetim altında tutar. Geniş kapsamlı bir sistem, sürücü ve ön yolcu için koltuk konumu algılar, uyarlamalı, tam ölçüde hava yastıkları ve bir baş hava yastığı sistemi sizi ve araçtaki diğer yolcuları korur. Göğüs kalça hava yastıkları ile kemer gerdiricili ve kemer kuvveti sınırlayıcılı 3 noktalı otomatik emniyet kemerleri ilave güvenlik sağlar. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

20 20 Sürüş keyfi Hareket bir anda, coşku halini alır. Audi A5 Sportback, otomobil kullanmaya yeni bir boyut getirmektedir. Sportif vaadini her güzergahta tutan güçlü bir tasarım ile. Düz yollarda dinamik, virajlarda hassas. Açık bir hedefle, sizin her güzergahı yeniden yaşamanızı sağlamak için geliştirilmiştir. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

21

22 22 İç mekan

23 Ayrıntılardaki zevk Kokpit: Dışa dönük ve sportif tasarımlı. 3 kollu, deri kaplı spor direksiyon hafif ve güvenli bir şekilde ele oturuyor, iyi düşünülmüş ayrıntılar etkileyici: Kokpit ve kumanda panosu, seçilen iç mekan rengine bağlı olarak tek veya 2 renkli; ön yolcu tarafının verdiği görsel sakinlik, sürücü tarafını daha da belirginleştiriyor. İç mekanı oluşturmak için çeşitli renk varyasyonlarında ve ayrıcalıklı bir işçilik kalitesine sahip kaliteli deri ve kumaşlar arasında seçim yapabilirsiniz. Uzun mesafelerde de stressiz bir yolculuk için arka bölümde de yolcuları tam ölçüde 2 adet koltuk ile karşılayan olağan dışı geniş bir mekan.

24 24 İç mekan Coupè bir otomobile biniyorsunuz ve Audi A5 Sportback in cömert yer sunumu sizi şaşırtıyor. Çok iyi tasarlanarak oluşturulmuş iç mekanın ölçülerini ve üstün kaliteli ayrıntılarını hissedin. Dört adet tam ölçüde koltuk, konfor ile birlikte güçlü bir yan destek sunar. Karmaşık çizgiler ve açık şekilde yapılandırılmış yüzeyler uyumlu bir şekilde birleşerek sportif bir mimari oluşturur ve iç mekanın ayrıcalıklı ifadesini sağlar. Kokpit sürücüye dönük şekilde oluşturulmuş ve kullanım elemanları ergonomik şekilde yerleştirilmiştir. Opsiyonel MMI navigasyon sistemi plus, daha da geliştirilmiştir. Entegre Joystickli yeni MMI düğmesi vasıtasıyla kullanımı tamamen içgüdüseldir. MMI navigasyon plus sistemi 3D harita gösterimine ve kişisel müzik dosyalarımızın yönetimi için bir sabit disk olan müzik dolabına (Jukebox) sahiptir. Navigasyon verilerinin DVD üzerinde sunulduğu MMI navigasyon da seçime sunulmuştur mm yükleme genişliğine sahip cömert bagaj, boş zamanlarınızı değerlendirme seçenekleriniz kadar esnektir. Asimetrik ve parçalı olarak yatırılabilen arka koltuk sırası sayesinde yükleme hacmi hızlı bir şekilde 480 litreden 980 litreye çıkarılabilir. Boydan boya yükleme tertibatı uzun nesnelerin yerleştirilmesini kolaylaştırır. Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

25

26 26 Bakış Görmek, bir anda özlem halini alır.

27 Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 dan itibaren bulabilirsiniz.

28 28 Audi S5 Sportback Daha fazla dinamizm Daha fazla verimlilik Hala daha sportif olabiliyor: Audi S modelleri ile tamamen yeni bir düzeyde gücü yaşayacaksınız. Güç üretimi ve hızlanma, Audi nin nefes kesici spor otomobillerinin geleneğinde vardır. Örneğin özel olarak uyarlanmış S spor yürüyen aksam, yüksek performanslı frenler, ESP veya quattro sürekli dört tekerden çekis sistemi gibi belirgin teknik özellikler, bu gücü etkin bir şekilde yaşanabilir yapar. Ama S amblemli bir Audi daha fazla şey demektir. Verimlilik ve işlevsellik ile birlikte azami ölçüde ataklık. Kendiniz ikna olun Audi S5 Sportback ile bir sürüş sırasında.

29

30 30 Audi exclusive Audi exclusive size özel Tamamen sizin düşüncelerinize göre kombine edilmiş dış görünüş ve iç mekan. Aracın boyası için seçilmiş, bireysel renkler, Audi otomobilinizin iç donanımı için kaliteli deri, şık Alcantara ve değerli ağaçlar ve süsler. Bir Audi yi sizin Audiniz ve çok özel bir şey yapan şey tam da bu kombinasyon, çok sayıda kaliteli malzeme ve donanım elemanı arasından yaptığınız kişisel seçiminizdir. Bireyselleştirme olanakları hakkında Audi Yetkili Satıcınızdan bilgi alabilirsiniz.

31 Koyu kahverengi damarlı diş budak ağacından Audi exclusive dekoratif aksesuarlar ve manolya beyazı renkte kontrastlı dikişlere sahip hindistan cevizi beji renginde Valcona deriden Audi exclusive deri donanım.

32 32 Audi exclusive line Siyah Alabaster beyazı çift renkli Valcona deri koltuk döşemesi ve renkli dikişli spor koltuklar (konyak kahverengisi/siyah veya Alabaster beyazı/siyah kombinasyonunda da temin edilebilir).

33 İki renkli koltuk döşemeleri Dekoratif aksesuarlar Audi exclusive line Konyak kahverengisi/siyah Valcona deri Mat polisajlı alüminyum Önde spor koltuklar Ön koltuklar için elektrikli bel desteği Şeritli iki renkli koltuk döşemesi (koltuk yan yükseltileri siyah/koltuk orta bölümü konyak kahverengisi, manolya beyazı veya Alabaster beyazı) Valcona deri Deri kapı kaplama elemanları (koltuk orta bölümü ile uyumlu) Renkli dikişlerle deri 3 kollu spor direksiyon (koltuk orta bölümü ile uyumlu); opsiyonel: 3 kol tasarımlı çok fonksiyonlu spor deri direksiyon, her biri renkli dikişli (koltuk orta kısmına uygun) Uyarı: Audi lane assist sipariş edilmesi durumunda sadece 4 kollu tasarımda ve S line amblemi olmayan deri direksiyon ile kombine edilebilir. Alüminyum mat polisajlı dekoratif aksesuarlar, opsiyonel: piyano siyahı veya Kök ceviz ağacı kahverengisi Siyah montaj parçaları da dahil olmak üzere siyah kumaş tavan Koltuk orta bölümü ile uyumlu renkli kenarlara sahip paspaslar Audi exclusive biniş çıtaları Direksiyon çerçevesi ve vites körüğü renkli dikişli (koltuk orta kısmına uygun) Manolya beyazı/siyah Valcona deri Siyah piyano rengi dekoratif aksesuarlar Alabaster beyazı/siyah Valcona deri Kök ceviz ağacı kahverengi dekoratif aksesuarlar Koltuk orta alanına uygun renkli dikişli. Renkli dikişli vites körüğü.

34 34 S line S line Sportifliğin yeni tanımı. Bir Audi A5 Sportback i kullanmak, otomotiv sportifliğine olan inancın bariz göstergesidir. Otomobilinizin iç mekanına hissedilir sportif kimlik kazandıran ve sürüş tarzını daha da iyileştiren, dinamik hatlarını destekleyen donanım kapsamları ile. S line paketleri Audi A5 Sportback in atletik görünümünü daha da güçlendirmenize olanak sağlar. Sportiflik konusunda avantajlardan yararlanın quattro GmbH ın S line paketleri.

35 S line Dış görünüm paketi Sportif belirgin tasarımlı ön ve arka tamponlar, radyatör yan ızgarası ve difüzör elemanı Araç renginde yan marşpiye çıtaları Ön tamponun alt kenarının ortasına entegre edilmiş platin grisi boyalı çubuk ve difüzör elemanı Üzerinde S line yazısı olan biniş yeri çıtaları Ön çamurlukların üzerinde S line yazısı Egzoz boruları için kromajlı uç parçaları (Dört silindirli araçlarda) Önde ve arkada tamponlar ve sportif dikkat çekici tasarımlı yan panjur ızgarası. Platinyum gri renginde difüzör elemanı. *Yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonu değerlerini sayfa 54 den itibaren bulabilirsiniz.

36 36 S line Gümüş dikişleri olan Alcantara delikli/deri spor koltuklar. S line 3 kollu tasarımda çok fonksiyonlu spor deri direksiyon. Delikli deriden vites topuzu. 5 kollu tasarımda alüminyum döküm jantlar.

37 Koltuk döşemeleri Dekoratif aksesuarlar S line Spor paketi Sprint kumaş/siyah deri Mat polisajlı alüminyum 5 kollu tasarımda alüminyum döküm jantlar,opsiyo nel 10 kol tasarımlı, 8,5 J x 18 ebadında 245/40 R 18 lastiklerle; lastiklerle;aynı şekilde opsiyonel: 20 kollu tasarımda alüminyum döküm jantlar, iki parçalı, veya 5 kollu segment tasarımda, 9 J x 19 ebadında 255/35 R 19 lastiklerle; veya 7 çift kol tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 9 J x 20 ebadında 265/30 R 20 lastiklerle quattro GmbH nin dinamik yürüyen aksam uyarlamalı ve 10 mm alçak S line spor yürüyen aksamı Ön çamurluklarda S line yazıları S line yazılı biniş çıtaları İç mekan, ön panel ve tavan döşemesi siyah renktedir, seçime göre gümüş veya siyah dikişli kumaş/deri ve delilki Alcantara/deri koltuk döşemeleri, spor deri direksiyon, vites kolu körüğü ve paspaslar Polisajlı mat alüminyum S line dekoratif aksesuarlar; Opsiyonel: siyah piyano renginde veya ahşap vavona assam grisi araç içinde hava çıkış kanalları,far düğmesi ve elektromekanik park frenindeki alüminyum görünüm dahil Elektrikli bel desteği dahil spor koltuklar Koltuk döşemeleri, direksiyonlar ve dış renkler için: aşağıdaki seçim olanakları mevcuttur: Koltuk döşemeleri Sprint kumaş/deri veya delikli Alcantara/deri veya Milano deri veya Vacona deri, her seferinde siyah ön koltukların sırt dayamalarında S line kabartması ile 3 kol tasarımlı S line spor deri direksiyon veya tiptronik fonksiyonlu/fonksiyonsuz 3 kol tasarımlı S line çok fonksiyonlu spor deri direksiyon, siyah deri ve S line amblemi ile. Uyarı: Audi lane assist sipariş edildiğinde sadece ilgili S line amblemsiz 4 kol tasarımlı direksiyon ile kombine edilebilir. Dış renkler; Tüm standart renklerde, opsiyonel renklerde ilave renk seçeneği olarak metalik Monza gümüşü ve sedefli Misano kırmızısı temin edilebilir. Delikli Alcantara/siyah deri Siyah piyano boyası Milano siyah deri Gri renkli damarlı kayın ağacı İlave dış renk seçenekleri Valcona siyah deri Sedefli Misano kırmızısı Metalik Monza gümüşü Standart donanım Opsiyonel donanım

38 38 Stil rehberi 5 kollu dinamik tasarımlı alüminyum döküm jantlarla donatılmış ibis beyazı renkte A5 Sportback. Donanım: Tarçın rengi/siyah Valcona deri kaplı spor koltuklar. Muskat kahverengisi renkte defne ağacından dekoratif aksesuarlar, Bang & Olufsen ses sistemi ile birlikte MMI navigasyon plus.

39 5 kollu Y tasarımlı alüminyum döküm jantlarla donatılmış metalik buz gümüşü grisi renkte A5 Sportback. Donanım: Siyah renkte perfore Milano deri kaplı klimalı konfor koltuklar. Siyah renkli gösterge paneli, alüminyum hologramlı dekoratif aksesuarlar, Audi ses sistemi ile birlikte MMI navigasyon plus.

40 40 Dış renkler İbis beyazı Metalik¹ glacier beyazı Sedefli meteor grisi Sedefli Aruba mavisi Parlak siyah Metalik buz gümüşü grisi Sedefli fantom siyahı Sedefli derin deniz mavisi Parlak kırmızı Metalik Kondor grisi Metalik yerküre mavisi Sedefli Granat kırmızısı Standart donanım Opsiyonel donanım

41 Metalik kahverengi Sedefli lava grisi Metalik dakar beji Audi exclusive özel donanımlar. Bir quattro GmbH sunumudur. Metalik ametist grisi 1 Kesin piyasaya sunuş tarihi hakkında Audi Yetkili Satıcınızdan bilgi alabilirsiniz.

42 42 Koltuklar/koltuk döşemeleri Standart koltuklar Spor koltuklar Siyah Arkade kumaşı Tarçın kahve Valcona deri Siyah Atrium kumaş Siyah Alcantara/Deri Işık grisi Arkade kumaşı Işık grisi Atrium kumaş Işık grisi Alcantara/Deri Keten beji Arkade kumaşı Standart donanım Opsiyonel donanım

43 Standart ve spor koltuklar Ay gümüşü/siyah Valcona deri Siyah Milano deri Kardamom bej Milano deri Kardamom bej Valcona deri Tarçın kahverengisi/siyah Valcona deri Işık grisi Milano deri Siyah Valcona deri Audi exclusive deri donanımlar Bir quattro GmbH sunumudur. Kardamom bej/siyah Valcona deri Tarçın kahverengisi Milano deri Işık grisi Valcona deri

44 44 Koltuklar/koltuk döşemeleri, tavan, dekoratif aksesuarlar Klimalı konfor koltuklar Siyah perfore Milano deri Tarçın kahverengisi perfore Milano deri Işık grisi perfore Milano deri Audi exclusive deri donanımlar Bir quattro GmbH sunumudur. Standart ön koltuklar, koltuk yüksekliği, koltuğun ileri-geri konumu, sırt dayanağı eğimi ve koltuk başlığı manuel olarak ayarlanabilir. Önde spor koltuklar, virajlarda daha iyi yanal destek için belirgin yan desteklere sahip ve dışarı doğru çekilebilen baldır desteği ve dört yönde elektrikle ayarlanabilen bel desteği ile donatılmış, oturma yüzeyinin eğimi manuel olarak ayarlanabilir. Önde klimalı konfor koltuklar, lüks konfor için belirgin yan desteklere ve yumuşak üstyapıya sahip ayrıcalıklı koltuk seçeneği; aktif havalandırmalı ve ısıtılabilir, üşümeye karşı korumalı olarak ayarlanabilen baş bölgesi ısıtıcısı ile otomatik ilave ısıtma. Ön koltukların havalandırmalı koltuk yüzeylerinde ve arkada dış taraftaki her iki koltuğun havalandırmasız koltuk yüzeylerinde perfore deri ortasına bir eşya koyma yeri entegre edilmiş arka koltuk sırası (sadece perfore Milano deri, ısıtmalı koltuk, önde orta kol dayanağı, 3 bölgeli otomatik konfor klima ve elektrikle ayarlanabilen ön koltuklar ile birlikte sipariş edilebilir) Arkade kumaş, koltuk orta bölümü Arkade kumaş; koltuk yan destekleri, koltuk başlıkları ve kapı kaplamaları kumaştır (sadece ön standart koltuklar ile birlikte sipariş edilebilir) Atrium kumaş, koltuk orta bölümü Atrium kumaş; koltuk yan destekleri, koltuk başlıkları ve kapı kaplamaları kumaştır. (sadece ön spor koltuklarla birlikte sipariş edilebilir) Alcantara-deri kombinasyonu koltuk orta bölümü Alcantara, koltuk yan destekleri ve koltuk başlıkları deri, kapı kaplamaları ve arkadaki yan kaplama parçaları Alcantara dır(sadece spor koltuklar ile birlikte sipariş edilebilir). Milano deri donanım, oturma yerleri ile yan desteklerin yüzeyleri ve koltuk başlığının orta bölümü Milano deri Perfore Milano deri donanım, oturma yerleri ile yan desteklerin yüzeyleri ve koltuk başlığının orta bölümü Milano deri, ön koltukların havalandırmalı oturma yüzeyleri ve her iki arka koltuğun havalandırmasız oturma yüzeyleri perfore Milano deri (sadece önde klimalı konfor koltuklarla birlikte sipariş edilebilir). Valcona deri donanım, koltuk döşemeleri ve koltuk başlıkları ile ön ve arkadaki kapı kaplama elemanları Valcona deri Audi exclusive Valcona deri donanım (Paket 1), koltuk döşemeleri, koltuk başlıkları, kapı elemanları ve önde ortadaki kol dayanağı (birlikte sipariş verildiyse) Valcona deri. Opsiyonel: Koltuk yan desteklerinde ve koltuk başlıklarında renkli dikişler. Bir quattro GmbH sunumu. Audi exclusive Alcantara/Valcona deri donanım (Paket 1), koltuk yan destekleri, koltuk başlıkları ve ön ortadaki kol dayanağı (birlikte sipariş verildiyse) Valcona deri, koltuk orta bölümleri ve kapı kaplama elemanları Alcantara. Opsiyonel: Koltuk yan desteklerinde ve koltuk başlıklarında renkli dikişler (sadece spor koltuklar ile birlikte sipariş edilebilir). Bir quattro GmbH sunumu. Audi exclusive Valcona deri donanım (Paket 2), Paket 1 e ilaveten sırt dayanağı döşemeleri ve kapılardaki kol dayama yerleri deridir. Opsiyonel: Koltuk yan desteklerinde, koltuk başlıklarında ve kol dayama yerlerinde renkli dikişler. İlave parçalar deriye uygun renkte uyarlanmıştır (sadece elektrikle ayarlanabilen ön koltuklar ile birlikte sipariş edilebilir). Bir quattro GmbH sunumu. Tavan kumaştır, opsiyonel yıldız gümüşü, siyah veya açık bej rengindedir. Tavan siyah kumaş Kardamom bej perfore Milano deri Standart donanım Opsiyonel donanım

45 Dekoratif aksesuarlar Dekoratif aksesuarlar, kapı kaplamaları ön ve arka orta kol dayanağı da sipariş edilmişse ön orta konsoldaki yan kaplamalar için Mikrometalik platin Muskat kahverengisi defne ağacı Alüminyum hologram Badem beji dişbudak ahşabı Kahverengi kök ceviz ağacı Audi exclusive dekoratif aksesuarlar. Bir quattro GmbH sunumu

46 46 Jantlar/Lastikler Jantlar/Lastikler Kış Jantları 6 kol tasarımlı alüminyum dövme hafif yapı jantlar, 7,5 J x 17 ebadında 255/50 R 17 lastiklerle birlikte 10 kollu V tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 8,5 J x 18 ebadında 245/40 R 18 lastiklerle birlikte 5 kollu Y tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 8,5 J x 19 ebadında 255/35 R 19 lastiklerle birlikte 6 kol tasarımlı dövme hafif yapı jantlar, 7,5 J x 17 ebadında 225/50 R17 lastiklerle birlikte, istendiğinde acil çalışma özellikli lastiklerle,izin verilen maksimum hız 210 km/h, kar lastikleri ile kullanılabilir 7 kol tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 7,5 J x 17 ebadında 225/50 R 17 lastiklerle birlikte 15 kollu yıldız tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 8,5 J x 18 ebadında 245/40 R 18 lastiklerle birlikte 10 kol V tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 8,5 J x 18 ebadında 245/40 R18 lastiklerle birlikte izin verilen maksimum hız 240km/h, kar lastikleri ile kullanılamaz 6 kol parabol tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 8 J x 17 ebadında 245/45 R 17 lastiklerle birlikte; istendiğinde acil çalışma özellikli lastiklerle 5 kollu dinamik tasarımlı alüminyum döküm jantlar, 8,5 J x 18 ebadında 245/40 R 18 lastiklerle birlikte Standart donanım Opsiyonel donanım

47 Audi exclusive Jantlar/Lastikler 5 kollu tasarımlı Audi exclusive alüminyum döküm jantlar, 8,5 J x 18 ebadında 245/40 R 18 lastiklerle birlikte. Bir quattro GmbH sunumudur. 20 kollu tasarımlı Audi exclusive alüminyum döküm jantlar, iki parçalı, 9 J x 19 ebadında 255/35 R 19 lastiklerle birlikte. Bir quattro GmbH sunumudur. Acil durum lastikleri, lastikte basınç olmadığında en fazla 80 km/h hızla 30 km lik bir acil durumda gidiş menziline kadar lastik değiştirmeden sürüşe devam etmek mümkündür. Kilitli bijonlar, sadece birlikte verilen adaptörle gevşetilmelidir. Lastik onarım seti, 12 V kompresör ve lastik sızdırmazlık maddesi ile, izin verilen maksimum hız 80 km/h Yerden tasarruf sağlayan stepne, sadece kriko ile birlikte sipariş edilebilir. Lastik basıncı kontrol göstergesi, bir veya birden fazla tekerlekte basınç kaybı olması durumunda görsel ve sesli uyarı verir; sürücü bilgilendirme sisteminde ilgili lastik gösterilir. Avadanlık, bagajda Kriko, bagajda 10 kollu tasarımlı Audi exclusive alüminyum döküm jantlar, 8,5 J x 18 ebadında 245/40 R 18 lastiklerle birlikte. Bir quattro GmbH sunumudur. 5 kollu rotor tasarımlı, titan görselliğinde parlatılmış Alüminyum döküm jantlar, 9 J x 19 ebadında 255/35 R19 lastiklerle birlikte. Bir quattro GmbH sunumudur. 5 kollu segment tasarımlı Audi exclusive alüminyum döküm jantlar, 9 J x 19 ebadında 255/35 R 19 lastiklerle birlikte. Bir quattro GmbH sunumudur. 7 çift kollu tasarımlı Alüminyum döküm jantlar, 9 J x 20 ebadınfda 265/30 R 20 lastiklerle birlikte. Bir quattro GmbH sunumudur.

48 48 Farlar ve aynalar, dışdonanımlar, iç donanımlar Lambalar Xenon plus, kısa ve uzun huzme için uzun ömürlü gaz deşarj teknolojili farlar yolun yakın ve uzak bölgede gün ışığına benzer bir renkte yoğun ve mükemmel şekilde ve uzak mesafelere kadar aydınlatılmasını sağlar. Otomatik-dinamik aydınlatma mesafesi ayarı karşıdan gelen sürücülerin gözlerinin kamaşmasını önler; LED teknolojili gündüz sürüş farı bandı ve arka farlar az miktarda enerji çeker (far temizleme tertibatı dahil). Gündüz sürüş farı, ayrı reflektörlere sahip, Xenon plus farlar olması durumunda az enerji çeken LED teknolojili gündüz sürüş farı bandı fara entegre edilmiştir. Farlar, berrak camlı elipsoit teknolojili halojen farlar, elektrikli aydınlatma mesafesi ayarı ve park farı devresi, ayrı reflektörlere sahip gündüz sürüş farı. Uyarlanabilir far, dinamik viraj farı direksiyonun hareketinden yolun gidişini algılar. Farlar direksiyon açısına bağlı olarak viraja doğru döner ve virajı değişken şekilde aydınlatır. Uyarlanabilir far yaklaşık 10 km/h ila 110 km/h hız aralığında çalışır (sadece Xenon plus ile birlikte sipariş edilebilir). Uzun far asistanı, sistem sınırları dahilinde karşıdan gelen araçların farlarını, ileride giden araçların arka farlarını ve meskun bölgelerin ışıklarını kendi başına algılar. Trafik durumuna göre uzun far otomatik olarak yakılır veya söndürülür. Böylece sistem sürücünün görüşünü iyileştirir ve daha stressiz bir sürüş dolayısıyla konfor artışı sağlar (sadece elektrokrom iç dikiz aynası ile birlikte sipariş edilebilir). İç aydınlatma, sönme gecikmesi ve tüm kapılarda temas düğmeleri ile; bagaj bölmesi, sürücü, ön yolcu ve arka bölüm aydınlatması, önde iki adet okuma lambası, arkada iç lamba, aydınlatmalı makyaj aynaları, ortam aydınlatması. Işık paketi, arkadaki okuma lambalarını, aydınlatmalı hava çıkış ayarlayıcılarını ve kapı iç kumandalarını, kapılardaki aktif reflektörleri, biniş yeri lambalarını, önde ve arkadaki ayak bölmesi lambalarını, aydınlatmalı torpido gözünü içerir. Arka lambalar, beyaz renkli geri vites lambaları ile birlikte arka sis lambaları entegre edilmiş kırmızı arka lambalar. LED arka farlar, LED fren farları ve stop farları, flamanlı ampullü arka sis farları ve sinyal farları (sadece Xenon plus ile birlikte). Sis farları, tampona entegre edilmiş, alüminyum görünümlü süs bileziği ile. Far temizleme tertibatı, daha iyi aydınlatma gücü ve iyi bir görüş için su ve yüksek basınçla çalışır (Xenon plus ile birlikte standart). Yağmur/ışık sensörü, seyir ışıklarının, eve geliş/evden ayrılış (coming home/leaving home) fonksiyonunun ve cam sileceğinin otomatik kumandası için, üst kenarında gri renkli bant olan ön cam dahil. Aynalar LED sinyal lambaları entegre edilmiş araç renginde dış aynalar, elektrikle ayarlanabilir. Dış ayna seçenekleri: ısıtılabilir, her iki dış ayna ve cam yıkama memeleri ısıtılabilir ısıtılabilir ve elektrikle katlanabilir Isıtılabilir, elektrikle katlanabilir ve elektrokrom. (Sadece elektrokrom iç dikiz aynası ile birlikte sipariş edilebilir). Isıtılabilir, elektrikle katlanabilir, elektrokorm, hafıza fonksiyonlu. (Sadece elektrokrom iç dikiz aynası ve hafızalı sürücü koltuğu ile birlikte sipariş edilebilir). Elektrokrom iç dikiz aynası. Elektrokorm iç dikiz aynası, akustik cam sayesinde daha iyi bir yalıtım değerine sahip ve dışarıdan gelen gürültüleri azaltan ön cam dahil. (Sadece yağmur/ışık sensörü ile birlikte sipariş edilebilir). Tavan sistemleri Sürgülü/kalkar cam tavan, elektrikli, tek kat renkli emniyet camından, kademesiz ayarlanabilen güneş koruması ile; entegre rüzgar deflektörü, istenilen sürgülü tavan konumu için ön seçim otomatiği; merkezi kilit ve telsiz uzaktan kumanda vasıtasıyla dışarıdan konforlu açma/kapama. Kapama sistemeri Merkezi kilit, otomatik kilitleme fonksiyonu ve araç anahtarına entegre edilmiş telsiz uzaktan kumanda ile. Telsiz uzaktan kumanda, içeride düğmeye sahip merkezi kilit için araç anahtarına entegre edilmiş; bir basma ile kapıları, camları, bagaj bölmesini ve depo kapağını açar ve kilitler değişken kodlu. Akıllı anahtar, erişim ve kullanım yetki sistemi, anahtarın sadece yanınızda bulundurulması gereklidir; motorun çalıştırılması ve durdurulması orta konsoldaki motor start-stop düğmesi vasıtasıyla, aracın dışarıdan kilitlenmesi her iki kapı kolunda bulunan butonlar vasıtasıyla, aracın bagaj kapağından açılması da mümkündür. Elektronik immobilizer, motor kontrol ünitesine entegre edilmiş, aracın anahtarı ile otomatik olarak aktif duruma geçirilir. HomeLink, programlanabilir telsiz uzaktan kumanda, iç lamba modülüne entegre edilmiş kullanım düğmeleri; çok sayıda garaj kapısının ve dış kapının açılması için kullanılabilir; güvenlik ve aydınlatma sistemlerine kumanda edilebilir; daha başka bilgileri yetkili Audi Yetkili Satıcınızdan alabilirsiniz. Hırsızlık uyarı sistemi, iç mekan gözetimi ve eğim açısı sensörü ile çekerek götürme koruması dahil, devreden çıkarılabilir, kapıların, motor kaputunun ve bagaj kapağının denetimi için araç şebeke geriliminden bağımsız sinyal kornası. Yer belirleme asistanı için hazırlık, çalınan aracın yerinin bulunmasına yarayan (Audi orijinal aksesuarı olarak alınabilen) bir yer bulma asistanının bağlanması için hazırlık. Elektronik kontak, entegre çipli kontak anahtarı, aracın bir servis kabulü sırasında önemli olan bilgileri (km durumu, şasi numarası vb.) otomatik olarak hafızasına kaydeder. Standart donanım Opsiyonel donanım

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı

Trend donanım seviyesine ek olarak. 15 çelik jantlar Karartılmış arka camlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı Yukarı doğru açılan arka kapı Trend Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli ön camlar 2 adet 2 litrelik şişe

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Sprinter Kamyonet Donanım Özellikleri

Sprinter Kamyonet Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) 316 Uzun Şasi Tek Kasasız 516 Uzun Şasi Tek Kasasız 519 Orta Şasi Çift 316 ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

Sprinter Okul Donanım Özellikleri

Sprinter Okul Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS, ASR, BAS, 9. Nesil Adaptive ESP, EBD Rüzgar savrulma asistanı Şerit takip asistanı Rampa kalkış desteği 3 nokta ayarlanabilir emniyet kemerli öğrenci koltukları TSE Standartlarına

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Transit Custom VAN Entegre dönüş sinyalli yan aynalar Paçalıklar 15 çelik jantlar Yolcu tarafında sürgülü yan kapı 90 ve 180 derece açılabilen arka kapılar Yol bilgisayarı Elektrikli

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

Teknik özellikler. Toyota kodu 2cPnmFA. Belgenin sonundaki yasal başvuru bilgilerine bakınız. Bu Belge tarihinde basılmıştır.

Teknik özellikler. Toyota kodu 2cPnmFA. Belgenin sonundaki yasal başvuru bilgilerine bakınız. Bu Belge tarihinde basılmıştır. Toyota kodu 2cPnmFA C-HR 1.2L Turbo 4X2 Dynamic Model İç mekan renklendirme Döşemeler Paketler C-HR 1.2L Turbo 4X2 Dynamic Metalik Gri / Siyah Tavan Mavi Siyah iç döşeme Tekno Paketi Ön LED ışık çizgisi

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima Yol

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı